Περσίας maniacs

Αυτό με τα δάκρυα το έχουν τα πλατσουκομούρικα...Όσο μεγαλύτερη μπουνιά έχει φάει η ΄γατα στη μούρη τόσο πιο μεγάλο πρόβλημα έχει. Τα ντολ φέις και τα τσιντσιλά σπάνια αντιμετοπίζουν τέτοιο πρόβλημα....
Αχ ωραία πάλι καλά:):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έστειλα το αγόρι μου να πάρει όλες τις εφημερίδες με τις αγγελίες,ξεκινάει και επισήμως η έρευνα,απ'ότι έχω δει μέχρι τώρα κανείς μα κανείς δεν διευκρινίζει αν είναι doll face η extreme...:(να υποθέσω οτι θεωρούν αυτονόητο οτι οι περσικές θα είναι με πλακουτσωτή φατσούλα;;Πάντος είναι πολλές οι αγγελίες και οι τιμές κυμαίνονται από 100-200 ευρώ,εγώ περίμενα παραπάνω,υπάρχει και μια αγγελία που κάποιος χαρίζει περσικά γατάκια θα το κοιτάξω και αυτό...έχω πολύ άγχος!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τέτοιο θέλω να πάρω απλά δεν ξέρω που να το ψάξω:(...
γεια σου και καλωσηρθες!!!:)
υπαρχει μια κοπελα στο φορουμ που εχει τσιντσιλλα μωρα.Πηγαινε στις γατοαγγελιες,στο διαφορα,γατακια τσιντσιλλα.Την λενε subi και εχει 4 μωρα.
Δες και στο Gallery τις φωτογραφιες απο τους γονεις!εγω τρελλαθηκα!!!:rolleyes:

γεια σου και καλωσηρθες!!!:)
υπαρχει μια κοπελα στο φορουμ που εχει τσιντσιλλα μωρα.Πηγαινε στις γατοαγγελιες,στο διαφορα,γατακια τσιντσιλλα.Την λενε subi και εχει 4 μωρα.
Δες και στο Gallery τις φωτογραφιες απο τους γονεις!εγω τρελλαθηκα!!!:rolleyes:
Την έχω δει ήδη,αυτά τα μωρά ήταν η αφορμή που άρχισα να ψάψνω για γατάκι:inlove:....Απλά είναι λίγο ακριβά,νομίζω 500-600ευρώ και είμαι φοιτήτρια δεν ξέρω αν μπορώ να διαθέσω τόσα χρήματα:(

μια κοπέλα χαρίζει μία δεκάμηνη περσική (αγκύρας) (έτσι λέει) για λόγους υγείας είπε ,αλλά νομίζω ότι είναι μακεδονία. Κοίταξες στα χαρίζονται;

Μαρια για να σε βοηθησω και εγω επειδη το κουραδακι μου το πηρα απο αγγελια στη Χρυση ευκαιρια που χαριζε περσικα γατακια τα περισσοτερα δεν εχουν την εξτριμ μουριτσα.. Δες τον κουραδο μου:P

Συνημμένα

• ~28I4T40.jpg
    ~28I4T40.jpg
    93,5 KB · Εμφανίσεις: 26
Μαρια για να σε βοηθησω και εγω επειδη το κουραδακι μου το πηρα απο αγγελια στη Χρυση ευκαιρια που χαριζε περσικα γατακια τα περισσοτερα δεν εχουν την εξτριμ μουριτσα.. Δες τον κουραδο μου:P
Κουκλί:)μακάρι να έχεις δίκιο,θα πάρω μερικά τηλέφωνα και θα δούμε,έστειλα και mail σε μια κοπέλα εδώ που πουλαέι περσικά αλλά δεν ξέρω αν θα μου απαντήσει

Έχω ακόμα μια απορία(όχι που δεν θα είχα..:))οι περσικές διάβασα κάπου εδώ στο φορουμ οτι θέλουν ειδική τροφή,ισχύει;Και αν ναι γιατί;Τι διαφορά έχουν από τις άλλες γατούλες;Τις ενοχλεί η απλή ξηρά τροφή;

Σκέψου ότι έχουν πιο μακρύ τρίχωμα απο τις αλλες γάτες. Κάνουν τριχόμπαλες και μαδάνε. Η ειδική τροφή που έχει βγάλει η ρόγιαλ κάνιν είναι πιο λιπαρή από τις υπόλοιπες,έχει ότι χρειάζεται για να διατηρήτε το τριχωμα υγιές. Έχει ειδική σύνθεση για να αποφεύγεται ο σχηματισμός τριχόμπαλες που οι περσικές κάνουν έυκολα.

Εμένα με έχει σώσει. η Περσιαν Κιττεν για μικρά της ρογιαλ κάνιν. Σταμάτησε να πνίγεται από τις τρίχες του το μικρό μου, σταμάτησε να μαδάει. γυάλισε το τρίχωμα. επιπλεόν δεν κάνει μαλακά κακάκια.οπότε δεν λερώνεται.

Εναλλακτικά μπορείς να πάρεις μία κίττεν και να δώσεις συμπλήρωμα για το τρίχωμα (κάτι σταγόντες δεν θυμάμαι πως τις λένε) και για τις τριχόμπαλες επιπλέον ξηρά τροφή; ή κάποια πάστα μία στο τόσο..

Χαίρετε μαλλιαρές τριχομπαλίτσες/ μεταλάδες του φόρουμ!! Βλέπω θα μπεί και μια ακόμα στην ομάδα σας ε? Μπράβο μπράβο χαίρομαι! Να βλέπουμε πιο πολλές μουρίτσες!!! :up:

Χαίρετε μαλλιαρές τριχομπαλίτσες/ μεταλάδες του φόρουμ!! Βλέπω θα μπεί και μια ακόμα στην ομάδα σας ε? Μπράβο μπράβο χαίρομαι! Να βλέπουμε πιο πολλές μουρίτσες!!! :up:
Αχ ναι μακάρι να μπώ και εγώ γρήγορα στην παρέα:)Ανυπομονώ..!!

Αν το θέλεις πραγματικά μπορείς!! Εγώ δεν ανήκω σε καμιά ομάδα ειμαι λίγο λαθρεπιβάτισσα σε όλες! Έχω μείνει άγατη! Αλλά σύντομα (κάντε το σταυρο σας) θα ανήκω και εγώ σε κανα 2-3 ομάδες εδω μέσα. Προς το παρών μπαίνω και κοιτάω φατσούλες!!! :D

Την έχω δει ήδη,αυτά τα μωρά ήταν η αφορμή που άρχισα να ψάψνω για γατάκι:inlove:....Απλά είναι λίγο ακριβά,νομίζω 500-600ευρώ και είμαι φοιτήτρια δεν ξέρω αν μπορώ να διαθέσω τόσα χρήματα:(
ναι,δυστυχως τα τσιντσιλλα ειναι λιγο πιο ακριβα απο τα περσικα.:/:
ευχομαι να βρεις κατι,θα εχω το νου μου στις αγγελιες!:)

Είμαστε μια χαρά αν κ η Κάντυ σήμερα ειναι πολύ νευρική δεν ξέρω το λόγο. Κανονικά Αναστασία μου έπρεπε ήδη να είχα έρθει κ ο γιατρός μου έβαλε χέρι που δεν πήγα ακόμα να με δει, αλλά εμπλεξα με τις δουλειες κ τρέχω συνέχεια για τα χαρτιά κ συνεντευξεις. Θα έρθω όμως πιστεύω πολύ σύντομα
Ωραίαααα!! Σε περιμένουμε με χαρά!

Έστειλα το αγόρι μου να πάρει όλες τις εφημερίδες με τις αγγελίες,ξεκινάει και επισήμως η έρευνα,απ'ότι έχω δει μέχρι τώρα κανείς μα κανείς δεν διευκρινίζει αν είναι doll face η extreme...:(να υποθέσω οτι θεωρούν αυτονόητο οτι οι περσικές θα είναι με πλακουτσωτή φατσούλα;;Πάντος είναι πολλές οι αγγελίες και οι τιμές κυμαίνονται από 100-200 ευρώ,εγώ περίμενα παραπάνω,υπάρχει και μια αγγελία που κάποιος χαρίζει περσικά γατάκια θα το κοιτάξω και αυτό...έχω πολύ άγχος!!
Οχι δεν το θεωρούν αυτονόητο ότι θα έχουν πλακουτσωτές μουρίτσες. Οι περισσότεροι προσφέρουν με μυτούλα.

Μακάρι να γίνουμε πολλοί!!!! Να περνάμε ακόμη καλλίτερα. Αν κι έχουμε την παρέα όλων σας!!!:lol:
Σε περιμένουμε με αγωνία!!! Να αποκτήσεις κι εσύ το μωρό σου. Οσο για την τροφή, εγώ δίνω την fit 32 της royal canin και είμαι πολυ ευχαριστημένη και πού κ πού λίγη αλοιφούλα για τις τριχόμπαλες. Θα τα πούμε όμως όταν θα έρθει η στιγμή

Έχω χαθεί μέσα στις αγγελίες,δώστε μου τα φώτα σας...:redface: κάποιες αγγελίες λένε περσικά γατάκια Ιμαλαϊων....τι είναι αυτό πάλι μα καλά τοοοσο άσχετη είμαι πια πόσα είδη υπάρχουν έχω μπερδευτεί:(έψαξα φωτογραφίες στο ιντερνετ αλλά δεν βρήκα κάτι κατατοπιστικό...

ναι,δυστυχως τα τσιντσιλλα ειναι λιγο πιο ακριβα απο τα περσικα.:/:
ευχομαι να βρεις κατι,θα εχω το νου μου στις αγγελιες!:)
Σε ευχαριστώ πολύ πολύ..:)

κοταξε 500-600 ειναι μία λογική τιμή ειδικά αν έχει κ χαρτιά η γατούλα, διαφορετικά μετά πας σε γέννες από ιδιώτη το οποίο πρέπει να το ψάξεις πάρα πολύ γιατί συνήθως ειναι ημίαιμα κ τα πουλάνε για περσικά. Όχι ότι κ αυτά τα γατάκια δεν είναι όμορφα, αλλά γιατί σ αυτή την περίπτωση να δώσεις πχ 300 ευρώ για ένα ημίαιμο γατάκι κ να μην πάρεις ένα κεραμυδογατάκι κ να σώσεις κ μια ψυχούλα από το δρόμο; Γι αυτό θέλει ψάξιμο, κατα καιρούς μπαινουν πολλές αγγελίες κοιτα κ αυτή που σου είπε η Δανάη κ ζήτα της φωτογραφία, αλλά υπάρχει κ μία ακόμα κοπέλα που πουλούσε κάτι περσικά που ειναι κ ντολφέις (κ δεν ήταν ακριβά γιατί ειναι ιδιώτης) δεν ξέρω όμως αν τα έσωσε γιατί χθες της ειχαν μεινει 2

Αυτή είναι Ιμαλαίων. Έχουν χρωματισμούς σαν τις σιαμ.

Έχω χαθεί μέσα στις αγγελίες,δώστε μου τα φώτα σας...:redface: κάποιες αγγελίες λένε περσικά γατάκια Ιμαλαϊων....τι είναι αυτό πάλι μα καλά τοοοσο άσχετη είμαι πια πόσα είδη υπάρχουν έχω μπερδευτεί:(έψαξα φωτογραφίες στο ιντερνετ αλλά δεν βρήκα κάτι κατατοπιστικό...
Ιμαλαίων είναι όπως ειναι ο δικός μου ο αρχενικός δλδ με χρωματιστές άκρες, (όπως τα Σιαμ δλδ)

Αυτό είναι πολύ φατσουλίνι!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back