elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:04 Η elvenstar: #3.881 28-10-08 02:04 αληθεια ποσα να εμειναν; 30 ειναι πολλά γατακια δεν ξέρω και λεει οτι ειναι σε άθλιες συνθήκες κ μετα λεμε για τα πετ σοπ. Μα τι τραβάνε κ αυτά τα καημενα αν ειχαν φωνή πραγματικα ουτε κ εγω ξερω τι θα έλεγε το στοματάκι τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:04 Η aalyah έγραψε: #3.882 28-10-08 02:04 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Αρχική Δημοσίευση από aalyah: εγω παλι δεν καταλαβα!!!! τι εγινε? Click για ανάπτυξη... Μια κυρία δίνει γάτες. Εχει καμια 30αρια. Και ειναι ολα ρατσας. Περσιας ιμαλαιων και τετοια. Και δεν τις ειχε καθολου μα καθολου φροντισμενες. Και να τα κοριτσια λενε να τις παρουν. Και επειδη γυρναω και εγω ελλαδα οριστικα λεω καπως να βοηθησω οπως μπορω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:04 Η fantom-girl: #3.883 28-10-08 02:04 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μαλλων Αθηνα,δεν ξερω..θα δουμε Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Καλε που χαθηκες εσυ τοσο καιρο? Click για ανάπτυξη... βολοδερνω εδω και εκει σαν την αδικη καταρα εστειλα το μοναδικο μου γατι στην Αμερικη για στειρωση εδω δεν μπορουσα να την στειρωσω και ειμαι μονη και δεν μπαινω στο περσιας γιατι στεναχωριεμαι πολυυυυ εσυ βλεπω σε λιγο θα εχεις λιονταρι! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:06 Η fantom-girl: #3.884 28-10-08 02:06 και εγω μεσα παρτε οσες θελετε να μου φερετε και εμενα παρτε τα ολα ρε ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:07 Η fantom-girl: #3.885 28-10-08 02:07 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αληθεια ποσα να εμειναν; 30 ειναι πολλά γατακια δεν ξέρω και λεει οτι ειναι σε άθλιες συνθήκες κ μετα λεμε για τα πετ σοπ. Μα τι τραβάνε κ αυτά τα καημενα αν ειχαν φωνή πραγματικα ουτε κ εγω ξερω τι θα έλεγε το στοματάκι τους Click για ανάπτυξη... εεε πσσστ αλλαξε την υπογραφη ρε συ ειναι σιδιροδρομος κοψε κανα 2 cand and bat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:10 Η zorica έγραψε: #3.886 28-10-08 02:10 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μαλλων Αθηνα,δεν ξερω..θα δουμε βολοδερνω εδω και εκει σαν την αδικη καταρα εστειλα το μοναδικο μου γατι στην Αμερικη για στειρωση εδω δεν μπορουσα να την στειρωσω και ειμαι μονη και δεν μπαινω στο περσιας γιατι στεναχωριεμαι πολυυυυ εσυ βλεπω σε λιγο θα εχεις λιονταρι! Click για ανάπτυξη... Εγινε ηδηδεν νομιζω να παει και αλλο... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αληθεια ποσα να εμειναν; 30 ειναι πολλά γατακια δεν ξέρω και λεει οτι ειναι σε άθλιες συνθήκες κ μετα λεμε για τα πετ σοπ. Μα τι τραβάνε κ αυτά τα καημενα αν ειχαν φωνή πραγματικα ουτε κ εγω ξερω τι θα έλεγε το στοματάκι τους Click για ανάπτυξη... δεν πας μια απο αυτες μερες που δεν εχεις δουλια,μολις γινεις καλα και τα κανονιζουμε? Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Μια κυρία δίνει γάτες. Εχει καμια 30αρια. Και ειναι ολα ρατσας. Περσιας ιμαλαιων και τετοια. Και δεν τις ειχε καθολου μα καθολου φροντισμενες. Και να τα κοριτσια λενε να τις παρουν. Και επειδη γυρναω και εγω ελλαδα οριστικα λεω καπως να βοηθησω οπως μπορω Click για ανάπτυξη... Καλε ποτε με το καλο? Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:13 Η elvenstar: #3.887 28-10-08 02:13 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: βολοδερνω εδω και εκει σαν την αδικη καταρα εστειλα το μοναδικο μου γατι στην Αμερικη για στειρωση εδω δεν μπορουσα να την στειρωσω και ειμαι μονη και δεν μπαινω στο περσιας γιατι στεναχωριεμαι πολυυυυ εσυ βλεπω σε λιγο θα εχεις λιονταρι! Click για ανάπτυξη... εεεεεεεεεεεεε καλε που εισαι εσύ; γιατί μας έγραψες τόσο καιρό; Μωρε κρίμα πολύ λυπάμαι που εισαι άγατη, ποτε θα έρθει η μικρή σου πίσω; Το σε λίγο τι το ηθελες; Εχει ήδη λιοντάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:13 Η fantom-girl: #3.888 28-10-08 02:13 παιδες τι εγινε σημερα στισ 2 ξαφνικα ????? εεε zorica μην παιρνεις ορκο περιμενε μεχρι τα 5 και μετα ναι δεν παει αλλο!!!!!!!!!θα παρει κανα 5 κιλα ακομα!!!! (τουλαχιστον) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:14 Η zorica έγραψε: #3.889 28-10-08 02:14 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: παιδες τι εγινε σημερα στισ 2 ξαφνικα ????? εεε zorica μην παιρνεις ορκο περιμενε μεχρι τα 5 και μετα ναι δεν παει αλλο!!!!!!!!!θα παρει κανα 5 κιλα ακομα!!!! (τουλαχιστον) Click για ανάπτυξη... Μεχρι τα 5 χρονων λες?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:16 Η elvenstar: #3.890 28-10-08 02:16 Με τα μωράκια της τι έγινε δεν ήταν εγγυος και γέννησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:19 Η fantom-girl: #3.891 28-10-08 02:19 τα μωρα γεννηθικαν πρωωρα και πεθαναν ακομα δεν το ξεπερασα.........:cry::cry::cry: ασε ασε (σλιθεριν κοψε λιγο ρε συ την υπογραφη μου την φορτωνει αργα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:26 Η elvenstar: #3.892 28-10-08 02:26 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: τα μωρα γεννηθικαν πρωωρα και πεθαναν ακομα δεν το ξεπερασα.........:cry::cry::cry: ασε ασε (σλιθεριν κοψε λιγο ρε συ την υπογραφη μου την φορτωνει αργα) Click για ανάπτυξη... Ωχ ρε γαμωτο! πολύ λυπάμαι καλά εκανες μετά κ την στείρωσες να ηρεμήσει κ αυτή κ εσύ Μαλιστα κυρια μου θα την κόψω οτι πειτε εσεις εισαι κ μονη σου τωρα κ θα σου κάνω τα χατιρια(σε λογικά πλαίσια βέβαια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:29 Η fantom-girl: #3.893 28-10-08 02:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ωχ ρε γαμωτο! πολύ λυπάμαι καλά εκανες μετά κ την στείρωσες να ηρεμήσει κ αυτή κ εσύ Μαλιστα κυρια μου θα την κόψω οτι πειτε εσεις εισαι κ μονη σου τωρα κ θα σου κάνω τα χατιρια(σε λογικά πλαίσια βέβαια) Click για ανάπτυξη... μπραβο βρε μωρο μου εσυ τι μωρο ειναι αυτο στην φοτο???? οσο για σενα zorica εννοειται οτι μεχρι τα 5 θα γινει θυριο μεγαλιτερος απο μαλτεζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:30 Η zorica έγραψε: #3.894 28-10-08 02:30 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: τα μωρα γεννηθικαν πρωωρα και πεθαναν ακομα δεν το ξεπερασα.........:cry::cry::cry: ασε ασε (σλιθεριν κοψε λιγο ρε συ την υπογραφη μου την φορτωνει αργα) Click για ανάπτυξη... Αμαν........πολυ λιπαμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:32 Η zorica έγραψε: #3.895 28-10-08 02:32 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: τα μωρα γεννηθικαν πρωωρα και πεθαναν ακομα δεν το ξεπερασα.........:cry::cry::cry: ασε ασε (σλιθεριν κοψε λιγο ρε συ την υπογραφη μου την φορτωνει αργα) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: μπραβο βρε μωρο μου εσυ τι μωρο ειναι αυτο στην φοτο???? οσο για σενα zorica εννοειται οτι μεχρι τα 5 θα γινει θυριο μεγαλιτερος απο μαλτεζ Click για ανάπτυξη... Με δουλευεις βρε φαντομ? μεγαλωνουν οι γατες μεχρι τα 5 χρονων?!!! Τι μαλτεζ ?Σκυλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:34 Η fantom-girl: #3.896 28-10-08 02:34 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Με δουλευεις βρε φαντομ? μεγαλωνουν οι γατες μεχρι τα 5 χρονων?!!! Τι μαλτεζ ?Σκυλι? Click για ανάπτυξη... χΑχαχαχαχααα εννοειται ειδικα αν το ταιζεις γαλα!!! στα 5 και ισωσ και μεχρι τα 8 τα αρσενικα τα θυλικα σταματανε δυστυχως στον 1 χρονο τα αρσενικα ομως ασε ασε ναι σκυλι μαλτεζ!!!! εκει θα φτασει αληθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:35 Η aalyah έγραψε: #3.897 28-10-08 02:35 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εγινε ηδηδεν νομιζω να παει και αλλο... δεν πας μια απο αυτες μερες που δεν εχεις δουλια,μολις γινεις καλα και τα κανονιζουμε? Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλε ποτε με το καλο? Click για ανάπτυξη... Τον δεκεμβριο πριν τα χριστουγεννα. Ψαχνομαι για εταιρια μετακομισης τωρα. Να το κανονισω και να παρω το εισητηριο. Επιτελους!!! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:39 Η zorica έγραψε: #3.898 28-10-08 02:39 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: χΑχαχαχαχααα εννοειται ειδικα αν το ταιζεις γαλα!!! στα 5 και ισωσ και μεχρι τα 8 τα αρσενικα τα θυλικα σταματανε δυστυχως στον 1 χρονο τα αρσενικα ομως ασε ασε ναι σκυλι μαλτεζ!!!! εκει θα φτασει αληθεια! Click για ανάπτυξη... Δεν ξερεις τι λες...εχασες πολλα επισοδια βρε.Ο Μαρκο εχει ξεπερασει τα Μαλτεζακια εδω και καιρο...κοιτα εδω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:39 Η fantom-girl: #3.899 28-10-08 02:39 να ρωτισω κατι ασχετο το διαβασα μολισ στο ιντερπετ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ... ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΥΟΘΕΤΙΣΕΙ Η ΝΑ ΒΟΗΘΙΣΕΙ ΤΑΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΩ 270 ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΗΜΙΑΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ-ΚΟΥΤΑΒΙΑ& ΕΝΗΛΙΚΑ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ. 000000000(εχει τηλ) ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΠΑΡΑΣΙΤΩΜΕΝΑ ????????????????????????????????? 270?????? για πειτε μιας και δεν κοιμομαστε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:40 Η zorica έγραψε: #3.900 28-10-08 02:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εγινε ηδηδεν νομιζω να παει και αλλο... δεν πας μια απο αυτες μερες που δεν εχεις δουλια,μολις γινεις καλα και τα κανονιζουμε? Τον δεκεμβριο πριν τα χριστουγεννα. Ψαχνομαι για εταιρια μετακομισης τωρα. Να το κανονισω και να παρω το εισητηριο. Επιτελους!!! Click για ανάπτυξη... Το καλυτερο χριστουγεννιατικο δωρο Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αληθεια ποσα να εμειναν; 30 ειναι πολλά γατακια δεν ξέρω και λεει οτι ειναι σε άθλιες συνθήκες κ μετα λεμε για τα πετ σοπ. Μα τι τραβάνε κ αυτά τα καημενα αν ειχαν φωνή πραγματικα ουτε κ εγω ξερω τι θα έλεγε το στοματάκι τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:04 Η aalyah έγραψε: #3.882 28-10-08 02:04 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Αρχική Δημοσίευση από aalyah: εγω παλι δεν καταλαβα!!!! τι εγινε? Click για ανάπτυξη... Μια κυρία δίνει γάτες. Εχει καμια 30αρια. Και ειναι ολα ρατσας. Περσιας ιμαλαιων και τετοια. Και δεν τις ειχε καθολου μα καθολου φροντισμενες. Και να τα κοριτσια λενε να τις παρουν. Και επειδη γυρναω και εγω ελλαδα οριστικα λεω καπως να βοηθησω οπως μπορω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:04 Η fantom-girl: #3.883 28-10-08 02:04 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μαλλων Αθηνα,δεν ξερω..θα δουμε Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Καλε που χαθηκες εσυ τοσο καιρο? Click για ανάπτυξη... βολοδερνω εδω και εκει σαν την αδικη καταρα εστειλα το μοναδικο μου γατι στην Αμερικη για στειρωση εδω δεν μπορουσα να την στειρωσω και ειμαι μονη και δεν μπαινω στο περσιας γιατι στεναχωριεμαι πολυυυυ εσυ βλεπω σε λιγο θα εχεις λιονταρι! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:06 Η fantom-girl: #3.884 28-10-08 02:06 και εγω μεσα παρτε οσες θελετε να μου φερετε και εμενα παρτε τα ολα ρε ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:07 Η fantom-girl: #3.885 28-10-08 02:07 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αληθεια ποσα να εμειναν; 30 ειναι πολλά γατακια δεν ξέρω και λεει οτι ειναι σε άθλιες συνθήκες κ μετα λεμε για τα πετ σοπ. Μα τι τραβάνε κ αυτά τα καημενα αν ειχαν φωνή πραγματικα ουτε κ εγω ξερω τι θα έλεγε το στοματάκι τους Click για ανάπτυξη... εεε πσσστ αλλαξε την υπογραφη ρε συ ειναι σιδιροδρομος κοψε κανα 2 cand and bat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:10 Η zorica έγραψε: #3.886 28-10-08 02:10 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μαλλων Αθηνα,δεν ξερω..θα δουμε βολοδερνω εδω και εκει σαν την αδικη καταρα εστειλα το μοναδικο μου γατι στην Αμερικη για στειρωση εδω δεν μπορουσα να την στειρωσω και ειμαι μονη και δεν μπαινω στο περσιας γιατι στεναχωριεμαι πολυυυυ εσυ βλεπω σε λιγο θα εχεις λιονταρι! Click για ανάπτυξη... Εγινε ηδηδεν νομιζω να παει και αλλο... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αληθεια ποσα να εμειναν; 30 ειναι πολλά γατακια δεν ξέρω και λεει οτι ειναι σε άθλιες συνθήκες κ μετα λεμε για τα πετ σοπ. Μα τι τραβάνε κ αυτά τα καημενα αν ειχαν φωνή πραγματικα ουτε κ εγω ξερω τι θα έλεγε το στοματάκι τους Click για ανάπτυξη... δεν πας μια απο αυτες μερες που δεν εχεις δουλια,μολις γινεις καλα και τα κανονιζουμε? Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Μια κυρία δίνει γάτες. Εχει καμια 30αρια. Και ειναι ολα ρατσας. Περσιας ιμαλαιων και τετοια. Και δεν τις ειχε καθολου μα καθολου φροντισμενες. Και να τα κοριτσια λενε να τις παρουν. Και επειδη γυρναω και εγω ελλαδα οριστικα λεω καπως να βοηθησω οπως μπορω Click για ανάπτυξη... Καλε ποτε με το καλο? Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:13 Η elvenstar: #3.887 28-10-08 02:13 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: βολοδερνω εδω και εκει σαν την αδικη καταρα εστειλα το μοναδικο μου γατι στην Αμερικη για στειρωση εδω δεν μπορουσα να την στειρωσω και ειμαι μονη και δεν μπαινω στο περσιας γιατι στεναχωριεμαι πολυυυυ εσυ βλεπω σε λιγο θα εχεις λιονταρι! Click για ανάπτυξη... εεεεεεεεεεεεε καλε που εισαι εσύ; γιατί μας έγραψες τόσο καιρό; Μωρε κρίμα πολύ λυπάμαι που εισαι άγατη, ποτε θα έρθει η μικρή σου πίσω; Το σε λίγο τι το ηθελες; Εχει ήδη λιοντάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:13 Η fantom-girl: #3.888 28-10-08 02:13 παιδες τι εγινε σημερα στισ 2 ξαφνικα ????? εεε zorica μην παιρνεις ορκο περιμενε μεχρι τα 5 και μετα ναι δεν παει αλλο!!!!!!!!!θα παρει κανα 5 κιλα ακομα!!!! (τουλαχιστον) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:14 Η zorica έγραψε: #3.889 28-10-08 02:14 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: παιδες τι εγινε σημερα στισ 2 ξαφνικα ????? εεε zorica μην παιρνεις ορκο περιμενε μεχρι τα 5 και μετα ναι δεν παει αλλο!!!!!!!!!θα παρει κανα 5 κιλα ακομα!!!! (τουλαχιστον) Click για ανάπτυξη... Μεχρι τα 5 χρονων λες?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:16 Η elvenstar: #3.890 28-10-08 02:16 Με τα μωράκια της τι έγινε δεν ήταν εγγυος και γέννησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:19 Η fantom-girl: #3.891 28-10-08 02:19 τα μωρα γεννηθικαν πρωωρα και πεθαναν ακομα δεν το ξεπερασα.........:cry::cry::cry: ασε ασε (σλιθεριν κοψε λιγο ρε συ την υπογραφη μου την φορτωνει αργα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:26 Η elvenstar: #3.892 28-10-08 02:26 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: τα μωρα γεννηθικαν πρωωρα και πεθαναν ακομα δεν το ξεπερασα.........:cry::cry::cry: ασε ασε (σλιθεριν κοψε λιγο ρε συ την υπογραφη μου την φορτωνει αργα) Click για ανάπτυξη... Ωχ ρε γαμωτο! πολύ λυπάμαι καλά εκανες μετά κ την στείρωσες να ηρεμήσει κ αυτή κ εσύ Μαλιστα κυρια μου θα την κόψω οτι πειτε εσεις εισαι κ μονη σου τωρα κ θα σου κάνω τα χατιρια(σε λογικά πλαίσια βέβαια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:29 Η fantom-girl: #3.893 28-10-08 02:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ωχ ρε γαμωτο! πολύ λυπάμαι καλά εκανες μετά κ την στείρωσες να ηρεμήσει κ αυτή κ εσύ Μαλιστα κυρια μου θα την κόψω οτι πειτε εσεις εισαι κ μονη σου τωρα κ θα σου κάνω τα χατιρια(σε λογικά πλαίσια βέβαια) Click για ανάπτυξη... μπραβο βρε μωρο μου εσυ τι μωρο ειναι αυτο στην φοτο???? οσο για σενα zorica εννοειται οτι μεχρι τα 5 θα γινει θυριο μεγαλιτερος απο μαλτεζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:30 Η zorica έγραψε: #3.894 28-10-08 02:30 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: τα μωρα γεννηθικαν πρωωρα και πεθαναν ακομα δεν το ξεπερασα.........:cry::cry::cry: ασε ασε (σλιθεριν κοψε λιγο ρε συ την υπογραφη μου την φορτωνει αργα) Click για ανάπτυξη... Αμαν........πολυ λιπαμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:32 Η zorica έγραψε: #3.895 28-10-08 02:32 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: τα μωρα γεννηθικαν πρωωρα και πεθαναν ακομα δεν το ξεπερασα.........:cry::cry::cry: ασε ασε (σλιθεριν κοψε λιγο ρε συ την υπογραφη μου την φορτωνει αργα) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: μπραβο βρε μωρο μου εσυ τι μωρο ειναι αυτο στην φοτο???? οσο για σενα zorica εννοειται οτι μεχρι τα 5 θα γινει θυριο μεγαλιτερος απο μαλτεζ Click για ανάπτυξη... Με δουλευεις βρε φαντομ? μεγαλωνουν οι γατες μεχρι τα 5 χρονων?!!! Τι μαλτεζ ?Σκυλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:34 Η fantom-girl: #3.896 28-10-08 02:34 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Με δουλευεις βρε φαντομ? μεγαλωνουν οι γατες μεχρι τα 5 χρονων?!!! Τι μαλτεζ ?Σκυλι? Click για ανάπτυξη... χΑχαχαχαχααα εννοειται ειδικα αν το ταιζεις γαλα!!! στα 5 και ισωσ και μεχρι τα 8 τα αρσενικα τα θυλικα σταματανε δυστυχως στον 1 χρονο τα αρσενικα ομως ασε ασε ναι σκυλι μαλτεζ!!!! εκει θα φτασει αληθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:35 Η aalyah έγραψε: #3.897 28-10-08 02:35 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εγινε ηδηδεν νομιζω να παει και αλλο... δεν πας μια απο αυτες μερες που δεν εχεις δουλια,μολις γινεις καλα και τα κανονιζουμε? Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλε ποτε με το καλο? Click για ανάπτυξη... Τον δεκεμβριο πριν τα χριστουγεννα. Ψαχνομαι για εταιρια μετακομισης τωρα. Να το κανονισω και να παρω το εισητηριο. Επιτελους!!! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:39 Η zorica έγραψε: #3.898 28-10-08 02:39 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: χΑχαχαχαχααα εννοειται ειδικα αν το ταιζεις γαλα!!! στα 5 και ισωσ και μεχρι τα 8 τα αρσενικα τα θυλικα σταματανε δυστυχως στον 1 χρονο τα αρσενικα ομως ασε ασε ναι σκυλι μαλτεζ!!!! εκει θα φτασει αληθεια! Click για ανάπτυξη... Δεν ξερεις τι λες...εχασες πολλα επισοδια βρε.Ο Μαρκο εχει ξεπερασει τα Μαλτεζακια εδω και καιρο...κοιτα εδω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:39 Η fantom-girl: #3.899 28-10-08 02:39 να ρωτισω κατι ασχετο το διαβασα μολισ στο ιντερπετ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ... ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΥΟΘΕΤΙΣΕΙ Η ΝΑ ΒΟΗΘΙΣΕΙ ΤΑΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΩ 270 ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΗΜΙΑΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ-ΚΟΥΤΑΒΙΑ& ΕΝΗΛΙΚΑ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ. 000000000(εχει τηλ) ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΠΑΡΑΣΙΤΩΜΕΝΑ ????????????????????????????????? 270?????? για πειτε μιας και δεν κοιμομαστε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:40 Η zorica έγραψε: #3.900 28-10-08 02:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εγινε ηδηδεν νομιζω να παει και αλλο... δεν πας μια απο αυτες μερες που δεν εχεις δουλια,μολις γινεις καλα και τα κανονιζουμε? Τον δεκεμβριο πριν τα χριστουγεννα. Ψαχνομαι για εταιρια μετακομισης τωρα. Να το κανονισω και να παρω το εισητηριο. Επιτελους!!! Click για ανάπτυξη... Το καλυτερο χριστουγεννιατικο δωρο Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Αρχική Δημοσίευση από aalyah: εγω παλι δεν καταλαβα!!!! τι εγινε? Click για ανάπτυξη... Μια κυρία δίνει γάτες. Εχει καμια 30αρια. Και ειναι ολα ρατσας. Περσιας ιμαλαιων και τετοια. Και δεν τις ειχε καθολου μα καθολου φροντισμενες. Και να τα κοριτσια λενε να τις παρουν. Και επειδη γυρναω και εγω ελλαδα οριστικα λεω καπως να βοηθησω οπως μπορω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:04 Η fantom-girl: #3.883 28-10-08 02:04 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μαλλων Αθηνα,δεν ξερω..θα δουμε Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Καλε που χαθηκες εσυ τοσο καιρο? Click για ανάπτυξη... βολοδερνω εδω και εκει σαν την αδικη καταρα εστειλα το μοναδικο μου γατι στην Αμερικη για στειρωση εδω δεν μπορουσα να την στειρωσω και ειμαι μονη και δεν μπαινω στο περσιας γιατι στεναχωριεμαι πολυυυυ εσυ βλεπω σε λιγο θα εχεις λιονταρι! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:06 Η fantom-girl: #3.884 28-10-08 02:06 και εγω μεσα παρτε οσες θελετε να μου φερετε και εμενα παρτε τα ολα ρε ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:07 Η fantom-girl: #3.885 28-10-08 02:07 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αληθεια ποσα να εμειναν; 30 ειναι πολλά γατακια δεν ξέρω και λεει οτι ειναι σε άθλιες συνθήκες κ μετα λεμε για τα πετ σοπ. Μα τι τραβάνε κ αυτά τα καημενα αν ειχαν φωνή πραγματικα ουτε κ εγω ξερω τι θα έλεγε το στοματάκι τους Click για ανάπτυξη... εεε πσσστ αλλαξε την υπογραφη ρε συ ειναι σιδιροδρομος κοψε κανα 2 cand and bat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:10 Η zorica έγραψε: #3.886 28-10-08 02:10 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μαλλων Αθηνα,δεν ξερω..θα δουμε βολοδερνω εδω και εκει σαν την αδικη καταρα εστειλα το μοναδικο μου γατι στην Αμερικη για στειρωση εδω δεν μπορουσα να την στειρωσω και ειμαι μονη και δεν μπαινω στο περσιας γιατι στεναχωριεμαι πολυυυυ εσυ βλεπω σε λιγο θα εχεις λιονταρι! Click για ανάπτυξη... Εγινε ηδηδεν νομιζω να παει και αλλο... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αληθεια ποσα να εμειναν; 30 ειναι πολλά γατακια δεν ξέρω και λεει οτι ειναι σε άθλιες συνθήκες κ μετα λεμε για τα πετ σοπ. Μα τι τραβάνε κ αυτά τα καημενα αν ειχαν φωνή πραγματικα ουτε κ εγω ξερω τι θα έλεγε το στοματάκι τους Click για ανάπτυξη... δεν πας μια απο αυτες μερες που δεν εχεις δουλια,μολις γινεις καλα και τα κανονιζουμε? Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Μια κυρία δίνει γάτες. Εχει καμια 30αρια. Και ειναι ολα ρατσας. Περσιας ιμαλαιων και τετοια. Και δεν τις ειχε καθολου μα καθολου φροντισμενες. Και να τα κοριτσια λενε να τις παρουν. Και επειδη γυρναω και εγω ελλαδα οριστικα λεω καπως να βοηθησω οπως μπορω Click για ανάπτυξη... Καλε ποτε με το καλο? Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:13 Η elvenstar: #3.887 28-10-08 02:13 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: βολοδερνω εδω και εκει σαν την αδικη καταρα εστειλα το μοναδικο μου γατι στην Αμερικη για στειρωση εδω δεν μπορουσα να την στειρωσω και ειμαι μονη και δεν μπαινω στο περσιας γιατι στεναχωριεμαι πολυυυυ εσυ βλεπω σε λιγο θα εχεις λιονταρι! Click για ανάπτυξη... εεεεεεεεεεεεε καλε που εισαι εσύ; γιατί μας έγραψες τόσο καιρό; Μωρε κρίμα πολύ λυπάμαι που εισαι άγατη, ποτε θα έρθει η μικρή σου πίσω; Το σε λίγο τι το ηθελες; Εχει ήδη λιοντάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:13 Η fantom-girl: #3.888 28-10-08 02:13 παιδες τι εγινε σημερα στισ 2 ξαφνικα ????? εεε zorica μην παιρνεις ορκο περιμενε μεχρι τα 5 και μετα ναι δεν παει αλλο!!!!!!!!!θα παρει κανα 5 κιλα ακομα!!!! (τουλαχιστον) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:14 Η zorica έγραψε: #3.889 28-10-08 02:14 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: παιδες τι εγινε σημερα στισ 2 ξαφνικα ????? εεε zorica μην παιρνεις ορκο περιμενε μεχρι τα 5 και μετα ναι δεν παει αλλο!!!!!!!!!θα παρει κανα 5 κιλα ακομα!!!! (τουλαχιστον) Click για ανάπτυξη... Μεχρι τα 5 χρονων λες?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:16 Η elvenstar: #3.890 28-10-08 02:16 Με τα μωράκια της τι έγινε δεν ήταν εγγυος και γέννησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:19 Η fantom-girl: #3.891 28-10-08 02:19 τα μωρα γεννηθικαν πρωωρα και πεθαναν ακομα δεν το ξεπερασα.........:cry::cry::cry: ασε ασε (σλιθεριν κοψε λιγο ρε συ την υπογραφη μου την φορτωνει αργα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:26 Η elvenstar: #3.892 28-10-08 02:26 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: τα μωρα γεννηθικαν πρωωρα και πεθαναν ακομα δεν το ξεπερασα.........:cry::cry::cry: ασε ασε (σλιθεριν κοψε λιγο ρε συ την υπογραφη μου την φορτωνει αργα) Click για ανάπτυξη... Ωχ ρε γαμωτο! πολύ λυπάμαι καλά εκανες μετά κ την στείρωσες να ηρεμήσει κ αυτή κ εσύ Μαλιστα κυρια μου θα την κόψω οτι πειτε εσεις εισαι κ μονη σου τωρα κ θα σου κάνω τα χατιρια(σε λογικά πλαίσια βέβαια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:29 Η fantom-girl: #3.893 28-10-08 02:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ωχ ρε γαμωτο! πολύ λυπάμαι καλά εκανες μετά κ την στείρωσες να ηρεμήσει κ αυτή κ εσύ Μαλιστα κυρια μου θα την κόψω οτι πειτε εσεις εισαι κ μονη σου τωρα κ θα σου κάνω τα χατιρια(σε λογικά πλαίσια βέβαια) Click για ανάπτυξη... μπραβο βρε μωρο μου εσυ τι μωρο ειναι αυτο στην φοτο???? οσο για σενα zorica εννοειται οτι μεχρι τα 5 θα γινει θυριο μεγαλιτερος απο μαλτεζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:30 Η zorica έγραψε: #3.894 28-10-08 02:30 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: τα μωρα γεννηθικαν πρωωρα και πεθαναν ακομα δεν το ξεπερασα.........:cry::cry::cry: ασε ασε (σλιθεριν κοψε λιγο ρε συ την υπογραφη μου την φορτωνει αργα) Click για ανάπτυξη... Αμαν........πολυ λιπαμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:32 Η zorica έγραψε: #3.895 28-10-08 02:32 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: τα μωρα γεννηθικαν πρωωρα και πεθαναν ακομα δεν το ξεπερασα.........:cry::cry::cry: ασε ασε (σλιθεριν κοψε λιγο ρε συ την υπογραφη μου την φορτωνει αργα) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: μπραβο βρε μωρο μου εσυ τι μωρο ειναι αυτο στην φοτο???? οσο για σενα zorica εννοειται οτι μεχρι τα 5 θα γινει θυριο μεγαλιτερος απο μαλτεζ Click για ανάπτυξη... Με δουλευεις βρε φαντομ? μεγαλωνουν οι γατες μεχρι τα 5 χρονων?!!! Τι μαλτεζ ?Σκυλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:34 Η fantom-girl: #3.896 28-10-08 02:34 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Με δουλευεις βρε φαντομ? μεγαλωνουν οι γατες μεχρι τα 5 χρονων?!!! Τι μαλτεζ ?Σκυλι? Click για ανάπτυξη... χΑχαχαχαχααα εννοειται ειδικα αν το ταιζεις γαλα!!! στα 5 και ισωσ και μεχρι τα 8 τα αρσενικα τα θυλικα σταματανε δυστυχως στον 1 χρονο τα αρσενικα ομως ασε ασε ναι σκυλι μαλτεζ!!!! εκει θα φτασει αληθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:35 Η aalyah έγραψε: #3.897 28-10-08 02:35 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εγινε ηδηδεν νομιζω να παει και αλλο... δεν πας μια απο αυτες μερες που δεν εχεις δουλια,μολις γινεις καλα και τα κανονιζουμε? Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλε ποτε με το καλο? Click για ανάπτυξη... Τον δεκεμβριο πριν τα χριστουγεννα. Ψαχνομαι για εταιρια μετακομισης τωρα. Να το κανονισω και να παρω το εισητηριο. Επιτελους!!! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:39 Η zorica έγραψε: #3.898 28-10-08 02:39 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: χΑχαχαχαχααα εννοειται ειδικα αν το ταιζεις γαλα!!! στα 5 και ισωσ και μεχρι τα 8 τα αρσενικα τα θυλικα σταματανε δυστυχως στον 1 χρονο τα αρσενικα ομως ασε ασε ναι σκυλι μαλτεζ!!!! εκει θα φτασει αληθεια! Click για ανάπτυξη... Δεν ξερεις τι λες...εχασες πολλα επισοδια βρε.Ο Μαρκο εχει ξεπερασει τα Μαλτεζακια εδω και καιρο...κοιτα εδω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:39 Η fantom-girl: #3.899 28-10-08 02:39 να ρωτισω κατι ασχετο το διαβασα μολισ στο ιντερπετ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ... ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΥΟΘΕΤΙΣΕΙ Η ΝΑ ΒΟΗΘΙΣΕΙ ΤΑΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΩ 270 ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΗΜΙΑΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ-ΚΟΥΤΑΒΙΑ& ΕΝΗΛΙΚΑ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ. 000000000(εχει τηλ) ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΠΑΡΑΣΙΤΩΜΕΝΑ ????????????????????????????????? 270?????? για πειτε μιας και δεν κοιμομαστε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:40 Η zorica έγραψε: #3.900 28-10-08 02:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εγινε ηδηδεν νομιζω να παει και αλλο... δεν πας μια απο αυτες μερες που δεν εχεις δουλια,μολις γινεις καλα και τα κανονιζουμε? Τον δεκεμβριο πριν τα χριστουγεννα. Ψαχνομαι για εταιρια μετακομισης τωρα. Να το κανονισω και να παρω το εισητηριο. Επιτελους!!! Click για ανάπτυξη... Το καλυτερο χριστουγεννιατικο δωρο Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μαλλων Αθηνα,δεν ξερω..θα δουμε Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Καλε που χαθηκες εσυ τοσο καιρο? Click για ανάπτυξη... βολοδερνω εδω και εκει σαν την αδικη καταρα εστειλα το μοναδικο μου γατι στην Αμερικη για στειρωση εδω δεν μπορουσα να την στειρωσω και ειμαι μονη και δεν μπαινω στο περσιας γιατι στεναχωριεμαι πολυυυυ εσυ βλεπω σε λιγο θα εχεις λιονταρι! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:06 Η fantom-girl: #3.884 28-10-08 02:06 και εγω μεσα παρτε οσες θελετε να μου φερετε και εμενα παρτε τα ολα ρε ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:07 Η fantom-girl: #3.885 28-10-08 02:07 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αληθεια ποσα να εμειναν; 30 ειναι πολλά γατακια δεν ξέρω και λεει οτι ειναι σε άθλιες συνθήκες κ μετα λεμε για τα πετ σοπ. Μα τι τραβάνε κ αυτά τα καημενα αν ειχαν φωνή πραγματικα ουτε κ εγω ξερω τι θα έλεγε το στοματάκι τους Click για ανάπτυξη... εεε πσσστ αλλαξε την υπογραφη ρε συ ειναι σιδιροδρομος κοψε κανα 2 cand and bat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:10 Η zorica έγραψε: #3.886 28-10-08 02:10 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μαλλων Αθηνα,δεν ξερω..θα δουμε βολοδερνω εδω και εκει σαν την αδικη καταρα εστειλα το μοναδικο μου γατι στην Αμερικη για στειρωση εδω δεν μπορουσα να την στειρωσω και ειμαι μονη και δεν μπαινω στο περσιας γιατι στεναχωριεμαι πολυυυυ εσυ βλεπω σε λιγο θα εχεις λιονταρι! Click για ανάπτυξη... Εγινε ηδηδεν νομιζω να παει και αλλο... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αληθεια ποσα να εμειναν; 30 ειναι πολλά γατακια δεν ξέρω και λεει οτι ειναι σε άθλιες συνθήκες κ μετα λεμε για τα πετ σοπ. Μα τι τραβάνε κ αυτά τα καημενα αν ειχαν φωνή πραγματικα ουτε κ εγω ξερω τι θα έλεγε το στοματάκι τους Click για ανάπτυξη... δεν πας μια απο αυτες μερες που δεν εχεις δουλια,μολις γινεις καλα και τα κανονιζουμε? Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Μια κυρία δίνει γάτες. Εχει καμια 30αρια. Και ειναι ολα ρατσας. Περσιας ιμαλαιων και τετοια. Και δεν τις ειχε καθολου μα καθολου φροντισμενες. Και να τα κοριτσια λενε να τις παρουν. Και επειδη γυρναω και εγω ελλαδα οριστικα λεω καπως να βοηθησω οπως μπορω Click για ανάπτυξη... Καλε ποτε με το καλο? Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:13 Η elvenstar: #3.887 28-10-08 02:13 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: βολοδερνω εδω και εκει σαν την αδικη καταρα εστειλα το μοναδικο μου γατι στην Αμερικη για στειρωση εδω δεν μπορουσα να την στειρωσω και ειμαι μονη και δεν μπαινω στο περσιας γιατι στεναχωριεμαι πολυυυυ εσυ βλεπω σε λιγο θα εχεις λιονταρι! Click για ανάπτυξη... εεεεεεεεεεεεε καλε που εισαι εσύ; γιατί μας έγραψες τόσο καιρό; Μωρε κρίμα πολύ λυπάμαι που εισαι άγατη, ποτε θα έρθει η μικρή σου πίσω; Το σε λίγο τι το ηθελες; Εχει ήδη λιοντάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:13 Η fantom-girl: #3.888 28-10-08 02:13 παιδες τι εγινε σημερα στισ 2 ξαφνικα ????? εεε zorica μην παιρνεις ορκο περιμενε μεχρι τα 5 και μετα ναι δεν παει αλλο!!!!!!!!!θα παρει κανα 5 κιλα ακομα!!!! (τουλαχιστον) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:14 Η zorica έγραψε: #3.889 28-10-08 02:14 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: παιδες τι εγινε σημερα στισ 2 ξαφνικα ????? εεε zorica μην παιρνεις ορκο περιμενε μεχρι τα 5 και μετα ναι δεν παει αλλο!!!!!!!!!θα παρει κανα 5 κιλα ακομα!!!! (τουλαχιστον) Click για ανάπτυξη... Μεχρι τα 5 χρονων λες?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:16 Η elvenstar: #3.890 28-10-08 02:16 Με τα μωράκια της τι έγινε δεν ήταν εγγυος και γέννησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:19 Η fantom-girl: #3.891 28-10-08 02:19 τα μωρα γεννηθικαν πρωωρα και πεθαναν ακομα δεν το ξεπερασα.........:cry::cry::cry: ασε ασε (σλιθεριν κοψε λιγο ρε συ την υπογραφη μου την φορτωνει αργα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:26 Η elvenstar: #3.892 28-10-08 02:26 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: τα μωρα γεννηθικαν πρωωρα και πεθαναν ακομα δεν το ξεπερασα.........:cry::cry::cry: ασε ασε (σλιθεριν κοψε λιγο ρε συ την υπογραφη μου την φορτωνει αργα) Click για ανάπτυξη... Ωχ ρε γαμωτο! πολύ λυπάμαι καλά εκανες μετά κ την στείρωσες να ηρεμήσει κ αυτή κ εσύ Μαλιστα κυρια μου θα την κόψω οτι πειτε εσεις εισαι κ μονη σου τωρα κ θα σου κάνω τα χατιρια(σε λογικά πλαίσια βέβαια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:29 Η fantom-girl: #3.893 28-10-08 02:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ωχ ρε γαμωτο! πολύ λυπάμαι καλά εκανες μετά κ την στείρωσες να ηρεμήσει κ αυτή κ εσύ Μαλιστα κυρια μου θα την κόψω οτι πειτε εσεις εισαι κ μονη σου τωρα κ θα σου κάνω τα χατιρια(σε λογικά πλαίσια βέβαια) Click για ανάπτυξη... μπραβο βρε μωρο μου εσυ τι μωρο ειναι αυτο στην φοτο???? οσο για σενα zorica εννοειται οτι μεχρι τα 5 θα γινει θυριο μεγαλιτερος απο μαλτεζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:30 Η zorica έγραψε: #3.894 28-10-08 02:30 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: τα μωρα γεννηθικαν πρωωρα και πεθαναν ακομα δεν το ξεπερασα.........:cry::cry::cry: ασε ασε (σλιθεριν κοψε λιγο ρε συ την υπογραφη μου την φορτωνει αργα) Click για ανάπτυξη... Αμαν........πολυ λιπαμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:32 Η zorica έγραψε: #3.895 28-10-08 02:32 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: τα μωρα γεννηθικαν πρωωρα και πεθαναν ακομα δεν το ξεπερασα.........:cry::cry::cry: ασε ασε (σλιθεριν κοψε λιγο ρε συ την υπογραφη μου την φορτωνει αργα) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: μπραβο βρε μωρο μου εσυ τι μωρο ειναι αυτο στην φοτο???? οσο για σενα zorica εννοειται οτι μεχρι τα 5 θα γινει θυριο μεγαλιτερος απο μαλτεζ Click για ανάπτυξη... Με δουλευεις βρε φαντομ? μεγαλωνουν οι γατες μεχρι τα 5 χρονων?!!! Τι μαλτεζ ?Σκυλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:34 Η fantom-girl: #3.896 28-10-08 02:34 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Με δουλευεις βρε φαντομ? μεγαλωνουν οι γατες μεχρι τα 5 χρονων?!!! Τι μαλτεζ ?Σκυλι? Click για ανάπτυξη... χΑχαχαχαχααα εννοειται ειδικα αν το ταιζεις γαλα!!! στα 5 και ισωσ και μεχρι τα 8 τα αρσενικα τα θυλικα σταματανε δυστυχως στον 1 χρονο τα αρσενικα ομως ασε ασε ναι σκυλι μαλτεζ!!!! εκει θα φτασει αληθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:35 Η aalyah έγραψε: #3.897 28-10-08 02:35 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εγινε ηδηδεν νομιζω να παει και αλλο... δεν πας μια απο αυτες μερες που δεν εχεις δουλια,μολις γινεις καλα και τα κανονιζουμε? Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλε ποτε με το καλο? Click για ανάπτυξη... Τον δεκεμβριο πριν τα χριστουγεννα. Ψαχνομαι για εταιρια μετακομισης τωρα. Να το κανονισω και να παρω το εισητηριο. Επιτελους!!! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:39 Η zorica έγραψε: #3.898 28-10-08 02:39 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: χΑχαχαχαχααα εννοειται ειδικα αν το ταιζεις γαλα!!! στα 5 και ισωσ και μεχρι τα 8 τα αρσενικα τα θυλικα σταματανε δυστυχως στον 1 χρονο τα αρσενικα ομως ασε ασε ναι σκυλι μαλτεζ!!!! εκει θα φτασει αληθεια! Click για ανάπτυξη... Δεν ξερεις τι λες...εχασες πολλα επισοδια βρε.Ο Μαρκο εχει ξεπερασει τα Μαλτεζακια εδω και καιρο...κοιτα εδω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:39 Η fantom-girl: #3.899 28-10-08 02:39 να ρωτισω κατι ασχετο το διαβασα μολισ στο ιντερπετ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ... ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΥΟΘΕΤΙΣΕΙ Η ΝΑ ΒΟΗΘΙΣΕΙ ΤΑΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΩ 270 ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΗΜΙΑΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ-ΚΟΥΤΑΒΙΑ& ΕΝΗΛΙΚΑ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ. 000000000(εχει τηλ) ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΠΑΡΑΣΙΤΩΜΕΝΑ ????????????????????????????????? 270?????? για πειτε μιας και δεν κοιμομαστε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:40 Η zorica έγραψε: #3.900 28-10-08 02:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εγινε ηδηδεν νομιζω να παει και αλλο... δεν πας μια απο αυτες μερες που δεν εχεις δουλια,μολις γινεις καλα και τα κανονιζουμε? Τον δεκεμβριο πριν τα χριστουγεννα. Ψαχνομαι για εταιρια μετακομισης τωρα. Να το κανονισω και να παρω το εισητηριο. Επιτελους!!! Click για ανάπτυξη... Το καλυτερο χριστουγεννιατικο δωρο Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και εγω μεσα παρτε οσες θελετε να μου φερετε και εμενα παρτε τα ολα ρε ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:07 Η fantom-girl: #3.885 28-10-08 02:07 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αληθεια ποσα να εμειναν; 30 ειναι πολλά γατακια δεν ξέρω και λεει οτι ειναι σε άθλιες συνθήκες κ μετα λεμε για τα πετ σοπ. Μα τι τραβάνε κ αυτά τα καημενα αν ειχαν φωνή πραγματικα ουτε κ εγω ξερω τι θα έλεγε το στοματάκι τους Click για ανάπτυξη... εεε πσσστ αλλαξε την υπογραφη ρε συ ειναι σιδιροδρομος κοψε κανα 2 cand and bat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:10 Η zorica έγραψε: #3.886 28-10-08 02:10 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μαλλων Αθηνα,δεν ξερω..θα δουμε βολοδερνω εδω και εκει σαν την αδικη καταρα εστειλα το μοναδικο μου γατι στην Αμερικη για στειρωση εδω δεν μπορουσα να την στειρωσω και ειμαι μονη και δεν μπαινω στο περσιας γιατι στεναχωριεμαι πολυυυυ εσυ βλεπω σε λιγο θα εχεις λιονταρι! Click για ανάπτυξη... Εγινε ηδηδεν νομιζω να παει και αλλο... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αληθεια ποσα να εμειναν; 30 ειναι πολλά γατακια δεν ξέρω και λεει οτι ειναι σε άθλιες συνθήκες κ μετα λεμε για τα πετ σοπ. Μα τι τραβάνε κ αυτά τα καημενα αν ειχαν φωνή πραγματικα ουτε κ εγω ξερω τι θα έλεγε το στοματάκι τους Click για ανάπτυξη... δεν πας μια απο αυτες μερες που δεν εχεις δουλια,μολις γινεις καλα και τα κανονιζουμε? Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Μια κυρία δίνει γάτες. Εχει καμια 30αρια. Και ειναι ολα ρατσας. Περσιας ιμαλαιων και τετοια. Και δεν τις ειχε καθολου μα καθολου φροντισμενες. Και να τα κοριτσια λενε να τις παρουν. Και επειδη γυρναω και εγω ελλαδα οριστικα λεω καπως να βοηθησω οπως μπορω Click για ανάπτυξη... Καλε ποτε με το καλο? Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:13 Η elvenstar: #3.887 28-10-08 02:13 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: βολοδερνω εδω και εκει σαν την αδικη καταρα εστειλα το μοναδικο μου γατι στην Αμερικη για στειρωση εδω δεν μπορουσα να την στειρωσω και ειμαι μονη και δεν μπαινω στο περσιας γιατι στεναχωριεμαι πολυυυυ εσυ βλεπω σε λιγο θα εχεις λιονταρι! Click για ανάπτυξη... εεεεεεεεεεεεε καλε που εισαι εσύ; γιατί μας έγραψες τόσο καιρό; Μωρε κρίμα πολύ λυπάμαι που εισαι άγατη, ποτε θα έρθει η μικρή σου πίσω; Το σε λίγο τι το ηθελες; Εχει ήδη λιοντάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:13 Η fantom-girl: #3.888 28-10-08 02:13 παιδες τι εγινε σημερα στισ 2 ξαφνικα ????? εεε zorica μην παιρνεις ορκο περιμενε μεχρι τα 5 και μετα ναι δεν παει αλλο!!!!!!!!!θα παρει κανα 5 κιλα ακομα!!!! (τουλαχιστον) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:14 Η zorica έγραψε: #3.889 28-10-08 02:14 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: παιδες τι εγινε σημερα στισ 2 ξαφνικα ????? εεε zorica μην παιρνεις ορκο περιμενε μεχρι τα 5 και μετα ναι δεν παει αλλο!!!!!!!!!θα παρει κανα 5 κιλα ακομα!!!! (τουλαχιστον) Click για ανάπτυξη... Μεχρι τα 5 χρονων λες?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:16 Η elvenstar: #3.890 28-10-08 02:16 Με τα μωράκια της τι έγινε δεν ήταν εγγυος και γέννησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:19 Η fantom-girl: #3.891 28-10-08 02:19 τα μωρα γεννηθικαν πρωωρα και πεθαναν ακομα δεν το ξεπερασα.........:cry::cry::cry: ασε ασε (σλιθεριν κοψε λιγο ρε συ την υπογραφη μου την φορτωνει αργα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:26 Η elvenstar: #3.892 28-10-08 02:26 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: τα μωρα γεννηθικαν πρωωρα και πεθαναν ακομα δεν το ξεπερασα.........:cry::cry::cry: ασε ασε (σλιθεριν κοψε λιγο ρε συ την υπογραφη μου την φορτωνει αργα) Click για ανάπτυξη... Ωχ ρε γαμωτο! πολύ λυπάμαι καλά εκανες μετά κ την στείρωσες να ηρεμήσει κ αυτή κ εσύ Μαλιστα κυρια μου θα την κόψω οτι πειτε εσεις εισαι κ μονη σου τωρα κ θα σου κάνω τα χατιρια(σε λογικά πλαίσια βέβαια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:29 Η fantom-girl: #3.893 28-10-08 02:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ωχ ρε γαμωτο! πολύ λυπάμαι καλά εκανες μετά κ την στείρωσες να ηρεμήσει κ αυτή κ εσύ Μαλιστα κυρια μου θα την κόψω οτι πειτε εσεις εισαι κ μονη σου τωρα κ θα σου κάνω τα χατιρια(σε λογικά πλαίσια βέβαια) Click για ανάπτυξη... μπραβο βρε μωρο μου εσυ τι μωρο ειναι αυτο στην φοτο???? οσο για σενα zorica εννοειται οτι μεχρι τα 5 θα γινει θυριο μεγαλιτερος απο μαλτεζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:30 Η zorica έγραψε: #3.894 28-10-08 02:30 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: τα μωρα γεννηθικαν πρωωρα και πεθαναν ακομα δεν το ξεπερασα.........:cry::cry::cry: ασε ασε (σλιθεριν κοψε λιγο ρε συ την υπογραφη μου την φορτωνει αργα) Click για ανάπτυξη... Αμαν........πολυ λιπαμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:32 Η zorica έγραψε: #3.895 28-10-08 02:32 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: τα μωρα γεννηθικαν πρωωρα και πεθαναν ακομα δεν το ξεπερασα.........:cry::cry::cry: ασε ασε (σλιθεριν κοψε λιγο ρε συ την υπογραφη μου την φορτωνει αργα) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: μπραβο βρε μωρο μου εσυ τι μωρο ειναι αυτο στην φοτο???? οσο για σενα zorica εννοειται οτι μεχρι τα 5 θα γινει θυριο μεγαλιτερος απο μαλτεζ Click για ανάπτυξη... Με δουλευεις βρε φαντομ? μεγαλωνουν οι γατες μεχρι τα 5 χρονων?!!! Τι μαλτεζ ?Σκυλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:34 Η fantom-girl: #3.896 28-10-08 02:34 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Με δουλευεις βρε φαντομ? μεγαλωνουν οι γατες μεχρι τα 5 χρονων?!!! Τι μαλτεζ ?Σκυλι? Click για ανάπτυξη... χΑχαχαχαχααα εννοειται ειδικα αν το ταιζεις γαλα!!! στα 5 και ισωσ και μεχρι τα 8 τα αρσενικα τα θυλικα σταματανε δυστυχως στον 1 χρονο τα αρσενικα ομως ασε ασε ναι σκυλι μαλτεζ!!!! εκει θα φτασει αληθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:35 Η aalyah έγραψε: #3.897 28-10-08 02:35 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εγινε ηδηδεν νομιζω να παει και αλλο... δεν πας μια απο αυτες μερες που δεν εχεις δουλια,μολις γινεις καλα και τα κανονιζουμε? Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλε ποτε με το καλο? Click για ανάπτυξη... Τον δεκεμβριο πριν τα χριστουγεννα. Ψαχνομαι για εταιρια μετακομισης τωρα. Να το κανονισω και να παρω το εισητηριο. Επιτελους!!! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:39 Η zorica έγραψε: #3.898 28-10-08 02:39 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: χΑχαχαχαχααα εννοειται ειδικα αν το ταιζεις γαλα!!! στα 5 και ισωσ και μεχρι τα 8 τα αρσενικα τα θυλικα σταματανε δυστυχως στον 1 χρονο τα αρσενικα ομως ασε ασε ναι σκυλι μαλτεζ!!!! εκει θα φτασει αληθεια! Click για ανάπτυξη... Δεν ξερεις τι λες...εχασες πολλα επισοδια βρε.Ο Μαρκο εχει ξεπερασει τα Μαλτεζακια εδω και καιρο...κοιτα εδω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:39 Η fantom-girl: #3.899 28-10-08 02:39 να ρωτισω κατι ασχετο το διαβασα μολισ στο ιντερπετ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ... ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΥΟΘΕΤΙΣΕΙ Η ΝΑ ΒΟΗΘΙΣΕΙ ΤΑΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΩ 270 ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΗΜΙΑΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ-ΚΟΥΤΑΒΙΑ& ΕΝΗΛΙΚΑ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ. 000000000(εχει τηλ) ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΠΑΡΑΣΙΤΩΜΕΝΑ ????????????????????????????????? 270?????? για πειτε μιας και δεν κοιμομαστε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:40 Η zorica έγραψε: #3.900 28-10-08 02:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εγινε ηδηδεν νομιζω να παει και αλλο... δεν πας μια απο αυτες μερες που δεν εχεις δουλια,μολις γινεις καλα και τα κανονιζουμε? Τον δεκεμβριο πριν τα χριστουγεννα. Ψαχνομαι για εταιρια μετακομισης τωρα. Να το κανονισω και να παρω το εισητηριο. Επιτελους!!! Click για ανάπτυξη... Το καλυτερο χριστουγεννιατικο δωρο Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αληθεια ποσα να εμειναν; 30 ειναι πολλά γατακια δεν ξέρω και λεει οτι ειναι σε άθλιες συνθήκες κ μετα λεμε για τα πετ σοπ. Μα τι τραβάνε κ αυτά τα καημενα αν ειχαν φωνή πραγματικα ουτε κ εγω ξερω τι θα έλεγε το στοματάκι τους Click για ανάπτυξη... εεε πσσστ αλλαξε την υπογραφη ρε συ ειναι σιδιροδρομος κοψε κανα 2 cand and bat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:10 Η zorica έγραψε: #3.886 28-10-08 02:10 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μαλλων Αθηνα,δεν ξερω..θα δουμε βολοδερνω εδω και εκει σαν την αδικη καταρα εστειλα το μοναδικο μου γατι στην Αμερικη για στειρωση εδω δεν μπορουσα να την στειρωσω και ειμαι μονη και δεν μπαινω στο περσιας γιατι στεναχωριεμαι πολυυυυ εσυ βλεπω σε λιγο θα εχεις λιονταρι! Click για ανάπτυξη... Εγινε ηδηδεν νομιζω να παει και αλλο... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αληθεια ποσα να εμειναν; 30 ειναι πολλά γατακια δεν ξέρω και λεει οτι ειναι σε άθλιες συνθήκες κ μετα λεμε για τα πετ σοπ. Μα τι τραβάνε κ αυτά τα καημενα αν ειχαν φωνή πραγματικα ουτε κ εγω ξερω τι θα έλεγε το στοματάκι τους Click για ανάπτυξη... δεν πας μια απο αυτες μερες που δεν εχεις δουλια,μολις γινεις καλα και τα κανονιζουμε? Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Μια κυρία δίνει γάτες. Εχει καμια 30αρια. Και ειναι ολα ρατσας. Περσιας ιμαλαιων και τετοια. Και δεν τις ειχε καθολου μα καθολου φροντισμενες. Και να τα κοριτσια λενε να τις παρουν. Και επειδη γυρναω και εγω ελλαδα οριστικα λεω καπως να βοηθησω οπως μπορω Click για ανάπτυξη... Καλε ποτε με το καλο? Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:13 Η elvenstar: #3.887 28-10-08 02:13 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: βολοδερνω εδω και εκει σαν την αδικη καταρα εστειλα το μοναδικο μου γατι στην Αμερικη για στειρωση εδω δεν μπορουσα να την στειρωσω και ειμαι μονη και δεν μπαινω στο περσιας γιατι στεναχωριεμαι πολυυυυ εσυ βλεπω σε λιγο θα εχεις λιονταρι! Click για ανάπτυξη... εεεεεεεεεεεεε καλε που εισαι εσύ; γιατί μας έγραψες τόσο καιρό; Μωρε κρίμα πολύ λυπάμαι που εισαι άγατη, ποτε θα έρθει η μικρή σου πίσω; Το σε λίγο τι το ηθελες; Εχει ήδη λιοντάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:13 Η fantom-girl: #3.888 28-10-08 02:13 παιδες τι εγινε σημερα στισ 2 ξαφνικα ????? εεε zorica μην παιρνεις ορκο περιμενε μεχρι τα 5 και μετα ναι δεν παει αλλο!!!!!!!!!θα παρει κανα 5 κιλα ακομα!!!! (τουλαχιστον) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:14 Η zorica έγραψε: #3.889 28-10-08 02:14 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: παιδες τι εγινε σημερα στισ 2 ξαφνικα ????? εεε zorica μην παιρνεις ορκο περιμενε μεχρι τα 5 και μετα ναι δεν παει αλλο!!!!!!!!!θα παρει κανα 5 κιλα ακομα!!!! (τουλαχιστον) Click για ανάπτυξη... Μεχρι τα 5 χρονων λες?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:16 Η elvenstar: #3.890 28-10-08 02:16 Με τα μωράκια της τι έγινε δεν ήταν εγγυος και γέννησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:19 Η fantom-girl: #3.891 28-10-08 02:19 τα μωρα γεννηθικαν πρωωρα και πεθαναν ακομα δεν το ξεπερασα.........:cry::cry::cry: ασε ασε (σλιθεριν κοψε λιγο ρε συ την υπογραφη μου την φορτωνει αργα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:26 Η elvenstar: #3.892 28-10-08 02:26 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: τα μωρα γεννηθικαν πρωωρα και πεθαναν ακομα δεν το ξεπερασα.........:cry::cry::cry: ασε ασε (σλιθεριν κοψε λιγο ρε συ την υπογραφη μου την φορτωνει αργα) Click για ανάπτυξη... Ωχ ρε γαμωτο! πολύ λυπάμαι καλά εκανες μετά κ την στείρωσες να ηρεμήσει κ αυτή κ εσύ Μαλιστα κυρια μου θα την κόψω οτι πειτε εσεις εισαι κ μονη σου τωρα κ θα σου κάνω τα χατιρια(σε λογικά πλαίσια βέβαια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:29 Η fantom-girl: #3.893 28-10-08 02:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ωχ ρε γαμωτο! πολύ λυπάμαι καλά εκανες μετά κ την στείρωσες να ηρεμήσει κ αυτή κ εσύ Μαλιστα κυρια μου θα την κόψω οτι πειτε εσεις εισαι κ μονη σου τωρα κ θα σου κάνω τα χατιρια(σε λογικά πλαίσια βέβαια) Click για ανάπτυξη... μπραβο βρε μωρο μου εσυ τι μωρο ειναι αυτο στην φοτο???? οσο για σενα zorica εννοειται οτι μεχρι τα 5 θα γινει θυριο μεγαλιτερος απο μαλτεζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:30 Η zorica έγραψε: #3.894 28-10-08 02:30 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: τα μωρα γεννηθικαν πρωωρα και πεθαναν ακομα δεν το ξεπερασα.........:cry::cry::cry: ασε ασε (σλιθεριν κοψε λιγο ρε συ την υπογραφη μου την φορτωνει αργα) Click για ανάπτυξη... Αμαν........πολυ λιπαμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:32 Η zorica έγραψε: #3.895 28-10-08 02:32 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: τα μωρα γεννηθικαν πρωωρα και πεθαναν ακομα δεν το ξεπερασα.........:cry::cry::cry: ασε ασε (σλιθεριν κοψε λιγο ρε συ την υπογραφη μου την φορτωνει αργα) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: μπραβο βρε μωρο μου εσυ τι μωρο ειναι αυτο στην φοτο???? οσο για σενα zorica εννοειται οτι μεχρι τα 5 θα γινει θυριο μεγαλιτερος απο μαλτεζ Click για ανάπτυξη... Με δουλευεις βρε φαντομ? μεγαλωνουν οι γατες μεχρι τα 5 χρονων?!!! Τι μαλτεζ ?Σκυλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:34 Η fantom-girl: #3.896 28-10-08 02:34 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Με δουλευεις βρε φαντομ? μεγαλωνουν οι γατες μεχρι τα 5 χρονων?!!! Τι μαλτεζ ?Σκυλι? Click για ανάπτυξη... χΑχαχαχαχααα εννοειται ειδικα αν το ταιζεις γαλα!!! στα 5 και ισωσ και μεχρι τα 8 τα αρσενικα τα θυλικα σταματανε δυστυχως στον 1 χρονο τα αρσενικα ομως ασε ασε ναι σκυλι μαλτεζ!!!! εκει θα φτασει αληθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:35 Η aalyah έγραψε: #3.897 28-10-08 02:35 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εγινε ηδηδεν νομιζω να παει και αλλο... δεν πας μια απο αυτες μερες που δεν εχεις δουλια,μολις γινεις καλα και τα κανονιζουμε? Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλε ποτε με το καλο? Click για ανάπτυξη... Τον δεκεμβριο πριν τα χριστουγεννα. Ψαχνομαι για εταιρια μετακομισης τωρα. Να το κανονισω και να παρω το εισητηριο. Επιτελους!!! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:39 Η zorica έγραψε: #3.898 28-10-08 02:39 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: χΑχαχαχαχααα εννοειται ειδικα αν το ταιζεις γαλα!!! στα 5 και ισωσ και μεχρι τα 8 τα αρσενικα τα θυλικα σταματανε δυστυχως στον 1 χρονο τα αρσενικα ομως ασε ασε ναι σκυλι μαλτεζ!!!! εκει θα φτασει αληθεια! Click για ανάπτυξη... Δεν ξερεις τι λες...εχασες πολλα επισοδια βρε.Ο Μαρκο εχει ξεπερασει τα Μαλτεζακια εδω και καιρο...κοιτα εδω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:39 Η fantom-girl: #3.899 28-10-08 02:39 να ρωτισω κατι ασχετο το διαβασα μολισ στο ιντερπετ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ... ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΥΟΘΕΤΙΣΕΙ Η ΝΑ ΒΟΗΘΙΣΕΙ ΤΑΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΩ 270 ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΗΜΙΑΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ-ΚΟΥΤΑΒΙΑ& ΕΝΗΛΙΚΑ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ. 000000000(εχει τηλ) ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΠΑΡΑΣΙΤΩΜΕΝΑ ????????????????????????????????? 270?????? για πειτε μιας και δεν κοιμομαστε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:40 Η zorica έγραψε: #3.900 28-10-08 02:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εγινε ηδηδεν νομιζω να παει και αλλο... δεν πας μια απο αυτες μερες που δεν εχεις δουλια,μολις γινεις καλα και τα κανονιζουμε? Τον δεκεμβριο πριν τα χριστουγεννα. Ψαχνομαι για εταιρια μετακομισης τωρα. Να το κανονισω και να παρω το εισητηριο. Επιτελους!!! Click για ανάπτυξη... Το καλυτερο χριστουγεννιατικο δωρο Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μαλλων Αθηνα,δεν ξερω..θα δουμε βολοδερνω εδω και εκει σαν την αδικη καταρα εστειλα το μοναδικο μου γατι στην Αμερικη για στειρωση εδω δεν μπορουσα να την στειρωσω και ειμαι μονη και δεν μπαινω στο περσιας γιατι στεναχωριεμαι πολυυυυ εσυ βλεπω σε λιγο θα εχεις λιονταρι! Click για ανάπτυξη... Εγινε ηδηδεν νομιζω να παει και αλλο... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αληθεια ποσα να εμειναν; 30 ειναι πολλά γατακια δεν ξέρω και λεει οτι ειναι σε άθλιες συνθήκες κ μετα λεμε για τα πετ σοπ. Μα τι τραβάνε κ αυτά τα καημενα αν ειχαν φωνή πραγματικα ουτε κ εγω ξερω τι θα έλεγε το στοματάκι τους Click για ανάπτυξη... δεν πας μια απο αυτες μερες που δεν εχεις δουλια,μολις γινεις καλα και τα κανονιζουμε? Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Μια κυρία δίνει γάτες. Εχει καμια 30αρια. Και ειναι ολα ρατσας. Περσιας ιμαλαιων και τετοια. Και δεν τις ειχε καθολου μα καθολου φροντισμενες. Και να τα κοριτσια λενε να τις παρουν. Και επειδη γυρναω και εγω ελλαδα οριστικα λεω καπως να βοηθησω οπως μπορω Click για ανάπτυξη... Καλε ποτε με το καλο? Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:13 Η elvenstar: #3.887 28-10-08 02:13 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: βολοδερνω εδω και εκει σαν την αδικη καταρα εστειλα το μοναδικο μου γατι στην Αμερικη για στειρωση εδω δεν μπορουσα να την στειρωσω και ειμαι μονη και δεν μπαινω στο περσιας γιατι στεναχωριεμαι πολυυυυ εσυ βλεπω σε λιγο θα εχεις λιονταρι! Click για ανάπτυξη... εεεεεεεεεεεεε καλε που εισαι εσύ; γιατί μας έγραψες τόσο καιρό; Μωρε κρίμα πολύ λυπάμαι που εισαι άγατη, ποτε θα έρθει η μικρή σου πίσω; Το σε λίγο τι το ηθελες; Εχει ήδη λιοντάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:13 Η fantom-girl: #3.888 28-10-08 02:13 παιδες τι εγινε σημερα στισ 2 ξαφνικα ????? εεε zorica μην παιρνεις ορκο περιμενε μεχρι τα 5 και μετα ναι δεν παει αλλο!!!!!!!!!θα παρει κανα 5 κιλα ακομα!!!! (τουλαχιστον) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:14 Η zorica έγραψε: #3.889 28-10-08 02:14 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: παιδες τι εγινε σημερα στισ 2 ξαφνικα ????? εεε zorica μην παιρνεις ορκο περιμενε μεχρι τα 5 και μετα ναι δεν παει αλλο!!!!!!!!!θα παρει κανα 5 κιλα ακομα!!!! (τουλαχιστον) Click για ανάπτυξη... Μεχρι τα 5 χρονων λες?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:16 Η elvenstar: #3.890 28-10-08 02:16 Με τα μωράκια της τι έγινε δεν ήταν εγγυος και γέννησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:19 Η fantom-girl: #3.891 28-10-08 02:19 τα μωρα γεννηθικαν πρωωρα και πεθαναν ακομα δεν το ξεπερασα.........:cry::cry::cry: ασε ασε (σλιθεριν κοψε λιγο ρε συ την υπογραφη μου την φορτωνει αργα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:26 Η elvenstar: #3.892 28-10-08 02:26 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: τα μωρα γεννηθικαν πρωωρα και πεθαναν ακομα δεν το ξεπερασα.........:cry::cry::cry: ασε ασε (σλιθεριν κοψε λιγο ρε συ την υπογραφη μου την φορτωνει αργα) Click για ανάπτυξη... Ωχ ρε γαμωτο! πολύ λυπάμαι καλά εκανες μετά κ την στείρωσες να ηρεμήσει κ αυτή κ εσύ Μαλιστα κυρια μου θα την κόψω οτι πειτε εσεις εισαι κ μονη σου τωρα κ θα σου κάνω τα χατιρια(σε λογικά πλαίσια βέβαια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:29 Η fantom-girl: #3.893 28-10-08 02:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ωχ ρε γαμωτο! πολύ λυπάμαι καλά εκανες μετά κ την στείρωσες να ηρεμήσει κ αυτή κ εσύ Μαλιστα κυρια μου θα την κόψω οτι πειτε εσεις εισαι κ μονη σου τωρα κ θα σου κάνω τα χατιρια(σε λογικά πλαίσια βέβαια) Click για ανάπτυξη... μπραβο βρε μωρο μου εσυ τι μωρο ειναι αυτο στην φοτο???? οσο για σενα zorica εννοειται οτι μεχρι τα 5 θα γινει θυριο μεγαλιτερος απο μαλτεζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:30 Η zorica έγραψε: #3.894 28-10-08 02:30 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: τα μωρα γεννηθικαν πρωωρα και πεθαναν ακομα δεν το ξεπερασα.........:cry::cry::cry: ασε ασε (σλιθεριν κοψε λιγο ρε συ την υπογραφη μου την φορτωνει αργα) Click για ανάπτυξη... Αμαν........πολυ λιπαμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:32 Η zorica έγραψε: #3.895 28-10-08 02:32 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: τα μωρα γεννηθικαν πρωωρα και πεθαναν ακομα δεν το ξεπερασα.........:cry::cry::cry: ασε ασε (σλιθεριν κοψε λιγο ρε συ την υπογραφη μου την φορτωνει αργα) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: μπραβο βρε μωρο μου εσυ τι μωρο ειναι αυτο στην φοτο???? οσο για σενα zorica εννοειται οτι μεχρι τα 5 θα γινει θυριο μεγαλιτερος απο μαλτεζ Click για ανάπτυξη... Με δουλευεις βρε φαντομ? μεγαλωνουν οι γατες μεχρι τα 5 χρονων?!!! Τι μαλτεζ ?Σκυλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:34 Η fantom-girl: #3.896 28-10-08 02:34 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Με δουλευεις βρε φαντομ? μεγαλωνουν οι γατες μεχρι τα 5 χρονων?!!! Τι μαλτεζ ?Σκυλι? Click για ανάπτυξη... χΑχαχαχαχααα εννοειται ειδικα αν το ταιζεις γαλα!!! στα 5 και ισωσ και μεχρι τα 8 τα αρσενικα τα θυλικα σταματανε δυστυχως στον 1 χρονο τα αρσενικα ομως ασε ασε ναι σκυλι μαλτεζ!!!! εκει θα φτασει αληθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:35 Η aalyah έγραψε: #3.897 28-10-08 02:35 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εγινε ηδηδεν νομιζω να παει και αλλο... δεν πας μια απο αυτες μερες που δεν εχεις δουλια,μολις γινεις καλα και τα κανονιζουμε? Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλε ποτε με το καλο? Click για ανάπτυξη... Τον δεκεμβριο πριν τα χριστουγεννα. Ψαχνομαι για εταιρια μετακομισης τωρα. Να το κανονισω και να παρω το εισητηριο. Επιτελους!!! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:39 Η zorica έγραψε: #3.898 28-10-08 02:39 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: χΑχαχαχαχααα εννοειται ειδικα αν το ταιζεις γαλα!!! στα 5 και ισωσ και μεχρι τα 8 τα αρσενικα τα θυλικα σταματανε δυστυχως στον 1 χρονο τα αρσενικα ομως ασε ασε ναι σκυλι μαλτεζ!!!! εκει θα φτασει αληθεια! Click για ανάπτυξη... Δεν ξερεις τι λες...εχασες πολλα επισοδια βρε.Ο Μαρκο εχει ξεπερασει τα Μαλτεζακια εδω και καιρο...κοιτα εδω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:39 Η fantom-girl: #3.899 28-10-08 02:39 να ρωτισω κατι ασχετο το διαβασα μολισ στο ιντερπετ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ... ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΥΟΘΕΤΙΣΕΙ Η ΝΑ ΒΟΗΘΙΣΕΙ ΤΑΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΩ 270 ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΗΜΙΑΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ-ΚΟΥΤΑΒΙΑ& ΕΝΗΛΙΚΑ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ. 000000000(εχει τηλ) ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΠΑΡΑΣΙΤΩΜΕΝΑ ????????????????????????????????? 270?????? για πειτε μιας και δεν κοιμομαστε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:40 Η zorica έγραψε: #3.900 28-10-08 02:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εγινε ηδηδεν νομιζω να παει και αλλο... δεν πας μια απο αυτες μερες που δεν εχεις δουλια,μολις γινεις καλα και τα κανονιζουμε? Τον δεκεμβριο πριν τα χριστουγεννα. Ψαχνομαι για εταιρια μετακομισης τωρα. Να το κανονισω και να παρω το εισητηριο. Επιτελους!!! Click για ανάπτυξη... Το καλυτερο χριστουγεννιατικο δωρο Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: βολοδερνω εδω και εκει σαν την αδικη καταρα εστειλα το μοναδικο μου γατι στην Αμερικη για στειρωση εδω δεν μπορουσα να την στειρωσω και ειμαι μονη και δεν μπαινω στο περσιας γιατι στεναχωριεμαι πολυυυυ εσυ βλεπω σε λιγο θα εχεις λιονταρι! Click για ανάπτυξη... εεεεεεεεεεεεε καλε που εισαι εσύ; γιατί μας έγραψες τόσο καιρό; Μωρε κρίμα πολύ λυπάμαι που εισαι άγατη, ποτε θα έρθει η μικρή σου πίσω; Το σε λίγο τι το ηθελες; Εχει ήδη λιοντάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:13 Η fantom-girl: #3.888 28-10-08 02:13 παιδες τι εγινε σημερα στισ 2 ξαφνικα ????? εεε zorica μην παιρνεις ορκο περιμενε μεχρι τα 5 και μετα ναι δεν παει αλλο!!!!!!!!!θα παρει κανα 5 κιλα ακομα!!!! (τουλαχιστον) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:14 Η zorica έγραψε: #3.889 28-10-08 02:14 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: παιδες τι εγινε σημερα στισ 2 ξαφνικα ????? εεε zorica μην παιρνεις ορκο περιμενε μεχρι τα 5 και μετα ναι δεν παει αλλο!!!!!!!!!θα παρει κανα 5 κιλα ακομα!!!! (τουλαχιστον) Click για ανάπτυξη... Μεχρι τα 5 χρονων λες?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:16 Η elvenstar: #3.890 28-10-08 02:16 Με τα μωράκια της τι έγινε δεν ήταν εγγυος και γέννησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:19 Η fantom-girl: #3.891 28-10-08 02:19 τα μωρα γεννηθικαν πρωωρα και πεθαναν ακομα δεν το ξεπερασα.........:cry::cry::cry: ασε ασε (σλιθεριν κοψε λιγο ρε συ την υπογραφη μου την φορτωνει αργα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:26 Η elvenstar: #3.892 28-10-08 02:26 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: τα μωρα γεννηθικαν πρωωρα και πεθαναν ακομα δεν το ξεπερασα.........:cry::cry::cry: ασε ασε (σλιθεριν κοψε λιγο ρε συ την υπογραφη μου την φορτωνει αργα) Click για ανάπτυξη... Ωχ ρε γαμωτο! πολύ λυπάμαι καλά εκανες μετά κ την στείρωσες να ηρεμήσει κ αυτή κ εσύ Μαλιστα κυρια μου θα την κόψω οτι πειτε εσεις εισαι κ μονη σου τωρα κ θα σου κάνω τα χατιρια(σε λογικά πλαίσια βέβαια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:29 Η fantom-girl: #3.893 28-10-08 02:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ωχ ρε γαμωτο! πολύ λυπάμαι καλά εκανες μετά κ την στείρωσες να ηρεμήσει κ αυτή κ εσύ Μαλιστα κυρια μου θα την κόψω οτι πειτε εσεις εισαι κ μονη σου τωρα κ θα σου κάνω τα χατιρια(σε λογικά πλαίσια βέβαια) Click για ανάπτυξη... μπραβο βρε μωρο μου εσυ τι μωρο ειναι αυτο στην φοτο???? οσο για σενα zorica εννοειται οτι μεχρι τα 5 θα γινει θυριο μεγαλιτερος απο μαλτεζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:30 Η zorica έγραψε: #3.894 28-10-08 02:30 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: τα μωρα γεννηθικαν πρωωρα και πεθαναν ακομα δεν το ξεπερασα.........:cry::cry::cry: ασε ασε (σλιθεριν κοψε λιγο ρε συ την υπογραφη μου την φορτωνει αργα) Click για ανάπτυξη... Αμαν........πολυ λιπαμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:32 Η zorica έγραψε: #3.895 28-10-08 02:32 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: τα μωρα γεννηθικαν πρωωρα και πεθαναν ακομα δεν το ξεπερασα.........:cry::cry::cry: ασε ασε (σλιθεριν κοψε λιγο ρε συ την υπογραφη μου την φορτωνει αργα) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: μπραβο βρε μωρο μου εσυ τι μωρο ειναι αυτο στην φοτο???? οσο για σενα zorica εννοειται οτι μεχρι τα 5 θα γινει θυριο μεγαλιτερος απο μαλτεζ Click για ανάπτυξη... Με δουλευεις βρε φαντομ? μεγαλωνουν οι γατες μεχρι τα 5 χρονων?!!! Τι μαλτεζ ?Σκυλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:34 Η fantom-girl: #3.896 28-10-08 02:34 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Με δουλευεις βρε φαντομ? μεγαλωνουν οι γατες μεχρι τα 5 χρονων?!!! Τι μαλτεζ ?Σκυλι? Click για ανάπτυξη... χΑχαχαχαχααα εννοειται ειδικα αν το ταιζεις γαλα!!! στα 5 και ισωσ και μεχρι τα 8 τα αρσενικα τα θυλικα σταματανε δυστυχως στον 1 χρονο τα αρσενικα ομως ασε ασε ναι σκυλι μαλτεζ!!!! εκει θα φτασει αληθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:35 Η aalyah έγραψε: #3.897 28-10-08 02:35 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εγινε ηδηδεν νομιζω να παει και αλλο... δεν πας μια απο αυτες μερες που δεν εχεις δουλια,μολις γινεις καλα και τα κανονιζουμε? Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλε ποτε με το καλο? Click για ανάπτυξη... Τον δεκεμβριο πριν τα χριστουγεννα. Ψαχνομαι για εταιρια μετακομισης τωρα. Να το κανονισω και να παρω το εισητηριο. Επιτελους!!! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:39 Η zorica έγραψε: #3.898 28-10-08 02:39 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: χΑχαχαχαχααα εννοειται ειδικα αν το ταιζεις γαλα!!! στα 5 και ισωσ και μεχρι τα 8 τα αρσενικα τα θυλικα σταματανε δυστυχως στον 1 χρονο τα αρσενικα ομως ασε ασε ναι σκυλι μαλτεζ!!!! εκει θα φτασει αληθεια! Click για ανάπτυξη... Δεν ξερεις τι λες...εχασες πολλα επισοδια βρε.Ο Μαρκο εχει ξεπερασει τα Μαλτεζακια εδω και καιρο...κοιτα εδω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:39 Η fantom-girl: #3.899 28-10-08 02:39 να ρωτισω κατι ασχετο το διαβασα μολισ στο ιντερπετ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ... ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΥΟΘΕΤΙΣΕΙ Η ΝΑ ΒΟΗΘΙΣΕΙ ΤΑΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΩ 270 ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΗΜΙΑΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ-ΚΟΥΤΑΒΙΑ& ΕΝΗΛΙΚΑ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ. 000000000(εχει τηλ) ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΠΑΡΑΣΙΤΩΜΕΝΑ ????????????????????????????????? 270?????? για πειτε μιας και δεν κοιμομαστε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:40 Η zorica έγραψε: #3.900 28-10-08 02:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εγινε ηδηδεν νομιζω να παει και αλλο... δεν πας μια απο αυτες μερες που δεν εχεις δουλια,μολις γινεις καλα και τα κανονιζουμε? Τον δεκεμβριο πριν τα χριστουγεννα. Ψαχνομαι για εταιρια μετακομισης τωρα. Να το κανονισω και να παρω το εισητηριο. Επιτελους!!! Click για ανάπτυξη... Το καλυτερο χριστουγεννιατικο δωρο Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδες τι εγινε σημερα στισ 2 ξαφνικα ????? εεε zorica μην παιρνεις ορκο περιμενε μεχρι τα 5 και μετα ναι δεν παει αλλο!!!!!!!!!θα παρει κανα 5 κιλα ακομα!!!! (τουλαχιστον) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:14 Η zorica έγραψε: #3.889 28-10-08 02:14 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: παιδες τι εγινε σημερα στισ 2 ξαφνικα ????? εεε zorica μην παιρνεις ορκο περιμενε μεχρι τα 5 και μετα ναι δεν παει αλλο!!!!!!!!!θα παρει κανα 5 κιλα ακομα!!!! (τουλαχιστον) Click για ανάπτυξη... Μεχρι τα 5 χρονων λες?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:16 Η elvenstar: #3.890 28-10-08 02:16 Με τα μωράκια της τι έγινε δεν ήταν εγγυος και γέννησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:19 Η fantom-girl: #3.891 28-10-08 02:19 τα μωρα γεννηθικαν πρωωρα και πεθαναν ακομα δεν το ξεπερασα.........:cry::cry::cry: ασε ασε (σλιθεριν κοψε λιγο ρε συ την υπογραφη μου την φορτωνει αργα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:26 Η elvenstar: #3.892 28-10-08 02:26 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: τα μωρα γεννηθικαν πρωωρα και πεθαναν ακομα δεν το ξεπερασα.........:cry::cry::cry: ασε ασε (σλιθεριν κοψε λιγο ρε συ την υπογραφη μου την φορτωνει αργα) Click για ανάπτυξη... Ωχ ρε γαμωτο! πολύ λυπάμαι καλά εκανες μετά κ την στείρωσες να ηρεμήσει κ αυτή κ εσύ Μαλιστα κυρια μου θα την κόψω οτι πειτε εσεις εισαι κ μονη σου τωρα κ θα σου κάνω τα χατιρια(σε λογικά πλαίσια βέβαια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:29 Η fantom-girl: #3.893 28-10-08 02:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ωχ ρε γαμωτο! πολύ λυπάμαι καλά εκανες μετά κ την στείρωσες να ηρεμήσει κ αυτή κ εσύ Μαλιστα κυρια μου θα την κόψω οτι πειτε εσεις εισαι κ μονη σου τωρα κ θα σου κάνω τα χατιρια(σε λογικά πλαίσια βέβαια) Click για ανάπτυξη... μπραβο βρε μωρο μου εσυ τι μωρο ειναι αυτο στην φοτο???? οσο για σενα zorica εννοειται οτι μεχρι τα 5 θα γινει θυριο μεγαλιτερος απο μαλτεζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:30 Η zorica έγραψε: #3.894 28-10-08 02:30 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: τα μωρα γεννηθικαν πρωωρα και πεθαναν ακομα δεν το ξεπερασα.........:cry::cry::cry: ασε ασε (σλιθεριν κοψε λιγο ρε συ την υπογραφη μου την φορτωνει αργα) Click για ανάπτυξη... Αμαν........πολυ λιπαμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:32 Η zorica έγραψε: #3.895 28-10-08 02:32 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: τα μωρα γεννηθικαν πρωωρα και πεθαναν ακομα δεν το ξεπερασα.........:cry::cry::cry: ασε ασε (σλιθεριν κοψε λιγο ρε συ την υπογραφη μου την φορτωνει αργα) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: μπραβο βρε μωρο μου εσυ τι μωρο ειναι αυτο στην φοτο???? οσο για σενα zorica εννοειται οτι μεχρι τα 5 θα γινει θυριο μεγαλιτερος απο μαλτεζ Click για ανάπτυξη... Με δουλευεις βρε φαντομ? μεγαλωνουν οι γατες μεχρι τα 5 χρονων?!!! Τι μαλτεζ ?Σκυλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:34 Η fantom-girl: #3.896 28-10-08 02:34 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Με δουλευεις βρε φαντομ? μεγαλωνουν οι γατες μεχρι τα 5 χρονων?!!! Τι μαλτεζ ?Σκυλι? Click για ανάπτυξη... χΑχαχαχαχααα εννοειται ειδικα αν το ταιζεις γαλα!!! στα 5 και ισωσ και μεχρι τα 8 τα αρσενικα τα θυλικα σταματανε δυστυχως στον 1 χρονο τα αρσενικα ομως ασε ασε ναι σκυλι μαλτεζ!!!! εκει θα φτασει αληθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:35 Η aalyah έγραψε: #3.897 28-10-08 02:35 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εγινε ηδηδεν νομιζω να παει και αλλο... δεν πας μια απο αυτες μερες που δεν εχεις δουλια,μολις γινεις καλα και τα κανονιζουμε? Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλε ποτε με το καλο? Click για ανάπτυξη... Τον δεκεμβριο πριν τα χριστουγεννα. Ψαχνομαι για εταιρια μετακομισης τωρα. Να το κανονισω και να παρω το εισητηριο. Επιτελους!!! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:39 Η zorica έγραψε: #3.898 28-10-08 02:39 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: χΑχαχαχαχααα εννοειται ειδικα αν το ταιζεις γαλα!!! στα 5 και ισωσ και μεχρι τα 8 τα αρσενικα τα θυλικα σταματανε δυστυχως στον 1 χρονο τα αρσενικα ομως ασε ασε ναι σκυλι μαλτεζ!!!! εκει θα φτασει αληθεια! Click για ανάπτυξη... Δεν ξερεις τι λες...εχασες πολλα επισοδια βρε.Ο Μαρκο εχει ξεπερασει τα Μαλτεζακια εδω και καιρο...κοιτα εδω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:39 Η fantom-girl: #3.899 28-10-08 02:39 να ρωτισω κατι ασχετο το διαβασα μολισ στο ιντερπετ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ... ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΥΟΘΕΤΙΣΕΙ Η ΝΑ ΒΟΗΘΙΣΕΙ ΤΑΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΩ 270 ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΗΜΙΑΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ-ΚΟΥΤΑΒΙΑ& ΕΝΗΛΙΚΑ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ. 000000000(εχει τηλ) ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΠΑΡΑΣΙΤΩΜΕΝΑ ????????????????????????????????? 270?????? για πειτε μιας και δεν κοιμομαστε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:40 Η zorica έγραψε: #3.900 28-10-08 02:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εγινε ηδηδεν νομιζω να παει και αλλο... δεν πας μια απο αυτες μερες που δεν εχεις δουλια,μολις γινεις καλα και τα κανονιζουμε? Τον δεκεμβριο πριν τα χριστουγεννα. Ψαχνομαι για εταιρια μετακομισης τωρα. Να το κανονισω και να παρω το εισητηριο. Επιτελους!!! Click για ανάπτυξη... Το καλυτερο χριστουγεννιατικο δωρο Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: παιδες τι εγινε σημερα στισ 2 ξαφνικα ????? εεε zorica μην παιρνεις ορκο περιμενε μεχρι τα 5 και μετα ναι δεν παει αλλο!!!!!!!!!θα παρει κανα 5 κιλα ακομα!!!! (τουλαχιστον) Click για ανάπτυξη... Μεχρι τα 5 χρονων λες?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:16 Η elvenstar: #3.890 28-10-08 02:16 Με τα μωράκια της τι έγινε δεν ήταν εγγυος και γέννησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:19 Η fantom-girl: #3.891 28-10-08 02:19 τα μωρα γεννηθικαν πρωωρα και πεθαναν ακομα δεν το ξεπερασα.........:cry::cry::cry: ασε ασε (σλιθεριν κοψε λιγο ρε συ την υπογραφη μου την φορτωνει αργα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:26 Η elvenstar: #3.892 28-10-08 02:26 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: τα μωρα γεννηθικαν πρωωρα και πεθαναν ακομα δεν το ξεπερασα.........:cry::cry::cry: ασε ασε (σλιθεριν κοψε λιγο ρε συ την υπογραφη μου την φορτωνει αργα) Click για ανάπτυξη... Ωχ ρε γαμωτο! πολύ λυπάμαι καλά εκανες μετά κ την στείρωσες να ηρεμήσει κ αυτή κ εσύ Μαλιστα κυρια μου θα την κόψω οτι πειτε εσεις εισαι κ μονη σου τωρα κ θα σου κάνω τα χατιρια(σε λογικά πλαίσια βέβαια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:29 Η fantom-girl: #3.893 28-10-08 02:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ωχ ρε γαμωτο! πολύ λυπάμαι καλά εκανες μετά κ την στείρωσες να ηρεμήσει κ αυτή κ εσύ Μαλιστα κυρια μου θα την κόψω οτι πειτε εσεις εισαι κ μονη σου τωρα κ θα σου κάνω τα χατιρια(σε λογικά πλαίσια βέβαια) Click για ανάπτυξη... μπραβο βρε μωρο μου εσυ τι μωρο ειναι αυτο στην φοτο???? οσο για σενα zorica εννοειται οτι μεχρι τα 5 θα γινει θυριο μεγαλιτερος απο μαλτεζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:30 Η zorica έγραψε: #3.894 28-10-08 02:30 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: τα μωρα γεννηθικαν πρωωρα και πεθαναν ακομα δεν το ξεπερασα.........:cry::cry::cry: ασε ασε (σλιθεριν κοψε λιγο ρε συ την υπογραφη μου την φορτωνει αργα) Click για ανάπτυξη... Αμαν........πολυ λιπαμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:32 Η zorica έγραψε: #3.895 28-10-08 02:32 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: τα μωρα γεννηθικαν πρωωρα και πεθαναν ακομα δεν το ξεπερασα.........:cry::cry::cry: ασε ασε (σλιθεριν κοψε λιγο ρε συ την υπογραφη μου την φορτωνει αργα) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: μπραβο βρε μωρο μου εσυ τι μωρο ειναι αυτο στην φοτο???? οσο για σενα zorica εννοειται οτι μεχρι τα 5 θα γινει θυριο μεγαλιτερος απο μαλτεζ Click για ανάπτυξη... Με δουλευεις βρε φαντομ? μεγαλωνουν οι γατες μεχρι τα 5 χρονων?!!! Τι μαλτεζ ?Σκυλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:34 Η fantom-girl: #3.896 28-10-08 02:34 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Με δουλευεις βρε φαντομ? μεγαλωνουν οι γατες μεχρι τα 5 χρονων?!!! Τι μαλτεζ ?Σκυλι? Click για ανάπτυξη... χΑχαχαχαχααα εννοειται ειδικα αν το ταιζεις γαλα!!! στα 5 και ισωσ και μεχρι τα 8 τα αρσενικα τα θυλικα σταματανε δυστυχως στον 1 χρονο τα αρσενικα ομως ασε ασε ναι σκυλι μαλτεζ!!!! εκει θα φτασει αληθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:35 Η aalyah έγραψε: #3.897 28-10-08 02:35 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εγινε ηδηδεν νομιζω να παει και αλλο... δεν πας μια απο αυτες μερες που δεν εχεις δουλια,μολις γινεις καλα και τα κανονιζουμε? Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλε ποτε με το καλο? Click για ανάπτυξη... Τον δεκεμβριο πριν τα χριστουγεννα. Ψαχνομαι για εταιρια μετακομισης τωρα. Να το κανονισω και να παρω το εισητηριο. Επιτελους!!! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:39 Η zorica έγραψε: #3.898 28-10-08 02:39 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: χΑχαχαχαχααα εννοειται ειδικα αν το ταιζεις γαλα!!! στα 5 και ισωσ και μεχρι τα 8 τα αρσενικα τα θυλικα σταματανε δυστυχως στον 1 χρονο τα αρσενικα ομως ασε ασε ναι σκυλι μαλτεζ!!!! εκει θα φτασει αληθεια! Click για ανάπτυξη... Δεν ξερεις τι λες...εχασες πολλα επισοδια βρε.Ο Μαρκο εχει ξεπερασει τα Μαλτεζακια εδω και καιρο...κοιτα εδω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:39 Η fantom-girl: #3.899 28-10-08 02:39 να ρωτισω κατι ασχετο το διαβασα μολισ στο ιντερπετ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ... ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΥΟΘΕΤΙΣΕΙ Η ΝΑ ΒΟΗΘΙΣΕΙ ΤΑΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΩ 270 ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΗΜΙΑΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ-ΚΟΥΤΑΒΙΑ& ΕΝΗΛΙΚΑ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ. 000000000(εχει τηλ) ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΠΑΡΑΣΙΤΩΜΕΝΑ ????????????????????????????????? 270?????? για πειτε μιας και δεν κοιμομαστε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:40 Η zorica έγραψε: #3.900 28-10-08 02:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εγινε ηδηδεν νομιζω να παει και αλλο... δεν πας μια απο αυτες μερες που δεν εχεις δουλια,μολις γινεις καλα και τα κανονιζουμε? Τον δεκεμβριο πριν τα χριστουγεννα. Ψαχνομαι για εταιρια μετακομισης τωρα. Να το κανονισω και να παρω το εισητηριο. Επιτελους!!! Click για ανάπτυξη... Το καλυτερο χριστουγεννιατικο δωρο Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Με τα μωράκια της τι έγινε δεν ήταν εγγυος και γέννησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:19 Η fantom-girl: #3.891 28-10-08 02:19 τα μωρα γεννηθικαν πρωωρα και πεθαναν ακομα δεν το ξεπερασα.........:cry::cry::cry: ασε ασε (σλιθεριν κοψε λιγο ρε συ την υπογραφη μου την φορτωνει αργα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:26 Η elvenstar: #3.892 28-10-08 02:26 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: τα μωρα γεννηθικαν πρωωρα και πεθαναν ακομα δεν το ξεπερασα.........:cry::cry::cry: ασε ασε (σλιθεριν κοψε λιγο ρε συ την υπογραφη μου την φορτωνει αργα) Click για ανάπτυξη... Ωχ ρε γαμωτο! πολύ λυπάμαι καλά εκανες μετά κ την στείρωσες να ηρεμήσει κ αυτή κ εσύ Μαλιστα κυρια μου θα την κόψω οτι πειτε εσεις εισαι κ μονη σου τωρα κ θα σου κάνω τα χατιρια(σε λογικά πλαίσια βέβαια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:29 Η fantom-girl: #3.893 28-10-08 02:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ωχ ρε γαμωτο! πολύ λυπάμαι καλά εκανες μετά κ την στείρωσες να ηρεμήσει κ αυτή κ εσύ Μαλιστα κυρια μου θα την κόψω οτι πειτε εσεις εισαι κ μονη σου τωρα κ θα σου κάνω τα χατιρια(σε λογικά πλαίσια βέβαια) Click για ανάπτυξη... μπραβο βρε μωρο μου εσυ τι μωρο ειναι αυτο στην φοτο???? οσο για σενα zorica εννοειται οτι μεχρι τα 5 θα γινει θυριο μεγαλιτερος απο μαλτεζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:30 Η zorica έγραψε: #3.894 28-10-08 02:30 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: τα μωρα γεννηθικαν πρωωρα και πεθαναν ακομα δεν το ξεπερασα.........:cry::cry::cry: ασε ασε (σλιθεριν κοψε λιγο ρε συ την υπογραφη μου την φορτωνει αργα) Click για ανάπτυξη... Αμαν........πολυ λιπαμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:32 Η zorica έγραψε: #3.895 28-10-08 02:32 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: τα μωρα γεννηθικαν πρωωρα και πεθαναν ακομα δεν το ξεπερασα.........:cry::cry::cry: ασε ασε (σλιθεριν κοψε λιγο ρε συ την υπογραφη μου την φορτωνει αργα) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: μπραβο βρε μωρο μου εσυ τι μωρο ειναι αυτο στην φοτο???? οσο για σενα zorica εννοειται οτι μεχρι τα 5 θα γινει θυριο μεγαλιτερος απο μαλτεζ Click για ανάπτυξη... Με δουλευεις βρε φαντομ? μεγαλωνουν οι γατες μεχρι τα 5 χρονων?!!! Τι μαλτεζ ?Σκυλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:34 Η fantom-girl: #3.896 28-10-08 02:34 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Με δουλευεις βρε φαντομ? μεγαλωνουν οι γατες μεχρι τα 5 χρονων?!!! Τι μαλτεζ ?Σκυλι? Click για ανάπτυξη... χΑχαχαχαχααα εννοειται ειδικα αν το ταιζεις γαλα!!! στα 5 και ισωσ και μεχρι τα 8 τα αρσενικα τα θυλικα σταματανε δυστυχως στον 1 χρονο τα αρσενικα ομως ασε ασε ναι σκυλι μαλτεζ!!!! εκει θα φτασει αληθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:35 Η aalyah έγραψε: #3.897 28-10-08 02:35 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εγινε ηδηδεν νομιζω να παει και αλλο... δεν πας μια απο αυτες μερες που δεν εχεις δουλια,μολις γινεις καλα και τα κανονιζουμε? Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλε ποτε με το καλο? Click για ανάπτυξη... Τον δεκεμβριο πριν τα χριστουγεννα. Ψαχνομαι για εταιρια μετακομισης τωρα. Να το κανονισω και να παρω το εισητηριο. Επιτελους!!! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:39 Η zorica έγραψε: #3.898 28-10-08 02:39 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: χΑχαχαχαχααα εννοειται ειδικα αν το ταιζεις γαλα!!! στα 5 και ισωσ και μεχρι τα 8 τα αρσενικα τα θυλικα σταματανε δυστυχως στον 1 χρονο τα αρσενικα ομως ασε ασε ναι σκυλι μαλτεζ!!!! εκει θα φτασει αληθεια! Click για ανάπτυξη... Δεν ξερεις τι λες...εχασες πολλα επισοδια βρε.Ο Μαρκο εχει ξεπερασει τα Μαλτεζακια εδω και καιρο...κοιτα εδω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:39 Η fantom-girl: #3.899 28-10-08 02:39 να ρωτισω κατι ασχετο το διαβασα μολισ στο ιντερπετ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ... ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΥΟΘΕΤΙΣΕΙ Η ΝΑ ΒΟΗΘΙΣΕΙ ΤΑΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΩ 270 ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΗΜΙΑΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ-ΚΟΥΤΑΒΙΑ& ΕΝΗΛΙΚΑ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ. 000000000(εχει τηλ) ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΠΑΡΑΣΙΤΩΜΕΝΑ ????????????????????????????????? 270?????? για πειτε μιας και δεν κοιμομαστε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:40 Η zorica έγραψε: #3.900 28-10-08 02:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εγινε ηδηδεν νομιζω να παει και αλλο... δεν πας μια απο αυτες μερες που δεν εχεις δουλια,μολις γινεις καλα και τα κανονιζουμε? Τον δεκεμβριο πριν τα χριστουγεννα. Ψαχνομαι για εταιρια μετακομισης τωρα. Να το κανονισω και να παρω το εισητηριο. Επιτελους!!! Click για ανάπτυξη... Το καλυτερο χριστουγεννιατικο δωρο Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τα μωρα γεννηθικαν πρωωρα και πεθαναν ακομα δεν το ξεπερασα.........:cry::cry::cry: ασε ασε (σλιθεριν κοψε λιγο ρε συ την υπογραφη μου την φορτωνει αργα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:26 Η elvenstar: #3.892 28-10-08 02:26 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: τα μωρα γεννηθικαν πρωωρα και πεθαναν ακομα δεν το ξεπερασα.........:cry::cry::cry: ασε ασε (σλιθεριν κοψε λιγο ρε συ την υπογραφη μου την φορτωνει αργα) Click για ανάπτυξη... Ωχ ρε γαμωτο! πολύ λυπάμαι καλά εκανες μετά κ την στείρωσες να ηρεμήσει κ αυτή κ εσύ Μαλιστα κυρια μου θα την κόψω οτι πειτε εσεις εισαι κ μονη σου τωρα κ θα σου κάνω τα χατιρια(σε λογικά πλαίσια βέβαια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:29 Η fantom-girl: #3.893 28-10-08 02:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ωχ ρε γαμωτο! πολύ λυπάμαι καλά εκανες μετά κ την στείρωσες να ηρεμήσει κ αυτή κ εσύ Μαλιστα κυρια μου θα την κόψω οτι πειτε εσεις εισαι κ μονη σου τωρα κ θα σου κάνω τα χατιρια(σε λογικά πλαίσια βέβαια) Click για ανάπτυξη... μπραβο βρε μωρο μου εσυ τι μωρο ειναι αυτο στην φοτο???? οσο για σενα zorica εννοειται οτι μεχρι τα 5 θα γινει θυριο μεγαλιτερος απο μαλτεζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:30 Η zorica έγραψε: #3.894 28-10-08 02:30 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: τα μωρα γεννηθικαν πρωωρα και πεθαναν ακομα δεν το ξεπερασα.........:cry::cry::cry: ασε ασε (σλιθεριν κοψε λιγο ρε συ την υπογραφη μου την φορτωνει αργα) Click για ανάπτυξη... Αμαν........πολυ λιπαμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:32 Η zorica έγραψε: #3.895 28-10-08 02:32 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: τα μωρα γεννηθικαν πρωωρα και πεθαναν ακομα δεν το ξεπερασα.........:cry::cry::cry: ασε ασε (σλιθεριν κοψε λιγο ρε συ την υπογραφη μου την φορτωνει αργα) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: μπραβο βρε μωρο μου εσυ τι μωρο ειναι αυτο στην φοτο???? οσο για σενα zorica εννοειται οτι μεχρι τα 5 θα γινει θυριο μεγαλιτερος απο μαλτεζ Click για ανάπτυξη... Με δουλευεις βρε φαντομ? μεγαλωνουν οι γατες μεχρι τα 5 χρονων?!!! Τι μαλτεζ ?Σκυλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:34 Η fantom-girl: #3.896 28-10-08 02:34 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Με δουλευεις βρε φαντομ? μεγαλωνουν οι γατες μεχρι τα 5 χρονων?!!! Τι μαλτεζ ?Σκυλι? Click για ανάπτυξη... χΑχαχαχαχααα εννοειται ειδικα αν το ταιζεις γαλα!!! στα 5 και ισωσ και μεχρι τα 8 τα αρσενικα τα θυλικα σταματανε δυστυχως στον 1 χρονο τα αρσενικα ομως ασε ασε ναι σκυλι μαλτεζ!!!! εκει θα φτασει αληθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:35 Η aalyah έγραψε: #3.897 28-10-08 02:35 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εγινε ηδηδεν νομιζω να παει και αλλο... δεν πας μια απο αυτες μερες που δεν εχεις δουλια,μολις γινεις καλα και τα κανονιζουμε? Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλε ποτε με το καλο? Click για ανάπτυξη... Τον δεκεμβριο πριν τα χριστουγεννα. Ψαχνομαι για εταιρια μετακομισης τωρα. Να το κανονισω και να παρω το εισητηριο. Επιτελους!!! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:39 Η zorica έγραψε: #3.898 28-10-08 02:39 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: χΑχαχαχαχααα εννοειται ειδικα αν το ταιζεις γαλα!!! στα 5 και ισωσ και μεχρι τα 8 τα αρσενικα τα θυλικα σταματανε δυστυχως στον 1 χρονο τα αρσενικα ομως ασε ασε ναι σκυλι μαλτεζ!!!! εκει θα φτασει αληθεια! Click για ανάπτυξη... Δεν ξερεις τι λες...εχασες πολλα επισοδια βρε.Ο Μαρκο εχει ξεπερασει τα Μαλτεζακια εδω και καιρο...κοιτα εδω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:39 Η fantom-girl: #3.899 28-10-08 02:39 να ρωτισω κατι ασχετο το διαβασα μολισ στο ιντερπετ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ... ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΥΟΘΕΤΙΣΕΙ Η ΝΑ ΒΟΗΘΙΣΕΙ ΤΑΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΩ 270 ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΗΜΙΑΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ-ΚΟΥΤΑΒΙΑ& ΕΝΗΛΙΚΑ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ. 000000000(εχει τηλ) ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΠΑΡΑΣΙΤΩΜΕΝΑ ????????????????????????????????? 270?????? για πειτε μιας και δεν κοιμομαστε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:40 Η zorica έγραψε: #3.900 28-10-08 02:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εγινε ηδηδεν νομιζω να παει και αλλο... δεν πας μια απο αυτες μερες που δεν εχεις δουλια,μολις γινεις καλα και τα κανονιζουμε? Τον δεκεμβριο πριν τα χριστουγεννα. Ψαχνομαι για εταιρια μετακομισης τωρα. Να το κανονισω και να παρω το εισητηριο. Επιτελους!!! Click για ανάπτυξη... Το καλυτερο χριστουγεννιατικο δωρο Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: τα μωρα γεννηθικαν πρωωρα και πεθαναν ακομα δεν το ξεπερασα.........:cry::cry::cry: ασε ασε (σλιθεριν κοψε λιγο ρε συ την υπογραφη μου την φορτωνει αργα) Click για ανάπτυξη... Ωχ ρε γαμωτο! πολύ λυπάμαι καλά εκανες μετά κ την στείρωσες να ηρεμήσει κ αυτή κ εσύ Μαλιστα κυρια μου θα την κόψω οτι πειτε εσεις εισαι κ μονη σου τωρα κ θα σου κάνω τα χατιρια(σε λογικά πλαίσια βέβαια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:29 Η fantom-girl: #3.893 28-10-08 02:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ωχ ρε γαμωτο! πολύ λυπάμαι καλά εκανες μετά κ την στείρωσες να ηρεμήσει κ αυτή κ εσύ Μαλιστα κυρια μου θα την κόψω οτι πειτε εσεις εισαι κ μονη σου τωρα κ θα σου κάνω τα χατιρια(σε λογικά πλαίσια βέβαια) Click για ανάπτυξη... μπραβο βρε μωρο μου εσυ τι μωρο ειναι αυτο στην φοτο???? οσο για σενα zorica εννοειται οτι μεχρι τα 5 θα γινει θυριο μεγαλιτερος απο μαλτεζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:30 Η zorica έγραψε: #3.894 28-10-08 02:30 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: τα μωρα γεννηθικαν πρωωρα και πεθαναν ακομα δεν το ξεπερασα.........:cry::cry::cry: ασε ασε (σλιθεριν κοψε λιγο ρε συ την υπογραφη μου την φορτωνει αργα) Click για ανάπτυξη... Αμαν........πολυ λιπαμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:32 Η zorica έγραψε: #3.895 28-10-08 02:32 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: τα μωρα γεννηθικαν πρωωρα και πεθαναν ακομα δεν το ξεπερασα.........:cry::cry::cry: ασε ασε (σλιθεριν κοψε λιγο ρε συ την υπογραφη μου την φορτωνει αργα) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: μπραβο βρε μωρο μου εσυ τι μωρο ειναι αυτο στην φοτο???? οσο για σενα zorica εννοειται οτι μεχρι τα 5 θα γινει θυριο μεγαλιτερος απο μαλτεζ Click για ανάπτυξη... Με δουλευεις βρε φαντομ? μεγαλωνουν οι γατες μεχρι τα 5 χρονων?!!! Τι μαλτεζ ?Σκυλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:34 Η fantom-girl: #3.896 28-10-08 02:34 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Με δουλευεις βρε φαντομ? μεγαλωνουν οι γατες μεχρι τα 5 χρονων?!!! Τι μαλτεζ ?Σκυλι? Click για ανάπτυξη... χΑχαχαχαχααα εννοειται ειδικα αν το ταιζεις γαλα!!! στα 5 και ισωσ και μεχρι τα 8 τα αρσενικα τα θυλικα σταματανε δυστυχως στον 1 χρονο τα αρσενικα ομως ασε ασε ναι σκυλι μαλτεζ!!!! εκει θα φτασει αληθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:35 Η aalyah έγραψε: #3.897 28-10-08 02:35 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εγινε ηδηδεν νομιζω να παει και αλλο... δεν πας μια απο αυτες μερες που δεν εχεις δουλια,μολις γινεις καλα και τα κανονιζουμε? Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλε ποτε με το καλο? Click για ανάπτυξη... Τον δεκεμβριο πριν τα χριστουγεννα. Ψαχνομαι για εταιρια μετακομισης τωρα. Να το κανονισω και να παρω το εισητηριο. Επιτελους!!! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:39 Η zorica έγραψε: #3.898 28-10-08 02:39 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: χΑχαχαχαχααα εννοειται ειδικα αν το ταιζεις γαλα!!! στα 5 και ισωσ και μεχρι τα 8 τα αρσενικα τα θυλικα σταματανε δυστυχως στον 1 χρονο τα αρσενικα ομως ασε ασε ναι σκυλι μαλτεζ!!!! εκει θα φτασει αληθεια! Click για ανάπτυξη... Δεν ξερεις τι λες...εχασες πολλα επισοδια βρε.Ο Μαρκο εχει ξεπερασει τα Μαλτεζακια εδω και καιρο...κοιτα εδω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:39 Η fantom-girl: #3.899 28-10-08 02:39 να ρωτισω κατι ασχετο το διαβασα μολισ στο ιντερπετ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ... ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΥΟΘΕΤΙΣΕΙ Η ΝΑ ΒΟΗΘΙΣΕΙ ΤΑΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΩ 270 ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΗΜΙΑΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ-ΚΟΥΤΑΒΙΑ& ΕΝΗΛΙΚΑ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ. 000000000(εχει τηλ) ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΠΑΡΑΣΙΤΩΜΕΝΑ ????????????????????????????????? 270?????? για πειτε μιας και δεν κοιμομαστε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:40 Η zorica έγραψε: #3.900 28-10-08 02:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εγινε ηδηδεν νομιζω να παει και αλλο... δεν πας μια απο αυτες μερες που δεν εχεις δουλια,μολις γινεις καλα και τα κανονιζουμε? Τον δεκεμβριο πριν τα χριστουγεννα. Ψαχνομαι για εταιρια μετακομισης τωρα. Να το κανονισω και να παρω το εισητηριο. Επιτελους!!! Click για ανάπτυξη... Το καλυτερο χριστουγεννιατικο δωρο Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ωχ ρε γαμωτο! πολύ λυπάμαι καλά εκανες μετά κ την στείρωσες να ηρεμήσει κ αυτή κ εσύ Μαλιστα κυρια μου θα την κόψω οτι πειτε εσεις εισαι κ μονη σου τωρα κ θα σου κάνω τα χατιρια(σε λογικά πλαίσια βέβαια) Click για ανάπτυξη... μπραβο βρε μωρο μου εσυ τι μωρο ειναι αυτο στην φοτο???? οσο για σενα zorica εννοειται οτι μεχρι τα 5 θα γινει θυριο μεγαλιτερος απο μαλτεζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:30 Η zorica έγραψε: #3.894 28-10-08 02:30 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: τα μωρα γεννηθικαν πρωωρα και πεθαναν ακομα δεν το ξεπερασα.........:cry::cry::cry: ασε ασε (σλιθεριν κοψε λιγο ρε συ την υπογραφη μου την φορτωνει αργα) Click για ανάπτυξη... Αμαν........πολυ λιπαμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:32 Η zorica έγραψε: #3.895 28-10-08 02:32 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: τα μωρα γεννηθικαν πρωωρα και πεθαναν ακομα δεν το ξεπερασα.........:cry::cry::cry: ασε ασε (σλιθεριν κοψε λιγο ρε συ την υπογραφη μου την φορτωνει αργα) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: μπραβο βρε μωρο μου εσυ τι μωρο ειναι αυτο στην φοτο???? οσο για σενα zorica εννοειται οτι μεχρι τα 5 θα γινει θυριο μεγαλιτερος απο μαλτεζ Click για ανάπτυξη... Με δουλευεις βρε φαντομ? μεγαλωνουν οι γατες μεχρι τα 5 χρονων?!!! Τι μαλτεζ ?Σκυλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:34 Η fantom-girl: #3.896 28-10-08 02:34 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Με δουλευεις βρε φαντομ? μεγαλωνουν οι γατες μεχρι τα 5 χρονων?!!! Τι μαλτεζ ?Σκυλι? Click για ανάπτυξη... χΑχαχαχαχααα εννοειται ειδικα αν το ταιζεις γαλα!!! στα 5 και ισωσ και μεχρι τα 8 τα αρσενικα τα θυλικα σταματανε δυστυχως στον 1 χρονο τα αρσενικα ομως ασε ασε ναι σκυλι μαλτεζ!!!! εκει θα φτασει αληθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:35 Η aalyah έγραψε: #3.897 28-10-08 02:35 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εγινε ηδηδεν νομιζω να παει και αλλο... δεν πας μια απο αυτες μερες που δεν εχεις δουλια,μολις γινεις καλα και τα κανονιζουμε? Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλε ποτε με το καλο? Click για ανάπτυξη... Τον δεκεμβριο πριν τα χριστουγεννα. Ψαχνομαι για εταιρια μετακομισης τωρα. Να το κανονισω και να παρω το εισητηριο. Επιτελους!!! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:39 Η zorica έγραψε: #3.898 28-10-08 02:39 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: χΑχαχαχαχααα εννοειται ειδικα αν το ταιζεις γαλα!!! στα 5 και ισωσ και μεχρι τα 8 τα αρσενικα τα θυλικα σταματανε δυστυχως στον 1 χρονο τα αρσενικα ομως ασε ασε ναι σκυλι μαλτεζ!!!! εκει θα φτασει αληθεια! Click για ανάπτυξη... Δεν ξερεις τι λες...εχασες πολλα επισοδια βρε.Ο Μαρκο εχει ξεπερασει τα Μαλτεζακια εδω και καιρο...κοιτα εδω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:39 Η fantom-girl: #3.899 28-10-08 02:39 να ρωτισω κατι ασχετο το διαβασα μολισ στο ιντερπετ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ... ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΥΟΘΕΤΙΣΕΙ Η ΝΑ ΒΟΗΘΙΣΕΙ ΤΑΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΩ 270 ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΗΜΙΑΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ-ΚΟΥΤΑΒΙΑ& ΕΝΗΛΙΚΑ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ. 000000000(εχει τηλ) ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΠΑΡΑΣΙΤΩΜΕΝΑ ????????????????????????????????? 270?????? για πειτε μιας και δεν κοιμομαστε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:40 Η zorica έγραψε: #3.900 28-10-08 02:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εγινε ηδηδεν νομιζω να παει και αλλο... δεν πας μια απο αυτες μερες που δεν εχεις δουλια,μολις γινεις καλα και τα κανονιζουμε? Τον δεκεμβριο πριν τα χριστουγεννα. Ψαχνομαι για εταιρια μετακομισης τωρα. Να το κανονισω και να παρω το εισητηριο. Επιτελους!!! Click για ανάπτυξη... Το καλυτερο χριστουγεννιατικο δωρο Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: τα μωρα γεννηθικαν πρωωρα και πεθαναν ακομα δεν το ξεπερασα.........:cry::cry::cry: ασε ασε (σλιθεριν κοψε λιγο ρε συ την υπογραφη μου την φορτωνει αργα) Click για ανάπτυξη... Αμαν........πολυ λιπαμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:32 Η zorica έγραψε: #3.895 28-10-08 02:32 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: τα μωρα γεννηθικαν πρωωρα και πεθαναν ακομα δεν το ξεπερασα.........:cry::cry::cry: ασε ασε (σλιθεριν κοψε λιγο ρε συ την υπογραφη μου την φορτωνει αργα) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: μπραβο βρε μωρο μου εσυ τι μωρο ειναι αυτο στην φοτο???? οσο για σενα zorica εννοειται οτι μεχρι τα 5 θα γινει θυριο μεγαλιτερος απο μαλτεζ Click για ανάπτυξη... Με δουλευεις βρε φαντομ? μεγαλωνουν οι γατες μεχρι τα 5 χρονων?!!! Τι μαλτεζ ?Σκυλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:34 Η fantom-girl: #3.896 28-10-08 02:34 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Με δουλευεις βρε φαντομ? μεγαλωνουν οι γατες μεχρι τα 5 χρονων?!!! Τι μαλτεζ ?Σκυλι? Click για ανάπτυξη... χΑχαχαχαχααα εννοειται ειδικα αν το ταιζεις γαλα!!! στα 5 και ισωσ και μεχρι τα 8 τα αρσενικα τα θυλικα σταματανε δυστυχως στον 1 χρονο τα αρσενικα ομως ασε ασε ναι σκυλι μαλτεζ!!!! εκει θα φτασει αληθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:35 Η aalyah έγραψε: #3.897 28-10-08 02:35 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εγινε ηδηδεν νομιζω να παει και αλλο... δεν πας μια απο αυτες μερες που δεν εχεις δουλια,μολις γινεις καλα και τα κανονιζουμε? Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλε ποτε με το καλο? Click για ανάπτυξη... Τον δεκεμβριο πριν τα χριστουγεννα. Ψαχνομαι για εταιρια μετακομισης τωρα. Να το κανονισω και να παρω το εισητηριο. Επιτελους!!! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:39 Η zorica έγραψε: #3.898 28-10-08 02:39 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: χΑχαχαχαχααα εννοειται ειδικα αν το ταιζεις γαλα!!! στα 5 και ισωσ και μεχρι τα 8 τα αρσενικα τα θυλικα σταματανε δυστυχως στον 1 χρονο τα αρσενικα ομως ασε ασε ναι σκυλι μαλτεζ!!!! εκει θα φτασει αληθεια! Click για ανάπτυξη... Δεν ξερεις τι λες...εχασες πολλα επισοδια βρε.Ο Μαρκο εχει ξεπερασει τα Μαλτεζακια εδω και καιρο...κοιτα εδω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:39 Η fantom-girl: #3.899 28-10-08 02:39 να ρωτισω κατι ασχετο το διαβασα μολισ στο ιντερπετ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ... ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΥΟΘΕΤΙΣΕΙ Η ΝΑ ΒΟΗΘΙΣΕΙ ΤΑΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΩ 270 ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΗΜΙΑΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ-ΚΟΥΤΑΒΙΑ& ΕΝΗΛΙΚΑ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ. 000000000(εχει τηλ) ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΠΑΡΑΣΙΤΩΜΕΝΑ ????????????????????????????????? 270?????? για πειτε μιας και δεν κοιμομαστε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:40 Η zorica έγραψε: #3.900 28-10-08 02:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εγινε ηδηδεν νομιζω να παει και αλλο... δεν πας μια απο αυτες μερες που δεν εχεις δουλια,μολις γινεις καλα και τα κανονιζουμε? Τον δεκεμβριο πριν τα χριστουγεννα. Ψαχνομαι για εταιρια μετακομισης τωρα. Να το κανονισω και να παρω το εισητηριο. Επιτελους!!! Click για ανάπτυξη... Το καλυτερο χριστουγεννιατικο δωρο Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: τα μωρα γεννηθικαν πρωωρα και πεθαναν ακομα δεν το ξεπερασα.........:cry::cry::cry: ασε ασε (σλιθεριν κοψε λιγο ρε συ την υπογραφη μου την φορτωνει αργα) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: μπραβο βρε μωρο μου εσυ τι μωρο ειναι αυτο στην φοτο???? οσο για σενα zorica εννοειται οτι μεχρι τα 5 θα γινει θυριο μεγαλιτερος απο μαλτεζ Click για ανάπτυξη... Με δουλευεις βρε φαντομ? μεγαλωνουν οι γατες μεχρι τα 5 χρονων?!!! Τι μαλτεζ ?Σκυλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:34 Η fantom-girl: #3.896 28-10-08 02:34 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Με δουλευεις βρε φαντομ? μεγαλωνουν οι γατες μεχρι τα 5 χρονων?!!! Τι μαλτεζ ?Σκυλι? Click για ανάπτυξη... χΑχαχαχαχααα εννοειται ειδικα αν το ταιζεις γαλα!!! στα 5 και ισωσ και μεχρι τα 8 τα αρσενικα τα θυλικα σταματανε δυστυχως στον 1 χρονο τα αρσενικα ομως ασε ασε ναι σκυλι μαλτεζ!!!! εκει θα φτασει αληθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:35 Η aalyah έγραψε: #3.897 28-10-08 02:35 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εγινε ηδηδεν νομιζω να παει και αλλο... δεν πας μια απο αυτες μερες που δεν εχεις δουλια,μολις γινεις καλα και τα κανονιζουμε? Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλε ποτε με το καλο? Click για ανάπτυξη... Τον δεκεμβριο πριν τα χριστουγεννα. Ψαχνομαι για εταιρια μετακομισης τωρα. Να το κανονισω και να παρω το εισητηριο. Επιτελους!!! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:39 Η zorica έγραψε: #3.898 28-10-08 02:39 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: χΑχαχαχαχααα εννοειται ειδικα αν το ταιζεις γαλα!!! στα 5 και ισωσ και μεχρι τα 8 τα αρσενικα τα θυλικα σταματανε δυστυχως στον 1 χρονο τα αρσενικα ομως ασε ασε ναι σκυλι μαλτεζ!!!! εκει θα φτασει αληθεια! Click για ανάπτυξη... Δεν ξερεις τι λες...εχασες πολλα επισοδια βρε.Ο Μαρκο εχει ξεπερασει τα Μαλτεζακια εδω και καιρο...κοιτα εδω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:39 Η fantom-girl: #3.899 28-10-08 02:39 να ρωτισω κατι ασχετο το διαβασα μολισ στο ιντερπετ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ... ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΥΟΘΕΤΙΣΕΙ Η ΝΑ ΒΟΗΘΙΣΕΙ ΤΑΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΩ 270 ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΗΜΙΑΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ-ΚΟΥΤΑΒΙΑ& ΕΝΗΛΙΚΑ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ. 000000000(εχει τηλ) ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΠΑΡΑΣΙΤΩΜΕΝΑ ????????????????????????????????? 270?????? για πειτε μιας και δεν κοιμομαστε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:40 Η zorica έγραψε: #3.900 28-10-08 02:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εγινε ηδηδεν νομιζω να παει και αλλο... δεν πας μια απο αυτες μερες που δεν εχεις δουλια,μολις γινεις καλα και τα κανονιζουμε? Τον δεκεμβριο πριν τα χριστουγεννα. Ψαχνομαι για εταιρια μετακομισης τωρα. Να το κανονισω και να παρω το εισητηριο. Επιτελους!!! Click για ανάπτυξη... Το καλυτερο χριστουγεννιατικο δωρο Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Με δουλευεις βρε φαντομ? μεγαλωνουν οι γατες μεχρι τα 5 χρονων?!!! Τι μαλτεζ ?Σκυλι? Click για ανάπτυξη... χΑχαχαχαχααα εννοειται ειδικα αν το ταιζεις γαλα!!! στα 5 και ισωσ και μεχρι τα 8 τα αρσενικα τα θυλικα σταματανε δυστυχως στον 1 χρονο τα αρσενικα ομως ασε ασε ναι σκυλι μαλτεζ!!!! εκει θα φτασει αληθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:35 Η aalyah έγραψε: #3.897 28-10-08 02:35 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εγινε ηδηδεν νομιζω να παει και αλλο... δεν πας μια απο αυτες μερες που δεν εχεις δουλια,μολις γινεις καλα και τα κανονιζουμε? Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλε ποτε με το καλο? Click για ανάπτυξη... Τον δεκεμβριο πριν τα χριστουγεννα. Ψαχνομαι για εταιρια μετακομισης τωρα. Να το κανονισω και να παρω το εισητηριο. Επιτελους!!! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:39 Η zorica έγραψε: #3.898 28-10-08 02:39 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: χΑχαχαχαχααα εννοειται ειδικα αν το ταιζεις γαλα!!! στα 5 και ισωσ και μεχρι τα 8 τα αρσενικα τα θυλικα σταματανε δυστυχως στον 1 χρονο τα αρσενικα ομως ασε ασε ναι σκυλι μαλτεζ!!!! εκει θα φτασει αληθεια! Click για ανάπτυξη... Δεν ξερεις τι λες...εχασες πολλα επισοδια βρε.Ο Μαρκο εχει ξεπερασει τα Μαλτεζακια εδω και καιρο...κοιτα εδω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:39 Η fantom-girl: #3.899 28-10-08 02:39 να ρωτισω κατι ασχετο το διαβασα μολισ στο ιντερπετ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ... ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΥΟΘΕΤΙΣΕΙ Η ΝΑ ΒΟΗΘΙΣΕΙ ΤΑΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΩ 270 ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΗΜΙΑΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ-ΚΟΥΤΑΒΙΑ& ΕΝΗΛΙΚΑ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ. 000000000(εχει τηλ) ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΠΑΡΑΣΙΤΩΜΕΝΑ ????????????????????????????????? 270?????? για πειτε μιας και δεν κοιμομαστε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:40 Η zorica έγραψε: #3.900 28-10-08 02:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εγινε ηδηδεν νομιζω να παει και αλλο... δεν πας μια απο αυτες μερες που δεν εχεις δουλια,μολις γινεις καλα και τα κανονιζουμε? Τον δεκεμβριο πριν τα χριστουγεννα. Ψαχνομαι για εταιρια μετακομισης τωρα. Να το κανονισω και να παρω το εισητηριο. Επιτελους!!! Click για ανάπτυξη... Το καλυτερο χριστουγεννιατικο δωρο Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εγινε ηδηδεν νομιζω να παει και αλλο... δεν πας μια απο αυτες μερες που δεν εχεις δουλια,μολις γινεις καλα και τα κανονιζουμε? Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλε ποτε με το καλο? Click για ανάπτυξη... Τον δεκεμβριο πριν τα χριστουγεννα. Ψαχνομαι για εταιρια μετακομισης τωρα. Να το κανονισω και να παρω το εισητηριο. Επιτελους!!! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:39 Η zorica έγραψε: #3.898 28-10-08 02:39 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: χΑχαχαχαχααα εννοειται ειδικα αν το ταιζεις γαλα!!! στα 5 και ισωσ και μεχρι τα 8 τα αρσενικα τα θυλικα σταματανε δυστυχως στον 1 χρονο τα αρσενικα ομως ασε ασε ναι σκυλι μαλτεζ!!!! εκει θα φτασει αληθεια! Click για ανάπτυξη... Δεν ξερεις τι λες...εχασες πολλα επισοδια βρε.Ο Μαρκο εχει ξεπερασει τα Μαλτεζακια εδω και καιρο...κοιτα εδω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:39 Η fantom-girl: #3.899 28-10-08 02:39 να ρωτισω κατι ασχετο το διαβασα μολισ στο ιντερπετ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ... ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΥΟΘΕΤΙΣΕΙ Η ΝΑ ΒΟΗΘΙΣΕΙ ΤΑΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΩ 270 ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΗΜΙΑΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ-ΚΟΥΤΑΒΙΑ& ΕΝΗΛΙΚΑ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ. 000000000(εχει τηλ) ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΠΑΡΑΣΙΤΩΜΕΝΑ ????????????????????????????????? 270?????? για πειτε μιας και δεν κοιμομαστε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:40 Η zorica έγραψε: #3.900 28-10-08 02:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εγινε ηδηδεν νομιζω να παει και αλλο... δεν πας μια απο αυτες μερες που δεν εχεις δουλια,μολις γινεις καλα και τα κανονιζουμε? Τον δεκεμβριο πριν τα χριστουγεννα. Ψαχνομαι για εταιρια μετακομισης τωρα. Να το κανονισω και να παρω το εισητηριο. Επιτελους!!! Click για ανάπτυξη... Το καλυτερο χριστουγεννιατικο δωρο Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: χΑχαχαχαχααα εννοειται ειδικα αν το ταιζεις γαλα!!! στα 5 και ισωσ και μεχρι τα 8 τα αρσενικα τα θυλικα σταματανε δυστυχως στον 1 χρονο τα αρσενικα ομως ασε ασε ναι σκυλι μαλτεζ!!!! εκει θα φτασει αληθεια! Click για ανάπτυξη... Δεν ξερεις τι λες...εχασες πολλα επισοδια βρε.Ο Μαρκο εχει ξεπερασει τα Μαλτεζακια εδω και καιρο...κοιτα εδω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:39 Η fantom-girl: #3.899 28-10-08 02:39 να ρωτισω κατι ασχετο το διαβασα μολισ στο ιντερπετ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ... ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΥΟΘΕΤΙΣΕΙ Η ΝΑ ΒΟΗΘΙΣΕΙ ΤΑΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΩ 270 ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΗΜΙΑΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ-ΚΟΥΤΑΒΙΑ& ΕΝΗΛΙΚΑ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ. 000000000(εχει τηλ) ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΠΑΡΑΣΙΤΩΜΕΝΑ ????????????????????????????????? 270?????? για πειτε μιας και δεν κοιμομαστε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:40 Η zorica έγραψε: #3.900 28-10-08 02:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εγινε ηδηδεν νομιζω να παει και αλλο... δεν πας μια απο αυτες μερες που δεν εχεις δουλια,μολις γινεις καλα και τα κανονιζουμε? Τον δεκεμβριο πριν τα χριστουγεννα. Ψαχνομαι για εταιρια μετακομισης τωρα. Να το κανονισω και να παρω το εισητηριο. Επιτελους!!! Click για ανάπτυξη... Το καλυτερο χριστουγεννιατικο δωρο Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
να ρωτισω κατι ασχετο το διαβασα μολισ στο ιντερπετ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ... ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΥΟΘΕΤΙΣΕΙ Η ΝΑ ΒΟΗΘΙΣΕΙ ΤΑΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΩ 270 ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΗΜΙΑΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ-ΚΟΥΤΑΒΙΑ& ΕΝΗΛΙΚΑ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ. 000000000(εχει τηλ) ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΠΑΡΑΣΙΤΩΜΕΝΑ ????????????????????????????????? 270?????? για πειτε μιας και δεν κοιμομαστε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:40 Η zorica έγραψε: #3.900 28-10-08 02:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εγινε ηδηδεν νομιζω να παει και αλλο... δεν πας μια απο αυτες μερες που δεν εχεις δουλια,μολις γινεις καλα και τα κανονιζουμε? Τον δεκεμβριο πριν τα χριστουγεννα. Ψαχνομαι για εταιρια μετακομισης τωρα. Να το κανονισω και να παρω το εισητηριο. Επιτελους!!! Click για ανάπτυξη... Το καλυτερο χριστουγεννιατικο δωρο Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εγινε ηδηδεν νομιζω να παει και αλλο... δεν πας μια απο αυτες μερες που δεν εχεις δουλια,μολις γινεις καλα και τα κανονιζουμε? Τον δεκεμβριο πριν τα χριστουγεννα. Ψαχνομαι για εταιρια μετακομισης τωρα. Να το κανονισω και να παρω το εισητηριο. Επιτελους!!! Click για ανάπτυξη... Το καλυτερο χριστουγεννιατικο δωρο Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.