Περσίας maniacs

Μπορείς να μπεις και εσυ στο κόλπο! ;) Το μόνο που χρειάζεται είναι εχεμύθεια (να μείνει μεταξύ μας μην το μάθουν οι άλλοι και έχουμε μπελάδες) και μετά να δώσεις παραγγελία ποια γατούνια θέλεις να βρεθουν ε.....εντελώς τυχαία σπίτι σου...:lol::lol::lol:
δικος μου ανθρωπος...:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

'Εχω μπλοκάκι και στυλό. Ακούω!

Μόνο για μερικά? Καλά είσαι. Εγώ για όλα!! :P:lol::lol:

(εγω ειμαι ο ανθρωπος σου. Πες μου τι θέλεις και το κανονίζουμε μόνο σιγα σιγα μην μας ακούσει) :lol::lol:
Λοιπον...η Σλι8...εξαφανιζολ απο οτι βλεπω...:lol:τρεμε Σλιθ...
Μετα παμε στη Γιουλι...να της το παρω το μωρο...το τελευταιο...:lol:μη μεινει παραπονεμενη οτι της τα βουτιξα ΟΛΑ!!!:lol:
Μετα τα μπεμπακια της Νικολετας...ενα θελω και απ`αυτα...
Μετα παμε λιγω και στον Σειριο...να δουμε αν ειναι καλα...:lol:
Και την Ναλα θα αφησουμε σαν κερασακι στην τουρτα:lol:
Κατσε να δω πιο αλλο μου εχει γιαλισει...αααααα ναι ...εδω εχουμε κατι καινουρια μωρα...αλλα πρωτα να τα γνωρισω και θα δουμε μετα..:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπορείς να μου αφήσεις εμένα το γάτο σου και να τον ξεχάσεις όσο κάνεις αυτά;

Λοιπον...η Σλι8...εξαφανιζολ απο οτι βλεπω...:lol:τρεμε Σλιθ...
Μετα παμε στη Γιουλι...να της το παρω το μωρο...το τελευταιο...:lol:μη μεινει παραπονεμενη οτι της τα βουτιξα ΟΛΑ!!!:lol:
Μετα τα μπεμπακια της Νικολετας...ενα θελω και απ`αυτα...
Μετα παμε λιγω και στον Σειριο...να δουμε αν ειναι καλα...:lol:
Και την Ναλα θα αφησουμε σαν κερασακι στην τουρτα:lol:
Κατσε να δω πιο αλλο μου εχει γιαλισει...αααααα ναι ...εδω εχουμε κατι καινουρια μωρα...αλλα πρωτα να τα γνωρισω και θα δουμε μετα..:up:

Ναι για το τελευταίο το μωρό της Γιούλης συμφωνώ. Αν και εγω έχω μια μεγάλη αδυναμία στον Μορφέα!! Ε εντάξει το πολύ πολύ της βουτάμε τα δυο και της αφήνουμε την Καλυψω. :P

Ο Σείριος ναι επίσης θα πάρει σειρά διότι μια τρελή αδυναμία τον έχουμε όλοι μας νομίζω εδώ μέσα.

Ποιό απο τα μπεμπάκια της Νικολέτας λες να βουτήξουμε? :hmm: Έχουν δωθεί όλα αρα πρεπει να διοργανόσουμε ποιο απ'όλα τα σπίτια θα χτυπησουμε :P Στο κάτω κάτω τα μωρά της Νικολέτας είναι η αιτία που κύλησα στο βούρκο και έγινα στιγνη απαγωγέας!! :lol::lol::lol:

Και Νάλα? Έγινε! Αν είναι θα της αφήσουμε τον Χουρχούρη για να μην στεναχωριέται πολύ! Πάμε για άλλα Ραισάκια στα άλλα σπίτια! :P

Έχω και εγώ ένα σωρό μωρά που θέλω να απαγάγω. Και τελευτάια έχω βάλει στο μάτι και κάτι σε σοκολατάκι... (βλέπε Μοιρα). Στο τέλος θα μείνει αγατη η Δώρα και θα μας κηνυγάει! :lol::lol::lol:

Αααααα και μια που το θυμήθηκα....και λίγο πριν πριν δεν θα με χαλούσε καθόλου ξέρετε...:D:whistle:

για το πριν πριν μου δεν ανησυχώ... δαγκώνει... :Ρ επιπλέον θα σε αντιληφθώ γιατί είναι μονίμως σε οπτική επαφή ....

:blink::blink::blink:ναι....θα σε βαλω και εσενα για τον πρινσακο...:lol:
Αααααα και μια που το θυμήθηκα....και λίγο πριν πριν δεν θα με χαλούσε καθόλου ξέρετε...:D:whistle:
τι??????????????:blink:
εσενα τι να σου παρω?!!!Βρες γατα γρηγορα!!!:lol:

για το πριν πριν μου δεν ανησυχώ... δαγκώνει... :Ρ επιπλέον θα σε αντιληφθώ γιατί είναι μονίμως σε οπτική επαφή ....

Θα βρω και του πριν πριν το κουμπί και θα τον κάνω να μ'αγαπήσει και να μ'ακολουθήσει χωρίς δαγκώματα.

Για σένα δεν ανησυχώ κάπως θα σου αποσπάσουμε την προσοχή! Δουλέυω πάντα με συνεργάτες....:cool::lol:

να σε δώ.... το κουμπί του πρίνς είναι να τον αφήνεις να δαγκώνει με μανία...

:blink::blink::blink:ναι....θα σε βαλω και εσενα για τον πρινσακο...:lol:

τι??????????????:blink:
εσενα τι να σου παρω?!!!Βρες γατα γρηγορα!!!:lol:

Οσες θέλεις! Αλλά προς το παρόν η πρώτη (και η αρχόντισα του σπιτιού) μόλις γυρίσω ελλάδα θα είναι η Ιριδα. Παρακαλώ δείτε εδώ

Παρατηρήστε σχήμα.....κιοφτές πρώτης τάξεως η γλυκούλα μου!!! :D

Μετά θ'ακολουθήσουν σίγουρα ένα βρετανάκι της Ραίσας και το σκεφτόμαστε και το κοιτάμε πολύ πολύ σοβαρά για ένα βιρμανάκι. Επίσης επεδή καλοκοιτάμε και τα μέλοντα σοκολατάκια της Δωρας (καρποί Μόιρας και Σίμπα) ίσως καταλήξουμε και με κάνα σιαμεζάκι....Ισως. Διαλέγετε και παίρνετε! Αν και θα είναι λίγο δύσκολο να απαγάγεις δικά μου γατιά καθώτι θα είμαι ο εγκέφαλος του σχεδίου απαγωγής! :blink::blink:

Αν πρέπει να χάσω το χέρι μου....Θα το κάνω! Η δουλειά μας θέλει θυσίες!! Επίσης μπορώ να φορέσω ειδικό γάντι και να του πάρω και λιχουδίτσες!! Εν ανάγκη πασπαλίζομαι και με κροκέτες εγώ δεν έχω πρόβλημα!! Ε αν μη τι άλλο θα με πάρει στο κυνήγι για να με φάει και θα τον αρπάξω! :lol::lol::lol:

Εσύ είπαμε...όσο θα γίνονται όλα αυτά θα είσαι απασχολημένη ε!

Και αν η απαγωγή πάει λίγο στραβα....και καταλήξω στο πάτωμα με τον πριν πριν απο πάνω να δαγκώνει με μανία και εγώ να ουρλιάζω....σου απαγορέυω ρητά....να γελάσεις...:redface::redface:

οκ αλλά αν σου ορμήξει και η ρέινα να βοηθήσω ή να κοιτάω; (έχει αγριέψει καιαυτή τώρα τελευταία, επιτηρεί το χώρο της για εισβολείς...)

οστε ετσι ...πριν πριν μπουλ τεριερ...ο.κ.με ειδικη στολη θα ειμαι εξοπλισμενη στην επισκεψη που θα σου κανω...:lol:

οκ αλλά αν σου ορμήξει και η ρέινα να βοηθήσω ή να κοιτάω; (έχει αγριέψει καιαυτή τώρα τελευταία, επιτηρεί το χώρο της για εισβολείς...)

Ε....κοίτα αν δείς οτι με έχουν βάλει και τα δυο κάτω και με έχουν κάνει λωρίδες....ε....ναι κάτι λίγα....βοήθα μωρε...:redface::redface:

Οσες θέλεις! Αλλά προς το παρόν η πρώτη (και η αρχόντισα του σπιτιού) μόλις γυρίσω ελλάδα θα είναι η Ιριδα. Παρακαλώ δείτε εδώ

Παρατηρήστε σχήμα.....κιοφτές πρώτης τάξεως η γλυκούλα μου!!! :D

Μετά θ'ακολουθήσουν σίγουρα ένα βρετανάκι της Ραίσας και το σκεφτόμαστε και το κοιτάμε πολύ πολύ σοβαρά για ένα βιρμανάκι. Επίσης επεδή καλοκοιτάμε και τα μέλοντα σοκολατάκια της Δωρας (καρποί Μόιρας και Σίμπα) ίσως καταλήξουμε και με κάνα σιαμεζάκι....Ισως. Διαλέγετε και παίρνετε! Αν και θα είναι λίγο δύσκολο να απαγάγεις δικά μου γατιά καθώτι θα είμαι ο εγκέφαλος του σχεδίου απαγωγής! :blink::blink:
Ιριδα ε...ονομα και πραγμα...αλλα τετοιες εχω μπολικες...αλλο θελω να σου παρω...:up::lol:

καλεεεεεεεεε...τι τους εχεις κανει?γατια ειναι η σκυλια?:lol::lol:

Ιριδα ε...ονομα και πραγμα...αλλα τετοιες εχω μπολικες...αλλο θελω να σου παρω...:up::lol:

Ποιο θα μου πάρεις?? :hmm:

Να ξέρω να του βάλω συναγερμό! :lol::lol::lol::lol:

Ποιο θα μου πάρεις?? :hmm:

Να ξέρω να του βάλω συναγερμό! :lol::lol::lol::lol:
οτι συναγερμο και να του βαλεις με τη θεληση του θα ερθει σε μενα...με εχουν αδυναμια τα γατια...:up:με το ψιτ,ψιτ θα κολλησει κατ`ευθιαν...:lol:

Ε....κοίτα αν δείς οτι με έχουν βάλει και τα δυο κάτω και με έχουν κάνει λωρίδες....ε....ναι κάτι λίγα....βοήθα μωρε...:redface::redface:

οκ αλλα αν σου βουτήξω μερικά γατιά μετά θα είναι δίκαιη ανταλλαγή οκ?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back