staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 00:58 Η staman2 έγραψε: #3.321 21-10-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μωρε ένα τετοιο θέλω (οχι να με κατουράει), αλλά ειναι καλύτερο ακόμα κ αυτό από τα δικά μου που με έχουν χ...νη Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ΘΡΥΛΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ! Τι τελεια γατακια κ σκυλάκια που έχεις Αναστασία μου; Δεν ξέρω πιο ειναι το πιο ομορφο τελικά μάλλον όλα!!! κ η φωτογραφίες καταπληκτικές, ειδικά αυτή του Τιμυ με το κουκλάκι του είναι κορυφάια Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Ελενα. Στην φωτογρ. του αβαταρ σου έχεις την μικρούλα που της κάνεις θεαπεία έ? είναι τέλιεσ Αλλά πάρε την κ σε άλλες πόζε ς τη μουρίτσα!!! [/QUOTE] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 01:16 Η elvenstar: #3.322 21-10-08 01:16 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Ελενα. Στην φωτογρ. του αβαταρ σου έχεις την μικρούλα που της κάνεις θεαπεία έ? είναι τέλιεσ Αλλά πάρε την κ σε άλλες πόζε ς τη μουρίτσα!!! Click για ανάπτυξη... [/quote] Ναι η μικρούλα Πικατσούλα είναι Ο δκός μου δεν καθεται καθόλου για αγγαλιες, κ όταν πας να τον φιλήσεις κ τον πλησιάσεις στο προσωπο εκεί να δει φοβο, κ εμένα μου αρέσει πολύ η μουριτσα του κ θελω να τον φιλάω συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 01:38 Η staman2 έγραψε: #3.323 21-10-08 01:38 Ναι η μικρούλα Πικατσούλα είναι Ο δκός μου δεν καθεται καθόλου για αγγαλιες, κ όταν πας να τον φιλήσεις κ τον πλησιάσεις στο προσωπο εκεί να δει φοβο, κ εμένα μου αρέσει πολύ η μουριτσα του κ θελω να τον φιλάω συνέχεια[/quote] Ε τότε δεν έχεις παρά να τον πλησιάζεις στο μουτράκι του κ να ακουμπάς το προσωπό σου στη μυτούλα του κοντά. Εγώ ακουμπάω το αυτί μου. Αυτό του αρέσει κ με μυρίζει για πολλη ώρα. Κι εγώ τρελαίνομαι γιατί καθώς αναπνέει ξέρεις έτσι βαριά όπως αναπνέουν τα περσικά ακούω την ανασα του κ μου αρέσει. Μετά σιγά σιγά θα κάθεται να τον χαϊδεύεις κ να τον παίρνεις για λίγο αγκαλιά. Τελευταία με έχει εκπλήξει η Νάλα. Απο τοτε που ήρθε ο Σεβάχ, κάθεται αρκετά θα έλεγα στην αγκαλιά μου. Βέβαια όταν την παίρνω εγω. Και κρύβει το μουτράκι της μέσα στη παλάμη μου. Αλήθεια η Πικατσου θέλει αγκαλιές κ χαδάκια? Είναι τρυφερούλα? Νομίζω η Κάντυ δεν θέλει ή κάνω λαθος? αλλάξε καθόλου? Να μου τα φιλήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 01:46 Η elvenstar: #3.324 21-10-08 01:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι η μικρούλα Πικατσούλα είναι Ο δκός μου δεν καθεται καθόλου για αγγαλιες, κ όταν πας να τον φιλήσεις κ τον πλησιάσεις στο προσωπο εκεί να δει φοβο, κ εμένα μου αρέσει πολύ η μουριτσα του κ θελω να τον φιλάω συνέχεια Click για ανάπτυξη... Ε τότε δεν έχεις παρά να τον πλησιάζεις στο μουτράκι του κ να ακουμπάς το προσωπό σου στη μυτούλα του κοντά. Εγώ ακουμπάω το αυτί μου. Αυτό του αρέσει κ με μυρίζει για πολλη ώρα. Κι εγώ τρελαίνομαι γιατί καθώς αναπνέει ξέρεις έτσι βαριά όπως αναπνέουν τα περσικά ακούω την ανασα του κ μου αρέσει. Μετά σιγά σιγά θα κάθεται να τον χαϊδεύεις κ να τον παίρνεις για λίγο αγκαλιά. Τελευταία με έχει εκπλήξει η Νάλα. Απο τοτε που ήρθε ο Σεβάχ, κάθεται αρκετά θα έλεγα στην αγκαλιά μου. Βέβαια όταν την παίρνω εγω. Και κρύβει το μουτράκι της μέσα στη παλάμη μου. Αλήθεια η Πικατσου θέλει αγκαλιές κ χαδάκια? Είναι τρυφερούλα? Νομίζω η Κάντυ δεν θέλει ή κάνω λαθος? αλλάξε καθόλου? Να μου τα φιλήσεις. [/quote] Ναι το Πικατσόνι κάθετε για αγκαλιες και φιλια (ανάμεσα στις ζημιες) της αρέσει παρα πολύ να την χαιδεύουν κ να της μιλάνε τρυφερα, ή Κάντυ κάνει ότι κάνει κ η Νάλα ξαναέγινε γατάκι απο τοτε που ήρθε το μικρό, κ έρχεται κ κοιμάται στα πόδια μου ή δίπλα μου κ ειναι πιο τρυφερή. Ο Μπατ δε δεχεται με τίποτα να τον πλησιάσεις στο προσωπο έχει μια συμπεριφορα τρομοκρατημένου γατιού δεν ξέρω γιατί, ίσως του συνέβει κάτι κ φοβάται από τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 01:54 Η staman2 έγραψε: #3.325 21-10-08 01:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι το Πικατσόνι κάθετε για αγκαλιες και φιλια (ανάμεσα στις ζημιες) της αρέσει παρα πολύ να την χαιδεύουν κ να της μιλάνε τρυφερα, ή Κάντυ κάνει ότι κάνει κ η Νάλα ξαναέγινε γατάκι απο τοτε που ήρθε το μικρό, κ έρχεται κ κοιμάται στα πόδια μου ή δίπλα μου κ ειναι πιο τρυφερή. Ο Μπατ δε δεχεται με τίποτα να τον πλησιάσεις στο προσωπο έχει μια συμπεριφορα τρομοκρατημένου γατιού δεν ξέρω γιατί, ίσως του συνέβει κάτι κ φοβάται από τότε Click για ανάπτυξη... Αχ μωρέ τον κακομοιρο τον Μπατ. Προσπάθησε να τον πλησιάσεις το ζουζούνο σου θα το ξεπεράσει. Μπράβο για την μικρούλα που είναι τρυφερούλα όσο για την Κάντυ, φάινεται ενεργοποιήθηκε κι αυτή όπως η Ναλιτα μας.Φιλησέ μου τα . Πάω να κοιμηθώ. Καληνύχτα Ελενάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 02:04 Η elvenstar: #3.326 21-10-08 02:04 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αχ μωρέ τον κακομοιρο τον Μπατ. Προσπάθησε να τον πλησιάσεις το ζουζούνο σου θα το ξεπεράσει. Μπράβο για την μικρούλα που είναι τρυφερούλα όσο για την Κάντυ, φάινεται ενεργοποιήθηκε κι αυτή όπως η Ναλιτα μας.Φιλησέ μου τα . Πάω να κοιμηθώ. Καληνύχτα Ελενάκι. Click για ανάπτυξη... Φιλιάκια και από μένα σε όλους σας. Καλήνύχτα Αναστασάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 08:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.327 21-10-08 08:29 Kαλημέρα στις ξενυχτουδες μακρυμάλλες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 10:07 Ο πυρροθριξ: #3.328 21-10-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από prince: Είναι ο χάρος βγήκε παγανιά; Είναι σοκολά ζεστό. Το βράδυ δεν φαίνεται. Είναι όμως πολύ ήρεμο. Μαρμελάδας. Ελπίζω να ξυπνήσει από την επαφή με τον πρίνς.... Μπορείς να το κρατάς με τις ώρες. Όσο και να δυσανασχετεί δεν γρατζουνάει δεν δαγκώνει. ΑΠλά κουνάει την ουρά και ελπίζει.... Καμαρώστε μας... Ο Παρης μας θα γίνει σύντομα συγκάτοικός μας και θα σας λέω και αυτούνού τα νέα του....είναι γεννημένος 01/2008 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από prince: μιλάμε περνάει τα πάνδινα... έτσι και τον πιάσουν αγκαλιά δεν τον αφήνουν ούτε για το ψιλό του.... και δεν γκρινιάζει.. απλά κατουράει εκεί στην αγκαλιά.. Click για ανάπτυξη... ειναι πολυ κουκλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 12:03 Η staman2 έγραψε: #3.329 21-10-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημέρα στις ξενυχτουδες μακρυμάλλες!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Γιουλάκο!!!Τα μωρά σου καλά??? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειναι πολυ κουκλος Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Δανάκο.Ο Ερωτάκος σου τι κάνει??? Φιλακια στο μουσούδι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.330 21-10-08 12:07 Μια χαρούλα είμαστε Αναστασάκο! Σταυρούλα ΘΕΟΣ ο Πάρης!! Και τόσο καλός χαρακτήρας? Μπράβο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 12:44 Η prince έγραψε: #3.331 21-10-08 12:44 Τι κάλός χαρακτήρας. Μαρμελάδας είναι. Έχει αφεθεί στη μοίρα που λεει "αφού θα με κάνουν ούτως ή αλλως αγκαλιά γιατί να αντιδράσω;" Ελπίζω το κακό παράδειγμα του πρίνς (που μόλις τον κάνεις αγκαλιά τσιτώνει τα πόδια, ξεφυσάει, κουνάει με μανία την ουρά, γριλίζει και αν από όλα αυτά δεν έχεις καταλάβει ότι θέλει να κατέβει αρχίζει να γρατζουνάει και να δαγκώνει) να τον ξανακάνει γάτο.... ή μπορεί να ακολουθήσει το παράδειγμα της ρέινας που μόλις βλέπει ψυχή να πλησιάζει με πρόθεση αγκαλιάς εξαφανίζεται εκεί που χέρι δεν χωράει. Απλα είναι αφημένο στη μοίρα του. Η ρέινα, αν καταφέρεις να την πιάσεις, γουργουρίζει στην αγκαλιά. Αυτός απλά περιμένει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:01 Ο πυρροθριξ: #3.332 21-10-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερα Γιουλάκο!!!Τα μωρά σου καλά??? Καλημέρα Δανάκο.Ο Ερωτάκος σου τι κάνει??? Φιλακια στο μουσούδι του Click για ανάπτυξη... πολυ ευχαριστως!!!!!!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:02 Η Βάσια13859: #3.333 21-10-08 13:02 γεια σας και απο μένα...βλέπω οτι αυξάνεστε πολύ....μπράβο,.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:03 Η Vasiliki86: #3.334 21-10-08 13:03 Καλημερα σας μαλλιαρα Περσακια...! Πως ειναι τα γατακια σας σημερα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:10 Η prince έγραψε: #3.335 21-10-08 13:10 τα περσάκια μας είναι απαιτητικά. Θέλουν να φάνε στην ώρα τους ή και νωρίτερα. Να έχουν καθαρή άμμο όσο θα λείπω. Φρέσκο νερό. Και δεν θέλουν με τίποτε να τα χτενίσω πρωί πρωί ή να τους καθαρίσω τα ματάκια... ασδφξα΄σδλφκξα μαλλιαρόγατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 00:55 Η staman2 έγραψε: #3.336 22-10-08 00:55 Αρχική Δημοσίευση από prince: τα περσάκια μας είναι απαιτητικά. Θέλουν να φάνε στην ώρα τους ή και νωρίτερα. Να έχουν καθαρή άμμο όσο θα λείπω. Φρέσκο νερό. Και δεν θέλουν με τίποτε να τα χτενίσω πρωί πρωί ή να τους καθαρίσω τα ματάκια... ασδφξα΄σδλφκξα μαλλιαρόγατα... Click για ανάπτυξη... Γεια σας παιδάκια!! Σταυρούλα τα καθάρισες πρόλαβες τώρα??? Φιλησέ μου τα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 02:32 Η aalyah έγραψε: #3.337 22-10-08 02:32 Αρχική Δημοσίευση από prince: Είναι ο χάρος βγήκε παγανιά; Είναι σοκολά ζεστό. Το βράδυ δεν φαίνεται. Είναι όμως πολύ ήρεμο. Μαρμελάδας. Ελπίζω να ξυπνήσει από την επαφή με τον πρίνς.... Μπορείς να το κρατάς με τις ώρες. Όσο και να δυσανασχετεί δεν γρατζουνάει δεν δαγκώνει. ΑΠλά κουνάει την ουρά και ελπίζει.... Καμαρώστε μας... Ο Παρης μας θα γίνει σύντομα συγκάτοικός μας και θα σας λέω και αυτούνού τα νέα του....είναι γεννημένος 01/2008 Click για ανάπτυξη... Μα τι ΚΟΥΚΛΟΣ τι ΘΕΟΣ ειναι ο Πάρης????? Πω πω παιδια εμένα αυτό το γατί μου φαίνεται πολυ γλυκό και όμορφο!!! Φτου φτου μην το ματιάξω το φατσόνι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweetmemories Νεοφερμένο μέλος Η sweetmemories αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 03:21 Η sweetmemories: #3.338 22-10-08 03:21 καλημερα σας... μολις απεκτησα ενα γατουλι περσικο και τον λατρευω μερα με τη μερα και περισσοτερο.το ονομα που του εδωσα σουκρε,τωρα κοιμαται εδω στα ποδια μου και τον χαζευω.θελω να ευχαριστησω και ηλεκτρονικα την χριστινουλλα που μου τον χαρισε.θελω να ρωτισω αν μπορω να του καθαρισω απο μονη μου τα ματακια του....μεσα στη βδομαδα θα παμε για πρωτη φορα κτηνιατρο.θα γινουμε κουκλοι ... θα μας ζηλευουν ολοι χαχαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 07:32 Η prince έγραψε: #3.339 22-10-08 07:32 πήρες ένα από τα μπλέ περσικά που χάριζε μια κοπέλα sweetmemories; Άντε καλό κουράγιο με το χτένισμα, το λούσιμο, το καθαρισμό στα ματάκια του Ότι απορία έχεις ρωτάς. Είναι πιο απαιτιτικό το περσικό από τα υπόλοιπα στό θέμα φροντίδα Αλλά καταλαβαίνω τη χαρά σου για τον Σουκρέ (ή σούκρε Θέλουμε πολλές πολλές φωτογραφίες (αν θές να δεις πώς θα γίνει ένα περσικό ενήλικο μπορείς να χαζεύεις τις φωτογραφίες όλως των κοριτσιών εδώ ) Ο (μπλέ) Πρίνς μου και η (Dilute Calico Harlequin) Ρεινα μου σε καλοσωρίζουν και περιμένουν να δούνε ένα μαλλιαρό μικρό γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 09:34 Η Βάσια13859: #3.340 22-10-08 09:34 καλημέρα...εσεις εδώ το ξενυχτάτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 166 167 168 169 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 167 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 167 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μωρε ένα τετοιο θέλω (οχι να με κατουράει), αλλά ειναι καλύτερο ακόμα κ αυτό από τα δικά μου που με έχουν χ...νη Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ΘΡΥΛΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ! Τι τελεια γατακια κ σκυλάκια που έχεις Αναστασία μου; Δεν ξέρω πιο ειναι το πιο ομορφο τελικά μάλλον όλα!!! κ η φωτογραφίες καταπληκτικές, ειδικά αυτή του Τιμυ με το κουκλάκι του είναι κορυφάια Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Ελενα. Στην φωτογρ. του αβαταρ σου έχεις την μικρούλα που της κάνεις θεαπεία έ? είναι τέλιεσ Αλλά πάρε την κ σε άλλες πόζε ς τη μουρίτσα!!! [/QUOTE] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 01:16 Η elvenstar: #3.322 21-10-08 01:16 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Ελενα. Στην φωτογρ. του αβαταρ σου έχεις την μικρούλα που της κάνεις θεαπεία έ? είναι τέλιεσ Αλλά πάρε την κ σε άλλες πόζε ς τη μουρίτσα!!! Click για ανάπτυξη... [/quote] Ναι η μικρούλα Πικατσούλα είναι Ο δκός μου δεν καθεται καθόλου για αγγαλιες, κ όταν πας να τον φιλήσεις κ τον πλησιάσεις στο προσωπο εκεί να δει φοβο, κ εμένα μου αρέσει πολύ η μουριτσα του κ θελω να τον φιλάω συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 01:38 Η staman2 έγραψε: #3.323 21-10-08 01:38 Ναι η μικρούλα Πικατσούλα είναι Ο δκός μου δεν καθεται καθόλου για αγγαλιες, κ όταν πας να τον φιλήσεις κ τον πλησιάσεις στο προσωπο εκεί να δει φοβο, κ εμένα μου αρέσει πολύ η μουριτσα του κ θελω να τον φιλάω συνέχεια[/quote] Ε τότε δεν έχεις παρά να τον πλησιάζεις στο μουτράκι του κ να ακουμπάς το προσωπό σου στη μυτούλα του κοντά. Εγώ ακουμπάω το αυτί μου. Αυτό του αρέσει κ με μυρίζει για πολλη ώρα. Κι εγώ τρελαίνομαι γιατί καθώς αναπνέει ξέρεις έτσι βαριά όπως αναπνέουν τα περσικά ακούω την ανασα του κ μου αρέσει. Μετά σιγά σιγά θα κάθεται να τον χαϊδεύεις κ να τον παίρνεις για λίγο αγκαλιά. Τελευταία με έχει εκπλήξει η Νάλα. Απο τοτε που ήρθε ο Σεβάχ, κάθεται αρκετά θα έλεγα στην αγκαλιά μου. Βέβαια όταν την παίρνω εγω. Και κρύβει το μουτράκι της μέσα στη παλάμη μου. Αλήθεια η Πικατσου θέλει αγκαλιές κ χαδάκια? Είναι τρυφερούλα? Νομίζω η Κάντυ δεν θέλει ή κάνω λαθος? αλλάξε καθόλου? Να μου τα φιλήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 01:46 Η elvenstar: #3.324 21-10-08 01:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι η μικρούλα Πικατσούλα είναι Ο δκός μου δεν καθεται καθόλου για αγγαλιες, κ όταν πας να τον φιλήσεις κ τον πλησιάσεις στο προσωπο εκεί να δει φοβο, κ εμένα μου αρέσει πολύ η μουριτσα του κ θελω να τον φιλάω συνέχεια Click για ανάπτυξη... Ε τότε δεν έχεις παρά να τον πλησιάζεις στο μουτράκι του κ να ακουμπάς το προσωπό σου στη μυτούλα του κοντά. Εγώ ακουμπάω το αυτί μου. Αυτό του αρέσει κ με μυρίζει για πολλη ώρα. Κι εγώ τρελαίνομαι γιατί καθώς αναπνέει ξέρεις έτσι βαριά όπως αναπνέουν τα περσικά ακούω την ανασα του κ μου αρέσει. Μετά σιγά σιγά θα κάθεται να τον χαϊδεύεις κ να τον παίρνεις για λίγο αγκαλιά. Τελευταία με έχει εκπλήξει η Νάλα. Απο τοτε που ήρθε ο Σεβάχ, κάθεται αρκετά θα έλεγα στην αγκαλιά μου. Βέβαια όταν την παίρνω εγω. Και κρύβει το μουτράκι της μέσα στη παλάμη μου. Αλήθεια η Πικατσου θέλει αγκαλιές κ χαδάκια? Είναι τρυφερούλα? Νομίζω η Κάντυ δεν θέλει ή κάνω λαθος? αλλάξε καθόλου? Να μου τα φιλήσεις. [/quote] Ναι το Πικατσόνι κάθετε για αγκαλιες και φιλια (ανάμεσα στις ζημιες) της αρέσει παρα πολύ να την χαιδεύουν κ να της μιλάνε τρυφερα, ή Κάντυ κάνει ότι κάνει κ η Νάλα ξαναέγινε γατάκι απο τοτε που ήρθε το μικρό, κ έρχεται κ κοιμάται στα πόδια μου ή δίπλα μου κ ειναι πιο τρυφερή. Ο Μπατ δε δεχεται με τίποτα να τον πλησιάσεις στο προσωπο έχει μια συμπεριφορα τρομοκρατημένου γατιού δεν ξέρω γιατί, ίσως του συνέβει κάτι κ φοβάται από τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 01:54 Η staman2 έγραψε: #3.325 21-10-08 01:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι το Πικατσόνι κάθετε για αγκαλιες και φιλια (ανάμεσα στις ζημιες) της αρέσει παρα πολύ να την χαιδεύουν κ να της μιλάνε τρυφερα, ή Κάντυ κάνει ότι κάνει κ η Νάλα ξαναέγινε γατάκι απο τοτε που ήρθε το μικρό, κ έρχεται κ κοιμάται στα πόδια μου ή δίπλα μου κ ειναι πιο τρυφερή. Ο Μπατ δε δεχεται με τίποτα να τον πλησιάσεις στο προσωπο έχει μια συμπεριφορα τρομοκρατημένου γατιού δεν ξέρω γιατί, ίσως του συνέβει κάτι κ φοβάται από τότε Click για ανάπτυξη... Αχ μωρέ τον κακομοιρο τον Μπατ. Προσπάθησε να τον πλησιάσεις το ζουζούνο σου θα το ξεπεράσει. Μπράβο για την μικρούλα που είναι τρυφερούλα όσο για την Κάντυ, φάινεται ενεργοποιήθηκε κι αυτή όπως η Ναλιτα μας.Φιλησέ μου τα . Πάω να κοιμηθώ. Καληνύχτα Ελενάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 02:04 Η elvenstar: #3.326 21-10-08 02:04 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αχ μωρέ τον κακομοιρο τον Μπατ. Προσπάθησε να τον πλησιάσεις το ζουζούνο σου θα το ξεπεράσει. Μπράβο για την μικρούλα που είναι τρυφερούλα όσο για την Κάντυ, φάινεται ενεργοποιήθηκε κι αυτή όπως η Ναλιτα μας.Φιλησέ μου τα . Πάω να κοιμηθώ. Καληνύχτα Ελενάκι. Click για ανάπτυξη... Φιλιάκια και από μένα σε όλους σας. Καλήνύχτα Αναστασάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 08:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.327 21-10-08 08:29 Kαλημέρα στις ξενυχτουδες μακρυμάλλες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 10:07 Ο πυρροθριξ: #3.328 21-10-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από prince: Είναι ο χάρος βγήκε παγανιά; Είναι σοκολά ζεστό. Το βράδυ δεν φαίνεται. Είναι όμως πολύ ήρεμο. Μαρμελάδας. Ελπίζω να ξυπνήσει από την επαφή με τον πρίνς.... Μπορείς να το κρατάς με τις ώρες. Όσο και να δυσανασχετεί δεν γρατζουνάει δεν δαγκώνει. ΑΠλά κουνάει την ουρά και ελπίζει.... Καμαρώστε μας... Ο Παρης μας θα γίνει σύντομα συγκάτοικός μας και θα σας λέω και αυτούνού τα νέα του....είναι γεννημένος 01/2008 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από prince: μιλάμε περνάει τα πάνδινα... έτσι και τον πιάσουν αγκαλιά δεν τον αφήνουν ούτε για το ψιλό του.... και δεν γκρινιάζει.. απλά κατουράει εκεί στην αγκαλιά.. Click για ανάπτυξη... ειναι πολυ κουκλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 12:03 Η staman2 έγραψε: #3.329 21-10-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημέρα στις ξενυχτουδες μακρυμάλλες!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Γιουλάκο!!!Τα μωρά σου καλά??? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειναι πολυ κουκλος Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Δανάκο.Ο Ερωτάκος σου τι κάνει??? Φιλακια στο μουσούδι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.330 21-10-08 12:07 Μια χαρούλα είμαστε Αναστασάκο! Σταυρούλα ΘΕΟΣ ο Πάρης!! Και τόσο καλός χαρακτήρας? Μπράβο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 12:44 Η prince έγραψε: #3.331 21-10-08 12:44 Τι κάλός χαρακτήρας. Μαρμελάδας είναι. Έχει αφεθεί στη μοίρα που λεει "αφού θα με κάνουν ούτως ή αλλως αγκαλιά γιατί να αντιδράσω;" Ελπίζω το κακό παράδειγμα του πρίνς (που μόλις τον κάνεις αγκαλιά τσιτώνει τα πόδια, ξεφυσάει, κουνάει με μανία την ουρά, γριλίζει και αν από όλα αυτά δεν έχεις καταλάβει ότι θέλει να κατέβει αρχίζει να γρατζουνάει και να δαγκώνει) να τον ξανακάνει γάτο.... ή μπορεί να ακολουθήσει το παράδειγμα της ρέινας που μόλις βλέπει ψυχή να πλησιάζει με πρόθεση αγκαλιάς εξαφανίζεται εκεί που χέρι δεν χωράει. Απλα είναι αφημένο στη μοίρα του. Η ρέινα, αν καταφέρεις να την πιάσεις, γουργουρίζει στην αγκαλιά. Αυτός απλά περιμένει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:01 Ο πυρροθριξ: #3.332 21-10-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερα Γιουλάκο!!!Τα μωρά σου καλά??? Καλημέρα Δανάκο.Ο Ερωτάκος σου τι κάνει??? Φιλακια στο μουσούδι του Click για ανάπτυξη... πολυ ευχαριστως!!!!!!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:02 Η Βάσια13859: #3.333 21-10-08 13:02 γεια σας και απο μένα...βλέπω οτι αυξάνεστε πολύ....μπράβο,.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:03 Η Vasiliki86: #3.334 21-10-08 13:03 Καλημερα σας μαλλιαρα Περσακια...! Πως ειναι τα γατακια σας σημερα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:10 Η prince έγραψε: #3.335 21-10-08 13:10 τα περσάκια μας είναι απαιτητικά. Θέλουν να φάνε στην ώρα τους ή και νωρίτερα. Να έχουν καθαρή άμμο όσο θα λείπω. Φρέσκο νερό. Και δεν θέλουν με τίποτε να τα χτενίσω πρωί πρωί ή να τους καθαρίσω τα ματάκια... ασδφξα΄σδλφκξα μαλλιαρόγατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 00:55 Η staman2 έγραψε: #3.336 22-10-08 00:55 Αρχική Δημοσίευση από prince: τα περσάκια μας είναι απαιτητικά. Θέλουν να φάνε στην ώρα τους ή και νωρίτερα. Να έχουν καθαρή άμμο όσο θα λείπω. Φρέσκο νερό. Και δεν θέλουν με τίποτε να τα χτενίσω πρωί πρωί ή να τους καθαρίσω τα ματάκια... ασδφξα΄σδλφκξα μαλλιαρόγατα... Click για ανάπτυξη... Γεια σας παιδάκια!! Σταυρούλα τα καθάρισες πρόλαβες τώρα??? Φιλησέ μου τα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 02:32 Η aalyah έγραψε: #3.337 22-10-08 02:32 Αρχική Δημοσίευση από prince: Είναι ο χάρος βγήκε παγανιά; Είναι σοκολά ζεστό. Το βράδυ δεν φαίνεται. Είναι όμως πολύ ήρεμο. Μαρμελάδας. Ελπίζω να ξυπνήσει από την επαφή με τον πρίνς.... Μπορείς να το κρατάς με τις ώρες. Όσο και να δυσανασχετεί δεν γρατζουνάει δεν δαγκώνει. ΑΠλά κουνάει την ουρά και ελπίζει.... Καμαρώστε μας... Ο Παρης μας θα γίνει σύντομα συγκάτοικός μας και θα σας λέω και αυτούνού τα νέα του....είναι γεννημένος 01/2008 Click για ανάπτυξη... Μα τι ΚΟΥΚΛΟΣ τι ΘΕΟΣ ειναι ο Πάρης????? Πω πω παιδια εμένα αυτό το γατί μου φαίνεται πολυ γλυκό και όμορφο!!! Φτου φτου μην το ματιάξω το φατσόνι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweetmemories Νεοφερμένο μέλος Η sweetmemories αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 03:21 Η sweetmemories: #3.338 22-10-08 03:21 καλημερα σας... μολις απεκτησα ενα γατουλι περσικο και τον λατρευω μερα με τη μερα και περισσοτερο.το ονομα που του εδωσα σουκρε,τωρα κοιμαται εδω στα ποδια μου και τον χαζευω.θελω να ευχαριστησω και ηλεκτρονικα την χριστινουλλα που μου τον χαρισε.θελω να ρωτισω αν μπορω να του καθαρισω απο μονη μου τα ματακια του....μεσα στη βδομαδα θα παμε για πρωτη φορα κτηνιατρο.θα γινουμε κουκλοι ... θα μας ζηλευουν ολοι χαχαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 07:32 Η prince έγραψε: #3.339 22-10-08 07:32 πήρες ένα από τα μπλέ περσικά που χάριζε μια κοπέλα sweetmemories; Άντε καλό κουράγιο με το χτένισμα, το λούσιμο, το καθαρισμό στα ματάκια του Ότι απορία έχεις ρωτάς. Είναι πιο απαιτιτικό το περσικό από τα υπόλοιπα στό θέμα φροντίδα Αλλά καταλαβαίνω τη χαρά σου για τον Σουκρέ (ή σούκρε Θέλουμε πολλές πολλές φωτογραφίες (αν θές να δεις πώς θα γίνει ένα περσικό ενήλικο μπορείς να χαζεύεις τις φωτογραφίες όλως των κοριτσιών εδώ ) Ο (μπλέ) Πρίνς μου και η (Dilute Calico Harlequin) Ρεινα μου σε καλοσωρίζουν και περιμένουν να δούνε ένα μαλλιαρό μικρό γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 09:34 Η Βάσια13859: #3.340 22-10-08 09:34 καλημέρα...εσεις εδώ το ξενυχτάτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 166 167 168 169 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 167 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 167 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Ελενα. Στην φωτογρ. του αβαταρ σου έχεις την μικρούλα που της κάνεις θεαπεία έ? είναι τέλιεσ Αλλά πάρε την κ σε άλλες πόζε ς τη μουρίτσα!!! Click για ανάπτυξη... [/quote] Ναι η μικρούλα Πικατσούλα είναι Ο δκός μου δεν καθεται καθόλου για αγγαλιες, κ όταν πας να τον φιλήσεις κ τον πλησιάσεις στο προσωπο εκεί να δει φοβο, κ εμένα μου αρέσει πολύ η μουριτσα του κ θελω να τον φιλάω συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 01:38 Η staman2 έγραψε: #3.323 21-10-08 01:38 Ναι η μικρούλα Πικατσούλα είναι Ο δκός μου δεν καθεται καθόλου για αγγαλιες, κ όταν πας να τον φιλήσεις κ τον πλησιάσεις στο προσωπο εκεί να δει φοβο, κ εμένα μου αρέσει πολύ η μουριτσα του κ θελω να τον φιλάω συνέχεια[/quote] Ε τότε δεν έχεις παρά να τον πλησιάζεις στο μουτράκι του κ να ακουμπάς το προσωπό σου στη μυτούλα του κοντά. Εγώ ακουμπάω το αυτί μου. Αυτό του αρέσει κ με μυρίζει για πολλη ώρα. Κι εγώ τρελαίνομαι γιατί καθώς αναπνέει ξέρεις έτσι βαριά όπως αναπνέουν τα περσικά ακούω την ανασα του κ μου αρέσει. Μετά σιγά σιγά θα κάθεται να τον χαϊδεύεις κ να τον παίρνεις για λίγο αγκαλιά. Τελευταία με έχει εκπλήξει η Νάλα. Απο τοτε που ήρθε ο Σεβάχ, κάθεται αρκετά θα έλεγα στην αγκαλιά μου. Βέβαια όταν την παίρνω εγω. Και κρύβει το μουτράκι της μέσα στη παλάμη μου. Αλήθεια η Πικατσου θέλει αγκαλιές κ χαδάκια? Είναι τρυφερούλα? Νομίζω η Κάντυ δεν θέλει ή κάνω λαθος? αλλάξε καθόλου? Να μου τα φιλήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 01:46 Η elvenstar: #3.324 21-10-08 01:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι η μικρούλα Πικατσούλα είναι Ο δκός μου δεν καθεται καθόλου για αγγαλιες, κ όταν πας να τον φιλήσεις κ τον πλησιάσεις στο προσωπο εκεί να δει φοβο, κ εμένα μου αρέσει πολύ η μουριτσα του κ θελω να τον φιλάω συνέχεια Click για ανάπτυξη... Ε τότε δεν έχεις παρά να τον πλησιάζεις στο μουτράκι του κ να ακουμπάς το προσωπό σου στη μυτούλα του κοντά. Εγώ ακουμπάω το αυτί μου. Αυτό του αρέσει κ με μυρίζει για πολλη ώρα. Κι εγώ τρελαίνομαι γιατί καθώς αναπνέει ξέρεις έτσι βαριά όπως αναπνέουν τα περσικά ακούω την ανασα του κ μου αρέσει. Μετά σιγά σιγά θα κάθεται να τον χαϊδεύεις κ να τον παίρνεις για λίγο αγκαλιά. Τελευταία με έχει εκπλήξει η Νάλα. Απο τοτε που ήρθε ο Σεβάχ, κάθεται αρκετά θα έλεγα στην αγκαλιά μου. Βέβαια όταν την παίρνω εγω. Και κρύβει το μουτράκι της μέσα στη παλάμη μου. Αλήθεια η Πικατσου θέλει αγκαλιές κ χαδάκια? Είναι τρυφερούλα? Νομίζω η Κάντυ δεν θέλει ή κάνω λαθος? αλλάξε καθόλου? Να μου τα φιλήσεις. [/quote] Ναι το Πικατσόνι κάθετε για αγκαλιες και φιλια (ανάμεσα στις ζημιες) της αρέσει παρα πολύ να την χαιδεύουν κ να της μιλάνε τρυφερα, ή Κάντυ κάνει ότι κάνει κ η Νάλα ξαναέγινε γατάκι απο τοτε που ήρθε το μικρό, κ έρχεται κ κοιμάται στα πόδια μου ή δίπλα μου κ ειναι πιο τρυφερή. Ο Μπατ δε δεχεται με τίποτα να τον πλησιάσεις στο προσωπο έχει μια συμπεριφορα τρομοκρατημένου γατιού δεν ξέρω γιατί, ίσως του συνέβει κάτι κ φοβάται από τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 01:54 Η staman2 έγραψε: #3.325 21-10-08 01:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι το Πικατσόνι κάθετε για αγκαλιες και φιλια (ανάμεσα στις ζημιες) της αρέσει παρα πολύ να την χαιδεύουν κ να της μιλάνε τρυφερα, ή Κάντυ κάνει ότι κάνει κ η Νάλα ξαναέγινε γατάκι απο τοτε που ήρθε το μικρό, κ έρχεται κ κοιμάται στα πόδια μου ή δίπλα μου κ ειναι πιο τρυφερή. Ο Μπατ δε δεχεται με τίποτα να τον πλησιάσεις στο προσωπο έχει μια συμπεριφορα τρομοκρατημένου γατιού δεν ξέρω γιατί, ίσως του συνέβει κάτι κ φοβάται από τότε Click για ανάπτυξη... Αχ μωρέ τον κακομοιρο τον Μπατ. Προσπάθησε να τον πλησιάσεις το ζουζούνο σου θα το ξεπεράσει. Μπράβο για την μικρούλα που είναι τρυφερούλα όσο για την Κάντυ, φάινεται ενεργοποιήθηκε κι αυτή όπως η Ναλιτα μας.Φιλησέ μου τα . Πάω να κοιμηθώ. Καληνύχτα Ελενάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 02:04 Η elvenstar: #3.326 21-10-08 02:04 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αχ μωρέ τον κακομοιρο τον Μπατ. Προσπάθησε να τον πλησιάσεις το ζουζούνο σου θα το ξεπεράσει. Μπράβο για την μικρούλα που είναι τρυφερούλα όσο για την Κάντυ, φάινεται ενεργοποιήθηκε κι αυτή όπως η Ναλιτα μας.Φιλησέ μου τα . Πάω να κοιμηθώ. Καληνύχτα Ελενάκι. Click για ανάπτυξη... Φιλιάκια και από μένα σε όλους σας. Καλήνύχτα Αναστασάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 08:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.327 21-10-08 08:29 Kαλημέρα στις ξενυχτουδες μακρυμάλλες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 10:07 Ο πυρροθριξ: #3.328 21-10-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από prince: Είναι ο χάρος βγήκε παγανιά; Είναι σοκολά ζεστό. Το βράδυ δεν φαίνεται. Είναι όμως πολύ ήρεμο. Μαρμελάδας. Ελπίζω να ξυπνήσει από την επαφή με τον πρίνς.... Μπορείς να το κρατάς με τις ώρες. Όσο και να δυσανασχετεί δεν γρατζουνάει δεν δαγκώνει. ΑΠλά κουνάει την ουρά και ελπίζει.... Καμαρώστε μας... Ο Παρης μας θα γίνει σύντομα συγκάτοικός μας και θα σας λέω και αυτούνού τα νέα του....είναι γεννημένος 01/2008 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από prince: μιλάμε περνάει τα πάνδινα... έτσι και τον πιάσουν αγκαλιά δεν τον αφήνουν ούτε για το ψιλό του.... και δεν γκρινιάζει.. απλά κατουράει εκεί στην αγκαλιά.. Click για ανάπτυξη... ειναι πολυ κουκλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 12:03 Η staman2 έγραψε: #3.329 21-10-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημέρα στις ξενυχτουδες μακρυμάλλες!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Γιουλάκο!!!Τα μωρά σου καλά??? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειναι πολυ κουκλος Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Δανάκο.Ο Ερωτάκος σου τι κάνει??? Φιλακια στο μουσούδι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.330 21-10-08 12:07 Μια χαρούλα είμαστε Αναστασάκο! Σταυρούλα ΘΕΟΣ ο Πάρης!! Και τόσο καλός χαρακτήρας? Μπράβο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 12:44 Η prince έγραψε: #3.331 21-10-08 12:44 Τι κάλός χαρακτήρας. Μαρμελάδας είναι. Έχει αφεθεί στη μοίρα που λεει "αφού θα με κάνουν ούτως ή αλλως αγκαλιά γιατί να αντιδράσω;" Ελπίζω το κακό παράδειγμα του πρίνς (που μόλις τον κάνεις αγκαλιά τσιτώνει τα πόδια, ξεφυσάει, κουνάει με μανία την ουρά, γριλίζει και αν από όλα αυτά δεν έχεις καταλάβει ότι θέλει να κατέβει αρχίζει να γρατζουνάει και να δαγκώνει) να τον ξανακάνει γάτο.... ή μπορεί να ακολουθήσει το παράδειγμα της ρέινας που μόλις βλέπει ψυχή να πλησιάζει με πρόθεση αγκαλιάς εξαφανίζεται εκεί που χέρι δεν χωράει. Απλα είναι αφημένο στη μοίρα του. Η ρέινα, αν καταφέρεις να την πιάσεις, γουργουρίζει στην αγκαλιά. Αυτός απλά περιμένει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:01 Ο πυρροθριξ: #3.332 21-10-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερα Γιουλάκο!!!Τα μωρά σου καλά??? Καλημέρα Δανάκο.Ο Ερωτάκος σου τι κάνει??? Φιλακια στο μουσούδι του Click για ανάπτυξη... πολυ ευχαριστως!!!!!!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:02 Η Βάσια13859: #3.333 21-10-08 13:02 γεια σας και απο μένα...βλέπω οτι αυξάνεστε πολύ....μπράβο,.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:03 Η Vasiliki86: #3.334 21-10-08 13:03 Καλημερα σας μαλλιαρα Περσακια...! Πως ειναι τα γατακια σας σημερα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:10 Η prince έγραψε: #3.335 21-10-08 13:10 τα περσάκια μας είναι απαιτητικά. Θέλουν να φάνε στην ώρα τους ή και νωρίτερα. Να έχουν καθαρή άμμο όσο θα λείπω. Φρέσκο νερό. Και δεν θέλουν με τίποτε να τα χτενίσω πρωί πρωί ή να τους καθαρίσω τα ματάκια... ασδφξα΄σδλφκξα μαλλιαρόγατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 00:55 Η staman2 έγραψε: #3.336 22-10-08 00:55 Αρχική Δημοσίευση από prince: τα περσάκια μας είναι απαιτητικά. Θέλουν να φάνε στην ώρα τους ή και νωρίτερα. Να έχουν καθαρή άμμο όσο θα λείπω. Φρέσκο νερό. Και δεν θέλουν με τίποτε να τα χτενίσω πρωί πρωί ή να τους καθαρίσω τα ματάκια... ασδφξα΄σδλφκξα μαλλιαρόγατα... Click για ανάπτυξη... Γεια σας παιδάκια!! Σταυρούλα τα καθάρισες πρόλαβες τώρα??? Φιλησέ μου τα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 02:32 Η aalyah έγραψε: #3.337 22-10-08 02:32 Αρχική Δημοσίευση από prince: Είναι ο χάρος βγήκε παγανιά; Είναι σοκολά ζεστό. Το βράδυ δεν φαίνεται. Είναι όμως πολύ ήρεμο. Μαρμελάδας. Ελπίζω να ξυπνήσει από την επαφή με τον πρίνς.... Μπορείς να το κρατάς με τις ώρες. Όσο και να δυσανασχετεί δεν γρατζουνάει δεν δαγκώνει. ΑΠλά κουνάει την ουρά και ελπίζει.... Καμαρώστε μας... Ο Παρης μας θα γίνει σύντομα συγκάτοικός μας και θα σας λέω και αυτούνού τα νέα του....είναι γεννημένος 01/2008 Click για ανάπτυξη... Μα τι ΚΟΥΚΛΟΣ τι ΘΕΟΣ ειναι ο Πάρης????? Πω πω παιδια εμένα αυτό το γατί μου φαίνεται πολυ γλυκό και όμορφο!!! Φτου φτου μην το ματιάξω το φατσόνι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweetmemories Νεοφερμένο μέλος Η sweetmemories αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 03:21 Η sweetmemories: #3.338 22-10-08 03:21 καλημερα σας... μολις απεκτησα ενα γατουλι περσικο και τον λατρευω μερα με τη μερα και περισσοτερο.το ονομα που του εδωσα σουκρε,τωρα κοιμαται εδω στα ποδια μου και τον χαζευω.θελω να ευχαριστησω και ηλεκτρονικα την χριστινουλλα που μου τον χαρισε.θελω να ρωτισω αν μπορω να του καθαρισω απο μονη μου τα ματακια του....μεσα στη βδομαδα θα παμε για πρωτη φορα κτηνιατρο.θα γινουμε κουκλοι ... θα μας ζηλευουν ολοι χαχαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 07:32 Η prince έγραψε: #3.339 22-10-08 07:32 πήρες ένα από τα μπλέ περσικά που χάριζε μια κοπέλα sweetmemories; Άντε καλό κουράγιο με το χτένισμα, το λούσιμο, το καθαρισμό στα ματάκια του Ότι απορία έχεις ρωτάς. Είναι πιο απαιτιτικό το περσικό από τα υπόλοιπα στό θέμα φροντίδα Αλλά καταλαβαίνω τη χαρά σου για τον Σουκρέ (ή σούκρε Θέλουμε πολλές πολλές φωτογραφίες (αν θές να δεις πώς θα γίνει ένα περσικό ενήλικο μπορείς να χαζεύεις τις φωτογραφίες όλως των κοριτσιών εδώ ) Ο (μπλέ) Πρίνς μου και η (Dilute Calico Harlequin) Ρεινα μου σε καλοσωρίζουν και περιμένουν να δούνε ένα μαλλιαρό μικρό γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 09:34 Η Βάσια13859: #3.340 22-10-08 09:34 καλημέρα...εσεις εδώ το ξενυχτάτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 166 167 168 169 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 167 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 167 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι η μικρούλα Πικατσούλα είναι Ο δκός μου δεν καθεται καθόλου για αγγαλιες, κ όταν πας να τον φιλήσεις κ τον πλησιάσεις στο προσωπο εκεί να δει φοβο, κ εμένα μου αρέσει πολύ η μουριτσα του κ θελω να τον φιλάω συνέχεια[/quote] Ε τότε δεν έχεις παρά να τον πλησιάζεις στο μουτράκι του κ να ακουμπάς το προσωπό σου στη μυτούλα του κοντά. Εγώ ακουμπάω το αυτί μου. Αυτό του αρέσει κ με μυρίζει για πολλη ώρα. Κι εγώ τρελαίνομαι γιατί καθώς αναπνέει ξέρεις έτσι βαριά όπως αναπνέουν τα περσικά ακούω την ανασα του κ μου αρέσει. Μετά σιγά σιγά θα κάθεται να τον χαϊδεύεις κ να τον παίρνεις για λίγο αγκαλιά. Τελευταία με έχει εκπλήξει η Νάλα. Απο τοτε που ήρθε ο Σεβάχ, κάθεται αρκετά θα έλεγα στην αγκαλιά μου. Βέβαια όταν την παίρνω εγω. Και κρύβει το μουτράκι της μέσα στη παλάμη μου. Αλήθεια η Πικατσου θέλει αγκαλιές κ χαδάκια? Είναι τρυφερούλα? Νομίζω η Κάντυ δεν θέλει ή κάνω λαθος? αλλάξε καθόλου? Να μου τα φιλήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 01:46 Η elvenstar: #3.324 21-10-08 01:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι η μικρούλα Πικατσούλα είναι Ο δκός μου δεν καθεται καθόλου για αγγαλιες, κ όταν πας να τον φιλήσεις κ τον πλησιάσεις στο προσωπο εκεί να δει φοβο, κ εμένα μου αρέσει πολύ η μουριτσα του κ θελω να τον φιλάω συνέχεια Click για ανάπτυξη... Ε τότε δεν έχεις παρά να τον πλησιάζεις στο μουτράκι του κ να ακουμπάς το προσωπό σου στη μυτούλα του κοντά. Εγώ ακουμπάω το αυτί μου. Αυτό του αρέσει κ με μυρίζει για πολλη ώρα. Κι εγώ τρελαίνομαι γιατί καθώς αναπνέει ξέρεις έτσι βαριά όπως αναπνέουν τα περσικά ακούω την ανασα του κ μου αρέσει. Μετά σιγά σιγά θα κάθεται να τον χαϊδεύεις κ να τον παίρνεις για λίγο αγκαλιά. Τελευταία με έχει εκπλήξει η Νάλα. Απο τοτε που ήρθε ο Σεβάχ, κάθεται αρκετά θα έλεγα στην αγκαλιά μου. Βέβαια όταν την παίρνω εγω. Και κρύβει το μουτράκι της μέσα στη παλάμη μου. Αλήθεια η Πικατσου θέλει αγκαλιές κ χαδάκια? Είναι τρυφερούλα? Νομίζω η Κάντυ δεν θέλει ή κάνω λαθος? αλλάξε καθόλου? Να μου τα φιλήσεις. [/quote] Ναι το Πικατσόνι κάθετε για αγκαλιες και φιλια (ανάμεσα στις ζημιες) της αρέσει παρα πολύ να την χαιδεύουν κ να της μιλάνε τρυφερα, ή Κάντυ κάνει ότι κάνει κ η Νάλα ξαναέγινε γατάκι απο τοτε που ήρθε το μικρό, κ έρχεται κ κοιμάται στα πόδια μου ή δίπλα μου κ ειναι πιο τρυφερή. Ο Μπατ δε δεχεται με τίποτα να τον πλησιάσεις στο προσωπο έχει μια συμπεριφορα τρομοκρατημένου γατιού δεν ξέρω γιατί, ίσως του συνέβει κάτι κ φοβάται από τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 01:54 Η staman2 έγραψε: #3.325 21-10-08 01:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι το Πικατσόνι κάθετε για αγκαλιες και φιλια (ανάμεσα στις ζημιες) της αρέσει παρα πολύ να την χαιδεύουν κ να της μιλάνε τρυφερα, ή Κάντυ κάνει ότι κάνει κ η Νάλα ξαναέγινε γατάκι απο τοτε που ήρθε το μικρό, κ έρχεται κ κοιμάται στα πόδια μου ή δίπλα μου κ ειναι πιο τρυφερή. Ο Μπατ δε δεχεται με τίποτα να τον πλησιάσεις στο προσωπο έχει μια συμπεριφορα τρομοκρατημένου γατιού δεν ξέρω γιατί, ίσως του συνέβει κάτι κ φοβάται από τότε Click για ανάπτυξη... Αχ μωρέ τον κακομοιρο τον Μπατ. Προσπάθησε να τον πλησιάσεις το ζουζούνο σου θα το ξεπεράσει. Μπράβο για την μικρούλα που είναι τρυφερούλα όσο για την Κάντυ, φάινεται ενεργοποιήθηκε κι αυτή όπως η Ναλιτα μας.Φιλησέ μου τα . Πάω να κοιμηθώ. Καληνύχτα Ελενάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 02:04 Η elvenstar: #3.326 21-10-08 02:04 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αχ μωρέ τον κακομοιρο τον Μπατ. Προσπάθησε να τον πλησιάσεις το ζουζούνο σου θα το ξεπεράσει. Μπράβο για την μικρούλα που είναι τρυφερούλα όσο για την Κάντυ, φάινεται ενεργοποιήθηκε κι αυτή όπως η Ναλιτα μας.Φιλησέ μου τα . Πάω να κοιμηθώ. Καληνύχτα Ελενάκι. Click για ανάπτυξη... Φιλιάκια και από μένα σε όλους σας. Καλήνύχτα Αναστασάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 08:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.327 21-10-08 08:29 Kαλημέρα στις ξενυχτουδες μακρυμάλλες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 10:07 Ο πυρροθριξ: #3.328 21-10-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από prince: Είναι ο χάρος βγήκε παγανιά; Είναι σοκολά ζεστό. Το βράδυ δεν φαίνεται. Είναι όμως πολύ ήρεμο. Μαρμελάδας. Ελπίζω να ξυπνήσει από την επαφή με τον πρίνς.... Μπορείς να το κρατάς με τις ώρες. Όσο και να δυσανασχετεί δεν γρατζουνάει δεν δαγκώνει. ΑΠλά κουνάει την ουρά και ελπίζει.... Καμαρώστε μας... Ο Παρης μας θα γίνει σύντομα συγκάτοικός μας και θα σας λέω και αυτούνού τα νέα του....είναι γεννημένος 01/2008 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από prince: μιλάμε περνάει τα πάνδινα... έτσι και τον πιάσουν αγκαλιά δεν τον αφήνουν ούτε για το ψιλό του.... και δεν γκρινιάζει.. απλά κατουράει εκεί στην αγκαλιά.. Click για ανάπτυξη... ειναι πολυ κουκλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 12:03 Η staman2 έγραψε: #3.329 21-10-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημέρα στις ξενυχτουδες μακρυμάλλες!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Γιουλάκο!!!Τα μωρά σου καλά??? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειναι πολυ κουκλος Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Δανάκο.Ο Ερωτάκος σου τι κάνει??? Φιλακια στο μουσούδι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.330 21-10-08 12:07 Μια χαρούλα είμαστε Αναστασάκο! Σταυρούλα ΘΕΟΣ ο Πάρης!! Και τόσο καλός χαρακτήρας? Μπράβο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 12:44 Η prince έγραψε: #3.331 21-10-08 12:44 Τι κάλός χαρακτήρας. Μαρμελάδας είναι. Έχει αφεθεί στη μοίρα που λεει "αφού θα με κάνουν ούτως ή αλλως αγκαλιά γιατί να αντιδράσω;" Ελπίζω το κακό παράδειγμα του πρίνς (που μόλις τον κάνεις αγκαλιά τσιτώνει τα πόδια, ξεφυσάει, κουνάει με μανία την ουρά, γριλίζει και αν από όλα αυτά δεν έχεις καταλάβει ότι θέλει να κατέβει αρχίζει να γρατζουνάει και να δαγκώνει) να τον ξανακάνει γάτο.... ή μπορεί να ακολουθήσει το παράδειγμα της ρέινας που μόλις βλέπει ψυχή να πλησιάζει με πρόθεση αγκαλιάς εξαφανίζεται εκεί που χέρι δεν χωράει. Απλα είναι αφημένο στη μοίρα του. Η ρέινα, αν καταφέρεις να την πιάσεις, γουργουρίζει στην αγκαλιά. Αυτός απλά περιμένει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:01 Ο πυρροθριξ: #3.332 21-10-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερα Γιουλάκο!!!Τα μωρά σου καλά??? Καλημέρα Δανάκο.Ο Ερωτάκος σου τι κάνει??? Φιλακια στο μουσούδι του Click για ανάπτυξη... πολυ ευχαριστως!!!!!!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:02 Η Βάσια13859: #3.333 21-10-08 13:02 γεια σας και απο μένα...βλέπω οτι αυξάνεστε πολύ....μπράβο,.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:03 Η Vasiliki86: #3.334 21-10-08 13:03 Καλημερα σας μαλλιαρα Περσακια...! Πως ειναι τα γατακια σας σημερα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:10 Η prince έγραψε: #3.335 21-10-08 13:10 τα περσάκια μας είναι απαιτητικά. Θέλουν να φάνε στην ώρα τους ή και νωρίτερα. Να έχουν καθαρή άμμο όσο θα λείπω. Φρέσκο νερό. Και δεν θέλουν με τίποτε να τα χτενίσω πρωί πρωί ή να τους καθαρίσω τα ματάκια... ασδφξα΄σδλφκξα μαλλιαρόγατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 00:55 Η staman2 έγραψε: #3.336 22-10-08 00:55 Αρχική Δημοσίευση από prince: τα περσάκια μας είναι απαιτητικά. Θέλουν να φάνε στην ώρα τους ή και νωρίτερα. Να έχουν καθαρή άμμο όσο θα λείπω. Φρέσκο νερό. Και δεν θέλουν με τίποτε να τα χτενίσω πρωί πρωί ή να τους καθαρίσω τα ματάκια... ασδφξα΄σδλφκξα μαλλιαρόγατα... Click για ανάπτυξη... Γεια σας παιδάκια!! Σταυρούλα τα καθάρισες πρόλαβες τώρα??? Φιλησέ μου τα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 02:32 Η aalyah έγραψε: #3.337 22-10-08 02:32 Αρχική Δημοσίευση από prince: Είναι ο χάρος βγήκε παγανιά; Είναι σοκολά ζεστό. Το βράδυ δεν φαίνεται. Είναι όμως πολύ ήρεμο. Μαρμελάδας. Ελπίζω να ξυπνήσει από την επαφή με τον πρίνς.... Μπορείς να το κρατάς με τις ώρες. Όσο και να δυσανασχετεί δεν γρατζουνάει δεν δαγκώνει. ΑΠλά κουνάει την ουρά και ελπίζει.... Καμαρώστε μας... Ο Παρης μας θα γίνει σύντομα συγκάτοικός μας και θα σας λέω και αυτούνού τα νέα του....είναι γεννημένος 01/2008 Click για ανάπτυξη... Μα τι ΚΟΥΚΛΟΣ τι ΘΕΟΣ ειναι ο Πάρης????? Πω πω παιδια εμένα αυτό το γατί μου φαίνεται πολυ γλυκό και όμορφο!!! Φτου φτου μην το ματιάξω το φατσόνι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweetmemories Νεοφερμένο μέλος Η sweetmemories αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 03:21 Η sweetmemories: #3.338 22-10-08 03:21 καλημερα σας... μολις απεκτησα ενα γατουλι περσικο και τον λατρευω μερα με τη μερα και περισσοτερο.το ονομα που του εδωσα σουκρε,τωρα κοιμαται εδω στα ποδια μου και τον χαζευω.θελω να ευχαριστησω και ηλεκτρονικα την χριστινουλλα που μου τον χαρισε.θελω να ρωτισω αν μπορω να του καθαρισω απο μονη μου τα ματακια του....μεσα στη βδομαδα θα παμε για πρωτη φορα κτηνιατρο.θα γινουμε κουκλοι ... θα μας ζηλευουν ολοι χαχαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 07:32 Η prince έγραψε: #3.339 22-10-08 07:32 πήρες ένα από τα μπλέ περσικά που χάριζε μια κοπέλα sweetmemories; Άντε καλό κουράγιο με το χτένισμα, το λούσιμο, το καθαρισμό στα ματάκια του Ότι απορία έχεις ρωτάς. Είναι πιο απαιτιτικό το περσικό από τα υπόλοιπα στό θέμα φροντίδα Αλλά καταλαβαίνω τη χαρά σου για τον Σουκρέ (ή σούκρε Θέλουμε πολλές πολλές φωτογραφίες (αν θές να δεις πώς θα γίνει ένα περσικό ενήλικο μπορείς να χαζεύεις τις φωτογραφίες όλως των κοριτσιών εδώ ) Ο (μπλέ) Πρίνς μου και η (Dilute Calico Harlequin) Ρεινα μου σε καλοσωρίζουν και περιμένουν να δούνε ένα μαλλιαρό μικρό γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 09:34 Η Βάσια13859: #3.340 22-10-08 09:34 καλημέρα...εσεις εδώ το ξενυχτάτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 166 167 168 169 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 167 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 167 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι η μικρούλα Πικατσούλα είναι Ο δκός μου δεν καθεται καθόλου για αγγαλιες, κ όταν πας να τον φιλήσεις κ τον πλησιάσεις στο προσωπο εκεί να δει φοβο, κ εμένα μου αρέσει πολύ η μουριτσα του κ θελω να τον φιλάω συνέχεια Click για ανάπτυξη... Ε τότε δεν έχεις παρά να τον πλησιάζεις στο μουτράκι του κ να ακουμπάς το προσωπό σου στη μυτούλα του κοντά. Εγώ ακουμπάω το αυτί μου. Αυτό του αρέσει κ με μυρίζει για πολλη ώρα. Κι εγώ τρελαίνομαι γιατί καθώς αναπνέει ξέρεις έτσι βαριά όπως αναπνέουν τα περσικά ακούω την ανασα του κ μου αρέσει. Μετά σιγά σιγά θα κάθεται να τον χαϊδεύεις κ να τον παίρνεις για λίγο αγκαλιά. Τελευταία με έχει εκπλήξει η Νάλα. Απο τοτε που ήρθε ο Σεβάχ, κάθεται αρκετά θα έλεγα στην αγκαλιά μου. Βέβαια όταν την παίρνω εγω. Και κρύβει το μουτράκι της μέσα στη παλάμη μου. Αλήθεια η Πικατσου θέλει αγκαλιές κ χαδάκια? Είναι τρυφερούλα? Νομίζω η Κάντυ δεν θέλει ή κάνω λαθος? αλλάξε καθόλου? Να μου τα φιλήσεις. [/quote] Ναι το Πικατσόνι κάθετε για αγκαλιες και φιλια (ανάμεσα στις ζημιες) της αρέσει παρα πολύ να την χαιδεύουν κ να της μιλάνε τρυφερα, ή Κάντυ κάνει ότι κάνει κ η Νάλα ξαναέγινε γατάκι απο τοτε που ήρθε το μικρό, κ έρχεται κ κοιμάται στα πόδια μου ή δίπλα μου κ ειναι πιο τρυφερή. Ο Μπατ δε δεχεται με τίποτα να τον πλησιάσεις στο προσωπο έχει μια συμπεριφορα τρομοκρατημένου γατιού δεν ξέρω γιατί, ίσως του συνέβει κάτι κ φοβάται από τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 01:54 Η staman2 έγραψε: #3.325 21-10-08 01:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι το Πικατσόνι κάθετε για αγκαλιες και φιλια (ανάμεσα στις ζημιες) της αρέσει παρα πολύ να την χαιδεύουν κ να της μιλάνε τρυφερα, ή Κάντυ κάνει ότι κάνει κ η Νάλα ξαναέγινε γατάκι απο τοτε που ήρθε το μικρό, κ έρχεται κ κοιμάται στα πόδια μου ή δίπλα μου κ ειναι πιο τρυφερή. Ο Μπατ δε δεχεται με τίποτα να τον πλησιάσεις στο προσωπο έχει μια συμπεριφορα τρομοκρατημένου γατιού δεν ξέρω γιατί, ίσως του συνέβει κάτι κ φοβάται από τότε Click για ανάπτυξη... Αχ μωρέ τον κακομοιρο τον Μπατ. Προσπάθησε να τον πλησιάσεις το ζουζούνο σου θα το ξεπεράσει. Μπράβο για την μικρούλα που είναι τρυφερούλα όσο για την Κάντυ, φάινεται ενεργοποιήθηκε κι αυτή όπως η Ναλιτα μας.Φιλησέ μου τα . Πάω να κοιμηθώ. Καληνύχτα Ελενάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 02:04 Η elvenstar: #3.326 21-10-08 02:04 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αχ μωρέ τον κακομοιρο τον Μπατ. Προσπάθησε να τον πλησιάσεις το ζουζούνο σου θα το ξεπεράσει. Μπράβο για την μικρούλα που είναι τρυφερούλα όσο για την Κάντυ, φάινεται ενεργοποιήθηκε κι αυτή όπως η Ναλιτα μας.Φιλησέ μου τα . Πάω να κοιμηθώ. Καληνύχτα Ελενάκι. Click για ανάπτυξη... Φιλιάκια και από μένα σε όλους σας. Καλήνύχτα Αναστασάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 08:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.327 21-10-08 08:29 Kαλημέρα στις ξενυχτουδες μακρυμάλλες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 10:07 Ο πυρροθριξ: #3.328 21-10-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από prince: Είναι ο χάρος βγήκε παγανιά; Είναι σοκολά ζεστό. Το βράδυ δεν φαίνεται. Είναι όμως πολύ ήρεμο. Μαρμελάδας. Ελπίζω να ξυπνήσει από την επαφή με τον πρίνς.... Μπορείς να το κρατάς με τις ώρες. Όσο και να δυσανασχετεί δεν γρατζουνάει δεν δαγκώνει. ΑΠλά κουνάει την ουρά και ελπίζει.... Καμαρώστε μας... Ο Παρης μας θα γίνει σύντομα συγκάτοικός μας και θα σας λέω και αυτούνού τα νέα του....είναι γεννημένος 01/2008 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από prince: μιλάμε περνάει τα πάνδινα... έτσι και τον πιάσουν αγκαλιά δεν τον αφήνουν ούτε για το ψιλό του.... και δεν γκρινιάζει.. απλά κατουράει εκεί στην αγκαλιά.. Click για ανάπτυξη... ειναι πολυ κουκλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 12:03 Η staman2 έγραψε: #3.329 21-10-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημέρα στις ξενυχτουδες μακρυμάλλες!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Γιουλάκο!!!Τα μωρά σου καλά??? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειναι πολυ κουκλος Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Δανάκο.Ο Ερωτάκος σου τι κάνει??? Φιλακια στο μουσούδι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.330 21-10-08 12:07 Μια χαρούλα είμαστε Αναστασάκο! Σταυρούλα ΘΕΟΣ ο Πάρης!! Και τόσο καλός χαρακτήρας? Μπράβο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 12:44 Η prince έγραψε: #3.331 21-10-08 12:44 Τι κάλός χαρακτήρας. Μαρμελάδας είναι. Έχει αφεθεί στη μοίρα που λεει "αφού θα με κάνουν ούτως ή αλλως αγκαλιά γιατί να αντιδράσω;" Ελπίζω το κακό παράδειγμα του πρίνς (που μόλις τον κάνεις αγκαλιά τσιτώνει τα πόδια, ξεφυσάει, κουνάει με μανία την ουρά, γριλίζει και αν από όλα αυτά δεν έχεις καταλάβει ότι θέλει να κατέβει αρχίζει να γρατζουνάει και να δαγκώνει) να τον ξανακάνει γάτο.... ή μπορεί να ακολουθήσει το παράδειγμα της ρέινας που μόλις βλέπει ψυχή να πλησιάζει με πρόθεση αγκαλιάς εξαφανίζεται εκεί που χέρι δεν χωράει. Απλα είναι αφημένο στη μοίρα του. Η ρέινα, αν καταφέρεις να την πιάσεις, γουργουρίζει στην αγκαλιά. Αυτός απλά περιμένει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:01 Ο πυρροθριξ: #3.332 21-10-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερα Γιουλάκο!!!Τα μωρά σου καλά??? Καλημέρα Δανάκο.Ο Ερωτάκος σου τι κάνει??? Φιλακια στο μουσούδι του Click για ανάπτυξη... πολυ ευχαριστως!!!!!!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:02 Η Βάσια13859: #3.333 21-10-08 13:02 γεια σας και απο μένα...βλέπω οτι αυξάνεστε πολύ....μπράβο,.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:03 Η Vasiliki86: #3.334 21-10-08 13:03 Καλημερα σας μαλλιαρα Περσακια...! Πως ειναι τα γατακια σας σημερα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:10 Η prince έγραψε: #3.335 21-10-08 13:10 τα περσάκια μας είναι απαιτητικά. Θέλουν να φάνε στην ώρα τους ή και νωρίτερα. Να έχουν καθαρή άμμο όσο θα λείπω. Φρέσκο νερό. Και δεν θέλουν με τίποτε να τα χτενίσω πρωί πρωί ή να τους καθαρίσω τα ματάκια... ασδφξα΄σδλφκξα μαλλιαρόγατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 00:55 Η staman2 έγραψε: #3.336 22-10-08 00:55 Αρχική Δημοσίευση από prince: τα περσάκια μας είναι απαιτητικά. Θέλουν να φάνε στην ώρα τους ή και νωρίτερα. Να έχουν καθαρή άμμο όσο θα λείπω. Φρέσκο νερό. Και δεν θέλουν με τίποτε να τα χτενίσω πρωί πρωί ή να τους καθαρίσω τα ματάκια... ασδφξα΄σδλφκξα μαλλιαρόγατα... Click για ανάπτυξη... Γεια σας παιδάκια!! Σταυρούλα τα καθάρισες πρόλαβες τώρα??? Φιλησέ μου τα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 02:32 Η aalyah έγραψε: #3.337 22-10-08 02:32 Αρχική Δημοσίευση από prince: Είναι ο χάρος βγήκε παγανιά; Είναι σοκολά ζεστό. Το βράδυ δεν φαίνεται. Είναι όμως πολύ ήρεμο. Μαρμελάδας. Ελπίζω να ξυπνήσει από την επαφή με τον πρίνς.... Μπορείς να το κρατάς με τις ώρες. Όσο και να δυσανασχετεί δεν γρατζουνάει δεν δαγκώνει. ΑΠλά κουνάει την ουρά και ελπίζει.... Καμαρώστε μας... Ο Παρης μας θα γίνει σύντομα συγκάτοικός μας και θα σας λέω και αυτούνού τα νέα του....είναι γεννημένος 01/2008 Click για ανάπτυξη... Μα τι ΚΟΥΚΛΟΣ τι ΘΕΟΣ ειναι ο Πάρης????? Πω πω παιδια εμένα αυτό το γατί μου φαίνεται πολυ γλυκό και όμορφο!!! Φτου φτου μην το ματιάξω το φατσόνι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweetmemories Νεοφερμένο μέλος Η sweetmemories αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 03:21 Η sweetmemories: #3.338 22-10-08 03:21 καλημερα σας... μολις απεκτησα ενα γατουλι περσικο και τον λατρευω μερα με τη μερα και περισσοτερο.το ονομα που του εδωσα σουκρε,τωρα κοιμαται εδω στα ποδια μου και τον χαζευω.θελω να ευχαριστησω και ηλεκτρονικα την χριστινουλλα που μου τον χαρισε.θελω να ρωτισω αν μπορω να του καθαρισω απο μονη μου τα ματακια του....μεσα στη βδομαδα θα παμε για πρωτη φορα κτηνιατρο.θα γινουμε κουκλοι ... θα μας ζηλευουν ολοι χαχαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 07:32 Η prince έγραψε: #3.339 22-10-08 07:32 πήρες ένα από τα μπλέ περσικά που χάριζε μια κοπέλα sweetmemories; Άντε καλό κουράγιο με το χτένισμα, το λούσιμο, το καθαρισμό στα ματάκια του Ότι απορία έχεις ρωτάς. Είναι πιο απαιτιτικό το περσικό από τα υπόλοιπα στό θέμα φροντίδα Αλλά καταλαβαίνω τη χαρά σου για τον Σουκρέ (ή σούκρε Θέλουμε πολλές πολλές φωτογραφίες (αν θές να δεις πώς θα γίνει ένα περσικό ενήλικο μπορείς να χαζεύεις τις φωτογραφίες όλως των κοριτσιών εδώ ) Ο (μπλέ) Πρίνς μου και η (Dilute Calico Harlequin) Ρεινα μου σε καλοσωρίζουν και περιμένουν να δούνε ένα μαλλιαρό μικρό γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 09:34 Η Βάσια13859: #3.340 22-10-08 09:34 καλημέρα...εσεις εδώ το ξενυχτάτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 166 167 168 169 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 167 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 167 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι το Πικατσόνι κάθετε για αγκαλιες και φιλια (ανάμεσα στις ζημιες) της αρέσει παρα πολύ να την χαιδεύουν κ να της μιλάνε τρυφερα, ή Κάντυ κάνει ότι κάνει κ η Νάλα ξαναέγινε γατάκι απο τοτε που ήρθε το μικρό, κ έρχεται κ κοιμάται στα πόδια μου ή δίπλα μου κ ειναι πιο τρυφερή. Ο Μπατ δε δεχεται με τίποτα να τον πλησιάσεις στο προσωπο έχει μια συμπεριφορα τρομοκρατημένου γατιού δεν ξέρω γιατί, ίσως του συνέβει κάτι κ φοβάται από τότε Click για ανάπτυξη... Αχ μωρέ τον κακομοιρο τον Μπατ. Προσπάθησε να τον πλησιάσεις το ζουζούνο σου θα το ξεπεράσει. Μπράβο για την μικρούλα που είναι τρυφερούλα όσο για την Κάντυ, φάινεται ενεργοποιήθηκε κι αυτή όπως η Ναλιτα μας.Φιλησέ μου τα . Πάω να κοιμηθώ. Καληνύχτα Ελενάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 02:04 Η elvenstar: #3.326 21-10-08 02:04 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αχ μωρέ τον κακομοιρο τον Μπατ. Προσπάθησε να τον πλησιάσεις το ζουζούνο σου θα το ξεπεράσει. Μπράβο για την μικρούλα που είναι τρυφερούλα όσο για την Κάντυ, φάινεται ενεργοποιήθηκε κι αυτή όπως η Ναλιτα μας.Φιλησέ μου τα . Πάω να κοιμηθώ. Καληνύχτα Ελενάκι. Click για ανάπτυξη... Φιλιάκια και από μένα σε όλους σας. Καλήνύχτα Αναστασάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 08:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.327 21-10-08 08:29 Kαλημέρα στις ξενυχτουδες μακρυμάλλες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 10:07 Ο πυρροθριξ: #3.328 21-10-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από prince: Είναι ο χάρος βγήκε παγανιά; Είναι σοκολά ζεστό. Το βράδυ δεν φαίνεται. Είναι όμως πολύ ήρεμο. Μαρμελάδας. Ελπίζω να ξυπνήσει από την επαφή με τον πρίνς.... Μπορείς να το κρατάς με τις ώρες. Όσο και να δυσανασχετεί δεν γρατζουνάει δεν δαγκώνει. ΑΠλά κουνάει την ουρά και ελπίζει.... Καμαρώστε μας... Ο Παρης μας θα γίνει σύντομα συγκάτοικός μας και θα σας λέω και αυτούνού τα νέα του....είναι γεννημένος 01/2008 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από prince: μιλάμε περνάει τα πάνδινα... έτσι και τον πιάσουν αγκαλιά δεν τον αφήνουν ούτε για το ψιλό του.... και δεν γκρινιάζει.. απλά κατουράει εκεί στην αγκαλιά.. Click για ανάπτυξη... ειναι πολυ κουκλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 12:03 Η staman2 έγραψε: #3.329 21-10-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημέρα στις ξενυχτουδες μακρυμάλλες!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Γιουλάκο!!!Τα μωρά σου καλά??? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειναι πολυ κουκλος Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Δανάκο.Ο Ερωτάκος σου τι κάνει??? Φιλακια στο μουσούδι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.330 21-10-08 12:07 Μια χαρούλα είμαστε Αναστασάκο! Σταυρούλα ΘΕΟΣ ο Πάρης!! Και τόσο καλός χαρακτήρας? Μπράβο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 12:44 Η prince έγραψε: #3.331 21-10-08 12:44 Τι κάλός χαρακτήρας. Μαρμελάδας είναι. Έχει αφεθεί στη μοίρα που λεει "αφού θα με κάνουν ούτως ή αλλως αγκαλιά γιατί να αντιδράσω;" Ελπίζω το κακό παράδειγμα του πρίνς (που μόλις τον κάνεις αγκαλιά τσιτώνει τα πόδια, ξεφυσάει, κουνάει με μανία την ουρά, γριλίζει και αν από όλα αυτά δεν έχεις καταλάβει ότι θέλει να κατέβει αρχίζει να γρατζουνάει και να δαγκώνει) να τον ξανακάνει γάτο.... ή μπορεί να ακολουθήσει το παράδειγμα της ρέινας που μόλις βλέπει ψυχή να πλησιάζει με πρόθεση αγκαλιάς εξαφανίζεται εκεί που χέρι δεν χωράει. Απλα είναι αφημένο στη μοίρα του. Η ρέινα, αν καταφέρεις να την πιάσεις, γουργουρίζει στην αγκαλιά. Αυτός απλά περιμένει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:01 Ο πυρροθριξ: #3.332 21-10-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερα Γιουλάκο!!!Τα μωρά σου καλά??? Καλημέρα Δανάκο.Ο Ερωτάκος σου τι κάνει??? Φιλακια στο μουσούδι του Click για ανάπτυξη... πολυ ευχαριστως!!!!!!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:02 Η Βάσια13859: #3.333 21-10-08 13:02 γεια σας και απο μένα...βλέπω οτι αυξάνεστε πολύ....μπράβο,.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:03 Η Vasiliki86: #3.334 21-10-08 13:03 Καλημερα σας μαλλιαρα Περσακια...! Πως ειναι τα γατακια σας σημερα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:10 Η prince έγραψε: #3.335 21-10-08 13:10 τα περσάκια μας είναι απαιτητικά. Θέλουν να φάνε στην ώρα τους ή και νωρίτερα. Να έχουν καθαρή άμμο όσο θα λείπω. Φρέσκο νερό. Και δεν θέλουν με τίποτε να τα χτενίσω πρωί πρωί ή να τους καθαρίσω τα ματάκια... ασδφξα΄σδλφκξα μαλλιαρόγατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 00:55 Η staman2 έγραψε: #3.336 22-10-08 00:55 Αρχική Δημοσίευση από prince: τα περσάκια μας είναι απαιτητικά. Θέλουν να φάνε στην ώρα τους ή και νωρίτερα. Να έχουν καθαρή άμμο όσο θα λείπω. Φρέσκο νερό. Και δεν θέλουν με τίποτε να τα χτενίσω πρωί πρωί ή να τους καθαρίσω τα ματάκια... ασδφξα΄σδλφκξα μαλλιαρόγατα... Click για ανάπτυξη... Γεια σας παιδάκια!! Σταυρούλα τα καθάρισες πρόλαβες τώρα??? Φιλησέ μου τα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 02:32 Η aalyah έγραψε: #3.337 22-10-08 02:32 Αρχική Δημοσίευση από prince: Είναι ο χάρος βγήκε παγανιά; Είναι σοκολά ζεστό. Το βράδυ δεν φαίνεται. Είναι όμως πολύ ήρεμο. Μαρμελάδας. Ελπίζω να ξυπνήσει από την επαφή με τον πρίνς.... Μπορείς να το κρατάς με τις ώρες. Όσο και να δυσανασχετεί δεν γρατζουνάει δεν δαγκώνει. ΑΠλά κουνάει την ουρά και ελπίζει.... Καμαρώστε μας... Ο Παρης μας θα γίνει σύντομα συγκάτοικός μας και θα σας λέω και αυτούνού τα νέα του....είναι γεννημένος 01/2008 Click για ανάπτυξη... Μα τι ΚΟΥΚΛΟΣ τι ΘΕΟΣ ειναι ο Πάρης????? Πω πω παιδια εμένα αυτό το γατί μου φαίνεται πολυ γλυκό και όμορφο!!! Φτου φτου μην το ματιάξω το φατσόνι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweetmemories Νεοφερμένο μέλος Η sweetmemories αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 03:21 Η sweetmemories: #3.338 22-10-08 03:21 καλημερα σας... μολις απεκτησα ενα γατουλι περσικο και τον λατρευω μερα με τη μερα και περισσοτερο.το ονομα που του εδωσα σουκρε,τωρα κοιμαται εδω στα ποδια μου και τον χαζευω.θελω να ευχαριστησω και ηλεκτρονικα την χριστινουλλα που μου τον χαρισε.θελω να ρωτισω αν μπορω να του καθαρισω απο μονη μου τα ματακια του....μεσα στη βδομαδα θα παμε για πρωτη φορα κτηνιατρο.θα γινουμε κουκλοι ... θα μας ζηλευουν ολοι χαχαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 07:32 Η prince έγραψε: #3.339 22-10-08 07:32 πήρες ένα από τα μπλέ περσικά που χάριζε μια κοπέλα sweetmemories; Άντε καλό κουράγιο με το χτένισμα, το λούσιμο, το καθαρισμό στα ματάκια του Ότι απορία έχεις ρωτάς. Είναι πιο απαιτιτικό το περσικό από τα υπόλοιπα στό θέμα φροντίδα Αλλά καταλαβαίνω τη χαρά σου για τον Σουκρέ (ή σούκρε Θέλουμε πολλές πολλές φωτογραφίες (αν θές να δεις πώς θα γίνει ένα περσικό ενήλικο μπορείς να χαζεύεις τις φωτογραφίες όλως των κοριτσιών εδώ ) Ο (μπλέ) Πρίνς μου και η (Dilute Calico Harlequin) Ρεινα μου σε καλοσωρίζουν και περιμένουν να δούνε ένα μαλλιαρό μικρό γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 09:34 Η Βάσια13859: #3.340 22-10-08 09:34 καλημέρα...εσεις εδώ το ξενυχτάτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 166 167 168 169 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 167 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 167 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αχ μωρέ τον κακομοιρο τον Μπατ. Προσπάθησε να τον πλησιάσεις το ζουζούνο σου θα το ξεπεράσει. Μπράβο για την μικρούλα που είναι τρυφερούλα όσο για την Κάντυ, φάινεται ενεργοποιήθηκε κι αυτή όπως η Ναλιτα μας.Φιλησέ μου τα . Πάω να κοιμηθώ. Καληνύχτα Ελενάκι. Click για ανάπτυξη... Φιλιάκια και από μένα σε όλους σας. Καλήνύχτα Αναστασάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 08:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.327 21-10-08 08:29 Kαλημέρα στις ξενυχτουδες μακρυμάλλες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 10:07 Ο πυρροθριξ: #3.328 21-10-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από prince: Είναι ο χάρος βγήκε παγανιά; Είναι σοκολά ζεστό. Το βράδυ δεν φαίνεται. Είναι όμως πολύ ήρεμο. Μαρμελάδας. Ελπίζω να ξυπνήσει από την επαφή με τον πρίνς.... Μπορείς να το κρατάς με τις ώρες. Όσο και να δυσανασχετεί δεν γρατζουνάει δεν δαγκώνει. ΑΠλά κουνάει την ουρά και ελπίζει.... Καμαρώστε μας... Ο Παρης μας θα γίνει σύντομα συγκάτοικός μας και θα σας λέω και αυτούνού τα νέα του....είναι γεννημένος 01/2008 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από prince: μιλάμε περνάει τα πάνδινα... έτσι και τον πιάσουν αγκαλιά δεν τον αφήνουν ούτε για το ψιλό του.... και δεν γκρινιάζει.. απλά κατουράει εκεί στην αγκαλιά.. Click για ανάπτυξη... ειναι πολυ κουκλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 12:03 Η staman2 έγραψε: #3.329 21-10-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημέρα στις ξενυχτουδες μακρυμάλλες!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Γιουλάκο!!!Τα μωρά σου καλά??? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειναι πολυ κουκλος Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Δανάκο.Ο Ερωτάκος σου τι κάνει??? Φιλακια στο μουσούδι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.330 21-10-08 12:07 Μια χαρούλα είμαστε Αναστασάκο! Σταυρούλα ΘΕΟΣ ο Πάρης!! Και τόσο καλός χαρακτήρας? Μπράβο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 12:44 Η prince έγραψε: #3.331 21-10-08 12:44 Τι κάλός χαρακτήρας. Μαρμελάδας είναι. Έχει αφεθεί στη μοίρα που λεει "αφού θα με κάνουν ούτως ή αλλως αγκαλιά γιατί να αντιδράσω;" Ελπίζω το κακό παράδειγμα του πρίνς (που μόλις τον κάνεις αγκαλιά τσιτώνει τα πόδια, ξεφυσάει, κουνάει με μανία την ουρά, γριλίζει και αν από όλα αυτά δεν έχεις καταλάβει ότι θέλει να κατέβει αρχίζει να γρατζουνάει και να δαγκώνει) να τον ξανακάνει γάτο.... ή μπορεί να ακολουθήσει το παράδειγμα της ρέινας που μόλις βλέπει ψυχή να πλησιάζει με πρόθεση αγκαλιάς εξαφανίζεται εκεί που χέρι δεν χωράει. Απλα είναι αφημένο στη μοίρα του. Η ρέινα, αν καταφέρεις να την πιάσεις, γουργουρίζει στην αγκαλιά. Αυτός απλά περιμένει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:01 Ο πυρροθριξ: #3.332 21-10-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερα Γιουλάκο!!!Τα μωρά σου καλά??? Καλημέρα Δανάκο.Ο Ερωτάκος σου τι κάνει??? Φιλακια στο μουσούδι του Click για ανάπτυξη... πολυ ευχαριστως!!!!!!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:02 Η Βάσια13859: #3.333 21-10-08 13:02 γεια σας και απο μένα...βλέπω οτι αυξάνεστε πολύ....μπράβο,.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:03 Η Vasiliki86: #3.334 21-10-08 13:03 Καλημερα σας μαλλιαρα Περσακια...! Πως ειναι τα γατακια σας σημερα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:10 Η prince έγραψε: #3.335 21-10-08 13:10 τα περσάκια μας είναι απαιτητικά. Θέλουν να φάνε στην ώρα τους ή και νωρίτερα. Να έχουν καθαρή άμμο όσο θα λείπω. Φρέσκο νερό. Και δεν θέλουν με τίποτε να τα χτενίσω πρωί πρωί ή να τους καθαρίσω τα ματάκια... ασδφξα΄σδλφκξα μαλλιαρόγατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 00:55 Η staman2 έγραψε: #3.336 22-10-08 00:55 Αρχική Δημοσίευση από prince: τα περσάκια μας είναι απαιτητικά. Θέλουν να φάνε στην ώρα τους ή και νωρίτερα. Να έχουν καθαρή άμμο όσο θα λείπω. Φρέσκο νερό. Και δεν θέλουν με τίποτε να τα χτενίσω πρωί πρωί ή να τους καθαρίσω τα ματάκια... ασδφξα΄σδλφκξα μαλλιαρόγατα... Click για ανάπτυξη... Γεια σας παιδάκια!! Σταυρούλα τα καθάρισες πρόλαβες τώρα??? Φιλησέ μου τα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 02:32 Η aalyah έγραψε: #3.337 22-10-08 02:32 Αρχική Δημοσίευση από prince: Είναι ο χάρος βγήκε παγανιά; Είναι σοκολά ζεστό. Το βράδυ δεν φαίνεται. Είναι όμως πολύ ήρεμο. Μαρμελάδας. Ελπίζω να ξυπνήσει από την επαφή με τον πρίνς.... Μπορείς να το κρατάς με τις ώρες. Όσο και να δυσανασχετεί δεν γρατζουνάει δεν δαγκώνει. ΑΠλά κουνάει την ουρά και ελπίζει.... Καμαρώστε μας... Ο Παρης μας θα γίνει σύντομα συγκάτοικός μας και θα σας λέω και αυτούνού τα νέα του....είναι γεννημένος 01/2008 Click για ανάπτυξη... Μα τι ΚΟΥΚΛΟΣ τι ΘΕΟΣ ειναι ο Πάρης????? Πω πω παιδια εμένα αυτό το γατί μου φαίνεται πολυ γλυκό και όμορφο!!! Φτου φτου μην το ματιάξω το φατσόνι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweetmemories Νεοφερμένο μέλος Η sweetmemories αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 03:21 Η sweetmemories: #3.338 22-10-08 03:21 καλημερα σας... μολις απεκτησα ενα γατουλι περσικο και τον λατρευω μερα με τη μερα και περισσοτερο.το ονομα που του εδωσα σουκρε,τωρα κοιμαται εδω στα ποδια μου και τον χαζευω.θελω να ευχαριστησω και ηλεκτρονικα την χριστινουλλα που μου τον χαρισε.θελω να ρωτισω αν μπορω να του καθαρισω απο μονη μου τα ματακια του....μεσα στη βδομαδα θα παμε για πρωτη φορα κτηνιατρο.θα γινουμε κουκλοι ... θα μας ζηλευουν ολοι χαχαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 07:32 Η prince έγραψε: #3.339 22-10-08 07:32 πήρες ένα από τα μπλέ περσικά που χάριζε μια κοπέλα sweetmemories; Άντε καλό κουράγιο με το χτένισμα, το λούσιμο, το καθαρισμό στα ματάκια του Ότι απορία έχεις ρωτάς. Είναι πιο απαιτιτικό το περσικό από τα υπόλοιπα στό θέμα φροντίδα Αλλά καταλαβαίνω τη χαρά σου για τον Σουκρέ (ή σούκρε Θέλουμε πολλές πολλές φωτογραφίες (αν θές να δεις πώς θα γίνει ένα περσικό ενήλικο μπορείς να χαζεύεις τις φωτογραφίες όλως των κοριτσιών εδώ ) Ο (μπλέ) Πρίνς μου και η (Dilute Calico Harlequin) Ρεινα μου σε καλοσωρίζουν και περιμένουν να δούνε ένα μαλλιαρό μικρό γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 09:34 Η Βάσια13859: #3.340 22-10-08 09:34 καλημέρα...εσεις εδώ το ξενυχτάτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 166 167 168 169 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 167 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 167 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Kαλημέρα στις ξενυχτουδες μακρυμάλλες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 10:07 Ο πυρροθριξ: #3.328 21-10-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από prince: Είναι ο χάρος βγήκε παγανιά; Είναι σοκολά ζεστό. Το βράδυ δεν φαίνεται. Είναι όμως πολύ ήρεμο. Μαρμελάδας. Ελπίζω να ξυπνήσει από την επαφή με τον πρίνς.... Μπορείς να το κρατάς με τις ώρες. Όσο και να δυσανασχετεί δεν γρατζουνάει δεν δαγκώνει. ΑΠλά κουνάει την ουρά και ελπίζει.... Καμαρώστε μας... Ο Παρης μας θα γίνει σύντομα συγκάτοικός μας και θα σας λέω και αυτούνού τα νέα του....είναι γεννημένος 01/2008 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από prince: μιλάμε περνάει τα πάνδινα... έτσι και τον πιάσουν αγκαλιά δεν τον αφήνουν ούτε για το ψιλό του.... και δεν γκρινιάζει.. απλά κατουράει εκεί στην αγκαλιά.. Click για ανάπτυξη... ειναι πολυ κουκλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 12:03 Η staman2 έγραψε: #3.329 21-10-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημέρα στις ξενυχτουδες μακρυμάλλες!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Γιουλάκο!!!Τα μωρά σου καλά??? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειναι πολυ κουκλος Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Δανάκο.Ο Ερωτάκος σου τι κάνει??? Φιλακια στο μουσούδι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.330 21-10-08 12:07 Μια χαρούλα είμαστε Αναστασάκο! Σταυρούλα ΘΕΟΣ ο Πάρης!! Και τόσο καλός χαρακτήρας? Μπράβο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 12:44 Η prince έγραψε: #3.331 21-10-08 12:44 Τι κάλός χαρακτήρας. Μαρμελάδας είναι. Έχει αφεθεί στη μοίρα που λεει "αφού θα με κάνουν ούτως ή αλλως αγκαλιά γιατί να αντιδράσω;" Ελπίζω το κακό παράδειγμα του πρίνς (που μόλις τον κάνεις αγκαλιά τσιτώνει τα πόδια, ξεφυσάει, κουνάει με μανία την ουρά, γριλίζει και αν από όλα αυτά δεν έχεις καταλάβει ότι θέλει να κατέβει αρχίζει να γρατζουνάει και να δαγκώνει) να τον ξανακάνει γάτο.... ή μπορεί να ακολουθήσει το παράδειγμα της ρέινας που μόλις βλέπει ψυχή να πλησιάζει με πρόθεση αγκαλιάς εξαφανίζεται εκεί που χέρι δεν χωράει. Απλα είναι αφημένο στη μοίρα του. Η ρέινα, αν καταφέρεις να την πιάσεις, γουργουρίζει στην αγκαλιά. Αυτός απλά περιμένει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:01 Ο πυρροθριξ: #3.332 21-10-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερα Γιουλάκο!!!Τα μωρά σου καλά??? Καλημέρα Δανάκο.Ο Ερωτάκος σου τι κάνει??? Φιλακια στο μουσούδι του Click για ανάπτυξη... πολυ ευχαριστως!!!!!!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:02 Η Βάσια13859: #3.333 21-10-08 13:02 γεια σας και απο μένα...βλέπω οτι αυξάνεστε πολύ....μπράβο,.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:03 Η Vasiliki86: #3.334 21-10-08 13:03 Καλημερα σας μαλλιαρα Περσακια...! Πως ειναι τα γατακια σας σημερα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:10 Η prince έγραψε: #3.335 21-10-08 13:10 τα περσάκια μας είναι απαιτητικά. Θέλουν να φάνε στην ώρα τους ή και νωρίτερα. Να έχουν καθαρή άμμο όσο θα λείπω. Φρέσκο νερό. Και δεν θέλουν με τίποτε να τα χτενίσω πρωί πρωί ή να τους καθαρίσω τα ματάκια... ασδφξα΄σδλφκξα μαλλιαρόγατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 00:55 Η staman2 έγραψε: #3.336 22-10-08 00:55 Αρχική Δημοσίευση από prince: τα περσάκια μας είναι απαιτητικά. Θέλουν να φάνε στην ώρα τους ή και νωρίτερα. Να έχουν καθαρή άμμο όσο θα λείπω. Φρέσκο νερό. Και δεν θέλουν με τίποτε να τα χτενίσω πρωί πρωί ή να τους καθαρίσω τα ματάκια... ασδφξα΄σδλφκξα μαλλιαρόγατα... Click για ανάπτυξη... Γεια σας παιδάκια!! Σταυρούλα τα καθάρισες πρόλαβες τώρα??? Φιλησέ μου τα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 02:32 Η aalyah έγραψε: #3.337 22-10-08 02:32 Αρχική Δημοσίευση από prince: Είναι ο χάρος βγήκε παγανιά; Είναι σοκολά ζεστό. Το βράδυ δεν φαίνεται. Είναι όμως πολύ ήρεμο. Μαρμελάδας. Ελπίζω να ξυπνήσει από την επαφή με τον πρίνς.... Μπορείς να το κρατάς με τις ώρες. Όσο και να δυσανασχετεί δεν γρατζουνάει δεν δαγκώνει. ΑΠλά κουνάει την ουρά και ελπίζει.... Καμαρώστε μας... Ο Παρης μας θα γίνει σύντομα συγκάτοικός μας και θα σας λέω και αυτούνού τα νέα του....είναι γεννημένος 01/2008 Click για ανάπτυξη... Μα τι ΚΟΥΚΛΟΣ τι ΘΕΟΣ ειναι ο Πάρης????? Πω πω παιδια εμένα αυτό το γατί μου φαίνεται πολυ γλυκό και όμορφο!!! Φτου φτου μην το ματιάξω το φατσόνι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweetmemories Νεοφερμένο μέλος Η sweetmemories αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 03:21 Η sweetmemories: #3.338 22-10-08 03:21 καλημερα σας... μολις απεκτησα ενα γατουλι περσικο και τον λατρευω μερα με τη μερα και περισσοτερο.το ονομα που του εδωσα σουκρε,τωρα κοιμαται εδω στα ποδια μου και τον χαζευω.θελω να ευχαριστησω και ηλεκτρονικα την χριστινουλλα που μου τον χαρισε.θελω να ρωτισω αν μπορω να του καθαρισω απο μονη μου τα ματακια του....μεσα στη βδομαδα θα παμε για πρωτη φορα κτηνιατρο.θα γινουμε κουκλοι ... θα μας ζηλευουν ολοι χαχαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 07:32 Η prince έγραψε: #3.339 22-10-08 07:32 πήρες ένα από τα μπλέ περσικά που χάριζε μια κοπέλα sweetmemories; Άντε καλό κουράγιο με το χτένισμα, το λούσιμο, το καθαρισμό στα ματάκια του Ότι απορία έχεις ρωτάς. Είναι πιο απαιτιτικό το περσικό από τα υπόλοιπα στό θέμα φροντίδα Αλλά καταλαβαίνω τη χαρά σου για τον Σουκρέ (ή σούκρε Θέλουμε πολλές πολλές φωτογραφίες (αν θές να δεις πώς θα γίνει ένα περσικό ενήλικο μπορείς να χαζεύεις τις φωτογραφίες όλως των κοριτσιών εδώ ) Ο (μπλέ) Πρίνς μου και η (Dilute Calico Harlequin) Ρεινα μου σε καλοσωρίζουν και περιμένουν να δούνε ένα μαλλιαρό μικρό γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 09:34 Η Βάσια13859: #3.340 22-10-08 09:34 καλημέρα...εσεις εδώ το ξενυχτάτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 166 167 168 169 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 167 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 167 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από prince: Είναι ο χάρος βγήκε παγανιά; Είναι σοκολά ζεστό. Το βράδυ δεν φαίνεται. Είναι όμως πολύ ήρεμο. Μαρμελάδας. Ελπίζω να ξυπνήσει από την επαφή με τον πρίνς.... Μπορείς να το κρατάς με τις ώρες. Όσο και να δυσανασχετεί δεν γρατζουνάει δεν δαγκώνει. ΑΠλά κουνάει την ουρά και ελπίζει.... Καμαρώστε μας... Ο Παρης μας θα γίνει σύντομα συγκάτοικός μας και θα σας λέω και αυτούνού τα νέα του....είναι γεννημένος 01/2008 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από prince: μιλάμε περνάει τα πάνδινα... έτσι και τον πιάσουν αγκαλιά δεν τον αφήνουν ούτε για το ψιλό του.... και δεν γκρινιάζει.. απλά κατουράει εκεί στην αγκαλιά.. Click για ανάπτυξη... ειναι πολυ κουκλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 12:03 Η staman2 έγραψε: #3.329 21-10-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημέρα στις ξενυχτουδες μακρυμάλλες!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Γιουλάκο!!!Τα μωρά σου καλά??? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειναι πολυ κουκλος Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Δανάκο.Ο Ερωτάκος σου τι κάνει??? Φιλακια στο μουσούδι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.330 21-10-08 12:07 Μια χαρούλα είμαστε Αναστασάκο! Σταυρούλα ΘΕΟΣ ο Πάρης!! Και τόσο καλός χαρακτήρας? Μπράβο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 12:44 Η prince έγραψε: #3.331 21-10-08 12:44 Τι κάλός χαρακτήρας. Μαρμελάδας είναι. Έχει αφεθεί στη μοίρα που λεει "αφού θα με κάνουν ούτως ή αλλως αγκαλιά γιατί να αντιδράσω;" Ελπίζω το κακό παράδειγμα του πρίνς (που μόλις τον κάνεις αγκαλιά τσιτώνει τα πόδια, ξεφυσάει, κουνάει με μανία την ουρά, γριλίζει και αν από όλα αυτά δεν έχεις καταλάβει ότι θέλει να κατέβει αρχίζει να γρατζουνάει και να δαγκώνει) να τον ξανακάνει γάτο.... ή μπορεί να ακολουθήσει το παράδειγμα της ρέινας που μόλις βλέπει ψυχή να πλησιάζει με πρόθεση αγκαλιάς εξαφανίζεται εκεί που χέρι δεν χωράει. Απλα είναι αφημένο στη μοίρα του. Η ρέινα, αν καταφέρεις να την πιάσεις, γουργουρίζει στην αγκαλιά. Αυτός απλά περιμένει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:01 Ο πυρροθριξ: #3.332 21-10-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερα Γιουλάκο!!!Τα μωρά σου καλά??? Καλημέρα Δανάκο.Ο Ερωτάκος σου τι κάνει??? Φιλακια στο μουσούδι του Click για ανάπτυξη... πολυ ευχαριστως!!!!!!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:02 Η Βάσια13859: #3.333 21-10-08 13:02 γεια σας και απο μένα...βλέπω οτι αυξάνεστε πολύ....μπράβο,.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:03 Η Vasiliki86: #3.334 21-10-08 13:03 Καλημερα σας μαλλιαρα Περσακια...! Πως ειναι τα γατακια σας σημερα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:10 Η prince έγραψε: #3.335 21-10-08 13:10 τα περσάκια μας είναι απαιτητικά. Θέλουν να φάνε στην ώρα τους ή και νωρίτερα. Να έχουν καθαρή άμμο όσο θα λείπω. Φρέσκο νερό. Και δεν θέλουν με τίποτε να τα χτενίσω πρωί πρωί ή να τους καθαρίσω τα ματάκια... ασδφξα΄σδλφκξα μαλλιαρόγατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 00:55 Η staman2 έγραψε: #3.336 22-10-08 00:55 Αρχική Δημοσίευση από prince: τα περσάκια μας είναι απαιτητικά. Θέλουν να φάνε στην ώρα τους ή και νωρίτερα. Να έχουν καθαρή άμμο όσο θα λείπω. Φρέσκο νερό. Και δεν θέλουν με τίποτε να τα χτενίσω πρωί πρωί ή να τους καθαρίσω τα ματάκια... ασδφξα΄σδλφκξα μαλλιαρόγατα... Click για ανάπτυξη... Γεια σας παιδάκια!! Σταυρούλα τα καθάρισες πρόλαβες τώρα??? Φιλησέ μου τα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 02:32 Η aalyah έγραψε: #3.337 22-10-08 02:32 Αρχική Δημοσίευση από prince: Είναι ο χάρος βγήκε παγανιά; Είναι σοκολά ζεστό. Το βράδυ δεν φαίνεται. Είναι όμως πολύ ήρεμο. Μαρμελάδας. Ελπίζω να ξυπνήσει από την επαφή με τον πρίνς.... Μπορείς να το κρατάς με τις ώρες. Όσο και να δυσανασχετεί δεν γρατζουνάει δεν δαγκώνει. ΑΠλά κουνάει την ουρά και ελπίζει.... Καμαρώστε μας... Ο Παρης μας θα γίνει σύντομα συγκάτοικός μας και θα σας λέω και αυτούνού τα νέα του....είναι γεννημένος 01/2008 Click για ανάπτυξη... Μα τι ΚΟΥΚΛΟΣ τι ΘΕΟΣ ειναι ο Πάρης????? Πω πω παιδια εμένα αυτό το γατί μου φαίνεται πολυ γλυκό και όμορφο!!! Φτου φτου μην το ματιάξω το φατσόνι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweetmemories Νεοφερμένο μέλος Η sweetmemories αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 03:21 Η sweetmemories: #3.338 22-10-08 03:21 καλημερα σας... μολις απεκτησα ενα γατουλι περσικο και τον λατρευω μερα με τη μερα και περισσοτερο.το ονομα που του εδωσα σουκρε,τωρα κοιμαται εδω στα ποδια μου και τον χαζευω.θελω να ευχαριστησω και ηλεκτρονικα την χριστινουλλα που μου τον χαρισε.θελω να ρωτισω αν μπορω να του καθαρισω απο μονη μου τα ματακια του....μεσα στη βδομαδα θα παμε για πρωτη φορα κτηνιατρο.θα γινουμε κουκλοι ... θα μας ζηλευουν ολοι χαχαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 07:32 Η prince έγραψε: #3.339 22-10-08 07:32 πήρες ένα από τα μπλέ περσικά που χάριζε μια κοπέλα sweetmemories; Άντε καλό κουράγιο με το χτένισμα, το λούσιμο, το καθαρισμό στα ματάκια του Ότι απορία έχεις ρωτάς. Είναι πιο απαιτιτικό το περσικό από τα υπόλοιπα στό θέμα φροντίδα Αλλά καταλαβαίνω τη χαρά σου για τον Σουκρέ (ή σούκρε Θέλουμε πολλές πολλές φωτογραφίες (αν θές να δεις πώς θα γίνει ένα περσικό ενήλικο μπορείς να χαζεύεις τις φωτογραφίες όλως των κοριτσιών εδώ ) Ο (μπλέ) Πρίνς μου και η (Dilute Calico Harlequin) Ρεινα μου σε καλοσωρίζουν και περιμένουν να δούνε ένα μαλλιαρό μικρό γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 09:34 Η Βάσια13859: #3.340 22-10-08 09:34 καλημέρα...εσεις εδώ το ξενυχτάτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 166 167 168 169 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 167 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 167 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημέρα στις ξενυχτουδες μακρυμάλλες!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Γιουλάκο!!!Τα μωρά σου καλά??? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειναι πολυ κουκλος Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Δανάκο.Ο Ερωτάκος σου τι κάνει??? Φιλακια στο μουσούδι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.330 21-10-08 12:07 Μια χαρούλα είμαστε Αναστασάκο! Σταυρούλα ΘΕΟΣ ο Πάρης!! Και τόσο καλός χαρακτήρας? Μπράβο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 12:44 Η prince έγραψε: #3.331 21-10-08 12:44 Τι κάλός χαρακτήρας. Μαρμελάδας είναι. Έχει αφεθεί στη μοίρα που λεει "αφού θα με κάνουν ούτως ή αλλως αγκαλιά γιατί να αντιδράσω;" Ελπίζω το κακό παράδειγμα του πρίνς (που μόλις τον κάνεις αγκαλιά τσιτώνει τα πόδια, ξεφυσάει, κουνάει με μανία την ουρά, γριλίζει και αν από όλα αυτά δεν έχεις καταλάβει ότι θέλει να κατέβει αρχίζει να γρατζουνάει και να δαγκώνει) να τον ξανακάνει γάτο.... ή μπορεί να ακολουθήσει το παράδειγμα της ρέινας που μόλις βλέπει ψυχή να πλησιάζει με πρόθεση αγκαλιάς εξαφανίζεται εκεί που χέρι δεν χωράει. Απλα είναι αφημένο στη μοίρα του. Η ρέινα, αν καταφέρεις να την πιάσεις, γουργουρίζει στην αγκαλιά. Αυτός απλά περιμένει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:01 Ο πυρροθριξ: #3.332 21-10-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερα Γιουλάκο!!!Τα μωρά σου καλά??? Καλημέρα Δανάκο.Ο Ερωτάκος σου τι κάνει??? Φιλακια στο μουσούδι του Click για ανάπτυξη... πολυ ευχαριστως!!!!!!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:02 Η Βάσια13859: #3.333 21-10-08 13:02 γεια σας και απο μένα...βλέπω οτι αυξάνεστε πολύ....μπράβο,.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:03 Η Vasiliki86: #3.334 21-10-08 13:03 Καλημερα σας μαλλιαρα Περσακια...! Πως ειναι τα γατακια σας σημερα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:10 Η prince έγραψε: #3.335 21-10-08 13:10 τα περσάκια μας είναι απαιτητικά. Θέλουν να φάνε στην ώρα τους ή και νωρίτερα. Να έχουν καθαρή άμμο όσο θα λείπω. Φρέσκο νερό. Και δεν θέλουν με τίποτε να τα χτενίσω πρωί πρωί ή να τους καθαρίσω τα ματάκια... ασδφξα΄σδλφκξα μαλλιαρόγατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 00:55 Η staman2 έγραψε: #3.336 22-10-08 00:55 Αρχική Δημοσίευση από prince: τα περσάκια μας είναι απαιτητικά. Θέλουν να φάνε στην ώρα τους ή και νωρίτερα. Να έχουν καθαρή άμμο όσο θα λείπω. Φρέσκο νερό. Και δεν θέλουν με τίποτε να τα χτενίσω πρωί πρωί ή να τους καθαρίσω τα ματάκια... ασδφξα΄σδλφκξα μαλλιαρόγατα... Click για ανάπτυξη... Γεια σας παιδάκια!! Σταυρούλα τα καθάρισες πρόλαβες τώρα??? Φιλησέ μου τα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 02:32 Η aalyah έγραψε: #3.337 22-10-08 02:32 Αρχική Δημοσίευση από prince: Είναι ο χάρος βγήκε παγανιά; Είναι σοκολά ζεστό. Το βράδυ δεν φαίνεται. Είναι όμως πολύ ήρεμο. Μαρμελάδας. Ελπίζω να ξυπνήσει από την επαφή με τον πρίνς.... Μπορείς να το κρατάς με τις ώρες. Όσο και να δυσανασχετεί δεν γρατζουνάει δεν δαγκώνει. ΑΠλά κουνάει την ουρά και ελπίζει.... Καμαρώστε μας... Ο Παρης μας θα γίνει σύντομα συγκάτοικός μας και θα σας λέω και αυτούνού τα νέα του....είναι γεννημένος 01/2008 Click για ανάπτυξη... Μα τι ΚΟΥΚΛΟΣ τι ΘΕΟΣ ειναι ο Πάρης????? Πω πω παιδια εμένα αυτό το γατί μου φαίνεται πολυ γλυκό και όμορφο!!! Φτου φτου μην το ματιάξω το φατσόνι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweetmemories Νεοφερμένο μέλος Η sweetmemories αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 03:21 Η sweetmemories: #3.338 22-10-08 03:21 καλημερα σας... μολις απεκτησα ενα γατουλι περσικο και τον λατρευω μερα με τη μερα και περισσοτερο.το ονομα που του εδωσα σουκρε,τωρα κοιμαται εδω στα ποδια μου και τον χαζευω.θελω να ευχαριστησω και ηλεκτρονικα την χριστινουλλα που μου τον χαρισε.θελω να ρωτισω αν μπορω να του καθαρισω απο μονη μου τα ματακια του....μεσα στη βδομαδα θα παμε για πρωτη φορα κτηνιατρο.θα γινουμε κουκλοι ... θα μας ζηλευουν ολοι χαχαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 07:32 Η prince έγραψε: #3.339 22-10-08 07:32 πήρες ένα από τα μπλέ περσικά που χάριζε μια κοπέλα sweetmemories; Άντε καλό κουράγιο με το χτένισμα, το λούσιμο, το καθαρισμό στα ματάκια του Ότι απορία έχεις ρωτάς. Είναι πιο απαιτιτικό το περσικό από τα υπόλοιπα στό θέμα φροντίδα Αλλά καταλαβαίνω τη χαρά σου για τον Σουκρέ (ή σούκρε Θέλουμε πολλές πολλές φωτογραφίες (αν θές να δεις πώς θα γίνει ένα περσικό ενήλικο μπορείς να χαζεύεις τις φωτογραφίες όλως των κοριτσιών εδώ ) Ο (μπλέ) Πρίνς μου και η (Dilute Calico Harlequin) Ρεινα μου σε καλοσωρίζουν και περιμένουν να δούνε ένα μαλλιαρό μικρό γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 09:34 Η Βάσια13859: #3.340 22-10-08 09:34 καλημέρα...εσεις εδώ το ξενυχτάτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 166 167 168 169 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 167 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 167 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μια χαρούλα είμαστε Αναστασάκο! Σταυρούλα ΘΕΟΣ ο Πάρης!! Και τόσο καλός χαρακτήρας? Μπράβο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 12:44 Η prince έγραψε: #3.331 21-10-08 12:44 Τι κάλός χαρακτήρας. Μαρμελάδας είναι. Έχει αφεθεί στη μοίρα που λεει "αφού θα με κάνουν ούτως ή αλλως αγκαλιά γιατί να αντιδράσω;" Ελπίζω το κακό παράδειγμα του πρίνς (που μόλις τον κάνεις αγκαλιά τσιτώνει τα πόδια, ξεφυσάει, κουνάει με μανία την ουρά, γριλίζει και αν από όλα αυτά δεν έχεις καταλάβει ότι θέλει να κατέβει αρχίζει να γρατζουνάει και να δαγκώνει) να τον ξανακάνει γάτο.... ή μπορεί να ακολουθήσει το παράδειγμα της ρέινας που μόλις βλέπει ψυχή να πλησιάζει με πρόθεση αγκαλιάς εξαφανίζεται εκεί που χέρι δεν χωράει. Απλα είναι αφημένο στη μοίρα του. Η ρέινα, αν καταφέρεις να την πιάσεις, γουργουρίζει στην αγκαλιά. Αυτός απλά περιμένει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:01 Ο πυρροθριξ: #3.332 21-10-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερα Γιουλάκο!!!Τα μωρά σου καλά??? Καλημέρα Δανάκο.Ο Ερωτάκος σου τι κάνει??? Φιλακια στο μουσούδι του Click για ανάπτυξη... πολυ ευχαριστως!!!!!!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:02 Η Βάσια13859: #3.333 21-10-08 13:02 γεια σας και απο μένα...βλέπω οτι αυξάνεστε πολύ....μπράβο,.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:03 Η Vasiliki86: #3.334 21-10-08 13:03 Καλημερα σας μαλλιαρα Περσακια...! Πως ειναι τα γατακια σας σημερα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:10 Η prince έγραψε: #3.335 21-10-08 13:10 τα περσάκια μας είναι απαιτητικά. Θέλουν να φάνε στην ώρα τους ή και νωρίτερα. Να έχουν καθαρή άμμο όσο θα λείπω. Φρέσκο νερό. Και δεν θέλουν με τίποτε να τα χτενίσω πρωί πρωί ή να τους καθαρίσω τα ματάκια... ασδφξα΄σδλφκξα μαλλιαρόγατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 00:55 Η staman2 έγραψε: #3.336 22-10-08 00:55 Αρχική Δημοσίευση από prince: τα περσάκια μας είναι απαιτητικά. Θέλουν να φάνε στην ώρα τους ή και νωρίτερα. Να έχουν καθαρή άμμο όσο θα λείπω. Φρέσκο νερό. Και δεν θέλουν με τίποτε να τα χτενίσω πρωί πρωί ή να τους καθαρίσω τα ματάκια... ασδφξα΄σδλφκξα μαλλιαρόγατα... Click για ανάπτυξη... Γεια σας παιδάκια!! Σταυρούλα τα καθάρισες πρόλαβες τώρα??? Φιλησέ μου τα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 02:32 Η aalyah έγραψε: #3.337 22-10-08 02:32 Αρχική Δημοσίευση από prince: Είναι ο χάρος βγήκε παγανιά; Είναι σοκολά ζεστό. Το βράδυ δεν φαίνεται. Είναι όμως πολύ ήρεμο. Μαρμελάδας. Ελπίζω να ξυπνήσει από την επαφή με τον πρίνς.... Μπορείς να το κρατάς με τις ώρες. Όσο και να δυσανασχετεί δεν γρατζουνάει δεν δαγκώνει. ΑΠλά κουνάει την ουρά και ελπίζει.... Καμαρώστε μας... Ο Παρης μας θα γίνει σύντομα συγκάτοικός μας και θα σας λέω και αυτούνού τα νέα του....είναι γεννημένος 01/2008 Click για ανάπτυξη... Μα τι ΚΟΥΚΛΟΣ τι ΘΕΟΣ ειναι ο Πάρης????? Πω πω παιδια εμένα αυτό το γατί μου φαίνεται πολυ γλυκό και όμορφο!!! Φτου φτου μην το ματιάξω το φατσόνι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweetmemories Νεοφερμένο μέλος Η sweetmemories αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 03:21 Η sweetmemories: #3.338 22-10-08 03:21 καλημερα σας... μολις απεκτησα ενα γατουλι περσικο και τον λατρευω μερα με τη μερα και περισσοτερο.το ονομα που του εδωσα σουκρε,τωρα κοιμαται εδω στα ποδια μου και τον χαζευω.θελω να ευχαριστησω και ηλεκτρονικα την χριστινουλλα που μου τον χαρισε.θελω να ρωτισω αν μπορω να του καθαρισω απο μονη μου τα ματακια του....μεσα στη βδομαδα θα παμε για πρωτη φορα κτηνιατρο.θα γινουμε κουκλοι ... θα μας ζηλευουν ολοι χαχαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 07:32 Η prince έγραψε: #3.339 22-10-08 07:32 πήρες ένα από τα μπλέ περσικά που χάριζε μια κοπέλα sweetmemories; Άντε καλό κουράγιο με το χτένισμα, το λούσιμο, το καθαρισμό στα ματάκια του Ότι απορία έχεις ρωτάς. Είναι πιο απαιτιτικό το περσικό από τα υπόλοιπα στό θέμα φροντίδα Αλλά καταλαβαίνω τη χαρά σου για τον Σουκρέ (ή σούκρε Θέλουμε πολλές πολλές φωτογραφίες (αν θές να δεις πώς θα γίνει ένα περσικό ενήλικο μπορείς να χαζεύεις τις φωτογραφίες όλως των κοριτσιών εδώ ) Ο (μπλέ) Πρίνς μου και η (Dilute Calico Harlequin) Ρεινα μου σε καλοσωρίζουν και περιμένουν να δούνε ένα μαλλιαρό μικρό γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 09:34 Η Βάσια13859: #3.340 22-10-08 09:34 καλημέρα...εσεις εδώ το ξενυχτάτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 166 167 168 169 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 167 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 167 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι κάλός χαρακτήρας. Μαρμελάδας είναι. Έχει αφεθεί στη μοίρα που λεει "αφού θα με κάνουν ούτως ή αλλως αγκαλιά γιατί να αντιδράσω;" Ελπίζω το κακό παράδειγμα του πρίνς (που μόλις τον κάνεις αγκαλιά τσιτώνει τα πόδια, ξεφυσάει, κουνάει με μανία την ουρά, γριλίζει και αν από όλα αυτά δεν έχεις καταλάβει ότι θέλει να κατέβει αρχίζει να γρατζουνάει και να δαγκώνει) να τον ξανακάνει γάτο.... ή μπορεί να ακολουθήσει το παράδειγμα της ρέινας που μόλις βλέπει ψυχή να πλησιάζει με πρόθεση αγκαλιάς εξαφανίζεται εκεί που χέρι δεν χωράει. Απλα είναι αφημένο στη μοίρα του. Η ρέινα, αν καταφέρεις να την πιάσεις, γουργουρίζει στην αγκαλιά. Αυτός απλά περιμένει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:01 Ο πυρροθριξ: #3.332 21-10-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερα Γιουλάκο!!!Τα μωρά σου καλά??? Καλημέρα Δανάκο.Ο Ερωτάκος σου τι κάνει??? Φιλακια στο μουσούδι του Click για ανάπτυξη... πολυ ευχαριστως!!!!!!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:02 Η Βάσια13859: #3.333 21-10-08 13:02 γεια σας και απο μένα...βλέπω οτι αυξάνεστε πολύ....μπράβο,.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:03 Η Vasiliki86: #3.334 21-10-08 13:03 Καλημερα σας μαλλιαρα Περσακια...! Πως ειναι τα γατακια σας σημερα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:10 Η prince έγραψε: #3.335 21-10-08 13:10 τα περσάκια μας είναι απαιτητικά. Θέλουν να φάνε στην ώρα τους ή και νωρίτερα. Να έχουν καθαρή άμμο όσο θα λείπω. Φρέσκο νερό. Και δεν θέλουν με τίποτε να τα χτενίσω πρωί πρωί ή να τους καθαρίσω τα ματάκια... ασδφξα΄σδλφκξα μαλλιαρόγατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 00:55 Η staman2 έγραψε: #3.336 22-10-08 00:55 Αρχική Δημοσίευση από prince: τα περσάκια μας είναι απαιτητικά. Θέλουν να φάνε στην ώρα τους ή και νωρίτερα. Να έχουν καθαρή άμμο όσο θα λείπω. Φρέσκο νερό. Και δεν θέλουν με τίποτε να τα χτενίσω πρωί πρωί ή να τους καθαρίσω τα ματάκια... ασδφξα΄σδλφκξα μαλλιαρόγατα... Click για ανάπτυξη... Γεια σας παιδάκια!! Σταυρούλα τα καθάρισες πρόλαβες τώρα??? Φιλησέ μου τα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 02:32 Η aalyah έγραψε: #3.337 22-10-08 02:32 Αρχική Δημοσίευση από prince: Είναι ο χάρος βγήκε παγανιά; Είναι σοκολά ζεστό. Το βράδυ δεν φαίνεται. Είναι όμως πολύ ήρεμο. Μαρμελάδας. Ελπίζω να ξυπνήσει από την επαφή με τον πρίνς.... Μπορείς να το κρατάς με τις ώρες. Όσο και να δυσανασχετεί δεν γρατζουνάει δεν δαγκώνει. ΑΠλά κουνάει την ουρά και ελπίζει.... Καμαρώστε μας... Ο Παρης μας θα γίνει σύντομα συγκάτοικός μας και θα σας λέω και αυτούνού τα νέα του....είναι γεννημένος 01/2008 Click για ανάπτυξη... Μα τι ΚΟΥΚΛΟΣ τι ΘΕΟΣ ειναι ο Πάρης????? Πω πω παιδια εμένα αυτό το γατί μου φαίνεται πολυ γλυκό και όμορφο!!! Φτου φτου μην το ματιάξω το φατσόνι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweetmemories Νεοφερμένο μέλος Η sweetmemories αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 03:21 Η sweetmemories: #3.338 22-10-08 03:21 καλημερα σας... μολις απεκτησα ενα γατουλι περσικο και τον λατρευω μερα με τη μερα και περισσοτερο.το ονομα που του εδωσα σουκρε,τωρα κοιμαται εδω στα ποδια μου και τον χαζευω.θελω να ευχαριστησω και ηλεκτρονικα την χριστινουλλα που μου τον χαρισε.θελω να ρωτισω αν μπορω να του καθαρισω απο μονη μου τα ματακια του....μεσα στη βδομαδα θα παμε για πρωτη φορα κτηνιατρο.θα γινουμε κουκλοι ... θα μας ζηλευουν ολοι χαχαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 07:32 Η prince έγραψε: #3.339 22-10-08 07:32 πήρες ένα από τα μπλέ περσικά που χάριζε μια κοπέλα sweetmemories; Άντε καλό κουράγιο με το χτένισμα, το λούσιμο, το καθαρισμό στα ματάκια του Ότι απορία έχεις ρωτάς. Είναι πιο απαιτιτικό το περσικό από τα υπόλοιπα στό θέμα φροντίδα Αλλά καταλαβαίνω τη χαρά σου για τον Σουκρέ (ή σούκρε Θέλουμε πολλές πολλές φωτογραφίες (αν θές να δεις πώς θα γίνει ένα περσικό ενήλικο μπορείς να χαζεύεις τις φωτογραφίες όλως των κοριτσιών εδώ ) Ο (μπλέ) Πρίνς μου και η (Dilute Calico Harlequin) Ρεινα μου σε καλοσωρίζουν και περιμένουν να δούνε ένα μαλλιαρό μικρό γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 09:34 Η Βάσια13859: #3.340 22-10-08 09:34 καλημέρα...εσεις εδώ το ξενυχτάτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 166 167 168 169 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 167 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 167 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερα Γιουλάκο!!!Τα μωρά σου καλά??? Καλημέρα Δανάκο.Ο Ερωτάκος σου τι κάνει??? Φιλακια στο μουσούδι του Click για ανάπτυξη... πολυ ευχαριστως!!!!!!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:02 Η Βάσια13859: #3.333 21-10-08 13:02 γεια σας και απο μένα...βλέπω οτι αυξάνεστε πολύ....μπράβο,.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:03 Η Vasiliki86: #3.334 21-10-08 13:03 Καλημερα σας μαλλιαρα Περσακια...! Πως ειναι τα γατακια σας σημερα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:10 Η prince έγραψε: #3.335 21-10-08 13:10 τα περσάκια μας είναι απαιτητικά. Θέλουν να φάνε στην ώρα τους ή και νωρίτερα. Να έχουν καθαρή άμμο όσο θα λείπω. Φρέσκο νερό. Και δεν θέλουν με τίποτε να τα χτενίσω πρωί πρωί ή να τους καθαρίσω τα ματάκια... ασδφξα΄σδλφκξα μαλλιαρόγατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 00:55 Η staman2 έγραψε: #3.336 22-10-08 00:55 Αρχική Δημοσίευση από prince: τα περσάκια μας είναι απαιτητικά. Θέλουν να φάνε στην ώρα τους ή και νωρίτερα. Να έχουν καθαρή άμμο όσο θα λείπω. Φρέσκο νερό. Και δεν θέλουν με τίποτε να τα χτενίσω πρωί πρωί ή να τους καθαρίσω τα ματάκια... ασδφξα΄σδλφκξα μαλλιαρόγατα... Click για ανάπτυξη... Γεια σας παιδάκια!! Σταυρούλα τα καθάρισες πρόλαβες τώρα??? Φιλησέ μου τα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 02:32 Η aalyah έγραψε: #3.337 22-10-08 02:32 Αρχική Δημοσίευση από prince: Είναι ο χάρος βγήκε παγανιά; Είναι σοκολά ζεστό. Το βράδυ δεν φαίνεται. Είναι όμως πολύ ήρεμο. Μαρμελάδας. Ελπίζω να ξυπνήσει από την επαφή με τον πρίνς.... Μπορείς να το κρατάς με τις ώρες. Όσο και να δυσανασχετεί δεν γρατζουνάει δεν δαγκώνει. ΑΠλά κουνάει την ουρά και ελπίζει.... Καμαρώστε μας... Ο Παρης μας θα γίνει σύντομα συγκάτοικός μας και θα σας λέω και αυτούνού τα νέα του....είναι γεννημένος 01/2008 Click για ανάπτυξη... Μα τι ΚΟΥΚΛΟΣ τι ΘΕΟΣ ειναι ο Πάρης????? Πω πω παιδια εμένα αυτό το γατί μου φαίνεται πολυ γλυκό και όμορφο!!! Φτου φτου μην το ματιάξω το φατσόνι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweetmemories Νεοφερμένο μέλος Η sweetmemories αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 03:21 Η sweetmemories: #3.338 22-10-08 03:21 καλημερα σας... μολις απεκτησα ενα γατουλι περσικο και τον λατρευω μερα με τη μερα και περισσοτερο.το ονομα που του εδωσα σουκρε,τωρα κοιμαται εδω στα ποδια μου και τον χαζευω.θελω να ευχαριστησω και ηλεκτρονικα την χριστινουλλα που μου τον χαρισε.θελω να ρωτισω αν μπορω να του καθαρισω απο μονη μου τα ματακια του....μεσα στη βδομαδα θα παμε για πρωτη φορα κτηνιατρο.θα γινουμε κουκλοι ... θα μας ζηλευουν ολοι χαχαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 07:32 Η prince έγραψε: #3.339 22-10-08 07:32 πήρες ένα από τα μπλέ περσικά που χάριζε μια κοπέλα sweetmemories; Άντε καλό κουράγιο με το χτένισμα, το λούσιμο, το καθαρισμό στα ματάκια του Ότι απορία έχεις ρωτάς. Είναι πιο απαιτιτικό το περσικό από τα υπόλοιπα στό θέμα φροντίδα Αλλά καταλαβαίνω τη χαρά σου για τον Σουκρέ (ή σούκρε Θέλουμε πολλές πολλές φωτογραφίες (αν θές να δεις πώς θα γίνει ένα περσικό ενήλικο μπορείς να χαζεύεις τις φωτογραφίες όλως των κοριτσιών εδώ ) Ο (μπλέ) Πρίνς μου και η (Dilute Calico Harlequin) Ρεινα μου σε καλοσωρίζουν και περιμένουν να δούνε ένα μαλλιαρό μικρό γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 09:34 Η Βάσια13859: #3.340 22-10-08 09:34 καλημέρα...εσεις εδώ το ξενυχτάτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 166 167 168 169 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 167 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 167 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
γεια σας και απο μένα...βλέπω οτι αυξάνεστε πολύ....μπράβο,.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:03 Η Vasiliki86: #3.334 21-10-08 13:03 Καλημερα σας μαλλιαρα Περσακια...! Πως ειναι τα γατακια σας σημερα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:10 Η prince έγραψε: #3.335 21-10-08 13:10 τα περσάκια μας είναι απαιτητικά. Θέλουν να φάνε στην ώρα τους ή και νωρίτερα. Να έχουν καθαρή άμμο όσο θα λείπω. Φρέσκο νερό. Και δεν θέλουν με τίποτε να τα χτενίσω πρωί πρωί ή να τους καθαρίσω τα ματάκια... ασδφξα΄σδλφκξα μαλλιαρόγατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 00:55 Η staman2 έγραψε: #3.336 22-10-08 00:55 Αρχική Δημοσίευση από prince: τα περσάκια μας είναι απαιτητικά. Θέλουν να φάνε στην ώρα τους ή και νωρίτερα. Να έχουν καθαρή άμμο όσο θα λείπω. Φρέσκο νερό. Και δεν θέλουν με τίποτε να τα χτενίσω πρωί πρωί ή να τους καθαρίσω τα ματάκια... ασδφξα΄σδλφκξα μαλλιαρόγατα... Click για ανάπτυξη... Γεια σας παιδάκια!! Σταυρούλα τα καθάρισες πρόλαβες τώρα??? Φιλησέ μου τα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 02:32 Η aalyah έγραψε: #3.337 22-10-08 02:32 Αρχική Δημοσίευση από prince: Είναι ο χάρος βγήκε παγανιά; Είναι σοκολά ζεστό. Το βράδυ δεν φαίνεται. Είναι όμως πολύ ήρεμο. Μαρμελάδας. Ελπίζω να ξυπνήσει από την επαφή με τον πρίνς.... Μπορείς να το κρατάς με τις ώρες. Όσο και να δυσανασχετεί δεν γρατζουνάει δεν δαγκώνει. ΑΠλά κουνάει την ουρά και ελπίζει.... Καμαρώστε μας... Ο Παρης μας θα γίνει σύντομα συγκάτοικός μας και θα σας λέω και αυτούνού τα νέα του....είναι γεννημένος 01/2008 Click για ανάπτυξη... Μα τι ΚΟΥΚΛΟΣ τι ΘΕΟΣ ειναι ο Πάρης????? Πω πω παιδια εμένα αυτό το γατί μου φαίνεται πολυ γλυκό και όμορφο!!! Φτου φτου μην το ματιάξω το φατσόνι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweetmemories Νεοφερμένο μέλος Η sweetmemories αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 03:21 Η sweetmemories: #3.338 22-10-08 03:21 καλημερα σας... μολις απεκτησα ενα γατουλι περσικο και τον λατρευω μερα με τη μερα και περισσοτερο.το ονομα που του εδωσα σουκρε,τωρα κοιμαται εδω στα ποδια μου και τον χαζευω.θελω να ευχαριστησω και ηλεκτρονικα την χριστινουλλα που μου τον χαρισε.θελω να ρωτισω αν μπορω να του καθαρισω απο μονη μου τα ματακια του....μεσα στη βδομαδα θα παμε για πρωτη φορα κτηνιατρο.θα γινουμε κουκλοι ... θα μας ζηλευουν ολοι χαχαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 07:32 Η prince έγραψε: #3.339 22-10-08 07:32 πήρες ένα από τα μπλέ περσικά που χάριζε μια κοπέλα sweetmemories; Άντε καλό κουράγιο με το χτένισμα, το λούσιμο, το καθαρισμό στα ματάκια του Ότι απορία έχεις ρωτάς. Είναι πιο απαιτιτικό το περσικό από τα υπόλοιπα στό θέμα φροντίδα Αλλά καταλαβαίνω τη χαρά σου για τον Σουκρέ (ή σούκρε Θέλουμε πολλές πολλές φωτογραφίες (αν θές να δεις πώς θα γίνει ένα περσικό ενήλικο μπορείς να χαζεύεις τις φωτογραφίες όλως των κοριτσιών εδώ ) Ο (μπλέ) Πρίνς μου και η (Dilute Calico Harlequin) Ρεινα μου σε καλοσωρίζουν και περιμένουν να δούνε ένα μαλλιαρό μικρό γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 09:34 Η Βάσια13859: #3.340 22-10-08 09:34 καλημέρα...εσεις εδώ το ξενυχτάτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 166 167 168 169 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 167 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 167 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημερα σας μαλλιαρα Περσακια...! Πως ειναι τα γατακια σας σημερα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:10 Η prince έγραψε: #3.335 21-10-08 13:10 τα περσάκια μας είναι απαιτητικά. Θέλουν να φάνε στην ώρα τους ή και νωρίτερα. Να έχουν καθαρή άμμο όσο θα λείπω. Φρέσκο νερό. Και δεν θέλουν με τίποτε να τα χτενίσω πρωί πρωί ή να τους καθαρίσω τα ματάκια... ασδφξα΄σδλφκξα μαλλιαρόγατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 00:55 Η staman2 έγραψε: #3.336 22-10-08 00:55 Αρχική Δημοσίευση από prince: τα περσάκια μας είναι απαιτητικά. Θέλουν να φάνε στην ώρα τους ή και νωρίτερα. Να έχουν καθαρή άμμο όσο θα λείπω. Φρέσκο νερό. Και δεν θέλουν με τίποτε να τα χτενίσω πρωί πρωί ή να τους καθαρίσω τα ματάκια... ασδφξα΄σδλφκξα μαλλιαρόγατα... Click για ανάπτυξη... Γεια σας παιδάκια!! Σταυρούλα τα καθάρισες πρόλαβες τώρα??? Φιλησέ μου τα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 02:32 Η aalyah έγραψε: #3.337 22-10-08 02:32 Αρχική Δημοσίευση από prince: Είναι ο χάρος βγήκε παγανιά; Είναι σοκολά ζεστό. Το βράδυ δεν φαίνεται. Είναι όμως πολύ ήρεμο. Μαρμελάδας. Ελπίζω να ξυπνήσει από την επαφή με τον πρίνς.... Μπορείς να το κρατάς με τις ώρες. Όσο και να δυσανασχετεί δεν γρατζουνάει δεν δαγκώνει. ΑΠλά κουνάει την ουρά και ελπίζει.... Καμαρώστε μας... Ο Παρης μας θα γίνει σύντομα συγκάτοικός μας και θα σας λέω και αυτούνού τα νέα του....είναι γεννημένος 01/2008 Click για ανάπτυξη... Μα τι ΚΟΥΚΛΟΣ τι ΘΕΟΣ ειναι ο Πάρης????? Πω πω παιδια εμένα αυτό το γατί μου φαίνεται πολυ γλυκό και όμορφο!!! Φτου φτου μην το ματιάξω το φατσόνι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweetmemories Νεοφερμένο μέλος Η sweetmemories αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 03:21 Η sweetmemories: #3.338 22-10-08 03:21 καλημερα σας... μολις απεκτησα ενα γατουλι περσικο και τον λατρευω μερα με τη μερα και περισσοτερο.το ονομα που του εδωσα σουκρε,τωρα κοιμαται εδω στα ποδια μου και τον χαζευω.θελω να ευχαριστησω και ηλεκτρονικα την χριστινουλλα που μου τον χαρισε.θελω να ρωτισω αν μπορω να του καθαρισω απο μονη μου τα ματακια του....μεσα στη βδομαδα θα παμε για πρωτη φορα κτηνιατρο.θα γινουμε κουκλοι ... θα μας ζηλευουν ολοι χαχαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 07:32 Η prince έγραψε: #3.339 22-10-08 07:32 πήρες ένα από τα μπλέ περσικά που χάριζε μια κοπέλα sweetmemories; Άντε καλό κουράγιο με το χτένισμα, το λούσιμο, το καθαρισμό στα ματάκια του Ότι απορία έχεις ρωτάς. Είναι πιο απαιτιτικό το περσικό από τα υπόλοιπα στό θέμα φροντίδα Αλλά καταλαβαίνω τη χαρά σου για τον Σουκρέ (ή σούκρε Θέλουμε πολλές πολλές φωτογραφίες (αν θές να δεις πώς θα γίνει ένα περσικό ενήλικο μπορείς να χαζεύεις τις φωτογραφίες όλως των κοριτσιών εδώ ) Ο (μπλέ) Πρίνς μου και η (Dilute Calico Harlequin) Ρεινα μου σε καλοσωρίζουν και περιμένουν να δούνε ένα μαλλιαρό μικρό γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 09:34 Η Βάσια13859: #3.340 22-10-08 09:34 καλημέρα...εσεις εδώ το ξενυχτάτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 166 167 168 169 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 167 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 167 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τα περσάκια μας είναι απαιτητικά. Θέλουν να φάνε στην ώρα τους ή και νωρίτερα. Να έχουν καθαρή άμμο όσο θα λείπω. Φρέσκο νερό. Και δεν θέλουν με τίποτε να τα χτενίσω πρωί πρωί ή να τους καθαρίσω τα ματάκια... ασδφξα΄σδλφκξα μαλλιαρόγατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 00:55 Η staman2 έγραψε: #3.336 22-10-08 00:55 Αρχική Δημοσίευση από prince: τα περσάκια μας είναι απαιτητικά. Θέλουν να φάνε στην ώρα τους ή και νωρίτερα. Να έχουν καθαρή άμμο όσο θα λείπω. Φρέσκο νερό. Και δεν θέλουν με τίποτε να τα χτενίσω πρωί πρωί ή να τους καθαρίσω τα ματάκια... ασδφξα΄σδλφκξα μαλλιαρόγατα... Click για ανάπτυξη... Γεια σας παιδάκια!! Σταυρούλα τα καθάρισες πρόλαβες τώρα??? Φιλησέ μου τα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 02:32 Η aalyah έγραψε: #3.337 22-10-08 02:32 Αρχική Δημοσίευση από prince: Είναι ο χάρος βγήκε παγανιά; Είναι σοκολά ζεστό. Το βράδυ δεν φαίνεται. Είναι όμως πολύ ήρεμο. Μαρμελάδας. Ελπίζω να ξυπνήσει από την επαφή με τον πρίνς.... Μπορείς να το κρατάς με τις ώρες. Όσο και να δυσανασχετεί δεν γρατζουνάει δεν δαγκώνει. ΑΠλά κουνάει την ουρά και ελπίζει.... Καμαρώστε μας... Ο Παρης μας θα γίνει σύντομα συγκάτοικός μας και θα σας λέω και αυτούνού τα νέα του....είναι γεννημένος 01/2008 Click για ανάπτυξη... Μα τι ΚΟΥΚΛΟΣ τι ΘΕΟΣ ειναι ο Πάρης????? Πω πω παιδια εμένα αυτό το γατί μου φαίνεται πολυ γλυκό και όμορφο!!! Φτου φτου μην το ματιάξω το φατσόνι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweetmemories Νεοφερμένο μέλος Η sweetmemories αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 03:21 Η sweetmemories: #3.338 22-10-08 03:21 καλημερα σας... μολις απεκτησα ενα γατουλι περσικο και τον λατρευω μερα με τη μερα και περισσοτερο.το ονομα που του εδωσα σουκρε,τωρα κοιμαται εδω στα ποδια μου και τον χαζευω.θελω να ευχαριστησω και ηλεκτρονικα την χριστινουλλα που μου τον χαρισε.θελω να ρωτισω αν μπορω να του καθαρισω απο μονη μου τα ματακια του....μεσα στη βδομαδα θα παμε για πρωτη φορα κτηνιατρο.θα γινουμε κουκλοι ... θα μας ζηλευουν ολοι χαχαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 07:32 Η prince έγραψε: #3.339 22-10-08 07:32 πήρες ένα από τα μπλέ περσικά που χάριζε μια κοπέλα sweetmemories; Άντε καλό κουράγιο με το χτένισμα, το λούσιμο, το καθαρισμό στα ματάκια του Ότι απορία έχεις ρωτάς. Είναι πιο απαιτιτικό το περσικό από τα υπόλοιπα στό θέμα φροντίδα Αλλά καταλαβαίνω τη χαρά σου για τον Σουκρέ (ή σούκρε Θέλουμε πολλές πολλές φωτογραφίες (αν θές να δεις πώς θα γίνει ένα περσικό ενήλικο μπορείς να χαζεύεις τις φωτογραφίες όλως των κοριτσιών εδώ ) Ο (μπλέ) Πρίνς μου και η (Dilute Calico Harlequin) Ρεινα μου σε καλοσωρίζουν και περιμένουν να δούνε ένα μαλλιαρό μικρό γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 09:34 Η Βάσια13859: #3.340 22-10-08 09:34 καλημέρα...εσεις εδώ το ξενυχτάτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 166 167 168 169 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 167 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 167 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από prince: τα περσάκια μας είναι απαιτητικά. Θέλουν να φάνε στην ώρα τους ή και νωρίτερα. Να έχουν καθαρή άμμο όσο θα λείπω. Φρέσκο νερό. Και δεν θέλουν με τίποτε να τα χτενίσω πρωί πρωί ή να τους καθαρίσω τα ματάκια... ασδφξα΄σδλφκξα μαλλιαρόγατα... Click για ανάπτυξη... Γεια σας παιδάκια!! Σταυρούλα τα καθάρισες πρόλαβες τώρα??? Φιλησέ μου τα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 02:32 Η aalyah έγραψε: #3.337 22-10-08 02:32 Αρχική Δημοσίευση από prince: Είναι ο χάρος βγήκε παγανιά; Είναι σοκολά ζεστό. Το βράδυ δεν φαίνεται. Είναι όμως πολύ ήρεμο. Μαρμελάδας. Ελπίζω να ξυπνήσει από την επαφή με τον πρίνς.... Μπορείς να το κρατάς με τις ώρες. Όσο και να δυσανασχετεί δεν γρατζουνάει δεν δαγκώνει. ΑΠλά κουνάει την ουρά και ελπίζει.... Καμαρώστε μας... Ο Παρης μας θα γίνει σύντομα συγκάτοικός μας και θα σας λέω και αυτούνού τα νέα του....είναι γεννημένος 01/2008 Click για ανάπτυξη... Μα τι ΚΟΥΚΛΟΣ τι ΘΕΟΣ ειναι ο Πάρης????? Πω πω παιδια εμένα αυτό το γατί μου φαίνεται πολυ γλυκό και όμορφο!!! Φτου φτου μην το ματιάξω το φατσόνι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweetmemories Νεοφερμένο μέλος Η sweetmemories αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 03:21 Η sweetmemories: #3.338 22-10-08 03:21 καλημερα σας... μολις απεκτησα ενα γατουλι περσικο και τον λατρευω μερα με τη μερα και περισσοτερο.το ονομα που του εδωσα σουκρε,τωρα κοιμαται εδω στα ποδια μου και τον χαζευω.θελω να ευχαριστησω και ηλεκτρονικα την χριστινουλλα που μου τον χαρισε.θελω να ρωτισω αν μπορω να του καθαρισω απο μονη μου τα ματακια του....μεσα στη βδομαδα θα παμε για πρωτη φορα κτηνιατρο.θα γινουμε κουκλοι ... θα μας ζηλευουν ολοι χαχαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 07:32 Η prince έγραψε: #3.339 22-10-08 07:32 πήρες ένα από τα μπλέ περσικά που χάριζε μια κοπέλα sweetmemories; Άντε καλό κουράγιο με το χτένισμα, το λούσιμο, το καθαρισμό στα ματάκια του Ότι απορία έχεις ρωτάς. Είναι πιο απαιτιτικό το περσικό από τα υπόλοιπα στό θέμα φροντίδα Αλλά καταλαβαίνω τη χαρά σου για τον Σουκρέ (ή σούκρε Θέλουμε πολλές πολλές φωτογραφίες (αν θές να δεις πώς θα γίνει ένα περσικό ενήλικο μπορείς να χαζεύεις τις φωτογραφίες όλως των κοριτσιών εδώ ) Ο (μπλέ) Πρίνς μου και η (Dilute Calico Harlequin) Ρεινα μου σε καλοσωρίζουν και περιμένουν να δούνε ένα μαλλιαρό μικρό γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 09:34 Η Βάσια13859: #3.340 22-10-08 09:34 καλημέρα...εσεις εδώ το ξενυχτάτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 166 167 168 169 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 167 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 167 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από prince: Είναι ο χάρος βγήκε παγανιά; Είναι σοκολά ζεστό. Το βράδυ δεν φαίνεται. Είναι όμως πολύ ήρεμο. Μαρμελάδας. Ελπίζω να ξυπνήσει από την επαφή με τον πρίνς.... Μπορείς να το κρατάς με τις ώρες. Όσο και να δυσανασχετεί δεν γρατζουνάει δεν δαγκώνει. ΑΠλά κουνάει την ουρά και ελπίζει.... Καμαρώστε μας... Ο Παρης μας θα γίνει σύντομα συγκάτοικός μας και θα σας λέω και αυτούνού τα νέα του....είναι γεννημένος 01/2008 Click για ανάπτυξη... Μα τι ΚΟΥΚΛΟΣ τι ΘΕΟΣ ειναι ο Πάρης????? Πω πω παιδια εμένα αυτό το γατί μου φαίνεται πολυ γλυκό και όμορφο!!! Φτου φτου μην το ματιάξω το φατσόνι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sweetmemories Νεοφερμένο μέλος Η sweetmemories αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 03:21 Η sweetmemories: #3.338 22-10-08 03:21 καλημερα σας... μολις απεκτησα ενα γατουλι περσικο και τον λατρευω μερα με τη μερα και περισσοτερο.το ονομα που του εδωσα σουκρε,τωρα κοιμαται εδω στα ποδια μου και τον χαζευω.θελω να ευχαριστησω και ηλεκτρονικα την χριστινουλλα που μου τον χαρισε.θελω να ρωτισω αν μπορω να του καθαρισω απο μονη μου τα ματακια του....μεσα στη βδομαδα θα παμε για πρωτη φορα κτηνιατρο.θα γινουμε κουκλοι ... θα μας ζηλευουν ολοι χαχαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 07:32 Η prince έγραψε: #3.339 22-10-08 07:32 πήρες ένα από τα μπλέ περσικά που χάριζε μια κοπέλα sweetmemories; Άντε καλό κουράγιο με το χτένισμα, το λούσιμο, το καθαρισμό στα ματάκια του Ότι απορία έχεις ρωτάς. Είναι πιο απαιτιτικό το περσικό από τα υπόλοιπα στό θέμα φροντίδα Αλλά καταλαβαίνω τη χαρά σου για τον Σουκρέ (ή σούκρε Θέλουμε πολλές πολλές φωτογραφίες (αν θές να δεις πώς θα γίνει ένα περσικό ενήλικο μπορείς να χαζεύεις τις φωτογραφίες όλως των κοριτσιών εδώ ) Ο (μπλέ) Πρίνς μου και η (Dilute Calico Harlequin) Ρεινα μου σε καλοσωρίζουν και περιμένουν να δούνε ένα μαλλιαρό μικρό γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 09:34 Η Βάσια13859: #3.340 22-10-08 09:34 καλημέρα...εσεις εδώ το ξενυχτάτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 166 167 168 169 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 167 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 167 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλημερα σας... μολις απεκτησα ενα γατουλι περσικο και τον λατρευω μερα με τη μερα και περισσοτερο.το ονομα που του εδωσα σουκρε,τωρα κοιμαται εδω στα ποδια μου και τον χαζευω.θελω να ευχαριστησω και ηλεκτρονικα την χριστινουλλα που μου τον χαρισε.θελω να ρωτισω αν μπορω να του καθαρισω απο μονη μου τα ματακια του....μεσα στη βδομαδα θα παμε για πρωτη φορα κτηνιατρο.θα γινουμε κουκλοι ... θα μας ζηλευουν ολοι χαχαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 07:32 Η prince έγραψε: #3.339 22-10-08 07:32 πήρες ένα από τα μπλέ περσικά που χάριζε μια κοπέλα sweetmemories; Άντε καλό κουράγιο με το χτένισμα, το λούσιμο, το καθαρισμό στα ματάκια του Ότι απορία έχεις ρωτάς. Είναι πιο απαιτιτικό το περσικό από τα υπόλοιπα στό θέμα φροντίδα Αλλά καταλαβαίνω τη χαρά σου για τον Σουκρέ (ή σούκρε Θέλουμε πολλές πολλές φωτογραφίες (αν θές να δεις πώς θα γίνει ένα περσικό ενήλικο μπορείς να χαζεύεις τις φωτογραφίες όλως των κοριτσιών εδώ ) Ο (μπλέ) Πρίνς μου και η (Dilute Calico Harlequin) Ρεινα μου σε καλοσωρίζουν και περιμένουν να δούνε ένα μαλλιαρό μικρό γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 09:34 Η Βάσια13859: #3.340 22-10-08 09:34 καλημέρα...εσεις εδώ το ξενυχτάτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 166 167 168 169 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 167 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 167 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
πήρες ένα από τα μπλέ περσικά που χάριζε μια κοπέλα sweetmemories; Άντε καλό κουράγιο με το χτένισμα, το λούσιμο, το καθαρισμό στα ματάκια του Ότι απορία έχεις ρωτάς. Είναι πιο απαιτιτικό το περσικό από τα υπόλοιπα στό θέμα φροντίδα Αλλά καταλαβαίνω τη χαρά σου για τον Σουκρέ (ή σούκρε Θέλουμε πολλές πολλές φωτογραφίες (αν θές να δεις πώς θα γίνει ένα περσικό ενήλικο μπορείς να χαζεύεις τις φωτογραφίες όλως των κοριτσιών εδώ ) Ο (μπλέ) Πρίνς μου και η (Dilute Calico Harlequin) Ρεινα μου σε καλοσωρίζουν και περιμένουν να δούνε ένα μαλλιαρό μικρό γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 09:34 Η Βάσια13859: #3.340 22-10-08 09:34 καλημέρα...εσεις εδώ το ξενυχτάτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
καλημέρα...εσεις εδώ το ξενυχτάτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.