Περσίας maniacs

Καλο απογευμα Νεκταρινι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και αυτα θα τα φροντισω,μη σε απασχολει καθολου ...:lol:
ετοιμασου αμα εχεις αλλες υποχρεωσεις πουθενα...:lol:
ωχ ωχ ωχ!!!βαστατε τουρκοι τ'αρματα!!!!:lol::lol::lol:

Τζά!!! Παίζω μέσα από την λεκάνη... (Νάλα)
DSC00336.jpg

DSC00344_775636.jpg
κουκλιιιιτσααααα:inlove::inlove::inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όχι δε γίνεται γιατί βρίσκονται στους νεφρούς. Αλλά ακόμα δεν είμαστε και σίγουροι είναι υποψία ότι μπορεί να είναι αυτό. Αύριο θα κάνει υπέρηχο για να δούμε τι ακριβώς γίνεται. Αν και από ότι ήδη λέει η κτηνίατρος είνια το πιο πιθανό.
Ελπίζω να μην είναι κάτι τέτοιο κ να μην έστω να μην είναι σοβαρό. Να σου πω κάτι μια κ το θυμήθηκα, να μη του δίνεις νερό από την βρύση αλλά παίρνεις εμφιαλωμένο. Θα περιμένουμε με αγωνία να μας πεις τι έγινε με τις εξετάσεις καθώς κ αν είναι κάτι τέτοιο τι μπορεί να γίνει. Εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Ελενάκι μου έγραψα το μήνυμα το μεσημέρι κ μετά έφυγα κατευθείαν για την αδελφή μου που γιόρταζε ο ανηψούλης μου ο πρώτος η αδυναμία μου η μεγάλη κ ο πεθερός της. είμαστε καλεσμένοι. Και γύρισα αργά. Μπήκα λοιπόν στο φόρουμ πριν λίγο κ τώρα είδα τα νέα σας. Είμαστε καλά σήμερα από όλες τις απόψεις.... Δεν ξέρω αν μίλησες με τη Βασιλική. Είχε πάει στον Κώστα σήμερα. ;)
Εσείς τι κάνετε? το Πικατσουλίνι καλλίτερα? Ο Μπατ κι η Κάντυ? Με τη δουλειά έχεις νεώτερα?
Να σας ζήσει ο μικρούλης και χρόνια πολλά του. Αναστασία μου δε μίλησα με τη Βασιλική κ δεν ήξερα τπτ, έστειλα όμως μέιλ σε σένα για να μου πέις τι έγινε κ με τις εξετάσεις, αν ήταν καλες κ να δω πως πάει η Βασιλική, αλλά αφού σηκώθηκε όλα καλά ειναι. Να προσέχει τώρα κ να πινει πολύ νερό. Τα γατουλίνια μου είναι όλα καλά, εγώ κώλλησα πάλι την ύιωση της γαστρεντερίτιδας:mad::mad::mad: με τη δουλειά είμαι στο περίμενε από όλες:mad::mad::mad::mad:

Να κανω διαθηκη,να παρω τη μαμα μου,το μουκο μου,τον κολλητο μου...Δε νομιζω να εχω αλλες υποχρεωσεις.Τι θα τον κανεις τον Σειριο;
Mη σε απασχολει θα περνανε μια χαρα και τα δυο...:lol:Ετοιμη?Η αλλαξες γνωμη?;):lol:

DSC00336.jpg

DSC00344_775636.jpg
Κουκλα...

ωχ ωχ ωχ!!!βαστατε τουρκοι τ'αρματα!!!!:lol::lol::lol:

κουκλιιιιτσααααα:inlove::inlove::inlove:
Ναι,αμε,τι ,:lol:ετσι?

Ελπίζω να μην είναι κάτι τέτοιο κ να μην έστω να μην είναι σοβαρό. Να σου πω κάτι μια κ το θυμήθηκα, να μη του δίνεις νερό από την βρύση αλλά παίρνεις εμφιαλωμένο. Θα περιμένουμε με αγωνία να μας πεις τι έγινε με τις εξετάσεις καθώς κ αν είναι κάτι τέτοιο τι μπορεί να γίνει. Εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Να σας ζήσει ο μικρούλης και χρόνια πολλά του. Αναστασία μου δε μίλησα με τη Βασιλική κ δεν ήξερα τπτ, έστειλα όμως μέιλ σε σένα για να μου πέις τι έγινε κ με τις εξετάσεις, αν ήταν καλες κ να δω πως πάει η Βασιλική, αλλά αφού σηκώθηκε όλα καλά ειναι. Να προσέχει τώρα κ να πινει πολύ νερό. Τα γατουλίνια μου είναι όλα καλά, εγώ κώλλησα πάλι την ύιωση της γαστρεντερίτιδας:mad::mad::mad: με τη δουλειά είμαι στο περίμενε από όλες:mad::mad::mad::mad:
Δεν σου περασε?Η ξανα ?:(

Καλε Ζοριτσα εισαι αδιστακτη...:P

Καλε Ζοριτσα εισαι αδιστακτη...:P[/quote
Πες οτι αλλαξες γνωμη και οτι ειναι ολα τα Περσιας ανεξερετως ΚΟΥΚΛΙΑ...και σε συγχωρω:lol::P

Α,οχι αυτο ειναι προδοσια.Μερικα ειναι...μερικα οχι!:P

DSC00336.jpg

DSC00344_775636.jpg
Τι τέλειο μωρό είναι αυτό;;; για δάγκωμα!!!
Ζορίτσα πέρασε κ με ξανάπισε κόλλησα από τον ανιψιό μου

Καλα ...ας το δεχτω αυτο...:lol:
Τι τέλειο μωρό είναι αυτό;;; για δάγκωμα!!!
Ε βρε κακομοιρο...και παλι πυρετος?:(

Ελενακι περαστικα!

Το ιδιο ομως ισχει και για τα Σιαμ...αυτο ας πουμε ...δεν θα το ηθελα:lol::lol::lol:

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    3,8 KB · Εμφανίσεις: 23
Α ουτε εμενα μου αρεσει αυτο.Γενικα τα αμερικανικου τυπου τα βρισκω πολυ ασχημα.

Περαστικούλια καλή μου!:/:

Περαστικούλια καλή μου!:/:
Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωω!!!!!! χαθήκαμε βρε Νικολέτα μπαίνουμε διαφορετικές ώρες μάλλον, τι κάνουν τα καμάρια σου; (όλα τα καμάρια σου), ο μπουμπουκος έφυγε για Ρόδο;

Α ουτε εμενα μου αρεσει αυτο.Γενικα τα αμερικανικου τυπου τα βρισκω πολυ ασχημα.
Eιδες...οποτε ειμαστε πατσι και δεν σου κραταω κακια:D:P

Eιδες...οποτε ειμαστε πατσι και δεν σου κραταω κακια:D:P
Σας ευχαριστώ κορίτσια τωρα ειδα κ τα άλλα μνμ.\
Λοιπον εγω της κρατάω κακία:mad::mad:
Οπως έλεγε κ η Κρουέλα: "Να θυμηθώ " να μπω στο εδώ τσακωνόμαστε κ να τσακωθούμε:mad::mad::mad::mad:

Σας ευχαριστώ κορίτσια τωρα ειδα κ τα άλλα μνμ.\
Λοιπον εγω της κρατάω κακία:mad::mad:
Οπως έλεγε κ η Κρουέλα: "Να θυμηθώ " να μπω στο εδώ τσακωνόμαστε κ να τσακωθούμε:mad::mad::mad::mad:
Ασε ..πηρα εκδηκηση...:lol: εβαλα ενα κακασχημο σιαμ και πηρα το αιμα μας πισω:lol::lol::lol:

Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωω!!!!!! χαθήκαμε βρε Νικολέτα μπαίνουμε διαφορετικές ώρες μάλλον, τι κάνουν τα καμάρια σου; (όλα τα καμάρια σου), ο μπουμπουκος έφυγε για Ρόδο;

Βασικά δεν μπαίνω πολύ τις τελευταίες μέρες....τρέχω με την σχολή και τις εργασίες εξαμήνου και δεν έχω ώρα:/:....κάπου κάπου στα κλεφτά για να μην χάσω τελείως την μπάλα....:D:lol:
Καλά είναι τα καμάρια μου....έμειναν μόνο τα ζουζούνια:rolleyes:....ο Μπουμπούκος έφυγε Ρόδο...εσείς πώς είστε? Τα γατουλίνια σου καλά? Μεγαλώνουν τα μαλλάκια σας?:P:happy:

Το ιδιο ομως ισχει και για τα Σιαμ...αυτο ας πουμε ...δεν θα το ηθελα:lol::lol::lol:

Αυτο ουτε και εγω. Πολυ μακρουλο προσωπο. Σαν σφυνξ με τριχες ειναι.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back