Περσίας maniacs

jane-burton-domestic-cat-blue-persi.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

lynn-stone-pure-bred-white-persian-.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

matthews-kitten-and-heart.jpg

Καλά τι σε έπιασε βραδυάτικα και πας να μας ξεκάνεις ειδικά εμάς χωρίς τα μωρά μας;;:baby::baby:

mirrorpix-blue-persian-cat-in-the-n.jpg

Καλά τι σε έπιασε βραδυάτικα και πας να μας ξεκάνεις ειδικά εμάς χωρίς τα μωρά μας;;:baby::baby:
Ετσι,ετσι,για να μαθουν μερικες μερικες να μας χαζευουν με μπλε μωρα...:P

Κάτσε να πάρω το δικό μου και θα είναι το πιο όμορφο:P:lol::lol:κλασσική κουκουβάγια....

paws-ice-cream.jpg

rachael-hale-purrfect-fit.jpg

reinhard-two-persian-cats-kittens-f.jpg

ron-kimball-cats-and-scales.jpg

two-white-cats.jpg

Υπάρχει γατάκι που να μην έχεις βρεί;;:inlove::inlove::baby::baby:τρομερά είναι όλα...καλά που είναι οι άλλες να τα θαυμάσουν;

Κάτσε να πάρω το δικό μου και θα είναι το πιο όμορφο:P:lol::lol:κλασσική κουκουβάγια....
Ε,καλα,κλασσικα,ολες ετσι ειμαστε βρε!:lol:

Υπάρχει γατάκι που να μην έχεις βρεί;;:inlove::inlove::baby::baby:τρομερά είναι όλα...καλά που είναι οι άλλες να τα θαυμάσουν;
Ναι υπαρχουν,αλλα δεν θελω να γινω πολυ εκδικητικη!:lol:

562x1_1.jpg
για να μάθεις...:P:P

Οχιιιιιιιιιιι!!!Και για να φανταστεις ποσο σαδιστης ειναι ο κοσμος,χτες έψαχνα για εκτροφεια μπλε ρωσσικης για εναν κυριο...:(

Οχιιιιιιιιιιι!!!Και για να φανταστεις ποσο σαδιστης ειναι ο κοσμος,χτες έψαχνα για εκτροφεια μπλε ρωσσικης για εναν κυριο...:(
ε αφού έχεις εσύ δεν έχεις;Ας πάρει και κανένας άλλος:)είναι πανέμορφα

καλημέρα...α βλέπω εσείς είστε στο βραδυνό chat πολύ, μήπως να έρχομαι κι εγώ με το κρασάκι μου, έτσι για ενα ποτάκι καλέ...
Να έρθεις όποτε θες με το κρασάκι σου καλε!!!!:)

Aστα Δώρα! Αυτοί είναι βραδινοί τύποι:cool:...τέτοια ώρα πρέπει να ροχαλίζουν!
Οχιιιι. Δεν ροχαλίζουμε κυρία μου. Ετσι για να μην λέτε ότι κοιμόμαστε όρθιοι όπως τα γατούνια μας!!! χε χε χε:lol:

Ελπίζουμε, αλλά ακόμα ψαχνόμαστε με εξετάσεις, δεν έχεουμε εξακριβώσει από τι ακριβώς είναι, μόνο ότι σίγουρα κάτι δεν πάει καλά με τα νεφρά του. Και τα ποσοστά του είναι απελπιστικά.
Ευχαριστώ για τις ευχές. Δευτέρα θα βγουν και οι υπόλοιπες εξετάσεις, προς το παρόν έχουμε ξεκινήσει ειδική τροφή (ελπίζουμε να τη φάει δηλαδή)
Πραγματικά εύχομαι στον Σάντσο σας ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ κ να μην είναι τίποτα σοβ.αρό. Μωρέ θα το ξεπεράσει με κατάλληλη τροφή πιστεύω. Τώρα τι τροφή του δίνεις? Μήπως έχει πολύ φωσφορο? Νομίζω αν δεν κανω λάθος πως αυτό βλάπτει τα νεφρά.Τώρα που του δίνετε την ειδική τροφή θα πάνε όλα καλά θα δεις. Τι τιμές κρεατινίνης έχει τελικά?:hmm:
Ο Μάρκος είναι τέλειος. Φοβερή η φωτογραφία όπως κάθεται στα ροζ.
Τελειος ο Μάρκος Ζορίτσα στην τελευταία φωτο. Αυτή να βάλεις στην υπογραφή.:up:
Παντα ευγενικη και διακριτικη...Τη λαμπα ξεχασες μαρη!
Ο βουτυρομπεμπες ειναι μεσα,εγραψα στο θεμα του.Φωτο σε λιγο,επρεπε να φαω κιολας καλε η γατομανα!Το τατουαζ καλα παει,σημερα θα βγαλω τη γαζα και θα περιμενω να κανει καπαλακι.
Πω πω πω όπως έλεγε κι η γιαγία μου η ομορφιά θέλει θυσίες και ... πόνο καλή μου!!! Τέλειο το τατουάζ σου. Καλά βρε δεν ντρέπεσαι να κάνεις κ τατουάζ ενώ σε λίγο καιρό θα γίνεις κ γιαγια??? Ντροπή βρε τζατζόγρια!!! Τι θα πει ο γαμβρός σου!!! Θα φρίξει. :lol::P

και μια αλλη...
IMG_1022.JPG
Αυτήν εννοούσα πριν Ζοριτσα αυτή μ΄αρέσει πολύ. Είναι ΤΕΛΕΙΑ:up:

σε ρωτάει σε ρωτάει..εγώ είμαι 50-50 οπότε ας κάνουμε δημοψήφισμα...
Ψηφίζω τον λευκό γατούλη. Από μένα λοιπόν, να μετρήσω...1,2,3,4, 5 ψήφοι τα ζωάκια με τη Λούση βέβαια, και 5 εμείς οι άτριχοι... Συνολον 10 ψήφοι. Κι αν βάλω και τη χελώνα κ τον παπαγάλο, συν 2 ε και να μην σας βάλω κ τα ψάρια του ενυδρείου, γιατί τοτε σας φάγαμε κ κερδίσαμε εμείς.!! Συνεπώς, σύνολον 12 και σας φάγαμε. χε χε χε Ξεκίνα από τον λευκό, και ας ακολουθησει μετά ένα λιλά. :D

Καλό απόγευμα κ καλό κουράγιο με τη μαμά

ίσως δεν πήρε ακόμα το τελικό του χρώμα, μάλλον θα γίνει ασημί

Λοιπόν αρά ίσως αυτό το διάστημα σε βοηθήσει να αποφασίσεις πιο τελικά θέλεις, αν κ η απόφαση θα παρθεί όταν τα δεις, όποιο σε πλησιάσει αμεσως κ είναι κ πιο χαδιάρικο αυτό νομίζω πως θα γίνει τελικά το ταίρι σου Απλά να σου πω μόνο ότι αν εχεις σκοπό να το στειρώσεις όταν μεγαλώσει, η στειρωση στους αρσενικούς είναι πολύπιο ευκολη υπόθεση
Συμφωνώ η απόφαση θα παρθεί όταν θα τα δεις κ θα σε πλησιάσει μόνο του το γατουλακι . Ασε το να σε διαλέξει αυτο. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ:up:

Δεν ντρεπεσαι βρε γατοσυμπεθέρα και μας εκδικείσαι τόσο σκληρά βραδιάτικα?

562x1_1.jpg
για να μάθεις...
ΑΑΑαααχ! Καλά που της έκανες!!! Αλλά δεν θα πτοηθεί. Εχει τον δικό της το μαφιόζο της!!!:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back