Περσίας maniacs

φωνάζουν για τη σχέση που έχω. έντονα. σε σημειο να φτάσω να μετακομίσω εκτός νομού. (χωρισμένος με παιδιά.... και γάτο...) φωνάζουν όταν έρχεται αθήνα να με δεί (μένει εκτός αττικής... και έρχεται να με δει και ξαναφεύγει) φωνάζουν όταν μιλάμε στο τηλ (υπόψην ότι μένω πάνω από τους γονείς μου όχι μαζί τους αυτή τη στιγμή) φωνάζουν γενικά και καθώς έχω την ατυχία (πλέον) να δουλεύω με τον πατέρα μου είμαι σε αναζήτηση εργασίας στην κόρινθο και τις γύρω περιοχές (σπίτι βρέθηκε)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα σε όλους

Ευχαριστώ Σταυρούλα πάντως αυτό με τα χρώματα είνια πολύ μπερδεμα γιατί τα Περσικά έχουν όλους του πίθανους συνδυασμούς χρωμάτων κ επίσης μερικές φορες το ίδιο χρώμα (από άγνοια μάλλον)το βρίσκεις με διαφορετική περιγραφή της Κάντυ το χρωμα το εχω βρει Smoke & Shaded, νομίζω όμως ότι αυτά τα κειμενα που σου έστειλα ξεκαθαρίζουν αρκετα τα πράγματα

Αναστασία μάλλον θα πρέπει να δίνουμε ραντεβού τελικά
kaos-cats31.gif

για να μην ψαχνόμαστε
queenmint_smilies004.gif
Ναι ναι μάλλον με ραντεβού θα λυθεί το πρόβλημα. χε χε χε. Τι κάνεις Ελενακι? Τα μωρά σου? Το μικρούλι με τα ματάκια του είναι καλλίτερα?
Τι ωραίες φατσούλες είναι αυτές που έβαλες στο κείμενο??? Πάλι με εκπλήσεις. Πού να τις βρούμε???? Φιλάκια στα μουστάκια σας και σε εσενα πολλά πολλά από όλους. τριχωτούς κ άτριχους που θα έλεγες κ εσύ
:rolleyes::rolleyes:

:) πώς είναι τα μαλλιαρόγατα ανά την ελλάδα σήμερα; τα δικά μου χουχουλιάζουν. Ο πρινς ψιλο ανήσυχος στην πολυκατοικία του γιατί πακετάρω πράγματα (σιγά σιγά για΄να μην έχω ακόμη φασαρία με τους γονείς μου) και η ρέινα στο τζάκι χωμένη πίσω από στίβες βιβλία που θα αφήσω πίσω κρυμένη πίσω από τα κεριά μου....
Κάνε σιγάααα σιγάααα σαν ... γάτα!:lol::lol::lol:

Και τα δικά μου κοιμούνται συνέχεια με τέτοιο καιρό, και το βράδυ είναι στη βόλτα. Το έχουν και τα δικά σου αυτό; Και τα δικά μου ειδικά η Κάντυ όταν έκανα μετακόμιση ή όταν μαζεύω τα ρούχα το καλοκαιριου τρελαίνεται δεν της αρέσει καθόλου η ακαταστασία. Γιατί φωνάζουν οι δικοί σου που έχεις 2 γατάκια;
Ναι πραγματικά τι τους πιάνει το βράδυ? Εχθές αναγκάστηκα να βγάλω απ΄το δωμάτιο μου τον Σεβαχ γιατί είχαν στήσει χορό επάνω στο κρεβάτι μου κατά τις 2 με τη Νάλα. Κι ο Πέρσης έβλεπε... μες στο σκοτάδι:lol::lol:
φωνάζουν για τη σχέση που έχω. έντονα. σε σημειο να φτάσω να μετακομίσω εκτός νομού. (χωρισμένος με παιδιά.... και γάτο...) φωνάζουν όταν έρχεται αθήνα να με δεί (μένει εκτός αττικής... και έρχεται να με δει και ξαναφεύγει) φωνάζουν όταν μιλάμε στο τηλ (υπόψην ότι μένω πάνω από τους γονείς μου όχι μαζί τους αυτή τη στιγμή) φωνάζουν γενικά και καθώς έχω την ατυχία (πλέον) να δουλεύω με τον πατέρα μου είμαι σε αναζήτηση εργασίας στην κόρινθο και τις γύρω περιοχές (σπίτι βρέθηκε)
Μωρέ Σταυρούλα μου πιστεύω πως θα ξεπεραστούν τα προβλήματα με τους γονείς σου.Καλό κουράγιο πάντως. Και όλα να πάνε καλά γλυκιά μου. Καλά τρελάθηκα με την φωτο του Πρινς μέσα στη γατοφόρο, Την οικειοποιήθηκε έ το τέρας. Φιλησέ μου τον:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ξέρω αν είναι σωστή η απόφασή σου για την δουλειά, βεβαια εντάξει δεν θέλω να μπλέκω στα προσωπικά σου, αλλά ξανασκέψου το γιατί είναι άλλο να είσαι εργαζόμενους κάπου κ άλλο να είσαι σε δική σου δουλειά, ίσως με την συζήτηση θα βρείτε μια λύση με τους γονείς σου, κάπου στη μέση αφού δεν μένετε κιόλας μαζί.
Αναστασίτσααααα που είσαι;;; χαθήκαμε. Είμστε όλοι καλά το μικρούλι δεν έχει βελτιωση με το ματάκι του μάλλον ειναι μόνιμη η κατάσταση δυστηχώς, απλά προσπαθω να μην γίνει εξαγωγή.
kaos-pinkusagi06.gif
kaos-pinkusagi08.gif

έχει χιλιάδες φατσούλες στη σελίδα https://www.anikaos.com/
kaos-pinkusagi17.gif

γεια σας μακρυμαλλιδες!!!!!εσεις θα μου ξεφευγατε νομιζατε?χεχε

50057306.JPG

κουκλακια?

IA08_706_chin_silver.jpg

Chinchilla%20-%20Long%20Haired.jpg

emma.jpg

zoe.jpg

ccLineSM.jpg
1.jpg

τσιντσιλλακι!!!!
joshy.jpg

chinchillawebsites.jpg
photo002.jpg

chinchilla.jpg

Ενα εχω να πω!!! Εισαι μεγαλη ξεσικώστρα!!! Τα ιδια κανεις σε κάθε θέμα!!! :mad::mad::P

Ενα εχω να πω!!! Εισαι μεγαλη ξεσικώστρα!!! Τα ιδια κανεις σε κάθε θέμα!!! :mad::mad::P
ποιος εγω?:P:P:P:cool::cool::cool:

80005094.JPG

Belle_image2.jpg

Misty is a CFA Registered Chinchilla Silver Female Born March 20th 2000.

Belle_image3.jpg

Paris is a CFA Registered Chinchilla Silver Female Show Quality born April 1st, 2006

Belle_image2.jpg

Misty is a CFA Registered Chinchilla Silver Female Born March 20th 2000.

Belle_image3.jpg

Paris is a CFA Registered Chinchilla Silver Female Show Quality born April 1st, 2006

Καλε τι ΜΑΤΑΡΕΣ ειναι αυτες???:confused::confused::confused:

Πω πω....τα θηλυκα παντως ειναι πανεμορφα συνηθως!!

γεια σας μακρυμαλλιδες!!!!!εσεις θα μου ξεφευγατε νομιζατε?χεχε
Για ποιους μακρυμάλλιδες μιλάς;;;:lol::lol::lol:

Συνημμένα

• metalavne1.gif
    metalavne1.gif
    87,7 KB · Εμφανίσεις: 57
Για ποιους μακρυμάλλιδες μιλάς;;;:lol::lol::lol:

Ε.....μαλλον για τους μελλοντικους σας και παρελθοντικους σας εαυτους μιλαει....Για τους παροντες εαυτους σας πολυ αμφιβαλω....:confused::lol:

Ε.....μαλλον για τους μελλοντικους σας και παρελθοντικους σας εαυτους μιλαει....Για τους παροντες εαυτους σας πολυ αμφιβαλω....:confused::lol:
γιατι ποιος καραφλιασε?

Belle_image1.jpg

Picture of all our kittens begging at the table for cheese

γιατι ποιος καραφλιασε?
εμείς!!! ξυριστήκαμε:lol:
Βρε πυρροθριξ μια κ είσαι τόσο ψακτήρι θέλω να μου βρεις μπλε ή μαύρα περσάκια ή blueblack κάπου διάβασα ότι υπάρχει κ τέτοιο χρωμα δεν ξέρω αν ισχύει όμως

Βρε πυρροθριξ μια κ είσαι τόσο ψακτήρι θέλω να μου βρεις μπλε ή μαύρα περσάκια ή blueblack κάπου διάβασα ότι υπάρχει κ τέτοιο χρωμα δεν ξέρω αν ισχύει όμως

Ενα θα σου πω. Αν υπαρχουν δεν τιθεται θέμα να μην το βρει η κυρία!!! Το τι μας εχει βαλει σε british, birman και εδω μεσα δεν λεγεται!!! Πολλαπλα εγγεφαλικα εχουμε παθει 4 μερες τωρα!

μεγαλα ή μωρα?
απο τους κομπους κουρευτηκατε?
με λενε Δαναη:)

Εγω χαιρετω γιατι έχω να μεταφερθω στο λαπτοπ για να κανω δουλεια. Παρολα αυτα φυσικα θα φαινομαι ακομα μεσα στο φορουμ και μπορει μια στις τοσες να κανω ενα "τσουπ" και να βλεπω τι λετε!!! Φιλια και καλο βραδυ!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back