Περσίας maniacs

καλα μιλάμε ροζ να το πάρεις..θα πηγαινει και με τα χρώματα..:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όχι για να καθορίσω πάνω σε τί ακριβώς πτηνό θα κάνει διατριβή η Βάσια. Μάλλον σε πάπιες (ή χήνες η κύκνους) και φλαμέγκο!!! :P:P:lol::lol:

Η αυτό η θα δούμε τον μπατ να τριγυρνάει μεταμφιεσμένος σε φλαμέγκο :lol::lol::lol:
Ακριβώς σ αυτό θα κάνει διατριβής ορνίθους Μπάτιους :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Είναι καινούριο είδος γατόπτηνου αυτο??? Ακους εκει ορνιθους Μπατιους :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Είναι καινούριο είδος γατόπτηνου αυτο??? Ακους εκει ορνιθους Μπατιους :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
ναι ναι καινούριο κ ροζ:lol:

ναι ναι καινούριο κ ροζ:lol:

Να δω Μπατ με ροζ φτερό οριζοντιο στην κορυφή του κεφαλιού όπως οι ινδιάνοι κσι τι στον κοσμο! Θα γελάω μέχρι του χρόνου τα χριστούγεννα. Σε παρακαλώ δηλαδή καντο μου για χάρη.....αν τον πετύχεις με ροζ φτερό πάνω του βγάλτον φωτογραφία.....σε εκλιπαρώ δηλαδή!!! :lol::lol::lol::lol:

Ας πουμε και μεις μια καλημερα ...:)

glitterfy-flpbk2211515592323634.gif

Αναστασία όταν πας σπίτι ελπίζω να τις δεις

τι γινετε στολίσαμε?:)

τι γινετε στολίσαμε?:)
Όχι ακόμα γι αυτό μας βλέπεις κ καθαρούς κ τακτοποιημένους ακόμα:lol: Εσείς πως τα πάτε; Η Αθηνούλα είναι καλύτερα;

Ελεναααα!! Τέλειες τέλειες. Ξετρελάθηκα. Θα σου στείλω κι άλλες.
Σ΄ευχαριστώ πολύ.:D

Καιρός να κάνεις κ μία διατριβή στις κότες;):lol:
:lol::lol::lol:
Όχι για να καθορίσω πάνω σε τί ακριβώς πτηνό θα κάνει διατριβή η Βάσια. Μάλλον σε πάπιες (ή χήνες η κύκνους) και φλαμέγκο!!! :P
Η αυτό η θα δούμε τον μπατ να τριγυρνάει μεταμφιεσμένος σε φλαμέγκο

Καλέ μου αρέσει το όνομα. Ορνίθιους Μπάτιους!!!:blink:

Ναλα θεα παρτους τα γατιά....:up:
Σ΄ευχαριστούμε Βάσια μου για τα καλά σου λόγια.:)
Αλλα τα δικά σου πάνε πίσω μηπως??

Ελεναααα!! Τέλειες τέλειες. Ξετρελάθηκα. Θα σου στείλω κι άλλες.
Σ΄ευχαριστώ πολύ.:D

Καλέ μου αρέσει το όνομα. Ορνίθιους Μπάτιους!!!:blink:
Ναι να στείλεις, να στείλεις κ της Λούσυ γιατί οι φωτογραφίες που είχα δεν μου ανοίγουν κανονικά δεν ξέρω γιατί κ δεν μπορώ να τις φτιάξω.
Πράγματι κ ωραίο όνομα κ του ταιριάζει κιόλας γιατί είναι πολύ κότα:lol::lol::lol:

καλησπέρα κι εδω...πώς πάει ο στολισμός..?εγώ λέω να στολίσω το βράδυ ή αυριο,...να δω ποσες ώρες θα είναι όρθιο το δέντρο:D

Όχι ακόμα γι αυτό μας βλέπεις κ καθαρούς κ τακτοποιημένους ακόμα:lol: Εσείς πως τα πάτε; Η Αθηνούλα είναι καλύτερα;

καλύτερα είμαστε.....;)ευχαριστούμε...

καλησπέρα κι εδω...πώς πάει ο στολισμός..?εγώ λέω να στολίσω το βράδυ ή αυριο,...να δω ποσες ώρες θα είναι όρθιο το δέντρο:D
Εγώ λεω να ξεκινήσω πρώτα από τα φωτάκια που έτσι κ αλλιως είναι ψιλά κ δεν τα φτάνουν. Να μας πεις το βραδύ κ το σκορ ποιος έριξε τα περισσότερα:lol:
καλύτερα είμαστε.....;)ευχαριστούμε...
Αντε κουράγιο θέλει πολύ υπομονή, εμένα η δική μου κ μετά από δύο χρόνια συμβίωσης απλά τον ανέχεται ποτέ δεν έχει κοιμηθεί πολύ κοντά, ποτέ δεν του έχει κάνει μυτάκια, κ ποτέ δεν τον έχει γλύψει, κ μάλιστα όταν είναι εκνευρισμένη κ τύχει να περάσει από κοντά της του τράβάει κ μια φάπα έτσι για να έχει:lol: Στην αρχή εμένα δεν έτρωγε καθόλου για πολύ μεγάλο διάστημα, αφού η Αθηνά τρώει είναι παρα πολύ καλή εξέλιξη;)

ελα ρε ...δεν μου ειχες πει οτι δεν τα πηγαιναν καλά..:confused:ατιμη και η δικιά σου...;)

ελα ρε ...δεν μου ειχες πει οτι δεν τα πηγαιναν καλά..:confused:ατιμη και η δικιά σου...;)
Αχ ναι επειδή το έχω πει παντού νόμιζα ότι σου το είχα πει. Ναι ναι πολύ άτιμη όταν τον πρωτοείδε που τον είχα φέρει σπίτι έκανε σαν το κοριτσάκι στον εξορκιστή, την τρόμαξε το μάτι μου. Γενικά τα θηλυκά είναι άτιμα:lol: Ενώ τα αρσενικά είναι πιο καλόβολα (εκτός από τον Πρινς:lol:)

Αχ ναι επειδή το έχω πει παντού νόμιζα ότι σου το είχα πει. Ναι ναι πολύ άτιμη όταν τον πρωτοείδε που τον είχα φέρει σπίτι έκανε σαν το κοριτσάκι στον εξορκιστή, την τρόμαξε το μάτι μου. Γενικά τα θηλυκά είναι άτιμα:lol: Ενώ τα αρσενικά είναι πιο καλόβολα (εκτός από τον Πρινς:lol:)

αμαν ...γύρισαν τα μάτια και έβγαλε και πράσινη γλώσσα?:lol::lol::lol:

αμαν ...γύρισαν τα μάτια και έβγαλε και πράσινη γλώσσα?:lol::lol::lol:
Ναι τα μάτια της γύρισαν κ έγινα ένα χρώμα πορτοκαλένιο από πράσινα που ήταν πριν το possess:lol: και γύριζε επικίνδυνα κ το κεφάλι της λίγο ακόμα κ θα κάναμε την πλήρη περιστροφή:blink:

Ναι τα μάτια της γύρισαν κ έγινα ένα χρώμα πορτοκαλένιο από πράσινα που ήταν πριν το possess:lol: και γύριζε επικίνδυνα κ το κεφάλι της λίγο ακόμα κ θα κάναμε την πλήρη περιστροφή:blink:

:lol::lol::lol::lol::up::up:η Αθηνα ειναι πιο ήπια:happy:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back