Περσίας maniacs

ο πρίνς μόλις του τα κόβω κάνει υπερωρίες στο ονυχοδρόμιο... ειδικά από τότε που ήρθε η ρέινα... ή κοντέσα μόλις τα κοψω στο ψάθινο σκαμπό κατ ευθείαν....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για το ονυχοδρομιο,ισως βοηθησει αν το τριψεις με λιγο catnip.Υπαρχει και σε σπρει αν σε βολευει καλυτερα.Αλλα μπορεις και να τον πας εκει μολις αρχισει να ακονιζει αλλου τα νυχακια του και να του δειξεις.Ισως τον βολευει οριζοντιο,δοκιμασε ενα ματακι απο αυτα με την τριχια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπάρχουν κάπου στο φορουμ οδηγίες πώς να τα κόβουμε;μην κόψω παραπάνω απ'όσο πρέπει...:confused:

ΚΑλο θα ηταν να σου δειξει ο γιατρος σου την πρωτη φορα.Πρεπει να μην κοψεις εκει που εχει ροζ.Κοψε πολυ πολυ προσεκτικα μονο τις ακρες.Αλλα επαναλαμβανω,επειδη γινεται μονο με ειδικο ψαλιδακι,καλυτερα να σου δειξει ο γιατρος σου πρωτα.

ΚΑλο θα ηταν να σου δειξει ο γιατρος σου την πρωτη φορα.Πρεπει να μην κοψεις εκει που εχει ροζ.Κοψε πολυ πολυ προσεκτικα μονο τις ακρες.Αλλα επαναλαμβανω,επειδη γινεται μονο με ειδικο ψαλιδακι,καλυτερα να σου δειξει ο γιατρος σου πρωτα.
Εντάξει τι το έχουμε το μέσο να το εκμεταλευτούμε,είναι κτηνίατρος η μαμά του φίλου μου και έτσι και αλλιώς θα τον πάω τη Δευτέρα για το πρώτο του εμβολιάκι..ε ας μας κάνει και μανικιουρ-πεντικιουρ:lol::lol:

Υπάρχουν κάπου στο φορουμ οδηγίες πώς να τα κόβουμε;μην κόψω παραπάνω απ'όσο πρέπει...:confused:

Μπορείς να δεις και εδώ https://www.ailouros.gr/Φροντίδα/Σωματικήφροντίδα/Κόψιμονυχιών/tabid/180/Default.aspx

Ναι τοτε μπορει να σου δειξει και να το συνηθισει κι ο μικρουλης απο τωρα!

καλημέρα σας...Αναστασία που συχνάζεις πιο πολύ?:hmm:με προσκάλεσες αλλα δεν ξέρω που είσαι!:D
Βασάκο μου ήμουν στη δουλειά κ δεν μπορώ να μπαίνω συχνά. Μπαίνω στα κλεφτα΄γιατί με βλέπουν... Τώρα όμως ξαναφεύγω για δουλειά. ηρθα μονο για μια ώρα σκάρτη σπίτι κ ξαναπαω για την απογευματινή.

Καλημέρα μαλλιαροί και μή.

Νιώθω απίστευτα κουρασμένη κι όμως έχω κοιμηθεί πάνω α΄πό δώδεκα ώρες.... έβαλα χτες να ξαναδώ τον άρχοντα των δαχτυλιδιών κατά τις 6... με τον πρίνς να έχει πάρει θέση να δει την αγαπημένη του ταινία, κα τη ρέινα να κυνηγάει το λέιζερ... και ξύπνησα σήμερα στις 7 από το ξυπνητήτρι με την ταινία να είναι στην έναρξη και εκείνη τη μονοτονη μουσική..... και δεν θυμάμαι.... σε ποιο σημείο με πήρε ο ύπνος..... είχαν φύγει πάντως από το σχιστό λαγκάδι... οπότε καμιά ω΄ρα ταινία την είδα...
:lol::lol::lol::lol:

Και τωρα αφιερώνουμε με αγάπη πολύ στην Ζορίτσα, μια Ναλίτα όπως μας τη ζήτησε!!
DSC00439.JPG

DSC00453.JPG

Και στην Ελενα αφιερώνουμε με αγάπη έναν Περσούλη που του έχει κι αδυναμία!!!
DSC00441.JPG

DSC00445.JPG

Σε μενα τιποτα ε απονη συμπεθερα;

καλέ αναστασία τη λούση μου γιατί την παραμελείς;

Καλημέρα μαλλιαροί και μή.

Νιώθω απίστευτα κουρασμένη κι όμως έχω κοιμηθεί πάνω α΄πό δώδεκα ώρες.... έβαλα χτες να ξαναδώ τον άρχοντα των δαχτυλιδιών κατά τις 6... με τον πρίνς να έχει πάρει θέση να δει την αγαπημένη του ταινία, κα τη ρέινα να κυνηγάει το λέιζερ... και ξύπνησα σήμερα στις 7 από το ξυπνητήτρι με την ταινία να είναι στην έναρξη και εκείνη τη μονοτονη μουσική..... και δεν θυμάμαι.... σε ποιο σημείο με πήρε ο ύπνος..... είχαν φύγει πάντως από το σχιστό λαγκάδι... οπότε καμιά ω΄ρα ταινία την είδα...
Aχ βρε Σταυρουλα και εγω εχτες επαθα τετοιο πραγμα..μονη μας διαφορα ειναι που εγω πηγα κατ`ευθιαν στο κρεβατι και σωριαστηκα...απο της 10 το βραδυ μεχρι 8 τωρα πρωι.Και σημερα εχω παλι πολυ δουλια:(...
Γενικά δεν του κόβω τα νυχάκια δεν τα έχω κόψει ποτέ ούτε και στην μεγάλη,είναι απαραίτητο;Θα νιώθει καλά μετά;
Αν δεν θελεις το σαλονι σου κουρελιασμενο...:lol:ειναι απαραιτητο...
ο πρίνς μόλις του τα κόβω κάνει υπερωρίες στο ονυχοδρόμιο... ειδικά από τότε που ήρθε η ρέινα... ή κοντέσα μόλις τα κοψω στο ψάθινο σκαμπό κατ ευθείαν....
Τα διωρθωνουν μετα μου φαινεται...και ο δικος μου κατ`ευθιαν τρεχει στο ονυχοδρομιο.

DSC00453.JPG

Πω,πω,πω,πω...

μπον ζουρ κούκλα... εμείς σήμερα σηκωθήκαμε νωρίς (σαββάτο βλέπεις) βάλαμε τα πληντύριά μας... πακετάραμε μερικές πορσελάνες... ετοιμάσαμε τις μπουγάδες για σίδερο (ξέρεις ξεχώρισμα ανα βαθμίδα θερμότητος) και τώρα τρώμε πρωινό...

τι μας απέμεινε; σκόυπισμα σφουγγάρισμα να στρώσω σεντόνια... απολύμανση Α! ναι και καλοπισμός... (αυτό είναι το δυσκολότερο...) για να πάμε για καφέ...

και μετά έχω να περάσω ένα ωραίο σαββατοκύριακο σχεδιάζοντας έντυπα....

Πρέπει να μάθω τα μικρά να σιδερώνουν.. είναι που έιναι κατηγορία φούρνος.. Ξέρει καμιά σας τη λύση να μεταμορφώσω τον μικρό μου παρκετέζα σε euro pro? και την κυρία βελέτζα σε κουρελού στο πάτωμα;

Τι ζητάω; να χτενίζονται μόνα τους, να σκουπίζουν και το πάτωμα (μη σου πώ να βρέχουν το τρίχωμα και να το σφουγγαρίζουν κι όλας...)

Τι σόι συγκατοίκηση είναι αυτή που όλα μόνη μου τα κάνω;

μπον ζουρ κούκλα... εμείς σήμερα σηκωθήκαμε νωρίς (σαββάτο βλέπεις) βάλαμε τα πληντύριά μας... πακετάραμε μερικές πορσελάνες... ετοιμάσαμε τις μπουγάδες για σίδερο (ξέρεις ξεχώρισμα ανα βαθμίδα θερμότητος) και τώρα τρώμε πρωινό...

τι μας απέμεινε; σκόυπισμα σφουγγάρισμα να στρώσω σεντόνια... απολύμανση Α! ναι και καλοπισμός... (αυτό είναι το δυσκολότερο...) για να πάμε για καφέ...

και μετά έχω να περάσω ένα ωραίο σαββατοκύριακο σχεδιάζοντας έντυπα....

Πρέπει να μάθω τα μικρά να σιδερώνουν.. είναι που έιναι κατηγορία φούρνος.. Ξέρει καμιά σας τη λύση να μεταμορφώσω τον μικρό μου παρκετέζα σε euro pro? και την κυρία βελέτζα σε κουρελού στο πάτωμα;

Τι ζητάω; να χτενίζονται μόνα τους, να σκουπίζουν και το πάτωμα (μη σου πώ να βρέχουν το τρίχωμα και να το σφουγγαρίζουν κι όλας...)

Τι σόι συγκατοίκηση είναι αυτή που όλα μόνη μου τα κάνω;

Τι σόι συγκατοίκηση είναι αυτή που όλα μόνη μου τα κάνω...:lol::lol::lol:
ειμαστε σκλαβοι και δουλοι τους...δεν το εχεις καταλαβει ακομα...:hmm::lol:
και ολα αυτα για λιγα χαδακια...:lol:

ποιά χαδάκια; ο πρίνς χαδάκια; μόνο όταν κοιμάσαι. στο πέμπτο σου όνειρο. εκεί που βλέπεις τον κλούνει και σε γλυκοκοιτάει, εκεί που απλώνει το χέρι να σε αγκαλιάσει νιώθεις την πατουσάααααααααααααρα του στο μάτι σου... και μετά αρχίζει το μαρτύριο..... γρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

και να οι πατουσιές και να οι δαγκωματιές... και ώπ σε σπρώχνει γιατί εκεί που κοιμάσαι εσύ θέλει να βολευτεί αυτός κλπ...

και πάει περίπατο ο κλούνει για λίγα χαδάκια από τον πρίνς...

φακιόλι θα του βάλω και θα τον στρώσω....

ποιά χαδάκια; ο πρίνς χαδάκια; μόνο όταν κοιμάσαι. στο πέμπτο σου όνειρο. εκεί που βλέπεις τον κλούνει και σε γλυκοκοιτάει, εκεί που απλώνει το χέρι να σε αγκαλιάσει νιώθεις την πατουσάααααααααααααρα του στο μάτι σου... και μετά αρχίζει το μαρτύριο..... γρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

και να οι πατουσιές και να οι δαγκωματιές... και ώπ σε σπρώχνει γιατί εκεί που κοιμάσαι εσύ θέλει να βολευτεί αυτός κλπ...

και πάει περίπατο ο κλούνει για λίγα χαδάκια από τον πρίνς...

φακιόλι θα του βάλω και θα τον στρώσω....
:lol::lol::lol:
αδυκα σκλαβα τοτε...αμα δεν αφηνει ουτε εσενα ...καλα τον ειπα εγω γατοσκυλο(αγριο κ`ολας):lol::lol::lol:

αγριο; μπα ο πρίνς έχει τη δική του εξήγηση... "μαμά γιατί κοιμάσαι; εγώ θέλω να παίξουμε κλέφτες κι αστυνόμους.... σήκω μαμά... σήκω.... ε καλά κάνε πιο πέρα ρε μάνα... εκεί κοιμάμαι εγώ...."

αγριο; μπα ο πρίνς έχει τη δική του εξήγηση... "μαμά γιατί κοιμάσαι; εγώ θέλω να παίξουμε κλέφτες κι αστυνόμους.... σήκω μαμά... σήκω.... ε καλά κάνε πιο πέρα ρε μάνα... εκεί κοιμάμαι εγώ...."
Αααααααα...λαθος ερμηνια εδωσα εγω...τοτε αξιζει τον κοπο...:lol:Μα ειναι και κουκλος!!!:up:

Πώς να καλλοπίσετε το ζωάκι σας...

Το γατάκι σας γίνεται τίγρης όταν το καλλοπίζετε (ή έστω επιχειρήτε να το καλλοπίσετε;)

Το σύστημα που πιάνει...

Τρώτε το αγαπημένο σας πρωινό σε γαλακτοκομικό.. (γιαούρτι για παράδειγμα) τελειώνετε και βουτάτε το γάτο για χτένισμα νύχια μάτια... Κάθε που διαμαρτύρεται του δίνετε με το δάχτυλο γιαούρτι.. πέρνει είδηση που είναι το μπώλ.. Κοιτάει το μπώλ και όχι το ψαλιδάκι που του κόβει τα νύχια... Γλύφει το μπώλ όταν του χτενίζεται ουρά...

Τέλος καθαρίζετε το μουτράκι για τσίμπλες και κολλημένα γιαούρτια...

(στον δικό μου πιάνει..)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back