Περσίας maniacs

Καλημερα...Ενας θεος ξερει που βοσκει παλι...:lol:με τοσα διαφορετικα γατακια...παει παντου...:lol:
Να σου πω Βασακο,δες ενα θεμα με ενα Περσακι της Υασμιν να δεις τα συμπτωματα ...τι θα μπορουσε να ειναι?:hmm::(

πάω να δω, ελπιζω να το βρω....:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα φουντωτοι!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι κανετε σημερα;

Εγω σημερα ειμαι λιγο λασκα...εχω μονο να μαζεψω λιγω το σπιτι,να μαγειρεψω,να κανω τα ψωνια,να παρω τα παιδια απο το σχολειο,να τα διαβασω μετα...και το απογευμα για πιανο..αυτα:lol:

φευγω τωρα..τα λεμε μετα...:)

Ε μωρε λιιιιιγα πραγματακια...:lol:

ΟΚ,γεια!Καλες δουλειες!

Καλημέρα μαλλιαροί και μή.

Νιώθω απίστευτα κουρασμένη κι όμως έχω κοιμηθεί πάνω α΄πό δώδεκα ώρες.... έβαλα χτες να ξαναδώ τον άρχοντα των δαχτυλιδιών κατά τις 6... με τον πρίνς να έχει πάρει θέση να δει την αγαπημένη του ταινία, κα τη ρέινα να κυνηγάει το λέιζερ... και ξύπνησα σήμερα στις 7 από το ξυπνητήτρι με την ταινία να είναι στην έναρξη και εκείνη τη μονοτονη μουσική..... και δεν θυμάμαι.... σε ποιο σημείο με πήρε ο ύπνος..... είχαν φύγει πάντως από το σχιστό λαγκάδι... οπότε καμιά ω΄ρα ταινία την είδα...

:lol::lol:
Καλημέρα μαλλιαροί και μή.

Νιώθω απίστευτα κουρασμένη κι όμως έχω κοιμηθεί πάνω α΄πό δώδεκα ώρες.... έβαλα χτες να ξαναδώ τον άρχοντα των δαχτυλιδιών κατά τις 6... με τον πρίνς να έχει πάρει θέση να δει την αγαπημένη του ταινία, κα τη ρέινα να κυνηγάει το λέιζερ... και ξύπνησα σήμερα στις 7 από το ξυπνητήτρι με την ταινία να είναι στην έναρξη και εκείνη τη μονοτονη μουσική..... και δεν θυμάμαι.... σε ποιο σημείο με πήρε ο ύπνος..... είχαν φύγει πάντως από το σχιστό λαγκάδι... οπότε καμιά ω΄ρα ταινία την είδα...

Γεια σας μαλλιάδες! Τι κανετε σημερις?

Kαλημέρα σε όλους. Μαρία εγώ έχω ξετρελαθεί με το Φοίβο σου:P Στη φωτογραφία στο άβαταρ είναι ΚΟΥΚΛΟΣ :inlove:

Kαλημέρα σε όλους. Μαρία εγώ έχω ξετρελαθεί με το Φοίβο σου:P Στη φωτογραφία στο άβαταρ είναι ΚΟΥΚΛΟΣ :inlove:
Α..Ευχαριστούμε πολύ:redface:Θα βάλω και καλύτερες φωτογραφίες δεν φαίνεται καλά σε αυτές,είναι πολύ όμορφος:inlove:Μόλις κάναμε και το πρώτο μας μπανάκι..τραυματική εμπειρία,του το παρουσίασα σαν παιχνίδι,ήμουν όσο πιο τρυφερή γινόταν μην τον τρομάξω αλλά με το που ήρθε σε επαφή με το νερό (χλυαρό δεν τον έκαψε)άρχισε να τσιρίζει και να χτυπιέται,μου έμπηξε και τα νυχάκια του το καημένο,ήμουν τυχερή που δεν έχει μεγάλα ακόμα και έτσι τη γλύτωσα με μερικές κοκκινίλες..έχω προβληματιστεί αν τώρα που είναι μικρούλης με δυσκολεύει πως θα τον κάνω μπανάκι έτσι και μεγαλώσει;Είναι και άσπρος και λερώνεται πολύ εύκολα...

Επρεπε να του κοψεις τα νυχακια πριν το μπανιο...Και μην τον πλενεις απο την πρωτη φορα,φερε τον σιγα σιγα σε επαφη με το νερο.Υπαρχει κι ενα αρθρο,μπορεις να του ριξεις μια ματια.:)

Και κάτι ακόμα...τι σαμπουαν χρησιμοποιείτε γιατί πήγα σήμερα και πήρα απο πετ σοπ ένα,GREENFIELDS λέγεται και πλήρωσα 12ευρώ,πολλά δεν είναι για 200ml μπουκαλάκι;

Επρεπε να του κοψεις τα νυχακια πριν το μπανιο...Και μην τον πλενεις απο την πρωτη φορα,φερε τον σιγα σιγα σε επαφη με το νερο.Υπαρχει κι ενα αρθρο,μπορεις να του ριξεις μια ματια.:)
Γενικά δεν του κόβω τα νυχάκια δεν τα έχω κόψει ποτέ ούτε και στην μεγάλη,είναι απαραίτητο;Θα νιώθει καλά μετά;

Κι εγω αυτο χρησιμοποιω,μ'αρεσει πολυ η μυρωδια που αφηνει μετα.Ειναι πολλα αλλα για μενα που τα κανω μπανιο μια φορα στους δυο μηνες δεν ειναι θεμα.

Γενικά δεν του κόβω τα νυχάκια δεν τα έχω κόψει ποτέ ούτε και στην μεγάλη,είναι απαραίτητο;Θα νιώθει καλά μετά;
Τι να σου πω,η Μόιρα τα κοβει μονη της,τα μασουλαει και τα κανει κοφτερα.Του Σειριου του τα κοβω που και που.Το τι νιωθει μια γατουλα δε μπορουμε να το ξερουμε αληθεια,και που μενουν μεσα στο σπιτι και κάποιοι πιστευουν οτι καταπιεζονται δεν θα μαθουμε ποτε αν ειναι αληθεια και πως το νιωθουν...Το ιδιο ισχυει για ολα πιστευω...

Τι να σου πω,η Μόιρα τα κοβει μονη της,τα μασουλαει και τα κανει κοφτερα.Του Σειριου του τα κοβω που και που.Το τι νιωθει μια γατουλα δε μπορουμε να το ξερουμε αληθεια,και που μενουν μεσα στο σπιτι και κάποιοι πιστευουν οτι καταπιεζονται δεν θα μαθουμε ποτε αν ειναι αληθεια και πως το νιωθουν...Το ιδιο ισχυει για ολα πιστευω...
Ναι σίγουρα,απλά ρωτάω επειδή ιδίως τώρα που είναι μικρό τα χρησιμοποιεί συνέχεια,εξερευνεί τα πάντα,σκαρφαλώνει όπου δεν φτάνει να πηδήξει,παίζει με τα παιχνιδάκια του...βέβαια έχει και τα αρνητικά,τα ακονίζει στα έπιπλα,στο πάτωμα(παντού εκτός από το ονυχοδρόμιο:lol::lol:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back