εγώ φοράω και στις δύο δικές μου περσικές και στην περσική του φίλου μου. δεν δένονται κόμπο με το λουράκι... και κουδουνάκι και ταυτότητα παρακαλώ..
Κοίτα μαρία για αρχή πάρε ένα όμορφο ονυχοδρόμιο (μικρό φτηνό έχει στα τζάμπο) ή βάλε κανένα χαλάκι μαλιαρό να λειτουργεί εκεί.. (θέλει εκπαίδευση στο θέμα να ξέρεις).
χρειάζεσαι αμμοδοχείο, άμμο, και φτιαράκι. παρε και μωρομάντηλα και αν θες την απόλυτηη υγειηνή και γάντια μιας χρήσης.
μία παλιά σου μάλλινη μπλούζα για να του φτιάξεις φωλίτσα ένα γατοκάλαθο ή ένα δικό σου καλάθι από καρύδια ή ποτά κλπ. Φωλιά μπορείς να κάνεις και με χαρτόκουτο αλλά θα στο μασίσει... Στο θέμα γατο/αξεσουάρ βάλανε μία φωλίτσα από τραπεζάκι καλημένο με ύφασμα. (η μπλούζα θέλει πλύσιμο συχνά πυκνά)
Βούρτσες... μία τσατσαροειδή για την κοιλιά και μία βούρτσα για πλάτη και ουρά... (και υπομονή) Ψαλιδάκι για νύχια και ψαλιδάκι για κόμπους....
μπωλάκια και τροφή... προτείνουμε ξηρά τροφή καλής ποιότητας. Μία περσική έχει μεγαλύτερη ανάγκη σε καλή τροφή από μία κεραμιδόγατα εκτός αν θές να βγαίνουν τούφες μαλλι΄...
Σουίφερ να κάνεις το σπίτι σου ενδιάμεσα στο σκούπισμα με την ηλεκτρική...
παιχνίδια είναι τα πάντα για το γατάκι... μπαλάκια αλουμινόχαρτου, καλαμάκια φραπέ, στυλό, κοκαλάκια, μπαλάκια, κορδέλες, ποντικάκια.. (ένα ωραίο φτηνό ποντίκι σε καλάμι ψαρέματος έχει στα τζάμπο...) κλπ
ξέχασα τίποτε....;