Περσίας maniacs

Υπομονη βρε Σταυρουλα,σκεψου ποσα περασε αυτον τον καιρο...Εξαλλου να παρει λιγο βαρος ακομα πριν ζευγαρωσει,πως θα μεγαλωσει τοσα γατακια και θα θηλασει;;)

Βάρος δεν παίρνει... :( πρέπει να πώ του πρίνς να μην την γυμνάζει...

όταν πήρα τη ρέινα ο πρίνς ήταν 4.900 η ρέινα 2.800... μετά ο πρίνς έγινε 4.800 και η ρέινα 2.900....

Τώρα ο πρίνς είναι 5.200!!!! και η ρέινα 2.900... ρε μπας και θα γίνει μαμά ο πρίνς και φουσκώνει;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βάρος δεν παίρνει... :( πρέπει να πώ του πρίνς να μην την γυμνάζει...

όταν πήρα τη ρέινα ο πρίνς ήταν 4.900 η ρέινα 2.800... μετά ο πρίνς έγινε 4.800 και η ρέινα 2.900....

Τώρα ο πρίνς είναι 5.200!!!! και η ρέινα 2.900... ρε μπας και θα γίνει μαμά ο πρίνς και φουσκώνει;
Μπορει να ειναι μικροσωμη...Αν δεν ειναι,και η κατανομη της ειναι κανονικη,δεν ξερω αν πρεπει να μεινει εγκυος με τοσο λιγο βαρος.:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αν είχε φάει σωστή τροφή εξ αρχής θα έπιανε τα 3.5 κιλά με 4. έχει μεγάλες πατούσες. Ο κτηνίατρος λέει ότι ακόμη μπορεί να μεγαλώσει λίγο (μέχρι να γίνει 1.5 χρονών) αλλά η λάιτ τροφή σε γατάκι που ήταν σε ανάπτυξη της έκανε κακό.....

Πάντως έχει δύο μέρες που σταμάτησε να τρώει σαν λιμασμένο. Κατάλαβε ότι βρίσκει τροφή ανά τακτά χρονικά διαστήματα οπότε σταματησα και γώ να τα κυνηγάω για να μην μένει ο πρίνς μου νηστικός....

Μόνο νηστικό δεν έμενε βέβαια το γουρουνάκι μου

(αυτός πάχυνε με την καινούρια τροφή που του έδωσα...)

Ε τοτε γνωμη μου ειναι να περιμενεις λιγο.Δηλαδη απετρεψε το ζευγαρωμα οσο μπορεις,απο τη στιγμη που ο οργανισμος της δεν εχει αναπτυχθει καλα καλα,μην εχει να υποστηριξει και μικρα.

δεν θα μείνει έγκυος πριν το γενάρη φλεβάρη. Δεν έχει οίστρο τέτοια εποχή. Εξού και αποδιώχνει τον πρίνς.

Ο κτηνίατρος είπε σπάνια μένουν γάτες φθινόπωρο έγκυες... Από γενάρη να περιμένω και μετα

Κι εγω απο οσο ξερω,Αυγουστο-Σεπτεμβρη εχουν,και μετα τα Χριστουγεννα.Υπομονη...

απλά αν γίνεται να μην μου δαγκώνει τον πρίνς.... έχουν πληγές και τα δύο... γμτ...

Καλημερα Γιουλακο
Μη παραπονεισε αφου η δικη σου ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!!Και αμα δουμε και τον αριθμο γατιων...εκει ειναι που τρελλενεται κανεις και ζηλευει..:P:lol:
Ναι η άπληστη....θέλω πολλά βιρμανάκια...(ήδη σκέφτομαι το τέταρτο αλλά μην το πείτε πουθενά);)
Και όχι μόνο!;)

Στην φωτο που έβαλε τώρα υπογραφή δεν σας φαίνεται κάπως σαν Αι Βασίλης με την γενιάδα του :hmm::hmm::P:lol:
πράγματι!:up:
:lol::lol:
τα Χριστουγεννα εχω σκοπο να τον ντυσω και να βγαλω φωτο...εχει να πεσει το γελιο...:lol:
αχου τώρα θα έχω άλλο ένα λόγο να περιμένω τα Χριστούγεννα!
Ναι αυτό ξαναπές το!!! Και τι μωρά!!! Και τι έπεται!!!:up:
ΓΙΟΥΛΑΚΟΟΟΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!! :)

Νικολετάκι ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ!!! τι κάνει η μαμά μας? Εσείς καλά όλοι??? Το Σεβαχουλίνι τωρα παίζει ως παλαβό κάτω από τα πόδια μου με ένα χνουδωτό κ με τη Νάλα κυνηγητό.
Σε χαιρετά. Εχει μεγαλώσει τρελά!!!:D
μπράβο οι ψυχούλες!
Και εσυ και εσυ Αναστασια...:D
δεν πας πισω απ την Γιουλη;)...
ειμαστε ανικανοποίητες....:cool::P:lol:

Ω! περσάαααααααααααααααααααααααααααααααααααααακια;

κανείς;

ο άντρας ο πολλά βαρύς και όχι...

το γουρουνάκι μου :)

prince0188.jpg

το ύφος "καλαααααααααααααααα θα σε φτιάξω εγώ...."

Κούκλος με τα όλα του.....:D

είναι; χμχμ μην του το πείς... αν πάρει μπλαζέ ύφος θα τον καταβρέξω..

Όχι μόνο πολλά βαρύς... αλλά και μαλιαροοοός.... ΚΟΥΚΛΟΣ!!!!!

ε χμχμμχ μαλλιαρός. αν τον είχα κάνει μπάνιο να δείς πως θα ήταν.. σαν μπαλα ποδοσφαίρου.... μαλλιαρή

Μην τολμήσεις:P:P:P:P

του αρέσει να τον καταβρέχουν!!! ανώμαλη γάτα... γυρνάει τούμπα με τα πόδια στον αέρα να βραχεί και η κοιλίτσα του!!!

Αντε να βγάλεις άκρη μετά...

Σε πολλά γατιά αρέσει το νερό. Και ο δικός μου πρέπει όταν κάνω μπάνιο να κλείνω την πόρτα, γιατί αν με δει μέσα στη μπανιέρα...τσουπ κι αυτός μέσα.

Κι ο Σάντσο λατρεύει το νερό, μάλιστα θυμάμαι μια φορά που έσταζε η βρύση του νιπτήρα και μέχρι να έρθει ο υδραυλικός είχε ξαπλωθεί μέσα στο νιπτήρα και δεν το κουνούσε από κει με τίποτα.

Σε πολλά γατιά αρέσει το νερό. Και ο δικός μου πρέπει όταν κάνω μπάνιο να κλείνω την πόρτα, γιατί αν με δει μέσα στη μπανιέρα...τσουπ κι αυτός μέσα.

Κι ο Σάντσο λατρεύει το νερό, μάλιστα θυμάμαι μια φορά που έσταζε η βρύση του νιπτήρα και μέχρι να έρθει ο υδραυλικός είχε ξαπλωθεί μέσα στο νιπτήρα και δεν το κουνούσε από κει με τίποτα.
:lol::lol::lol:
τι λετε βρε παιδια...τοσο πολυ???
εγω 2 φορες που τον εκανα μπανιο δεν ενθουσιαστηκε καθολου απλα ειδα οτι εκατσε για το χατιρι μου,δεν το γουσταρε κι`ολας...:hmm::lol:

:lol::lol::lol:
τι λετε βρε παιδια...τοσο πολυ???
εγω 2 φορες που τον εκανα μπανιο δεν ενθουσιαστηκε καθολου απλα ειδα οτι εκατσε για το χατιρι μου,δεν το γουσταρε κι`ολας...:hmm::lol:
ο Μπάτ κάθεται να του κάνεις μπάνιο λόγο οτι μας εκπαίδευσε πάρα πολύ καλά η εκτροφέας κ ειναι κ λίγο χαλβάς Φαρσάλων, η Κάντυ όμως αν της κάνεις μπάνιο θυμίζει σκηνή από τον εξορκιστή. Να σας βαλω κ μία φωτο απο το ιντερνετ που είναι η πιο γελοία πινακιδα που έχω δει στη ζωή μου

Συνημμένα

• adespota.jpg
    adespota.jpg
    18,4 KB · Εμφανίσεις: 9

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back