Περσίας maniacs

γάτα ο σκύλος σας;" και τις αναμενόμενες "αληθινή είναι;"
:lol::lol::lol:
Καλά τέτοια κουλά και μεις ένα σωρό. Την άλλη φορά έρχεται ένας ηλεκτρολόγος σπίτι και λέει "Α τι ωραίος σκύλος" και του λέμε "Γάτα είναι" η απάντηση του "Όχι είναι σκύλος":blink::blink:.
Συγνώμη κύριε αλλά δεν ξέρουμε τι ζώο έχουμε;:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η ρείνα κάνει κόμπους. πρωί βράδυ τη χτενίζω αλλα αυτή εκεί. Όταν την πήρα ήταν ένα μάτσο κόμπους. Την έκανα με σπρέυ κοντίσιονερ (που βρώμαγε πούδρα) και τη χτένα την μεταλικιά για τους κόμπους. περίπου δέκα μέρες δουλειά από τριάντα λεπτά πρωί βράδυ μου καθόταν....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τον πρίνς τον έβγαζα από τον μάιο βόλτα. Τι καφέ έχω πιει με αυτόν, τι για ούζο έχω πάει, τί για φαγητό σε ταβερνάκι κλπ... Σε κανα δυο περιπτώσεις μου είπαν να φύγω από την αυλή καταστήματος για υγιονομικούς λόγους. (οι αδέσποτες κυκλοφορούσαν αλλά τι να του πεις αυτουνού)

Άκουσα γελοίες ερωτήσεις του στύλ "τι μάρκα είναι η γάτα σας;" "είναι γάτα ο σκύλος σας;" και τις αναμενόμενες "αληθινή είναι;"

Όταν λέω ότι τον βγάζω βόλτα με σαμαράκι και οδηγό. χωρίς κλουβί.

Μέχρι και διακοπές τον πήγα και κυνήγαγε σε κάθε ευκαιρία το τσιουάουα του ξενοδόχου. και με ανέβαζε 3-4 ορόφους τρέχοντας 2 φορές ημερισίως τη σκάλα....

Μια χαρά! Και γυμναστικη!! Για σαμαράκι και λουράκι κατ'αλαβα και εγώ! Αστους να λένε ότι θέλουν τους άσχετους! Ασε να δουν και καμια γάτα έξω μπας και μορφοθουν οι άξεστοι!

:lol::lol::lol:
Καλά τέτοια κουλά και μεις ένα σωρό. Την άλλη φορά έρχεται ένας ηλεκτρολόγος σπίτι και λέει "Α τι ωραίος σκύλος" και του λέμε "Γάτα είναι" η απάντηση του "Όχι είναι σκύλος":blink::blink:.
Συγνώμη κύριε αλλά δεν ξέρουμε τι ζώο έχουμε;:lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Η επιμονή του πολύ μου άρεσε!!!

Χαχαχα!:lol: Εμένα μέχρι και πορτοκάλι έχει φάει το τρελόγατο μόνο και μόνο επειδή τρώγαμε εμείς! Και υποτίθεται ότι οι γάτες σιχαίνονται τα εσπεριδοειδή!
O dikos moy mia fora efage ena kommati karoto!!!
Και νυχιές και δαγκωνιές ειδικά αν εντοπίσω κανένα κομπάκι.... Μόνο μία φορά που χτενισα μεσημέρι τη ρέινα (συνήθως πάει πρωί βράδυ και τα κυνηγάω με την απόχη να τα πιάσω) μόλις κατέβηκε η κυρία ήρθε ο πρίνς μου μουτρωμένος μου έκανε νιαααααααααρ πήρε θέση και έκατσα μουτρωμένος και του χτένιζα την πλάτη.... μόλις βέβαια είπα ώρα να χτενίσουμε και την κοιλιά με δάγκωσε και έφύγε...

Η ρέινα από την άλλη με κλωτσάει με τα πίσω πόδια. δεν με αφήνει να την χτενίσω εκεί. κλείνει τα πόδια. κατα τα άλλα τα πρώτα 15 λεπτά γουργουράει... Αλλά όσο και αν γουργουράει πρέπει να την πιάσω με την απόχη για να την χτενίσω...

Κατάλαβα και μεις με την κοιλιά έχουμε χοντρό πρόβλημα με την πλάτη όλο και κάτι καταφέρνουμε. Αχ είναι ωραίο όμως να μη νοιώθεις μόνος:lol::lol:. Μέχρι τώρα νόμιζα ότι είχαμε πάρει... χαλασμένο περσικό:lol::lol:.
Το άσχημο είναι ότι γεμίζει κόμπους στην κοιλιά και μετά η μάνα μου παθαίνει κρίση και τον κουρεύει, αν και αυτή τη φορά είπαμε μπας κα τα καταφέρουμε και δεν ξανακουρέψουμε. Το έχουμε πάρει πατριωτικά ειδικά όταν βλέπω και τόσα φουντωτά εδώ μέσα... παθαίνω και ζηλεύω. Οπότε χτενίζουμε αβέρτα και οι δυό... ορμάει αβέρτα και ο Σάντσο.. άντε να δούμε τι θα γίνει.
Kαι εμεις το εχουμε αυτο...δεν του αρεσει να τον χτενιζω και ας το κανω απο τοτε που ηρθε στο σπιτι και ηταν μονο 5 βδομαδων...απλα οτεν βαρεθει με κλωτσαει και μια η δυο φορες μου την εσφηξε και εφυγε...
Μια χαρά! Και γυμναστικη!! Για σαμαράκι και λουράκι κατ'αλαβα και εγώ! Αστους να λένε ότι θέλουν τους άσχετους! Ασε να δουν και καμια γάτα έξω μπας και μορφοθουν οι άξεστοι!
:lol::lol::lol::lol::lol::up:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Kαι εμεις το εχουμε αυτο...δεν του αρεσει να τον χτενιζω και ας το κανω απο τοτε που ηρθε στο σπιτι και ηταν μονο 5 βδομαδων...απλα οτεν βαρεθει με κλωτσαει και μια η δυο φορες μου την εσφηξε και εφυγε...[/quote
Το θέμα με μας είναι ότι δεν προλαβαίνει να βαρεθεί με το που πας να χτενίσεις κοιλίτσα γίνεται αιματοχυσία. Αλλά ειδικά εσύ ευθύνεσαι πιο πολύ από όλους που είμαι τρομερά αποφασιμένη να του αφήσουμε την κόμη να μακρύνει. Βασικά όχι ακριβώς εσύ αλλά ο Μάρκος:inlove:.

Kαι εμεις το εχουμε αυτο...δεν του αρεσει να τον χτενιζω και ας το κανω απο τοτε που ηρθε στο σπιτι και ηταν μονο 5 βδομαδων...απλα οτεν βαρεθει με κλωτσαει και μια η δυο φορες μου την εσφηξε και εφυγε...[/quote
Το θέμα με μας είναι ότι δεν προλαβαίνει να βαρεθεί με το που πας να χτενίσεις κοιλίτσα γίνεται αιματοχυσία. Αλλά ειδικά εσύ ευθύνεσαι πιο πολύ από όλους που είμαι τρομερά αποφασιμένη να του αφήσουμε την κόμη να μακρύνει. Βασικά όχι ακριβώς εσύ αλλά ο Μάρκος:inlove:.
Kατσε γιατι με μπερδεψες...:lol:Αντε σπασ`τα και ξανα ριχ`τα παλι...:lol:
Γιατι ειδικα εγω?

Καλησπέρα, Ζορίτσα ξαναπήγα στο γιατρό κ ρώτησα για το μικρούλη μου. Υπάρχει περίπτωση μετά το τη θεραπεία να το πάει στο Παν/κο στην Κτηνιατρική μήπως κ μπορούν να κάνουν κάτι, αν κ μου ειπε ότι μονο 2 κτηνίατροι ειναι ειδικευμένοι στα μάτια ένας Αθήνα κ ένας Θεσσ. προς το παρόν μου είπε ότι είναι πολύ θετικό που δεν ειναι πρησμένο κ που δεν μειώθηκε ο όγκος τους απλα θα συνεχίσουμε για λίγο διάστημα να προσπαθούμε με το κολλύριο κ μετά μπορεί να ρωτήσει κ στο Πανεπιστήμιο. Από εδώ κ πέρα είπαμε θετικές σκέψεις:)

Καλησπέρα, Ζορίτσα ξαναπήγα στο γιατρό κ ρώτησα για το μικρούλη μου. Υπάρχει περίπτωση μετά το τη θεραπεία να το πάει στο Παν/κο στην Κτηνιατρική μήπως κ μπορούν να κάνουν κάτι, αν κ μου ειπε ότι μονο 2 κτηνίατροι ειναι ειδικευμένοι στα μάτια ένας Αθήνα κ ένας Θεσσ. προς το παρόν μου είπε ότι είναι πολύ θετικό που δεν ειναι πρησμένο κ που δεν μειώθηκε ο όγκος τους απλα θα συνεχίσουμε για λίγο διάστημα να προσπαθούμε με το κολλύριο κ μετά μπορεί να ρωτήσει κ στο Πανεπιστήμιο. Από εδώ κ πέρα είπαμε θετικές σκέψεις:)
ΕΙΔΕΣ!!!
ΠΟΣΟ χαιρομαι δεν μπορεις να φανταστεις Ελενακι μου:up::up::up:

:lol:
Ναι με αυτό είχαμε πάθει πλάκα και μεις

Kατσε γιατι με μπερδεψες...:lol:Αντε σπασ`τα και ξανα ριχ`τα παλι...:lol:
Γιατι ειδικα εγω?
Γιατί παλιότερα που είχα βάλει κάτι φωτό του που ήταν κουρεμένος είχες πάθει ένα κάτι... αλλά είχες και δίκιο:). Είπα όχι τόσο εσύ όσο ο Μάρκος που τον βλέπω έτσι φουντωτό φουντωτό και παθαίνω πλάκα. Απίστευτο γατί. Και όλα τα άλλα περσάκια εδώ μέσα δηλαδή είναι τέλεια. Εγώ είμαι η μόνη με το κοντότριχο πέρση. Και όταν βλέπω να γράφεις για τα μακριά μαλλιά Ε! είπα αντε πια μόνο εγώ θα τον έχω κοντοτρίχη:lol::lol:. Θα προπαθήσω και γω να του τα αφήσω να μακρύνουν να είναι και ο δικός μας πανέμορφος:up:.

Και να σου πω και κατι...τα μεγαλα πνευματα συναντιουνται!!
Μολις πριν να απαντησω στο μηνημα σου,εψαχνα τα θεματα υγειας για να δω εαν εχεις βαλει κατι και με το που τελειωσα και τα ειδα ...τσουπ να `σε;):D

Make happy thoughts Slith!:)

ΕΙΔΕΣ!!!
ΠΟΣΟ χαιρομαι δεν μπορεις να φανταστεις Ελενακι μου:up::up::up:
Και εγώ χάρηκα πολύ Ζοριτσάκι μου γιατί μου έδωσε κουράγιο κ μου είπε ότι το χειρότερο είναι να μήνει έτσι :D:D:D
Εσύς τι κάνετε; ασχολήστε με χτένια κ τρίχες βλέπω
Αλήθεια εγώ τώρα ανήκω ακόμα στα Πέρζιαν μάνιακς:hmm:

Make happy thoughts Slith!:)
Ναι τόσες πολλές που σε λίγο θα μάθω να πετάω σαν τον Πιτερ Παν.
Βρήκες ξενοδοχείο; Τι έγινε τελικά

:lol:
Ναι με αυτό είχαμε πάθει πλάκα και μεις

Γιατί παλιότερα που είχα βάλει κάτι φωτό του που ήταν κουρεμένος είχες πάθει ένα κάτι... αλλά είχες και δίκιο:). Είπα όχι τόσο εσύ όσο ο Μάρκος που τον βλέπω έτσι φουντωτό φουντωτό και παθαίνω πλάκα. Απίστευτο γατί. Και όλα τα άλλα περσάκια εδώ μέσα δηλαδή είναι τέλεια. Εγώ είμαι η μόνη με το κοντότριχο πέρση. Και όταν βλέπω να γράφεις για τα μακριά μαλλιά Ε! είπα αντε πια μόνο εγώ θα τον έχω κοντοτρίχη:lol::lol:. Θα προπαθήσω και γω να του τα αφήσω να μακρύνουν να είναι και ο δικός μας πανέμορφος:up:.
Α ναι το`χω αυτο με το μαλλι...:lol:
αλλα εχει φουντωσει τωρα ετσι...ειδικα τωρα που ερχεται ο χειμωνας τα χρειαζονται τα γουνακια τους:up:

Ναι βρηκα.Θα παρω μαζι μου τη μικρη.

Καλησπέρα, Ζορίτσα ξαναπήγα στο γιατρό κ ρώτησα για το μικρούλη μου.
Εγώ δεν ξέρω τι έχει το γατούλι σου αλλά εύχομαι να είναι περαστικά.
αλλα εχει φουντωσει τωρα ετσι...ειδικα τωρα που ερχεται ο χειμωνας τα χρειαζονται τα γουνακια τους:up:
Ναι έχει φουντώσει κάπως θα βάλω σύντομα φωτό να τον δείτε:).
Καληνύχτα παιδάκια:hello:.

Και εγώ χάρηκα πολύ Ζοριτσάκι μου γιατί μου έδωσε κουράγιο κ μου είπε ότι το χειρότερο είναι να μήνει έτσι :D:D:D
Εσύς τι κάνετε; ασχολήστε με χτένια κ τρίχες βλέπω
Αλήθεια εγώ τώρα ανήκω ακόμα στα Πέρζιαν μάνιακς:hmm:
Χαζο εισαι ???Τωρα το ειδα.Τι ερωτηση ειναι αυτη...εννοειτε!!!

Εγώ δεν ξέρω τι έχει το γατούλι σου αλλά εύχομαι να είναι περαστικά.

Ναι έχει φουντώσει κάπως θα βάλω σύντομα φωτό να τον δείτε:).
Καληνύχτα παιδάκια:hello:.
Αντε θα περιμενουμε να δουμε ...:up:
Καλη νυχτα

Πως και από τοσο νωρίς για ύπνο Ζορίτσα;
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές
Η ερώτηση έγινε γιατί τα δικά μου ειναι εντελώς φαλακρά

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back