Περσίας maniacs

μπορεί να σου προβλέψει τα χρώματα; έχει λογική; έχει κάποιο τύπο που μπορώ να χρησιμοποιήσω;

Θα με ενδιέφερε αυτή σου η κάρτα
Είναι θέμα βιολογίας κ όχι στατιστικής (πρόβλεψη) τα χρώματα αν θέλεις στείλε μου με ΠΜ το μέιλ σου για να σου στείλω αυτά που έχω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλησπερα κοριτσια...βλεπω πιασατε δουλια...;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλησπερα κοριτσια...βλεπω πιασατε δουλια...;)
:lol::lol::lol::lol: Καλησπέρα είμαστε προκομμένες

Ένα μικρό δωράκι από μένα!!!:up:

Γεια σας μαλλιαδες!
Ποιος εψαχνε για χρωματισμους περσικων;Νομιζω πως αυτο θα βοηθησει.Εχει και φωτο.:)

Ένα μικρό δωράκι από μένα!!!:up:
Νικολέτα μου τι κάνεις??? Σ΄ευχαριστούμε για το οφθαλμόλουτρο. Ειναι υπέροχα τα μικρούλια και τόσο όμορφα!!!! Μας ξετρέλανες παιδί μου!!!:up:

Γεια σας μαλλιαδες!
Ποιος εψαχνε για χρωματισμους περσικων;Νομιζω πως αυτο θα βοηθησει.Εχει και φωτο.:)
Ευχαριστούμε καραφλά πλασματάκια (μπροστά μας είστε φαλακρά βέβαια χε χε χε) Είναι υπέροχες οι πληροφορίες σου. Χάζεψα πολύ...:up:Τι κάνουν τα μικρά σου? Καλλίτερα?

Ναι νομιζω ειναι καλυτερα,η μικρη σημερα μασουλησε λιγες κροκετες και ηπιε νερακι.Τι κανυον οι ομορφιες σου;

Εμενα ας πουμε τελευταια μου αρεσουν πολυ τα σοκολατενια μωρα...αλλα και τα μπλε οπως παντα!

Τελευταία επεξεργασία:
Εμενα ας πουμε τελευταια μου αρεσουν πολυ τα σοκολατενια μωρα...αλλα και τα μπλε οπως παντα!
ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΒΑΛΘΗΚΕΣ ΝΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ???? Τι μου πετάς στη μούρη έτσι απότομα αυτά τα θεϊκά πλάσματα κι έχω αδυναμία στα μπλε κ στα περσάκια ειδικά? Να πάρω αυριο κιόλας ένα ακριβώς τέτοιο? ασε που την βρίσκω με την απόλυτη εξάρτηση που έχουν από εμάς. Δηλ. τη φροντίδα του τριχώματος κ το βούρτσισμα, τον καθαρισμό των ματιών καθημερινώς δις, και πλέον κλπ κλπ.?? εεεεε? :/:

Δεν ειναι κουκλια;Αναστασια μπλε εχεις,ασπρο εχεις,ασπρομαυρο εχεις,ασημενιο εχεις,ενα πορτοκαλενιο κι ενα σοκολατενιο σου λειπουν τωρα...:P

Δεν ειναι κουκλια;Αναστασια μπλε εχεις,ασπρο εχεις,ασπρομαυρο εχεις,ασημενιο εχεις,ενα πορτοκαλενιο κι ενα σοκολατενιο σου λειπουν τωρα...:P
Δεν ξέρω αν σου τόχω πει αλλά ο Αχιλλέας ο μεγάλος μου γυιος θέλει διακαώς έναν Γκάρφιλντ ακριβώς λεει. Πράγμα που σημαίνει ένα πορτοκαλενιο αλλα εξωτικό. Καταλαβες τι μου κάνει? Δεν τον χαλάει λεει αν είναι κ περσικό αλλά Γκάρφιλντ. Κ του έχει δώσει από τωρα κ το όνομα. Αχ τι μου κάνει. Του υποσχεθηκα πως όταν θα παει σε δικό του σπίτι αν εγώ δεν το έχω πάρει μεχρι τότε θα είναι το πρώτο πράγμα που θα του πάω εγώ προσωπικά. Υπόσχεση. Τι να κάνω τώρα θα με σκίχουν αν επειχηρησω κάτι τέτοιο.:lol::lol::lol:

Παλι περσακι;Μπορειτε να παρετε βρετανακι πορτοκαλι,να εχετε δυαδες!:lol:

Παλι περσακι;Μπορειτε να παρετε βρετανακι πορτοκαλι,να εχετε δυαδες!:lol:
Ελααα. Μην με δουλεύεις. Τιποτα προς το παρόν. Πρέπει να ηρεμήσω γιατί σου είπα θα με στείλουν....
Με κάνετε κ ζηλεύω.:lol:

Καλημέρα,

προσπαθώ να ξεμπερδέψω το χρώμα της ρέινας... Η ρέινα είναι γραμμένη λευκή ασιμή κόκκινη αρλεκίνα. Καθότι άσχετη έχω καταλήξει στο ότι είναι ή dilute calico Harlequin ή σκέτο Calico Harlequin. Ο προβληματισμός μου είναι αν το κόκκινο που είναι γραμμένη είναι όντως κόκκινο και όχι κρεμ και στο ότι το ασημί κινείται από μαύρο μέχρι μπλε (στην ουρά και στην πλάτη τα σημάδια είναι έντονο μαύρο, στο αυτάκι της παίζει προς μπλέ...) οπότε ακόμη το ψάχνω. Ευχαριστώ για τα κείμενα sli8erin. με βοήθησαν αρκετά. Μάλλον Calico Harlequin είναι...

(απορίες που έχει κανείς ε;)

Κι εμενα για calico Μου κανει...Το dilute ειναι σαν το χρωμα της Basset.;)

Καλησπέρα περσάκια. Βλέπω δεν έχετε όρεξη για κουβέντα.Τέλος πάντων. Φιλάκια από εμάς. Για να δουμε... πότε θα αξιωθούμε να τα πούμε...:up:

Καλημέρα σε όλους
Καλημέρα,

προσπαθώ να ξεμπερδέψω το χρώμα της ρέινας... Η ρέινα είναι γραμμένη λευκή ασιμή κόκκινη αρλεκίνα. Καθότι άσχετη έχω καταλήξει στο ότι είναι ή dilute calico Harlequin ή σκέτο Calico Harlequin. Ο προβληματισμός μου είναι αν το κόκκινο που είναι γραμμένη είναι όντως κόκκινο και όχι κρεμ και στο ότι το ασημί κινείται από μαύρο μέχρι μπλε (στην ουρά και στην πλάτη τα σημάδια είναι έντονο μαύρο, στο αυτάκι της παίζει προς μπλέ...) οπότε ακόμη το ψάχνω. Ευχαριστώ για τα κείμενα sli8erin. με βοήθησαν αρκετά. Μάλλον Calico Harlequin είναι...

(απορίες που έχει κανείς ε;)

Ευχαριστώ Σταυρούλα πάντως αυτό με τα χρώματα είνια πολύ μπερδεμα γιατί τα Περσικά έχουν όλους του πίθανους συνδυασμούς χρωμάτων κ επίσης μερικές φορες το ίδιο χρώμα (από άγνοια μάλλον)το βρίσκεις με διαφορετική περιγραφή της Κάντυ το χρωμα το εχω βρει Smoke & Shaded, νομίζω όμως ότι αυτά τα κειμενα που σου έστειλα ξεκαθαρίζουν αρκετα τα πράγματα
Καλησπέρα περσάκια. Βλέπω δεν έχετε όρεξη για κουβέντα.Τέλος πάντων. Φιλάκια από εμάς. Για να δουμε... πότε θα αξιωθούμε να τα πούμε...:up:
Αναστασία μάλλον θα πρέπει να δίνουμε ραντεβού τελικά
kaos-cats31.gif

για να μην ψαχνόμαστε
queenmint_smilies004.gif

:) πώς είναι τα μαλλιαρόγατα ανά την ελλάδα σήμερα; τα δικά μου χουχουλιάζουν. Ο πρινς ψιλο ανήσυχος στην πολυκατοικία του γιατί πακετάρω πράγματα (σιγά σιγά για΄να μην έχω ακόμη φασαρία με τους γονείς μου) και η ρέινα στο τζάκι χωμένη πίσω από στίβες βιβλία που θα αφήσω πίσω κρυμένη πίσω από τα κεριά μου....

:) πώς είναι τα μαλλιαρόγατα ανά την ελλάδα σήμερα; τα δικά μου χουχουλιάζουν. Ο πρινς ψιλο ανήσυχος στην πολυκατοικία του γιατί πακετάρω πράγματα (σιγά σιγά για΄να μην έχω ακόμη φασαρία με τους γονείς μου) και η ρέινα στο τζάκι χωμένη πίσω από στίβες βιβλία που θα αφήσω πίσω κρυμένη πίσω από τα κεριά μου....
Και τα δικά μου κοιμούνται συνέχεια με τέτοιο καιρό, και το βράδυ είναι στη βόλτα. Το έχουν και τα δικά σου αυτό; Και τα δικά μου ειδικά η Κάντυ όταν έκανα μετακόμιση ή όταν μαζεύω τα ρούχα το καλοκαιριου τρελαίνεται δεν της αρέσει καθόλου η ακαταστασία. Γιατί φωνάζουν οι δικοί σου που έχεις 2 γατάκια;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back