moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:20 Η moukelis έγραψε: #3.821 27-10-08 17:20 Καλο απογευμα Νεκταρινι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:28 Ο πυρροθριξ: #3.822 27-10-08 17:28 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και αυτα θα τα φροντισω,μη σε απασχολει καθολου ... ετοιμασου αμα εχεις αλλες υποχρεωσεις πουθενα... Click για ανάπτυξη... ωχ ωχ ωχ!!!βαστατε τουρκοι τ'αρματα!!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τζά!!! Παίζω μέσα από την λεκάνη... (Νάλα) Click για ανάπτυξη... κουκλιιιιτσααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 20:37 Η elvenstar: #3.823 27-10-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Όχι δε γίνεται γιατί βρίσκονται στους νεφρούς. Αλλά ακόμα δεν είμαστε και σίγουροι είναι υποψία ότι μπορεί να είναι αυτό. Αύριο θα κάνει υπέρηχο για να δούμε τι ακριβώς γίνεται. Αν και από ότι ήδη λέει η κτηνίατρος είνια το πιο πιθανό. Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να μην είναι κάτι τέτοιο κ να μην έστω να μην είναι σοβαρό. Να σου πω κάτι μια κ το θυμήθηκα, να μη του δίνεις νερό από την βρύση αλλά παίρνεις εμφιαλωμένο. Θα περιμένουμε με αγωνία να μας πεις τι έγινε με τις εξετάσεις καθώς κ αν είναι κάτι τέτοιο τι μπορεί να γίνει. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι μου έγραψα το μήνυμα το μεσημέρι κ μετά έφυγα κατευθείαν για την αδελφή μου που γιόρταζε ο ανηψούλης μου ο πρώτος η αδυναμία μου η μεγάλη κ ο πεθερός της. είμαστε καλεσμένοι. Και γύρισα αργά. Μπήκα λοιπόν στο φόρουμ πριν λίγο κ τώρα είδα τα νέα σας. Είμαστε καλά σήμερα από όλες τις απόψεις.... Δεν ξέρω αν μίλησες με τη Βασιλική. Είχε πάει στον Κώστα σήμερα. Εσείς τι κάνετε? το Πικατσουλίνι καλλίτερα? Ο Μπατ κι η Κάντυ? Με τη δουλειά έχεις νεώτερα? Click για ανάπτυξη... Να σας ζήσει ο μικρούλης και χρόνια πολλά του. Αναστασία μου δε μίλησα με τη Βασιλική κ δεν ήξερα τπτ, έστειλα όμως μέιλ σε σένα για να μου πέις τι έγινε κ με τις εξετάσεις, αν ήταν καλες κ να δω πως πάει η Βασιλική, αλλά αφού σηκώθηκε όλα καλά ειναι. Να προσέχει τώρα κ να πινει πολύ νερό. Τα γατουλίνια μου είναι όλα καλά, εγώ κώλλησα πάλι την ύιωση της γαστρεντερίτιδας με τη δουλειά είμαι στο περίμενε από όλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 22:51 Η zorica έγραψε: #3.824 27-10-08 22:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να κανω διαθηκη,να παρω τη μαμα μου,το μουκο μου,τον κολλητο μου...Δε νομιζω να εχω αλλες υποχρεωσεις.Τι θα τον κανεις τον Σειριο; Click για ανάπτυξη... Mη σε απασχολει θα περνανε μια χαρα και τα δυο...Ετοιμη?Η αλλαξες γνωμη? Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τζά!!! Παίζω μέσα από την λεκάνη... (Νάλα) Click για ανάπτυξη... Κουκλα... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ωχ ωχ ωχ!!!βαστατε τουρκοι τ'αρματα!!!! κουκλιιιιτσααααα Click για ανάπτυξη... Ναι,αμε,τι ,ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 22:52 Η zorica έγραψε: #3.825 27-10-08 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ελπίζω να μην είναι κάτι τέτοιο κ να μην έστω να μην είναι σοβαρό. Να σου πω κάτι μια κ το θυμήθηκα, να μη του δίνεις νερό από την βρύση αλλά παίρνεις εμφιαλωμένο. Θα περιμένουμε με αγωνία να μας πεις τι έγινε με τις εξετάσεις καθώς κ αν είναι κάτι τέτοιο τι μπορεί να γίνει. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Να σας ζήσει ο μικρούλης και χρόνια πολλά του. Αναστασία μου δε μίλησα με τη Βασιλική κ δεν ήξερα τπτ, έστειλα όμως μέιλ σε σένα για να μου πέις τι έγινε κ με τις εξετάσεις, αν ήταν καλες κ να δω πως πάει η Βασιλική, αλλά αφού σηκώθηκε όλα καλά ειναι. Να προσέχει τώρα κ να πινει πολύ νερό. Τα γατουλίνια μου είναι όλα καλά, εγώ κώλλησα πάλι την ύιωση της γαστρεντερίτιδας με τη δουλειά είμαι στο περίμενε από όλες Click για ανάπτυξη... Δεν σου περασε?Η ξανα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:05 Η moukelis έγραψε: #3.826 27-10-08 23:05 Καλε Ζοριτσα εισαι αδιστακτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:13 Η zorica έγραψε: #3.827 27-10-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε Ζοριτσα εισαι αδιστακτη...[/quote Πες οτι αλλαξες γνωμη και οτι ειναι ολα τα Περσιας ανεξερετως ΚΟΥΚΛΙΑ...και σε συγχωρω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:32 Η moukelis έγραψε: #3.828 27-10-08 23:32 Α,οχι αυτο ειναι προδοσια.Μερικα ειναι...μερικα οχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:34 Η elvenstar: #3.829 27-10-08 23:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τζά!!! Παίζω μέσα από την λεκάνη... (Νάλα) Click για ανάπτυξη... Τι τέλειο μωρό είναι αυτό;;; για δάγκωμα!!! Ζορίτσα πέρασε κ με ξανάπισε κόλλησα από τον ανιψιό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:37 Η zorica έγραψε: #3.830 27-10-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,οχι αυτο ειναι προδοσια.Μερικα ειναι...μερικα οχι! Click για ανάπτυξη... Καλα ...ας το δεχτω αυτο... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι τέλειο μωρό είναι αυτό;;; για δάγκωμα!!! Ζορίτσα πέρασε κ με ξανάπισε κόλλησα από τον ανιψιό μου Click για ανάπτυξη... Ε βρε κακομοιρο...και παλι πυρετος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:43 Η moukelis έγραψε: #3.831 27-10-08 23:43 Ελενακι περαστικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:49 Η zorica έγραψε: #3.832 27-10-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,οχι αυτο ειναι προδοσια.Μερικα ειναι...μερικα οχι! Click για ανάπτυξη... Το ιδιο ομως ισχει και για τα Σιαμ...αυτο ας πουμε ...δεν θα το ηθελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images.jpg 3,8 KB · Εμφανίσεις: 23 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:51 Η moukelis έγραψε: #3.833 27-10-08 23:51 Α ουτε εμενα μου αρεσει αυτο.Γενικα τα αμερικανικου τυπου τα βρισκω πολυ ασχημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:52 Η Raisa έγραψε: #3.834 27-10-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ζορίτσα πέρασε κ με ξανάπισε κόλλησα από τον ανιψιό μου Click για ανάπτυξη... Περαστικούλια καλή μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:55 Η elvenstar: #3.835 27-10-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Περαστικούλια καλή μου! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωω!!!!!! χαθήκαμε βρε Νικολέτα μπαίνουμε διαφορετικές ώρες μάλλον, τι κάνουν τα καμάρια σου; (όλα τα καμάρια σου), ο μπουμπουκος έφυγε για Ρόδο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:55 Η zorica έγραψε: #3.836 27-10-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ουτε εμενα μου αρεσει αυτο.Γενικα τα αμερικανικου τυπου τα βρισκω πολυ ασχημα. Click για ανάπτυξη... Eιδες...οποτε ειμαστε πατσι και δεν σου κραταω κακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:58 Η elvenstar: #3.837 27-10-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιδες...οποτε ειμαστε πατσι και δεν σου κραταω κακια Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ κορίτσια τωρα ειδα κ τα άλλα μνμ.\ Λοιπον εγω της κρατάω κακία Οπως έλεγε κ η Κρουέλα: "Να θυμηθώ " να μπω στο εδώ τσακωνόμαστε κ να τσακωθούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 00:01 Η zorica έγραψε: #3.838 28-10-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σας ευχαριστώ κορίτσια τωρα ειδα κ τα άλλα μνμ.\ Λοιπον εγω της κρατάω κακία Οπως έλεγε κ η Κρουέλα: "Να θυμηθώ " να μπω στο εδώ τσακωνόμαστε κ να τσακωθούμε Click για ανάπτυξη... Ασε ..πηρα εκδηκηση... εβαλα ενα κακασχημο σιαμ και πηρα το αιμα μας πισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 00:02 Η Raisa έγραψε: #3.839 28-10-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωω!!!!!! χαθήκαμε βρε Νικολέτα μπαίνουμε διαφορετικές ώρες μάλλον, τι κάνουν τα καμάρια σου; (όλα τα καμάρια σου), ο μπουμπουκος έφυγε για Ρόδο; Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν μπαίνω πολύ τις τελευταίες μέρες....τρέχω με την σχολή και τις εργασίες εξαμήνου και δεν έχω ώρα....κάπου κάπου στα κλεφτά για να μην χάσω τελείως την μπάλα.... Καλά είναι τα καμάρια μου....έμειναν μόνο τα ζουζούνια....ο Μπουμπούκος έφυγε Ρόδο...εσείς πώς είστε? Τα γατουλίνια σου καλά? Μεγαλώνουν τα μαλλάκια σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 00:02 Η aalyah έγραψε: #3.840 28-10-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το ιδιο ομως ισχει και για τα Σιαμ...αυτο ας πουμε ...δεν θα το ηθελα Click για ανάπτυξη... Αυτο ουτε και εγω. Πολυ μακρουλο προσωπο. Σαν σφυνξ με τριχες ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 190 191 192 193 194 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 192 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 192 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλο απογευμα Νεκταρινι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:28 Ο πυρροθριξ: #3.822 27-10-08 17:28 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και αυτα θα τα φροντισω,μη σε απασχολει καθολου ... ετοιμασου αμα εχεις αλλες υποχρεωσεις πουθενα... Click για ανάπτυξη... ωχ ωχ ωχ!!!βαστατε τουρκοι τ'αρματα!!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τζά!!! Παίζω μέσα από την λεκάνη... (Νάλα) Click για ανάπτυξη... κουκλιιιιτσααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 20:37 Η elvenstar: #3.823 27-10-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Όχι δε γίνεται γιατί βρίσκονται στους νεφρούς. Αλλά ακόμα δεν είμαστε και σίγουροι είναι υποψία ότι μπορεί να είναι αυτό. Αύριο θα κάνει υπέρηχο για να δούμε τι ακριβώς γίνεται. Αν και από ότι ήδη λέει η κτηνίατρος είνια το πιο πιθανό. Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να μην είναι κάτι τέτοιο κ να μην έστω να μην είναι σοβαρό. Να σου πω κάτι μια κ το θυμήθηκα, να μη του δίνεις νερό από την βρύση αλλά παίρνεις εμφιαλωμένο. Θα περιμένουμε με αγωνία να μας πεις τι έγινε με τις εξετάσεις καθώς κ αν είναι κάτι τέτοιο τι μπορεί να γίνει. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι μου έγραψα το μήνυμα το μεσημέρι κ μετά έφυγα κατευθείαν για την αδελφή μου που γιόρταζε ο ανηψούλης μου ο πρώτος η αδυναμία μου η μεγάλη κ ο πεθερός της. είμαστε καλεσμένοι. Και γύρισα αργά. Μπήκα λοιπόν στο φόρουμ πριν λίγο κ τώρα είδα τα νέα σας. Είμαστε καλά σήμερα από όλες τις απόψεις.... Δεν ξέρω αν μίλησες με τη Βασιλική. Είχε πάει στον Κώστα σήμερα. Εσείς τι κάνετε? το Πικατσουλίνι καλλίτερα? Ο Μπατ κι η Κάντυ? Με τη δουλειά έχεις νεώτερα? Click για ανάπτυξη... Να σας ζήσει ο μικρούλης και χρόνια πολλά του. Αναστασία μου δε μίλησα με τη Βασιλική κ δεν ήξερα τπτ, έστειλα όμως μέιλ σε σένα για να μου πέις τι έγινε κ με τις εξετάσεις, αν ήταν καλες κ να δω πως πάει η Βασιλική, αλλά αφού σηκώθηκε όλα καλά ειναι. Να προσέχει τώρα κ να πινει πολύ νερό. Τα γατουλίνια μου είναι όλα καλά, εγώ κώλλησα πάλι την ύιωση της γαστρεντερίτιδας με τη δουλειά είμαι στο περίμενε από όλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 22:51 Η zorica έγραψε: #3.824 27-10-08 22:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να κανω διαθηκη,να παρω τη μαμα μου,το μουκο μου,τον κολλητο μου...Δε νομιζω να εχω αλλες υποχρεωσεις.Τι θα τον κανεις τον Σειριο; Click για ανάπτυξη... Mη σε απασχολει θα περνανε μια χαρα και τα δυο...Ετοιμη?Η αλλαξες γνωμη? Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τζά!!! Παίζω μέσα από την λεκάνη... (Νάλα) Click για ανάπτυξη... Κουκλα... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ωχ ωχ ωχ!!!βαστατε τουρκοι τ'αρματα!!!! κουκλιιιιτσααααα Click για ανάπτυξη... Ναι,αμε,τι ,ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 22:52 Η zorica έγραψε: #3.825 27-10-08 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ελπίζω να μην είναι κάτι τέτοιο κ να μην έστω να μην είναι σοβαρό. Να σου πω κάτι μια κ το θυμήθηκα, να μη του δίνεις νερό από την βρύση αλλά παίρνεις εμφιαλωμένο. Θα περιμένουμε με αγωνία να μας πεις τι έγινε με τις εξετάσεις καθώς κ αν είναι κάτι τέτοιο τι μπορεί να γίνει. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Να σας ζήσει ο μικρούλης και χρόνια πολλά του. Αναστασία μου δε μίλησα με τη Βασιλική κ δεν ήξερα τπτ, έστειλα όμως μέιλ σε σένα για να μου πέις τι έγινε κ με τις εξετάσεις, αν ήταν καλες κ να δω πως πάει η Βασιλική, αλλά αφού σηκώθηκε όλα καλά ειναι. Να προσέχει τώρα κ να πινει πολύ νερό. Τα γατουλίνια μου είναι όλα καλά, εγώ κώλλησα πάλι την ύιωση της γαστρεντερίτιδας με τη δουλειά είμαι στο περίμενε από όλες Click για ανάπτυξη... Δεν σου περασε?Η ξανα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:05 Η moukelis έγραψε: #3.826 27-10-08 23:05 Καλε Ζοριτσα εισαι αδιστακτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:13 Η zorica έγραψε: #3.827 27-10-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε Ζοριτσα εισαι αδιστακτη...[/quote Πες οτι αλλαξες γνωμη και οτι ειναι ολα τα Περσιας ανεξερετως ΚΟΥΚΛΙΑ...και σε συγχωρω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:32 Η moukelis έγραψε: #3.828 27-10-08 23:32 Α,οχι αυτο ειναι προδοσια.Μερικα ειναι...μερικα οχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:34 Η elvenstar: #3.829 27-10-08 23:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τζά!!! Παίζω μέσα από την λεκάνη... (Νάλα) Click για ανάπτυξη... Τι τέλειο μωρό είναι αυτό;;; για δάγκωμα!!! Ζορίτσα πέρασε κ με ξανάπισε κόλλησα από τον ανιψιό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:37 Η zorica έγραψε: #3.830 27-10-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,οχι αυτο ειναι προδοσια.Μερικα ειναι...μερικα οχι! Click για ανάπτυξη... Καλα ...ας το δεχτω αυτο... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι τέλειο μωρό είναι αυτό;;; για δάγκωμα!!! Ζορίτσα πέρασε κ με ξανάπισε κόλλησα από τον ανιψιό μου Click για ανάπτυξη... Ε βρε κακομοιρο...και παλι πυρετος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:43 Η moukelis έγραψε: #3.831 27-10-08 23:43 Ελενακι περαστικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:49 Η zorica έγραψε: #3.832 27-10-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,οχι αυτο ειναι προδοσια.Μερικα ειναι...μερικα οχι! Click για ανάπτυξη... Το ιδιο ομως ισχει και για τα Σιαμ...αυτο ας πουμε ...δεν θα το ηθελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images.jpg 3,8 KB · Εμφανίσεις: 23 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:51 Η moukelis έγραψε: #3.833 27-10-08 23:51 Α ουτε εμενα μου αρεσει αυτο.Γενικα τα αμερικανικου τυπου τα βρισκω πολυ ασχημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:52 Η Raisa έγραψε: #3.834 27-10-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ζορίτσα πέρασε κ με ξανάπισε κόλλησα από τον ανιψιό μου Click για ανάπτυξη... Περαστικούλια καλή μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:55 Η elvenstar: #3.835 27-10-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Περαστικούλια καλή μου! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωω!!!!!! χαθήκαμε βρε Νικολέτα μπαίνουμε διαφορετικές ώρες μάλλον, τι κάνουν τα καμάρια σου; (όλα τα καμάρια σου), ο μπουμπουκος έφυγε για Ρόδο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:55 Η zorica έγραψε: #3.836 27-10-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ουτε εμενα μου αρεσει αυτο.Γενικα τα αμερικανικου τυπου τα βρισκω πολυ ασχημα. Click για ανάπτυξη... Eιδες...οποτε ειμαστε πατσι και δεν σου κραταω κακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:58 Η elvenstar: #3.837 27-10-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιδες...οποτε ειμαστε πατσι και δεν σου κραταω κακια Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ κορίτσια τωρα ειδα κ τα άλλα μνμ.\ Λοιπον εγω της κρατάω κακία Οπως έλεγε κ η Κρουέλα: "Να θυμηθώ " να μπω στο εδώ τσακωνόμαστε κ να τσακωθούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 00:01 Η zorica έγραψε: #3.838 28-10-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σας ευχαριστώ κορίτσια τωρα ειδα κ τα άλλα μνμ.\ Λοιπον εγω της κρατάω κακία Οπως έλεγε κ η Κρουέλα: "Να θυμηθώ " να μπω στο εδώ τσακωνόμαστε κ να τσακωθούμε Click για ανάπτυξη... Ασε ..πηρα εκδηκηση... εβαλα ενα κακασχημο σιαμ και πηρα το αιμα μας πισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 00:02 Η Raisa έγραψε: #3.839 28-10-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωω!!!!!! χαθήκαμε βρε Νικολέτα μπαίνουμε διαφορετικές ώρες μάλλον, τι κάνουν τα καμάρια σου; (όλα τα καμάρια σου), ο μπουμπουκος έφυγε για Ρόδο; Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν μπαίνω πολύ τις τελευταίες μέρες....τρέχω με την σχολή και τις εργασίες εξαμήνου και δεν έχω ώρα....κάπου κάπου στα κλεφτά για να μην χάσω τελείως την μπάλα.... Καλά είναι τα καμάρια μου....έμειναν μόνο τα ζουζούνια....ο Μπουμπούκος έφυγε Ρόδο...εσείς πώς είστε? Τα γατουλίνια σου καλά? Μεγαλώνουν τα μαλλάκια σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 00:02 Η aalyah έγραψε: #3.840 28-10-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το ιδιο ομως ισχει και για τα Σιαμ...αυτο ας πουμε ...δεν θα το ηθελα Click για ανάπτυξη... Αυτο ουτε και εγω. Πολυ μακρουλο προσωπο. Σαν σφυνξ με τριχες ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 190 191 192 193 194 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 192 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 192 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και αυτα θα τα φροντισω,μη σε απασχολει καθολου ... ετοιμασου αμα εχεις αλλες υποχρεωσεις πουθενα... Click για ανάπτυξη... ωχ ωχ ωχ!!!βαστατε τουρκοι τ'αρματα!!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τζά!!! Παίζω μέσα από την λεκάνη... (Νάλα) Click για ανάπτυξη... κουκλιιιιτσααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 20:37 Η elvenstar: #3.823 27-10-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Όχι δε γίνεται γιατί βρίσκονται στους νεφρούς. Αλλά ακόμα δεν είμαστε και σίγουροι είναι υποψία ότι μπορεί να είναι αυτό. Αύριο θα κάνει υπέρηχο για να δούμε τι ακριβώς γίνεται. Αν και από ότι ήδη λέει η κτηνίατρος είνια το πιο πιθανό. Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να μην είναι κάτι τέτοιο κ να μην έστω να μην είναι σοβαρό. Να σου πω κάτι μια κ το θυμήθηκα, να μη του δίνεις νερό από την βρύση αλλά παίρνεις εμφιαλωμένο. Θα περιμένουμε με αγωνία να μας πεις τι έγινε με τις εξετάσεις καθώς κ αν είναι κάτι τέτοιο τι μπορεί να γίνει. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι μου έγραψα το μήνυμα το μεσημέρι κ μετά έφυγα κατευθείαν για την αδελφή μου που γιόρταζε ο ανηψούλης μου ο πρώτος η αδυναμία μου η μεγάλη κ ο πεθερός της. είμαστε καλεσμένοι. Και γύρισα αργά. Μπήκα λοιπόν στο φόρουμ πριν λίγο κ τώρα είδα τα νέα σας. Είμαστε καλά σήμερα από όλες τις απόψεις.... Δεν ξέρω αν μίλησες με τη Βασιλική. Είχε πάει στον Κώστα σήμερα. Εσείς τι κάνετε? το Πικατσουλίνι καλλίτερα? Ο Μπατ κι η Κάντυ? Με τη δουλειά έχεις νεώτερα? Click για ανάπτυξη... Να σας ζήσει ο μικρούλης και χρόνια πολλά του. Αναστασία μου δε μίλησα με τη Βασιλική κ δεν ήξερα τπτ, έστειλα όμως μέιλ σε σένα για να μου πέις τι έγινε κ με τις εξετάσεις, αν ήταν καλες κ να δω πως πάει η Βασιλική, αλλά αφού σηκώθηκε όλα καλά ειναι. Να προσέχει τώρα κ να πινει πολύ νερό. Τα γατουλίνια μου είναι όλα καλά, εγώ κώλλησα πάλι την ύιωση της γαστρεντερίτιδας με τη δουλειά είμαι στο περίμενε από όλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 22:51 Η zorica έγραψε: #3.824 27-10-08 22:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να κανω διαθηκη,να παρω τη μαμα μου,το μουκο μου,τον κολλητο μου...Δε νομιζω να εχω αλλες υποχρεωσεις.Τι θα τον κανεις τον Σειριο; Click για ανάπτυξη... Mη σε απασχολει θα περνανε μια χαρα και τα δυο...Ετοιμη?Η αλλαξες γνωμη? Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τζά!!! Παίζω μέσα από την λεκάνη... (Νάλα) Click για ανάπτυξη... Κουκλα... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ωχ ωχ ωχ!!!βαστατε τουρκοι τ'αρματα!!!! κουκλιιιιτσααααα Click για ανάπτυξη... Ναι,αμε,τι ,ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 22:52 Η zorica έγραψε: #3.825 27-10-08 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ελπίζω να μην είναι κάτι τέτοιο κ να μην έστω να μην είναι σοβαρό. Να σου πω κάτι μια κ το θυμήθηκα, να μη του δίνεις νερό από την βρύση αλλά παίρνεις εμφιαλωμένο. Θα περιμένουμε με αγωνία να μας πεις τι έγινε με τις εξετάσεις καθώς κ αν είναι κάτι τέτοιο τι μπορεί να γίνει. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Να σας ζήσει ο μικρούλης και χρόνια πολλά του. Αναστασία μου δε μίλησα με τη Βασιλική κ δεν ήξερα τπτ, έστειλα όμως μέιλ σε σένα για να μου πέις τι έγινε κ με τις εξετάσεις, αν ήταν καλες κ να δω πως πάει η Βασιλική, αλλά αφού σηκώθηκε όλα καλά ειναι. Να προσέχει τώρα κ να πινει πολύ νερό. Τα γατουλίνια μου είναι όλα καλά, εγώ κώλλησα πάλι την ύιωση της γαστρεντερίτιδας με τη δουλειά είμαι στο περίμενε από όλες Click για ανάπτυξη... Δεν σου περασε?Η ξανα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:05 Η moukelis έγραψε: #3.826 27-10-08 23:05 Καλε Ζοριτσα εισαι αδιστακτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:13 Η zorica έγραψε: #3.827 27-10-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε Ζοριτσα εισαι αδιστακτη...[/quote Πες οτι αλλαξες γνωμη και οτι ειναι ολα τα Περσιας ανεξερετως ΚΟΥΚΛΙΑ...και σε συγχωρω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:32 Η moukelis έγραψε: #3.828 27-10-08 23:32 Α,οχι αυτο ειναι προδοσια.Μερικα ειναι...μερικα οχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:34 Η elvenstar: #3.829 27-10-08 23:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τζά!!! Παίζω μέσα από την λεκάνη... (Νάλα) Click για ανάπτυξη... Τι τέλειο μωρό είναι αυτό;;; για δάγκωμα!!! Ζορίτσα πέρασε κ με ξανάπισε κόλλησα από τον ανιψιό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:37 Η zorica έγραψε: #3.830 27-10-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,οχι αυτο ειναι προδοσια.Μερικα ειναι...μερικα οχι! Click για ανάπτυξη... Καλα ...ας το δεχτω αυτο... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι τέλειο μωρό είναι αυτό;;; για δάγκωμα!!! Ζορίτσα πέρασε κ με ξανάπισε κόλλησα από τον ανιψιό μου Click για ανάπτυξη... Ε βρε κακομοιρο...και παλι πυρετος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:43 Η moukelis έγραψε: #3.831 27-10-08 23:43 Ελενακι περαστικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:49 Η zorica έγραψε: #3.832 27-10-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,οχι αυτο ειναι προδοσια.Μερικα ειναι...μερικα οχι! Click για ανάπτυξη... Το ιδιο ομως ισχει και για τα Σιαμ...αυτο ας πουμε ...δεν θα το ηθελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images.jpg 3,8 KB · Εμφανίσεις: 23 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:51 Η moukelis έγραψε: #3.833 27-10-08 23:51 Α ουτε εμενα μου αρεσει αυτο.Γενικα τα αμερικανικου τυπου τα βρισκω πολυ ασχημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:52 Η Raisa έγραψε: #3.834 27-10-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ζορίτσα πέρασε κ με ξανάπισε κόλλησα από τον ανιψιό μου Click για ανάπτυξη... Περαστικούλια καλή μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:55 Η elvenstar: #3.835 27-10-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Περαστικούλια καλή μου! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωω!!!!!! χαθήκαμε βρε Νικολέτα μπαίνουμε διαφορετικές ώρες μάλλον, τι κάνουν τα καμάρια σου; (όλα τα καμάρια σου), ο μπουμπουκος έφυγε για Ρόδο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:55 Η zorica έγραψε: #3.836 27-10-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ουτε εμενα μου αρεσει αυτο.Γενικα τα αμερικανικου τυπου τα βρισκω πολυ ασχημα. Click για ανάπτυξη... Eιδες...οποτε ειμαστε πατσι και δεν σου κραταω κακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:58 Η elvenstar: #3.837 27-10-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιδες...οποτε ειμαστε πατσι και δεν σου κραταω κακια Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ κορίτσια τωρα ειδα κ τα άλλα μνμ.\ Λοιπον εγω της κρατάω κακία Οπως έλεγε κ η Κρουέλα: "Να θυμηθώ " να μπω στο εδώ τσακωνόμαστε κ να τσακωθούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 00:01 Η zorica έγραψε: #3.838 28-10-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σας ευχαριστώ κορίτσια τωρα ειδα κ τα άλλα μνμ.\ Λοιπον εγω της κρατάω κακία Οπως έλεγε κ η Κρουέλα: "Να θυμηθώ " να μπω στο εδώ τσακωνόμαστε κ να τσακωθούμε Click για ανάπτυξη... Ασε ..πηρα εκδηκηση... εβαλα ενα κακασχημο σιαμ και πηρα το αιμα μας πισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 00:02 Η Raisa έγραψε: #3.839 28-10-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωω!!!!!! χαθήκαμε βρε Νικολέτα μπαίνουμε διαφορετικές ώρες μάλλον, τι κάνουν τα καμάρια σου; (όλα τα καμάρια σου), ο μπουμπουκος έφυγε για Ρόδο; Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν μπαίνω πολύ τις τελευταίες μέρες....τρέχω με την σχολή και τις εργασίες εξαμήνου και δεν έχω ώρα....κάπου κάπου στα κλεφτά για να μην χάσω τελείως την μπάλα.... Καλά είναι τα καμάρια μου....έμειναν μόνο τα ζουζούνια....ο Μπουμπούκος έφυγε Ρόδο...εσείς πώς είστε? Τα γατουλίνια σου καλά? Μεγαλώνουν τα μαλλάκια σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 00:02 Η aalyah έγραψε: #3.840 28-10-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το ιδιο ομως ισχει και για τα Σιαμ...αυτο ας πουμε ...δεν θα το ηθελα Click για ανάπτυξη... Αυτο ουτε και εγω. Πολυ μακρουλο προσωπο. Σαν σφυνξ με τριχες ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 190 191 192 193 194 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 192 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 192 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Όχι δε γίνεται γιατί βρίσκονται στους νεφρούς. Αλλά ακόμα δεν είμαστε και σίγουροι είναι υποψία ότι μπορεί να είναι αυτό. Αύριο θα κάνει υπέρηχο για να δούμε τι ακριβώς γίνεται. Αν και από ότι ήδη λέει η κτηνίατρος είνια το πιο πιθανό. Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να μην είναι κάτι τέτοιο κ να μην έστω να μην είναι σοβαρό. Να σου πω κάτι μια κ το θυμήθηκα, να μη του δίνεις νερό από την βρύση αλλά παίρνεις εμφιαλωμένο. Θα περιμένουμε με αγωνία να μας πεις τι έγινε με τις εξετάσεις καθώς κ αν είναι κάτι τέτοιο τι μπορεί να γίνει. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι μου έγραψα το μήνυμα το μεσημέρι κ μετά έφυγα κατευθείαν για την αδελφή μου που γιόρταζε ο ανηψούλης μου ο πρώτος η αδυναμία μου η μεγάλη κ ο πεθερός της. είμαστε καλεσμένοι. Και γύρισα αργά. Μπήκα λοιπόν στο φόρουμ πριν λίγο κ τώρα είδα τα νέα σας. Είμαστε καλά σήμερα από όλες τις απόψεις.... Δεν ξέρω αν μίλησες με τη Βασιλική. Είχε πάει στον Κώστα σήμερα. Εσείς τι κάνετε? το Πικατσουλίνι καλλίτερα? Ο Μπατ κι η Κάντυ? Με τη δουλειά έχεις νεώτερα? Click για ανάπτυξη... Να σας ζήσει ο μικρούλης και χρόνια πολλά του. Αναστασία μου δε μίλησα με τη Βασιλική κ δεν ήξερα τπτ, έστειλα όμως μέιλ σε σένα για να μου πέις τι έγινε κ με τις εξετάσεις, αν ήταν καλες κ να δω πως πάει η Βασιλική, αλλά αφού σηκώθηκε όλα καλά ειναι. Να προσέχει τώρα κ να πινει πολύ νερό. Τα γατουλίνια μου είναι όλα καλά, εγώ κώλλησα πάλι την ύιωση της γαστρεντερίτιδας με τη δουλειά είμαι στο περίμενε από όλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 22:51 Η zorica έγραψε: #3.824 27-10-08 22:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να κανω διαθηκη,να παρω τη μαμα μου,το μουκο μου,τον κολλητο μου...Δε νομιζω να εχω αλλες υποχρεωσεις.Τι θα τον κανεις τον Σειριο; Click για ανάπτυξη... Mη σε απασχολει θα περνανε μια χαρα και τα δυο...Ετοιμη?Η αλλαξες γνωμη? Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τζά!!! Παίζω μέσα από την λεκάνη... (Νάλα) Click για ανάπτυξη... Κουκλα... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ωχ ωχ ωχ!!!βαστατε τουρκοι τ'αρματα!!!! κουκλιιιιτσααααα Click για ανάπτυξη... Ναι,αμε,τι ,ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 22:52 Η zorica έγραψε: #3.825 27-10-08 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ελπίζω να μην είναι κάτι τέτοιο κ να μην έστω να μην είναι σοβαρό. Να σου πω κάτι μια κ το θυμήθηκα, να μη του δίνεις νερό από την βρύση αλλά παίρνεις εμφιαλωμένο. Θα περιμένουμε με αγωνία να μας πεις τι έγινε με τις εξετάσεις καθώς κ αν είναι κάτι τέτοιο τι μπορεί να γίνει. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Να σας ζήσει ο μικρούλης και χρόνια πολλά του. Αναστασία μου δε μίλησα με τη Βασιλική κ δεν ήξερα τπτ, έστειλα όμως μέιλ σε σένα για να μου πέις τι έγινε κ με τις εξετάσεις, αν ήταν καλες κ να δω πως πάει η Βασιλική, αλλά αφού σηκώθηκε όλα καλά ειναι. Να προσέχει τώρα κ να πινει πολύ νερό. Τα γατουλίνια μου είναι όλα καλά, εγώ κώλλησα πάλι την ύιωση της γαστρεντερίτιδας με τη δουλειά είμαι στο περίμενε από όλες Click για ανάπτυξη... Δεν σου περασε?Η ξανα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:05 Η moukelis έγραψε: #3.826 27-10-08 23:05 Καλε Ζοριτσα εισαι αδιστακτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:13 Η zorica έγραψε: #3.827 27-10-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε Ζοριτσα εισαι αδιστακτη...[/quote Πες οτι αλλαξες γνωμη και οτι ειναι ολα τα Περσιας ανεξερετως ΚΟΥΚΛΙΑ...και σε συγχωρω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:32 Η moukelis έγραψε: #3.828 27-10-08 23:32 Α,οχι αυτο ειναι προδοσια.Μερικα ειναι...μερικα οχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:34 Η elvenstar: #3.829 27-10-08 23:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τζά!!! Παίζω μέσα από την λεκάνη... (Νάλα) Click για ανάπτυξη... Τι τέλειο μωρό είναι αυτό;;; για δάγκωμα!!! Ζορίτσα πέρασε κ με ξανάπισε κόλλησα από τον ανιψιό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:37 Η zorica έγραψε: #3.830 27-10-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,οχι αυτο ειναι προδοσια.Μερικα ειναι...μερικα οχι! Click για ανάπτυξη... Καλα ...ας το δεχτω αυτο... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι τέλειο μωρό είναι αυτό;;; για δάγκωμα!!! Ζορίτσα πέρασε κ με ξανάπισε κόλλησα από τον ανιψιό μου Click για ανάπτυξη... Ε βρε κακομοιρο...και παλι πυρετος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:43 Η moukelis έγραψε: #3.831 27-10-08 23:43 Ελενακι περαστικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:49 Η zorica έγραψε: #3.832 27-10-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,οχι αυτο ειναι προδοσια.Μερικα ειναι...μερικα οχι! Click για ανάπτυξη... Το ιδιο ομως ισχει και για τα Σιαμ...αυτο ας πουμε ...δεν θα το ηθελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images.jpg 3,8 KB · Εμφανίσεις: 23 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:51 Η moukelis έγραψε: #3.833 27-10-08 23:51 Α ουτε εμενα μου αρεσει αυτο.Γενικα τα αμερικανικου τυπου τα βρισκω πολυ ασχημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:52 Η Raisa έγραψε: #3.834 27-10-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ζορίτσα πέρασε κ με ξανάπισε κόλλησα από τον ανιψιό μου Click για ανάπτυξη... Περαστικούλια καλή μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:55 Η elvenstar: #3.835 27-10-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Περαστικούλια καλή μου! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωω!!!!!! χαθήκαμε βρε Νικολέτα μπαίνουμε διαφορετικές ώρες μάλλον, τι κάνουν τα καμάρια σου; (όλα τα καμάρια σου), ο μπουμπουκος έφυγε για Ρόδο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:55 Η zorica έγραψε: #3.836 27-10-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ουτε εμενα μου αρεσει αυτο.Γενικα τα αμερικανικου τυπου τα βρισκω πολυ ασχημα. Click για ανάπτυξη... Eιδες...οποτε ειμαστε πατσι και δεν σου κραταω κακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:58 Η elvenstar: #3.837 27-10-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιδες...οποτε ειμαστε πατσι και δεν σου κραταω κακια Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ κορίτσια τωρα ειδα κ τα άλλα μνμ.\ Λοιπον εγω της κρατάω κακία Οπως έλεγε κ η Κρουέλα: "Να θυμηθώ " να μπω στο εδώ τσακωνόμαστε κ να τσακωθούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 00:01 Η zorica έγραψε: #3.838 28-10-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σας ευχαριστώ κορίτσια τωρα ειδα κ τα άλλα μνμ.\ Λοιπον εγω της κρατάω κακία Οπως έλεγε κ η Κρουέλα: "Να θυμηθώ " να μπω στο εδώ τσακωνόμαστε κ να τσακωθούμε Click για ανάπτυξη... Ασε ..πηρα εκδηκηση... εβαλα ενα κακασχημο σιαμ και πηρα το αιμα μας πισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 00:02 Η Raisa έγραψε: #3.839 28-10-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωω!!!!!! χαθήκαμε βρε Νικολέτα μπαίνουμε διαφορετικές ώρες μάλλον, τι κάνουν τα καμάρια σου; (όλα τα καμάρια σου), ο μπουμπουκος έφυγε για Ρόδο; Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν μπαίνω πολύ τις τελευταίες μέρες....τρέχω με την σχολή και τις εργασίες εξαμήνου και δεν έχω ώρα....κάπου κάπου στα κλεφτά για να μην χάσω τελείως την μπάλα.... Καλά είναι τα καμάρια μου....έμειναν μόνο τα ζουζούνια....ο Μπουμπούκος έφυγε Ρόδο...εσείς πώς είστε? Τα γατουλίνια σου καλά? Μεγαλώνουν τα μαλλάκια σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 00:02 Η aalyah έγραψε: #3.840 28-10-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το ιδιο ομως ισχει και για τα Σιαμ...αυτο ας πουμε ...δεν θα το ηθελα Click για ανάπτυξη... Αυτο ουτε και εγω. Πολυ μακρουλο προσωπο. Σαν σφυνξ με τριχες ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 190 191 192 193 194 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 192 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 192 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να κανω διαθηκη,να παρω τη μαμα μου,το μουκο μου,τον κολλητο μου...Δε νομιζω να εχω αλλες υποχρεωσεις.Τι θα τον κανεις τον Σειριο; Click για ανάπτυξη... Mη σε απασχολει θα περνανε μια χαρα και τα δυο...Ετοιμη?Η αλλαξες γνωμη? Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τζά!!! Παίζω μέσα από την λεκάνη... (Νάλα) Click για ανάπτυξη... Κουκλα... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ωχ ωχ ωχ!!!βαστατε τουρκοι τ'αρματα!!!! κουκλιιιιτσααααα Click για ανάπτυξη... Ναι,αμε,τι ,ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 22:52 Η zorica έγραψε: #3.825 27-10-08 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ελπίζω να μην είναι κάτι τέτοιο κ να μην έστω να μην είναι σοβαρό. Να σου πω κάτι μια κ το θυμήθηκα, να μη του δίνεις νερό από την βρύση αλλά παίρνεις εμφιαλωμένο. Θα περιμένουμε με αγωνία να μας πεις τι έγινε με τις εξετάσεις καθώς κ αν είναι κάτι τέτοιο τι μπορεί να γίνει. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Να σας ζήσει ο μικρούλης και χρόνια πολλά του. Αναστασία μου δε μίλησα με τη Βασιλική κ δεν ήξερα τπτ, έστειλα όμως μέιλ σε σένα για να μου πέις τι έγινε κ με τις εξετάσεις, αν ήταν καλες κ να δω πως πάει η Βασιλική, αλλά αφού σηκώθηκε όλα καλά ειναι. Να προσέχει τώρα κ να πινει πολύ νερό. Τα γατουλίνια μου είναι όλα καλά, εγώ κώλλησα πάλι την ύιωση της γαστρεντερίτιδας με τη δουλειά είμαι στο περίμενε από όλες Click για ανάπτυξη... Δεν σου περασε?Η ξανα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:05 Η moukelis έγραψε: #3.826 27-10-08 23:05 Καλε Ζοριτσα εισαι αδιστακτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:13 Η zorica έγραψε: #3.827 27-10-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε Ζοριτσα εισαι αδιστακτη...[/quote Πες οτι αλλαξες γνωμη και οτι ειναι ολα τα Περσιας ανεξερετως ΚΟΥΚΛΙΑ...και σε συγχωρω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:32 Η moukelis έγραψε: #3.828 27-10-08 23:32 Α,οχι αυτο ειναι προδοσια.Μερικα ειναι...μερικα οχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:34 Η elvenstar: #3.829 27-10-08 23:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τζά!!! Παίζω μέσα από την λεκάνη... (Νάλα) Click για ανάπτυξη... Τι τέλειο μωρό είναι αυτό;;; για δάγκωμα!!! Ζορίτσα πέρασε κ με ξανάπισε κόλλησα από τον ανιψιό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:37 Η zorica έγραψε: #3.830 27-10-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,οχι αυτο ειναι προδοσια.Μερικα ειναι...μερικα οχι! Click για ανάπτυξη... Καλα ...ας το δεχτω αυτο... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι τέλειο μωρό είναι αυτό;;; για δάγκωμα!!! Ζορίτσα πέρασε κ με ξανάπισε κόλλησα από τον ανιψιό μου Click για ανάπτυξη... Ε βρε κακομοιρο...και παλι πυρετος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:43 Η moukelis έγραψε: #3.831 27-10-08 23:43 Ελενακι περαστικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:49 Η zorica έγραψε: #3.832 27-10-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,οχι αυτο ειναι προδοσια.Μερικα ειναι...μερικα οχι! Click για ανάπτυξη... Το ιδιο ομως ισχει και για τα Σιαμ...αυτο ας πουμε ...δεν θα το ηθελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images.jpg 3,8 KB · Εμφανίσεις: 23 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:51 Η moukelis έγραψε: #3.833 27-10-08 23:51 Α ουτε εμενα μου αρεσει αυτο.Γενικα τα αμερικανικου τυπου τα βρισκω πολυ ασχημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:52 Η Raisa έγραψε: #3.834 27-10-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ζορίτσα πέρασε κ με ξανάπισε κόλλησα από τον ανιψιό μου Click για ανάπτυξη... Περαστικούλια καλή μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:55 Η elvenstar: #3.835 27-10-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Περαστικούλια καλή μου! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωω!!!!!! χαθήκαμε βρε Νικολέτα μπαίνουμε διαφορετικές ώρες μάλλον, τι κάνουν τα καμάρια σου; (όλα τα καμάρια σου), ο μπουμπουκος έφυγε για Ρόδο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:55 Η zorica έγραψε: #3.836 27-10-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ουτε εμενα μου αρεσει αυτο.Γενικα τα αμερικανικου τυπου τα βρισκω πολυ ασχημα. Click για ανάπτυξη... Eιδες...οποτε ειμαστε πατσι και δεν σου κραταω κακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:58 Η elvenstar: #3.837 27-10-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιδες...οποτε ειμαστε πατσι και δεν σου κραταω κακια Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ κορίτσια τωρα ειδα κ τα άλλα μνμ.\ Λοιπον εγω της κρατάω κακία Οπως έλεγε κ η Κρουέλα: "Να θυμηθώ " να μπω στο εδώ τσακωνόμαστε κ να τσακωθούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 00:01 Η zorica έγραψε: #3.838 28-10-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σας ευχαριστώ κορίτσια τωρα ειδα κ τα άλλα μνμ.\ Λοιπον εγω της κρατάω κακία Οπως έλεγε κ η Κρουέλα: "Να θυμηθώ " να μπω στο εδώ τσακωνόμαστε κ να τσακωθούμε Click για ανάπτυξη... Ασε ..πηρα εκδηκηση... εβαλα ενα κακασχημο σιαμ και πηρα το αιμα μας πισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 00:02 Η Raisa έγραψε: #3.839 28-10-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωω!!!!!! χαθήκαμε βρε Νικολέτα μπαίνουμε διαφορετικές ώρες μάλλον, τι κάνουν τα καμάρια σου; (όλα τα καμάρια σου), ο μπουμπουκος έφυγε για Ρόδο; Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν μπαίνω πολύ τις τελευταίες μέρες....τρέχω με την σχολή και τις εργασίες εξαμήνου και δεν έχω ώρα....κάπου κάπου στα κλεφτά για να μην χάσω τελείως την μπάλα.... Καλά είναι τα καμάρια μου....έμειναν μόνο τα ζουζούνια....ο Μπουμπούκος έφυγε Ρόδο...εσείς πώς είστε? Τα γατουλίνια σου καλά? Μεγαλώνουν τα μαλλάκια σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 00:02 Η aalyah έγραψε: #3.840 28-10-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το ιδιο ομως ισχει και για τα Σιαμ...αυτο ας πουμε ...δεν θα το ηθελα Click για ανάπτυξη... Αυτο ουτε και εγω. Πολυ μακρουλο προσωπο. Σαν σφυνξ με τριχες ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 190 191 192 193 194 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 192 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 192 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ελπίζω να μην είναι κάτι τέτοιο κ να μην έστω να μην είναι σοβαρό. Να σου πω κάτι μια κ το θυμήθηκα, να μη του δίνεις νερό από την βρύση αλλά παίρνεις εμφιαλωμένο. Θα περιμένουμε με αγωνία να μας πεις τι έγινε με τις εξετάσεις καθώς κ αν είναι κάτι τέτοιο τι μπορεί να γίνει. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Να σας ζήσει ο μικρούλης και χρόνια πολλά του. Αναστασία μου δε μίλησα με τη Βασιλική κ δεν ήξερα τπτ, έστειλα όμως μέιλ σε σένα για να μου πέις τι έγινε κ με τις εξετάσεις, αν ήταν καλες κ να δω πως πάει η Βασιλική, αλλά αφού σηκώθηκε όλα καλά ειναι. Να προσέχει τώρα κ να πινει πολύ νερό. Τα γατουλίνια μου είναι όλα καλά, εγώ κώλλησα πάλι την ύιωση της γαστρεντερίτιδας με τη δουλειά είμαι στο περίμενε από όλες Click για ανάπτυξη... Δεν σου περασε?Η ξανα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:05 Η moukelis έγραψε: #3.826 27-10-08 23:05 Καλε Ζοριτσα εισαι αδιστακτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:13 Η zorica έγραψε: #3.827 27-10-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε Ζοριτσα εισαι αδιστακτη...[/quote Πες οτι αλλαξες γνωμη και οτι ειναι ολα τα Περσιας ανεξερετως ΚΟΥΚΛΙΑ...και σε συγχωρω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:32 Η moukelis έγραψε: #3.828 27-10-08 23:32 Α,οχι αυτο ειναι προδοσια.Μερικα ειναι...μερικα οχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:34 Η elvenstar: #3.829 27-10-08 23:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τζά!!! Παίζω μέσα από την λεκάνη... (Νάλα) Click για ανάπτυξη... Τι τέλειο μωρό είναι αυτό;;; για δάγκωμα!!! Ζορίτσα πέρασε κ με ξανάπισε κόλλησα από τον ανιψιό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:37 Η zorica έγραψε: #3.830 27-10-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,οχι αυτο ειναι προδοσια.Μερικα ειναι...μερικα οχι! Click για ανάπτυξη... Καλα ...ας το δεχτω αυτο... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι τέλειο μωρό είναι αυτό;;; για δάγκωμα!!! Ζορίτσα πέρασε κ με ξανάπισε κόλλησα από τον ανιψιό μου Click για ανάπτυξη... Ε βρε κακομοιρο...και παλι πυρετος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:43 Η moukelis έγραψε: #3.831 27-10-08 23:43 Ελενακι περαστικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:49 Η zorica έγραψε: #3.832 27-10-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,οχι αυτο ειναι προδοσια.Μερικα ειναι...μερικα οχι! Click για ανάπτυξη... Το ιδιο ομως ισχει και για τα Σιαμ...αυτο ας πουμε ...δεν θα το ηθελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images.jpg 3,8 KB · Εμφανίσεις: 23 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:51 Η moukelis έγραψε: #3.833 27-10-08 23:51 Α ουτε εμενα μου αρεσει αυτο.Γενικα τα αμερικανικου τυπου τα βρισκω πολυ ασχημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:52 Η Raisa έγραψε: #3.834 27-10-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ζορίτσα πέρασε κ με ξανάπισε κόλλησα από τον ανιψιό μου Click για ανάπτυξη... Περαστικούλια καλή μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:55 Η elvenstar: #3.835 27-10-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Περαστικούλια καλή μου! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωω!!!!!! χαθήκαμε βρε Νικολέτα μπαίνουμε διαφορετικές ώρες μάλλον, τι κάνουν τα καμάρια σου; (όλα τα καμάρια σου), ο μπουμπουκος έφυγε για Ρόδο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:55 Η zorica έγραψε: #3.836 27-10-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ουτε εμενα μου αρεσει αυτο.Γενικα τα αμερικανικου τυπου τα βρισκω πολυ ασχημα. Click για ανάπτυξη... Eιδες...οποτε ειμαστε πατσι και δεν σου κραταω κακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:58 Η elvenstar: #3.837 27-10-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιδες...οποτε ειμαστε πατσι και δεν σου κραταω κακια Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ κορίτσια τωρα ειδα κ τα άλλα μνμ.\ Λοιπον εγω της κρατάω κακία Οπως έλεγε κ η Κρουέλα: "Να θυμηθώ " να μπω στο εδώ τσακωνόμαστε κ να τσακωθούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 00:01 Η zorica έγραψε: #3.838 28-10-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σας ευχαριστώ κορίτσια τωρα ειδα κ τα άλλα μνμ.\ Λοιπον εγω της κρατάω κακία Οπως έλεγε κ η Κρουέλα: "Να θυμηθώ " να μπω στο εδώ τσακωνόμαστε κ να τσακωθούμε Click για ανάπτυξη... Ασε ..πηρα εκδηκηση... εβαλα ενα κακασχημο σιαμ και πηρα το αιμα μας πισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 00:02 Η Raisa έγραψε: #3.839 28-10-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωω!!!!!! χαθήκαμε βρε Νικολέτα μπαίνουμε διαφορετικές ώρες μάλλον, τι κάνουν τα καμάρια σου; (όλα τα καμάρια σου), ο μπουμπουκος έφυγε για Ρόδο; Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν μπαίνω πολύ τις τελευταίες μέρες....τρέχω με την σχολή και τις εργασίες εξαμήνου και δεν έχω ώρα....κάπου κάπου στα κλεφτά για να μην χάσω τελείως την μπάλα.... Καλά είναι τα καμάρια μου....έμειναν μόνο τα ζουζούνια....ο Μπουμπούκος έφυγε Ρόδο...εσείς πώς είστε? Τα γατουλίνια σου καλά? Μεγαλώνουν τα μαλλάκια σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 00:02 Η aalyah έγραψε: #3.840 28-10-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το ιδιο ομως ισχει και για τα Σιαμ...αυτο ας πουμε ...δεν θα το ηθελα Click για ανάπτυξη... Αυτο ουτε και εγω. Πολυ μακρουλο προσωπο. Σαν σφυνξ με τριχες ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 190 191 192 193 194 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 192 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 192 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλε Ζοριτσα εισαι αδιστακτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:13 Η zorica έγραψε: #3.827 27-10-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε Ζοριτσα εισαι αδιστακτη...[/quote Πες οτι αλλαξες γνωμη και οτι ειναι ολα τα Περσιας ανεξερετως ΚΟΥΚΛΙΑ...και σε συγχωρω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:32 Η moukelis έγραψε: #3.828 27-10-08 23:32 Α,οχι αυτο ειναι προδοσια.Μερικα ειναι...μερικα οχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:34 Η elvenstar: #3.829 27-10-08 23:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τζά!!! Παίζω μέσα από την λεκάνη... (Νάλα) Click για ανάπτυξη... Τι τέλειο μωρό είναι αυτό;;; για δάγκωμα!!! Ζορίτσα πέρασε κ με ξανάπισε κόλλησα από τον ανιψιό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:37 Η zorica έγραψε: #3.830 27-10-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,οχι αυτο ειναι προδοσια.Μερικα ειναι...μερικα οχι! Click για ανάπτυξη... Καλα ...ας το δεχτω αυτο... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι τέλειο μωρό είναι αυτό;;; για δάγκωμα!!! Ζορίτσα πέρασε κ με ξανάπισε κόλλησα από τον ανιψιό μου Click για ανάπτυξη... Ε βρε κακομοιρο...και παλι πυρετος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:43 Η moukelis έγραψε: #3.831 27-10-08 23:43 Ελενακι περαστικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:49 Η zorica έγραψε: #3.832 27-10-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,οχι αυτο ειναι προδοσια.Μερικα ειναι...μερικα οχι! Click για ανάπτυξη... Το ιδιο ομως ισχει και για τα Σιαμ...αυτο ας πουμε ...δεν θα το ηθελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images.jpg 3,8 KB · Εμφανίσεις: 23 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:51 Η moukelis έγραψε: #3.833 27-10-08 23:51 Α ουτε εμενα μου αρεσει αυτο.Γενικα τα αμερικανικου τυπου τα βρισκω πολυ ασχημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:52 Η Raisa έγραψε: #3.834 27-10-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ζορίτσα πέρασε κ με ξανάπισε κόλλησα από τον ανιψιό μου Click για ανάπτυξη... Περαστικούλια καλή μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:55 Η elvenstar: #3.835 27-10-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Περαστικούλια καλή μου! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωω!!!!!! χαθήκαμε βρε Νικολέτα μπαίνουμε διαφορετικές ώρες μάλλον, τι κάνουν τα καμάρια σου; (όλα τα καμάρια σου), ο μπουμπουκος έφυγε για Ρόδο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:55 Η zorica έγραψε: #3.836 27-10-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ουτε εμενα μου αρεσει αυτο.Γενικα τα αμερικανικου τυπου τα βρισκω πολυ ασχημα. Click για ανάπτυξη... Eιδες...οποτε ειμαστε πατσι και δεν σου κραταω κακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:58 Η elvenstar: #3.837 27-10-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιδες...οποτε ειμαστε πατσι και δεν σου κραταω κακια Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ κορίτσια τωρα ειδα κ τα άλλα μνμ.\ Λοιπον εγω της κρατάω κακία Οπως έλεγε κ η Κρουέλα: "Να θυμηθώ " να μπω στο εδώ τσακωνόμαστε κ να τσακωθούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 00:01 Η zorica έγραψε: #3.838 28-10-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σας ευχαριστώ κορίτσια τωρα ειδα κ τα άλλα μνμ.\ Λοιπον εγω της κρατάω κακία Οπως έλεγε κ η Κρουέλα: "Να θυμηθώ " να μπω στο εδώ τσακωνόμαστε κ να τσακωθούμε Click για ανάπτυξη... Ασε ..πηρα εκδηκηση... εβαλα ενα κακασχημο σιαμ και πηρα το αιμα μας πισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 00:02 Η Raisa έγραψε: #3.839 28-10-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωω!!!!!! χαθήκαμε βρε Νικολέτα μπαίνουμε διαφορετικές ώρες μάλλον, τι κάνουν τα καμάρια σου; (όλα τα καμάρια σου), ο μπουμπουκος έφυγε για Ρόδο; Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν μπαίνω πολύ τις τελευταίες μέρες....τρέχω με την σχολή και τις εργασίες εξαμήνου και δεν έχω ώρα....κάπου κάπου στα κλεφτά για να μην χάσω τελείως την μπάλα.... Καλά είναι τα καμάρια μου....έμειναν μόνο τα ζουζούνια....ο Μπουμπούκος έφυγε Ρόδο...εσείς πώς είστε? Τα γατουλίνια σου καλά? Μεγαλώνουν τα μαλλάκια σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 00:02 Η aalyah έγραψε: #3.840 28-10-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το ιδιο ομως ισχει και για τα Σιαμ...αυτο ας πουμε ...δεν θα το ηθελα Click για ανάπτυξη... Αυτο ουτε και εγω. Πολυ μακρουλο προσωπο. Σαν σφυνξ με τριχες ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 190 191 192 193 194 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 192 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 192 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε Ζοριτσα εισαι αδιστακτη...[/quote Πες οτι αλλαξες γνωμη και οτι ειναι ολα τα Περσιας ανεξερετως ΚΟΥΚΛΙΑ...και σε συγχωρω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:32 Η moukelis έγραψε: #3.828 27-10-08 23:32 Α,οχι αυτο ειναι προδοσια.Μερικα ειναι...μερικα οχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:34 Η elvenstar: #3.829 27-10-08 23:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τζά!!! Παίζω μέσα από την λεκάνη... (Νάλα) Click για ανάπτυξη... Τι τέλειο μωρό είναι αυτό;;; για δάγκωμα!!! Ζορίτσα πέρασε κ με ξανάπισε κόλλησα από τον ανιψιό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:37 Η zorica έγραψε: #3.830 27-10-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,οχι αυτο ειναι προδοσια.Μερικα ειναι...μερικα οχι! Click για ανάπτυξη... Καλα ...ας το δεχτω αυτο... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι τέλειο μωρό είναι αυτό;;; για δάγκωμα!!! Ζορίτσα πέρασε κ με ξανάπισε κόλλησα από τον ανιψιό μου Click για ανάπτυξη... Ε βρε κακομοιρο...και παλι πυρετος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:43 Η moukelis έγραψε: #3.831 27-10-08 23:43 Ελενακι περαστικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:49 Η zorica έγραψε: #3.832 27-10-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,οχι αυτο ειναι προδοσια.Μερικα ειναι...μερικα οχι! Click για ανάπτυξη... Το ιδιο ομως ισχει και για τα Σιαμ...αυτο ας πουμε ...δεν θα το ηθελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images.jpg 3,8 KB · Εμφανίσεις: 23 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:51 Η moukelis έγραψε: #3.833 27-10-08 23:51 Α ουτε εμενα μου αρεσει αυτο.Γενικα τα αμερικανικου τυπου τα βρισκω πολυ ασχημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:52 Η Raisa έγραψε: #3.834 27-10-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ζορίτσα πέρασε κ με ξανάπισε κόλλησα από τον ανιψιό μου Click για ανάπτυξη... Περαστικούλια καλή μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:55 Η elvenstar: #3.835 27-10-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Περαστικούλια καλή μου! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωω!!!!!! χαθήκαμε βρε Νικολέτα μπαίνουμε διαφορετικές ώρες μάλλον, τι κάνουν τα καμάρια σου; (όλα τα καμάρια σου), ο μπουμπουκος έφυγε για Ρόδο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:55 Η zorica έγραψε: #3.836 27-10-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ουτε εμενα μου αρεσει αυτο.Γενικα τα αμερικανικου τυπου τα βρισκω πολυ ασχημα. Click για ανάπτυξη... Eιδες...οποτε ειμαστε πατσι και δεν σου κραταω κακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:58 Η elvenstar: #3.837 27-10-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιδες...οποτε ειμαστε πατσι και δεν σου κραταω κακια Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ κορίτσια τωρα ειδα κ τα άλλα μνμ.\ Λοιπον εγω της κρατάω κακία Οπως έλεγε κ η Κρουέλα: "Να θυμηθώ " να μπω στο εδώ τσακωνόμαστε κ να τσακωθούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 00:01 Η zorica έγραψε: #3.838 28-10-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σας ευχαριστώ κορίτσια τωρα ειδα κ τα άλλα μνμ.\ Λοιπον εγω της κρατάω κακία Οπως έλεγε κ η Κρουέλα: "Να θυμηθώ " να μπω στο εδώ τσακωνόμαστε κ να τσακωθούμε Click για ανάπτυξη... Ασε ..πηρα εκδηκηση... εβαλα ενα κακασχημο σιαμ και πηρα το αιμα μας πισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 00:02 Η Raisa έγραψε: #3.839 28-10-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωω!!!!!! χαθήκαμε βρε Νικολέτα μπαίνουμε διαφορετικές ώρες μάλλον, τι κάνουν τα καμάρια σου; (όλα τα καμάρια σου), ο μπουμπουκος έφυγε για Ρόδο; Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν μπαίνω πολύ τις τελευταίες μέρες....τρέχω με την σχολή και τις εργασίες εξαμήνου και δεν έχω ώρα....κάπου κάπου στα κλεφτά για να μην χάσω τελείως την μπάλα.... Καλά είναι τα καμάρια μου....έμειναν μόνο τα ζουζούνια....ο Μπουμπούκος έφυγε Ρόδο...εσείς πώς είστε? Τα γατουλίνια σου καλά? Μεγαλώνουν τα μαλλάκια σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 00:02 Η aalyah έγραψε: #3.840 28-10-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το ιδιο ομως ισχει και για τα Σιαμ...αυτο ας πουμε ...δεν θα το ηθελα Click για ανάπτυξη... Αυτο ουτε και εγω. Πολυ μακρουλο προσωπο. Σαν σφυνξ με τριχες ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 190 191 192 193 194 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 192 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 192 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Α,οχι αυτο ειναι προδοσια.Μερικα ειναι...μερικα οχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:34 Η elvenstar: #3.829 27-10-08 23:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τζά!!! Παίζω μέσα από την λεκάνη... (Νάλα) Click για ανάπτυξη... Τι τέλειο μωρό είναι αυτό;;; για δάγκωμα!!! Ζορίτσα πέρασε κ με ξανάπισε κόλλησα από τον ανιψιό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:37 Η zorica έγραψε: #3.830 27-10-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,οχι αυτο ειναι προδοσια.Μερικα ειναι...μερικα οχι! Click για ανάπτυξη... Καλα ...ας το δεχτω αυτο... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι τέλειο μωρό είναι αυτό;;; για δάγκωμα!!! Ζορίτσα πέρασε κ με ξανάπισε κόλλησα από τον ανιψιό μου Click για ανάπτυξη... Ε βρε κακομοιρο...και παλι πυρετος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:43 Η moukelis έγραψε: #3.831 27-10-08 23:43 Ελενακι περαστικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:49 Η zorica έγραψε: #3.832 27-10-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,οχι αυτο ειναι προδοσια.Μερικα ειναι...μερικα οχι! Click για ανάπτυξη... Το ιδιο ομως ισχει και για τα Σιαμ...αυτο ας πουμε ...δεν θα το ηθελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images.jpg 3,8 KB · Εμφανίσεις: 23 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:51 Η moukelis έγραψε: #3.833 27-10-08 23:51 Α ουτε εμενα μου αρεσει αυτο.Γενικα τα αμερικανικου τυπου τα βρισκω πολυ ασχημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:52 Η Raisa έγραψε: #3.834 27-10-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ζορίτσα πέρασε κ με ξανάπισε κόλλησα από τον ανιψιό μου Click για ανάπτυξη... Περαστικούλια καλή μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:55 Η elvenstar: #3.835 27-10-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Περαστικούλια καλή μου! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωω!!!!!! χαθήκαμε βρε Νικολέτα μπαίνουμε διαφορετικές ώρες μάλλον, τι κάνουν τα καμάρια σου; (όλα τα καμάρια σου), ο μπουμπουκος έφυγε για Ρόδο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:55 Η zorica έγραψε: #3.836 27-10-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ουτε εμενα μου αρεσει αυτο.Γενικα τα αμερικανικου τυπου τα βρισκω πολυ ασχημα. Click για ανάπτυξη... Eιδες...οποτε ειμαστε πατσι και δεν σου κραταω κακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:58 Η elvenstar: #3.837 27-10-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιδες...οποτε ειμαστε πατσι και δεν σου κραταω κακια Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ κορίτσια τωρα ειδα κ τα άλλα μνμ.\ Λοιπον εγω της κρατάω κακία Οπως έλεγε κ η Κρουέλα: "Να θυμηθώ " να μπω στο εδώ τσακωνόμαστε κ να τσακωθούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 00:01 Η zorica έγραψε: #3.838 28-10-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σας ευχαριστώ κορίτσια τωρα ειδα κ τα άλλα μνμ.\ Λοιπον εγω της κρατάω κακία Οπως έλεγε κ η Κρουέλα: "Να θυμηθώ " να μπω στο εδώ τσακωνόμαστε κ να τσακωθούμε Click για ανάπτυξη... Ασε ..πηρα εκδηκηση... εβαλα ενα κακασχημο σιαμ και πηρα το αιμα μας πισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 00:02 Η Raisa έγραψε: #3.839 28-10-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωω!!!!!! χαθήκαμε βρε Νικολέτα μπαίνουμε διαφορετικές ώρες μάλλον, τι κάνουν τα καμάρια σου; (όλα τα καμάρια σου), ο μπουμπουκος έφυγε για Ρόδο; Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν μπαίνω πολύ τις τελευταίες μέρες....τρέχω με την σχολή και τις εργασίες εξαμήνου και δεν έχω ώρα....κάπου κάπου στα κλεφτά για να μην χάσω τελείως την μπάλα.... Καλά είναι τα καμάρια μου....έμειναν μόνο τα ζουζούνια....ο Μπουμπούκος έφυγε Ρόδο...εσείς πώς είστε? Τα γατουλίνια σου καλά? Μεγαλώνουν τα μαλλάκια σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 00:02 Η aalyah έγραψε: #3.840 28-10-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το ιδιο ομως ισχει και για τα Σιαμ...αυτο ας πουμε ...δεν θα το ηθελα Click για ανάπτυξη... Αυτο ουτε και εγω. Πολυ μακρουλο προσωπο. Σαν σφυνξ με τριχες ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 190 191 192 193 194 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 192 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 192 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τζά!!! Παίζω μέσα από την λεκάνη... (Νάλα) Click για ανάπτυξη... Τι τέλειο μωρό είναι αυτό;;; για δάγκωμα!!! Ζορίτσα πέρασε κ με ξανάπισε κόλλησα από τον ανιψιό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:37 Η zorica έγραψε: #3.830 27-10-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,οχι αυτο ειναι προδοσια.Μερικα ειναι...μερικα οχι! Click για ανάπτυξη... Καλα ...ας το δεχτω αυτο... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι τέλειο μωρό είναι αυτό;;; για δάγκωμα!!! Ζορίτσα πέρασε κ με ξανάπισε κόλλησα από τον ανιψιό μου Click για ανάπτυξη... Ε βρε κακομοιρο...και παλι πυρετος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:43 Η moukelis έγραψε: #3.831 27-10-08 23:43 Ελενακι περαστικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:49 Η zorica έγραψε: #3.832 27-10-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,οχι αυτο ειναι προδοσια.Μερικα ειναι...μερικα οχι! Click για ανάπτυξη... Το ιδιο ομως ισχει και για τα Σιαμ...αυτο ας πουμε ...δεν θα το ηθελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images.jpg 3,8 KB · Εμφανίσεις: 23 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:51 Η moukelis έγραψε: #3.833 27-10-08 23:51 Α ουτε εμενα μου αρεσει αυτο.Γενικα τα αμερικανικου τυπου τα βρισκω πολυ ασχημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:52 Η Raisa έγραψε: #3.834 27-10-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ζορίτσα πέρασε κ με ξανάπισε κόλλησα από τον ανιψιό μου Click για ανάπτυξη... Περαστικούλια καλή μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:55 Η elvenstar: #3.835 27-10-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Περαστικούλια καλή μου! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωω!!!!!! χαθήκαμε βρε Νικολέτα μπαίνουμε διαφορετικές ώρες μάλλον, τι κάνουν τα καμάρια σου; (όλα τα καμάρια σου), ο μπουμπουκος έφυγε για Ρόδο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:55 Η zorica έγραψε: #3.836 27-10-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ουτε εμενα μου αρεσει αυτο.Γενικα τα αμερικανικου τυπου τα βρισκω πολυ ασχημα. Click για ανάπτυξη... Eιδες...οποτε ειμαστε πατσι και δεν σου κραταω κακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:58 Η elvenstar: #3.837 27-10-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιδες...οποτε ειμαστε πατσι και δεν σου κραταω κακια Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ κορίτσια τωρα ειδα κ τα άλλα μνμ.\ Λοιπον εγω της κρατάω κακία Οπως έλεγε κ η Κρουέλα: "Να θυμηθώ " να μπω στο εδώ τσακωνόμαστε κ να τσακωθούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 00:01 Η zorica έγραψε: #3.838 28-10-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σας ευχαριστώ κορίτσια τωρα ειδα κ τα άλλα μνμ.\ Λοιπον εγω της κρατάω κακία Οπως έλεγε κ η Κρουέλα: "Να θυμηθώ " να μπω στο εδώ τσακωνόμαστε κ να τσακωθούμε Click για ανάπτυξη... Ασε ..πηρα εκδηκηση... εβαλα ενα κακασχημο σιαμ και πηρα το αιμα μας πισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 00:02 Η Raisa έγραψε: #3.839 28-10-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωω!!!!!! χαθήκαμε βρε Νικολέτα μπαίνουμε διαφορετικές ώρες μάλλον, τι κάνουν τα καμάρια σου; (όλα τα καμάρια σου), ο μπουμπουκος έφυγε για Ρόδο; Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν μπαίνω πολύ τις τελευταίες μέρες....τρέχω με την σχολή και τις εργασίες εξαμήνου και δεν έχω ώρα....κάπου κάπου στα κλεφτά για να μην χάσω τελείως την μπάλα.... Καλά είναι τα καμάρια μου....έμειναν μόνο τα ζουζούνια....ο Μπουμπούκος έφυγε Ρόδο...εσείς πώς είστε? Τα γατουλίνια σου καλά? Μεγαλώνουν τα μαλλάκια σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 00:02 Η aalyah έγραψε: #3.840 28-10-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το ιδιο ομως ισχει και για τα Σιαμ...αυτο ας πουμε ...δεν θα το ηθελα Click για ανάπτυξη... Αυτο ουτε και εγω. Πολυ μακρουλο προσωπο. Σαν σφυνξ με τριχες ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 190 191 192 193 194 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 192 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 192 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,οχι αυτο ειναι προδοσια.Μερικα ειναι...μερικα οχι! Click για ανάπτυξη... Καλα ...ας το δεχτω αυτο... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι τέλειο μωρό είναι αυτό;;; για δάγκωμα!!! Ζορίτσα πέρασε κ με ξανάπισε κόλλησα από τον ανιψιό μου Click για ανάπτυξη... Ε βρε κακομοιρο...και παλι πυρετος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:43 Η moukelis έγραψε: #3.831 27-10-08 23:43 Ελενακι περαστικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:49 Η zorica έγραψε: #3.832 27-10-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,οχι αυτο ειναι προδοσια.Μερικα ειναι...μερικα οχι! Click για ανάπτυξη... Το ιδιο ομως ισχει και για τα Σιαμ...αυτο ας πουμε ...δεν θα το ηθελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images.jpg 3,8 KB · Εμφανίσεις: 23 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:51 Η moukelis έγραψε: #3.833 27-10-08 23:51 Α ουτε εμενα μου αρεσει αυτο.Γενικα τα αμερικανικου τυπου τα βρισκω πολυ ασχημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:52 Η Raisa έγραψε: #3.834 27-10-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ζορίτσα πέρασε κ με ξανάπισε κόλλησα από τον ανιψιό μου Click για ανάπτυξη... Περαστικούλια καλή μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:55 Η elvenstar: #3.835 27-10-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Περαστικούλια καλή μου! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωω!!!!!! χαθήκαμε βρε Νικολέτα μπαίνουμε διαφορετικές ώρες μάλλον, τι κάνουν τα καμάρια σου; (όλα τα καμάρια σου), ο μπουμπουκος έφυγε για Ρόδο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:55 Η zorica έγραψε: #3.836 27-10-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ουτε εμενα μου αρεσει αυτο.Γενικα τα αμερικανικου τυπου τα βρισκω πολυ ασχημα. Click για ανάπτυξη... Eιδες...οποτε ειμαστε πατσι και δεν σου κραταω κακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:58 Η elvenstar: #3.837 27-10-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιδες...οποτε ειμαστε πατσι και δεν σου κραταω κακια Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ κορίτσια τωρα ειδα κ τα άλλα μνμ.\ Λοιπον εγω της κρατάω κακία Οπως έλεγε κ η Κρουέλα: "Να θυμηθώ " να μπω στο εδώ τσακωνόμαστε κ να τσακωθούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 00:01 Η zorica έγραψε: #3.838 28-10-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σας ευχαριστώ κορίτσια τωρα ειδα κ τα άλλα μνμ.\ Λοιπον εγω της κρατάω κακία Οπως έλεγε κ η Κρουέλα: "Να θυμηθώ " να μπω στο εδώ τσακωνόμαστε κ να τσακωθούμε Click για ανάπτυξη... Ασε ..πηρα εκδηκηση... εβαλα ενα κακασχημο σιαμ και πηρα το αιμα μας πισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 00:02 Η Raisa έγραψε: #3.839 28-10-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωω!!!!!! χαθήκαμε βρε Νικολέτα μπαίνουμε διαφορετικές ώρες μάλλον, τι κάνουν τα καμάρια σου; (όλα τα καμάρια σου), ο μπουμπουκος έφυγε για Ρόδο; Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν μπαίνω πολύ τις τελευταίες μέρες....τρέχω με την σχολή και τις εργασίες εξαμήνου και δεν έχω ώρα....κάπου κάπου στα κλεφτά για να μην χάσω τελείως την μπάλα.... Καλά είναι τα καμάρια μου....έμειναν μόνο τα ζουζούνια....ο Μπουμπούκος έφυγε Ρόδο...εσείς πώς είστε? Τα γατουλίνια σου καλά? Μεγαλώνουν τα μαλλάκια σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 00:02 Η aalyah έγραψε: #3.840 28-10-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το ιδιο ομως ισχει και για τα Σιαμ...αυτο ας πουμε ...δεν θα το ηθελα Click για ανάπτυξη... Αυτο ουτε και εγω. Πολυ μακρουλο προσωπο. Σαν σφυνξ με τριχες ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 190 191 192 193 194 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 192 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 192 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ελενακι περαστικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:49 Η zorica έγραψε: #3.832 27-10-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,οχι αυτο ειναι προδοσια.Μερικα ειναι...μερικα οχι! Click για ανάπτυξη... Το ιδιο ομως ισχει και για τα Σιαμ...αυτο ας πουμε ...δεν θα το ηθελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images.jpg 3,8 KB · Εμφανίσεις: 23 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:51 Η moukelis έγραψε: #3.833 27-10-08 23:51 Α ουτε εμενα μου αρεσει αυτο.Γενικα τα αμερικανικου τυπου τα βρισκω πολυ ασχημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:52 Η Raisa έγραψε: #3.834 27-10-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ζορίτσα πέρασε κ με ξανάπισε κόλλησα από τον ανιψιό μου Click για ανάπτυξη... Περαστικούλια καλή μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:55 Η elvenstar: #3.835 27-10-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Περαστικούλια καλή μου! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωω!!!!!! χαθήκαμε βρε Νικολέτα μπαίνουμε διαφορετικές ώρες μάλλον, τι κάνουν τα καμάρια σου; (όλα τα καμάρια σου), ο μπουμπουκος έφυγε για Ρόδο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:55 Η zorica έγραψε: #3.836 27-10-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ουτε εμενα μου αρεσει αυτο.Γενικα τα αμερικανικου τυπου τα βρισκω πολυ ασχημα. Click για ανάπτυξη... Eιδες...οποτε ειμαστε πατσι και δεν σου κραταω κακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:58 Η elvenstar: #3.837 27-10-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιδες...οποτε ειμαστε πατσι και δεν σου κραταω κακια Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ κορίτσια τωρα ειδα κ τα άλλα μνμ.\ Λοιπον εγω της κρατάω κακία Οπως έλεγε κ η Κρουέλα: "Να θυμηθώ " να μπω στο εδώ τσακωνόμαστε κ να τσακωθούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 00:01 Η zorica έγραψε: #3.838 28-10-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σας ευχαριστώ κορίτσια τωρα ειδα κ τα άλλα μνμ.\ Λοιπον εγω της κρατάω κακία Οπως έλεγε κ η Κρουέλα: "Να θυμηθώ " να μπω στο εδώ τσακωνόμαστε κ να τσακωθούμε Click για ανάπτυξη... Ασε ..πηρα εκδηκηση... εβαλα ενα κακασχημο σιαμ και πηρα το αιμα μας πισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 00:02 Η Raisa έγραψε: #3.839 28-10-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωω!!!!!! χαθήκαμε βρε Νικολέτα μπαίνουμε διαφορετικές ώρες μάλλον, τι κάνουν τα καμάρια σου; (όλα τα καμάρια σου), ο μπουμπουκος έφυγε για Ρόδο; Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν μπαίνω πολύ τις τελευταίες μέρες....τρέχω με την σχολή και τις εργασίες εξαμήνου και δεν έχω ώρα....κάπου κάπου στα κλεφτά για να μην χάσω τελείως την μπάλα.... Καλά είναι τα καμάρια μου....έμειναν μόνο τα ζουζούνια....ο Μπουμπούκος έφυγε Ρόδο...εσείς πώς είστε? Τα γατουλίνια σου καλά? Μεγαλώνουν τα μαλλάκια σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 00:02 Η aalyah έγραψε: #3.840 28-10-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το ιδιο ομως ισχει και για τα Σιαμ...αυτο ας πουμε ...δεν θα το ηθελα Click για ανάπτυξη... Αυτο ουτε και εγω. Πολυ μακρουλο προσωπο. Σαν σφυνξ με τριχες ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 190 191 192 193 194 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 192 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 192 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,οχι αυτο ειναι προδοσια.Μερικα ειναι...μερικα οχι! Click για ανάπτυξη... Το ιδιο ομως ισχει και για τα Σιαμ...αυτο ας πουμε ...δεν θα το ηθελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:51 Η moukelis έγραψε: #3.833 27-10-08 23:51 Α ουτε εμενα μου αρεσει αυτο.Γενικα τα αμερικανικου τυπου τα βρισκω πολυ ασχημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:52 Η Raisa έγραψε: #3.834 27-10-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ζορίτσα πέρασε κ με ξανάπισε κόλλησα από τον ανιψιό μου Click για ανάπτυξη... Περαστικούλια καλή μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:55 Η elvenstar: #3.835 27-10-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Περαστικούλια καλή μου! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωω!!!!!! χαθήκαμε βρε Νικολέτα μπαίνουμε διαφορετικές ώρες μάλλον, τι κάνουν τα καμάρια σου; (όλα τα καμάρια σου), ο μπουμπουκος έφυγε για Ρόδο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:55 Η zorica έγραψε: #3.836 27-10-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ουτε εμενα μου αρεσει αυτο.Γενικα τα αμερικανικου τυπου τα βρισκω πολυ ασχημα. Click για ανάπτυξη... Eιδες...οποτε ειμαστε πατσι και δεν σου κραταω κακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:58 Η elvenstar: #3.837 27-10-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιδες...οποτε ειμαστε πατσι και δεν σου κραταω κακια Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ κορίτσια τωρα ειδα κ τα άλλα μνμ.\ Λοιπον εγω της κρατάω κακία Οπως έλεγε κ η Κρουέλα: "Να θυμηθώ " να μπω στο εδώ τσακωνόμαστε κ να τσακωθούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 00:01 Η zorica έγραψε: #3.838 28-10-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σας ευχαριστώ κορίτσια τωρα ειδα κ τα άλλα μνμ.\ Λοιπον εγω της κρατάω κακία Οπως έλεγε κ η Κρουέλα: "Να θυμηθώ " να μπω στο εδώ τσακωνόμαστε κ να τσακωθούμε Click για ανάπτυξη... Ασε ..πηρα εκδηκηση... εβαλα ενα κακασχημο σιαμ και πηρα το αιμα μας πισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 00:02 Η Raisa έγραψε: #3.839 28-10-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωω!!!!!! χαθήκαμε βρε Νικολέτα μπαίνουμε διαφορετικές ώρες μάλλον, τι κάνουν τα καμάρια σου; (όλα τα καμάρια σου), ο μπουμπουκος έφυγε για Ρόδο; Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν μπαίνω πολύ τις τελευταίες μέρες....τρέχω με την σχολή και τις εργασίες εξαμήνου και δεν έχω ώρα....κάπου κάπου στα κλεφτά για να μην χάσω τελείως την μπάλα.... Καλά είναι τα καμάρια μου....έμειναν μόνο τα ζουζούνια....ο Μπουμπούκος έφυγε Ρόδο...εσείς πώς είστε? Τα γατουλίνια σου καλά? Μεγαλώνουν τα μαλλάκια σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 00:02 Η aalyah έγραψε: #3.840 28-10-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το ιδιο ομως ισχει και για τα Σιαμ...αυτο ας πουμε ...δεν θα το ηθελα Click για ανάπτυξη... Αυτο ουτε και εγω. Πολυ μακρουλο προσωπο. Σαν σφυνξ με τριχες ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 190 191 192 193 194 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 192 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 192 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Α ουτε εμενα μου αρεσει αυτο.Γενικα τα αμερικανικου τυπου τα βρισκω πολυ ασχημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:52 Η Raisa έγραψε: #3.834 27-10-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ζορίτσα πέρασε κ με ξανάπισε κόλλησα από τον ανιψιό μου Click για ανάπτυξη... Περαστικούλια καλή μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:55 Η elvenstar: #3.835 27-10-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Περαστικούλια καλή μου! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωω!!!!!! χαθήκαμε βρε Νικολέτα μπαίνουμε διαφορετικές ώρες μάλλον, τι κάνουν τα καμάρια σου; (όλα τα καμάρια σου), ο μπουμπουκος έφυγε για Ρόδο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:55 Η zorica έγραψε: #3.836 27-10-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ουτε εμενα μου αρεσει αυτο.Γενικα τα αμερικανικου τυπου τα βρισκω πολυ ασχημα. Click για ανάπτυξη... Eιδες...οποτε ειμαστε πατσι και δεν σου κραταω κακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:58 Η elvenstar: #3.837 27-10-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιδες...οποτε ειμαστε πατσι και δεν σου κραταω κακια Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ κορίτσια τωρα ειδα κ τα άλλα μνμ.\ Λοιπον εγω της κρατάω κακία Οπως έλεγε κ η Κρουέλα: "Να θυμηθώ " να μπω στο εδώ τσακωνόμαστε κ να τσακωθούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 00:01 Η zorica έγραψε: #3.838 28-10-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σας ευχαριστώ κορίτσια τωρα ειδα κ τα άλλα μνμ.\ Λοιπον εγω της κρατάω κακία Οπως έλεγε κ η Κρουέλα: "Να θυμηθώ " να μπω στο εδώ τσακωνόμαστε κ να τσακωθούμε Click για ανάπτυξη... Ασε ..πηρα εκδηκηση... εβαλα ενα κακασχημο σιαμ και πηρα το αιμα μας πισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 00:02 Η Raisa έγραψε: #3.839 28-10-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωω!!!!!! χαθήκαμε βρε Νικολέτα μπαίνουμε διαφορετικές ώρες μάλλον, τι κάνουν τα καμάρια σου; (όλα τα καμάρια σου), ο μπουμπουκος έφυγε για Ρόδο; Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν μπαίνω πολύ τις τελευταίες μέρες....τρέχω με την σχολή και τις εργασίες εξαμήνου και δεν έχω ώρα....κάπου κάπου στα κλεφτά για να μην χάσω τελείως την μπάλα.... Καλά είναι τα καμάρια μου....έμειναν μόνο τα ζουζούνια....ο Μπουμπούκος έφυγε Ρόδο...εσείς πώς είστε? Τα γατουλίνια σου καλά? Μεγαλώνουν τα μαλλάκια σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 00:02 Η aalyah έγραψε: #3.840 28-10-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το ιδιο ομως ισχει και για τα Σιαμ...αυτο ας πουμε ...δεν θα το ηθελα Click για ανάπτυξη... Αυτο ουτε και εγω. Πολυ μακρουλο προσωπο. Σαν σφυνξ με τριχες ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 190 191 192 193 194 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 192 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 192 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ζορίτσα πέρασε κ με ξανάπισε κόλλησα από τον ανιψιό μου Click για ανάπτυξη... Περαστικούλια καλή μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:55 Η elvenstar: #3.835 27-10-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Περαστικούλια καλή μου! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωω!!!!!! χαθήκαμε βρε Νικολέτα μπαίνουμε διαφορετικές ώρες μάλλον, τι κάνουν τα καμάρια σου; (όλα τα καμάρια σου), ο μπουμπουκος έφυγε για Ρόδο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:55 Η zorica έγραψε: #3.836 27-10-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ουτε εμενα μου αρεσει αυτο.Γενικα τα αμερικανικου τυπου τα βρισκω πολυ ασχημα. Click για ανάπτυξη... Eιδες...οποτε ειμαστε πατσι και δεν σου κραταω κακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:58 Η elvenstar: #3.837 27-10-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιδες...οποτε ειμαστε πατσι και δεν σου κραταω κακια Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ κορίτσια τωρα ειδα κ τα άλλα μνμ.\ Λοιπον εγω της κρατάω κακία Οπως έλεγε κ η Κρουέλα: "Να θυμηθώ " να μπω στο εδώ τσακωνόμαστε κ να τσακωθούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 00:01 Η zorica έγραψε: #3.838 28-10-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σας ευχαριστώ κορίτσια τωρα ειδα κ τα άλλα μνμ.\ Λοιπον εγω της κρατάω κακία Οπως έλεγε κ η Κρουέλα: "Να θυμηθώ " να μπω στο εδώ τσακωνόμαστε κ να τσακωθούμε Click για ανάπτυξη... Ασε ..πηρα εκδηκηση... εβαλα ενα κακασχημο σιαμ και πηρα το αιμα μας πισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 00:02 Η Raisa έγραψε: #3.839 28-10-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωω!!!!!! χαθήκαμε βρε Νικολέτα μπαίνουμε διαφορετικές ώρες μάλλον, τι κάνουν τα καμάρια σου; (όλα τα καμάρια σου), ο μπουμπουκος έφυγε για Ρόδο; Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν μπαίνω πολύ τις τελευταίες μέρες....τρέχω με την σχολή και τις εργασίες εξαμήνου και δεν έχω ώρα....κάπου κάπου στα κλεφτά για να μην χάσω τελείως την μπάλα.... Καλά είναι τα καμάρια μου....έμειναν μόνο τα ζουζούνια....ο Μπουμπούκος έφυγε Ρόδο...εσείς πώς είστε? Τα γατουλίνια σου καλά? Μεγαλώνουν τα μαλλάκια σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 00:02 Η aalyah έγραψε: #3.840 28-10-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το ιδιο ομως ισχει και για τα Σιαμ...αυτο ας πουμε ...δεν θα το ηθελα Click για ανάπτυξη... Αυτο ουτε και εγω. Πολυ μακρουλο προσωπο. Σαν σφυνξ με τριχες ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 190 191 192 193 194 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 192 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 192 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Περαστικούλια καλή μου! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωω!!!!!! χαθήκαμε βρε Νικολέτα μπαίνουμε διαφορετικές ώρες μάλλον, τι κάνουν τα καμάρια σου; (όλα τα καμάρια σου), ο μπουμπουκος έφυγε για Ρόδο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:55 Η zorica έγραψε: #3.836 27-10-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ουτε εμενα μου αρεσει αυτο.Γενικα τα αμερικανικου τυπου τα βρισκω πολυ ασχημα. Click για ανάπτυξη... Eιδες...οποτε ειμαστε πατσι και δεν σου κραταω κακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:58 Η elvenstar: #3.837 27-10-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιδες...οποτε ειμαστε πατσι και δεν σου κραταω κακια Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ κορίτσια τωρα ειδα κ τα άλλα μνμ.\ Λοιπον εγω της κρατάω κακία Οπως έλεγε κ η Κρουέλα: "Να θυμηθώ " να μπω στο εδώ τσακωνόμαστε κ να τσακωθούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 00:01 Η zorica έγραψε: #3.838 28-10-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σας ευχαριστώ κορίτσια τωρα ειδα κ τα άλλα μνμ.\ Λοιπον εγω της κρατάω κακία Οπως έλεγε κ η Κρουέλα: "Να θυμηθώ " να μπω στο εδώ τσακωνόμαστε κ να τσακωθούμε Click για ανάπτυξη... Ασε ..πηρα εκδηκηση... εβαλα ενα κακασχημο σιαμ και πηρα το αιμα μας πισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 00:02 Η Raisa έγραψε: #3.839 28-10-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωω!!!!!! χαθήκαμε βρε Νικολέτα μπαίνουμε διαφορετικές ώρες μάλλον, τι κάνουν τα καμάρια σου; (όλα τα καμάρια σου), ο μπουμπουκος έφυγε για Ρόδο; Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν μπαίνω πολύ τις τελευταίες μέρες....τρέχω με την σχολή και τις εργασίες εξαμήνου και δεν έχω ώρα....κάπου κάπου στα κλεφτά για να μην χάσω τελείως την μπάλα.... Καλά είναι τα καμάρια μου....έμειναν μόνο τα ζουζούνια....ο Μπουμπούκος έφυγε Ρόδο...εσείς πώς είστε? Τα γατουλίνια σου καλά? Μεγαλώνουν τα μαλλάκια σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 00:02 Η aalyah έγραψε: #3.840 28-10-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το ιδιο ομως ισχει και για τα Σιαμ...αυτο ας πουμε ...δεν θα το ηθελα Click για ανάπτυξη... Αυτο ουτε και εγω. Πολυ μακρουλο προσωπο. Σαν σφυνξ με τριχες ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 190 191 192 193 194 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 192 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 192 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ουτε εμενα μου αρεσει αυτο.Γενικα τα αμερικανικου τυπου τα βρισκω πολυ ασχημα. Click για ανάπτυξη... Eιδες...οποτε ειμαστε πατσι και δεν σου κραταω κακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 23:58 Η elvenstar: #3.837 27-10-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιδες...οποτε ειμαστε πατσι και δεν σου κραταω κακια Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ κορίτσια τωρα ειδα κ τα άλλα μνμ.\ Λοιπον εγω της κρατάω κακία Οπως έλεγε κ η Κρουέλα: "Να θυμηθώ " να μπω στο εδώ τσακωνόμαστε κ να τσακωθούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 00:01 Η zorica έγραψε: #3.838 28-10-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σας ευχαριστώ κορίτσια τωρα ειδα κ τα άλλα μνμ.\ Λοιπον εγω της κρατάω κακία Οπως έλεγε κ η Κρουέλα: "Να θυμηθώ " να μπω στο εδώ τσακωνόμαστε κ να τσακωθούμε Click για ανάπτυξη... Ασε ..πηρα εκδηκηση... εβαλα ενα κακασχημο σιαμ και πηρα το αιμα μας πισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 00:02 Η Raisa έγραψε: #3.839 28-10-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωω!!!!!! χαθήκαμε βρε Νικολέτα μπαίνουμε διαφορετικές ώρες μάλλον, τι κάνουν τα καμάρια σου; (όλα τα καμάρια σου), ο μπουμπουκος έφυγε για Ρόδο; Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν μπαίνω πολύ τις τελευταίες μέρες....τρέχω με την σχολή και τις εργασίες εξαμήνου και δεν έχω ώρα....κάπου κάπου στα κλεφτά για να μην χάσω τελείως την μπάλα.... Καλά είναι τα καμάρια μου....έμειναν μόνο τα ζουζούνια....ο Μπουμπούκος έφυγε Ρόδο...εσείς πώς είστε? Τα γατουλίνια σου καλά? Μεγαλώνουν τα μαλλάκια σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 00:02 Η aalyah έγραψε: #3.840 28-10-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το ιδιο ομως ισχει και για τα Σιαμ...αυτο ας πουμε ...δεν θα το ηθελα Click για ανάπτυξη... Αυτο ουτε και εγω. Πολυ μακρουλο προσωπο. Σαν σφυνξ με τριχες ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 190 191 192 193 194 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 192 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 192 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιδες...οποτε ειμαστε πατσι και δεν σου κραταω κακια Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ κορίτσια τωρα ειδα κ τα άλλα μνμ.\ Λοιπον εγω της κρατάω κακία Οπως έλεγε κ η Κρουέλα: "Να θυμηθώ " να μπω στο εδώ τσακωνόμαστε κ να τσακωθούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 00:01 Η zorica έγραψε: #3.838 28-10-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σας ευχαριστώ κορίτσια τωρα ειδα κ τα άλλα μνμ.\ Λοιπον εγω της κρατάω κακία Οπως έλεγε κ η Κρουέλα: "Να θυμηθώ " να μπω στο εδώ τσακωνόμαστε κ να τσακωθούμε Click για ανάπτυξη... Ασε ..πηρα εκδηκηση... εβαλα ενα κακασχημο σιαμ και πηρα το αιμα μας πισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 00:02 Η Raisa έγραψε: #3.839 28-10-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωω!!!!!! χαθήκαμε βρε Νικολέτα μπαίνουμε διαφορετικές ώρες μάλλον, τι κάνουν τα καμάρια σου; (όλα τα καμάρια σου), ο μπουμπουκος έφυγε για Ρόδο; Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν μπαίνω πολύ τις τελευταίες μέρες....τρέχω με την σχολή και τις εργασίες εξαμήνου και δεν έχω ώρα....κάπου κάπου στα κλεφτά για να μην χάσω τελείως την μπάλα.... Καλά είναι τα καμάρια μου....έμειναν μόνο τα ζουζούνια....ο Μπουμπούκος έφυγε Ρόδο...εσείς πώς είστε? Τα γατουλίνια σου καλά? Μεγαλώνουν τα μαλλάκια σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 00:02 Η aalyah έγραψε: #3.840 28-10-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το ιδιο ομως ισχει και για τα Σιαμ...αυτο ας πουμε ...δεν θα το ηθελα Click για ανάπτυξη... Αυτο ουτε και εγω. Πολυ μακρουλο προσωπο. Σαν σφυνξ με τριχες ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 190 191 192 193 194 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 192 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 192 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σας ευχαριστώ κορίτσια τωρα ειδα κ τα άλλα μνμ.\ Λοιπον εγω της κρατάω κακία Οπως έλεγε κ η Κρουέλα: "Να θυμηθώ " να μπω στο εδώ τσακωνόμαστε κ να τσακωθούμε Click για ανάπτυξη... Ασε ..πηρα εκδηκηση... εβαλα ενα κακασχημο σιαμ και πηρα το αιμα μας πισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 00:02 Η Raisa έγραψε: #3.839 28-10-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωω!!!!!! χαθήκαμε βρε Νικολέτα μπαίνουμε διαφορετικές ώρες μάλλον, τι κάνουν τα καμάρια σου; (όλα τα καμάρια σου), ο μπουμπουκος έφυγε για Ρόδο; Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν μπαίνω πολύ τις τελευταίες μέρες....τρέχω με την σχολή και τις εργασίες εξαμήνου και δεν έχω ώρα....κάπου κάπου στα κλεφτά για να μην χάσω τελείως την μπάλα.... Καλά είναι τα καμάρια μου....έμειναν μόνο τα ζουζούνια....ο Μπουμπούκος έφυγε Ρόδο...εσείς πώς είστε? Τα γατουλίνια σου καλά? Μεγαλώνουν τα μαλλάκια σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 00:02 Η aalyah έγραψε: #3.840 28-10-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το ιδιο ομως ισχει και για τα Σιαμ...αυτο ας πουμε ...δεν θα το ηθελα Click για ανάπτυξη... Αυτο ουτε και εγω. Πολυ μακρουλο προσωπο. Σαν σφυνξ με τριχες ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 190 191 192 193 194 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 192 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 192 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωω!!!!!! χαθήκαμε βρε Νικολέτα μπαίνουμε διαφορετικές ώρες μάλλον, τι κάνουν τα καμάρια σου; (όλα τα καμάρια σου), ο μπουμπουκος έφυγε για Ρόδο; Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν μπαίνω πολύ τις τελευταίες μέρες....τρέχω με την σχολή και τις εργασίες εξαμήνου και δεν έχω ώρα....κάπου κάπου στα κλεφτά για να μην χάσω τελείως την μπάλα.... Καλά είναι τα καμάρια μου....έμειναν μόνο τα ζουζούνια....ο Μπουμπούκος έφυγε Ρόδο...εσείς πώς είστε? Τα γατουλίνια σου καλά? Μεγαλώνουν τα μαλλάκια σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 00:02 Η aalyah έγραψε: #3.840 28-10-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το ιδιο ομως ισχει και για τα Σιαμ...αυτο ας πουμε ...δεν θα το ηθελα Click για ανάπτυξη... Αυτο ουτε και εγω. Πολυ μακρουλο προσωπο. Σαν σφυνξ με τριχες ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το ιδιο ομως ισχει και για τα Σιαμ...αυτο ας πουμε ...δεν θα το ηθελα Click για ανάπτυξη... Αυτο ουτε και εγω. Πολυ μακρουλο προσωπο. Σαν σφυνξ με τριχες ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.