zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:35 Η zorica έγραψε: #3.061 15-10-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μετά από σένα Click για ανάπτυξη... Νικολετα δεν τρωγεσαι!!! Πινεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:37 Η zorica έγραψε: #3.062 15-10-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγω να ρωτησω γιατι τα καημενα τα πηρατε με την ψιλη? Click για ανάπτυξη... Να σου πω ...εχεις Περσιας γατα η ειχες ποτε?... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:38 Η Raisa έγραψε: #3.063 15-10-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Νικολετα δεν τρωγεσαι!!! Πινεσαι? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω...με έπιασε οίστρος...είναι από την χαρά μου (βλέπω ξανά την Σλιθ .έστω και με κουρεμένα γατιά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:38 Η aalyah έγραψε: #3.064 15-10-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Να σου πω ...εχεις Περσιας γατα η ειχες ποτε?... Click για ανάπτυξη... Οχι ποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:38 Η elvenstar: #3.065 15-10-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Κριμα που εισαι λιγο μακρια ...και πολυ το ηθελα να ερχοσουνα Click για ανάπτυξη... [FONT="]αυτο ακούγεται σαν απειλή λες να με κούρευε ο Μάρκος αντί να τον κουρέψω εγώ[/FONT] Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγω να ρωτησω γιατι τα καημενα τα πηρατε με την ψιλη? Click για ανάπτυξη... γιατί είχαν γεμίσει κόμπους κ δεν γινόταν αλλιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:39 Η aalyah έγραψε: #3.066 15-10-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: γιατί είχαν γεμίσει κόμπους κ δεν γινόταν αλλιως Click για ανάπτυξη... Α μαλιστα. Και το κανετε συχνα αυτο? Η αναλογα αν εχουν πολλους κομπους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:42 Η elvenstar: #3.067 15-10-08 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: (βλέπω ξανά την Σλιθ .έστω και με κουρεμένα γατιά) Click για ανάπτυξη... ούτε καν πίνεσαι ρουφιέσαι Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν ξέρω...με έπιασε οίστρος...είναι από την χαρά μου Click για ανάπτυξη... Και εγώ χαίρομαι κάτοχε κοντότριχων λαπαδογατουλων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:42 Η zorica έγραψε: #3.068 15-10-08 23:42 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Οχι ποτε.... Click για ανάπτυξη... Μη ντρεπεσε καλε δεν σου κανω επιθεση...απλα ερωτηση επειδι μονο καποιος που δεν το εχει ζησει το πραγματικο μπελλα με τις τριχες μπορει να κανει τετοια ερωτηση.Γι`αυτο σ`το λεω ξανα ειναι ΠΟΛΥ μπελλας και καποιες φορες ξεφευγει απο τον ελεγχο... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν ξέρω...με έπιασε οίστρος...είναι από την χαρά μου (βλέπω ξανά την Σλιθ .έστω και με κουρεμένα γατιά) Click για ανάπτυξη... Και εγω χαρικα πολυ που τα ξαναλεμε απο δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:43 Η zorica έγραψε: #3.069 15-10-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Α μαλιστα. Και το κανετε συχνα αυτο? Η αναλογα αν εχουν πολλους κομπους? Click για ανάπτυξη... Οταν η κατασταση δεν παλευεται πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:44 Η aalyah έγραψε: #3.070 15-10-08 23:44 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Μη ντρεπεσε καλε δεν σου κανω επιθεση...απλα ερωτηση επειδι μονο καποιος που δεν το εχει ζησει το πραγματικο μπελλα με τις τριχες μπορει να κανει τετοια ερωτηση.Γι`αυτο σ`το λεω ξανα ειναι ΠΟΛΥ μπελλας και καποιες φορες ξεφευγει απο τον ελεγχο... Click για ανάπτυξη... Εγω μάλλον δεν ειμαι για περσιας τοτε....γιατι το γατι η ενας κομπος με 4 ποδια θα ειναι η μονιμως ξυρισμένο Ειδικα ετσι οπως τα παιζω συνεχεια θα παιζουν μια ωρα και θα γινονται κομπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:44 Η Raisa έγραψε: #3.071 15-10-08 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ούτε καν πίνεσαι ρουφιέσαι Και εγώ χαίρομαι κάτοχε κοντότριχων λαπαδογατουλων Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss: Υ΄Γ. Δηλώνω...πάω για ύπνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:47 Η elvenstar: #3.072 15-10-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: :kiss::kiss::kiss: Υ΄Γ. Δηλώνω...πάω για ύπνο! Click για ανάπτυξη... Αααα! ωραία πάει η πρώτη Καληνύχτα και όνειρα γλυκά:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:50 Η zorica έγραψε: #3.073 15-10-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγω μάλλον δεν ειμαι για περσιας τοτε....γιατι το γατι η ενας κομπος με 4 ποδια θα ειναι η μονιμως ξυρισμένο Ειδικα ετσι οπως τα παιζω συνεχεια θα παιζουν μια ωρα και θα γινονται κομπος Click για ανάπτυξη... Απλα θελει πολυ περιποιηση... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: :kiss::kiss::kiss: Υ΄Γ. Δηλώνω...πάω για ύπνο! Click για ανάπτυξη... οπ.........προσεχε!!!Μηπως βρεις τον Φιντελ και τη Ραισα καπως...το πρωϊ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:56 Η staman2 έγραψε: #3.074 15-10-08 23:56 ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ!!!! ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΕΓΩ... ΕΛΕΝΑΚΙ ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ!!! Xαιρομαι τοσο που σε ξαναβλέπω εδώ!!! Λοιπον πρεπει να με ενημερώσετε τι είπατε ρε άτιμες όσην ώρα εγώ δουλευα σαν καλή νοικοκυρά κ μαγείρευα κ έπλενα αφου γυρισα η ταλαίπωρη στις 21.30 το βράδυ από τη δουλειά. Γρήηηηγορααα για να μην πάω πίσω κ χάσω χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:56 Η elvenstar: #3.075 15-10-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Απλα θελει πολυ περιποιηση... οπ.........προσεχε!!!Μηπως βρεις τον Φιντελ και τη Ραισα καπως...το πρωϊ Click για ανάπτυξη... Ναι και αυτό το κάπως θα το πάρω κ θα το κολλήσω στα δικά μου κ θα βγάλω φωτογραφίες Νικολέττα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:58 Η elvenstar: #3.076 15-10-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ!!!! ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΕΓΩ... ΕΛΕΝΑΚΙ ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ!!! Xαιρομαι τοσο που σε ξαναβλέπω εδώ!!! Λοιπον πρεπει να με ενημερώσετε τι είπατε ρε άτιμες όσην ώρα εγώ δουλευα σαν καλή νοικοκυρά κ μαγείρευα κ έπλενα αφου γυρισα η ταλαίπωρη στις 21.30 το βράδυ από τη δουλειά. Γρήηηηγορααα για να μην πάω πίσω κ χάσω χρόνο. Click για ανάπτυξη... και εγώ χαιρομαι που σας "βλέπω" όλες Λοιιπον με 2 λόγια Αναστασία μου όση ώρα εσύ δούλες σαν καλή νοικοκυρά αυτες οι κυρίες δούλευαν εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:03 Η zorica έγραψε: #3.077 16-10-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ!!!! ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΕΓΩ... ΕΛΕΝΑΚΙ ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ!!! Xαιρομαι τοσο που σε ξαναβλέπω εδώ!!! Λοιπον πρεπει να με ενημερώσετε τι είπατε ρε άτιμες όσην ώρα εγώ δουλευα σαν καλή νοικοκυρά κ μαγείρευα κ έπλενα αφου γυρισα η ταλαίπωρη στις 21.30 το βράδυ από τη δουλειά. Γρήηηηγορααα για να μην πάω πίσω κ χάσω χρόνο. Click για ανάπτυξη... Καλως την Αναστασια...τιποτα ...δεν εχασες,γελασαμε λιγακι Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: και εγώ χαιρομαι που σας "βλέπω" όλες Λοιιπον με 2 λόγια Αναστασία μου όση ώρα εσύ δούλες σαν καλή νοικοκυρά αυτες οι κυρίες δούλευαν εμένα Click για ανάπτυξη... Ελα τωρααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:05 Η zorica έγραψε: #3.078 16-10-08 00:05 Αχχχχχχ τωρα ειδα την υπογραφη σου!!! Ειναι τρελλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:08 Η elvenstar: #3.079 16-10-08 00:08 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αχχχχχχ τωρα ειδα την υπογραφη σου!!! Ειναι τρελλα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματικά ειναι τέλεια, μόνο που έριξες την καημένη την Λούσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:10 Η zorica έγραψε: #3.080 16-10-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι πραγματικά ειναι τέλεια, μόνο που έριξες την καημένη την Λούσυ Click για ανάπτυξη... Μηπως επειδι εδω ειναι γατοφορουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 152 153 154 155 156 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 154 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 154 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μετά από σένα Click για ανάπτυξη... Νικολετα δεν τρωγεσαι!!! Πινεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:37 Η zorica έγραψε: #3.062 15-10-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγω να ρωτησω γιατι τα καημενα τα πηρατε με την ψιλη? Click για ανάπτυξη... Να σου πω ...εχεις Περσιας γατα η ειχες ποτε?... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:38 Η Raisa έγραψε: #3.063 15-10-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Νικολετα δεν τρωγεσαι!!! Πινεσαι? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω...με έπιασε οίστρος...είναι από την χαρά μου (βλέπω ξανά την Σλιθ .έστω και με κουρεμένα γατιά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:38 Η aalyah έγραψε: #3.064 15-10-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Να σου πω ...εχεις Περσιας γατα η ειχες ποτε?... Click για ανάπτυξη... Οχι ποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:38 Η elvenstar: #3.065 15-10-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Κριμα που εισαι λιγο μακρια ...και πολυ το ηθελα να ερχοσουνα Click για ανάπτυξη... [FONT="]αυτο ακούγεται σαν απειλή λες να με κούρευε ο Μάρκος αντί να τον κουρέψω εγώ[/FONT] Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγω να ρωτησω γιατι τα καημενα τα πηρατε με την ψιλη? Click για ανάπτυξη... γιατί είχαν γεμίσει κόμπους κ δεν γινόταν αλλιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:39 Η aalyah έγραψε: #3.066 15-10-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: γιατί είχαν γεμίσει κόμπους κ δεν γινόταν αλλιως Click για ανάπτυξη... Α μαλιστα. Και το κανετε συχνα αυτο? Η αναλογα αν εχουν πολλους κομπους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:42 Η elvenstar: #3.067 15-10-08 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: (βλέπω ξανά την Σλιθ .έστω και με κουρεμένα γατιά) Click για ανάπτυξη... ούτε καν πίνεσαι ρουφιέσαι Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν ξέρω...με έπιασε οίστρος...είναι από την χαρά μου Click για ανάπτυξη... Και εγώ χαίρομαι κάτοχε κοντότριχων λαπαδογατουλων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:42 Η zorica έγραψε: #3.068 15-10-08 23:42 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Οχι ποτε.... Click για ανάπτυξη... Μη ντρεπεσε καλε δεν σου κανω επιθεση...απλα ερωτηση επειδι μονο καποιος που δεν το εχει ζησει το πραγματικο μπελλα με τις τριχες μπορει να κανει τετοια ερωτηση.Γι`αυτο σ`το λεω ξανα ειναι ΠΟΛΥ μπελλας και καποιες φορες ξεφευγει απο τον ελεγχο... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν ξέρω...με έπιασε οίστρος...είναι από την χαρά μου (βλέπω ξανά την Σλιθ .έστω και με κουρεμένα γατιά) Click για ανάπτυξη... Και εγω χαρικα πολυ που τα ξαναλεμε απο δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:43 Η zorica έγραψε: #3.069 15-10-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Α μαλιστα. Και το κανετε συχνα αυτο? Η αναλογα αν εχουν πολλους κομπους? Click για ανάπτυξη... Οταν η κατασταση δεν παλευεται πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:44 Η aalyah έγραψε: #3.070 15-10-08 23:44 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Μη ντρεπεσε καλε δεν σου κανω επιθεση...απλα ερωτηση επειδι μονο καποιος που δεν το εχει ζησει το πραγματικο μπελλα με τις τριχες μπορει να κανει τετοια ερωτηση.Γι`αυτο σ`το λεω ξανα ειναι ΠΟΛΥ μπελλας και καποιες φορες ξεφευγει απο τον ελεγχο... Click για ανάπτυξη... Εγω μάλλον δεν ειμαι για περσιας τοτε....γιατι το γατι η ενας κομπος με 4 ποδια θα ειναι η μονιμως ξυρισμένο Ειδικα ετσι οπως τα παιζω συνεχεια θα παιζουν μια ωρα και θα γινονται κομπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:44 Η Raisa έγραψε: #3.071 15-10-08 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ούτε καν πίνεσαι ρουφιέσαι Και εγώ χαίρομαι κάτοχε κοντότριχων λαπαδογατουλων Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss: Υ΄Γ. Δηλώνω...πάω για ύπνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:47 Η elvenstar: #3.072 15-10-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: :kiss::kiss::kiss: Υ΄Γ. Δηλώνω...πάω για ύπνο! Click για ανάπτυξη... Αααα! ωραία πάει η πρώτη Καληνύχτα και όνειρα γλυκά:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:50 Η zorica έγραψε: #3.073 15-10-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγω μάλλον δεν ειμαι για περσιας τοτε....γιατι το γατι η ενας κομπος με 4 ποδια θα ειναι η μονιμως ξυρισμένο Ειδικα ετσι οπως τα παιζω συνεχεια θα παιζουν μια ωρα και θα γινονται κομπος Click για ανάπτυξη... Απλα θελει πολυ περιποιηση... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: :kiss::kiss::kiss: Υ΄Γ. Δηλώνω...πάω για ύπνο! Click για ανάπτυξη... οπ.........προσεχε!!!Μηπως βρεις τον Φιντελ και τη Ραισα καπως...το πρωϊ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:56 Η staman2 έγραψε: #3.074 15-10-08 23:56 ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ!!!! ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΕΓΩ... ΕΛΕΝΑΚΙ ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ!!! Xαιρομαι τοσο που σε ξαναβλέπω εδώ!!! Λοιπον πρεπει να με ενημερώσετε τι είπατε ρε άτιμες όσην ώρα εγώ δουλευα σαν καλή νοικοκυρά κ μαγείρευα κ έπλενα αφου γυρισα η ταλαίπωρη στις 21.30 το βράδυ από τη δουλειά. Γρήηηηγορααα για να μην πάω πίσω κ χάσω χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:56 Η elvenstar: #3.075 15-10-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Απλα θελει πολυ περιποιηση... οπ.........προσεχε!!!Μηπως βρεις τον Φιντελ και τη Ραισα καπως...το πρωϊ Click για ανάπτυξη... Ναι και αυτό το κάπως θα το πάρω κ θα το κολλήσω στα δικά μου κ θα βγάλω φωτογραφίες Νικολέττα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:58 Η elvenstar: #3.076 15-10-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ!!!! ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΕΓΩ... ΕΛΕΝΑΚΙ ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ!!! Xαιρομαι τοσο που σε ξαναβλέπω εδώ!!! Λοιπον πρεπει να με ενημερώσετε τι είπατε ρε άτιμες όσην ώρα εγώ δουλευα σαν καλή νοικοκυρά κ μαγείρευα κ έπλενα αφου γυρισα η ταλαίπωρη στις 21.30 το βράδυ από τη δουλειά. Γρήηηηγορααα για να μην πάω πίσω κ χάσω χρόνο. Click για ανάπτυξη... και εγώ χαιρομαι που σας "βλέπω" όλες Λοιιπον με 2 λόγια Αναστασία μου όση ώρα εσύ δούλες σαν καλή νοικοκυρά αυτες οι κυρίες δούλευαν εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:03 Η zorica έγραψε: #3.077 16-10-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ!!!! ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΕΓΩ... ΕΛΕΝΑΚΙ ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ!!! Xαιρομαι τοσο που σε ξαναβλέπω εδώ!!! Λοιπον πρεπει να με ενημερώσετε τι είπατε ρε άτιμες όσην ώρα εγώ δουλευα σαν καλή νοικοκυρά κ μαγείρευα κ έπλενα αφου γυρισα η ταλαίπωρη στις 21.30 το βράδυ από τη δουλειά. Γρήηηηγορααα για να μην πάω πίσω κ χάσω χρόνο. Click για ανάπτυξη... Καλως την Αναστασια...τιποτα ...δεν εχασες,γελασαμε λιγακι Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: και εγώ χαιρομαι που σας "βλέπω" όλες Λοιιπον με 2 λόγια Αναστασία μου όση ώρα εσύ δούλες σαν καλή νοικοκυρά αυτες οι κυρίες δούλευαν εμένα Click για ανάπτυξη... Ελα τωρααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:05 Η zorica έγραψε: #3.078 16-10-08 00:05 Αχχχχχχ τωρα ειδα την υπογραφη σου!!! Ειναι τρελλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:08 Η elvenstar: #3.079 16-10-08 00:08 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αχχχχχχ τωρα ειδα την υπογραφη σου!!! Ειναι τρελλα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματικά ειναι τέλεια, μόνο που έριξες την καημένη την Λούσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:10 Η zorica έγραψε: #3.080 16-10-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι πραγματικά ειναι τέλεια, μόνο που έριξες την καημένη την Λούσυ Click για ανάπτυξη... Μηπως επειδι εδω ειναι γατοφορουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 152 153 154 155 156 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 154 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 154 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγω να ρωτησω γιατι τα καημενα τα πηρατε με την ψιλη? Click για ανάπτυξη... Να σου πω ...εχεις Περσιας γατα η ειχες ποτε?... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:38 Η Raisa έγραψε: #3.063 15-10-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Νικολετα δεν τρωγεσαι!!! Πινεσαι? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω...με έπιασε οίστρος...είναι από την χαρά μου (βλέπω ξανά την Σλιθ .έστω και με κουρεμένα γατιά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:38 Η aalyah έγραψε: #3.064 15-10-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Να σου πω ...εχεις Περσιας γατα η ειχες ποτε?... Click για ανάπτυξη... Οχι ποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:38 Η elvenstar: #3.065 15-10-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Κριμα που εισαι λιγο μακρια ...και πολυ το ηθελα να ερχοσουνα Click για ανάπτυξη... [FONT="]αυτο ακούγεται σαν απειλή λες να με κούρευε ο Μάρκος αντί να τον κουρέψω εγώ[/FONT] Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγω να ρωτησω γιατι τα καημενα τα πηρατε με την ψιλη? Click για ανάπτυξη... γιατί είχαν γεμίσει κόμπους κ δεν γινόταν αλλιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:39 Η aalyah έγραψε: #3.066 15-10-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: γιατί είχαν γεμίσει κόμπους κ δεν γινόταν αλλιως Click για ανάπτυξη... Α μαλιστα. Και το κανετε συχνα αυτο? Η αναλογα αν εχουν πολλους κομπους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:42 Η elvenstar: #3.067 15-10-08 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: (βλέπω ξανά την Σλιθ .έστω και με κουρεμένα γατιά) Click για ανάπτυξη... ούτε καν πίνεσαι ρουφιέσαι Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν ξέρω...με έπιασε οίστρος...είναι από την χαρά μου Click για ανάπτυξη... Και εγώ χαίρομαι κάτοχε κοντότριχων λαπαδογατουλων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:42 Η zorica έγραψε: #3.068 15-10-08 23:42 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Οχι ποτε.... Click για ανάπτυξη... Μη ντρεπεσε καλε δεν σου κανω επιθεση...απλα ερωτηση επειδι μονο καποιος που δεν το εχει ζησει το πραγματικο μπελλα με τις τριχες μπορει να κανει τετοια ερωτηση.Γι`αυτο σ`το λεω ξανα ειναι ΠΟΛΥ μπελλας και καποιες φορες ξεφευγει απο τον ελεγχο... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν ξέρω...με έπιασε οίστρος...είναι από την χαρά μου (βλέπω ξανά την Σλιθ .έστω και με κουρεμένα γατιά) Click για ανάπτυξη... Και εγω χαρικα πολυ που τα ξαναλεμε απο δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:43 Η zorica έγραψε: #3.069 15-10-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Α μαλιστα. Και το κανετε συχνα αυτο? Η αναλογα αν εχουν πολλους κομπους? Click για ανάπτυξη... Οταν η κατασταση δεν παλευεται πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:44 Η aalyah έγραψε: #3.070 15-10-08 23:44 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Μη ντρεπεσε καλε δεν σου κανω επιθεση...απλα ερωτηση επειδι μονο καποιος που δεν το εχει ζησει το πραγματικο μπελλα με τις τριχες μπορει να κανει τετοια ερωτηση.Γι`αυτο σ`το λεω ξανα ειναι ΠΟΛΥ μπελλας και καποιες φορες ξεφευγει απο τον ελεγχο... Click για ανάπτυξη... Εγω μάλλον δεν ειμαι για περσιας τοτε....γιατι το γατι η ενας κομπος με 4 ποδια θα ειναι η μονιμως ξυρισμένο Ειδικα ετσι οπως τα παιζω συνεχεια θα παιζουν μια ωρα και θα γινονται κομπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:44 Η Raisa έγραψε: #3.071 15-10-08 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ούτε καν πίνεσαι ρουφιέσαι Και εγώ χαίρομαι κάτοχε κοντότριχων λαπαδογατουλων Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss: Υ΄Γ. Δηλώνω...πάω για ύπνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:47 Η elvenstar: #3.072 15-10-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: :kiss::kiss::kiss: Υ΄Γ. Δηλώνω...πάω για ύπνο! Click για ανάπτυξη... Αααα! ωραία πάει η πρώτη Καληνύχτα και όνειρα γλυκά:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:50 Η zorica έγραψε: #3.073 15-10-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγω μάλλον δεν ειμαι για περσιας τοτε....γιατι το γατι η ενας κομπος με 4 ποδια θα ειναι η μονιμως ξυρισμένο Ειδικα ετσι οπως τα παιζω συνεχεια θα παιζουν μια ωρα και θα γινονται κομπος Click για ανάπτυξη... Απλα θελει πολυ περιποιηση... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: :kiss::kiss::kiss: Υ΄Γ. Δηλώνω...πάω για ύπνο! Click για ανάπτυξη... οπ.........προσεχε!!!Μηπως βρεις τον Φιντελ και τη Ραισα καπως...το πρωϊ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:56 Η staman2 έγραψε: #3.074 15-10-08 23:56 ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ!!!! ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΕΓΩ... ΕΛΕΝΑΚΙ ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ!!! Xαιρομαι τοσο που σε ξαναβλέπω εδώ!!! Λοιπον πρεπει να με ενημερώσετε τι είπατε ρε άτιμες όσην ώρα εγώ δουλευα σαν καλή νοικοκυρά κ μαγείρευα κ έπλενα αφου γυρισα η ταλαίπωρη στις 21.30 το βράδυ από τη δουλειά. Γρήηηηγορααα για να μην πάω πίσω κ χάσω χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:56 Η elvenstar: #3.075 15-10-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Απλα θελει πολυ περιποιηση... οπ.........προσεχε!!!Μηπως βρεις τον Φιντελ και τη Ραισα καπως...το πρωϊ Click για ανάπτυξη... Ναι και αυτό το κάπως θα το πάρω κ θα το κολλήσω στα δικά μου κ θα βγάλω φωτογραφίες Νικολέττα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:58 Η elvenstar: #3.076 15-10-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ!!!! ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΕΓΩ... ΕΛΕΝΑΚΙ ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ!!! Xαιρομαι τοσο που σε ξαναβλέπω εδώ!!! Λοιπον πρεπει να με ενημερώσετε τι είπατε ρε άτιμες όσην ώρα εγώ δουλευα σαν καλή νοικοκυρά κ μαγείρευα κ έπλενα αφου γυρισα η ταλαίπωρη στις 21.30 το βράδυ από τη δουλειά. Γρήηηηγορααα για να μην πάω πίσω κ χάσω χρόνο. Click για ανάπτυξη... και εγώ χαιρομαι που σας "βλέπω" όλες Λοιιπον με 2 λόγια Αναστασία μου όση ώρα εσύ δούλες σαν καλή νοικοκυρά αυτες οι κυρίες δούλευαν εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:03 Η zorica έγραψε: #3.077 16-10-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ!!!! ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΕΓΩ... ΕΛΕΝΑΚΙ ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ!!! Xαιρομαι τοσο που σε ξαναβλέπω εδώ!!! Λοιπον πρεπει να με ενημερώσετε τι είπατε ρε άτιμες όσην ώρα εγώ δουλευα σαν καλή νοικοκυρά κ μαγείρευα κ έπλενα αφου γυρισα η ταλαίπωρη στις 21.30 το βράδυ από τη δουλειά. Γρήηηηγορααα για να μην πάω πίσω κ χάσω χρόνο. Click για ανάπτυξη... Καλως την Αναστασια...τιποτα ...δεν εχασες,γελασαμε λιγακι Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: και εγώ χαιρομαι που σας "βλέπω" όλες Λοιιπον με 2 λόγια Αναστασία μου όση ώρα εσύ δούλες σαν καλή νοικοκυρά αυτες οι κυρίες δούλευαν εμένα Click για ανάπτυξη... Ελα τωρααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:05 Η zorica έγραψε: #3.078 16-10-08 00:05 Αχχχχχχ τωρα ειδα την υπογραφη σου!!! Ειναι τρελλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:08 Η elvenstar: #3.079 16-10-08 00:08 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αχχχχχχ τωρα ειδα την υπογραφη σου!!! Ειναι τρελλα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματικά ειναι τέλεια, μόνο που έριξες την καημένη την Λούσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:10 Η zorica έγραψε: #3.080 16-10-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι πραγματικά ειναι τέλεια, μόνο που έριξες την καημένη την Λούσυ Click για ανάπτυξη... Μηπως επειδι εδω ειναι γατοφορουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 152 153 154 155 156 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 154 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 154 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Νικολετα δεν τρωγεσαι!!! Πινεσαι? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω...με έπιασε οίστρος...είναι από την χαρά μου (βλέπω ξανά την Σλιθ .έστω και με κουρεμένα γατιά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:38 Η aalyah έγραψε: #3.064 15-10-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Να σου πω ...εχεις Περσιας γατα η ειχες ποτε?... Click για ανάπτυξη... Οχι ποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:38 Η elvenstar: #3.065 15-10-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Κριμα που εισαι λιγο μακρια ...και πολυ το ηθελα να ερχοσουνα Click για ανάπτυξη... [FONT="]αυτο ακούγεται σαν απειλή λες να με κούρευε ο Μάρκος αντί να τον κουρέψω εγώ[/FONT] Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγω να ρωτησω γιατι τα καημενα τα πηρατε με την ψιλη? Click για ανάπτυξη... γιατί είχαν γεμίσει κόμπους κ δεν γινόταν αλλιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:39 Η aalyah έγραψε: #3.066 15-10-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: γιατί είχαν γεμίσει κόμπους κ δεν γινόταν αλλιως Click για ανάπτυξη... Α μαλιστα. Και το κανετε συχνα αυτο? Η αναλογα αν εχουν πολλους κομπους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:42 Η elvenstar: #3.067 15-10-08 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: (βλέπω ξανά την Σλιθ .έστω και με κουρεμένα γατιά) Click για ανάπτυξη... ούτε καν πίνεσαι ρουφιέσαι Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν ξέρω...με έπιασε οίστρος...είναι από την χαρά μου Click για ανάπτυξη... Και εγώ χαίρομαι κάτοχε κοντότριχων λαπαδογατουλων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:42 Η zorica έγραψε: #3.068 15-10-08 23:42 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Οχι ποτε.... Click για ανάπτυξη... Μη ντρεπεσε καλε δεν σου κανω επιθεση...απλα ερωτηση επειδι μονο καποιος που δεν το εχει ζησει το πραγματικο μπελλα με τις τριχες μπορει να κανει τετοια ερωτηση.Γι`αυτο σ`το λεω ξανα ειναι ΠΟΛΥ μπελλας και καποιες φορες ξεφευγει απο τον ελεγχο... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν ξέρω...με έπιασε οίστρος...είναι από την χαρά μου (βλέπω ξανά την Σλιθ .έστω και με κουρεμένα γατιά) Click για ανάπτυξη... Και εγω χαρικα πολυ που τα ξαναλεμε απο δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:43 Η zorica έγραψε: #3.069 15-10-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Α μαλιστα. Και το κανετε συχνα αυτο? Η αναλογα αν εχουν πολλους κομπους? Click για ανάπτυξη... Οταν η κατασταση δεν παλευεται πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:44 Η aalyah έγραψε: #3.070 15-10-08 23:44 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Μη ντρεπεσε καλε δεν σου κανω επιθεση...απλα ερωτηση επειδι μονο καποιος που δεν το εχει ζησει το πραγματικο μπελλα με τις τριχες μπορει να κανει τετοια ερωτηση.Γι`αυτο σ`το λεω ξανα ειναι ΠΟΛΥ μπελλας και καποιες φορες ξεφευγει απο τον ελεγχο... Click για ανάπτυξη... Εγω μάλλον δεν ειμαι για περσιας τοτε....γιατι το γατι η ενας κομπος με 4 ποδια θα ειναι η μονιμως ξυρισμένο Ειδικα ετσι οπως τα παιζω συνεχεια θα παιζουν μια ωρα και θα γινονται κομπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:44 Η Raisa έγραψε: #3.071 15-10-08 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ούτε καν πίνεσαι ρουφιέσαι Και εγώ χαίρομαι κάτοχε κοντότριχων λαπαδογατουλων Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss: Υ΄Γ. Δηλώνω...πάω για ύπνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:47 Η elvenstar: #3.072 15-10-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: :kiss::kiss::kiss: Υ΄Γ. Δηλώνω...πάω για ύπνο! Click για ανάπτυξη... Αααα! ωραία πάει η πρώτη Καληνύχτα και όνειρα γλυκά:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:50 Η zorica έγραψε: #3.073 15-10-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγω μάλλον δεν ειμαι για περσιας τοτε....γιατι το γατι η ενας κομπος με 4 ποδια θα ειναι η μονιμως ξυρισμένο Ειδικα ετσι οπως τα παιζω συνεχεια θα παιζουν μια ωρα και θα γινονται κομπος Click για ανάπτυξη... Απλα θελει πολυ περιποιηση... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: :kiss::kiss::kiss: Υ΄Γ. Δηλώνω...πάω για ύπνο! Click για ανάπτυξη... οπ.........προσεχε!!!Μηπως βρεις τον Φιντελ και τη Ραισα καπως...το πρωϊ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:56 Η staman2 έγραψε: #3.074 15-10-08 23:56 ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ!!!! ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΕΓΩ... ΕΛΕΝΑΚΙ ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ!!! Xαιρομαι τοσο που σε ξαναβλέπω εδώ!!! Λοιπον πρεπει να με ενημερώσετε τι είπατε ρε άτιμες όσην ώρα εγώ δουλευα σαν καλή νοικοκυρά κ μαγείρευα κ έπλενα αφου γυρισα η ταλαίπωρη στις 21.30 το βράδυ από τη δουλειά. Γρήηηηγορααα για να μην πάω πίσω κ χάσω χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:56 Η elvenstar: #3.075 15-10-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Απλα θελει πολυ περιποιηση... οπ.........προσεχε!!!Μηπως βρεις τον Φιντελ και τη Ραισα καπως...το πρωϊ Click για ανάπτυξη... Ναι και αυτό το κάπως θα το πάρω κ θα το κολλήσω στα δικά μου κ θα βγάλω φωτογραφίες Νικολέττα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:58 Η elvenstar: #3.076 15-10-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ!!!! ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΕΓΩ... ΕΛΕΝΑΚΙ ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ!!! Xαιρομαι τοσο που σε ξαναβλέπω εδώ!!! Λοιπον πρεπει να με ενημερώσετε τι είπατε ρε άτιμες όσην ώρα εγώ δουλευα σαν καλή νοικοκυρά κ μαγείρευα κ έπλενα αφου γυρισα η ταλαίπωρη στις 21.30 το βράδυ από τη δουλειά. Γρήηηηγορααα για να μην πάω πίσω κ χάσω χρόνο. Click για ανάπτυξη... και εγώ χαιρομαι που σας "βλέπω" όλες Λοιιπον με 2 λόγια Αναστασία μου όση ώρα εσύ δούλες σαν καλή νοικοκυρά αυτες οι κυρίες δούλευαν εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:03 Η zorica έγραψε: #3.077 16-10-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ!!!! ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΕΓΩ... ΕΛΕΝΑΚΙ ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ!!! Xαιρομαι τοσο που σε ξαναβλέπω εδώ!!! Λοιπον πρεπει να με ενημερώσετε τι είπατε ρε άτιμες όσην ώρα εγώ δουλευα σαν καλή νοικοκυρά κ μαγείρευα κ έπλενα αφου γυρισα η ταλαίπωρη στις 21.30 το βράδυ από τη δουλειά. Γρήηηηγορααα για να μην πάω πίσω κ χάσω χρόνο. Click για ανάπτυξη... Καλως την Αναστασια...τιποτα ...δεν εχασες,γελασαμε λιγακι Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: και εγώ χαιρομαι που σας "βλέπω" όλες Λοιιπον με 2 λόγια Αναστασία μου όση ώρα εσύ δούλες σαν καλή νοικοκυρά αυτες οι κυρίες δούλευαν εμένα Click για ανάπτυξη... Ελα τωρααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:05 Η zorica έγραψε: #3.078 16-10-08 00:05 Αχχχχχχ τωρα ειδα την υπογραφη σου!!! Ειναι τρελλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:08 Η elvenstar: #3.079 16-10-08 00:08 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αχχχχχχ τωρα ειδα την υπογραφη σου!!! Ειναι τρελλα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματικά ειναι τέλεια, μόνο που έριξες την καημένη την Λούσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:10 Η zorica έγραψε: #3.080 16-10-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι πραγματικά ειναι τέλεια, μόνο που έριξες την καημένη την Λούσυ Click για ανάπτυξη... Μηπως επειδι εδω ειναι γατοφορουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 152 153 154 155 156 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 154 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 154 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Να σου πω ...εχεις Περσιας γατα η ειχες ποτε?... Click για ανάπτυξη... Οχι ποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:38 Η elvenstar: #3.065 15-10-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Κριμα που εισαι λιγο μακρια ...και πολυ το ηθελα να ερχοσουνα Click για ανάπτυξη... [FONT="]αυτο ακούγεται σαν απειλή λες να με κούρευε ο Μάρκος αντί να τον κουρέψω εγώ[/FONT] Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγω να ρωτησω γιατι τα καημενα τα πηρατε με την ψιλη? Click για ανάπτυξη... γιατί είχαν γεμίσει κόμπους κ δεν γινόταν αλλιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:39 Η aalyah έγραψε: #3.066 15-10-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: γιατί είχαν γεμίσει κόμπους κ δεν γινόταν αλλιως Click για ανάπτυξη... Α μαλιστα. Και το κανετε συχνα αυτο? Η αναλογα αν εχουν πολλους κομπους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:42 Η elvenstar: #3.067 15-10-08 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: (βλέπω ξανά την Σλιθ .έστω και με κουρεμένα γατιά) Click για ανάπτυξη... ούτε καν πίνεσαι ρουφιέσαι Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν ξέρω...με έπιασε οίστρος...είναι από την χαρά μου Click για ανάπτυξη... Και εγώ χαίρομαι κάτοχε κοντότριχων λαπαδογατουλων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:42 Η zorica έγραψε: #3.068 15-10-08 23:42 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Οχι ποτε.... Click για ανάπτυξη... Μη ντρεπεσε καλε δεν σου κανω επιθεση...απλα ερωτηση επειδι μονο καποιος που δεν το εχει ζησει το πραγματικο μπελλα με τις τριχες μπορει να κανει τετοια ερωτηση.Γι`αυτο σ`το λεω ξανα ειναι ΠΟΛΥ μπελλας και καποιες φορες ξεφευγει απο τον ελεγχο... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν ξέρω...με έπιασε οίστρος...είναι από την χαρά μου (βλέπω ξανά την Σλιθ .έστω και με κουρεμένα γατιά) Click για ανάπτυξη... Και εγω χαρικα πολυ που τα ξαναλεμε απο δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:43 Η zorica έγραψε: #3.069 15-10-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Α μαλιστα. Και το κανετε συχνα αυτο? Η αναλογα αν εχουν πολλους κομπους? Click για ανάπτυξη... Οταν η κατασταση δεν παλευεται πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:44 Η aalyah έγραψε: #3.070 15-10-08 23:44 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Μη ντρεπεσε καλε δεν σου κανω επιθεση...απλα ερωτηση επειδι μονο καποιος που δεν το εχει ζησει το πραγματικο μπελλα με τις τριχες μπορει να κανει τετοια ερωτηση.Γι`αυτο σ`το λεω ξανα ειναι ΠΟΛΥ μπελλας και καποιες φορες ξεφευγει απο τον ελεγχο... Click για ανάπτυξη... Εγω μάλλον δεν ειμαι για περσιας τοτε....γιατι το γατι η ενας κομπος με 4 ποδια θα ειναι η μονιμως ξυρισμένο Ειδικα ετσι οπως τα παιζω συνεχεια θα παιζουν μια ωρα και θα γινονται κομπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:44 Η Raisa έγραψε: #3.071 15-10-08 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ούτε καν πίνεσαι ρουφιέσαι Και εγώ χαίρομαι κάτοχε κοντότριχων λαπαδογατουλων Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss: Υ΄Γ. Δηλώνω...πάω για ύπνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:47 Η elvenstar: #3.072 15-10-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: :kiss::kiss::kiss: Υ΄Γ. Δηλώνω...πάω για ύπνο! Click για ανάπτυξη... Αααα! ωραία πάει η πρώτη Καληνύχτα και όνειρα γλυκά:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:50 Η zorica έγραψε: #3.073 15-10-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγω μάλλον δεν ειμαι για περσιας τοτε....γιατι το γατι η ενας κομπος με 4 ποδια θα ειναι η μονιμως ξυρισμένο Ειδικα ετσι οπως τα παιζω συνεχεια θα παιζουν μια ωρα και θα γινονται κομπος Click για ανάπτυξη... Απλα θελει πολυ περιποιηση... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: :kiss::kiss::kiss: Υ΄Γ. Δηλώνω...πάω για ύπνο! Click για ανάπτυξη... οπ.........προσεχε!!!Μηπως βρεις τον Φιντελ και τη Ραισα καπως...το πρωϊ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:56 Η staman2 έγραψε: #3.074 15-10-08 23:56 ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ!!!! ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΕΓΩ... ΕΛΕΝΑΚΙ ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ!!! Xαιρομαι τοσο που σε ξαναβλέπω εδώ!!! Λοιπον πρεπει να με ενημερώσετε τι είπατε ρε άτιμες όσην ώρα εγώ δουλευα σαν καλή νοικοκυρά κ μαγείρευα κ έπλενα αφου γυρισα η ταλαίπωρη στις 21.30 το βράδυ από τη δουλειά. Γρήηηηγορααα για να μην πάω πίσω κ χάσω χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:56 Η elvenstar: #3.075 15-10-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Απλα θελει πολυ περιποιηση... οπ.........προσεχε!!!Μηπως βρεις τον Φιντελ και τη Ραισα καπως...το πρωϊ Click για ανάπτυξη... Ναι και αυτό το κάπως θα το πάρω κ θα το κολλήσω στα δικά μου κ θα βγάλω φωτογραφίες Νικολέττα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:58 Η elvenstar: #3.076 15-10-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ!!!! ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΕΓΩ... ΕΛΕΝΑΚΙ ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ!!! Xαιρομαι τοσο που σε ξαναβλέπω εδώ!!! Λοιπον πρεπει να με ενημερώσετε τι είπατε ρε άτιμες όσην ώρα εγώ δουλευα σαν καλή νοικοκυρά κ μαγείρευα κ έπλενα αφου γυρισα η ταλαίπωρη στις 21.30 το βράδυ από τη δουλειά. Γρήηηηγορααα για να μην πάω πίσω κ χάσω χρόνο. Click για ανάπτυξη... και εγώ χαιρομαι που σας "βλέπω" όλες Λοιιπον με 2 λόγια Αναστασία μου όση ώρα εσύ δούλες σαν καλή νοικοκυρά αυτες οι κυρίες δούλευαν εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:03 Η zorica έγραψε: #3.077 16-10-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ!!!! ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΕΓΩ... ΕΛΕΝΑΚΙ ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ!!! Xαιρομαι τοσο που σε ξαναβλέπω εδώ!!! Λοιπον πρεπει να με ενημερώσετε τι είπατε ρε άτιμες όσην ώρα εγώ δουλευα σαν καλή νοικοκυρά κ μαγείρευα κ έπλενα αφου γυρισα η ταλαίπωρη στις 21.30 το βράδυ από τη δουλειά. Γρήηηηγορααα για να μην πάω πίσω κ χάσω χρόνο. Click για ανάπτυξη... Καλως την Αναστασια...τιποτα ...δεν εχασες,γελασαμε λιγακι Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: και εγώ χαιρομαι που σας "βλέπω" όλες Λοιιπον με 2 λόγια Αναστασία μου όση ώρα εσύ δούλες σαν καλή νοικοκυρά αυτες οι κυρίες δούλευαν εμένα Click για ανάπτυξη... Ελα τωρααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:05 Η zorica έγραψε: #3.078 16-10-08 00:05 Αχχχχχχ τωρα ειδα την υπογραφη σου!!! Ειναι τρελλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:08 Η elvenstar: #3.079 16-10-08 00:08 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αχχχχχχ τωρα ειδα την υπογραφη σου!!! Ειναι τρελλα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματικά ειναι τέλεια, μόνο που έριξες την καημένη την Λούσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:10 Η zorica έγραψε: #3.080 16-10-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι πραγματικά ειναι τέλεια, μόνο που έριξες την καημένη την Λούσυ Click για ανάπτυξη... Μηπως επειδι εδω ειναι γατοφορουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 152 153 154 155 156 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 154 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 154 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Κριμα που εισαι λιγο μακρια ...και πολυ το ηθελα να ερχοσουνα Click για ανάπτυξη... [FONT="]αυτο ακούγεται σαν απειλή λες να με κούρευε ο Μάρκος αντί να τον κουρέψω εγώ[/FONT] Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγω να ρωτησω γιατι τα καημενα τα πηρατε με την ψιλη? Click για ανάπτυξη... γιατί είχαν γεμίσει κόμπους κ δεν γινόταν αλλιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:39 Η aalyah έγραψε: #3.066 15-10-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: γιατί είχαν γεμίσει κόμπους κ δεν γινόταν αλλιως Click για ανάπτυξη... Α μαλιστα. Και το κανετε συχνα αυτο? Η αναλογα αν εχουν πολλους κομπους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:42 Η elvenstar: #3.067 15-10-08 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: (βλέπω ξανά την Σλιθ .έστω και με κουρεμένα γατιά) Click για ανάπτυξη... ούτε καν πίνεσαι ρουφιέσαι Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν ξέρω...με έπιασε οίστρος...είναι από την χαρά μου Click για ανάπτυξη... Και εγώ χαίρομαι κάτοχε κοντότριχων λαπαδογατουλων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:42 Η zorica έγραψε: #3.068 15-10-08 23:42 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Οχι ποτε.... Click για ανάπτυξη... Μη ντρεπεσε καλε δεν σου κανω επιθεση...απλα ερωτηση επειδι μονο καποιος που δεν το εχει ζησει το πραγματικο μπελλα με τις τριχες μπορει να κανει τετοια ερωτηση.Γι`αυτο σ`το λεω ξανα ειναι ΠΟΛΥ μπελλας και καποιες φορες ξεφευγει απο τον ελεγχο... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν ξέρω...με έπιασε οίστρος...είναι από την χαρά μου (βλέπω ξανά την Σλιθ .έστω και με κουρεμένα γατιά) Click για ανάπτυξη... Και εγω χαρικα πολυ που τα ξαναλεμε απο δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:43 Η zorica έγραψε: #3.069 15-10-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Α μαλιστα. Και το κανετε συχνα αυτο? Η αναλογα αν εχουν πολλους κομπους? Click για ανάπτυξη... Οταν η κατασταση δεν παλευεται πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:44 Η aalyah έγραψε: #3.070 15-10-08 23:44 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Μη ντρεπεσε καλε δεν σου κανω επιθεση...απλα ερωτηση επειδι μονο καποιος που δεν το εχει ζησει το πραγματικο μπελλα με τις τριχες μπορει να κανει τετοια ερωτηση.Γι`αυτο σ`το λεω ξανα ειναι ΠΟΛΥ μπελλας και καποιες φορες ξεφευγει απο τον ελεγχο... Click για ανάπτυξη... Εγω μάλλον δεν ειμαι για περσιας τοτε....γιατι το γατι η ενας κομπος με 4 ποδια θα ειναι η μονιμως ξυρισμένο Ειδικα ετσι οπως τα παιζω συνεχεια θα παιζουν μια ωρα και θα γινονται κομπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:44 Η Raisa έγραψε: #3.071 15-10-08 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ούτε καν πίνεσαι ρουφιέσαι Και εγώ χαίρομαι κάτοχε κοντότριχων λαπαδογατουλων Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss: Υ΄Γ. Δηλώνω...πάω για ύπνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:47 Η elvenstar: #3.072 15-10-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: :kiss::kiss::kiss: Υ΄Γ. Δηλώνω...πάω για ύπνο! Click για ανάπτυξη... Αααα! ωραία πάει η πρώτη Καληνύχτα και όνειρα γλυκά:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:50 Η zorica έγραψε: #3.073 15-10-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγω μάλλον δεν ειμαι για περσιας τοτε....γιατι το γατι η ενας κομπος με 4 ποδια θα ειναι η μονιμως ξυρισμένο Ειδικα ετσι οπως τα παιζω συνεχεια θα παιζουν μια ωρα και θα γινονται κομπος Click για ανάπτυξη... Απλα θελει πολυ περιποιηση... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: :kiss::kiss::kiss: Υ΄Γ. Δηλώνω...πάω για ύπνο! Click για ανάπτυξη... οπ.........προσεχε!!!Μηπως βρεις τον Φιντελ και τη Ραισα καπως...το πρωϊ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:56 Η staman2 έγραψε: #3.074 15-10-08 23:56 ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ!!!! ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΕΓΩ... ΕΛΕΝΑΚΙ ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ!!! Xαιρομαι τοσο που σε ξαναβλέπω εδώ!!! Λοιπον πρεπει να με ενημερώσετε τι είπατε ρε άτιμες όσην ώρα εγώ δουλευα σαν καλή νοικοκυρά κ μαγείρευα κ έπλενα αφου γυρισα η ταλαίπωρη στις 21.30 το βράδυ από τη δουλειά. Γρήηηηγορααα για να μην πάω πίσω κ χάσω χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:56 Η elvenstar: #3.075 15-10-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Απλα θελει πολυ περιποιηση... οπ.........προσεχε!!!Μηπως βρεις τον Φιντελ και τη Ραισα καπως...το πρωϊ Click για ανάπτυξη... Ναι και αυτό το κάπως θα το πάρω κ θα το κολλήσω στα δικά μου κ θα βγάλω φωτογραφίες Νικολέττα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:58 Η elvenstar: #3.076 15-10-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ!!!! ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΕΓΩ... ΕΛΕΝΑΚΙ ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ!!! Xαιρομαι τοσο που σε ξαναβλέπω εδώ!!! Λοιπον πρεπει να με ενημερώσετε τι είπατε ρε άτιμες όσην ώρα εγώ δουλευα σαν καλή νοικοκυρά κ μαγείρευα κ έπλενα αφου γυρισα η ταλαίπωρη στις 21.30 το βράδυ από τη δουλειά. Γρήηηηγορααα για να μην πάω πίσω κ χάσω χρόνο. Click για ανάπτυξη... και εγώ χαιρομαι που σας "βλέπω" όλες Λοιιπον με 2 λόγια Αναστασία μου όση ώρα εσύ δούλες σαν καλή νοικοκυρά αυτες οι κυρίες δούλευαν εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:03 Η zorica έγραψε: #3.077 16-10-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ!!!! ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΕΓΩ... ΕΛΕΝΑΚΙ ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ!!! Xαιρομαι τοσο που σε ξαναβλέπω εδώ!!! Λοιπον πρεπει να με ενημερώσετε τι είπατε ρε άτιμες όσην ώρα εγώ δουλευα σαν καλή νοικοκυρά κ μαγείρευα κ έπλενα αφου γυρισα η ταλαίπωρη στις 21.30 το βράδυ από τη δουλειά. Γρήηηηγορααα για να μην πάω πίσω κ χάσω χρόνο. Click για ανάπτυξη... Καλως την Αναστασια...τιποτα ...δεν εχασες,γελασαμε λιγακι Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: και εγώ χαιρομαι που σας "βλέπω" όλες Λοιιπον με 2 λόγια Αναστασία μου όση ώρα εσύ δούλες σαν καλή νοικοκυρά αυτες οι κυρίες δούλευαν εμένα Click για ανάπτυξη... Ελα τωρααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:05 Η zorica έγραψε: #3.078 16-10-08 00:05 Αχχχχχχ τωρα ειδα την υπογραφη σου!!! Ειναι τρελλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:08 Η elvenstar: #3.079 16-10-08 00:08 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αχχχχχχ τωρα ειδα την υπογραφη σου!!! Ειναι τρελλα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματικά ειναι τέλεια, μόνο που έριξες την καημένη την Λούσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:10 Η zorica έγραψε: #3.080 16-10-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι πραγματικά ειναι τέλεια, μόνο που έριξες την καημένη την Λούσυ Click για ανάπτυξη... Μηπως επειδι εδω ειναι γατοφορουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 152 153 154 155 156 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 154 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 154 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: γιατί είχαν γεμίσει κόμπους κ δεν γινόταν αλλιως Click για ανάπτυξη... Α μαλιστα. Και το κανετε συχνα αυτο? Η αναλογα αν εχουν πολλους κομπους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:42 Η elvenstar: #3.067 15-10-08 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: (βλέπω ξανά την Σλιθ .έστω και με κουρεμένα γατιά) Click για ανάπτυξη... ούτε καν πίνεσαι ρουφιέσαι Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν ξέρω...με έπιασε οίστρος...είναι από την χαρά μου Click για ανάπτυξη... Και εγώ χαίρομαι κάτοχε κοντότριχων λαπαδογατουλων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:42 Η zorica έγραψε: #3.068 15-10-08 23:42 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Οχι ποτε.... Click για ανάπτυξη... Μη ντρεπεσε καλε δεν σου κανω επιθεση...απλα ερωτηση επειδι μονο καποιος που δεν το εχει ζησει το πραγματικο μπελλα με τις τριχες μπορει να κανει τετοια ερωτηση.Γι`αυτο σ`το λεω ξανα ειναι ΠΟΛΥ μπελλας και καποιες φορες ξεφευγει απο τον ελεγχο... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν ξέρω...με έπιασε οίστρος...είναι από την χαρά μου (βλέπω ξανά την Σλιθ .έστω και με κουρεμένα γατιά) Click για ανάπτυξη... Και εγω χαρικα πολυ που τα ξαναλεμε απο δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:43 Η zorica έγραψε: #3.069 15-10-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Α μαλιστα. Και το κανετε συχνα αυτο? Η αναλογα αν εχουν πολλους κομπους? Click για ανάπτυξη... Οταν η κατασταση δεν παλευεται πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:44 Η aalyah έγραψε: #3.070 15-10-08 23:44 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Μη ντρεπεσε καλε δεν σου κανω επιθεση...απλα ερωτηση επειδι μονο καποιος που δεν το εχει ζησει το πραγματικο μπελλα με τις τριχες μπορει να κανει τετοια ερωτηση.Γι`αυτο σ`το λεω ξανα ειναι ΠΟΛΥ μπελλας και καποιες φορες ξεφευγει απο τον ελεγχο... Click για ανάπτυξη... Εγω μάλλον δεν ειμαι για περσιας τοτε....γιατι το γατι η ενας κομπος με 4 ποδια θα ειναι η μονιμως ξυρισμένο Ειδικα ετσι οπως τα παιζω συνεχεια θα παιζουν μια ωρα και θα γινονται κομπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:44 Η Raisa έγραψε: #3.071 15-10-08 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ούτε καν πίνεσαι ρουφιέσαι Και εγώ χαίρομαι κάτοχε κοντότριχων λαπαδογατουλων Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss: Υ΄Γ. Δηλώνω...πάω για ύπνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:47 Η elvenstar: #3.072 15-10-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: :kiss::kiss::kiss: Υ΄Γ. Δηλώνω...πάω για ύπνο! Click για ανάπτυξη... Αααα! ωραία πάει η πρώτη Καληνύχτα και όνειρα γλυκά:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:50 Η zorica έγραψε: #3.073 15-10-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγω μάλλον δεν ειμαι για περσιας τοτε....γιατι το γατι η ενας κομπος με 4 ποδια θα ειναι η μονιμως ξυρισμένο Ειδικα ετσι οπως τα παιζω συνεχεια θα παιζουν μια ωρα και θα γινονται κομπος Click για ανάπτυξη... Απλα θελει πολυ περιποιηση... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: :kiss::kiss::kiss: Υ΄Γ. Δηλώνω...πάω για ύπνο! Click για ανάπτυξη... οπ.........προσεχε!!!Μηπως βρεις τον Φιντελ και τη Ραισα καπως...το πρωϊ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:56 Η staman2 έγραψε: #3.074 15-10-08 23:56 ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ!!!! ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΕΓΩ... ΕΛΕΝΑΚΙ ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ!!! Xαιρομαι τοσο που σε ξαναβλέπω εδώ!!! Λοιπον πρεπει να με ενημερώσετε τι είπατε ρε άτιμες όσην ώρα εγώ δουλευα σαν καλή νοικοκυρά κ μαγείρευα κ έπλενα αφου γυρισα η ταλαίπωρη στις 21.30 το βράδυ από τη δουλειά. Γρήηηηγορααα για να μην πάω πίσω κ χάσω χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:56 Η elvenstar: #3.075 15-10-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Απλα θελει πολυ περιποιηση... οπ.........προσεχε!!!Μηπως βρεις τον Φιντελ και τη Ραισα καπως...το πρωϊ Click για ανάπτυξη... Ναι και αυτό το κάπως θα το πάρω κ θα το κολλήσω στα δικά μου κ θα βγάλω φωτογραφίες Νικολέττα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:58 Η elvenstar: #3.076 15-10-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ!!!! ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΕΓΩ... ΕΛΕΝΑΚΙ ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ!!! Xαιρομαι τοσο που σε ξαναβλέπω εδώ!!! Λοιπον πρεπει να με ενημερώσετε τι είπατε ρε άτιμες όσην ώρα εγώ δουλευα σαν καλή νοικοκυρά κ μαγείρευα κ έπλενα αφου γυρισα η ταλαίπωρη στις 21.30 το βράδυ από τη δουλειά. Γρήηηηγορααα για να μην πάω πίσω κ χάσω χρόνο. Click για ανάπτυξη... και εγώ χαιρομαι που σας "βλέπω" όλες Λοιιπον με 2 λόγια Αναστασία μου όση ώρα εσύ δούλες σαν καλή νοικοκυρά αυτες οι κυρίες δούλευαν εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:03 Η zorica έγραψε: #3.077 16-10-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ!!!! ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΕΓΩ... ΕΛΕΝΑΚΙ ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ!!! Xαιρομαι τοσο που σε ξαναβλέπω εδώ!!! Λοιπον πρεπει να με ενημερώσετε τι είπατε ρε άτιμες όσην ώρα εγώ δουλευα σαν καλή νοικοκυρά κ μαγείρευα κ έπλενα αφου γυρισα η ταλαίπωρη στις 21.30 το βράδυ από τη δουλειά. Γρήηηηγορααα για να μην πάω πίσω κ χάσω χρόνο. Click για ανάπτυξη... Καλως την Αναστασια...τιποτα ...δεν εχασες,γελασαμε λιγακι Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: και εγώ χαιρομαι που σας "βλέπω" όλες Λοιιπον με 2 λόγια Αναστασία μου όση ώρα εσύ δούλες σαν καλή νοικοκυρά αυτες οι κυρίες δούλευαν εμένα Click για ανάπτυξη... Ελα τωρααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:05 Η zorica έγραψε: #3.078 16-10-08 00:05 Αχχχχχχ τωρα ειδα την υπογραφη σου!!! Ειναι τρελλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:08 Η elvenstar: #3.079 16-10-08 00:08 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αχχχχχχ τωρα ειδα την υπογραφη σου!!! Ειναι τρελλα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματικά ειναι τέλεια, μόνο που έριξες την καημένη την Λούσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:10 Η zorica έγραψε: #3.080 16-10-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι πραγματικά ειναι τέλεια, μόνο που έριξες την καημένη την Λούσυ Click για ανάπτυξη... Μηπως επειδι εδω ειναι γατοφορουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 152 153 154 155 156 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 154 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 154 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: (βλέπω ξανά την Σλιθ .έστω και με κουρεμένα γατιά) Click για ανάπτυξη... ούτε καν πίνεσαι ρουφιέσαι Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν ξέρω...με έπιασε οίστρος...είναι από την χαρά μου Click για ανάπτυξη... Και εγώ χαίρομαι κάτοχε κοντότριχων λαπαδογατουλων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:42 Η zorica έγραψε: #3.068 15-10-08 23:42 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Οχι ποτε.... Click για ανάπτυξη... Μη ντρεπεσε καλε δεν σου κανω επιθεση...απλα ερωτηση επειδι μονο καποιος που δεν το εχει ζησει το πραγματικο μπελλα με τις τριχες μπορει να κανει τετοια ερωτηση.Γι`αυτο σ`το λεω ξανα ειναι ΠΟΛΥ μπελλας και καποιες φορες ξεφευγει απο τον ελεγχο... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν ξέρω...με έπιασε οίστρος...είναι από την χαρά μου (βλέπω ξανά την Σλιθ .έστω και με κουρεμένα γατιά) Click για ανάπτυξη... Και εγω χαρικα πολυ που τα ξαναλεμε απο δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:43 Η zorica έγραψε: #3.069 15-10-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Α μαλιστα. Και το κανετε συχνα αυτο? Η αναλογα αν εχουν πολλους κομπους? Click για ανάπτυξη... Οταν η κατασταση δεν παλευεται πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:44 Η aalyah έγραψε: #3.070 15-10-08 23:44 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Μη ντρεπεσε καλε δεν σου κανω επιθεση...απλα ερωτηση επειδι μονο καποιος που δεν το εχει ζησει το πραγματικο μπελλα με τις τριχες μπορει να κανει τετοια ερωτηση.Γι`αυτο σ`το λεω ξανα ειναι ΠΟΛΥ μπελλας και καποιες φορες ξεφευγει απο τον ελεγχο... Click για ανάπτυξη... Εγω μάλλον δεν ειμαι για περσιας τοτε....γιατι το γατι η ενας κομπος με 4 ποδια θα ειναι η μονιμως ξυρισμένο Ειδικα ετσι οπως τα παιζω συνεχεια θα παιζουν μια ωρα και θα γινονται κομπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:44 Η Raisa έγραψε: #3.071 15-10-08 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ούτε καν πίνεσαι ρουφιέσαι Και εγώ χαίρομαι κάτοχε κοντότριχων λαπαδογατουλων Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss: Υ΄Γ. Δηλώνω...πάω για ύπνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:47 Η elvenstar: #3.072 15-10-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: :kiss::kiss::kiss: Υ΄Γ. Δηλώνω...πάω για ύπνο! Click για ανάπτυξη... Αααα! ωραία πάει η πρώτη Καληνύχτα και όνειρα γλυκά:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:50 Η zorica έγραψε: #3.073 15-10-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγω μάλλον δεν ειμαι για περσιας τοτε....γιατι το γατι η ενας κομπος με 4 ποδια θα ειναι η μονιμως ξυρισμένο Ειδικα ετσι οπως τα παιζω συνεχεια θα παιζουν μια ωρα και θα γινονται κομπος Click για ανάπτυξη... Απλα θελει πολυ περιποιηση... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: :kiss::kiss::kiss: Υ΄Γ. Δηλώνω...πάω για ύπνο! Click για ανάπτυξη... οπ.........προσεχε!!!Μηπως βρεις τον Φιντελ και τη Ραισα καπως...το πρωϊ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:56 Η staman2 έγραψε: #3.074 15-10-08 23:56 ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ!!!! ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΕΓΩ... ΕΛΕΝΑΚΙ ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ!!! Xαιρομαι τοσο που σε ξαναβλέπω εδώ!!! Λοιπον πρεπει να με ενημερώσετε τι είπατε ρε άτιμες όσην ώρα εγώ δουλευα σαν καλή νοικοκυρά κ μαγείρευα κ έπλενα αφου γυρισα η ταλαίπωρη στις 21.30 το βράδυ από τη δουλειά. Γρήηηηγορααα για να μην πάω πίσω κ χάσω χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:56 Η elvenstar: #3.075 15-10-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Απλα θελει πολυ περιποιηση... οπ.........προσεχε!!!Μηπως βρεις τον Φιντελ και τη Ραισα καπως...το πρωϊ Click για ανάπτυξη... Ναι και αυτό το κάπως θα το πάρω κ θα το κολλήσω στα δικά μου κ θα βγάλω φωτογραφίες Νικολέττα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:58 Η elvenstar: #3.076 15-10-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ!!!! ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΕΓΩ... ΕΛΕΝΑΚΙ ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ!!! Xαιρομαι τοσο που σε ξαναβλέπω εδώ!!! Λοιπον πρεπει να με ενημερώσετε τι είπατε ρε άτιμες όσην ώρα εγώ δουλευα σαν καλή νοικοκυρά κ μαγείρευα κ έπλενα αφου γυρισα η ταλαίπωρη στις 21.30 το βράδυ από τη δουλειά. Γρήηηηγορααα για να μην πάω πίσω κ χάσω χρόνο. Click για ανάπτυξη... και εγώ χαιρομαι που σας "βλέπω" όλες Λοιιπον με 2 λόγια Αναστασία μου όση ώρα εσύ δούλες σαν καλή νοικοκυρά αυτες οι κυρίες δούλευαν εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:03 Η zorica έγραψε: #3.077 16-10-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ!!!! ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΕΓΩ... ΕΛΕΝΑΚΙ ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ!!! Xαιρομαι τοσο που σε ξαναβλέπω εδώ!!! Λοιπον πρεπει να με ενημερώσετε τι είπατε ρε άτιμες όσην ώρα εγώ δουλευα σαν καλή νοικοκυρά κ μαγείρευα κ έπλενα αφου γυρισα η ταλαίπωρη στις 21.30 το βράδυ από τη δουλειά. Γρήηηηγορααα για να μην πάω πίσω κ χάσω χρόνο. Click για ανάπτυξη... Καλως την Αναστασια...τιποτα ...δεν εχασες,γελασαμε λιγακι Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: και εγώ χαιρομαι που σας "βλέπω" όλες Λοιιπον με 2 λόγια Αναστασία μου όση ώρα εσύ δούλες σαν καλή νοικοκυρά αυτες οι κυρίες δούλευαν εμένα Click για ανάπτυξη... Ελα τωρααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:05 Η zorica έγραψε: #3.078 16-10-08 00:05 Αχχχχχχ τωρα ειδα την υπογραφη σου!!! Ειναι τρελλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:08 Η elvenstar: #3.079 16-10-08 00:08 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αχχχχχχ τωρα ειδα την υπογραφη σου!!! Ειναι τρελλα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματικά ειναι τέλεια, μόνο που έριξες την καημένη την Λούσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:10 Η zorica έγραψε: #3.080 16-10-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι πραγματικά ειναι τέλεια, μόνο που έριξες την καημένη την Λούσυ Click για ανάπτυξη... Μηπως επειδι εδω ειναι γατοφορουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 152 153 154 155 156 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 154 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 154 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Οχι ποτε.... Click για ανάπτυξη... Μη ντρεπεσε καλε δεν σου κανω επιθεση...απλα ερωτηση επειδι μονο καποιος που δεν το εχει ζησει το πραγματικο μπελλα με τις τριχες μπορει να κανει τετοια ερωτηση.Γι`αυτο σ`το λεω ξανα ειναι ΠΟΛΥ μπελλας και καποιες φορες ξεφευγει απο τον ελεγχο... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν ξέρω...με έπιασε οίστρος...είναι από την χαρά μου (βλέπω ξανά την Σλιθ .έστω και με κουρεμένα γατιά) Click για ανάπτυξη... Και εγω χαρικα πολυ που τα ξαναλεμε απο δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:43 Η zorica έγραψε: #3.069 15-10-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Α μαλιστα. Και το κανετε συχνα αυτο? Η αναλογα αν εχουν πολλους κομπους? Click για ανάπτυξη... Οταν η κατασταση δεν παλευεται πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:44 Η aalyah έγραψε: #3.070 15-10-08 23:44 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Μη ντρεπεσε καλε δεν σου κανω επιθεση...απλα ερωτηση επειδι μονο καποιος που δεν το εχει ζησει το πραγματικο μπελλα με τις τριχες μπορει να κανει τετοια ερωτηση.Γι`αυτο σ`το λεω ξανα ειναι ΠΟΛΥ μπελλας και καποιες φορες ξεφευγει απο τον ελεγχο... Click για ανάπτυξη... Εγω μάλλον δεν ειμαι για περσιας τοτε....γιατι το γατι η ενας κομπος με 4 ποδια θα ειναι η μονιμως ξυρισμένο Ειδικα ετσι οπως τα παιζω συνεχεια θα παιζουν μια ωρα και θα γινονται κομπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:44 Η Raisa έγραψε: #3.071 15-10-08 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ούτε καν πίνεσαι ρουφιέσαι Και εγώ χαίρομαι κάτοχε κοντότριχων λαπαδογατουλων Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss: Υ΄Γ. Δηλώνω...πάω για ύπνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:47 Η elvenstar: #3.072 15-10-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: :kiss::kiss::kiss: Υ΄Γ. Δηλώνω...πάω για ύπνο! Click για ανάπτυξη... Αααα! ωραία πάει η πρώτη Καληνύχτα και όνειρα γλυκά:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:50 Η zorica έγραψε: #3.073 15-10-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγω μάλλον δεν ειμαι για περσιας τοτε....γιατι το γατι η ενας κομπος με 4 ποδια θα ειναι η μονιμως ξυρισμένο Ειδικα ετσι οπως τα παιζω συνεχεια θα παιζουν μια ωρα και θα γινονται κομπος Click για ανάπτυξη... Απλα θελει πολυ περιποιηση... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: :kiss::kiss::kiss: Υ΄Γ. Δηλώνω...πάω για ύπνο! Click για ανάπτυξη... οπ.........προσεχε!!!Μηπως βρεις τον Φιντελ και τη Ραισα καπως...το πρωϊ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:56 Η staman2 έγραψε: #3.074 15-10-08 23:56 ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ!!!! ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΕΓΩ... ΕΛΕΝΑΚΙ ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ!!! Xαιρομαι τοσο που σε ξαναβλέπω εδώ!!! Λοιπον πρεπει να με ενημερώσετε τι είπατε ρε άτιμες όσην ώρα εγώ δουλευα σαν καλή νοικοκυρά κ μαγείρευα κ έπλενα αφου γυρισα η ταλαίπωρη στις 21.30 το βράδυ από τη δουλειά. Γρήηηηγορααα για να μην πάω πίσω κ χάσω χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:56 Η elvenstar: #3.075 15-10-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Απλα θελει πολυ περιποιηση... οπ.........προσεχε!!!Μηπως βρεις τον Φιντελ και τη Ραισα καπως...το πρωϊ Click για ανάπτυξη... Ναι και αυτό το κάπως θα το πάρω κ θα το κολλήσω στα δικά μου κ θα βγάλω φωτογραφίες Νικολέττα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:58 Η elvenstar: #3.076 15-10-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ!!!! ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΕΓΩ... ΕΛΕΝΑΚΙ ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ!!! Xαιρομαι τοσο που σε ξαναβλέπω εδώ!!! Λοιπον πρεπει να με ενημερώσετε τι είπατε ρε άτιμες όσην ώρα εγώ δουλευα σαν καλή νοικοκυρά κ μαγείρευα κ έπλενα αφου γυρισα η ταλαίπωρη στις 21.30 το βράδυ από τη δουλειά. Γρήηηηγορααα για να μην πάω πίσω κ χάσω χρόνο. Click για ανάπτυξη... και εγώ χαιρομαι που σας "βλέπω" όλες Λοιιπον με 2 λόγια Αναστασία μου όση ώρα εσύ δούλες σαν καλή νοικοκυρά αυτες οι κυρίες δούλευαν εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:03 Η zorica έγραψε: #3.077 16-10-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ!!!! ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΕΓΩ... ΕΛΕΝΑΚΙ ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ!!! Xαιρομαι τοσο που σε ξαναβλέπω εδώ!!! Λοιπον πρεπει να με ενημερώσετε τι είπατε ρε άτιμες όσην ώρα εγώ δουλευα σαν καλή νοικοκυρά κ μαγείρευα κ έπλενα αφου γυρισα η ταλαίπωρη στις 21.30 το βράδυ από τη δουλειά. Γρήηηηγορααα για να μην πάω πίσω κ χάσω χρόνο. Click για ανάπτυξη... Καλως την Αναστασια...τιποτα ...δεν εχασες,γελασαμε λιγακι Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: και εγώ χαιρομαι που σας "βλέπω" όλες Λοιιπον με 2 λόγια Αναστασία μου όση ώρα εσύ δούλες σαν καλή νοικοκυρά αυτες οι κυρίες δούλευαν εμένα Click για ανάπτυξη... Ελα τωρααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:05 Η zorica έγραψε: #3.078 16-10-08 00:05 Αχχχχχχ τωρα ειδα την υπογραφη σου!!! Ειναι τρελλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:08 Η elvenstar: #3.079 16-10-08 00:08 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αχχχχχχ τωρα ειδα την υπογραφη σου!!! Ειναι τρελλα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματικά ειναι τέλεια, μόνο που έριξες την καημένη την Λούσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:10 Η zorica έγραψε: #3.080 16-10-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι πραγματικά ειναι τέλεια, μόνο που έριξες την καημένη την Λούσυ Click για ανάπτυξη... Μηπως επειδι εδω ειναι γατοφορουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 152 153 154 155 156 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 154 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 154 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Α μαλιστα. Και το κανετε συχνα αυτο? Η αναλογα αν εχουν πολλους κομπους? Click για ανάπτυξη... Οταν η κατασταση δεν παλευεται πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:44 Η aalyah έγραψε: #3.070 15-10-08 23:44 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Μη ντρεπεσε καλε δεν σου κανω επιθεση...απλα ερωτηση επειδι μονο καποιος που δεν το εχει ζησει το πραγματικο μπελλα με τις τριχες μπορει να κανει τετοια ερωτηση.Γι`αυτο σ`το λεω ξανα ειναι ΠΟΛΥ μπελλας και καποιες φορες ξεφευγει απο τον ελεγχο... Click για ανάπτυξη... Εγω μάλλον δεν ειμαι για περσιας τοτε....γιατι το γατι η ενας κομπος με 4 ποδια θα ειναι η μονιμως ξυρισμένο Ειδικα ετσι οπως τα παιζω συνεχεια θα παιζουν μια ωρα και θα γινονται κομπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:44 Η Raisa έγραψε: #3.071 15-10-08 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ούτε καν πίνεσαι ρουφιέσαι Και εγώ χαίρομαι κάτοχε κοντότριχων λαπαδογατουλων Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss: Υ΄Γ. Δηλώνω...πάω για ύπνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:47 Η elvenstar: #3.072 15-10-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: :kiss::kiss::kiss: Υ΄Γ. Δηλώνω...πάω για ύπνο! Click για ανάπτυξη... Αααα! ωραία πάει η πρώτη Καληνύχτα και όνειρα γλυκά:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:50 Η zorica έγραψε: #3.073 15-10-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγω μάλλον δεν ειμαι για περσιας τοτε....γιατι το γατι η ενας κομπος με 4 ποδια θα ειναι η μονιμως ξυρισμένο Ειδικα ετσι οπως τα παιζω συνεχεια θα παιζουν μια ωρα και θα γινονται κομπος Click για ανάπτυξη... Απλα θελει πολυ περιποιηση... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: :kiss::kiss::kiss: Υ΄Γ. Δηλώνω...πάω για ύπνο! Click για ανάπτυξη... οπ.........προσεχε!!!Μηπως βρεις τον Φιντελ και τη Ραισα καπως...το πρωϊ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:56 Η staman2 έγραψε: #3.074 15-10-08 23:56 ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ!!!! ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΕΓΩ... ΕΛΕΝΑΚΙ ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ!!! Xαιρομαι τοσο που σε ξαναβλέπω εδώ!!! Λοιπον πρεπει να με ενημερώσετε τι είπατε ρε άτιμες όσην ώρα εγώ δουλευα σαν καλή νοικοκυρά κ μαγείρευα κ έπλενα αφου γυρισα η ταλαίπωρη στις 21.30 το βράδυ από τη δουλειά. Γρήηηηγορααα για να μην πάω πίσω κ χάσω χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:56 Η elvenstar: #3.075 15-10-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Απλα θελει πολυ περιποιηση... οπ.........προσεχε!!!Μηπως βρεις τον Φιντελ και τη Ραισα καπως...το πρωϊ Click για ανάπτυξη... Ναι και αυτό το κάπως θα το πάρω κ θα το κολλήσω στα δικά μου κ θα βγάλω φωτογραφίες Νικολέττα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:58 Η elvenstar: #3.076 15-10-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ!!!! ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΕΓΩ... ΕΛΕΝΑΚΙ ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ!!! Xαιρομαι τοσο που σε ξαναβλέπω εδώ!!! Λοιπον πρεπει να με ενημερώσετε τι είπατε ρε άτιμες όσην ώρα εγώ δουλευα σαν καλή νοικοκυρά κ μαγείρευα κ έπλενα αφου γυρισα η ταλαίπωρη στις 21.30 το βράδυ από τη δουλειά. Γρήηηηγορααα για να μην πάω πίσω κ χάσω χρόνο. Click για ανάπτυξη... και εγώ χαιρομαι που σας "βλέπω" όλες Λοιιπον με 2 λόγια Αναστασία μου όση ώρα εσύ δούλες σαν καλή νοικοκυρά αυτες οι κυρίες δούλευαν εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:03 Η zorica έγραψε: #3.077 16-10-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ!!!! ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΕΓΩ... ΕΛΕΝΑΚΙ ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ!!! Xαιρομαι τοσο που σε ξαναβλέπω εδώ!!! Λοιπον πρεπει να με ενημερώσετε τι είπατε ρε άτιμες όσην ώρα εγώ δουλευα σαν καλή νοικοκυρά κ μαγείρευα κ έπλενα αφου γυρισα η ταλαίπωρη στις 21.30 το βράδυ από τη δουλειά. Γρήηηηγορααα για να μην πάω πίσω κ χάσω χρόνο. Click για ανάπτυξη... Καλως την Αναστασια...τιποτα ...δεν εχασες,γελασαμε λιγακι Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: και εγώ χαιρομαι που σας "βλέπω" όλες Λοιιπον με 2 λόγια Αναστασία μου όση ώρα εσύ δούλες σαν καλή νοικοκυρά αυτες οι κυρίες δούλευαν εμένα Click για ανάπτυξη... Ελα τωρααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:05 Η zorica έγραψε: #3.078 16-10-08 00:05 Αχχχχχχ τωρα ειδα την υπογραφη σου!!! Ειναι τρελλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:08 Η elvenstar: #3.079 16-10-08 00:08 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αχχχχχχ τωρα ειδα την υπογραφη σου!!! Ειναι τρελλα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματικά ειναι τέλεια, μόνο που έριξες την καημένη την Λούσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:10 Η zorica έγραψε: #3.080 16-10-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι πραγματικά ειναι τέλεια, μόνο που έριξες την καημένη την Λούσυ Click για ανάπτυξη... Μηπως επειδι εδω ειναι γατοφορουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 152 153 154 155 156 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 154 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 154 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Μη ντρεπεσε καλε δεν σου κανω επιθεση...απλα ερωτηση επειδι μονο καποιος που δεν το εχει ζησει το πραγματικο μπελλα με τις τριχες μπορει να κανει τετοια ερωτηση.Γι`αυτο σ`το λεω ξανα ειναι ΠΟΛΥ μπελλας και καποιες φορες ξεφευγει απο τον ελεγχο... Click για ανάπτυξη... Εγω μάλλον δεν ειμαι για περσιας τοτε....γιατι το γατι η ενας κομπος με 4 ποδια θα ειναι η μονιμως ξυρισμένο Ειδικα ετσι οπως τα παιζω συνεχεια θα παιζουν μια ωρα και θα γινονται κομπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:44 Η Raisa έγραψε: #3.071 15-10-08 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ούτε καν πίνεσαι ρουφιέσαι Και εγώ χαίρομαι κάτοχε κοντότριχων λαπαδογατουλων Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss: Υ΄Γ. Δηλώνω...πάω για ύπνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:47 Η elvenstar: #3.072 15-10-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: :kiss::kiss::kiss: Υ΄Γ. Δηλώνω...πάω για ύπνο! Click για ανάπτυξη... Αααα! ωραία πάει η πρώτη Καληνύχτα και όνειρα γλυκά:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:50 Η zorica έγραψε: #3.073 15-10-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγω μάλλον δεν ειμαι για περσιας τοτε....γιατι το γατι η ενας κομπος με 4 ποδια θα ειναι η μονιμως ξυρισμένο Ειδικα ετσι οπως τα παιζω συνεχεια θα παιζουν μια ωρα και θα γινονται κομπος Click για ανάπτυξη... Απλα θελει πολυ περιποιηση... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: :kiss::kiss::kiss: Υ΄Γ. Δηλώνω...πάω για ύπνο! Click για ανάπτυξη... οπ.........προσεχε!!!Μηπως βρεις τον Φιντελ και τη Ραισα καπως...το πρωϊ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:56 Η staman2 έγραψε: #3.074 15-10-08 23:56 ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ!!!! ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΕΓΩ... ΕΛΕΝΑΚΙ ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ!!! Xαιρομαι τοσο που σε ξαναβλέπω εδώ!!! Λοιπον πρεπει να με ενημερώσετε τι είπατε ρε άτιμες όσην ώρα εγώ δουλευα σαν καλή νοικοκυρά κ μαγείρευα κ έπλενα αφου γυρισα η ταλαίπωρη στις 21.30 το βράδυ από τη δουλειά. Γρήηηηγορααα για να μην πάω πίσω κ χάσω χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:56 Η elvenstar: #3.075 15-10-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Απλα θελει πολυ περιποιηση... οπ.........προσεχε!!!Μηπως βρεις τον Φιντελ και τη Ραισα καπως...το πρωϊ Click για ανάπτυξη... Ναι και αυτό το κάπως θα το πάρω κ θα το κολλήσω στα δικά μου κ θα βγάλω φωτογραφίες Νικολέττα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:58 Η elvenstar: #3.076 15-10-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ!!!! ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΕΓΩ... ΕΛΕΝΑΚΙ ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ!!! Xαιρομαι τοσο που σε ξαναβλέπω εδώ!!! Λοιπον πρεπει να με ενημερώσετε τι είπατε ρε άτιμες όσην ώρα εγώ δουλευα σαν καλή νοικοκυρά κ μαγείρευα κ έπλενα αφου γυρισα η ταλαίπωρη στις 21.30 το βράδυ από τη δουλειά. Γρήηηηγορααα για να μην πάω πίσω κ χάσω χρόνο. Click για ανάπτυξη... και εγώ χαιρομαι που σας "βλέπω" όλες Λοιιπον με 2 λόγια Αναστασία μου όση ώρα εσύ δούλες σαν καλή νοικοκυρά αυτες οι κυρίες δούλευαν εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:03 Η zorica έγραψε: #3.077 16-10-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ!!!! ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΕΓΩ... ΕΛΕΝΑΚΙ ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ!!! Xαιρομαι τοσο που σε ξαναβλέπω εδώ!!! Λοιπον πρεπει να με ενημερώσετε τι είπατε ρε άτιμες όσην ώρα εγώ δουλευα σαν καλή νοικοκυρά κ μαγείρευα κ έπλενα αφου γυρισα η ταλαίπωρη στις 21.30 το βράδυ από τη δουλειά. Γρήηηηγορααα για να μην πάω πίσω κ χάσω χρόνο. Click για ανάπτυξη... Καλως την Αναστασια...τιποτα ...δεν εχασες,γελασαμε λιγακι Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: και εγώ χαιρομαι που σας "βλέπω" όλες Λοιιπον με 2 λόγια Αναστασία μου όση ώρα εσύ δούλες σαν καλή νοικοκυρά αυτες οι κυρίες δούλευαν εμένα Click για ανάπτυξη... Ελα τωρααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:05 Η zorica έγραψε: #3.078 16-10-08 00:05 Αχχχχχχ τωρα ειδα την υπογραφη σου!!! Ειναι τρελλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:08 Η elvenstar: #3.079 16-10-08 00:08 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αχχχχχχ τωρα ειδα την υπογραφη σου!!! Ειναι τρελλα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματικά ειναι τέλεια, μόνο που έριξες την καημένη την Λούσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:10 Η zorica έγραψε: #3.080 16-10-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι πραγματικά ειναι τέλεια, μόνο που έριξες την καημένη την Λούσυ Click για ανάπτυξη... Μηπως επειδι εδω ειναι γατοφορουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 152 153 154 155 156 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 154 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 154 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ούτε καν πίνεσαι ρουφιέσαι Και εγώ χαίρομαι κάτοχε κοντότριχων λαπαδογατουλων Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss: Υ΄Γ. Δηλώνω...πάω για ύπνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:47 Η elvenstar: #3.072 15-10-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: :kiss::kiss::kiss: Υ΄Γ. Δηλώνω...πάω για ύπνο! Click για ανάπτυξη... Αααα! ωραία πάει η πρώτη Καληνύχτα και όνειρα γλυκά:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:50 Η zorica έγραψε: #3.073 15-10-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγω μάλλον δεν ειμαι για περσιας τοτε....γιατι το γατι η ενας κομπος με 4 ποδια θα ειναι η μονιμως ξυρισμένο Ειδικα ετσι οπως τα παιζω συνεχεια θα παιζουν μια ωρα και θα γινονται κομπος Click για ανάπτυξη... Απλα θελει πολυ περιποιηση... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: :kiss::kiss::kiss: Υ΄Γ. Δηλώνω...πάω για ύπνο! Click για ανάπτυξη... οπ.........προσεχε!!!Μηπως βρεις τον Φιντελ και τη Ραισα καπως...το πρωϊ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:56 Η staman2 έγραψε: #3.074 15-10-08 23:56 ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ!!!! ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΕΓΩ... ΕΛΕΝΑΚΙ ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ!!! Xαιρομαι τοσο που σε ξαναβλέπω εδώ!!! Λοιπον πρεπει να με ενημερώσετε τι είπατε ρε άτιμες όσην ώρα εγώ δουλευα σαν καλή νοικοκυρά κ μαγείρευα κ έπλενα αφου γυρισα η ταλαίπωρη στις 21.30 το βράδυ από τη δουλειά. Γρήηηηγορααα για να μην πάω πίσω κ χάσω χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:56 Η elvenstar: #3.075 15-10-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Απλα θελει πολυ περιποιηση... οπ.........προσεχε!!!Μηπως βρεις τον Φιντελ και τη Ραισα καπως...το πρωϊ Click για ανάπτυξη... Ναι και αυτό το κάπως θα το πάρω κ θα το κολλήσω στα δικά μου κ θα βγάλω φωτογραφίες Νικολέττα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:58 Η elvenstar: #3.076 15-10-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ!!!! ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΕΓΩ... ΕΛΕΝΑΚΙ ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ!!! Xαιρομαι τοσο που σε ξαναβλέπω εδώ!!! Λοιπον πρεπει να με ενημερώσετε τι είπατε ρε άτιμες όσην ώρα εγώ δουλευα σαν καλή νοικοκυρά κ μαγείρευα κ έπλενα αφου γυρισα η ταλαίπωρη στις 21.30 το βράδυ από τη δουλειά. Γρήηηηγορααα για να μην πάω πίσω κ χάσω χρόνο. Click για ανάπτυξη... και εγώ χαιρομαι που σας "βλέπω" όλες Λοιιπον με 2 λόγια Αναστασία μου όση ώρα εσύ δούλες σαν καλή νοικοκυρά αυτες οι κυρίες δούλευαν εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:03 Η zorica έγραψε: #3.077 16-10-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ!!!! ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΕΓΩ... ΕΛΕΝΑΚΙ ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ!!! Xαιρομαι τοσο που σε ξαναβλέπω εδώ!!! Λοιπον πρεπει να με ενημερώσετε τι είπατε ρε άτιμες όσην ώρα εγώ δουλευα σαν καλή νοικοκυρά κ μαγείρευα κ έπλενα αφου γυρισα η ταλαίπωρη στις 21.30 το βράδυ από τη δουλειά. Γρήηηηγορααα για να μην πάω πίσω κ χάσω χρόνο. Click για ανάπτυξη... Καλως την Αναστασια...τιποτα ...δεν εχασες,γελασαμε λιγακι Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: και εγώ χαιρομαι που σας "βλέπω" όλες Λοιιπον με 2 λόγια Αναστασία μου όση ώρα εσύ δούλες σαν καλή νοικοκυρά αυτες οι κυρίες δούλευαν εμένα Click για ανάπτυξη... Ελα τωρααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:05 Η zorica έγραψε: #3.078 16-10-08 00:05 Αχχχχχχ τωρα ειδα την υπογραφη σου!!! Ειναι τρελλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:08 Η elvenstar: #3.079 16-10-08 00:08 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αχχχχχχ τωρα ειδα την υπογραφη σου!!! Ειναι τρελλα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματικά ειναι τέλεια, μόνο που έριξες την καημένη την Λούσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:10 Η zorica έγραψε: #3.080 16-10-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι πραγματικά ειναι τέλεια, μόνο που έριξες την καημένη την Λούσυ Click για ανάπτυξη... Μηπως επειδι εδω ειναι γατοφορουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 152 153 154 155 156 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 154 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 154 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: :kiss::kiss::kiss: Υ΄Γ. Δηλώνω...πάω για ύπνο! Click για ανάπτυξη... Αααα! ωραία πάει η πρώτη Καληνύχτα και όνειρα γλυκά:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:50 Η zorica έγραψε: #3.073 15-10-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγω μάλλον δεν ειμαι για περσιας τοτε....γιατι το γατι η ενας κομπος με 4 ποδια θα ειναι η μονιμως ξυρισμένο Ειδικα ετσι οπως τα παιζω συνεχεια θα παιζουν μια ωρα και θα γινονται κομπος Click για ανάπτυξη... Απλα θελει πολυ περιποιηση... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: :kiss::kiss::kiss: Υ΄Γ. Δηλώνω...πάω για ύπνο! Click για ανάπτυξη... οπ.........προσεχε!!!Μηπως βρεις τον Φιντελ και τη Ραισα καπως...το πρωϊ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:56 Η staman2 έγραψε: #3.074 15-10-08 23:56 ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ!!!! ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΕΓΩ... ΕΛΕΝΑΚΙ ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ!!! Xαιρομαι τοσο που σε ξαναβλέπω εδώ!!! Λοιπον πρεπει να με ενημερώσετε τι είπατε ρε άτιμες όσην ώρα εγώ δουλευα σαν καλή νοικοκυρά κ μαγείρευα κ έπλενα αφου γυρισα η ταλαίπωρη στις 21.30 το βράδυ από τη δουλειά. Γρήηηηγορααα για να μην πάω πίσω κ χάσω χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:56 Η elvenstar: #3.075 15-10-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Απλα θελει πολυ περιποιηση... οπ.........προσεχε!!!Μηπως βρεις τον Φιντελ και τη Ραισα καπως...το πρωϊ Click για ανάπτυξη... Ναι και αυτό το κάπως θα το πάρω κ θα το κολλήσω στα δικά μου κ θα βγάλω φωτογραφίες Νικολέττα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:58 Η elvenstar: #3.076 15-10-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ!!!! ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΕΓΩ... ΕΛΕΝΑΚΙ ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ!!! Xαιρομαι τοσο που σε ξαναβλέπω εδώ!!! Λοιπον πρεπει να με ενημερώσετε τι είπατε ρε άτιμες όσην ώρα εγώ δουλευα σαν καλή νοικοκυρά κ μαγείρευα κ έπλενα αφου γυρισα η ταλαίπωρη στις 21.30 το βράδυ από τη δουλειά. Γρήηηηγορααα για να μην πάω πίσω κ χάσω χρόνο. Click για ανάπτυξη... και εγώ χαιρομαι που σας "βλέπω" όλες Λοιιπον με 2 λόγια Αναστασία μου όση ώρα εσύ δούλες σαν καλή νοικοκυρά αυτες οι κυρίες δούλευαν εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:03 Η zorica έγραψε: #3.077 16-10-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ!!!! ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΕΓΩ... ΕΛΕΝΑΚΙ ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ!!! Xαιρομαι τοσο που σε ξαναβλέπω εδώ!!! Λοιπον πρεπει να με ενημερώσετε τι είπατε ρε άτιμες όσην ώρα εγώ δουλευα σαν καλή νοικοκυρά κ μαγείρευα κ έπλενα αφου γυρισα η ταλαίπωρη στις 21.30 το βράδυ από τη δουλειά. Γρήηηηγορααα για να μην πάω πίσω κ χάσω χρόνο. Click για ανάπτυξη... Καλως την Αναστασια...τιποτα ...δεν εχασες,γελασαμε λιγακι Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: και εγώ χαιρομαι που σας "βλέπω" όλες Λοιιπον με 2 λόγια Αναστασία μου όση ώρα εσύ δούλες σαν καλή νοικοκυρά αυτες οι κυρίες δούλευαν εμένα Click για ανάπτυξη... Ελα τωρααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:05 Η zorica έγραψε: #3.078 16-10-08 00:05 Αχχχχχχ τωρα ειδα την υπογραφη σου!!! Ειναι τρελλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:08 Η elvenstar: #3.079 16-10-08 00:08 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αχχχχχχ τωρα ειδα την υπογραφη σου!!! Ειναι τρελλα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματικά ειναι τέλεια, μόνο που έριξες την καημένη την Λούσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:10 Η zorica έγραψε: #3.080 16-10-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι πραγματικά ειναι τέλεια, μόνο που έριξες την καημένη την Λούσυ Click για ανάπτυξη... Μηπως επειδι εδω ειναι γατοφορουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 152 153 154 155 156 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 154 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 154 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγω μάλλον δεν ειμαι για περσιας τοτε....γιατι το γατι η ενας κομπος με 4 ποδια θα ειναι η μονιμως ξυρισμένο Ειδικα ετσι οπως τα παιζω συνεχεια θα παιζουν μια ωρα και θα γινονται κομπος Click για ανάπτυξη... Απλα θελει πολυ περιποιηση... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: :kiss::kiss::kiss: Υ΄Γ. Δηλώνω...πάω για ύπνο! Click για ανάπτυξη... οπ.........προσεχε!!!Μηπως βρεις τον Φιντελ και τη Ραισα καπως...το πρωϊ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:56 Η staman2 έγραψε: #3.074 15-10-08 23:56 ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ!!!! ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΕΓΩ... ΕΛΕΝΑΚΙ ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ!!! Xαιρομαι τοσο που σε ξαναβλέπω εδώ!!! Λοιπον πρεπει να με ενημερώσετε τι είπατε ρε άτιμες όσην ώρα εγώ δουλευα σαν καλή νοικοκυρά κ μαγείρευα κ έπλενα αφου γυρισα η ταλαίπωρη στις 21.30 το βράδυ από τη δουλειά. Γρήηηηγορααα για να μην πάω πίσω κ χάσω χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:56 Η elvenstar: #3.075 15-10-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Απλα θελει πολυ περιποιηση... οπ.........προσεχε!!!Μηπως βρεις τον Φιντελ και τη Ραισα καπως...το πρωϊ Click για ανάπτυξη... Ναι και αυτό το κάπως θα το πάρω κ θα το κολλήσω στα δικά μου κ θα βγάλω φωτογραφίες Νικολέττα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:58 Η elvenstar: #3.076 15-10-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ!!!! ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΕΓΩ... ΕΛΕΝΑΚΙ ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ!!! Xαιρομαι τοσο που σε ξαναβλέπω εδώ!!! Λοιπον πρεπει να με ενημερώσετε τι είπατε ρε άτιμες όσην ώρα εγώ δουλευα σαν καλή νοικοκυρά κ μαγείρευα κ έπλενα αφου γυρισα η ταλαίπωρη στις 21.30 το βράδυ από τη δουλειά. Γρήηηηγορααα για να μην πάω πίσω κ χάσω χρόνο. Click για ανάπτυξη... και εγώ χαιρομαι που σας "βλέπω" όλες Λοιιπον με 2 λόγια Αναστασία μου όση ώρα εσύ δούλες σαν καλή νοικοκυρά αυτες οι κυρίες δούλευαν εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:03 Η zorica έγραψε: #3.077 16-10-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ!!!! ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΕΓΩ... ΕΛΕΝΑΚΙ ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ!!! Xαιρομαι τοσο που σε ξαναβλέπω εδώ!!! Λοιπον πρεπει να με ενημερώσετε τι είπατε ρε άτιμες όσην ώρα εγώ δουλευα σαν καλή νοικοκυρά κ μαγείρευα κ έπλενα αφου γυρισα η ταλαίπωρη στις 21.30 το βράδυ από τη δουλειά. Γρήηηηγορααα για να μην πάω πίσω κ χάσω χρόνο. Click για ανάπτυξη... Καλως την Αναστασια...τιποτα ...δεν εχασες,γελασαμε λιγακι Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: και εγώ χαιρομαι που σας "βλέπω" όλες Λοιιπον με 2 λόγια Αναστασία μου όση ώρα εσύ δούλες σαν καλή νοικοκυρά αυτες οι κυρίες δούλευαν εμένα Click για ανάπτυξη... Ελα τωρααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:05 Η zorica έγραψε: #3.078 16-10-08 00:05 Αχχχχχχ τωρα ειδα την υπογραφη σου!!! Ειναι τρελλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:08 Η elvenstar: #3.079 16-10-08 00:08 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αχχχχχχ τωρα ειδα την υπογραφη σου!!! Ειναι τρελλα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματικά ειναι τέλεια, μόνο που έριξες την καημένη την Λούσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:10 Η zorica έγραψε: #3.080 16-10-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι πραγματικά ειναι τέλεια, μόνο που έριξες την καημένη την Λούσυ Click για ανάπτυξη... Μηπως επειδι εδω ειναι γατοφορουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 152 153 154 155 156 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 154 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 154 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ!!!! ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΕΓΩ... ΕΛΕΝΑΚΙ ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ!!! Xαιρομαι τοσο που σε ξαναβλέπω εδώ!!! Λοιπον πρεπει να με ενημερώσετε τι είπατε ρε άτιμες όσην ώρα εγώ δουλευα σαν καλή νοικοκυρά κ μαγείρευα κ έπλενα αφου γυρισα η ταλαίπωρη στις 21.30 το βράδυ από τη δουλειά. Γρήηηηγορααα για να μην πάω πίσω κ χάσω χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:56 Η elvenstar: #3.075 15-10-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Απλα θελει πολυ περιποιηση... οπ.........προσεχε!!!Μηπως βρεις τον Φιντελ και τη Ραισα καπως...το πρωϊ Click για ανάπτυξη... Ναι και αυτό το κάπως θα το πάρω κ θα το κολλήσω στα δικά μου κ θα βγάλω φωτογραφίες Νικολέττα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:58 Η elvenstar: #3.076 15-10-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ!!!! ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΕΓΩ... ΕΛΕΝΑΚΙ ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ!!! Xαιρομαι τοσο που σε ξαναβλέπω εδώ!!! Λοιπον πρεπει να με ενημερώσετε τι είπατε ρε άτιμες όσην ώρα εγώ δουλευα σαν καλή νοικοκυρά κ μαγείρευα κ έπλενα αφου γυρισα η ταλαίπωρη στις 21.30 το βράδυ από τη δουλειά. Γρήηηηγορααα για να μην πάω πίσω κ χάσω χρόνο. Click για ανάπτυξη... και εγώ χαιρομαι που σας "βλέπω" όλες Λοιιπον με 2 λόγια Αναστασία μου όση ώρα εσύ δούλες σαν καλή νοικοκυρά αυτες οι κυρίες δούλευαν εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:03 Η zorica έγραψε: #3.077 16-10-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ!!!! ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΕΓΩ... ΕΛΕΝΑΚΙ ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ!!! Xαιρομαι τοσο που σε ξαναβλέπω εδώ!!! Λοιπον πρεπει να με ενημερώσετε τι είπατε ρε άτιμες όσην ώρα εγώ δουλευα σαν καλή νοικοκυρά κ μαγείρευα κ έπλενα αφου γυρισα η ταλαίπωρη στις 21.30 το βράδυ από τη δουλειά. Γρήηηηγορααα για να μην πάω πίσω κ χάσω χρόνο. Click για ανάπτυξη... Καλως την Αναστασια...τιποτα ...δεν εχασες,γελασαμε λιγακι Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: και εγώ χαιρομαι που σας "βλέπω" όλες Λοιιπον με 2 λόγια Αναστασία μου όση ώρα εσύ δούλες σαν καλή νοικοκυρά αυτες οι κυρίες δούλευαν εμένα Click για ανάπτυξη... Ελα τωρααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:05 Η zorica έγραψε: #3.078 16-10-08 00:05 Αχχχχχχ τωρα ειδα την υπογραφη σου!!! Ειναι τρελλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:08 Η elvenstar: #3.079 16-10-08 00:08 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αχχχχχχ τωρα ειδα την υπογραφη σου!!! Ειναι τρελλα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματικά ειναι τέλεια, μόνο που έριξες την καημένη την Λούσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:10 Η zorica έγραψε: #3.080 16-10-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι πραγματικά ειναι τέλεια, μόνο που έριξες την καημένη την Λούσυ Click για ανάπτυξη... Μηπως επειδι εδω ειναι γατοφορουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 152 153 154 155 156 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 154 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 154 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Απλα θελει πολυ περιποιηση... οπ.........προσεχε!!!Μηπως βρεις τον Φιντελ και τη Ραισα καπως...το πρωϊ Click για ανάπτυξη... Ναι και αυτό το κάπως θα το πάρω κ θα το κολλήσω στα δικά μου κ θα βγάλω φωτογραφίες Νικολέττα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:58 Η elvenstar: #3.076 15-10-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ!!!! ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΕΓΩ... ΕΛΕΝΑΚΙ ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ!!! Xαιρομαι τοσο που σε ξαναβλέπω εδώ!!! Λοιπον πρεπει να με ενημερώσετε τι είπατε ρε άτιμες όσην ώρα εγώ δουλευα σαν καλή νοικοκυρά κ μαγείρευα κ έπλενα αφου γυρισα η ταλαίπωρη στις 21.30 το βράδυ από τη δουλειά. Γρήηηηγορααα για να μην πάω πίσω κ χάσω χρόνο. Click για ανάπτυξη... και εγώ χαιρομαι που σας "βλέπω" όλες Λοιιπον με 2 λόγια Αναστασία μου όση ώρα εσύ δούλες σαν καλή νοικοκυρά αυτες οι κυρίες δούλευαν εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:03 Η zorica έγραψε: #3.077 16-10-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ!!!! ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΕΓΩ... ΕΛΕΝΑΚΙ ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ!!! Xαιρομαι τοσο που σε ξαναβλέπω εδώ!!! Λοιπον πρεπει να με ενημερώσετε τι είπατε ρε άτιμες όσην ώρα εγώ δουλευα σαν καλή νοικοκυρά κ μαγείρευα κ έπλενα αφου γυρισα η ταλαίπωρη στις 21.30 το βράδυ από τη δουλειά. Γρήηηηγορααα για να μην πάω πίσω κ χάσω χρόνο. Click για ανάπτυξη... Καλως την Αναστασια...τιποτα ...δεν εχασες,γελασαμε λιγακι Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: και εγώ χαιρομαι που σας "βλέπω" όλες Λοιιπον με 2 λόγια Αναστασία μου όση ώρα εσύ δούλες σαν καλή νοικοκυρά αυτες οι κυρίες δούλευαν εμένα Click για ανάπτυξη... Ελα τωρααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:05 Η zorica έγραψε: #3.078 16-10-08 00:05 Αχχχχχχ τωρα ειδα την υπογραφη σου!!! Ειναι τρελλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:08 Η elvenstar: #3.079 16-10-08 00:08 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αχχχχχχ τωρα ειδα την υπογραφη σου!!! Ειναι τρελλα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματικά ειναι τέλεια, μόνο που έριξες την καημένη την Λούσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:10 Η zorica έγραψε: #3.080 16-10-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι πραγματικά ειναι τέλεια, μόνο που έριξες την καημένη την Λούσυ Click για ανάπτυξη... Μηπως επειδι εδω ειναι γατοφορουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 152 153 154 155 156 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 154 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 154 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ!!!! ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΕΓΩ... ΕΛΕΝΑΚΙ ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ!!! Xαιρομαι τοσο που σε ξαναβλέπω εδώ!!! Λοιπον πρεπει να με ενημερώσετε τι είπατε ρε άτιμες όσην ώρα εγώ δουλευα σαν καλή νοικοκυρά κ μαγείρευα κ έπλενα αφου γυρισα η ταλαίπωρη στις 21.30 το βράδυ από τη δουλειά. Γρήηηηγορααα για να μην πάω πίσω κ χάσω χρόνο. Click για ανάπτυξη... και εγώ χαιρομαι που σας "βλέπω" όλες Λοιιπον με 2 λόγια Αναστασία μου όση ώρα εσύ δούλες σαν καλή νοικοκυρά αυτες οι κυρίες δούλευαν εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:03 Η zorica έγραψε: #3.077 16-10-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ!!!! ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΕΓΩ... ΕΛΕΝΑΚΙ ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ!!! Xαιρομαι τοσο που σε ξαναβλέπω εδώ!!! Λοιπον πρεπει να με ενημερώσετε τι είπατε ρε άτιμες όσην ώρα εγώ δουλευα σαν καλή νοικοκυρά κ μαγείρευα κ έπλενα αφου γυρισα η ταλαίπωρη στις 21.30 το βράδυ από τη δουλειά. Γρήηηηγορααα για να μην πάω πίσω κ χάσω χρόνο. Click για ανάπτυξη... Καλως την Αναστασια...τιποτα ...δεν εχασες,γελασαμε λιγακι Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: και εγώ χαιρομαι που σας "βλέπω" όλες Λοιιπον με 2 λόγια Αναστασία μου όση ώρα εσύ δούλες σαν καλή νοικοκυρά αυτες οι κυρίες δούλευαν εμένα Click για ανάπτυξη... Ελα τωρααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:05 Η zorica έγραψε: #3.078 16-10-08 00:05 Αχχχχχχ τωρα ειδα την υπογραφη σου!!! Ειναι τρελλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:08 Η elvenstar: #3.079 16-10-08 00:08 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αχχχχχχ τωρα ειδα την υπογραφη σου!!! Ειναι τρελλα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματικά ειναι τέλεια, μόνο που έριξες την καημένη την Λούσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:10 Η zorica έγραψε: #3.080 16-10-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι πραγματικά ειναι τέλεια, μόνο που έριξες την καημένη την Λούσυ Click για ανάπτυξη... Μηπως επειδι εδω ειναι γατοφορουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 152 153 154 155 156 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 154 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 154 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ!!!! ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΕΓΩ... ΕΛΕΝΑΚΙ ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ!!! Xαιρομαι τοσο που σε ξαναβλέπω εδώ!!! Λοιπον πρεπει να με ενημερώσετε τι είπατε ρε άτιμες όσην ώρα εγώ δουλευα σαν καλή νοικοκυρά κ μαγείρευα κ έπλενα αφου γυρισα η ταλαίπωρη στις 21.30 το βράδυ από τη δουλειά. Γρήηηηγορααα για να μην πάω πίσω κ χάσω χρόνο. Click για ανάπτυξη... Καλως την Αναστασια...τιποτα ...δεν εχασες,γελασαμε λιγακι Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: και εγώ χαιρομαι που σας "βλέπω" όλες Λοιιπον με 2 λόγια Αναστασία μου όση ώρα εσύ δούλες σαν καλή νοικοκυρά αυτες οι κυρίες δούλευαν εμένα Click για ανάπτυξη... Ελα τωρααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:05 Η zorica έγραψε: #3.078 16-10-08 00:05 Αχχχχχχ τωρα ειδα την υπογραφη σου!!! Ειναι τρελλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:08 Η elvenstar: #3.079 16-10-08 00:08 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αχχχχχχ τωρα ειδα την υπογραφη σου!!! Ειναι τρελλα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματικά ειναι τέλεια, μόνο που έριξες την καημένη την Λούσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:10 Η zorica έγραψε: #3.080 16-10-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι πραγματικά ειναι τέλεια, μόνο που έριξες την καημένη την Λούσυ Click για ανάπτυξη... Μηπως επειδι εδω ειναι γατοφορουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 152 153 154 155 156 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 154 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 154 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αχχχχχχ τωρα ειδα την υπογραφη σου!!! Ειναι τρελλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:08 Η elvenstar: #3.079 16-10-08 00:08 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αχχχχχχ τωρα ειδα την υπογραφη σου!!! Ειναι τρελλα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματικά ειναι τέλεια, μόνο που έριξες την καημένη την Λούσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:10 Η zorica έγραψε: #3.080 16-10-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι πραγματικά ειναι τέλεια, μόνο που έριξες την καημένη την Λούσυ Click για ανάπτυξη... Μηπως επειδι εδω ειναι γατοφορουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 152 153 154 155 156 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 154 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 154 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αχχχχχχ τωρα ειδα την υπογραφη σου!!! Ειναι τρελλα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματικά ειναι τέλεια, μόνο που έριξες την καημένη την Λούσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:10 Η zorica έγραψε: #3.080 16-10-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι πραγματικά ειναι τέλεια, μόνο που έριξες την καημένη την Λούσυ Click για ανάπτυξη... Μηπως επειδι εδω ειναι γατοφορουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι πραγματικά ειναι τέλεια, μόνο που έριξες την καημένη την Λούσυ Click για ανάπτυξη... Μηπως επειδι εδω ειναι γατοφορουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.