Περσίας maniacs

Καλημέρα Αναστασία μου, πως είσαστε σήμερα; Πραγματικά κ εγω εύχομαι μέσα από την καρδια μου να πάνε όλα καλά με τον κατασπρο γατούλη. Πολύ στεναχωρέθηκα που είναι αρρωστούλης:(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παιδια εβαλα φωτο του σουκρε αλλα δεν ξερω αν τις εβαλα στο σωστο μερος :):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

που τις έβαλες; στο γκάλερυ;

Γεια σας Περσάκια. Εδώ είναι και ο Σάντσο μας που άρχισε να φουντώνει και πάλι:inlove:. Δέκα φωτογραφίες τον έβγαλα αλλά όλο κουνιόταν:/: και τελικά μόνο αυτή είναι κάπως καλή.

sancho1dm1.jpg
Axoυυυυυυυυυυυυυυυυυ...τι χιονατινος ειναι αυτος...
που ειναι?

Να Ζορίτσα εδω τις έχει βάλει στο Γκαλερι. Είναι όνειρο το μικρό
102608143951.jpg

Νεκταρινι ο,τι κι αν ειναι,με την αγαπη και τη φροντιδα σας ολα θα πανε καλα!

Ο ομορφούλης σου είναι σαν χιονογατούλα Χριστουγεννιάτικη. Εύχομαι να γίνει γρήγορα καλά και να του περάσουν όλα:up:
Ευχαριστούμε πολύ:).

Δλδ είναι χειρότερο να έχει κύστες; δεν γίνεται να τις αφαιρέσουν; Εύχομαι να μην είναι τίποτα και να πάνε όλα καλά
Όχι δε γίνεται γιατί βρίσκονται στους νεφρούς. Αλλά ακόμα δεν είμαστε και σίγουροι είναι υποψία ότι μπορεί να είναι αυτό. Αύριο θα κάνει υπέρηχο για να δούμε τι ακριβώς γίνεται. Αν και από ότι ήδη λέει η κτηνίατρος είνια το πιο πιθανό.

Είναι ένας πανέμορφος χιονούλης. ¨Εχει τόσο γλυκό βλεμμα να τον χαίρεσαι τον κούκλο σου!!! :)

Ναι όπως λέει η Έλενα η ουρολοίμωξη είναι συχνή στα προβλήματα των νεφρών. Πιστεύω όμως πως ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ καλα. Θα δεις. Αφου τον φροντίζετε τόσο πολυ, μπορεί και να το προλάβατε και να έχει μια καλή αγωγή κ να το ξεπεράσει ή έστω να συντηρηθεί η κατάστασή του για πολλά πολλα χρόνια. Το ξέρω πως στενοχωριέσαι αλλά κάνε κουράγιο καλή μου!!! φιλησέ μου την απαλή μεταξωτή χνουδόμπαλά σου!!!:up:
Θα τον φιλήσω αύριο που θα τον ξαναδώ. Μένει στο σπίτι της μαμάς μου. Εγώ στο σπίτι μου έχω την Σίντι. Αλλά τον αγαπώ εξίσου γιατί περνάω πολλές ώρες μαζί του και είναι ουσιαστικά σαν να είναι και δικός μου, όπως το ίδιο συμβαίνει και με τη Σίντι και τη μαμά μου. Άλλωστε εγώ τον κάνω μπάνιο, γιατί η μαμά μου δεν μπορεί να σκύψει για να τον πλύνει και γενικά ασχολούμε μαζί του αρκετά. Με είχες ρωτήσει για την τροφή κάποια στιγμή. Μόνο καλή τροφή του δίνουμε, πάντα είναι είτε hills είτε royal canin ποτέ δεν του δώσαμε κάποια άλλη.

Καλημέρα Αναστασία μου, πως είσαστε σήμερα; Πραγματικά κ εγω εύχομαι μέσα από την καρδια μου να πάνε όλα καλά με τον κατασπρο γατούλη. Πολύ στεναχωρέθηκα που είναι αρρωστούλης:(:(
Ελενάκι μου έγραψα το μήνυμα το μεσημέρι κ μετά έφυγα κατευθείαν για την αδελφή μου που γιόρταζε ο ανηψούλης μου ο πρώτος η αδυναμία μου η μεγάλη κ ο πεθερός της. είμαστε καλεσμένοι. Και γύρισα αργά. Μπήκα λοιπόν στο φόρουμ πριν λίγο κ τώρα είδα τα νέα σας. Είμαστε καλά σήμερα από όλες τις απόψεις.... Δεν ξέρω αν μίλησες με τη Βασιλική. Είχε πάει στον Κώστα σήμερα. ;)
Εσείς τι κάνετε? το Πικατσουλίνι καλλίτερα? Ο Μπατ κι η Κάντυ? Με τη δουλειά έχεις νεώτερα?

IMG_1028.JPG
λετε να μοιαζει?:hmm:
Καλά Ζορίτσα πάλι με άφησες άναυδη με την ομορφιά της κορούλας σου!!Να τη χαίρεσαι. Συγγνώμη είναι πανέμορφο το σκυλάκι, αλλά δεν χορταίνω να τη βλέπω την κούκλα σου!!!Να μου την φιλήσεις.:)

102608143951.jpg
Είναι ένα όνειρο ο μικρούλης σου. Είναι πανέμορφος. Τι βλέμμα τέλειο κ ζεστο είναι αυτό???!!!! Θα δεις τι έρωτας που είναι. Να τον χαίρεσαι!!:up:
Ευχαριστούμε πολύ:).

Όχι δε γίνεται γιατί βρίσκονται στους νεφρούς. Αλλά ακόμα δεν είμαστε και σίγουροι είναι υποψία ότι μπορεί να είναι αυτό. Αύριο θα κάνει υπέρηχο για να δούμε τι ακριβώς γίνεται. Αν και από ότι ήδη λέει η κτηνίατρος είνια το πιο πιθανό.

Θα τον φιλήσω αύριο που θα τον ξαναδώ. Μένει στο σπίτι της μαμάς μου. Εγώ στο σπίτι μου έχω την Σίντι. Αλλά τον αγαπώ εξίσου γιατί περνάω πολλές ώρες μαζί του και είναι ουσιαστικά σαν να είναι και δικός μου, όπως το ίδιο συμβαίνει και με τη Σίντι και τη μαμά μου. Άλλωστε εγώ τον κάνω μπάνιο, γιατί η μαμά μου δεν μπορεί να σκύψει για να τον πλύνει και γενικά ασχολούμε μαζί του αρκετά. Με είχες ρωτήσει για την τροφή κάποια στιγμή. Μόνο καλή τροφή του δίνουμε, πάντα είναι είτε hills είτε royal canin ποτέ δεν του δώσαμε κάποια άλλη.
Ευχομαι να πάνε όλα καλά και ο γατούλης να μην ταλαιπωρηθεί και να το ξεπεράσει το όποιο πρόβλημα. Οταν σε ρώτησα για την τροφή δεν εννοούσα ότι πιθανόν να μην είναι καλής ποιότητας. Εννοούσα τη σύνθεσή της. Γιατί καμιά φορά, σε κάποιες σειρές από όλες αυτές τις εταιρείες που φυσικά είναι πολύ καλές, μπορεί το φωσφορο -αν δεν κάνω λάθος- να είναι πλούσιο στη σύνθεσή τους, κ να τους φέρει κάποια διαταραχή στα νεφρά. :hmm:

102608143951.jpg
ειναι ενα κουκλακι ζωγραφιστο!!!!!!:inlove::inlove::inlove:

102608143951.jpg
Ακριβως ετσι ηταν ο αδερφος του Μαρκου και σφεφτομουν πολυ πιο να παρω απ`τα δυο...:DΠραγματικα ειναι ονειρο...ενας κουκλος.

Καλά Ζορίτσα πάλι με άφησες άναυδη με την ομορφιά της κορούλας σου!!Να τη χαίρεσαι. Συγγνώμη είναι πανέμορφο το σκυλάκι, αλλά δεν χορταίνω να τη βλέπω την κούκλα σου!!!Να μου την φιλήσεις.:)
Ευχαριστω Αναστασια..
Εσυ τι λες,μοιαζει το σκυλακι με πεκινουα?Εμενα ετσι μου φαινεται...:hmm:

Οταν σε ρώτησα για την τροφή δεν εννοούσα ότι πιθανόν να μην είναι καλής ποιότητας. Εννοούσα τη σύνθεσή της. Γιατί καμιά φορά, σε κάποιες σειρές από όλες αυτές τις εταιρείες που φυσικά είναι πολύ καλές, μπορεί το φωσφορο -αν δεν κάνω λάθος- να είναι πλούσιο στη σύνθεσή τους, κ να τους φέρει κάποια διαταραχή στα νεφρά. :hmm:
Ναι έχεις δίκιο. Μόλις φάνηκε να έχει πρόβλημα αλλάξαμε την τροφή, μετά από συμβουλή της κτηνιάτρου, και του δίνουμε ειδική με χαμηλή περιεκτικότητα σε φώσφορο. Προς το παρόν τρώει τη Renal της royal canin.

Ζορίτσα και εμένα μου μοιάζει για πεκινουά, αλλά και πάλι με τα σκυλάκια δεν τα πάω πάρα πολύ καλά με τις ράτσες. Πάντως είναι πολύ ομορφούλικο, όσο για την κόρη κούκλα να τη χαίρεσαι:).

Ακριβως ετσι ηταν ο αδερφος του Μαρκου και σφεφτομουν πολυ πιο να παρω απ`τα δυο...:DΠραγματικα ειναι ονειρο...ενας κουκλος.

Ευχαριστω Αναστασια..
Εσυ τι λες,μοιαζει το σκυλακι με πεκινουα?Εμενα ετσι μου φαινεται...:hmm:
Καλημέρα περσάκια!!!
Ναι μου φαίνεται πως μοιάζει για πεκινουά αλλά κ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω καλά γιατί όταν είναι μικρούλια δεν είναι σίγουρο πως η μουρίτσα τους θα μείνει έτσι. Αυτο μπορεί να στο πει ένας κτηνίατρος καλίτερα.:up:

Ναι έχεις δίκιο. Μόλις φάνηκε να έχει πρόβλημα αλλάξαμε την τροφή, μετά από συμβουλή της κτηνιάτρου, και του δίνουμε ειδική με χαμηλή περιεκτικότητα σε φώσφορο. Προς το παρόν τρώει τη Renal της royal canin.
Είδες??? Πρέπει να δεις πώς θα πάει τώρα. Περιμένουμε νέα σας κ να είναι καλά εύχομαι...:D

Ζορίτσα και εμένα μου μοιάζει για πεκινουά, αλλά και πάλι με τα σκυλάκια δεν τα πάω πάρα πολύ καλά με τις ράτσες. Πάντως είναι πολύ ομορφούλικο, όσο για την κόρη κούκλα να τη χαίρεσαι:).
Eιδες...τωρα στενη παρακολουθηση και νομιζω πως δεν θα εχει μεγαλο προβλημα.Ευχομαι να πανε ολα καλα...
Ευχαριστο για τα κομπλιμεντα αλλα μου μενει παραπονεμενη η μικρη μου κορη...καπια στιγμη θα σας τη δειξω και αυτην...;):)

Kανενα νεο απο τη Μαρια και τον Κωστα εχουμε?Πηγατε να δειτε τα γατακια?:)

Eιδες...τωρα στενη παρακολουθηση και νομιζω πως δεν θα εχει μεγαλο προβλημα.Ευχομαι να πανε ολα καλα...
Ευχαριστο για τα κομπλιμεντα αλλα μου μενει παραπονεμενη η μικρη μου κορη...καπια στιγμη θα σας τη δειξω και αυτην...;):)
Ευχαριστώ πολύ.
Περιμένουμε να δούμε φωτογραφία και της μικρής:).

Ευχαριστώ πολύ.
Περιμένουμε να δούμε φωτογραφία και της μικρής:).
Σημερα με τα ποιηματα που λεγανε γεμισα την καρτα μνημης!
Τι πρεπει να κανω να σβησω μερικα η να αγορασω καινουρια καρτα ?

Εννοείς στη φωτογραφική μηχανή;

Ε γιατί δεν αποθηκεύεις κάποια και μετά να τα σβήσεις από τη μηχανή για να έχεις χώρο. Εγώ αυτό κάνω.

Κοριτσια δειτε και γελαστε με την ψυχη σας...Αυτη η γατα εχει εντελως καρτουνιστικη φατσουλα,μου θυμιζει τον παπα-Στρουμφ,και εχει πολυ τσαντιλα!Χρυσαφενια τσιντσιλα ειναι;
https://www.youtube.com/watch?v=UseA_GIeEq4&feature=related

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back