Περσίας maniacs

Ζορίτσαααα τι τέλειες που είναι οι φωτογραφίες. Και πως να μην είνια με τέτοιο μοντέλο:inlove:.
Τέλειος ο Μαρκούλης.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πραγματικά είναι γλύκας:)....
Το δικό μου να δω πότε θα το πάρω:cry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δώρα αν δεν σου είναι δύσκολο μπορείς να μου πεις πόσο σου ζήτηση για τις εξετάσεις αυτές; Γιατί εμένα μου είπε μία τιμή κ μου φάνηκε εξωφρενική

Και εμένα μου φάινεται πολύ περίεργη κ ανεύθυνη συμπεριφορά αυτή. Καλά μια κοπέλα δεν έδινε τα γατάκια ο κύριος πως προέκυψε; Βρε λετε να είναι Pet shop τελικά;
ετσι μου φαινεται...καπως περιεργα ολα ακουγονται...και αμα θες να δωσεις γατια δεν θα εισαι πιο προθημος...ξερω και`γω ..τι να πω.
Μπορει να ειμαι και καχυποπτη...:/::down:

Τελικά αποφάσισες ότι θα πάρεις ένα από τα δύο που έγραφες ή θα πας να τα δεις και βλέποντας;

Ελενα κι εγω το φοβαμαι,αλλα η δικη μας τιμη δεν θα ειναι αντιπροσωπευτικη νομιζω,μια και θα χρειαστει μαλλον να παει εκτος νησιου...
Δεν ρωτάς καλύτερα την τιμή για μη βρεθείς προ εκπλήξεων, γιατί εμενα μου είπε 150 ευρώ κ θα τις κάνουμε εδώ τις εξετάσεις.
Ζορίτσα κ εγώ συμφωνώ αυτή να βάλεις για υπογραφή είναι θεικός ο Μαρκο σ αυτή. Όσο πάει κ γίνεται πιο άσπρη η γούνα του ή έτσι φαίνεται από το φως;

Ζορίτσαααα τι τέλειες που είναι οι φωτογραφίες. Και πως να μην είνια με τέτοιο μοντέλο:inlove:.
Τέλειος ο Μαρκούλης.

Πραγματικά είναι γλύκας:)....
τωρα ειναι θεμα χρονου...αφου το αποφασισες,σε λιγο χρονο θα εχεις διπλα σου μια χνουδομπαλιτσα...:up:

και εγώ ανησυχώ πολύ...η κοπέλα που έβαλε την αγγελία μου έδωσε το κινητό του πατέρα της γιατί λέει αυτός τα έχει και τον πήρα σήμερα και μου είπε οτι μένει Πειραιά και να βρεθούμε από Δευτέρα, γιατί τώρα λείπει, να τα δω...
Μαράκι μη βιάζεσαι ίσως αυτή η αναβολή ειναι για καλό, όταν όμως βρεθείτε μ αυτούς τους ανθρώπους να του ζητήσεις τις εξετάσεις από το γιατρό που υποτιθεται ότι έκαναν στους γονείς.

Δεν ρωτάς καλύτερα την τιμή για μη βρεθείς προ εκπλήξεων, γιατί εμενα μου είπε 150 ευρώ κ θα τις κάνουμε εδώ τις εξετάσεις.
Ζορίτσα κ εγώ συμφωνώ αυτή να βάλεις για υπογραφή είναι θεικός ο Μαρκο σ αυτή. Όσο πάει κ γίνεται πιο άσπρη η γούνα του ή έτσι φαίνεται από το φως;
Ετσι ειναι η γουνα του...πολυ ανοιχτο γκρι στο λαιμο..:up:και σκουραινει μονο στο τελειωμα της τριχας...μεσα παλη ειναι ανοιχτοχρωμος...:up:

Γεια σας Περσάκια καλό απόγευμα πάω να δω τον Σάντσο μας και να καθησυχάσω και την μητέρα μου που όλη μέρα σήμερα είναι σε άθλια διάθεση.

Μαράκι μη βιάζεσαι ίσως αυτή η αναβολή ειναι για καλό, όταν όμως βρεθείτε μ αυτούς τους ανθρώπους να του ζητήσεις τις εξετάσεις από το γιατρό που υποτιθεται ότι έκαναν στους γονείς.
Ναι θα το κάνω και ελπίζω να τις έχει...Δεν βιάζομαι γιατί έτσι και αλλιώς θα είμαι και εγώ εκτός Αθηνών μέχρι την Τρίτη και θα το έπαιρνα μετά απλά να τα δω ήθελα γιατί θα δυσκολευτώ να αποφασίσω και το λιλά μου αρέσει και το άσπρο

Τελικά αποφάσισες ότι θα πάρεις ένα από τα δύο που έγραφες ή θα πας να τα δεις και βλέποντας;
Θα πάω να τα δω και βλέποντας αλλά μάλλον σε ένα από τα 2 θα καταλήξω γιατί μου αρέσουν πολύ,δεν ξέρω αν τα έχεις δει...εμένα κουκλιά μου φαίνονται..:)

Γεια σας Περσάκια καλό απόγευμα πάω να δω τον Σάντσο μας και να καθησυχάσω και την μητέρα μου που όλη μέρα σήμερα είναι σε άθλια διάθεση.
γεια ...και πες της μανας σου οτι εχει νεφρικη ανεπαρκεια και του θειο μου ο Περσης αλλα δεν εχει κανενα προβλημα...απλα προσεχουν τι τρωει...ειναι τωρα 14 χρονων...;)

Ναι θα το κάνω και ελπίζω να τις έχει...Δεν βιάζομαι γιατί έτσι και αλλιώς θα είμαι και εγώ εκτός Αθηνών μέχρι την Τρίτη και θα το έπαιρνα μετά απλά να τα δω ήθελα γιατί θα δυσκολευτώ να αποφασίσω και το λιλά μου αρέσει και το άσπρο
Αν με ρωταει εμενα καποιος(που δεν με ρωταει κανεις αλλα λεω...:D:P)εγω ψηφιζω το λιλα...:lol::lol::lol:

Αν με ρωταει εμενα καποιος(που δεν με ρωταει κανεις αλλα λεω...:D:P)εγω ψηφιζω το λιλα...:lol::lol::lol:
σε ρωτάει σε ρωτάει..εγώ είμαι 50-50 οπότε ας κάνουμε δημοψήφισμα...:lol:

Κι εγω το λιλα ψηφιζω!Αν και νομιζω δεν θα υπηρχε ποτε αμφιβολια για τα ...φρονηματα μου!:lol:

Καλό απόγευμα κ καλό κουράγιο με τη μαμά:lol:
Ετσι ειναι η γουνα του...πολυ ανοιχτο γκρι στο λαιμο..:up:και σκουραινει μονο στο τελειωμα της τριχας...μεσα παλη ειναι ανοιχτοχρωμος...:up:
ίσως δεν πήρε ακόμα το τελικό του χρώμα, μάλλον θα γίνει ασημί:hmm:
Λοιπόν αρά ίσως αυτό το διάστημα σε βοηθήσει να αποφασίσεις πιο τελικά θέλεις, αν κ η απόφαση θα παρθεί όταν τα δεις, όποιο σε πλησιάσει αμεσως κ είναι κ πιο χαδιάρικο αυτό νομίζω πως θα γίνει τελικά το ταίρι σου;) Απλά να σου πω μόνο ότι αν εχεις σκοπό να το στειρώσεις όταν μεγαλώσει, η στειρωση στους αρσενικούς είναι πολύπιο ευκολη υπόθεση

Λοιπόν αρά ίσως αυτό το διάστημα σε βοηθήσει να αποφασίσεις πιο τελικά θέλεις, αν κ η απόφαση θα παρθεί όταν τα δεις, όποιο σε πλησιάσει αμεσως κ είναι κ πιο χαδιάρικο αυτό νομίζω πως θα γίνει τελικά το ταίρι σου;) Απλά να σου πω μόνο ότι αν εχεις σκοπό να το στειρώσεις όταν μεγαλώσει, η στειρωση στους αρσενικούς είναι πολύπιο ευκολη υπόθεση
Ναι το ξέρω γιατί έχω θηλυκιά και ταλαιπωρήθηκα πολύ όταν τη στείρωσα,κανονική ανάρρωση από χειρουργείο

Καλό απόγευμα κ καλό κουράγιο με τη μαμά:lol:

ίσως δεν πήρε ακόμα το τελικό του χρώμα, μάλλον θα γίνει ασημί:hmm:

ψηφιζε και εσυ βρε Σλιθ...ποιο απ`τα δυο αν ολα πανε καλα...?:D

Κι εγω το λιλα ψηφιζω!Αν και νομιζω δεν θα υπηρχε ποτε αμφιβολια για τα ...φρονηματα μου!:lol:
Μμμμ...μάλλον λιλά ψηφίζει ο λαός:lol:Η ψηφοφορία θα λήξει στισ 12 αν και βλέπω το φαβορί;)

Μμμμ...μάλλον λιλά ψηφίζει ο λαός:lol:Η ψηφοφορία θα λήξει στισ 12 αν και βλέπω το φαβορί;)
χα,χα,χα...θα ερθω να δω το αποτελεσμα.
Ακομα τρεχω δεν εχει τελειωσει η μερα μου...εχουμε και απογευματινα τρεχαματα στα διαφορα εκτος σχολειου:down:...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back