Περσίας maniacs

καλημέρα!
βρε Ζόριτσα... πόσο θες να με τρελάνεις με τις υπογραφές σου ε???:(
ΗΜΑΡΤΟΝ!!!:up::lol:
Καλημερα Γιουλακο;):P
Μη παραπονεισε αφου η δικη σου ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!!Και αμα δουμε και τον αριθμο γατιων...εκει ειναι που τρελλενεται κανεις και ζηλευει..:P:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημέρα!
βρε Ζόριτσα... πόσο θες να με τρελάνεις με τις υπογραφές σου ε???:(
ΗΜΑΡΤΟΝ!!!:up::lol:

Και όχι μόνο!;)

Στην φωτο που έβαλε τώρα υπογραφή δεν σας φαίνεται κάπως σαν Αι Βασίλης με την γενιάδα του :hmm::hmm::P:lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ζορίτσα καλημέρα!!! Ο Μαρκούλης σου ΤΕΛΕΙΟΣ οπως πάντα. Ο σταρ της παρέας!!! Και βρε παιδί μου τι φωτο βγάζεις!!! Συναγωνίζεσαι τη συμπεθέρα μας τη Δώρα!!! Ασε τα διάβασες? Μας κάνει απιστίες η κυρία με τη Μόιρα. Αμέσως της έβαλε λόγια για άλλον γαμπρό. Θα την τακτοποιήσω όμως εντός της μέρας φαντάζομαι. ΑΝ τα καταφέρω με την τεχνολογία. Ετοιμάζομαι... χε χε χε :lol:

Καλημερα Αναστασια
Δεν προλαβα ακομα...ειμαι με`στη τρελλα αυτες μερες...θα τα παρακολουθησω ομως προσεχως...:D

Και όχι μόνο!;)

Στην φωτο που έβαλε τώρα υπογραφή δεν σας φαίνεται κάπως σαν Αι Βασίλης με την γενιάδα του :hmm::hmm::P:lol::lol::lol::lol:
:lol::lol::lol:
τα Χριστουγεννα εχω σκοπο να τον ντυσω και να βγαλω φωτο...εχει να πεσει το γελιο...:lol::lol::lol::lol::lol:

Καλημερα Γιουλακο;):P
Μη παραπονεισε αφου η δικη σου ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!!Και αμα δουμε και τον αριθμο γατιων...εκει ειναι που τρελλενεται κανεις και ζηλευει..:P:lol:
Ναι αυτό ξαναπές το!!! Και τι μωρά!!! Και τι έπεται!!!:up:
ΓΙΟΥΛΑΚΟΟΟΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!! :)
Και όχι μόνο!;)

Στην φωτο που έβαλε τώρα υπογραφή δεν σας φαίνεται κάπως σαν Αι Βασίλης με την γενιάδα του :hmm::lol::lol:
Νικολετάκι ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ!!! τι κάνει η μαμά μας? Εσείς καλά όλοι??? Το Σεβαχουλίνι τωρα παίζει ως παλαβό κάτω από τα πόδια μου με ένα χνουδωτό κ με τη Νάλα κυνηγητό.
Σε χαιρετά. Εχει μεγαλώσει τρελά!!!
:D

Ναι αυτό ξαναπές το!!! Και τι μωρά!!! Και τι έπεται!!!:up:
ΓΙΟΥΛΑΚΟΟΟΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!! :)

Νικολετάκι ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ!!! τι κάνει η μαμά μας? Εσείς καλά όλοι??? Το Σεβαχουλίνι τωρα παίζει ως παλαβό κάτω από τα πόδια μου με ένα χνουδωτό κ με τη Νάλα κυνηγητό.
Σε χαιρετά. Εχει μεγαλώσει τρελά!!!:D
Και εσυ και εσυ Αναστασια...:D
δεν πας πισω απ την Γιουλη;)...

αναστασία φίλα μ το βαφτηστήρι μου κάνε έξτρα αγκαλιά τον τίμη σούπα τη νάλα και τον πέρση και κέρνα μεζεδάκια τη λούσυ εκ μέρους μου

:lol::lol::lol:
τα Χριστουγεννα εχω σκοπο να τον ντυσω και να βγαλω φωτο...εχει να πεσει το γελιο...:lol::lol::lol::lol::lol:
Καλά αυτό το έλεγα πριν λίγες μέρες στη Γιούλη.
Περιμένω πώς κ πώς τα Χριστουγεννα εδώ στο φόρουμ!!! Θα ξετρελαθούμε. Θα στολίζουμε χριστουγεννιάτικα όλα μας τα ζωάκια κ θα ανταλλάσσουμε ευχές και φωτογραφίες, και με τα κόκκινα κ πράσινα χρωματα θα γίνει χαρουμενο το περιβάλλον.:D:Dετοιμαστείτε από τωρα, γιατι η Έλενα δεν παίζεται σε ανταγωνισμό παιδιά!!. Θα διαλέξει τις ωραιότερες κάρτες και θα μας τις πετάει στη μούρη κ εγώ προσωπικά θα ζηλεύω!!! Το ξέρω σας λέω από προσωπική πείρα!!! χε χε χε
:up:

Και εσυ και εσυ Αναστασια...:D
δεν πας πισω απ την Γιουλη;)...
Ευχαριστώ πολύ Ζορίτσα μου!!:)

αναστασία φίλα μ το βαφτηστήρι μου κάνε έξτρα αγκαλιά τον τίμη σούπα τη νάλα και τον πέρση και κέρνα μεζεδάκια τη λούσυ εκ μέρους μου
Τωρα αμέσως το έκανα. Το βαφτιστήρι σου αυτή τη στιγμή παίζει κάτω απ΄την κουρτίνα των παιδιών με τη Νάλα κρυφτό κ ψιλοσφαλιαρίτσες. Είναι τοσο ευτυχισμένα!!!
ΠΑΙΔΙΑ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ 2η ΓΑΤΑ, ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ διαρκώς μεχρι να βρείτε ποια ταιριάζουν μεταξύ τους σε δυάδες. Εμένα ταιριάζουν: Περσης-Νάλα, και το 2ο ζεύγος Νάλα-Σεβάχ!!!
Και να φανταστείτε οταν ήρθε ο Σεβάχ στις 8 Οκτώβρη σπίτι μας, η Νάλα δεν έφαγε για 2 μέρες και έκανε χουυ κ δεν ήθελε ούτε εμάς. Και τωρα η κυρία μας χέ%$%%^^ει προκειμένου να κυλιέται μαζί του στο πάτωμα, στα κρεβάτια, παντου...
:up::up::up:

Καλά αυτό το έλεγα πριν λίγες μέρες στη Γιούλη.
Περιμένω πώς κ πώς τα Χριστουγεννα εδώ στο φόρουμ!!! Θα ξετρελαθούμε. Θα στολίζουμε χριστουγεννιάτικα όλα μας τα ζωάκια κ θα ανταλλάσσουμε ευχές και φωτογραφίες, και με τα κόκκινα κ πράσινα χρωματα θα γίνει χαρουμενο το περιβάλλον.:D:Dετοιμαστείτε από τωρα, γιατι η Έλενα δεν παίζεται σε ανταγωνισμό παιδιά!!. Θα διαλέξει τις ωραιότερες κάρτες και θα μας τις πετάει στη μούρη κ εγώ προσωπικά θα ζηλεύω!!! Το ξέρω σας λέω από προσωπική πείρα!!! χε χε χε:up:

Κατι θα κανουμε και εμεις:lol::lol::lol:δεν νομιζω να κατσουμε με σταυρομενα τα χερια...:lol:;)
Ευχαριστώ πολύ Ζορίτσα μου!!:)

Τωρα αμέσως το έκανα. Το βαφτιστήρι σου αυτή τη στιγμή παίζει κάτω απ΄την κουρτίνα των παιδιών με τη Νάλα κρυφτό κ ψιλοσφαλιαρίτσες. Είναι τοσο ευτυχισμένα!!!
ΠΑΙΔΙΑ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ 2η ΓΑΤΑ, ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ διαρκώς μεχρι να βρείτε ποια ταιριάζουν μεταξύ τους σε δυάδες. Εμένα ταιριάζουν: Περσης-Νάλα, και το 2ο ζεύγος Νάλα-Σεβάχ!!!
Και να φανταστείτε οταν ήρθε ο Σεβάχ στις 8 Οκτώβρη σπίτι μας, η Νάλα δεν έφαγε για 2 μέρες και έκανε χουυ κ δεν ήθελε ούτε εμάς. Και τωρα η κυρία μας χέ%$%%^^ει προκειμένου να κυλιέται μαζί του στο πάτωμα, στα κρεβάτια, παντου...:up::up::up:
Αχχχχχχχχχ...αμιν και ποτε...:(

Αχχχχχχχχχ...αμιν και ποτε...:(

Θα έρθει η στιγμή να είσαι σίγουρη Ζορίτσα!!! :up:

Θα έρθει η στιγμή να είσαι σίγουρη Ζορίτσα!!! :up:
Μα ειμαι σιγουρη :lol::lol::lol: αλλα δεν μ`αρεσει το ..περιμενε...

εγώ πάντως μετά τις φωτογραφίες που έβαλε η δώρα θέλω κι άλλο γατάκι....

και`γω,και`γω...:lol:

ΕΣΥ θα έχεις κι άλλα γατάκια λείαν συντόμως οπότε... κρατήσου:P

δεν μας κάθεται η κυρία ... είναι ακατάδεχτη....

Θα σας κάτσει θα σας κάτσει παρακαλώ!!! Σύντομα κιόλας.:up:

Καλημερες,καλημερες...
Ζορίτσα θα του δωσεις και σακο με δωρα;Ετοιμος ειναι!:lol:
Σλιθ κι εγω ετσι εχω ακουσει οτι ειναι απο οσους εχουν σιαμ.Τωρα ποιος εχει επιτελους ενα σιαμ που ειναι κακοτροπο,ζηλιαρικο,χαζο και τα κανει ολα λιμπα,να μας πει κι εναν αντιλογο βρε παιδι μου;;;
Καλα να παθετε με τα μωρα,πηρα την εκδικηση μου...Και,συμπεθερα,φιλα μου την αρρωστη γατομαμα του Σιμπα,πες της περαστικα,και να νουθετησει τον κουνενε γιατι υπαρχουν κι αλλου...σοκολατενιοι που κανουν σοκολατακια!:lol:

Υπομονη βρε Σταυρουλα,σκεψου ποσα περασε αυτον τον καιρο...Εξαλλου να παρει λιγο βαρος ακομα πριν ζευγαρωσει,πως θα μεγαλωσει τοσα γατακια και θα θηλασει;;)

Και να φανταστείτε οταν ήρθε ο Σεβάχ στις 8 Οκτώβρη σπίτι μας, η Νάλα δεν έφαγε για 2 μέρες και έκανε χουυ κ δεν ήθελε ούτε εμάς. Και τωρα η κυρία μας χέ%$%%^^ει προκειμένου να κυλιέται μαζί του στο πάτωμα, στα κρεβάτια, παντου...
:up::up::up:

Αααχχχ....πολύ χαίρομαι με τα νέα σας. Να μου τα φιλήσεις τα μωρά!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back