elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 00:10 Η elvenstar: #4.881 12-11-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Να μου τον φιλήσεις τον Σάντσο σου. Το αγόρι μου χαίρομαι που σκαρώνει τέτοιες σκανταλιές γιατί αυτό δείχνει πως ειναι καλά!!! Καλώς ήρθες κι εδώ!! Να γίνει καλά η μπουμπούκα σου και να μας την βάλεις σύντομα και σε φωτο να την καμαρώνουμε!!!Είμαστε καλη παρεούλα θα δεις. Οπως άλλωστε κι όλο το φόρουμ. Κάνει ενέσεις τόνωσης και αναζωογόνησης όλες τις στιγμές. Οταν είσαι καλά, όταν είσαι λυπημένος, όταν θες να ξεχαστείς, όταν θες να μοιραστείς πράγματα με ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν... Σ΄ευχαριστώ καλή μου Ελενα για τα καλά σου λόγια, και για το Θεία.Μου αρέσει. Τί κάνουν λοιπόν τα ανηψάκια μου????? Ναι παίζουν γενικά με τα πιο απίθανα πράγματα και τα πιο απλά. Click για ανάπτυξη... Τα ανιψάκια σου είναι μία χαρά αλλά χωριστά από το 3ο το μικρότερο Εσείς τι κάνετε; Όλοι καλά; Η γατοπολυκατοικία δύσκολα περιγράφεται θα σου βγάλω μία φωτό να σου δείξω πως είναι εκτός αν έχει καμία πρόχειρη η Αναστασία να δούμε κ καμια γατοφατσούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 00:21 Η staman2 έγραψε: #4.882 12-11-08 00:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τα ανιψάκια σου είναι μία χαρά αλλά χωριστά από το 3ο το μικρότερο Εσείς τι κάνετε; Όλοι καλά; Η γατοπολυκατοικία δύσκολα περιγράφεται θα σου βγάλω μία φωτό να σου δείξω πως είναι εκτός αν έχει καμία πρόχειρη η Αναστασία να δούμε κ καμια γατοφατσούλα Click για ανάπτυξη... Ελενααα!! Τι ωραίες φωτο είναι αυτή τη στιγμή στην υπογραφή!! Αυτές λέω να αφήσεις. Μην τις πειράξεις βρε! Μωρέ όχι δεν έχω φωτο με ολοκληρη την γατοπολυκατοικία.Να μου φιλήσεις τα μωρά σου. Καλα έκανες και εβαλες χωριστά το μικρό αφου ειχε γίνει πολύ ζωηρό κ ίσως επιθετικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 00:24 Η Μαρία Γάτσιου: #4.883 12-11-08 00:24 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενααα!! Τι ωραίες φωτο είναι αυτή τη στιγμή στην υπογραφή!! Αυτές λέω να αφήσεις. Μην τις πειράξεις βρε! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 00:24 Η staman2 έγραψε: #4.884 12-11-08 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όταν λες γατοπολυκατοικία τι εννοείς;Δεν του έχω τέτοιο,που μπορώ να βρώ; Click για ανάπτυξη... Μαρία να σου πώ ότι θα πρέπει να τηλεφωνήσεις στα carrefour Αλίμου, ή Γέρακα, ή Κηφισίας ή Ρέντη που είναι τα μεγάλα, να ζητήσεις το τμήμα ειδών κήπου, και να ρωτήσειςς αν υπάρχει ή έφεραν πάλι το παιχνίδι εκπαίδευσης γάτας που μοιάζει με πολυόροφα σπιτάκια και είναι σαν φυσαρμόνικα κ ανοίγει κάθετα και κρεμιέται. Και να πεις ότι μπαίνει σε βαλιτσούλα. Μόνον με αυτήν την περιγραφή θα το κατανοήσουν. ετσι μου το περιέγραφαν εμένα όταν το ζητούσα το καλοκαίρι. Στοιχιζε τότε μόνον 9,90 ευρώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 00:28 Η Μαρία Γάτσιου: #4.885 12-11-08 00:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μαρία να σου πώ ότι θα πρέπει να τηλεφωνήσεις στα carrefour Αλίμου, ή Γέρακα, ή Κηφισίας ή Ρέντη που είναι τα μεγάλα, να ζητήσεις το τμήμα ειδών κήπου, και να ρωτήσειςς αν υπάρχει ή έφεραν πάλι το παιχνίδι εκπαίδευσης γάτας που μοιάζει με πολυόροφα σπιτάκια και είναι σαν φυσαρμόνικα κ ανοίγει κάθετα και κρεμιέται. Και να πεις ότι μπαίνει σε βαλιτσούλα. Μόνον με αυτήν την περιγραφή θα το κατανοήσουν. ετσι μου το περιέγραφαν εμένα όταν το ζητούσα το καλοκαίρι. Στοιχιζε τότε μόνον 9,90 ευρώ. Click για ανάπτυξη... α ωραία..ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 00:37 Η moukelis έγραψε: #4.886 12-11-08 00:37 Την εχω εγω με τη Μόιρα επανω,εχω την αδεια σας να εισβαλλω στα περσακια για να τη δει η Μαρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 00:53 Η Μαρία Γάτσιου: #4.887 12-11-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Την εχω εγω με τη Μόιρα επανω,εχω την αδεια σας να εισβαλλω στα περσακια για να τη δει η Μαρια; Click για ανάπτυξη... ναι...!καλά μόνο εγώ δεν έχω πάρει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 01:01 Η staman2 έγραψε: #4.888 12-11-08 01:01 Και φυσικά έχεις το ελεύθερο να βάλεις την πολυκατοικία εδω στα περσάκια και ΟΤΙ άλλο θες και είσαι ΠΑΝΤΑ ευπρόσδεκτη συμπεθέρα!!!! Βάλε την λοιπόν να την δει το κοριτσι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 01:02 Η moukelis έγραψε: #4.889 12-11-08 01:02 Ετσι ειναι απο το πλαι.Εχει κι απο μπροστα τρυπες κι απο μεσα,με κρεμασμενα παιχνιδακια.Εμενα εχουν ξετρελαθει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 01:03 Η moukelis έγραψε: #4.890 12-11-08 01:03 Ε να μη ζητησω την αδεια;Εξαλλου δεν ηταν κατι που αφορουσε το ΠΕΡΣΙΚΟ μου αλλα το σιαμεζακι μου.Να ερθει μετα αυτη η κακιστρω η Σλιθ και να μου πει καμια κουβεντα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 01:10 Η Μαρία Γάτσιου: #4.891 12-11-08 01:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ετσι ειναι απο το πλαι.Εχει κι απο μπροστα τρυπες κι απο μεσα,με κρεμασμενα παιχνιδακια.Εμενα εχουν ξετρελαθει... Click για ανάπτυξη... ψυχούλα μου...εγώ με το παιδί κόλλησα αλλά καλή και η πολυκατοικία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 01:18 Η moukelis έγραψε: #4.892 12-11-08 01:18 Ευχαριστουμε,να περασετε οποτε θελετε να μας δειτε και στο νημα μας,συντομα θα γατοσυμπεθεριασουμε με την Αναστασια και θα κανουμε σοκολατακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 01:23 Η Μαρία Γάτσιου: #4.893 12-11-08 01:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστουμε,να περασετε οποτε θελετε να μας δειτε και στο νημα μας,συντομα θα γατοσυμπεθεριασουμε με την Αναστασια και θα κανουμε σοκολατακια! Click για ανάπτυξη... άντε με το καλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 08:18 Ο EL GATO έγραψε: #4.894 12-11-08 08:18 Καλημερα σε ολους! Ειπα να περασω και απο δω μια βολτα, γιατι καποια, καποια λεω -ονοματα δε λεμε- μου την ειπε. Ξερει εκεινη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 09:34 Η prince έγραψε: #4.895 12-11-08 09:34 καλημέρα καλημέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 09:56 Η darkjudith: #4.896 12-11-08 09:56 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 10:32 Η gatouni έγραψε: #4.897 12-11-08 10:32 Καλημέρα σε όλους Αρχική Δημοσίευση από prince: εμένα ο δικός μου ζημιές δεν έκανε ποτέ. δεν έχω παράπονο... 18 ώρες κοιμάται. και η ρέινα το κόλλησε αυτό το συνήθειο... όλη μέρα ύπνο... τις λίγες ώρες όμως που είναι ξύπνια ή θα με δαγκώνουν (εναλλάξ) ή θα τρέχουν γύρω γύρω.. μικρός ο πρίνς όταν δεν με΄δάγκωνε κοιμόταν... Click για ανάπτυξη... Αντίθετα εμάς κάνει πάντα ζημιές και δαγκώνει. Αλλά τώρα δεν του λέμε τίποτα, μας αρκεί που τον βλέπουμε ζωηρό. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συνήθως όταν λείπουμε από το σπίτι τα γατάκια μας κοιμούνται κ όταν γυρνάμε τότε ξυπνάνε κ αυτά για να μας υποδεχτούν κ να παίξουν μαζί μας Click για ανάπτυξη... Επίσης όταν λείπουμε συνεχίζει και κάνει "δουλειές". Αφού πολλά πράγματα τα βρίσκουμε σε άλλες θέσεις. Τι να σου πολύ νοικοκύρης μας βγήκε. Αρχική Δημοσίευση από staman2: Να μου τον φιλήσεις τον Σάντσο σου. Το αγόρι μου χαίρομαι που σκαρώνει τέτοιες σκανταλιές γιατί αυτό δείχνει πως ειναι καλά!!! Ευχαρίστως θα τον φιλήσω. Ναι γενικά πάει καλά και εστιάζουμε κυρίως σε αυτό. Περνάμε αρκετό χρόνο μαζί του και απολαμβάνουμε όσο μπορούμε την παρέα του. Και συ να μου φιλήσεις τα πανέμορφά σου. Όλα τα θαυμάζω αλλά ομολογώ ότι έχω μια αδυναμία στον Σεβάχ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 11:17 Η elvenstar: #4.898 12-11-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα σε όλους Αντίθετα εμάς κάνει πάντα ζημιές και δαγκώνει. Αλλά τώρα δεν του λέμε τίποτα, μας αρκεί που τον βλέπουμε ζωηρό. Επίσης όταν λείπουμε συνεχίζει και κάνει "δουλειές". Αφού πολλά πράγματα τα βρίσκουμε σε άλλες θέσεις. Τι να σου πολύ νοικοκύρης μας βγήκε. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, Και δεν χαίρεσαι που είναι τόσο νοικοκύρης κ όταν φεύγεις έχεις κάποιον στο πόδι σου να τακτοποιεί το σπίτι σύμφωνα με το γούστο του Τι είχε πάθει ο γατούλης σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 12:07 Η gatouni έγραψε: #4.899 12-11-08 12:07 Ναι τι να σου πω μες την τακτοποίηση είναι τα μισά χωμένα κάτω από το κρεβάτι και τα άλλα μισά κάτω από το τραπέζι. Αυτός μένει στο σπίτι της μαμάς μου και το δικό της σπίτι ουσιαστικά τακτοποιεί μια χαρά. Εγώ σπίτι έχω μια σιαμέζα τη γνωστή για πολλούς εδώ Σίντυ. Μπορείς αν θες να τη δεις της έχω ανοίξει θεματάκι στο οι γάτες μου: "Cindy ή μήπως CD η γιαγιά Σοπράνο". Aλλά ουσιαστικά και ο Σάντσο είναι το ίδιο σαν να μένει μαζί μου γιατί τον επισκέπτομαι συχνά, τον κρατάω όταν λείπει η μητέρα μου, τον πάω κτηνίατρο γενικά ασχολούμαι πάρα πολύ μαζί του μόνο που μένει σε διαφορετικό σπίτι. Βέβαια αντίστοιχα και η μητέρα μου ασχολείται πολύ με τη Σίντυ. Είμαστε και οι δυο πολύ γατούδες και ουσιαστικά τα ζωάκια μας τα αγαπάμε και τα δυο εξίσου, παρόλο που το ένα μένει σε διαφορετικό σπίτι από το άλλο. Έχει πολυκυστικούς νεφρούς ο γατούλης μας. Είναι κάτι που δε θεραπεύεται. Αλλά προσπαθούμε απλώς να περνάμε όσο γίνεται καλά μαζί του και να χαιρόμαστε την κάθε στιγμή. Και όσο τον βλέπουμε ζωηρό και σε καλή διάθεση αποφεύγουμε να κάνουμε κακές σκέψεις. Απλά απολαμβάνουμε τις καλές στιγμές μαζί του. Η φωτογραφία στην υπογραφή σου είναι τέλεια. Εξακολουθεί να είναι κούκλος και κουρεμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 12:11 Η staman2 έγραψε: #4.900 12-11-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα σε ολους! Ειπα να περασω και απο δω μια βολτα, γιατι καποια, καποια λεω -ονοματα δε λεμε- μου την ειπε. Ξερει εκεινη.... Click για ανάπτυξη... Καιρός ήτανε!!!! Καλώς τον λοιπόν και να μας γράφεις!!! Σε καλωσορίζουμε στην παρέα μας και περιμένουμε νεα σου συχνότατα. Κι όταν έρθει κ το μωρό, καθημερινες φωτο. Γιουπι!!!!! Η... καποια λοιπόν σε χαιρετά...χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 243 244 245 246 247 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 245 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 245 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Να μου τον φιλήσεις τον Σάντσο σου. Το αγόρι μου χαίρομαι που σκαρώνει τέτοιες σκανταλιές γιατί αυτό δείχνει πως ειναι καλά!!! Καλώς ήρθες κι εδώ!! Να γίνει καλά η μπουμπούκα σου και να μας την βάλεις σύντομα και σε φωτο να την καμαρώνουμε!!!Είμαστε καλη παρεούλα θα δεις. Οπως άλλωστε κι όλο το φόρουμ. Κάνει ενέσεις τόνωσης και αναζωογόνησης όλες τις στιγμές. Οταν είσαι καλά, όταν είσαι λυπημένος, όταν θες να ξεχαστείς, όταν θες να μοιραστείς πράγματα με ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν... Σ΄ευχαριστώ καλή μου Ελενα για τα καλά σου λόγια, και για το Θεία.Μου αρέσει. Τί κάνουν λοιπόν τα ανηψάκια μου????? Ναι παίζουν γενικά με τα πιο απίθανα πράγματα και τα πιο απλά. Click για ανάπτυξη... Τα ανιψάκια σου είναι μία χαρά αλλά χωριστά από το 3ο το μικρότερο Εσείς τι κάνετε; Όλοι καλά; Η γατοπολυκατοικία δύσκολα περιγράφεται θα σου βγάλω μία φωτό να σου δείξω πως είναι εκτός αν έχει καμία πρόχειρη η Αναστασία να δούμε κ καμια γατοφατσούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 00:21 Η staman2 έγραψε: #4.882 12-11-08 00:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τα ανιψάκια σου είναι μία χαρά αλλά χωριστά από το 3ο το μικρότερο Εσείς τι κάνετε; Όλοι καλά; Η γατοπολυκατοικία δύσκολα περιγράφεται θα σου βγάλω μία φωτό να σου δείξω πως είναι εκτός αν έχει καμία πρόχειρη η Αναστασία να δούμε κ καμια γατοφατσούλα Click για ανάπτυξη... Ελενααα!! Τι ωραίες φωτο είναι αυτή τη στιγμή στην υπογραφή!! Αυτές λέω να αφήσεις. Μην τις πειράξεις βρε! Μωρέ όχι δεν έχω φωτο με ολοκληρη την γατοπολυκατοικία.Να μου φιλήσεις τα μωρά σου. Καλα έκανες και εβαλες χωριστά το μικρό αφου ειχε γίνει πολύ ζωηρό κ ίσως επιθετικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 00:24 Η Μαρία Γάτσιου: #4.883 12-11-08 00:24 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενααα!! Τι ωραίες φωτο είναι αυτή τη στιγμή στην υπογραφή!! Αυτές λέω να αφήσεις. Μην τις πειράξεις βρε! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 00:24 Η staman2 έγραψε: #4.884 12-11-08 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όταν λες γατοπολυκατοικία τι εννοείς;Δεν του έχω τέτοιο,που μπορώ να βρώ; Click για ανάπτυξη... Μαρία να σου πώ ότι θα πρέπει να τηλεφωνήσεις στα carrefour Αλίμου, ή Γέρακα, ή Κηφισίας ή Ρέντη που είναι τα μεγάλα, να ζητήσεις το τμήμα ειδών κήπου, και να ρωτήσειςς αν υπάρχει ή έφεραν πάλι το παιχνίδι εκπαίδευσης γάτας που μοιάζει με πολυόροφα σπιτάκια και είναι σαν φυσαρμόνικα κ ανοίγει κάθετα και κρεμιέται. Και να πεις ότι μπαίνει σε βαλιτσούλα. Μόνον με αυτήν την περιγραφή θα το κατανοήσουν. ετσι μου το περιέγραφαν εμένα όταν το ζητούσα το καλοκαίρι. Στοιχιζε τότε μόνον 9,90 ευρώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 00:28 Η Μαρία Γάτσιου: #4.885 12-11-08 00:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μαρία να σου πώ ότι θα πρέπει να τηλεφωνήσεις στα carrefour Αλίμου, ή Γέρακα, ή Κηφισίας ή Ρέντη που είναι τα μεγάλα, να ζητήσεις το τμήμα ειδών κήπου, και να ρωτήσειςς αν υπάρχει ή έφεραν πάλι το παιχνίδι εκπαίδευσης γάτας που μοιάζει με πολυόροφα σπιτάκια και είναι σαν φυσαρμόνικα κ ανοίγει κάθετα και κρεμιέται. Και να πεις ότι μπαίνει σε βαλιτσούλα. Μόνον με αυτήν την περιγραφή θα το κατανοήσουν. ετσι μου το περιέγραφαν εμένα όταν το ζητούσα το καλοκαίρι. Στοιχιζε τότε μόνον 9,90 ευρώ. Click για ανάπτυξη... α ωραία..ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 00:37 Η moukelis έγραψε: #4.886 12-11-08 00:37 Την εχω εγω με τη Μόιρα επανω,εχω την αδεια σας να εισβαλλω στα περσακια για να τη δει η Μαρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 00:53 Η Μαρία Γάτσιου: #4.887 12-11-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Την εχω εγω με τη Μόιρα επανω,εχω την αδεια σας να εισβαλλω στα περσακια για να τη δει η Μαρια; Click για ανάπτυξη... ναι...!καλά μόνο εγώ δεν έχω πάρει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 01:01 Η staman2 έγραψε: #4.888 12-11-08 01:01 Και φυσικά έχεις το ελεύθερο να βάλεις την πολυκατοικία εδω στα περσάκια και ΟΤΙ άλλο θες και είσαι ΠΑΝΤΑ ευπρόσδεκτη συμπεθέρα!!!! Βάλε την λοιπόν να την δει το κοριτσι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 01:02 Η moukelis έγραψε: #4.889 12-11-08 01:02 Ετσι ειναι απο το πλαι.Εχει κι απο μπροστα τρυπες κι απο μεσα,με κρεμασμενα παιχνιδακια.Εμενα εχουν ξετρελαθει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 01:03 Η moukelis έγραψε: #4.890 12-11-08 01:03 Ε να μη ζητησω την αδεια;Εξαλλου δεν ηταν κατι που αφορουσε το ΠΕΡΣΙΚΟ μου αλλα το σιαμεζακι μου.Να ερθει μετα αυτη η κακιστρω η Σλιθ και να μου πει καμια κουβεντα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 01:10 Η Μαρία Γάτσιου: #4.891 12-11-08 01:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ετσι ειναι απο το πλαι.Εχει κι απο μπροστα τρυπες κι απο μεσα,με κρεμασμενα παιχνιδακια.Εμενα εχουν ξετρελαθει... Click για ανάπτυξη... ψυχούλα μου...εγώ με το παιδί κόλλησα αλλά καλή και η πολυκατοικία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 01:18 Η moukelis έγραψε: #4.892 12-11-08 01:18 Ευχαριστουμε,να περασετε οποτε θελετε να μας δειτε και στο νημα μας,συντομα θα γατοσυμπεθεριασουμε με την Αναστασια και θα κανουμε σοκολατακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 01:23 Η Μαρία Γάτσιου: #4.893 12-11-08 01:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστουμε,να περασετε οποτε θελετε να μας δειτε και στο νημα μας,συντομα θα γατοσυμπεθεριασουμε με την Αναστασια και θα κανουμε σοκολατακια! Click για ανάπτυξη... άντε με το καλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 08:18 Ο EL GATO έγραψε: #4.894 12-11-08 08:18 Καλημερα σε ολους! Ειπα να περασω και απο δω μια βολτα, γιατι καποια, καποια λεω -ονοματα δε λεμε- μου την ειπε. Ξερει εκεινη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 09:34 Η prince έγραψε: #4.895 12-11-08 09:34 καλημέρα καλημέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 09:56 Η darkjudith: #4.896 12-11-08 09:56 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 10:32 Η gatouni έγραψε: #4.897 12-11-08 10:32 Καλημέρα σε όλους Αρχική Δημοσίευση από prince: εμένα ο δικός μου ζημιές δεν έκανε ποτέ. δεν έχω παράπονο... 18 ώρες κοιμάται. και η ρέινα το κόλλησε αυτό το συνήθειο... όλη μέρα ύπνο... τις λίγες ώρες όμως που είναι ξύπνια ή θα με δαγκώνουν (εναλλάξ) ή θα τρέχουν γύρω γύρω.. μικρός ο πρίνς όταν δεν με΄δάγκωνε κοιμόταν... Click για ανάπτυξη... Αντίθετα εμάς κάνει πάντα ζημιές και δαγκώνει. Αλλά τώρα δεν του λέμε τίποτα, μας αρκεί που τον βλέπουμε ζωηρό. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συνήθως όταν λείπουμε από το σπίτι τα γατάκια μας κοιμούνται κ όταν γυρνάμε τότε ξυπνάνε κ αυτά για να μας υποδεχτούν κ να παίξουν μαζί μας Click για ανάπτυξη... Επίσης όταν λείπουμε συνεχίζει και κάνει "δουλειές". Αφού πολλά πράγματα τα βρίσκουμε σε άλλες θέσεις. Τι να σου πολύ νοικοκύρης μας βγήκε. Αρχική Δημοσίευση από staman2: Να μου τον φιλήσεις τον Σάντσο σου. Το αγόρι μου χαίρομαι που σκαρώνει τέτοιες σκανταλιές γιατί αυτό δείχνει πως ειναι καλά!!! Ευχαρίστως θα τον φιλήσω. Ναι γενικά πάει καλά και εστιάζουμε κυρίως σε αυτό. Περνάμε αρκετό χρόνο μαζί του και απολαμβάνουμε όσο μπορούμε την παρέα του. Και συ να μου φιλήσεις τα πανέμορφά σου. Όλα τα θαυμάζω αλλά ομολογώ ότι έχω μια αδυναμία στον Σεβάχ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 11:17 Η elvenstar: #4.898 12-11-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα σε όλους Αντίθετα εμάς κάνει πάντα ζημιές και δαγκώνει. Αλλά τώρα δεν του λέμε τίποτα, μας αρκεί που τον βλέπουμε ζωηρό. Επίσης όταν λείπουμε συνεχίζει και κάνει "δουλειές". Αφού πολλά πράγματα τα βρίσκουμε σε άλλες θέσεις. Τι να σου πολύ νοικοκύρης μας βγήκε. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, Και δεν χαίρεσαι που είναι τόσο νοικοκύρης κ όταν φεύγεις έχεις κάποιον στο πόδι σου να τακτοποιεί το σπίτι σύμφωνα με το γούστο του Τι είχε πάθει ο γατούλης σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 12:07 Η gatouni έγραψε: #4.899 12-11-08 12:07 Ναι τι να σου πω μες την τακτοποίηση είναι τα μισά χωμένα κάτω από το κρεβάτι και τα άλλα μισά κάτω από το τραπέζι. Αυτός μένει στο σπίτι της μαμάς μου και το δικό της σπίτι ουσιαστικά τακτοποιεί μια χαρά. Εγώ σπίτι έχω μια σιαμέζα τη γνωστή για πολλούς εδώ Σίντυ. Μπορείς αν θες να τη δεις της έχω ανοίξει θεματάκι στο οι γάτες μου: "Cindy ή μήπως CD η γιαγιά Σοπράνο". Aλλά ουσιαστικά και ο Σάντσο είναι το ίδιο σαν να μένει μαζί μου γιατί τον επισκέπτομαι συχνά, τον κρατάω όταν λείπει η μητέρα μου, τον πάω κτηνίατρο γενικά ασχολούμαι πάρα πολύ μαζί του μόνο που μένει σε διαφορετικό σπίτι. Βέβαια αντίστοιχα και η μητέρα μου ασχολείται πολύ με τη Σίντυ. Είμαστε και οι δυο πολύ γατούδες και ουσιαστικά τα ζωάκια μας τα αγαπάμε και τα δυο εξίσου, παρόλο που το ένα μένει σε διαφορετικό σπίτι από το άλλο. Έχει πολυκυστικούς νεφρούς ο γατούλης μας. Είναι κάτι που δε θεραπεύεται. Αλλά προσπαθούμε απλώς να περνάμε όσο γίνεται καλά μαζί του και να χαιρόμαστε την κάθε στιγμή. Και όσο τον βλέπουμε ζωηρό και σε καλή διάθεση αποφεύγουμε να κάνουμε κακές σκέψεις. Απλά απολαμβάνουμε τις καλές στιγμές μαζί του. Η φωτογραφία στην υπογραφή σου είναι τέλεια. Εξακολουθεί να είναι κούκλος και κουρεμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 12:11 Η staman2 έγραψε: #4.900 12-11-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα σε ολους! Ειπα να περασω και απο δω μια βολτα, γιατι καποια, καποια λεω -ονοματα δε λεμε- μου την ειπε. Ξερει εκεινη.... Click για ανάπτυξη... Καιρός ήτανε!!!! Καλώς τον λοιπόν και να μας γράφεις!!! Σε καλωσορίζουμε στην παρέα μας και περιμένουμε νεα σου συχνότατα. Κι όταν έρθει κ το μωρό, καθημερινες φωτο. Γιουπι!!!!! Η... καποια λοιπόν σε χαιρετά...χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 243 244 245 246 247 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 245 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 245 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τα ανιψάκια σου είναι μία χαρά αλλά χωριστά από το 3ο το μικρότερο Εσείς τι κάνετε; Όλοι καλά; Η γατοπολυκατοικία δύσκολα περιγράφεται θα σου βγάλω μία φωτό να σου δείξω πως είναι εκτός αν έχει καμία πρόχειρη η Αναστασία να δούμε κ καμια γατοφατσούλα Click για ανάπτυξη... Ελενααα!! Τι ωραίες φωτο είναι αυτή τη στιγμή στην υπογραφή!! Αυτές λέω να αφήσεις. Μην τις πειράξεις βρε! Μωρέ όχι δεν έχω φωτο με ολοκληρη την γατοπολυκατοικία.Να μου φιλήσεις τα μωρά σου. Καλα έκανες και εβαλες χωριστά το μικρό αφου ειχε γίνει πολύ ζωηρό κ ίσως επιθετικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 00:24 Η Μαρία Γάτσιου: #4.883 12-11-08 00:24 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενααα!! Τι ωραίες φωτο είναι αυτή τη στιγμή στην υπογραφή!! Αυτές λέω να αφήσεις. Μην τις πειράξεις βρε! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 00:24 Η staman2 έγραψε: #4.884 12-11-08 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όταν λες γατοπολυκατοικία τι εννοείς;Δεν του έχω τέτοιο,που μπορώ να βρώ; Click για ανάπτυξη... Μαρία να σου πώ ότι θα πρέπει να τηλεφωνήσεις στα carrefour Αλίμου, ή Γέρακα, ή Κηφισίας ή Ρέντη που είναι τα μεγάλα, να ζητήσεις το τμήμα ειδών κήπου, και να ρωτήσειςς αν υπάρχει ή έφεραν πάλι το παιχνίδι εκπαίδευσης γάτας που μοιάζει με πολυόροφα σπιτάκια και είναι σαν φυσαρμόνικα κ ανοίγει κάθετα και κρεμιέται. Και να πεις ότι μπαίνει σε βαλιτσούλα. Μόνον με αυτήν την περιγραφή θα το κατανοήσουν. ετσι μου το περιέγραφαν εμένα όταν το ζητούσα το καλοκαίρι. Στοιχιζε τότε μόνον 9,90 ευρώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 00:28 Η Μαρία Γάτσιου: #4.885 12-11-08 00:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μαρία να σου πώ ότι θα πρέπει να τηλεφωνήσεις στα carrefour Αλίμου, ή Γέρακα, ή Κηφισίας ή Ρέντη που είναι τα μεγάλα, να ζητήσεις το τμήμα ειδών κήπου, και να ρωτήσειςς αν υπάρχει ή έφεραν πάλι το παιχνίδι εκπαίδευσης γάτας που μοιάζει με πολυόροφα σπιτάκια και είναι σαν φυσαρμόνικα κ ανοίγει κάθετα και κρεμιέται. Και να πεις ότι μπαίνει σε βαλιτσούλα. Μόνον με αυτήν την περιγραφή θα το κατανοήσουν. ετσι μου το περιέγραφαν εμένα όταν το ζητούσα το καλοκαίρι. Στοιχιζε τότε μόνον 9,90 ευρώ. Click για ανάπτυξη... α ωραία..ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 00:37 Η moukelis έγραψε: #4.886 12-11-08 00:37 Την εχω εγω με τη Μόιρα επανω,εχω την αδεια σας να εισβαλλω στα περσακια για να τη δει η Μαρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 00:53 Η Μαρία Γάτσιου: #4.887 12-11-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Την εχω εγω με τη Μόιρα επανω,εχω την αδεια σας να εισβαλλω στα περσακια για να τη δει η Μαρια; Click για ανάπτυξη... ναι...!καλά μόνο εγώ δεν έχω πάρει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 01:01 Η staman2 έγραψε: #4.888 12-11-08 01:01 Και φυσικά έχεις το ελεύθερο να βάλεις την πολυκατοικία εδω στα περσάκια και ΟΤΙ άλλο θες και είσαι ΠΑΝΤΑ ευπρόσδεκτη συμπεθέρα!!!! Βάλε την λοιπόν να την δει το κοριτσι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 01:02 Η moukelis έγραψε: #4.889 12-11-08 01:02 Ετσι ειναι απο το πλαι.Εχει κι απο μπροστα τρυπες κι απο μεσα,με κρεμασμενα παιχνιδακια.Εμενα εχουν ξετρελαθει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 01:03 Η moukelis έγραψε: #4.890 12-11-08 01:03 Ε να μη ζητησω την αδεια;Εξαλλου δεν ηταν κατι που αφορουσε το ΠΕΡΣΙΚΟ μου αλλα το σιαμεζακι μου.Να ερθει μετα αυτη η κακιστρω η Σλιθ και να μου πει καμια κουβεντα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 01:10 Η Μαρία Γάτσιου: #4.891 12-11-08 01:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ετσι ειναι απο το πλαι.Εχει κι απο μπροστα τρυπες κι απο μεσα,με κρεμασμενα παιχνιδακια.Εμενα εχουν ξετρελαθει... Click για ανάπτυξη... ψυχούλα μου...εγώ με το παιδί κόλλησα αλλά καλή και η πολυκατοικία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 01:18 Η moukelis έγραψε: #4.892 12-11-08 01:18 Ευχαριστουμε,να περασετε οποτε θελετε να μας δειτε και στο νημα μας,συντομα θα γατοσυμπεθεριασουμε με την Αναστασια και θα κανουμε σοκολατακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 01:23 Η Μαρία Γάτσιου: #4.893 12-11-08 01:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστουμε,να περασετε οποτε θελετε να μας δειτε και στο νημα μας,συντομα θα γατοσυμπεθεριασουμε με την Αναστασια και θα κανουμε σοκολατακια! Click για ανάπτυξη... άντε με το καλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 08:18 Ο EL GATO έγραψε: #4.894 12-11-08 08:18 Καλημερα σε ολους! Ειπα να περασω και απο δω μια βολτα, γιατι καποια, καποια λεω -ονοματα δε λεμε- μου την ειπε. Ξερει εκεινη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 09:34 Η prince έγραψε: #4.895 12-11-08 09:34 καλημέρα καλημέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 09:56 Η darkjudith: #4.896 12-11-08 09:56 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 10:32 Η gatouni έγραψε: #4.897 12-11-08 10:32 Καλημέρα σε όλους Αρχική Δημοσίευση από prince: εμένα ο δικός μου ζημιές δεν έκανε ποτέ. δεν έχω παράπονο... 18 ώρες κοιμάται. και η ρέινα το κόλλησε αυτό το συνήθειο... όλη μέρα ύπνο... τις λίγες ώρες όμως που είναι ξύπνια ή θα με δαγκώνουν (εναλλάξ) ή θα τρέχουν γύρω γύρω.. μικρός ο πρίνς όταν δεν με΄δάγκωνε κοιμόταν... Click για ανάπτυξη... Αντίθετα εμάς κάνει πάντα ζημιές και δαγκώνει. Αλλά τώρα δεν του λέμε τίποτα, μας αρκεί που τον βλέπουμε ζωηρό. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συνήθως όταν λείπουμε από το σπίτι τα γατάκια μας κοιμούνται κ όταν γυρνάμε τότε ξυπνάνε κ αυτά για να μας υποδεχτούν κ να παίξουν μαζί μας Click για ανάπτυξη... Επίσης όταν λείπουμε συνεχίζει και κάνει "δουλειές". Αφού πολλά πράγματα τα βρίσκουμε σε άλλες θέσεις. Τι να σου πολύ νοικοκύρης μας βγήκε. Αρχική Δημοσίευση από staman2: Να μου τον φιλήσεις τον Σάντσο σου. Το αγόρι μου χαίρομαι που σκαρώνει τέτοιες σκανταλιές γιατί αυτό δείχνει πως ειναι καλά!!! Ευχαρίστως θα τον φιλήσω. Ναι γενικά πάει καλά και εστιάζουμε κυρίως σε αυτό. Περνάμε αρκετό χρόνο μαζί του και απολαμβάνουμε όσο μπορούμε την παρέα του. Και συ να μου φιλήσεις τα πανέμορφά σου. Όλα τα θαυμάζω αλλά ομολογώ ότι έχω μια αδυναμία στον Σεβάχ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 11:17 Η elvenstar: #4.898 12-11-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα σε όλους Αντίθετα εμάς κάνει πάντα ζημιές και δαγκώνει. Αλλά τώρα δεν του λέμε τίποτα, μας αρκεί που τον βλέπουμε ζωηρό. Επίσης όταν λείπουμε συνεχίζει και κάνει "δουλειές". Αφού πολλά πράγματα τα βρίσκουμε σε άλλες θέσεις. Τι να σου πολύ νοικοκύρης μας βγήκε. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, Και δεν χαίρεσαι που είναι τόσο νοικοκύρης κ όταν φεύγεις έχεις κάποιον στο πόδι σου να τακτοποιεί το σπίτι σύμφωνα με το γούστο του Τι είχε πάθει ο γατούλης σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 12:07 Η gatouni έγραψε: #4.899 12-11-08 12:07 Ναι τι να σου πω μες την τακτοποίηση είναι τα μισά χωμένα κάτω από το κρεβάτι και τα άλλα μισά κάτω από το τραπέζι. Αυτός μένει στο σπίτι της μαμάς μου και το δικό της σπίτι ουσιαστικά τακτοποιεί μια χαρά. Εγώ σπίτι έχω μια σιαμέζα τη γνωστή για πολλούς εδώ Σίντυ. Μπορείς αν θες να τη δεις της έχω ανοίξει θεματάκι στο οι γάτες μου: "Cindy ή μήπως CD η γιαγιά Σοπράνο". Aλλά ουσιαστικά και ο Σάντσο είναι το ίδιο σαν να μένει μαζί μου γιατί τον επισκέπτομαι συχνά, τον κρατάω όταν λείπει η μητέρα μου, τον πάω κτηνίατρο γενικά ασχολούμαι πάρα πολύ μαζί του μόνο που μένει σε διαφορετικό σπίτι. Βέβαια αντίστοιχα και η μητέρα μου ασχολείται πολύ με τη Σίντυ. Είμαστε και οι δυο πολύ γατούδες και ουσιαστικά τα ζωάκια μας τα αγαπάμε και τα δυο εξίσου, παρόλο που το ένα μένει σε διαφορετικό σπίτι από το άλλο. Έχει πολυκυστικούς νεφρούς ο γατούλης μας. Είναι κάτι που δε θεραπεύεται. Αλλά προσπαθούμε απλώς να περνάμε όσο γίνεται καλά μαζί του και να χαιρόμαστε την κάθε στιγμή. Και όσο τον βλέπουμε ζωηρό και σε καλή διάθεση αποφεύγουμε να κάνουμε κακές σκέψεις. Απλά απολαμβάνουμε τις καλές στιγμές μαζί του. Η φωτογραφία στην υπογραφή σου είναι τέλεια. Εξακολουθεί να είναι κούκλος και κουρεμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 12:11 Η staman2 έγραψε: #4.900 12-11-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα σε ολους! Ειπα να περασω και απο δω μια βολτα, γιατι καποια, καποια λεω -ονοματα δε λεμε- μου την ειπε. Ξερει εκεινη.... Click για ανάπτυξη... Καιρός ήτανε!!!! Καλώς τον λοιπόν και να μας γράφεις!!! Σε καλωσορίζουμε στην παρέα μας και περιμένουμε νεα σου συχνότατα. Κι όταν έρθει κ το μωρό, καθημερινες φωτο. Γιουπι!!!!! Η... καποια λοιπόν σε χαιρετά...χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 243 244 245 246 247 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 245 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 245 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενααα!! Τι ωραίες φωτο είναι αυτή τη στιγμή στην υπογραφή!! Αυτές λέω να αφήσεις. Μην τις πειράξεις βρε! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 00:24 Η staman2 έγραψε: #4.884 12-11-08 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όταν λες γατοπολυκατοικία τι εννοείς;Δεν του έχω τέτοιο,που μπορώ να βρώ; Click για ανάπτυξη... Μαρία να σου πώ ότι θα πρέπει να τηλεφωνήσεις στα carrefour Αλίμου, ή Γέρακα, ή Κηφισίας ή Ρέντη που είναι τα μεγάλα, να ζητήσεις το τμήμα ειδών κήπου, και να ρωτήσειςς αν υπάρχει ή έφεραν πάλι το παιχνίδι εκπαίδευσης γάτας που μοιάζει με πολυόροφα σπιτάκια και είναι σαν φυσαρμόνικα κ ανοίγει κάθετα και κρεμιέται. Και να πεις ότι μπαίνει σε βαλιτσούλα. Μόνον με αυτήν την περιγραφή θα το κατανοήσουν. ετσι μου το περιέγραφαν εμένα όταν το ζητούσα το καλοκαίρι. Στοιχιζε τότε μόνον 9,90 ευρώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 00:28 Η Μαρία Γάτσιου: #4.885 12-11-08 00:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μαρία να σου πώ ότι θα πρέπει να τηλεφωνήσεις στα carrefour Αλίμου, ή Γέρακα, ή Κηφισίας ή Ρέντη που είναι τα μεγάλα, να ζητήσεις το τμήμα ειδών κήπου, και να ρωτήσειςς αν υπάρχει ή έφεραν πάλι το παιχνίδι εκπαίδευσης γάτας που μοιάζει με πολυόροφα σπιτάκια και είναι σαν φυσαρμόνικα κ ανοίγει κάθετα και κρεμιέται. Και να πεις ότι μπαίνει σε βαλιτσούλα. Μόνον με αυτήν την περιγραφή θα το κατανοήσουν. ετσι μου το περιέγραφαν εμένα όταν το ζητούσα το καλοκαίρι. Στοιχιζε τότε μόνον 9,90 ευρώ. Click για ανάπτυξη... α ωραία..ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 00:37 Η moukelis έγραψε: #4.886 12-11-08 00:37 Την εχω εγω με τη Μόιρα επανω,εχω την αδεια σας να εισβαλλω στα περσακια για να τη δει η Μαρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 00:53 Η Μαρία Γάτσιου: #4.887 12-11-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Την εχω εγω με τη Μόιρα επανω,εχω την αδεια σας να εισβαλλω στα περσακια για να τη δει η Μαρια; Click για ανάπτυξη... ναι...!καλά μόνο εγώ δεν έχω πάρει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 01:01 Η staman2 έγραψε: #4.888 12-11-08 01:01 Και φυσικά έχεις το ελεύθερο να βάλεις την πολυκατοικία εδω στα περσάκια και ΟΤΙ άλλο θες και είσαι ΠΑΝΤΑ ευπρόσδεκτη συμπεθέρα!!!! Βάλε την λοιπόν να την δει το κοριτσι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 01:02 Η moukelis έγραψε: #4.889 12-11-08 01:02 Ετσι ειναι απο το πλαι.Εχει κι απο μπροστα τρυπες κι απο μεσα,με κρεμασμενα παιχνιδακια.Εμενα εχουν ξετρελαθει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 01:03 Η moukelis έγραψε: #4.890 12-11-08 01:03 Ε να μη ζητησω την αδεια;Εξαλλου δεν ηταν κατι που αφορουσε το ΠΕΡΣΙΚΟ μου αλλα το σιαμεζακι μου.Να ερθει μετα αυτη η κακιστρω η Σλιθ και να μου πει καμια κουβεντα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 01:10 Η Μαρία Γάτσιου: #4.891 12-11-08 01:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ετσι ειναι απο το πλαι.Εχει κι απο μπροστα τρυπες κι απο μεσα,με κρεμασμενα παιχνιδακια.Εμενα εχουν ξετρελαθει... Click για ανάπτυξη... ψυχούλα μου...εγώ με το παιδί κόλλησα αλλά καλή και η πολυκατοικία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 01:18 Η moukelis έγραψε: #4.892 12-11-08 01:18 Ευχαριστουμε,να περασετε οποτε θελετε να μας δειτε και στο νημα μας,συντομα θα γατοσυμπεθεριασουμε με την Αναστασια και θα κανουμε σοκολατακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 01:23 Η Μαρία Γάτσιου: #4.893 12-11-08 01:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστουμε,να περασετε οποτε θελετε να μας δειτε και στο νημα μας,συντομα θα γατοσυμπεθεριασουμε με την Αναστασια και θα κανουμε σοκολατακια! Click για ανάπτυξη... άντε με το καλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 08:18 Ο EL GATO έγραψε: #4.894 12-11-08 08:18 Καλημερα σε ολους! Ειπα να περασω και απο δω μια βολτα, γιατι καποια, καποια λεω -ονοματα δε λεμε- μου την ειπε. Ξερει εκεινη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 09:34 Η prince έγραψε: #4.895 12-11-08 09:34 καλημέρα καλημέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 09:56 Η darkjudith: #4.896 12-11-08 09:56 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 10:32 Η gatouni έγραψε: #4.897 12-11-08 10:32 Καλημέρα σε όλους Αρχική Δημοσίευση από prince: εμένα ο δικός μου ζημιές δεν έκανε ποτέ. δεν έχω παράπονο... 18 ώρες κοιμάται. και η ρέινα το κόλλησε αυτό το συνήθειο... όλη μέρα ύπνο... τις λίγες ώρες όμως που είναι ξύπνια ή θα με δαγκώνουν (εναλλάξ) ή θα τρέχουν γύρω γύρω.. μικρός ο πρίνς όταν δεν με΄δάγκωνε κοιμόταν... Click για ανάπτυξη... Αντίθετα εμάς κάνει πάντα ζημιές και δαγκώνει. Αλλά τώρα δεν του λέμε τίποτα, μας αρκεί που τον βλέπουμε ζωηρό. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συνήθως όταν λείπουμε από το σπίτι τα γατάκια μας κοιμούνται κ όταν γυρνάμε τότε ξυπνάνε κ αυτά για να μας υποδεχτούν κ να παίξουν μαζί μας Click για ανάπτυξη... Επίσης όταν λείπουμε συνεχίζει και κάνει "δουλειές". Αφού πολλά πράγματα τα βρίσκουμε σε άλλες θέσεις. Τι να σου πολύ νοικοκύρης μας βγήκε. Αρχική Δημοσίευση από staman2: Να μου τον φιλήσεις τον Σάντσο σου. Το αγόρι μου χαίρομαι που σκαρώνει τέτοιες σκανταλιές γιατί αυτό δείχνει πως ειναι καλά!!! Ευχαρίστως θα τον φιλήσω. Ναι γενικά πάει καλά και εστιάζουμε κυρίως σε αυτό. Περνάμε αρκετό χρόνο μαζί του και απολαμβάνουμε όσο μπορούμε την παρέα του. Και συ να μου φιλήσεις τα πανέμορφά σου. Όλα τα θαυμάζω αλλά ομολογώ ότι έχω μια αδυναμία στον Σεβάχ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 11:17 Η elvenstar: #4.898 12-11-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα σε όλους Αντίθετα εμάς κάνει πάντα ζημιές και δαγκώνει. Αλλά τώρα δεν του λέμε τίποτα, μας αρκεί που τον βλέπουμε ζωηρό. Επίσης όταν λείπουμε συνεχίζει και κάνει "δουλειές". Αφού πολλά πράγματα τα βρίσκουμε σε άλλες θέσεις. Τι να σου πολύ νοικοκύρης μας βγήκε. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, Και δεν χαίρεσαι που είναι τόσο νοικοκύρης κ όταν φεύγεις έχεις κάποιον στο πόδι σου να τακτοποιεί το σπίτι σύμφωνα με το γούστο του Τι είχε πάθει ο γατούλης σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 12:07 Η gatouni έγραψε: #4.899 12-11-08 12:07 Ναι τι να σου πω μες την τακτοποίηση είναι τα μισά χωμένα κάτω από το κρεβάτι και τα άλλα μισά κάτω από το τραπέζι. Αυτός μένει στο σπίτι της μαμάς μου και το δικό της σπίτι ουσιαστικά τακτοποιεί μια χαρά. Εγώ σπίτι έχω μια σιαμέζα τη γνωστή για πολλούς εδώ Σίντυ. Μπορείς αν θες να τη δεις της έχω ανοίξει θεματάκι στο οι γάτες μου: "Cindy ή μήπως CD η γιαγιά Σοπράνο". Aλλά ουσιαστικά και ο Σάντσο είναι το ίδιο σαν να μένει μαζί μου γιατί τον επισκέπτομαι συχνά, τον κρατάω όταν λείπει η μητέρα μου, τον πάω κτηνίατρο γενικά ασχολούμαι πάρα πολύ μαζί του μόνο που μένει σε διαφορετικό σπίτι. Βέβαια αντίστοιχα και η μητέρα μου ασχολείται πολύ με τη Σίντυ. Είμαστε και οι δυο πολύ γατούδες και ουσιαστικά τα ζωάκια μας τα αγαπάμε και τα δυο εξίσου, παρόλο που το ένα μένει σε διαφορετικό σπίτι από το άλλο. Έχει πολυκυστικούς νεφρούς ο γατούλης μας. Είναι κάτι που δε θεραπεύεται. Αλλά προσπαθούμε απλώς να περνάμε όσο γίνεται καλά μαζί του και να χαιρόμαστε την κάθε στιγμή. Και όσο τον βλέπουμε ζωηρό και σε καλή διάθεση αποφεύγουμε να κάνουμε κακές σκέψεις. Απλά απολαμβάνουμε τις καλές στιγμές μαζί του. Η φωτογραφία στην υπογραφή σου είναι τέλεια. Εξακολουθεί να είναι κούκλος και κουρεμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 12:11 Η staman2 έγραψε: #4.900 12-11-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα σε ολους! Ειπα να περασω και απο δω μια βολτα, γιατι καποια, καποια λεω -ονοματα δε λεμε- μου την ειπε. Ξερει εκεινη.... Click για ανάπτυξη... Καιρός ήτανε!!!! Καλώς τον λοιπόν και να μας γράφεις!!! Σε καλωσορίζουμε στην παρέα μας και περιμένουμε νεα σου συχνότατα. Κι όταν έρθει κ το μωρό, καθημερινες φωτο. Γιουπι!!!!! Η... καποια λοιπόν σε χαιρετά...χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 243 244 245 246 247 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 245 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 245 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όταν λες γατοπολυκατοικία τι εννοείς;Δεν του έχω τέτοιο,που μπορώ να βρώ; Click για ανάπτυξη... Μαρία να σου πώ ότι θα πρέπει να τηλεφωνήσεις στα carrefour Αλίμου, ή Γέρακα, ή Κηφισίας ή Ρέντη που είναι τα μεγάλα, να ζητήσεις το τμήμα ειδών κήπου, και να ρωτήσειςς αν υπάρχει ή έφεραν πάλι το παιχνίδι εκπαίδευσης γάτας που μοιάζει με πολυόροφα σπιτάκια και είναι σαν φυσαρμόνικα κ ανοίγει κάθετα και κρεμιέται. Και να πεις ότι μπαίνει σε βαλιτσούλα. Μόνον με αυτήν την περιγραφή θα το κατανοήσουν. ετσι μου το περιέγραφαν εμένα όταν το ζητούσα το καλοκαίρι. Στοιχιζε τότε μόνον 9,90 ευρώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 00:28 Η Μαρία Γάτσιου: #4.885 12-11-08 00:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μαρία να σου πώ ότι θα πρέπει να τηλεφωνήσεις στα carrefour Αλίμου, ή Γέρακα, ή Κηφισίας ή Ρέντη που είναι τα μεγάλα, να ζητήσεις το τμήμα ειδών κήπου, και να ρωτήσειςς αν υπάρχει ή έφεραν πάλι το παιχνίδι εκπαίδευσης γάτας που μοιάζει με πολυόροφα σπιτάκια και είναι σαν φυσαρμόνικα κ ανοίγει κάθετα και κρεμιέται. Και να πεις ότι μπαίνει σε βαλιτσούλα. Μόνον με αυτήν την περιγραφή θα το κατανοήσουν. ετσι μου το περιέγραφαν εμένα όταν το ζητούσα το καλοκαίρι. Στοιχιζε τότε μόνον 9,90 ευρώ. Click για ανάπτυξη... α ωραία..ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 00:37 Η moukelis έγραψε: #4.886 12-11-08 00:37 Την εχω εγω με τη Μόιρα επανω,εχω την αδεια σας να εισβαλλω στα περσακια για να τη δει η Μαρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 00:53 Η Μαρία Γάτσιου: #4.887 12-11-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Την εχω εγω με τη Μόιρα επανω,εχω την αδεια σας να εισβαλλω στα περσακια για να τη δει η Μαρια; Click για ανάπτυξη... ναι...!καλά μόνο εγώ δεν έχω πάρει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 01:01 Η staman2 έγραψε: #4.888 12-11-08 01:01 Και φυσικά έχεις το ελεύθερο να βάλεις την πολυκατοικία εδω στα περσάκια και ΟΤΙ άλλο θες και είσαι ΠΑΝΤΑ ευπρόσδεκτη συμπεθέρα!!!! Βάλε την λοιπόν να την δει το κοριτσι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 01:02 Η moukelis έγραψε: #4.889 12-11-08 01:02 Ετσι ειναι απο το πλαι.Εχει κι απο μπροστα τρυπες κι απο μεσα,με κρεμασμενα παιχνιδακια.Εμενα εχουν ξετρελαθει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 01:03 Η moukelis έγραψε: #4.890 12-11-08 01:03 Ε να μη ζητησω την αδεια;Εξαλλου δεν ηταν κατι που αφορουσε το ΠΕΡΣΙΚΟ μου αλλα το σιαμεζακι μου.Να ερθει μετα αυτη η κακιστρω η Σλιθ και να μου πει καμια κουβεντα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 01:10 Η Μαρία Γάτσιου: #4.891 12-11-08 01:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ετσι ειναι απο το πλαι.Εχει κι απο μπροστα τρυπες κι απο μεσα,με κρεμασμενα παιχνιδακια.Εμενα εχουν ξετρελαθει... Click για ανάπτυξη... ψυχούλα μου...εγώ με το παιδί κόλλησα αλλά καλή και η πολυκατοικία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 01:18 Η moukelis έγραψε: #4.892 12-11-08 01:18 Ευχαριστουμε,να περασετε οποτε θελετε να μας δειτε και στο νημα μας,συντομα θα γατοσυμπεθεριασουμε με την Αναστασια και θα κανουμε σοκολατακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 01:23 Η Μαρία Γάτσιου: #4.893 12-11-08 01:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστουμε,να περασετε οποτε θελετε να μας δειτε και στο νημα μας,συντομα θα γατοσυμπεθεριασουμε με την Αναστασια και θα κανουμε σοκολατακια! Click για ανάπτυξη... άντε με το καλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 08:18 Ο EL GATO έγραψε: #4.894 12-11-08 08:18 Καλημερα σε ολους! Ειπα να περασω και απο δω μια βολτα, γιατι καποια, καποια λεω -ονοματα δε λεμε- μου την ειπε. Ξερει εκεινη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 09:34 Η prince έγραψε: #4.895 12-11-08 09:34 καλημέρα καλημέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 09:56 Η darkjudith: #4.896 12-11-08 09:56 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 10:32 Η gatouni έγραψε: #4.897 12-11-08 10:32 Καλημέρα σε όλους Αρχική Δημοσίευση από prince: εμένα ο δικός μου ζημιές δεν έκανε ποτέ. δεν έχω παράπονο... 18 ώρες κοιμάται. και η ρέινα το κόλλησε αυτό το συνήθειο... όλη μέρα ύπνο... τις λίγες ώρες όμως που είναι ξύπνια ή θα με δαγκώνουν (εναλλάξ) ή θα τρέχουν γύρω γύρω.. μικρός ο πρίνς όταν δεν με΄δάγκωνε κοιμόταν... Click για ανάπτυξη... Αντίθετα εμάς κάνει πάντα ζημιές και δαγκώνει. Αλλά τώρα δεν του λέμε τίποτα, μας αρκεί που τον βλέπουμε ζωηρό. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συνήθως όταν λείπουμε από το σπίτι τα γατάκια μας κοιμούνται κ όταν γυρνάμε τότε ξυπνάνε κ αυτά για να μας υποδεχτούν κ να παίξουν μαζί μας Click για ανάπτυξη... Επίσης όταν λείπουμε συνεχίζει και κάνει "δουλειές". Αφού πολλά πράγματα τα βρίσκουμε σε άλλες θέσεις. Τι να σου πολύ νοικοκύρης μας βγήκε. Αρχική Δημοσίευση από staman2: Να μου τον φιλήσεις τον Σάντσο σου. Το αγόρι μου χαίρομαι που σκαρώνει τέτοιες σκανταλιές γιατί αυτό δείχνει πως ειναι καλά!!! Ευχαρίστως θα τον φιλήσω. Ναι γενικά πάει καλά και εστιάζουμε κυρίως σε αυτό. Περνάμε αρκετό χρόνο μαζί του και απολαμβάνουμε όσο μπορούμε την παρέα του. Και συ να μου φιλήσεις τα πανέμορφά σου. Όλα τα θαυμάζω αλλά ομολογώ ότι έχω μια αδυναμία στον Σεβάχ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 11:17 Η elvenstar: #4.898 12-11-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα σε όλους Αντίθετα εμάς κάνει πάντα ζημιές και δαγκώνει. Αλλά τώρα δεν του λέμε τίποτα, μας αρκεί που τον βλέπουμε ζωηρό. Επίσης όταν λείπουμε συνεχίζει και κάνει "δουλειές". Αφού πολλά πράγματα τα βρίσκουμε σε άλλες θέσεις. Τι να σου πολύ νοικοκύρης μας βγήκε. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, Και δεν χαίρεσαι που είναι τόσο νοικοκύρης κ όταν φεύγεις έχεις κάποιον στο πόδι σου να τακτοποιεί το σπίτι σύμφωνα με το γούστο του Τι είχε πάθει ο γατούλης σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 12:07 Η gatouni έγραψε: #4.899 12-11-08 12:07 Ναι τι να σου πω μες την τακτοποίηση είναι τα μισά χωμένα κάτω από το κρεβάτι και τα άλλα μισά κάτω από το τραπέζι. Αυτός μένει στο σπίτι της μαμάς μου και το δικό της σπίτι ουσιαστικά τακτοποιεί μια χαρά. Εγώ σπίτι έχω μια σιαμέζα τη γνωστή για πολλούς εδώ Σίντυ. Μπορείς αν θες να τη δεις της έχω ανοίξει θεματάκι στο οι γάτες μου: "Cindy ή μήπως CD η γιαγιά Σοπράνο". Aλλά ουσιαστικά και ο Σάντσο είναι το ίδιο σαν να μένει μαζί μου γιατί τον επισκέπτομαι συχνά, τον κρατάω όταν λείπει η μητέρα μου, τον πάω κτηνίατρο γενικά ασχολούμαι πάρα πολύ μαζί του μόνο που μένει σε διαφορετικό σπίτι. Βέβαια αντίστοιχα και η μητέρα μου ασχολείται πολύ με τη Σίντυ. Είμαστε και οι δυο πολύ γατούδες και ουσιαστικά τα ζωάκια μας τα αγαπάμε και τα δυο εξίσου, παρόλο που το ένα μένει σε διαφορετικό σπίτι από το άλλο. Έχει πολυκυστικούς νεφρούς ο γατούλης μας. Είναι κάτι που δε θεραπεύεται. Αλλά προσπαθούμε απλώς να περνάμε όσο γίνεται καλά μαζί του και να χαιρόμαστε την κάθε στιγμή. Και όσο τον βλέπουμε ζωηρό και σε καλή διάθεση αποφεύγουμε να κάνουμε κακές σκέψεις. Απλά απολαμβάνουμε τις καλές στιγμές μαζί του. Η φωτογραφία στην υπογραφή σου είναι τέλεια. Εξακολουθεί να είναι κούκλος και κουρεμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 12:11 Η staman2 έγραψε: #4.900 12-11-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα σε ολους! Ειπα να περασω και απο δω μια βολτα, γιατι καποια, καποια λεω -ονοματα δε λεμε- μου την ειπε. Ξερει εκεινη.... Click για ανάπτυξη... Καιρός ήτανε!!!! Καλώς τον λοιπόν και να μας γράφεις!!! Σε καλωσορίζουμε στην παρέα μας και περιμένουμε νεα σου συχνότατα. Κι όταν έρθει κ το μωρό, καθημερινες φωτο. Γιουπι!!!!! Η... καποια λοιπόν σε χαιρετά...χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 243 244 245 246 247 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 245 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 245 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μαρία να σου πώ ότι θα πρέπει να τηλεφωνήσεις στα carrefour Αλίμου, ή Γέρακα, ή Κηφισίας ή Ρέντη που είναι τα μεγάλα, να ζητήσεις το τμήμα ειδών κήπου, και να ρωτήσειςς αν υπάρχει ή έφεραν πάλι το παιχνίδι εκπαίδευσης γάτας που μοιάζει με πολυόροφα σπιτάκια και είναι σαν φυσαρμόνικα κ ανοίγει κάθετα και κρεμιέται. Και να πεις ότι μπαίνει σε βαλιτσούλα. Μόνον με αυτήν την περιγραφή θα το κατανοήσουν. ετσι μου το περιέγραφαν εμένα όταν το ζητούσα το καλοκαίρι. Στοιχιζε τότε μόνον 9,90 ευρώ. Click για ανάπτυξη... α ωραία..ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 00:37 Η moukelis έγραψε: #4.886 12-11-08 00:37 Την εχω εγω με τη Μόιρα επανω,εχω την αδεια σας να εισβαλλω στα περσακια για να τη δει η Μαρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 00:53 Η Μαρία Γάτσιου: #4.887 12-11-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Την εχω εγω με τη Μόιρα επανω,εχω την αδεια σας να εισβαλλω στα περσακια για να τη δει η Μαρια; Click για ανάπτυξη... ναι...!καλά μόνο εγώ δεν έχω πάρει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 01:01 Η staman2 έγραψε: #4.888 12-11-08 01:01 Και φυσικά έχεις το ελεύθερο να βάλεις την πολυκατοικία εδω στα περσάκια και ΟΤΙ άλλο θες και είσαι ΠΑΝΤΑ ευπρόσδεκτη συμπεθέρα!!!! Βάλε την λοιπόν να την δει το κοριτσι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 01:02 Η moukelis έγραψε: #4.889 12-11-08 01:02 Ετσι ειναι απο το πλαι.Εχει κι απο μπροστα τρυπες κι απο μεσα,με κρεμασμενα παιχνιδακια.Εμενα εχουν ξετρελαθει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 01:03 Η moukelis έγραψε: #4.890 12-11-08 01:03 Ε να μη ζητησω την αδεια;Εξαλλου δεν ηταν κατι που αφορουσε το ΠΕΡΣΙΚΟ μου αλλα το σιαμεζακι μου.Να ερθει μετα αυτη η κακιστρω η Σλιθ και να μου πει καμια κουβεντα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 01:10 Η Μαρία Γάτσιου: #4.891 12-11-08 01:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ετσι ειναι απο το πλαι.Εχει κι απο μπροστα τρυπες κι απο μεσα,με κρεμασμενα παιχνιδακια.Εμενα εχουν ξετρελαθει... Click για ανάπτυξη... ψυχούλα μου...εγώ με το παιδί κόλλησα αλλά καλή και η πολυκατοικία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 01:18 Η moukelis έγραψε: #4.892 12-11-08 01:18 Ευχαριστουμε,να περασετε οποτε θελετε να μας δειτε και στο νημα μας,συντομα θα γατοσυμπεθεριασουμε με την Αναστασια και θα κανουμε σοκολατακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 01:23 Η Μαρία Γάτσιου: #4.893 12-11-08 01:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστουμε,να περασετε οποτε θελετε να μας δειτε και στο νημα μας,συντομα θα γατοσυμπεθεριασουμε με την Αναστασια και θα κανουμε σοκολατακια! Click για ανάπτυξη... άντε με το καλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 08:18 Ο EL GATO έγραψε: #4.894 12-11-08 08:18 Καλημερα σε ολους! Ειπα να περασω και απο δω μια βολτα, γιατι καποια, καποια λεω -ονοματα δε λεμε- μου την ειπε. Ξερει εκεινη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 09:34 Η prince έγραψε: #4.895 12-11-08 09:34 καλημέρα καλημέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 09:56 Η darkjudith: #4.896 12-11-08 09:56 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 10:32 Η gatouni έγραψε: #4.897 12-11-08 10:32 Καλημέρα σε όλους Αρχική Δημοσίευση από prince: εμένα ο δικός μου ζημιές δεν έκανε ποτέ. δεν έχω παράπονο... 18 ώρες κοιμάται. και η ρέινα το κόλλησε αυτό το συνήθειο... όλη μέρα ύπνο... τις λίγες ώρες όμως που είναι ξύπνια ή θα με δαγκώνουν (εναλλάξ) ή θα τρέχουν γύρω γύρω.. μικρός ο πρίνς όταν δεν με΄δάγκωνε κοιμόταν... Click για ανάπτυξη... Αντίθετα εμάς κάνει πάντα ζημιές και δαγκώνει. Αλλά τώρα δεν του λέμε τίποτα, μας αρκεί που τον βλέπουμε ζωηρό. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συνήθως όταν λείπουμε από το σπίτι τα γατάκια μας κοιμούνται κ όταν γυρνάμε τότε ξυπνάνε κ αυτά για να μας υποδεχτούν κ να παίξουν μαζί μας Click για ανάπτυξη... Επίσης όταν λείπουμε συνεχίζει και κάνει "δουλειές". Αφού πολλά πράγματα τα βρίσκουμε σε άλλες θέσεις. Τι να σου πολύ νοικοκύρης μας βγήκε. Αρχική Δημοσίευση από staman2: Να μου τον φιλήσεις τον Σάντσο σου. Το αγόρι μου χαίρομαι που σκαρώνει τέτοιες σκανταλιές γιατί αυτό δείχνει πως ειναι καλά!!! Ευχαρίστως θα τον φιλήσω. Ναι γενικά πάει καλά και εστιάζουμε κυρίως σε αυτό. Περνάμε αρκετό χρόνο μαζί του και απολαμβάνουμε όσο μπορούμε την παρέα του. Και συ να μου φιλήσεις τα πανέμορφά σου. Όλα τα θαυμάζω αλλά ομολογώ ότι έχω μια αδυναμία στον Σεβάχ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 11:17 Η elvenstar: #4.898 12-11-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα σε όλους Αντίθετα εμάς κάνει πάντα ζημιές και δαγκώνει. Αλλά τώρα δεν του λέμε τίποτα, μας αρκεί που τον βλέπουμε ζωηρό. Επίσης όταν λείπουμε συνεχίζει και κάνει "δουλειές". Αφού πολλά πράγματα τα βρίσκουμε σε άλλες θέσεις. Τι να σου πολύ νοικοκύρης μας βγήκε. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, Και δεν χαίρεσαι που είναι τόσο νοικοκύρης κ όταν φεύγεις έχεις κάποιον στο πόδι σου να τακτοποιεί το σπίτι σύμφωνα με το γούστο του Τι είχε πάθει ο γατούλης σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 12:07 Η gatouni έγραψε: #4.899 12-11-08 12:07 Ναι τι να σου πω μες την τακτοποίηση είναι τα μισά χωμένα κάτω από το κρεβάτι και τα άλλα μισά κάτω από το τραπέζι. Αυτός μένει στο σπίτι της μαμάς μου και το δικό της σπίτι ουσιαστικά τακτοποιεί μια χαρά. Εγώ σπίτι έχω μια σιαμέζα τη γνωστή για πολλούς εδώ Σίντυ. Μπορείς αν θες να τη δεις της έχω ανοίξει θεματάκι στο οι γάτες μου: "Cindy ή μήπως CD η γιαγιά Σοπράνο". Aλλά ουσιαστικά και ο Σάντσο είναι το ίδιο σαν να μένει μαζί μου γιατί τον επισκέπτομαι συχνά, τον κρατάω όταν λείπει η μητέρα μου, τον πάω κτηνίατρο γενικά ασχολούμαι πάρα πολύ μαζί του μόνο που μένει σε διαφορετικό σπίτι. Βέβαια αντίστοιχα και η μητέρα μου ασχολείται πολύ με τη Σίντυ. Είμαστε και οι δυο πολύ γατούδες και ουσιαστικά τα ζωάκια μας τα αγαπάμε και τα δυο εξίσου, παρόλο που το ένα μένει σε διαφορετικό σπίτι από το άλλο. Έχει πολυκυστικούς νεφρούς ο γατούλης μας. Είναι κάτι που δε θεραπεύεται. Αλλά προσπαθούμε απλώς να περνάμε όσο γίνεται καλά μαζί του και να χαιρόμαστε την κάθε στιγμή. Και όσο τον βλέπουμε ζωηρό και σε καλή διάθεση αποφεύγουμε να κάνουμε κακές σκέψεις. Απλά απολαμβάνουμε τις καλές στιγμές μαζί του. Η φωτογραφία στην υπογραφή σου είναι τέλεια. Εξακολουθεί να είναι κούκλος και κουρεμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 12:11 Η staman2 έγραψε: #4.900 12-11-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα σε ολους! Ειπα να περασω και απο δω μια βολτα, γιατι καποια, καποια λεω -ονοματα δε λεμε- μου την ειπε. Ξερει εκεινη.... Click για ανάπτυξη... Καιρός ήτανε!!!! Καλώς τον λοιπόν και να μας γράφεις!!! Σε καλωσορίζουμε στην παρέα μας και περιμένουμε νεα σου συχνότατα. Κι όταν έρθει κ το μωρό, καθημερινες φωτο. Γιουπι!!!!! Η... καποια λοιπόν σε χαιρετά...χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 243 244 245 246 247 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 245 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 245 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Την εχω εγω με τη Μόιρα επανω,εχω την αδεια σας να εισβαλλω στα περσακια για να τη δει η Μαρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 00:53 Η Μαρία Γάτσιου: #4.887 12-11-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Την εχω εγω με τη Μόιρα επανω,εχω την αδεια σας να εισβαλλω στα περσακια για να τη δει η Μαρια; Click για ανάπτυξη... ναι...!καλά μόνο εγώ δεν έχω πάρει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 01:01 Η staman2 έγραψε: #4.888 12-11-08 01:01 Και φυσικά έχεις το ελεύθερο να βάλεις την πολυκατοικία εδω στα περσάκια και ΟΤΙ άλλο θες και είσαι ΠΑΝΤΑ ευπρόσδεκτη συμπεθέρα!!!! Βάλε την λοιπόν να την δει το κοριτσι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 01:02 Η moukelis έγραψε: #4.889 12-11-08 01:02 Ετσι ειναι απο το πλαι.Εχει κι απο μπροστα τρυπες κι απο μεσα,με κρεμασμενα παιχνιδακια.Εμενα εχουν ξετρελαθει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 01:03 Η moukelis έγραψε: #4.890 12-11-08 01:03 Ε να μη ζητησω την αδεια;Εξαλλου δεν ηταν κατι που αφορουσε το ΠΕΡΣΙΚΟ μου αλλα το σιαμεζακι μου.Να ερθει μετα αυτη η κακιστρω η Σλιθ και να μου πει καμια κουβεντα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 01:10 Η Μαρία Γάτσιου: #4.891 12-11-08 01:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ετσι ειναι απο το πλαι.Εχει κι απο μπροστα τρυπες κι απο μεσα,με κρεμασμενα παιχνιδακια.Εμενα εχουν ξετρελαθει... Click για ανάπτυξη... ψυχούλα μου...εγώ με το παιδί κόλλησα αλλά καλή και η πολυκατοικία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 01:18 Η moukelis έγραψε: #4.892 12-11-08 01:18 Ευχαριστουμε,να περασετε οποτε θελετε να μας δειτε και στο νημα μας,συντομα θα γατοσυμπεθεριασουμε με την Αναστασια και θα κανουμε σοκολατακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 01:23 Η Μαρία Γάτσιου: #4.893 12-11-08 01:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστουμε,να περασετε οποτε θελετε να μας δειτε και στο νημα μας,συντομα θα γατοσυμπεθεριασουμε με την Αναστασια και θα κανουμε σοκολατακια! Click για ανάπτυξη... άντε με το καλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 08:18 Ο EL GATO έγραψε: #4.894 12-11-08 08:18 Καλημερα σε ολους! Ειπα να περασω και απο δω μια βολτα, γιατι καποια, καποια λεω -ονοματα δε λεμε- μου την ειπε. Ξερει εκεινη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 09:34 Η prince έγραψε: #4.895 12-11-08 09:34 καλημέρα καλημέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 09:56 Η darkjudith: #4.896 12-11-08 09:56 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 10:32 Η gatouni έγραψε: #4.897 12-11-08 10:32 Καλημέρα σε όλους Αρχική Δημοσίευση από prince: εμένα ο δικός μου ζημιές δεν έκανε ποτέ. δεν έχω παράπονο... 18 ώρες κοιμάται. και η ρέινα το κόλλησε αυτό το συνήθειο... όλη μέρα ύπνο... τις λίγες ώρες όμως που είναι ξύπνια ή θα με δαγκώνουν (εναλλάξ) ή θα τρέχουν γύρω γύρω.. μικρός ο πρίνς όταν δεν με΄δάγκωνε κοιμόταν... Click για ανάπτυξη... Αντίθετα εμάς κάνει πάντα ζημιές και δαγκώνει. Αλλά τώρα δεν του λέμε τίποτα, μας αρκεί που τον βλέπουμε ζωηρό. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συνήθως όταν λείπουμε από το σπίτι τα γατάκια μας κοιμούνται κ όταν γυρνάμε τότε ξυπνάνε κ αυτά για να μας υποδεχτούν κ να παίξουν μαζί μας Click για ανάπτυξη... Επίσης όταν λείπουμε συνεχίζει και κάνει "δουλειές". Αφού πολλά πράγματα τα βρίσκουμε σε άλλες θέσεις. Τι να σου πολύ νοικοκύρης μας βγήκε. Αρχική Δημοσίευση από staman2: Να μου τον φιλήσεις τον Σάντσο σου. Το αγόρι μου χαίρομαι που σκαρώνει τέτοιες σκανταλιές γιατί αυτό δείχνει πως ειναι καλά!!! Ευχαρίστως θα τον φιλήσω. Ναι γενικά πάει καλά και εστιάζουμε κυρίως σε αυτό. Περνάμε αρκετό χρόνο μαζί του και απολαμβάνουμε όσο μπορούμε την παρέα του. Και συ να μου φιλήσεις τα πανέμορφά σου. Όλα τα θαυμάζω αλλά ομολογώ ότι έχω μια αδυναμία στον Σεβάχ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 11:17 Η elvenstar: #4.898 12-11-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα σε όλους Αντίθετα εμάς κάνει πάντα ζημιές και δαγκώνει. Αλλά τώρα δεν του λέμε τίποτα, μας αρκεί που τον βλέπουμε ζωηρό. Επίσης όταν λείπουμε συνεχίζει και κάνει "δουλειές". Αφού πολλά πράγματα τα βρίσκουμε σε άλλες θέσεις. Τι να σου πολύ νοικοκύρης μας βγήκε. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, Και δεν χαίρεσαι που είναι τόσο νοικοκύρης κ όταν φεύγεις έχεις κάποιον στο πόδι σου να τακτοποιεί το σπίτι σύμφωνα με το γούστο του Τι είχε πάθει ο γατούλης σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 12:07 Η gatouni έγραψε: #4.899 12-11-08 12:07 Ναι τι να σου πω μες την τακτοποίηση είναι τα μισά χωμένα κάτω από το κρεβάτι και τα άλλα μισά κάτω από το τραπέζι. Αυτός μένει στο σπίτι της μαμάς μου και το δικό της σπίτι ουσιαστικά τακτοποιεί μια χαρά. Εγώ σπίτι έχω μια σιαμέζα τη γνωστή για πολλούς εδώ Σίντυ. Μπορείς αν θες να τη δεις της έχω ανοίξει θεματάκι στο οι γάτες μου: "Cindy ή μήπως CD η γιαγιά Σοπράνο". Aλλά ουσιαστικά και ο Σάντσο είναι το ίδιο σαν να μένει μαζί μου γιατί τον επισκέπτομαι συχνά, τον κρατάω όταν λείπει η μητέρα μου, τον πάω κτηνίατρο γενικά ασχολούμαι πάρα πολύ μαζί του μόνο που μένει σε διαφορετικό σπίτι. Βέβαια αντίστοιχα και η μητέρα μου ασχολείται πολύ με τη Σίντυ. Είμαστε και οι δυο πολύ γατούδες και ουσιαστικά τα ζωάκια μας τα αγαπάμε και τα δυο εξίσου, παρόλο που το ένα μένει σε διαφορετικό σπίτι από το άλλο. Έχει πολυκυστικούς νεφρούς ο γατούλης μας. Είναι κάτι που δε θεραπεύεται. Αλλά προσπαθούμε απλώς να περνάμε όσο γίνεται καλά μαζί του και να χαιρόμαστε την κάθε στιγμή. Και όσο τον βλέπουμε ζωηρό και σε καλή διάθεση αποφεύγουμε να κάνουμε κακές σκέψεις. Απλά απολαμβάνουμε τις καλές στιγμές μαζί του. Η φωτογραφία στην υπογραφή σου είναι τέλεια. Εξακολουθεί να είναι κούκλος και κουρεμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 12:11 Η staman2 έγραψε: #4.900 12-11-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα σε ολους! Ειπα να περασω και απο δω μια βολτα, γιατι καποια, καποια λεω -ονοματα δε λεμε- μου την ειπε. Ξερει εκεινη.... Click για ανάπτυξη... Καιρός ήτανε!!!! Καλώς τον λοιπόν και να μας γράφεις!!! Σε καλωσορίζουμε στην παρέα μας και περιμένουμε νεα σου συχνότατα. Κι όταν έρθει κ το μωρό, καθημερινες φωτο. Γιουπι!!!!! Η... καποια λοιπόν σε χαιρετά...χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 243 244 245 246 247 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 245 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 245 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Την εχω εγω με τη Μόιρα επανω,εχω την αδεια σας να εισβαλλω στα περσακια για να τη δει η Μαρια; Click για ανάπτυξη... ναι...!καλά μόνο εγώ δεν έχω πάρει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 01:01 Η staman2 έγραψε: #4.888 12-11-08 01:01 Και φυσικά έχεις το ελεύθερο να βάλεις την πολυκατοικία εδω στα περσάκια και ΟΤΙ άλλο θες και είσαι ΠΑΝΤΑ ευπρόσδεκτη συμπεθέρα!!!! Βάλε την λοιπόν να την δει το κοριτσι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 01:02 Η moukelis έγραψε: #4.889 12-11-08 01:02 Ετσι ειναι απο το πλαι.Εχει κι απο μπροστα τρυπες κι απο μεσα,με κρεμασμενα παιχνιδακια.Εμενα εχουν ξετρελαθει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 01:03 Η moukelis έγραψε: #4.890 12-11-08 01:03 Ε να μη ζητησω την αδεια;Εξαλλου δεν ηταν κατι που αφορουσε το ΠΕΡΣΙΚΟ μου αλλα το σιαμεζακι μου.Να ερθει μετα αυτη η κακιστρω η Σλιθ και να μου πει καμια κουβεντα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 01:10 Η Μαρία Γάτσιου: #4.891 12-11-08 01:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ετσι ειναι απο το πλαι.Εχει κι απο μπροστα τρυπες κι απο μεσα,με κρεμασμενα παιχνιδακια.Εμενα εχουν ξετρελαθει... Click για ανάπτυξη... ψυχούλα μου...εγώ με το παιδί κόλλησα αλλά καλή και η πολυκατοικία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 01:18 Η moukelis έγραψε: #4.892 12-11-08 01:18 Ευχαριστουμε,να περασετε οποτε θελετε να μας δειτε και στο νημα μας,συντομα θα γατοσυμπεθεριασουμε με την Αναστασια και θα κανουμε σοκολατακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 01:23 Η Μαρία Γάτσιου: #4.893 12-11-08 01:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστουμε,να περασετε οποτε θελετε να μας δειτε και στο νημα μας,συντομα θα γατοσυμπεθεριασουμε με την Αναστασια και θα κανουμε σοκολατακια! Click για ανάπτυξη... άντε με το καλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 08:18 Ο EL GATO έγραψε: #4.894 12-11-08 08:18 Καλημερα σε ολους! Ειπα να περασω και απο δω μια βολτα, γιατι καποια, καποια λεω -ονοματα δε λεμε- μου την ειπε. Ξερει εκεινη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 09:34 Η prince έγραψε: #4.895 12-11-08 09:34 καλημέρα καλημέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 09:56 Η darkjudith: #4.896 12-11-08 09:56 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 10:32 Η gatouni έγραψε: #4.897 12-11-08 10:32 Καλημέρα σε όλους Αρχική Δημοσίευση από prince: εμένα ο δικός μου ζημιές δεν έκανε ποτέ. δεν έχω παράπονο... 18 ώρες κοιμάται. και η ρέινα το κόλλησε αυτό το συνήθειο... όλη μέρα ύπνο... τις λίγες ώρες όμως που είναι ξύπνια ή θα με δαγκώνουν (εναλλάξ) ή θα τρέχουν γύρω γύρω.. μικρός ο πρίνς όταν δεν με΄δάγκωνε κοιμόταν... Click για ανάπτυξη... Αντίθετα εμάς κάνει πάντα ζημιές και δαγκώνει. Αλλά τώρα δεν του λέμε τίποτα, μας αρκεί που τον βλέπουμε ζωηρό. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συνήθως όταν λείπουμε από το σπίτι τα γατάκια μας κοιμούνται κ όταν γυρνάμε τότε ξυπνάνε κ αυτά για να μας υποδεχτούν κ να παίξουν μαζί μας Click για ανάπτυξη... Επίσης όταν λείπουμε συνεχίζει και κάνει "δουλειές". Αφού πολλά πράγματα τα βρίσκουμε σε άλλες θέσεις. Τι να σου πολύ νοικοκύρης μας βγήκε. Αρχική Δημοσίευση από staman2: Να μου τον φιλήσεις τον Σάντσο σου. Το αγόρι μου χαίρομαι που σκαρώνει τέτοιες σκανταλιές γιατί αυτό δείχνει πως ειναι καλά!!! Ευχαρίστως θα τον φιλήσω. Ναι γενικά πάει καλά και εστιάζουμε κυρίως σε αυτό. Περνάμε αρκετό χρόνο μαζί του και απολαμβάνουμε όσο μπορούμε την παρέα του. Και συ να μου φιλήσεις τα πανέμορφά σου. Όλα τα θαυμάζω αλλά ομολογώ ότι έχω μια αδυναμία στον Σεβάχ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 11:17 Η elvenstar: #4.898 12-11-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα σε όλους Αντίθετα εμάς κάνει πάντα ζημιές και δαγκώνει. Αλλά τώρα δεν του λέμε τίποτα, μας αρκεί που τον βλέπουμε ζωηρό. Επίσης όταν λείπουμε συνεχίζει και κάνει "δουλειές". Αφού πολλά πράγματα τα βρίσκουμε σε άλλες θέσεις. Τι να σου πολύ νοικοκύρης μας βγήκε. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, Και δεν χαίρεσαι που είναι τόσο νοικοκύρης κ όταν φεύγεις έχεις κάποιον στο πόδι σου να τακτοποιεί το σπίτι σύμφωνα με το γούστο του Τι είχε πάθει ο γατούλης σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 12:07 Η gatouni έγραψε: #4.899 12-11-08 12:07 Ναι τι να σου πω μες την τακτοποίηση είναι τα μισά χωμένα κάτω από το κρεβάτι και τα άλλα μισά κάτω από το τραπέζι. Αυτός μένει στο σπίτι της μαμάς μου και το δικό της σπίτι ουσιαστικά τακτοποιεί μια χαρά. Εγώ σπίτι έχω μια σιαμέζα τη γνωστή για πολλούς εδώ Σίντυ. Μπορείς αν θες να τη δεις της έχω ανοίξει θεματάκι στο οι γάτες μου: "Cindy ή μήπως CD η γιαγιά Σοπράνο". Aλλά ουσιαστικά και ο Σάντσο είναι το ίδιο σαν να μένει μαζί μου γιατί τον επισκέπτομαι συχνά, τον κρατάω όταν λείπει η μητέρα μου, τον πάω κτηνίατρο γενικά ασχολούμαι πάρα πολύ μαζί του μόνο που μένει σε διαφορετικό σπίτι. Βέβαια αντίστοιχα και η μητέρα μου ασχολείται πολύ με τη Σίντυ. Είμαστε και οι δυο πολύ γατούδες και ουσιαστικά τα ζωάκια μας τα αγαπάμε και τα δυο εξίσου, παρόλο που το ένα μένει σε διαφορετικό σπίτι από το άλλο. Έχει πολυκυστικούς νεφρούς ο γατούλης μας. Είναι κάτι που δε θεραπεύεται. Αλλά προσπαθούμε απλώς να περνάμε όσο γίνεται καλά μαζί του και να χαιρόμαστε την κάθε στιγμή. Και όσο τον βλέπουμε ζωηρό και σε καλή διάθεση αποφεύγουμε να κάνουμε κακές σκέψεις. Απλά απολαμβάνουμε τις καλές στιγμές μαζί του. Η φωτογραφία στην υπογραφή σου είναι τέλεια. Εξακολουθεί να είναι κούκλος και κουρεμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 12:11 Η staman2 έγραψε: #4.900 12-11-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα σε ολους! Ειπα να περασω και απο δω μια βολτα, γιατι καποια, καποια λεω -ονοματα δε λεμε- μου την ειπε. Ξερει εκεινη.... Click για ανάπτυξη... Καιρός ήτανε!!!! Καλώς τον λοιπόν και να μας γράφεις!!! Σε καλωσορίζουμε στην παρέα μας και περιμένουμε νεα σου συχνότατα. Κι όταν έρθει κ το μωρό, καθημερινες φωτο. Γιουπι!!!!! Η... καποια λοιπόν σε χαιρετά...χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 243 244 245 246 247 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 245 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 245 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και φυσικά έχεις το ελεύθερο να βάλεις την πολυκατοικία εδω στα περσάκια και ΟΤΙ άλλο θες και είσαι ΠΑΝΤΑ ευπρόσδεκτη συμπεθέρα!!!! Βάλε την λοιπόν να την δει το κοριτσι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 01:02 Η moukelis έγραψε: #4.889 12-11-08 01:02 Ετσι ειναι απο το πλαι.Εχει κι απο μπροστα τρυπες κι απο μεσα,με κρεμασμενα παιχνιδακια.Εμενα εχουν ξετρελαθει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 01:03 Η moukelis έγραψε: #4.890 12-11-08 01:03 Ε να μη ζητησω την αδεια;Εξαλλου δεν ηταν κατι που αφορουσε το ΠΕΡΣΙΚΟ μου αλλα το σιαμεζακι μου.Να ερθει μετα αυτη η κακιστρω η Σλιθ και να μου πει καμια κουβεντα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 01:10 Η Μαρία Γάτσιου: #4.891 12-11-08 01:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ετσι ειναι απο το πλαι.Εχει κι απο μπροστα τρυπες κι απο μεσα,με κρεμασμενα παιχνιδακια.Εμενα εχουν ξετρελαθει... Click για ανάπτυξη... ψυχούλα μου...εγώ με το παιδί κόλλησα αλλά καλή και η πολυκατοικία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 01:18 Η moukelis έγραψε: #4.892 12-11-08 01:18 Ευχαριστουμε,να περασετε οποτε θελετε να μας δειτε και στο νημα μας,συντομα θα γατοσυμπεθεριασουμε με την Αναστασια και θα κανουμε σοκολατακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 01:23 Η Μαρία Γάτσιου: #4.893 12-11-08 01:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστουμε,να περασετε οποτε θελετε να μας δειτε και στο νημα μας,συντομα θα γατοσυμπεθεριασουμε με την Αναστασια και θα κανουμε σοκολατακια! Click για ανάπτυξη... άντε με το καλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 08:18 Ο EL GATO έγραψε: #4.894 12-11-08 08:18 Καλημερα σε ολους! Ειπα να περασω και απο δω μια βολτα, γιατι καποια, καποια λεω -ονοματα δε λεμε- μου την ειπε. Ξερει εκεινη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 09:34 Η prince έγραψε: #4.895 12-11-08 09:34 καλημέρα καλημέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 09:56 Η darkjudith: #4.896 12-11-08 09:56 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 10:32 Η gatouni έγραψε: #4.897 12-11-08 10:32 Καλημέρα σε όλους Αρχική Δημοσίευση από prince: εμένα ο δικός μου ζημιές δεν έκανε ποτέ. δεν έχω παράπονο... 18 ώρες κοιμάται. και η ρέινα το κόλλησε αυτό το συνήθειο... όλη μέρα ύπνο... τις λίγες ώρες όμως που είναι ξύπνια ή θα με δαγκώνουν (εναλλάξ) ή θα τρέχουν γύρω γύρω.. μικρός ο πρίνς όταν δεν με΄δάγκωνε κοιμόταν... Click για ανάπτυξη... Αντίθετα εμάς κάνει πάντα ζημιές και δαγκώνει. Αλλά τώρα δεν του λέμε τίποτα, μας αρκεί που τον βλέπουμε ζωηρό. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συνήθως όταν λείπουμε από το σπίτι τα γατάκια μας κοιμούνται κ όταν γυρνάμε τότε ξυπνάνε κ αυτά για να μας υποδεχτούν κ να παίξουν μαζί μας Click για ανάπτυξη... Επίσης όταν λείπουμε συνεχίζει και κάνει "δουλειές". Αφού πολλά πράγματα τα βρίσκουμε σε άλλες θέσεις. Τι να σου πολύ νοικοκύρης μας βγήκε. Αρχική Δημοσίευση από staman2: Να μου τον φιλήσεις τον Σάντσο σου. Το αγόρι μου χαίρομαι που σκαρώνει τέτοιες σκανταλιές γιατί αυτό δείχνει πως ειναι καλά!!! Ευχαρίστως θα τον φιλήσω. Ναι γενικά πάει καλά και εστιάζουμε κυρίως σε αυτό. Περνάμε αρκετό χρόνο μαζί του και απολαμβάνουμε όσο μπορούμε την παρέα του. Και συ να μου φιλήσεις τα πανέμορφά σου. Όλα τα θαυμάζω αλλά ομολογώ ότι έχω μια αδυναμία στον Σεβάχ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 11:17 Η elvenstar: #4.898 12-11-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα σε όλους Αντίθετα εμάς κάνει πάντα ζημιές και δαγκώνει. Αλλά τώρα δεν του λέμε τίποτα, μας αρκεί που τον βλέπουμε ζωηρό. Επίσης όταν λείπουμε συνεχίζει και κάνει "δουλειές". Αφού πολλά πράγματα τα βρίσκουμε σε άλλες θέσεις. Τι να σου πολύ νοικοκύρης μας βγήκε. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, Και δεν χαίρεσαι που είναι τόσο νοικοκύρης κ όταν φεύγεις έχεις κάποιον στο πόδι σου να τακτοποιεί το σπίτι σύμφωνα με το γούστο του Τι είχε πάθει ο γατούλης σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 12:07 Η gatouni έγραψε: #4.899 12-11-08 12:07 Ναι τι να σου πω μες την τακτοποίηση είναι τα μισά χωμένα κάτω από το κρεβάτι και τα άλλα μισά κάτω από το τραπέζι. Αυτός μένει στο σπίτι της μαμάς μου και το δικό της σπίτι ουσιαστικά τακτοποιεί μια χαρά. Εγώ σπίτι έχω μια σιαμέζα τη γνωστή για πολλούς εδώ Σίντυ. Μπορείς αν θες να τη δεις της έχω ανοίξει θεματάκι στο οι γάτες μου: "Cindy ή μήπως CD η γιαγιά Σοπράνο". Aλλά ουσιαστικά και ο Σάντσο είναι το ίδιο σαν να μένει μαζί μου γιατί τον επισκέπτομαι συχνά, τον κρατάω όταν λείπει η μητέρα μου, τον πάω κτηνίατρο γενικά ασχολούμαι πάρα πολύ μαζί του μόνο που μένει σε διαφορετικό σπίτι. Βέβαια αντίστοιχα και η μητέρα μου ασχολείται πολύ με τη Σίντυ. Είμαστε και οι δυο πολύ γατούδες και ουσιαστικά τα ζωάκια μας τα αγαπάμε και τα δυο εξίσου, παρόλο που το ένα μένει σε διαφορετικό σπίτι από το άλλο. Έχει πολυκυστικούς νεφρούς ο γατούλης μας. Είναι κάτι που δε θεραπεύεται. Αλλά προσπαθούμε απλώς να περνάμε όσο γίνεται καλά μαζί του και να χαιρόμαστε την κάθε στιγμή. Και όσο τον βλέπουμε ζωηρό και σε καλή διάθεση αποφεύγουμε να κάνουμε κακές σκέψεις. Απλά απολαμβάνουμε τις καλές στιγμές μαζί του. Η φωτογραφία στην υπογραφή σου είναι τέλεια. Εξακολουθεί να είναι κούκλος και κουρεμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 12:11 Η staman2 έγραψε: #4.900 12-11-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα σε ολους! Ειπα να περασω και απο δω μια βολτα, γιατι καποια, καποια λεω -ονοματα δε λεμε- μου την ειπε. Ξερει εκεινη.... Click για ανάπτυξη... Καιρός ήτανε!!!! Καλώς τον λοιπόν και να μας γράφεις!!! Σε καλωσορίζουμε στην παρέα μας και περιμένουμε νεα σου συχνότατα. Κι όταν έρθει κ το μωρό, καθημερινες φωτο. Γιουπι!!!!! Η... καποια λοιπόν σε χαιρετά...χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 243 244 245 246 247 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 245 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 245 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ετσι ειναι απο το πλαι.Εχει κι απο μπροστα τρυπες κι απο μεσα,με κρεμασμενα παιχνιδακια.Εμενα εχουν ξετρελαθει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 01:03 Η moukelis έγραψε: #4.890 12-11-08 01:03 Ε να μη ζητησω την αδεια;Εξαλλου δεν ηταν κατι που αφορουσε το ΠΕΡΣΙΚΟ μου αλλα το σιαμεζακι μου.Να ερθει μετα αυτη η κακιστρω η Σλιθ και να μου πει καμια κουβεντα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 01:10 Η Μαρία Γάτσιου: #4.891 12-11-08 01:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ετσι ειναι απο το πλαι.Εχει κι απο μπροστα τρυπες κι απο μεσα,με κρεμασμενα παιχνιδακια.Εμενα εχουν ξετρελαθει... Click για ανάπτυξη... ψυχούλα μου...εγώ με το παιδί κόλλησα αλλά καλή και η πολυκατοικία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 01:18 Η moukelis έγραψε: #4.892 12-11-08 01:18 Ευχαριστουμε,να περασετε οποτε θελετε να μας δειτε και στο νημα μας,συντομα θα γατοσυμπεθεριασουμε με την Αναστασια και θα κανουμε σοκολατακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 01:23 Η Μαρία Γάτσιου: #4.893 12-11-08 01:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστουμε,να περασετε οποτε θελετε να μας δειτε και στο νημα μας,συντομα θα γατοσυμπεθεριασουμε με την Αναστασια και θα κανουμε σοκολατακια! Click για ανάπτυξη... άντε με το καλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 08:18 Ο EL GATO έγραψε: #4.894 12-11-08 08:18 Καλημερα σε ολους! Ειπα να περασω και απο δω μια βολτα, γιατι καποια, καποια λεω -ονοματα δε λεμε- μου την ειπε. Ξερει εκεινη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 09:34 Η prince έγραψε: #4.895 12-11-08 09:34 καλημέρα καλημέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 09:56 Η darkjudith: #4.896 12-11-08 09:56 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 10:32 Η gatouni έγραψε: #4.897 12-11-08 10:32 Καλημέρα σε όλους Αρχική Δημοσίευση από prince: εμένα ο δικός μου ζημιές δεν έκανε ποτέ. δεν έχω παράπονο... 18 ώρες κοιμάται. και η ρέινα το κόλλησε αυτό το συνήθειο... όλη μέρα ύπνο... τις λίγες ώρες όμως που είναι ξύπνια ή θα με δαγκώνουν (εναλλάξ) ή θα τρέχουν γύρω γύρω.. μικρός ο πρίνς όταν δεν με΄δάγκωνε κοιμόταν... Click για ανάπτυξη... Αντίθετα εμάς κάνει πάντα ζημιές και δαγκώνει. Αλλά τώρα δεν του λέμε τίποτα, μας αρκεί που τον βλέπουμε ζωηρό. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συνήθως όταν λείπουμε από το σπίτι τα γατάκια μας κοιμούνται κ όταν γυρνάμε τότε ξυπνάνε κ αυτά για να μας υποδεχτούν κ να παίξουν μαζί μας Click για ανάπτυξη... Επίσης όταν λείπουμε συνεχίζει και κάνει "δουλειές". Αφού πολλά πράγματα τα βρίσκουμε σε άλλες θέσεις. Τι να σου πολύ νοικοκύρης μας βγήκε. Αρχική Δημοσίευση από staman2: Να μου τον φιλήσεις τον Σάντσο σου. Το αγόρι μου χαίρομαι που σκαρώνει τέτοιες σκανταλιές γιατί αυτό δείχνει πως ειναι καλά!!! Ευχαρίστως θα τον φιλήσω. Ναι γενικά πάει καλά και εστιάζουμε κυρίως σε αυτό. Περνάμε αρκετό χρόνο μαζί του και απολαμβάνουμε όσο μπορούμε την παρέα του. Και συ να μου φιλήσεις τα πανέμορφά σου. Όλα τα θαυμάζω αλλά ομολογώ ότι έχω μια αδυναμία στον Σεβάχ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 11:17 Η elvenstar: #4.898 12-11-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα σε όλους Αντίθετα εμάς κάνει πάντα ζημιές και δαγκώνει. Αλλά τώρα δεν του λέμε τίποτα, μας αρκεί που τον βλέπουμε ζωηρό. Επίσης όταν λείπουμε συνεχίζει και κάνει "δουλειές". Αφού πολλά πράγματα τα βρίσκουμε σε άλλες θέσεις. Τι να σου πολύ νοικοκύρης μας βγήκε. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, Και δεν χαίρεσαι που είναι τόσο νοικοκύρης κ όταν φεύγεις έχεις κάποιον στο πόδι σου να τακτοποιεί το σπίτι σύμφωνα με το γούστο του Τι είχε πάθει ο γατούλης σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 12:07 Η gatouni έγραψε: #4.899 12-11-08 12:07 Ναι τι να σου πω μες την τακτοποίηση είναι τα μισά χωμένα κάτω από το κρεβάτι και τα άλλα μισά κάτω από το τραπέζι. Αυτός μένει στο σπίτι της μαμάς μου και το δικό της σπίτι ουσιαστικά τακτοποιεί μια χαρά. Εγώ σπίτι έχω μια σιαμέζα τη γνωστή για πολλούς εδώ Σίντυ. Μπορείς αν θες να τη δεις της έχω ανοίξει θεματάκι στο οι γάτες μου: "Cindy ή μήπως CD η γιαγιά Σοπράνο". Aλλά ουσιαστικά και ο Σάντσο είναι το ίδιο σαν να μένει μαζί μου γιατί τον επισκέπτομαι συχνά, τον κρατάω όταν λείπει η μητέρα μου, τον πάω κτηνίατρο γενικά ασχολούμαι πάρα πολύ μαζί του μόνο που μένει σε διαφορετικό σπίτι. Βέβαια αντίστοιχα και η μητέρα μου ασχολείται πολύ με τη Σίντυ. Είμαστε και οι δυο πολύ γατούδες και ουσιαστικά τα ζωάκια μας τα αγαπάμε και τα δυο εξίσου, παρόλο που το ένα μένει σε διαφορετικό σπίτι από το άλλο. Έχει πολυκυστικούς νεφρούς ο γατούλης μας. Είναι κάτι που δε θεραπεύεται. Αλλά προσπαθούμε απλώς να περνάμε όσο γίνεται καλά μαζί του και να χαιρόμαστε την κάθε στιγμή. Και όσο τον βλέπουμε ζωηρό και σε καλή διάθεση αποφεύγουμε να κάνουμε κακές σκέψεις. Απλά απολαμβάνουμε τις καλές στιγμές μαζί του. Η φωτογραφία στην υπογραφή σου είναι τέλεια. Εξακολουθεί να είναι κούκλος και κουρεμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 12:11 Η staman2 έγραψε: #4.900 12-11-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα σε ολους! Ειπα να περασω και απο δω μια βολτα, γιατι καποια, καποια λεω -ονοματα δε λεμε- μου την ειπε. Ξερει εκεινη.... Click για ανάπτυξη... Καιρός ήτανε!!!! Καλώς τον λοιπόν και να μας γράφεις!!! Σε καλωσορίζουμε στην παρέα μας και περιμένουμε νεα σου συχνότατα. Κι όταν έρθει κ το μωρό, καθημερινες φωτο. Γιουπι!!!!! Η... καποια λοιπόν σε χαιρετά...χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 243 244 245 246 247 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 245 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 245 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε να μη ζητησω την αδεια;Εξαλλου δεν ηταν κατι που αφορουσε το ΠΕΡΣΙΚΟ μου αλλα το σιαμεζακι μου.Να ερθει μετα αυτη η κακιστρω η Σλιθ και να μου πει καμια κουβεντα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 01:10 Η Μαρία Γάτσιου: #4.891 12-11-08 01:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ετσι ειναι απο το πλαι.Εχει κι απο μπροστα τρυπες κι απο μεσα,με κρεμασμενα παιχνιδακια.Εμενα εχουν ξετρελαθει... Click για ανάπτυξη... ψυχούλα μου...εγώ με το παιδί κόλλησα αλλά καλή και η πολυκατοικία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 01:18 Η moukelis έγραψε: #4.892 12-11-08 01:18 Ευχαριστουμε,να περασετε οποτε θελετε να μας δειτε και στο νημα μας,συντομα θα γατοσυμπεθεριασουμε με την Αναστασια και θα κανουμε σοκολατακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 01:23 Η Μαρία Γάτσιου: #4.893 12-11-08 01:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστουμε,να περασετε οποτε θελετε να μας δειτε και στο νημα μας,συντομα θα γατοσυμπεθεριασουμε με την Αναστασια και θα κανουμε σοκολατακια! Click για ανάπτυξη... άντε με το καλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 08:18 Ο EL GATO έγραψε: #4.894 12-11-08 08:18 Καλημερα σε ολους! Ειπα να περασω και απο δω μια βολτα, γιατι καποια, καποια λεω -ονοματα δε λεμε- μου την ειπε. Ξερει εκεινη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 09:34 Η prince έγραψε: #4.895 12-11-08 09:34 καλημέρα καλημέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 09:56 Η darkjudith: #4.896 12-11-08 09:56 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 10:32 Η gatouni έγραψε: #4.897 12-11-08 10:32 Καλημέρα σε όλους Αρχική Δημοσίευση από prince: εμένα ο δικός μου ζημιές δεν έκανε ποτέ. δεν έχω παράπονο... 18 ώρες κοιμάται. και η ρέινα το κόλλησε αυτό το συνήθειο... όλη μέρα ύπνο... τις λίγες ώρες όμως που είναι ξύπνια ή θα με δαγκώνουν (εναλλάξ) ή θα τρέχουν γύρω γύρω.. μικρός ο πρίνς όταν δεν με΄δάγκωνε κοιμόταν... Click για ανάπτυξη... Αντίθετα εμάς κάνει πάντα ζημιές και δαγκώνει. Αλλά τώρα δεν του λέμε τίποτα, μας αρκεί που τον βλέπουμε ζωηρό. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συνήθως όταν λείπουμε από το σπίτι τα γατάκια μας κοιμούνται κ όταν γυρνάμε τότε ξυπνάνε κ αυτά για να μας υποδεχτούν κ να παίξουν μαζί μας Click για ανάπτυξη... Επίσης όταν λείπουμε συνεχίζει και κάνει "δουλειές". Αφού πολλά πράγματα τα βρίσκουμε σε άλλες θέσεις. Τι να σου πολύ νοικοκύρης μας βγήκε. Αρχική Δημοσίευση από staman2: Να μου τον φιλήσεις τον Σάντσο σου. Το αγόρι μου χαίρομαι που σκαρώνει τέτοιες σκανταλιές γιατί αυτό δείχνει πως ειναι καλά!!! Ευχαρίστως θα τον φιλήσω. Ναι γενικά πάει καλά και εστιάζουμε κυρίως σε αυτό. Περνάμε αρκετό χρόνο μαζί του και απολαμβάνουμε όσο μπορούμε την παρέα του. Και συ να μου φιλήσεις τα πανέμορφά σου. Όλα τα θαυμάζω αλλά ομολογώ ότι έχω μια αδυναμία στον Σεβάχ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 11:17 Η elvenstar: #4.898 12-11-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα σε όλους Αντίθετα εμάς κάνει πάντα ζημιές και δαγκώνει. Αλλά τώρα δεν του λέμε τίποτα, μας αρκεί που τον βλέπουμε ζωηρό. Επίσης όταν λείπουμε συνεχίζει και κάνει "δουλειές". Αφού πολλά πράγματα τα βρίσκουμε σε άλλες θέσεις. Τι να σου πολύ νοικοκύρης μας βγήκε. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, Και δεν χαίρεσαι που είναι τόσο νοικοκύρης κ όταν φεύγεις έχεις κάποιον στο πόδι σου να τακτοποιεί το σπίτι σύμφωνα με το γούστο του Τι είχε πάθει ο γατούλης σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 12:07 Η gatouni έγραψε: #4.899 12-11-08 12:07 Ναι τι να σου πω μες την τακτοποίηση είναι τα μισά χωμένα κάτω από το κρεβάτι και τα άλλα μισά κάτω από το τραπέζι. Αυτός μένει στο σπίτι της μαμάς μου και το δικό της σπίτι ουσιαστικά τακτοποιεί μια χαρά. Εγώ σπίτι έχω μια σιαμέζα τη γνωστή για πολλούς εδώ Σίντυ. Μπορείς αν θες να τη δεις της έχω ανοίξει θεματάκι στο οι γάτες μου: "Cindy ή μήπως CD η γιαγιά Σοπράνο". Aλλά ουσιαστικά και ο Σάντσο είναι το ίδιο σαν να μένει μαζί μου γιατί τον επισκέπτομαι συχνά, τον κρατάω όταν λείπει η μητέρα μου, τον πάω κτηνίατρο γενικά ασχολούμαι πάρα πολύ μαζί του μόνο που μένει σε διαφορετικό σπίτι. Βέβαια αντίστοιχα και η μητέρα μου ασχολείται πολύ με τη Σίντυ. Είμαστε και οι δυο πολύ γατούδες και ουσιαστικά τα ζωάκια μας τα αγαπάμε και τα δυο εξίσου, παρόλο που το ένα μένει σε διαφορετικό σπίτι από το άλλο. Έχει πολυκυστικούς νεφρούς ο γατούλης μας. Είναι κάτι που δε θεραπεύεται. Αλλά προσπαθούμε απλώς να περνάμε όσο γίνεται καλά μαζί του και να χαιρόμαστε την κάθε στιγμή. Και όσο τον βλέπουμε ζωηρό και σε καλή διάθεση αποφεύγουμε να κάνουμε κακές σκέψεις. Απλά απολαμβάνουμε τις καλές στιγμές μαζί του. Η φωτογραφία στην υπογραφή σου είναι τέλεια. Εξακολουθεί να είναι κούκλος και κουρεμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 12:11 Η staman2 έγραψε: #4.900 12-11-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα σε ολους! Ειπα να περασω και απο δω μια βολτα, γιατι καποια, καποια λεω -ονοματα δε λεμε- μου την ειπε. Ξερει εκεινη.... Click για ανάπτυξη... Καιρός ήτανε!!!! Καλώς τον λοιπόν και να μας γράφεις!!! Σε καλωσορίζουμε στην παρέα μας και περιμένουμε νεα σου συχνότατα. Κι όταν έρθει κ το μωρό, καθημερινες φωτο. Γιουπι!!!!! Η... καποια λοιπόν σε χαιρετά...χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 243 244 245 246 247 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 245 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 245 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ετσι ειναι απο το πλαι.Εχει κι απο μπροστα τρυπες κι απο μεσα,με κρεμασμενα παιχνιδακια.Εμενα εχουν ξετρελαθει... Click για ανάπτυξη... ψυχούλα μου...εγώ με το παιδί κόλλησα αλλά καλή και η πολυκατοικία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 01:18 Η moukelis έγραψε: #4.892 12-11-08 01:18 Ευχαριστουμε,να περασετε οποτε θελετε να μας δειτε και στο νημα μας,συντομα θα γατοσυμπεθεριασουμε με την Αναστασια και θα κανουμε σοκολατακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 01:23 Η Μαρία Γάτσιου: #4.893 12-11-08 01:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστουμε,να περασετε οποτε θελετε να μας δειτε και στο νημα μας,συντομα θα γατοσυμπεθεριασουμε με την Αναστασια και θα κανουμε σοκολατακια! Click για ανάπτυξη... άντε με το καλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 08:18 Ο EL GATO έγραψε: #4.894 12-11-08 08:18 Καλημερα σε ολους! Ειπα να περασω και απο δω μια βολτα, γιατι καποια, καποια λεω -ονοματα δε λεμε- μου την ειπε. Ξερει εκεινη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 09:34 Η prince έγραψε: #4.895 12-11-08 09:34 καλημέρα καλημέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 09:56 Η darkjudith: #4.896 12-11-08 09:56 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 10:32 Η gatouni έγραψε: #4.897 12-11-08 10:32 Καλημέρα σε όλους Αρχική Δημοσίευση από prince: εμένα ο δικός μου ζημιές δεν έκανε ποτέ. δεν έχω παράπονο... 18 ώρες κοιμάται. και η ρέινα το κόλλησε αυτό το συνήθειο... όλη μέρα ύπνο... τις λίγες ώρες όμως που είναι ξύπνια ή θα με δαγκώνουν (εναλλάξ) ή θα τρέχουν γύρω γύρω.. μικρός ο πρίνς όταν δεν με΄δάγκωνε κοιμόταν... Click για ανάπτυξη... Αντίθετα εμάς κάνει πάντα ζημιές και δαγκώνει. Αλλά τώρα δεν του λέμε τίποτα, μας αρκεί που τον βλέπουμε ζωηρό. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συνήθως όταν λείπουμε από το σπίτι τα γατάκια μας κοιμούνται κ όταν γυρνάμε τότε ξυπνάνε κ αυτά για να μας υποδεχτούν κ να παίξουν μαζί μας Click για ανάπτυξη... Επίσης όταν λείπουμε συνεχίζει και κάνει "δουλειές". Αφού πολλά πράγματα τα βρίσκουμε σε άλλες θέσεις. Τι να σου πολύ νοικοκύρης μας βγήκε. Αρχική Δημοσίευση από staman2: Να μου τον φιλήσεις τον Σάντσο σου. Το αγόρι μου χαίρομαι που σκαρώνει τέτοιες σκανταλιές γιατί αυτό δείχνει πως ειναι καλά!!! Ευχαρίστως θα τον φιλήσω. Ναι γενικά πάει καλά και εστιάζουμε κυρίως σε αυτό. Περνάμε αρκετό χρόνο μαζί του και απολαμβάνουμε όσο μπορούμε την παρέα του. Και συ να μου φιλήσεις τα πανέμορφά σου. Όλα τα θαυμάζω αλλά ομολογώ ότι έχω μια αδυναμία στον Σεβάχ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 11:17 Η elvenstar: #4.898 12-11-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα σε όλους Αντίθετα εμάς κάνει πάντα ζημιές και δαγκώνει. Αλλά τώρα δεν του λέμε τίποτα, μας αρκεί που τον βλέπουμε ζωηρό. Επίσης όταν λείπουμε συνεχίζει και κάνει "δουλειές". Αφού πολλά πράγματα τα βρίσκουμε σε άλλες θέσεις. Τι να σου πολύ νοικοκύρης μας βγήκε. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, Και δεν χαίρεσαι που είναι τόσο νοικοκύρης κ όταν φεύγεις έχεις κάποιον στο πόδι σου να τακτοποιεί το σπίτι σύμφωνα με το γούστο του Τι είχε πάθει ο γατούλης σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 12:07 Η gatouni έγραψε: #4.899 12-11-08 12:07 Ναι τι να σου πω μες την τακτοποίηση είναι τα μισά χωμένα κάτω από το κρεβάτι και τα άλλα μισά κάτω από το τραπέζι. Αυτός μένει στο σπίτι της μαμάς μου και το δικό της σπίτι ουσιαστικά τακτοποιεί μια χαρά. Εγώ σπίτι έχω μια σιαμέζα τη γνωστή για πολλούς εδώ Σίντυ. Μπορείς αν θες να τη δεις της έχω ανοίξει θεματάκι στο οι γάτες μου: "Cindy ή μήπως CD η γιαγιά Σοπράνο". Aλλά ουσιαστικά και ο Σάντσο είναι το ίδιο σαν να μένει μαζί μου γιατί τον επισκέπτομαι συχνά, τον κρατάω όταν λείπει η μητέρα μου, τον πάω κτηνίατρο γενικά ασχολούμαι πάρα πολύ μαζί του μόνο που μένει σε διαφορετικό σπίτι. Βέβαια αντίστοιχα και η μητέρα μου ασχολείται πολύ με τη Σίντυ. Είμαστε και οι δυο πολύ γατούδες και ουσιαστικά τα ζωάκια μας τα αγαπάμε και τα δυο εξίσου, παρόλο που το ένα μένει σε διαφορετικό σπίτι από το άλλο. Έχει πολυκυστικούς νεφρούς ο γατούλης μας. Είναι κάτι που δε θεραπεύεται. Αλλά προσπαθούμε απλώς να περνάμε όσο γίνεται καλά μαζί του και να χαιρόμαστε την κάθε στιγμή. Και όσο τον βλέπουμε ζωηρό και σε καλή διάθεση αποφεύγουμε να κάνουμε κακές σκέψεις. Απλά απολαμβάνουμε τις καλές στιγμές μαζί του. Η φωτογραφία στην υπογραφή σου είναι τέλεια. Εξακολουθεί να είναι κούκλος και κουρεμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 12:11 Η staman2 έγραψε: #4.900 12-11-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα σε ολους! Ειπα να περασω και απο δω μια βολτα, γιατι καποια, καποια λεω -ονοματα δε λεμε- μου την ειπε. Ξερει εκεινη.... Click για ανάπτυξη... Καιρός ήτανε!!!! Καλώς τον λοιπόν και να μας γράφεις!!! Σε καλωσορίζουμε στην παρέα μας και περιμένουμε νεα σου συχνότατα. Κι όταν έρθει κ το μωρό, καθημερινες φωτο. Γιουπι!!!!! Η... καποια λοιπόν σε χαιρετά...χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 243 244 245 246 247 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 245 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 245 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστουμε,να περασετε οποτε θελετε να μας δειτε και στο νημα μας,συντομα θα γατοσυμπεθεριασουμε με την Αναστασια και θα κανουμε σοκολατακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 01:23 Η Μαρία Γάτσιου: #4.893 12-11-08 01:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστουμε,να περασετε οποτε θελετε να μας δειτε και στο νημα μας,συντομα θα γατοσυμπεθεριασουμε με την Αναστασια και θα κανουμε σοκολατακια! Click για ανάπτυξη... άντε με το καλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 08:18 Ο EL GATO έγραψε: #4.894 12-11-08 08:18 Καλημερα σε ολους! Ειπα να περασω και απο δω μια βολτα, γιατι καποια, καποια λεω -ονοματα δε λεμε- μου την ειπε. Ξερει εκεινη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 09:34 Η prince έγραψε: #4.895 12-11-08 09:34 καλημέρα καλημέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 09:56 Η darkjudith: #4.896 12-11-08 09:56 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 10:32 Η gatouni έγραψε: #4.897 12-11-08 10:32 Καλημέρα σε όλους Αρχική Δημοσίευση από prince: εμένα ο δικός μου ζημιές δεν έκανε ποτέ. δεν έχω παράπονο... 18 ώρες κοιμάται. και η ρέινα το κόλλησε αυτό το συνήθειο... όλη μέρα ύπνο... τις λίγες ώρες όμως που είναι ξύπνια ή θα με δαγκώνουν (εναλλάξ) ή θα τρέχουν γύρω γύρω.. μικρός ο πρίνς όταν δεν με΄δάγκωνε κοιμόταν... Click για ανάπτυξη... Αντίθετα εμάς κάνει πάντα ζημιές και δαγκώνει. Αλλά τώρα δεν του λέμε τίποτα, μας αρκεί που τον βλέπουμε ζωηρό. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συνήθως όταν λείπουμε από το σπίτι τα γατάκια μας κοιμούνται κ όταν γυρνάμε τότε ξυπνάνε κ αυτά για να μας υποδεχτούν κ να παίξουν μαζί μας Click για ανάπτυξη... Επίσης όταν λείπουμε συνεχίζει και κάνει "δουλειές". Αφού πολλά πράγματα τα βρίσκουμε σε άλλες θέσεις. Τι να σου πολύ νοικοκύρης μας βγήκε. Αρχική Δημοσίευση από staman2: Να μου τον φιλήσεις τον Σάντσο σου. Το αγόρι μου χαίρομαι που σκαρώνει τέτοιες σκανταλιές γιατί αυτό δείχνει πως ειναι καλά!!! Ευχαρίστως θα τον φιλήσω. Ναι γενικά πάει καλά και εστιάζουμε κυρίως σε αυτό. Περνάμε αρκετό χρόνο μαζί του και απολαμβάνουμε όσο μπορούμε την παρέα του. Και συ να μου φιλήσεις τα πανέμορφά σου. Όλα τα θαυμάζω αλλά ομολογώ ότι έχω μια αδυναμία στον Σεβάχ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 11:17 Η elvenstar: #4.898 12-11-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα σε όλους Αντίθετα εμάς κάνει πάντα ζημιές και δαγκώνει. Αλλά τώρα δεν του λέμε τίποτα, μας αρκεί που τον βλέπουμε ζωηρό. Επίσης όταν λείπουμε συνεχίζει και κάνει "δουλειές". Αφού πολλά πράγματα τα βρίσκουμε σε άλλες θέσεις. Τι να σου πολύ νοικοκύρης μας βγήκε. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, Και δεν χαίρεσαι που είναι τόσο νοικοκύρης κ όταν φεύγεις έχεις κάποιον στο πόδι σου να τακτοποιεί το σπίτι σύμφωνα με το γούστο του Τι είχε πάθει ο γατούλης σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 12:07 Η gatouni έγραψε: #4.899 12-11-08 12:07 Ναι τι να σου πω μες την τακτοποίηση είναι τα μισά χωμένα κάτω από το κρεβάτι και τα άλλα μισά κάτω από το τραπέζι. Αυτός μένει στο σπίτι της μαμάς μου και το δικό της σπίτι ουσιαστικά τακτοποιεί μια χαρά. Εγώ σπίτι έχω μια σιαμέζα τη γνωστή για πολλούς εδώ Σίντυ. Μπορείς αν θες να τη δεις της έχω ανοίξει θεματάκι στο οι γάτες μου: "Cindy ή μήπως CD η γιαγιά Σοπράνο". Aλλά ουσιαστικά και ο Σάντσο είναι το ίδιο σαν να μένει μαζί μου γιατί τον επισκέπτομαι συχνά, τον κρατάω όταν λείπει η μητέρα μου, τον πάω κτηνίατρο γενικά ασχολούμαι πάρα πολύ μαζί του μόνο που μένει σε διαφορετικό σπίτι. Βέβαια αντίστοιχα και η μητέρα μου ασχολείται πολύ με τη Σίντυ. Είμαστε και οι δυο πολύ γατούδες και ουσιαστικά τα ζωάκια μας τα αγαπάμε και τα δυο εξίσου, παρόλο που το ένα μένει σε διαφορετικό σπίτι από το άλλο. Έχει πολυκυστικούς νεφρούς ο γατούλης μας. Είναι κάτι που δε θεραπεύεται. Αλλά προσπαθούμε απλώς να περνάμε όσο γίνεται καλά μαζί του και να χαιρόμαστε την κάθε στιγμή. Και όσο τον βλέπουμε ζωηρό και σε καλή διάθεση αποφεύγουμε να κάνουμε κακές σκέψεις. Απλά απολαμβάνουμε τις καλές στιγμές μαζί του. Η φωτογραφία στην υπογραφή σου είναι τέλεια. Εξακολουθεί να είναι κούκλος και κουρεμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 12:11 Η staman2 έγραψε: #4.900 12-11-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα σε ολους! Ειπα να περασω και απο δω μια βολτα, γιατι καποια, καποια λεω -ονοματα δε λεμε- μου την ειπε. Ξερει εκεινη.... Click για ανάπτυξη... Καιρός ήτανε!!!! Καλώς τον λοιπόν και να μας γράφεις!!! Σε καλωσορίζουμε στην παρέα μας και περιμένουμε νεα σου συχνότατα. Κι όταν έρθει κ το μωρό, καθημερινες φωτο. Γιουπι!!!!! Η... καποια λοιπόν σε χαιρετά...χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 243 244 245 246 247 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 245 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 245 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστουμε,να περασετε οποτε θελετε να μας δειτε και στο νημα μας,συντομα θα γατοσυμπεθεριασουμε με την Αναστασια και θα κανουμε σοκολατακια! Click για ανάπτυξη... άντε με το καλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 08:18 Ο EL GATO έγραψε: #4.894 12-11-08 08:18 Καλημερα σε ολους! Ειπα να περασω και απο δω μια βολτα, γιατι καποια, καποια λεω -ονοματα δε λεμε- μου την ειπε. Ξερει εκεινη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 09:34 Η prince έγραψε: #4.895 12-11-08 09:34 καλημέρα καλημέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 09:56 Η darkjudith: #4.896 12-11-08 09:56 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 10:32 Η gatouni έγραψε: #4.897 12-11-08 10:32 Καλημέρα σε όλους Αρχική Δημοσίευση από prince: εμένα ο δικός μου ζημιές δεν έκανε ποτέ. δεν έχω παράπονο... 18 ώρες κοιμάται. και η ρέινα το κόλλησε αυτό το συνήθειο... όλη μέρα ύπνο... τις λίγες ώρες όμως που είναι ξύπνια ή θα με δαγκώνουν (εναλλάξ) ή θα τρέχουν γύρω γύρω.. μικρός ο πρίνς όταν δεν με΄δάγκωνε κοιμόταν... Click για ανάπτυξη... Αντίθετα εμάς κάνει πάντα ζημιές και δαγκώνει. Αλλά τώρα δεν του λέμε τίποτα, μας αρκεί που τον βλέπουμε ζωηρό. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συνήθως όταν λείπουμε από το σπίτι τα γατάκια μας κοιμούνται κ όταν γυρνάμε τότε ξυπνάνε κ αυτά για να μας υποδεχτούν κ να παίξουν μαζί μας Click για ανάπτυξη... Επίσης όταν λείπουμε συνεχίζει και κάνει "δουλειές". Αφού πολλά πράγματα τα βρίσκουμε σε άλλες θέσεις. Τι να σου πολύ νοικοκύρης μας βγήκε. Αρχική Δημοσίευση από staman2: Να μου τον φιλήσεις τον Σάντσο σου. Το αγόρι μου χαίρομαι που σκαρώνει τέτοιες σκανταλιές γιατί αυτό δείχνει πως ειναι καλά!!! Ευχαρίστως θα τον φιλήσω. Ναι γενικά πάει καλά και εστιάζουμε κυρίως σε αυτό. Περνάμε αρκετό χρόνο μαζί του και απολαμβάνουμε όσο μπορούμε την παρέα του. Και συ να μου φιλήσεις τα πανέμορφά σου. Όλα τα θαυμάζω αλλά ομολογώ ότι έχω μια αδυναμία στον Σεβάχ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 11:17 Η elvenstar: #4.898 12-11-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα σε όλους Αντίθετα εμάς κάνει πάντα ζημιές και δαγκώνει. Αλλά τώρα δεν του λέμε τίποτα, μας αρκεί που τον βλέπουμε ζωηρό. Επίσης όταν λείπουμε συνεχίζει και κάνει "δουλειές". Αφού πολλά πράγματα τα βρίσκουμε σε άλλες θέσεις. Τι να σου πολύ νοικοκύρης μας βγήκε. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, Και δεν χαίρεσαι που είναι τόσο νοικοκύρης κ όταν φεύγεις έχεις κάποιον στο πόδι σου να τακτοποιεί το σπίτι σύμφωνα με το γούστο του Τι είχε πάθει ο γατούλης σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 12:07 Η gatouni έγραψε: #4.899 12-11-08 12:07 Ναι τι να σου πω μες την τακτοποίηση είναι τα μισά χωμένα κάτω από το κρεβάτι και τα άλλα μισά κάτω από το τραπέζι. Αυτός μένει στο σπίτι της μαμάς μου και το δικό της σπίτι ουσιαστικά τακτοποιεί μια χαρά. Εγώ σπίτι έχω μια σιαμέζα τη γνωστή για πολλούς εδώ Σίντυ. Μπορείς αν θες να τη δεις της έχω ανοίξει θεματάκι στο οι γάτες μου: "Cindy ή μήπως CD η γιαγιά Σοπράνο". Aλλά ουσιαστικά και ο Σάντσο είναι το ίδιο σαν να μένει μαζί μου γιατί τον επισκέπτομαι συχνά, τον κρατάω όταν λείπει η μητέρα μου, τον πάω κτηνίατρο γενικά ασχολούμαι πάρα πολύ μαζί του μόνο που μένει σε διαφορετικό σπίτι. Βέβαια αντίστοιχα και η μητέρα μου ασχολείται πολύ με τη Σίντυ. Είμαστε και οι δυο πολύ γατούδες και ουσιαστικά τα ζωάκια μας τα αγαπάμε και τα δυο εξίσου, παρόλο που το ένα μένει σε διαφορετικό σπίτι από το άλλο. Έχει πολυκυστικούς νεφρούς ο γατούλης μας. Είναι κάτι που δε θεραπεύεται. Αλλά προσπαθούμε απλώς να περνάμε όσο γίνεται καλά μαζί του και να χαιρόμαστε την κάθε στιγμή. Και όσο τον βλέπουμε ζωηρό και σε καλή διάθεση αποφεύγουμε να κάνουμε κακές σκέψεις. Απλά απολαμβάνουμε τις καλές στιγμές μαζί του. Η φωτογραφία στην υπογραφή σου είναι τέλεια. Εξακολουθεί να είναι κούκλος και κουρεμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 12:11 Η staman2 έγραψε: #4.900 12-11-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα σε ολους! Ειπα να περασω και απο δω μια βολτα, γιατι καποια, καποια λεω -ονοματα δε λεμε- μου την ειπε. Ξερει εκεινη.... Click για ανάπτυξη... Καιρός ήτανε!!!! Καλώς τον λοιπόν και να μας γράφεις!!! Σε καλωσορίζουμε στην παρέα μας και περιμένουμε νεα σου συχνότατα. Κι όταν έρθει κ το μωρό, καθημερινες φωτο. Γιουπι!!!!! Η... καποια λοιπόν σε χαιρετά...χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 243 244 245 246 247 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 245 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 245 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημερα σε ολους! Ειπα να περασω και απο δω μια βολτα, γιατι καποια, καποια λεω -ονοματα δε λεμε- μου την ειπε. Ξερει εκεινη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 09:34 Η prince έγραψε: #4.895 12-11-08 09:34 καλημέρα καλημέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 09:56 Η darkjudith: #4.896 12-11-08 09:56 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 10:32 Η gatouni έγραψε: #4.897 12-11-08 10:32 Καλημέρα σε όλους Αρχική Δημοσίευση από prince: εμένα ο δικός μου ζημιές δεν έκανε ποτέ. δεν έχω παράπονο... 18 ώρες κοιμάται. και η ρέινα το κόλλησε αυτό το συνήθειο... όλη μέρα ύπνο... τις λίγες ώρες όμως που είναι ξύπνια ή θα με δαγκώνουν (εναλλάξ) ή θα τρέχουν γύρω γύρω.. μικρός ο πρίνς όταν δεν με΄δάγκωνε κοιμόταν... Click για ανάπτυξη... Αντίθετα εμάς κάνει πάντα ζημιές και δαγκώνει. Αλλά τώρα δεν του λέμε τίποτα, μας αρκεί που τον βλέπουμε ζωηρό. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συνήθως όταν λείπουμε από το σπίτι τα γατάκια μας κοιμούνται κ όταν γυρνάμε τότε ξυπνάνε κ αυτά για να μας υποδεχτούν κ να παίξουν μαζί μας Click για ανάπτυξη... Επίσης όταν λείπουμε συνεχίζει και κάνει "δουλειές". Αφού πολλά πράγματα τα βρίσκουμε σε άλλες θέσεις. Τι να σου πολύ νοικοκύρης μας βγήκε. Αρχική Δημοσίευση από staman2: Να μου τον φιλήσεις τον Σάντσο σου. Το αγόρι μου χαίρομαι που σκαρώνει τέτοιες σκανταλιές γιατί αυτό δείχνει πως ειναι καλά!!! Ευχαρίστως θα τον φιλήσω. Ναι γενικά πάει καλά και εστιάζουμε κυρίως σε αυτό. Περνάμε αρκετό χρόνο μαζί του και απολαμβάνουμε όσο μπορούμε την παρέα του. Και συ να μου φιλήσεις τα πανέμορφά σου. Όλα τα θαυμάζω αλλά ομολογώ ότι έχω μια αδυναμία στον Σεβάχ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 11:17 Η elvenstar: #4.898 12-11-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα σε όλους Αντίθετα εμάς κάνει πάντα ζημιές και δαγκώνει. Αλλά τώρα δεν του λέμε τίποτα, μας αρκεί που τον βλέπουμε ζωηρό. Επίσης όταν λείπουμε συνεχίζει και κάνει "δουλειές". Αφού πολλά πράγματα τα βρίσκουμε σε άλλες θέσεις. Τι να σου πολύ νοικοκύρης μας βγήκε. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, Και δεν χαίρεσαι που είναι τόσο νοικοκύρης κ όταν φεύγεις έχεις κάποιον στο πόδι σου να τακτοποιεί το σπίτι σύμφωνα με το γούστο του Τι είχε πάθει ο γατούλης σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 12:07 Η gatouni έγραψε: #4.899 12-11-08 12:07 Ναι τι να σου πω μες την τακτοποίηση είναι τα μισά χωμένα κάτω από το κρεβάτι και τα άλλα μισά κάτω από το τραπέζι. Αυτός μένει στο σπίτι της μαμάς μου και το δικό της σπίτι ουσιαστικά τακτοποιεί μια χαρά. Εγώ σπίτι έχω μια σιαμέζα τη γνωστή για πολλούς εδώ Σίντυ. Μπορείς αν θες να τη δεις της έχω ανοίξει θεματάκι στο οι γάτες μου: "Cindy ή μήπως CD η γιαγιά Σοπράνο". Aλλά ουσιαστικά και ο Σάντσο είναι το ίδιο σαν να μένει μαζί μου γιατί τον επισκέπτομαι συχνά, τον κρατάω όταν λείπει η μητέρα μου, τον πάω κτηνίατρο γενικά ασχολούμαι πάρα πολύ μαζί του μόνο που μένει σε διαφορετικό σπίτι. Βέβαια αντίστοιχα και η μητέρα μου ασχολείται πολύ με τη Σίντυ. Είμαστε και οι δυο πολύ γατούδες και ουσιαστικά τα ζωάκια μας τα αγαπάμε και τα δυο εξίσου, παρόλο που το ένα μένει σε διαφορετικό σπίτι από το άλλο. Έχει πολυκυστικούς νεφρούς ο γατούλης μας. Είναι κάτι που δε θεραπεύεται. Αλλά προσπαθούμε απλώς να περνάμε όσο γίνεται καλά μαζί του και να χαιρόμαστε την κάθε στιγμή. Και όσο τον βλέπουμε ζωηρό και σε καλή διάθεση αποφεύγουμε να κάνουμε κακές σκέψεις. Απλά απολαμβάνουμε τις καλές στιγμές μαζί του. Η φωτογραφία στην υπογραφή σου είναι τέλεια. Εξακολουθεί να είναι κούκλος και κουρεμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 12:11 Η staman2 έγραψε: #4.900 12-11-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα σε ολους! Ειπα να περασω και απο δω μια βολτα, γιατι καποια, καποια λεω -ονοματα δε λεμε- μου την ειπε. Ξερει εκεινη.... Click για ανάπτυξη... Καιρός ήτανε!!!! Καλώς τον λοιπόν και να μας γράφεις!!! Σε καλωσορίζουμε στην παρέα μας και περιμένουμε νεα σου συχνότατα. Κι όταν έρθει κ το μωρό, καθημερινες φωτο. Γιουπι!!!!! Η... καποια λοιπόν σε χαιρετά...χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 243 244 245 246 247 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 245 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 245 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλημέρα καλημέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 09:56 Η darkjudith: #4.896 12-11-08 09:56 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 10:32 Η gatouni έγραψε: #4.897 12-11-08 10:32 Καλημέρα σε όλους Αρχική Δημοσίευση από prince: εμένα ο δικός μου ζημιές δεν έκανε ποτέ. δεν έχω παράπονο... 18 ώρες κοιμάται. και η ρέινα το κόλλησε αυτό το συνήθειο... όλη μέρα ύπνο... τις λίγες ώρες όμως που είναι ξύπνια ή θα με δαγκώνουν (εναλλάξ) ή θα τρέχουν γύρω γύρω.. μικρός ο πρίνς όταν δεν με΄δάγκωνε κοιμόταν... Click για ανάπτυξη... Αντίθετα εμάς κάνει πάντα ζημιές και δαγκώνει. Αλλά τώρα δεν του λέμε τίποτα, μας αρκεί που τον βλέπουμε ζωηρό. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συνήθως όταν λείπουμε από το σπίτι τα γατάκια μας κοιμούνται κ όταν γυρνάμε τότε ξυπνάνε κ αυτά για να μας υποδεχτούν κ να παίξουν μαζί μας Click για ανάπτυξη... Επίσης όταν λείπουμε συνεχίζει και κάνει "δουλειές". Αφού πολλά πράγματα τα βρίσκουμε σε άλλες θέσεις. Τι να σου πολύ νοικοκύρης μας βγήκε. Αρχική Δημοσίευση από staman2: Να μου τον φιλήσεις τον Σάντσο σου. Το αγόρι μου χαίρομαι που σκαρώνει τέτοιες σκανταλιές γιατί αυτό δείχνει πως ειναι καλά!!! Ευχαρίστως θα τον φιλήσω. Ναι γενικά πάει καλά και εστιάζουμε κυρίως σε αυτό. Περνάμε αρκετό χρόνο μαζί του και απολαμβάνουμε όσο μπορούμε την παρέα του. Και συ να μου φιλήσεις τα πανέμορφά σου. Όλα τα θαυμάζω αλλά ομολογώ ότι έχω μια αδυναμία στον Σεβάχ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 11:17 Η elvenstar: #4.898 12-11-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα σε όλους Αντίθετα εμάς κάνει πάντα ζημιές και δαγκώνει. Αλλά τώρα δεν του λέμε τίποτα, μας αρκεί που τον βλέπουμε ζωηρό. Επίσης όταν λείπουμε συνεχίζει και κάνει "δουλειές". Αφού πολλά πράγματα τα βρίσκουμε σε άλλες θέσεις. Τι να σου πολύ νοικοκύρης μας βγήκε. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, Και δεν χαίρεσαι που είναι τόσο νοικοκύρης κ όταν φεύγεις έχεις κάποιον στο πόδι σου να τακτοποιεί το σπίτι σύμφωνα με το γούστο του Τι είχε πάθει ο γατούλης σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 12:07 Η gatouni έγραψε: #4.899 12-11-08 12:07 Ναι τι να σου πω μες την τακτοποίηση είναι τα μισά χωμένα κάτω από το κρεβάτι και τα άλλα μισά κάτω από το τραπέζι. Αυτός μένει στο σπίτι της μαμάς μου και το δικό της σπίτι ουσιαστικά τακτοποιεί μια χαρά. Εγώ σπίτι έχω μια σιαμέζα τη γνωστή για πολλούς εδώ Σίντυ. Μπορείς αν θες να τη δεις της έχω ανοίξει θεματάκι στο οι γάτες μου: "Cindy ή μήπως CD η γιαγιά Σοπράνο". Aλλά ουσιαστικά και ο Σάντσο είναι το ίδιο σαν να μένει μαζί μου γιατί τον επισκέπτομαι συχνά, τον κρατάω όταν λείπει η μητέρα μου, τον πάω κτηνίατρο γενικά ασχολούμαι πάρα πολύ μαζί του μόνο που μένει σε διαφορετικό σπίτι. Βέβαια αντίστοιχα και η μητέρα μου ασχολείται πολύ με τη Σίντυ. Είμαστε και οι δυο πολύ γατούδες και ουσιαστικά τα ζωάκια μας τα αγαπάμε και τα δυο εξίσου, παρόλο που το ένα μένει σε διαφορετικό σπίτι από το άλλο. Έχει πολυκυστικούς νεφρούς ο γατούλης μας. Είναι κάτι που δε θεραπεύεται. Αλλά προσπαθούμε απλώς να περνάμε όσο γίνεται καλά μαζί του και να χαιρόμαστε την κάθε στιγμή. Και όσο τον βλέπουμε ζωηρό και σε καλή διάθεση αποφεύγουμε να κάνουμε κακές σκέψεις. Απλά απολαμβάνουμε τις καλές στιγμές μαζί του. Η φωτογραφία στην υπογραφή σου είναι τέλεια. Εξακολουθεί να είναι κούκλος και κουρεμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 12:11 Η staman2 έγραψε: #4.900 12-11-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα σε ολους! Ειπα να περασω και απο δω μια βολτα, γιατι καποια, καποια λεω -ονοματα δε λεμε- μου την ειπε. Ξερει εκεινη.... Click για ανάπτυξη... Καιρός ήτανε!!!! Καλώς τον λοιπόν και να μας γράφεις!!! Σε καλωσορίζουμε στην παρέα μας και περιμένουμε νεα σου συχνότατα. Κι όταν έρθει κ το μωρό, καθημερινες φωτο. Γιουπι!!!!! Η... καποια λοιπόν σε χαιρετά...χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 243 244 245 246 247 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 245 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 245 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 10:32 Η gatouni έγραψε: #4.897 12-11-08 10:32 Καλημέρα σε όλους Αρχική Δημοσίευση από prince: εμένα ο δικός μου ζημιές δεν έκανε ποτέ. δεν έχω παράπονο... 18 ώρες κοιμάται. και η ρέινα το κόλλησε αυτό το συνήθειο... όλη μέρα ύπνο... τις λίγες ώρες όμως που είναι ξύπνια ή θα με δαγκώνουν (εναλλάξ) ή θα τρέχουν γύρω γύρω.. μικρός ο πρίνς όταν δεν με΄δάγκωνε κοιμόταν... Click για ανάπτυξη... Αντίθετα εμάς κάνει πάντα ζημιές και δαγκώνει. Αλλά τώρα δεν του λέμε τίποτα, μας αρκεί που τον βλέπουμε ζωηρό. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συνήθως όταν λείπουμε από το σπίτι τα γατάκια μας κοιμούνται κ όταν γυρνάμε τότε ξυπνάνε κ αυτά για να μας υποδεχτούν κ να παίξουν μαζί μας Click για ανάπτυξη... Επίσης όταν λείπουμε συνεχίζει και κάνει "δουλειές". Αφού πολλά πράγματα τα βρίσκουμε σε άλλες θέσεις. Τι να σου πολύ νοικοκύρης μας βγήκε. Αρχική Δημοσίευση από staman2: Να μου τον φιλήσεις τον Σάντσο σου. Το αγόρι μου χαίρομαι που σκαρώνει τέτοιες σκανταλιές γιατί αυτό δείχνει πως ειναι καλά!!! Ευχαρίστως θα τον φιλήσω. Ναι γενικά πάει καλά και εστιάζουμε κυρίως σε αυτό. Περνάμε αρκετό χρόνο μαζί του και απολαμβάνουμε όσο μπορούμε την παρέα του. Και συ να μου φιλήσεις τα πανέμορφά σου. Όλα τα θαυμάζω αλλά ομολογώ ότι έχω μια αδυναμία στον Σεβάχ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 11:17 Η elvenstar: #4.898 12-11-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα σε όλους Αντίθετα εμάς κάνει πάντα ζημιές και δαγκώνει. Αλλά τώρα δεν του λέμε τίποτα, μας αρκεί που τον βλέπουμε ζωηρό. Επίσης όταν λείπουμε συνεχίζει και κάνει "δουλειές". Αφού πολλά πράγματα τα βρίσκουμε σε άλλες θέσεις. Τι να σου πολύ νοικοκύρης μας βγήκε. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, Και δεν χαίρεσαι που είναι τόσο νοικοκύρης κ όταν φεύγεις έχεις κάποιον στο πόδι σου να τακτοποιεί το σπίτι σύμφωνα με το γούστο του Τι είχε πάθει ο γατούλης σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 12:07 Η gatouni έγραψε: #4.899 12-11-08 12:07 Ναι τι να σου πω μες την τακτοποίηση είναι τα μισά χωμένα κάτω από το κρεβάτι και τα άλλα μισά κάτω από το τραπέζι. Αυτός μένει στο σπίτι της μαμάς μου και το δικό της σπίτι ουσιαστικά τακτοποιεί μια χαρά. Εγώ σπίτι έχω μια σιαμέζα τη γνωστή για πολλούς εδώ Σίντυ. Μπορείς αν θες να τη δεις της έχω ανοίξει θεματάκι στο οι γάτες μου: "Cindy ή μήπως CD η γιαγιά Σοπράνο". Aλλά ουσιαστικά και ο Σάντσο είναι το ίδιο σαν να μένει μαζί μου γιατί τον επισκέπτομαι συχνά, τον κρατάω όταν λείπει η μητέρα μου, τον πάω κτηνίατρο γενικά ασχολούμαι πάρα πολύ μαζί του μόνο που μένει σε διαφορετικό σπίτι. Βέβαια αντίστοιχα και η μητέρα μου ασχολείται πολύ με τη Σίντυ. Είμαστε και οι δυο πολύ γατούδες και ουσιαστικά τα ζωάκια μας τα αγαπάμε και τα δυο εξίσου, παρόλο που το ένα μένει σε διαφορετικό σπίτι από το άλλο. Έχει πολυκυστικούς νεφρούς ο γατούλης μας. Είναι κάτι που δε θεραπεύεται. Αλλά προσπαθούμε απλώς να περνάμε όσο γίνεται καλά μαζί του και να χαιρόμαστε την κάθε στιγμή. Και όσο τον βλέπουμε ζωηρό και σε καλή διάθεση αποφεύγουμε να κάνουμε κακές σκέψεις. Απλά απολαμβάνουμε τις καλές στιγμές μαζί του. Η φωτογραφία στην υπογραφή σου είναι τέλεια. Εξακολουθεί να είναι κούκλος και κουρεμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 12:11 Η staman2 έγραψε: #4.900 12-11-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα σε ολους! Ειπα να περασω και απο δω μια βολτα, γιατι καποια, καποια λεω -ονοματα δε λεμε- μου την ειπε. Ξερει εκεινη.... Click για ανάπτυξη... Καιρός ήτανε!!!! Καλώς τον λοιπόν και να μας γράφεις!!! Σε καλωσορίζουμε στην παρέα μας και περιμένουμε νεα σου συχνότατα. Κι όταν έρθει κ το μωρό, καθημερινες φωτο. Γιουπι!!!!! Η... καποια λοιπόν σε χαιρετά...χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 243 244 245 246 247 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 245 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 245 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα σε όλους Αρχική Δημοσίευση από prince: εμένα ο δικός μου ζημιές δεν έκανε ποτέ. δεν έχω παράπονο... 18 ώρες κοιμάται. και η ρέινα το κόλλησε αυτό το συνήθειο... όλη μέρα ύπνο... τις λίγες ώρες όμως που είναι ξύπνια ή θα με δαγκώνουν (εναλλάξ) ή θα τρέχουν γύρω γύρω.. μικρός ο πρίνς όταν δεν με΄δάγκωνε κοιμόταν... Click για ανάπτυξη... Αντίθετα εμάς κάνει πάντα ζημιές και δαγκώνει. Αλλά τώρα δεν του λέμε τίποτα, μας αρκεί που τον βλέπουμε ζωηρό. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συνήθως όταν λείπουμε από το σπίτι τα γατάκια μας κοιμούνται κ όταν γυρνάμε τότε ξυπνάνε κ αυτά για να μας υποδεχτούν κ να παίξουν μαζί μας Click για ανάπτυξη... Επίσης όταν λείπουμε συνεχίζει και κάνει "δουλειές". Αφού πολλά πράγματα τα βρίσκουμε σε άλλες θέσεις. Τι να σου πολύ νοικοκύρης μας βγήκε. Αρχική Δημοσίευση από staman2: Να μου τον φιλήσεις τον Σάντσο σου. Το αγόρι μου χαίρομαι που σκαρώνει τέτοιες σκανταλιές γιατί αυτό δείχνει πως ειναι καλά!!! Ευχαρίστως θα τον φιλήσω. Ναι γενικά πάει καλά και εστιάζουμε κυρίως σε αυτό. Περνάμε αρκετό χρόνο μαζί του και απολαμβάνουμε όσο μπορούμε την παρέα του. Και συ να μου φιλήσεις τα πανέμορφά σου. Όλα τα θαυμάζω αλλά ομολογώ ότι έχω μια αδυναμία στον Σεβάχ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 11:17 Η elvenstar: #4.898 12-11-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα σε όλους Αντίθετα εμάς κάνει πάντα ζημιές και δαγκώνει. Αλλά τώρα δεν του λέμε τίποτα, μας αρκεί που τον βλέπουμε ζωηρό. Επίσης όταν λείπουμε συνεχίζει και κάνει "δουλειές". Αφού πολλά πράγματα τα βρίσκουμε σε άλλες θέσεις. Τι να σου πολύ νοικοκύρης μας βγήκε. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, Και δεν χαίρεσαι που είναι τόσο νοικοκύρης κ όταν φεύγεις έχεις κάποιον στο πόδι σου να τακτοποιεί το σπίτι σύμφωνα με το γούστο του Τι είχε πάθει ο γατούλης σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 12:07 Η gatouni έγραψε: #4.899 12-11-08 12:07 Ναι τι να σου πω μες την τακτοποίηση είναι τα μισά χωμένα κάτω από το κρεβάτι και τα άλλα μισά κάτω από το τραπέζι. Αυτός μένει στο σπίτι της μαμάς μου και το δικό της σπίτι ουσιαστικά τακτοποιεί μια χαρά. Εγώ σπίτι έχω μια σιαμέζα τη γνωστή για πολλούς εδώ Σίντυ. Μπορείς αν θες να τη δεις της έχω ανοίξει θεματάκι στο οι γάτες μου: "Cindy ή μήπως CD η γιαγιά Σοπράνο". Aλλά ουσιαστικά και ο Σάντσο είναι το ίδιο σαν να μένει μαζί μου γιατί τον επισκέπτομαι συχνά, τον κρατάω όταν λείπει η μητέρα μου, τον πάω κτηνίατρο γενικά ασχολούμαι πάρα πολύ μαζί του μόνο που μένει σε διαφορετικό σπίτι. Βέβαια αντίστοιχα και η μητέρα μου ασχολείται πολύ με τη Σίντυ. Είμαστε και οι δυο πολύ γατούδες και ουσιαστικά τα ζωάκια μας τα αγαπάμε και τα δυο εξίσου, παρόλο που το ένα μένει σε διαφορετικό σπίτι από το άλλο. Έχει πολυκυστικούς νεφρούς ο γατούλης μας. Είναι κάτι που δε θεραπεύεται. Αλλά προσπαθούμε απλώς να περνάμε όσο γίνεται καλά μαζί του και να χαιρόμαστε την κάθε στιγμή. Και όσο τον βλέπουμε ζωηρό και σε καλή διάθεση αποφεύγουμε να κάνουμε κακές σκέψεις. Απλά απολαμβάνουμε τις καλές στιγμές μαζί του. Η φωτογραφία στην υπογραφή σου είναι τέλεια. Εξακολουθεί να είναι κούκλος και κουρεμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 12:11 Η staman2 έγραψε: #4.900 12-11-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα σε ολους! Ειπα να περασω και απο δω μια βολτα, γιατι καποια, καποια λεω -ονοματα δε λεμε- μου την ειπε. Ξερει εκεινη.... Click για ανάπτυξη... Καιρός ήτανε!!!! Καλώς τον λοιπόν και να μας γράφεις!!! Σε καλωσορίζουμε στην παρέα μας και περιμένουμε νεα σου συχνότατα. Κι όταν έρθει κ το μωρό, καθημερινες φωτο. Γιουπι!!!!! Η... καποια λοιπόν σε χαιρετά...χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 243 244 245 246 247 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 245 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 245 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα σε όλους Αντίθετα εμάς κάνει πάντα ζημιές και δαγκώνει. Αλλά τώρα δεν του λέμε τίποτα, μας αρκεί που τον βλέπουμε ζωηρό. Επίσης όταν λείπουμε συνεχίζει και κάνει "δουλειές". Αφού πολλά πράγματα τα βρίσκουμε σε άλλες θέσεις. Τι να σου πολύ νοικοκύρης μας βγήκε. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, Και δεν χαίρεσαι που είναι τόσο νοικοκύρης κ όταν φεύγεις έχεις κάποιον στο πόδι σου να τακτοποιεί το σπίτι σύμφωνα με το γούστο του Τι είχε πάθει ο γατούλης σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 12:07 Η gatouni έγραψε: #4.899 12-11-08 12:07 Ναι τι να σου πω μες την τακτοποίηση είναι τα μισά χωμένα κάτω από το κρεβάτι και τα άλλα μισά κάτω από το τραπέζι. Αυτός μένει στο σπίτι της μαμάς μου και το δικό της σπίτι ουσιαστικά τακτοποιεί μια χαρά. Εγώ σπίτι έχω μια σιαμέζα τη γνωστή για πολλούς εδώ Σίντυ. Μπορείς αν θες να τη δεις της έχω ανοίξει θεματάκι στο οι γάτες μου: "Cindy ή μήπως CD η γιαγιά Σοπράνο". Aλλά ουσιαστικά και ο Σάντσο είναι το ίδιο σαν να μένει μαζί μου γιατί τον επισκέπτομαι συχνά, τον κρατάω όταν λείπει η μητέρα μου, τον πάω κτηνίατρο γενικά ασχολούμαι πάρα πολύ μαζί του μόνο που μένει σε διαφορετικό σπίτι. Βέβαια αντίστοιχα και η μητέρα μου ασχολείται πολύ με τη Σίντυ. Είμαστε και οι δυο πολύ γατούδες και ουσιαστικά τα ζωάκια μας τα αγαπάμε και τα δυο εξίσου, παρόλο που το ένα μένει σε διαφορετικό σπίτι από το άλλο. Έχει πολυκυστικούς νεφρούς ο γατούλης μας. Είναι κάτι που δε θεραπεύεται. Αλλά προσπαθούμε απλώς να περνάμε όσο γίνεται καλά μαζί του και να χαιρόμαστε την κάθε στιγμή. Και όσο τον βλέπουμε ζωηρό και σε καλή διάθεση αποφεύγουμε να κάνουμε κακές σκέψεις. Απλά απολαμβάνουμε τις καλές στιγμές μαζί του. Η φωτογραφία στην υπογραφή σου είναι τέλεια. Εξακολουθεί να είναι κούκλος και κουρεμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 12:11 Η staman2 έγραψε: #4.900 12-11-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα σε ολους! Ειπα να περασω και απο δω μια βολτα, γιατι καποια, καποια λεω -ονοματα δε λεμε- μου την ειπε. Ξερει εκεινη.... Click για ανάπτυξη... Καιρός ήτανε!!!! Καλώς τον λοιπόν και να μας γράφεις!!! Σε καλωσορίζουμε στην παρέα μας και περιμένουμε νεα σου συχνότατα. Κι όταν έρθει κ το μωρό, καθημερινες φωτο. Γιουπι!!!!! Η... καποια λοιπόν σε χαιρετά...χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 243 244 245 246 247 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 245 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 245 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ναι τι να σου πω μες την τακτοποίηση είναι τα μισά χωμένα κάτω από το κρεβάτι και τα άλλα μισά κάτω από το τραπέζι. Αυτός μένει στο σπίτι της μαμάς μου και το δικό της σπίτι ουσιαστικά τακτοποιεί μια χαρά. Εγώ σπίτι έχω μια σιαμέζα τη γνωστή για πολλούς εδώ Σίντυ. Μπορείς αν θες να τη δεις της έχω ανοίξει θεματάκι στο οι γάτες μου: "Cindy ή μήπως CD η γιαγιά Σοπράνο". Aλλά ουσιαστικά και ο Σάντσο είναι το ίδιο σαν να μένει μαζί μου γιατί τον επισκέπτομαι συχνά, τον κρατάω όταν λείπει η μητέρα μου, τον πάω κτηνίατρο γενικά ασχολούμαι πάρα πολύ μαζί του μόνο που μένει σε διαφορετικό σπίτι. Βέβαια αντίστοιχα και η μητέρα μου ασχολείται πολύ με τη Σίντυ. Είμαστε και οι δυο πολύ γατούδες και ουσιαστικά τα ζωάκια μας τα αγαπάμε και τα δυο εξίσου, παρόλο που το ένα μένει σε διαφορετικό σπίτι από το άλλο. Έχει πολυκυστικούς νεφρούς ο γατούλης μας. Είναι κάτι που δε θεραπεύεται. Αλλά προσπαθούμε απλώς να περνάμε όσο γίνεται καλά μαζί του και να χαιρόμαστε την κάθε στιγμή. Και όσο τον βλέπουμε ζωηρό και σε καλή διάθεση αποφεύγουμε να κάνουμε κακές σκέψεις. Απλά απολαμβάνουμε τις καλές στιγμές μαζί του. Η φωτογραφία στην υπογραφή σου είναι τέλεια. Εξακολουθεί να είναι κούκλος και κουρεμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 12:11 Η staman2 έγραψε: #4.900 12-11-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα σε ολους! Ειπα να περασω και απο δω μια βολτα, γιατι καποια, καποια λεω -ονοματα δε λεμε- μου την ειπε. Ξερει εκεινη.... Click για ανάπτυξη... Καιρός ήτανε!!!! Καλώς τον λοιπόν και να μας γράφεις!!! Σε καλωσορίζουμε στην παρέα μας και περιμένουμε νεα σου συχνότατα. Κι όταν έρθει κ το μωρό, καθημερινες φωτο. Γιουπι!!!!! Η... καποια λοιπόν σε χαιρετά...χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα σε ολους! Ειπα να περασω και απο δω μια βολτα, γιατι καποια, καποια λεω -ονοματα δε λεμε- μου την ειπε. Ξερει εκεινη.... Click για ανάπτυξη... Καιρός ήτανε!!!! Καλώς τον λοιπόν και να μας γράφεις!!! Σε καλωσορίζουμε στην παρέα μας και περιμένουμε νεα σου συχνότατα. Κι όταν έρθει κ το μωρό, καθημερινες φωτο. Γιουπι!!!!! Η... καποια λοιπόν σε χαιρετά...χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.