staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 15:46 Η staman2 έγραψε: #3.801 27-10-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κοριτσια δειτε και γελαστε με την ψυχη σας...Αυτη η γατα εχει εντελως καρτουνιστικη φατσουλα,μου θυμιζει τον παπα-Στρουμφ,και εχει πολυ τσαντιλα!Χρυσαφενια τσιντσιλα ειναι; https://www.youtube.com/watch?v=UseA_GIeEq4&feature=related Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω πως είναι χρυσαφένια τσιντσιλα αλλά ξεράθηκα στο γέλιο. Λοιπόν έτσι έκανε μέχρι κ πριν 2 μήνες η Νάλα μας γι αυτο κ την χτένιζα ΚΑΘΕ μέρα για να της φύγει η φοβία κι μπορώ να πω πως τώρα είναι άλλο γατί. Κανένα πρόβλημα!!! Καλά τρελάθηκα. Θα σας βάλω κι εγώ βιντεάκι με το χτένισμα του Πέρση μας να δείτε πως το απολαμβάνει η ψυχούλα μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 15:47 Η zorica έγραψε: #3.802 27-10-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ε γιατί δεν αποθηκεύεις κάποια και μετά να τα σβήσεις από τη μηχανή για να έχεις χώρο. Εγώ αυτό κάνω. Click για ανάπτυξη... εγω ελεγα να τα σβησω ολα ...αφου τα εχω στο κομπιουτερ...ενοουσες να τα αποθηκευσω στη φωτογραφικη μηχανη? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κοριτσια δειτε και γελαστε με την ψυχη σας...Αυτη η γατα εχει εντελως καρτουνιστικη φατσουλα,μου θυμιζει τον παπα-Στρουμφ,και εχει πολυ τσαντιλα!Χρυσαφενια τσιντσιλα ειναι; https://www.youtube.com/watch?v=UseA_GIeEq4&feature=related Click για ανάπτυξη... Ασε...δεν ειναι αστειο...ετσι εχει αρχισει και ο Μαρκο...αγριεψε...και ολο κλωτσιες και δαγκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 15:48 Η moukelis έγραψε: #3.803 27-10-08 15:48 Βλεποντας τι φουντιτσες στα αυτια και τα τεραστια ματια της το υπεθεσα,αλλα δεν ξερω καλα τις ποικιλιες,γι'αυτο σας ρωτησα...Πανεμορφη ειναι παντως,ακομα κι εμενα που δε με συγκινουν τα περσακια μου αρεσε παρα πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 15:48 Η zorica έγραψε: #3.804 27-10-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δεν νομίζω πως είναι χρυσαφένια τσιντσιλα αλλά ξεράθηκα στο γέλιο. Λοιπόν έτσι έκανε μέχρι κ πριν 2 μήνες η Νάλα μας γι αυτο κ την χτένιζα ΚΑΘΕ μέρα για να της φύγει η φοβία κι μπορώ να πω πως τώρα είναι άλλο γατί. Κανένα πρόβλημα!!! Καλά τρελάθηκα. Θα σας βάλω κι εγώ βιντεάκι με το χτένισμα του Πέρση μας να δείτε πως το απολαμβάνει η ψυχούλα μου!! Click για ανάπτυξη... Αχχχχ τυχερουλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 15:51 Η zorica έγραψε: #3.805 27-10-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βλεποντας τι φουντιτσες στα αυτια και τα τεραστια ματια της το υπεθεσα,αλλα δεν ξερω καλα τις ποικιλιες,γι'αυτο σας ρωτησα...Πανεμορφη ειναι παντως,ακομα κι εμενα που δε με συγκινουν τα περσακια μου αρεσε παρα πολυ! Click για ανάπτυξη... Τι!!!???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 15:54 Η gatouni έγραψε: #3.806 27-10-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: εγω ελεγα να τα σβησω ολα ...αφου τα εχω στο κομπιουτερ...ενοουσες να τα αποθηκευσω στη φωτογραφικη μηχανη? Ασε...δεν ειναι αστειο...ετσι εχει αρχισει και ο Μαρκο...αγριεψε...και ολο κλωτσιες και δαγκες... Click για ανάπτυξη... Στο κομπιούτερ έλεγα και γω να τα αποθηκεύσεις και μετά να τα σβήσεις απότη μηχανή. Άσε και μεις όσο κι αν προσπαθούμε να χτενίσουμε τον Σάντσο όλο στο δάγκωμα μας έχει. Εμένα μου έχει κάνει τα χέρια εντελώς χάλια. Όλο το Σαββατοκύριακο πονούσα τόσο πολύ που δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Άσε που το ένα χέρι μου έχει πρηστεί κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 15:57 Η moukelis έγραψε: #3.807 27-10-08 15:57 Ε το εχω ξαναπει Ζοριτσα μου,οτι δε με συγκινουν τα περσακια...εκτος απο το δικο μου βεβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:02 Η zorica έγραψε: #3.808 27-10-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Στο κομπιούτερ έλεγα και γω να τα αποθηκεύσεις και μετά να τα σβήσεις απότη μηχανή. Άσε και μεις όσο κι αν προσπαθούμε να χτενίσουμε τον Σάντσο όλο στο δάγκωμα μας έχει. Εμένα μου έχει κάνει τα χέρια εντελώς χάλια. Όλο το Σαββατοκύριακο πονούσα τόσο πολύ που δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Άσε που το ένα χέρι μου έχει πρηστεί κιόλας. Click για ανάπτυξη... Το γαντι που ειδα μου φανηκε καλη ιδεα... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε το εχω ξαναπει Ζοριτσα μου,οτι δε με συγκινουν τα περσακια...εκτος απο το δικο μου βεβαια! Click για ανάπτυξη... Τολμας να το ξαναπεις!!!??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:07 Η gatouni έγραψε: #3.809 27-10-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το γαντι που ειδα μου φανηκε καλη ιδεα... Click για ανάπτυξη... Ναι και μένα. Αλλά εγώ μάλλον χρειάζομαι στολή ολόκληρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:10 Η zorica έγραψε: #3.810 27-10-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ναι και μένα. Αλλά εγώ μάλλον χρειάζομαι στολή ολόκληρη. Click για ανάπτυξη... Ουφ..τοσο πολυ.. αμα δει ο δικος μου οτι δεν αντιδραω και πολυ,μπορει και εγω να τη χρειαστω τη στολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:13 Η moukelis έγραψε: #3.811 27-10-08 16:13 Ναι αμε!Ενταξει καλε γουστα ειναι αυτα,κι εσενα ας πουμε,σου αρεσουν τα σιαμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:18 Η zorica έγραψε: #3.812 27-10-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αμε!Ενταξει καλε γουστα ειναι αυτα,κι εσενα ας πουμε,σου αρεσουν τα σιαμ; Click για ανάπτυξη... Και τα σιαμ(και πολυ μαλιστα)και τα βιρμανακια μ`αρεσουν πολυ.Αλλα τωρα θα αφησω διστυχως τα παιδια σου ορφανα και θα σε σκοτωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:22 Η moukelis έγραψε: #3.813 27-10-08 16:22 Και τα εγγονακια;:cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:23 Η zorica έγραψε: #3.814 27-10-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και τα σιαμ(και πολυ μαλιστα)και τα βιρμανακια μ`αρεσουν πολυ.Αλλα τωρα θα αφησω διστυχως τα παιδια σου ορφανα και θα σε σκοτωσω Click για ανάπτυξη... Και μετα ευχαριστως να παρω τα ορφανα σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:25 Η zorica έγραψε: #3.815 27-10-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και τα εγγονακια;:cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Και αυτα θα τα φροντισω,μη σε απασχολει καθολου ... ετοιμασου αμα εχεις αλλες υποχρεωσεις πουθενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:26 Η moukelis έγραψε: #3.816 27-10-08 16:26 Να κανω διαθηκη,να παρω τη μαμα μου,το μουκο μου,τον κολλητο μου...Δε νομιζω να εχω αλλες υποχρεωσεις.Τι θα τον κανεις τον Σειριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:33 Η staman2 έγραψε: #3.817 27-10-08 16:33 Τζά!!! Παίζω μέσα από την λεκάνη... (Νάλα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:52 Η gatouni έγραψε: #3.818 27-10-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να κανω διαθηκη,να παρω τη μαμα μου,το μουκο μου,τον κολλητο μου...Δε νομιζω να εχω αλλες υποχρεωσεις.Τι θα τον κανεις τον Σειριο; Click για ανάπτυξη... Έχεις.... την ψυχοκόρη τι θα την κάνεις. Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τζά!!! Παίζω μέσα από την λεκάνη... (Νάλα) Click για ανάπτυξη... Κούκλαααα:kiss::kiss:. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:58 Η moukelis έγραψε: #3.819 27-10-08 16:58 Ναλιτα μουυυυυυ!Κουκλα! Νεκταρινι σωπαινε εσυ παιδι μου,πας πακετο με τον Σειριο,γι'αυτο ρωταω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:07 Η gatouni έγραψε: #3.820 27-10-08 17:07 Είμαι στο γραφείο και κοντεύω να πεθάνω από τα γέλια. Είχα σκύψει και έκανα ότι έδενα τα κορδόνια μου. Άντε καλό απόγευμα σε όλους σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 189 190 191 192 193 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 191 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 191 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κοριτσια δειτε και γελαστε με την ψυχη σας...Αυτη η γατα εχει εντελως καρτουνιστικη φατσουλα,μου θυμιζει τον παπα-Στρουμφ,και εχει πολυ τσαντιλα!Χρυσαφενια τσιντσιλα ειναι; https://www.youtube.com/watch?v=UseA_GIeEq4&feature=related Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω πως είναι χρυσαφένια τσιντσιλα αλλά ξεράθηκα στο γέλιο. Λοιπόν έτσι έκανε μέχρι κ πριν 2 μήνες η Νάλα μας γι αυτο κ την χτένιζα ΚΑΘΕ μέρα για να της φύγει η φοβία κι μπορώ να πω πως τώρα είναι άλλο γατί. Κανένα πρόβλημα!!! Καλά τρελάθηκα. Θα σας βάλω κι εγώ βιντεάκι με το χτένισμα του Πέρση μας να δείτε πως το απολαμβάνει η ψυχούλα μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 15:47 Η zorica έγραψε: #3.802 27-10-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ε γιατί δεν αποθηκεύεις κάποια και μετά να τα σβήσεις από τη μηχανή για να έχεις χώρο. Εγώ αυτό κάνω. Click για ανάπτυξη... εγω ελεγα να τα σβησω ολα ...αφου τα εχω στο κομπιουτερ...ενοουσες να τα αποθηκευσω στη φωτογραφικη μηχανη? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κοριτσια δειτε και γελαστε με την ψυχη σας...Αυτη η γατα εχει εντελως καρτουνιστικη φατσουλα,μου θυμιζει τον παπα-Στρουμφ,και εχει πολυ τσαντιλα!Χρυσαφενια τσιντσιλα ειναι; https://www.youtube.com/watch?v=UseA_GIeEq4&feature=related Click για ανάπτυξη... Ασε...δεν ειναι αστειο...ετσι εχει αρχισει και ο Μαρκο...αγριεψε...και ολο κλωτσιες και δαγκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 15:48 Η moukelis έγραψε: #3.803 27-10-08 15:48 Βλεποντας τι φουντιτσες στα αυτια και τα τεραστια ματια της το υπεθεσα,αλλα δεν ξερω καλα τις ποικιλιες,γι'αυτο σας ρωτησα...Πανεμορφη ειναι παντως,ακομα κι εμενα που δε με συγκινουν τα περσακια μου αρεσε παρα πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 15:48 Η zorica έγραψε: #3.804 27-10-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δεν νομίζω πως είναι χρυσαφένια τσιντσιλα αλλά ξεράθηκα στο γέλιο. Λοιπόν έτσι έκανε μέχρι κ πριν 2 μήνες η Νάλα μας γι αυτο κ την χτένιζα ΚΑΘΕ μέρα για να της φύγει η φοβία κι μπορώ να πω πως τώρα είναι άλλο γατί. Κανένα πρόβλημα!!! Καλά τρελάθηκα. Θα σας βάλω κι εγώ βιντεάκι με το χτένισμα του Πέρση μας να δείτε πως το απολαμβάνει η ψυχούλα μου!! Click για ανάπτυξη... Αχχχχ τυχερουλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 15:51 Η zorica έγραψε: #3.805 27-10-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βλεποντας τι φουντιτσες στα αυτια και τα τεραστια ματια της το υπεθεσα,αλλα δεν ξερω καλα τις ποικιλιες,γι'αυτο σας ρωτησα...Πανεμορφη ειναι παντως,ακομα κι εμενα που δε με συγκινουν τα περσακια μου αρεσε παρα πολυ! Click για ανάπτυξη... Τι!!!???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 15:54 Η gatouni έγραψε: #3.806 27-10-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: εγω ελεγα να τα σβησω ολα ...αφου τα εχω στο κομπιουτερ...ενοουσες να τα αποθηκευσω στη φωτογραφικη μηχανη? Ασε...δεν ειναι αστειο...ετσι εχει αρχισει και ο Μαρκο...αγριεψε...και ολο κλωτσιες και δαγκες... Click για ανάπτυξη... Στο κομπιούτερ έλεγα και γω να τα αποθηκεύσεις και μετά να τα σβήσεις απότη μηχανή. Άσε και μεις όσο κι αν προσπαθούμε να χτενίσουμε τον Σάντσο όλο στο δάγκωμα μας έχει. Εμένα μου έχει κάνει τα χέρια εντελώς χάλια. Όλο το Σαββατοκύριακο πονούσα τόσο πολύ που δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Άσε που το ένα χέρι μου έχει πρηστεί κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 15:57 Η moukelis έγραψε: #3.807 27-10-08 15:57 Ε το εχω ξαναπει Ζοριτσα μου,οτι δε με συγκινουν τα περσακια...εκτος απο το δικο μου βεβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:02 Η zorica έγραψε: #3.808 27-10-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Στο κομπιούτερ έλεγα και γω να τα αποθηκεύσεις και μετά να τα σβήσεις απότη μηχανή. Άσε και μεις όσο κι αν προσπαθούμε να χτενίσουμε τον Σάντσο όλο στο δάγκωμα μας έχει. Εμένα μου έχει κάνει τα χέρια εντελώς χάλια. Όλο το Σαββατοκύριακο πονούσα τόσο πολύ που δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Άσε που το ένα χέρι μου έχει πρηστεί κιόλας. Click για ανάπτυξη... Το γαντι που ειδα μου φανηκε καλη ιδεα... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε το εχω ξαναπει Ζοριτσα μου,οτι δε με συγκινουν τα περσακια...εκτος απο το δικο μου βεβαια! Click για ανάπτυξη... Τολμας να το ξαναπεις!!!??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:07 Η gatouni έγραψε: #3.809 27-10-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το γαντι που ειδα μου φανηκε καλη ιδεα... Click για ανάπτυξη... Ναι και μένα. Αλλά εγώ μάλλον χρειάζομαι στολή ολόκληρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:10 Η zorica έγραψε: #3.810 27-10-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ναι και μένα. Αλλά εγώ μάλλον χρειάζομαι στολή ολόκληρη. Click για ανάπτυξη... Ουφ..τοσο πολυ.. αμα δει ο δικος μου οτι δεν αντιδραω και πολυ,μπορει και εγω να τη χρειαστω τη στολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:13 Η moukelis έγραψε: #3.811 27-10-08 16:13 Ναι αμε!Ενταξει καλε γουστα ειναι αυτα,κι εσενα ας πουμε,σου αρεσουν τα σιαμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:18 Η zorica έγραψε: #3.812 27-10-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αμε!Ενταξει καλε γουστα ειναι αυτα,κι εσενα ας πουμε,σου αρεσουν τα σιαμ; Click για ανάπτυξη... Και τα σιαμ(και πολυ μαλιστα)και τα βιρμανακια μ`αρεσουν πολυ.Αλλα τωρα θα αφησω διστυχως τα παιδια σου ορφανα και θα σε σκοτωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:22 Η moukelis έγραψε: #3.813 27-10-08 16:22 Και τα εγγονακια;:cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:23 Η zorica έγραψε: #3.814 27-10-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και τα σιαμ(και πολυ μαλιστα)και τα βιρμανακια μ`αρεσουν πολυ.Αλλα τωρα θα αφησω διστυχως τα παιδια σου ορφανα και θα σε σκοτωσω Click για ανάπτυξη... Και μετα ευχαριστως να παρω τα ορφανα σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:25 Η zorica έγραψε: #3.815 27-10-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και τα εγγονακια;:cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Και αυτα θα τα φροντισω,μη σε απασχολει καθολου ... ετοιμασου αμα εχεις αλλες υποχρεωσεις πουθενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:26 Η moukelis έγραψε: #3.816 27-10-08 16:26 Να κανω διαθηκη,να παρω τη μαμα μου,το μουκο μου,τον κολλητο μου...Δε νομιζω να εχω αλλες υποχρεωσεις.Τι θα τον κανεις τον Σειριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:33 Η staman2 έγραψε: #3.817 27-10-08 16:33 Τζά!!! Παίζω μέσα από την λεκάνη... (Νάλα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:52 Η gatouni έγραψε: #3.818 27-10-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να κανω διαθηκη,να παρω τη μαμα μου,το μουκο μου,τον κολλητο μου...Δε νομιζω να εχω αλλες υποχρεωσεις.Τι θα τον κανεις τον Σειριο; Click για ανάπτυξη... Έχεις.... την ψυχοκόρη τι θα την κάνεις. Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τζά!!! Παίζω μέσα από την λεκάνη... (Νάλα) Click για ανάπτυξη... Κούκλαααα:kiss::kiss:. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:58 Η moukelis έγραψε: #3.819 27-10-08 16:58 Ναλιτα μουυυυυυ!Κουκλα! Νεκταρινι σωπαινε εσυ παιδι μου,πας πακετο με τον Σειριο,γι'αυτο ρωταω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:07 Η gatouni έγραψε: #3.820 27-10-08 17:07 Είμαι στο γραφείο και κοντεύω να πεθάνω από τα γέλια. Είχα σκύψει και έκανα ότι έδενα τα κορδόνια μου. Άντε καλό απόγευμα σε όλους σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 189 190 191 192 193 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 191 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 191 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ε γιατί δεν αποθηκεύεις κάποια και μετά να τα σβήσεις από τη μηχανή για να έχεις χώρο. Εγώ αυτό κάνω. Click για ανάπτυξη... εγω ελεγα να τα σβησω ολα ...αφου τα εχω στο κομπιουτερ...ενοουσες να τα αποθηκευσω στη φωτογραφικη μηχανη? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κοριτσια δειτε και γελαστε με την ψυχη σας...Αυτη η γατα εχει εντελως καρτουνιστικη φατσουλα,μου θυμιζει τον παπα-Στρουμφ,και εχει πολυ τσαντιλα!Χρυσαφενια τσιντσιλα ειναι; https://www.youtube.com/watch?v=UseA_GIeEq4&feature=related Click για ανάπτυξη... Ασε...δεν ειναι αστειο...ετσι εχει αρχισει και ο Μαρκο...αγριεψε...και ολο κλωτσιες και δαγκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 15:48 Η moukelis έγραψε: #3.803 27-10-08 15:48 Βλεποντας τι φουντιτσες στα αυτια και τα τεραστια ματια της το υπεθεσα,αλλα δεν ξερω καλα τις ποικιλιες,γι'αυτο σας ρωτησα...Πανεμορφη ειναι παντως,ακομα κι εμενα που δε με συγκινουν τα περσακια μου αρεσε παρα πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 15:48 Η zorica έγραψε: #3.804 27-10-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δεν νομίζω πως είναι χρυσαφένια τσιντσιλα αλλά ξεράθηκα στο γέλιο. Λοιπόν έτσι έκανε μέχρι κ πριν 2 μήνες η Νάλα μας γι αυτο κ την χτένιζα ΚΑΘΕ μέρα για να της φύγει η φοβία κι μπορώ να πω πως τώρα είναι άλλο γατί. Κανένα πρόβλημα!!! Καλά τρελάθηκα. Θα σας βάλω κι εγώ βιντεάκι με το χτένισμα του Πέρση μας να δείτε πως το απολαμβάνει η ψυχούλα μου!! Click για ανάπτυξη... Αχχχχ τυχερουλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 15:51 Η zorica έγραψε: #3.805 27-10-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βλεποντας τι φουντιτσες στα αυτια και τα τεραστια ματια της το υπεθεσα,αλλα δεν ξερω καλα τις ποικιλιες,γι'αυτο σας ρωτησα...Πανεμορφη ειναι παντως,ακομα κι εμενα που δε με συγκινουν τα περσακια μου αρεσε παρα πολυ! Click για ανάπτυξη... Τι!!!???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 15:54 Η gatouni έγραψε: #3.806 27-10-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: εγω ελεγα να τα σβησω ολα ...αφου τα εχω στο κομπιουτερ...ενοουσες να τα αποθηκευσω στη φωτογραφικη μηχανη? Ασε...δεν ειναι αστειο...ετσι εχει αρχισει και ο Μαρκο...αγριεψε...και ολο κλωτσιες και δαγκες... Click για ανάπτυξη... Στο κομπιούτερ έλεγα και γω να τα αποθηκεύσεις και μετά να τα σβήσεις απότη μηχανή. Άσε και μεις όσο κι αν προσπαθούμε να χτενίσουμε τον Σάντσο όλο στο δάγκωμα μας έχει. Εμένα μου έχει κάνει τα χέρια εντελώς χάλια. Όλο το Σαββατοκύριακο πονούσα τόσο πολύ που δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Άσε που το ένα χέρι μου έχει πρηστεί κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 15:57 Η moukelis έγραψε: #3.807 27-10-08 15:57 Ε το εχω ξαναπει Ζοριτσα μου,οτι δε με συγκινουν τα περσακια...εκτος απο το δικο μου βεβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:02 Η zorica έγραψε: #3.808 27-10-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Στο κομπιούτερ έλεγα και γω να τα αποθηκεύσεις και μετά να τα σβήσεις απότη μηχανή. Άσε και μεις όσο κι αν προσπαθούμε να χτενίσουμε τον Σάντσο όλο στο δάγκωμα μας έχει. Εμένα μου έχει κάνει τα χέρια εντελώς χάλια. Όλο το Σαββατοκύριακο πονούσα τόσο πολύ που δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Άσε που το ένα χέρι μου έχει πρηστεί κιόλας. Click για ανάπτυξη... Το γαντι που ειδα μου φανηκε καλη ιδεα... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε το εχω ξαναπει Ζοριτσα μου,οτι δε με συγκινουν τα περσακια...εκτος απο το δικο μου βεβαια! Click για ανάπτυξη... Τολμας να το ξαναπεις!!!??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:07 Η gatouni έγραψε: #3.809 27-10-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το γαντι που ειδα μου φανηκε καλη ιδεα... Click για ανάπτυξη... Ναι και μένα. Αλλά εγώ μάλλον χρειάζομαι στολή ολόκληρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:10 Η zorica έγραψε: #3.810 27-10-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ναι και μένα. Αλλά εγώ μάλλον χρειάζομαι στολή ολόκληρη. Click για ανάπτυξη... Ουφ..τοσο πολυ.. αμα δει ο δικος μου οτι δεν αντιδραω και πολυ,μπορει και εγω να τη χρειαστω τη στολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:13 Η moukelis έγραψε: #3.811 27-10-08 16:13 Ναι αμε!Ενταξει καλε γουστα ειναι αυτα,κι εσενα ας πουμε,σου αρεσουν τα σιαμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:18 Η zorica έγραψε: #3.812 27-10-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αμε!Ενταξει καλε γουστα ειναι αυτα,κι εσενα ας πουμε,σου αρεσουν τα σιαμ; Click για ανάπτυξη... Και τα σιαμ(και πολυ μαλιστα)και τα βιρμανακια μ`αρεσουν πολυ.Αλλα τωρα θα αφησω διστυχως τα παιδια σου ορφανα και θα σε σκοτωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:22 Η moukelis έγραψε: #3.813 27-10-08 16:22 Και τα εγγονακια;:cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:23 Η zorica έγραψε: #3.814 27-10-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και τα σιαμ(και πολυ μαλιστα)και τα βιρμανακια μ`αρεσουν πολυ.Αλλα τωρα θα αφησω διστυχως τα παιδια σου ορφανα και θα σε σκοτωσω Click για ανάπτυξη... Και μετα ευχαριστως να παρω τα ορφανα σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:25 Η zorica έγραψε: #3.815 27-10-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και τα εγγονακια;:cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Και αυτα θα τα φροντισω,μη σε απασχολει καθολου ... ετοιμασου αμα εχεις αλλες υποχρεωσεις πουθενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:26 Η moukelis έγραψε: #3.816 27-10-08 16:26 Να κανω διαθηκη,να παρω τη μαμα μου,το μουκο μου,τον κολλητο μου...Δε νομιζω να εχω αλλες υποχρεωσεις.Τι θα τον κανεις τον Σειριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:33 Η staman2 έγραψε: #3.817 27-10-08 16:33 Τζά!!! Παίζω μέσα από την λεκάνη... (Νάλα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:52 Η gatouni έγραψε: #3.818 27-10-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να κανω διαθηκη,να παρω τη μαμα μου,το μουκο μου,τον κολλητο μου...Δε νομιζω να εχω αλλες υποχρεωσεις.Τι θα τον κανεις τον Σειριο; Click για ανάπτυξη... Έχεις.... την ψυχοκόρη τι θα την κάνεις. Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τζά!!! Παίζω μέσα από την λεκάνη... (Νάλα) Click για ανάπτυξη... Κούκλαααα:kiss::kiss:. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:58 Η moukelis έγραψε: #3.819 27-10-08 16:58 Ναλιτα μουυυυυυ!Κουκλα! Νεκταρινι σωπαινε εσυ παιδι μου,πας πακετο με τον Σειριο,γι'αυτο ρωταω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:07 Η gatouni έγραψε: #3.820 27-10-08 17:07 Είμαι στο γραφείο και κοντεύω να πεθάνω από τα γέλια. Είχα σκύψει και έκανα ότι έδενα τα κορδόνια μου. Άντε καλό απόγευμα σε όλους σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 189 190 191 192 193 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 191 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 191 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βλεποντας τι φουντιτσες στα αυτια και τα τεραστια ματια της το υπεθεσα,αλλα δεν ξερω καλα τις ποικιλιες,γι'αυτο σας ρωτησα...Πανεμορφη ειναι παντως,ακομα κι εμενα που δε με συγκινουν τα περσακια μου αρεσε παρα πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 15:48 Η zorica έγραψε: #3.804 27-10-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δεν νομίζω πως είναι χρυσαφένια τσιντσιλα αλλά ξεράθηκα στο γέλιο. Λοιπόν έτσι έκανε μέχρι κ πριν 2 μήνες η Νάλα μας γι αυτο κ την χτένιζα ΚΑΘΕ μέρα για να της φύγει η φοβία κι μπορώ να πω πως τώρα είναι άλλο γατί. Κανένα πρόβλημα!!! Καλά τρελάθηκα. Θα σας βάλω κι εγώ βιντεάκι με το χτένισμα του Πέρση μας να δείτε πως το απολαμβάνει η ψυχούλα μου!! Click για ανάπτυξη... Αχχχχ τυχερουλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 15:51 Η zorica έγραψε: #3.805 27-10-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βλεποντας τι φουντιτσες στα αυτια και τα τεραστια ματια της το υπεθεσα,αλλα δεν ξερω καλα τις ποικιλιες,γι'αυτο σας ρωτησα...Πανεμορφη ειναι παντως,ακομα κι εμενα που δε με συγκινουν τα περσακια μου αρεσε παρα πολυ! Click για ανάπτυξη... Τι!!!???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 15:54 Η gatouni έγραψε: #3.806 27-10-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: εγω ελεγα να τα σβησω ολα ...αφου τα εχω στο κομπιουτερ...ενοουσες να τα αποθηκευσω στη φωτογραφικη μηχανη? Ασε...δεν ειναι αστειο...ετσι εχει αρχισει και ο Μαρκο...αγριεψε...και ολο κλωτσιες και δαγκες... Click για ανάπτυξη... Στο κομπιούτερ έλεγα και γω να τα αποθηκεύσεις και μετά να τα σβήσεις απότη μηχανή. Άσε και μεις όσο κι αν προσπαθούμε να χτενίσουμε τον Σάντσο όλο στο δάγκωμα μας έχει. Εμένα μου έχει κάνει τα χέρια εντελώς χάλια. Όλο το Σαββατοκύριακο πονούσα τόσο πολύ που δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Άσε που το ένα χέρι μου έχει πρηστεί κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 15:57 Η moukelis έγραψε: #3.807 27-10-08 15:57 Ε το εχω ξαναπει Ζοριτσα μου,οτι δε με συγκινουν τα περσακια...εκτος απο το δικο μου βεβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:02 Η zorica έγραψε: #3.808 27-10-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Στο κομπιούτερ έλεγα και γω να τα αποθηκεύσεις και μετά να τα σβήσεις απότη μηχανή. Άσε και μεις όσο κι αν προσπαθούμε να χτενίσουμε τον Σάντσο όλο στο δάγκωμα μας έχει. Εμένα μου έχει κάνει τα χέρια εντελώς χάλια. Όλο το Σαββατοκύριακο πονούσα τόσο πολύ που δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Άσε που το ένα χέρι μου έχει πρηστεί κιόλας. Click για ανάπτυξη... Το γαντι που ειδα μου φανηκε καλη ιδεα... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε το εχω ξαναπει Ζοριτσα μου,οτι δε με συγκινουν τα περσακια...εκτος απο το δικο μου βεβαια! Click για ανάπτυξη... Τολμας να το ξαναπεις!!!??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:07 Η gatouni έγραψε: #3.809 27-10-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το γαντι που ειδα μου φανηκε καλη ιδεα... Click για ανάπτυξη... Ναι και μένα. Αλλά εγώ μάλλον χρειάζομαι στολή ολόκληρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:10 Η zorica έγραψε: #3.810 27-10-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ναι και μένα. Αλλά εγώ μάλλον χρειάζομαι στολή ολόκληρη. Click για ανάπτυξη... Ουφ..τοσο πολυ.. αμα δει ο δικος μου οτι δεν αντιδραω και πολυ,μπορει και εγω να τη χρειαστω τη στολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:13 Η moukelis έγραψε: #3.811 27-10-08 16:13 Ναι αμε!Ενταξει καλε γουστα ειναι αυτα,κι εσενα ας πουμε,σου αρεσουν τα σιαμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:18 Η zorica έγραψε: #3.812 27-10-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αμε!Ενταξει καλε γουστα ειναι αυτα,κι εσενα ας πουμε,σου αρεσουν τα σιαμ; Click για ανάπτυξη... Και τα σιαμ(και πολυ μαλιστα)και τα βιρμανακια μ`αρεσουν πολυ.Αλλα τωρα θα αφησω διστυχως τα παιδια σου ορφανα και θα σε σκοτωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:22 Η moukelis έγραψε: #3.813 27-10-08 16:22 Και τα εγγονακια;:cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:23 Η zorica έγραψε: #3.814 27-10-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και τα σιαμ(και πολυ μαλιστα)και τα βιρμανακια μ`αρεσουν πολυ.Αλλα τωρα θα αφησω διστυχως τα παιδια σου ορφανα και θα σε σκοτωσω Click για ανάπτυξη... Και μετα ευχαριστως να παρω τα ορφανα σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:25 Η zorica έγραψε: #3.815 27-10-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και τα εγγονακια;:cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Και αυτα θα τα φροντισω,μη σε απασχολει καθολου ... ετοιμασου αμα εχεις αλλες υποχρεωσεις πουθενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:26 Η moukelis έγραψε: #3.816 27-10-08 16:26 Να κανω διαθηκη,να παρω τη μαμα μου,το μουκο μου,τον κολλητο μου...Δε νομιζω να εχω αλλες υποχρεωσεις.Τι θα τον κανεις τον Σειριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:33 Η staman2 έγραψε: #3.817 27-10-08 16:33 Τζά!!! Παίζω μέσα από την λεκάνη... (Νάλα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:52 Η gatouni έγραψε: #3.818 27-10-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να κανω διαθηκη,να παρω τη μαμα μου,το μουκο μου,τον κολλητο μου...Δε νομιζω να εχω αλλες υποχρεωσεις.Τι θα τον κανεις τον Σειριο; Click για ανάπτυξη... Έχεις.... την ψυχοκόρη τι θα την κάνεις. Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τζά!!! Παίζω μέσα από την λεκάνη... (Νάλα) Click για ανάπτυξη... Κούκλαααα:kiss::kiss:. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:58 Η moukelis έγραψε: #3.819 27-10-08 16:58 Ναλιτα μουυυυυυ!Κουκλα! Νεκταρινι σωπαινε εσυ παιδι μου,πας πακετο με τον Σειριο,γι'αυτο ρωταω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:07 Η gatouni έγραψε: #3.820 27-10-08 17:07 Είμαι στο γραφείο και κοντεύω να πεθάνω από τα γέλια. Είχα σκύψει και έκανα ότι έδενα τα κορδόνια μου. Άντε καλό απόγευμα σε όλους σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 189 190 191 192 193 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 191 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 191 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δεν νομίζω πως είναι χρυσαφένια τσιντσιλα αλλά ξεράθηκα στο γέλιο. Λοιπόν έτσι έκανε μέχρι κ πριν 2 μήνες η Νάλα μας γι αυτο κ την χτένιζα ΚΑΘΕ μέρα για να της φύγει η φοβία κι μπορώ να πω πως τώρα είναι άλλο γατί. Κανένα πρόβλημα!!! Καλά τρελάθηκα. Θα σας βάλω κι εγώ βιντεάκι με το χτένισμα του Πέρση μας να δείτε πως το απολαμβάνει η ψυχούλα μου!! Click για ανάπτυξη... Αχχχχ τυχερουλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 15:51 Η zorica έγραψε: #3.805 27-10-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βλεποντας τι φουντιτσες στα αυτια και τα τεραστια ματια της το υπεθεσα,αλλα δεν ξερω καλα τις ποικιλιες,γι'αυτο σας ρωτησα...Πανεμορφη ειναι παντως,ακομα κι εμενα που δε με συγκινουν τα περσακια μου αρεσε παρα πολυ! Click για ανάπτυξη... Τι!!!???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 15:54 Η gatouni έγραψε: #3.806 27-10-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: εγω ελεγα να τα σβησω ολα ...αφου τα εχω στο κομπιουτερ...ενοουσες να τα αποθηκευσω στη φωτογραφικη μηχανη? Ασε...δεν ειναι αστειο...ετσι εχει αρχισει και ο Μαρκο...αγριεψε...και ολο κλωτσιες και δαγκες... Click για ανάπτυξη... Στο κομπιούτερ έλεγα και γω να τα αποθηκεύσεις και μετά να τα σβήσεις απότη μηχανή. Άσε και μεις όσο κι αν προσπαθούμε να χτενίσουμε τον Σάντσο όλο στο δάγκωμα μας έχει. Εμένα μου έχει κάνει τα χέρια εντελώς χάλια. Όλο το Σαββατοκύριακο πονούσα τόσο πολύ που δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Άσε που το ένα χέρι μου έχει πρηστεί κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 15:57 Η moukelis έγραψε: #3.807 27-10-08 15:57 Ε το εχω ξαναπει Ζοριτσα μου,οτι δε με συγκινουν τα περσακια...εκτος απο το δικο μου βεβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:02 Η zorica έγραψε: #3.808 27-10-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Στο κομπιούτερ έλεγα και γω να τα αποθηκεύσεις και μετά να τα σβήσεις απότη μηχανή. Άσε και μεις όσο κι αν προσπαθούμε να χτενίσουμε τον Σάντσο όλο στο δάγκωμα μας έχει. Εμένα μου έχει κάνει τα χέρια εντελώς χάλια. Όλο το Σαββατοκύριακο πονούσα τόσο πολύ που δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Άσε που το ένα χέρι μου έχει πρηστεί κιόλας. Click για ανάπτυξη... Το γαντι που ειδα μου φανηκε καλη ιδεα... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε το εχω ξαναπει Ζοριτσα μου,οτι δε με συγκινουν τα περσακια...εκτος απο το δικο μου βεβαια! Click για ανάπτυξη... Τολμας να το ξαναπεις!!!??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:07 Η gatouni έγραψε: #3.809 27-10-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το γαντι που ειδα μου φανηκε καλη ιδεα... Click για ανάπτυξη... Ναι και μένα. Αλλά εγώ μάλλον χρειάζομαι στολή ολόκληρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:10 Η zorica έγραψε: #3.810 27-10-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ναι και μένα. Αλλά εγώ μάλλον χρειάζομαι στολή ολόκληρη. Click για ανάπτυξη... Ουφ..τοσο πολυ.. αμα δει ο δικος μου οτι δεν αντιδραω και πολυ,μπορει και εγω να τη χρειαστω τη στολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:13 Η moukelis έγραψε: #3.811 27-10-08 16:13 Ναι αμε!Ενταξει καλε γουστα ειναι αυτα,κι εσενα ας πουμε,σου αρεσουν τα σιαμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:18 Η zorica έγραψε: #3.812 27-10-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αμε!Ενταξει καλε γουστα ειναι αυτα,κι εσενα ας πουμε,σου αρεσουν τα σιαμ; Click για ανάπτυξη... Και τα σιαμ(και πολυ μαλιστα)και τα βιρμανακια μ`αρεσουν πολυ.Αλλα τωρα θα αφησω διστυχως τα παιδια σου ορφανα και θα σε σκοτωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:22 Η moukelis έγραψε: #3.813 27-10-08 16:22 Και τα εγγονακια;:cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:23 Η zorica έγραψε: #3.814 27-10-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και τα σιαμ(και πολυ μαλιστα)και τα βιρμανακια μ`αρεσουν πολυ.Αλλα τωρα θα αφησω διστυχως τα παιδια σου ορφανα και θα σε σκοτωσω Click για ανάπτυξη... Και μετα ευχαριστως να παρω τα ορφανα σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:25 Η zorica έγραψε: #3.815 27-10-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και τα εγγονακια;:cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Και αυτα θα τα φροντισω,μη σε απασχολει καθολου ... ετοιμασου αμα εχεις αλλες υποχρεωσεις πουθενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:26 Η moukelis έγραψε: #3.816 27-10-08 16:26 Να κανω διαθηκη,να παρω τη μαμα μου,το μουκο μου,τον κολλητο μου...Δε νομιζω να εχω αλλες υποχρεωσεις.Τι θα τον κανεις τον Σειριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:33 Η staman2 έγραψε: #3.817 27-10-08 16:33 Τζά!!! Παίζω μέσα από την λεκάνη... (Νάλα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:52 Η gatouni έγραψε: #3.818 27-10-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να κανω διαθηκη,να παρω τη μαμα μου,το μουκο μου,τον κολλητο μου...Δε νομιζω να εχω αλλες υποχρεωσεις.Τι θα τον κανεις τον Σειριο; Click για ανάπτυξη... Έχεις.... την ψυχοκόρη τι θα την κάνεις. Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τζά!!! Παίζω μέσα από την λεκάνη... (Νάλα) Click για ανάπτυξη... Κούκλαααα:kiss::kiss:. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:58 Η moukelis έγραψε: #3.819 27-10-08 16:58 Ναλιτα μουυυυυυ!Κουκλα! Νεκταρινι σωπαινε εσυ παιδι μου,πας πακετο με τον Σειριο,γι'αυτο ρωταω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:07 Η gatouni έγραψε: #3.820 27-10-08 17:07 Είμαι στο γραφείο και κοντεύω να πεθάνω από τα γέλια. Είχα σκύψει και έκανα ότι έδενα τα κορδόνια μου. Άντε καλό απόγευμα σε όλους σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 189 190 191 192 193 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 191 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 191 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βλεποντας τι φουντιτσες στα αυτια και τα τεραστια ματια της το υπεθεσα,αλλα δεν ξερω καλα τις ποικιλιες,γι'αυτο σας ρωτησα...Πανεμορφη ειναι παντως,ακομα κι εμενα που δε με συγκινουν τα περσακια μου αρεσε παρα πολυ! Click για ανάπτυξη... Τι!!!???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 15:54 Η gatouni έγραψε: #3.806 27-10-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: εγω ελεγα να τα σβησω ολα ...αφου τα εχω στο κομπιουτερ...ενοουσες να τα αποθηκευσω στη φωτογραφικη μηχανη? Ασε...δεν ειναι αστειο...ετσι εχει αρχισει και ο Μαρκο...αγριεψε...και ολο κλωτσιες και δαγκες... Click για ανάπτυξη... Στο κομπιούτερ έλεγα και γω να τα αποθηκεύσεις και μετά να τα σβήσεις απότη μηχανή. Άσε και μεις όσο κι αν προσπαθούμε να χτενίσουμε τον Σάντσο όλο στο δάγκωμα μας έχει. Εμένα μου έχει κάνει τα χέρια εντελώς χάλια. Όλο το Σαββατοκύριακο πονούσα τόσο πολύ που δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Άσε που το ένα χέρι μου έχει πρηστεί κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 15:57 Η moukelis έγραψε: #3.807 27-10-08 15:57 Ε το εχω ξαναπει Ζοριτσα μου,οτι δε με συγκινουν τα περσακια...εκτος απο το δικο μου βεβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:02 Η zorica έγραψε: #3.808 27-10-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Στο κομπιούτερ έλεγα και γω να τα αποθηκεύσεις και μετά να τα σβήσεις απότη μηχανή. Άσε και μεις όσο κι αν προσπαθούμε να χτενίσουμε τον Σάντσο όλο στο δάγκωμα μας έχει. Εμένα μου έχει κάνει τα χέρια εντελώς χάλια. Όλο το Σαββατοκύριακο πονούσα τόσο πολύ που δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Άσε που το ένα χέρι μου έχει πρηστεί κιόλας. Click για ανάπτυξη... Το γαντι που ειδα μου φανηκε καλη ιδεα... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε το εχω ξαναπει Ζοριτσα μου,οτι δε με συγκινουν τα περσακια...εκτος απο το δικο μου βεβαια! Click για ανάπτυξη... Τολμας να το ξαναπεις!!!??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:07 Η gatouni έγραψε: #3.809 27-10-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το γαντι που ειδα μου φανηκε καλη ιδεα... Click για ανάπτυξη... Ναι και μένα. Αλλά εγώ μάλλον χρειάζομαι στολή ολόκληρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:10 Η zorica έγραψε: #3.810 27-10-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ναι και μένα. Αλλά εγώ μάλλον χρειάζομαι στολή ολόκληρη. Click για ανάπτυξη... Ουφ..τοσο πολυ.. αμα δει ο δικος μου οτι δεν αντιδραω και πολυ,μπορει και εγω να τη χρειαστω τη στολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:13 Η moukelis έγραψε: #3.811 27-10-08 16:13 Ναι αμε!Ενταξει καλε γουστα ειναι αυτα,κι εσενα ας πουμε,σου αρεσουν τα σιαμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:18 Η zorica έγραψε: #3.812 27-10-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αμε!Ενταξει καλε γουστα ειναι αυτα,κι εσενα ας πουμε,σου αρεσουν τα σιαμ; Click για ανάπτυξη... Και τα σιαμ(και πολυ μαλιστα)και τα βιρμανακια μ`αρεσουν πολυ.Αλλα τωρα θα αφησω διστυχως τα παιδια σου ορφανα και θα σε σκοτωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:22 Η moukelis έγραψε: #3.813 27-10-08 16:22 Και τα εγγονακια;:cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:23 Η zorica έγραψε: #3.814 27-10-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και τα σιαμ(και πολυ μαλιστα)και τα βιρμανακια μ`αρεσουν πολυ.Αλλα τωρα θα αφησω διστυχως τα παιδια σου ορφανα και θα σε σκοτωσω Click για ανάπτυξη... Και μετα ευχαριστως να παρω τα ορφανα σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:25 Η zorica έγραψε: #3.815 27-10-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και τα εγγονακια;:cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Και αυτα θα τα φροντισω,μη σε απασχολει καθολου ... ετοιμασου αμα εχεις αλλες υποχρεωσεις πουθενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:26 Η moukelis έγραψε: #3.816 27-10-08 16:26 Να κανω διαθηκη,να παρω τη μαμα μου,το μουκο μου,τον κολλητο μου...Δε νομιζω να εχω αλλες υποχρεωσεις.Τι θα τον κανεις τον Σειριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:33 Η staman2 έγραψε: #3.817 27-10-08 16:33 Τζά!!! Παίζω μέσα από την λεκάνη... (Νάλα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:52 Η gatouni έγραψε: #3.818 27-10-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να κανω διαθηκη,να παρω τη μαμα μου,το μουκο μου,τον κολλητο μου...Δε νομιζω να εχω αλλες υποχρεωσεις.Τι θα τον κανεις τον Σειριο; Click για ανάπτυξη... Έχεις.... την ψυχοκόρη τι θα την κάνεις. Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τζά!!! Παίζω μέσα από την λεκάνη... (Νάλα) Click για ανάπτυξη... Κούκλαααα:kiss::kiss:. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:58 Η moukelis έγραψε: #3.819 27-10-08 16:58 Ναλιτα μουυυυυυ!Κουκλα! Νεκταρινι σωπαινε εσυ παιδι μου,πας πακετο με τον Σειριο,γι'αυτο ρωταω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:07 Η gatouni έγραψε: #3.820 27-10-08 17:07 Είμαι στο γραφείο και κοντεύω να πεθάνω από τα γέλια. Είχα σκύψει και έκανα ότι έδενα τα κορδόνια μου. Άντε καλό απόγευμα σε όλους σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 189 190 191 192 193 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 191 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 191 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: εγω ελεγα να τα σβησω ολα ...αφου τα εχω στο κομπιουτερ...ενοουσες να τα αποθηκευσω στη φωτογραφικη μηχανη? Ασε...δεν ειναι αστειο...ετσι εχει αρχισει και ο Μαρκο...αγριεψε...και ολο κλωτσιες και δαγκες... Click για ανάπτυξη... Στο κομπιούτερ έλεγα και γω να τα αποθηκεύσεις και μετά να τα σβήσεις απότη μηχανή. Άσε και μεις όσο κι αν προσπαθούμε να χτενίσουμε τον Σάντσο όλο στο δάγκωμα μας έχει. Εμένα μου έχει κάνει τα χέρια εντελώς χάλια. Όλο το Σαββατοκύριακο πονούσα τόσο πολύ που δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Άσε που το ένα χέρι μου έχει πρηστεί κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 15:57 Η moukelis έγραψε: #3.807 27-10-08 15:57 Ε το εχω ξαναπει Ζοριτσα μου,οτι δε με συγκινουν τα περσακια...εκτος απο το δικο μου βεβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:02 Η zorica έγραψε: #3.808 27-10-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Στο κομπιούτερ έλεγα και γω να τα αποθηκεύσεις και μετά να τα σβήσεις απότη μηχανή. Άσε και μεις όσο κι αν προσπαθούμε να χτενίσουμε τον Σάντσο όλο στο δάγκωμα μας έχει. Εμένα μου έχει κάνει τα χέρια εντελώς χάλια. Όλο το Σαββατοκύριακο πονούσα τόσο πολύ που δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Άσε που το ένα χέρι μου έχει πρηστεί κιόλας. Click για ανάπτυξη... Το γαντι που ειδα μου φανηκε καλη ιδεα... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε το εχω ξαναπει Ζοριτσα μου,οτι δε με συγκινουν τα περσακια...εκτος απο το δικο μου βεβαια! Click για ανάπτυξη... Τολμας να το ξαναπεις!!!??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:07 Η gatouni έγραψε: #3.809 27-10-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το γαντι που ειδα μου φανηκε καλη ιδεα... Click για ανάπτυξη... Ναι και μένα. Αλλά εγώ μάλλον χρειάζομαι στολή ολόκληρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:10 Η zorica έγραψε: #3.810 27-10-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ναι και μένα. Αλλά εγώ μάλλον χρειάζομαι στολή ολόκληρη. Click για ανάπτυξη... Ουφ..τοσο πολυ.. αμα δει ο δικος μου οτι δεν αντιδραω και πολυ,μπορει και εγω να τη χρειαστω τη στολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:13 Η moukelis έγραψε: #3.811 27-10-08 16:13 Ναι αμε!Ενταξει καλε γουστα ειναι αυτα,κι εσενα ας πουμε,σου αρεσουν τα σιαμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:18 Η zorica έγραψε: #3.812 27-10-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αμε!Ενταξει καλε γουστα ειναι αυτα,κι εσενα ας πουμε,σου αρεσουν τα σιαμ; Click για ανάπτυξη... Και τα σιαμ(και πολυ μαλιστα)και τα βιρμανακια μ`αρεσουν πολυ.Αλλα τωρα θα αφησω διστυχως τα παιδια σου ορφανα και θα σε σκοτωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:22 Η moukelis έγραψε: #3.813 27-10-08 16:22 Και τα εγγονακια;:cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:23 Η zorica έγραψε: #3.814 27-10-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και τα σιαμ(και πολυ μαλιστα)και τα βιρμανακια μ`αρεσουν πολυ.Αλλα τωρα θα αφησω διστυχως τα παιδια σου ορφανα και θα σε σκοτωσω Click για ανάπτυξη... Και μετα ευχαριστως να παρω τα ορφανα σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:25 Η zorica έγραψε: #3.815 27-10-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και τα εγγονακια;:cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Και αυτα θα τα φροντισω,μη σε απασχολει καθολου ... ετοιμασου αμα εχεις αλλες υποχρεωσεις πουθενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:26 Η moukelis έγραψε: #3.816 27-10-08 16:26 Να κανω διαθηκη,να παρω τη μαμα μου,το μουκο μου,τον κολλητο μου...Δε νομιζω να εχω αλλες υποχρεωσεις.Τι θα τον κανεις τον Σειριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:33 Η staman2 έγραψε: #3.817 27-10-08 16:33 Τζά!!! Παίζω μέσα από την λεκάνη... (Νάλα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:52 Η gatouni έγραψε: #3.818 27-10-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να κανω διαθηκη,να παρω τη μαμα μου,το μουκο μου,τον κολλητο μου...Δε νομιζω να εχω αλλες υποχρεωσεις.Τι θα τον κανεις τον Σειριο; Click για ανάπτυξη... Έχεις.... την ψυχοκόρη τι θα την κάνεις. Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τζά!!! Παίζω μέσα από την λεκάνη... (Νάλα) Click για ανάπτυξη... Κούκλαααα:kiss::kiss:. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:58 Η moukelis έγραψε: #3.819 27-10-08 16:58 Ναλιτα μουυυυυυ!Κουκλα! Νεκταρινι σωπαινε εσυ παιδι μου,πας πακετο με τον Σειριο,γι'αυτο ρωταω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:07 Η gatouni έγραψε: #3.820 27-10-08 17:07 Είμαι στο γραφείο και κοντεύω να πεθάνω από τα γέλια. Είχα σκύψει και έκανα ότι έδενα τα κορδόνια μου. Άντε καλό απόγευμα σε όλους σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 189 190 191 192 193 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 191 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 191 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε το εχω ξαναπει Ζοριτσα μου,οτι δε με συγκινουν τα περσακια...εκτος απο το δικο μου βεβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:02 Η zorica έγραψε: #3.808 27-10-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Στο κομπιούτερ έλεγα και γω να τα αποθηκεύσεις και μετά να τα σβήσεις απότη μηχανή. Άσε και μεις όσο κι αν προσπαθούμε να χτενίσουμε τον Σάντσο όλο στο δάγκωμα μας έχει. Εμένα μου έχει κάνει τα χέρια εντελώς χάλια. Όλο το Σαββατοκύριακο πονούσα τόσο πολύ που δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Άσε που το ένα χέρι μου έχει πρηστεί κιόλας. Click για ανάπτυξη... Το γαντι που ειδα μου φανηκε καλη ιδεα... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε το εχω ξαναπει Ζοριτσα μου,οτι δε με συγκινουν τα περσακια...εκτος απο το δικο μου βεβαια! Click για ανάπτυξη... Τολμας να το ξαναπεις!!!??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:07 Η gatouni έγραψε: #3.809 27-10-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το γαντι που ειδα μου φανηκε καλη ιδεα... Click για ανάπτυξη... Ναι και μένα. Αλλά εγώ μάλλον χρειάζομαι στολή ολόκληρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:10 Η zorica έγραψε: #3.810 27-10-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ναι και μένα. Αλλά εγώ μάλλον χρειάζομαι στολή ολόκληρη. Click για ανάπτυξη... Ουφ..τοσο πολυ.. αμα δει ο δικος μου οτι δεν αντιδραω και πολυ,μπορει και εγω να τη χρειαστω τη στολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:13 Η moukelis έγραψε: #3.811 27-10-08 16:13 Ναι αμε!Ενταξει καλε γουστα ειναι αυτα,κι εσενα ας πουμε,σου αρεσουν τα σιαμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:18 Η zorica έγραψε: #3.812 27-10-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αμε!Ενταξει καλε γουστα ειναι αυτα,κι εσενα ας πουμε,σου αρεσουν τα σιαμ; Click για ανάπτυξη... Και τα σιαμ(και πολυ μαλιστα)και τα βιρμανακια μ`αρεσουν πολυ.Αλλα τωρα θα αφησω διστυχως τα παιδια σου ορφανα και θα σε σκοτωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:22 Η moukelis έγραψε: #3.813 27-10-08 16:22 Και τα εγγονακια;:cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:23 Η zorica έγραψε: #3.814 27-10-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και τα σιαμ(και πολυ μαλιστα)και τα βιρμανακια μ`αρεσουν πολυ.Αλλα τωρα θα αφησω διστυχως τα παιδια σου ορφανα και θα σε σκοτωσω Click για ανάπτυξη... Και μετα ευχαριστως να παρω τα ορφανα σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:25 Η zorica έγραψε: #3.815 27-10-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και τα εγγονακια;:cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Και αυτα θα τα φροντισω,μη σε απασχολει καθολου ... ετοιμασου αμα εχεις αλλες υποχρεωσεις πουθενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:26 Η moukelis έγραψε: #3.816 27-10-08 16:26 Να κανω διαθηκη,να παρω τη μαμα μου,το μουκο μου,τον κολλητο μου...Δε νομιζω να εχω αλλες υποχρεωσεις.Τι θα τον κανεις τον Σειριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:33 Η staman2 έγραψε: #3.817 27-10-08 16:33 Τζά!!! Παίζω μέσα από την λεκάνη... (Νάλα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:52 Η gatouni έγραψε: #3.818 27-10-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να κανω διαθηκη,να παρω τη μαμα μου,το μουκο μου,τον κολλητο μου...Δε νομιζω να εχω αλλες υποχρεωσεις.Τι θα τον κανεις τον Σειριο; Click για ανάπτυξη... Έχεις.... την ψυχοκόρη τι θα την κάνεις. Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τζά!!! Παίζω μέσα από την λεκάνη... (Νάλα) Click για ανάπτυξη... Κούκλαααα:kiss::kiss:. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:58 Η moukelis έγραψε: #3.819 27-10-08 16:58 Ναλιτα μουυυυυυ!Κουκλα! Νεκταρινι σωπαινε εσυ παιδι μου,πας πακετο με τον Σειριο,γι'αυτο ρωταω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:07 Η gatouni έγραψε: #3.820 27-10-08 17:07 Είμαι στο γραφείο και κοντεύω να πεθάνω από τα γέλια. Είχα σκύψει και έκανα ότι έδενα τα κορδόνια μου. Άντε καλό απόγευμα σε όλους σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 189 190 191 192 193 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 191 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 191 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Στο κομπιούτερ έλεγα και γω να τα αποθηκεύσεις και μετά να τα σβήσεις απότη μηχανή. Άσε και μεις όσο κι αν προσπαθούμε να χτενίσουμε τον Σάντσο όλο στο δάγκωμα μας έχει. Εμένα μου έχει κάνει τα χέρια εντελώς χάλια. Όλο το Σαββατοκύριακο πονούσα τόσο πολύ που δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Άσε που το ένα χέρι μου έχει πρηστεί κιόλας. Click για ανάπτυξη... Το γαντι που ειδα μου φανηκε καλη ιδεα... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε το εχω ξαναπει Ζοριτσα μου,οτι δε με συγκινουν τα περσακια...εκτος απο το δικο μου βεβαια! Click για ανάπτυξη... Τολμας να το ξαναπεις!!!??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:07 Η gatouni έγραψε: #3.809 27-10-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το γαντι που ειδα μου φανηκε καλη ιδεα... Click για ανάπτυξη... Ναι και μένα. Αλλά εγώ μάλλον χρειάζομαι στολή ολόκληρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:10 Η zorica έγραψε: #3.810 27-10-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ναι και μένα. Αλλά εγώ μάλλον χρειάζομαι στολή ολόκληρη. Click για ανάπτυξη... Ουφ..τοσο πολυ.. αμα δει ο δικος μου οτι δεν αντιδραω και πολυ,μπορει και εγω να τη χρειαστω τη στολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:13 Η moukelis έγραψε: #3.811 27-10-08 16:13 Ναι αμε!Ενταξει καλε γουστα ειναι αυτα,κι εσενα ας πουμε,σου αρεσουν τα σιαμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:18 Η zorica έγραψε: #3.812 27-10-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αμε!Ενταξει καλε γουστα ειναι αυτα,κι εσενα ας πουμε,σου αρεσουν τα σιαμ; Click για ανάπτυξη... Και τα σιαμ(και πολυ μαλιστα)και τα βιρμανακια μ`αρεσουν πολυ.Αλλα τωρα θα αφησω διστυχως τα παιδια σου ορφανα και θα σε σκοτωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:22 Η moukelis έγραψε: #3.813 27-10-08 16:22 Και τα εγγονακια;:cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:23 Η zorica έγραψε: #3.814 27-10-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και τα σιαμ(και πολυ μαλιστα)και τα βιρμανακια μ`αρεσουν πολυ.Αλλα τωρα θα αφησω διστυχως τα παιδια σου ορφανα και θα σε σκοτωσω Click για ανάπτυξη... Και μετα ευχαριστως να παρω τα ορφανα σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:25 Η zorica έγραψε: #3.815 27-10-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και τα εγγονακια;:cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Και αυτα θα τα φροντισω,μη σε απασχολει καθολου ... ετοιμασου αμα εχεις αλλες υποχρεωσεις πουθενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:26 Η moukelis έγραψε: #3.816 27-10-08 16:26 Να κανω διαθηκη,να παρω τη μαμα μου,το μουκο μου,τον κολλητο μου...Δε νομιζω να εχω αλλες υποχρεωσεις.Τι θα τον κανεις τον Σειριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:33 Η staman2 έγραψε: #3.817 27-10-08 16:33 Τζά!!! Παίζω μέσα από την λεκάνη... (Νάλα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:52 Η gatouni έγραψε: #3.818 27-10-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να κανω διαθηκη,να παρω τη μαμα μου,το μουκο μου,τον κολλητο μου...Δε νομιζω να εχω αλλες υποχρεωσεις.Τι θα τον κανεις τον Σειριο; Click για ανάπτυξη... Έχεις.... την ψυχοκόρη τι θα την κάνεις. Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τζά!!! Παίζω μέσα από την λεκάνη... (Νάλα) Click για ανάπτυξη... Κούκλαααα:kiss::kiss:. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:58 Η moukelis έγραψε: #3.819 27-10-08 16:58 Ναλιτα μουυυυυυ!Κουκλα! Νεκταρινι σωπαινε εσυ παιδι μου,πας πακετο με τον Σειριο,γι'αυτο ρωταω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:07 Η gatouni έγραψε: #3.820 27-10-08 17:07 Είμαι στο γραφείο και κοντεύω να πεθάνω από τα γέλια. Είχα σκύψει και έκανα ότι έδενα τα κορδόνια μου. Άντε καλό απόγευμα σε όλους σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 189 190 191 192 193 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 191 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 191 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το γαντι που ειδα μου φανηκε καλη ιδεα... Click για ανάπτυξη... Ναι και μένα. Αλλά εγώ μάλλον χρειάζομαι στολή ολόκληρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:10 Η zorica έγραψε: #3.810 27-10-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ναι και μένα. Αλλά εγώ μάλλον χρειάζομαι στολή ολόκληρη. Click για ανάπτυξη... Ουφ..τοσο πολυ.. αμα δει ο δικος μου οτι δεν αντιδραω και πολυ,μπορει και εγω να τη χρειαστω τη στολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:13 Η moukelis έγραψε: #3.811 27-10-08 16:13 Ναι αμε!Ενταξει καλε γουστα ειναι αυτα,κι εσενα ας πουμε,σου αρεσουν τα σιαμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:18 Η zorica έγραψε: #3.812 27-10-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αμε!Ενταξει καλε γουστα ειναι αυτα,κι εσενα ας πουμε,σου αρεσουν τα σιαμ; Click για ανάπτυξη... Και τα σιαμ(και πολυ μαλιστα)και τα βιρμανακια μ`αρεσουν πολυ.Αλλα τωρα θα αφησω διστυχως τα παιδια σου ορφανα και θα σε σκοτωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:22 Η moukelis έγραψε: #3.813 27-10-08 16:22 Και τα εγγονακια;:cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:23 Η zorica έγραψε: #3.814 27-10-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και τα σιαμ(και πολυ μαλιστα)και τα βιρμανακια μ`αρεσουν πολυ.Αλλα τωρα θα αφησω διστυχως τα παιδια σου ορφανα και θα σε σκοτωσω Click για ανάπτυξη... Και μετα ευχαριστως να παρω τα ορφανα σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:25 Η zorica έγραψε: #3.815 27-10-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και τα εγγονακια;:cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Και αυτα θα τα φροντισω,μη σε απασχολει καθολου ... ετοιμασου αμα εχεις αλλες υποχρεωσεις πουθενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:26 Η moukelis έγραψε: #3.816 27-10-08 16:26 Να κανω διαθηκη,να παρω τη μαμα μου,το μουκο μου,τον κολλητο μου...Δε νομιζω να εχω αλλες υποχρεωσεις.Τι θα τον κανεις τον Σειριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:33 Η staman2 έγραψε: #3.817 27-10-08 16:33 Τζά!!! Παίζω μέσα από την λεκάνη... (Νάλα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:52 Η gatouni έγραψε: #3.818 27-10-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να κανω διαθηκη,να παρω τη μαμα μου,το μουκο μου,τον κολλητο μου...Δε νομιζω να εχω αλλες υποχρεωσεις.Τι θα τον κανεις τον Σειριο; Click για ανάπτυξη... Έχεις.... την ψυχοκόρη τι θα την κάνεις. Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τζά!!! Παίζω μέσα από την λεκάνη... (Νάλα) Click για ανάπτυξη... Κούκλαααα:kiss::kiss:. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:58 Η moukelis έγραψε: #3.819 27-10-08 16:58 Ναλιτα μουυυυυυ!Κουκλα! Νεκταρινι σωπαινε εσυ παιδι μου,πας πακετο με τον Σειριο,γι'αυτο ρωταω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:07 Η gatouni έγραψε: #3.820 27-10-08 17:07 Είμαι στο γραφείο και κοντεύω να πεθάνω από τα γέλια. Είχα σκύψει και έκανα ότι έδενα τα κορδόνια μου. Άντε καλό απόγευμα σε όλους σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 189 190 191 192 193 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 191 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 191 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ναι και μένα. Αλλά εγώ μάλλον χρειάζομαι στολή ολόκληρη. Click για ανάπτυξη... Ουφ..τοσο πολυ.. αμα δει ο δικος μου οτι δεν αντιδραω και πολυ,μπορει και εγω να τη χρειαστω τη στολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:13 Η moukelis έγραψε: #3.811 27-10-08 16:13 Ναι αμε!Ενταξει καλε γουστα ειναι αυτα,κι εσενα ας πουμε,σου αρεσουν τα σιαμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:18 Η zorica έγραψε: #3.812 27-10-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αμε!Ενταξει καλε γουστα ειναι αυτα,κι εσενα ας πουμε,σου αρεσουν τα σιαμ; Click για ανάπτυξη... Και τα σιαμ(και πολυ μαλιστα)και τα βιρμανακια μ`αρεσουν πολυ.Αλλα τωρα θα αφησω διστυχως τα παιδια σου ορφανα και θα σε σκοτωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:22 Η moukelis έγραψε: #3.813 27-10-08 16:22 Και τα εγγονακια;:cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:23 Η zorica έγραψε: #3.814 27-10-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και τα σιαμ(και πολυ μαλιστα)και τα βιρμανακια μ`αρεσουν πολυ.Αλλα τωρα θα αφησω διστυχως τα παιδια σου ορφανα και θα σε σκοτωσω Click για ανάπτυξη... Και μετα ευχαριστως να παρω τα ορφανα σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:25 Η zorica έγραψε: #3.815 27-10-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και τα εγγονακια;:cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Και αυτα θα τα φροντισω,μη σε απασχολει καθολου ... ετοιμασου αμα εχεις αλλες υποχρεωσεις πουθενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:26 Η moukelis έγραψε: #3.816 27-10-08 16:26 Να κανω διαθηκη,να παρω τη μαμα μου,το μουκο μου,τον κολλητο μου...Δε νομιζω να εχω αλλες υποχρεωσεις.Τι θα τον κανεις τον Σειριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:33 Η staman2 έγραψε: #3.817 27-10-08 16:33 Τζά!!! Παίζω μέσα από την λεκάνη... (Νάλα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:52 Η gatouni έγραψε: #3.818 27-10-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να κανω διαθηκη,να παρω τη μαμα μου,το μουκο μου,τον κολλητο μου...Δε νομιζω να εχω αλλες υποχρεωσεις.Τι θα τον κανεις τον Σειριο; Click για ανάπτυξη... Έχεις.... την ψυχοκόρη τι θα την κάνεις. Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τζά!!! Παίζω μέσα από την λεκάνη... (Νάλα) Click για ανάπτυξη... Κούκλαααα:kiss::kiss:. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:58 Η moukelis έγραψε: #3.819 27-10-08 16:58 Ναλιτα μουυυυυυ!Κουκλα! Νεκταρινι σωπαινε εσυ παιδι μου,πας πακετο με τον Σειριο,γι'αυτο ρωταω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:07 Η gatouni έγραψε: #3.820 27-10-08 17:07 Είμαι στο γραφείο και κοντεύω να πεθάνω από τα γέλια. Είχα σκύψει και έκανα ότι έδενα τα κορδόνια μου. Άντε καλό απόγευμα σε όλους σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 189 190 191 192 193 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 191 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 191 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι αμε!Ενταξει καλε γουστα ειναι αυτα,κι εσενα ας πουμε,σου αρεσουν τα σιαμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:18 Η zorica έγραψε: #3.812 27-10-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αμε!Ενταξει καλε γουστα ειναι αυτα,κι εσενα ας πουμε,σου αρεσουν τα σιαμ; Click για ανάπτυξη... Και τα σιαμ(και πολυ μαλιστα)και τα βιρμανακια μ`αρεσουν πολυ.Αλλα τωρα θα αφησω διστυχως τα παιδια σου ορφανα και θα σε σκοτωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:22 Η moukelis έγραψε: #3.813 27-10-08 16:22 Και τα εγγονακια;:cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:23 Η zorica έγραψε: #3.814 27-10-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και τα σιαμ(και πολυ μαλιστα)και τα βιρμανακια μ`αρεσουν πολυ.Αλλα τωρα θα αφησω διστυχως τα παιδια σου ορφανα και θα σε σκοτωσω Click για ανάπτυξη... Και μετα ευχαριστως να παρω τα ορφανα σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:25 Η zorica έγραψε: #3.815 27-10-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και τα εγγονακια;:cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Και αυτα θα τα φροντισω,μη σε απασχολει καθολου ... ετοιμασου αμα εχεις αλλες υποχρεωσεις πουθενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:26 Η moukelis έγραψε: #3.816 27-10-08 16:26 Να κανω διαθηκη,να παρω τη μαμα μου,το μουκο μου,τον κολλητο μου...Δε νομιζω να εχω αλλες υποχρεωσεις.Τι θα τον κανεις τον Σειριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:33 Η staman2 έγραψε: #3.817 27-10-08 16:33 Τζά!!! Παίζω μέσα από την λεκάνη... (Νάλα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:52 Η gatouni έγραψε: #3.818 27-10-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να κανω διαθηκη,να παρω τη μαμα μου,το μουκο μου,τον κολλητο μου...Δε νομιζω να εχω αλλες υποχρεωσεις.Τι θα τον κανεις τον Σειριο; Click για ανάπτυξη... Έχεις.... την ψυχοκόρη τι θα την κάνεις. Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τζά!!! Παίζω μέσα από την λεκάνη... (Νάλα) Click για ανάπτυξη... Κούκλαααα:kiss::kiss:. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:58 Η moukelis έγραψε: #3.819 27-10-08 16:58 Ναλιτα μουυυυυυ!Κουκλα! Νεκταρινι σωπαινε εσυ παιδι μου,πας πακετο με τον Σειριο,γι'αυτο ρωταω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:07 Η gatouni έγραψε: #3.820 27-10-08 17:07 Είμαι στο γραφείο και κοντεύω να πεθάνω από τα γέλια. Είχα σκύψει και έκανα ότι έδενα τα κορδόνια μου. Άντε καλό απόγευμα σε όλους σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 189 190 191 192 193 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 191 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 191 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αμε!Ενταξει καλε γουστα ειναι αυτα,κι εσενα ας πουμε,σου αρεσουν τα σιαμ; Click για ανάπτυξη... Και τα σιαμ(και πολυ μαλιστα)και τα βιρμανακια μ`αρεσουν πολυ.Αλλα τωρα θα αφησω διστυχως τα παιδια σου ορφανα και θα σε σκοτωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:22 Η moukelis έγραψε: #3.813 27-10-08 16:22 Και τα εγγονακια;:cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:23 Η zorica έγραψε: #3.814 27-10-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και τα σιαμ(και πολυ μαλιστα)και τα βιρμανακια μ`αρεσουν πολυ.Αλλα τωρα θα αφησω διστυχως τα παιδια σου ορφανα και θα σε σκοτωσω Click για ανάπτυξη... Και μετα ευχαριστως να παρω τα ορφανα σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:25 Η zorica έγραψε: #3.815 27-10-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και τα εγγονακια;:cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Και αυτα θα τα φροντισω,μη σε απασχολει καθολου ... ετοιμασου αμα εχεις αλλες υποχρεωσεις πουθενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:26 Η moukelis έγραψε: #3.816 27-10-08 16:26 Να κανω διαθηκη,να παρω τη μαμα μου,το μουκο μου,τον κολλητο μου...Δε νομιζω να εχω αλλες υποχρεωσεις.Τι θα τον κανεις τον Σειριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:33 Η staman2 έγραψε: #3.817 27-10-08 16:33 Τζά!!! Παίζω μέσα από την λεκάνη... (Νάλα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:52 Η gatouni έγραψε: #3.818 27-10-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να κανω διαθηκη,να παρω τη μαμα μου,το μουκο μου,τον κολλητο μου...Δε νομιζω να εχω αλλες υποχρεωσεις.Τι θα τον κανεις τον Σειριο; Click για ανάπτυξη... Έχεις.... την ψυχοκόρη τι θα την κάνεις. Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τζά!!! Παίζω μέσα από την λεκάνη... (Νάλα) Click για ανάπτυξη... Κούκλαααα:kiss::kiss:. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:58 Η moukelis έγραψε: #3.819 27-10-08 16:58 Ναλιτα μουυυυυυ!Κουκλα! Νεκταρινι σωπαινε εσυ παιδι μου,πας πακετο με τον Σειριο,γι'αυτο ρωταω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:07 Η gatouni έγραψε: #3.820 27-10-08 17:07 Είμαι στο γραφείο και κοντεύω να πεθάνω από τα γέλια. Είχα σκύψει και έκανα ότι έδενα τα κορδόνια μου. Άντε καλό απόγευμα σε όλους σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 189 190 191 192 193 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 191 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 191 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και τα εγγονακια;:cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:23 Η zorica έγραψε: #3.814 27-10-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και τα σιαμ(και πολυ μαλιστα)και τα βιρμανακια μ`αρεσουν πολυ.Αλλα τωρα θα αφησω διστυχως τα παιδια σου ορφανα και θα σε σκοτωσω Click για ανάπτυξη... Και μετα ευχαριστως να παρω τα ορφανα σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:25 Η zorica έγραψε: #3.815 27-10-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και τα εγγονακια;:cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Και αυτα θα τα φροντισω,μη σε απασχολει καθολου ... ετοιμασου αμα εχεις αλλες υποχρεωσεις πουθενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:26 Η moukelis έγραψε: #3.816 27-10-08 16:26 Να κανω διαθηκη,να παρω τη μαμα μου,το μουκο μου,τον κολλητο μου...Δε νομιζω να εχω αλλες υποχρεωσεις.Τι θα τον κανεις τον Σειριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:33 Η staman2 έγραψε: #3.817 27-10-08 16:33 Τζά!!! Παίζω μέσα από την λεκάνη... (Νάλα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:52 Η gatouni έγραψε: #3.818 27-10-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να κανω διαθηκη,να παρω τη μαμα μου,το μουκο μου,τον κολλητο μου...Δε νομιζω να εχω αλλες υποχρεωσεις.Τι θα τον κανεις τον Σειριο; Click για ανάπτυξη... Έχεις.... την ψυχοκόρη τι θα την κάνεις. Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τζά!!! Παίζω μέσα από την λεκάνη... (Νάλα) Click για ανάπτυξη... Κούκλαααα:kiss::kiss:. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:58 Η moukelis έγραψε: #3.819 27-10-08 16:58 Ναλιτα μουυυυυυ!Κουκλα! Νεκταρινι σωπαινε εσυ παιδι μου,πας πακετο με τον Σειριο,γι'αυτο ρωταω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:07 Η gatouni έγραψε: #3.820 27-10-08 17:07 Είμαι στο γραφείο και κοντεύω να πεθάνω από τα γέλια. Είχα σκύψει και έκανα ότι έδενα τα κορδόνια μου. Άντε καλό απόγευμα σε όλους σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 189 190 191 192 193 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 191 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 191 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και τα σιαμ(και πολυ μαλιστα)και τα βιρμανακια μ`αρεσουν πολυ.Αλλα τωρα θα αφησω διστυχως τα παιδια σου ορφανα και θα σε σκοτωσω Click για ανάπτυξη... Και μετα ευχαριστως να παρω τα ορφανα σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:25 Η zorica έγραψε: #3.815 27-10-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και τα εγγονακια;:cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Και αυτα θα τα φροντισω,μη σε απασχολει καθολου ... ετοιμασου αμα εχεις αλλες υποχρεωσεις πουθενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:26 Η moukelis έγραψε: #3.816 27-10-08 16:26 Να κανω διαθηκη,να παρω τη μαμα μου,το μουκο μου,τον κολλητο μου...Δε νομιζω να εχω αλλες υποχρεωσεις.Τι θα τον κανεις τον Σειριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:33 Η staman2 έγραψε: #3.817 27-10-08 16:33 Τζά!!! Παίζω μέσα από την λεκάνη... (Νάλα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:52 Η gatouni έγραψε: #3.818 27-10-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να κανω διαθηκη,να παρω τη μαμα μου,το μουκο μου,τον κολλητο μου...Δε νομιζω να εχω αλλες υποχρεωσεις.Τι θα τον κανεις τον Σειριο; Click για ανάπτυξη... Έχεις.... την ψυχοκόρη τι θα την κάνεις. Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τζά!!! Παίζω μέσα από την λεκάνη... (Νάλα) Click για ανάπτυξη... Κούκλαααα:kiss::kiss:. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:58 Η moukelis έγραψε: #3.819 27-10-08 16:58 Ναλιτα μουυυυυυ!Κουκλα! Νεκταρινι σωπαινε εσυ παιδι μου,πας πακετο με τον Σειριο,γι'αυτο ρωταω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:07 Η gatouni έγραψε: #3.820 27-10-08 17:07 Είμαι στο γραφείο και κοντεύω να πεθάνω από τα γέλια. Είχα σκύψει και έκανα ότι έδενα τα κορδόνια μου. Άντε καλό απόγευμα σε όλους σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 189 190 191 192 193 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 191 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 191 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και τα εγγονακια;:cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Και αυτα θα τα φροντισω,μη σε απασχολει καθολου ... ετοιμασου αμα εχεις αλλες υποχρεωσεις πουθενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:26 Η moukelis έγραψε: #3.816 27-10-08 16:26 Να κανω διαθηκη,να παρω τη μαμα μου,το μουκο μου,τον κολλητο μου...Δε νομιζω να εχω αλλες υποχρεωσεις.Τι θα τον κανεις τον Σειριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:33 Η staman2 έγραψε: #3.817 27-10-08 16:33 Τζά!!! Παίζω μέσα από την λεκάνη... (Νάλα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:52 Η gatouni έγραψε: #3.818 27-10-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να κανω διαθηκη,να παρω τη μαμα μου,το μουκο μου,τον κολλητο μου...Δε νομιζω να εχω αλλες υποχρεωσεις.Τι θα τον κανεις τον Σειριο; Click για ανάπτυξη... Έχεις.... την ψυχοκόρη τι θα την κάνεις. Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τζά!!! Παίζω μέσα από την λεκάνη... (Νάλα) Click για ανάπτυξη... Κούκλαααα:kiss::kiss:. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:58 Η moukelis έγραψε: #3.819 27-10-08 16:58 Ναλιτα μουυυυυυ!Κουκλα! Νεκταρινι σωπαινε εσυ παιδι μου,πας πακετο με τον Σειριο,γι'αυτο ρωταω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:07 Η gatouni έγραψε: #3.820 27-10-08 17:07 Είμαι στο γραφείο και κοντεύω να πεθάνω από τα γέλια. Είχα σκύψει και έκανα ότι έδενα τα κορδόνια μου. Άντε καλό απόγευμα σε όλους σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 189 190 191 192 193 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 191 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 191 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να κανω διαθηκη,να παρω τη μαμα μου,το μουκο μου,τον κολλητο μου...Δε νομιζω να εχω αλλες υποχρεωσεις.Τι θα τον κανεις τον Σειριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:33 Η staman2 έγραψε: #3.817 27-10-08 16:33 Τζά!!! Παίζω μέσα από την λεκάνη... (Νάλα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:52 Η gatouni έγραψε: #3.818 27-10-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να κανω διαθηκη,να παρω τη μαμα μου,το μουκο μου,τον κολλητο μου...Δε νομιζω να εχω αλλες υποχρεωσεις.Τι θα τον κανεις τον Σειριο; Click για ανάπτυξη... Έχεις.... την ψυχοκόρη τι θα την κάνεις. Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τζά!!! Παίζω μέσα από την λεκάνη... (Νάλα) Click για ανάπτυξη... Κούκλαααα:kiss::kiss:. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:58 Η moukelis έγραψε: #3.819 27-10-08 16:58 Ναλιτα μουυυυυυ!Κουκλα! Νεκταρινι σωπαινε εσυ παιδι μου,πας πακετο με τον Σειριο,γι'αυτο ρωταω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:07 Η gatouni έγραψε: #3.820 27-10-08 17:07 Είμαι στο γραφείο και κοντεύω να πεθάνω από τα γέλια. Είχα σκύψει και έκανα ότι έδενα τα κορδόνια μου. Άντε καλό απόγευμα σε όλους σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 189 190 191 192 193 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 191 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 191 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τζά!!! Παίζω μέσα από την λεκάνη... (Νάλα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:52 Η gatouni έγραψε: #3.818 27-10-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να κανω διαθηκη,να παρω τη μαμα μου,το μουκο μου,τον κολλητο μου...Δε νομιζω να εχω αλλες υποχρεωσεις.Τι θα τον κανεις τον Σειριο; Click για ανάπτυξη... Έχεις.... την ψυχοκόρη τι θα την κάνεις. Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τζά!!! Παίζω μέσα από την λεκάνη... (Νάλα) Click για ανάπτυξη... Κούκλαααα:kiss::kiss:. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:58 Η moukelis έγραψε: #3.819 27-10-08 16:58 Ναλιτα μουυυυυυ!Κουκλα! Νεκταρινι σωπαινε εσυ παιδι μου,πας πακετο με τον Σειριο,γι'αυτο ρωταω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:07 Η gatouni έγραψε: #3.820 27-10-08 17:07 Είμαι στο γραφείο και κοντεύω να πεθάνω από τα γέλια. Είχα σκύψει και έκανα ότι έδενα τα κορδόνια μου. Άντε καλό απόγευμα σε όλους σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 189 190 191 192 193 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 191 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 191 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να κανω διαθηκη,να παρω τη μαμα μου,το μουκο μου,τον κολλητο μου...Δε νομιζω να εχω αλλες υποχρεωσεις.Τι θα τον κανεις τον Σειριο; Click για ανάπτυξη... Έχεις.... την ψυχοκόρη τι θα την κάνεις. Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τζά!!! Παίζω μέσα από την λεκάνη... (Νάλα) Click για ανάπτυξη... Κούκλαααα:kiss::kiss:. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:58 Η moukelis έγραψε: #3.819 27-10-08 16:58 Ναλιτα μουυυυυυ!Κουκλα! Νεκταρινι σωπαινε εσυ παιδι μου,πας πακετο με τον Σειριο,γι'αυτο ρωταω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:07 Η gatouni έγραψε: #3.820 27-10-08 17:07 Είμαι στο γραφείο και κοντεύω να πεθάνω από τα γέλια. Είχα σκύψει και έκανα ότι έδενα τα κορδόνια μου. Άντε καλό απόγευμα σε όλους σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 189 190 191 192 193 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 191 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 191 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ναλιτα μουυυυυυ!Κουκλα! Νεκταρινι σωπαινε εσυ παιδι μου,πας πακετο με τον Σειριο,γι'αυτο ρωταω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:07 Η gatouni έγραψε: #3.820 27-10-08 17:07 Είμαι στο γραφείο και κοντεύω να πεθάνω από τα γέλια. Είχα σκύψει και έκανα ότι έδενα τα κορδόνια μου. Άντε καλό απόγευμα σε όλους σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Είμαι στο γραφείο και κοντεύω να πεθάνω από τα γέλια. Είχα σκύψει και έκανα ότι έδενα τα κορδόνια μου. Άντε καλό απόγευμα σε όλους σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.