Περσίας maniacs

Prince...χωρις παρεξηγηση,αλλα νομιζω οτι εχεις μια εμμονη με τη μαμα σου.Θα τολμουσα να σε πω...μαμακια.Συνελθε καλε μου φιλε,και στασου στο υψος του μπλε αεροπορι χρωματος σου.
Φιλικα,Σειριος.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σείριε.. απλά κάνω σκανταλιές να ξεχνιέται η μαμά :( αχ βαχ.. μιαρ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιατι να ξεχνιεται Πρινσακο;Αληθεια,θα σε γνωρισω απο κοντα οταν ερθουμε τα Χριστουγεννα να παραδωσουμε τη στρουμπουλη;

Καλησπέρα γατοπαρεούλα! :)

Τι κάνετε? Πως περάσατε την χθεσινή μέρα! Εγώ πάντως έκανα μια προσωπική αργία, μιας και δεν έλεγε να κατέβεις κέντρο μέρα που ήταν :D

Κατά τ άλλα.... υγιένουμε και γινόμαστε ζωηρούλες σιγά σιγά!!
Αλλά από ότι βλέπω κι εδώ....δεν είμαστσε οι μόνες ε?? :whistle::greycat:

Γιατι να ξεχνιεται Πρινσακο;Αληθεια,θα σε γνωρισω απο κοντα οταν ερθουμε τα Χριστουγεννα να παραδωσουμε τη στρουμπουλη;

χμ ευχαρίστως.. θα πώ στη μαμά να με φέρει από την κόρινθο... :Ρ με τη στριμένη.. τη μικρή.. :) ίσως και τον παρίσακτο...

Και τους τρεις;;;;;;;;;;Ναι ναι φερε και τη στριμμενη να τη στρωσουμε παρεα...Θα σου δειξω πως εω εγω τη δικια μου σηκω πανω κατσε κατω.

χαχαχαχα στους τρείς κάτι έπαθες; είναι βολικά γατιά για ταξίδι :Ρ :)

έχετε δει Ρέινα να κανει κολιές;

Σφουγγάριζα το μοναδικό δωμάτιο που έχω αδειάσει έχω καθαρίσει πλήρως και στιβάζω πράγματα....

Η ρέινα κυνηγάει ανέκαθεν τη σφουγγαρίστρα... δεν πήρε είδηση ότι είναι βρεγμένα κάτω... με γυαλιστερό πλακάκι :Ρ

Τσουλίθρα... έχετε δει κάτι κινούμενα που ξαφνικά ο πλούτο μπαίνει στην παγωμένη λίμνη και κουνάει αλοπρόσαλα τα πόδια του προσπαθώντας να πιαστεί από οπουδήποτε; ε έτσι έκανε και η ρέινα....

Αλλά... δεν το έβαζε κάτω... κυνήγαγε μανιωδώς τη σφουγγαρίστρα :Ρ

DSC00039.jpg

χωρίς σχόλια...

Τρομερή η γατούλααα!!!!

Καλέ και τους δύο θα υποστηρίξετε!!! Να μήν είναι και στημένο!!!:D

ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΜΟΥ!!!!:)

Αναρρωτιομαστε τώρα μόλις με την Έλενα (sli8erin) Είμαστε μαζί αυτή την στιγμή... χεχεχε.
Σε συνέχεια της χθεσινής μας συζήτησης....:hmm:

Αααααααα.........ζηλεύωωωωωω:(:(:(:redface:.....θέλω κι εγώ να έρθω να τα πούμε πάλι από κοντά!!!!:rolleyes::rolleyes:
Φιλάκια πολλά !!!:kiss::kiss::kiss:

Ελενα κι Αναστασίααααα φιλάκια κι από μένα:)

Α σουπιες,μαζι ειστε;;;;;;;;;;;;;;;:P:PΤους χαιρετισμους μου στην ασωτη,εχει παρει σβαρνα ολη την Ελλαδα να ζουλαει βρετανακια...:P

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Αναστασάκι μου για τη ζεστή φιλοξενία. Να πω ότι πέρασα φανταστικά κ γνώρισα την πιο όμορφη οικογένεια με τα καταπληκτικά τριχωτά κ τα ακόμα καταπληκτικότερα άτριχα μέλη. Μου λείπουν πολύ οι αγκαλιές της Λούσης, η ξινίλα του Τίμυ οι μικρές φωνούλες της Ναλίτας, το χουρχουρητο του ροζ Σεβαχ, κ τέλος ο βουτυρένιος μου Περσάκος. Χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα καθώς επίσης κ την Σταυρούλα και την Βάσια.
Γιούλη φιλιά κ από μένα μόνο που έχω ένα παράπονο, ήθελα περισσότερες φωτογραφίες από περσομωρα (ειδικά το ασπρόμαυρο)
Α σουπιες,μαζι ειστε;;;;;;;;;;;;;;;:P:PΤους χαιρετισμους μου στην ασωτη,εχει παρει σβαρνα ολη την Ελλαδα να ζουλαει βρετανακια...:P
Εγω ζουλάω τα πάντα ανεξαρτήτου ράτσας και χρώματος;)

Συνημμένα

• 100961.gif
    100961.gif
    47,7 KB · Εμφανίσεις: 21
Ελενα καλώς μας ήρθες πίσω λοιπόν! Σε πεθυμήσαμε. :)

Ελενα καλώς μας ήρθες πίσω λοιπόν! Σε πεθυμήσαμε. :)
Και εγώ σας πεθύμησα, πως πάνε τα πράγματα με σένα; μαζεύεις;

Και εγώ σας πεθύμησα, πως πάνε τα πράγματα με σένα; μαζεύεις;

Ε....όχι....:redface:

Το προβληματάκι που ανέφερα στην Αναστασία? Αν στο είπε? Ε....δεν έχει περάσει ακόμα και μπορώ να μαζέψω. Ελπίζω άυριο να μπορώ να κάνω κάτι.

Ε....όχι....:redface:

Το προβληματάκι που ανέφερα στην Αναστασία? Αν στο είπε? Ε....δεν έχει περάσει ακόμα και μπορώ να μαζέψω. Ελπίζω άυριο να μπορώ να κάνω κάτι.
Ναι κάτι μου είπε περαστικά σου. Κρίμα που δεν έχεις κανέναν από τους δικούς σου να βοηθήσουν:( Είναι θέμα υγείας όμως οπότε δεν γίνεται αλλιώς, οπότε μη στεναχωριέσαι

Ναι κάτι μου είπε περαστικά σου. Κρίμα που δεν έχεις κανέναν από τους δικούς σου να βοηθήσουν:( Είναι θέμα υγείας όμως οπότε δεν γίνεται αλλιώς, οπότε μη στεναχωριέσαι

Δεν πειράζει θα συνέλθω. Είμαι σκληρό καρύδι εγώ.:P:lol::lol:

Είναι θέμα χρόνου. Όλα θα ετοιμαστούν και θα πάρω τον οματιον μου και θα έρθω συναμενη κουνάμενη και θα το καταθχαριστηθωωωωω. ;)

έχετε δει Ρέινα να κανει κολιές;

Σφουγγάριζα το μοναδικό δωμάτιο που έχω αδειάσει έχω καθαρίσει πλήρως και στιβάζω πράγματα....

Η ρέινα κυνηγάει ανέκαθεν τη σφουγγαρίστρα... δεν πήρε είδηση ότι είναι βρεγμένα κάτω... με γυαλιστερό πλακάκι :Ρ

Τσουλίθρα... έχετε δει κάτι κινούμενα που ξαφνικά ο πλούτο μπαίνει στην παγωμένη λίμνη και κουνάει αλοπρόσαλα τα πόδια του προσπαθώντας να πιαστεί από οπουδήποτε; ε έτσι έκανε και η ρέινα....

Αλλά... δεν το έβαζε κάτω... κυνήγαγε μανιωδώς τη σφουγγαρίστρα :Ρ
:lol::lol::lol::lol::lol::D

Αααααααα.........ζηλεύωωωωωω:(:(:(:redface:.....θέλω κι εγώ να έρθω να τα πούμε πάλι από κοντά!!!!:rolleyes::rolleyes:
Φιλάκια πολλά !!!:kiss::kiss::kiss:
Αγαπητή μου!!! Εισαι πάντα ευπρόσδεκτη και το ξέρεις. Σε περιμένουμε με πολλή χαρά να μας ξανάρθεις!!! Φιλάκια στη μαμά Ραϊσα μας!:up:

Ευχαριστούμε ευχαριστούμε!!! Φιλακια κι από την γατοοικογένεια και εμάς!:up:

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Αναστασάκι μου για τη ζεστή φιλοξενία. Να πω ότι πέρασα φανταστικά κ γνώρισα την πιο όμορφη οικογένεια με τα καταπληκτικά τριχωτά κ τα ακόμα καταπληκτικότερα άτριχα μέλη. Μου λείπουν πολύ οι αγκαλιές της Λούσης, η ξινίλα του Τίμυ οι μικρές φωνούλες της Ναλίτας, το χουρχουρητο του ροζ Σεβαχ, κ τέλος ο βουτυρένιος μου Περσάκος. Χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα καθώς επίσης κ την Σταυρούλα και την Βάσια.

Γιούλη φιλιά κ από μένα μόνο που έχω ένα παράπονο, ήθελα περισσότερες φωτογραφίες από περσομωρα (ειδικά το ασπρόμαυρο)

Εγω ζουλάω τα πάντα ανεξαρτήτου ράτσας και χρώματος;)

Ελενάκι μου καλώς σε δεχτήκαμε και σ΄ευχαριστουμε που μας έκανες την τιμή να περάσεις κοντά μας αυτον τον λίγο χρόνο... Δεν προλάβαμε να τα πούμε όλα!! Αλλά περάσαμε τέλεια έεεε?
Κι είναι πολύ όμορφο να γνωρίζεις ανθρώπους με τους οποίους ταιριάζεις κ τελικά βγαίνουν αντάξιοι των προσδοκιών σου!
Φιλιά πολλά στα χνουδωτά μπαλάκια σου!!! Και μυτουλες από τον Περσούλη που είναι η αδυναμία σου, κ την Ναλίτα που σε τίμησε δεόντως έεε?Και φυσικά από τη Λούση τρελές αγκαλιές και νιαουρητά απ΄τον Σεβάχ και από τον Τίμυ, μια αφιερωμένη ..
αγκαλιά με την γυναίκα του!Ξέρεις εσύ, χι χι χι:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back