Περσίας maniacs

θα πάρει κροκέτες λοιπον... :Ρ
Εντάξει λοιπόν μία σακούλα για τον Μπατ(χαλαρά) κ μερικές για την Κάντυ:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εντάξει λοιπόν μία σακούλα για τον Μπατ(χαλαρά) κ μερικές για την Κάντυ:D

Πες μου μάρκα και τελείωσε!!! Δώσε μου παρακαλώ και καμια κουβέρτα τους να την τρίψω πάνω μου πριν έρθω να τους φαίνομαι πιο οικεία!!! :D

Τι παιδί μου εγώ θα τα καταφέρω αυτα θέλουν δεν θέλουν. Με κολπάκια! ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πες μου μάρκα και τελείωσε!!! Δώσε μου παρακαλώ και καμια κουβέρτα τους να την τρίψω πάνω μου πριν έρθω να τους φαίνομαι πιο οικεία!!! :D

Τι να την κάνεις την κουβέρτα τρίψου με τις κροκέτες κ ο Μπατ θα σε λατρέψει, τώρα αν φύγεις one piece που λέτε κ εσείς στην Αγγλία αυτό δεν σου το εγγυώμαι:hmm:

Τι να την κάνεις την κουβέρτα τρίψου με τις κροκέτες κ ο Μπατ θα σε λατρέψει, τώρα αν φύγεις one piece που λέτε κ εσείς στην Αγγλία αυτό δεν σου το εγγυώμαι:hmm:

Ε είδες? Δεν θέλω να φύγω απο το σπίτι με έναν Μπατ να κρέμεται δαγκομένος απο το μπράτσο μου! Δεν λέω είναι πρωτότυπο σαν αξεσουαρ αλλα λίγο επίπονο! :P

Φέρε την κουβέρτα για να είμαστε πιο ήσυχοι. Το πολύ πολυ να έρθει και να κοιμηθεί πάνω μου!!! :up::up:

Μωρε και τι κάθεσαι ακόμα αφού σε περιμένει το παιδί; Δεν σε παιρνει από θέμα κόστους; Η έχεις άλλες ενστάσεις
Δεν υπάρχει θέμα κόστους μια χαρά τιμή είναι απλά κοιτάω και τις άλλες μου επιλογές μη βιαστώ,μέχρι αύριο θα της έχω πει αν θα το πάρω ή όχι αλλά προς το ναι είμαι,είναι σκέτη ζωγραφιά:)

Ε είδες? Δεν θέλω να φύγω απο το σπίτι με έναν Μπατ να κρέμεται δαγκομένος απο το μπράτσο μου! Δεν λέω είναι πρωτότυπο σαν αξεσουαρ αλλα λίγο επίπονο! :P

Φέρε την κουβέρτα για να είμαστε πιο ήσυχοι. Το πολύ πολυ να έρθει και να κοιμηθεί πάνω μου!!! :up::up:
Εντάξει μια κουβέρτα ειναι δικιά σου. Παρ όλο που ειναι χαδιάρης πολύ έχει κ κάποιες ιδιοτροπίες δεν του αρέσει καθολου να τον πλησιάζει κάποιος στο πρόσωπο, τον τρομοκρατεί αυτό, κ δεύτερον κοιμάται πάντα στην μπαμπού πολυθρόνα που από τότε που ήρθε ο Μπατ τούρκεψε κ δεν έχω ξανακαθίσει εκει :lol:
Δεν υπάρχει θέμα κόστους μια χαρά τιμή είναι απλά κοιτάω και τις άλλες μου επιλογές μη βιαστώ,μέχρι αύριο θα της έχω πει αν θα το πάρω ή όχι αλλά προς το ναι είμαι,είναι σκέτη ζωγραφιά:)
πραγματικά ειναι πολύ ομορφο αγοράκι, και φαίνεται κ πολύ χαδιάρικο

Την σταχτή που σου είχα δείξει την είδες? Ρώτησες? Γιατι και εκείνη είναι σκέτη ζωγραφία και έχει και καταπληκτικό χρώμα.

Εντάξει μια κουβέρτα ειναι δικιά σου. Παρ όλο που ειναι χαδιάρης πολύ έχει κ κάποιες ιδιοτροπίες δεν του αρέσει καθολου να τον πλησιάζει κάποιος στο πρόσωπο, τον τρομοκρατεί αυτό, κ δεύτερον κοιμάται πάντα στην μπαμπού πολυθρόνα που από τότε που ήρθε ο Μπατ τούρκεψε κ δεν έχω ξανακαθίσει εκει :lol:

Δεν θα το κάνω το μωρό να νιώσει άβολα μωρέ! Ε το καταλαβαίνω! Εσένα θα σου άρεσε να έρθει κάποιος 30 φορές μεγαλύτερος απο σένα και να κολησει την μούρη του στην δικιά σου? Εμένα όχι. Και εγώ θα τρομοκρατούμουν!

Μήπως να τρίψω και την μπαμπου πολυθρόνα πάνω μου? :blink::blink::P:lol:

Την σταχτή που σου είχα δείξει την είδες? Ρώτησες? Γιατι και εκείνη είναι σκέτη ζωγραφία και έχει και καταπληκτικό χρώμα.
σταχτή; Εβαλες φωτογραφία της κ δεν την ειδα; Σε ποια σελίδα είναι η φωτογραφίας της
Μήπως να τρίψω και την μπαμπου πολυθρόνα πάνω μου? :blink::blink::P:lol:
και δεν τρίβεσαι αν δεν σε αγαπήσει ο Μπατ μπορείς κάλλιστα μετά να πουληθείς σε κινέζικο εστιατόριο

σταχτή; Εβαλες φωτογραφία της κ δεν την ειδα; Σε ποια σελίδα είναι η φωτογραφίας της

και δεν τρίβεσαι αν δεν σε αγαπήσει ο Μπατ μπορείς κάλλιστα μετά να πουληθείς σε κινέζικο εστιατόριο

Καλέ τρελή είσαι? Αυτοί τα μπαμπού τα μαγειρέυουν!! Φαντάζεσαι κοτόπουλο καντονέζικο με Θένια? :blink::blink:

Η σταχτη είναι ένα ημίαιμο που χαρίζεται.

Εδω

Καλά το σταχτάκι ειναι τρέλα αν μπανιαριστεί κ φάει θα γίνει απίστευτα όμορφο κ φουντωτό
Καλέ τρελή είσαι?
Ναιιιιιιι

Συνημμένα

• anime_kitties-9799.gif
    anime_kitties-9799.gif
    428 bytes · Εμφανίσεις: 28
  • anime_kitties-9803.gif
    anime_kitties-9803.gif
    475 bytes · Εμφανίσεις: 27
Καλά το σταχτάκι ειναι τρέλα αν μπανιαριστεί κ φάει θα γίνει απίστευτα όμορφο κ φουντωτό

Ναιιιιιιι

Ναι? Να προσέχω δηλαδη! :hmm: :P

Καλά το σταχτάκι ναι είναι κουκλάκι. Να βάλουν καμιά καινούρια φωτό να δούμε πως είναι το μωρό τώρα. Εγώ είμαι σίγουρη οτι είναι κουκλί!!! Και έχει ομορφύνει περισσότερο!!

Δεν μπορώ να κοιμηθώ σκέφτομαι το γατάκι μου:inlove:Ένα βιντεάκι εξαιρετικά αφιερωμένο σε όλες(μάλλον το πρωί θα το δείτε ....)
https://www.youtube.com/watch?v=Ka2Q0vGVmTw&feature=related

Καλημέρα στις ξενύχτησες μαρκυμάλες... βρε κορίτσια πως αντέχετε το ξενύχτι?? :lol:εμένα κλείνουν τα ματάκια μου απ'τις 11! :P:lol:
Κι εγώ είμαι Doll Face Lover!! :inlove:
Eγω ετσι που καταντησα τοτε μπαινω!!!:up:
Αν το θέλεις πραγματικά μπορείς!! Εγώ δεν ανήκω σε καμιά ομάδα ειμαι λίγο λαθρεπιβάτισσα σε όλες! Έχω μείνει άγατη! Αλλά σύντομα (κάντε το σταυρο σας) θα ανήκω και εγώ σε κανα 2-3 ομάδες εδω μέσα. Προς το παρών μπαίνω και κοιτάω φατσούλες!!! :D
Αντε,αντε...

moz-screenshot-1.jpg
G26168KIT.jpg
Αυτό το ζωγραφιστό κουκλάκι πως σας φαίνεται;Είναι αγοράκι το δίνει μια κοπέλα από το φόρουμ τα αδερφάκια του δώθηκαν ήδη και μου το δίνει και 150-200 ευρώ,δεν έχει pedigree αλλά δεν με πειράζει,πείτε μου μια γνώμη και εσείς

Το ασπρο λες η το αλλο πισω?Ειναι κουκλια και τα δυο...ζητα να δεις γονεις οπως διποτε;)

Eγω ετσι που καταντησα τοτε μπαινω!!!:up:

Αντε,αντε...

Το ασπρο λες η το αλλο πισω?Ειναι κουκλια και τα δυο...ζητα να δεις γονεις οπως διποτε;)

Το άσπρο το άλλο το έδωσαν.Είναι αγοράκι αλλά μίλησα με την κοπέλα και μου είπε οτι έχει κροκί ματάκια και μάλλον θα γίνουν κίτρινα,δεν φαίνονται έτσι στη φωτογραφία,μάλλον θα πάω να το δω από κοντά..με τις αγγελίες έχω ψιλοαπογοητευτεί οι πιο πολλοί είναι απο pet shop και τους το κλεινω:mad:.

Το άσπρο το άλλο το έδωσαν.Είναι αγοράκι αλλά μίλησα με την κοπέλα και μου είπε οτι έχει κροκί ματάκια και μάλλον θα γίνουν κίτρινα,δεν φαίνονται έτσι στη φωτογραφία,μάλλον θα πάω να το δω από κοντά..με τις αγγελίες έχω ψιλοαπογοητευτεί οι πιο πολλοί είναι απο pet shop και τους το κλεινω:mad:.
δεν πειραζει...ειναι κουκλι:up:αντε να το δεις να μας πεις και μας αν ειναι σαν ψευτικο:D
εεεε...τους απατεονες πετσοπαδες!!!

Καλησπέρα κορίτσια, ποτε θα πας να δεις το γατάκι; Φοιτήτρια είπαμε πως εισαι έτσι Μαρία;

Είναι πανέμορφος. Να τον πάρεις τον κούκλο. Αλλά μην σε επιρρεάσω με τον ενθουσιασμό μου!! Εύχομαι να πάρεις την καλλίτερη απόφαση για σένα, όποια κι αν είναι αυτή!!:up:

Καλησπέρα κορίτσια, ποτε θα πας να δεις το γατάκι; Φοιτήτρια είπαμε πως εισαι έτσι Μαρία;
Ελενάκι τι κάνετε?:D

Είναι πανέμορφος. Να τον πάρεις τον κούκλο. Αλλά μην σε επιρρεάσω με τον ενθουσιασμό μου!! Εύχομαι να πάρεις την καλλίτερη απόφαση για σένα, όποια κι αν είναι αυτή!!:up:

Ελενάκι τι κάνετε?:D
Μια χαρά Αναστασάκι μου, επιτέλους ξεκούρασή ε; τέρμα οι δουλειές για σήμερα;

καλησπερα κοριτσια τι κανετε:cool:?

Τελειο Μαρία μου. :lol::lol::lol:

το μεσαίο γατί πρέπει να είναι συγγενείς του Πέρση:lol: μοιάζουν πάρα πολύ. Δεν είναι κακιά πεθερά βρε είναι ο ινσπεκτορ κ ειναι καπως καχύποπτος
Ειπε βέβαια χμμχμμμ το σχόλιο η κυρία Έλενα ότι το μεσαίο μοιάζει του Πέρση μου.. χμ χμ ο Πέρσης παρακαλώ έχει πολύ πιο γλυκό μουτράκι σαν του Μπατ. Οχι σαν του κυριου από πάνω. Που είναι όλο καχυποψία!!!και στριμμάδια. Αυτό πού το πάτε??:lol::blink:

Αυτό είναι σίγουρο. Κι εγώ πιστεύω πως αν θέλουμε κάτι πολύ, δεν μπορούν αυτά τα ζουζούνια να μας αντισταθούν. Ετσι κι εγώ κατάφερα να πάρω αγκαλιά και να χαϊδέψω τον ΠΡΙΝΣ και την ΡΕΪΝΑ. ναι καλά καταλάβατε τον Πρινς που η Σταυρούλα λέει πως είναι ιδιοτροπος
(μυστικό: οταν η Σταυρούλα κατέβηκε για λίγα λεπτά κάτω, ηταν προσηλωμένος στην πόρτα και την περίμενε μετά κραγμών, Τότε εγώ ταφού τον έβγαλα φωτογραφίς,τον πήρα αγκαλιά για 3η φορά γιατί τον έπιασα στον ύπνο που περίμενε τη μαμά του με αγωνία ο κουτσομπολης... χε χε χε).Και κάθισε!!:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back