Περσίας maniacs

να ρωτισω κατι ασχετο το διαβασα μολισ στο ιντερπετ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ... ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΥΟΘΕΤΙΣΕΙ Η ΝΑ ΒΟΗΘΙΣΕΙ ΤΑΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΩ 270 ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΗΜΙΑΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ-ΚΟΥΤΑΒΙΑ& ΕΝΗΛΙΚΑ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ. 000000000(εχει τηλ) ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΠΑΡΑΣΙΤΩΜΕΝΑ

?????????????????????????????????:blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink: 270?????? για πειτε μιας και δεν κοιμομαστε!!!!
Πω,πω....που τα εχει η ευλογημενει!!!???:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγινε ηδη:lol:δεν νομιζω να παει και αλλο...

δεν πας μια απο αυτες μερες που δεν εχεις δουλια,μολις γινεις καλα και τα κανονιζουμε?
Καλε ποτε με το καλο?:up:

Το καλυτερο χριστουγεννιατικο δωρο:up::up::up:

Εννοείτε!!!

Ε.....ζοριτσα....ο μαρκος τι ειναι? Περσιας διασταυρωση με λιοντάρι?? Καλε τι τεράστιος που ειναι!!!:blink::blink::blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πω,πω....που τα εχει η ευλογημενει!!!???:blink:

δεν εχω ιδεα!!!!! δεν ξερω τι να πω σε τι συνθικες ζουν δηλαδη?

δεν πας μια απο αυτες μερες που δεν εχεις δουλια,μολις γινεις καλα και τα κανονιζουμε?

Εννοείτε!!!

Ε.....ζοριτσα....ο μαρκος τι ειναι? Περσιας διασταυρωση με λιοντάρι?? Καλε τι τεράστιος που ειναι!!!:blink::blink::blink:
εεεεεεε..εχει τεντωθει λιγακι:lol::lol::lol:αφεθηκε το μαναρι μου.Και η κορη μου δεν ειναι μεγαλη(4 ειναι)γι`αυτο φαινεται ετσι...:lol::lol::lol:

εεεεεεε..εχει τεντωθει λιγακι:lol::lol::lol:αφεθηκε το μαναρι μου.Και η κορη μου δεν ειναι μεγαλη(4 ειναι)γι`αυτο φαινεται ετσι...:lol::lol::lol:

οταν φτασει στο μεγεθος λαμπραντορ να αρχισεις να ανησιχεις

Να τρομαζει το ματι σου. Ε ενταξει 4 ειναι η κορη σου. Δεν ειναι στρουμφακι κιολας. Πολυ μεγαλος γατος παιδι μου!! Θα μεγαλοσει κι αλλο?? (βασικα και το γιγαντακι το δικο μου ετσι ηταν.....και στο παχος...και χωρις μαλλι :lol:)

οταν φτασει στο μεγεθος λαμπραντορ να αρχισεις να ανησιχεις
:lol::lol::lol:

Να τρομαζει το ματι σου. Ε ενταξει 4 ειναι η κορη σου. Δεν ειναι στρουμφακι κιολας. Πολυ μεγαλος γατος παιδι μου!! Θα μεγαλοσει κι αλλο?? (βασικα και το γιγαντακι το δικο μου ετσι ηταν.....και στο παχος...και χωρις μαλλι :lol:)
ελα μωρε...δεν εχω ζυγαρια να τον ζυγησω...

:lol::lol::lol:

ελα μωρε...δεν εχω ζυγαρια να τον ζυγησω...

Εγω για μεγεθος μιλαω όχι για βάρος!! Γιγαντακι μιλαμε!! Ειναι λατρεία!!! Μ'αρεσουν τα μεγαλα γατια :D

να ρωτισω κατι ασχετο το διαβασα μολισ στο ιντερπετ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ... ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΥΟΘΕΤΙΣΕΙ Η ΝΑ ΒΟΗΘΙΣΕΙ ΤΑΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΩ 270 ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΗΜΙΑΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ-ΚΟΥΤΑΒΙΑ& ΕΝΗΛΙΚΑ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ. 000000000(εχει τηλ) ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΠΑΡΑΣΙΤΩΜΕΝΑ

?????????????????????????????????:blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink: 270?????? για πειτε μιας και δεν κοιμομαστε!!!!
Δεν λες κ τη Γιασμιν γι αύτο γιατί μου φαινεται πως κάτι δεν παέι καλά
270 σκυλιά τι τα κάνει;

Τι εχει παθει το συστιμα???!!!Βλεπω στα μηνηματα μου οταν κανω παραθεση quote το ενα quote το αλλο...τι βλακεια ειναι τωρα και αυτη?:blink::blink::blink:

Εγω καληνυχτω!Αυριο τι αυριο σε λιγες ωρες δηλ.εχουμε παρελαση...:D

Κοριτσια δειτε και γελαστε με την ψυχη σας...Αυτη η γατα εχει εντελως καρτουνιστικη φατσουλα,μου θυμιζει τον παπα-Στρουμφ,και εχει πολυ τσαντιλα!Χρυσαφενια τσιντσιλα ειναι;
https://www.youtube.com/watch?v=UseA_GIeEq4&feature=related

και ο πρίνς έτσι κάνει... λέτε να πάρω και γώ γάντι;

Ασε...δεν ειναι αστειο...ετσι εχει αρχισει και ο Μαρκο...αγριεψε...:(και ολο κλωτσιες και δαγκες...

Μα γιατί μας δαγκώνουν έλεος... εμείς για το καλό τους το κάνουμε....

Αχ παιδια δεν ξερω για σας,αλλα η συγκεκριμενη γατα με εκανε να γελασω παρα πολυ...Τι νευρα πρεπει να ειχε...

και ο πρίνς έτσι κάνει... λέτε να πάρω και γώ γάντι;

Μα γιατί μας δαγκώνουν έλεος... εμείς για το καλό τους το κάνουμε....
εγω λεω οτι δεν τους αρεσει ο πονος...καθολου ομως...με το που πλησιαζω καποιο σημειο που εχει κομπους...εκει νευριαζει κατ`ευθιαν...οσο περναει η βουρτσα ανετα,τοσο καθεται και αυτος...:/:

αληθεια ποσα να εμειναν; 30 ειναι πολλά γατακια δεν ξέρω
και λεει οτι ειναι σε άθλιες συνθήκες κ μετα λεμε για τα πετ σοπ. Μα τι τραβάνε κ αυτά τα καημενα αν ειχαν φωνή πραγματικα ουτε κ εγω ξερω τι θα έλεγε το στοματάκι τους
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΕΡΣΑΚΙΑ!!!
Ελενάκι μου καλά είσαι???? Μα έφριξα ρε παιδί μου με αυτη την κυρία με τις τόσες πολλες γατες. Πού ζουν σε τι περιοχή κ διάβασα ότι μπορει να πας να τις δεις???
:hmm:

Μαλλων Αθηνα,δεν ξερω..θα δουμε
Τ

βολοδερνω εδω και εκει σαν την αδικη καταρα :down:
εστειλα το μοναδικο μου γατι στην Αμερικη :down: για στειρωση:) εδω δεν μπορουσα να την στειρωσω και ειμαι μονη και δεν μπαινω στο περσιας γιατι στεναχωριεμαι πολυυυυ εσυ βλεπω σε λιγο θα εχεις λιονταρι!
Γιατί στενοχωριέσαι πολύ?? Παρεουλα βρε θα κάνουμε!!! Σου λείπει η γατούλα σου σε καταλαβαίνω!!! Στενοχωρήθηκα πολύ το καλοκαίρι που έχασε τα μωράκια της η μικρή σου κ κινδύνεψε κι αυτη. Ημουν διακοπές κ πήγαινα στο ιντερνετ καφε να μαθαίνω νέα σας. Πάντως ευτυχώς που σώθηκε η γατούλα σας. Εύχομαι να δεχθείς τη γατούλα σου ξανά γρήγορα.:)

εγω λεω οτι δεν τους αρεσει ο πονος...καθολου ομως...με το που πλησιαζω καποιο σημειο που εχει κομπους...εκει νευριαζει κατ`ευθιαν...οσο περναει η βουρτσα ανετα,τοσο καθεται και αυτος...:/:
Σωστά δεν τους αρέσει να πονάνε αλλά υπάρχει τρόπος να μην πονούν. Με την χτένα την αραιή και με τη μύτη της χτένας!!! Τι κάνεις Ζορίτσα??
Ο Μάρκο τεράστιος ο κούκλος σου, σωστό λιονταράκι πραγματικά. Η κορούλα σου η μικρή κι αυτή κουκλίτσα. Τελικά είστε ομορφοοικογένεια. Να τους χαίρεσαι όλους!!!
:)

Υ.Γ: Παιδάκια γύρισα απ΄τη παρέλαση όπου παρελασε ο μικρός μου γυιος (για προτελευταία φορά) γιατί πάει 3η Λυκείου, και τώρα ξαναφευγουμε για να πάμε για καφε΄με συγγενείς. Θα ξαναμπω να μιλήσουμε αν είστε κι εσείς μέσα πιο μετα. Φιλακια κοριτσάκια τα ξαναλέμε!!!!:up::up::up:

Mη σε απασχολει θα περνανε μια χαρα και τα δυο...:lol:Ετοιμη?Η αλλαξες γνωμη?;):lol:

Κουκλα...

Ναι,αμε,τι ,:lol:ετσι?
Ευχαριστούμε ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια!!!:)
Πες οτι αλλαξες γνωμη και οτι ειναι ολα τα Περσιας ανεξερετως ΚΟΥΚΛΙΑ...και σε συγχωρω:lol::P
Σωστά !!:D:D

Το ιδιο ομως ισχει και για τα Σιαμ...αυτο ας πουμε ...δεν θα το ηθελα:lol::lol::lol:
Μπρρρ ούτε εμένα μ΄αρέσει. Τι κάνεις Δωράκι? Τα μωρά σου τα υπέροχα?:)
Ευχαριστώ. :kiss:
Ναι έφτασε Ρόδο εχθές το μεσημέρι...έχει και δικό του θέμα το μωρό...έχει να κάνει, βλέπεις, με τρελογατομπαμπά!:up:
Άσε, μου λείπουν αφάνταστα τα μωρά...ευτυχώς τα βλέπω εδώ μέσα και ησυχάζω κάπως. Και όποτε βάζουν φωτό τους κάνω σαν χαζή.:redface::D
Γι αυτό κι εμείς μαμά Νικολέτα σας βάζουμε συχνά φωτο να μας καμαρώνετε. Φιλήστε μας τη μαμά κ τον μπαμπά μας στα μουστακια!!!:up:
αληθεια ποσα να εμειναν; 30 ειναι πολλά γατακια δεν ξέρω
και λεει οτι ειναι σε άθλιες συνθήκες κ μετα λεμε για τα πετ σοπ. Μα τι τραβάνε κ αυτά τα καημενα αν ειχαν φωνή πραγματικα ουτε κ εγω ξερω τι θα έλεγε το στοματάκι τους
Πολύ λυπάμαι... τι τρελα είναι αυτή που την δέρνει την κυρία?:(
Ελενάκι είναι καλά η Βασιλική τώρα. Σου έστειλα μέιλ. Μάλλον μετα μιλήσατε φαίνεται. ξέρω εγώ τι να πω?? Μου είπε πως τα είπατε μάλλον μπερδεύτηκα. Φευγω τωρα καθώς είπα κ θα ξαναμπω πιο μετά. Φιλάκια

Σωστά δεν τους αρέσει να πονάνε αλλά υπάρχει τρόπος να μην πονούν. Με την χτένα την αραιή και με τη μύτη της χτένας!!! Τι κάνεις Ζορίτσα??
Ο Μάρκο τεράστιος ο κούκλος σου, σωστό λιονταράκι πραγματικά. Η κορούλα σου η μικρή κι αυτή κουκλίτσα. Τελικά είστε ομορφοοικογένεια. Να τους χαίρεσαι όλους!!!
:)
Ευχαριστω!!!
Μα δεν γινεται να μη πονεσει ουτε λιγακι!!!Με την αραιη του τα κανω αλλα οταν ειναι κομπος δεν μπορεις να μη του τα τραβιξεις λιγο...και κραταω και το δερμα να μη πονεσει:/:τι θα γινει...να του τα κοβω?

Γεια σου γατοσυμπεθερα,ποτε θα μπει επιτελους και η μικρη γατοσυμπεθερα να δουμε τι κανει;

Τι κανεις βρε Δωρακι?:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back