Περσίας maniacs

για σας..πολυ καιρο εχουμε να τα πουμε..
η ντιζι μεγαλωνει
εδω προσεξτε εχει και μυγα η φωτο

piki-miga.jpg

εδω στο παραθυρο χαζευοντας
catonthewindow2.jpg

catonthewindow1.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι πανέμορφη:up:. Δεν φοβασαι να μην πηδήξει από το παράθυρο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

στην αρχη φοβομουνα πολυ.. και πηγαινα αμεσως και την αρπαζα..μετα που περασε κανα 4 μηνο :lol:καταλαβα οτι απλα της αρεσει να χαζευει..α και οταν ακουει το αυτοκινητο μου βγαινει αμεσως να με δει απο ψηλα:P

στην αρχη φοβομουνα πολυ.. και πηγαινα αμεσως και την αρπαζα..μετα που περασε κανα 4 μηνο :lol:καταλαβα οτι απλα της αρεσει να χαζευει..α και οταν ακουει το αυτοκινητο μου βγαινει αμεσως να με δει απο ψηλά:P
Ναι και τα δικά μου ακούνε το μηχανάκι από κατω (αν κ είμαστε στον 1ο) κ περιμένουν στην πόρτα να έρθω:up: Βάλε την Ντιζι στην υπογραφή σου κ εσύ, είναι κούκλα να την βλέπουμε συνέχεια.

Δεν το ξέρω:hmm: είναι on line δλδ; Τι είναι RPG;
ναι...
Σ΄ευχαριστουμε σ΄ευχαριστούμε Θένια μου. :)Κι εμένα μ΄αρέσουν τα χρώματα στη συγκεκριμένη φωτογραφία, και μάλιστα είναι από τις λίγες φορές που κοιτάζει έτσι... :DΤα παιδια μου τα άτιμα μου λένε: Α έχει κ ποτέ ανοιχτά τα μάτια του ο Πέρσης? Ακούς εκει? Και το μωράκι μου είναι τόσο αθώο και καλό!! Την αφιερώσαμε εξαιρετικά στην Έλενα γιατι του έχει τρελή αδυναμία, κ ξέρω πως όπως κ να της τον έστελνα σε φωτο, (ακόμη και τα... πόδια του) θα τα λάτρευε!!! Αλλά βλέπω ότι κι εσείς καλέ μας τιμάτε και μας αγαπάτε! Σας ευχαριστουμε. Αντε ν΄ακουμε κ καμιά καλή κουβέντα για τα περσάκια μας που ακούω μόνον: Αααα αυτός τι έχει καλέ ο γάτος? Εχει τρακάρει σε περίπτερο? Ή έχει και ποτέ αντίδραση ή είναι βαλσαμωμένος? Κατάλαβες κακίες για τα περσάκια?:down:

Γεια σου Ζορίτσα!!! Τι κάνεις αγαπητή? Μόλις σήμερα σε σκεφτόμουν ότι έχεις καιρό να μπεις!!! Ο Μάρκο σου ? Τα κοριτσάκια σου? Εσύ ο σύζυγος?:D
ολοι καλα απλα εχω πολθ δουλια αυτο τον καιρο:down:μ`αρεσει ομως τρομερα η υπογραφη σου τωρα ετσι με τα ονοματα

Iiiii μια τούρτα!!! (η κακιά η μαμά δεν μου δίνει :( τούρτα.. Θέλω και γώ τούρτα!!!)

(η μαμά πακετάρει και εγώ βρήκα χρόνο να θρονιαστώ στο πληκτρολόγιο ... μη της το πείτε...)

ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σα;ς... πάω να παίξω με την πατσαβούρα ρέινα
παρε μια και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

shower_big_cake_399x600.jpg

για σας..πολυ καιρο εχουμε να τα πουμε..
η ντιζι μεγαλωνει
εδω προσεξτε εχει και μυγα η φωτο

piki-miga.jpg

εδω στο παραθυρο χαζευοντας
catonthewindow2.jpg

catonthewindow1.jpg
ΤΙ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ειναι αυτη?!!!:D

ναι...

ολοι καλα απλα εχω πολθ δουλια αυτο τον καιρο:down:μ`αρεσει ομως τρομερα η υπογραφη σου τωρα ετσι με τα ονοματα
Ωραια τα RPG κολλάς, α! εντάξει δε λεω εχεις δουλείες αλλά σε θέλουμε κ εμείς λίγο:up: έχει κ σε άλλα χριστουγεννιάτικα χρώματα θέλεις να σου κάνω κ μία για το Μάρκο

Ωραια τα RPG κολλάς, α! εντάξει δε λεω εχεις δουλείες αλλά σε θέλουμε κ εμείς λίγο:up: έχει κ σε άλλα χριστουγεννιάτικα χρώματα θέλεις να σου κάνω κ μία για το Μάρκο
Ειμαι ολη δικη σας σημερα:lol::lol::lol::up:

Πρινσακοοοοοοο κοιτα τι σου εχωωωωωωωωω
christmas.JPG

Γεια σας κορίτσια...όλες εδώ βλέπω:up:να ρωτήσω,τι ράτσα είναι η γατούλα της Εύης;Όμορφη είναι:)Αυτά στα μάτια είναι δάκρυα ή το χρώμα της;

οχι καλεεεεεεεε αλλα τωρα ειμαι ΕΔΩ!!!:lol:
Αααα εντάξει ειπα μηπως κάνεις μία παράσταση μόνο.
Αλήθεια τι κάνει το αγιοβασιλακι σου εχεις καιρό να μας βάλεις κ φωτογραφίες του

Γεια σας κορίτσια...όλες εδώ βλέπω:up:να ρωτήσω,τι ράτσα είναι η γατούλα της Εύης;Όμορφη είναι:)Αυτά στα μάτια είναι δάκρυα ή το χρώμα της;
πρεπει να ειναι και αυτο περσιας...δακρια πιστευω πως ειναι...
Αααα εντάξει ειπα μηπως κάνεις μία παράσταση μόνο.
Αλήθεια τι κάνει το αγιοβασιλακι σου εχεις καιρό να μας βάλεις κ φωτογραφίες του
ετοιμαζω ιδεες ...:lol:τι ετσι απλες να βγαλω?Θα σας ταρακουνησω μωρε...:lol::lol:

άντε περιμένουμε νέες φωτό του σταρ:up:εγώ του δικού μου έβαλα μερικές προχτές εδώ δεν ξέρω αν τις είδατε αλλά δεν τις έχω βάλει ακόμα στο Gallery...

Είναι περσική μαλλον Τορτι, κ στα ματάκια της ειναι δάκρυα το έχουν όλα τα περικά αυτό δυστηχώς
πρεπει να ειναι και αυτο περσιας...δακρια πιστευω πως ειναι...

ετοιμαζω ιδεες ...:lol:τι ετσι απλες να βγαλω?Θα σας ταρακουνησω μωρε...:lol::lol:
Ταρακούνα μας!!!!!
και πάρε κ ένα δωράκι (που λενε κ τα στρουμφάκια):lol:

glitterfy081823T502D38.gif

άντε περιμένουμε νέες φωτό του σταρ:up:εγώ του δικού μου έβαλα μερικές προχτές εδώ δεν ξέρω αν τις είδατε αλλά δεν τις έχω βάλει ακόμα στο Gallery...
Εγώ τις ειδα μεγάλωσε και ειναι ακόμα πιο όμορφος κ φουντωτός :up::up:

Αχχχχχχχχχχχχχ....το εχασα..μωρε ...δειξε παλι
:(

Είναι περσική μαλλον Τορτι, κ στα ματάκια της ειναι δάκρυα το έχουν όλα τα περικά αυτό δυστηχώς

Ταρακούνα μας!!!!!
και πάρε κ ένα δωράκι (που λενε κ τα στρουμφάκια):lol:

glitterfy081823T502D38.gif
Ετοιμαζομαι ειπα!!!
Καλεεεεεεεεεεεεεεεεε τι ομορφο ειναι αυτο?Εχει και σε απαλο μωβ?

Αυτό το φουντωτό είναι ένα θέμα,στην αρχή ου φαινόταν πολύ εύκολο το βούρτισμα αλλά τώρα το έχει πάρει για παιχνίδι και προσπαθεί να πιάσει την βούρτσα και κάθε φορά παλεύουμε μέχρι να τον χτενίσω..και επίσης όποτε πίνει νερό όλο το τρίχωμα στο λαιμό βρέχεται και μετά κάνει μικρούς κόμπους,χθες αναγκάστηκα να κόψω έναν δεν έβγαινε με τίποτα με τη βούρτα:hmm:

Ετοιμαζομαι ειπα!!!
Καλεεεεεεεεεεεεεεεεε τι ομορφο ειναι αυτο?Εχει και σε απαλο μωβ?
Όχι δυστηχως έχει το κοκκινο που έχω εγω το πρασινο κ ένα του ολυμπιακού κοκκινο με άσπρο κατσε να τα φτιαξω όλα κ να τα βάλω να τα δεις

glitterfy083347T856D34.gif

glitterfy083507T992D31.gif

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back