Περσίας maniacs

Και καλά κάνουν μακάρι να ήταν όλοι τόσο αυστηροί. Τέλος πάντων να σε ρωτήσω ειπες ότι σου το δίνουν σαν πετ, κ που ξέρουν ότι εσύ θα το έχεις για συντροφιά κ δεν θα κάνεις αναπαραγωγή; Δλδ μονο το πετιγκρι δεν αποτελεί εγγύηση
black2.jpg

αυτό είναι περσικό;

Ναι περσικό είναι.

Λοιπόν να σου πω πως έχει το πράγμα. Ενας που θα πάρει ένα γατί και θα θέλει να του κάνει αναπαραγωγή για να βγάλει λεφτά χρειάζεται το πετιγκρί. Αν το πετιγκρί δεν δινεται μέχρι να στειρωθεί το ζώο τότε υπάρχει μια εξασφάλιση οτι ο γατογονιός δεν θα ζευγαρώσει το γατάκι. Καθώς δεν θα έχουν πετιγκρί τα μωρα επειδη δεν θα έχει τουλάχιστον ένας γονιός και καθώς δεν θα μπορεί να τα μοσχοπουλήσει. ;) Τώρα φυσικά απατεώνες που πλαστογραφούν βεβαιώσεις γιατρών και πετιγκρί υπάρχουν αλλά περισσοτερο στο εξωτερικό. Γι'αυτό και οι άγγλοι δεν στέλνουν έυκολα εξωτερικό. Προτιμούν οι γονείς να είναι απο αγγλία μόνο και μονο γιατι σου ζητάνε να τους επισκεφτεις να σε γνωρίσουν, τουλάχιστον 2-3 φορές και μετά κρίνουν αν τους κανεις για να σου δώσουν γατί. Αλλιώς δεν το δίνουν με τίποτα. Επίσης εδώ στην αγγλία όλοι οι εκτροφείς είναι καταχωρυμένοι. Με λίγα λόγια δύσκολα ν'ανοίξεις εκτροφείο με πλαστογραφημένο πετιγκρύ. Θα σε τσιμπήσουν αμέσως. Οι εκτροφείς (ειδικά της ίδιας ράτσας) γνωρίζονται. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει κάποιος γάτα για πετ και με πλαστογραφημένο πετιγκρύ να κάνει εκτροφείο. Αυτός που του έδωσε την γάτα θα τον ανακαλύψει.

Αν θέλεις ν'ανοίξεις εκτροφείο εδώ πρέπει να βρεις εκτροφέα που θα δεχτεί να σου δώσει γάτα για εκτροφείο και να ξεκινήσεις. Δίνουν αλλά πρέπει να το ψάξεις. Και δεν δίνουν σε όποιον και όποιον. Αν δεν σε γνωρίσουν προσωπικά δεν σου δίνουν με τίποτα. Ολα αυτά στην αγγλία. Για εξωτερικό....είναι σχεδόν απίθανο να σου στείλουν ζώο για αναπαραγωγη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ να σου πω την αλήθεια θα ήθελα ζώο απο αγγλία (αν είναι να το πληρώσω) γιατί τα προσέχουν πάρα πολύ και είναι πολύ προσεχτικοί για το που τα δίνουν. Εχω μιλησει με αρκετούς εκτροφείς. Αλλά το βλέπω αδύνατον να μου το στείλουν. Θα είναι πολύ δύσκολο. Άρα μάλλον θα απευθυνθώ προς γερμανία μεριά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ να σου πω την αλήθεια θα ήθελα ζώο απο αγγλία (αν είναι να το πληρώσω) γιατί τα προσέχουν πάρα πολύ και είναι πολύ προσεχτικοί για το που τα δίνουν. Εχω μιλησει με αρκετούς εκτροφείς. Αλλά το βλέπω αδύνατον να μου το στείλουν. Θα είναι πολύ δύσκολο. Άρα μάλλον θα απευθυνθώ προς γερμανία μεριά!
Αυτή είναι χώρα. Με ένα απλό τρόπο έχουν λήξει πως να αποφεύγονται οι απατεώνες, αλλά κ το κυριότερο έτσι δεν υποφέρουν κ τα ζωάκια από τους επιτήδειους. Για ποια ράτσα σκέφτεσαι;

Αυτή είναι χώρα. Με ένα απλό τρόπο έχουν λήξει πως να αποφεύγονται οι απατεώνες, αλλά κ το κυριότερο έτσι δεν υποφέρουν κ τα ζωάκια από τους επιτήδειους. Για ποια ράτσα σκέφτεσαι;

Τους άγγλους τους παραδέχομαι για το πως φέρονται στα ζώα. Όχι οτι και εδώ δεν υπάρχουν επιτήδειοι η δεν υπαρχουν πετ σοπ που πουλάνε ζωα. Αλλά ο κόσμος είναι αλλιώς. Πολύ αλλιώς. Καταρχήν δεν θα δεις αδέσποτα. Καλά φυσικά είμαι σίγουρη οτι κάποτε υπήρχαν και δεν θέλω να σκεφτομαι πως τα εξαλείψαν. Το θέμα είναι οτι δεν ξαναβρέθηκαν αδέσποτα στο δρόμο. Οι γάτες κόβουν βόλτες έξω απο το σπίτι αλλά δεν θα δεις γάτα πατημένη στο δρόμο. Ο κόσμος προσέχει πως οδηγεί. Οι γάτες είναι όλες εμβολιασμένες και στειρωμένες. Φοράνε τα λουράκια τους. Κάνουν την βόλτα τους και μετά γυρνάνε σπίτι τους. Εδώ στο κάτω κάτω είναι ολα διωροφες μεζονέτες με αυλή δεν είναι διαμερίσματα. Διαφορετική παιδεία μην το ψάχνεις.... Εδώ να φανταστείς κάτι παρτάλια τεμπέληδες που δεν δουλέυουν και τους δίνει επιδόματα το κράτος έχουν ρε συ ζώα και τα έχουν σαν βασιλιάδες! Θα πάρουν ότι πιο φθηνό απο το σουπερ μαρκετ να φάνε θα πίνουν αλκοολ αβέρτα αλλά το ζώο ζώο. Με τα όλα του! Καθαρότατο! Το είδα και δεν το πίστευα.

Φυσικά και εδώ πέρα υπάρχουν έκτροπα του στυλ "βαρέθηκε ο γιος μου το ζωο άρα το δίνω". Εγώ έτσι πήρα το πρώτο μου τσιντσιλά. Κανονικά ζώο τσιντσιλά όχι γάτα. Μια οικογένεια είχε βαρεθεί το τσιντσιλά ο γιος τους και το πουλούσαν. Ε και το πήρα. Και μου βγήκε πολύ σπάνιος χρωματισμός (και εγώ το πήρα πανφθηνο γιατί δεν ξέραν) που όταν έψαχνα εκτροφείς για ν'αγοράσω δέυτερο μου το ζητούσαν με απίστευτα πολλά λεφτα! Εγώ είχα χαζέψει γιατί δεν έιχα ιδέα οτι ήταν σπάνιο. Εγώ το είχα δει μου άρεσε και το πήρα. Τέλος πάντων. Αλλά τουλάχιστον το θέμα είναι οτι δεν τα πετάνε στο δρόμο. Δεν εγκρίνω οτι το βαρέθηκαν και το έδωσαν αλλά τουλάχιστον είναι λίγο πιο υπέυθυνοι ώστε να το δώσουν σε άλλους ανθρώπους και να μην το πετάξουν.

Τι να λέμε....σ'αυτό το πράγμα μακάρι να μοιάζαμε στους άγγλους.

Όσο για τις ράτσες....καλύτερα να ρωτούσες ποια ράτσα ΔΕΝ σκεφτομαι :lol::lol::lol:

Κοίτα γι'αυτες που έψαχνα και ήθελα να πάρω είναι silver tabby βρετανική. Αυτές απο τα whiskas για να καταλάβεις. Πανάκριβες και δύσκολες να τις βρεις. Αυτές που έχουν τα σωστά σχέδια στην γούνα τους. Επίσης αυτές που λατρέυω πολύ είναι οι burmese. Συγκεκριμένα οι σοκολατί. Όχι οι καφέ. Οι σοκολατι.

Επίσης μ'αρεσουν οι βιρμανίας, οι νορβηγικές, οι σιβηρικές (πααααρα πολυ), οι μειν κουν (γιατί είναι γιγαντάκια) οι nebelung και πολύ οι σοκόκε (σπανιότατες γάτες σχεδόν αδύνατον να τις βρεις και πανάκριβες).

Αλλά μάλλον αν πλήρωνα για να πάρω ζώο θα έπαιρνα ή βρετανική η burmese. Δεν θα με χαλούσε να κάνω και εκτροφείο burmese αλλά δεν γνωρίζω πολλά για αναπαραγωγή άρα δεν είναι μέσα στα άμεσα τουλάχιστον σχέδια μου. Και βρετανική μάλλον θα πάρω ένα μωρό της Ραίσα αν όλα πάνε καλά με τα οικονομικά μου.

Αφιερωμένες στην θεία Αναστασία:cool:

11-11-08_1032.jpg

Συνημμένα

• 11-11-08_1036.jpg
    11-11-08_1036.jpg
    79,7 KB · Εμφανίσεις: 33
  • 11-11-08_1032.jpg
    11-11-08_1032.jpg
    96,8 KB · Εμφανίσεις: 33
  • 11-11-08_1038.jpg
    11-11-08_1038.jpg
    85,9 KB · Εμφανίσεις: 29
Λοιπόν Θένια πραγματικά της θέλεις όοοολες τις ράτσες:lol:
Από Βρετανικά πάντως εμένα μου αρέσουν τα χρώματα του ΦΙντελ
κ της Ραίσας κ η τσιντσιλα Βρετανική, τα ταμπυ δεν μου αρέσουν, οπότε καλύτερα που θα πάρεις Ραισάκι :up:έχουν πανέμορφα χρώματα θα τα δεις κ από κοντά γιατί ο φακός τα αδικεί πολύ ειδικά την Ραίσα που έχει ένα πανέμορφο μουτράκι αλλά οι φωτογραφίες την δείχνουν πιο άγρια, αλλά κ το χρώμα της είναι πολύ πιο όμορφο από κοντά. Όσο για τους Αγγλους τώρα θα έλεγα τους θαυμάζω σε πολλά πράγματα, ένα από αυτά είναι κ για το πως φέρονται στα ζώα. Όσο για το ότι κάποιοι τα πουλάνε μετά από καιρό είναι νομίζω πολύ καλύτερο από το να τα πετάνε στο δρόμο, μακάρι να το κάνανε κ εδώ αυτό. Το έχεις ακόμα το Τσιντσιλάκι;

Λοιπόν Θένια πραγματικά της θέλεις όοοολες τις ράτσες:lol:
Από Βρετανικά πάντως εμένα μου αρέσουν τα χρώματα του ΦΙντελ
κ της Ραίσας κ η τσιντσιλα Βρετανική, τα ταμπυ δεν μου αρέσουν, οπότε καλύτερα που θα πάρεις Ραισάκι :up:έχουν πανέμορφα χρώματα θα τα δεις κ από κοντά γιατί ο φακός τα αδικεί πολύ ειδικά την Ραίσα που έχει ένα πανέμορφο μουτράκι αλλά οι φωτογραφίες την δείχνουν πιο άγρια, αλλά κ το χρώμα της είναι πολύ πιο όμορφο από κοντά. Όσο για τους Αγγλους τώρα θα έλεγα τους θαυμάζω σε πολλά πράγματα, ένα από αυτά είναι κ για το πως φέρονται στα ζώα. Όσο για το ότι κάποιοι τα πουλάνε μετά από καιρό είναι νομίζω πολύ καλύτερο από το να τα πετάνε στο δρόμο, μακάρι να το κάνανε κ εδώ αυτό. Το έχεις ακόμα το Τσιντσιλάκι;

Όχι το τσιντσιλάκι πέθανε απο ανεπάρκεια νεφρού.....:( Εκεί να δεις λεφτά που πέσαν μπας και σωθεί στον κτηνίατρο...Άσε..επίσκεψη και £90 λιρες μιλάμε. Πανάκριβα. Αλλά δεν σώθηκε τελικά.....πέθανε. Μην τα θυμάμαι γιατί θα κλάψω.:cry:

Και ναι θέλω όλες τις ράτσες!! :P:P:P

Αλλά μιας και δεν μπορώ να τις έχω θα περιοριστώ σε κανα 2 και σε καμιά δεκαριά κεραμιδάκια :lol::lol::lol::lol:

Μου φαίνεται ειλικρινά οτι τις 4 γάτες με τον καιρό θα τις πιάσω δεν τίθεται θέμα..... Και αν μείνω στις 4 καλά θα είναι. ;)

Και εμένα μ'αρέσουν πολύ τα λιλά και τα μπλε βρετανάκια. Αλλά τα ταμπυ είναι το όνειρο μου απο τότε που είδα μικρή την πρώτη διαφήμιση whiskas. Είναι κόλλημα. :P Αλλά επειδή η Νικολέττα έτσι κι αλλιώς σκέφτεται να φέρει τάμπυ μπορεί να πάρω στο τέλος απο αυτήν!! Καλά οχι οτι μια μίνυ Ραίσα θα με χαλούσε! Αντιθέτως!!! ;) Μάλλον ο καιρός θα δείξει με τι ζουζούνια θα καταλήξω!

Εσύ για τρίτο...το σκέφτεσαι τελικα? Και αν ναι ποτε? Οταν πιασεις δουλεια?

Όχι το τσιντσιλάκι πέθανε απο ανεπάρκεια νεφρού.....:( Εκεί να δεις λεφτά που πέσαν μπας και σωθεί στον κτηνίατρο...Άσε..επίσκεψη και £90 λιρες μιλάμε. Πανάκριβα. Αλλά δεν σώθηκε τελικά.....πέθανε. Μην τα θυμάμαι γιατί θα κλάψω.:cry:

Και ναι θέλω όλες τις ράτσες!! :P:P:P

Αλλά μιας και δεν μπορώ να τις έχω θα περιοριστώ σε κανα 2 και σε καμιά δεκαριά κεραμιδάκια :lol::lol::lol::lol:

Μου φαίνεται ειλικρινά οτι τις 4 γάτες με τον καιρό θα τις πιάσω δεν τίθεται θέμα..... Και αν μείνω στις 4 καλά θα είναι. ;)

Και εμένα μ'αρέσουν πολύ τα λιλά και τα μπλε βρετανάκια. Αλλά τα ταμπυ είναι το όνειρο μου απο τότε που είδα μικρή την πρώτη διαφήμιση whiskas. Είναι κόλλημα. :P Αλλά επειδή η Νικολέττα έτσι κι αλλιώς σκέφτεται να φέρει τάμπυ μπορεί να πάρω στο τέλος απο αυτήν!! Καλά οχι οτι μια μίνυ Ραίσα θα με χαλούσε! Αντιθέτως!!! ;) Μάλλον ο καιρός θα δείξει με τι ζουζούνια θα καταλήξω!

Εσύ για τρίτο...το σκέφτεσαι τελικα? Και αν ναι ποτε? Οταν πιασεις δουλεια?
Πολύ λυπάμαι για το ποντικάκι σου:(
Ναι καλά όταν έρθεις θα αποφασίσεις τελικά πόσα κ ποια θελεις
ναι κ εγώ το σκέφτομαι αλλά πρέπει να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες κ θα το πάρω μετά

Πολύ λυπάμαι για το ποντικάκι σου:(
Ναι καλά όταν έρθεις θα αποφασίσεις τελικά πόσα κ ποια θελεις
ναι κ εγώ το σκέφτομαι αλλά πρέπει να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες κ θα το πάρω μετά

Σ'ευχαριστώ Έλενα μου. Να ναι καλά όπου και να είναι το μωρό μου. :/:

Ναι όταν έρθω σιγά σιγά θα παρθούν ένα ένα. Όχι όλα μαζί γιατί οικονομικά ξέρω οτι θα τα παίξω. Ενα ένα :D

Άντε όταν και εσύ το αποφασίσεις θα ψάχνουμε μαζί για το τρίτο. :)

καλημέρα...είμαι κι εγώ πολύ χαρούμενη που σας γνώρισα Αναστασία και Έλενα...:)Αναστασία όντως έχεις ενα ευτυχησμένο σπιτικό με πολλά μέλη...αυτη η Λουσίτσα ειναι λίγο τσακπίνα αλλα τι να κάνουμε...καλά ο Τιμης και η γυναίκα του...όργια και οι 2
Σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Βάσια μου. Κι εγώ είμαι πολύ ευτυχής που σε γνώρισα και που μιλήσαμε για τόσα ενδιαφέροντα πράγματα, σε τόσο λίγο χρόνο...Ευχομαι να τα ξαναποπυμε σύντομα κ να δώσεις πολλά φιλάκια στα ζουζουνια σου τα υπέροχα. Τί κάνει η Αθηνούλα? Συνήλθε με την μελαγχολία της?:)

Άντε στο καλό!!

Καλά αυτό πρέπει να είναι απίστευτο!!!! Θέλω πολύ να τον δω!!! Θα κάνει τέτοια τσαλίμια λες όταν έρθω?
Και φυσικά θα σου κάνει τέτοια τσαλίμια. δεν έχεις παρά να μας επισκεφτείς. Φαντάζομαι τουλάχιστον να σε τιμήσει κ εσένα όπως κ τα κορίτσια.. Σε περιμένουμε με χαρά.:)

Ο Τίμυ έχει πολλές φιλενάδες, αλλά μία είναι η γυναίκα του η ροζ Barbie
αν κ δεν λέει όχι να περάσει κ ένα χέρι στον Μπομπ
Αναστασία μου δεν περασα απλά καλά αλλά καταπληκτικά. Με τις συζητήσεις κ τις πλάκες μας, αλλά κ με τον χνουδωτό παράδεισο σου, σε όποια γωνία κ αν γυρνούσες μπορούσες να ζουλήξεις κάτι χνουδωτό:D
Αλήθεια Βάσια τι κάνει η Αθηνούλα;
:lol::lol::lol:Ελενάκι μου κι εγώ πέρασα καταπληκτικά και αναμένω πάλι σε καλλίτερα ακόμα!!! Φίλησέ μου τα γατούνια σου!!:)

Και μόνο την Νάλα να έχεις και πάλι φοβερό είναι,πόσο μάλλον όλα τα χνουδομπαλάκια μαζεμένα...τυχερούλα:up:
Η Ναλίτα μας αγαπητή μας Μαρία σ΄ευχαριστεί πολύ. Και ανταποδίδει με φιλάκια στα μουστάκια του κούκλου σου!!!:D:D

Δεν έχεις παρά να τον επισκεφτείς κ αυτός αμέσως σαν σωστός τζέντλεμαν θα σου συστήσει τη γυναίκα του :lol:

Καλά η Νάλα ειναι το κάτι άλλο νομίζω πως την αδικεί πολύ ο φακός, όμως το καθένα έχει τη δική του γλυκα κ δεν ξέρεις ποιο να πρωτοχαιδέψεις, βέβαια εγώ όπως λέει κ η Αναστασία έχω αδυναμία στον Περσούλη, ίσως γιατί είναι μια πολύ διακριτική ψυχούλα κ πολύ καλόβολος με όλους
Κι αφού με αγαπάς Ελενα τόοσο πολύ, σου αφιερώνω την αγαπημένη σου φωτογραφία. Με αγάπη... Περσούλης:up:
persis_791895.jpg

Αφιερωμένες στην θεία Αναστασία:cool:

11-11-08_1032.jpg
Καλέ τι κουκλος είναι αυτός!!! ΤΙ ΤΕΛΕΙΑ μουρίτσα!!! Τι μουστάκες και φρυδάρες είναι αυτές???? Μπατουλίνο!!! Ερχομαι να σε ζουλήξω μωρό μου με την πρώτη ευκαιρία. Φιλάκια στα μουστάκια σου!!!:)

Όχι το τσιντσιλάκι πέθανε απο ανεπάρκεια νεφρού..... τελικά.....πέθανε. Μην τα θυμάμαι γιατί θα κλάψω.:cry:
Και ναι θέλω όλες τις ράτσες!!
Και εμένα μ'αρέσουν πολύ τα λιλά και τα μπλε βρετανάκια. Αλλά τα ταμπυ είναι το όνειρο μου απο τότε που είδα μικρή την πρώτη διαφήμιση whiskas. Είναι κόλλημα. Αλλά επειδή η Νικολέττα έτσι κι αλλιώς σκέφτεται να φέρει τάμπυ μπορεί να πάρω στο τέλος απο αυτήν!! Καλά οχι οτι μια μίνυ Ραίσα θα με χαλούσε! Αντιθέτως!!! ;) Μάλλον ο καιρός θα δείξει με τι ζουζούνια θα καταλήξω!
Κρίμα το τσιντσιλάκι μωρέ... Πώς είναι η μουρίτσα τους? ειναι ήσυχα ζωάκια? Γνωρίζουν το αφεντικό τους? Είναι φιλικά γενικώς?:)

Σ'ευχαριστώ Έλενα μου. Να ναι καλά όπου και να είναι το μωρό μου. :/:

Ναι όταν έρθω σιγά σιγά θα παρθούν ένα ένα. Όχι όλα μαζί γιατί οικονομικά ξέρω οτι θα τα παίξω. Ενα ένα :D

Άντε όταν και εσύ το αποφασίσεις θα ψάχνουμε μαζί για το τρίτο. :)
Τρίτο έχω ήδη το πικατσουλίνι το ξέχασες;:lol:

Αληθεια το Πικατσουλίνι σου τι κάνει??? Αγριο όπως πάντα??? :lol::lol:
Καλέ τι τέλεια η υπογραφή σου?? Και τα ονόματά τους! Αλήθεια Έλενα πώς το έκανες?? :D

Ωχ ναι καλέ :redface: Σορρυ.:redface::redface::redface:

Τέταρτο λοιπόν! :up::up::up:

Και βάλε καμιά φωτό απο το πικατσουλίνι στην υπογραφή σου καλέ! Ακαρδη μάνα που μας το κρύβεις το μικρό! :P

Παρεπιπτόντως ο Μπατ στις προηγούμενες φωτό είναι ΖΟΥΖΟΥΝΟΣ!! Φάτσα σκέτη!! Είναι και η καντυ πουθενά η σε όλες είναι ο Μπατ? Στις φωτο μπερδέυομαι μου μοιάζουν ίδια :blink:

Καλέ τι τέλεια η υπογραφή σου?? Και τα ονόματά τους! Αλήθεια Έλενα πώς το έκανες?? :D

Γεια σου αναστασίααααα :D

Α ρε πότε θα έρθω να ζουλήξω μωρά!!! Απο τώρα το ονειρέυομαι!! :up::up::up:

Γεια σου αναστασίααααα :D

Α ρε πότε θα έρθω να ζουλήξω μωρά!!! Απο τώρα το ονειρέυομαι!! :up::up::up:
Μετά χαράς σε περιμένουμε κι εμείς!!! Με το καλό να επιστρέψεις στην Ελλάδα και τότε... Ποιος σε κραταει εεε??:)

Πάντα αγριογκόμενα:lol: είδες τις φωτογραφίες του Μπατ που σου αφιέρωσε το παιδί; θα σου στείλω μέιλ να σου πω πως το έφτιαξα να βάλεις κ εσύ όλο τον πληθυσμό:lol:
Ωχ ναι καλέ :redface: Σορρυ.:redface::redface::redface:

Τέταρτο λοιπόν! :up::up::up:

Και βάλε καμιά φωτό απο το πικατσουλίνι στην υπογραφή σου καλέ! Ακαρδη μάνα που μας το κρύβεις το μικρό! :P

Παρεπιπτόντως ο Μπατ στις προηγούμενες φωτό είναι ΖΟΥΖΟΥΝΟΣ!! Φάτσα σκέτη!! Είναι και η καντυ πουθενά η σε όλες είναι ο Μπατ? Στις φωτο μπερδέυομαι μου μοιάζουν ίδια :blink:
ναι ναι θα βάλω αλλα να το πετυχω σε μία καλή πόζα γιατι είναι σίφουνας. όχι είναι 2 καντυ 2 μπατ

Πάντα αγριογκόμενα:lol: είδες τις φωτογραφίες του Μπατ που σου αφιέρωσε το παιδί; θα σου στείλω μέιλ να σου πω πως το έφτιαξα να βάλεις κ εσύ όλο τον πληθυσμό:lol:

ναι ναι θα βάλω αλλα να το πετυχω σε μία καλή πόζα γιατι είναι σίφουνας. όχι είναι 2 καντυ 2 μπατ

Εγώ τα γατιά σου τα μπερδέυω. Μου φαίνονται ιδια στις φωτό! Αν δεν τα γνωρίσω απο κοντά δεν θα τα ξεχωρίσω. :/:

Το μικρό σιφουνας ε? Κατάλαβα...θα στα κάνει όλα άνω κάτω στο σπίτι. :P

Μετά χαράς σε περιμένουμε κι εμείς!!! Με το καλό να επιστρέψεις στην Ελλάδα και τότε... Ποιος σε κραταει εεε??:)

Ποιος με κρατάει??? Κανείς!!! Τα γατιά λυπάμαι. Θα με βλέπουν και θα κρύβονται. Θα λένε "ωχ ήρθε η τρελή" :P:lol:

Εγώ τα γατιά σου τα μπερδέυω. Μου φαίνονται ιδια στις φωτό! Αν δεν τα γνωρίσω απο κοντά δεν θα τα ξεχωρίσω. :/:
Το μικρό σιφουνας ε? Κατάλαβα...θα στα κάνει όλα άνω κάτω στο σπίτι. :P
Είναι εύκολο να τα ξεχωρίσεις ο ένας έχει χρωματιστες άκρες ενώ η άλλη όχι κ τα χρώματα τους είναι πολύ διαφορετικά αλλά το κινητό δεν τα δείχνει κ τόσο καλά, βέβαια από κοντά είναι πολύ διαφορετικά εννοείτε κ εγώ εβλεπα την Νάλα αλλά δεν μπόρούσα να πιστέψω πόσο μικρούλα είναι .
Ναι ασε ολο ζημιες πετάει κ την άμμο της παντού κ έρχονται κ Χριστούγεννα κ φοβάμαι πως δεν θα αφήσει τπτ:(

Είναι εύκολο να τα ξεχωρίσεις ο ένας έχει χρωματιστες άκρες ενώ η άλλη όχι κ τα χρώματα τους είναι πολύ διαφορετικά αλλά το κινητό δεν τα δείχνει κ τόσο καλά, βέβαια από κοντά είναι πολύ διαφορετικά εννοείτε κ εγώ εβλεπα την Νάλα αλλά δεν μπόρούσα να πιστέψω πόσο μικρούλα είναι .
Ναι ασε ολο ζημιες πετάει κ την άμμο της παντού κ έρχονται κ Χριστούγεννα κ φοβάμαι πως δεν θα αφήσει τπτ:(

Ναι το ξέρω οτι ο μπατ είναι πιο σκούρος στα άκρα ενώ η κάντυ πιο ομοιόμορφη αλλά σε κάποιες φωτό δεν μπορώ να καταλάβω και μπερδέυομαι :/:

Έλενα θα στολίσεις δέντρο?? Δεν το βλέπω καλά το δέντρο....θα αρπάξει τίποτα η μικρή και τότε....άστα να πάνε. :blink:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back