Περσίας maniacs

Κοριτσια δειτε και γελαστε με την ψυχη σας...Αυτη η γατα εχει εντελως καρτουνιστικη φατσουλα,μου θυμιζει τον παπα-Στρουμφ,και εχει πολυ τσαντιλα!Χρυσαφενια τσιντσιλα ειναι;
https://www.youtube.com/watch?v=UseA_GIeEq4&feature=related
Δεν νομίζω πως είναι χρυσαφένια τσιντσιλα αλλά ξεράθηκα στο γέλιο.
Λοιπόν έτσι έκανε μέχρι κ πριν 2 μήνες η Νάλα μας γι αυτο κ την χτένιζα ΚΑΘΕ μέρα για να της φύγει η φοβία κι μπορώ να πω πως τώρα είναι άλλο γατί. Κανένα πρόβλημα!!! Καλά τρελάθηκα. Θα σας βάλω κι εγώ βιντεάκι με το χτένισμα του Πέρση μας να δείτε πως το απολαμβάνει η ψυχούλα μου!!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ε γιατί δεν αποθηκεύεις κάποια και μετά να τα σβήσεις από τη μηχανή για να έχεις χώρο. Εγώ αυτό κάνω.
εγω ελεγα να τα σβησω ολα ...αφου τα εχω στο κομπιουτερ...ενοουσες να τα αποθηκευσω στη φωτογραφικη μηχανη?
Κοριτσια δειτε και γελαστε με την ψυχη σας...Αυτη η γατα εχει εντελως καρτουνιστικη φατσουλα,μου θυμιζει τον παπα-Στρουμφ,και εχει πολυ τσαντιλα!Χρυσαφενια τσιντσιλα ειναι;
https://www.youtube.com/watch?v=UseA_GIeEq4&feature=related
Ασε...δεν ειναι αστειο...ετσι εχει αρχισει και ο Μαρκο...αγριεψε...:(και ολο κλωτσιες και δαγκες...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βλεποντας τι φουντιτσες στα αυτια και τα τεραστια ματια της το υπεθεσα,αλλα δεν ξερω καλα τις ποικιλιες,γι'αυτο σας ρωτησα...Πανεμορφη ειναι παντως,ακομα κι εμενα που δε με συγκινουν τα περσακια μου αρεσε παρα πολυ!

Δεν νομίζω πως είναι χρυσαφένια τσιντσιλα αλλά ξεράθηκα στο γέλιο.
Λοιπόν έτσι έκανε μέχρι κ πριν 2 μήνες η Νάλα μας γι αυτο κ την χτένιζα ΚΑΘΕ μέρα για να της φύγει η φοβία κι μπορώ να πω πως τώρα είναι άλλο γατί. Κανένα πρόβλημα!!! Καλά τρελάθηκα. Θα σας βάλω κι εγώ βιντεάκι με το χτένισμα του Πέρση μας να δείτε πως το απολαμβάνει η ψυχούλα μου!!:up:
Αχχχχ τυχερουλα...

Βλεποντας τι φουντιτσες στα αυτια και τα τεραστια ματια της το υπεθεσα,αλλα δεν ξερω καλα τις ποικιλιες,γι'αυτο σας ρωτησα...Πανεμορφη ειναι παντως,ακομα κι εμενα που δε με συγκινουν τα περσακια μου αρεσε παρα πολυ!
Τι!!!????

εγω ελεγα να τα σβησω ολα ...αφου τα εχω στο κομπιουτερ...ενοουσες να τα αποθηκευσω στη φωτογραφικη μηχανη?

Ασε...δεν ειναι αστειο...ετσι εχει αρχισει και ο Μαρκο...αγριεψε...:(και ολο κλωτσιες και δαγκες...
Στο κομπιούτερ έλεγα και γω να τα αποθηκεύσεις και μετά να τα σβήσεις απότη μηχανή.
Άσε και μεις όσο κι αν προσπαθούμε να χτενίσουμε τον Σάντσο όλο στο δάγκωμα μας έχει. Εμένα μου έχει κάνει τα χέρια εντελώς χάλια. Όλο το Σαββατοκύριακο πονούσα τόσο πολύ που δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Άσε που το ένα χέρι μου έχει πρηστεί κιόλας.

Ε το εχω ξαναπει Ζοριτσα μου,οτι δε με συγκινουν τα περσακια...εκτος απο το δικο μου βεβαια!:lol:

Στο κομπιούτερ έλεγα και γω να τα αποθηκεύσεις και μετά να τα σβήσεις απότη μηχανή.
Άσε και μεις όσο κι αν προσπαθούμε να χτενίσουμε τον Σάντσο όλο στο δάγκωμα μας έχει. Εμένα μου έχει κάνει τα χέρια εντελώς χάλια. Όλο το Σαββατοκύριακο πονούσα τόσο πολύ που δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Άσε που το ένα χέρι μου έχει πρηστεί κιόλας.
Το γαντι που ειδα μου φανηκε καλη ιδεα...
Ε το εχω ξαναπει Ζοριτσα μου,οτι δε με συγκινουν τα περσακια...εκτος απο το δικο μου βεβαια!:lol:
Τολμας να το ξαναπεις!!!???

Το γαντι που ειδα μου φανηκε καλη ιδεα...
Ναι και μένα. Αλλά εγώ μάλλον χρειάζομαι στολή ολόκληρη:lol::lol:.

Ναι και μένα. Αλλά εγώ μάλλον χρειάζομαι στολή ολόκληρη:lol::lol:.
Ουφ..τοσο πολυ..:lol: αμα δει ο δικος μου οτι δεν αντιδραω και πολυ,μπορει και εγω να τη χρειαστω τη στολη:lol::lol::lol:

Ναι αμε!Ενταξει καλε γουστα ειναι αυτα,κι εσενα ας πουμε,σου αρεσουν τα σιαμ;

Ναι αμε!Ενταξει καλε γουστα ειναι αυτα,κι εσενα ας πουμε,σου αρεσουν τα σιαμ;
Και τα σιαμ(και πολυ μαλιστα)και τα βιρμανακια μ`αρεσουν πολυ.Αλλα τωρα θα αφησω διστυχως τα παιδια σου ορφανα και θα σε σκοτωσω:lol::lol::lol:

Και τα εγγονακια;:cry::cry::cry::cry::cry:

Και τα σιαμ(και πολυ μαλιστα)και τα βιρμανακια μ`αρεσουν πολυ.Αλλα τωρα θα αφησω διστυχως τα παιδια σου ορφανα και θα σε σκοτωσω:lol::lol::lol:

Και μετα ευχαριστως να παρω τα ορφανα σου..:lol::lol::lol:

Και τα εγγονακια;:cry::cry::cry::cry::cry:
Και αυτα θα τα φροντισω,μη σε απασχολει καθολου ...:lol:
ετοιμασου αμα εχεις αλλες υποχρεωσεις πουθενα...:lol:

Να κανω διαθηκη,να παρω τη μαμα μου,το μουκο μου,τον κολλητο μου...Δε νομιζω να εχω αλλες υποχρεωσεις.Τι θα τον κανεις τον Σειριο;

Τζά!!! Παίζω μέσα από την λεκάνη... (Νάλα)
DSC00336.jpg

DSC00344_775636.jpg

Να κανω διαθηκη,να παρω τη μαμα μου,το μουκο μου,τον κολλητο μου...Δε νομιζω να εχω αλλες υποχρεωσεις.Τι θα τον κανεις τον Σειριο;
Έχεις.... την ψυχοκόρη τι θα την κάνεις:lol::lol:.

Τζά!!! Παίζω μέσα από την λεκάνη... (Νάλα)
Κούκλαααα:kiss::kiss:.

Ναλιτα μουυυυυυ!Κουκλα!
Νεκταρινι σωπαινε εσυ παιδι μου,πας πακετο με τον Σειριο,γι'αυτο ρωταω...:lol:

:lol::lol::lol:
Είμαι στο γραφείο και κοντεύω να πεθάνω από τα γέλια. Είχα σκύψει και έκανα ότι έδενα τα κορδόνια μου.
Άντε καλό απόγευμα σε όλους σας:hello:.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back