Περσίας maniacs

Καλημερα φουντωτοι!
Μαρια ελπιζω να βρεις το γατουλακι της καρδιας σου συντομα.
Σλιθ τι κανει το Πικατσινι,παει καλυτερα;
Ζορίτσα τι μωρο ειναι αυτο;;;;;;;;;;;;;;;;(και το παιδακι και το κουταβακι ειναι μουρλια)
Συμπεθερααααααααααα πονεσα,ψεμματα δεν θα σου πω.Φαινεται καλε,γιατι να με γδυσετε;:lol:Απλα φαινεται λιγο παραπανω απο το μισο,κι οχι ολο.Και σε καποιο σημειο ποι πιανουν τα φτερακια του πανω στο κοκκαλο της λεκανης,δε μπορω να πω οτι συμπαθουσα και ιδιαιτερα τον Νικο που μου το εκανε!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα στις ξενύχτησες μαρκυμάλες... βρε κορίτσια πως αντέχετε το ξενύχτι?? :lol:εμένα κλείνουν τα ματάκια μου απ'τις 11! :P:lol:
Κι εγώ είμαι Doll Face Lover!! :inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν μπορώ να κοιμηθώ σκέφτομαι το γατάκι μου:inlove:Ένα βιντεάκι εξαιρετικά αφιερωμένο σε όλες(μάλλον το πρωί θα το δείτε ....)
https://www.youtube.com/watch?v=Ka2Q0vGVmTw&feature=related
Καλημέρα!!!!Τέλειο το βιντεάκι σου!! Ειδες ποσο περίεργα τρώνε κ πίνουν τα περσικά? Οταν απέκτησα τον Πέρση είχα μεινει από τον τρόπο που έτρωγε κ μάσαγε.
Τον λυπόμουν λίγο να σου πω την αλήθεια.

Καλημερα φουντωτοι!
Μαρια ελπιζω να βρεις το γατουλακι της καρδιας σου συντομα.
Σλιθ τι κανει το Πικατσινι,παει καλυτερα;
Ζορίτσα τι μωρο ειναι αυτο;;;;;;;;;;;;;;;;(και το παιδακι και το κουταβακι ειναι μουρλια)
Συμπεθερααααααααααα πονεσα,ψεμματα δεν θα σου πω.Φαινεται καλε,γιατι να με γδυσετε;:lol:Απλα φαινεται λιγο παραπανω απο το μισο,κι οχι ολο.Και σε καποιο σημειο ποι πιανουν τα φτερακια του πανω στο κοκκαλο της λεκανης,δε μπορω να πω οτι συμπαθουσα και ιδιαιτερα τον Νικο που μου το εκανε!:lol:
Ευχομαι να το χαρείς και να ξεχάσεις τον πόνο!!!
Ειναι καταπληκτικό το σχεδιο.:up:

Καλημέρα στις ξενύχτησες μαρκυμάλες... βρε κορίτσια πως αντέχετε το ξενύχτι?? :lol:εμένα κλείνουν τα ματάκια μου απ'τις 11! :P:lol:
Κι εγώ είμαι Doll Face Lover!! :inlove:
Καλημέρα Γιουλάκο μου!!! Εεεε κι εμένα κάποια στιγμή πήγε να με πάρει ο ύπνος στον υπολογιστή. χε χε\
Αλλά είχαμε καιρό να συναντηθούμε κ να τα πούμε ολες μαζί στο θεματάκι μας κ έτσι χαρήκαμε!!!!:lol:
:lol:

Δεν μπορώ να κοιμηθώ σκέφτομαι το γατάκι μου:inlove:Ένα βιντεάκι εξαιρετικά αφιερωμένο σε όλες(μάλλον το πρωί θα το δείτε ....)
https://www.youtube.com/watch?v=Ka2Q0vGVmTw&feature=related

καλημέρα...μπορώ να το πω Γιούλη ε? ΨΥΧΟΥΛΕΣ μου....:redface::lol:είναι πανεμορφα...

καλημέρα...μπορώ να το πω Γιούλη ε? ΨΥΧΟΥΛΕΣ μου....:redface::lol:είναι πανεμορφα...
Καλημερα Βάσια!!! Ναι! μπορείς να το πεις.
Ειναι πανέμορφα!

ναι βασικά η Γιούλη γελάει με το ψυχούλα, γι αυτο το λέω:)τι κάνουν τα γατσούνια σου?είμαι fun της Νάλας..

καλημέρα μαλλιαρά γατάκια, και μή μαλλιαροί γατο γονείς.

Πώς κοιμηθήκατε; Καλέ τι λογοδιάρροια ήταν αυτή βραδιάτικο...;

Σήμερα το βράδυ τα γατιά μου μου κάναν την τιμή να κοιμηθούν για κανά μισάωρο το ένα δεξιά μου το άλλο αριστερά μου. Μέχρι που ο πριν πριν μου ενοχλήθηκε από το γουρ γουρ της κοντέσας και αρχίσαν κυνηγιτό στο κρεβάτι. Το τι τρικλοποδιά έπεσε δεν περιγράφεται....

Μασαζ μου κάνανε πάνω κάτω έτσι όπως κυνηγιόντουσαν...

Αποτέλεσμα; ΝΥΣΤΑΖΩ!!!!

ναι βασικά η Γιούλη γελάει με το ψυχούλα, γι αυτο το λέω:)τι κάνουν τα γατσούνια σου?είμαι fun της Νάλας..
Καλά είναι τα γατσούνια μου. Η κουκλάρα η Αθηνούλα σου? Καλώς να δεχθείς κ τον Ιωνάκο Βάσια μου!!!
Ναι... το κατάλαβα πως κάτι τέτοιο παίζει χα χα ώστε η Γιούλη γελάει με το ψυχούλα????:lol:

καλημέρα μαλλιαρά γατάκια, και μή μαλλιαροί γατο γονείς.

Πώς κοιμηθήκατε; Καλέ τι λογοδιάρροια ήταν αυτή βραδιάτικο...;

Σήμερα το βράδυ τα γατιά μου μου κάναν την τιμή να κοιμηθούν για κανά μισάωρο το ένα δεξιά μου το άλλο αριστερά μου. Μέχρι που ο πριν πριν μου ενοχλήθηκε από το γουρ γουρ της κοντέσας και αρχίσαν κυνηγιτό στο κρεβάτι. Το τι τρικλοποδιά έπεσε δεν περιγράφεται....

Μασαζ μου κάνανε πάνω κάτω έτσι όπως κυνηγιόντουσαν...

Αποτέλεσμα; ΝΥΣΤΑΖΩ!!!!
Σε ΖΗΛΕΥΩ παλιονονά!!! Εμένα ποτέ δεν μου έχουν κάνει μασάζ και δεν έχουν κοιμηθεί τόσο κοντά μου. Μόνο στα πόδια μου. Γκρρρ γκρρρρρ παλιονονά.

έλα να σε φιλοξενήσω. να σου βάλω και τα μικρά στο δωμάτιό σου να δείς... πάνω κάτω ολο το βράδυ στο κρεβάτι. και πάνω κάτω στο στομάχι σου... έλα να δείς τι πάει να πέι βερύκοκο...

έλα να σε φιλοξενήσω. να σου βάλω και τα μικρά στο δωμάτιό σου να δείς... πάνω κάτω ολο το βράδυ στο κρεβάτι. και πάνω κάτω στο στομάχι σου... έλα να δείς τι πάει να πέι βερύκοκο...
Μωρέ μην το γελάς!! Θαρθω θαρθώ!!

Καλησπέρα κορίτσια, τι κάνετε;

Καλημέρα σε όλες,μετά το χθεσινό ξενύχτι δεν ξυπνούσα με τίποτα....χαίρομαι που σας άρεσε το βιντεάκι:inlove:
Και εσύ φαν της Νάλας;Να φτιάξουμε group είμαστε πολλοί:)

Τελικά όπως βλέπω κατέληξες στο τι γατάκι θα πάρεις Ναλίσιο:lol::lol::lol:

Τελικά όπως βλέπω κατέληξες στο τι γατάκι θα πάρεις Ναλίσιο:lol::lol::lol:
όχι δεν νομίζω να βρω τέτοιο και να σου πω την αλήθεια μου αρέσουν περισσότερο τα άλλα που είναι έτσι φουντωτά και δεν είναι άσπρα σαν τα γκριζάκια που μου δείξατε χτες:)

Αυτό το προβληματάκι με τα δάκρυα το έχουν ανεξαιρέτως όλα τα περσικά ή μόνο τα άσπρα;

Καλησπέρα κορίτσια, τι κάνετε;
Καλα είμαστε Ελενάκι εσείς? Τα μωρά σου???:D
Ελενα??? Ποτε θα έρθεις τελικά Αθήνα να σε δώ???περιμένω!!

Καλημέρα σε όλες,μετά το χθεσινό ξενύχτι δεν ξυπνούσα με τίποτα....χαίρομαι που σας άρεσε το βιντεάκι:inlove:
Και εσύ φαν της Νάλας;Να φτιάξουμε group είμαστε πολλοί:)
Ευχαριστούμε ευχαριστούμε, δεχόμαστε και επισκέψεις. :D
Ναλίτα, Πέρσης, Τίμυ, και Σεβάχ.
εεεε και ΛΟΥΣΗ

Αυτό το προβληματάκι με τα δάκρυα το έχουν ανεξαιρέτως όλα τα περσικά ή μόνο τα άσπρα;
Το έχουν τα περσικά με την πλακουτσωτή μουρίτσα, επειδή έχουν μεγάλα κ στρογγυλά μάτια κ κάπως πιο πεταγμένα από τις υπόλοιπες ράτσες κ η μουρίτσα τους είναι πιο μέσα από το κανονικό, οπότε όσο πιο εξτριμ ειναι η μουσουδίτσα τους (πιο πλακουτσωτή δλδ) τόσο μεγαλύτερο το πρόβλημα,

Αυτό με τα δάκρυα το έχουν τα πλατσουκομούρικα...Όσο μεγαλύτερη μπουνιά έχει φάει η ΄γατα στη μούρη τόσο πιο μεγάλο πρόβλημα έχει. Τα ντολ φέις και τα τσιντσιλά σπάνια αντιμετοπίζουν τέτοιο πρόβλημα....

Καλα είμαστε Ελενάκι εσείς? Τα μωρά σου???:D
Ελενα??? Ποτε θα έρθεις τελικά Αθήνα να σε δώ???περιμένω!!
Είμαστε μια χαρά αν κ η Κάντυ σήμερα ειναι πολύ νευρική δεν ξέρω το λόγο. Κανονικά Αναστασία μου έπρεπε ήδη να είχα έρθει κ ο γιατρός μου έβαλε χέρι που δεν πήγα ακόμα να με δει, αλλά εμπλεξα με τις δουλειες κ τρέχω συνέχεια για τα χαρτιά κ συνεντευξεις. Θα έρθω όμως πιστεύω πολύ σύντομα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back