Περσίας maniacs

562x1_1.jpg
για να μάθεις...:P:P
Τι κουκλιά ειναι αυτάαααα; Είναι εξοτικ ε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι κουκλιά ειναι αυτάαααα; Είναι εξοτικ ε;

οχι βρε νομίζω είναι βρετανάκια. Τα εξώτικ είναι ακριβώς σαν τα περσικά μας με πλακουτσή μύτη αλλά κοντό και πυκνό τρίχωμα με διπλό μανδύα.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μαρια δεν εχω ρωσσακι...:(:(:(
Αναναστασω,πολυ οπισθοδρομικος μου κανει ο γαμβρος.Μια θελει τις παντοφλες στο πατουσακι,και τη γυναικα να μαγειρευει,μια ενισταται στο τατουαζ της πεθερας του...Μηπως να τη δωσουμε στον Εκτορα της Νάνσυ που φοραει και μπαντανα και ειναι και ροκας;Εεεεεεεεεεεεεεεε;:P

100_2962.jpg
Long Hair Exotic
(Persian)

κοιτάξε έναν γλύκα!! Ποιος γατούλης ειναι ροκάς με μπαντάνα;;;

Ωχ,αυτο Ελενα δε μου αρεσε καθολο,ειναι πολυ πλακουτσωτο για τα γουστα μου.
Ο Εκτορας της Νιαρ,εχει μια φωτο του με μπαντανα.:D

Αναναστασω,πολυ οπισθοδρομικος μου κανει ο γαμβρος.Μια θελει τις παντοφλες στο πατουσακι,και τη γυναικα να μαγειρευει,μια ενισταται στο τατουαζ της πεθερας του...Μηπως να τη δωσουμε στον Εκτορα της Νάνσυ που φοραει και μπαντανα και ειναι και ροκας;Εεεεεεεεεεεεεεεε;:P
Ναι βρε ο γαμβρός είναι άντρας με τα ούλα του και αυστηρός στις αρχές του. Εμ τι.... Καλά οι φωτο της υπογραφής σου είναι ΤΕΛΕΙΕΣ:up:

100_2962.jpg
Long Hair Exotic
(Persian)

κοιτάξε έναν γλύκα!! Ποιος γατούλης ειναι ροκάς με μπαντάνα;;;
Τί όμορφο!!Αλλά μου φαίνεται άγριο το μουτράκι λίγο στο τόσο σκούρο με γαλανά μάτια περσικό. Μου αρέσει το κατάμαυρο σε κοντότριχα. Δεν ξέρω είναι παραξενιά??Ας πούμε μου αρέσουν τα μπλε (βλεπε πρινς), και το χρώμα του Πάρη (Σταυρούλας) αλλά και κάποια άλλα εξωτικά. Ο Μπατουλίνος ας πούμε αν κ σκουρο το μουτράκι του, είναι γλύκας και ο υπόλοιπος είναι ανοιχτόχρωμος και δεν με ξενίζει....:blink:

Ωχ,αυτο Ελενα δε μου αρεσε καθολο,ειναι πολυ πλακουτσωτο για τα γουστα μου.
Ο Εκτορας της Νιαρ,εχει μια φωτο του με μπαντανα.:D
Εμενα μ αρέσεί πολυυυυυυ!!!!
Αλήθεια χαχα πως έβαλε μπαντανα στον γάτο η γάτα; σε μένα δεν κάθονται ούτε να τα καθαρίσω τα ματια όχι να τα βάλω κ αξεσουαρ, είναι κ αυτός Σιαμάκι;

Litter_2.jpg
M_Nice2.jpg

Να αυτά είναι για σένα που σου αρέσουν τα γήινα χρώματα

Αλήθεια χαχα πως έβαλε μπαντανα στον γάτο η γάτα; σε μένα δεν κάθονται ούτε να τα καθαρίσω τα ματια όχι να τα βάλω κ αξεσουαρ, είναι κ αυτός Σιαμάκι;

Litter_2.jpg
M_Nice2.jpg

Καλέ κι εμένα μου αρέσουν αυτά τα χρώματα!!! είναι απλά τέλειο!!:up:

Ναι βρε ο γαμβρός είναι άντρας με τα ούλα του και αυστηρός στις αρχές του. Εμ τι.... Καλά οι φωτο της υπογραφής σου είναι ΤΕΛΕΙΕΣ
Α,εμεις ειμαστε σουφραζετες,δεν ταιριαζει το προξενιο!:PΕυχαριστω,ειπα να τις αλλαξω τωρα που μεγαλωσαμε...

Μωρέ κακούργες κοιτάξτε το πάλι
black.persian.JPG

Είναι πολύ γλύκας εμένα δε μου φαίνεται άγριος είναι πολύ μπουμπούκος σαν κερασάκι

Κάτι άλλο .τα γατάκια περσίας γενικά πόσες .ωρες κοιμούντε? το λέω γιατί ακουσα ένα τρομαχτικο αριθμό:) Αν αποκτήσω ένα να κάνουμε υπνοθεραπεία μαζί ...:D

Ναι κι ο Εκτορας σιαμ ειναι.Ειναι ηρεμα μωρε,και λιγο οπως τα μαθεις.Παντως η Μοιρα ειναι πολυ πιο συνεργασιμη απο τον Σειριο.:happy:

Κάτι άλλο .τα γατάκια περσίας γενικά πόσες .ωρες κοιμούντε? το λέω γιατί ακουσα ένα τρομαχτικο αριθμό:) Αν αποκτήσω ένα να κάνουμε υπνοθεραπεία μαζί ...:D
Κοιμούνται αρκετά αλλά δεν νομίζω ότι κ οι υπολοιπες γάτες πάνε πισω, γενικά όλες οι γάτες έχουν τον ύπνο στο τσεπάκι, τώρα τα περσικά ειναι πιο ήρεμα δεν κάνουν ζημιές κ είναι τόσο διακριτικά που γι αυτο ίσως έβγαλαν το κακό όνομα:lol: τώρα για την υπνοθεραπεια δεν νομίζω ότι θα πει όχι το περσάκι. Με τα εξτριμ σπορ θα έχει μια δυσκολία.
Δώρα ναι όπως τα μάθεις ειναι πραγματικά αλλά δεν ξέρω λες να πέρνουν όντως κ τον χαρακτήρα μας; εμένα παρ όλο που ειναι περσικά μια παράνοια την έχουν:hmm:

δηλαδη το 17 με 19 ώρες που άκουσα και μου πεσαν οι μισες τρίχες απο τα μαλλιά μ δεν ευσταθεί:hmm::D Ειναι αυτο που λένε να σου βγεί το μάτι παρά το όνομα :D

Κωστη,κι εμενα δεν ειναι περσιας αλλα οοοοολη μερα κοιμαται.Οποτε να αναμενεις πολυυυυυ υπνο.:D
Δεν ξερω βρε Ελενα,κι εγω ειχα κατατρομαξει οταν μου ελεγαν για τις σιαμ,και κοσμος που γνωριζει τη Μοιρα επιμενει οτι ειναι η εξαιρεση του κανονα,κι οτι ειναι ζημιαρικα,φωνακλουδικα,και ζηλιαρικα.Παντως το οτι εκπαιδευονται πιο ευκολα απο αλλες γατες το πιστευω,γιατι γενικα μαθαινουν πολυ γρηγορα και ειναι πολυ πολυ συνεργασιμα.

Τα Σιαμ θεωρούνται από τις πιο έξυπνες ράτσες γάτας. Πάντως δεν ξέρω αν έιναι εξέρεση η Μόιρα γιατί κ τοδικό μου σιαμάκι αλλά κ του φίλου μου δεν ξεκόλλαγαν από πάνω μου κ δεν ήταν καθόλου επιθετικά, βέβαια παίζει ρόλο κ πως τα φαίρεσε πάντα αν κάποιος τα κακομεταχειρίζεται τι θα κάνει κ το γατάκι θα του φερθεί καλά; λογικό ειναι ότι θα τον βλέπει θα βγάζει σπυριά.
Αναστασια να μερικές που μοιάζουν με το στόμα του Μπατ

Συνημμένα

• Panda-wks-1.gif
    Panda-wks-1.gif
    120,3 KB · Εμφανίσεις: 19
  • ny-persian-himalayan3-tn.jpg
    ny-persian-himalayan3-tn.jpg
    76,8 KB · Εμφανίσεις: 26
εμένα ο πρίνς κοιμάται απίστευτα πολλές ώρες. Ζήτημα να κλείνει 4 ώρες ξύπνιος και αυτές όχι συνεχόμενα... Για αυτό πήρα τη ρέινα γιατί νόμιζα ότι βαριόταν μόνο του και κοιμόταν αλλά μάλλον είναι στη φύση του ο ύπνος....

Δωρα σε μισώ... τώρα θέλω κι άλλο γατάκι.,.....

Μιλήσαμε με τον Κώστα και μου είπε πως θα κοιτάξει στην Πάτρα για κάτι ημίαιμα που του αρέσουν και τα δίνει μια κυρία ,εγώ προετοιμάζω το χώρο εδώ για να δεχτώ το μωράκι μου αγοράκι η κοριτσάκι δεν έχει σημασία,του φτιάχνω την προικούλα του ακόμα θέλω να αγοράσω πολλά παιχνιδάκια για να ασχολείται με κάτι όταν θα λείπω...να ρωτήσω λουράκι να μην του πάρω;Φοράνε στις περσικές,δεν νομίζω...γενικά τι άλλο χρειάζομαι εκτός από τα βασικά;
Eγω του Μαρκου φοραγα λουρακι οταν τον πηρα γιατι ηταν μια σταλιτσα(5 βδομαδων)και φοβομουν μη τον πατησω...ηθελα να ακουω που ειναι...
Για να αποκατασταθούν κάποια πράγματα.
Εγώ είχα βάλει την αγγελία για τα γατάκια τα οποία τα έχει ο πατέρας μου...που είναι ιδιώτης και όχι πετ σοπ όπως νόμισαν κάποιοι (ιδέα δεν έχω γιατί).
Στο πρώτο pm που μου έστειλες μου είπες οτι ενδιαφέρεσαι για αρσενικό γατάκι, γι'αυτό σου είπα για το λευκό. Σε ένα επομενο pm σου εξήγησα ότι υπάρχει κι ένα λιλά αλλά είναι κορίτσι γι'αυτό δε στο είχα αναφέρει, δε θεώρησα οτι θα σε ενδιέφερε.
Οσο για το τι κανονίσατε με τον πατέρα μου, σου είπε να του τηλεφωνήσεις αύριο το μεσημέρι κι εσύ είπες οτι θα λείπεις Σαββατοκύριακο και θα πάρεις από Δευτέρα.
Ετσι έγιναν τα πράγματα.
Τι σου ειναι το Ιντερνετ βρε παιδι μου...το ωραια που λυθηκαν ολες οι παρεξυγησεις...

Οκ, απλά ήθελα να πω ότι δεν υπάρχει τίποτα περίεργο ή 'υποπτο' στην υπόθεση και βεβαίως τα γατάκια δεν είναι μόνα τους αλλά με τη μητέρα μου αλλά ήθελε να είναι ο ίδιος μπροστά οταν θα πάει κάποιος να πάρει γατάκι.
Τέλος πάντων, τηλεφώνησέ του τη Δευτέρα και θα τα πείτε.
ετσι οπως ειπα πριν...αλλιως τα ακουσαμε...και γι`αυτο...:D
Καλησπέρα ...το θέμα με τα περσάκια εχει γινει πολύ θρίλερ..:DΠάμε για ροκ καταστάσεις :lol:
:lol:
Ετσι,ετσι,για να μαθουν μερικες μερικες να μας χαζευουν με μπλε μωρα...:P
καλε τι σ`επιασε και μας τρελλανες με τα μωρα:lol:...

black.persian.JPG

Είναι πολύ γλύκας εμένα δε μου φαίνεται άγριος είναι πολύ μπουμπούκος σαν κερασάκι
ειναι πολυ μουρη...
εμενα δεν κοιματε τοσο πολυ που λετε...οταν ημαστε ολοι στο σπιτι απλα θελει να καθεται μονος του και να μας βλεπει;)απο αποσταση...

καλημέρα!
βρε Ζόριτσα... πόσο θες να με τρελάνεις με τις υπογραφές σου ε???:(
ΗΜΑΡΤΟΝ!!!:up::lol:

Litter_2.jpg
M_Nice2.jpg

Ξαναλέω ΤΕΛΕΙΑ αυτά τα μωρα. ΤΕΛΕΙΑ!!! πού τα βρίσκεις βρε παιδί μου.:blink:

Εεεε δεν τρωγεσαι συμπεθέρα δεν τρώγεσαι .Με τις πρώτες δυσκολίες του γαμβρου βάζεις λόγια στη νύφη να τον πουλήσει κ να τον κερατώσει. Πού να σ΄ακούσει κι η μάνα του Σίμπα. Δεν της το λέω ακόμη γιατί είναι αρρωστούλα κ θα ταραχτεί. Γι αυτό δεν έχει μπει να λάβει θέση ως τώρα. Αλλά θα σε τακτοποιήσει που βάζεις ζιζάνια στον έρωτά τους.
ΜΟΪΡΑ κορίτσι μου!!! Στο ύψος σου.!! Μην ακους την ξεδιάνδροπη τη μάνα σου που σε προτρεπει να φλερτάρεις αμέσως αμέσως με τα ροκάκια του φόρουμ!!! Οχι ότι δεν είναι σούπερ κι αυτά,,, αλλά είπαμε ο Σίμπα ετοιμάζει κ ατμόσφαιρα με κεριά κ μουσική!!!!
:up:

black.persian.JPG

Εχεις δίκιο είναι γλύκας το μικρο αλλά στην προηγούμενη όπως κοιτούσε φαινόταν λίγο άγριος στο βλέμμα. Σ΄αυτή είναι ΘΕΟΣ!!!:up:

δηλαδη το 17 με 19 ώρες που άκουσα και μου πεσαν οι μισες τρίχες απο τα μαλλιά μ δεν ευσταθεί:hmm::D Ειναι αυτο που λένε να σου βγεί το μάτι παρά το όνομα :D
Εεεε όχι και τόσες ώρες βρε παιδί μου. Ισως να φαίνονται ότι κοιμούνται κ να χουζουρεύουν. Εμένα δεν κοιμούνται τόσες ωρες. Σταυρούλα???? Αλήθεια μήπως σε δουλεύει ο Πρινς???? Οταν λείπεις ξέρεις τι κάνει??? Από πού προέρχονται οι τρίχες καλη μου σ΄όλο το σπίτι σε τσουλούφια ολόκληρα?:lol:

Τα Σιαμ θεωρούνται από τις πιο έξυπνες ράτσες γάτας. Πάντως δεν ξέρω αν έιναι εξέρεση η Μόιρα γιατί κ τοδικό μου σιαμάκι αλλά κ του φίλου μου δεν ξεκόλλαγαν από πάνω μου κ δεν ήταν καθόλου επιθετικά, βέβαια παίζει ρόλο κ πως τα φαίρεσε πάντα αν κάποιος τα κακομεταχειρίζεται τι θα κάνει κ το γατάκι θα του φερθεί καλά; λογικό ειναι ότι θα τον βλέπει θα βγάζει σπυριά.
Αναστασια να μερικές που μοιάζουν με το στόμα του Μπατ
Ναι, ναι, τώρα το βλέπω έχουν λίιιγο μυτούλα νομίζω? έτσι μου φαίνεται κάποια μικρή όμως διαφορα?:rolleyes:
Οντως τα σιάμ είναι πολύ ομιλητικά. Και εξυπνα. ΑΛλα κι ο Τιμυ για παράδειγμα μιλάει γαλλικά, αγγλικά κ λύνει κι εξισώσεις κ φυσική ξέρει παρακαλώ. Δεδομένου ότι έχει παρακολουθήσει ως τώρα όοοολα τα μαθήματα των παιδιών μου στοϊκότατα επί 8 συναπτά έτη το πουλάκι μου. Μάλιστα είχε κ το θράσος μια φορά να βγάλει κρυφά κρυφα το σάντουιτς της καθηγήτριας γαλλικών από την τσάντα της ενώ αυτή έκανε μάθημα με τη Βασιλική κ η κυρία λέει: Mais qu'est-ce qu'il cherche le chien???(Mας φάνηκε πολύ αστείο να πεί στα γαλλικά: Μα τι ψάχνει ο γάτος?) απο τότε έχει μείνει αξέχαστο!!!
Τώρα χωρίς πλάκα να δείτε τι έξυπνος που είναι ο Σεβαχ. Νομίζω τους ξεπερνάει όλους σε εξυπνάδα!
:hmm:

Eγω του Μαρκου φοραγα λουρακι οταν τον πηρα γιατι ηταν μια σταλιτσα(5 βδομαδων)και φοβομουν μη τον πατησω...ηθελα να ακουω που ειναι...

Τι σου ειναι το Ιντερνετ βρε παιδι μου...το ωραια που λυθηκαν ολες οι παρεξυγησεις...

ετσι οπως ειπα πριν...αλλιως τα ακουσαμε...και γι`αυτο...

καλε τι σ`επιασε και μας τρελλανες με τα μωρα...

ειναι πολυ μουρη...

εμενα δεν κοιματε τοσο πολυ που λετε...οταν ημαστε ολοι στο σπιτι απλα θελει να καθεται μονος του και να μας βλεπει;)απο αποσταση...
Ζορίτσα καλημέρα!!! Ο Μαρκούλης σου ΤΕΛΕΙΟΣ οπως πάντα. Ο σταρ της παρέας!!! Και βρε παιδί μου τι φωτο βγάζεις!!! Συναγωνίζεσαι τη συμπεθέρα μας τη Δώρα!!! Ασε τα διάβασες? Μας κάνει απιστίες η κυρία με τη Μόιρα. Αμέσως της έβαλε λόγια για άλλον γαμπρό. Θα την τακτοποιήσω όμως εντός της μέρας φαντάζομαι. ΑΝ τα καταφέρω με την τεχνολογία. Ετοιμάζομαι... χε χε χε :lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back