prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:27 Η prince έγραψε: #3.581 24-10-08 14:27 έγώ λέω να πάτε μαζί και να αποφασίσετε επιτόπου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:30 Ο Kostis85 έγραψε: #3.582 24-10-08 14:30 αυτο εννοώ κατα κάποιο τρόπο πρινς , αλλά από τι βλέπω δεν υπάρχει και τόσο ευγενής άμιλλα στο παιχνίδι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:32 Η prince έγραψε: #3.583 24-10-08 14:32 γιατί; πάρε ιντερσίτυ προαστικό και δώστε κάπου στην αθήνα ραντεβού το απόγευμα να πάτε μαζί.. σιγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:33 Ο Kostis85 έγραψε: #3.584 24-10-08 14:33 Γράψε λάθος ,συγνώμη Μαρία απλά άργησε να έρθει η απάντηση.. τα λέμε από μσν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:33 Η Μαρία Γάτσιου: #3.585 24-10-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: αυτο εννοώ κατα κάποιο τρόπο πρινς , αλλά από τι βλέπω δεν υπάρχει και τόσο ευγενής άμιλλα στο παιχνίδι.. Click για ανάπτυξη... Σου έστειλα το msn μου με πμ δεν ξέρω αν το πήρες,δεν έχω πρόβλημα να μιλήσουμε να δούμε τι θα κάνουμε ίσα ίσα θα χαρώ να πάμε μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:41 Ο Kostis85 έγραψε: #3.586 24-10-08 14:41 Να πάμε μαζί λίγο δύσκολο ακόμα αν το βιάζεσαι δυλαδή τα θέμα..Εγώ σε ε΄κανα αντ αλλά δείχνει να είσαι εκτός συνδεσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 15:32 Η elvenstar: #3.587 24-10-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα!! Zorica!! Καλά η υπογραφή σου είναι... τι να πω... ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!! Έλενα δεν έχουμε ποτέ μιλήσει αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για σένα! Περαστικά σας!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ έχω ακούσει τα καλύτερα για σένα όσο για το ότι δεν μιλήσαμε καιρός είναι από σήμερα το βράδυ να αρχίσουμε να μιλάμε Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα...α βλέπω εσείς είστε στο βραδυνό chat πολύ, μήπως να έρχομαι κι εγώ με το κρασάκι μου, έτσι για ενα ποτάκι καλέ... Click για ανάπτυξη... Να ρθεις, να ρθεις εμείς εδώ δεν έχουμε κ "πόρτα" Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τι έχει το ματάκι?συγνώμη που ρωτάω.. Click για ανάπτυξη... Μα γιατί ζητάς συγνώμη, ίσα ίσα που ενδιαφέρεσαι κ ρωτάς, κ σ ευχαριστώ πάρα πολύ γι αυτό. Μωρέ έτσι το βρήκα με πρόβλημα στα ματάκια ήταν κ τα δύο κλειστα με πύον στην αρχή αλλα μετά από αγωγή σώθηκε το ένα του ματάκι ενώ το άλλο έχει ακόμα κάτι σαν υμένα που σκεπάζει τον βολβό, ο γιατρός είπε ότι έχει κερατίτιδα κ υπάρχουν κ αγγεία στην περιοχή. κ ενω στην αρχή φαινόταν να πάει καλά κ λίγο λίγο αυτός ο υμένας να υποχωρεί τώρα γίνεται όλο κ πιο αδιαφανείς κ το κομμάτι αυτό με τα αγγεία μεγαλώνει όλο κ περισσότερο. Και στεναχωριέμαι πάρα πολύ γι αυτό δεν ξέρω τι να κάνω. Ο γιατρός μου δεν μπορεί να κάνει κ πολλά πράγματα γιατί δεν ειδικευμένος στα μάτια. Και ναι ειμαστε βραδινοί τύποι κ δεν σηκωνόμαστε κ πολύ πρωί γιατί φοβόμαστε να μη μας κάψει το φως της ημέρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 15:37 Η moukelis έγραψε: #3.588 24-10-08 15:37 Βρυκολακιασμενη Σλιθ... Τι κανει το μπεμπε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 15:41 Η elvenstar: #3.589 24-10-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Όχι ακόμα δεν έχω κανένα νέο αλλά μάλλον το απόγευμα θα πάω να δω τα γατάκια και να μιλήσω με τον κύριο που τα έχει,μου είπε οτι έχει ένα λιλά θηλυκο και ένα άσπρο αρσενικό δεν ξέρω ποιο θα υιοθετήσω γιατί από τη μία προτιμώ αγοράκι από την άλλη το λιλά είναι το αγαπημένο μου χρώμα σε γατάκι....θα δούμε,μόλις έχω νεότερα θα σας τα πω με το ν και με το σ..ελπίζω όλα να πάνε καλά,έχω πολύ άγχος Click για ανάπτυξη... Μαρία δε σου είχε πει ότι το κοριτσάκι το είχε δώσει ήδη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 15:44 Η elvenstar: #3.590 24-10-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρυκολακιασμενη Σλιθ... Τι κανει το μπεμπε; Click για ανάπτυξη... Χχχχχχχχχχχχ!!!! όπως είπα κ πιο πάνω το ματάκι του δεν πάει κ τόσο καλά, κατά τ΄ αλλα είναι ο κόκκινος σίφουνας δεν αφήνει κανεναν σε ησυχία κ κανέναν αδάγκωτο Εσείς τι κάνετε; Τον πήρες τον καπεταν φασαρία; φωτογραφίες βάλατε; Το τατού σας πως είναι (για να θυμηθώ έχω άλλη απορία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 15:54 Η moukelis έγραψε: #3.591 24-10-08 15:54 Παντα ευγενικη και διακριτικη...Τη λαμπα ξεχασες μαρη! Ο βουτυρομπεμπες ειναι μεσα,εγραψα στο θεμα του.Φωτο σε λιγο,επρεπε να φαω κιολας καλε η γατομανα!Το τατουαζ καλα παει,σημερα θα βγαλω τη γαζα και θα περιμενω να κανει καπαλακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 15:57 Η Μαρία Γάτσιου: #3.592 24-10-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μαρία δε σου είχε πει ότι το κοριτσάκι το είχε δώσει ήδη; Click για ανάπτυξη... ναι έτσι μου είχε πει αλλά μάλλον δεν θα εννοούσε αυτό...τέλος πάντων τον πήρα και μου είπε οτι είναι εκτός Αθηνών και να βρεθούμε από Δευτέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 15:59 Η moukelis έγραψε: #3.593 24-10-08 15:59 Α δε σας ειπα,σημερα η γιατρος με ενημερωσε οτι στο νησι δεν υπαρχει εργαστηριο για τα τεστ λευχαιμιας και λοιμωδους,και θα ρωτησει στα Παστερ...Πρεπει ομως να τα κανει συντομα η μικρη,για να ειμαστε σιγουροι 100% οτι δεν εχει κατι πριν μας κανει σοκολατακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 16:55 Η zorica έγραψε: #3.594 24-10-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ναι έτσι μου είχε πει αλλά μάλλον δεν θα εννοούσε αυτό...τέλος πάντων τον πήρα και μου είπε οτι είναι εκτός Αθηνών και να βρεθούμε από Δευτέρα Click για ανάπτυξη... περιεργο αυτο και κατι δεν μ`αρεσει... πρωτα λεει οτι το εδωσε το κοριτσι...μετα δεν το εδωσε...εφυγε απο Αθηνα και τα εχει αφησει μονα τους τα μικρα?Δεν υπαρχει κανενας στο σπιτι να σ`τα δειξει?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:02 Η zorica έγραψε: #3.595 24-10-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ναι έτσι μου είχε πει αλλά μάλλον δεν θα εννοούσε αυτό...τέλος πάντων τον πήρα και μου είπε οτι είναι εκτός Αθηνών και να βρεθούμε από Δευτέρα Click για ανάπτυξη... η καινουρια φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:06 Η zorica έγραψε: #3.596 24-10-08 17:06 και μια αλλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:08 Η elvenstar: #3.597 24-10-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δε σας ειπα,σημερα η γιατρος με ενημερωσε οτι στο νησι δεν υπαρχει εργαστηριο για τα τεστ λευχαιμιας και λοιμωδους,και θα ρωτησει στα Παστερ...Πρεπει ομως να τα κανει συντομα η μικρη,για να ειμαστε σιγουροι 100% οτι δεν εχει κατι πριν μας κανει σοκολατακια... Click για ανάπτυξη... Δώρα αν δεν σου είναι δύσκολο μπορείς να μου πεις πόσο σου ζήτηση για τις εξετάσεις αυτές; Γιατί εμένα μου είπε μία τιμή κ μου φάνηκε εξωφρενική Αρχική Δημοσίευση από zorica: περιεργο αυτο και κατι δεν μ`αρεσει... πρωτα λεει οτι το εδωσε το κοριτσι...μετα δεν το εδωσε...εφυγε απο Αθηνα και τα εχει αφησει μονα τους τα μικρα?Δεν υπαρχει κανενας στο σπιτι να σ`τα δειξει?! Click για ανάπτυξη... Και εμένα μου φάινεται πολύ περίεργη κ ανεύθυνη συμπεριφορά αυτή. Καλά μια κοπέλα δεν έδινε τα γατάκια ο κύριος πως προέκυψε; Βρε λετε να είναι Pet shop τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:09 Η zorica έγραψε: #3.598 24-10-08 17:09 Αυτην λεω να βαλω στην υπογραφη τωρα www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1024.JPG Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:10 Η moukelis έγραψε: #3.599 24-10-08 17:10 Ελενα κι εγω το φοβαμαι,αλλα η δικη μας τιμη δεν θα ειναι αντιπροσωπευτικη νομιζω,μια και θα χρειαστει μαλλον να παει εκτος νησιου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:11 Η Μαρία Γάτσιου: #3.600 24-10-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δώρα αν δεν σου είναι δύσκολο μπορείς να μου πεις πόσο σου ζήτηση για τις εξετάσεις αυτές; Γιατί εμένα μου είπε μία τιμή κ μου φάνηκε εξωφρενική Και εμένα μου φάινεται πολύ περίεργη κ ανεύθυνη συμπεριφορά αυτή. Καλά μια κοπέλα δεν έδινε τα γατάκια ο κύριος πως προέκυψε; Βρε λετε να είναι Pet shop τελικά; Click για ανάπτυξη... και εγώ ανησυχώ πολύ...η κοπέλα που έβαλε την αγγελία μου έδωσε το κινητό του πατέρα της γιατί λέει αυτός τα έχει και τον πήρα σήμερα και μου είπε οτι μένει Πειραιά και να βρεθούμε από Δευτέρα, γιατί τώρα λείπει, να τα δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 178 179 180 181 182 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 180 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 180 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
έγώ λέω να πάτε μαζί και να αποφασίσετε επιτόπου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:30 Ο Kostis85 έγραψε: #3.582 24-10-08 14:30 αυτο εννοώ κατα κάποιο τρόπο πρινς , αλλά από τι βλέπω δεν υπάρχει και τόσο ευγενής άμιλλα στο παιχνίδι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:32 Η prince έγραψε: #3.583 24-10-08 14:32 γιατί; πάρε ιντερσίτυ προαστικό και δώστε κάπου στην αθήνα ραντεβού το απόγευμα να πάτε μαζί.. σιγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:33 Ο Kostis85 έγραψε: #3.584 24-10-08 14:33 Γράψε λάθος ,συγνώμη Μαρία απλά άργησε να έρθει η απάντηση.. τα λέμε από μσν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:33 Η Μαρία Γάτσιου: #3.585 24-10-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: αυτο εννοώ κατα κάποιο τρόπο πρινς , αλλά από τι βλέπω δεν υπάρχει και τόσο ευγενής άμιλλα στο παιχνίδι.. Click για ανάπτυξη... Σου έστειλα το msn μου με πμ δεν ξέρω αν το πήρες,δεν έχω πρόβλημα να μιλήσουμε να δούμε τι θα κάνουμε ίσα ίσα θα χαρώ να πάμε μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:41 Ο Kostis85 έγραψε: #3.586 24-10-08 14:41 Να πάμε μαζί λίγο δύσκολο ακόμα αν το βιάζεσαι δυλαδή τα θέμα..Εγώ σε ε΄κανα αντ αλλά δείχνει να είσαι εκτός συνδεσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 15:32 Η elvenstar: #3.587 24-10-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα!! Zorica!! Καλά η υπογραφή σου είναι... τι να πω... ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!! Έλενα δεν έχουμε ποτέ μιλήσει αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για σένα! Περαστικά σας!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ έχω ακούσει τα καλύτερα για σένα όσο για το ότι δεν μιλήσαμε καιρός είναι από σήμερα το βράδυ να αρχίσουμε να μιλάμε Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα...α βλέπω εσείς είστε στο βραδυνό chat πολύ, μήπως να έρχομαι κι εγώ με το κρασάκι μου, έτσι για ενα ποτάκι καλέ... Click για ανάπτυξη... Να ρθεις, να ρθεις εμείς εδώ δεν έχουμε κ "πόρτα" Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τι έχει το ματάκι?συγνώμη που ρωτάω.. Click για ανάπτυξη... Μα γιατί ζητάς συγνώμη, ίσα ίσα που ενδιαφέρεσαι κ ρωτάς, κ σ ευχαριστώ πάρα πολύ γι αυτό. Μωρέ έτσι το βρήκα με πρόβλημα στα ματάκια ήταν κ τα δύο κλειστα με πύον στην αρχή αλλα μετά από αγωγή σώθηκε το ένα του ματάκι ενώ το άλλο έχει ακόμα κάτι σαν υμένα που σκεπάζει τον βολβό, ο γιατρός είπε ότι έχει κερατίτιδα κ υπάρχουν κ αγγεία στην περιοχή. κ ενω στην αρχή φαινόταν να πάει καλά κ λίγο λίγο αυτός ο υμένας να υποχωρεί τώρα γίνεται όλο κ πιο αδιαφανείς κ το κομμάτι αυτό με τα αγγεία μεγαλώνει όλο κ περισσότερο. Και στεναχωριέμαι πάρα πολύ γι αυτό δεν ξέρω τι να κάνω. Ο γιατρός μου δεν μπορεί να κάνει κ πολλά πράγματα γιατί δεν ειδικευμένος στα μάτια. Και ναι ειμαστε βραδινοί τύποι κ δεν σηκωνόμαστε κ πολύ πρωί γιατί φοβόμαστε να μη μας κάψει το φως της ημέρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 15:37 Η moukelis έγραψε: #3.588 24-10-08 15:37 Βρυκολακιασμενη Σλιθ... Τι κανει το μπεμπε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 15:41 Η elvenstar: #3.589 24-10-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Όχι ακόμα δεν έχω κανένα νέο αλλά μάλλον το απόγευμα θα πάω να δω τα γατάκια και να μιλήσω με τον κύριο που τα έχει,μου είπε οτι έχει ένα λιλά θηλυκο και ένα άσπρο αρσενικό δεν ξέρω ποιο θα υιοθετήσω γιατί από τη μία προτιμώ αγοράκι από την άλλη το λιλά είναι το αγαπημένο μου χρώμα σε γατάκι....θα δούμε,μόλις έχω νεότερα θα σας τα πω με το ν και με το σ..ελπίζω όλα να πάνε καλά,έχω πολύ άγχος Click για ανάπτυξη... Μαρία δε σου είχε πει ότι το κοριτσάκι το είχε δώσει ήδη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 15:44 Η elvenstar: #3.590 24-10-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρυκολακιασμενη Σλιθ... Τι κανει το μπεμπε; Click για ανάπτυξη... Χχχχχχχχχχχχ!!!! όπως είπα κ πιο πάνω το ματάκι του δεν πάει κ τόσο καλά, κατά τ΄ αλλα είναι ο κόκκινος σίφουνας δεν αφήνει κανεναν σε ησυχία κ κανέναν αδάγκωτο Εσείς τι κάνετε; Τον πήρες τον καπεταν φασαρία; φωτογραφίες βάλατε; Το τατού σας πως είναι (για να θυμηθώ έχω άλλη απορία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 15:54 Η moukelis έγραψε: #3.591 24-10-08 15:54 Παντα ευγενικη και διακριτικη...Τη λαμπα ξεχασες μαρη! Ο βουτυρομπεμπες ειναι μεσα,εγραψα στο θεμα του.Φωτο σε λιγο,επρεπε να φαω κιολας καλε η γατομανα!Το τατουαζ καλα παει,σημερα θα βγαλω τη γαζα και θα περιμενω να κανει καπαλακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 15:57 Η Μαρία Γάτσιου: #3.592 24-10-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μαρία δε σου είχε πει ότι το κοριτσάκι το είχε δώσει ήδη; Click για ανάπτυξη... ναι έτσι μου είχε πει αλλά μάλλον δεν θα εννοούσε αυτό...τέλος πάντων τον πήρα και μου είπε οτι είναι εκτός Αθηνών και να βρεθούμε από Δευτέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 15:59 Η moukelis έγραψε: #3.593 24-10-08 15:59 Α δε σας ειπα,σημερα η γιατρος με ενημερωσε οτι στο νησι δεν υπαρχει εργαστηριο για τα τεστ λευχαιμιας και λοιμωδους,και θα ρωτησει στα Παστερ...Πρεπει ομως να τα κανει συντομα η μικρη,για να ειμαστε σιγουροι 100% οτι δεν εχει κατι πριν μας κανει σοκολατακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 16:55 Η zorica έγραψε: #3.594 24-10-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ναι έτσι μου είχε πει αλλά μάλλον δεν θα εννοούσε αυτό...τέλος πάντων τον πήρα και μου είπε οτι είναι εκτός Αθηνών και να βρεθούμε από Δευτέρα Click για ανάπτυξη... περιεργο αυτο και κατι δεν μ`αρεσει... πρωτα λεει οτι το εδωσε το κοριτσι...μετα δεν το εδωσε...εφυγε απο Αθηνα και τα εχει αφησει μονα τους τα μικρα?Δεν υπαρχει κανενας στο σπιτι να σ`τα δειξει?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:02 Η zorica έγραψε: #3.595 24-10-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ναι έτσι μου είχε πει αλλά μάλλον δεν θα εννοούσε αυτό...τέλος πάντων τον πήρα και μου είπε οτι είναι εκτός Αθηνών και να βρεθούμε από Δευτέρα Click για ανάπτυξη... η καινουρια φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:06 Η zorica έγραψε: #3.596 24-10-08 17:06 και μια αλλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:08 Η elvenstar: #3.597 24-10-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δε σας ειπα,σημερα η γιατρος με ενημερωσε οτι στο νησι δεν υπαρχει εργαστηριο για τα τεστ λευχαιμιας και λοιμωδους,και θα ρωτησει στα Παστερ...Πρεπει ομως να τα κανει συντομα η μικρη,για να ειμαστε σιγουροι 100% οτι δεν εχει κατι πριν μας κανει σοκολατακια... Click για ανάπτυξη... Δώρα αν δεν σου είναι δύσκολο μπορείς να μου πεις πόσο σου ζήτηση για τις εξετάσεις αυτές; Γιατί εμένα μου είπε μία τιμή κ μου φάνηκε εξωφρενική Αρχική Δημοσίευση από zorica: περιεργο αυτο και κατι δεν μ`αρεσει... πρωτα λεει οτι το εδωσε το κοριτσι...μετα δεν το εδωσε...εφυγε απο Αθηνα και τα εχει αφησει μονα τους τα μικρα?Δεν υπαρχει κανενας στο σπιτι να σ`τα δειξει?! Click για ανάπτυξη... Και εμένα μου φάινεται πολύ περίεργη κ ανεύθυνη συμπεριφορά αυτή. Καλά μια κοπέλα δεν έδινε τα γατάκια ο κύριος πως προέκυψε; Βρε λετε να είναι Pet shop τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:09 Η zorica έγραψε: #3.598 24-10-08 17:09 Αυτην λεω να βαλω στην υπογραφη τωρα www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1024.JPG Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:10 Η moukelis έγραψε: #3.599 24-10-08 17:10 Ελενα κι εγω το φοβαμαι,αλλα η δικη μας τιμη δεν θα ειναι αντιπροσωπευτικη νομιζω,μια και θα χρειαστει μαλλον να παει εκτος νησιου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:11 Η Μαρία Γάτσιου: #3.600 24-10-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δώρα αν δεν σου είναι δύσκολο μπορείς να μου πεις πόσο σου ζήτηση για τις εξετάσεις αυτές; Γιατί εμένα μου είπε μία τιμή κ μου φάνηκε εξωφρενική Και εμένα μου φάινεται πολύ περίεργη κ ανεύθυνη συμπεριφορά αυτή. Καλά μια κοπέλα δεν έδινε τα γατάκια ο κύριος πως προέκυψε; Βρε λετε να είναι Pet shop τελικά; Click για ανάπτυξη... και εγώ ανησυχώ πολύ...η κοπέλα που έβαλε την αγγελία μου έδωσε το κινητό του πατέρα της γιατί λέει αυτός τα έχει και τον πήρα σήμερα και μου είπε οτι μένει Πειραιά και να βρεθούμε από Δευτέρα, γιατί τώρα λείπει, να τα δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 178 179 180 181 182 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 180 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 180 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αυτο εννοώ κατα κάποιο τρόπο πρινς , αλλά από τι βλέπω δεν υπάρχει και τόσο ευγενής άμιλλα στο παιχνίδι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:32 Η prince έγραψε: #3.583 24-10-08 14:32 γιατί; πάρε ιντερσίτυ προαστικό και δώστε κάπου στην αθήνα ραντεβού το απόγευμα να πάτε μαζί.. σιγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:33 Ο Kostis85 έγραψε: #3.584 24-10-08 14:33 Γράψε λάθος ,συγνώμη Μαρία απλά άργησε να έρθει η απάντηση.. τα λέμε από μσν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:33 Η Μαρία Γάτσιου: #3.585 24-10-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: αυτο εννοώ κατα κάποιο τρόπο πρινς , αλλά από τι βλέπω δεν υπάρχει και τόσο ευγενής άμιλλα στο παιχνίδι.. Click για ανάπτυξη... Σου έστειλα το msn μου με πμ δεν ξέρω αν το πήρες,δεν έχω πρόβλημα να μιλήσουμε να δούμε τι θα κάνουμε ίσα ίσα θα χαρώ να πάμε μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:41 Ο Kostis85 έγραψε: #3.586 24-10-08 14:41 Να πάμε μαζί λίγο δύσκολο ακόμα αν το βιάζεσαι δυλαδή τα θέμα..Εγώ σε ε΄κανα αντ αλλά δείχνει να είσαι εκτός συνδεσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 15:32 Η elvenstar: #3.587 24-10-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα!! Zorica!! Καλά η υπογραφή σου είναι... τι να πω... ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!! Έλενα δεν έχουμε ποτέ μιλήσει αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για σένα! Περαστικά σας!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ έχω ακούσει τα καλύτερα για σένα όσο για το ότι δεν μιλήσαμε καιρός είναι από σήμερα το βράδυ να αρχίσουμε να μιλάμε Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα...α βλέπω εσείς είστε στο βραδυνό chat πολύ, μήπως να έρχομαι κι εγώ με το κρασάκι μου, έτσι για ενα ποτάκι καλέ... Click για ανάπτυξη... Να ρθεις, να ρθεις εμείς εδώ δεν έχουμε κ "πόρτα" Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τι έχει το ματάκι?συγνώμη που ρωτάω.. Click για ανάπτυξη... Μα γιατί ζητάς συγνώμη, ίσα ίσα που ενδιαφέρεσαι κ ρωτάς, κ σ ευχαριστώ πάρα πολύ γι αυτό. Μωρέ έτσι το βρήκα με πρόβλημα στα ματάκια ήταν κ τα δύο κλειστα με πύον στην αρχή αλλα μετά από αγωγή σώθηκε το ένα του ματάκι ενώ το άλλο έχει ακόμα κάτι σαν υμένα που σκεπάζει τον βολβό, ο γιατρός είπε ότι έχει κερατίτιδα κ υπάρχουν κ αγγεία στην περιοχή. κ ενω στην αρχή φαινόταν να πάει καλά κ λίγο λίγο αυτός ο υμένας να υποχωρεί τώρα γίνεται όλο κ πιο αδιαφανείς κ το κομμάτι αυτό με τα αγγεία μεγαλώνει όλο κ περισσότερο. Και στεναχωριέμαι πάρα πολύ γι αυτό δεν ξέρω τι να κάνω. Ο γιατρός μου δεν μπορεί να κάνει κ πολλά πράγματα γιατί δεν ειδικευμένος στα μάτια. Και ναι ειμαστε βραδινοί τύποι κ δεν σηκωνόμαστε κ πολύ πρωί γιατί φοβόμαστε να μη μας κάψει το φως της ημέρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 15:37 Η moukelis έγραψε: #3.588 24-10-08 15:37 Βρυκολακιασμενη Σλιθ... Τι κανει το μπεμπε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 15:41 Η elvenstar: #3.589 24-10-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Όχι ακόμα δεν έχω κανένα νέο αλλά μάλλον το απόγευμα θα πάω να δω τα γατάκια και να μιλήσω με τον κύριο που τα έχει,μου είπε οτι έχει ένα λιλά θηλυκο και ένα άσπρο αρσενικό δεν ξέρω ποιο θα υιοθετήσω γιατί από τη μία προτιμώ αγοράκι από την άλλη το λιλά είναι το αγαπημένο μου χρώμα σε γατάκι....θα δούμε,μόλις έχω νεότερα θα σας τα πω με το ν και με το σ..ελπίζω όλα να πάνε καλά,έχω πολύ άγχος Click για ανάπτυξη... Μαρία δε σου είχε πει ότι το κοριτσάκι το είχε δώσει ήδη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 15:44 Η elvenstar: #3.590 24-10-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρυκολακιασμενη Σλιθ... Τι κανει το μπεμπε; Click για ανάπτυξη... Χχχχχχχχχχχχ!!!! όπως είπα κ πιο πάνω το ματάκι του δεν πάει κ τόσο καλά, κατά τ΄ αλλα είναι ο κόκκινος σίφουνας δεν αφήνει κανεναν σε ησυχία κ κανέναν αδάγκωτο Εσείς τι κάνετε; Τον πήρες τον καπεταν φασαρία; φωτογραφίες βάλατε; Το τατού σας πως είναι (για να θυμηθώ έχω άλλη απορία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 15:54 Η moukelis έγραψε: #3.591 24-10-08 15:54 Παντα ευγενικη και διακριτικη...Τη λαμπα ξεχασες μαρη! Ο βουτυρομπεμπες ειναι μεσα,εγραψα στο θεμα του.Φωτο σε λιγο,επρεπε να φαω κιολας καλε η γατομανα!Το τατουαζ καλα παει,σημερα θα βγαλω τη γαζα και θα περιμενω να κανει καπαλακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 15:57 Η Μαρία Γάτσιου: #3.592 24-10-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μαρία δε σου είχε πει ότι το κοριτσάκι το είχε δώσει ήδη; Click για ανάπτυξη... ναι έτσι μου είχε πει αλλά μάλλον δεν θα εννοούσε αυτό...τέλος πάντων τον πήρα και μου είπε οτι είναι εκτός Αθηνών και να βρεθούμε από Δευτέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 15:59 Η moukelis έγραψε: #3.593 24-10-08 15:59 Α δε σας ειπα,σημερα η γιατρος με ενημερωσε οτι στο νησι δεν υπαρχει εργαστηριο για τα τεστ λευχαιμιας και λοιμωδους,και θα ρωτησει στα Παστερ...Πρεπει ομως να τα κανει συντομα η μικρη,για να ειμαστε σιγουροι 100% οτι δεν εχει κατι πριν μας κανει σοκολατακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 16:55 Η zorica έγραψε: #3.594 24-10-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ναι έτσι μου είχε πει αλλά μάλλον δεν θα εννοούσε αυτό...τέλος πάντων τον πήρα και μου είπε οτι είναι εκτός Αθηνών και να βρεθούμε από Δευτέρα Click για ανάπτυξη... περιεργο αυτο και κατι δεν μ`αρεσει... πρωτα λεει οτι το εδωσε το κοριτσι...μετα δεν το εδωσε...εφυγε απο Αθηνα και τα εχει αφησει μονα τους τα μικρα?Δεν υπαρχει κανενας στο σπιτι να σ`τα δειξει?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:02 Η zorica έγραψε: #3.595 24-10-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ναι έτσι μου είχε πει αλλά μάλλον δεν θα εννοούσε αυτό...τέλος πάντων τον πήρα και μου είπε οτι είναι εκτός Αθηνών και να βρεθούμε από Δευτέρα Click για ανάπτυξη... η καινουρια φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:06 Η zorica έγραψε: #3.596 24-10-08 17:06 και μια αλλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:08 Η elvenstar: #3.597 24-10-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δε σας ειπα,σημερα η γιατρος με ενημερωσε οτι στο νησι δεν υπαρχει εργαστηριο για τα τεστ λευχαιμιας και λοιμωδους,και θα ρωτησει στα Παστερ...Πρεπει ομως να τα κανει συντομα η μικρη,για να ειμαστε σιγουροι 100% οτι δεν εχει κατι πριν μας κανει σοκολατακια... Click για ανάπτυξη... Δώρα αν δεν σου είναι δύσκολο μπορείς να μου πεις πόσο σου ζήτηση για τις εξετάσεις αυτές; Γιατί εμένα μου είπε μία τιμή κ μου φάνηκε εξωφρενική Αρχική Δημοσίευση από zorica: περιεργο αυτο και κατι δεν μ`αρεσει... πρωτα λεει οτι το εδωσε το κοριτσι...μετα δεν το εδωσε...εφυγε απο Αθηνα και τα εχει αφησει μονα τους τα μικρα?Δεν υπαρχει κανενας στο σπιτι να σ`τα δειξει?! Click για ανάπτυξη... Και εμένα μου φάινεται πολύ περίεργη κ ανεύθυνη συμπεριφορά αυτή. Καλά μια κοπέλα δεν έδινε τα γατάκια ο κύριος πως προέκυψε; Βρε λετε να είναι Pet shop τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:09 Η zorica έγραψε: #3.598 24-10-08 17:09 Αυτην λεω να βαλω στην υπογραφη τωρα www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1024.JPG Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:10 Η moukelis έγραψε: #3.599 24-10-08 17:10 Ελενα κι εγω το φοβαμαι,αλλα η δικη μας τιμη δεν θα ειναι αντιπροσωπευτικη νομιζω,μια και θα χρειαστει μαλλον να παει εκτος νησιου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:11 Η Μαρία Γάτσιου: #3.600 24-10-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δώρα αν δεν σου είναι δύσκολο μπορείς να μου πεις πόσο σου ζήτηση για τις εξετάσεις αυτές; Γιατί εμένα μου είπε μία τιμή κ μου φάνηκε εξωφρενική Και εμένα μου φάινεται πολύ περίεργη κ ανεύθυνη συμπεριφορά αυτή. Καλά μια κοπέλα δεν έδινε τα γατάκια ο κύριος πως προέκυψε; Βρε λετε να είναι Pet shop τελικά; Click για ανάπτυξη... και εγώ ανησυχώ πολύ...η κοπέλα που έβαλε την αγγελία μου έδωσε το κινητό του πατέρα της γιατί λέει αυτός τα έχει και τον πήρα σήμερα και μου είπε οτι μένει Πειραιά και να βρεθούμε από Δευτέρα, γιατί τώρα λείπει, να τα δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 178 179 180 181 182 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 180 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 180 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γιατί; πάρε ιντερσίτυ προαστικό και δώστε κάπου στην αθήνα ραντεβού το απόγευμα να πάτε μαζί.. σιγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:33 Ο Kostis85 έγραψε: #3.584 24-10-08 14:33 Γράψε λάθος ,συγνώμη Μαρία απλά άργησε να έρθει η απάντηση.. τα λέμε από μσν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:33 Η Μαρία Γάτσιου: #3.585 24-10-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: αυτο εννοώ κατα κάποιο τρόπο πρινς , αλλά από τι βλέπω δεν υπάρχει και τόσο ευγενής άμιλλα στο παιχνίδι.. Click για ανάπτυξη... Σου έστειλα το msn μου με πμ δεν ξέρω αν το πήρες,δεν έχω πρόβλημα να μιλήσουμε να δούμε τι θα κάνουμε ίσα ίσα θα χαρώ να πάμε μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:41 Ο Kostis85 έγραψε: #3.586 24-10-08 14:41 Να πάμε μαζί λίγο δύσκολο ακόμα αν το βιάζεσαι δυλαδή τα θέμα..Εγώ σε ε΄κανα αντ αλλά δείχνει να είσαι εκτός συνδεσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 15:32 Η elvenstar: #3.587 24-10-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα!! Zorica!! Καλά η υπογραφή σου είναι... τι να πω... ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!! Έλενα δεν έχουμε ποτέ μιλήσει αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για σένα! Περαστικά σας!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ έχω ακούσει τα καλύτερα για σένα όσο για το ότι δεν μιλήσαμε καιρός είναι από σήμερα το βράδυ να αρχίσουμε να μιλάμε Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα...α βλέπω εσείς είστε στο βραδυνό chat πολύ, μήπως να έρχομαι κι εγώ με το κρασάκι μου, έτσι για ενα ποτάκι καλέ... Click για ανάπτυξη... Να ρθεις, να ρθεις εμείς εδώ δεν έχουμε κ "πόρτα" Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τι έχει το ματάκι?συγνώμη που ρωτάω.. Click για ανάπτυξη... Μα γιατί ζητάς συγνώμη, ίσα ίσα που ενδιαφέρεσαι κ ρωτάς, κ σ ευχαριστώ πάρα πολύ γι αυτό. Μωρέ έτσι το βρήκα με πρόβλημα στα ματάκια ήταν κ τα δύο κλειστα με πύον στην αρχή αλλα μετά από αγωγή σώθηκε το ένα του ματάκι ενώ το άλλο έχει ακόμα κάτι σαν υμένα που σκεπάζει τον βολβό, ο γιατρός είπε ότι έχει κερατίτιδα κ υπάρχουν κ αγγεία στην περιοχή. κ ενω στην αρχή φαινόταν να πάει καλά κ λίγο λίγο αυτός ο υμένας να υποχωρεί τώρα γίνεται όλο κ πιο αδιαφανείς κ το κομμάτι αυτό με τα αγγεία μεγαλώνει όλο κ περισσότερο. Και στεναχωριέμαι πάρα πολύ γι αυτό δεν ξέρω τι να κάνω. Ο γιατρός μου δεν μπορεί να κάνει κ πολλά πράγματα γιατί δεν ειδικευμένος στα μάτια. Και ναι ειμαστε βραδινοί τύποι κ δεν σηκωνόμαστε κ πολύ πρωί γιατί φοβόμαστε να μη μας κάψει το φως της ημέρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 15:37 Η moukelis έγραψε: #3.588 24-10-08 15:37 Βρυκολακιασμενη Σλιθ... Τι κανει το μπεμπε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 15:41 Η elvenstar: #3.589 24-10-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Όχι ακόμα δεν έχω κανένα νέο αλλά μάλλον το απόγευμα θα πάω να δω τα γατάκια και να μιλήσω με τον κύριο που τα έχει,μου είπε οτι έχει ένα λιλά θηλυκο και ένα άσπρο αρσενικό δεν ξέρω ποιο θα υιοθετήσω γιατί από τη μία προτιμώ αγοράκι από την άλλη το λιλά είναι το αγαπημένο μου χρώμα σε γατάκι....θα δούμε,μόλις έχω νεότερα θα σας τα πω με το ν και με το σ..ελπίζω όλα να πάνε καλά,έχω πολύ άγχος Click για ανάπτυξη... Μαρία δε σου είχε πει ότι το κοριτσάκι το είχε δώσει ήδη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 15:44 Η elvenstar: #3.590 24-10-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρυκολακιασμενη Σλιθ... Τι κανει το μπεμπε; Click για ανάπτυξη... Χχχχχχχχχχχχ!!!! όπως είπα κ πιο πάνω το ματάκι του δεν πάει κ τόσο καλά, κατά τ΄ αλλα είναι ο κόκκινος σίφουνας δεν αφήνει κανεναν σε ησυχία κ κανέναν αδάγκωτο Εσείς τι κάνετε; Τον πήρες τον καπεταν φασαρία; φωτογραφίες βάλατε; Το τατού σας πως είναι (για να θυμηθώ έχω άλλη απορία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 15:54 Η moukelis έγραψε: #3.591 24-10-08 15:54 Παντα ευγενικη και διακριτικη...Τη λαμπα ξεχασες μαρη! Ο βουτυρομπεμπες ειναι μεσα,εγραψα στο θεμα του.Φωτο σε λιγο,επρεπε να φαω κιολας καλε η γατομανα!Το τατουαζ καλα παει,σημερα θα βγαλω τη γαζα και θα περιμενω να κανει καπαλακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 15:57 Η Μαρία Γάτσιου: #3.592 24-10-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μαρία δε σου είχε πει ότι το κοριτσάκι το είχε δώσει ήδη; Click για ανάπτυξη... ναι έτσι μου είχε πει αλλά μάλλον δεν θα εννοούσε αυτό...τέλος πάντων τον πήρα και μου είπε οτι είναι εκτός Αθηνών και να βρεθούμε από Δευτέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 15:59 Η moukelis έγραψε: #3.593 24-10-08 15:59 Α δε σας ειπα,σημερα η γιατρος με ενημερωσε οτι στο νησι δεν υπαρχει εργαστηριο για τα τεστ λευχαιμιας και λοιμωδους,και θα ρωτησει στα Παστερ...Πρεπει ομως να τα κανει συντομα η μικρη,για να ειμαστε σιγουροι 100% οτι δεν εχει κατι πριν μας κανει σοκολατακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 16:55 Η zorica έγραψε: #3.594 24-10-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ναι έτσι μου είχε πει αλλά μάλλον δεν θα εννοούσε αυτό...τέλος πάντων τον πήρα και μου είπε οτι είναι εκτός Αθηνών και να βρεθούμε από Δευτέρα Click για ανάπτυξη... περιεργο αυτο και κατι δεν μ`αρεσει... πρωτα λεει οτι το εδωσε το κοριτσι...μετα δεν το εδωσε...εφυγε απο Αθηνα και τα εχει αφησει μονα τους τα μικρα?Δεν υπαρχει κανενας στο σπιτι να σ`τα δειξει?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:02 Η zorica έγραψε: #3.595 24-10-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ναι έτσι μου είχε πει αλλά μάλλον δεν θα εννοούσε αυτό...τέλος πάντων τον πήρα και μου είπε οτι είναι εκτός Αθηνών και να βρεθούμε από Δευτέρα Click για ανάπτυξη... η καινουρια φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:06 Η zorica έγραψε: #3.596 24-10-08 17:06 και μια αλλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:08 Η elvenstar: #3.597 24-10-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δε σας ειπα,σημερα η γιατρος με ενημερωσε οτι στο νησι δεν υπαρχει εργαστηριο για τα τεστ λευχαιμιας και λοιμωδους,και θα ρωτησει στα Παστερ...Πρεπει ομως να τα κανει συντομα η μικρη,για να ειμαστε σιγουροι 100% οτι δεν εχει κατι πριν μας κανει σοκολατακια... Click για ανάπτυξη... Δώρα αν δεν σου είναι δύσκολο μπορείς να μου πεις πόσο σου ζήτηση για τις εξετάσεις αυτές; Γιατί εμένα μου είπε μία τιμή κ μου φάνηκε εξωφρενική Αρχική Δημοσίευση από zorica: περιεργο αυτο και κατι δεν μ`αρεσει... πρωτα λεει οτι το εδωσε το κοριτσι...μετα δεν το εδωσε...εφυγε απο Αθηνα και τα εχει αφησει μονα τους τα μικρα?Δεν υπαρχει κανενας στο σπιτι να σ`τα δειξει?! Click για ανάπτυξη... Και εμένα μου φάινεται πολύ περίεργη κ ανεύθυνη συμπεριφορά αυτή. Καλά μια κοπέλα δεν έδινε τα γατάκια ο κύριος πως προέκυψε; Βρε λετε να είναι Pet shop τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:09 Η zorica έγραψε: #3.598 24-10-08 17:09 Αυτην λεω να βαλω στην υπογραφη τωρα www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1024.JPG Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:10 Η moukelis έγραψε: #3.599 24-10-08 17:10 Ελενα κι εγω το φοβαμαι,αλλα η δικη μας τιμη δεν θα ειναι αντιπροσωπευτικη νομιζω,μια και θα χρειαστει μαλλον να παει εκτος νησιου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:11 Η Μαρία Γάτσιου: #3.600 24-10-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δώρα αν δεν σου είναι δύσκολο μπορείς να μου πεις πόσο σου ζήτηση για τις εξετάσεις αυτές; Γιατί εμένα μου είπε μία τιμή κ μου φάνηκε εξωφρενική Και εμένα μου φάινεται πολύ περίεργη κ ανεύθυνη συμπεριφορά αυτή. Καλά μια κοπέλα δεν έδινε τα γατάκια ο κύριος πως προέκυψε; Βρε λετε να είναι Pet shop τελικά; Click για ανάπτυξη... και εγώ ανησυχώ πολύ...η κοπέλα που έβαλε την αγγελία μου έδωσε το κινητό του πατέρα της γιατί λέει αυτός τα έχει και τον πήρα σήμερα και μου είπε οτι μένει Πειραιά και να βρεθούμε από Δευτέρα, γιατί τώρα λείπει, να τα δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 178 179 180 181 182 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 180 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 180 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γράψε λάθος ,συγνώμη Μαρία απλά άργησε να έρθει η απάντηση.. τα λέμε από μσν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:33 Η Μαρία Γάτσιου: #3.585 24-10-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: αυτο εννοώ κατα κάποιο τρόπο πρινς , αλλά από τι βλέπω δεν υπάρχει και τόσο ευγενής άμιλλα στο παιχνίδι.. Click για ανάπτυξη... Σου έστειλα το msn μου με πμ δεν ξέρω αν το πήρες,δεν έχω πρόβλημα να μιλήσουμε να δούμε τι θα κάνουμε ίσα ίσα θα χαρώ να πάμε μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:41 Ο Kostis85 έγραψε: #3.586 24-10-08 14:41 Να πάμε μαζί λίγο δύσκολο ακόμα αν το βιάζεσαι δυλαδή τα θέμα..Εγώ σε ε΄κανα αντ αλλά δείχνει να είσαι εκτός συνδεσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 15:32 Η elvenstar: #3.587 24-10-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα!! Zorica!! Καλά η υπογραφή σου είναι... τι να πω... ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!! Έλενα δεν έχουμε ποτέ μιλήσει αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για σένα! Περαστικά σας!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ έχω ακούσει τα καλύτερα για σένα όσο για το ότι δεν μιλήσαμε καιρός είναι από σήμερα το βράδυ να αρχίσουμε να μιλάμε Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα...α βλέπω εσείς είστε στο βραδυνό chat πολύ, μήπως να έρχομαι κι εγώ με το κρασάκι μου, έτσι για ενα ποτάκι καλέ... Click για ανάπτυξη... Να ρθεις, να ρθεις εμείς εδώ δεν έχουμε κ "πόρτα" Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τι έχει το ματάκι?συγνώμη που ρωτάω.. Click για ανάπτυξη... Μα γιατί ζητάς συγνώμη, ίσα ίσα που ενδιαφέρεσαι κ ρωτάς, κ σ ευχαριστώ πάρα πολύ γι αυτό. Μωρέ έτσι το βρήκα με πρόβλημα στα ματάκια ήταν κ τα δύο κλειστα με πύον στην αρχή αλλα μετά από αγωγή σώθηκε το ένα του ματάκι ενώ το άλλο έχει ακόμα κάτι σαν υμένα που σκεπάζει τον βολβό, ο γιατρός είπε ότι έχει κερατίτιδα κ υπάρχουν κ αγγεία στην περιοχή. κ ενω στην αρχή φαινόταν να πάει καλά κ λίγο λίγο αυτός ο υμένας να υποχωρεί τώρα γίνεται όλο κ πιο αδιαφανείς κ το κομμάτι αυτό με τα αγγεία μεγαλώνει όλο κ περισσότερο. Και στεναχωριέμαι πάρα πολύ γι αυτό δεν ξέρω τι να κάνω. Ο γιατρός μου δεν μπορεί να κάνει κ πολλά πράγματα γιατί δεν ειδικευμένος στα μάτια. Και ναι ειμαστε βραδινοί τύποι κ δεν σηκωνόμαστε κ πολύ πρωί γιατί φοβόμαστε να μη μας κάψει το φως της ημέρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 15:37 Η moukelis έγραψε: #3.588 24-10-08 15:37 Βρυκολακιασμενη Σλιθ... Τι κανει το μπεμπε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 15:41 Η elvenstar: #3.589 24-10-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Όχι ακόμα δεν έχω κανένα νέο αλλά μάλλον το απόγευμα θα πάω να δω τα γατάκια και να μιλήσω με τον κύριο που τα έχει,μου είπε οτι έχει ένα λιλά θηλυκο και ένα άσπρο αρσενικό δεν ξέρω ποιο θα υιοθετήσω γιατί από τη μία προτιμώ αγοράκι από την άλλη το λιλά είναι το αγαπημένο μου χρώμα σε γατάκι....θα δούμε,μόλις έχω νεότερα θα σας τα πω με το ν και με το σ..ελπίζω όλα να πάνε καλά,έχω πολύ άγχος Click για ανάπτυξη... Μαρία δε σου είχε πει ότι το κοριτσάκι το είχε δώσει ήδη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 15:44 Η elvenstar: #3.590 24-10-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρυκολακιασμενη Σλιθ... Τι κανει το μπεμπε; Click για ανάπτυξη... Χχχχχχχχχχχχ!!!! όπως είπα κ πιο πάνω το ματάκι του δεν πάει κ τόσο καλά, κατά τ΄ αλλα είναι ο κόκκινος σίφουνας δεν αφήνει κανεναν σε ησυχία κ κανέναν αδάγκωτο Εσείς τι κάνετε; Τον πήρες τον καπεταν φασαρία; φωτογραφίες βάλατε; Το τατού σας πως είναι (για να θυμηθώ έχω άλλη απορία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 15:54 Η moukelis έγραψε: #3.591 24-10-08 15:54 Παντα ευγενικη και διακριτικη...Τη λαμπα ξεχασες μαρη! Ο βουτυρομπεμπες ειναι μεσα,εγραψα στο θεμα του.Φωτο σε λιγο,επρεπε να φαω κιολας καλε η γατομανα!Το τατουαζ καλα παει,σημερα θα βγαλω τη γαζα και θα περιμενω να κανει καπαλακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 15:57 Η Μαρία Γάτσιου: #3.592 24-10-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μαρία δε σου είχε πει ότι το κοριτσάκι το είχε δώσει ήδη; Click για ανάπτυξη... ναι έτσι μου είχε πει αλλά μάλλον δεν θα εννοούσε αυτό...τέλος πάντων τον πήρα και μου είπε οτι είναι εκτός Αθηνών και να βρεθούμε από Δευτέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 15:59 Η moukelis έγραψε: #3.593 24-10-08 15:59 Α δε σας ειπα,σημερα η γιατρος με ενημερωσε οτι στο νησι δεν υπαρχει εργαστηριο για τα τεστ λευχαιμιας και λοιμωδους,και θα ρωτησει στα Παστερ...Πρεπει ομως να τα κανει συντομα η μικρη,για να ειμαστε σιγουροι 100% οτι δεν εχει κατι πριν μας κανει σοκολατακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 16:55 Η zorica έγραψε: #3.594 24-10-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ναι έτσι μου είχε πει αλλά μάλλον δεν θα εννοούσε αυτό...τέλος πάντων τον πήρα και μου είπε οτι είναι εκτός Αθηνών και να βρεθούμε από Δευτέρα Click για ανάπτυξη... περιεργο αυτο και κατι δεν μ`αρεσει... πρωτα λεει οτι το εδωσε το κοριτσι...μετα δεν το εδωσε...εφυγε απο Αθηνα και τα εχει αφησει μονα τους τα μικρα?Δεν υπαρχει κανενας στο σπιτι να σ`τα δειξει?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:02 Η zorica έγραψε: #3.595 24-10-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ναι έτσι μου είχε πει αλλά μάλλον δεν θα εννοούσε αυτό...τέλος πάντων τον πήρα και μου είπε οτι είναι εκτός Αθηνών και να βρεθούμε από Δευτέρα Click για ανάπτυξη... η καινουρια φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:06 Η zorica έγραψε: #3.596 24-10-08 17:06 και μια αλλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:08 Η elvenstar: #3.597 24-10-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δε σας ειπα,σημερα η γιατρος με ενημερωσε οτι στο νησι δεν υπαρχει εργαστηριο για τα τεστ λευχαιμιας και λοιμωδους,και θα ρωτησει στα Παστερ...Πρεπει ομως να τα κανει συντομα η μικρη,για να ειμαστε σιγουροι 100% οτι δεν εχει κατι πριν μας κανει σοκολατακια... Click για ανάπτυξη... Δώρα αν δεν σου είναι δύσκολο μπορείς να μου πεις πόσο σου ζήτηση για τις εξετάσεις αυτές; Γιατί εμένα μου είπε μία τιμή κ μου φάνηκε εξωφρενική Αρχική Δημοσίευση από zorica: περιεργο αυτο και κατι δεν μ`αρεσει... πρωτα λεει οτι το εδωσε το κοριτσι...μετα δεν το εδωσε...εφυγε απο Αθηνα και τα εχει αφησει μονα τους τα μικρα?Δεν υπαρχει κανενας στο σπιτι να σ`τα δειξει?! Click για ανάπτυξη... Και εμένα μου φάινεται πολύ περίεργη κ ανεύθυνη συμπεριφορά αυτή. Καλά μια κοπέλα δεν έδινε τα γατάκια ο κύριος πως προέκυψε; Βρε λετε να είναι Pet shop τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:09 Η zorica έγραψε: #3.598 24-10-08 17:09 Αυτην λεω να βαλω στην υπογραφη τωρα www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1024.JPG Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:10 Η moukelis έγραψε: #3.599 24-10-08 17:10 Ελενα κι εγω το φοβαμαι,αλλα η δικη μας τιμη δεν θα ειναι αντιπροσωπευτικη νομιζω,μια και θα χρειαστει μαλλον να παει εκτος νησιου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:11 Η Μαρία Γάτσιου: #3.600 24-10-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δώρα αν δεν σου είναι δύσκολο μπορείς να μου πεις πόσο σου ζήτηση για τις εξετάσεις αυτές; Γιατί εμένα μου είπε μία τιμή κ μου φάνηκε εξωφρενική Και εμένα μου φάινεται πολύ περίεργη κ ανεύθυνη συμπεριφορά αυτή. Καλά μια κοπέλα δεν έδινε τα γατάκια ο κύριος πως προέκυψε; Βρε λετε να είναι Pet shop τελικά; Click για ανάπτυξη... και εγώ ανησυχώ πολύ...η κοπέλα που έβαλε την αγγελία μου έδωσε το κινητό του πατέρα της γιατί λέει αυτός τα έχει και τον πήρα σήμερα και μου είπε οτι μένει Πειραιά και να βρεθούμε από Δευτέρα, γιατί τώρα λείπει, να τα δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 178 179 180 181 182 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 180 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 180 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: αυτο εννοώ κατα κάποιο τρόπο πρινς , αλλά από τι βλέπω δεν υπάρχει και τόσο ευγενής άμιλλα στο παιχνίδι.. Click για ανάπτυξη... Σου έστειλα το msn μου με πμ δεν ξέρω αν το πήρες,δεν έχω πρόβλημα να μιλήσουμε να δούμε τι θα κάνουμε ίσα ίσα θα χαρώ να πάμε μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:41 Ο Kostis85 έγραψε: #3.586 24-10-08 14:41 Να πάμε μαζί λίγο δύσκολο ακόμα αν το βιάζεσαι δυλαδή τα θέμα..Εγώ σε ε΄κανα αντ αλλά δείχνει να είσαι εκτός συνδεσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 15:32 Η elvenstar: #3.587 24-10-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα!! Zorica!! Καλά η υπογραφή σου είναι... τι να πω... ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!! Έλενα δεν έχουμε ποτέ μιλήσει αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για σένα! Περαστικά σας!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ έχω ακούσει τα καλύτερα για σένα όσο για το ότι δεν μιλήσαμε καιρός είναι από σήμερα το βράδυ να αρχίσουμε να μιλάμε Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα...α βλέπω εσείς είστε στο βραδυνό chat πολύ, μήπως να έρχομαι κι εγώ με το κρασάκι μου, έτσι για ενα ποτάκι καλέ... Click για ανάπτυξη... Να ρθεις, να ρθεις εμείς εδώ δεν έχουμε κ "πόρτα" Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τι έχει το ματάκι?συγνώμη που ρωτάω.. Click για ανάπτυξη... Μα γιατί ζητάς συγνώμη, ίσα ίσα που ενδιαφέρεσαι κ ρωτάς, κ σ ευχαριστώ πάρα πολύ γι αυτό. Μωρέ έτσι το βρήκα με πρόβλημα στα ματάκια ήταν κ τα δύο κλειστα με πύον στην αρχή αλλα μετά από αγωγή σώθηκε το ένα του ματάκι ενώ το άλλο έχει ακόμα κάτι σαν υμένα που σκεπάζει τον βολβό, ο γιατρός είπε ότι έχει κερατίτιδα κ υπάρχουν κ αγγεία στην περιοχή. κ ενω στην αρχή φαινόταν να πάει καλά κ λίγο λίγο αυτός ο υμένας να υποχωρεί τώρα γίνεται όλο κ πιο αδιαφανείς κ το κομμάτι αυτό με τα αγγεία μεγαλώνει όλο κ περισσότερο. Και στεναχωριέμαι πάρα πολύ γι αυτό δεν ξέρω τι να κάνω. Ο γιατρός μου δεν μπορεί να κάνει κ πολλά πράγματα γιατί δεν ειδικευμένος στα μάτια. Και ναι ειμαστε βραδινοί τύποι κ δεν σηκωνόμαστε κ πολύ πρωί γιατί φοβόμαστε να μη μας κάψει το φως της ημέρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 15:37 Η moukelis έγραψε: #3.588 24-10-08 15:37 Βρυκολακιασμενη Σλιθ... Τι κανει το μπεμπε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 15:41 Η elvenstar: #3.589 24-10-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Όχι ακόμα δεν έχω κανένα νέο αλλά μάλλον το απόγευμα θα πάω να δω τα γατάκια και να μιλήσω με τον κύριο που τα έχει,μου είπε οτι έχει ένα λιλά θηλυκο και ένα άσπρο αρσενικό δεν ξέρω ποιο θα υιοθετήσω γιατί από τη μία προτιμώ αγοράκι από την άλλη το λιλά είναι το αγαπημένο μου χρώμα σε γατάκι....θα δούμε,μόλις έχω νεότερα θα σας τα πω με το ν και με το σ..ελπίζω όλα να πάνε καλά,έχω πολύ άγχος Click για ανάπτυξη... Μαρία δε σου είχε πει ότι το κοριτσάκι το είχε δώσει ήδη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 15:44 Η elvenstar: #3.590 24-10-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρυκολακιασμενη Σλιθ... Τι κανει το μπεμπε; Click για ανάπτυξη... Χχχχχχχχχχχχ!!!! όπως είπα κ πιο πάνω το ματάκι του δεν πάει κ τόσο καλά, κατά τ΄ αλλα είναι ο κόκκινος σίφουνας δεν αφήνει κανεναν σε ησυχία κ κανέναν αδάγκωτο Εσείς τι κάνετε; Τον πήρες τον καπεταν φασαρία; φωτογραφίες βάλατε; Το τατού σας πως είναι (για να θυμηθώ έχω άλλη απορία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 15:54 Η moukelis έγραψε: #3.591 24-10-08 15:54 Παντα ευγενικη και διακριτικη...Τη λαμπα ξεχασες μαρη! Ο βουτυρομπεμπες ειναι μεσα,εγραψα στο θεμα του.Φωτο σε λιγο,επρεπε να φαω κιολας καλε η γατομανα!Το τατουαζ καλα παει,σημερα θα βγαλω τη γαζα και θα περιμενω να κανει καπαλακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 15:57 Η Μαρία Γάτσιου: #3.592 24-10-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μαρία δε σου είχε πει ότι το κοριτσάκι το είχε δώσει ήδη; Click για ανάπτυξη... ναι έτσι μου είχε πει αλλά μάλλον δεν θα εννοούσε αυτό...τέλος πάντων τον πήρα και μου είπε οτι είναι εκτός Αθηνών και να βρεθούμε από Δευτέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 15:59 Η moukelis έγραψε: #3.593 24-10-08 15:59 Α δε σας ειπα,σημερα η γιατρος με ενημερωσε οτι στο νησι δεν υπαρχει εργαστηριο για τα τεστ λευχαιμιας και λοιμωδους,και θα ρωτησει στα Παστερ...Πρεπει ομως να τα κανει συντομα η μικρη,για να ειμαστε σιγουροι 100% οτι δεν εχει κατι πριν μας κανει σοκολατακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 16:55 Η zorica έγραψε: #3.594 24-10-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ναι έτσι μου είχε πει αλλά μάλλον δεν θα εννοούσε αυτό...τέλος πάντων τον πήρα και μου είπε οτι είναι εκτός Αθηνών και να βρεθούμε από Δευτέρα Click για ανάπτυξη... περιεργο αυτο και κατι δεν μ`αρεσει... πρωτα λεει οτι το εδωσε το κοριτσι...μετα δεν το εδωσε...εφυγε απο Αθηνα και τα εχει αφησει μονα τους τα μικρα?Δεν υπαρχει κανενας στο σπιτι να σ`τα δειξει?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:02 Η zorica έγραψε: #3.595 24-10-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ναι έτσι μου είχε πει αλλά μάλλον δεν θα εννοούσε αυτό...τέλος πάντων τον πήρα και μου είπε οτι είναι εκτός Αθηνών και να βρεθούμε από Δευτέρα Click για ανάπτυξη... η καινουρια φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:06 Η zorica έγραψε: #3.596 24-10-08 17:06 και μια αλλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:08 Η elvenstar: #3.597 24-10-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δε σας ειπα,σημερα η γιατρος με ενημερωσε οτι στο νησι δεν υπαρχει εργαστηριο για τα τεστ λευχαιμιας και λοιμωδους,και θα ρωτησει στα Παστερ...Πρεπει ομως να τα κανει συντομα η μικρη,για να ειμαστε σιγουροι 100% οτι δεν εχει κατι πριν μας κανει σοκολατακια... Click για ανάπτυξη... Δώρα αν δεν σου είναι δύσκολο μπορείς να μου πεις πόσο σου ζήτηση για τις εξετάσεις αυτές; Γιατί εμένα μου είπε μία τιμή κ μου φάνηκε εξωφρενική Αρχική Δημοσίευση από zorica: περιεργο αυτο και κατι δεν μ`αρεσει... πρωτα λεει οτι το εδωσε το κοριτσι...μετα δεν το εδωσε...εφυγε απο Αθηνα και τα εχει αφησει μονα τους τα μικρα?Δεν υπαρχει κανενας στο σπιτι να σ`τα δειξει?! Click για ανάπτυξη... Και εμένα μου φάινεται πολύ περίεργη κ ανεύθυνη συμπεριφορά αυτή. Καλά μια κοπέλα δεν έδινε τα γατάκια ο κύριος πως προέκυψε; Βρε λετε να είναι Pet shop τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:09 Η zorica έγραψε: #3.598 24-10-08 17:09 Αυτην λεω να βαλω στην υπογραφη τωρα www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1024.JPG Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:10 Η moukelis έγραψε: #3.599 24-10-08 17:10 Ελενα κι εγω το φοβαμαι,αλλα η δικη μας τιμη δεν θα ειναι αντιπροσωπευτικη νομιζω,μια και θα χρειαστει μαλλον να παει εκτος νησιου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:11 Η Μαρία Γάτσιου: #3.600 24-10-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δώρα αν δεν σου είναι δύσκολο μπορείς να μου πεις πόσο σου ζήτηση για τις εξετάσεις αυτές; Γιατί εμένα μου είπε μία τιμή κ μου φάνηκε εξωφρενική Και εμένα μου φάινεται πολύ περίεργη κ ανεύθυνη συμπεριφορά αυτή. Καλά μια κοπέλα δεν έδινε τα γατάκια ο κύριος πως προέκυψε; Βρε λετε να είναι Pet shop τελικά; Click για ανάπτυξη... και εγώ ανησυχώ πολύ...η κοπέλα που έβαλε την αγγελία μου έδωσε το κινητό του πατέρα της γιατί λέει αυτός τα έχει και τον πήρα σήμερα και μου είπε οτι μένει Πειραιά και να βρεθούμε από Δευτέρα, γιατί τώρα λείπει, να τα δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 178 179 180 181 182 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 180 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 180 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να πάμε μαζί λίγο δύσκολο ακόμα αν το βιάζεσαι δυλαδή τα θέμα..Εγώ σε ε΄κανα αντ αλλά δείχνει να είσαι εκτός συνδεσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 15:32 Η elvenstar: #3.587 24-10-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα!! Zorica!! Καλά η υπογραφή σου είναι... τι να πω... ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!! Έλενα δεν έχουμε ποτέ μιλήσει αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για σένα! Περαστικά σας!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ έχω ακούσει τα καλύτερα για σένα όσο για το ότι δεν μιλήσαμε καιρός είναι από σήμερα το βράδυ να αρχίσουμε να μιλάμε Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα...α βλέπω εσείς είστε στο βραδυνό chat πολύ, μήπως να έρχομαι κι εγώ με το κρασάκι μου, έτσι για ενα ποτάκι καλέ... Click για ανάπτυξη... Να ρθεις, να ρθεις εμείς εδώ δεν έχουμε κ "πόρτα" Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τι έχει το ματάκι?συγνώμη που ρωτάω.. Click για ανάπτυξη... Μα γιατί ζητάς συγνώμη, ίσα ίσα που ενδιαφέρεσαι κ ρωτάς, κ σ ευχαριστώ πάρα πολύ γι αυτό. Μωρέ έτσι το βρήκα με πρόβλημα στα ματάκια ήταν κ τα δύο κλειστα με πύον στην αρχή αλλα μετά από αγωγή σώθηκε το ένα του ματάκι ενώ το άλλο έχει ακόμα κάτι σαν υμένα που σκεπάζει τον βολβό, ο γιατρός είπε ότι έχει κερατίτιδα κ υπάρχουν κ αγγεία στην περιοχή. κ ενω στην αρχή φαινόταν να πάει καλά κ λίγο λίγο αυτός ο υμένας να υποχωρεί τώρα γίνεται όλο κ πιο αδιαφανείς κ το κομμάτι αυτό με τα αγγεία μεγαλώνει όλο κ περισσότερο. Και στεναχωριέμαι πάρα πολύ γι αυτό δεν ξέρω τι να κάνω. Ο γιατρός μου δεν μπορεί να κάνει κ πολλά πράγματα γιατί δεν ειδικευμένος στα μάτια. Και ναι ειμαστε βραδινοί τύποι κ δεν σηκωνόμαστε κ πολύ πρωί γιατί φοβόμαστε να μη μας κάψει το φως της ημέρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 15:37 Η moukelis έγραψε: #3.588 24-10-08 15:37 Βρυκολακιασμενη Σλιθ... Τι κανει το μπεμπε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 15:41 Η elvenstar: #3.589 24-10-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Όχι ακόμα δεν έχω κανένα νέο αλλά μάλλον το απόγευμα θα πάω να δω τα γατάκια και να μιλήσω με τον κύριο που τα έχει,μου είπε οτι έχει ένα λιλά θηλυκο και ένα άσπρο αρσενικό δεν ξέρω ποιο θα υιοθετήσω γιατί από τη μία προτιμώ αγοράκι από την άλλη το λιλά είναι το αγαπημένο μου χρώμα σε γατάκι....θα δούμε,μόλις έχω νεότερα θα σας τα πω με το ν και με το σ..ελπίζω όλα να πάνε καλά,έχω πολύ άγχος Click για ανάπτυξη... Μαρία δε σου είχε πει ότι το κοριτσάκι το είχε δώσει ήδη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 15:44 Η elvenstar: #3.590 24-10-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρυκολακιασμενη Σλιθ... Τι κανει το μπεμπε; Click για ανάπτυξη... Χχχχχχχχχχχχ!!!! όπως είπα κ πιο πάνω το ματάκι του δεν πάει κ τόσο καλά, κατά τ΄ αλλα είναι ο κόκκινος σίφουνας δεν αφήνει κανεναν σε ησυχία κ κανέναν αδάγκωτο Εσείς τι κάνετε; Τον πήρες τον καπεταν φασαρία; φωτογραφίες βάλατε; Το τατού σας πως είναι (για να θυμηθώ έχω άλλη απορία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 15:54 Η moukelis έγραψε: #3.591 24-10-08 15:54 Παντα ευγενικη και διακριτικη...Τη λαμπα ξεχασες μαρη! Ο βουτυρομπεμπες ειναι μεσα,εγραψα στο θεμα του.Φωτο σε λιγο,επρεπε να φαω κιολας καλε η γατομανα!Το τατουαζ καλα παει,σημερα θα βγαλω τη γαζα και θα περιμενω να κανει καπαλακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 15:57 Η Μαρία Γάτσιου: #3.592 24-10-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μαρία δε σου είχε πει ότι το κοριτσάκι το είχε δώσει ήδη; Click για ανάπτυξη... ναι έτσι μου είχε πει αλλά μάλλον δεν θα εννοούσε αυτό...τέλος πάντων τον πήρα και μου είπε οτι είναι εκτός Αθηνών και να βρεθούμε από Δευτέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 15:59 Η moukelis έγραψε: #3.593 24-10-08 15:59 Α δε σας ειπα,σημερα η γιατρος με ενημερωσε οτι στο νησι δεν υπαρχει εργαστηριο για τα τεστ λευχαιμιας και λοιμωδους,και θα ρωτησει στα Παστερ...Πρεπει ομως να τα κανει συντομα η μικρη,για να ειμαστε σιγουροι 100% οτι δεν εχει κατι πριν μας κανει σοκολατακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 16:55 Η zorica έγραψε: #3.594 24-10-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ναι έτσι μου είχε πει αλλά μάλλον δεν θα εννοούσε αυτό...τέλος πάντων τον πήρα και μου είπε οτι είναι εκτός Αθηνών και να βρεθούμε από Δευτέρα Click για ανάπτυξη... περιεργο αυτο και κατι δεν μ`αρεσει... πρωτα λεει οτι το εδωσε το κοριτσι...μετα δεν το εδωσε...εφυγε απο Αθηνα και τα εχει αφησει μονα τους τα μικρα?Δεν υπαρχει κανενας στο σπιτι να σ`τα δειξει?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:02 Η zorica έγραψε: #3.595 24-10-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ναι έτσι μου είχε πει αλλά μάλλον δεν θα εννοούσε αυτό...τέλος πάντων τον πήρα και μου είπε οτι είναι εκτός Αθηνών και να βρεθούμε από Δευτέρα Click για ανάπτυξη... η καινουρια φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:06 Η zorica έγραψε: #3.596 24-10-08 17:06 και μια αλλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:08 Η elvenstar: #3.597 24-10-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δε σας ειπα,σημερα η γιατρος με ενημερωσε οτι στο νησι δεν υπαρχει εργαστηριο για τα τεστ λευχαιμιας και λοιμωδους,και θα ρωτησει στα Παστερ...Πρεπει ομως να τα κανει συντομα η μικρη,για να ειμαστε σιγουροι 100% οτι δεν εχει κατι πριν μας κανει σοκολατακια... Click για ανάπτυξη... Δώρα αν δεν σου είναι δύσκολο μπορείς να μου πεις πόσο σου ζήτηση για τις εξετάσεις αυτές; Γιατί εμένα μου είπε μία τιμή κ μου φάνηκε εξωφρενική Αρχική Δημοσίευση από zorica: περιεργο αυτο και κατι δεν μ`αρεσει... πρωτα λεει οτι το εδωσε το κοριτσι...μετα δεν το εδωσε...εφυγε απο Αθηνα και τα εχει αφησει μονα τους τα μικρα?Δεν υπαρχει κανενας στο σπιτι να σ`τα δειξει?! Click για ανάπτυξη... Και εμένα μου φάινεται πολύ περίεργη κ ανεύθυνη συμπεριφορά αυτή. Καλά μια κοπέλα δεν έδινε τα γατάκια ο κύριος πως προέκυψε; Βρε λετε να είναι Pet shop τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:09 Η zorica έγραψε: #3.598 24-10-08 17:09 Αυτην λεω να βαλω στην υπογραφη τωρα www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1024.JPG Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:10 Η moukelis έγραψε: #3.599 24-10-08 17:10 Ελενα κι εγω το φοβαμαι,αλλα η δικη μας τιμη δεν θα ειναι αντιπροσωπευτικη νομιζω,μια και θα χρειαστει μαλλον να παει εκτος νησιου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:11 Η Μαρία Γάτσιου: #3.600 24-10-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δώρα αν δεν σου είναι δύσκολο μπορείς να μου πεις πόσο σου ζήτηση για τις εξετάσεις αυτές; Γιατί εμένα μου είπε μία τιμή κ μου φάνηκε εξωφρενική Και εμένα μου φάινεται πολύ περίεργη κ ανεύθυνη συμπεριφορά αυτή. Καλά μια κοπέλα δεν έδινε τα γατάκια ο κύριος πως προέκυψε; Βρε λετε να είναι Pet shop τελικά; Click για ανάπτυξη... και εγώ ανησυχώ πολύ...η κοπέλα που έβαλε την αγγελία μου έδωσε το κινητό του πατέρα της γιατί λέει αυτός τα έχει και τον πήρα σήμερα και μου είπε οτι μένει Πειραιά και να βρεθούμε από Δευτέρα, γιατί τώρα λείπει, να τα δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 178 179 180 181 182 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 180 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 180 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα!! Zorica!! Καλά η υπογραφή σου είναι... τι να πω... ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!! Έλενα δεν έχουμε ποτέ μιλήσει αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για σένα! Περαστικά σας!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ έχω ακούσει τα καλύτερα για σένα όσο για το ότι δεν μιλήσαμε καιρός είναι από σήμερα το βράδυ να αρχίσουμε να μιλάμε Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα...α βλέπω εσείς είστε στο βραδυνό chat πολύ, μήπως να έρχομαι κι εγώ με το κρασάκι μου, έτσι για ενα ποτάκι καλέ... Click για ανάπτυξη... Να ρθεις, να ρθεις εμείς εδώ δεν έχουμε κ "πόρτα" Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τι έχει το ματάκι?συγνώμη που ρωτάω.. Click για ανάπτυξη... Μα γιατί ζητάς συγνώμη, ίσα ίσα που ενδιαφέρεσαι κ ρωτάς, κ σ ευχαριστώ πάρα πολύ γι αυτό. Μωρέ έτσι το βρήκα με πρόβλημα στα ματάκια ήταν κ τα δύο κλειστα με πύον στην αρχή αλλα μετά από αγωγή σώθηκε το ένα του ματάκι ενώ το άλλο έχει ακόμα κάτι σαν υμένα που σκεπάζει τον βολβό, ο γιατρός είπε ότι έχει κερατίτιδα κ υπάρχουν κ αγγεία στην περιοχή. κ ενω στην αρχή φαινόταν να πάει καλά κ λίγο λίγο αυτός ο υμένας να υποχωρεί τώρα γίνεται όλο κ πιο αδιαφανείς κ το κομμάτι αυτό με τα αγγεία μεγαλώνει όλο κ περισσότερο. Και στεναχωριέμαι πάρα πολύ γι αυτό δεν ξέρω τι να κάνω. Ο γιατρός μου δεν μπορεί να κάνει κ πολλά πράγματα γιατί δεν ειδικευμένος στα μάτια. Και ναι ειμαστε βραδινοί τύποι κ δεν σηκωνόμαστε κ πολύ πρωί γιατί φοβόμαστε να μη μας κάψει το φως της ημέρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 15:37 Η moukelis έγραψε: #3.588 24-10-08 15:37 Βρυκολακιασμενη Σλιθ... Τι κανει το μπεμπε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 15:41 Η elvenstar: #3.589 24-10-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Όχι ακόμα δεν έχω κανένα νέο αλλά μάλλον το απόγευμα θα πάω να δω τα γατάκια και να μιλήσω με τον κύριο που τα έχει,μου είπε οτι έχει ένα λιλά θηλυκο και ένα άσπρο αρσενικό δεν ξέρω ποιο θα υιοθετήσω γιατί από τη μία προτιμώ αγοράκι από την άλλη το λιλά είναι το αγαπημένο μου χρώμα σε γατάκι....θα δούμε,μόλις έχω νεότερα θα σας τα πω με το ν και με το σ..ελπίζω όλα να πάνε καλά,έχω πολύ άγχος Click για ανάπτυξη... Μαρία δε σου είχε πει ότι το κοριτσάκι το είχε δώσει ήδη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 15:44 Η elvenstar: #3.590 24-10-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρυκολακιασμενη Σλιθ... Τι κανει το μπεμπε; Click για ανάπτυξη... Χχχχχχχχχχχχ!!!! όπως είπα κ πιο πάνω το ματάκι του δεν πάει κ τόσο καλά, κατά τ΄ αλλα είναι ο κόκκινος σίφουνας δεν αφήνει κανεναν σε ησυχία κ κανέναν αδάγκωτο Εσείς τι κάνετε; Τον πήρες τον καπεταν φασαρία; φωτογραφίες βάλατε; Το τατού σας πως είναι (για να θυμηθώ έχω άλλη απορία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 15:54 Η moukelis έγραψε: #3.591 24-10-08 15:54 Παντα ευγενικη και διακριτικη...Τη λαμπα ξεχασες μαρη! Ο βουτυρομπεμπες ειναι μεσα,εγραψα στο θεμα του.Φωτο σε λιγο,επρεπε να φαω κιολας καλε η γατομανα!Το τατουαζ καλα παει,σημερα θα βγαλω τη γαζα και θα περιμενω να κανει καπαλακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 15:57 Η Μαρία Γάτσιου: #3.592 24-10-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μαρία δε σου είχε πει ότι το κοριτσάκι το είχε δώσει ήδη; Click για ανάπτυξη... ναι έτσι μου είχε πει αλλά μάλλον δεν θα εννοούσε αυτό...τέλος πάντων τον πήρα και μου είπε οτι είναι εκτός Αθηνών και να βρεθούμε από Δευτέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 15:59 Η moukelis έγραψε: #3.593 24-10-08 15:59 Α δε σας ειπα,σημερα η γιατρος με ενημερωσε οτι στο νησι δεν υπαρχει εργαστηριο για τα τεστ λευχαιμιας και λοιμωδους,και θα ρωτησει στα Παστερ...Πρεπει ομως να τα κανει συντομα η μικρη,για να ειμαστε σιγουροι 100% οτι δεν εχει κατι πριν μας κανει σοκολατακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 16:55 Η zorica έγραψε: #3.594 24-10-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ναι έτσι μου είχε πει αλλά μάλλον δεν θα εννοούσε αυτό...τέλος πάντων τον πήρα και μου είπε οτι είναι εκτός Αθηνών και να βρεθούμε από Δευτέρα Click για ανάπτυξη... περιεργο αυτο και κατι δεν μ`αρεσει... πρωτα λεει οτι το εδωσε το κοριτσι...μετα δεν το εδωσε...εφυγε απο Αθηνα και τα εχει αφησει μονα τους τα μικρα?Δεν υπαρχει κανενας στο σπιτι να σ`τα δειξει?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:02 Η zorica έγραψε: #3.595 24-10-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ναι έτσι μου είχε πει αλλά μάλλον δεν θα εννοούσε αυτό...τέλος πάντων τον πήρα και μου είπε οτι είναι εκτός Αθηνών και να βρεθούμε από Δευτέρα Click για ανάπτυξη... η καινουρια φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:06 Η zorica έγραψε: #3.596 24-10-08 17:06 και μια αλλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:08 Η elvenstar: #3.597 24-10-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δε σας ειπα,σημερα η γιατρος με ενημερωσε οτι στο νησι δεν υπαρχει εργαστηριο για τα τεστ λευχαιμιας και λοιμωδους,και θα ρωτησει στα Παστερ...Πρεπει ομως να τα κανει συντομα η μικρη,για να ειμαστε σιγουροι 100% οτι δεν εχει κατι πριν μας κανει σοκολατακια... Click για ανάπτυξη... Δώρα αν δεν σου είναι δύσκολο μπορείς να μου πεις πόσο σου ζήτηση για τις εξετάσεις αυτές; Γιατί εμένα μου είπε μία τιμή κ μου φάνηκε εξωφρενική Αρχική Δημοσίευση από zorica: περιεργο αυτο και κατι δεν μ`αρεσει... πρωτα λεει οτι το εδωσε το κοριτσι...μετα δεν το εδωσε...εφυγε απο Αθηνα και τα εχει αφησει μονα τους τα μικρα?Δεν υπαρχει κανενας στο σπιτι να σ`τα δειξει?! Click για ανάπτυξη... Και εμένα μου φάινεται πολύ περίεργη κ ανεύθυνη συμπεριφορά αυτή. Καλά μια κοπέλα δεν έδινε τα γατάκια ο κύριος πως προέκυψε; Βρε λετε να είναι Pet shop τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:09 Η zorica έγραψε: #3.598 24-10-08 17:09 Αυτην λεω να βαλω στην υπογραφη τωρα www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1024.JPG Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:10 Η moukelis έγραψε: #3.599 24-10-08 17:10 Ελενα κι εγω το φοβαμαι,αλλα η δικη μας τιμη δεν θα ειναι αντιπροσωπευτικη νομιζω,μια και θα χρειαστει μαλλον να παει εκτος νησιου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:11 Η Μαρία Γάτσιου: #3.600 24-10-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δώρα αν δεν σου είναι δύσκολο μπορείς να μου πεις πόσο σου ζήτηση για τις εξετάσεις αυτές; Γιατί εμένα μου είπε μία τιμή κ μου φάνηκε εξωφρενική Και εμένα μου φάινεται πολύ περίεργη κ ανεύθυνη συμπεριφορά αυτή. Καλά μια κοπέλα δεν έδινε τα γατάκια ο κύριος πως προέκυψε; Βρε λετε να είναι Pet shop τελικά; Click για ανάπτυξη... και εγώ ανησυχώ πολύ...η κοπέλα που έβαλε την αγγελία μου έδωσε το κινητό του πατέρα της γιατί λέει αυτός τα έχει και τον πήρα σήμερα και μου είπε οτι μένει Πειραιά και να βρεθούμε από Δευτέρα, γιατί τώρα λείπει, να τα δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 178 179 180 181 182 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 180 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 180 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βρυκολακιασμενη Σλιθ... Τι κανει το μπεμπε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 15:41 Η elvenstar: #3.589 24-10-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Όχι ακόμα δεν έχω κανένα νέο αλλά μάλλον το απόγευμα θα πάω να δω τα γατάκια και να μιλήσω με τον κύριο που τα έχει,μου είπε οτι έχει ένα λιλά θηλυκο και ένα άσπρο αρσενικό δεν ξέρω ποιο θα υιοθετήσω γιατί από τη μία προτιμώ αγοράκι από την άλλη το λιλά είναι το αγαπημένο μου χρώμα σε γατάκι....θα δούμε,μόλις έχω νεότερα θα σας τα πω με το ν και με το σ..ελπίζω όλα να πάνε καλά,έχω πολύ άγχος Click για ανάπτυξη... Μαρία δε σου είχε πει ότι το κοριτσάκι το είχε δώσει ήδη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 15:44 Η elvenstar: #3.590 24-10-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρυκολακιασμενη Σλιθ... Τι κανει το μπεμπε; Click για ανάπτυξη... Χχχχχχχχχχχχ!!!! όπως είπα κ πιο πάνω το ματάκι του δεν πάει κ τόσο καλά, κατά τ΄ αλλα είναι ο κόκκινος σίφουνας δεν αφήνει κανεναν σε ησυχία κ κανέναν αδάγκωτο Εσείς τι κάνετε; Τον πήρες τον καπεταν φασαρία; φωτογραφίες βάλατε; Το τατού σας πως είναι (για να θυμηθώ έχω άλλη απορία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 15:54 Η moukelis έγραψε: #3.591 24-10-08 15:54 Παντα ευγενικη και διακριτικη...Τη λαμπα ξεχασες μαρη! Ο βουτυρομπεμπες ειναι μεσα,εγραψα στο θεμα του.Φωτο σε λιγο,επρεπε να φαω κιολας καλε η γατομανα!Το τατουαζ καλα παει,σημερα θα βγαλω τη γαζα και θα περιμενω να κανει καπαλακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 15:57 Η Μαρία Γάτσιου: #3.592 24-10-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μαρία δε σου είχε πει ότι το κοριτσάκι το είχε δώσει ήδη; Click για ανάπτυξη... ναι έτσι μου είχε πει αλλά μάλλον δεν θα εννοούσε αυτό...τέλος πάντων τον πήρα και μου είπε οτι είναι εκτός Αθηνών και να βρεθούμε από Δευτέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 15:59 Η moukelis έγραψε: #3.593 24-10-08 15:59 Α δε σας ειπα,σημερα η γιατρος με ενημερωσε οτι στο νησι δεν υπαρχει εργαστηριο για τα τεστ λευχαιμιας και λοιμωδους,και θα ρωτησει στα Παστερ...Πρεπει ομως να τα κανει συντομα η μικρη,για να ειμαστε σιγουροι 100% οτι δεν εχει κατι πριν μας κανει σοκολατακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 16:55 Η zorica έγραψε: #3.594 24-10-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ναι έτσι μου είχε πει αλλά μάλλον δεν θα εννοούσε αυτό...τέλος πάντων τον πήρα και μου είπε οτι είναι εκτός Αθηνών και να βρεθούμε από Δευτέρα Click για ανάπτυξη... περιεργο αυτο και κατι δεν μ`αρεσει... πρωτα λεει οτι το εδωσε το κοριτσι...μετα δεν το εδωσε...εφυγε απο Αθηνα και τα εχει αφησει μονα τους τα μικρα?Δεν υπαρχει κανενας στο σπιτι να σ`τα δειξει?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:02 Η zorica έγραψε: #3.595 24-10-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ναι έτσι μου είχε πει αλλά μάλλον δεν θα εννοούσε αυτό...τέλος πάντων τον πήρα και μου είπε οτι είναι εκτός Αθηνών και να βρεθούμε από Δευτέρα Click για ανάπτυξη... η καινουρια φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:06 Η zorica έγραψε: #3.596 24-10-08 17:06 και μια αλλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:08 Η elvenstar: #3.597 24-10-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δε σας ειπα,σημερα η γιατρος με ενημερωσε οτι στο νησι δεν υπαρχει εργαστηριο για τα τεστ λευχαιμιας και λοιμωδους,και θα ρωτησει στα Παστερ...Πρεπει ομως να τα κανει συντομα η μικρη,για να ειμαστε σιγουροι 100% οτι δεν εχει κατι πριν μας κανει σοκολατακια... Click για ανάπτυξη... Δώρα αν δεν σου είναι δύσκολο μπορείς να μου πεις πόσο σου ζήτηση για τις εξετάσεις αυτές; Γιατί εμένα μου είπε μία τιμή κ μου φάνηκε εξωφρενική Αρχική Δημοσίευση από zorica: περιεργο αυτο και κατι δεν μ`αρεσει... πρωτα λεει οτι το εδωσε το κοριτσι...μετα δεν το εδωσε...εφυγε απο Αθηνα και τα εχει αφησει μονα τους τα μικρα?Δεν υπαρχει κανενας στο σπιτι να σ`τα δειξει?! Click για ανάπτυξη... Και εμένα μου φάινεται πολύ περίεργη κ ανεύθυνη συμπεριφορά αυτή. Καλά μια κοπέλα δεν έδινε τα γατάκια ο κύριος πως προέκυψε; Βρε λετε να είναι Pet shop τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:09 Η zorica έγραψε: #3.598 24-10-08 17:09 Αυτην λεω να βαλω στην υπογραφη τωρα www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1024.JPG Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:10 Η moukelis έγραψε: #3.599 24-10-08 17:10 Ελενα κι εγω το φοβαμαι,αλλα η δικη μας τιμη δεν θα ειναι αντιπροσωπευτικη νομιζω,μια και θα χρειαστει μαλλον να παει εκτος νησιου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:11 Η Μαρία Γάτσιου: #3.600 24-10-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δώρα αν δεν σου είναι δύσκολο μπορείς να μου πεις πόσο σου ζήτηση για τις εξετάσεις αυτές; Γιατί εμένα μου είπε μία τιμή κ μου φάνηκε εξωφρενική Και εμένα μου φάινεται πολύ περίεργη κ ανεύθυνη συμπεριφορά αυτή. Καλά μια κοπέλα δεν έδινε τα γατάκια ο κύριος πως προέκυψε; Βρε λετε να είναι Pet shop τελικά; Click για ανάπτυξη... και εγώ ανησυχώ πολύ...η κοπέλα που έβαλε την αγγελία μου έδωσε το κινητό του πατέρα της γιατί λέει αυτός τα έχει και τον πήρα σήμερα και μου είπε οτι μένει Πειραιά και να βρεθούμε από Δευτέρα, γιατί τώρα λείπει, να τα δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 178 179 180 181 182 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 180 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 180 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Όχι ακόμα δεν έχω κανένα νέο αλλά μάλλον το απόγευμα θα πάω να δω τα γατάκια και να μιλήσω με τον κύριο που τα έχει,μου είπε οτι έχει ένα λιλά θηλυκο και ένα άσπρο αρσενικό δεν ξέρω ποιο θα υιοθετήσω γιατί από τη μία προτιμώ αγοράκι από την άλλη το λιλά είναι το αγαπημένο μου χρώμα σε γατάκι....θα δούμε,μόλις έχω νεότερα θα σας τα πω με το ν και με το σ..ελπίζω όλα να πάνε καλά,έχω πολύ άγχος Click για ανάπτυξη... Μαρία δε σου είχε πει ότι το κοριτσάκι το είχε δώσει ήδη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 15:44 Η elvenstar: #3.590 24-10-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρυκολακιασμενη Σλιθ... Τι κανει το μπεμπε; Click για ανάπτυξη... Χχχχχχχχχχχχ!!!! όπως είπα κ πιο πάνω το ματάκι του δεν πάει κ τόσο καλά, κατά τ΄ αλλα είναι ο κόκκινος σίφουνας δεν αφήνει κανεναν σε ησυχία κ κανέναν αδάγκωτο Εσείς τι κάνετε; Τον πήρες τον καπεταν φασαρία; φωτογραφίες βάλατε; Το τατού σας πως είναι (για να θυμηθώ έχω άλλη απορία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 15:54 Η moukelis έγραψε: #3.591 24-10-08 15:54 Παντα ευγενικη και διακριτικη...Τη λαμπα ξεχασες μαρη! Ο βουτυρομπεμπες ειναι μεσα,εγραψα στο θεμα του.Φωτο σε λιγο,επρεπε να φαω κιολας καλε η γατομανα!Το τατουαζ καλα παει,σημερα θα βγαλω τη γαζα και θα περιμενω να κανει καπαλακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 15:57 Η Μαρία Γάτσιου: #3.592 24-10-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μαρία δε σου είχε πει ότι το κοριτσάκι το είχε δώσει ήδη; Click για ανάπτυξη... ναι έτσι μου είχε πει αλλά μάλλον δεν θα εννοούσε αυτό...τέλος πάντων τον πήρα και μου είπε οτι είναι εκτός Αθηνών και να βρεθούμε από Δευτέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 15:59 Η moukelis έγραψε: #3.593 24-10-08 15:59 Α δε σας ειπα,σημερα η γιατρος με ενημερωσε οτι στο νησι δεν υπαρχει εργαστηριο για τα τεστ λευχαιμιας και λοιμωδους,και θα ρωτησει στα Παστερ...Πρεπει ομως να τα κανει συντομα η μικρη,για να ειμαστε σιγουροι 100% οτι δεν εχει κατι πριν μας κανει σοκολατακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 16:55 Η zorica έγραψε: #3.594 24-10-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ναι έτσι μου είχε πει αλλά μάλλον δεν θα εννοούσε αυτό...τέλος πάντων τον πήρα και μου είπε οτι είναι εκτός Αθηνών και να βρεθούμε από Δευτέρα Click για ανάπτυξη... περιεργο αυτο και κατι δεν μ`αρεσει... πρωτα λεει οτι το εδωσε το κοριτσι...μετα δεν το εδωσε...εφυγε απο Αθηνα και τα εχει αφησει μονα τους τα μικρα?Δεν υπαρχει κανενας στο σπιτι να σ`τα δειξει?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:02 Η zorica έγραψε: #3.595 24-10-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ναι έτσι μου είχε πει αλλά μάλλον δεν θα εννοούσε αυτό...τέλος πάντων τον πήρα και μου είπε οτι είναι εκτός Αθηνών και να βρεθούμε από Δευτέρα Click για ανάπτυξη... η καινουρια φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:06 Η zorica έγραψε: #3.596 24-10-08 17:06 και μια αλλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:08 Η elvenstar: #3.597 24-10-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δε σας ειπα,σημερα η γιατρος με ενημερωσε οτι στο νησι δεν υπαρχει εργαστηριο για τα τεστ λευχαιμιας και λοιμωδους,και θα ρωτησει στα Παστερ...Πρεπει ομως να τα κανει συντομα η μικρη,για να ειμαστε σιγουροι 100% οτι δεν εχει κατι πριν μας κανει σοκολατακια... Click για ανάπτυξη... Δώρα αν δεν σου είναι δύσκολο μπορείς να μου πεις πόσο σου ζήτηση για τις εξετάσεις αυτές; Γιατί εμένα μου είπε μία τιμή κ μου φάνηκε εξωφρενική Αρχική Δημοσίευση από zorica: περιεργο αυτο και κατι δεν μ`αρεσει... πρωτα λεει οτι το εδωσε το κοριτσι...μετα δεν το εδωσε...εφυγε απο Αθηνα και τα εχει αφησει μονα τους τα μικρα?Δεν υπαρχει κανενας στο σπιτι να σ`τα δειξει?! Click για ανάπτυξη... Και εμένα μου φάινεται πολύ περίεργη κ ανεύθυνη συμπεριφορά αυτή. Καλά μια κοπέλα δεν έδινε τα γατάκια ο κύριος πως προέκυψε; Βρε λετε να είναι Pet shop τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:09 Η zorica έγραψε: #3.598 24-10-08 17:09 Αυτην λεω να βαλω στην υπογραφη τωρα www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1024.JPG Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:10 Η moukelis έγραψε: #3.599 24-10-08 17:10 Ελενα κι εγω το φοβαμαι,αλλα η δικη μας τιμη δεν θα ειναι αντιπροσωπευτικη νομιζω,μια και θα χρειαστει μαλλον να παει εκτος νησιου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:11 Η Μαρία Γάτσιου: #3.600 24-10-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δώρα αν δεν σου είναι δύσκολο μπορείς να μου πεις πόσο σου ζήτηση για τις εξετάσεις αυτές; Γιατί εμένα μου είπε μία τιμή κ μου φάνηκε εξωφρενική Και εμένα μου φάινεται πολύ περίεργη κ ανεύθυνη συμπεριφορά αυτή. Καλά μια κοπέλα δεν έδινε τα γατάκια ο κύριος πως προέκυψε; Βρε λετε να είναι Pet shop τελικά; Click για ανάπτυξη... και εγώ ανησυχώ πολύ...η κοπέλα που έβαλε την αγγελία μου έδωσε το κινητό του πατέρα της γιατί λέει αυτός τα έχει και τον πήρα σήμερα και μου είπε οτι μένει Πειραιά και να βρεθούμε από Δευτέρα, γιατί τώρα λείπει, να τα δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 178 179 180 181 182 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 180 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 180 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρυκολακιασμενη Σλιθ... Τι κανει το μπεμπε; Click για ανάπτυξη... Χχχχχχχχχχχχ!!!! όπως είπα κ πιο πάνω το ματάκι του δεν πάει κ τόσο καλά, κατά τ΄ αλλα είναι ο κόκκινος σίφουνας δεν αφήνει κανεναν σε ησυχία κ κανέναν αδάγκωτο Εσείς τι κάνετε; Τον πήρες τον καπεταν φασαρία; φωτογραφίες βάλατε; Το τατού σας πως είναι (για να θυμηθώ έχω άλλη απορία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 15:54 Η moukelis έγραψε: #3.591 24-10-08 15:54 Παντα ευγενικη και διακριτικη...Τη λαμπα ξεχασες μαρη! Ο βουτυρομπεμπες ειναι μεσα,εγραψα στο θεμα του.Φωτο σε λιγο,επρεπε να φαω κιολας καλε η γατομανα!Το τατουαζ καλα παει,σημερα θα βγαλω τη γαζα και θα περιμενω να κανει καπαλακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 15:57 Η Μαρία Γάτσιου: #3.592 24-10-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μαρία δε σου είχε πει ότι το κοριτσάκι το είχε δώσει ήδη; Click για ανάπτυξη... ναι έτσι μου είχε πει αλλά μάλλον δεν θα εννοούσε αυτό...τέλος πάντων τον πήρα και μου είπε οτι είναι εκτός Αθηνών και να βρεθούμε από Δευτέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 15:59 Η moukelis έγραψε: #3.593 24-10-08 15:59 Α δε σας ειπα,σημερα η γιατρος με ενημερωσε οτι στο νησι δεν υπαρχει εργαστηριο για τα τεστ λευχαιμιας και λοιμωδους,και θα ρωτησει στα Παστερ...Πρεπει ομως να τα κανει συντομα η μικρη,για να ειμαστε σιγουροι 100% οτι δεν εχει κατι πριν μας κανει σοκολατακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 16:55 Η zorica έγραψε: #3.594 24-10-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ναι έτσι μου είχε πει αλλά μάλλον δεν θα εννοούσε αυτό...τέλος πάντων τον πήρα και μου είπε οτι είναι εκτός Αθηνών και να βρεθούμε από Δευτέρα Click για ανάπτυξη... περιεργο αυτο και κατι δεν μ`αρεσει... πρωτα λεει οτι το εδωσε το κοριτσι...μετα δεν το εδωσε...εφυγε απο Αθηνα και τα εχει αφησει μονα τους τα μικρα?Δεν υπαρχει κανενας στο σπιτι να σ`τα δειξει?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:02 Η zorica έγραψε: #3.595 24-10-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ναι έτσι μου είχε πει αλλά μάλλον δεν θα εννοούσε αυτό...τέλος πάντων τον πήρα και μου είπε οτι είναι εκτός Αθηνών και να βρεθούμε από Δευτέρα Click για ανάπτυξη... η καινουρια φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:06 Η zorica έγραψε: #3.596 24-10-08 17:06 και μια αλλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:08 Η elvenstar: #3.597 24-10-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δε σας ειπα,σημερα η γιατρος με ενημερωσε οτι στο νησι δεν υπαρχει εργαστηριο για τα τεστ λευχαιμιας και λοιμωδους,και θα ρωτησει στα Παστερ...Πρεπει ομως να τα κανει συντομα η μικρη,για να ειμαστε σιγουροι 100% οτι δεν εχει κατι πριν μας κανει σοκολατακια... Click για ανάπτυξη... Δώρα αν δεν σου είναι δύσκολο μπορείς να μου πεις πόσο σου ζήτηση για τις εξετάσεις αυτές; Γιατί εμένα μου είπε μία τιμή κ μου φάνηκε εξωφρενική Αρχική Δημοσίευση από zorica: περιεργο αυτο και κατι δεν μ`αρεσει... πρωτα λεει οτι το εδωσε το κοριτσι...μετα δεν το εδωσε...εφυγε απο Αθηνα και τα εχει αφησει μονα τους τα μικρα?Δεν υπαρχει κανενας στο σπιτι να σ`τα δειξει?! Click για ανάπτυξη... Και εμένα μου φάινεται πολύ περίεργη κ ανεύθυνη συμπεριφορά αυτή. Καλά μια κοπέλα δεν έδινε τα γατάκια ο κύριος πως προέκυψε; Βρε λετε να είναι Pet shop τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:09 Η zorica έγραψε: #3.598 24-10-08 17:09 Αυτην λεω να βαλω στην υπογραφη τωρα www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1024.JPG Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:10 Η moukelis έγραψε: #3.599 24-10-08 17:10 Ελενα κι εγω το φοβαμαι,αλλα η δικη μας τιμη δεν θα ειναι αντιπροσωπευτικη νομιζω,μια και θα χρειαστει μαλλον να παει εκτος νησιου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:11 Η Μαρία Γάτσιου: #3.600 24-10-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δώρα αν δεν σου είναι δύσκολο μπορείς να μου πεις πόσο σου ζήτηση για τις εξετάσεις αυτές; Γιατί εμένα μου είπε μία τιμή κ μου φάνηκε εξωφρενική Και εμένα μου φάινεται πολύ περίεργη κ ανεύθυνη συμπεριφορά αυτή. Καλά μια κοπέλα δεν έδινε τα γατάκια ο κύριος πως προέκυψε; Βρε λετε να είναι Pet shop τελικά; Click για ανάπτυξη... και εγώ ανησυχώ πολύ...η κοπέλα που έβαλε την αγγελία μου έδωσε το κινητό του πατέρα της γιατί λέει αυτός τα έχει και τον πήρα σήμερα και μου είπε οτι μένει Πειραιά και να βρεθούμε από Δευτέρα, γιατί τώρα λείπει, να τα δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 178 179 180 181 182 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 180 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 180 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παντα ευγενικη και διακριτικη...Τη λαμπα ξεχασες μαρη! Ο βουτυρομπεμπες ειναι μεσα,εγραψα στο θεμα του.Φωτο σε λιγο,επρεπε να φαω κιολας καλε η γατομανα!Το τατουαζ καλα παει,σημερα θα βγαλω τη γαζα και θα περιμενω να κανει καπαλακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 15:57 Η Μαρία Γάτσιου: #3.592 24-10-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μαρία δε σου είχε πει ότι το κοριτσάκι το είχε δώσει ήδη; Click για ανάπτυξη... ναι έτσι μου είχε πει αλλά μάλλον δεν θα εννοούσε αυτό...τέλος πάντων τον πήρα και μου είπε οτι είναι εκτός Αθηνών και να βρεθούμε από Δευτέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 15:59 Η moukelis έγραψε: #3.593 24-10-08 15:59 Α δε σας ειπα,σημερα η γιατρος με ενημερωσε οτι στο νησι δεν υπαρχει εργαστηριο για τα τεστ λευχαιμιας και λοιμωδους,και θα ρωτησει στα Παστερ...Πρεπει ομως να τα κανει συντομα η μικρη,για να ειμαστε σιγουροι 100% οτι δεν εχει κατι πριν μας κανει σοκολατακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 16:55 Η zorica έγραψε: #3.594 24-10-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ναι έτσι μου είχε πει αλλά μάλλον δεν θα εννοούσε αυτό...τέλος πάντων τον πήρα και μου είπε οτι είναι εκτός Αθηνών και να βρεθούμε από Δευτέρα Click για ανάπτυξη... περιεργο αυτο και κατι δεν μ`αρεσει... πρωτα λεει οτι το εδωσε το κοριτσι...μετα δεν το εδωσε...εφυγε απο Αθηνα και τα εχει αφησει μονα τους τα μικρα?Δεν υπαρχει κανενας στο σπιτι να σ`τα δειξει?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:02 Η zorica έγραψε: #3.595 24-10-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ναι έτσι μου είχε πει αλλά μάλλον δεν θα εννοούσε αυτό...τέλος πάντων τον πήρα και μου είπε οτι είναι εκτός Αθηνών και να βρεθούμε από Δευτέρα Click για ανάπτυξη... η καινουρια φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:06 Η zorica έγραψε: #3.596 24-10-08 17:06 και μια αλλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:08 Η elvenstar: #3.597 24-10-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δε σας ειπα,σημερα η γιατρος με ενημερωσε οτι στο νησι δεν υπαρχει εργαστηριο για τα τεστ λευχαιμιας και λοιμωδους,και θα ρωτησει στα Παστερ...Πρεπει ομως να τα κανει συντομα η μικρη,για να ειμαστε σιγουροι 100% οτι δεν εχει κατι πριν μας κανει σοκολατακια... Click για ανάπτυξη... Δώρα αν δεν σου είναι δύσκολο μπορείς να μου πεις πόσο σου ζήτηση για τις εξετάσεις αυτές; Γιατί εμένα μου είπε μία τιμή κ μου φάνηκε εξωφρενική Αρχική Δημοσίευση από zorica: περιεργο αυτο και κατι δεν μ`αρεσει... πρωτα λεει οτι το εδωσε το κοριτσι...μετα δεν το εδωσε...εφυγε απο Αθηνα και τα εχει αφησει μονα τους τα μικρα?Δεν υπαρχει κανενας στο σπιτι να σ`τα δειξει?! Click για ανάπτυξη... Και εμένα μου φάινεται πολύ περίεργη κ ανεύθυνη συμπεριφορά αυτή. Καλά μια κοπέλα δεν έδινε τα γατάκια ο κύριος πως προέκυψε; Βρε λετε να είναι Pet shop τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:09 Η zorica έγραψε: #3.598 24-10-08 17:09 Αυτην λεω να βαλω στην υπογραφη τωρα www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1024.JPG Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:10 Η moukelis έγραψε: #3.599 24-10-08 17:10 Ελενα κι εγω το φοβαμαι,αλλα η δικη μας τιμη δεν θα ειναι αντιπροσωπευτικη νομιζω,μια και θα χρειαστει μαλλον να παει εκτος νησιου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:11 Η Μαρία Γάτσιου: #3.600 24-10-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δώρα αν δεν σου είναι δύσκολο μπορείς να μου πεις πόσο σου ζήτηση για τις εξετάσεις αυτές; Γιατί εμένα μου είπε μία τιμή κ μου φάνηκε εξωφρενική Και εμένα μου φάινεται πολύ περίεργη κ ανεύθυνη συμπεριφορά αυτή. Καλά μια κοπέλα δεν έδινε τα γατάκια ο κύριος πως προέκυψε; Βρε λετε να είναι Pet shop τελικά; Click για ανάπτυξη... και εγώ ανησυχώ πολύ...η κοπέλα που έβαλε την αγγελία μου έδωσε το κινητό του πατέρα της γιατί λέει αυτός τα έχει και τον πήρα σήμερα και μου είπε οτι μένει Πειραιά και να βρεθούμε από Δευτέρα, γιατί τώρα λείπει, να τα δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 178 179 180 181 182 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 180 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 180 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μαρία δε σου είχε πει ότι το κοριτσάκι το είχε δώσει ήδη; Click για ανάπτυξη... ναι έτσι μου είχε πει αλλά μάλλον δεν θα εννοούσε αυτό...τέλος πάντων τον πήρα και μου είπε οτι είναι εκτός Αθηνών και να βρεθούμε από Δευτέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 15:59 Η moukelis έγραψε: #3.593 24-10-08 15:59 Α δε σας ειπα,σημερα η γιατρος με ενημερωσε οτι στο νησι δεν υπαρχει εργαστηριο για τα τεστ λευχαιμιας και λοιμωδους,και θα ρωτησει στα Παστερ...Πρεπει ομως να τα κανει συντομα η μικρη,για να ειμαστε σιγουροι 100% οτι δεν εχει κατι πριν μας κανει σοκολατακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 16:55 Η zorica έγραψε: #3.594 24-10-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ναι έτσι μου είχε πει αλλά μάλλον δεν θα εννοούσε αυτό...τέλος πάντων τον πήρα και μου είπε οτι είναι εκτός Αθηνών και να βρεθούμε από Δευτέρα Click για ανάπτυξη... περιεργο αυτο και κατι δεν μ`αρεσει... πρωτα λεει οτι το εδωσε το κοριτσι...μετα δεν το εδωσε...εφυγε απο Αθηνα και τα εχει αφησει μονα τους τα μικρα?Δεν υπαρχει κανενας στο σπιτι να σ`τα δειξει?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:02 Η zorica έγραψε: #3.595 24-10-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ναι έτσι μου είχε πει αλλά μάλλον δεν θα εννοούσε αυτό...τέλος πάντων τον πήρα και μου είπε οτι είναι εκτός Αθηνών και να βρεθούμε από Δευτέρα Click για ανάπτυξη... η καινουρια φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:06 Η zorica έγραψε: #3.596 24-10-08 17:06 και μια αλλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:08 Η elvenstar: #3.597 24-10-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δε σας ειπα,σημερα η γιατρος με ενημερωσε οτι στο νησι δεν υπαρχει εργαστηριο για τα τεστ λευχαιμιας και λοιμωδους,και θα ρωτησει στα Παστερ...Πρεπει ομως να τα κανει συντομα η μικρη,για να ειμαστε σιγουροι 100% οτι δεν εχει κατι πριν μας κανει σοκολατακια... Click για ανάπτυξη... Δώρα αν δεν σου είναι δύσκολο μπορείς να μου πεις πόσο σου ζήτηση για τις εξετάσεις αυτές; Γιατί εμένα μου είπε μία τιμή κ μου φάνηκε εξωφρενική Αρχική Δημοσίευση από zorica: περιεργο αυτο και κατι δεν μ`αρεσει... πρωτα λεει οτι το εδωσε το κοριτσι...μετα δεν το εδωσε...εφυγε απο Αθηνα και τα εχει αφησει μονα τους τα μικρα?Δεν υπαρχει κανενας στο σπιτι να σ`τα δειξει?! Click για ανάπτυξη... Και εμένα μου φάινεται πολύ περίεργη κ ανεύθυνη συμπεριφορά αυτή. Καλά μια κοπέλα δεν έδινε τα γατάκια ο κύριος πως προέκυψε; Βρε λετε να είναι Pet shop τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:09 Η zorica έγραψε: #3.598 24-10-08 17:09 Αυτην λεω να βαλω στην υπογραφη τωρα www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1024.JPG Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:10 Η moukelis έγραψε: #3.599 24-10-08 17:10 Ελενα κι εγω το φοβαμαι,αλλα η δικη μας τιμη δεν θα ειναι αντιπροσωπευτικη νομιζω,μια και θα χρειαστει μαλλον να παει εκτος νησιου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:11 Η Μαρία Γάτσιου: #3.600 24-10-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δώρα αν δεν σου είναι δύσκολο μπορείς να μου πεις πόσο σου ζήτηση για τις εξετάσεις αυτές; Γιατί εμένα μου είπε μία τιμή κ μου φάνηκε εξωφρενική Και εμένα μου φάινεται πολύ περίεργη κ ανεύθυνη συμπεριφορά αυτή. Καλά μια κοπέλα δεν έδινε τα γατάκια ο κύριος πως προέκυψε; Βρε λετε να είναι Pet shop τελικά; Click για ανάπτυξη... και εγώ ανησυχώ πολύ...η κοπέλα που έβαλε την αγγελία μου έδωσε το κινητό του πατέρα της γιατί λέει αυτός τα έχει και τον πήρα σήμερα και μου είπε οτι μένει Πειραιά και να βρεθούμε από Δευτέρα, γιατί τώρα λείπει, να τα δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 178 179 180 181 182 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 180 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 180 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Α δε σας ειπα,σημερα η γιατρος με ενημερωσε οτι στο νησι δεν υπαρχει εργαστηριο για τα τεστ λευχαιμιας και λοιμωδους,και θα ρωτησει στα Παστερ...Πρεπει ομως να τα κανει συντομα η μικρη,για να ειμαστε σιγουροι 100% οτι δεν εχει κατι πριν μας κανει σοκολατακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 16:55 Η zorica έγραψε: #3.594 24-10-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ναι έτσι μου είχε πει αλλά μάλλον δεν θα εννοούσε αυτό...τέλος πάντων τον πήρα και μου είπε οτι είναι εκτός Αθηνών και να βρεθούμε από Δευτέρα Click για ανάπτυξη... περιεργο αυτο και κατι δεν μ`αρεσει... πρωτα λεει οτι το εδωσε το κοριτσι...μετα δεν το εδωσε...εφυγε απο Αθηνα και τα εχει αφησει μονα τους τα μικρα?Δεν υπαρχει κανενας στο σπιτι να σ`τα δειξει?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:02 Η zorica έγραψε: #3.595 24-10-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ναι έτσι μου είχε πει αλλά μάλλον δεν θα εννοούσε αυτό...τέλος πάντων τον πήρα και μου είπε οτι είναι εκτός Αθηνών και να βρεθούμε από Δευτέρα Click για ανάπτυξη... η καινουρια φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:06 Η zorica έγραψε: #3.596 24-10-08 17:06 και μια αλλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:08 Η elvenstar: #3.597 24-10-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δε σας ειπα,σημερα η γιατρος με ενημερωσε οτι στο νησι δεν υπαρχει εργαστηριο για τα τεστ λευχαιμιας και λοιμωδους,και θα ρωτησει στα Παστερ...Πρεπει ομως να τα κανει συντομα η μικρη,για να ειμαστε σιγουροι 100% οτι δεν εχει κατι πριν μας κανει σοκολατακια... Click για ανάπτυξη... Δώρα αν δεν σου είναι δύσκολο μπορείς να μου πεις πόσο σου ζήτηση για τις εξετάσεις αυτές; Γιατί εμένα μου είπε μία τιμή κ μου φάνηκε εξωφρενική Αρχική Δημοσίευση από zorica: περιεργο αυτο και κατι δεν μ`αρεσει... πρωτα λεει οτι το εδωσε το κοριτσι...μετα δεν το εδωσε...εφυγε απο Αθηνα και τα εχει αφησει μονα τους τα μικρα?Δεν υπαρχει κανενας στο σπιτι να σ`τα δειξει?! Click για ανάπτυξη... Και εμένα μου φάινεται πολύ περίεργη κ ανεύθυνη συμπεριφορά αυτή. Καλά μια κοπέλα δεν έδινε τα γατάκια ο κύριος πως προέκυψε; Βρε λετε να είναι Pet shop τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:09 Η zorica έγραψε: #3.598 24-10-08 17:09 Αυτην λεω να βαλω στην υπογραφη τωρα www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1024.JPG Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:10 Η moukelis έγραψε: #3.599 24-10-08 17:10 Ελενα κι εγω το φοβαμαι,αλλα η δικη μας τιμη δεν θα ειναι αντιπροσωπευτικη νομιζω,μια και θα χρειαστει μαλλον να παει εκτος νησιου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:11 Η Μαρία Γάτσιου: #3.600 24-10-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δώρα αν δεν σου είναι δύσκολο μπορείς να μου πεις πόσο σου ζήτηση για τις εξετάσεις αυτές; Γιατί εμένα μου είπε μία τιμή κ μου φάνηκε εξωφρενική Και εμένα μου φάινεται πολύ περίεργη κ ανεύθυνη συμπεριφορά αυτή. Καλά μια κοπέλα δεν έδινε τα γατάκια ο κύριος πως προέκυψε; Βρε λετε να είναι Pet shop τελικά; Click για ανάπτυξη... και εγώ ανησυχώ πολύ...η κοπέλα που έβαλε την αγγελία μου έδωσε το κινητό του πατέρα της γιατί λέει αυτός τα έχει και τον πήρα σήμερα και μου είπε οτι μένει Πειραιά και να βρεθούμε από Δευτέρα, γιατί τώρα λείπει, να τα δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 178 179 180 181 182 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 180 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 180 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ναι έτσι μου είχε πει αλλά μάλλον δεν θα εννοούσε αυτό...τέλος πάντων τον πήρα και μου είπε οτι είναι εκτός Αθηνών και να βρεθούμε από Δευτέρα Click για ανάπτυξη... περιεργο αυτο και κατι δεν μ`αρεσει... πρωτα λεει οτι το εδωσε το κοριτσι...μετα δεν το εδωσε...εφυγε απο Αθηνα και τα εχει αφησει μονα τους τα μικρα?Δεν υπαρχει κανενας στο σπιτι να σ`τα δειξει?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:02 Η zorica έγραψε: #3.595 24-10-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ναι έτσι μου είχε πει αλλά μάλλον δεν θα εννοούσε αυτό...τέλος πάντων τον πήρα και μου είπε οτι είναι εκτός Αθηνών και να βρεθούμε από Δευτέρα Click για ανάπτυξη... η καινουρια φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:06 Η zorica έγραψε: #3.596 24-10-08 17:06 και μια αλλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:08 Η elvenstar: #3.597 24-10-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δε σας ειπα,σημερα η γιατρος με ενημερωσε οτι στο νησι δεν υπαρχει εργαστηριο για τα τεστ λευχαιμιας και λοιμωδους,και θα ρωτησει στα Παστερ...Πρεπει ομως να τα κανει συντομα η μικρη,για να ειμαστε σιγουροι 100% οτι δεν εχει κατι πριν μας κανει σοκολατακια... Click για ανάπτυξη... Δώρα αν δεν σου είναι δύσκολο μπορείς να μου πεις πόσο σου ζήτηση για τις εξετάσεις αυτές; Γιατί εμένα μου είπε μία τιμή κ μου φάνηκε εξωφρενική Αρχική Δημοσίευση από zorica: περιεργο αυτο και κατι δεν μ`αρεσει... πρωτα λεει οτι το εδωσε το κοριτσι...μετα δεν το εδωσε...εφυγε απο Αθηνα και τα εχει αφησει μονα τους τα μικρα?Δεν υπαρχει κανενας στο σπιτι να σ`τα δειξει?! Click για ανάπτυξη... Και εμένα μου φάινεται πολύ περίεργη κ ανεύθυνη συμπεριφορά αυτή. Καλά μια κοπέλα δεν έδινε τα γατάκια ο κύριος πως προέκυψε; Βρε λετε να είναι Pet shop τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:09 Η zorica έγραψε: #3.598 24-10-08 17:09 Αυτην λεω να βαλω στην υπογραφη τωρα www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1024.JPG Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:10 Η moukelis έγραψε: #3.599 24-10-08 17:10 Ελενα κι εγω το φοβαμαι,αλλα η δικη μας τιμη δεν θα ειναι αντιπροσωπευτικη νομιζω,μια και θα χρειαστει μαλλον να παει εκτος νησιου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:11 Η Μαρία Γάτσιου: #3.600 24-10-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δώρα αν δεν σου είναι δύσκολο μπορείς να μου πεις πόσο σου ζήτηση για τις εξετάσεις αυτές; Γιατί εμένα μου είπε μία τιμή κ μου φάνηκε εξωφρενική Και εμένα μου φάινεται πολύ περίεργη κ ανεύθυνη συμπεριφορά αυτή. Καλά μια κοπέλα δεν έδινε τα γατάκια ο κύριος πως προέκυψε; Βρε λετε να είναι Pet shop τελικά; Click για ανάπτυξη... και εγώ ανησυχώ πολύ...η κοπέλα που έβαλε την αγγελία μου έδωσε το κινητό του πατέρα της γιατί λέει αυτός τα έχει και τον πήρα σήμερα και μου είπε οτι μένει Πειραιά και να βρεθούμε από Δευτέρα, γιατί τώρα λείπει, να τα δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 178 179 180 181 182 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 180 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 180 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ναι έτσι μου είχε πει αλλά μάλλον δεν θα εννοούσε αυτό...τέλος πάντων τον πήρα και μου είπε οτι είναι εκτός Αθηνών και να βρεθούμε από Δευτέρα Click για ανάπτυξη... η καινουρια φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:06 Η zorica έγραψε: #3.596 24-10-08 17:06 και μια αλλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:08 Η elvenstar: #3.597 24-10-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δε σας ειπα,σημερα η γιατρος με ενημερωσε οτι στο νησι δεν υπαρχει εργαστηριο για τα τεστ λευχαιμιας και λοιμωδους,και θα ρωτησει στα Παστερ...Πρεπει ομως να τα κανει συντομα η μικρη,για να ειμαστε σιγουροι 100% οτι δεν εχει κατι πριν μας κανει σοκολατακια... Click για ανάπτυξη... Δώρα αν δεν σου είναι δύσκολο μπορείς να μου πεις πόσο σου ζήτηση για τις εξετάσεις αυτές; Γιατί εμένα μου είπε μία τιμή κ μου φάνηκε εξωφρενική Αρχική Δημοσίευση από zorica: περιεργο αυτο και κατι δεν μ`αρεσει... πρωτα λεει οτι το εδωσε το κοριτσι...μετα δεν το εδωσε...εφυγε απο Αθηνα και τα εχει αφησει μονα τους τα μικρα?Δεν υπαρχει κανενας στο σπιτι να σ`τα δειξει?! Click για ανάπτυξη... Και εμένα μου φάινεται πολύ περίεργη κ ανεύθυνη συμπεριφορά αυτή. Καλά μια κοπέλα δεν έδινε τα γατάκια ο κύριος πως προέκυψε; Βρε λετε να είναι Pet shop τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:09 Η zorica έγραψε: #3.598 24-10-08 17:09 Αυτην λεω να βαλω στην υπογραφη τωρα www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1024.JPG Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:10 Η moukelis έγραψε: #3.599 24-10-08 17:10 Ελενα κι εγω το φοβαμαι,αλλα η δικη μας τιμη δεν θα ειναι αντιπροσωπευτικη νομιζω,μια και θα χρειαστει μαλλον να παει εκτος νησιου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:11 Η Μαρία Γάτσιου: #3.600 24-10-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δώρα αν δεν σου είναι δύσκολο μπορείς να μου πεις πόσο σου ζήτηση για τις εξετάσεις αυτές; Γιατί εμένα μου είπε μία τιμή κ μου φάνηκε εξωφρενική Και εμένα μου φάινεται πολύ περίεργη κ ανεύθυνη συμπεριφορά αυτή. Καλά μια κοπέλα δεν έδινε τα γατάκια ο κύριος πως προέκυψε; Βρε λετε να είναι Pet shop τελικά; Click για ανάπτυξη... και εγώ ανησυχώ πολύ...η κοπέλα που έβαλε την αγγελία μου έδωσε το κινητό του πατέρα της γιατί λέει αυτός τα έχει και τον πήρα σήμερα και μου είπε οτι μένει Πειραιά και να βρεθούμε από Δευτέρα, γιατί τώρα λείπει, να τα δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 178 179 180 181 182 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 180 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 180 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
και μια αλλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:08 Η elvenstar: #3.597 24-10-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δε σας ειπα,σημερα η γιατρος με ενημερωσε οτι στο νησι δεν υπαρχει εργαστηριο για τα τεστ λευχαιμιας και λοιμωδους,και θα ρωτησει στα Παστερ...Πρεπει ομως να τα κανει συντομα η μικρη,για να ειμαστε σιγουροι 100% οτι δεν εχει κατι πριν μας κανει σοκολατακια... Click για ανάπτυξη... Δώρα αν δεν σου είναι δύσκολο μπορείς να μου πεις πόσο σου ζήτηση για τις εξετάσεις αυτές; Γιατί εμένα μου είπε μία τιμή κ μου φάνηκε εξωφρενική Αρχική Δημοσίευση από zorica: περιεργο αυτο και κατι δεν μ`αρεσει... πρωτα λεει οτι το εδωσε το κοριτσι...μετα δεν το εδωσε...εφυγε απο Αθηνα και τα εχει αφησει μονα τους τα μικρα?Δεν υπαρχει κανενας στο σπιτι να σ`τα δειξει?! Click για ανάπτυξη... Και εμένα μου φάινεται πολύ περίεργη κ ανεύθυνη συμπεριφορά αυτή. Καλά μια κοπέλα δεν έδινε τα γατάκια ο κύριος πως προέκυψε; Βρε λετε να είναι Pet shop τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:09 Η zorica έγραψε: #3.598 24-10-08 17:09 Αυτην λεω να βαλω στην υπογραφη τωρα www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1024.JPG Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:10 Η moukelis έγραψε: #3.599 24-10-08 17:10 Ελενα κι εγω το φοβαμαι,αλλα η δικη μας τιμη δεν θα ειναι αντιπροσωπευτικη νομιζω,μια και θα χρειαστει μαλλον να παει εκτος νησιου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:11 Η Μαρία Γάτσιου: #3.600 24-10-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δώρα αν δεν σου είναι δύσκολο μπορείς να μου πεις πόσο σου ζήτηση για τις εξετάσεις αυτές; Γιατί εμένα μου είπε μία τιμή κ μου φάνηκε εξωφρενική Και εμένα μου φάινεται πολύ περίεργη κ ανεύθυνη συμπεριφορά αυτή. Καλά μια κοπέλα δεν έδινε τα γατάκια ο κύριος πως προέκυψε; Βρε λετε να είναι Pet shop τελικά; Click για ανάπτυξη... και εγώ ανησυχώ πολύ...η κοπέλα που έβαλε την αγγελία μου έδωσε το κινητό του πατέρα της γιατί λέει αυτός τα έχει και τον πήρα σήμερα και μου είπε οτι μένει Πειραιά και να βρεθούμε από Δευτέρα, γιατί τώρα λείπει, να τα δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 178 179 180 181 182 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 180 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 180 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α δε σας ειπα,σημερα η γιατρος με ενημερωσε οτι στο νησι δεν υπαρχει εργαστηριο για τα τεστ λευχαιμιας και λοιμωδους,και θα ρωτησει στα Παστερ...Πρεπει ομως να τα κανει συντομα η μικρη,για να ειμαστε σιγουροι 100% οτι δεν εχει κατι πριν μας κανει σοκολατακια... Click για ανάπτυξη... Δώρα αν δεν σου είναι δύσκολο μπορείς να μου πεις πόσο σου ζήτηση για τις εξετάσεις αυτές; Γιατί εμένα μου είπε μία τιμή κ μου φάνηκε εξωφρενική Αρχική Δημοσίευση από zorica: περιεργο αυτο και κατι δεν μ`αρεσει... πρωτα λεει οτι το εδωσε το κοριτσι...μετα δεν το εδωσε...εφυγε απο Αθηνα και τα εχει αφησει μονα τους τα μικρα?Δεν υπαρχει κανενας στο σπιτι να σ`τα δειξει?! Click για ανάπτυξη... Και εμένα μου φάινεται πολύ περίεργη κ ανεύθυνη συμπεριφορά αυτή. Καλά μια κοπέλα δεν έδινε τα γατάκια ο κύριος πως προέκυψε; Βρε λετε να είναι Pet shop τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:09 Η zorica έγραψε: #3.598 24-10-08 17:09 Αυτην λεω να βαλω στην υπογραφη τωρα www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1024.JPG Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:10 Η moukelis έγραψε: #3.599 24-10-08 17:10 Ελενα κι εγω το φοβαμαι,αλλα η δικη μας τιμη δεν θα ειναι αντιπροσωπευτικη νομιζω,μια και θα χρειαστει μαλλον να παει εκτος νησιου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:11 Η Μαρία Γάτσιου: #3.600 24-10-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δώρα αν δεν σου είναι δύσκολο μπορείς να μου πεις πόσο σου ζήτηση για τις εξετάσεις αυτές; Γιατί εμένα μου είπε μία τιμή κ μου φάνηκε εξωφρενική Και εμένα μου φάινεται πολύ περίεργη κ ανεύθυνη συμπεριφορά αυτή. Καλά μια κοπέλα δεν έδινε τα γατάκια ο κύριος πως προέκυψε; Βρε λετε να είναι Pet shop τελικά; Click για ανάπτυξη... και εγώ ανησυχώ πολύ...η κοπέλα που έβαλε την αγγελία μου έδωσε το κινητό του πατέρα της γιατί λέει αυτός τα έχει και τον πήρα σήμερα και μου είπε οτι μένει Πειραιά και να βρεθούμε από Δευτέρα, γιατί τώρα λείπει, να τα δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 178 179 180 181 182 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 180 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 180 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αυτην λεω να βαλω στην υπογραφη τωρα www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1024.JPG Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:10 Η moukelis έγραψε: #3.599 24-10-08 17:10 Ελενα κι εγω το φοβαμαι,αλλα η δικη μας τιμη δεν θα ειναι αντιπροσωπευτικη νομιζω,μια και θα χρειαστει μαλλον να παει εκτος νησιου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:11 Η Μαρία Γάτσιου: #3.600 24-10-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δώρα αν δεν σου είναι δύσκολο μπορείς να μου πεις πόσο σου ζήτηση για τις εξετάσεις αυτές; Γιατί εμένα μου είπε μία τιμή κ μου φάνηκε εξωφρενική Και εμένα μου φάινεται πολύ περίεργη κ ανεύθυνη συμπεριφορά αυτή. Καλά μια κοπέλα δεν έδινε τα γατάκια ο κύριος πως προέκυψε; Βρε λετε να είναι Pet shop τελικά; Click για ανάπτυξη... και εγώ ανησυχώ πολύ...η κοπέλα που έβαλε την αγγελία μου έδωσε το κινητό του πατέρα της γιατί λέει αυτός τα έχει και τον πήρα σήμερα και μου είπε οτι μένει Πειραιά και να βρεθούμε από Δευτέρα, γιατί τώρα λείπει, να τα δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 178 179 180 181 182 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 180 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 180 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ελενα κι εγω το φοβαμαι,αλλα η δικη μας τιμη δεν θα ειναι αντιπροσωπευτικη νομιζω,μια και θα χρειαστει μαλλον να παει εκτος νησιου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 17:11 Η Μαρία Γάτσιου: #3.600 24-10-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δώρα αν δεν σου είναι δύσκολο μπορείς να μου πεις πόσο σου ζήτηση για τις εξετάσεις αυτές; Γιατί εμένα μου είπε μία τιμή κ μου φάνηκε εξωφρενική Και εμένα μου φάινεται πολύ περίεργη κ ανεύθυνη συμπεριφορά αυτή. Καλά μια κοπέλα δεν έδινε τα γατάκια ο κύριος πως προέκυψε; Βρε λετε να είναι Pet shop τελικά; Click για ανάπτυξη... και εγώ ανησυχώ πολύ...η κοπέλα που έβαλε την αγγελία μου έδωσε το κινητό του πατέρα της γιατί λέει αυτός τα έχει και τον πήρα σήμερα και μου είπε οτι μένει Πειραιά και να βρεθούμε από Δευτέρα, γιατί τώρα λείπει, να τα δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δώρα αν δεν σου είναι δύσκολο μπορείς να μου πεις πόσο σου ζήτηση για τις εξετάσεις αυτές; Γιατί εμένα μου είπε μία τιμή κ μου φάνηκε εξωφρενική Και εμένα μου φάινεται πολύ περίεργη κ ανεύθυνη συμπεριφορά αυτή. Καλά μια κοπέλα δεν έδινε τα γατάκια ο κύριος πως προέκυψε; Βρε λετε να είναι Pet shop τελικά; Click για ανάπτυξη... και εγώ ανησυχώ πολύ...η κοπέλα που έβαλε την αγγελία μου έδωσε το κινητό του πατέρα της γιατί λέει αυτός τα έχει και τον πήρα σήμερα και μου είπε οτι μένει Πειραιά και να βρεθούμε από Δευτέρα, γιατί τώρα λείπει, να τα δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.