staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:58 Η staman2 έγραψε: #4.341 03-11-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Όχι καθόλου. Τα γατιά σου είναι προηγμένα μοντέλα. Εχουν βγει με αντικλεπτικο... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε όοοοοχι. Αν με βάλουν κάτω αυτά και βγάλουν το άχτι τους με τα δαγκώματα και δεν καταφέρω να απαγάγω πριν πριν ε τότε που είναι η δίκαια ανταλλαγή? Ευχαριστώ ευχαριστώ!!! (καλέ ποιος της είπε για την Νάλα? Δεν είπαμε να τα λέμε ψυθιριστά μην μας πάρει κανείς χαμπάρι?) Οσο για την Λούση λυπόμαστε αλλά δεν ανησυχούμε. Μια σοκολατόπιτα υπόθεση ειναι. Click για ανάπτυξη... Αααα μας πήρατε είδηση??? Ποιος άτιμος ενημέρωσε ότι η Λούση μας πουλάει την ψυχή της για ένα ξεροκόμματο? Ποσο μάλλον για σοκολατόπιτα??? Θα το πληρώσεις άτιμη... νονά... Καλά θα δείτε θα της βάλω κολλάρο με καρφιά κ φυτευτά άγρια δόντια!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλα...η Λουση ειναι το τελευταιο πραγμα που με ανησηχει...αγαπαω και τα σκυλακια και αυτα το καταλαβαινουν...εξαλου θα βρει ησυχεια και θα το χαιρεται...να την παρω τη Ναλα... Click για ανάπτυξη... Καλά καλά,,, Ζορίτσα!!! Θα εξαφανιστεί μια μέρα ο Μάρκο... από τας εξοχάς κ θα γίνει Αθηναιος!!! Και ερωτευμένος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:59 Η moukelis έγραψε: #4.342 03-11-08 14:59 Ναι ναι κατα γαταλαβα λοιπον,σχεδιαζετε να κλεψετε τον λουκουμα μου;Πανω απο το πτωμα μου(και πανω απο 10 ωρες ταξιδι με το καραβι,χιχιχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η staman2 έγραψε: #4.343 03-11-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κι αλλο?2 εχω!! Ερως Μελανωρ α μαλιστααααθα το εχω στα υπ'οψην!!! Click για ανάπτυξη... Δανάηηηη!!! Τι κουκλιά ειναι αυτά. Τι ομορφιά ο Έρωτας. και ο Μελάνωρας δεν πάει πίσω!!!Να τα χαίρεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η zorica έγραψε: #4.344 03-11-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παρεξηγησις!!!!εμ ειπα κι εγω!!!τοσο καιρο μιλαμε!!!δεν ξερει τα γατια μουυυυυυυ Click για ανάπτυξη... Μη κλες σου ειπα λογο βιασηνης μπηκε αυτο..αφου μιλαγαμε και οι 3 μαζι... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λίγο έλειψα κ έχει γεμίσει η σελίδα υποψήφια θύματα απαγωγής Click για ανάπτυξη... Νομιζα πως εφυγες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:01 Η aalyah έγραψε: #4.345 03-11-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα μας πήρατε είδηση??? Ποιος άτιμος ενημέρωσε ότι η Λούση μας πουλάει την ψυχή της για ένα ξεροκόμματο? Ποσο μάλλον για σοκολατόπιτα??? Θα το πληρώσεις άτιμη... νονά... Καλά θα δείτε θα της βάλω κολλάρο με καρφιά κ φυτευτά άγρια δόντια!!! Καλά καλά,,, Ζορίτσα!!! Θα εξαφανιστεί μια μέρα ο Μάρκο... από τας εξοχάς κ θα γίνει Αθηναιος!!! Και ερωτευμένος... Click για ανάπτυξη... Εσεις κυρία μου σε ένα άλο θέμα. Την δώσατε στεγνά την καημένη την Λούση! Ωραία αν έρθει σε σένα ο Μάρκος θα τον απαγάγω ΚΑΙ αυτόν!! Μουυυχαχαχαχαχα (σατανικο γελιο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:02 Η prince έγραψε: #4.346 03-11-08 15:02 παραδιδω μαθήματα αντικλεπτικού.... πληρωμή: 1πακέτο χανζαπλάστ και μερικές λιχουδιές για τα μικρά μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:02 Η aalyah έγραψε: #4.347 03-11-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι κατα γαταλαβα λοιπον,σχεδιαζετε να κλεψετε τον λουκουμα μου;Πανω απο το πτωμα μου(και πανω απο 10 ωρες ταξιδι με το καραβι,χιχιχι) Click για ανάπτυξη... Κοίτα εγώ αν κάνω 10 ώρες ταξίδι θα κλέψω και τον λουκουμά σου και το σοκολατάκι σου! Ε μην πηγαινοέρχομαι. Μ'ενα σμπάρο δυο τριγώνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η zorica έγραψε: #4.348 03-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από prince: παραδιδω μαθήματα αντικλεπτικού.... πληρωμή: 1πακέτο χανζαπλάστ και μερικές λιχουδιές για τα μικρά μου!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:04 Η aalyah έγραψε: #4.349 03-11-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από prince: παραδιδω μαθήματα αντικλεπτικού.... πληρωμή: 1πακέτο χανζαπλάστ και μερικές λιχουδιές για τα μικρά μου!! Click για ανάπτυξη... Ε....έχει και πρακτική το μάθημα? Η μόνο θεωρία? Γιατί αν έχει πρακτική μάλλον χρειαζόμαστε παραπάνω πακέτα χανζαπλαστ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:05 Ο πυρροθριξ: #4.350 03-11-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δανάηηηη!!! Τι κουκλιά ειναι αυτά. Τι ομορφιά ο Έρωτας. και ο Μελάνωρας δεν πάει πίσω!!!Να τα χαίρεσαι!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε πολυ Αναστασακο!!!!απο κοντα ειναι πολυ πιο ομορφα!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Μη κλες σου ειπα λογο βιασηνης μπηκε αυτο..αφου μιλαγαμε και οι 3 μαζι... Click για ανάπτυξη... καλα τεκνον μου!!!!σε συγχωρω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:05 Η zorica έγραψε: #4.351 03-11-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε....έχει και πρακτική το μάθημα? Η μόνο θεωρία? Γιατί αν έχει πρακτική μάλλον χρειαζόμαστε παραπάνω πακέτα χανζαπλαστ.... Click για ανάπτυξη... Τη στολη αυτη που τη βαριεμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:07 Η staman2 έγραψε: #4.352 03-11-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εσεις κυρία μου σε ένα άλο θέμα. Την δώσατε στεγνά την καημένη την Λούση! Ωραία αν έρθει σε σένα ο Μάρκος θα τον απαγάγω ΚΑΙ αυτόν!! Μουυυχαχαχαχαχα (σατανικο γελιο) Click για ανάπτυξη... Εεε καλά είπαμε κι εμείς να αναφέρουμε την αδυναμία της στις λιχουδιές κι όχι μόνον. Επρεπε να το πάρετε τοις μετρητοίς και να καταστρώσετε κ σχέδιο απαγωγής??? Ντροπής πράγματα!!! Και ο καημένος ο Σείριος τι σας φταίει που είναι κ νησιώτης τώρα τελευταία κ ρομαντικός νέος??? εεεε??? Δωράκι,,, καλέ ακούς? Σου κλέβουν το παιδί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η moukelis έγραψε: #4.353 03-11-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Κοίτα εγώ αν κάνω 10 ώρες ταξίδι θα κλέψω και τον λουκουμά σου και το σοκολατάκι σου! Ε μην πηγαινοέρχομαι. Μ'ενα σμπάρο δυο τριγώνια Click για ανάπτυξη... Οχι όχι και θα με αφησεις αγατη εδω στην ακρη της Ελλαδας;ΚΑΙ τον λουκουμα ΚΑΙ το σοκολατακι μου;;;;;;;;;;;;;:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:09 Η prince έγραψε: #4.354 03-11-08 15:09 1 πακέτο χανζαπλάστ ανα γάτα που αναλαμβάνω.... για την πρακτική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:11 Η zorica έγραψε: #4.355 03-11-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα μας πήρατε είδηση??? Ποιος άτιμος ενημέρωσε ότι η Λούση μας πουλάει την ψυχή της για ένα ξεροκόμματο? Ποσο μάλλον για σοκολατόπιτα??? Θα το πληρώσεις άτιμη... νονά... Καλά θα δείτε θα της βάλω κολλάρο με καρφιά κ φυτευτά άγρια δόντια!!! Καλά καλά,,, Ζορίτσα!!! Θα εξαφανιστεί μια μέρα ο Μάρκο... από τας εξοχάς κ θα γίνει Αθηναιος!!! Και ερωτευμένος... Click για ανάπτυξη... καλε........πλακα εκανα...αλλα τη Ναλα τη θελω!!! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εσεις κυρία μου σε ένα άλο θέμα. Την δώσατε στεγνά την καημένη την Λούση! Ωραία αν έρθει σε σένα ο Μάρκος θα τον απαγάγω ΚΑΙ αυτόν!! Μουυυχαχαχαχαχα (σατανικο γελιο) Click για ανάπτυξη... Τι!!!??? συνεργατες να σου τιχουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:12 Η zorica έγραψε: #4.356 03-11-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι όχι και θα με αφησεις αγατη εδω στην ακρη της Ελλαδας;ΚΑΙ τον λουκουμα ΚΑΙ το σοκολατακι μου;;;;;;;;;;;;;:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... καλα εγω το αλλαζω...θα παρω την Μοιρα...μονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:12 Η aalyah έγραψε: #4.357 03-11-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από zorica: καλε........πλακα εκανα...αλλα τη Ναλα τη θελω!!! Τι!!!??? συνεργατες να σου τιχουν!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ για να στον φέρω πίσω! Πακέτο με την Νάλα! Εγώ για μένα θα κρατήσω τον Σεβαχ!!! Αμέσως πια να με παρεξηγήσουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:14 Η aalyah έγραψε: #4.358 03-11-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι όχι και θα με αφησεις αγατη εδω στην ακρη της Ελλαδας;ΚΑΙ τον λουκουμα ΚΑΙ το σοκολατακι μου;;;;;;;;;;;;;:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Καλά ναι έχεις δίκιο. Για την Δώρα δεν είναι δίκαιο. Είναι στην άκρη της ελλάδας μην είναι και μόνη της. Δωράκι δεν θα τα πάρουμε αλλά ίσως να ζητιανέψω σοκολατάκι εν καιρώ! Αρχική Δημοσίευση από prince: 1 πακέτο χανζαπλάστ ανα γάτα που αναλαμβάνω.... για την πρακτική.. Click για ανάπτυξη... Χμμ....και μια στολή μην πω για τον καθένα μας όπως λέει και η ζορίτσα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:14 Η zorica έγραψε: #4.359 03-11-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ για να στον φέρω πίσω! Πακέτο με την Νάλα! Εγώ για μένα θα κρατήσω τον Σεβαχ!!! Αμέσως πια να με παρεξηγήσουν!! Click για ανάπτυξη... Αγγελε μου εσυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:15 Η elvenstar: #4.360 03-11-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά θα δείτε θα της βάλω κολλάρο με καρφιά κ φυτευτά άγρια δόντια!!! Click για ανάπτυξη... Να της βάλεις ένα αυτοκόλλητο που να έχει μυτερά δόντια με σάλια να δεις μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 216 217 218 219 220 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 218 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 218 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Όχι καθόλου. Τα γατιά σου είναι προηγμένα μοντέλα. Εχουν βγει με αντικλεπτικο... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε όοοοοχι. Αν με βάλουν κάτω αυτά και βγάλουν το άχτι τους με τα δαγκώματα και δεν καταφέρω να απαγάγω πριν πριν ε τότε που είναι η δίκαια ανταλλαγή? Ευχαριστώ ευχαριστώ!!! (καλέ ποιος της είπε για την Νάλα? Δεν είπαμε να τα λέμε ψυθιριστά μην μας πάρει κανείς χαμπάρι?) Οσο για την Λούση λυπόμαστε αλλά δεν ανησυχούμε. Μια σοκολατόπιτα υπόθεση ειναι. Click για ανάπτυξη... Αααα μας πήρατε είδηση??? Ποιος άτιμος ενημέρωσε ότι η Λούση μας πουλάει την ψυχή της για ένα ξεροκόμματο? Ποσο μάλλον για σοκολατόπιτα??? Θα το πληρώσεις άτιμη... νονά... Καλά θα δείτε θα της βάλω κολλάρο με καρφιά κ φυτευτά άγρια δόντια!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλα...η Λουση ειναι το τελευταιο πραγμα που με ανησηχει...αγαπαω και τα σκυλακια και αυτα το καταλαβαινουν...εξαλου θα βρει ησυχεια και θα το χαιρεται...να την παρω τη Ναλα... Click για ανάπτυξη... Καλά καλά,,, Ζορίτσα!!! Θα εξαφανιστεί μια μέρα ο Μάρκο... από τας εξοχάς κ θα γίνει Αθηναιος!!! Και ερωτευμένος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:59 Η moukelis έγραψε: #4.342 03-11-08 14:59 Ναι ναι κατα γαταλαβα λοιπον,σχεδιαζετε να κλεψετε τον λουκουμα μου;Πανω απο το πτωμα μου(και πανω απο 10 ωρες ταξιδι με το καραβι,χιχιχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η staman2 έγραψε: #4.343 03-11-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κι αλλο?2 εχω!! Ερως Μελανωρ α μαλιστααααθα το εχω στα υπ'οψην!!! Click για ανάπτυξη... Δανάηηηη!!! Τι κουκλιά ειναι αυτά. Τι ομορφιά ο Έρωτας. και ο Μελάνωρας δεν πάει πίσω!!!Να τα χαίρεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η zorica έγραψε: #4.344 03-11-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παρεξηγησις!!!!εμ ειπα κι εγω!!!τοσο καιρο μιλαμε!!!δεν ξερει τα γατια μουυυυυυυ Click για ανάπτυξη... Μη κλες σου ειπα λογο βιασηνης μπηκε αυτο..αφου μιλαγαμε και οι 3 μαζι... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λίγο έλειψα κ έχει γεμίσει η σελίδα υποψήφια θύματα απαγωγής Click για ανάπτυξη... Νομιζα πως εφυγες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:01 Η aalyah έγραψε: #4.345 03-11-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα μας πήρατε είδηση??? Ποιος άτιμος ενημέρωσε ότι η Λούση μας πουλάει την ψυχή της για ένα ξεροκόμματο? Ποσο μάλλον για σοκολατόπιτα??? Θα το πληρώσεις άτιμη... νονά... Καλά θα δείτε θα της βάλω κολλάρο με καρφιά κ φυτευτά άγρια δόντια!!! Καλά καλά,,, Ζορίτσα!!! Θα εξαφανιστεί μια μέρα ο Μάρκο... από τας εξοχάς κ θα γίνει Αθηναιος!!! Και ερωτευμένος... Click για ανάπτυξη... Εσεις κυρία μου σε ένα άλο θέμα. Την δώσατε στεγνά την καημένη την Λούση! Ωραία αν έρθει σε σένα ο Μάρκος θα τον απαγάγω ΚΑΙ αυτόν!! Μουυυχαχαχαχαχα (σατανικο γελιο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:02 Η prince έγραψε: #4.346 03-11-08 15:02 παραδιδω μαθήματα αντικλεπτικού.... πληρωμή: 1πακέτο χανζαπλάστ και μερικές λιχουδιές για τα μικρά μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:02 Η aalyah έγραψε: #4.347 03-11-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι κατα γαταλαβα λοιπον,σχεδιαζετε να κλεψετε τον λουκουμα μου;Πανω απο το πτωμα μου(και πανω απο 10 ωρες ταξιδι με το καραβι,χιχιχι) Click για ανάπτυξη... Κοίτα εγώ αν κάνω 10 ώρες ταξίδι θα κλέψω και τον λουκουμά σου και το σοκολατάκι σου! Ε μην πηγαινοέρχομαι. Μ'ενα σμπάρο δυο τριγώνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η zorica έγραψε: #4.348 03-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από prince: παραδιδω μαθήματα αντικλεπτικού.... πληρωμή: 1πακέτο χανζαπλάστ και μερικές λιχουδιές για τα μικρά μου!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:04 Η aalyah έγραψε: #4.349 03-11-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από prince: παραδιδω μαθήματα αντικλεπτικού.... πληρωμή: 1πακέτο χανζαπλάστ και μερικές λιχουδιές για τα μικρά μου!! Click για ανάπτυξη... Ε....έχει και πρακτική το μάθημα? Η μόνο θεωρία? Γιατί αν έχει πρακτική μάλλον χρειαζόμαστε παραπάνω πακέτα χανζαπλαστ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:05 Ο πυρροθριξ: #4.350 03-11-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δανάηηηη!!! Τι κουκλιά ειναι αυτά. Τι ομορφιά ο Έρωτας. και ο Μελάνωρας δεν πάει πίσω!!!Να τα χαίρεσαι!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε πολυ Αναστασακο!!!!απο κοντα ειναι πολυ πιο ομορφα!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Μη κλες σου ειπα λογο βιασηνης μπηκε αυτο..αφου μιλαγαμε και οι 3 μαζι... Click για ανάπτυξη... καλα τεκνον μου!!!!σε συγχωρω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:05 Η zorica έγραψε: #4.351 03-11-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε....έχει και πρακτική το μάθημα? Η μόνο θεωρία? Γιατί αν έχει πρακτική μάλλον χρειαζόμαστε παραπάνω πακέτα χανζαπλαστ.... Click για ανάπτυξη... Τη στολη αυτη που τη βαριεμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:07 Η staman2 έγραψε: #4.352 03-11-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εσεις κυρία μου σε ένα άλο θέμα. Την δώσατε στεγνά την καημένη την Λούση! Ωραία αν έρθει σε σένα ο Μάρκος θα τον απαγάγω ΚΑΙ αυτόν!! Μουυυχαχαχαχαχα (σατανικο γελιο) Click για ανάπτυξη... Εεε καλά είπαμε κι εμείς να αναφέρουμε την αδυναμία της στις λιχουδιές κι όχι μόνον. Επρεπε να το πάρετε τοις μετρητοίς και να καταστρώσετε κ σχέδιο απαγωγής??? Ντροπής πράγματα!!! Και ο καημένος ο Σείριος τι σας φταίει που είναι κ νησιώτης τώρα τελευταία κ ρομαντικός νέος??? εεεε??? Δωράκι,,, καλέ ακούς? Σου κλέβουν το παιδί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η moukelis έγραψε: #4.353 03-11-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Κοίτα εγώ αν κάνω 10 ώρες ταξίδι θα κλέψω και τον λουκουμά σου και το σοκολατάκι σου! Ε μην πηγαινοέρχομαι. Μ'ενα σμπάρο δυο τριγώνια Click για ανάπτυξη... Οχι όχι και θα με αφησεις αγατη εδω στην ακρη της Ελλαδας;ΚΑΙ τον λουκουμα ΚΑΙ το σοκολατακι μου;;;;;;;;;;;;;:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:09 Η prince έγραψε: #4.354 03-11-08 15:09 1 πακέτο χανζαπλάστ ανα γάτα που αναλαμβάνω.... για την πρακτική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:11 Η zorica έγραψε: #4.355 03-11-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα μας πήρατε είδηση??? Ποιος άτιμος ενημέρωσε ότι η Λούση μας πουλάει την ψυχή της για ένα ξεροκόμματο? Ποσο μάλλον για σοκολατόπιτα??? Θα το πληρώσεις άτιμη... νονά... Καλά θα δείτε θα της βάλω κολλάρο με καρφιά κ φυτευτά άγρια δόντια!!! Καλά καλά,,, Ζορίτσα!!! Θα εξαφανιστεί μια μέρα ο Μάρκο... από τας εξοχάς κ θα γίνει Αθηναιος!!! Και ερωτευμένος... Click για ανάπτυξη... καλε........πλακα εκανα...αλλα τη Ναλα τη θελω!!! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εσεις κυρία μου σε ένα άλο θέμα. Την δώσατε στεγνά την καημένη την Λούση! Ωραία αν έρθει σε σένα ο Μάρκος θα τον απαγάγω ΚΑΙ αυτόν!! Μουυυχαχαχαχαχα (σατανικο γελιο) Click για ανάπτυξη... Τι!!!??? συνεργατες να σου τιχουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:12 Η zorica έγραψε: #4.356 03-11-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι όχι και θα με αφησεις αγατη εδω στην ακρη της Ελλαδας;ΚΑΙ τον λουκουμα ΚΑΙ το σοκολατακι μου;;;;;;;;;;;;;:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... καλα εγω το αλλαζω...θα παρω την Μοιρα...μονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:12 Η aalyah έγραψε: #4.357 03-11-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από zorica: καλε........πλακα εκανα...αλλα τη Ναλα τη θελω!!! Τι!!!??? συνεργατες να σου τιχουν!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ για να στον φέρω πίσω! Πακέτο με την Νάλα! Εγώ για μένα θα κρατήσω τον Σεβαχ!!! Αμέσως πια να με παρεξηγήσουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:14 Η aalyah έγραψε: #4.358 03-11-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι όχι και θα με αφησεις αγατη εδω στην ακρη της Ελλαδας;ΚΑΙ τον λουκουμα ΚΑΙ το σοκολατακι μου;;;;;;;;;;;;;:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Καλά ναι έχεις δίκιο. Για την Δώρα δεν είναι δίκαιο. Είναι στην άκρη της ελλάδας μην είναι και μόνη της. Δωράκι δεν θα τα πάρουμε αλλά ίσως να ζητιανέψω σοκολατάκι εν καιρώ! Αρχική Δημοσίευση από prince: 1 πακέτο χανζαπλάστ ανα γάτα που αναλαμβάνω.... για την πρακτική.. Click για ανάπτυξη... Χμμ....και μια στολή μην πω για τον καθένα μας όπως λέει και η ζορίτσα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:14 Η zorica έγραψε: #4.359 03-11-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ για να στον φέρω πίσω! Πακέτο με την Νάλα! Εγώ για μένα θα κρατήσω τον Σεβαχ!!! Αμέσως πια να με παρεξηγήσουν!! Click για ανάπτυξη... Αγγελε μου εσυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:15 Η elvenstar: #4.360 03-11-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά θα δείτε θα της βάλω κολλάρο με καρφιά κ φυτευτά άγρια δόντια!!! Click για ανάπτυξη... Να της βάλεις ένα αυτοκόλλητο που να έχει μυτερά δόντια με σάλια να δεις μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 216 217 218 219 220 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 218 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 218 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι ναι κατα γαταλαβα λοιπον,σχεδιαζετε να κλεψετε τον λουκουμα μου;Πανω απο το πτωμα μου(και πανω απο 10 ωρες ταξιδι με το καραβι,χιχιχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η staman2 έγραψε: #4.343 03-11-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κι αλλο?2 εχω!! Ερως Μελανωρ α μαλιστααααθα το εχω στα υπ'οψην!!! Click για ανάπτυξη... Δανάηηηη!!! Τι κουκλιά ειναι αυτά. Τι ομορφιά ο Έρωτας. και ο Μελάνωρας δεν πάει πίσω!!!Να τα χαίρεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η zorica έγραψε: #4.344 03-11-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παρεξηγησις!!!!εμ ειπα κι εγω!!!τοσο καιρο μιλαμε!!!δεν ξερει τα γατια μουυυυυυυ Click για ανάπτυξη... Μη κλες σου ειπα λογο βιασηνης μπηκε αυτο..αφου μιλαγαμε και οι 3 μαζι... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λίγο έλειψα κ έχει γεμίσει η σελίδα υποψήφια θύματα απαγωγής Click για ανάπτυξη... Νομιζα πως εφυγες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:01 Η aalyah έγραψε: #4.345 03-11-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα μας πήρατε είδηση??? Ποιος άτιμος ενημέρωσε ότι η Λούση μας πουλάει την ψυχή της για ένα ξεροκόμματο? Ποσο μάλλον για σοκολατόπιτα??? Θα το πληρώσεις άτιμη... νονά... Καλά θα δείτε θα της βάλω κολλάρο με καρφιά κ φυτευτά άγρια δόντια!!! Καλά καλά,,, Ζορίτσα!!! Θα εξαφανιστεί μια μέρα ο Μάρκο... από τας εξοχάς κ θα γίνει Αθηναιος!!! Και ερωτευμένος... Click για ανάπτυξη... Εσεις κυρία μου σε ένα άλο θέμα. Την δώσατε στεγνά την καημένη την Λούση! Ωραία αν έρθει σε σένα ο Μάρκος θα τον απαγάγω ΚΑΙ αυτόν!! Μουυυχαχαχαχαχα (σατανικο γελιο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:02 Η prince έγραψε: #4.346 03-11-08 15:02 παραδιδω μαθήματα αντικλεπτικού.... πληρωμή: 1πακέτο χανζαπλάστ και μερικές λιχουδιές για τα μικρά μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:02 Η aalyah έγραψε: #4.347 03-11-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι κατα γαταλαβα λοιπον,σχεδιαζετε να κλεψετε τον λουκουμα μου;Πανω απο το πτωμα μου(και πανω απο 10 ωρες ταξιδι με το καραβι,χιχιχι) Click για ανάπτυξη... Κοίτα εγώ αν κάνω 10 ώρες ταξίδι θα κλέψω και τον λουκουμά σου και το σοκολατάκι σου! Ε μην πηγαινοέρχομαι. Μ'ενα σμπάρο δυο τριγώνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η zorica έγραψε: #4.348 03-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από prince: παραδιδω μαθήματα αντικλεπτικού.... πληρωμή: 1πακέτο χανζαπλάστ και μερικές λιχουδιές για τα μικρά μου!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:04 Η aalyah έγραψε: #4.349 03-11-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από prince: παραδιδω μαθήματα αντικλεπτικού.... πληρωμή: 1πακέτο χανζαπλάστ και μερικές λιχουδιές για τα μικρά μου!! Click για ανάπτυξη... Ε....έχει και πρακτική το μάθημα? Η μόνο θεωρία? Γιατί αν έχει πρακτική μάλλον χρειαζόμαστε παραπάνω πακέτα χανζαπλαστ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:05 Ο πυρροθριξ: #4.350 03-11-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δανάηηηη!!! Τι κουκλιά ειναι αυτά. Τι ομορφιά ο Έρωτας. και ο Μελάνωρας δεν πάει πίσω!!!Να τα χαίρεσαι!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε πολυ Αναστασακο!!!!απο κοντα ειναι πολυ πιο ομορφα!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Μη κλες σου ειπα λογο βιασηνης μπηκε αυτο..αφου μιλαγαμε και οι 3 μαζι... Click για ανάπτυξη... καλα τεκνον μου!!!!σε συγχωρω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:05 Η zorica έγραψε: #4.351 03-11-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε....έχει και πρακτική το μάθημα? Η μόνο θεωρία? Γιατί αν έχει πρακτική μάλλον χρειαζόμαστε παραπάνω πακέτα χανζαπλαστ.... Click για ανάπτυξη... Τη στολη αυτη που τη βαριεμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:07 Η staman2 έγραψε: #4.352 03-11-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εσεις κυρία μου σε ένα άλο θέμα. Την δώσατε στεγνά την καημένη την Λούση! Ωραία αν έρθει σε σένα ο Μάρκος θα τον απαγάγω ΚΑΙ αυτόν!! Μουυυχαχαχαχαχα (σατανικο γελιο) Click για ανάπτυξη... Εεε καλά είπαμε κι εμείς να αναφέρουμε την αδυναμία της στις λιχουδιές κι όχι μόνον. Επρεπε να το πάρετε τοις μετρητοίς και να καταστρώσετε κ σχέδιο απαγωγής??? Ντροπής πράγματα!!! Και ο καημένος ο Σείριος τι σας φταίει που είναι κ νησιώτης τώρα τελευταία κ ρομαντικός νέος??? εεεε??? Δωράκι,,, καλέ ακούς? Σου κλέβουν το παιδί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η moukelis έγραψε: #4.353 03-11-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Κοίτα εγώ αν κάνω 10 ώρες ταξίδι θα κλέψω και τον λουκουμά σου και το σοκολατάκι σου! Ε μην πηγαινοέρχομαι. Μ'ενα σμπάρο δυο τριγώνια Click για ανάπτυξη... Οχι όχι και θα με αφησεις αγατη εδω στην ακρη της Ελλαδας;ΚΑΙ τον λουκουμα ΚΑΙ το σοκολατακι μου;;;;;;;;;;;;;:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:09 Η prince έγραψε: #4.354 03-11-08 15:09 1 πακέτο χανζαπλάστ ανα γάτα που αναλαμβάνω.... για την πρακτική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:11 Η zorica έγραψε: #4.355 03-11-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα μας πήρατε είδηση??? Ποιος άτιμος ενημέρωσε ότι η Λούση μας πουλάει την ψυχή της για ένα ξεροκόμματο? Ποσο μάλλον για σοκολατόπιτα??? Θα το πληρώσεις άτιμη... νονά... Καλά θα δείτε θα της βάλω κολλάρο με καρφιά κ φυτευτά άγρια δόντια!!! Καλά καλά,,, Ζορίτσα!!! Θα εξαφανιστεί μια μέρα ο Μάρκο... από τας εξοχάς κ θα γίνει Αθηναιος!!! Και ερωτευμένος... Click για ανάπτυξη... καλε........πλακα εκανα...αλλα τη Ναλα τη θελω!!! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εσεις κυρία μου σε ένα άλο θέμα. Την δώσατε στεγνά την καημένη την Λούση! Ωραία αν έρθει σε σένα ο Μάρκος θα τον απαγάγω ΚΑΙ αυτόν!! Μουυυχαχαχαχαχα (σατανικο γελιο) Click για ανάπτυξη... Τι!!!??? συνεργατες να σου τιχουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:12 Η zorica έγραψε: #4.356 03-11-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι όχι και θα με αφησεις αγατη εδω στην ακρη της Ελλαδας;ΚΑΙ τον λουκουμα ΚΑΙ το σοκολατακι μου;;;;;;;;;;;;;:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... καλα εγω το αλλαζω...θα παρω την Μοιρα...μονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:12 Η aalyah έγραψε: #4.357 03-11-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από zorica: καλε........πλακα εκανα...αλλα τη Ναλα τη θελω!!! Τι!!!??? συνεργατες να σου τιχουν!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ για να στον φέρω πίσω! Πακέτο με την Νάλα! Εγώ για μένα θα κρατήσω τον Σεβαχ!!! Αμέσως πια να με παρεξηγήσουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:14 Η aalyah έγραψε: #4.358 03-11-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι όχι και θα με αφησεις αγατη εδω στην ακρη της Ελλαδας;ΚΑΙ τον λουκουμα ΚΑΙ το σοκολατακι μου;;;;;;;;;;;;;:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Καλά ναι έχεις δίκιο. Για την Δώρα δεν είναι δίκαιο. Είναι στην άκρη της ελλάδας μην είναι και μόνη της. Δωράκι δεν θα τα πάρουμε αλλά ίσως να ζητιανέψω σοκολατάκι εν καιρώ! Αρχική Δημοσίευση από prince: 1 πακέτο χανζαπλάστ ανα γάτα που αναλαμβάνω.... για την πρακτική.. Click για ανάπτυξη... Χμμ....και μια στολή μην πω για τον καθένα μας όπως λέει και η ζορίτσα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:14 Η zorica έγραψε: #4.359 03-11-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ για να στον φέρω πίσω! Πακέτο με την Νάλα! Εγώ για μένα θα κρατήσω τον Σεβαχ!!! Αμέσως πια να με παρεξηγήσουν!! Click για ανάπτυξη... Αγγελε μου εσυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:15 Η elvenstar: #4.360 03-11-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά θα δείτε θα της βάλω κολλάρο με καρφιά κ φυτευτά άγρια δόντια!!! Click για ανάπτυξη... Να της βάλεις ένα αυτοκόλλητο που να έχει μυτερά δόντια με σάλια να δεις μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 216 217 218 219 220 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 218 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 218 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κι αλλο?2 εχω!! Ερως Μελανωρ α μαλιστααααθα το εχω στα υπ'οψην!!! Click για ανάπτυξη... Δανάηηηη!!! Τι κουκλιά ειναι αυτά. Τι ομορφιά ο Έρωτας. και ο Μελάνωρας δεν πάει πίσω!!!Να τα χαίρεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η zorica έγραψε: #4.344 03-11-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παρεξηγησις!!!!εμ ειπα κι εγω!!!τοσο καιρο μιλαμε!!!δεν ξερει τα γατια μουυυυυυυ Click για ανάπτυξη... Μη κλες σου ειπα λογο βιασηνης μπηκε αυτο..αφου μιλαγαμε και οι 3 μαζι... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λίγο έλειψα κ έχει γεμίσει η σελίδα υποψήφια θύματα απαγωγής Click για ανάπτυξη... Νομιζα πως εφυγες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:01 Η aalyah έγραψε: #4.345 03-11-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα μας πήρατε είδηση??? Ποιος άτιμος ενημέρωσε ότι η Λούση μας πουλάει την ψυχή της για ένα ξεροκόμματο? Ποσο μάλλον για σοκολατόπιτα??? Θα το πληρώσεις άτιμη... νονά... Καλά θα δείτε θα της βάλω κολλάρο με καρφιά κ φυτευτά άγρια δόντια!!! Καλά καλά,,, Ζορίτσα!!! Θα εξαφανιστεί μια μέρα ο Μάρκο... από τας εξοχάς κ θα γίνει Αθηναιος!!! Και ερωτευμένος... Click για ανάπτυξη... Εσεις κυρία μου σε ένα άλο θέμα. Την δώσατε στεγνά την καημένη την Λούση! Ωραία αν έρθει σε σένα ο Μάρκος θα τον απαγάγω ΚΑΙ αυτόν!! Μουυυχαχαχαχαχα (σατανικο γελιο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:02 Η prince έγραψε: #4.346 03-11-08 15:02 παραδιδω μαθήματα αντικλεπτικού.... πληρωμή: 1πακέτο χανζαπλάστ και μερικές λιχουδιές για τα μικρά μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:02 Η aalyah έγραψε: #4.347 03-11-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι κατα γαταλαβα λοιπον,σχεδιαζετε να κλεψετε τον λουκουμα μου;Πανω απο το πτωμα μου(και πανω απο 10 ωρες ταξιδι με το καραβι,χιχιχι) Click για ανάπτυξη... Κοίτα εγώ αν κάνω 10 ώρες ταξίδι θα κλέψω και τον λουκουμά σου και το σοκολατάκι σου! Ε μην πηγαινοέρχομαι. Μ'ενα σμπάρο δυο τριγώνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η zorica έγραψε: #4.348 03-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από prince: παραδιδω μαθήματα αντικλεπτικού.... πληρωμή: 1πακέτο χανζαπλάστ και μερικές λιχουδιές για τα μικρά μου!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:04 Η aalyah έγραψε: #4.349 03-11-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από prince: παραδιδω μαθήματα αντικλεπτικού.... πληρωμή: 1πακέτο χανζαπλάστ και μερικές λιχουδιές για τα μικρά μου!! Click για ανάπτυξη... Ε....έχει και πρακτική το μάθημα? Η μόνο θεωρία? Γιατί αν έχει πρακτική μάλλον χρειαζόμαστε παραπάνω πακέτα χανζαπλαστ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:05 Ο πυρροθριξ: #4.350 03-11-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δανάηηηη!!! Τι κουκλιά ειναι αυτά. Τι ομορφιά ο Έρωτας. και ο Μελάνωρας δεν πάει πίσω!!!Να τα χαίρεσαι!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε πολυ Αναστασακο!!!!απο κοντα ειναι πολυ πιο ομορφα!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Μη κλες σου ειπα λογο βιασηνης μπηκε αυτο..αφου μιλαγαμε και οι 3 μαζι... Click για ανάπτυξη... καλα τεκνον μου!!!!σε συγχωρω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:05 Η zorica έγραψε: #4.351 03-11-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε....έχει και πρακτική το μάθημα? Η μόνο θεωρία? Γιατί αν έχει πρακτική μάλλον χρειαζόμαστε παραπάνω πακέτα χανζαπλαστ.... Click για ανάπτυξη... Τη στολη αυτη που τη βαριεμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:07 Η staman2 έγραψε: #4.352 03-11-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εσεις κυρία μου σε ένα άλο θέμα. Την δώσατε στεγνά την καημένη την Λούση! Ωραία αν έρθει σε σένα ο Μάρκος θα τον απαγάγω ΚΑΙ αυτόν!! Μουυυχαχαχαχαχα (σατανικο γελιο) Click για ανάπτυξη... Εεε καλά είπαμε κι εμείς να αναφέρουμε την αδυναμία της στις λιχουδιές κι όχι μόνον. Επρεπε να το πάρετε τοις μετρητοίς και να καταστρώσετε κ σχέδιο απαγωγής??? Ντροπής πράγματα!!! Και ο καημένος ο Σείριος τι σας φταίει που είναι κ νησιώτης τώρα τελευταία κ ρομαντικός νέος??? εεεε??? Δωράκι,,, καλέ ακούς? Σου κλέβουν το παιδί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η moukelis έγραψε: #4.353 03-11-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Κοίτα εγώ αν κάνω 10 ώρες ταξίδι θα κλέψω και τον λουκουμά σου και το σοκολατάκι σου! Ε μην πηγαινοέρχομαι. Μ'ενα σμπάρο δυο τριγώνια Click για ανάπτυξη... Οχι όχι και θα με αφησεις αγατη εδω στην ακρη της Ελλαδας;ΚΑΙ τον λουκουμα ΚΑΙ το σοκολατακι μου;;;;;;;;;;;;;:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:09 Η prince έγραψε: #4.354 03-11-08 15:09 1 πακέτο χανζαπλάστ ανα γάτα που αναλαμβάνω.... για την πρακτική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:11 Η zorica έγραψε: #4.355 03-11-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα μας πήρατε είδηση??? Ποιος άτιμος ενημέρωσε ότι η Λούση μας πουλάει την ψυχή της για ένα ξεροκόμματο? Ποσο μάλλον για σοκολατόπιτα??? Θα το πληρώσεις άτιμη... νονά... Καλά θα δείτε θα της βάλω κολλάρο με καρφιά κ φυτευτά άγρια δόντια!!! Καλά καλά,,, Ζορίτσα!!! Θα εξαφανιστεί μια μέρα ο Μάρκο... από τας εξοχάς κ θα γίνει Αθηναιος!!! Και ερωτευμένος... Click για ανάπτυξη... καλε........πλακα εκανα...αλλα τη Ναλα τη θελω!!! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εσεις κυρία μου σε ένα άλο θέμα. Την δώσατε στεγνά την καημένη την Λούση! Ωραία αν έρθει σε σένα ο Μάρκος θα τον απαγάγω ΚΑΙ αυτόν!! Μουυυχαχαχαχαχα (σατανικο γελιο) Click για ανάπτυξη... Τι!!!??? συνεργατες να σου τιχουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:12 Η zorica έγραψε: #4.356 03-11-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι όχι και θα με αφησεις αγατη εδω στην ακρη της Ελλαδας;ΚΑΙ τον λουκουμα ΚΑΙ το σοκολατακι μου;;;;;;;;;;;;;:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... καλα εγω το αλλαζω...θα παρω την Μοιρα...μονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:12 Η aalyah έγραψε: #4.357 03-11-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από zorica: καλε........πλακα εκανα...αλλα τη Ναλα τη θελω!!! Τι!!!??? συνεργατες να σου τιχουν!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ για να στον φέρω πίσω! Πακέτο με την Νάλα! Εγώ για μένα θα κρατήσω τον Σεβαχ!!! Αμέσως πια να με παρεξηγήσουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:14 Η aalyah έγραψε: #4.358 03-11-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι όχι και θα με αφησεις αγατη εδω στην ακρη της Ελλαδας;ΚΑΙ τον λουκουμα ΚΑΙ το σοκολατακι μου;;;;;;;;;;;;;:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Καλά ναι έχεις δίκιο. Για την Δώρα δεν είναι δίκαιο. Είναι στην άκρη της ελλάδας μην είναι και μόνη της. Δωράκι δεν θα τα πάρουμε αλλά ίσως να ζητιανέψω σοκολατάκι εν καιρώ! Αρχική Δημοσίευση από prince: 1 πακέτο χανζαπλάστ ανα γάτα που αναλαμβάνω.... για την πρακτική.. Click για ανάπτυξη... Χμμ....και μια στολή μην πω για τον καθένα μας όπως λέει και η ζορίτσα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:14 Η zorica έγραψε: #4.359 03-11-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ για να στον φέρω πίσω! Πακέτο με την Νάλα! Εγώ για μένα θα κρατήσω τον Σεβαχ!!! Αμέσως πια να με παρεξηγήσουν!! Click για ανάπτυξη... Αγγελε μου εσυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:15 Η elvenstar: #4.360 03-11-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά θα δείτε θα της βάλω κολλάρο με καρφιά κ φυτευτά άγρια δόντια!!! Click για ανάπτυξη... Να της βάλεις ένα αυτοκόλλητο που να έχει μυτερά δόντια με σάλια να δεις μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 216 217 218 219 220 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 218 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 218 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παρεξηγησις!!!!εμ ειπα κι εγω!!!τοσο καιρο μιλαμε!!!δεν ξερει τα γατια μουυυυυυυ Click για ανάπτυξη... Μη κλες σου ειπα λογο βιασηνης μπηκε αυτο..αφου μιλαγαμε και οι 3 μαζι... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λίγο έλειψα κ έχει γεμίσει η σελίδα υποψήφια θύματα απαγωγής Click για ανάπτυξη... Νομιζα πως εφυγες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:01 Η aalyah έγραψε: #4.345 03-11-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα μας πήρατε είδηση??? Ποιος άτιμος ενημέρωσε ότι η Λούση μας πουλάει την ψυχή της για ένα ξεροκόμματο? Ποσο μάλλον για σοκολατόπιτα??? Θα το πληρώσεις άτιμη... νονά... Καλά θα δείτε θα της βάλω κολλάρο με καρφιά κ φυτευτά άγρια δόντια!!! Καλά καλά,,, Ζορίτσα!!! Θα εξαφανιστεί μια μέρα ο Μάρκο... από τας εξοχάς κ θα γίνει Αθηναιος!!! Και ερωτευμένος... Click για ανάπτυξη... Εσεις κυρία μου σε ένα άλο θέμα. Την δώσατε στεγνά την καημένη την Λούση! Ωραία αν έρθει σε σένα ο Μάρκος θα τον απαγάγω ΚΑΙ αυτόν!! Μουυυχαχαχαχαχα (σατανικο γελιο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:02 Η prince έγραψε: #4.346 03-11-08 15:02 παραδιδω μαθήματα αντικλεπτικού.... πληρωμή: 1πακέτο χανζαπλάστ και μερικές λιχουδιές για τα μικρά μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:02 Η aalyah έγραψε: #4.347 03-11-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι κατα γαταλαβα λοιπον,σχεδιαζετε να κλεψετε τον λουκουμα μου;Πανω απο το πτωμα μου(και πανω απο 10 ωρες ταξιδι με το καραβι,χιχιχι) Click για ανάπτυξη... Κοίτα εγώ αν κάνω 10 ώρες ταξίδι θα κλέψω και τον λουκουμά σου και το σοκολατάκι σου! Ε μην πηγαινοέρχομαι. Μ'ενα σμπάρο δυο τριγώνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η zorica έγραψε: #4.348 03-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από prince: παραδιδω μαθήματα αντικλεπτικού.... πληρωμή: 1πακέτο χανζαπλάστ και μερικές λιχουδιές για τα μικρά μου!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:04 Η aalyah έγραψε: #4.349 03-11-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από prince: παραδιδω μαθήματα αντικλεπτικού.... πληρωμή: 1πακέτο χανζαπλάστ και μερικές λιχουδιές για τα μικρά μου!! Click για ανάπτυξη... Ε....έχει και πρακτική το μάθημα? Η μόνο θεωρία? Γιατί αν έχει πρακτική μάλλον χρειαζόμαστε παραπάνω πακέτα χανζαπλαστ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:05 Ο πυρροθριξ: #4.350 03-11-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δανάηηηη!!! Τι κουκλιά ειναι αυτά. Τι ομορφιά ο Έρωτας. και ο Μελάνωρας δεν πάει πίσω!!!Να τα χαίρεσαι!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε πολυ Αναστασακο!!!!απο κοντα ειναι πολυ πιο ομορφα!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Μη κλες σου ειπα λογο βιασηνης μπηκε αυτο..αφου μιλαγαμε και οι 3 μαζι... Click για ανάπτυξη... καλα τεκνον μου!!!!σε συγχωρω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:05 Η zorica έγραψε: #4.351 03-11-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε....έχει και πρακτική το μάθημα? Η μόνο θεωρία? Γιατί αν έχει πρακτική μάλλον χρειαζόμαστε παραπάνω πακέτα χανζαπλαστ.... Click για ανάπτυξη... Τη στολη αυτη που τη βαριεμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:07 Η staman2 έγραψε: #4.352 03-11-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εσεις κυρία μου σε ένα άλο θέμα. Την δώσατε στεγνά την καημένη την Λούση! Ωραία αν έρθει σε σένα ο Μάρκος θα τον απαγάγω ΚΑΙ αυτόν!! Μουυυχαχαχαχαχα (σατανικο γελιο) Click για ανάπτυξη... Εεε καλά είπαμε κι εμείς να αναφέρουμε την αδυναμία της στις λιχουδιές κι όχι μόνον. Επρεπε να το πάρετε τοις μετρητοίς και να καταστρώσετε κ σχέδιο απαγωγής??? Ντροπής πράγματα!!! Και ο καημένος ο Σείριος τι σας φταίει που είναι κ νησιώτης τώρα τελευταία κ ρομαντικός νέος??? εεεε??? Δωράκι,,, καλέ ακούς? Σου κλέβουν το παιδί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η moukelis έγραψε: #4.353 03-11-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Κοίτα εγώ αν κάνω 10 ώρες ταξίδι θα κλέψω και τον λουκουμά σου και το σοκολατάκι σου! Ε μην πηγαινοέρχομαι. Μ'ενα σμπάρο δυο τριγώνια Click για ανάπτυξη... Οχι όχι και θα με αφησεις αγατη εδω στην ακρη της Ελλαδας;ΚΑΙ τον λουκουμα ΚΑΙ το σοκολατακι μου;;;;;;;;;;;;;:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:09 Η prince έγραψε: #4.354 03-11-08 15:09 1 πακέτο χανζαπλάστ ανα γάτα που αναλαμβάνω.... για την πρακτική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:11 Η zorica έγραψε: #4.355 03-11-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα μας πήρατε είδηση??? Ποιος άτιμος ενημέρωσε ότι η Λούση μας πουλάει την ψυχή της για ένα ξεροκόμματο? Ποσο μάλλον για σοκολατόπιτα??? Θα το πληρώσεις άτιμη... νονά... Καλά θα δείτε θα της βάλω κολλάρο με καρφιά κ φυτευτά άγρια δόντια!!! Καλά καλά,,, Ζορίτσα!!! Θα εξαφανιστεί μια μέρα ο Μάρκο... από τας εξοχάς κ θα γίνει Αθηναιος!!! Και ερωτευμένος... Click για ανάπτυξη... καλε........πλακα εκανα...αλλα τη Ναλα τη θελω!!! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εσεις κυρία μου σε ένα άλο θέμα. Την δώσατε στεγνά την καημένη την Λούση! Ωραία αν έρθει σε σένα ο Μάρκος θα τον απαγάγω ΚΑΙ αυτόν!! Μουυυχαχαχαχαχα (σατανικο γελιο) Click για ανάπτυξη... Τι!!!??? συνεργατες να σου τιχουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:12 Η zorica έγραψε: #4.356 03-11-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι όχι και θα με αφησεις αγατη εδω στην ακρη της Ελλαδας;ΚΑΙ τον λουκουμα ΚΑΙ το σοκολατακι μου;;;;;;;;;;;;;:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... καλα εγω το αλλαζω...θα παρω την Μοιρα...μονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:12 Η aalyah έγραψε: #4.357 03-11-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από zorica: καλε........πλακα εκανα...αλλα τη Ναλα τη θελω!!! Τι!!!??? συνεργατες να σου τιχουν!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ για να στον φέρω πίσω! Πακέτο με την Νάλα! Εγώ για μένα θα κρατήσω τον Σεβαχ!!! Αμέσως πια να με παρεξηγήσουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:14 Η aalyah έγραψε: #4.358 03-11-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι όχι και θα με αφησεις αγατη εδω στην ακρη της Ελλαδας;ΚΑΙ τον λουκουμα ΚΑΙ το σοκολατακι μου;;;;;;;;;;;;;:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Καλά ναι έχεις δίκιο. Για την Δώρα δεν είναι δίκαιο. Είναι στην άκρη της ελλάδας μην είναι και μόνη της. Δωράκι δεν θα τα πάρουμε αλλά ίσως να ζητιανέψω σοκολατάκι εν καιρώ! Αρχική Δημοσίευση από prince: 1 πακέτο χανζαπλάστ ανα γάτα που αναλαμβάνω.... για την πρακτική.. Click για ανάπτυξη... Χμμ....και μια στολή μην πω για τον καθένα μας όπως λέει και η ζορίτσα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:14 Η zorica έγραψε: #4.359 03-11-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ για να στον φέρω πίσω! Πακέτο με την Νάλα! Εγώ για μένα θα κρατήσω τον Σεβαχ!!! Αμέσως πια να με παρεξηγήσουν!! Click για ανάπτυξη... Αγγελε μου εσυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:15 Η elvenstar: #4.360 03-11-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά θα δείτε θα της βάλω κολλάρο με καρφιά κ φυτευτά άγρια δόντια!!! Click για ανάπτυξη... Να της βάλεις ένα αυτοκόλλητο που να έχει μυτερά δόντια με σάλια να δεις μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 216 217 218 219 220 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 218 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 218 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα μας πήρατε είδηση??? Ποιος άτιμος ενημέρωσε ότι η Λούση μας πουλάει την ψυχή της για ένα ξεροκόμματο? Ποσο μάλλον για σοκολατόπιτα??? Θα το πληρώσεις άτιμη... νονά... Καλά θα δείτε θα της βάλω κολλάρο με καρφιά κ φυτευτά άγρια δόντια!!! Καλά καλά,,, Ζορίτσα!!! Θα εξαφανιστεί μια μέρα ο Μάρκο... από τας εξοχάς κ θα γίνει Αθηναιος!!! Και ερωτευμένος... Click για ανάπτυξη... Εσεις κυρία μου σε ένα άλο θέμα. Την δώσατε στεγνά την καημένη την Λούση! Ωραία αν έρθει σε σένα ο Μάρκος θα τον απαγάγω ΚΑΙ αυτόν!! Μουυυχαχαχαχαχα (σατανικο γελιο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:02 Η prince έγραψε: #4.346 03-11-08 15:02 παραδιδω μαθήματα αντικλεπτικού.... πληρωμή: 1πακέτο χανζαπλάστ και μερικές λιχουδιές για τα μικρά μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:02 Η aalyah έγραψε: #4.347 03-11-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι κατα γαταλαβα λοιπον,σχεδιαζετε να κλεψετε τον λουκουμα μου;Πανω απο το πτωμα μου(και πανω απο 10 ωρες ταξιδι με το καραβι,χιχιχι) Click για ανάπτυξη... Κοίτα εγώ αν κάνω 10 ώρες ταξίδι θα κλέψω και τον λουκουμά σου και το σοκολατάκι σου! Ε μην πηγαινοέρχομαι. Μ'ενα σμπάρο δυο τριγώνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η zorica έγραψε: #4.348 03-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από prince: παραδιδω μαθήματα αντικλεπτικού.... πληρωμή: 1πακέτο χανζαπλάστ και μερικές λιχουδιές για τα μικρά μου!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:04 Η aalyah έγραψε: #4.349 03-11-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από prince: παραδιδω μαθήματα αντικλεπτικού.... πληρωμή: 1πακέτο χανζαπλάστ και μερικές λιχουδιές για τα μικρά μου!! Click για ανάπτυξη... Ε....έχει και πρακτική το μάθημα? Η μόνο θεωρία? Γιατί αν έχει πρακτική μάλλον χρειαζόμαστε παραπάνω πακέτα χανζαπλαστ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:05 Ο πυρροθριξ: #4.350 03-11-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δανάηηηη!!! Τι κουκλιά ειναι αυτά. Τι ομορφιά ο Έρωτας. και ο Μελάνωρας δεν πάει πίσω!!!Να τα χαίρεσαι!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε πολυ Αναστασακο!!!!απο κοντα ειναι πολυ πιο ομορφα!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Μη κλες σου ειπα λογο βιασηνης μπηκε αυτο..αφου μιλαγαμε και οι 3 μαζι... Click για ανάπτυξη... καλα τεκνον μου!!!!σε συγχωρω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:05 Η zorica έγραψε: #4.351 03-11-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε....έχει και πρακτική το μάθημα? Η μόνο θεωρία? Γιατί αν έχει πρακτική μάλλον χρειαζόμαστε παραπάνω πακέτα χανζαπλαστ.... Click για ανάπτυξη... Τη στολη αυτη που τη βαριεμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:07 Η staman2 έγραψε: #4.352 03-11-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εσεις κυρία μου σε ένα άλο θέμα. Την δώσατε στεγνά την καημένη την Λούση! Ωραία αν έρθει σε σένα ο Μάρκος θα τον απαγάγω ΚΑΙ αυτόν!! Μουυυχαχαχαχαχα (σατανικο γελιο) Click για ανάπτυξη... Εεε καλά είπαμε κι εμείς να αναφέρουμε την αδυναμία της στις λιχουδιές κι όχι μόνον. Επρεπε να το πάρετε τοις μετρητοίς και να καταστρώσετε κ σχέδιο απαγωγής??? Ντροπής πράγματα!!! Και ο καημένος ο Σείριος τι σας φταίει που είναι κ νησιώτης τώρα τελευταία κ ρομαντικός νέος??? εεεε??? Δωράκι,,, καλέ ακούς? Σου κλέβουν το παιδί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η moukelis έγραψε: #4.353 03-11-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Κοίτα εγώ αν κάνω 10 ώρες ταξίδι θα κλέψω και τον λουκουμά σου και το σοκολατάκι σου! Ε μην πηγαινοέρχομαι. Μ'ενα σμπάρο δυο τριγώνια Click για ανάπτυξη... Οχι όχι και θα με αφησεις αγατη εδω στην ακρη της Ελλαδας;ΚΑΙ τον λουκουμα ΚΑΙ το σοκολατακι μου;;;;;;;;;;;;;:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:09 Η prince έγραψε: #4.354 03-11-08 15:09 1 πακέτο χανζαπλάστ ανα γάτα που αναλαμβάνω.... για την πρακτική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:11 Η zorica έγραψε: #4.355 03-11-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα μας πήρατε είδηση??? Ποιος άτιμος ενημέρωσε ότι η Λούση μας πουλάει την ψυχή της για ένα ξεροκόμματο? Ποσο μάλλον για σοκολατόπιτα??? Θα το πληρώσεις άτιμη... νονά... Καλά θα δείτε θα της βάλω κολλάρο με καρφιά κ φυτευτά άγρια δόντια!!! Καλά καλά,,, Ζορίτσα!!! Θα εξαφανιστεί μια μέρα ο Μάρκο... από τας εξοχάς κ θα γίνει Αθηναιος!!! Και ερωτευμένος... Click για ανάπτυξη... καλε........πλακα εκανα...αλλα τη Ναλα τη θελω!!! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εσεις κυρία μου σε ένα άλο θέμα. Την δώσατε στεγνά την καημένη την Λούση! Ωραία αν έρθει σε σένα ο Μάρκος θα τον απαγάγω ΚΑΙ αυτόν!! Μουυυχαχαχαχαχα (σατανικο γελιο) Click για ανάπτυξη... Τι!!!??? συνεργατες να σου τιχουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:12 Η zorica έγραψε: #4.356 03-11-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι όχι και θα με αφησεις αγατη εδω στην ακρη της Ελλαδας;ΚΑΙ τον λουκουμα ΚΑΙ το σοκολατακι μου;;;;;;;;;;;;;:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... καλα εγω το αλλαζω...θα παρω την Μοιρα...μονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:12 Η aalyah έγραψε: #4.357 03-11-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από zorica: καλε........πλακα εκανα...αλλα τη Ναλα τη θελω!!! Τι!!!??? συνεργατες να σου τιχουν!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ για να στον φέρω πίσω! Πακέτο με την Νάλα! Εγώ για μένα θα κρατήσω τον Σεβαχ!!! Αμέσως πια να με παρεξηγήσουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:14 Η aalyah έγραψε: #4.358 03-11-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι όχι και θα με αφησεις αγατη εδω στην ακρη της Ελλαδας;ΚΑΙ τον λουκουμα ΚΑΙ το σοκολατακι μου;;;;;;;;;;;;;:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Καλά ναι έχεις δίκιο. Για την Δώρα δεν είναι δίκαιο. Είναι στην άκρη της ελλάδας μην είναι και μόνη της. Δωράκι δεν θα τα πάρουμε αλλά ίσως να ζητιανέψω σοκολατάκι εν καιρώ! Αρχική Δημοσίευση από prince: 1 πακέτο χανζαπλάστ ανα γάτα που αναλαμβάνω.... για την πρακτική.. Click για ανάπτυξη... Χμμ....και μια στολή μην πω για τον καθένα μας όπως λέει και η ζορίτσα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:14 Η zorica έγραψε: #4.359 03-11-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ για να στον φέρω πίσω! Πακέτο με την Νάλα! Εγώ για μένα θα κρατήσω τον Σεβαχ!!! Αμέσως πια να με παρεξηγήσουν!! Click για ανάπτυξη... Αγγελε μου εσυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:15 Η elvenstar: #4.360 03-11-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά θα δείτε θα της βάλω κολλάρο με καρφιά κ φυτευτά άγρια δόντια!!! Click για ανάπτυξη... Να της βάλεις ένα αυτοκόλλητο που να έχει μυτερά δόντια με σάλια να δεις μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 216 217 218 219 220 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 218 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 218 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παραδιδω μαθήματα αντικλεπτικού.... πληρωμή: 1πακέτο χανζαπλάστ και μερικές λιχουδιές για τα μικρά μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:02 Η aalyah έγραψε: #4.347 03-11-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι κατα γαταλαβα λοιπον,σχεδιαζετε να κλεψετε τον λουκουμα μου;Πανω απο το πτωμα μου(και πανω απο 10 ωρες ταξιδι με το καραβι,χιχιχι) Click για ανάπτυξη... Κοίτα εγώ αν κάνω 10 ώρες ταξίδι θα κλέψω και τον λουκουμά σου και το σοκολατάκι σου! Ε μην πηγαινοέρχομαι. Μ'ενα σμπάρο δυο τριγώνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η zorica έγραψε: #4.348 03-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από prince: παραδιδω μαθήματα αντικλεπτικού.... πληρωμή: 1πακέτο χανζαπλάστ και μερικές λιχουδιές για τα μικρά μου!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:04 Η aalyah έγραψε: #4.349 03-11-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από prince: παραδιδω μαθήματα αντικλεπτικού.... πληρωμή: 1πακέτο χανζαπλάστ και μερικές λιχουδιές για τα μικρά μου!! Click για ανάπτυξη... Ε....έχει και πρακτική το μάθημα? Η μόνο θεωρία? Γιατί αν έχει πρακτική μάλλον χρειαζόμαστε παραπάνω πακέτα χανζαπλαστ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:05 Ο πυρροθριξ: #4.350 03-11-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δανάηηηη!!! Τι κουκλιά ειναι αυτά. Τι ομορφιά ο Έρωτας. και ο Μελάνωρας δεν πάει πίσω!!!Να τα χαίρεσαι!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε πολυ Αναστασακο!!!!απο κοντα ειναι πολυ πιο ομορφα!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Μη κλες σου ειπα λογο βιασηνης μπηκε αυτο..αφου μιλαγαμε και οι 3 μαζι... Click για ανάπτυξη... καλα τεκνον μου!!!!σε συγχωρω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:05 Η zorica έγραψε: #4.351 03-11-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε....έχει και πρακτική το μάθημα? Η μόνο θεωρία? Γιατί αν έχει πρακτική μάλλον χρειαζόμαστε παραπάνω πακέτα χανζαπλαστ.... Click για ανάπτυξη... Τη στολη αυτη που τη βαριεμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:07 Η staman2 έγραψε: #4.352 03-11-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εσεις κυρία μου σε ένα άλο θέμα. Την δώσατε στεγνά την καημένη την Λούση! Ωραία αν έρθει σε σένα ο Μάρκος θα τον απαγάγω ΚΑΙ αυτόν!! Μουυυχαχαχαχαχα (σατανικο γελιο) Click για ανάπτυξη... Εεε καλά είπαμε κι εμείς να αναφέρουμε την αδυναμία της στις λιχουδιές κι όχι μόνον. Επρεπε να το πάρετε τοις μετρητοίς και να καταστρώσετε κ σχέδιο απαγωγής??? Ντροπής πράγματα!!! Και ο καημένος ο Σείριος τι σας φταίει που είναι κ νησιώτης τώρα τελευταία κ ρομαντικός νέος??? εεεε??? Δωράκι,,, καλέ ακούς? Σου κλέβουν το παιδί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η moukelis έγραψε: #4.353 03-11-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Κοίτα εγώ αν κάνω 10 ώρες ταξίδι θα κλέψω και τον λουκουμά σου και το σοκολατάκι σου! Ε μην πηγαινοέρχομαι. Μ'ενα σμπάρο δυο τριγώνια Click για ανάπτυξη... Οχι όχι και θα με αφησεις αγατη εδω στην ακρη της Ελλαδας;ΚΑΙ τον λουκουμα ΚΑΙ το σοκολατακι μου;;;;;;;;;;;;;:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:09 Η prince έγραψε: #4.354 03-11-08 15:09 1 πακέτο χανζαπλάστ ανα γάτα που αναλαμβάνω.... για την πρακτική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:11 Η zorica έγραψε: #4.355 03-11-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα μας πήρατε είδηση??? Ποιος άτιμος ενημέρωσε ότι η Λούση μας πουλάει την ψυχή της για ένα ξεροκόμματο? Ποσο μάλλον για σοκολατόπιτα??? Θα το πληρώσεις άτιμη... νονά... Καλά θα δείτε θα της βάλω κολλάρο με καρφιά κ φυτευτά άγρια δόντια!!! Καλά καλά,,, Ζορίτσα!!! Θα εξαφανιστεί μια μέρα ο Μάρκο... από τας εξοχάς κ θα γίνει Αθηναιος!!! Και ερωτευμένος... Click για ανάπτυξη... καλε........πλακα εκανα...αλλα τη Ναλα τη θελω!!! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εσεις κυρία μου σε ένα άλο θέμα. Την δώσατε στεγνά την καημένη την Λούση! Ωραία αν έρθει σε σένα ο Μάρκος θα τον απαγάγω ΚΑΙ αυτόν!! Μουυυχαχαχαχαχα (σατανικο γελιο) Click για ανάπτυξη... Τι!!!??? συνεργατες να σου τιχουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:12 Η zorica έγραψε: #4.356 03-11-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι όχι και θα με αφησεις αγατη εδω στην ακρη της Ελλαδας;ΚΑΙ τον λουκουμα ΚΑΙ το σοκολατακι μου;;;;;;;;;;;;;:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... καλα εγω το αλλαζω...θα παρω την Μοιρα...μονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:12 Η aalyah έγραψε: #4.357 03-11-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από zorica: καλε........πλακα εκανα...αλλα τη Ναλα τη θελω!!! Τι!!!??? συνεργατες να σου τιχουν!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ για να στον φέρω πίσω! Πακέτο με την Νάλα! Εγώ για μένα θα κρατήσω τον Σεβαχ!!! Αμέσως πια να με παρεξηγήσουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:14 Η aalyah έγραψε: #4.358 03-11-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι όχι και θα με αφησεις αγατη εδω στην ακρη της Ελλαδας;ΚΑΙ τον λουκουμα ΚΑΙ το σοκολατακι μου;;;;;;;;;;;;;:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Καλά ναι έχεις δίκιο. Για την Δώρα δεν είναι δίκαιο. Είναι στην άκρη της ελλάδας μην είναι και μόνη της. Δωράκι δεν θα τα πάρουμε αλλά ίσως να ζητιανέψω σοκολατάκι εν καιρώ! Αρχική Δημοσίευση από prince: 1 πακέτο χανζαπλάστ ανα γάτα που αναλαμβάνω.... για την πρακτική.. Click για ανάπτυξη... Χμμ....και μια στολή μην πω για τον καθένα μας όπως λέει και η ζορίτσα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:14 Η zorica έγραψε: #4.359 03-11-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ για να στον φέρω πίσω! Πακέτο με την Νάλα! Εγώ για μένα θα κρατήσω τον Σεβαχ!!! Αμέσως πια να με παρεξηγήσουν!! Click για ανάπτυξη... Αγγελε μου εσυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:15 Η elvenstar: #4.360 03-11-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά θα δείτε θα της βάλω κολλάρο με καρφιά κ φυτευτά άγρια δόντια!!! Click για ανάπτυξη... Να της βάλεις ένα αυτοκόλλητο που να έχει μυτερά δόντια με σάλια να δεις μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 216 217 218 219 220 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 218 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 218 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι κατα γαταλαβα λοιπον,σχεδιαζετε να κλεψετε τον λουκουμα μου;Πανω απο το πτωμα μου(και πανω απο 10 ωρες ταξιδι με το καραβι,χιχιχι) Click για ανάπτυξη... Κοίτα εγώ αν κάνω 10 ώρες ταξίδι θα κλέψω και τον λουκουμά σου και το σοκολατάκι σου! Ε μην πηγαινοέρχομαι. Μ'ενα σμπάρο δυο τριγώνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η zorica έγραψε: #4.348 03-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από prince: παραδιδω μαθήματα αντικλεπτικού.... πληρωμή: 1πακέτο χανζαπλάστ και μερικές λιχουδιές για τα μικρά μου!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:04 Η aalyah έγραψε: #4.349 03-11-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από prince: παραδιδω μαθήματα αντικλεπτικού.... πληρωμή: 1πακέτο χανζαπλάστ και μερικές λιχουδιές για τα μικρά μου!! Click για ανάπτυξη... Ε....έχει και πρακτική το μάθημα? Η μόνο θεωρία? Γιατί αν έχει πρακτική μάλλον χρειαζόμαστε παραπάνω πακέτα χανζαπλαστ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:05 Ο πυρροθριξ: #4.350 03-11-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δανάηηηη!!! Τι κουκλιά ειναι αυτά. Τι ομορφιά ο Έρωτας. και ο Μελάνωρας δεν πάει πίσω!!!Να τα χαίρεσαι!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε πολυ Αναστασακο!!!!απο κοντα ειναι πολυ πιο ομορφα!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Μη κλες σου ειπα λογο βιασηνης μπηκε αυτο..αφου μιλαγαμε και οι 3 μαζι... Click για ανάπτυξη... καλα τεκνον μου!!!!σε συγχωρω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:05 Η zorica έγραψε: #4.351 03-11-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε....έχει και πρακτική το μάθημα? Η μόνο θεωρία? Γιατί αν έχει πρακτική μάλλον χρειαζόμαστε παραπάνω πακέτα χανζαπλαστ.... Click για ανάπτυξη... Τη στολη αυτη που τη βαριεμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:07 Η staman2 έγραψε: #4.352 03-11-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εσεις κυρία μου σε ένα άλο θέμα. Την δώσατε στεγνά την καημένη την Λούση! Ωραία αν έρθει σε σένα ο Μάρκος θα τον απαγάγω ΚΑΙ αυτόν!! Μουυυχαχαχαχαχα (σατανικο γελιο) Click για ανάπτυξη... Εεε καλά είπαμε κι εμείς να αναφέρουμε την αδυναμία της στις λιχουδιές κι όχι μόνον. Επρεπε να το πάρετε τοις μετρητοίς και να καταστρώσετε κ σχέδιο απαγωγής??? Ντροπής πράγματα!!! Και ο καημένος ο Σείριος τι σας φταίει που είναι κ νησιώτης τώρα τελευταία κ ρομαντικός νέος??? εεεε??? Δωράκι,,, καλέ ακούς? Σου κλέβουν το παιδί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η moukelis έγραψε: #4.353 03-11-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Κοίτα εγώ αν κάνω 10 ώρες ταξίδι θα κλέψω και τον λουκουμά σου και το σοκολατάκι σου! Ε μην πηγαινοέρχομαι. Μ'ενα σμπάρο δυο τριγώνια Click για ανάπτυξη... Οχι όχι και θα με αφησεις αγατη εδω στην ακρη της Ελλαδας;ΚΑΙ τον λουκουμα ΚΑΙ το σοκολατακι μου;;;;;;;;;;;;;:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:09 Η prince έγραψε: #4.354 03-11-08 15:09 1 πακέτο χανζαπλάστ ανα γάτα που αναλαμβάνω.... για την πρακτική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:11 Η zorica έγραψε: #4.355 03-11-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα μας πήρατε είδηση??? Ποιος άτιμος ενημέρωσε ότι η Λούση μας πουλάει την ψυχή της για ένα ξεροκόμματο? Ποσο μάλλον για σοκολατόπιτα??? Θα το πληρώσεις άτιμη... νονά... Καλά θα δείτε θα της βάλω κολλάρο με καρφιά κ φυτευτά άγρια δόντια!!! Καλά καλά,,, Ζορίτσα!!! Θα εξαφανιστεί μια μέρα ο Μάρκο... από τας εξοχάς κ θα γίνει Αθηναιος!!! Και ερωτευμένος... Click για ανάπτυξη... καλε........πλακα εκανα...αλλα τη Ναλα τη θελω!!! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εσεις κυρία μου σε ένα άλο θέμα. Την δώσατε στεγνά την καημένη την Λούση! Ωραία αν έρθει σε σένα ο Μάρκος θα τον απαγάγω ΚΑΙ αυτόν!! Μουυυχαχαχαχαχα (σατανικο γελιο) Click για ανάπτυξη... Τι!!!??? συνεργατες να σου τιχουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:12 Η zorica έγραψε: #4.356 03-11-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι όχι και θα με αφησεις αγατη εδω στην ακρη της Ελλαδας;ΚΑΙ τον λουκουμα ΚΑΙ το σοκολατακι μου;;;;;;;;;;;;;:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... καλα εγω το αλλαζω...θα παρω την Μοιρα...μονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:12 Η aalyah έγραψε: #4.357 03-11-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από zorica: καλε........πλακα εκανα...αλλα τη Ναλα τη θελω!!! Τι!!!??? συνεργατες να σου τιχουν!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ για να στον φέρω πίσω! Πακέτο με την Νάλα! Εγώ για μένα θα κρατήσω τον Σεβαχ!!! Αμέσως πια να με παρεξηγήσουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:14 Η aalyah έγραψε: #4.358 03-11-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι όχι και θα με αφησεις αγατη εδω στην ακρη της Ελλαδας;ΚΑΙ τον λουκουμα ΚΑΙ το σοκολατακι μου;;;;;;;;;;;;;:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Καλά ναι έχεις δίκιο. Για την Δώρα δεν είναι δίκαιο. Είναι στην άκρη της ελλάδας μην είναι και μόνη της. Δωράκι δεν θα τα πάρουμε αλλά ίσως να ζητιανέψω σοκολατάκι εν καιρώ! Αρχική Δημοσίευση από prince: 1 πακέτο χανζαπλάστ ανα γάτα που αναλαμβάνω.... για την πρακτική.. Click για ανάπτυξη... Χμμ....και μια στολή μην πω για τον καθένα μας όπως λέει και η ζορίτσα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:14 Η zorica έγραψε: #4.359 03-11-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ για να στον φέρω πίσω! Πακέτο με την Νάλα! Εγώ για μένα θα κρατήσω τον Σεβαχ!!! Αμέσως πια να με παρεξηγήσουν!! Click για ανάπτυξη... Αγγελε μου εσυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:15 Η elvenstar: #4.360 03-11-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά θα δείτε θα της βάλω κολλάρο με καρφιά κ φυτευτά άγρια δόντια!!! Click για ανάπτυξη... Να της βάλεις ένα αυτοκόλλητο που να έχει μυτερά δόντια με σάλια να δεις μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 216 217 218 219 220 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 218 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 218 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από prince: παραδιδω μαθήματα αντικλεπτικού.... πληρωμή: 1πακέτο χανζαπλάστ και μερικές λιχουδιές για τα μικρά μου!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:04 Η aalyah έγραψε: #4.349 03-11-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από prince: παραδιδω μαθήματα αντικλεπτικού.... πληρωμή: 1πακέτο χανζαπλάστ και μερικές λιχουδιές για τα μικρά μου!! Click για ανάπτυξη... Ε....έχει και πρακτική το μάθημα? Η μόνο θεωρία? Γιατί αν έχει πρακτική μάλλον χρειαζόμαστε παραπάνω πακέτα χανζαπλαστ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:05 Ο πυρροθριξ: #4.350 03-11-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δανάηηηη!!! Τι κουκλιά ειναι αυτά. Τι ομορφιά ο Έρωτας. και ο Μελάνωρας δεν πάει πίσω!!!Να τα χαίρεσαι!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε πολυ Αναστασακο!!!!απο κοντα ειναι πολυ πιο ομορφα!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Μη κλες σου ειπα λογο βιασηνης μπηκε αυτο..αφου μιλαγαμε και οι 3 μαζι... Click για ανάπτυξη... καλα τεκνον μου!!!!σε συγχωρω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:05 Η zorica έγραψε: #4.351 03-11-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε....έχει και πρακτική το μάθημα? Η μόνο θεωρία? Γιατί αν έχει πρακτική μάλλον χρειαζόμαστε παραπάνω πακέτα χανζαπλαστ.... Click για ανάπτυξη... Τη στολη αυτη που τη βαριεμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:07 Η staman2 έγραψε: #4.352 03-11-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εσεις κυρία μου σε ένα άλο θέμα. Την δώσατε στεγνά την καημένη την Λούση! Ωραία αν έρθει σε σένα ο Μάρκος θα τον απαγάγω ΚΑΙ αυτόν!! Μουυυχαχαχαχαχα (σατανικο γελιο) Click για ανάπτυξη... Εεε καλά είπαμε κι εμείς να αναφέρουμε την αδυναμία της στις λιχουδιές κι όχι μόνον. Επρεπε να το πάρετε τοις μετρητοίς και να καταστρώσετε κ σχέδιο απαγωγής??? Ντροπής πράγματα!!! Και ο καημένος ο Σείριος τι σας φταίει που είναι κ νησιώτης τώρα τελευταία κ ρομαντικός νέος??? εεεε??? Δωράκι,,, καλέ ακούς? Σου κλέβουν το παιδί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η moukelis έγραψε: #4.353 03-11-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Κοίτα εγώ αν κάνω 10 ώρες ταξίδι θα κλέψω και τον λουκουμά σου και το σοκολατάκι σου! Ε μην πηγαινοέρχομαι. Μ'ενα σμπάρο δυο τριγώνια Click για ανάπτυξη... Οχι όχι και θα με αφησεις αγατη εδω στην ακρη της Ελλαδας;ΚΑΙ τον λουκουμα ΚΑΙ το σοκολατακι μου;;;;;;;;;;;;;:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:09 Η prince έγραψε: #4.354 03-11-08 15:09 1 πακέτο χανζαπλάστ ανα γάτα που αναλαμβάνω.... για την πρακτική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:11 Η zorica έγραψε: #4.355 03-11-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα μας πήρατε είδηση??? Ποιος άτιμος ενημέρωσε ότι η Λούση μας πουλάει την ψυχή της για ένα ξεροκόμματο? Ποσο μάλλον για σοκολατόπιτα??? Θα το πληρώσεις άτιμη... νονά... Καλά θα δείτε θα της βάλω κολλάρο με καρφιά κ φυτευτά άγρια δόντια!!! Καλά καλά,,, Ζορίτσα!!! Θα εξαφανιστεί μια μέρα ο Μάρκο... από τας εξοχάς κ θα γίνει Αθηναιος!!! Και ερωτευμένος... Click για ανάπτυξη... καλε........πλακα εκανα...αλλα τη Ναλα τη θελω!!! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εσεις κυρία μου σε ένα άλο θέμα. Την δώσατε στεγνά την καημένη την Λούση! Ωραία αν έρθει σε σένα ο Μάρκος θα τον απαγάγω ΚΑΙ αυτόν!! Μουυυχαχαχαχαχα (σατανικο γελιο) Click για ανάπτυξη... Τι!!!??? συνεργατες να σου τιχουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:12 Η zorica έγραψε: #4.356 03-11-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι όχι και θα με αφησεις αγατη εδω στην ακρη της Ελλαδας;ΚΑΙ τον λουκουμα ΚΑΙ το σοκολατακι μου;;;;;;;;;;;;;:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... καλα εγω το αλλαζω...θα παρω την Μοιρα...μονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:12 Η aalyah έγραψε: #4.357 03-11-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από zorica: καλε........πλακα εκανα...αλλα τη Ναλα τη θελω!!! Τι!!!??? συνεργατες να σου τιχουν!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ για να στον φέρω πίσω! Πακέτο με την Νάλα! Εγώ για μένα θα κρατήσω τον Σεβαχ!!! Αμέσως πια να με παρεξηγήσουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:14 Η aalyah έγραψε: #4.358 03-11-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι όχι και θα με αφησεις αγατη εδω στην ακρη της Ελλαδας;ΚΑΙ τον λουκουμα ΚΑΙ το σοκολατακι μου;;;;;;;;;;;;;:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Καλά ναι έχεις δίκιο. Για την Δώρα δεν είναι δίκαιο. Είναι στην άκρη της ελλάδας μην είναι και μόνη της. Δωράκι δεν θα τα πάρουμε αλλά ίσως να ζητιανέψω σοκολατάκι εν καιρώ! Αρχική Δημοσίευση από prince: 1 πακέτο χανζαπλάστ ανα γάτα που αναλαμβάνω.... για την πρακτική.. Click για ανάπτυξη... Χμμ....και μια στολή μην πω για τον καθένα μας όπως λέει και η ζορίτσα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:14 Η zorica έγραψε: #4.359 03-11-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ για να στον φέρω πίσω! Πακέτο με την Νάλα! Εγώ για μένα θα κρατήσω τον Σεβαχ!!! Αμέσως πια να με παρεξηγήσουν!! Click για ανάπτυξη... Αγγελε μου εσυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:15 Η elvenstar: #4.360 03-11-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά θα δείτε θα της βάλω κολλάρο με καρφιά κ φυτευτά άγρια δόντια!!! Click για ανάπτυξη... Να της βάλεις ένα αυτοκόλλητο που να έχει μυτερά δόντια με σάλια να δεις μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 216 217 218 219 220 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 218 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 218 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από prince: παραδιδω μαθήματα αντικλεπτικού.... πληρωμή: 1πακέτο χανζαπλάστ και μερικές λιχουδιές για τα μικρά μου!! Click για ανάπτυξη... Ε....έχει και πρακτική το μάθημα? Η μόνο θεωρία? Γιατί αν έχει πρακτική μάλλον χρειαζόμαστε παραπάνω πακέτα χανζαπλαστ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:05 Ο πυρροθριξ: #4.350 03-11-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δανάηηηη!!! Τι κουκλιά ειναι αυτά. Τι ομορφιά ο Έρωτας. και ο Μελάνωρας δεν πάει πίσω!!!Να τα χαίρεσαι!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε πολυ Αναστασακο!!!!απο κοντα ειναι πολυ πιο ομορφα!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Μη κλες σου ειπα λογο βιασηνης μπηκε αυτο..αφου μιλαγαμε και οι 3 μαζι... Click για ανάπτυξη... καλα τεκνον μου!!!!σε συγχωρω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:05 Η zorica έγραψε: #4.351 03-11-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε....έχει και πρακτική το μάθημα? Η μόνο θεωρία? Γιατί αν έχει πρακτική μάλλον χρειαζόμαστε παραπάνω πακέτα χανζαπλαστ.... Click για ανάπτυξη... Τη στολη αυτη που τη βαριεμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:07 Η staman2 έγραψε: #4.352 03-11-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εσεις κυρία μου σε ένα άλο θέμα. Την δώσατε στεγνά την καημένη την Λούση! Ωραία αν έρθει σε σένα ο Μάρκος θα τον απαγάγω ΚΑΙ αυτόν!! Μουυυχαχαχαχαχα (σατανικο γελιο) Click για ανάπτυξη... Εεε καλά είπαμε κι εμείς να αναφέρουμε την αδυναμία της στις λιχουδιές κι όχι μόνον. Επρεπε να το πάρετε τοις μετρητοίς και να καταστρώσετε κ σχέδιο απαγωγής??? Ντροπής πράγματα!!! Και ο καημένος ο Σείριος τι σας φταίει που είναι κ νησιώτης τώρα τελευταία κ ρομαντικός νέος??? εεεε??? Δωράκι,,, καλέ ακούς? Σου κλέβουν το παιδί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η moukelis έγραψε: #4.353 03-11-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Κοίτα εγώ αν κάνω 10 ώρες ταξίδι θα κλέψω και τον λουκουμά σου και το σοκολατάκι σου! Ε μην πηγαινοέρχομαι. Μ'ενα σμπάρο δυο τριγώνια Click για ανάπτυξη... Οχι όχι και θα με αφησεις αγατη εδω στην ακρη της Ελλαδας;ΚΑΙ τον λουκουμα ΚΑΙ το σοκολατακι μου;;;;;;;;;;;;;:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:09 Η prince έγραψε: #4.354 03-11-08 15:09 1 πακέτο χανζαπλάστ ανα γάτα που αναλαμβάνω.... για την πρακτική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:11 Η zorica έγραψε: #4.355 03-11-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα μας πήρατε είδηση??? Ποιος άτιμος ενημέρωσε ότι η Λούση μας πουλάει την ψυχή της για ένα ξεροκόμματο? Ποσο μάλλον για σοκολατόπιτα??? Θα το πληρώσεις άτιμη... νονά... Καλά θα δείτε θα της βάλω κολλάρο με καρφιά κ φυτευτά άγρια δόντια!!! Καλά καλά,,, Ζορίτσα!!! Θα εξαφανιστεί μια μέρα ο Μάρκο... από τας εξοχάς κ θα γίνει Αθηναιος!!! Και ερωτευμένος... Click για ανάπτυξη... καλε........πλακα εκανα...αλλα τη Ναλα τη θελω!!! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εσεις κυρία μου σε ένα άλο θέμα. Την δώσατε στεγνά την καημένη την Λούση! Ωραία αν έρθει σε σένα ο Μάρκος θα τον απαγάγω ΚΑΙ αυτόν!! Μουυυχαχαχαχαχα (σατανικο γελιο) Click για ανάπτυξη... Τι!!!??? συνεργατες να σου τιχουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:12 Η zorica έγραψε: #4.356 03-11-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι όχι και θα με αφησεις αγατη εδω στην ακρη της Ελλαδας;ΚΑΙ τον λουκουμα ΚΑΙ το σοκολατακι μου;;;;;;;;;;;;;:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... καλα εγω το αλλαζω...θα παρω την Μοιρα...μονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:12 Η aalyah έγραψε: #4.357 03-11-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από zorica: καλε........πλακα εκανα...αλλα τη Ναλα τη θελω!!! Τι!!!??? συνεργατες να σου τιχουν!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ για να στον φέρω πίσω! Πακέτο με την Νάλα! Εγώ για μένα θα κρατήσω τον Σεβαχ!!! Αμέσως πια να με παρεξηγήσουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:14 Η aalyah έγραψε: #4.358 03-11-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι όχι και θα με αφησεις αγατη εδω στην ακρη της Ελλαδας;ΚΑΙ τον λουκουμα ΚΑΙ το σοκολατακι μου;;;;;;;;;;;;;:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Καλά ναι έχεις δίκιο. Για την Δώρα δεν είναι δίκαιο. Είναι στην άκρη της ελλάδας μην είναι και μόνη της. Δωράκι δεν θα τα πάρουμε αλλά ίσως να ζητιανέψω σοκολατάκι εν καιρώ! Αρχική Δημοσίευση από prince: 1 πακέτο χανζαπλάστ ανα γάτα που αναλαμβάνω.... για την πρακτική.. Click για ανάπτυξη... Χμμ....και μια στολή μην πω για τον καθένα μας όπως λέει και η ζορίτσα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:14 Η zorica έγραψε: #4.359 03-11-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ για να στον φέρω πίσω! Πακέτο με την Νάλα! Εγώ για μένα θα κρατήσω τον Σεβαχ!!! Αμέσως πια να με παρεξηγήσουν!! Click για ανάπτυξη... Αγγελε μου εσυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:15 Η elvenstar: #4.360 03-11-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά θα δείτε θα της βάλω κολλάρο με καρφιά κ φυτευτά άγρια δόντια!!! Click για ανάπτυξη... Να της βάλεις ένα αυτοκόλλητο που να έχει μυτερά δόντια με σάλια να δεις μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 216 217 218 219 220 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 218 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 218 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δανάηηηη!!! Τι κουκλιά ειναι αυτά. Τι ομορφιά ο Έρωτας. και ο Μελάνωρας δεν πάει πίσω!!!Να τα χαίρεσαι!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε πολυ Αναστασακο!!!!απο κοντα ειναι πολυ πιο ομορφα!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Μη κλες σου ειπα λογο βιασηνης μπηκε αυτο..αφου μιλαγαμε και οι 3 μαζι... Click για ανάπτυξη... καλα τεκνον μου!!!!σε συγχωρω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:05 Η zorica έγραψε: #4.351 03-11-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε....έχει και πρακτική το μάθημα? Η μόνο θεωρία? Γιατί αν έχει πρακτική μάλλον χρειαζόμαστε παραπάνω πακέτα χανζαπλαστ.... Click για ανάπτυξη... Τη στολη αυτη που τη βαριεμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:07 Η staman2 έγραψε: #4.352 03-11-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εσεις κυρία μου σε ένα άλο θέμα. Την δώσατε στεγνά την καημένη την Λούση! Ωραία αν έρθει σε σένα ο Μάρκος θα τον απαγάγω ΚΑΙ αυτόν!! Μουυυχαχαχαχαχα (σατανικο γελιο) Click για ανάπτυξη... Εεε καλά είπαμε κι εμείς να αναφέρουμε την αδυναμία της στις λιχουδιές κι όχι μόνον. Επρεπε να το πάρετε τοις μετρητοίς και να καταστρώσετε κ σχέδιο απαγωγής??? Ντροπής πράγματα!!! Και ο καημένος ο Σείριος τι σας φταίει που είναι κ νησιώτης τώρα τελευταία κ ρομαντικός νέος??? εεεε??? Δωράκι,,, καλέ ακούς? Σου κλέβουν το παιδί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η moukelis έγραψε: #4.353 03-11-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Κοίτα εγώ αν κάνω 10 ώρες ταξίδι θα κλέψω και τον λουκουμά σου και το σοκολατάκι σου! Ε μην πηγαινοέρχομαι. Μ'ενα σμπάρο δυο τριγώνια Click για ανάπτυξη... Οχι όχι και θα με αφησεις αγατη εδω στην ακρη της Ελλαδας;ΚΑΙ τον λουκουμα ΚΑΙ το σοκολατακι μου;;;;;;;;;;;;;:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:09 Η prince έγραψε: #4.354 03-11-08 15:09 1 πακέτο χανζαπλάστ ανα γάτα που αναλαμβάνω.... για την πρακτική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:11 Η zorica έγραψε: #4.355 03-11-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα μας πήρατε είδηση??? Ποιος άτιμος ενημέρωσε ότι η Λούση μας πουλάει την ψυχή της για ένα ξεροκόμματο? Ποσο μάλλον για σοκολατόπιτα??? Θα το πληρώσεις άτιμη... νονά... Καλά θα δείτε θα της βάλω κολλάρο με καρφιά κ φυτευτά άγρια δόντια!!! Καλά καλά,,, Ζορίτσα!!! Θα εξαφανιστεί μια μέρα ο Μάρκο... από τας εξοχάς κ θα γίνει Αθηναιος!!! Και ερωτευμένος... Click για ανάπτυξη... καλε........πλακα εκανα...αλλα τη Ναλα τη θελω!!! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εσεις κυρία μου σε ένα άλο θέμα. Την δώσατε στεγνά την καημένη την Λούση! Ωραία αν έρθει σε σένα ο Μάρκος θα τον απαγάγω ΚΑΙ αυτόν!! Μουυυχαχαχαχαχα (σατανικο γελιο) Click για ανάπτυξη... Τι!!!??? συνεργατες να σου τιχουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:12 Η zorica έγραψε: #4.356 03-11-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι όχι και θα με αφησεις αγατη εδω στην ακρη της Ελλαδας;ΚΑΙ τον λουκουμα ΚΑΙ το σοκολατακι μου;;;;;;;;;;;;;:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... καλα εγω το αλλαζω...θα παρω την Μοιρα...μονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:12 Η aalyah έγραψε: #4.357 03-11-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από zorica: καλε........πλακα εκανα...αλλα τη Ναλα τη θελω!!! Τι!!!??? συνεργατες να σου τιχουν!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ για να στον φέρω πίσω! Πακέτο με την Νάλα! Εγώ για μένα θα κρατήσω τον Σεβαχ!!! Αμέσως πια να με παρεξηγήσουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:14 Η aalyah έγραψε: #4.358 03-11-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι όχι και θα με αφησεις αγατη εδω στην ακρη της Ελλαδας;ΚΑΙ τον λουκουμα ΚΑΙ το σοκολατακι μου;;;;;;;;;;;;;:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Καλά ναι έχεις δίκιο. Για την Δώρα δεν είναι δίκαιο. Είναι στην άκρη της ελλάδας μην είναι και μόνη της. Δωράκι δεν θα τα πάρουμε αλλά ίσως να ζητιανέψω σοκολατάκι εν καιρώ! Αρχική Δημοσίευση από prince: 1 πακέτο χανζαπλάστ ανα γάτα που αναλαμβάνω.... για την πρακτική.. Click για ανάπτυξη... Χμμ....και μια στολή μην πω για τον καθένα μας όπως λέει και η ζορίτσα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:14 Η zorica έγραψε: #4.359 03-11-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ για να στον φέρω πίσω! Πακέτο με την Νάλα! Εγώ για μένα θα κρατήσω τον Σεβαχ!!! Αμέσως πια να με παρεξηγήσουν!! Click για ανάπτυξη... Αγγελε μου εσυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:15 Η elvenstar: #4.360 03-11-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά θα δείτε θα της βάλω κολλάρο με καρφιά κ φυτευτά άγρια δόντια!!! Click για ανάπτυξη... Να της βάλεις ένα αυτοκόλλητο που να έχει μυτερά δόντια με σάλια να δεις μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 216 217 218 219 220 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 218 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 218 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε....έχει και πρακτική το μάθημα? Η μόνο θεωρία? Γιατί αν έχει πρακτική μάλλον χρειαζόμαστε παραπάνω πακέτα χανζαπλαστ.... Click για ανάπτυξη... Τη στολη αυτη που τη βαριεμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:07 Η staman2 έγραψε: #4.352 03-11-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εσεις κυρία μου σε ένα άλο θέμα. Την δώσατε στεγνά την καημένη την Λούση! Ωραία αν έρθει σε σένα ο Μάρκος θα τον απαγάγω ΚΑΙ αυτόν!! Μουυυχαχαχαχαχα (σατανικο γελιο) Click για ανάπτυξη... Εεε καλά είπαμε κι εμείς να αναφέρουμε την αδυναμία της στις λιχουδιές κι όχι μόνον. Επρεπε να το πάρετε τοις μετρητοίς και να καταστρώσετε κ σχέδιο απαγωγής??? Ντροπής πράγματα!!! Και ο καημένος ο Σείριος τι σας φταίει που είναι κ νησιώτης τώρα τελευταία κ ρομαντικός νέος??? εεεε??? Δωράκι,,, καλέ ακούς? Σου κλέβουν το παιδί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η moukelis έγραψε: #4.353 03-11-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Κοίτα εγώ αν κάνω 10 ώρες ταξίδι θα κλέψω και τον λουκουμά σου και το σοκολατάκι σου! Ε μην πηγαινοέρχομαι. Μ'ενα σμπάρο δυο τριγώνια Click για ανάπτυξη... Οχι όχι και θα με αφησεις αγατη εδω στην ακρη της Ελλαδας;ΚΑΙ τον λουκουμα ΚΑΙ το σοκολατακι μου;;;;;;;;;;;;;:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:09 Η prince έγραψε: #4.354 03-11-08 15:09 1 πακέτο χανζαπλάστ ανα γάτα που αναλαμβάνω.... για την πρακτική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:11 Η zorica έγραψε: #4.355 03-11-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα μας πήρατε είδηση??? Ποιος άτιμος ενημέρωσε ότι η Λούση μας πουλάει την ψυχή της για ένα ξεροκόμματο? Ποσο μάλλον για σοκολατόπιτα??? Θα το πληρώσεις άτιμη... νονά... Καλά θα δείτε θα της βάλω κολλάρο με καρφιά κ φυτευτά άγρια δόντια!!! Καλά καλά,,, Ζορίτσα!!! Θα εξαφανιστεί μια μέρα ο Μάρκο... από τας εξοχάς κ θα γίνει Αθηναιος!!! Και ερωτευμένος... Click για ανάπτυξη... καλε........πλακα εκανα...αλλα τη Ναλα τη θελω!!! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εσεις κυρία μου σε ένα άλο θέμα. Την δώσατε στεγνά την καημένη την Λούση! Ωραία αν έρθει σε σένα ο Μάρκος θα τον απαγάγω ΚΑΙ αυτόν!! Μουυυχαχαχαχαχα (σατανικο γελιο) Click για ανάπτυξη... Τι!!!??? συνεργατες να σου τιχουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:12 Η zorica έγραψε: #4.356 03-11-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι όχι και θα με αφησεις αγατη εδω στην ακρη της Ελλαδας;ΚΑΙ τον λουκουμα ΚΑΙ το σοκολατακι μου;;;;;;;;;;;;;:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... καλα εγω το αλλαζω...θα παρω την Μοιρα...μονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:12 Η aalyah έγραψε: #4.357 03-11-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από zorica: καλε........πλακα εκανα...αλλα τη Ναλα τη θελω!!! Τι!!!??? συνεργατες να σου τιχουν!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ για να στον φέρω πίσω! Πακέτο με την Νάλα! Εγώ για μένα θα κρατήσω τον Σεβαχ!!! Αμέσως πια να με παρεξηγήσουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:14 Η aalyah έγραψε: #4.358 03-11-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι όχι και θα με αφησεις αγατη εδω στην ακρη της Ελλαδας;ΚΑΙ τον λουκουμα ΚΑΙ το σοκολατακι μου;;;;;;;;;;;;;:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Καλά ναι έχεις δίκιο. Για την Δώρα δεν είναι δίκαιο. Είναι στην άκρη της ελλάδας μην είναι και μόνη της. Δωράκι δεν θα τα πάρουμε αλλά ίσως να ζητιανέψω σοκολατάκι εν καιρώ! Αρχική Δημοσίευση από prince: 1 πακέτο χανζαπλάστ ανα γάτα που αναλαμβάνω.... για την πρακτική.. Click για ανάπτυξη... Χμμ....και μια στολή μην πω για τον καθένα μας όπως λέει και η ζορίτσα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:14 Η zorica έγραψε: #4.359 03-11-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ για να στον φέρω πίσω! Πακέτο με την Νάλα! Εγώ για μένα θα κρατήσω τον Σεβαχ!!! Αμέσως πια να με παρεξηγήσουν!! Click για ανάπτυξη... Αγγελε μου εσυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:15 Η elvenstar: #4.360 03-11-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά θα δείτε θα της βάλω κολλάρο με καρφιά κ φυτευτά άγρια δόντια!!! Click για ανάπτυξη... Να της βάλεις ένα αυτοκόλλητο που να έχει μυτερά δόντια με σάλια να δεις μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 216 217 218 219 220 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 218 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 218 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εσεις κυρία μου σε ένα άλο θέμα. Την δώσατε στεγνά την καημένη την Λούση! Ωραία αν έρθει σε σένα ο Μάρκος θα τον απαγάγω ΚΑΙ αυτόν!! Μουυυχαχαχαχαχα (σατανικο γελιο) Click για ανάπτυξη... Εεε καλά είπαμε κι εμείς να αναφέρουμε την αδυναμία της στις λιχουδιές κι όχι μόνον. Επρεπε να το πάρετε τοις μετρητοίς και να καταστρώσετε κ σχέδιο απαγωγής??? Ντροπής πράγματα!!! Και ο καημένος ο Σείριος τι σας φταίει που είναι κ νησιώτης τώρα τελευταία κ ρομαντικός νέος??? εεεε??? Δωράκι,,, καλέ ακούς? Σου κλέβουν το παιδί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η moukelis έγραψε: #4.353 03-11-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Κοίτα εγώ αν κάνω 10 ώρες ταξίδι θα κλέψω και τον λουκουμά σου και το σοκολατάκι σου! Ε μην πηγαινοέρχομαι. Μ'ενα σμπάρο δυο τριγώνια Click για ανάπτυξη... Οχι όχι και θα με αφησεις αγατη εδω στην ακρη της Ελλαδας;ΚΑΙ τον λουκουμα ΚΑΙ το σοκολατακι μου;;;;;;;;;;;;;:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:09 Η prince έγραψε: #4.354 03-11-08 15:09 1 πακέτο χανζαπλάστ ανα γάτα που αναλαμβάνω.... για την πρακτική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:11 Η zorica έγραψε: #4.355 03-11-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα μας πήρατε είδηση??? Ποιος άτιμος ενημέρωσε ότι η Λούση μας πουλάει την ψυχή της για ένα ξεροκόμματο? Ποσο μάλλον για σοκολατόπιτα??? Θα το πληρώσεις άτιμη... νονά... Καλά θα δείτε θα της βάλω κολλάρο με καρφιά κ φυτευτά άγρια δόντια!!! Καλά καλά,,, Ζορίτσα!!! Θα εξαφανιστεί μια μέρα ο Μάρκο... από τας εξοχάς κ θα γίνει Αθηναιος!!! Και ερωτευμένος... Click για ανάπτυξη... καλε........πλακα εκανα...αλλα τη Ναλα τη θελω!!! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εσεις κυρία μου σε ένα άλο θέμα. Την δώσατε στεγνά την καημένη την Λούση! Ωραία αν έρθει σε σένα ο Μάρκος θα τον απαγάγω ΚΑΙ αυτόν!! Μουυυχαχαχαχαχα (σατανικο γελιο) Click για ανάπτυξη... Τι!!!??? συνεργατες να σου τιχουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:12 Η zorica έγραψε: #4.356 03-11-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι όχι και θα με αφησεις αγατη εδω στην ακρη της Ελλαδας;ΚΑΙ τον λουκουμα ΚΑΙ το σοκολατακι μου;;;;;;;;;;;;;:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... καλα εγω το αλλαζω...θα παρω την Μοιρα...μονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:12 Η aalyah έγραψε: #4.357 03-11-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από zorica: καλε........πλακα εκανα...αλλα τη Ναλα τη θελω!!! Τι!!!??? συνεργατες να σου τιχουν!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ για να στον φέρω πίσω! Πακέτο με την Νάλα! Εγώ για μένα θα κρατήσω τον Σεβαχ!!! Αμέσως πια να με παρεξηγήσουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:14 Η aalyah έγραψε: #4.358 03-11-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι όχι και θα με αφησεις αγατη εδω στην ακρη της Ελλαδας;ΚΑΙ τον λουκουμα ΚΑΙ το σοκολατακι μου;;;;;;;;;;;;;:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Καλά ναι έχεις δίκιο. Για την Δώρα δεν είναι δίκαιο. Είναι στην άκρη της ελλάδας μην είναι και μόνη της. Δωράκι δεν θα τα πάρουμε αλλά ίσως να ζητιανέψω σοκολατάκι εν καιρώ! Αρχική Δημοσίευση από prince: 1 πακέτο χανζαπλάστ ανα γάτα που αναλαμβάνω.... για την πρακτική.. Click για ανάπτυξη... Χμμ....και μια στολή μην πω για τον καθένα μας όπως λέει και η ζορίτσα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:14 Η zorica έγραψε: #4.359 03-11-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ για να στον φέρω πίσω! Πακέτο με την Νάλα! Εγώ για μένα θα κρατήσω τον Σεβαχ!!! Αμέσως πια να με παρεξηγήσουν!! Click για ανάπτυξη... Αγγελε μου εσυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:15 Η elvenstar: #4.360 03-11-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά θα δείτε θα της βάλω κολλάρο με καρφιά κ φυτευτά άγρια δόντια!!! Click για ανάπτυξη... Να της βάλεις ένα αυτοκόλλητο που να έχει μυτερά δόντια με σάλια να δεις μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 216 217 218 219 220 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 218 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 218 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Κοίτα εγώ αν κάνω 10 ώρες ταξίδι θα κλέψω και τον λουκουμά σου και το σοκολατάκι σου! Ε μην πηγαινοέρχομαι. Μ'ενα σμπάρο δυο τριγώνια Click για ανάπτυξη... Οχι όχι και θα με αφησεις αγατη εδω στην ακρη της Ελλαδας;ΚΑΙ τον λουκουμα ΚΑΙ το σοκολατακι μου;;;;;;;;;;;;;:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:09 Η prince έγραψε: #4.354 03-11-08 15:09 1 πακέτο χανζαπλάστ ανα γάτα που αναλαμβάνω.... για την πρακτική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:11 Η zorica έγραψε: #4.355 03-11-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα μας πήρατε είδηση??? Ποιος άτιμος ενημέρωσε ότι η Λούση μας πουλάει την ψυχή της για ένα ξεροκόμματο? Ποσο μάλλον για σοκολατόπιτα??? Θα το πληρώσεις άτιμη... νονά... Καλά θα δείτε θα της βάλω κολλάρο με καρφιά κ φυτευτά άγρια δόντια!!! Καλά καλά,,, Ζορίτσα!!! Θα εξαφανιστεί μια μέρα ο Μάρκο... από τας εξοχάς κ θα γίνει Αθηναιος!!! Και ερωτευμένος... Click για ανάπτυξη... καλε........πλακα εκανα...αλλα τη Ναλα τη θελω!!! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εσεις κυρία μου σε ένα άλο θέμα. Την δώσατε στεγνά την καημένη την Λούση! Ωραία αν έρθει σε σένα ο Μάρκος θα τον απαγάγω ΚΑΙ αυτόν!! Μουυυχαχαχαχαχα (σατανικο γελιο) Click για ανάπτυξη... Τι!!!??? συνεργατες να σου τιχουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:12 Η zorica έγραψε: #4.356 03-11-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι όχι και θα με αφησεις αγατη εδω στην ακρη της Ελλαδας;ΚΑΙ τον λουκουμα ΚΑΙ το σοκολατακι μου;;;;;;;;;;;;;:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... καλα εγω το αλλαζω...θα παρω την Μοιρα...μονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:12 Η aalyah έγραψε: #4.357 03-11-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από zorica: καλε........πλακα εκανα...αλλα τη Ναλα τη θελω!!! Τι!!!??? συνεργατες να σου τιχουν!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ για να στον φέρω πίσω! Πακέτο με την Νάλα! Εγώ για μένα θα κρατήσω τον Σεβαχ!!! Αμέσως πια να με παρεξηγήσουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:14 Η aalyah έγραψε: #4.358 03-11-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι όχι και θα με αφησεις αγατη εδω στην ακρη της Ελλαδας;ΚΑΙ τον λουκουμα ΚΑΙ το σοκολατακι μου;;;;;;;;;;;;;:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Καλά ναι έχεις δίκιο. Για την Δώρα δεν είναι δίκαιο. Είναι στην άκρη της ελλάδας μην είναι και μόνη της. Δωράκι δεν θα τα πάρουμε αλλά ίσως να ζητιανέψω σοκολατάκι εν καιρώ! Αρχική Δημοσίευση από prince: 1 πακέτο χανζαπλάστ ανα γάτα που αναλαμβάνω.... για την πρακτική.. Click για ανάπτυξη... Χμμ....και μια στολή μην πω για τον καθένα μας όπως λέει και η ζορίτσα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:14 Η zorica έγραψε: #4.359 03-11-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ για να στον φέρω πίσω! Πακέτο με την Νάλα! Εγώ για μένα θα κρατήσω τον Σεβαχ!!! Αμέσως πια να με παρεξηγήσουν!! Click για ανάπτυξη... Αγγελε μου εσυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:15 Η elvenstar: #4.360 03-11-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά θα δείτε θα της βάλω κολλάρο με καρφιά κ φυτευτά άγρια δόντια!!! Click για ανάπτυξη... Να της βάλεις ένα αυτοκόλλητο που να έχει μυτερά δόντια με σάλια να δεις μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 216 217 218 219 220 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 218 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 218 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
1 πακέτο χανζαπλάστ ανα γάτα που αναλαμβάνω.... για την πρακτική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:11 Η zorica έγραψε: #4.355 03-11-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα μας πήρατε είδηση??? Ποιος άτιμος ενημέρωσε ότι η Λούση μας πουλάει την ψυχή της για ένα ξεροκόμματο? Ποσο μάλλον για σοκολατόπιτα??? Θα το πληρώσεις άτιμη... νονά... Καλά θα δείτε θα της βάλω κολλάρο με καρφιά κ φυτευτά άγρια δόντια!!! Καλά καλά,,, Ζορίτσα!!! Θα εξαφανιστεί μια μέρα ο Μάρκο... από τας εξοχάς κ θα γίνει Αθηναιος!!! Και ερωτευμένος... Click για ανάπτυξη... καλε........πλακα εκανα...αλλα τη Ναλα τη θελω!!! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εσεις κυρία μου σε ένα άλο θέμα. Την δώσατε στεγνά την καημένη την Λούση! Ωραία αν έρθει σε σένα ο Μάρκος θα τον απαγάγω ΚΑΙ αυτόν!! Μουυυχαχαχαχαχα (σατανικο γελιο) Click για ανάπτυξη... Τι!!!??? συνεργατες να σου τιχουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:12 Η zorica έγραψε: #4.356 03-11-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι όχι και θα με αφησεις αγατη εδω στην ακρη της Ελλαδας;ΚΑΙ τον λουκουμα ΚΑΙ το σοκολατακι μου;;;;;;;;;;;;;:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... καλα εγω το αλλαζω...θα παρω την Μοιρα...μονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:12 Η aalyah έγραψε: #4.357 03-11-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από zorica: καλε........πλακα εκανα...αλλα τη Ναλα τη θελω!!! Τι!!!??? συνεργατες να σου τιχουν!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ για να στον φέρω πίσω! Πακέτο με την Νάλα! Εγώ για μένα θα κρατήσω τον Σεβαχ!!! Αμέσως πια να με παρεξηγήσουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:14 Η aalyah έγραψε: #4.358 03-11-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι όχι και θα με αφησεις αγατη εδω στην ακρη της Ελλαδας;ΚΑΙ τον λουκουμα ΚΑΙ το σοκολατακι μου;;;;;;;;;;;;;:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Καλά ναι έχεις δίκιο. Για την Δώρα δεν είναι δίκαιο. Είναι στην άκρη της ελλάδας μην είναι και μόνη της. Δωράκι δεν θα τα πάρουμε αλλά ίσως να ζητιανέψω σοκολατάκι εν καιρώ! Αρχική Δημοσίευση από prince: 1 πακέτο χανζαπλάστ ανα γάτα που αναλαμβάνω.... για την πρακτική.. Click για ανάπτυξη... Χμμ....και μια στολή μην πω για τον καθένα μας όπως λέει και η ζορίτσα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:14 Η zorica έγραψε: #4.359 03-11-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ για να στον φέρω πίσω! Πακέτο με την Νάλα! Εγώ για μένα θα κρατήσω τον Σεβαχ!!! Αμέσως πια να με παρεξηγήσουν!! Click για ανάπτυξη... Αγγελε μου εσυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:15 Η elvenstar: #4.360 03-11-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά θα δείτε θα της βάλω κολλάρο με καρφιά κ φυτευτά άγρια δόντια!!! Click για ανάπτυξη... Να της βάλεις ένα αυτοκόλλητο που να έχει μυτερά δόντια με σάλια να δεις μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 216 217 218 219 220 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 218 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 218 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα μας πήρατε είδηση??? Ποιος άτιμος ενημέρωσε ότι η Λούση μας πουλάει την ψυχή της για ένα ξεροκόμματο? Ποσο μάλλον για σοκολατόπιτα??? Θα το πληρώσεις άτιμη... νονά... Καλά θα δείτε θα της βάλω κολλάρο με καρφιά κ φυτευτά άγρια δόντια!!! Καλά καλά,,, Ζορίτσα!!! Θα εξαφανιστεί μια μέρα ο Μάρκο... από τας εξοχάς κ θα γίνει Αθηναιος!!! Και ερωτευμένος... Click για ανάπτυξη... καλε........πλακα εκανα...αλλα τη Ναλα τη θελω!!! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εσεις κυρία μου σε ένα άλο θέμα. Την δώσατε στεγνά την καημένη την Λούση! Ωραία αν έρθει σε σένα ο Μάρκος θα τον απαγάγω ΚΑΙ αυτόν!! Μουυυχαχαχαχαχα (σατανικο γελιο) Click για ανάπτυξη... Τι!!!??? συνεργατες να σου τιχουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:12 Η zorica έγραψε: #4.356 03-11-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι όχι και θα με αφησεις αγατη εδω στην ακρη της Ελλαδας;ΚΑΙ τον λουκουμα ΚΑΙ το σοκολατακι μου;;;;;;;;;;;;;:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... καλα εγω το αλλαζω...θα παρω την Μοιρα...μονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:12 Η aalyah έγραψε: #4.357 03-11-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από zorica: καλε........πλακα εκανα...αλλα τη Ναλα τη θελω!!! Τι!!!??? συνεργατες να σου τιχουν!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ για να στον φέρω πίσω! Πακέτο με την Νάλα! Εγώ για μένα θα κρατήσω τον Σεβαχ!!! Αμέσως πια να με παρεξηγήσουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:14 Η aalyah έγραψε: #4.358 03-11-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι όχι και θα με αφησεις αγατη εδω στην ακρη της Ελλαδας;ΚΑΙ τον λουκουμα ΚΑΙ το σοκολατακι μου;;;;;;;;;;;;;:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Καλά ναι έχεις δίκιο. Για την Δώρα δεν είναι δίκαιο. Είναι στην άκρη της ελλάδας μην είναι και μόνη της. Δωράκι δεν θα τα πάρουμε αλλά ίσως να ζητιανέψω σοκολατάκι εν καιρώ! Αρχική Δημοσίευση από prince: 1 πακέτο χανζαπλάστ ανα γάτα που αναλαμβάνω.... για την πρακτική.. Click για ανάπτυξη... Χμμ....και μια στολή μην πω για τον καθένα μας όπως λέει και η ζορίτσα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:14 Η zorica έγραψε: #4.359 03-11-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ για να στον φέρω πίσω! Πακέτο με την Νάλα! Εγώ για μένα θα κρατήσω τον Σεβαχ!!! Αμέσως πια να με παρεξηγήσουν!! Click για ανάπτυξη... Αγγελε μου εσυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:15 Η elvenstar: #4.360 03-11-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά θα δείτε θα της βάλω κολλάρο με καρφιά κ φυτευτά άγρια δόντια!!! Click για ανάπτυξη... Να της βάλεις ένα αυτοκόλλητο που να έχει μυτερά δόντια με σάλια να δεις μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 216 217 218 219 220 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 218 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 218 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι όχι και θα με αφησεις αγατη εδω στην ακρη της Ελλαδας;ΚΑΙ τον λουκουμα ΚΑΙ το σοκολατακι μου;;;;;;;;;;;;;:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... καλα εγω το αλλαζω...θα παρω την Μοιρα...μονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:12 Η aalyah έγραψε: #4.357 03-11-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από zorica: καλε........πλακα εκανα...αλλα τη Ναλα τη θελω!!! Τι!!!??? συνεργατες να σου τιχουν!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ για να στον φέρω πίσω! Πακέτο με την Νάλα! Εγώ για μένα θα κρατήσω τον Σεβαχ!!! Αμέσως πια να με παρεξηγήσουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:14 Η aalyah έγραψε: #4.358 03-11-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι όχι και θα με αφησεις αγατη εδω στην ακρη της Ελλαδας;ΚΑΙ τον λουκουμα ΚΑΙ το σοκολατακι μου;;;;;;;;;;;;;:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Καλά ναι έχεις δίκιο. Για την Δώρα δεν είναι δίκαιο. Είναι στην άκρη της ελλάδας μην είναι και μόνη της. Δωράκι δεν θα τα πάρουμε αλλά ίσως να ζητιανέψω σοκολατάκι εν καιρώ! Αρχική Δημοσίευση από prince: 1 πακέτο χανζαπλάστ ανα γάτα που αναλαμβάνω.... για την πρακτική.. Click για ανάπτυξη... Χμμ....και μια στολή μην πω για τον καθένα μας όπως λέει και η ζορίτσα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:14 Η zorica έγραψε: #4.359 03-11-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ για να στον φέρω πίσω! Πακέτο με την Νάλα! Εγώ για μένα θα κρατήσω τον Σεβαχ!!! Αμέσως πια να με παρεξηγήσουν!! Click για ανάπτυξη... Αγγελε μου εσυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:15 Η elvenstar: #4.360 03-11-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά θα δείτε θα της βάλω κολλάρο με καρφιά κ φυτευτά άγρια δόντια!!! Click για ανάπτυξη... Να της βάλεις ένα αυτοκόλλητο που να έχει μυτερά δόντια με σάλια να δεις μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 216 217 218 219 220 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 218 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 218 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zorica: καλε........πλακα εκανα...αλλα τη Ναλα τη θελω!!! Τι!!!??? συνεργατες να σου τιχουν!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ για να στον φέρω πίσω! Πακέτο με την Νάλα! Εγώ για μένα θα κρατήσω τον Σεβαχ!!! Αμέσως πια να με παρεξηγήσουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:14 Η aalyah έγραψε: #4.358 03-11-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι όχι και θα με αφησεις αγατη εδω στην ακρη της Ελλαδας;ΚΑΙ τον λουκουμα ΚΑΙ το σοκολατακι μου;;;;;;;;;;;;;:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Καλά ναι έχεις δίκιο. Για την Δώρα δεν είναι δίκαιο. Είναι στην άκρη της ελλάδας μην είναι και μόνη της. Δωράκι δεν θα τα πάρουμε αλλά ίσως να ζητιανέψω σοκολατάκι εν καιρώ! Αρχική Δημοσίευση από prince: 1 πακέτο χανζαπλάστ ανα γάτα που αναλαμβάνω.... για την πρακτική.. Click για ανάπτυξη... Χμμ....και μια στολή μην πω για τον καθένα μας όπως λέει και η ζορίτσα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:14 Η zorica έγραψε: #4.359 03-11-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ για να στον φέρω πίσω! Πακέτο με την Νάλα! Εγώ για μένα θα κρατήσω τον Σεβαχ!!! Αμέσως πια να με παρεξηγήσουν!! Click για ανάπτυξη... Αγγελε μου εσυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:15 Η elvenstar: #4.360 03-11-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά θα δείτε θα της βάλω κολλάρο με καρφιά κ φυτευτά άγρια δόντια!!! Click για ανάπτυξη... Να της βάλεις ένα αυτοκόλλητο που να έχει μυτερά δόντια με σάλια να δεις μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 216 217 218 219 220 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 218 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 218 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι όχι και θα με αφησεις αγατη εδω στην ακρη της Ελλαδας;ΚΑΙ τον λουκουμα ΚΑΙ το σοκολατακι μου;;;;;;;;;;;;;:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Καλά ναι έχεις δίκιο. Για την Δώρα δεν είναι δίκαιο. Είναι στην άκρη της ελλάδας μην είναι και μόνη της. Δωράκι δεν θα τα πάρουμε αλλά ίσως να ζητιανέψω σοκολατάκι εν καιρώ! Αρχική Δημοσίευση από prince: 1 πακέτο χανζαπλάστ ανα γάτα που αναλαμβάνω.... για την πρακτική.. Click για ανάπτυξη... Χμμ....και μια στολή μην πω για τον καθένα μας όπως λέει και η ζορίτσα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:14 Η zorica έγραψε: #4.359 03-11-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ για να στον φέρω πίσω! Πακέτο με την Νάλα! Εγώ για μένα θα κρατήσω τον Σεβαχ!!! Αμέσως πια να με παρεξηγήσουν!! Click για ανάπτυξη... Αγγελε μου εσυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:15 Η elvenstar: #4.360 03-11-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά θα δείτε θα της βάλω κολλάρο με καρφιά κ φυτευτά άγρια δόντια!!! Click για ανάπτυξη... Να της βάλεις ένα αυτοκόλλητο που να έχει μυτερά δόντια με σάλια να δεις μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 216 217 218 219 220 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 218 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 218 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ για να στον φέρω πίσω! Πακέτο με την Νάλα! Εγώ για μένα θα κρατήσω τον Σεβαχ!!! Αμέσως πια να με παρεξηγήσουν!! Click για ανάπτυξη... Αγγελε μου εσυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:15 Η elvenstar: #4.360 03-11-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά θα δείτε θα της βάλω κολλάρο με καρφιά κ φυτευτά άγρια δόντια!!! Click για ανάπτυξη... Να της βάλεις ένα αυτοκόλλητο που να έχει μυτερά δόντια με σάλια να δεις μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά θα δείτε θα της βάλω κολλάρο με καρφιά κ φυτευτά άγρια δόντια!!! Click για ανάπτυξη... Να της βάλεις ένα αυτοκόλλητο που να έχει μυτερά δόντια με σάλια να δεις μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.