Περσίας maniacs

Το κατάλαβα ότι σήμαινε Αργυ... Family γι' αυτό γέλασα πολύ

Τέλειος ο μικρός σου χαρισματικός σκηνοθέτης με χιούμορ
Ναι ο άτιμος έχει και χιούμορ. Αν φανταστείς πόσο με έχει βασανίσει τόσον καιρό που τον παρακαλούσα!!! Εσύ ξέρεις που δεν με βοηθούσε....:)

Θα το βαλω το σχεδιο μπρος...για να τον πιασω...εκει που δεν περιμενει
Για βάλτο μπρος γιατί ποτέ δεν ξέρεις...:lol::lol::lol:

ευχαριστουμε!!!!
attachment.php

attachment.php

ειναι η Σεμελη η πρωτη,της Γιουλης
και ο Ιωνας(του οποιου ειμαι η νονα:rolleyes:) ο δευτερος!!
Τι πανέμορφα γατουνια είναι αυτά!!!!:up:

Λοιπον...η Σλι8...εξαφανιζολ απο οτι βλεπω...τρεμε Σλιθ...
Μετα παμε στη Γιουλι...να της το παρω το μωρο...το τελευταιο...μη μεινει παραπονεμενη οτι της τα βουτιξα ΟΛΑ!!!
Μετα τα μπεμπακια της Νικολετας...ενα θελω και απ`αυτα...
Μετα παμε λιγω και στον Σειριο...να δουμε αν ειναι καλα...
Και την Ναλα θα αφησουμε σαν κερασακι στην τουρτα
Κατσε να δω πιο αλλο μου εχει γιαλισει...αααααα ναι ...εδω εχουμε κατι καινουρια μωρα...αλλα πρωτα να τα γνωρισω και θα δουμε μετα..
Τι λέτε βρε παλιοαπαγωγείς γατουνίων??? Τι λέτε??? Θα σας κανονίσει η Λούση μας άν τολμήσετε να αγγίξετε κάποιο απ΄τα γατουνια της. Εδώ δεν τολμάνε να παίξουν μεταξύ τους τα γατάκια κι η Λούση σαν κουτσομπόλα ανακατεύεται.. χιχι χι:lol:

Ναι για το τελευταίο το μωρό της Γιούλης συμφωνώ. Αν και εγω έχω μια μεγάλη αδυναμία στον Μορφέα!! Ε εντάξει το πολύ πολύ της βουτάμε τα δυο και της αφήνουμε την Καλυψω. :P

Ο Σείριος ναι επίσης θα πάρει σειρά διότι μια τρελή αδυναμία τον έχουμε όλοι μας νομίζω εδώ μέσα.

Ποιό απο τα μπεμπάκια της Νικολέτας λες να βουτήξουμε? Έχουν δωθεί όλα αρα πρεπει να διοργανόσουμε ποιο απ'όλα τα σπίτια θα χτυπησουμε Στο κάτω κάτω τα μωρά της Νικολέτας είναι η αιτία που κύλησα στο βούρκο και έγινα στιγνη απαγωγέα:lol::lol:
Και Νάλα? Έγινε! Αν είναι θα της αφήσουμε τον Χουρχούρη για να μην στεναχωριέται πολύ! Πάμε για άλλα Ραισάκια στα άλλα σπίτια! :P

Έχω και εγώ ένα σωρό μωρά που θέλω να απαγάγω. Και τελευτάια έχω βάλει στο μάτι και κάτι σε σοκολατάκι... (βλέπε Μοιρα). Στο τέλος θα μείνει αγατη η Δώρα και θα μας κηνυγάει!
Μα εσεις βρε είστε καταστροφή σκέτη.! Κατακλέψατε τα γατιά του κόσμου!!! Για... ηρεμήστε μην αρχίσουμε εμείς να κλέβουμε τα δικά σας!!! Απο τώρα μην καταστρώσουμε σχέδιο απαγωγής!!!:P

για το πριν πριν μου δεν ανησυχώ... δαγκώνει... :Ρ επιπλέον θα σε αντιληφθώ γιατί είναι μονίμως σε οπτική επαφή ....
Αχχχ καλά να πάθετε!!! Δαγκώνει κι ένας ευλογημένος γάτος!!!:D

Οσες θέλεις! Αλλά προς το παρόν η πρώτη (και η αρχόντισα του σπιτιού) μόλις γυρίσω ελλάδα θα είναι η Ιριδα. Παρακαλώ δείτε εδώ

Παρατηρήστε σχήμα.....κιοφτές πρώτης τάξεως η γλυκούλα μου!!! :D
Μετά θ'ακολουθήσουν σίγουρα ένα βρετανάκι της Ραίσας και το σκεφτόμαστε και το κοιτάμε πολύ πολύ σοβαρά για ένα βιρμανάκι. Επίσης επεδή καλοκοιτάμε και τα μέλοντα σοκολατάκια της Δωρας (καρποί Μόιρας και Σίμπα) ίσως καταλήξουμε και με κάνα σιαμεζάκι....Ισως. Διαλέγετε και παίρνετε! Αν και θα είναι λίγο δύσκολο να απαγάγεις δικά μου γατιά καθώτι θα είμαι ο εγκέφαλος του σχεδίου απαγωγής!:blink:
Καλά η Ιριδα είναι πανέμορφη. Την είδα κι έπαθα. Τι ματάρες είναι αυτές??? Οσο για τα υπόλοιπα, μακάρι να τα αποκτήσεις πολύ σύντομα!! Τέλειες οι επιλογές σου!!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι ο άτιμος έχει και χιούμορ. Αν φανταστείς πόσο με έχει βασανίσει τόσον καιρό που τον παρακαλούσα!!! Εσύ ξέρεις που δεν με βοηθούσε....:)

Για βάλτο μπρος γιατί ποτέ δεν ξέρεις...:lol::lol::lol:

Τι πανέμορφα γατουνια είναι αυτά!!!!:up:

Τι λέτε βρε παλιοαπαγωγείς γατουνίων??? Τι λέτε??? Θα σας κανονίσει η Λούση μας άν τολμήσετε να αγγίξετε κάποιο απ΄τα γατουνια της. Εδώ δεν τολμάνε να παίξουν μεταξύ τους τα γατάκια κι η Λούση σαν κουτσομπόλα ανακατεύεται.. χιχι χι:lol:

Μα εσεις βρε είστε καταστροφή σκέτη.! Κατακλέψατε τα γατιά του κόσμου!!! Για... ηρεμήστε μην αρχίσουμε εμείς να κλέβουμε τα δικά σας!!! Απο τώρα μην καταστρώσουμε σχέδιο απαγωγής!!!:P

Καλά η Ιριδα είναι πανέμορφη. Την είδα κι έπαθα. Τι ματάρες είναι αυτές??? Οσο για τα υπόλοιπα, μακάρι να τα αποκτήσεις πολύ σύντομα!! Τέλειες οι επιλογές σου!!:up:
Δε λες παλι καλα που θα σου αφησω και κατι να χαϊδευεις και δεν σ`τα περνουμε ΟΛΑ...:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλεεεεεεεεε...τι τους εχεις κανει?γατια ειναι η σκυλια?:lol::lol:

εγώ;;;; τίποτε.... απλά ο πρίνς το έχει φυσικόυ του και .... ε με όποιον δασκαλο καθίσεις ... αυτό ισχύει για τη ρέινα... εξάλλου γιατί; κακό είναι;

οκ αλλα αν σου βουτήξω μερικά γατιά μετά θα είναι δίκαιη ανταλλαγή οκ?

Ε όοοοοχι. Αν με βάλουν κάτω αυτά και βγάλουν το άχτι τους με τα δαγκώματα και δεν καταφέρω να απαγάγω πριν πριν ε τότε που είναι η δίκαια ανταλλαγή?

Ευχαριστώ ευχαριστώ!!! :D

(καλέ ποιος της είπε για την Νάλα? Δεν είπαμε να τα λέμε ψυθιριστά μην μας πάρει κανείς χαμπάρι?)

Οσο για την Λούση λυπόμαστε αλλά δεν ανησυχούμε. Μια σοκολατόπιτα υπόθεση ειναι. :lol::lol::lol:

εγώ;;;; τίποτε.... απλά ο πρίνς το έχει φυσικόυ του και .... ε με όποιον δασκαλο καθίσεις ... αυτό ισχύει για τη ρέινα... εξάλλου γιατί; κακό είναι;
Δεν ειναι κακο αλλα...βαριεμαι τη στολη μωρε...:lol::lol::lol:

Όχι καθόλου. Τα γατιά σου είναι προηγμένα μοντέλα. Εχουν βγει με αντικλεπτικο...

Τι εννοεις?!!!:mad:
Παρε γατι και θα σου πω εγω...:lol:αμα ερθω βολτα...
κι αλλο?2 εχω!!
Ερως
attachment.php

Μελανωρ
attachment.php

Μπορείς να μπεις και εσυ στο κόλπο! ;) Το μόνο που χρειάζεται είναι εχεμύθεια (να μείνει μεταξύ μας μην το μάθουν οι άλλοι και έχουμε μπελάδες) και μετά να δώσεις παραγγελία ποια γατούνια θέλεις να βρεθουν ε.....εντελώς τυχαία σπίτι σου...:lol::lol::lol:
α μαλισταααα:hmm::hmm::hmm::hmm:θα το εχω στα υπ'οψην!!!;););)

Ε όοοοοχι. Αν με βάλουν κάτω αυτά και βγάλουν το άχτι τους με τα δαγκώματα και δεν καταφέρω να απαγάγω πριν πριν ε τότε που είναι η δίκαια ανταλλαγή?

Ευχαριστώ ευχαριστώ!!! :D

(καλέ ποιος της είπε για την Νάλα? Δεν είπαμε να τα λέμε ψυθιριστά μην μας πάρει κανείς χαμπάρι?)

Οσο για την Λούση λυπόμαστε αλλά δεν ανησυχούμε. Μια σοκολατόπιτα υπόθεση ειναι. :lol::lol::lol:
Καλα...η Λουση ειναι το τελευταιο πραγμα που με ανησηχει...αγαπαω και τα σκυλακια και αυτα το καταλαβαινουν...:up:εξαλου θα βρει ησυχεια και θα το χαιρεται...να την παρω τη Ναλα...:lol:

Δε λες παλι καλα που θα σου αφησω και κατι να χαϊδευεις και δεν σ`τα περνουμε ΟΛΑ...:lol:
Αααα για σύνελθε αγαπητή γιατί μια μέρα.. πάπαλα.. Μάρκος. Και θα ψάχνεις εις τας Αθήνας!!! Θα κανονίσω να ερωτευτεί την Νάλα μου και τότε θα κατοικεί με την θέληση του στη Ν. Σμύρνη Αττικής παρεάκι με άλλα γατουνια!! χε χε χε:P:P:P

αυτό για τις σοκολατόπιτες τα κέικ σοκολάτας και ότι έχει σοκολάτα μη το λέτε δυνατα.... από μένα το μάθατε...

Αααα για σύνελθε αγαπητή γιατί μια μέρα.. πάπαλα.. Μάρκος. Και θα ψάχνεις εις τας Αθήνας!!! Θα κανονίσω να ερωτευτεί την Νάλα μου και τότε θα κατοικεί με την θέληση του στη Ν. Σμύρνη Αττικής παρεάκι με άλλα γατουνια!! χε χε χε:P:P:P

Νέα Σμύρνη είσαι??? Αααα πολύ ωραία μας βολέυεις! Εχώ 2 φίλους που μένουν εκεί!!! Ζορίτσα εσύ Νάλα εγώ Σεβάχ!

Θα αφήσουμε όμως και κάτι ε! Μην είμαστε πλεονέκτες!:P

Όχι καθόλου. Τα γατιά σου είναι προηγμένα μοντέλα. Εχουν βγει με αντικλεπτικο...

κι αλλο?2 εχω!!
Ερως
attachment.php

Μελανωρ
attachment.php

α μαλισταααα:hmm::hmm::hmm::hmm:θα το εχω στα υπ'οψην!!!;););)
Σε σενα μπηκε αυτο το μηνημα???:blink::blink::blink:
Το ξερω πως εχεις...
δεν καταλαβα πως εγραψα σε σενα αυτο...την Αλια ηθελα...

αυτό για τις σοκολατόπιτες τα κέικ σοκολάτας και ότι έχει σοκολάτα μη το λέτε δυνατα.... από μένα το μάθατε...

Το είχε αναφέρει κάποια στιγμή και η staman άρα μην ανησυχεις! ;)

Εεεεεεππππ τι γινεται εδω;Ο Σειριος μου ειπε οτι διαβαζε κατι υποπτα μηνυματα οσο ημουν στο μπανιο...

Νέα Σμύρνη είσαι??? Αααα πολύ ωραία μας βολέυεις! Εχώ 2 φίλους που μένουν εκεί!!! Ζορίτσα εσύ Νάλα εγώ Σεβάχ!

σηλαδη αφηνετε Τιμυ και Λουση και Περση?ααααα
τυλιξτε τα παρακαλω(για εξω)!!θα τα παρω εγω!!!:P:lol::lol::lol:

Εεεεεεππππ τι γινεται εδω;Ο Σειριος μου ειπε οτι διαβαζε κατι υποπτα μηνυματα οσο ημουν στο μπανιο...

Ωχ! Μας πιάσανε! :blink::blink:

Ε....εγώ έχω κάτι δουλίτσες να πάω να κάνω.... :whistle::whistle:

σηλαδη αφηνετε Τιμυ και Λουση και Περση?ααααα
τυλιξτε τα παρακαλω(για εξω)!!θα τα παρω εγω!!!:P:lol::lol::lol:

Έφτασεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :lol::lol::lol::lol:

Σε σενα μπηκε αυτο το μηνημα???:blink::blink::blink:
Το ξερω πως εχεις...
δεν καταλαβα πως εγραψα σε σενα αυτο...την Αλια ηθελα...
παρεξηγησις!!!!εμ ειπα κι εγω!!!τοσο καιρο μιλαμε!!!δεν ξερει τα γατια μουυυυυυυ

:lol::lol::lol:

Λίγο έλειψα κ έχει γεμίσει η σελίδα υποψήφια θύματα απαγωγής:D:up:

συμφωνω!!!
συμφωνω...!!!
ουψ...μας πιασανε...:lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back