aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:50 Η aalyah έγραψε: #4.421 03-11-08 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Beautifuuuuuuullllll!!!!! Για να σταματήσουν οι συνωμοσίες και οι απαγωγές παρακαλώ.....ο καθένας τα δικά.... και εγώ όλων σας!!!! Click για ανάπτυξη... Εσένα σε ξεχάσαμε......Έλενα πως σου φαίνονται οι Ραίσα και Φιντέλ? Γατούνια με τα όλα τους ε?? Λοιπόν εγώ παίρνω Ραίσα. Θέλεις τον Φιντελ η να τον πάρω και αυτον εγω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:51 Η Μαρία Γάτσιου: #4.422 03-11-08 22:51 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχουμε ξεφυγει λιγακι...για πες μας λιγο για το μωρακι σου...να το γνωρισουμε καλα πρωτα και μετα...ξερεις... Click για ανάπτυξη... να σας πω και μετά να κινδυνεύει και το δικό μου..απαπαπα...είναι χάλια το γατάκι,το έχω κιόλας βαρεθεί,είναι και κακάσχημο αφήστε δεν ξέρετε τι τραβάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:54 Η Raisa έγραψε: #4.423 03-11-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Θα σου κλέψω και τον Μπατ και την Κάντυ!! Click για ανάπτυξη... Περίμενε μόνο λίγο να ξαναβγάλουν μαλλιά αλλιώς θα τρομάξεις! (Σλιθ δεν κρατήθηκα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:55 Η aalyah έγραψε: #4.424 03-11-08 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: να σας πω και μετά να κινδυνεύει και το δικό μου..απαπαπα...είναι χάλια το γατάκι,το έχω κιόλας βαρεθεί,είναι και κακάσχημο αφήστε δεν ξέρετε τι τραβάω... Click για ανάπτυξη... Α ναι? Ε τι ανησυχείς? Εμείς είμαστε εδώ! Θα σε αλαφρόσουμε απο το βάρος!! Που είπαμε μένεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:56 Η aalyah έγραψε: #4.425 03-11-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Περίμενε μόνο λίγο να ξαναβγάλουν μαλλιά αλλιώς θα τρομάξεις! (Σλιθ δεν κρατήθηκα) Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ? Εμένα μ'αρεσουν και κουρεμένα. Σαν λιονταράκια ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:56 Η Μαρία Γάτσιου: #4.426 03-11-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Α ναι? Ε τι ανησυχείς? Εμείς είμαστε εδώ! Θα σε αλαφρόσουμε απο το βάρος!! Που είπαμε μένεις? Click για ανάπτυξη... Όχι μωρέ εντάξει μη σας βάζω σε κόπο,,θα κάνω την καρδιά μου πέτρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:58 Η Raisa έγραψε: #4.427 03-11-08 22:58 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εσένα σε ξεχάσαμε......Έλενα πως σου φαίνονται οι Ραίσα και Φιντέλ? Γατούνια με τα όλα τους ε?? Λοιπόν εγώ παίρνω Ραίσα. Θέλεις τον Φιντελ η να τον πάρω και αυτον εγω? Click για ανάπτυξη... Αν πρέπει να μου τα κλέψετε τότε ο Φιντέλ θα πάει στην Ελενα....του έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: να σας πω και μετά να κινδυνεύει και το δικό μου..απαπαπα...είναι χάλια το γατάκι,το έχω κιόλας βαρεθεί,είναι και κακάσχημο αφήστε δεν ξέρετε τι τραβάω... Click για ανάπτυξη... Και πολύ καλά κάνεις και προσέχεις....δεν ξέρεις τι είναι αυτές....σε λίγο θα το λένε και στις ειδήσεις....<<συμμορία γατοκλεφτών σαρώνει τους γατόφιλους στην Ελλάδα!>> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:00 Η aalyah έγραψε: #4.428 03-11-08 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν πρέπει να μου τα κλέψετε τότε ο Φιντέλ θα πάει στην Ελενα....του έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία Και πολύ καλά κάνεις και προσέχεις....δεν ξέρεις τι είναι αυτές....σε λίγο θα το λένε και στις ειδήσεις....<<συμμορία γατοκλεφτών σαρώνει τους γατόφιλους στην Ελλάδα!>> Click για ανάπτυξη... Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι συκοφαντίες Μαρία μην την ακούς! Εμείς είμαστε αγγελάκια καλέ!! Νικολέττα κανένα απολύτως πρόβλημα!!! Εγώ έχω αδυναμία στην κόρη σου άλλωστε!!! Είναι μια λιλά πανέμορφη κουκλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:01 Η Μαρία Γάτσιου: #4.429 03-11-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και πολύ καλά κάνεις και προσέχεις....δεν ξέρεις τι είναι αυτές....σε λίγο θα το λένε και στις ειδήσεις....<<συμμορία γατοκλεφτών σαρώνει τους γατόφιλους στην Ελλάδα!>> Click για ανάπτυξη... Έχει τρομάξει το μάτι μουθα προσέχω απο εδώ και πέρα και φωτογραφίες με το σταγονόμετρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:06 Η aalyah έγραψε: #4.430 03-11-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Έχει τρομάξει το μάτι μουθα προσέχω απο εδώ και πέρα και φωτογραφίες με το σταγονόμετρο Click για ανάπτυξη... Ε εγώ δεν έχω δει και καμίιιιιιια Μόνο το άβαταρ σου αλλά αυτό δεν μετράει. Θέλω φωτό αλλιώς θ'αρχίσω ν'απειλώ και το δικό σου γατι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:18 Η Μαρία Γάτσιου: #4.431 03-11-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε εγώ δεν έχω δει και καμίιιιιιια Μόνο το άβαταρ σου αλλά αυτό δεν μετράει. Θέλω φωτό αλλιώς θ'αρχίσω ν'απειλώ και το δικό σου γατι!! Click για ανάπτυξη... Σε πιάνω αδιάβαστη...για πήγαινε σελίδα 411 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:18 Η zorica έγραψε: #4.432 03-11-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν πρέπει να μου τα κλέψετε τότε ο Φιντέλ θα πάει στην Ελενα....του έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία Και πολύ καλά κάνεις και προσέχεις....δεν ξέρεις τι είναι αυτές....σε λίγο θα το λένε και στις ειδήσεις....<<συμμορία γατοκλεφτών σαρώνει τους γατόφιλους στην Ελλάδα!>> Click για ανάπτυξη... Kαι η Ραισα σε μενααααααααααααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:22 Η zorica έγραψε: #4.433 03-11-08 23:22 Ε παιδια ...τωρα που χορτασαμε καλα καλα τις κλεψιες...εχω μια ΦΟΒΕΡΗ ιδεα...μα πραγματικα πολυ φοβερη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:22 Η aalyah έγραψε: #4.434 03-11-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Kαι η Ραισα σε μενααααααααααααα... Click για ανάπτυξη... Σε πρόλαβα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:24 Η zorica έγραψε: #4.435 03-11-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Σε πρόλαβα!!! Click για ανάπτυξη... καλα ...εγω τα παιδια της...ενα απ`αυτα μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:26 Η aalyah έγραψε: #4.436 03-11-08 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σε πιάνω αδιάβαστη...για πήγαινε σελίδα 411 Click για ανάπτυξη... Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πλάκα μας κάνεις τώρα!! Καλά το συζητάς?? Εννοείται οτι θα απαγάγουμε το δικό σου πρώτο πρώτο κιόλας!!!!! Τι μωρό είναι αυτό!!! Δε μου λες? Όταν ξαπλώνει στην φλοκάτη τον ξεχωρίζεις? Εγώ μια φορά είχα πατήσει τον δικό μου τον χαζούλιακα γιατί ειχε γίνει ένα με το χαλι!! (ναι το χαλί ήταν λίγο περίεργο σαν χρώμα). Παρεπιπτόντως έχουμε ίδια συρταριέρα απο το ΙΚΕΑ μόνο που η δικιά μου είναι με 4 συρτάρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η aalyah έγραψε: #4.437 03-11-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: καλα ...εγω τα παιδια της...ενα απ`αυτα μονο Click για ανάπτυξη... Εγώ θα τα πάρω σετάκι. Ένα την Ραίσα και ένα απο τα παιδιά της κιόλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η zorica έγραψε: #4.438 03-11-08 23:27 Ποια απο μας ψαχνεται για δουλια(Ελενα ξερω)...εχω πραγματικα φοβερη ιδεα...αξιζει να την πουλησω...εναντι αδρας αμοιβης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:28 Η aalyah έγραψε: #4.439 03-11-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ποια απο μας ψαχνεται για δουλια(Ελενα ξερω)...εχω πραγματικα φοβερη ιδεα...αξιζει να την πουλησω...εναντι αδρας αμοιβης!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ όταν με το καλό έρθω ελλάδα. Σε 1,5 μήνα δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:30 Η zorica έγραψε: #4.440 03-11-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ όταν με το καλό έρθω ελλάδα. Σε 1,5 μήνα δηλαδή Click για ανάπτυξη... Ποσα δινεις να σου πω τι επειχειρηση θα στησεις με σιγουρα λεφτα? Αθηνα ομως...αντε και Σαλονικα...μπορει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 220 221 222 223 224 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 222 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 222 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Beautifuuuuuuullllll!!!!! Για να σταματήσουν οι συνωμοσίες και οι απαγωγές παρακαλώ.....ο καθένας τα δικά.... και εγώ όλων σας!!!! Click για ανάπτυξη... Εσένα σε ξεχάσαμε......Έλενα πως σου φαίνονται οι Ραίσα και Φιντέλ? Γατούνια με τα όλα τους ε?? Λοιπόν εγώ παίρνω Ραίσα. Θέλεις τον Φιντελ η να τον πάρω και αυτον εγω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:51 Η Μαρία Γάτσιου: #4.422 03-11-08 22:51 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχουμε ξεφυγει λιγακι...για πες μας λιγο για το μωρακι σου...να το γνωρισουμε καλα πρωτα και μετα...ξερεις... Click για ανάπτυξη... να σας πω και μετά να κινδυνεύει και το δικό μου..απαπαπα...είναι χάλια το γατάκι,το έχω κιόλας βαρεθεί,είναι και κακάσχημο αφήστε δεν ξέρετε τι τραβάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:54 Η Raisa έγραψε: #4.423 03-11-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Θα σου κλέψω και τον Μπατ και την Κάντυ!! Click για ανάπτυξη... Περίμενε μόνο λίγο να ξαναβγάλουν μαλλιά αλλιώς θα τρομάξεις! (Σλιθ δεν κρατήθηκα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:55 Η aalyah έγραψε: #4.424 03-11-08 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: να σας πω και μετά να κινδυνεύει και το δικό μου..απαπαπα...είναι χάλια το γατάκι,το έχω κιόλας βαρεθεί,είναι και κακάσχημο αφήστε δεν ξέρετε τι τραβάω... Click για ανάπτυξη... Α ναι? Ε τι ανησυχείς? Εμείς είμαστε εδώ! Θα σε αλαφρόσουμε απο το βάρος!! Που είπαμε μένεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:56 Η aalyah έγραψε: #4.425 03-11-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Περίμενε μόνο λίγο να ξαναβγάλουν μαλλιά αλλιώς θα τρομάξεις! (Σλιθ δεν κρατήθηκα) Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ? Εμένα μ'αρεσουν και κουρεμένα. Σαν λιονταράκια ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:56 Η Μαρία Γάτσιου: #4.426 03-11-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Α ναι? Ε τι ανησυχείς? Εμείς είμαστε εδώ! Θα σε αλαφρόσουμε απο το βάρος!! Που είπαμε μένεις? Click για ανάπτυξη... Όχι μωρέ εντάξει μη σας βάζω σε κόπο,,θα κάνω την καρδιά μου πέτρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:58 Η Raisa έγραψε: #4.427 03-11-08 22:58 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εσένα σε ξεχάσαμε......Έλενα πως σου φαίνονται οι Ραίσα και Φιντέλ? Γατούνια με τα όλα τους ε?? Λοιπόν εγώ παίρνω Ραίσα. Θέλεις τον Φιντελ η να τον πάρω και αυτον εγω? Click για ανάπτυξη... Αν πρέπει να μου τα κλέψετε τότε ο Φιντέλ θα πάει στην Ελενα....του έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: να σας πω και μετά να κινδυνεύει και το δικό μου..απαπαπα...είναι χάλια το γατάκι,το έχω κιόλας βαρεθεί,είναι και κακάσχημο αφήστε δεν ξέρετε τι τραβάω... Click για ανάπτυξη... Και πολύ καλά κάνεις και προσέχεις....δεν ξέρεις τι είναι αυτές....σε λίγο θα το λένε και στις ειδήσεις....<<συμμορία γατοκλεφτών σαρώνει τους γατόφιλους στην Ελλάδα!>> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:00 Η aalyah έγραψε: #4.428 03-11-08 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν πρέπει να μου τα κλέψετε τότε ο Φιντέλ θα πάει στην Ελενα....του έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία Και πολύ καλά κάνεις και προσέχεις....δεν ξέρεις τι είναι αυτές....σε λίγο θα το λένε και στις ειδήσεις....<<συμμορία γατοκλεφτών σαρώνει τους γατόφιλους στην Ελλάδα!>> Click για ανάπτυξη... Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι συκοφαντίες Μαρία μην την ακούς! Εμείς είμαστε αγγελάκια καλέ!! Νικολέττα κανένα απολύτως πρόβλημα!!! Εγώ έχω αδυναμία στην κόρη σου άλλωστε!!! Είναι μια λιλά πανέμορφη κουκλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:01 Η Μαρία Γάτσιου: #4.429 03-11-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και πολύ καλά κάνεις και προσέχεις....δεν ξέρεις τι είναι αυτές....σε λίγο θα το λένε και στις ειδήσεις....<<συμμορία γατοκλεφτών σαρώνει τους γατόφιλους στην Ελλάδα!>> Click για ανάπτυξη... Έχει τρομάξει το μάτι μουθα προσέχω απο εδώ και πέρα και φωτογραφίες με το σταγονόμετρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:06 Η aalyah έγραψε: #4.430 03-11-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Έχει τρομάξει το μάτι μουθα προσέχω απο εδώ και πέρα και φωτογραφίες με το σταγονόμετρο Click για ανάπτυξη... Ε εγώ δεν έχω δει και καμίιιιιιια Μόνο το άβαταρ σου αλλά αυτό δεν μετράει. Θέλω φωτό αλλιώς θ'αρχίσω ν'απειλώ και το δικό σου γατι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:18 Η Μαρία Γάτσιου: #4.431 03-11-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε εγώ δεν έχω δει και καμίιιιιιια Μόνο το άβαταρ σου αλλά αυτό δεν μετράει. Θέλω φωτό αλλιώς θ'αρχίσω ν'απειλώ και το δικό σου γατι!! Click για ανάπτυξη... Σε πιάνω αδιάβαστη...για πήγαινε σελίδα 411 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:18 Η zorica έγραψε: #4.432 03-11-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν πρέπει να μου τα κλέψετε τότε ο Φιντέλ θα πάει στην Ελενα....του έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία Και πολύ καλά κάνεις και προσέχεις....δεν ξέρεις τι είναι αυτές....σε λίγο θα το λένε και στις ειδήσεις....<<συμμορία γατοκλεφτών σαρώνει τους γατόφιλους στην Ελλάδα!>> Click για ανάπτυξη... Kαι η Ραισα σε μενααααααααααααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:22 Η zorica έγραψε: #4.433 03-11-08 23:22 Ε παιδια ...τωρα που χορτασαμε καλα καλα τις κλεψιες...εχω μια ΦΟΒΕΡΗ ιδεα...μα πραγματικα πολυ φοβερη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:22 Η aalyah έγραψε: #4.434 03-11-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Kαι η Ραισα σε μενααααααααααααα... Click για ανάπτυξη... Σε πρόλαβα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:24 Η zorica έγραψε: #4.435 03-11-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Σε πρόλαβα!!! Click για ανάπτυξη... καλα ...εγω τα παιδια της...ενα απ`αυτα μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:26 Η aalyah έγραψε: #4.436 03-11-08 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σε πιάνω αδιάβαστη...για πήγαινε σελίδα 411 Click για ανάπτυξη... Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πλάκα μας κάνεις τώρα!! Καλά το συζητάς?? Εννοείται οτι θα απαγάγουμε το δικό σου πρώτο πρώτο κιόλας!!!!! Τι μωρό είναι αυτό!!! Δε μου λες? Όταν ξαπλώνει στην φλοκάτη τον ξεχωρίζεις? Εγώ μια φορά είχα πατήσει τον δικό μου τον χαζούλιακα γιατί ειχε γίνει ένα με το χαλι!! (ναι το χαλί ήταν λίγο περίεργο σαν χρώμα). Παρεπιπτόντως έχουμε ίδια συρταριέρα απο το ΙΚΕΑ μόνο που η δικιά μου είναι με 4 συρτάρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η aalyah έγραψε: #4.437 03-11-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: καλα ...εγω τα παιδια της...ενα απ`αυτα μονο Click για ανάπτυξη... Εγώ θα τα πάρω σετάκι. Ένα την Ραίσα και ένα απο τα παιδιά της κιόλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η zorica έγραψε: #4.438 03-11-08 23:27 Ποια απο μας ψαχνεται για δουλια(Ελενα ξερω)...εχω πραγματικα φοβερη ιδεα...αξιζει να την πουλησω...εναντι αδρας αμοιβης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:28 Η aalyah έγραψε: #4.439 03-11-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ποια απο μας ψαχνεται για δουλια(Ελενα ξερω)...εχω πραγματικα φοβερη ιδεα...αξιζει να την πουλησω...εναντι αδρας αμοιβης!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ όταν με το καλό έρθω ελλάδα. Σε 1,5 μήνα δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:30 Η zorica έγραψε: #4.440 03-11-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ όταν με το καλό έρθω ελλάδα. Σε 1,5 μήνα δηλαδή Click για ανάπτυξη... Ποσα δινεις να σου πω τι επειχειρηση θα στησεις με σιγουρα λεφτα? Αθηνα ομως...αντε και Σαλονικα...μπορει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 220 221 222 223 224 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 222 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 222 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχουμε ξεφυγει λιγακι...για πες μας λιγο για το μωρακι σου...να το γνωρισουμε καλα πρωτα και μετα...ξερεις... Click για ανάπτυξη... να σας πω και μετά να κινδυνεύει και το δικό μου..απαπαπα...είναι χάλια το γατάκι,το έχω κιόλας βαρεθεί,είναι και κακάσχημο αφήστε δεν ξέρετε τι τραβάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:54 Η Raisa έγραψε: #4.423 03-11-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Θα σου κλέψω και τον Μπατ και την Κάντυ!! Click για ανάπτυξη... Περίμενε μόνο λίγο να ξαναβγάλουν μαλλιά αλλιώς θα τρομάξεις! (Σλιθ δεν κρατήθηκα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:55 Η aalyah έγραψε: #4.424 03-11-08 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: να σας πω και μετά να κινδυνεύει και το δικό μου..απαπαπα...είναι χάλια το γατάκι,το έχω κιόλας βαρεθεί,είναι και κακάσχημο αφήστε δεν ξέρετε τι τραβάω... Click για ανάπτυξη... Α ναι? Ε τι ανησυχείς? Εμείς είμαστε εδώ! Θα σε αλαφρόσουμε απο το βάρος!! Που είπαμε μένεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:56 Η aalyah έγραψε: #4.425 03-11-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Περίμενε μόνο λίγο να ξαναβγάλουν μαλλιά αλλιώς θα τρομάξεις! (Σλιθ δεν κρατήθηκα) Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ? Εμένα μ'αρεσουν και κουρεμένα. Σαν λιονταράκια ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:56 Η Μαρία Γάτσιου: #4.426 03-11-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Α ναι? Ε τι ανησυχείς? Εμείς είμαστε εδώ! Θα σε αλαφρόσουμε απο το βάρος!! Που είπαμε μένεις? Click για ανάπτυξη... Όχι μωρέ εντάξει μη σας βάζω σε κόπο,,θα κάνω την καρδιά μου πέτρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:58 Η Raisa έγραψε: #4.427 03-11-08 22:58 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εσένα σε ξεχάσαμε......Έλενα πως σου φαίνονται οι Ραίσα και Φιντέλ? Γατούνια με τα όλα τους ε?? Λοιπόν εγώ παίρνω Ραίσα. Θέλεις τον Φιντελ η να τον πάρω και αυτον εγω? Click για ανάπτυξη... Αν πρέπει να μου τα κλέψετε τότε ο Φιντέλ θα πάει στην Ελενα....του έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: να σας πω και μετά να κινδυνεύει και το δικό μου..απαπαπα...είναι χάλια το γατάκι,το έχω κιόλας βαρεθεί,είναι και κακάσχημο αφήστε δεν ξέρετε τι τραβάω... Click για ανάπτυξη... Και πολύ καλά κάνεις και προσέχεις....δεν ξέρεις τι είναι αυτές....σε λίγο θα το λένε και στις ειδήσεις....<<συμμορία γατοκλεφτών σαρώνει τους γατόφιλους στην Ελλάδα!>> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:00 Η aalyah έγραψε: #4.428 03-11-08 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν πρέπει να μου τα κλέψετε τότε ο Φιντέλ θα πάει στην Ελενα....του έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία Και πολύ καλά κάνεις και προσέχεις....δεν ξέρεις τι είναι αυτές....σε λίγο θα το λένε και στις ειδήσεις....<<συμμορία γατοκλεφτών σαρώνει τους γατόφιλους στην Ελλάδα!>> Click για ανάπτυξη... Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι συκοφαντίες Μαρία μην την ακούς! Εμείς είμαστε αγγελάκια καλέ!! Νικολέττα κανένα απολύτως πρόβλημα!!! Εγώ έχω αδυναμία στην κόρη σου άλλωστε!!! Είναι μια λιλά πανέμορφη κουκλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:01 Η Μαρία Γάτσιου: #4.429 03-11-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και πολύ καλά κάνεις και προσέχεις....δεν ξέρεις τι είναι αυτές....σε λίγο θα το λένε και στις ειδήσεις....<<συμμορία γατοκλεφτών σαρώνει τους γατόφιλους στην Ελλάδα!>> Click για ανάπτυξη... Έχει τρομάξει το μάτι μουθα προσέχω απο εδώ και πέρα και φωτογραφίες με το σταγονόμετρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:06 Η aalyah έγραψε: #4.430 03-11-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Έχει τρομάξει το μάτι μουθα προσέχω απο εδώ και πέρα και φωτογραφίες με το σταγονόμετρο Click για ανάπτυξη... Ε εγώ δεν έχω δει και καμίιιιιιια Μόνο το άβαταρ σου αλλά αυτό δεν μετράει. Θέλω φωτό αλλιώς θ'αρχίσω ν'απειλώ και το δικό σου γατι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:18 Η Μαρία Γάτσιου: #4.431 03-11-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε εγώ δεν έχω δει και καμίιιιιιια Μόνο το άβαταρ σου αλλά αυτό δεν μετράει. Θέλω φωτό αλλιώς θ'αρχίσω ν'απειλώ και το δικό σου γατι!! Click για ανάπτυξη... Σε πιάνω αδιάβαστη...για πήγαινε σελίδα 411 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:18 Η zorica έγραψε: #4.432 03-11-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν πρέπει να μου τα κλέψετε τότε ο Φιντέλ θα πάει στην Ελενα....του έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία Και πολύ καλά κάνεις και προσέχεις....δεν ξέρεις τι είναι αυτές....σε λίγο θα το λένε και στις ειδήσεις....<<συμμορία γατοκλεφτών σαρώνει τους γατόφιλους στην Ελλάδα!>> Click για ανάπτυξη... Kαι η Ραισα σε μενααααααααααααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:22 Η zorica έγραψε: #4.433 03-11-08 23:22 Ε παιδια ...τωρα που χορτασαμε καλα καλα τις κλεψιες...εχω μια ΦΟΒΕΡΗ ιδεα...μα πραγματικα πολυ φοβερη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:22 Η aalyah έγραψε: #4.434 03-11-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Kαι η Ραισα σε μενααααααααααααα... Click για ανάπτυξη... Σε πρόλαβα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:24 Η zorica έγραψε: #4.435 03-11-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Σε πρόλαβα!!! Click για ανάπτυξη... καλα ...εγω τα παιδια της...ενα απ`αυτα μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:26 Η aalyah έγραψε: #4.436 03-11-08 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σε πιάνω αδιάβαστη...για πήγαινε σελίδα 411 Click για ανάπτυξη... Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πλάκα μας κάνεις τώρα!! Καλά το συζητάς?? Εννοείται οτι θα απαγάγουμε το δικό σου πρώτο πρώτο κιόλας!!!!! Τι μωρό είναι αυτό!!! Δε μου λες? Όταν ξαπλώνει στην φλοκάτη τον ξεχωρίζεις? Εγώ μια φορά είχα πατήσει τον δικό μου τον χαζούλιακα γιατί ειχε γίνει ένα με το χαλι!! (ναι το χαλί ήταν λίγο περίεργο σαν χρώμα). Παρεπιπτόντως έχουμε ίδια συρταριέρα απο το ΙΚΕΑ μόνο που η δικιά μου είναι με 4 συρτάρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η aalyah έγραψε: #4.437 03-11-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: καλα ...εγω τα παιδια της...ενα απ`αυτα μονο Click για ανάπτυξη... Εγώ θα τα πάρω σετάκι. Ένα την Ραίσα και ένα απο τα παιδιά της κιόλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η zorica έγραψε: #4.438 03-11-08 23:27 Ποια απο μας ψαχνεται για δουλια(Ελενα ξερω)...εχω πραγματικα φοβερη ιδεα...αξιζει να την πουλησω...εναντι αδρας αμοιβης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:28 Η aalyah έγραψε: #4.439 03-11-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ποια απο μας ψαχνεται για δουλια(Ελενα ξερω)...εχω πραγματικα φοβερη ιδεα...αξιζει να την πουλησω...εναντι αδρας αμοιβης!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ όταν με το καλό έρθω ελλάδα. Σε 1,5 μήνα δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:30 Η zorica έγραψε: #4.440 03-11-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ όταν με το καλό έρθω ελλάδα. Σε 1,5 μήνα δηλαδή Click για ανάπτυξη... Ποσα δινεις να σου πω τι επειχειρηση θα στησεις με σιγουρα λεφτα? Αθηνα ομως...αντε και Σαλονικα...μπορει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 220 221 222 223 224 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 222 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 222 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Θα σου κλέψω και τον Μπατ και την Κάντυ!! Click για ανάπτυξη... Περίμενε μόνο λίγο να ξαναβγάλουν μαλλιά αλλιώς θα τρομάξεις! (Σλιθ δεν κρατήθηκα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:55 Η aalyah έγραψε: #4.424 03-11-08 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: να σας πω και μετά να κινδυνεύει και το δικό μου..απαπαπα...είναι χάλια το γατάκι,το έχω κιόλας βαρεθεί,είναι και κακάσχημο αφήστε δεν ξέρετε τι τραβάω... Click για ανάπτυξη... Α ναι? Ε τι ανησυχείς? Εμείς είμαστε εδώ! Θα σε αλαφρόσουμε απο το βάρος!! Που είπαμε μένεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:56 Η aalyah έγραψε: #4.425 03-11-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Περίμενε μόνο λίγο να ξαναβγάλουν μαλλιά αλλιώς θα τρομάξεις! (Σλιθ δεν κρατήθηκα) Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ? Εμένα μ'αρεσουν και κουρεμένα. Σαν λιονταράκια ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:56 Η Μαρία Γάτσιου: #4.426 03-11-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Α ναι? Ε τι ανησυχείς? Εμείς είμαστε εδώ! Θα σε αλαφρόσουμε απο το βάρος!! Που είπαμε μένεις? Click για ανάπτυξη... Όχι μωρέ εντάξει μη σας βάζω σε κόπο,,θα κάνω την καρδιά μου πέτρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:58 Η Raisa έγραψε: #4.427 03-11-08 22:58 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εσένα σε ξεχάσαμε......Έλενα πως σου φαίνονται οι Ραίσα και Φιντέλ? Γατούνια με τα όλα τους ε?? Λοιπόν εγώ παίρνω Ραίσα. Θέλεις τον Φιντελ η να τον πάρω και αυτον εγω? Click για ανάπτυξη... Αν πρέπει να μου τα κλέψετε τότε ο Φιντέλ θα πάει στην Ελενα....του έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: να σας πω και μετά να κινδυνεύει και το δικό μου..απαπαπα...είναι χάλια το γατάκι,το έχω κιόλας βαρεθεί,είναι και κακάσχημο αφήστε δεν ξέρετε τι τραβάω... Click για ανάπτυξη... Και πολύ καλά κάνεις και προσέχεις....δεν ξέρεις τι είναι αυτές....σε λίγο θα το λένε και στις ειδήσεις....<<συμμορία γατοκλεφτών σαρώνει τους γατόφιλους στην Ελλάδα!>> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:00 Η aalyah έγραψε: #4.428 03-11-08 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν πρέπει να μου τα κλέψετε τότε ο Φιντέλ θα πάει στην Ελενα....του έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία Και πολύ καλά κάνεις και προσέχεις....δεν ξέρεις τι είναι αυτές....σε λίγο θα το λένε και στις ειδήσεις....<<συμμορία γατοκλεφτών σαρώνει τους γατόφιλους στην Ελλάδα!>> Click για ανάπτυξη... Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι συκοφαντίες Μαρία μην την ακούς! Εμείς είμαστε αγγελάκια καλέ!! Νικολέττα κανένα απολύτως πρόβλημα!!! Εγώ έχω αδυναμία στην κόρη σου άλλωστε!!! Είναι μια λιλά πανέμορφη κουκλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:01 Η Μαρία Γάτσιου: #4.429 03-11-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και πολύ καλά κάνεις και προσέχεις....δεν ξέρεις τι είναι αυτές....σε λίγο θα το λένε και στις ειδήσεις....<<συμμορία γατοκλεφτών σαρώνει τους γατόφιλους στην Ελλάδα!>> Click για ανάπτυξη... Έχει τρομάξει το μάτι μουθα προσέχω απο εδώ και πέρα και φωτογραφίες με το σταγονόμετρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:06 Η aalyah έγραψε: #4.430 03-11-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Έχει τρομάξει το μάτι μουθα προσέχω απο εδώ και πέρα και φωτογραφίες με το σταγονόμετρο Click για ανάπτυξη... Ε εγώ δεν έχω δει και καμίιιιιιια Μόνο το άβαταρ σου αλλά αυτό δεν μετράει. Θέλω φωτό αλλιώς θ'αρχίσω ν'απειλώ και το δικό σου γατι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:18 Η Μαρία Γάτσιου: #4.431 03-11-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε εγώ δεν έχω δει και καμίιιιιιια Μόνο το άβαταρ σου αλλά αυτό δεν μετράει. Θέλω φωτό αλλιώς θ'αρχίσω ν'απειλώ και το δικό σου γατι!! Click για ανάπτυξη... Σε πιάνω αδιάβαστη...για πήγαινε σελίδα 411 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:18 Η zorica έγραψε: #4.432 03-11-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν πρέπει να μου τα κλέψετε τότε ο Φιντέλ θα πάει στην Ελενα....του έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία Και πολύ καλά κάνεις και προσέχεις....δεν ξέρεις τι είναι αυτές....σε λίγο θα το λένε και στις ειδήσεις....<<συμμορία γατοκλεφτών σαρώνει τους γατόφιλους στην Ελλάδα!>> Click για ανάπτυξη... Kαι η Ραισα σε μενααααααααααααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:22 Η zorica έγραψε: #4.433 03-11-08 23:22 Ε παιδια ...τωρα που χορτασαμε καλα καλα τις κλεψιες...εχω μια ΦΟΒΕΡΗ ιδεα...μα πραγματικα πολυ φοβερη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:22 Η aalyah έγραψε: #4.434 03-11-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Kαι η Ραισα σε μενααααααααααααα... Click για ανάπτυξη... Σε πρόλαβα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:24 Η zorica έγραψε: #4.435 03-11-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Σε πρόλαβα!!! Click για ανάπτυξη... καλα ...εγω τα παιδια της...ενα απ`αυτα μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:26 Η aalyah έγραψε: #4.436 03-11-08 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σε πιάνω αδιάβαστη...για πήγαινε σελίδα 411 Click για ανάπτυξη... Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πλάκα μας κάνεις τώρα!! Καλά το συζητάς?? Εννοείται οτι θα απαγάγουμε το δικό σου πρώτο πρώτο κιόλας!!!!! Τι μωρό είναι αυτό!!! Δε μου λες? Όταν ξαπλώνει στην φλοκάτη τον ξεχωρίζεις? Εγώ μια φορά είχα πατήσει τον δικό μου τον χαζούλιακα γιατί ειχε γίνει ένα με το χαλι!! (ναι το χαλί ήταν λίγο περίεργο σαν χρώμα). Παρεπιπτόντως έχουμε ίδια συρταριέρα απο το ΙΚΕΑ μόνο που η δικιά μου είναι με 4 συρτάρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η aalyah έγραψε: #4.437 03-11-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: καλα ...εγω τα παιδια της...ενα απ`αυτα μονο Click για ανάπτυξη... Εγώ θα τα πάρω σετάκι. Ένα την Ραίσα και ένα απο τα παιδιά της κιόλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η zorica έγραψε: #4.438 03-11-08 23:27 Ποια απο μας ψαχνεται για δουλια(Ελενα ξερω)...εχω πραγματικα φοβερη ιδεα...αξιζει να την πουλησω...εναντι αδρας αμοιβης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:28 Η aalyah έγραψε: #4.439 03-11-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ποια απο μας ψαχνεται για δουλια(Ελενα ξερω)...εχω πραγματικα φοβερη ιδεα...αξιζει να την πουλησω...εναντι αδρας αμοιβης!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ όταν με το καλό έρθω ελλάδα. Σε 1,5 μήνα δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:30 Η zorica έγραψε: #4.440 03-11-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ όταν με το καλό έρθω ελλάδα. Σε 1,5 μήνα δηλαδή Click για ανάπτυξη... Ποσα δινεις να σου πω τι επειχειρηση θα στησεις με σιγουρα λεφτα? Αθηνα ομως...αντε και Σαλονικα...μπορει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 220 221 222 223 224 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 222 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 222 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: να σας πω και μετά να κινδυνεύει και το δικό μου..απαπαπα...είναι χάλια το γατάκι,το έχω κιόλας βαρεθεί,είναι και κακάσχημο αφήστε δεν ξέρετε τι τραβάω... Click για ανάπτυξη... Α ναι? Ε τι ανησυχείς? Εμείς είμαστε εδώ! Θα σε αλαφρόσουμε απο το βάρος!! Που είπαμε μένεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:56 Η aalyah έγραψε: #4.425 03-11-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Περίμενε μόνο λίγο να ξαναβγάλουν μαλλιά αλλιώς θα τρομάξεις! (Σλιθ δεν κρατήθηκα) Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ? Εμένα μ'αρεσουν και κουρεμένα. Σαν λιονταράκια ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:56 Η Μαρία Γάτσιου: #4.426 03-11-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Α ναι? Ε τι ανησυχείς? Εμείς είμαστε εδώ! Θα σε αλαφρόσουμε απο το βάρος!! Που είπαμε μένεις? Click για ανάπτυξη... Όχι μωρέ εντάξει μη σας βάζω σε κόπο,,θα κάνω την καρδιά μου πέτρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:58 Η Raisa έγραψε: #4.427 03-11-08 22:58 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εσένα σε ξεχάσαμε......Έλενα πως σου φαίνονται οι Ραίσα και Φιντέλ? Γατούνια με τα όλα τους ε?? Λοιπόν εγώ παίρνω Ραίσα. Θέλεις τον Φιντελ η να τον πάρω και αυτον εγω? Click για ανάπτυξη... Αν πρέπει να μου τα κλέψετε τότε ο Φιντέλ θα πάει στην Ελενα....του έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: να σας πω και μετά να κινδυνεύει και το δικό μου..απαπαπα...είναι χάλια το γατάκι,το έχω κιόλας βαρεθεί,είναι και κακάσχημο αφήστε δεν ξέρετε τι τραβάω... Click για ανάπτυξη... Και πολύ καλά κάνεις και προσέχεις....δεν ξέρεις τι είναι αυτές....σε λίγο θα το λένε και στις ειδήσεις....<<συμμορία γατοκλεφτών σαρώνει τους γατόφιλους στην Ελλάδα!>> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:00 Η aalyah έγραψε: #4.428 03-11-08 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν πρέπει να μου τα κλέψετε τότε ο Φιντέλ θα πάει στην Ελενα....του έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία Και πολύ καλά κάνεις και προσέχεις....δεν ξέρεις τι είναι αυτές....σε λίγο θα το λένε και στις ειδήσεις....<<συμμορία γατοκλεφτών σαρώνει τους γατόφιλους στην Ελλάδα!>> Click για ανάπτυξη... Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι συκοφαντίες Μαρία μην την ακούς! Εμείς είμαστε αγγελάκια καλέ!! Νικολέττα κανένα απολύτως πρόβλημα!!! Εγώ έχω αδυναμία στην κόρη σου άλλωστε!!! Είναι μια λιλά πανέμορφη κουκλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:01 Η Μαρία Γάτσιου: #4.429 03-11-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και πολύ καλά κάνεις και προσέχεις....δεν ξέρεις τι είναι αυτές....σε λίγο θα το λένε και στις ειδήσεις....<<συμμορία γατοκλεφτών σαρώνει τους γατόφιλους στην Ελλάδα!>> Click για ανάπτυξη... Έχει τρομάξει το μάτι μουθα προσέχω απο εδώ και πέρα και φωτογραφίες με το σταγονόμετρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:06 Η aalyah έγραψε: #4.430 03-11-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Έχει τρομάξει το μάτι μουθα προσέχω απο εδώ και πέρα και φωτογραφίες με το σταγονόμετρο Click για ανάπτυξη... Ε εγώ δεν έχω δει και καμίιιιιιια Μόνο το άβαταρ σου αλλά αυτό δεν μετράει. Θέλω φωτό αλλιώς θ'αρχίσω ν'απειλώ και το δικό σου γατι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:18 Η Μαρία Γάτσιου: #4.431 03-11-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε εγώ δεν έχω δει και καμίιιιιιια Μόνο το άβαταρ σου αλλά αυτό δεν μετράει. Θέλω φωτό αλλιώς θ'αρχίσω ν'απειλώ και το δικό σου γατι!! Click για ανάπτυξη... Σε πιάνω αδιάβαστη...για πήγαινε σελίδα 411 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:18 Η zorica έγραψε: #4.432 03-11-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν πρέπει να μου τα κλέψετε τότε ο Φιντέλ θα πάει στην Ελενα....του έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία Και πολύ καλά κάνεις και προσέχεις....δεν ξέρεις τι είναι αυτές....σε λίγο θα το λένε και στις ειδήσεις....<<συμμορία γατοκλεφτών σαρώνει τους γατόφιλους στην Ελλάδα!>> Click για ανάπτυξη... Kαι η Ραισα σε μενααααααααααααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:22 Η zorica έγραψε: #4.433 03-11-08 23:22 Ε παιδια ...τωρα που χορτασαμε καλα καλα τις κλεψιες...εχω μια ΦΟΒΕΡΗ ιδεα...μα πραγματικα πολυ φοβερη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:22 Η aalyah έγραψε: #4.434 03-11-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Kαι η Ραισα σε μενααααααααααααα... Click για ανάπτυξη... Σε πρόλαβα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:24 Η zorica έγραψε: #4.435 03-11-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Σε πρόλαβα!!! Click για ανάπτυξη... καλα ...εγω τα παιδια της...ενα απ`αυτα μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:26 Η aalyah έγραψε: #4.436 03-11-08 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σε πιάνω αδιάβαστη...για πήγαινε σελίδα 411 Click για ανάπτυξη... Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πλάκα μας κάνεις τώρα!! Καλά το συζητάς?? Εννοείται οτι θα απαγάγουμε το δικό σου πρώτο πρώτο κιόλας!!!!! Τι μωρό είναι αυτό!!! Δε μου λες? Όταν ξαπλώνει στην φλοκάτη τον ξεχωρίζεις? Εγώ μια φορά είχα πατήσει τον δικό μου τον χαζούλιακα γιατί ειχε γίνει ένα με το χαλι!! (ναι το χαλί ήταν λίγο περίεργο σαν χρώμα). Παρεπιπτόντως έχουμε ίδια συρταριέρα απο το ΙΚΕΑ μόνο που η δικιά μου είναι με 4 συρτάρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η aalyah έγραψε: #4.437 03-11-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: καλα ...εγω τα παιδια της...ενα απ`αυτα μονο Click για ανάπτυξη... Εγώ θα τα πάρω σετάκι. Ένα την Ραίσα και ένα απο τα παιδιά της κιόλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η zorica έγραψε: #4.438 03-11-08 23:27 Ποια απο μας ψαχνεται για δουλια(Ελενα ξερω)...εχω πραγματικα φοβερη ιδεα...αξιζει να την πουλησω...εναντι αδρας αμοιβης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:28 Η aalyah έγραψε: #4.439 03-11-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ποια απο μας ψαχνεται για δουλια(Ελενα ξερω)...εχω πραγματικα φοβερη ιδεα...αξιζει να την πουλησω...εναντι αδρας αμοιβης!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ όταν με το καλό έρθω ελλάδα. Σε 1,5 μήνα δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:30 Η zorica έγραψε: #4.440 03-11-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ όταν με το καλό έρθω ελλάδα. Σε 1,5 μήνα δηλαδή Click για ανάπτυξη... Ποσα δινεις να σου πω τι επειχειρηση θα στησεις με σιγουρα λεφτα? Αθηνα ομως...αντε και Σαλονικα...μπορει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 220 221 222 223 224 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 222 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 222 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Περίμενε μόνο λίγο να ξαναβγάλουν μαλλιά αλλιώς θα τρομάξεις! (Σλιθ δεν κρατήθηκα) Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ? Εμένα μ'αρεσουν και κουρεμένα. Σαν λιονταράκια ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:56 Η Μαρία Γάτσιου: #4.426 03-11-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Α ναι? Ε τι ανησυχείς? Εμείς είμαστε εδώ! Θα σε αλαφρόσουμε απο το βάρος!! Που είπαμε μένεις? Click για ανάπτυξη... Όχι μωρέ εντάξει μη σας βάζω σε κόπο,,θα κάνω την καρδιά μου πέτρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:58 Η Raisa έγραψε: #4.427 03-11-08 22:58 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εσένα σε ξεχάσαμε......Έλενα πως σου φαίνονται οι Ραίσα και Φιντέλ? Γατούνια με τα όλα τους ε?? Λοιπόν εγώ παίρνω Ραίσα. Θέλεις τον Φιντελ η να τον πάρω και αυτον εγω? Click για ανάπτυξη... Αν πρέπει να μου τα κλέψετε τότε ο Φιντέλ θα πάει στην Ελενα....του έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: να σας πω και μετά να κινδυνεύει και το δικό μου..απαπαπα...είναι χάλια το γατάκι,το έχω κιόλας βαρεθεί,είναι και κακάσχημο αφήστε δεν ξέρετε τι τραβάω... Click για ανάπτυξη... Και πολύ καλά κάνεις και προσέχεις....δεν ξέρεις τι είναι αυτές....σε λίγο θα το λένε και στις ειδήσεις....<<συμμορία γατοκλεφτών σαρώνει τους γατόφιλους στην Ελλάδα!>> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:00 Η aalyah έγραψε: #4.428 03-11-08 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν πρέπει να μου τα κλέψετε τότε ο Φιντέλ θα πάει στην Ελενα....του έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία Και πολύ καλά κάνεις και προσέχεις....δεν ξέρεις τι είναι αυτές....σε λίγο θα το λένε και στις ειδήσεις....<<συμμορία γατοκλεφτών σαρώνει τους γατόφιλους στην Ελλάδα!>> Click για ανάπτυξη... Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι συκοφαντίες Μαρία μην την ακούς! Εμείς είμαστε αγγελάκια καλέ!! Νικολέττα κανένα απολύτως πρόβλημα!!! Εγώ έχω αδυναμία στην κόρη σου άλλωστε!!! Είναι μια λιλά πανέμορφη κουκλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:01 Η Μαρία Γάτσιου: #4.429 03-11-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και πολύ καλά κάνεις και προσέχεις....δεν ξέρεις τι είναι αυτές....σε λίγο θα το λένε και στις ειδήσεις....<<συμμορία γατοκλεφτών σαρώνει τους γατόφιλους στην Ελλάδα!>> Click για ανάπτυξη... Έχει τρομάξει το μάτι μουθα προσέχω απο εδώ και πέρα και φωτογραφίες με το σταγονόμετρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:06 Η aalyah έγραψε: #4.430 03-11-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Έχει τρομάξει το μάτι μουθα προσέχω απο εδώ και πέρα και φωτογραφίες με το σταγονόμετρο Click για ανάπτυξη... Ε εγώ δεν έχω δει και καμίιιιιιια Μόνο το άβαταρ σου αλλά αυτό δεν μετράει. Θέλω φωτό αλλιώς θ'αρχίσω ν'απειλώ και το δικό σου γατι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:18 Η Μαρία Γάτσιου: #4.431 03-11-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε εγώ δεν έχω δει και καμίιιιιιια Μόνο το άβαταρ σου αλλά αυτό δεν μετράει. Θέλω φωτό αλλιώς θ'αρχίσω ν'απειλώ και το δικό σου γατι!! Click για ανάπτυξη... Σε πιάνω αδιάβαστη...για πήγαινε σελίδα 411 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:18 Η zorica έγραψε: #4.432 03-11-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν πρέπει να μου τα κλέψετε τότε ο Φιντέλ θα πάει στην Ελενα....του έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία Και πολύ καλά κάνεις και προσέχεις....δεν ξέρεις τι είναι αυτές....σε λίγο θα το λένε και στις ειδήσεις....<<συμμορία γατοκλεφτών σαρώνει τους γατόφιλους στην Ελλάδα!>> Click για ανάπτυξη... Kαι η Ραισα σε μενααααααααααααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:22 Η zorica έγραψε: #4.433 03-11-08 23:22 Ε παιδια ...τωρα που χορτασαμε καλα καλα τις κλεψιες...εχω μια ΦΟΒΕΡΗ ιδεα...μα πραγματικα πολυ φοβερη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:22 Η aalyah έγραψε: #4.434 03-11-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Kαι η Ραισα σε μενααααααααααααα... Click για ανάπτυξη... Σε πρόλαβα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:24 Η zorica έγραψε: #4.435 03-11-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Σε πρόλαβα!!! Click για ανάπτυξη... καλα ...εγω τα παιδια της...ενα απ`αυτα μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:26 Η aalyah έγραψε: #4.436 03-11-08 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σε πιάνω αδιάβαστη...για πήγαινε σελίδα 411 Click για ανάπτυξη... Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πλάκα μας κάνεις τώρα!! Καλά το συζητάς?? Εννοείται οτι θα απαγάγουμε το δικό σου πρώτο πρώτο κιόλας!!!!! Τι μωρό είναι αυτό!!! Δε μου λες? Όταν ξαπλώνει στην φλοκάτη τον ξεχωρίζεις? Εγώ μια φορά είχα πατήσει τον δικό μου τον χαζούλιακα γιατί ειχε γίνει ένα με το χαλι!! (ναι το χαλί ήταν λίγο περίεργο σαν χρώμα). Παρεπιπτόντως έχουμε ίδια συρταριέρα απο το ΙΚΕΑ μόνο που η δικιά μου είναι με 4 συρτάρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η aalyah έγραψε: #4.437 03-11-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: καλα ...εγω τα παιδια της...ενα απ`αυτα μονο Click για ανάπτυξη... Εγώ θα τα πάρω σετάκι. Ένα την Ραίσα και ένα απο τα παιδιά της κιόλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η zorica έγραψε: #4.438 03-11-08 23:27 Ποια απο μας ψαχνεται για δουλια(Ελενα ξερω)...εχω πραγματικα φοβερη ιδεα...αξιζει να την πουλησω...εναντι αδρας αμοιβης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:28 Η aalyah έγραψε: #4.439 03-11-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ποια απο μας ψαχνεται για δουλια(Ελενα ξερω)...εχω πραγματικα φοβερη ιδεα...αξιζει να την πουλησω...εναντι αδρας αμοιβης!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ όταν με το καλό έρθω ελλάδα. Σε 1,5 μήνα δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:30 Η zorica έγραψε: #4.440 03-11-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ όταν με το καλό έρθω ελλάδα. Σε 1,5 μήνα δηλαδή Click για ανάπτυξη... Ποσα δινεις να σου πω τι επειχειρηση θα στησεις με σιγουρα λεφτα? Αθηνα ομως...αντε και Σαλονικα...μπορει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 220 221 222 223 224 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 222 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 222 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Α ναι? Ε τι ανησυχείς? Εμείς είμαστε εδώ! Θα σε αλαφρόσουμε απο το βάρος!! Που είπαμε μένεις? Click για ανάπτυξη... Όχι μωρέ εντάξει μη σας βάζω σε κόπο,,θα κάνω την καρδιά μου πέτρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:58 Η Raisa έγραψε: #4.427 03-11-08 22:58 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εσένα σε ξεχάσαμε......Έλενα πως σου φαίνονται οι Ραίσα και Φιντέλ? Γατούνια με τα όλα τους ε?? Λοιπόν εγώ παίρνω Ραίσα. Θέλεις τον Φιντελ η να τον πάρω και αυτον εγω? Click για ανάπτυξη... Αν πρέπει να μου τα κλέψετε τότε ο Φιντέλ θα πάει στην Ελενα....του έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: να σας πω και μετά να κινδυνεύει και το δικό μου..απαπαπα...είναι χάλια το γατάκι,το έχω κιόλας βαρεθεί,είναι και κακάσχημο αφήστε δεν ξέρετε τι τραβάω... Click για ανάπτυξη... Και πολύ καλά κάνεις και προσέχεις....δεν ξέρεις τι είναι αυτές....σε λίγο θα το λένε και στις ειδήσεις....<<συμμορία γατοκλεφτών σαρώνει τους γατόφιλους στην Ελλάδα!>> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:00 Η aalyah έγραψε: #4.428 03-11-08 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν πρέπει να μου τα κλέψετε τότε ο Φιντέλ θα πάει στην Ελενα....του έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία Και πολύ καλά κάνεις και προσέχεις....δεν ξέρεις τι είναι αυτές....σε λίγο θα το λένε και στις ειδήσεις....<<συμμορία γατοκλεφτών σαρώνει τους γατόφιλους στην Ελλάδα!>> Click για ανάπτυξη... Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι συκοφαντίες Μαρία μην την ακούς! Εμείς είμαστε αγγελάκια καλέ!! Νικολέττα κανένα απολύτως πρόβλημα!!! Εγώ έχω αδυναμία στην κόρη σου άλλωστε!!! Είναι μια λιλά πανέμορφη κουκλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:01 Η Μαρία Γάτσιου: #4.429 03-11-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και πολύ καλά κάνεις και προσέχεις....δεν ξέρεις τι είναι αυτές....σε λίγο θα το λένε και στις ειδήσεις....<<συμμορία γατοκλεφτών σαρώνει τους γατόφιλους στην Ελλάδα!>> Click για ανάπτυξη... Έχει τρομάξει το μάτι μουθα προσέχω απο εδώ και πέρα και φωτογραφίες με το σταγονόμετρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:06 Η aalyah έγραψε: #4.430 03-11-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Έχει τρομάξει το μάτι μουθα προσέχω απο εδώ και πέρα και φωτογραφίες με το σταγονόμετρο Click για ανάπτυξη... Ε εγώ δεν έχω δει και καμίιιιιιια Μόνο το άβαταρ σου αλλά αυτό δεν μετράει. Θέλω φωτό αλλιώς θ'αρχίσω ν'απειλώ και το δικό σου γατι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:18 Η Μαρία Γάτσιου: #4.431 03-11-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε εγώ δεν έχω δει και καμίιιιιιια Μόνο το άβαταρ σου αλλά αυτό δεν μετράει. Θέλω φωτό αλλιώς θ'αρχίσω ν'απειλώ και το δικό σου γατι!! Click για ανάπτυξη... Σε πιάνω αδιάβαστη...για πήγαινε σελίδα 411 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:18 Η zorica έγραψε: #4.432 03-11-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν πρέπει να μου τα κλέψετε τότε ο Φιντέλ θα πάει στην Ελενα....του έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία Και πολύ καλά κάνεις και προσέχεις....δεν ξέρεις τι είναι αυτές....σε λίγο θα το λένε και στις ειδήσεις....<<συμμορία γατοκλεφτών σαρώνει τους γατόφιλους στην Ελλάδα!>> Click για ανάπτυξη... Kαι η Ραισα σε μενααααααααααααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:22 Η zorica έγραψε: #4.433 03-11-08 23:22 Ε παιδια ...τωρα που χορτασαμε καλα καλα τις κλεψιες...εχω μια ΦΟΒΕΡΗ ιδεα...μα πραγματικα πολυ φοβερη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:22 Η aalyah έγραψε: #4.434 03-11-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Kαι η Ραισα σε μενααααααααααααα... Click για ανάπτυξη... Σε πρόλαβα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:24 Η zorica έγραψε: #4.435 03-11-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Σε πρόλαβα!!! Click για ανάπτυξη... καλα ...εγω τα παιδια της...ενα απ`αυτα μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:26 Η aalyah έγραψε: #4.436 03-11-08 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σε πιάνω αδιάβαστη...για πήγαινε σελίδα 411 Click για ανάπτυξη... Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πλάκα μας κάνεις τώρα!! Καλά το συζητάς?? Εννοείται οτι θα απαγάγουμε το δικό σου πρώτο πρώτο κιόλας!!!!! Τι μωρό είναι αυτό!!! Δε μου λες? Όταν ξαπλώνει στην φλοκάτη τον ξεχωρίζεις? Εγώ μια φορά είχα πατήσει τον δικό μου τον χαζούλιακα γιατί ειχε γίνει ένα με το χαλι!! (ναι το χαλί ήταν λίγο περίεργο σαν χρώμα). Παρεπιπτόντως έχουμε ίδια συρταριέρα απο το ΙΚΕΑ μόνο που η δικιά μου είναι με 4 συρτάρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η aalyah έγραψε: #4.437 03-11-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: καλα ...εγω τα παιδια της...ενα απ`αυτα μονο Click για ανάπτυξη... Εγώ θα τα πάρω σετάκι. Ένα την Ραίσα και ένα απο τα παιδιά της κιόλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η zorica έγραψε: #4.438 03-11-08 23:27 Ποια απο μας ψαχνεται για δουλια(Ελενα ξερω)...εχω πραγματικα φοβερη ιδεα...αξιζει να την πουλησω...εναντι αδρας αμοιβης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:28 Η aalyah έγραψε: #4.439 03-11-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ποια απο μας ψαχνεται για δουλια(Ελενα ξερω)...εχω πραγματικα φοβερη ιδεα...αξιζει να την πουλησω...εναντι αδρας αμοιβης!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ όταν με το καλό έρθω ελλάδα. Σε 1,5 μήνα δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:30 Η zorica έγραψε: #4.440 03-11-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ όταν με το καλό έρθω ελλάδα. Σε 1,5 μήνα δηλαδή Click για ανάπτυξη... Ποσα δινεις να σου πω τι επειχειρηση θα στησεις με σιγουρα λεφτα? Αθηνα ομως...αντε και Σαλονικα...μπορει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 220 221 222 223 224 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 222 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 222 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εσένα σε ξεχάσαμε......Έλενα πως σου φαίνονται οι Ραίσα και Φιντέλ? Γατούνια με τα όλα τους ε?? Λοιπόν εγώ παίρνω Ραίσα. Θέλεις τον Φιντελ η να τον πάρω και αυτον εγω? Click για ανάπτυξη... Αν πρέπει να μου τα κλέψετε τότε ο Φιντέλ θα πάει στην Ελενα....του έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: να σας πω και μετά να κινδυνεύει και το δικό μου..απαπαπα...είναι χάλια το γατάκι,το έχω κιόλας βαρεθεί,είναι και κακάσχημο αφήστε δεν ξέρετε τι τραβάω... Click για ανάπτυξη... Και πολύ καλά κάνεις και προσέχεις....δεν ξέρεις τι είναι αυτές....σε λίγο θα το λένε και στις ειδήσεις....<<συμμορία γατοκλεφτών σαρώνει τους γατόφιλους στην Ελλάδα!>> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:00 Η aalyah έγραψε: #4.428 03-11-08 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν πρέπει να μου τα κλέψετε τότε ο Φιντέλ θα πάει στην Ελενα....του έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία Και πολύ καλά κάνεις και προσέχεις....δεν ξέρεις τι είναι αυτές....σε λίγο θα το λένε και στις ειδήσεις....<<συμμορία γατοκλεφτών σαρώνει τους γατόφιλους στην Ελλάδα!>> Click για ανάπτυξη... Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι συκοφαντίες Μαρία μην την ακούς! Εμείς είμαστε αγγελάκια καλέ!! Νικολέττα κανένα απολύτως πρόβλημα!!! Εγώ έχω αδυναμία στην κόρη σου άλλωστε!!! Είναι μια λιλά πανέμορφη κουκλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:01 Η Μαρία Γάτσιου: #4.429 03-11-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και πολύ καλά κάνεις και προσέχεις....δεν ξέρεις τι είναι αυτές....σε λίγο θα το λένε και στις ειδήσεις....<<συμμορία γατοκλεφτών σαρώνει τους γατόφιλους στην Ελλάδα!>> Click για ανάπτυξη... Έχει τρομάξει το μάτι μουθα προσέχω απο εδώ και πέρα και φωτογραφίες με το σταγονόμετρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:06 Η aalyah έγραψε: #4.430 03-11-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Έχει τρομάξει το μάτι μουθα προσέχω απο εδώ και πέρα και φωτογραφίες με το σταγονόμετρο Click για ανάπτυξη... Ε εγώ δεν έχω δει και καμίιιιιιια Μόνο το άβαταρ σου αλλά αυτό δεν μετράει. Θέλω φωτό αλλιώς θ'αρχίσω ν'απειλώ και το δικό σου γατι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:18 Η Μαρία Γάτσιου: #4.431 03-11-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε εγώ δεν έχω δει και καμίιιιιιια Μόνο το άβαταρ σου αλλά αυτό δεν μετράει. Θέλω φωτό αλλιώς θ'αρχίσω ν'απειλώ και το δικό σου γατι!! Click για ανάπτυξη... Σε πιάνω αδιάβαστη...για πήγαινε σελίδα 411 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:18 Η zorica έγραψε: #4.432 03-11-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν πρέπει να μου τα κλέψετε τότε ο Φιντέλ θα πάει στην Ελενα....του έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία Και πολύ καλά κάνεις και προσέχεις....δεν ξέρεις τι είναι αυτές....σε λίγο θα το λένε και στις ειδήσεις....<<συμμορία γατοκλεφτών σαρώνει τους γατόφιλους στην Ελλάδα!>> Click για ανάπτυξη... Kαι η Ραισα σε μενααααααααααααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:22 Η zorica έγραψε: #4.433 03-11-08 23:22 Ε παιδια ...τωρα που χορτασαμε καλα καλα τις κλεψιες...εχω μια ΦΟΒΕΡΗ ιδεα...μα πραγματικα πολυ φοβερη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:22 Η aalyah έγραψε: #4.434 03-11-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Kαι η Ραισα σε μενααααααααααααα... Click για ανάπτυξη... Σε πρόλαβα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:24 Η zorica έγραψε: #4.435 03-11-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Σε πρόλαβα!!! Click για ανάπτυξη... καλα ...εγω τα παιδια της...ενα απ`αυτα μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:26 Η aalyah έγραψε: #4.436 03-11-08 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σε πιάνω αδιάβαστη...για πήγαινε σελίδα 411 Click για ανάπτυξη... Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πλάκα μας κάνεις τώρα!! Καλά το συζητάς?? Εννοείται οτι θα απαγάγουμε το δικό σου πρώτο πρώτο κιόλας!!!!! Τι μωρό είναι αυτό!!! Δε μου λες? Όταν ξαπλώνει στην φλοκάτη τον ξεχωρίζεις? Εγώ μια φορά είχα πατήσει τον δικό μου τον χαζούλιακα γιατί ειχε γίνει ένα με το χαλι!! (ναι το χαλί ήταν λίγο περίεργο σαν χρώμα). Παρεπιπτόντως έχουμε ίδια συρταριέρα απο το ΙΚΕΑ μόνο που η δικιά μου είναι με 4 συρτάρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η aalyah έγραψε: #4.437 03-11-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: καλα ...εγω τα παιδια της...ενα απ`αυτα μονο Click για ανάπτυξη... Εγώ θα τα πάρω σετάκι. Ένα την Ραίσα και ένα απο τα παιδιά της κιόλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η zorica έγραψε: #4.438 03-11-08 23:27 Ποια απο μας ψαχνεται για δουλια(Ελενα ξερω)...εχω πραγματικα φοβερη ιδεα...αξιζει να την πουλησω...εναντι αδρας αμοιβης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:28 Η aalyah έγραψε: #4.439 03-11-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ποια απο μας ψαχνεται για δουλια(Ελενα ξερω)...εχω πραγματικα φοβερη ιδεα...αξιζει να την πουλησω...εναντι αδρας αμοιβης!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ όταν με το καλό έρθω ελλάδα. Σε 1,5 μήνα δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:30 Η zorica έγραψε: #4.440 03-11-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ όταν με το καλό έρθω ελλάδα. Σε 1,5 μήνα δηλαδή Click για ανάπτυξη... Ποσα δινεις να σου πω τι επειχειρηση θα στησεις με σιγουρα λεφτα? Αθηνα ομως...αντε και Σαλονικα...μπορει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 220 221 222 223 224 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 222 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 222 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν πρέπει να μου τα κλέψετε τότε ο Φιντέλ θα πάει στην Ελενα....του έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία Και πολύ καλά κάνεις και προσέχεις....δεν ξέρεις τι είναι αυτές....σε λίγο θα το λένε και στις ειδήσεις....<<συμμορία γατοκλεφτών σαρώνει τους γατόφιλους στην Ελλάδα!>> Click για ανάπτυξη... Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι συκοφαντίες Μαρία μην την ακούς! Εμείς είμαστε αγγελάκια καλέ!! Νικολέττα κανένα απολύτως πρόβλημα!!! Εγώ έχω αδυναμία στην κόρη σου άλλωστε!!! Είναι μια λιλά πανέμορφη κουκλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:01 Η Μαρία Γάτσιου: #4.429 03-11-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και πολύ καλά κάνεις και προσέχεις....δεν ξέρεις τι είναι αυτές....σε λίγο θα το λένε και στις ειδήσεις....<<συμμορία γατοκλεφτών σαρώνει τους γατόφιλους στην Ελλάδα!>> Click για ανάπτυξη... Έχει τρομάξει το μάτι μουθα προσέχω απο εδώ και πέρα και φωτογραφίες με το σταγονόμετρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:06 Η aalyah έγραψε: #4.430 03-11-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Έχει τρομάξει το μάτι μουθα προσέχω απο εδώ και πέρα και φωτογραφίες με το σταγονόμετρο Click για ανάπτυξη... Ε εγώ δεν έχω δει και καμίιιιιιια Μόνο το άβαταρ σου αλλά αυτό δεν μετράει. Θέλω φωτό αλλιώς θ'αρχίσω ν'απειλώ και το δικό σου γατι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:18 Η Μαρία Γάτσιου: #4.431 03-11-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε εγώ δεν έχω δει και καμίιιιιιια Μόνο το άβαταρ σου αλλά αυτό δεν μετράει. Θέλω φωτό αλλιώς θ'αρχίσω ν'απειλώ και το δικό σου γατι!! Click για ανάπτυξη... Σε πιάνω αδιάβαστη...για πήγαινε σελίδα 411 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:18 Η zorica έγραψε: #4.432 03-11-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν πρέπει να μου τα κλέψετε τότε ο Φιντέλ θα πάει στην Ελενα....του έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία Και πολύ καλά κάνεις και προσέχεις....δεν ξέρεις τι είναι αυτές....σε λίγο θα το λένε και στις ειδήσεις....<<συμμορία γατοκλεφτών σαρώνει τους γατόφιλους στην Ελλάδα!>> Click για ανάπτυξη... Kαι η Ραισα σε μενααααααααααααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:22 Η zorica έγραψε: #4.433 03-11-08 23:22 Ε παιδια ...τωρα που χορτασαμε καλα καλα τις κλεψιες...εχω μια ΦΟΒΕΡΗ ιδεα...μα πραγματικα πολυ φοβερη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:22 Η aalyah έγραψε: #4.434 03-11-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Kαι η Ραισα σε μενααααααααααααα... Click για ανάπτυξη... Σε πρόλαβα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:24 Η zorica έγραψε: #4.435 03-11-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Σε πρόλαβα!!! Click για ανάπτυξη... καλα ...εγω τα παιδια της...ενα απ`αυτα μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:26 Η aalyah έγραψε: #4.436 03-11-08 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σε πιάνω αδιάβαστη...για πήγαινε σελίδα 411 Click για ανάπτυξη... Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πλάκα μας κάνεις τώρα!! Καλά το συζητάς?? Εννοείται οτι θα απαγάγουμε το δικό σου πρώτο πρώτο κιόλας!!!!! Τι μωρό είναι αυτό!!! Δε μου λες? Όταν ξαπλώνει στην φλοκάτη τον ξεχωρίζεις? Εγώ μια φορά είχα πατήσει τον δικό μου τον χαζούλιακα γιατί ειχε γίνει ένα με το χαλι!! (ναι το χαλί ήταν λίγο περίεργο σαν χρώμα). Παρεπιπτόντως έχουμε ίδια συρταριέρα απο το ΙΚΕΑ μόνο που η δικιά μου είναι με 4 συρτάρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η aalyah έγραψε: #4.437 03-11-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: καλα ...εγω τα παιδια της...ενα απ`αυτα μονο Click για ανάπτυξη... Εγώ θα τα πάρω σετάκι. Ένα την Ραίσα και ένα απο τα παιδιά της κιόλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η zorica έγραψε: #4.438 03-11-08 23:27 Ποια απο μας ψαχνεται για δουλια(Ελενα ξερω)...εχω πραγματικα φοβερη ιδεα...αξιζει να την πουλησω...εναντι αδρας αμοιβης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:28 Η aalyah έγραψε: #4.439 03-11-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ποια απο μας ψαχνεται για δουλια(Ελενα ξερω)...εχω πραγματικα φοβερη ιδεα...αξιζει να την πουλησω...εναντι αδρας αμοιβης!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ όταν με το καλό έρθω ελλάδα. Σε 1,5 μήνα δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:30 Η zorica έγραψε: #4.440 03-11-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ όταν με το καλό έρθω ελλάδα. Σε 1,5 μήνα δηλαδή Click για ανάπτυξη... Ποσα δινεις να σου πω τι επειχειρηση θα στησεις με σιγουρα λεφτα? Αθηνα ομως...αντε και Σαλονικα...μπορει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 220 221 222 223 224 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 222 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 222 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και πολύ καλά κάνεις και προσέχεις....δεν ξέρεις τι είναι αυτές....σε λίγο θα το λένε και στις ειδήσεις....<<συμμορία γατοκλεφτών σαρώνει τους γατόφιλους στην Ελλάδα!>> Click για ανάπτυξη... Έχει τρομάξει το μάτι μουθα προσέχω απο εδώ και πέρα και φωτογραφίες με το σταγονόμετρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:06 Η aalyah έγραψε: #4.430 03-11-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Έχει τρομάξει το μάτι μουθα προσέχω απο εδώ και πέρα και φωτογραφίες με το σταγονόμετρο Click για ανάπτυξη... Ε εγώ δεν έχω δει και καμίιιιιιια Μόνο το άβαταρ σου αλλά αυτό δεν μετράει. Θέλω φωτό αλλιώς θ'αρχίσω ν'απειλώ και το δικό σου γατι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:18 Η Μαρία Γάτσιου: #4.431 03-11-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε εγώ δεν έχω δει και καμίιιιιιια Μόνο το άβαταρ σου αλλά αυτό δεν μετράει. Θέλω φωτό αλλιώς θ'αρχίσω ν'απειλώ και το δικό σου γατι!! Click για ανάπτυξη... Σε πιάνω αδιάβαστη...για πήγαινε σελίδα 411 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:18 Η zorica έγραψε: #4.432 03-11-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν πρέπει να μου τα κλέψετε τότε ο Φιντέλ θα πάει στην Ελενα....του έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία Και πολύ καλά κάνεις και προσέχεις....δεν ξέρεις τι είναι αυτές....σε λίγο θα το λένε και στις ειδήσεις....<<συμμορία γατοκλεφτών σαρώνει τους γατόφιλους στην Ελλάδα!>> Click για ανάπτυξη... Kαι η Ραισα σε μενααααααααααααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:22 Η zorica έγραψε: #4.433 03-11-08 23:22 Ε παιδια ...τωρα που χορτασαμε καλα καλα τις κλεψιες...εχω μια ΦΟΒΕΡΗ ιδεα...μα πραγματικα πολυ φοβερη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:22 Η aalyah έγραψε: #4.434 03-11-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Kαι η Ραισα σε μενααααααααααααα... Click για ανάπτυξη... Σε πρόλαβα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:24 Η zorica έγραψε: #4.435 03-11-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Σε πρόλαβα!!! Click για ανάπτυξη... καλα ...εγω τα παιδια της...ενα απ`αυτα μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:26 Η aalyah έγραψε: #4.436 03-11-08 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σε πιάνω αδιάβαστη...για πήγαινε σελίδα 411 Click για ανάπτυξη... Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πλάκα μας κάνεις τώρα!! Καλά το συζητάς?? Εννοείται οτι θα απαγάγουμε το δικό σου πρώτο πρώτο κιόλας!!!!! Τι μωρό είναι αυτό!!! Δε μου λες? Όταν ξαπλώνει στην φλοκάτη τον ξεχωρίζεις? Εγώ μια φορά είχα πατήσει τον δικό μου τον χαζούλιακα γιατί ειχε γίνει ένα με το χαλι!! (ναι το χαλί ήταν λίγο περίεργο σαν χρώμα). Παρεπιπτόντως έχουμε ίδια συρταριέρα απο το ΙΚΕΑ μόνο που η δικιά μου είναι με 4 συρτάρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η aalyah έγραψε: #4.437 03-11-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: καλα ...εγω τα παιδια της...ενα απ`αυτα μονο Click για ανάπτυξη... Εγώ θα τα πάρω σετάκι. Ένα την Ραίσα και ένα απο τα παιδιά της κιόλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η zorica έγραψε: #4.438 03-11-08 23:27 Ποια απο μας ψαχνεται για δουλια(Ελενα ξερω)...εχω πραγματικα φοβερη ιδεα...αξιζει να την πουλησω...εναντι αδρας αμοιβης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:28 Η aalyah έγραψε: #4.439 03-11-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ποια απο μας ψαχνεται για δουλια(Ελενα ξερω)...εχω πραγματικα φοβερη ιδεα...αξιζει να την πουλησω...εναντι αδρας αμοιβης!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ όταν με το καλό έρθω ελλάδα. Σε 1,5 μήνα δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:30 Η zorica έγραψε: #4.440 03-11-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ όταν με το καλό έρθω ελλάδα. Σε 1,5 μήνα δηλαδή Click για ανάπτυξη... Ποσα δινεις να σου πω τι επειχειρηση θα στησεις με σιγουρα λεφτα? Αθηνα ομως...αντε και Σαλονικα...μπορει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 220 221 222 223 224 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 222 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 222 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Έχει τρομάξει το μάτι μουθα προσέχω απο εδώ και πέρα και φωτογραφίες με το σταγονόμετρο Click για ανάπτυξη... Ε εγώ δεν έχω δει και καμίιιιιιια Μόνο το άβαταρ σου αλλά αυτό δεν μετράει. Θέλω φωτό αλλιώς θ'αρχίσω ν'απειλώ και το δικό σου γατι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:18 Η Μαρία Γάτσιου: #4.431 03-11-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε εγώ δεν έχω δει και καμίιιιιιια Μόνο το άβαταρ σου αλλά αυτό δεν μετράει. Θέλω φωτό αλλιώς θ'αρχίσω ν'απειλώ και το δικό σου γατι!! Click για ανάπτυξη... Σε πιάνω αδιάβαστη...για πήγαινε σελίδα 411 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:18 Η zorica έγραψε: #4.432 03-11-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν πρέπει να μου τα κλέψετε τότε ο Φιντέλ θα πάει στην Ελενα....του έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία Και πολύ καλά κάνεις και προσέχεις....δεν ξέρεις τι είναι αυτές....σε λίγο θα το λένε και στις ειδήσεις....<<συμμορία γατοκλεφτών σαρώνει τους γατόφιλους στην Ελλάδα!>> Click για ανάπτυξη... Kαι η Ραισα σε μενααααααααααααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:22 Η zorica έγραψε: #4.433 03-11-08 23:22 Ε παιδια ...τωρα που χορτασαμε καλα καλα τις κλεψιες...εχω μια ΦΟΒΕΡΗ ιδεα...μα πραγματικα πολυ φοβερη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:22 Η aalyah έγραψε: #4.434 03-11-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Kαι η Ραισα σε μενααααααααααααα... Click για ανάπτυξη... Σε πρόλαβα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:24 Η zorica έγραψε: #4.435 03-11-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Σε πρόλαβα!!! Click για ανάπτυξη... καλα ...εγω τα παιδια της...ενα απ`αυτα μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:26 Η aalyah έγραψε: #4.436 03-11-08 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σε πιάνω αδιάβαστη...για πήγαινε σελίδα 411 Click για ανάπτυξη... Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πλάκα μας κάνεις τώρα!! Καλά το συζητάς?? Εννοείται οτι θα απαγάγουμε το δικό σου πρώτο πρώτο κιόλας!!!!! Τι μωρό είναι αυτό!!! Δε μου λες? Όταν ξαπλώνει στην φλοκάτη τον ξεχωρίζεις? Εγώ μια φορά είχα πατήσει τον δικό μου τον χαζούλιακα γιατί ειχε γίνει ένα με το χαλι!! (ναι το χαλί ήταν λίγο περίεργο σαν χρώμα). Παρεπιπτόντως έχουμε ίδια συρταριέρα απο το ΙΚΕΑ μόνο που η δικιά μου είναι με 4 συρτάρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η aalyah έγραψε: #4.437 03-11-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: καλα ...εγω τα παιδια της...ενα απ`αυτα μονο Click για ανάπτυξη... Εγώ θα τα πάρω σετάκι. Ένα την Ραίσα και ένα απο τα παιδιά της κιόλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η zorica έγραψε: #4.438 03-11-08 23:27 Ποια απο μας ψαχνεται για δουλια(Ελενα ξερω)...εχω πραγματικα φοβερη ιδεα...αξιζει να την πουλησω...εναντι αδρας αμοιβης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:28 Η aalyah έγραψε: #4.439 03-11-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ποια απο μας ψαχνεται για δουλια(Ελενα ξερω)...εχω πραγματικα φοβερη ιδεα...αξιζει να την πουλησω...εναντι αδρας αμοιβης!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ όταν με το καλό έρθω ελλάδα. Σε 1,5 μήνα δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:30 Η zorica έγραψε: #4.440 03-11-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ όταν με το καλό έρθω ελλάδα. Σε 1,5 μήνα δηλαδή Click για ανάπτυξη... Ποσα δινεις να σου πω τι επειχειρηση θα στησεις με σιγουρα λεφτα? Αθηνα ομως...αντε και Σαλονικα...μπορει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 220 221 222 223 224 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 222 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 222 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε εγώ δεν έχω δει και καμίιιιιιια Μόνο το άβαταρ σου αλλά αυτό δεν μετράει. Θέλω φωτό αλλιώς θ'αρχίσω ν'απειλώ και το δικό σου γατι!! Click για ανάπτυξη... Σε πιάνω αδιάβαστη...για πήγαινε σελίδα 411 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:18 Η zorica έγραψε: #4.432 03-11-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν πρέπει να μου τα κλέψετε τότε ο Φιντέλ θα πάει στην Ελενα....του έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία Και πολύ καλά κάνεις και προσέχεις....δεν ξέρεις τι είναι αυτές....σε λίγο θα το λένε και στις ειδήσεις....<<συμμορία γατοκλεφτών σαρώνει τους γατόφιλους στην Ελλάδα!>> Click για ανάπτυξη... Kαι η Ραισα σε μενααααααααααααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:22 Η zorica έγραψε: #4.433 03-11-08 23:22 Ε παιδια ...τωρα που χορτασαμε καλα καλα τις κλεψιες...εχω μια ΦΟΒΕΡΗ ιδεα...μα πραγματικα πολυ φοβερη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:22 Η aalyah έγραψε: #4.434 03-11-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Kαι η Ραισα σε μενααααααααααααα... Click για ανάπτυξη... Σε πρόλαβα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:24 Η zorica έγραψε: #4.435 03-11-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Σε πρόλαβα!!! Click για ανάπτυξη... καλα ...εγω τα παιδια της...ενα απ`αυτα μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:26 Η aalyah έγραψε: #4.436 03-11-08 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σε πιάνω αδιάβαστη...για πήγαινε σελίδα 411 Click για ανάπτυξη... Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πλάκα μας κάνεις τώρα!! Καλά το συζητάς?? Εννοείται οτι θα απαγάγουμε το δικό σου πρώτο πρώτο κιόλας!!!!! Τι μωρό είναι αυτό!!! Δε μου λες? Όταν ξαπλώνει στην φλοκάτη τον ξεχωρίζεις? Εγώ μια φορά είχα πατήσει τον δικό μου τον χαζούλιακα γιατί ειχε γίνει ένα με το χαλι!! (ναι το χαλί ήταν λίγο περίεργο σαν χρώμα). Παρεπιπτόντως έχουμε ίδια συρταριέρα απο το ΙΚΕΑ μόνο που η δικιά μου είναι με 4 συρτάρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η aalyah έγραψε: #4.437 03-11-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: καλα ...εγω τα παιδια της...ενα απ`αυτα μονο Click για ανάπτυξη... Εγώ θα τα πάρω σετάκι. Ένα την Ραίσα και ένα απο τα παιδιά της κιόλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η zorica έγραψε: #4.438 03-11-08 23:27 Ποια απο μας ψαχνεται για δουλια(Ελενα ξερω)...εχω πραγματικα φοβερη ιδεα...αξιζει να την πουλησω...εναντι αδρας αμοιβης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:28 Η aalyah έγραψε: #4.439 03-11-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ποια απο μας ψαχνεται για δουλια(Ελενα ξερω)...εχω πραγματικα φοβερη ιδεα...αξιζει να την πουλησω...εναντι αδρας αμοιβης!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ όταν με το καλό έρθω ελλάδα. Σε 1,5 μήνα δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:30 Η zorica έγραψε: #4.440 03-11-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ όταν με το καλό έρθω ελλάδα. Σε 1,5 μήνα δηλαδή Click για ανάπτυξη... Ποσα δινεις να σου πω τι επειχειρηση θα στησεις με σιγουρα λεφτα? Αθηνα ομως...αντε και Σαλονικα...μπορει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 220 221 222 223 224 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 222 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 222 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν πρέπει να μου τα κλέψετε τότε ο Φιντέλ θα πάει στην Ελενα....του έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία Και πολύ καλά κάνεις και προσέχεις....δεν ξέρεις τι είναι αυτές....σε λίγο θα το λένε και στις ειδήσεις....<<συμμορία γατοκλεφτών σαρώνει τους γατόφιλους στην Ελλάδα!>> Click για ανάπτυξη... Kαι η Ραισα σε μενααααααααααααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:22 Η zorica έγραψε: #4.433 03-11-08 23:22 Ε παιδια ...τωρα που χορτασαμε καλα καλα τις κλεψιες...εχω μια ΦΟΒΕΡΗ ιδεα...μα πραγματικα πολυ φοβερη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:22 Η aalyah έγραψε: #4.434 03-11-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Kαι η Ραισα σε μενααααααααααααα... Click για ανάπτυξη... Σε πρόλαβα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:24 Η zorica έγραψε: #4.435 03-11-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Σε πρόλαβα!!! Click για ανάπτυξη... καλα ...εγω τα παιδια της...ενα απ`αυτα μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:26 Η aalyah έγραψε: #4.436 03-11-08 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σε πιάνω αδιάβαστη...για πήγαινε σελίδα 411 Click για ανάπτυξη... Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πλάκα μας κάνεις τώρα!! Καλά το συζητάς?? Εννοείται οτι θα απαγάγουμε το δικό σου πρώτο πρώτο κιόλας!!!!! Τι μωρό είναι αυτό!!! Δε μου λες? Όταν ξαπλώνει στην φλοκάτη τον ξεχωρίζεις? Εγώ μια φορά είχα πατήσει τον δικό μου τον χαζούλιακα γιατί ειχε γίνει ένα με το χαλι!! (ναι το χαλί ήταν λίγο περίεργο σαν χρώμα). Παρεπιπτόντως έχουμε ίδια συρταριέρα απο το ΙΚΕΑ μόνο που η δικιά μου είναι με 4 συρτάρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η aalyah έγραψε: #4.437 03-11-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: καλα ...εγω τα παιδια της...ενα απ`αυτα μονο Click για ανάπτυξη... Εγώ θα τα πάρω σετάκι. Ένα την Ραίσα και ένα απο τα παιδιά της κιόλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η zorica έγραψε: #4.438 03-11-08 23:27 Ποια απο μας ψαχνεται για δουλια(Ελενα ξερω)...εχω πραγματικα φοβερη ιδεα...αξιζει να την πουλησω...εναντι αδρας αμοιβης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:28 Η aalyah έγραψε: #4.439 03-11-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ποια απο μας ψαχνεται για δουλια(Ελενα ξερω)...εχω πραγματικα φοβερη ιδεα...αξιζει να την πουλησω...εναντι αδρας αμοιβης!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ όταν με το καλό έρθω ελλάδα. Σε 1,5 μήνα δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:30 Η zorica έγραψε: #4.440 03-11-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ όταν με το καλό έρθω ελλάδα. Σε 1,5 μήνα δηλαδή Click για ανάπτυξη... Ποσα δινεις να σου πω τι επειχειρηση θα στησεις με σιγουρα λεφτα? Αθηνα ομως...αντε και Σαλονικα...μπορει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 220 221 222 223 224 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 222 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 222 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ε παιδια ...τωρα που χορτασαμε καλα καλα τις κλεψιες...εχω μια ΦΟΒΕΡΗ ιδεα...μα πραγματικα πολυ φοβερη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:22 Η aalyah έγραψε: #4.434 03-11-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Kαι η Ραισα σε μενααααααααααααα... Click για ανάπτυξη... Σε πρόλαβα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:24 Η zorica έγραψε: #4.435 03-11-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Σε πρόλαβα!!! Click για ανάπτυξη... καλα ...εγω τα παιδια της...ενα απ`αυτα μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:26 Η aalyah έγραψε: #4.436 03-11-08 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σε πιάνω αδιάβαστη...για πήγαινε σελίδα 411 Click για ανάπτυξη... Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πλάκα μας κάνεις τώρα!! Καλά το συζητάς?? Εννοείται οτι θα απαγάγουμε το δικό σου πρώτο πρώτο κιόλας!!!!! Τι μωρό είναι αυτό!!! Δε μου λες? Όταν ξαπλώνει στην φλοκάτη τον ξεχωρίζεις? Εγώ μια φορά είχα πατήσει τον δικό μου τον χαζούλιακα γιατί ειχε γίνει ένα με το χαλι!! (ναι το χαλί ήταν λίγο περίεργο σαν χρώμα). Παρεπιπτόντως έχουμε ίδια συρταριέρα απο το ΙΚΕΑ μόνο που η δικιά μου είναι με 4 συρτάρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η aalyah έγραψε: #4.437 03-11-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: καλα ...εγω τα παιδια της...ενα απ`αυτα μονο Click για ανάπτυξη... Εγώ θα τα πάρω σετάκι. Ένα την Ραίσα και ένα απο τα παιδιά της κιόλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η zorica έγραψε: #4.438 03-11-08 23:27 Ποια απο μας ψαχνεται για δουλια(Ελενα ξερω)...εχω πραγματικα φοβερη ιδεα...αξιζει να την πουλησω...εναντι αδρας αμοιβης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:28 Η aalyah έγραψε: #4.439 03-11-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ποια απο μας ψαχνεται για δουλια(Ελενα ξερω)...εχω πραγματικα φοβερη ιδεα...αξιζει να την πουλησω...εναντι αδρας αμοιβης!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ όταν με το καλό έρθω ελλάδα. Σε 1,5 μήνα δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:30 Η zorica έγραψε: #4.440 03-11-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ όταν με το καλό έρθω ελλάδα. Σε 1,5 μήνα δηλαδή Click για ανάπτυξη... Ποσα δινεις να σου πω τι επειχειρηση θα στησεις με σιγουρα λεφτα? Αθηνα ομως...αντε και Σαλονικα...μπορει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 220 221 222 223 224 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 222 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 222 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Kαι η Ραισα σε μενααααααααααααα... Click για ανάπτυξη... Σε πρόλαβα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:24 Η zorica έγραψε: #4.435 03-11-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Σε πρόλαβα!!! Click για ανάπτυξη... καλα ...εγω τα παιδια της...ενα απ`αυτα μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:26 Η aalyah έγραψε: #4.436 03-11-08 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σε πιάνω αδιάβαστη...για πήγαινε σελίδα 411 Click για ανάπτυξη... Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πλάκα μας κάνεις τώρα!! Καλά το συζητάς?? Εννοείται οτι θα απαγάγουμε το δικό σου πρώτο πρώτο κιόλας!!!!! Τι μωρό είναι αυτό!!! Δε μου λες? Όταν ξαπλώνει στην φλοκάτη τον ξεχωρίζεις? Εγώ μια φορά είχα πατήσει τον δικό μου τον χαζούλιακα γιατί ειχε γίνει ένα με το χαλι!! (ναι το χαλί ήταν λίγο περίεργο σαν χρώμα). Παρεπιπτόντως έχουμε ίδια συρταριέρα απο το ΙΚΕΑ μόνο που η δικιά μου είναι με 4 συρτάρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η aalyah έγραψε: #4.437 03-11-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: καλα ...εγω τα παιδια της...ενα απ`αυτα μονο Click για ανάπτυξη... Εγώ θα τα πάρω σετάκι. Ένα την Ραίσα και ένα απο τα παιδιά της κιόλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η zorica έγραψε: #4.438 03-11-08 23:27 Ποια απο μας ψαχνεται για δουλια(Ελενα ξερω)...εχω πραγματικα φοβερη ιδεα...αξιζει να την πουλησω...εναντι αδρας αμοιβης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:28 Η aalyah έγραψε: #4.439 03-11-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ποια απο μας ψαχνεται για δουλια(Ελενα ξερω)...εχω πραγματικα φοβερη ιδεα...αξιζει να την πουλησω...εναντι αδρας αμοιβης!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ όταν με το καλό έρθω ελλάδα. Σε 1,5 μήνα δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:30 Η zorica έγραψε: #4.440 03-11-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ όταν με το καλό έρθω ελλάδα. Σε 1,5 μήνα δηλαδή Click για ανάπτυξη... Ποσα δινεις να σου πω τι επειχειρηση θα στησεις με σιγουρα λεφτα? Αθηνα ομως...αντε και Σαλονικα...μπορει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 220 221 222 223 224 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 222 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 222 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Σε πρόλαβα!!! Click για ανάπτυξη... καλα ...εγω τα παιδια της...ενα απ`αυτα μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:26 Η aalyah έγραψε: #4.436 03-11-08 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σε πιάνω αδιάβαστη...για πήγαινε σελίδα 411 Click για ανάπτυξη... Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πλάκα μας κάνεις τώρα!! Καλά το συζητάς?? Εννοείται οτι θα απαγάγουμε το δικό σου πρώτο πρώτο κιόλας!!!!! Τι μωρό είναι αυτό!!! Δε μου λες? Όταν ξαπλώνει στην φλοκάτη τον ξεχωρίζεις? Εγώ μια φορά είχα πατήσει τον δικό μου τον χαζούλιακα γιατί ειχε γίνει ένα με το χαλι!! (ναι το χαλί ήταν λίγο περίεργο σαν χρώμα). Παρεπιπτόντως έχουμε ίδια συρταριέρα απο το ΙΚΕΑ μόνο που η δικιά μου είναι με 4 συρτάρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η aalyah έγραψε: #4.437 03-11-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: καλα ...εγω τα παιδια της...ενα απ`αυτα μονο Click για ανάπτυξη... Εγώ θα τα πάρω σετάκι. Ένα την Ραίσα και ένα απο τα παιδιά της κιόλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η zorica έγραψε: #4.438 03-11-08 23:27 Ποια απο μας ψαχνεται για δουλια(Ελενα ξερω)...εχω πραγματικα φοβερη ιδεα...αξιζει να την πουλησω...εναντι αδρας αμοιβης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:28 Η aalyah έγραψε: #4.439 03-11-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ποια απο μας ψαχνεται για δουλια(Ελενα ξερω)...εχω πραγματικα φοβερη ιδεα...αξιζει να την πουλησω...εναντι αδρας αμοιβης!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ όταν με το καλό έρθω ελλάδα. Σε 1,5 μήνα δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:30 Η zorica έγραψε: #4.440 03-11-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ όταν με το καλό έρθω ελλάδα. Σε 1,5 μήνα δηλαδή Click για ανάπτυξη... Ποσα δινεις να σου πω τι επειχειρηση θα στησεις με σιγουρα λεφτα? Αθηνα ομως...αντε και Σαλονικα...μπορει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 220 221 222 223 224 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 222 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 222 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σε πιάνω αδιάβαστη...για πήγαινε σελίδα 411 Click για ανάπτυξη... Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πλάκα μας κάνεις τώρα!! Καλά το συζητάς?? Εννοείται οτι θα απαγάγουμε το δικό σου πρώτο πρώτο κιόλας!!!!! Τι μωρό είναι αυτό!!! Δε μου λες? Όταν ξαπλώνει στην φλοκάτη τον ξεχωρίζεις? Εγώ μια φορά είχα πατήσει τον δικό μου τον χαζούλιακα γιατί ειχε γίνει ένα με το χαλι!! (ναι το χαλί ήταν λίγο περίεργο σαν χρώμα). Παρεπιπτόντως έχουμε ίδια συρταριέρα απο το ΙΚΕΑ μόνο που η δικιά μου είναι με 4 συρτάρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η aalyah έγραψε: #4.437 03-11-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: καλα ...εγω τα παιδια της...ενα απ`αυτα μονο Click για ανάπτυξη... Εγώ θα τα πάρω σετάκι. Ένα την Ραίσα και ένα απο τα παιδιά της κιόλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η zorica έγραψε: #4.438 03-11-08 23:27 Ποια απο μας ψαχνεται για δουλια(Ελενα ξερω)...εχω πραγματικα φοβερη ιδεα...αξιζει να την πουλησω...εναντι αδρας αμοιβης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:28 Η aalyah έγραψε: #4.439 03-11-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ποια απο μας ψαχνεται για δουλια(Ελενα ξερω)...εχω πραγματικα φοβερη ιδεα...αξιζει να την πουλησω...εναντι αδρας αμοιβης!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ όταν με το καλό έρθω ελλάδα. Σε 1,5 μήνα δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:30 Η zorica έγραψε: #4.440 03-11-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ όταν με το καλό έρθω ελλάδα. Σε 1,5 μήνα δηλαδή Click για ανάπτυξη... Ποσα δινεις να σου πω τι επειχειρηση θα στησεις με σιγουρα λεφτα? Αθηνα ομως...αντε και Σαλονικα...μπορει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 220 221 222 223 224 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 222 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 222 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zorica: καλα ...εγω τα παιδια της...ενα απ`αυτα μονο Click για ανάπτυξη... Εγώ θα τα πάρω σετάκι. Ένα την Ραίσα και ένα απο τα παιδιά της κιόλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η zorica έγραψε: #4.438 03-11-08 23:27 Ποια απο μας ψαχνεται για δουλια(Ελενα ξερω)...εχω πραγματικα φοβερη ιδεα...αξιζει να την πουλησω...εναντι αδρας αμοιβης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:28 Η aalyah έγραψε: #4.439 03-11-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ποια απο μας ψαχνεται για δουλια(Ελενα ξερω)...εχω πραγματικα φοβερη ιδεα...αξιζει να την πουλησω...εναντι αδρας αμοιβης!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ όταν με το καλό έρθω ελλάδα. Σε 1,5 μήνα δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:30 Η zorica έγραψε: #4.440 03-11-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ όταν με το καλό έρθω ελλάδα. Σε 1,5 μήνα δηλαδή Click για ανάπτυξη... Ποσα δινεις να σου πω τι επειχειρηση θα στησεις με σιγουρα λεφτα? Αθηνα ομως...αντε και Σαλονικα...μπορει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 220 221 222 223 224 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 222 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 222 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ποια απο μας ψαχνεται για δουλια(Ελενα ξερω)...εχω πραγματικα φοβερη ιδεα...αξιζει να την πουλησω...εναντι αδρας αμοιβης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:28 Η aalyah έγραψε: #4.439 03-11-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ποια απο μας ψαχνεται για δουλια(Ελενα ξερω)...εχω πραγματικα φοβερη ιδεα...αξιζει να την πουλησω...εναντι αδρας αμοιβης!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ όταν με το καλό έρθω ελλάδα. Σε 1,5 μήνα δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:30 Η zorica έγραψε: #4.440 03-11-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ όταν με το καλό έρθω ελλάδα. Σε 1,5 μήνα δηλαδή Click για ανάπτυξη... Ποσα δινεις να σου πω τι επειχειρηση θα στησεις με σιγουρα λεφτα? Αθηνα ομως...αντε και Σαλονικα...μπορει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 220 221 222 223 224 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 222 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 222 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ποια απο μας ψαχνεται για δουλια(Ελενα ξερω)...εχω πραγματικα φοβερη ιδεα...αξιζει να την πουλησω...εναντι αδρας αμοιβης!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ όταν με το καλό έρθω ελλάδα. Σε 1,5 μήνα δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:30 Η zorica έγραψε: #4.440 03-11-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ όταν με το καλό έρθω ελλάδα. Σε 1,5 μήνα δηλαδή Click για ανάπτυξη... Ποσα δινεις να σου πω τι επειχειρηση θα στησεις με σιγουρα λεφτα? Αθηνα ομως...αντε και Σαλονικα...μπορει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ όταν με το καλό έρθω ελλάδα. Σε 1,5 μήνα δηλαδή Click για ανάπτυξη... Ποσα δινεις να σου πω τι επειχειρηση θα στησεις με σιγουρα λεφτα? Αθηνα ομως...αντε και Σαλονικα...μπορει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.