Περσίας maniacs

Δεν ξέρω εμένα αυτό στριμμενογατο μ αρέσει πάρα πολύ και το βρίσκω πολύ όνμορφο. Εννοούσα ότι μοιάζει στον Πέρση στα χρώματα βρε αμέσως να παρεξηγηθείς:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα κορίτσια, ποτε θα πας να δεις το γατάκι; Φοιτήτρια είπαμε πως εισαι έτσι Μαρία;
Ναι φοιτήτρια είμαι,είπα στην κοπέλα όποτε τη βολεύει ακόμα και αύριο να βρεθούμε δεν μου έχει απαντήσει ακόμα.Μακάρι να με συμπαθήσει το μικρούλι,έχω άγχος έχω χάσει τον ύπνο μου.Απο τώρα σκέφτομαι τι παιχνιδάκια να του πάρω και όλη την προίκα του γενικά,έχω χάσει το μυαλό μου να δω πως θα κάνω μάθημα αύριο..:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελειο Μαρία μου. :lol::lol::lol:

Ειπε βέβαια χμμχμμμ το σχόλιο η κυρία Έλενα ότι το μεσαίο μοιάζει του Πέρση μου.. χμ χμ ο Πέρσης παρακαλώ έχει πολύ πιο γλυκό μουτράκι σαν του Μπατ. Οχι σαν του κυριου από πάνω. Που είναι όλο καχυποψία!!!και στριμμάδια. Αυτό πού το πάτε??:lol::blink:

Αυτό είναι σίγουρο. Κι εγώ πιστεύω πως αν θέλουμε κάτι πολύ, δεν μπορούν αυτά τα ζουζούνια να μας αντισταθούν. Ετσι κι εγώ κατάφερα να πάρω αγκαλιά και να χαϊδέψω τον ΠΡΙΝΣ και την ΡΕΪΝΑ. ναι καλά καταλάβατε τον Πρινς που η Σταυρούλα λέει πως είναι ιδιοτροπος
(μυστικό: οταν η Σταυρούλα κατέβηκε για λίγα λεπτά κάτω, ηταν προσηλωμένος στην πόρτα και την περίμενε μετά κραγμών, Τότε εγώ ταφού τον έβγαλα φωτογραφίς,τον πήρα αγκαλιά για 3η φορά γιατί τον έπιασα στον ύπνο που περίμενε τη μαμά του με αγωνία ο κουτσομπολης... χε χε χε).Και κάθισε!!:up:
ΜΙΣΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΣΤΕ!!!

Ναι φοιτήτρια είμαι,είπα στην κοπέλα όποτε τη βολεύει ακόμα και αύριο να βρεθούμε δεν μου έχει απαντήσει ακόμα.Μακάρι να με συμπαθήσει το μικρούλι,έχω άγχος έχω χάσει τον ύπνο μου.Απο τώρα σκέφτομαι τι παιχνιδάκια να του πάρω και όλη την προίκα του γενικά,έχω χάσει το μυαλό μου να δω πως θα κάνω μάθημα αύριο..:redface:
:lol::lol::lol::lol::lol:

ΜΙΣΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΣΤΕ!

/quote]
Ελα κι εσύ μια μερα για εκδρομή από το πρωί ως το βραδυ. Σε περιμένουμε!!! κι όποιον άλλον επιθυμεί!!!:):up:

ΜΙΣΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΣΤΕ!

/quote]
Ελα κι εσύ μια μερα για εκδρομή από το πρωί ως το βραδυ. Σε περιμένουμε!!! κι όποιον άλλον επιθυμεί!!!:):up:
Καλα...θα οργανωθω καπως...δεν γινεται ολο εγω να λειπω!!!:down:

Μια χαρά Αναστασάκι μου, επιτέλους ξεκούρασή ε; τέρμα οι δουλειές για σήμερα;
Ναι τέρμα οι δουλειές. Αλλα τωρα κουτουλάω επάνω στο πληκτρολόγιο κ μου αρέσει όμως η παρέα σας!!.... Μάλλον θα πάω για ύπνο γιατί δεν αντέχω. Τα λέμε αυριο παιδάκια. Καληνύχτα.:/:

Καλα...θα οργανωθω καπως...δεν γινεται ολο εγω να λειπω!!!:down:
Μετα χαράς σε αναμένουμε. Φιλάκια και καληνύχτα. :up:

Μαρία, περιμένουμε αυριο νέα σου με το καλό κορίτσι μου!!!:up:

Ναι τέρμα οι δουλειές. Αλλα τωρα κουτουλάω επάνω στο πληκτρολόγιο κ μου αρέσει όμως η παρέα σας!!.... Μάλλον θα πάω για ύπνο γιατί δεν αντέχω. Τα λέμε αυριο παιδάκια. Καληνύχτα.:/:
καληνυχτα και καλη ξεκουραση:)Αναστασακο...

Καληνύχτα και όνειρα γλυκα. Και καλό κουράγιο για αύριο

Καληνύχτα και όνειρα γλυκα. Και καλό κουράγιο για αύριο
Εσυ Ελενακι?τι γινεσαι?τι νεα απο δουλια?
Εχεις αναρρωσει?
Το γατουλινι πως ειναι?
:)

Αύριο θα έχω νέα ....ελπίζω,καλό σας βράδυ και πολλά φιλάκια στα μωράκια σας:)

Αύριο θα έχω νέα ....ελπίζω,καλό σας βράδυ και πολλά φιλάκια στα μωράκια σας:)
Καληνυχτα και σε σενα...αναμενουμε τα νεα αυριο:D

Εσυ Ελενακι?τι γινεσαι?τι νεα απο δουλια?
Εχεις αναρρωσει?
Το γατουλινι πως ειναι?
:)
Κανένα νέο ακόμα μου είπαν να κάνω λίγο υπομονή. Όμως εγώ δεν έχω υπομονή, με τρελένει όταν δεν έχω δουλεια δε μπορω. Ναι ναι κάλα ειμαι εγώ ευχαριστώ , το γατουλίνι το ματάκι του μου φαίνεται είναι χειρότερα:(:(:(
Τι καταπληκτική υπογραφή. Τι ωραίος που έιναι ο Μαρκουλίνος;

Κανένα νέο ακόμα μου είπαν να κάνω λίγο υπομονή. Όμως εγώ δεν έχω υπομονή, με τρελένει όταν δεν έχω δουλεια δε μπορω. Ναι ναι κάλα ειμαι εγώ ευχαριστώ , το γατουλίνι το ματάκι του μου φαίνεται είναι χειρότερα:(:(:(
Ax βρε Ελενακι...:(
μακαρι να πανε ολα καλα

Ευχαριστουμε:redface:...

Καλημέρα!! :)
Zorica!! Καλά η υπογραφή σου είναι... τι να πω... ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!! :up::inlove::inlove::inlove:
Έλενα δεν έχουμε ποτέ μιλήσει αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για σένα! Περαστικά σας!! :)

καλημέρα...α βλέπω εσείς είστε στο βραδυνό chat πολύ, μήπως να έρχομαι κι εγώ με το κρασάκι μου, έτσι για ενα ποτάκι καλέ...:)

τι έχει το ματάκι?συγνώμη που ρωτάω..:/:

καλημέρα...α βλέπω εσείς είστε στο βραδυνό chat πολύ, μήπως να έρχομαι κι εγώ με το κρασάκι μου, έτσι για ενα ποτάκι καλέ...:)
:lol::lol::lol:κι εγώ κι εγώ! :lol:
τι έχει το ματάκι?συγνώμη που ρωτάω..:/:
εσύ καλέ... γιατρός πράμα δεν θα ρωτήσεις?? :blink::up:

Καλημερα μαλλιαροι;Τι κανετε;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back