zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:42 Η zorica έγραψε: #3.021 15-10-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πως και από τοσο νωρίς για ύπνο Ζορίτσα; Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές Click για ανάπτυξη... οχι εγω για υπνο...με ξερεις καλυτερα νομιζω στο gatouni το ειπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:43 Η zorica έγραψε: #3.022 15-10-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πως και από τοσο νωρίς για ύπνο Ζορίτσα; Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές Η ερώτηση έγινε γιατί τα δικά μου ειναι εντελώς φαλακρά Click για ανάπτυξη... Εεεεεεεεεεε και εσυ ...δεν αρχισαν να βγαζουν και τα δικα σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:45 Η Raisa έγραψε: #3.023 15-10-08 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αλήθεια εγώ τώρα ανήκω ακόμα στα Πέρζιαν μάνιακς Click για ανάπτυξη... Οι πέρζιαν μάνιακς, καλή μου, έχουν γατιά με ΤΡΙΧΕΣ ....πολλέεεες ΤΡΙΧΕΣ....εσύ απ΄ότι ξέρω δεν έχεις....επομένως τι ρωτάς? Υ.Γ. Σλιθ, τι κάνεις? Τι έγινε τελικά με κείνη την μετάθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:48 Η zorica έγραψε: #3.024 15-10-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Οι πέρζιαν μάνιακς, καλή μου, έχουν γατιά με ΤΡΙΧΕΣ ....πολλέεεες ΤΡΙΧΕΣ....εσύ απ΄ότι ξέρω δεν έχεις....επομένως τι ρωτάς? Υ.Γ. Σλιθ, τι κάνεις? Τι έγινε τελικά με κείνη την μετάθεση? Click για ανάπτυξη... Νικολετα η υπογραφη ειναι ΟΛΑ τα λεφτα...ΑΞΙΟΖΗΛΕΥΤΗ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:48 Η elvenstar: #3.025 15-10-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εεεεεεεεεεε και εσυ ...δεν αρχισαν να βγαζουν και τα δικα σου? Click για ανάπτυξη... Με το ζόρι δεν είμαστε στο Σφιγξ Μάνιακς Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Οι πέρζιαν μάνιακς, καλή μου, έχουν γατιά με ΤΡΙΧΕΣ ....πολλέεεες ΤΡΙΧΕΣ....εσύ απ΄ότι ξέρω δεν έχεις....επομένως τι ρωτάς? Υ.Γ. Σλιθ, τι κάνεις? Τι έγινε τελικά με κείνη την μετάθεση? Click για ανάπτυξη... Μπορούμε να βάλουμε κ ποστις κυρία μου ΥΓ.: Ακόμα περιμένω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:51 Η zorica έγραψε: #3.026 15-10-08 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Με το ζόρι δεν είμαστε στο Σφιγξ Μάνιακς Μπορούμε να βάλουμε κ ποστις κυρία μου ΥΓ.: Ακόμα περιμένω Click για ανάπτυξη... Και σημερα στο ραντεβου?Τιποτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:52 Η Raisa έγραψε: #3.027 15-10-08 22:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Νικολετα η υπογραφη ειναι ΟΛΑ τα λεφτα...ΑΞΙΟΖΗΛΕΥΤΗ!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωωω Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Με το ζόρι δεν είμαστε στο Σφιγξ Μάνιακς Μπορούμε να βάλουμε κ ποστις κυρία μου ΥΓ.: Ακόμα περιμένω Click για ανάπτυξη... Με πολύ ζόρι φαντάζομαι Υ.Γ. Ακόμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:54 Η elvenstar: #3.028 15-10-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και σημερα στο ραντεβου?Τιποτα? Λοιπόν να σου πω την πίκρα μου έχω 4 με τη σημερινή 5 δουλειες κ σε όλες είμαι στο περίμενε. Ευτυχώς που αναλαμβάνω διάφορες δουλειες στον υπολογιστή αλλιώς δεν ξέρω κ εγώ τι θα έκανα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:55 Η zorica έγραψε: #3.029 15-10-08 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Με το ζόρι δεν είμαστε στο Σφιγξ Μάνιακς Μπορούμε να βάλουμε κ ποστις κυρία μου ΥΓ.: Ακόμα περιμένω Click για ανάπτυξη... Δεν βαζεις και καμια φωτο ετσι για να πεθανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:56 Η elvenstar: #3.030 15-10-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώωωω Με πολύ ζόρι φαντάζομαι Υ.Γ. Ακόμα? Click για ανάπτυξη... Ναι ευτυχως μας άφησε μια φούντα (κανονική μην πάει ο νου σας στο κακό) στην ουρά κ στον Μπατ άφησε κ λίγο μουσακι (Βενιζελικό) και αλλάξαμε κατηγορία ΥΓ. Βλ. παραπάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:56 Η zorica έγραψε: #3.031 15-10-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και σημερα στο ραντεβου?Τιποτα? Λοιπόν να σου πω την πίκρα μου έχω 4 με τη σημερινή 5 δουλειες κ σε όλες είμαι στο περίμενε. Ευτυχώς που αναλαμβάνω διάφορες δουλειες στον υπολογιστή αλλιώς δεν ξέρω κ εγώ τι θα έκανα Click για ανάπτυξη... Ο ...βρε αγχος!!! Ειναι οτι χειροτερο αυτο το περιμενε... Τουλαχιστον δεν ειναι για να περιμενεις πολυ καιρο ε? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:57 Η elvenstar: #3.032 15-10-08 22:57 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν βαζεις και καμια φωτο ετσι για να πεθανω Click για ανάπτυξη... Ναι για να γελάτε μαζί μας;;; κ μετα να μας βάλεις εσύ τον μαλλιά τον Μάρκο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:58 Η Raisa έγραψε: #3.033 15-10-08 22:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν βαζεις και καμια φωτο ετσι για να πεθανω Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ευτυχως μας άφησε μια φούντα (κανονική μην πάει ο νου σας στο κακό) στην ουρά κ στον Μπατ άφησε κ λίγο μουσακι (Βενιζελικό) και αλλάξαμε κατηγορία ΥΓ. Βλ. παραπάνω Click για ανάπτυξη... Θέλουμε φωτό!!!! Υ.Γ. Τους μα%#$^κες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:59 Η zorica έγραψε: #3.034 15-10-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ευτυχως μας άφησε μια φούντα (κανονική μην πάει ο νου σας στο κακό) στην ουρά κ στον Μπατ άφησε κ λίγο μουσακι (Βενιζελικό) και αλλάξαμε κατηγορία ΥΓ. Βλ. παραπάνω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:01 Η zorica έγραψε: #3.035 15-10-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θέλουμε φωτό!!!! Υ.Γ. Τους μα%#$^κες! Click για ανάπτυξη... Θελεις να πεθανω... Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:02 Η Raisa έγραψε: #3.036 15-10-08 23:02 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Θελεις να πεθανω... Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:02 Η elvenstar: #3.037 15-10-08 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θέλουμε φωτό!!!! Υ.Γ. Τους μα%#$^κες! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν θα βγάλω μερικες αλλά επειδή δεν μπορώ να τις περάσω στο κομπιουτερ θα περιμένετε λίγο να τις πάω σε ένα γνωστό μου να τις περάσει κ δεν θέλω να δω κανέναν να γελάει Υ.Γ ναι μωρε άσε έτσι τρελενεσαι μετά κ παιρνεις το μπαζουκας κ δεν αφήνεις κανέναν. Τελικά έπρεπε να γίνω Παπάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:03 Η zorica έγραψε: #3.038 15-10-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι για να γελάτε μαζί μας;;; κ μετα να μας βάλεις εσύ τον μαλλιά τον Μάρκο; Click για ανάπτυξη... Υποσχομαι πως ΟΧΙ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:04 Η Raisa έγραψε: #3.039 15-10-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν θα βγάλω μερικες αλλά επειδή δεν μπορώ να τις περάσω στο κομπιουτερ θα περιμένετε λίγο να τις πάω σε ένα γνωστό μου να τις περάσει κ δεν θέλω να δω κανέναν να γελάει Υ.Γ ναι μωρε άσε έτσι τρελενεσαι μετά κ παιρνεις το μπαζουκας κ δεν αφήνεις κανέναν. Τελικά έπρεπε να γίνω Παπάς Click για ανάπτυξη... Γελάει???? Ποιος γελάει???? Υ.Γ. Και ο παπάς χρειάζεται μακριά μαλλιά ή μούσια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:04 Η zorica έγραψε: #3.040 15-10-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν θα βγάλω μερικες αλλά επειδή δεν μπορώ να τις περάσω στο κομπιουτερ θα περιμένετε λίγο να τις πάω σε ένα γνωστό μου να τις περάσει κ δεν θέλω να δω κανέναν να γελάει Υ.Γ ναι μωρε άσε έτσι τρελενεσαι μετά κ παιρνεις το μπαζουκας κ δεν αφήνεις κανέναν. Τελικά έπρεπε να γίνω Παπάς Click για ανάπτυξη... Εγω δεν θα γελασω........φανερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πως και από τοσο νωρίς για ύπνο Ζορίτσα; Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές Click για ανάπτυξη... οχι εγω για υπνο...με ξερεις καλυτερα νομιζω στο gatouni το ειπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:43 Η zorica έγραψε: #3.022 15-10-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πως και από τοσο νωρίς για ύπνο Ζορίτσα; Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές Η ερώτηση έγινε γιατί τα δικά μου ειναι εντελώς φαλακρά Click για ανάπτυξη... Εεεεεεεεεεε και εσυ ...δεν αρχισαν να βγαζουν και τα δικα σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:45 Η Raisa έγραψε: #3.023 15-10-08 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αλήθεια εγώ τώρα ανήκω ακόμα στα Πέρζιαν μάνιακς Click για ανάπτυξη... Οι πέρζιαν μάνιακς, καλή μου, έχουν γατιά με ΤΡΙΧΕΣ ....πολλέεεες ΤΡΙΧΕΣ....εσύ απ΄ότι ξέρω δεν έχεις....επομένως τι ρωτάς? Υ.Γ. Σλιθ, τι κάνεις? Τι έγινε τελικά με κείνη την μετάθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:48 Η zorica έγραψε: #3.024 15-10-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Οι πέρζιαν μάνιακς, καλή μου, έχουν γατιά με ΤΡΙΧΕΣ ....πολλέεεες ΤΡΙΧΕΣ....εσύ απ΄ότι ξέρω δεν έχεις....επομένως τι ρωτάς? Υ.Γ. Σλιθ, τι κάνεις? Τι έγινε τελικά με κείνη την μετάθεση? Click για ανάπτυξη... Νικολετα η υπογραφη ειναι ΟΛΑ τα λεφτα...ΑΞΙΟΖΗΛΕΥΤΗ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:48 Η elvenstar: #3.025 15-10-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εεεεεεεεεεε και εσυ ...δεν αρχισαν να βγαζουν και τα δικα σου? Click για ανάπτυξη... Με το ζόρι δεν είμαστε στο Σφιγξ Μάνιακς Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Οι πέρζιαν μάνιακς, καλή μου, έχουν γατιά με ΤΡΙΧΕΣ ....πολλέεεες ΤΡΙΧΕΣ....εσύ απ΄ότι ξέρω δεν έχεις....επομένως τι ρωτάς? Υ.Γ. Σλιθ, τι κάνεις? Τι έγινε τελικά με κείνη την μετάθεση? Click για ανάπτυξη... Μπορούμε να βάλουμε κ ποστις κυρία μου ΥΓ.: Ακόμα περιμένω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:51 Η zorica έγραψε: #3.026 15-10-08 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Με το ζόρι δεν είμαστε στο Σφιγξ Μάνιακς Μπορούμε να βάλουμε κ ποστις κυρία μου ΥΓ.: Ακόμα περιμένω Click για ανάπτυξη... Και σημερα στο ραντεβου?Τιποτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:52 Η Raisa έγραψε: #3.027 15-10-08 22:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Νικολετα η υπογραφη ειναι ΟΛΑ τα λεφτα...ΑΞΙΟΖΗΛΕΥΤΗ!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωωω Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Με το ζόρι δεν είμαστε στο Σφιγξ Μάνιακς Μπορούμε να βάλουμε κ ποστις κυρία μου ΥΓ.: Ακόμα περιμένω Click για ανάπτυξη... Με πολύ ζόρι φαντάζομαι Υ.Γ. Ακόμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:54 Η elvenstar: #3.028 15-10-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και σημερα στο ραντεβου?Τιποτα? Λοιπόν να σου πω την πίκρα μου έχω 4 με τη σημερινή 5 δουλειες κ σε όλες είμαι στο περίμενε. Ευτυχώς που αναλαμβάνω διάφορες δουλειες στον υπολογιστή αλλιώς δεν ξέρω κ εγώ τι θα έκανα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:55 Η zorica έγραψε: #3.029 15-10-08 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Με το ζόρι δεν είμαστε στο Σφιγξ Μάνιακς Μπορούμε να βάλουμε κ ποστις κυρία μου ΥΓ.: Ακόμα περιμένω Click για ανάπτυξη... Δεν βαζεις και καμια φωτο ετσι για να πεθανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:56 Η elvenstar: #3.030 15-10-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώωωω Με πολύ ζόρι φαντάζομαι Υ.Γ. Ακόμα? Click για ανάπτυξη... Ναι ευτυχως μας άφησε μια φούντα (κανονική μην πάει ο νου σας στο κακό) στην ουρά κ στον Μπατ άφησε κ λίγο μουσακι (Βενιζελικό) και αλλάξαμε κατηγορία ΥΓ. Βλ. παραπάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:56 Η zorica έγραψε: #3.031 15-10-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και σημερα στο ραντεβου?Τιποτα? Λοιπόν να σου πω την πίκρα μου έχω 4 με τη σημερινή 5 δουλειες κ σε όλες είμαι στο περίμενε. Ευτυχώς που αναλαμβάνω διάφορες δουλειες στον υπολογιστή αλλιώς δεν ξέρω κ εγώ τι θα έκανα Click για ανάπτυξη... Ο ...βρε αγχος!!! Ειναι οτι χειροτερο αυτο το περιμενε... Τουλαχιστον δεν ειναι για να περιμενεις πολυ καιρο ε? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:57 Η elvenstar: #3.032 15-10-08 22:57 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν βαζεις και καμια φωτο ετσι για να πεθανω Click για ανάπτυξη... Ναι για να γελάτε μαζί μας;;; κ μετα να μας βάλεις εσύ τον μαλλιά τον Μάρκο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:58 Η Raisa έγραψε: #3.033 15-10-08 22:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν βαζεις και καμια φωτο ετσι για να πεθανω Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ευτυχως μας άφησε μια φούντα (κανονική μην πάει ο νου σας στο κακό) στην ουρά κ στον Μπατ άφησε κ λίγο μουσακι (Βενιζελικό) και αλλάξαμε κατηγορία ΥΓ. Βλ. παραπάνω Click για ανάπτυξη... Θέλουμε φωτό!!!! Υ.Γ. Τους μα%#$^κες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:59 Η zorica έγραψε: #3.034 15-10-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ευτυχως μας άφησε μια φούντα (κανονική μην πάει ο νου σας στο κακό) στην ουρά κ στον Μπατ άφησε κ λίγο μουσακι (Βενιζελικό) και αλλάξαμε κατηγορία ΥΓ. Βλ. παραπάνω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:01 Η zorica έγραψε: #3.035 15-10-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θέλουμε φωτό!!!! Υ.Γ. Τους μα%#$^κες! Click για ανάπτυξη... Θελεις να πεθανω... Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:02 Η Raisa έγραψε: #3.036 15-10-08 23:02 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Θελεις να πεθανω... Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:02 Η elvenstar: #3.037 15-10-08 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θέλουμε φωτό!!!! Υ.Γ. Τους μα%#$^κες! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν θα βγάλω μερικες αλλά επειδή δεν μπορώ να τις περάσω στο κομπιουτερ θα περιμένετε λίγο να τις πάω σε ένα γνωστό μου να τις περάσει κ δεν θέλω να δω κανέναν να γελάει Υ.Γ ναι μωρε άσε έτσι τρελενεσαι μετά κ παιρνεις το μπαζουκας κ δεν αφήνεις κανέναν. Τελικά έπρεπε να γίνω Παπάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:03 Η zorica έγραψε: #3.038 15-10-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι για να γελάτε μαζί μας;;; κ μετα να μας βάλεις εσύ τον μαλλιά τον Μάρκο; Click για ανάπτυξη... Υποσχομαι πως ΟΧΙ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:04 Η Raisa έγραψε: #3.039 15-10-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν θα βγάλω μερικες αλλά επειδή δεν μπορώ να τις περάσω στο κομπιουτερ θα περιμένετε λίγο να τις πάω σε ένα γνωστό μου να τις περάσει κ δεν θέλω να δω κανέναν να γελάει Υ.Γ ναι μωρε άσε έτσι τρελενεσαι μετά κ παιρνεις το μπαζουκας κ δεν αφήνεις κανέναν. Τελικά έπρεπε να γίνω Παπάς Click για ανάπτυξη... Γελάει???? Ποιος γελάει???? Υ.Γ. Και ο παπάς χρειάζεται μακριά μαλλιά ή μούσια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:04 Η zorica έγραψε: #3.040 15-10-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν θα βγάλω μερικες αλλά επειδή δεν μπορώ να τις περάσω στο κομπιουτερ θα περιμένετε λίγο να τις πάω σε ένα γνωστό μου να τις περάσει κ δεν θέλω να δω κανέναν να γελάει Υ.Γ ναι μωρε άσε έτσι τρελενεσαι μετά κ παιρνεις το μπαζουκας κ δεν αφήνεις κανέναν. Τελικά έπρεπε να γίνω Παπάς Click για ανάπτυξη... Εγω δεν θα γελασω........φανερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πως και από τοσο νωρίς για ύπνο Ζορίτσα; Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές Η ερώτηση έγινε γιατί τα δικά μου ειναι εντελώς φαλακρά Click για ανάπτυξη... Εεεεεεεεεεε και εσυ ...δεν αρχισαν να βγαζουν και τα δικα σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:45 Η Raisa έγραψε: #3.023 15-10-08 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αλήθεια εγώ τώρα ανήκω ακόμα στα Πέρζιαν μάνιακς Click για ανάπτυξη... Οι πέρζιαν μάνιακς, καλή μου, έχουν γατιά με ΤΡΙΧΕΣ ....πολλέεεες ΤΡΙΧΕΣ....εσύ απ΄ότι ξέρω δεν έχεις....επομένως τι ρωτάς? Υ.Γ. Σλιθ, τι κάνεις? Τι έγινε τελικά με κείνη την μετάθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:48 Η zorica έγραψε: #3.024 15-10-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Οι πέρζιαν μάνιακς, καλή μου, έχουν γατιά με ΤΡΙΧΕΣ ....πολλέεεες ΤΡΙΧΕΣ....εσύ απ΄ότι ξέρω δεν έχεις....επομένως τι ρωτάς? Υ.Γ. Σλιθ, τι κάνεις? Τι έγινε τελικά με κείνη την μετάθεση? Click για ανάπτυξη... Νικολετα η υπογραφη ειναι ΟΛΑ τα λεφτα...ΑΞΙΟΖΗΛΕΥΤΗ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:48 Η elvenstar: #3.025 15-10-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εεεεεεεεεεε και εσυ ...δεν αρχισαν να βγαζουν και τα δικα σου? Click για ανάπτυξη... Με το ζόρι δεν είμαστε στο Σφιγξ Μάνιακς Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Οι πέρζιαν μάνιακς, καλή μου, έχουν γατιά με ΤΡΙΧΕΣ ....πολλέεεες ΤΡΙΧΕΣ....εσύ απ΄ότι ξέρω δεν έχεις....επομένως τι ρωτάς? Υ.Γ. Σλιθ, τι κάνεις? Τι έγινε τελικά με κείνη την μετάθεση? Click για ανάπτυξη... Μπορούμε να βάλουμε κ ποστις κυρία μου ΥΓ.: Ακόμα περιμένω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:51 Η zorica έγραψε: #3.026 15-10-08 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Με το ζόρι δεν είμαστε στο Σφιγξ Μάνιακς Μπορούμε να βάλουμε κ ποστις κυρία μου ΥΓ.: Ακόμα περιμένω Click για ανάπτυξη... Και σημερα στο ραντεβου?Τιποτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:52 Η Raisa έγραψε: #3.027 15-10-08 22:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Νικολετα η υπογραφη ειναι ΟΛΑ τα λεφτα...ΑΞΙΟΖΗΛΕΥΤΗ!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωωω Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Με το ζόρι δεν είμαστε στο Σφιγξ Μάνιακς Μπορούμε να βάλουμε κ ποστις κυρία μου ΥΓ.: Ακόμα περιμένω Click για ανάπτυξη... Με πολύ ζόρι φαντάζομαι Υ.Γ. Ακόμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:54 Η elvenstar: #3.028 15-10-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και σημερα στο ραντεβου?Τιποτα? Λοιπόν να σου πω την πίκρα μου έχω 4 με τη σημερινή 5 δουλειες κ σε όλες είμαι στο περίμενε. Ευτυχώς που αναλαμβάνω διάφορες δουλειες στον υπολογιστή αλλιώς δεν ξέρω κ εγώ τι θα έκανα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:55 Η zorica έγραψε: #3.029 15-10-08 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Με το ζόρι δεν είμαστε στο Σφιγξ Μάνιακς Μπορούμε να βάλουμε κ ποστις κυρία μου ΥΓ.: Ακόμα περιμένω Click για ανάπτυξη... Δεν βαζεις και καμια φωτο ετσι για να πεθανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:56 Η elvenstar: #3.030 15-10-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώωωω Με πολύ ζόρι φαντάζομαι Υ.Γ. Ακόμα? Click για ανάπτυξη... Ναι ευτυχως μας άφησε μια φούντα (κανονική μην πάει ο νου σας στο κακό) στην ουρά κ στον Μπατ άφησε κ λίγο μουσακι (Βενιζελικό) και αλλάξαμε κατηγορία ΥΓ. Βλ. παραπάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:56 Η zorica έγραψε: #3.031 15-10-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και σημερα στο ραντεβου?Τιποτα? Λοιπόν να σου πω την πίκρα μου έχω 4 με τη σημερινή 5 δουλειες κ σε όλες είμαι στο περίμενε. Ευτυχώς που αναλαμβάνω διάφορες δουλειες στον υπολογιστή αλλιώς δεν ξέρω κ εγώ τι θα έκανα Click για ανάπτυξη... Ο ...βρε αγχος!!! Ειναι οτι χειροτερο αυτο το περιμενε... Τουλαχιστον δεν ειναι για να περιμενεις πολυ καιρο ε? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:57 Η elvenstar: #3.032 15-10-08 22:57 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν βαζεις και καμια φωτο ετσι για να πεθανω Click για ανάπτυξη... Ναι για να γελάτε μαζί μας;;; κ μετα να μας βάλεις εσύ τον μαλλιά τον Μάρκο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:58 Η Raisa έγραψε: #3.033 15-10-08 22:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν βαζεις και καμια φωτο ετσι για να πεθανω Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ευτυχως μας άφησε μια φούντα (κανονική μην πάει ο νου σας στο κακό) στην ουρά κ στον Μπατ άφησε κ λίγο μουσακι (Βενιζελικό) και αλλάξαμε κατηγορία ΥΓ. Βλ. παραπάνω Click για ανάπτυξη... Θέλουμε φωτό!!!! Υ.Γ. Τους μα%#$^κες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:59 Η zorica έγραψε: #3.034 15-10-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ευτυχως μας άφησε μια φούντα (κανονική μην πάει ο νου σας στο κακό) στην ουρά κ στον Μπατ άφησε κ λίγο μουσακι (Βενιζελικό) και αλλάξαμε κατηγορία ΥΓ. Βλ. παραπάνω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:01 Η zorica έγραψε: #3.035 15-10-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θέλουμε φωτό!!!! Υ.Γ. Τους μα%#$^κες! Click για ανάπτυξη... Θελεις να πεθανω... Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:02 Η Raisa έγραψε: #3.036 15-10-08 23:02 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Θελεις να πεθανω... Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:02 Η elvenstar: #3.037 15-10-08 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θέλουμε φωτό!!!! Υ.Γ. Τους μα%#$^κες! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν θα βγάλω μερικες αλλά επειδή δεν μπορώ να τις περάσω στο κομπιουτερ θα περιμένετε λίγο να τις πάω σε ένα γνωστό μου να τις περάσει κ δεν θέλω να δω κανέναν να γελάει Υ.Γ ναι μωρε άσε έτσι τρελενεσαι μετά κ παιρνεις το μπαζουκας κ δεν αφήνεις κανέναν. Τελικά έπρεπε να γίνω Παπάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:03 Η zorica έγραψε: #3.038 15-10-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι για να γελάτε μαζί μας;;; κ μετα να μας βάλεις εσύ τον μαλλιά τον Μάρκο; Click για ανάπτυξη... Υποσχομαι πως ΟΧΙ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:04 Η Raisa έγραψε: #3.039 15-10-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν θα βγάλω μερικες αλλά επειδή δεν μπορώ να τις περάσω στο κομπιουτερ θα περιμένετε λίγο να τις πάω σε ένα γνωστό μου να τις περάσει κ δεν θέλω να δω κανέναν να γελάει Υ.Γ ναι μωρε άσε έτσι τρελενεσαι μετά κ παιρνεις το μπαζουκας κ δεν αφήνεις κανέναν. Τελικά έπρεπε να γίνω Παπάς Click για ανάπτυξη... Γελάει???? Ποιος γελάει???? Υ.Γ. Και ο παπάς χρειάζεται μακριά μαλλιά ή μούσια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:04 Η zorica έγραψε: #3.040 15-10-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν θα βγάλω μερικες αλλά επειδή δεν μπορώ να τις περάσω στο κομπιουτερ θα περιμένετε λίγο να τις πάω σε ένα γνωστό μου να τις περάσει κ δεν θέλω να δω κανέναν να γελάει Υ.Γ ναι μωρε άσε έτσι τρελενεσαι μετά κ παιρνεις το μπαζουκας κ δεν αφήνεις κανέναν. Τελικά έπρεπε να γίνω Παπάς Click για ανάπτυξη... Εγω δεν θα γελασω........φανερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αλήθεια εγώ τώρα ανήκω ακόμα στα Πέρζιαν μάνιακς Click για ανάπτυξη... Οι πέρζιαν μάνιακς, καλή μου, έχουν γατιά με ΤΡΙΧΕΣ ....πολλέεεες ΤΡΙΧΕΣ....εσύ απ΄ότι ξέρω δεν έχεις....επομένως τι ρωτάς? Υ.Γ. Σλιθ, τι κάνεις? Τι έγινε τελικά με κείνη την μετάθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:48 Η zorica έγραψε: #3.024 15-10-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Οι πέρζιαν μάνιακς, καλή μου, έχουν γατιά με ΤΡΙΧΕΣ ....πολλέεεες ΤΡΙΧΕΣ....εσύ απ΄ότι ξέρω δεν έχεις....επομένως τι ρωτάς? Υ.Γ. Σλιθ, τι κάνεις? Τι έγινε τελικά με κείνη την μετάθεση? Click για ανάπτυξη... Νικολετα η υπογραφη ειναι ΟΛΑ τα λεφτα...ΑΞΙΟΖΗΛΕΥΤΗ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:48 Η elvenstar: #3.025 15-10-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εεεεεεεεεεε και εσυ ...δεν αρχισαν να βγαζουν και τα δικα σου? Click για ανάπτυξη... Με το ζόρι δεν είμαστε στο Σφιγξ Μάνιακς Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Οι πέρζιαν μάνιακς, καλή μου, έχουν γατιά με ΤΡΙΧΕΣ ....πολλέεεες ΤΡΙΧΕΣ....εσύ απ΄ότι ξέρω δεν έχεις....επομένως τι ρωτάς? Υ.Γ. Σλιθ, τι κάνεις? Τι έγινε τελικά με κείνη την μετάθεση? Click για ανάπτυξη... Μπορούμε να βάλουμε κ ποστις κυρία μου ΥΓ.: Ακόμα περιμένω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:51 Η zorica έγραψε: #3.026 15-10-08 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Με το ζόρι δεν είμαστε στο Σφιγξ Μάνιακς Μπορούμε να βάλουμε κ ποστις κυρία μου ΥΓ.: Ακόμα περιμένω Click για ανάπτυξη... Και σημερα στο ραντεβου?Τιποτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:52 Η Raisa έγραψε: #3.027 15-10-08 22:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Νικολετα η υπογραφη ειναι ΟΛΑ τα λεφτα...ΑΞΙΟΖΗΛΕΥΤΗ!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωωω Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Με το ζόρι δεν είμαστε στο Σφιγξ Μάνιακς Μπορούμε να βάλουμε κ ποστις κυρία μου ΥΓ.: Ακόμα περιμένω Click για ανάπτυξη... Με πολύ ζόρι φαντάζομαι Υ.Γ. Ακόμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:54 Η elvenstar: #3.028 15-10-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και σημερα στο ραντεβου?Τιποτα? Λοιπόν να σου πω την πίκρα μου έχω 4 με τη σημερινή 5 δουλειες κ σε όλες είμαι στο περίμενε. Ευτυχώς που αναλαμβάνω διάφορες δουλειες στον υπολογιστή αλλιώς δεν ξέρω κ εγώ τι θα έκανα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:55 Η zorica έγραψε: #3.029 15-10-08 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Με το ζόρι δεν είμαστε στο Σφιγξ Μάνιακς Μπορούμε να βάλουμε κ ποστις κυρία μου ΥΓ.: Ακόμα περιμένω Click για ανάπτυξη... Δεν βαζεις και καμια φωτο ετσι για να πεθανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:56 Η elvenstar: #3.030 15-10-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώωωω Με πολύ ζόρι φαντάζομαι Υ.Γ. Ακόμα? Click για ανάπτυξη... Ναι ευτυχως μας άφησε μια φούντα (κανονική μην πάει ο νου σας στο κακό) στην ουρά κ στον Μπατ άφησε κ λίγο μουσακι (Βενιζελικό) και αλλάξαμε κατηγορία ΥΓ. Βλ. παραπάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:56 Η zorica έγραψε: #3.031 15-10-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και σημερα στο ραντεβου?Τιποτα? Λοιπόν να σου πω την πίκρα μου έχω 4 με τη σημερινή 5 δουλειες κ σε όλες είμαι στο περίμενε. Ευτυχώς που αναλαμβάνω διάφορες δουλειες στον υπολογιστή αλλιώς δεν ξέρω κ εγώ τι θα έκανα Click για ανάπτυξη... Ο ...βρε αγχος!!! Ειναι οτι χειροτερο αυτο το περιμενε... Τουλαχιστον δεν ειναι για να περιμενεις πολυ καιρο ε? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:57 Η elvenstar: #3.032 15-10-08 22:57 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν βαζεις και καμια φωτο ετσι για να πεθανω Click για ανάπτυξη... Ναι για να γελάτε μαζί μας;;; κ μετα να μας βάλεις εσύ τον μαλλιά τον Μάρκο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:58 Η Raisa έγραψε: #3.033 15-10-08 22:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν βαζεις και καμια φωτο ετσι για να πεθανω Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ευτυχως μας άφησε μια φούντα (κανονική μην πάει ο νου σας στο κακό) στην ουρά κ στον Μπατ άφησε κ λίγο μουσακι (Βενιζελικό) και αλλάξαμε κατηγορία ΥΓ. Βλ. παραπάνω Click για ανάπτυξη... Θέλουμε φωτό!!!! Υ.Γ. Τους μα%#$^κες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:59 Η zorica έγραψε: #3.034 15-10-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ευτυχως μας άφησε μια φούντα (κανονική μην πάει ο νου σας στο κακό) στην ουρά κ στον Μπατ άφησε κ λίγο μουσακι (Βενιζελικό) και αλλάξαμε κατηγορία ΥΓ. Βλ. παραπάνω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:01 Η zorica έγραψε: #3.035 15-10-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θέλουμε φωτό!!!! Υ.Γ. Τους μα%#$^κες! Click για ανάπτυξη... Θελεις να πεθανω... Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:02 Η Raisa έγραψε: #3.036 15-10-08 23:02 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Θελεις να πεθανω... Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:02 Η elvenstar: #3.037 15-10-08 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θέλουμε φωτό!!!! Υ.Γ. Τους μα%#$^κες! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν θα βγάλω μερικες αλλά επειδή δεν μπορώ να τις περάσω στο κομπιουτερ θα περιμένετε λίγο να τις πάω σε ένα γνωστό μου να τις περάσει κ δεν θέλω να δω κανέναν να γελάει Υ.Γ ναι μωρε άσε έτσι τρελενεσαι μετά κ παιρνεις το μπαζουκας κ δεν αφήνεις κανέναν. Τελικά έπρεπε να γίνω Παπάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:03 Η zorica έγραψε: #3.038 15-10-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι για να γελάτε μαζί μας;;; κ μετα να μας βάλεις εσύ τον μαλλιά τον Μάρκο; Click για ανάπτυξη... Υποσχομαι πως ΟΧΙ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:04 Η Raisa έγραψε: #3.039 15-10-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν θα βγάλω μερικες αλλά επειδή δεν μπορώ να τις περάσω στο κομπιουτερ θα περιμένετε λίγο να τις πάω σε ένα γνωστό μου να τις περάσει κ δεν θέλω να δω κανέναν να γελάει Υ.Γ ναι μωρε άσε έτσι τρελενεσαι μετά κ παιρνεις το μπαζουκας κ δεν αφήνεις κανέναν. Τελικά έπρεπε να γίνω Παπάς Click για ανάπτυξη... Γελάει???? Ποιος γελάει???? Υ.Γ. Και ο παπάς χρειάζεται μακριά μαλλιά ή μούσια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:04 Η zorica έγραψε: #3.040 15-10-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν θα βγάλω μερικες αλλά επειδή δεν μπορώ να τις περάσω στο κομπιουτερ θα περιμένετε λίγο να τις πάω σε ένα γνωστό μου να τις περάσει κ δεν θέλω να δω κανέναν να γελάει Υ.Γ ναι μωρε άσε έτσι τρελενεσαι μετά κ παιρνεις το μπαζουκας κ δεν αφήνεις κανέναν. Τελικά έπρεπε να γίνω Παπάς Click για ανάπτυξη... Εγω δεν θα γελασω........φανερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Οι πέρζιαν μάνιακς, καλή μου, έχουν γατιά με ΤΡΙΧΕΣ ....πολλέεεες ΤΡΙΧΕΣ....εσύ απ΄ότι ξέρω δεν έχεις....επομένως τι ρωτάς? Υ.Γ. Σλιθ, τι κάνεις? Τι έγινε τελικά με κείνη την μετάθεση? Click για ανάπτυξη... Νικολετα η υπογραφη ειναι ΟΛΑ τα λεφτα...ΑΞΙΟΖΗΛΕΥΤΗ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:48 Η elvenstar: #3.025 15-10-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εεεεεεεεεεε και εσυ ...δεν αρχισαν να βγαζουν και τα δικα σου? Click για ανάπτυξη... Με το ζόρι δεν είμαστε στο Σφιγξ Μάνιακς Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Οι πέρζιαν μάνιακς, καλή μου, έχουν γατιά με ΤΡΙΧΕΣ ....πολλέεεες ΤΡΙΧΕΣ....εσύ απ΄ότι ξέρω δεν έχεις....επομένως τι ρωτάς? Υ.Γ. Σλιθ, τι κάνεις? Τι έγινε τελικά με κείνη την μετάθεση? Click για ανάπτυξη... Μπορούμε να βάλουμε κ ποστις κυρία μου ΥΓ.: Ακόμα περιμένω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:51 Η zorica έγραψε: #3.026 15-10-08 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Με το ζόρι δεν είμαστε στο Σφιγξ Μάνιακς Μπορούμε να βάλουμε κ ποστις κυρία μου ΥΓ.: Ακόμα περιμένω Click για ανάπτυξη... Και σημερα στο ραντεβου?Τιποτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:52 Η Raisa έγραψε: #3.027 15-10-08 22:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Νικολετα η υπογραφη ειναι ΟΛΑ τα λεφτα...ΑΞΙΟΖΗΛΕΥΤΗ!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωωω Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Με το ζόρι δεν είμαστε στο Σφιγξ Μάνιακς Μπορούμε να βάλουμε κ ποστις κυρία μου ΥΓ.: Ακόμα περιμένω Click για ανάπτυξη... Με πολύ ζόρι φαντάζομαι Υ.Γ. Ακόμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:54 Η elvenstar: #3.028 15-10-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και σημερα στο ραντεβου?Τιποτα? Λοιπόν να σου πω την πίκρα μου έχω 4 με τη σημερινή 5 δουλειες κ σε όλες είμαι στο περίμενε. Ευτυχώς που αναλαμβάνω διάφορες δουλειες στον υπολογιστή αλλιώς δεν ξέρω κ εγώ τι θα έκανα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:55 Η zorica έγραψε: #3.029 15-10-08 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Με το ζόρι δεν είμαστε στο Σφιγξ Μάνιακς Μπορούμε να βάλουμε κ ποστις κυρία μου ΥΓ.: Ακόμα περιμένω Click για ανάπτυξη... Δεν βαζεις και καμια φωτο ετσι για να πεθανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:56 Η elvenstar: #3.030 15-10-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώωωω Με πολύ ζόρι φαντάζομαι Υ.Γ. Ακόμα? Click για ανάπτυξη... Ναι ευτυχως μας άφησε μια φούντα (κανονική μην πάει ο νου σας στο κακό) στην ουρά κ στον Μπατ άφησε κ λίγο μουσακι (Βενιζελικό) και αλλάξαμε κατηγορία ΥΓ. Βλ. παραπάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:56 Η zorica έγραψε: #3.031 15-10-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και σημερα στο ραντεβου?Τιποτα? Λοιπόν να σου πω την πίκρα μου έχω 4 με τη σημερινή 5 δουλειες κ σε όλες είμαι στο περίμενε. Ευτυχώς που αναλαμβάνω διάφορες δουλειες στον υπολογιστή αλλιώς δεν ξέρω κ εγώ τι θα έκανα Click για ανάπτυξη... Ο ...βρε αγχος!!! Ειναι οτι χειροτερο αυτο το περιμενε... Τουλαχιστον δεν ειναι για να περιμενεις πολυ καιρο ε? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:57 Η elvenstar: #3.032 15-10-08 22:57 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν βαζεις και καμια φωτο ετσι για να πεθανω Click για ανάπτυξη... Ναι για να γελάτε μαζί μας;;; κ μετα να μας βάλεις εσύ τον μαλλιά τον Μάρκο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:58 Η Raisa έγραψε: #3.033 15-10-08 22:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν βαζεις και καμια φωτο ετσι για να πεθανω Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ευτυχως μας άφησε μια φούντα (κανονική μην πάει ο νου σας στο κακό) στην ουρά κ στον Μπατ άφησε κ λίγο μουσακι (Βενιζελικό) και αλλάξαμε κατηγορία ΥΓ. Βλ. παραπάνω Click για ανάπτυξη... Θέλουμε φωτό!!!! Υ.Γ. Τους μα%#$^κες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:59 Η zorica έγραψε: #3.034 15-10-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ευτυχως μας άφησε μια φούντα (κανονική μην πάει ο νου σας στο κακό) στην ουρά κ στον Μπατ άφησε κ λίγο μουσακι (Βενιζελικό) και αλλάξαμε κατηγορία ΥΓ. Βλ. παραπάνω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:01 Η zorica έγραψε: #3.035 15-10-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θέλουμε φωτό!!!! Υ.Γ. Τους μα%#$^κες! Click για ανάπτυξη... Θελεις να πεθανω... Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:02 Η Raisa έγραψε: #3.036 15-10-08 23:02 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Θελεις να πεθανω... Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:02 Η elvenstar: #3.037 15-10-08 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θέλουμε φωτό!!!! Υ.Γ. Τους μα%#$^κες! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν θα βγάλω μερικες αλλά επειδή δεν μπορώ να τις περάσω στο κομπιουτερ θα περιμένετε λίγο να τις πάω σε ένα γνωστό μου να τις περάσει κ δεν θέλω να δω κανέναν να γελάει Υ.Γ ναι μωρε άσε έτσι τρελενεσαι μετά κ παιρνεις το μπαζουκας κ δεν αφήνεις κανέναν. Τελικά έπρεπε να γίνω Παπάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:03 Η zorica έγραψε: #3.038 15-10-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι για να γελάτε μαζί μας;;; κ μετα να μας βάλεις εσύ τον μαλλιά τον Μάρκο; Click για ανάπτυξη... Υποσχομαι πως ΟΧΙ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:04 Η Raisa έγραψε: #3.039 15-10-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν θα βγάλω μερικες αλλά επειδή δεν μπορώ να τις περάσω στο κομπιουτερ θα περιμένετε λίγο να τις πάω σε ένα γνωστό μου να τις περάσει κ δεν θέλω να δω κανέναν να γελάει Υ.Γ ναι μωρε άσε έτσι τρελενεσαι μετά κ παιρνεις το μπαζουκας κ δεν αφήνεις κανέναν. Τελικά έπρεπε να γίνω Παπάς Click για ανάπτυξη... Γελάει???? Ποιος γελάει???? Υ.Γ. Και ο παπάς χρειάζεται μακριά μαλλιά ή μούσια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:04 Η zorica έγραψε: #3.040 15-10-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν θα βγάλω μερικες αλλά επειδή δεν μπορώ να τις περάσω στο κομπιουτερ θα περιμένετε λίγο να τις πάω σε ένα γνωστό μου να τις περάσει κ δεν θέλω να δω κανέναν να γελάει Υ.Γ ναι μωρε άσε έτσι τρελενεσαι μετά κ παιρνεις το μπαζουκας κ δεν αφήνεις κανέναν. Τελικά έπρεπε να γίνω Παπάς Click για ανάπτυξη... Εγω δεν θα γελασω........φανερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εεεεεεεεεεε και εσυ ...δεν αρχισαν να βγαζουν και τα δικα σου? Click για ανάπτυξη... Με το ζόρι δεν είμαστε στο Σφιγξ Μάνιακς Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Οι πέρζιαν μάνιακς, καλή μου, έχουν γατιά με ΤΡΙΧΕΣ ....πολλέεεες ΤΡΙΧΕΣ....εσύ απ΄ότι ξέρω δεν έχεις....επομένως τι ρωτάς? Υ.Γ. Σλιθ, τι κάνεις? Τι έγινε τελικά με κείνη την μετάθεση? Click για ανάπτυξη... Μπορούμε να βάλουμε κ ποστις κυρία μου ΥΓ.: Ακόμα περιμένω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:51 Η zorica έγραψε: #3.026 15-10-08 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Με το ζόρι δεν είμαστε στο Σφιγξ Μάνιακς Μπορούμε να βάλουμε κ ποστις κυρία μου ΥΓ.: Ακόμα περιμένω Click για ανάπτυξη... Και σημερα στο ραντεβου?Τιποτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:52 Η Raisa έγραψε: #3.027 15-10-08 22:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Νικολετα η υπογραφη ειναι ΟΛΑ τα λεφτα...ΑΞΙΟΖΗΛΕΥΤΗ!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωωω Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Με το ζόρι δεν είμαστε στο Σφιγξ Μάνιακς Μπορούμε να βάλουμε κ ποστις κυρία μου ΥΓ.: Ακόμα περιμένω Click για ανάπτυξη... Με πολύ ζόρι φαντάζομαι Υ.Γ. Ακόμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:54 Η elvenstar: #3.028 15-10-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και σημερα στο ραντεβου?Τιποτα? Λοιπόν να σου πω την πίκρα μου έχω 4 με τη σημερινή 5 δουλειες κ σε όλες είμαι στο περίμενε. Ευτυχώς που αναλαμβάνω διάφορες δουλειες στον υπολογιστή αλλιώς δεν ξέρω κ εγώ τι θα έκανα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:55 Η zorica έγραψε: #3.029 15-10-08 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Με το ζόρι δεν είμαστε στο Σφιγξ Μάνιακς Μπορούμε να βάλουμε κ ποστις κυρία μου ΥΓ.: Ακόμα περιμένω Click για ανάπτυξη... Δεν βαζεις και καμια φωτο ετσι για να πεθανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:56 Η elvenstar: #3.030 15-10-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώωωω Με πολύ ζόρι φαντάζομαι Υ.Γ. Ακόμα? Click για ανάπτυξη... Ναι ευτυχως μας άφησε μια φούντα (κανονική μην πάει ο νου σας στο κακό) στην ουρά κ στον Μπατ άφησε κ λίγο μουσακι (Βενιζελικό) και αλλάξαμε κατηγορία ΥΓ. Βλ. παραπάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:56 Η zorica έγραψε: #3.031 15-10-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και σημερα στο ραντεβου?Τιποτα? Λοιπόν να σου πω την πίκρα μου έχω 4 με τη σημερινή 5 δουλειες κ σε όλες είμαι στο περίμενε. Ευτυχώς που αναλαμβάνω διάφορες δουλειες στον υπολογιστή αλλιώς δεν ξέρω κ εγώ τι θα έκανα Click για ανάπτυξη... Ο ...βρε αγχος!!! Ειναι οτι χειροτερο αυτο το περιμενε... Τουλαχιστον δεν ειναι για να περιμενεις πολυ καιρο ε? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:57 Η elvenstar: #3.032 15-10-08 22:57 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν βαζεις και καμια φωτο ετσι για να πεθανω Click για ανάπτυξη... Ναι για να γελάτε μαζί μας;;; κ μετα να μας βάλεις εσύ τον μαλλιά τον Μάρκο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:58 Η Raisa έγραψε: #3.033 15-10-08 22:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν βαζεις και καμια φωτο ετσι για να πεθανω Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ευτυχως μας άφησε μια φούντα (κανονική μην πάει ο νου σας στο κακό) στην ουρά κ στον Μπατ άφησε κ λίγο μουσακι (Βενιζελικό) και αλλάξαμε κατηγορία ΥΓ. Βλ. παραπάνω Click για ανάπτυξη... Θέλουμε φωτό!!!! Υ.Γ. Τους μα%#$^κες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:59 Η zorica έγραψε: #3.034 15-10-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ευτυχως μας άφησε μια φούντα (κανονική μην πάει ο νου σας στο κακό) στην ουρά κ στον Μπατ άφησε κ λίγο μουσακι (Βενιζελικό) και αλλάξαμε κατηγορία ΥΓ. Βλ. παραπάνω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:01 Η zorica έγραψε: #3.035 15-10-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θέλουμε φωτό!!!! Υ.Γ. Τους μα%#$^κες! Click για ανάπτυξη... Θελεις να πεθανω... Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:02 Η Raisa έγραψε: #3.036 15-10-08 23:02 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Θελεις να πεθανω... Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:02 Η elvenstar: #3.037 15-10-08 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θέλουμε φωτό!!!! Υ.Γ. Τους μα%#$^κες! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν θα βγάλω μερικες αλλά επειδή δεν μπορώ να τις περάσω στο κομπιουτερ θα περιμένετε λίγο να τις πάω σε ένα γνωστό μου να τις περάσει κ δεν θέλω να δω κανέναν να γελάει Υ.Γ ναι μωρε άσε έτσι τρελενεσαι μετά κ παιρνεις το μπαζουκας κ δεν αφήνεις κανέναν. Τελικά έπρεπε να γίνω Παπάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:03 Η zorica έγραψε: #3.038 15-10-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι για να γελάτε μαζί μας;;; κ μετα να μας βάλεις εσύ τον μαλλιά τον Μάρκο; Click για ανάπτυξη... Υποσχομαι πως ΟΧΙ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:04 Η Raisa έγραψε: #3.039 15-10-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν θα βγάλω μερικες αλλά επειδή δεν μπορώ να τις περάσω στο κομπιουτερ θα περιμένετε λίγο να τις πάω σε ένα γνωστό μου να τις περάσει κ δεν θέλω να δω κανέναν να γελάει Υ.Γ ναι μωρε άσε έτσι τρελενεσαι μετά κ παιρνεις το μπαζουκας κ δεν αφήνεις κανέναν. Τελικά έπρεπε να γίνω Παπάς Click για ανάπτυξη... Γελάει???? Ποιος γελάει???? Υ.Γ. Και ο παπάς χρειάζεται μακριά μαλλιά ή μούσια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:04 Η zorica έγραψε: #3.040 15-10-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν θα βγάλω μερικες αλλά επειδή δεν μπορώ να τις περάσω στο κομπιουτερ θα περιμένετε λίγο να τις πάω σε ένα γνωστό μου να τις περάσει κ δεν θέλω να δω κανέναν να γελάει Υ.Γ ναι μωρε άσε έτσι τρελενεσαι μετά κ παιρνεις το μπαζουκας κ δεν αφήνεις κανέναν. Τελικά έπρεπε να γίνω Παπάς Click για ανάπτυξη... Εγω δεν θα γελασω........φανερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Με το ζόρι δεν είμαστε στο Σφιγξ Μάνιακς Μπορούμε να βάλουμε κ ποστις κυρία μου ΥΓ.: Ακόμα περιμένω Click για ανάπτυξη... Και σημερα στο ραντεβου?Τιποτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:52 Η Raisa έγραψε: #3.027 15-10-08 22:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Νικολετα η υπογραφη ειναι ΟΛΑ τα λεφτα...ΑΞΙΟΖΗΛΕΥΤΗ!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωωω Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Με το ζόρι δεν είμαστε στο Σφιγξ Μάνιακς Μπορούμε να βάλουμε κ ποστις κυρία μου ΥΓ.: Ακόμα περιμένω Click για ανάπτυξη... Με πολύ ζόρι φαντάζομαι Υ.Γ. Ακόμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:54 Η elvenstar: #3.028 15-10-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και σημερα στο ραντεβου?Τιποτα? Λοιπόν να σου πω την πίκρα μου έχω 4 με τη σημερινή 5 δουλειες κ σε όλες είμαι στο περίμενε. Ευτυχώς που αναλαμβάνω διάφορες δουλειες στον υπολογιστή αλλιώς δεν ξέρω κ εγώ τι θα έκανα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:55 Η zorica έγραψε: #3.029 15-10-08 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Με το ζόρι δεν είμαστε στο Σφιγξ Μάνιακς Μπορούμε να βάλουμε κ ποστις κυρία μου ΥΓ.: Ακόμα περιμένω Click για ανάπτυξη... Δεν βαζεις και καμια φωτο ετσι για να πεθανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:56 Η elvenstar: #3.030 15-10-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώωωω Με πολύ ζόρι φαντάζομαι Υ.Γ. Ακόμα? Click για ανάπτυξη... Ναι ευτυχως μας άφησε μια φούντα (κανονική μην πάει ο νου σας στο κακό) στην ουρά κ στον Μπατ άφησε κ λίγο μουσακι (Βενιζελικό) και αλλάξαμε κατηγορία ΥΓ. Βλ. παραπάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:56 Η zorica έγραψε: #3.031 15-10-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και σημερα στο ραντεβου?Τιποτα? Λοιπόν να σου πω την πίκρα μου έχω 4 με τη σημερινή 5 δουλειες κ σε όλες είμαι στο περίμενε. Ευτυχώς που αναλαμβάνω διάφορες δουλειες στον υπολογιστή αλλιώς δεν ξέρω κ εγώ τι θα έκανα Click για ανάπτυξη... Ο ...βρε αγχος!!! Ειναι οτι χειροτερο αυτο το περιμενε... Τουλαχιστον δεν ειναι για να περιμενεις πολυ καιρο ε? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:57 Η elvenstar: #3.032 15-10-08 22:57 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν βαζεις και καμια φωτο ετσι για να πεθανω Click για ανάπτυξη... Ναι για να γελάτε μαζί μας;;; κ μετα να μας βάλεις εσύ τον μαλλιά τον Μάρκο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:58 Η Raisa έγραψε: #3.033 15-10-08 22:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν βαζεις και καμια φωτο ετσι για να πεθανω Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ευτυχως μας άφησε μια φούντα (κανονική μην πάει ο νου σας στο κακό) στην ουρά κ στον Μπατ άφησε κ λίγο μουσακι (Βενιζελικό) και αλλάξαμε κατηγορία ΥΓ. Βλ. παραπάνω Click για ανάπτυξη... Θέλουμε φωτό!!!! Υ.Γ. Τους μα%#$^κες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:59 Η zorica έγραψε: #3.034 15-10-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ευτυχως μας άφησε μια φούντα (κανονική μην πάει ο νου σας στο κακό) στην ουρά κ στον Μπατ άφησε κ λίγο μουσακι (Βενιζελικό) και αλλάξαμε κατηγορία ΥΓ. Βλ. παραπάνω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:01 Η zorica έγραψε: #3.035 15-10-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θέλουμε φωτό!!!! Υ.Γ. Τους μα%#$^κες! Click για ανάπτυξη... Θελεις να πεθανω... Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:02 Η Raisa έγραψε: #3.036 15-10-08 23:02 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Θελεις να πεθανω... Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:02 Η elvenstar: #3.037 15-10-08 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θέλουμε φωτό!!!! Υ.Γ. Τους μα%#$^κες! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν θα βγάλω μερικες αλλά επειδή δεν μπορώ να τις περάσω στο κομπιουτερ θα περιμένετε λίγο να τις πάω σε ένα γνωστό μου να τις περάσει κ δεν θέλω να δω κανέναν να γελάει Υ.Γ ναι μωρε άσε έτσι τρελενεσαι μετά κ παιρνεις το μπαζουκας κ δεν αφήνεις κανέναν. Τελικά έπρεπε να γίνω Παπάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:03 Η zorica έγραψε: #3.038 15-10-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι για να γελάτε μαζί μας;;; κ μετα να μας βάλεις εσύ τον μαλλιά τον Μάρκο; Click για ανάπτυξη... Υποσχομαι πως ΟΧΙ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:04 Η Raisa έγραψε: #3.039 15-10-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν θα βγάλω μερικες αλλά επειδή δεν μπορώ να τις περάσω στο κομπιουτερ θα περιμένετε λίγο να τις πάω σε ένα γνωστό μου να τις περάσει κ δεν θέλω να δω κανέναν να γελάει Υ.Γ ναι μωρε άσε έτσι τρελενεσαι μετά κ παιρνεις το μπαζουκας κ δεν αφήνεις κανέναν. Τελικά έπρεπε να γίνω Παπάς Click για ανάπτυξη... Γελάει???? Ποιος γελάει???? Υ.Γ. Και ο παπάς χρειάζεται μακριά μαλλιά ή μούσια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:04 Η zorica έγραψε: #3.040 15-10-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν θα βγάλω μερικες αλλά επειδή δεν μπορώ να τις περάσω στο κομπιουτερ θα περιμένετε λίγο να τις πάω σε ένα γνωστό μου να τις περάσει κ δεν θέλω να δω κανέναν να γελάει Υ.Γ ναι μωρε άσε έτσι τρελενεσαι μετά κ παιρνεις το μπαζουκας κ δεν αφήνεις κανέναν. Τελικά έπρεπε να γίνω Παπάς Click για ανάπτυξη... Εγω δεν θα γελασω........φανερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Νικολετα η υπογραφη ειναι ΟΛΑ τα λεφτα...ΑΞΙΟΖΗΛΕΥΤΗ!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωωω Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Με το ζόρι δεν είμαστε στο Σφιγξ Μάνιακς Μπορούμε να βάλουμε κ ποστις κυρία μου ΥΓ.: Ακόμα περιμένω Click για ανάπτυξη... Με πολύ ζόρι φαντάζομαι Υ.Γ. Ακόμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:54 Η elvenstar: #3.028 15-10-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και σημερα στο ραντεβου?Τιποτα? Λοιπόν να σου πω την πίκρα μου έχω 4 με τη σημερινή 5 δουλειες κ σε όλες είμαι στο περίμενε. Ευτυχώς που αναλαμβάνω διάφορες δουλειες στον υπολογιστή αλλιώς δεν ξέρω κ εγώ τι θα έκανα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:55 Η zorica έγραψε: #3.029 15-10-08 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Με το ζόρι δεν είμαστε στο Σφιγξ Μάνιακς Μπορούμε να βάλουμε κ ποστις κυρία μου ΥΓ.: Ακόμα περιμένω Click για ανάπτυξη... Δεν βαζεις και καμια φωτο ετσι για να πεθανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:56 Η elvenstar: #3.030 15-10-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώωωω Με πολύ ζόρι φαντάζομαι Υ.Γ. Ακόμα? Click για ανάπτυξη... Ναι ευτυχως μας άφησε μια φούντα (κανονική μην πάει ο νου σας στο κακό) στην ουρά κ στον Μπατ άφησε κ λίγο μουσακι (Βενιζελικό) και αλλάξαμε κατηγορία ΥΓ. Βλ. παραπάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:56 Η zorica έγραψε: #3.031 15-10-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και σημερα στο ραντεβου?Τιποτα? Λοιπόν να σου πω την πίκρα μου έχω 4 με τη σημερινή 5 δουλειες κ σε όλες είμαι στο περίμενε. Ευτυχώς που αναλαμβάνω διάφορες δουλειες στον υπολογιστή αλλιώς δεν ξέρω κ εγώ τι θα έκανα Click για ανάπτυξη... Ο ...βρε αγχος!!! Ειναι οτι χειροτερο αυτο το περιμενε... Τουλαχιστον δεν ειναι για να περιμενεις πολυ καιρο ε? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:57 Η elvenstar: #3.032 15-10-08 22:57 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν βαζεις και καμια φωτο ετσι για να πεθανω Click για ανάπτυξη... Ναι για να γελάτε μαζί μας;;; κ μετα να μας βάλεις εσύ τον μαλλιά τον Μάρκο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:58 Η Raisa έγραψε: #3.033 15-10-08 22:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν βαζεις και καμια φωτο ετσι για να πεθανω Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ευτυχως μας άφησε μια φούντα (κανονική μην πάει ο νου σας στο κακό) στην ουρά κ στον Μπατ άφησε κ λίγο μουσακι (Βενιζελικό) και αλλάξαμε κατηγορία ΥΓ. Βλ. παραπάνω Click για ανάπτυξη... Θέλουμε φωτό!!!! Υ.Γ. Τους μα%#$^κες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:59 Η zorica έγραψε: #3.034 15-10-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ευτυχως μας άφησε μια φούντα (κανονική μην πάει ο νου σας στο κακό) στην ουρά κ στον Μπατ άφησε κ λίγο μουσακι (Βενιζελικό) και αλλάξαμε κατηγορία ΥΓ. Βλ. παραπάνω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:01 Η zorica έγραψε: #3.035 15-10-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θέλουμε φωτό!!!! Υ.Γ. Τους μα%#$^κες! Click για ανάπτυξη... Θελεις να πεθανω... Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:02 Η Raisa έγραψε: #3.036 15-10-08 23:02 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Θελεις να πεθανω... Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:02 Η elvenstar: #3.037 15-10-08 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θέλουμε φωτό!!!! Υ.Γ. Τους μα%#$^κες! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν θα βγάλω μερικες αλλά επειδή δεν μπορώ να τις περάσω στο κομπιουτερ θα περιμένετε λίγο να τις πάω σε ένα γνωστό μου να τις περάσει κ δεν θέλω να δω κανέναν να γελάει Υ.Γ ναι μωρε άσε έτσι τρελενεσαι μετά κ παιρνεις το μπαζουκας κ δεν αφήνεις κανέναν. Τελικά έπρεπε να γίνω Παπάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:03 Η zorica έγραψε: #3.038 15-10-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι για να γελάτε μαζί μας;;; κ μετα να μας βάλεις εσύ τον μαλλιά τον Μάρκο; Click για ανάπτυξη... Υποσχομαι πως ΟΧΙ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:04 Η Raisa έγραψε: #3.039 15-10-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν θα βγάλω μερικες αλλά επειδή δεν μπορώ να τις περάσω στο κομπιουτερ θα περιμένετε λίγο να τις πάω σε ένα γνωστό μου να τις περάσει κ δεν θέλω να δω κανέναν να γελάει Υ.Γ ναι μωρε άσε έτσι τρελενεσαι μετά κ παιρνεις το μπαζουκας κ δεν αφήνεις κανέναν. Τελικά έπρεπε να γίνω Παπάς Click για ανάπτυξη... Γελάει???? Ποιος γελάει???? Υ.Γ. Και ο παπάς χρειάζεται μακριά μαλλιά ή μούσια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:04 Η zorica έγραψε: #3.040 15-10-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν θα βγάλω μερικες αλλά επειδή δεν μπορώ να τις περάσω στο κομπιουτερ θα περιμένετε λίγο να τις πάω σε ένα γνωστό μου να τις περάσει κ δεν θέλω να δω κανέναν να γελάει Υ.Γ ναι μωρε άσε έτσι τρελενεσαι μετά κ παιρνεις το μπαζουκας κ δεν αφήνεις κανέναν. Τελικά έπρεπε να γίνω Παπάς Click για ανάπτυξη... Εγω δεν θα γελασω........φανερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και σημερα στο ραντεβου?Τιποτα? Λοιπόν να σου πω την πίκρα μου έχω 4 με τη σημερινή 5 δουλειες κ σε όλες είμαι στο περίμενε. Ευτυχώς που αναλαμβάνω διάφορες δουλειες στον υπολογιστή αλλιώς δεν ξέρω κ εγώ τι θα έκανα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:55 Η zorica έγραψε: #3.029 15-10-08 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Με το ζόρι δεν είμαστε στο Σφιγξ Μάνιακς Μπορούμε να βάλουμε κ ποστις κυρία μου ΥΓ.: Ακόμα περιμένω Click για ανάπτυξη... Δεν βαζεις και καμια φωτο ετσι για να πεθανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:56 Η elvenstar: #3.030 15-10-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώωωω Με πολύ ζόρι φαντάζομαι Υ.Γ. Ακόμα? Click για ανάπτυξη... Ναι ευτυχως μας άφησε μια φούντα (κανονική μην πάει ο νου σας στο κακό) στην ουρά κ στον Μπατ άφησε κ λίγο μουσακι (Βενιζελικό) και αλλάξαμε κατηγορία ΥΓ. Βλ. παραπάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:56 Η zorica έγραψε: #3.031 15-10-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και σημερα στο ραντεβου?Τιποτα? Λοιπόν να σου πω την πίκρα μου έχω 4 με τη σημερινή 5 δουλειες κ σε όλες είμαι στο περίμενε. Ευτυχώς που αναλαμβάνω διάφορες δουλειες στον υπολογιστή αλλιώς δεν ξέρω κ εγώ τι θα έκανα Click για ανάπτυξη... Ο ...βρε αγχος!!! Ειναι οτι χειροτερο αυτο το περιμενε... Τουλαχιστον δεν ειναι για να περιμενεις πολυ καιρο ε? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:57 Η elvenstar: #3.032 15-10-08 22:57 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν βαζεις και καμια φωτο ετσι για να πεθανω Click για ανάπτυξη... Ναι για να γελάτε μαζί μας;;; κ μετα να μας βάλεις εσύ τον μαλλιά τον Μάρκο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:58 Η Raisa έγραψε: #3.033 15-10-08 22:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν βαζεις και καμια φωτο ετσι για να πεθανω Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ευτυχως μας άφησε μια φούντα (κανονική μην πάει ο νου σας στο κακό) στην ουρά κ στον Μπατ άφησε κ λίγο μουσακι (Βενιζελικό) και αλλάξαμε κατηγορία ΥΓ. Βλ. παραπάνω Click για ανάπτυξη... Θέλουμε φωτό!!!! Υ.Γ. Τους μα%#$^κες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:59 Η zorica έγραψε: #3.034 15-10-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ευτυχως μας άφησε μια φούντα (κανονική μην πάει ο νου σας στο κακό) στην ουρά κ στον Μπατ άφησε κ λίγο μουσακι (Βενιζελικό) και αλλάξαμε κατηγορία ΥΓ. Βλ. παραπάνω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:01 Η zorica έγραψε: #3.035 15-10-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θέλουμε φωτό!!!! Υ.Γ. Τους μα%#$^κες! Click για ανάπτυξη... Θελεις να πεθανω... Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:02 Η Raisa έγραψε: #3.036 15-10-08 23:02 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Θελεις να πεθανω... Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:02 Η elvenstar: #3.037 15-10-08 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θέλουμε φωτό!!!! Υ.Γ. Τους μα%#$^κες! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν θα βγάλω μερικες αλλά επειδή δεν μπορώ να τις περάσω στο κομπιουτερ θα περιμένετε λίγο να τις πάω σε ένα γνωστό μου να τις περάσει κ δεν θέλω να δω κανέναν να γελάει Υ.Γ ναι μωρε άσε έτσι τρελενεσαι μετά κ παιρνεις το μπαζουκας κ δεν αφήνεις κανέναν. Τελικά έπρεπε να γίνω Παπάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:03 Η zorica έγραψε: #3.038 15-10-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι για να γελάτε μαζί μας;;; κ μετα να μας βάλεις εσύ τον μαλλιά τον Μάρκο; Click για ανάπτυξη... Υποσχομαι πως ΟΧΙ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:04 Η Raisa έγραψε: #3.039 15-10-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν θα βγάλω μερικες αλλά επειδή δεν μπορώ να τις περάσω στο κομπιουτερ θα περιμένετε λίγο να τις πάω σε ένα γνωστό μου να τις περάσει κ δεν θέλω να δω κανέναν να γελάει Υ.Γ ναι μωρε άσε έτσι τρελενεσαι μετά κ παιρνεις το μπαζουκας κ δεν αφήνεις κανέναν. Τελικά έπρεπε να γίνω Παπάς Click για ανάπτυξη... Γελάει???? Ποιος γελάει???? Υ.Γ. Και ο παπάς χρειάζεται μακριά μαλλιά ή μούσια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:04 Η zorica έγραψε: #3.040 15-10-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν θα βγάλω μερικες αλλά επειδή δεν μπορώ να τις περάσω στο κομπιουτερ θα περιμένετε λίγο να τις πάω σε ένα γνωστό μου να τις περάσει κ δεν θέλω να δω κανέναν να γελάει Υ.Γ ναι μωρε άσε έτσι τρελενεσαι μετά κ παιρνεις το μπαζουκας κ δεν αφήνεις κανέναν. Τελικά έπρεπε να γίνω Παπάς Click για ανάπτυξη... Εγω δεν θα γελασω........φανερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Με το ζόρι δεν είμαστε στο Σφιγξ Μάνιακς Μπορούμε να βάλουμε κ ποστις κυρία μου ΥΓ.: Ακόμα περιμένω Click για ανάπτυξη... Δεν βαζεις και καμια φωτο ετσι για να πεθανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:56 Η elvenstar: #3.030 15-10-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώωωω Με πολύ ζόρι φαντάζομαι Υ.Γ. Ακόμα? Click για ανάπτυξη... Ναι ευτυχως μας άφησε μια φούντα (κανονική μην πάει ο νου σας στο κακό) στην ουρά κ στον Μπατ άφησε κ λίγο μουσακι (Βενιζελικό) και αλλάξαμε κατηγορία ΥΓ. Βλ. παραπάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:56 Η zorica έγραψε: #3.031 15-10-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και σημερα στο ραντεβου?Τιποτα? Λοιπόν να σου πω την πίκρα μου έχω 4 με τη σημερινή 5 δουλειες κ σε όλες είμαι στο περίμενε. Ευτυχώς που αναλαμβάνω διάφορες δουλειες στον υπολογιστή αλλιώς δεν ξέρω κ εγώ τι θα έκανα Click για ανάπτυξη... Ο ...βρε αγχος!!! Ειναι οτι χειροτερο αυτο το περιμενε... Τουλαχιστον δεν ειναι για να περιμενεις πολυ καιρο ε? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:57 Η elvenstar: #3.032 15-10-08 22:57 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν βαζεις και καμια φωτο ετσι για να πεθανω Click για ανάπτυξη... Ναι για να γελάτε μαζί μας;;; κ μετα να μας βάλεις εσύ τον μαλλιά τον Μάρκο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:58 Η Raisa έγραψε: #3.033 15-10-08 22:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν βαζεις και καμια φωτο ετσι για να πεθανω Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ευτυχως μας άφησε μια φούντα (κανονική μην πάει ο νου σας στο κακό) στην ουρά κ στον Μπατ άφησε κ λίγο μουσακι (Βενιζελικό) και αλλάξαμε κατηγορία ΥΓ. Βλ. παραπάνω Click για ανάπτυξη... Θέλουμε φωτό!!!! Υ.Γ. Τους μα%#$^κες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:59 Η zorica έγραψε: #3.034 15-10-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ευτυχως μας άφησε μια φούντα (κανονική μην πάει ο νου σας στο κακό) στην ουρά κ στον Μπατ άφησε κ λίγο μουσακι (Βενιζελικό) και αλλάξαμε κατηγορία ΥΓ. Βλ. παραπάνω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:01 Η zorica έγραψε: #3.035 15-10-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θέλουμε φωτό!!!! Υ.Γ. Τους μα%#$^κες! Click για ανάπτυξη... Θελεις να πεθανω... Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:02 Η Raisa έγραψε: #3.036 15-10-08 23:02 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Θελεις να πεθανω... Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:02 Η elvenstar: #3.037 15-10-08 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θέλουμε φωτό!!!! Υ.Γ. Τους μα%#$^κες! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν θα βγάλω μερικες αλλά επειδή δεν μπορώ να τις περάσω στο κομπιουτερ θα περιμένετε λίγο να τις πάω σε ένα γνωστό μου να τις περάσει κ δεν θέλω να δω κανέναν να γελάει Υ.Γ ναι μωρε άσε έτσι τρελενεσαι μετά κ παιρνεις το μπαζουκας κ δεν αφήνεις κανέναν. Τελικά έπρεπε να γίνω Παπάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:03 Η zorica έγραψε: #3.038 15-10-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι για να γελάτε μαζί μας;;; κ μετα να μας βάλεις εσύ τον μαλλιά τον Μάρκο; Click για ανάπτυξη... Υποσχομαι πως ΟΧΙ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:04 Η Raisa έγραψε: #3.039 15-10-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν θα βγάλω μερικες αλλά επειδή δεν μπορώ να τις περάσω στο κομπιουτερ θα περιμένετε λίγο να τις πάω σε ένα γνωστό μου να τις περάσει κ δεν θέλω να δω κανέναν να γελάει Υ.Γ ναι μωρε άσε έτσι τρελενεσαι μετά κ παιρνεις το μπαζουκας κ δεν αφήνεις κανέναν. Τελικά έπρεπε να γίνω Παπάς Click για ανάπτυξη... Γελάει???? Ποιος γελάει???? Υ.Γ. Και ο παπάς χρειάζεται μακριά μαλλιά ή μούσια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:04 Η zorica έγραψε: #3.040 15-10-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν θα βγάλω μερικες αλλά επειδή δεν μπορώ να τις περάσω στο κομπιουτερ θα περιμένετε λίγο να τις πάω σε ένα γνωστό μου να τις περάσει κ δεν θέλω να δω κανέναν να γελάει Υ.Γ ναι μωρε άσε έτσι τρελενεσαι μετά κ παιρνεις το μπαζουκας κ δεν αφήνεις κανέναν. Τελικά έπρεπε να γίνω Παπάς Click για ανάπτυξη... Εγω δεν θα γελασω........φανερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώωωω Με πολύ ζόρι φαντάζομαι Υ.Γ. Ακόμα? Click για ανάπτυξη... Ναι ευτυχως μας άφησε μια φούντα (κανονική μην πάει ο νου σας στο κακό) στην ουρά κ στον Μπατ άφησε κ λίγο μουσακι (Βενιζελικό) και αλλάξαμε κατηγορία ΥΓ. Βλ. παραπάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:56 Η zorica έγραψε: #3.031 15-10-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και σημερα στο ραντεβου?Τιποτα? Λοιπόν να σου πω την πίκρα μου έχω 4 με τη σημερινή 5 δουλειες κ σε όλες είμαι στο περίμενε. Ευτυχώς που αναλαμβάνω διάφορες δουλειες στον υπολογιστή αλλιώς δεν ξέρω κ εγώ τι θα έκανα Click για ανάπτυξη... Ο ...βρε αγχος!!! Ειναι οτι χειροτερο αυτο το περιμενε... Τουλαχιστον δεν ειναι για να περιμενεις πολυ καιρο ε? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:57 Η elvenstar: #3.032 15-10-08 22:57 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν βαζεις και καμια φωτο ετσι για να πεθανω Click για ανάπτυξη... Ναι για να γελάτε μαζί μας;;; κ μετα να μας βάλεις εσύ τον μαλλιά τον Μάρκο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:58 Η Raisa έγραψε: #3.033 15-10-08 22:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν βαζεις και καμια φωτο ετσι για να πεθανω Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ευτυχως μας άφησε μια φούντα (κανονική μην πάει ο νου σας στο κακό) στην ουρά κ στον Μπατ άφησε κ λίγο μουσακι (Βενιζελικό) και αλλάξαμε κατηγορία ΥΓ. Βλ. παραπάνω Click για ανάπτυξη... Θέλουμε φωτό!!!! Υ.Γ. Τους μα%#$^κες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:59 Η zorica έγραψε: #3.034 15-10-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ευτυχως μας άφησε μια φούντα (κανονική μην πάει ο νου σας στο κακό) στην ουρά κ στον Μπατ άφησε κ λίγο μουσακι (Βενιζελικό) και αλλάξαμε κατηγορία ΥΓ. Βλ. παραπάνω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:01 Η zorica έγραψε: #3.035 15-10-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θέλουμε φωτό!!!! Υ.Γ. Τους μα%#$^κες! Click για ανάπτυξη... Θελεις να πεθανω... Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:02 Η Raisa έγραψε: #3.036 15-10-08 23:02 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Θελεις να πεθανω... Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:02 Η elvenstar: #3.037 15-10-08 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θέλουμε φωτό!!!! Υ.Γ. Τους μα%#$^κες! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν θα βγάλω μερικες αλλά επειδή δεν μπορώ να τις περάσω στο κομπιουτερ θα περιμένετε λίγο να τις πάω σε ένα γνωστό μου να τις περάσει κ δεν θέλω να δω κανέναν να γελάει Υ.Γ ναι μωρε άσε έτσι τρελενεσαι μετά κ παιρνεις το μπαζουκας κ δεν αφήνεις κανέναν. Τελικά έπρεπε να γίνω Παπάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:03 Η zorica έγραψε: #3.038 15-10-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι για να γελάτε μαζί μας;;; κ μετα να μας βάλεις εσύ τον μαλλιά τον Μάρκο; Click για ανάπτυξη... Υποσχομαι πως ΟΧΙ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:04 Η Raisa έγραψε: #3.039 15-10-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν θα βγάλω μερικες αλλά επειδή δεν μπορώ να τις περάσω στο κομπιουτερ θα περιμένετε λίγο να τις πάω σε ένα γνωστό μου να τις περάσει κ δεν θέλω να δω κανέναν να γελάει Υ.Γ ναι μωρε άσε έτσι τρελενεσαι μετά κ παιρνεις το μπαζουκας κ δεν αφήνεις κανέναν. Τελικά έπρεπε να γίνω Παπάς Click για ανάπτυξη... Γελάει???? Ποιος γελάει???? Υ.Γ. Και ο παπάς χρειάζεται μακριά μαλλιά ή μούσια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:04 Η zorica έγραψε: #3.040 15-10-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν θα βγάλω μερικες αλλά επειδή δεν μπορώ να τις περάσω στο κομπιουτερ θα περιμένετε λίγο να τις πάω σε ένα γνωστό μου να τις περάσει κ δεν θέλω να δω κανέναν να γελάει Υ.Γ ναι μωρε άσε έτσι τρελενεσαι μετά κ παιρνεις το μπαζουκας κ δεν αφήνεις κανέναν. Τελικά έπρεπε να γίνω Παπάς Click για ανάπτυξη... Εγω δεν θα γελασω........φανερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και σημερα στο ραντεβου?Τιποτα? Λοιπόν να σου πω την πίκρα μου έχω 4 με τη σημερινή 5 δουλειες κ σε όλες είμαι στο περίμενε. Ευτυχώς που αναλαμβάνω διάφορες δουλειες στον υπολογιστή αλλιώς δεν ξέρω κ εγώ τι θα έκανα Click για ανάπτυξη... Ο ...βρε αγχος!!! Ειναι οτι χειροτερο αυτο το περιμενε... Τουλαχιστον δεν ειναι για να περιμενεις πολυ καιρο ε? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:57 Η elvenstar: #3.032 15-10-08 22:57 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν βαζεις και καμια φωτο ετσι για να πεθανω Click για ανάπτυξη... Ναι για να γελάτε μαζί μας;;; κ μετα να μας βάλεις εσύ τον μαλλιά τον Μάρκο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:58 Η Raisa έγραψε: #3.033 15-10-08 22:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν βαζεις και καμια φωτο ετσι για να πεθανω Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ευτυχως μας άφησε μια φούντα (κανονική μην πάει ο νου σας στο κακό) στην ουρά κ στον Μπατ άφησε κ λίγο μουσακι (Βενιζελικό) και αλλάξαμε κατηγορία ΥΓ. Βλ. παραπάνω Click για ανάπτυξη... Θέλουμε φωτό!!!! Υ.Γ. Τους μα%#$^κες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:59 Η zorica έγραψε: #3.034 15-10-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ευτυχως μας άφησε μια φούντα (κανονική μην πάει ο νου σας στο κακό) στην ουρά κ στον Μπατ άφησε κ λίγο μουσακι (Βενιζελικό) και αλλάξαμε κατηγορία ΥΓ. Βλ. παραπάνω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:01 Η zorica έγραψε: #3.035 15-10-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θέλουμε φωτό!!!! Υ.Γ. Τους μα%#$^κες! Click για ανάπτυξη... Θελεις να πεθανω... Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:02 Η Raisa έγραψε: #3.036 15-10-08 23:02 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Θελεις να πεθανω... Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:02 Η elvenstar: #3.037 15-10-08 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θέλουμε φωτό!!!! Υ.Γ. Τους μα%#$^κες! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν θα βγάλω μερικες αλλά επειδή δεν μπορώ να τις περάσω στο κομπιουτερ θα περιμένετε λίγο να τις πάω σε ένα γνωστό μου να τις περάσει κ δεν θέλω να δω κανέναν να γελάει Υ.Γ ναι μωρε άσε έτσι τρελενεσαι μετά κ παιρνεις το μπαζουκας κ δεν αφήνεις κανέναν. Τελικά έπρεπε να γίνω Παπάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:03 Η zorica έγραψε: #3.038 15-10-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι για να γελάτε μαζί μας;;; κ μετα να μας βάλεις εσύ τον μαλλιά τον Μάρκο; Click για ανάπτυξη... Υποσχομαι πως ΟΧΙ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:04 Η Raisa έγραψε: #3.039 15-10-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν θα βγάλω μερικες αλλά επειδή δεν μπορώ να τις περάσω στο κομπιουτερ θα περιμένετε λίγο να τις πάω σε ένα γνωστό μου να τις περάσει κ δεν θέλω να δω κανέναν να γελάει Υ.Γ ναι μωρε άσε έτσι τρελενεσαι μετά κ παιρνεις το μπαζουκας κ δεν αφήνεις κανέναν. Τελικά έπρεπε να γίνω Παπάς Click για ανάπτυξη... Γελάει???? Ποιος γελάει???? Υ.Γ. Και ο παπάς χρειάζεται μακριά μαλλιά ή μούσια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:04 Η zorica έγραψε: #3.040 15-10-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν θα βγάλω μερικες αλλά επειδή δεν μπορώ να τις περάσω στο κομπιουτερ θα περιμένετε λίγο να τις πάω σε ένα γνωστό μου να τις περάσει κ δεν θέλω να δω κανέναν να γελάει Υ.Γ ναι μωρε άσε έτσι τρελενεσαι μετά κ παιρνεις το μπαζουκας κ δεν αφήνεις κανέναν. Τελικά έπρεπε να γίνω Παπάς Click για ανάπτυξη... Εγω δεν θα γελασω........φανερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν βαζεις και καμια φωτο ετσι για να πεθανω Click για ανάπτυξη... Ναι για να γελάτε μαζί μας;;; κ μετα να μας βάλεις εσύ τον μαλλιά τον Μάρκο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:58 Η Raisa έγραψε: #3.033 15-10-08 22:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν βαζεις και καμια φωτο ετσι για να πεθανω Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ευτυχως μας άφησε μια φούντα (κανονική μην πάει ο νου σας στο κακό) στην ουρά κ στον Μπατ άφησε κ λίγο μουσακι (Βενιζελικό) και αλλάξαμε κατηγορία ΥΓ. Βλ. παραπάνω Click για ανάπτυξη... Θέλουμε φωτό!!!! Υ.Γ. Τους μα%#$^κες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:59 Η zorica έγραψε: #3.034 15-10-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ευτυχως μας άφησε μια φούντα (κανονική μην πάει ο νου σας στο κακό) στην ουρά κ στον Μπατ άφησε κ λίγο μουσακι (Βενιζελικό) και αλλάξαμε κατηγορία ΥΓ. Βλ. παραπάνω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:01 Η zorica έγραψε: #3.035 15-10-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θέλουμε φωτό!!!! Υ.Γ. Τους μα%#$^κες! Click για ανάπτυξη... Θελεις να πεθανω... Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:02 Η Raisa έγραψε: #3.036 15-10-08 23:02 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Θελεις να πεθανω... Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:02 Η elvenstar: #3.037 15-10-08 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θέλουμε φωτό!!!! Υ.Γ. Τους μα%#$^κες! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν θα βγάλω μερικες αλλά επειδή δεν μπορώ να τις περάσω στο κομπιουτερ θα περιμένετε λίγο να τις πάω σε ένα γνωστό μου να τις περάσει κ δεν θέλω να δω κανέναν να γελάει Υ.Γ ναι μωρε άσε έτσι τρελενεσαι μετά κ παιρνεις το μπαζουκας κ δεν αφήνεις κανέναν. Τελικά έπρεπε να γίνω Παπάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:03 Η zorica έγραψε: #3.038 15-10-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι για να γελάτε μαζί μας;;; κ μετα να μας βάλεις εσύ τον μαλλιά τον Μάρκο; Click για ανάπτυξη... Υποσχομαι πως ΟΧΙ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:04 Η Raisa έγραψε: #3.039 15-10-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν θα βγάλω μερικες αλλά επειδή δεν μπορώ να τις περάσω στο κομπιουτερ θα περιμένετε λίγο να τις πάω σε ένα γνωστό μου να τις περάσει κ δεν θέλω να δω κανέναν να γελάει Υ.Γ ναι μωρε άσε έτσι τρελενεσαι μετά κ παιρνεις το μπαζουκας κ δεν αφήνεις κανέναν. Τελικά έπρεπε να γίνω Παπάς Click για ανάπτυξη... Γελάει???? Ποιος γελάει???? Υ.Γ. Και ο παπάς χρειάζεται μακριά μαλλιά ή μούσια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:04 Η zorica έγραψε: #3.040 15-10-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν θα βγάλω μερικες αλλά επειδή δεν μπορώ να τις περάσω στο κομπιουτερ θα περιμένετε λίγο να τις πάω σε ένα γνωστό μου να τις περάσει κ δεν θέλω να δω κανέναν να γελάει Υ.Γ ναι μωρε άσε έτσι τρελενεσαι μετά κ παιρνεις το μπαζουκας κ δεν αφήνεις κανέναν. Τελικά έπρεπε να γίνω Παπάς Click για ανάπτυξη... Εγω δεν θα γελασω........φανερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν βαζεις και καμια φωτο ετσι για να πεθανω Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ευτυχως μας άφησε μια φούντα (κανονική μην πάει ο νου σας στο κακό) στην ουρά κ στον Μπατ άφησε κ λίγο μουσακι (Βενιζελικό) και αλλάξαμε κατηγορία ΥΓ. Βλ. παραπάνω Click για ανάπτυξη... Θέλουμε φωτό!!!! Υ.Γ. Τους μα%#$^κες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 22:59 Η zorica έγραψε: #3.034 15-10-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ευτυχως μας άφησε μια φούντα (κανονική μην πάει ο νου σας στο κακό) στην ουρά κ στον Μπατ άφησε κ λίγο μουσακι (Βενιζελικό) και αλλάξαμε κατηγορία ΥΓ. Βλ. παραπάνω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:01 Η zorica έγραψε: #3.035 15-10-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θέλουμε φωτό!!!! Υ.Γ. Τους μα%#$^κες! Click για ανάπτυξη... Θελεις να πεθανω... Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:02 Η Raisa έγραψε: #3.036 15-10-08 23:02 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Θελεις να πεθανω... Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:02 Η elvenstar: #3.037 15-10-08 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θέλουμε φωτό!!!! Υ.Γ. Τους μα%#$^κες! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν θα βγάλω μερικες αλλά επειδή δεν μπορώ να τις περάσω στο κομπιουτερ θα περιμένετε λίγο να τις πάω σε ένα γνωστό μου να τις περάσει κ δεν θέλω να δω κανέναν να γελάει Υ.Γ ναι μωρε άσε έτσι τρελενεσαι μετά κ παιρνεις το μπαζουκας κ δεν αφήνεις κανέναν. Τελικά έπρεπε να γίνω Παπάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:03 Η zorica έγραψε: #3.038 15-10-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι για να γελάτε μαζί μας;;; κ μετα να μας βάλεις εσύ τον μαλλιά τον Μάρκο; Click για ανάπτυξη... Υποσχομαι πως ΟΧΙ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:04 Η Raisa έγραψε: #3.039 15-10-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν θα βγάλω μερικες αλλά επειδή δεν μπορώ να τις περάσω στο κομπιουτερ θα περιμένετε λίγο να τις πάω σε ένα γνωστό μου να τις περάσει κ δεν θέλω να δω κανέναν να γελάει Υ.Γ ναι μωρε άσε έτσι τρελενεσαι μετά κ παιρνεις το μπαζουκας κ δεν αφήνεις κανέναν. Τελικά έπρεπε να γίνω Παπάς Click για ανάπτυξη... Γελάει???? Ποιος γελάει???? Υ.Γ. Και ο παπάς χρειάζεται μακριά μαλλιά ή μούσια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:04 Η zorica έγραψε: #3.040 15-10-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν θα βγάλω μερικες αλλά επειδή δεν μπορώ να τις περάσω στο κομπιουτερ θα περιμένετε λίγο να τις πάω σε ένα γνωστό μου να τις περάσει κ δεν θέλω να δω κανέναν να γελάει Υ.Γ ναι μωρε άσε έτσι τρελενεσαι μετά κ παιρνεις το μπαζουκας κ δεν αφήνεις κανέναν. Τελικά έπρεπε να γίνω Παπάς Click για ανάπτυξη... Εγω δεν θα γελασω........φανερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ευτυχως μας άφησε μια φούντα (κανονική μην πάει ο νου σας στο κακό) στην ουρά κ στον Μπατ άφησε κ λίγο μουσακι (Βενιζελικό) και αλλάξαμε κατηγορία ΥΓ. Βλ. παραπάνω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:01 Η zorica έγραψε: #3.035 15-10-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θέλουμε φωτό!!!! Υ.Γ. Τους μα%#$^κες! Click για ανάπτυξη... Θελεις να πεθανω... Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:02 Η Raisa έγραψε: #3.036 15-10-08 23:02 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Θελεις να πεθανω... Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:02 Η elvenstar: #3.037 15-10-08 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θέλουμε φωτό!!!! Υ.Γ. Τους μα%#$^κες! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν θα βγάλω μερικες αλλά επειδή δεν μπορώ να τις περάσω στο κομπιουτερ θα περιμένετε λίγο να τις πάω σε ένα γνωστό μου να τις περάσει κ δεν θέλω να δω κανέναν να γελάει Υ.Γ ναι μωρε άσε έτσι τρελενεσαι μετά κ παιρνεις το μπαζουκας κ δεν αφήνεις κανέναν. Τελικά έπρεπε να γίνω Παπάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:03 Η zorica έγραψε: #3.038 15-10-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι για να γελάτε μαζί μας;;; κ μετα να μας βάλεις εσύ τον μαλλιά τον Μάρκο; Click για ανάπτυξη... Υποσχομαι πως ΟΧΙ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:04 Η Raisa έγραψε: #3.039 15-10-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν θα βγάλω μερικες αλλά επειδή δεν μπορώ να τις περάσω στο κομπιουτερ θα περιμένετε λίγο να τις πάω σε ένα γνωστό μου να τις περάσει κ δεν θέλω να δω κανέναν να γελάει Υ.Γ ναι μωρε άσε έτσι τρελενεσαι μετά κ παιρνεις το μπαζουκας κ δεν αφήνεις κανέναν. Τελικά έπρεπε να γίνω Παπάς Click για ανάπτυξη... Γελάει???? Ποιος γελάει???? Υ.Γ. Και ο παπάς χρειάζεται μακριά μαλλιά ή μούσια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:04 Η zorica έγραψε: #3.040 15-10-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν θα βγάλω μερικες αλλά επειδή δεν μπορώ να τις περάσω στο κομπιουτερ θα περιμένετε λίγο να τις πάω σε ένα γνωστό μου να τις περάσει κ δεν θέλω να δω κανέναν να γελάει Υ.Γ ναι μωρε άσε έτσι τρελενεσαι μετά κ παιρνεις το μπαζουκας κ δεν αφήνεις κανέναν. Τελικά έπρεπε να γίνω Παπάς Click για ανάπτυξη... Εγω δεν θα γελασω........φανερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θέλουμε φωτό!!!! Υ.Γ. Τους μα%#$^κες! Click για ανάπτυξη... Θελεις να πεθανω... Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:02 Η Raisa έγραψε: #3.036 15-10-08 23:02 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Θελεις να πεθανω... Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:02 Η elvenstar: #3.037 15-10-08 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θέλουμε φωτό!!!! Υ.Γ. Τους μα%#$^κες! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν θα βγάλω μερικες αλλά επειδή δεν μπορώ να τις περάσω στο κομπιουτερ θα περιμένετε λίγο να τις πάω σε ένα γνωστό μου να τις περάσει κ δεν θέλω να δω κανέναν να γελάει Υ.Γ ναι μωρε άσε έτσι τρελενεσαι μετά κ παιρνεις το μπαζουκας κ δεν αφήνεις κανέναν. Τελικά έπρεπε να γίνω Παπάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:03 Η zorica έγραψε: #3.038 15-10-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι για να γελάτε μαζί μας;;; κ μετα να μας βάλεις εσύ τον μαλλιά τον Μάρκο; Click για ανάπτυξη... Υποσχομαι πως ΟΧΙ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:04 Η Raisa έγραψε: #3.039 15-10-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν θα βγάλω μερικες αλλά επειδή δεν μπορώ να τις περάσω στο κομπιουτερ θα περιμένετε λίγο να τις πάω σε ένα γνωστό μου να τις περάσει κ δεν θέλω να δω κανέναν να γελάει Υ.Γ ναι μωρε άσε έτσι τρελενεσαι μετά κ παιρνεις το μπαζουκας κ δεν αφήνεις κανέναν. Τελικά έπρεπε να γίνω Παπάς Click για ανάπτυξη... Γελάει???? Ποιος γελάει???? Υ.Γ. Και ο παπάς χρειάζεται μακριά μαλλιά ή μούσια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:04 Η zorica έγραψε: #3.040 15-10-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν θα βγάλω μερικες αλλά επειδή δεν μπορώ να τις περάσω στο κομπιουτερ θα περιμένετε λίγο να τις πάω σε ένα γνωστό μου να τις περάσει κ δεν θέλω να δω κανέναν να γελάει Υ.Γ ναι μωρε άσε έτσι τρελενεσαι μετά κ παιρνεις το μπαζουκας κ δεν αφήνεις κανέναν. Τελικά έπρεπε να γίνω Παπάς Click για ανάπτυξη... Εγω δεν θα γελασω........φανερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Θελεις να πεθανω... Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:02 Η elvenstar: #3.037 15-10-08 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θέλουμε φωτό!!!! Υ.Γ. Τους μα%#$^κες! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν θα βγάλω μερικες αλλά επειδή δεν μπορώ να τις περάσω στο κομπιουτερ θα περιμένετε λίγο να τις πάω σε ένα γνωστό μου να τις περάσει κ δεν θέλω να δω κανέναν να γελάει Υ.Γ ναι μωρε άσε έτσι τρελενεσαι μετά κ παιρνεις το μπαζουκας κ δεν αφήνεις κανέναν. Τελικά έπρεπε να γίνω Παπάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:03 Η zorica έγραψε: #3.038 15-10-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι για να γελάτε μαζί μας;;; κ μετα να μας βάλεις εσύ τον μαλλιά τον Μάρκο; Click για ανάπτυξη... Υποσχομαι πως ΟΧΙ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:04 Η Raisa έγραψε: #3.039 15-10-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν θα βγάλω μερικες αλλά επειδή δεν μπορώ να τις περάσω στο κομπιουτερ θα περιμένετε λίγο να τις πάω σε ένα γνωστό μου να τις περάσει κ δεν θέλω να δω κανέναν να γελάει Υ.Γ ναι μωρε άσε έτσι τρελενεσαι μετά κ παιρνεις το μπαζουκας κ δεν αφήνεις κανέναν. Τελικά έπρεπε να γίνω Παπάς Click για ανάπτυξη... Γελάει???? Ποιος γελάει???? Υ.Γ. Και ο παπάς χρειάζεται μακριά μαλλιά ή μούσια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:04 Η zorica έγραψε: #3.040 15-10-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν θα βγάλω μερικες αλλά επειδή δεν μπορώ να τις περάσω στο κομπιουτερ θα περιμένετε λίγο να τις πάω σε ένα γνωστό μου να τις περάσει κ δεν θέλω να δω κανέναν να γελάει Υ.Γ ναι μωρε άσε έτσι τρελενεσαι μετά κ παιρνεις το μπαζουκας κ δεν αφήνεις κανέναν. Τελικά έπρεπε να γίνω Παπάς Click για ανάπτυξη... Εγω δεν θα γελασω........φανερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θέλουμε φωτό!!!! Υ.Γ. Τους μα%#$^κες! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν θα βγάλω μερικες αλλά επειδή δεν μπορώ να τις περάσω στο κομπιουτερ θα περιμένετε λίγο να τις πάω σε ένα γνωστό μου να τις περάσει κ δεν θέλω να δω κανέναν να γελάει Υ.Γ ναι μωρε άσε έτσι τρελενεσαι μετά κ παιρνεις το μπαζουκας κ δεν αφήνεις κανέναν. Τελικά έπρεπε να γίνω Παπάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:03 Η zorica έγραψε: #3.038 15-10-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι για να γελάτε μαζί μας;;; κ μετα να μας βάλεις εσύ τον μαλλιά τον Μάρκο; Click για ανάπτυξη... Υποσχομαι πως ΟΧΙ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:04 Η Raisa έγραψε: #3.039 15-10-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν θα βγάλω μερικες αλλά επειδή δεν μπορώ να τις περάσω στο κομπιουτερ θα περιμένετε λίγο να τις πάω σε ένα γνωστό μου να τις περάσει κ δεν θέλω να δω κανέναν να γελάει Υ.Γ ναι μωρε άσε έτσι τρελενεσαι μετά κ παιρνεις το μπαζουκας κ δεν αφήνεις κανέναν. Τελικά έπρεπε να γίνω Παπάς Click για ανάπτυξη... Γελάει???? Ποιος γελάει???? Υ.Γ. Και ο παπάς χρειάζεται μακριά μαλλιά ή μούσια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:04 Η zorica έγραψε: #3.040 15-10-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν θα βγάλω μερικες αλλά επειδή δεν μπορώ να τις περάσω στο κομπιουτερ θα περιμένετε λίγο να τις πάω σε ένα γνωστό μου να τις περάσει κ δεν θέλω να δω κανέναν να γελάει Υ.Γ ναι μωρε άσε έτσι τρελενεσαι μετά κ παιρνεις το μπαζουκας κ δεν αφήνεις κανέναν. Τελικά έπρεπε να γίνω Παπάς Click για ανάπτυξη... Εγω δεν θα γελασω........φανερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι για να γελάτε μαζί μας;;; κ μετα να μας βάλεις εσύ τον μαλλιά τον Μάρκο; Click για ανάπτυξη... Υποσχομαι πως ΟΧΙ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:04 Η Raisa έγραψε: #3.039 15-10-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν θα βγάλω μερικες αλλά επειδή δεν μπορώ να τις περάσω στο κομπιουτερ θα περιμένετε λίγο να τις πάω σε ένα γνωστό μου να τις περάσει κ δεν θέλω να δω κανέναν να γελάει Υ.Γ ναι μωρε άσε έτσι τρελενεσαι μετά κ παιρνεις το μπαζουκας κ δεν αφήνεις κανέναν. Τελικά έπρεπε να γίνω Παπάς Click για ανάπτυξη... Γελάει???? Ποιος γελάει???? Υ.Γ. Και ο παπάς χρειάζεται μακριά μαλλιά ή μούσια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:04 Η zorica έγραψε: #3.040 15-10-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν θα βγάλω μερικες αλλά επειδή δεν μπορώ να τις περάσω στο κομπιουτερ θα περιμένετε λίγο να τις πάω σε ένα γνωστό μου να τις περάσει κ δεν θέλω να δω κανέναν να γελάει Υ.Γ ναι μωρε άσε έτσι τρελενεσαι μετά κ παιρνεις το μπαζουκας κ δεν αφήνεις κανέναν. Τελικά έπρεπε να γίνω Παπάς Click για ανάπτυξη... Εγω δεν θα γελασω........φανερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν θα βγάλω μερικες αλλά επειδή δεν μπορώ να τις περάσω στο κομπιουτερ θα περιμένετε λίγο να τις πάω σε ένα γνωστό μου να τις περάσει κ δεν θέλω να δω κανέναν να γελάει Υ.Γ ναι μωρε άσε έτσι τρελενεσαι μετά κ παιρνεις το μπαζουκας κ δεν αφήνεις κανέναν. Τελικά έπρεπε να γίνω Παπάς Click για ανάπτυξη... Γελάει???? Ποιος γελάει???? Υ.Γ. Και ο παπάς χρειάζεται μακριά μαλλιά ή μούσια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:04 Η zorica έγραψε: #3.040 15-10-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν θα βγάλω μερικες αλλά επειδή δεν μπορώ να τις περάσω στο κομπιουτερ θα περιμένετε λίγο να τις πάω σε ένα γνωστό μου να τις περάσει κ δεν θέλω να δω κανέναν να γελάει Υ.Γ ναι μωρε άσε έτσι τρελενεσαι μετά κ παιρνεις το μπαζουκας κ δεν αφήνεις κανέναν. Τελικά έπρεπε να γίνω Παπάς Click για ανάπτυξη... Εγω δεν θα γελασω........φανερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν θα βγάλω μερικες αλλά επειδή δεν μπορώ να τις περάσω στο κομπιουτερ θα περιμένετε λίγο να τις πάω σε ένα γνωστό μου να τις περάσει κ δεν θέλω να δω κανέναν να γελάει Υ.Γ ναι μωρε άσε έτσι τρελενεσαι μετά κ παιρνεις το μπαζουκας κ δεν αφήνεις κανέναν. Τελικά έπρεπε να γίνω Παπάς Click για ανάπτυξη... Εγω δεν θα γελασω........φανερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.