zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 18:17 Η zorica έγραψε: #5.261 27-11-08 18:17 Μωρε και ο δικος μου εχει ενα υποστρωμα και ενα στρωμα...αλλα οταν τον χαίδευω βλεπω την διαφορα..διλ.δεν βλεπω..νιωθω,χαχαχαχ επειδι ο θειος εχει ενα γνισιο Περσικο και οταν τον χαίδευω ειναι λιγο πιο αγριο το τριχωμα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 18:26 Η elvenstar: #5.262 27-11-08 18:26 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Μωρε και ο δικος μου εχει ενα υποστρωμα και ενα στρωμα...αλλα οταν τον χαίδευω βλεπω την διαφορα..διλ.δεν βλεπω..νιωθω,χαχαχαχ επειδι ο θειος εχει ενα γνισιο Περσικο και οταν τον χαίδευω ειναι λιγο πιο αγριο το τριχωμα του Click για ανάπτυξη... Τα περσικά νομίζω έχουν 3 τριχώματα όχι 2, κ να σου πω ο Μπατ εχει πιο τραχύ τρίχωμα κ πιο χοντρό, ενω της Κάντυ ειναι σαν βαμβάκι κ πολύ λεπτό η Κάντυ όμως κάνει πιο ευκολα κόμπους, δλδ την χτενιζω κ μετα από κάποιες ώρες ειναι αναμαλλιασμένη, αρα δεν είναι μονο το μαλακο παίζει ρόλο κ η ποιότητα της τριχας. Ο γιατρός μου είπε οτι ο Μπατ έχει πιο καλή ποιοτητα τρίχας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:02 Η zorica έγραψε: #5.263 27-11-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τα περσικά νομίζω έχουν 3 τριχώματα όχι 2, κ να σου πω ο Μπατ εχει πιο τραχύ τρίχωμα κ πιο χοντρό, ενω της Κάντυ ειναι σαν βαμβάκι κ πολύ λεπτό η Κάντυ όμως κάνει πιο ευκολα κόμπους, δλδ την χτενιζω κ μετα από κάποιες ώρες ειναι αναμαλλιασμένη, αρα δεν είναι μονο το μαλακο παίζει ρόλο κ η ποιότητα της τριχας. Ο γιατρός μου είπε οτι ο Μπατ έχει πιο καλή ποιοτητα τρίχας Click για ανάπτυξη... παιζει και αυτο...δεν ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:14 Η Μαρία Γάτσιου: #5.264 27-11-08 21:14 Καλά zorica το εννοούσες οτι σήμερα θα είσαι ΕΔΩ..κοιμήθηκα και ακόμα εδώ είσαι...πάντος να πω και εγώ περί τριχώματος οτι και του Φοίβου σαν βαμβάκι είναι και μάλλον θα έχω και εγώ προβληματάκι με τους κόμπους στην πορείαΔεν ήξερα οτι ο Μάρκος ήταν Περσίας-Αγκύρας,καλό αποτέλεσμα πάντος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:17 Η zorica έγραψε: #5.265 27-11-08 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά zorica το εννοούσες οτι σήμερα θα είσαι ΕΔΩ..κοιμήθηκα και ακόμα εδώ είσαι...πάντος να πω και εγώ περί τριχώματος οτι και του Φοίβου σαν βαμβάκι είναι και μάλλον θα έχω και εγώ προβληματάκι με τους κόμπους στην πορείαΔεν ήξερα οτι ο Μάρκος ήταν Περσίας-Αγκύρας,καλό αποτέλεσμα πάντος! Click για ανάπτυξη... ναι ομως ελειπα και εγω λιγο που λες και εμενα αρεσε το αποτελεσμα και ειναι και αποδεκτο και απο τους κριτες σαν ρατσα αμα κινηγας πεντιγκρι(εμενα δεν με νοιαζει αυτο καθολου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:22 Η elvenstar: #5.266 27-11-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ναι ομως ελειπα και εγω λιγο που λες και εμενα αρεσε το αποτελεσμα και ειναι και αποδεκτο και απο τους κριτες σαν ρατσα αμα κινηγας πεντιγκρι(εμενα δεν με νοιαζει αυτο καθολου) Click για ανάπτυξη... Ναι καλά τα πέτνιγκρι περισσότερο είναι για να βεβαιωθεις για την γνησιότητα κ πιο πολύ ειναι για τους εκτροφείς κ αυτους που θέλουν να πάρουν μερος σε διαγωνισμούς. Εγω έχω κ από τα δύο χαρτια αλλά ποτέ δεν με χρησίμευσαν. Μόνο που είδα γονεις κ παππούδες τιποτα άλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:23 Η Μαρία Γάτσιου: #5.267 27-11-08 21:23 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ναι ομως ελειπα και εγω λιγο που λες και εμενα αρεσε το αποτελεσμα και ειναι και αποδεκτο και απο τους κριτες σαν ρατσα αμα κινηγας πεντιγκρι(εμενα δεν με νοιαζει αυτο καθολου) Click για ανάπτυξη... Καλά ναι και εγώ δεν κοίταξα pedigree πήγα στο σπίτι που τον είχαν με σκοπό να είμαι πολύ αυστηρή και να τους ταράξω στις ερωτήσεις και μετά με το που τον είδα δεν έβλεπα την ώρα να τον πάρω σπίτι να τον ζουλήξω με την ησυχία μουκαι φυσικά δεν πτοήθηκα που δεν είχε pedigree..απλά τώρα μάλλον δεν θα μπορέσω να τον ζευγαρώσω όταν έρθει η ώρα γιατί τυπικά τα γατάκια θα θεωρούνται ημίαιμα..νομίζω έτσι πάνε αυτά δεν τα ξέρω καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:28 Η zorica έγραψε: #5.268 27-11-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά ναι και εγώ δεν κοίταξα pedigree πήγα στο σπίτι που τον είχαν με σκοπό να είμαι πολύ αυστηρή και να τους ταράξω στις ερωτήσεις και μετά με το που τον είδα δεν έβλεπα την ώρα να τον πάρω σπίτι να τον ζουλήξω με την ησυχία μουκαι φυσικά δεν πτοήθηκα που δεν είχε pedigree..απλά τώρα μάλλον δεν θα μπορέσω να τον ζευγαρώσω όταν έρθει η ώρα γιατί τυπικά τα γατάκια θα θεωρούνται ημίαιμα..νομίζω έτσι πάνε αυτά δεν τα ξέρω καλά Click για ανάπτυξη... Ετσι πανε αυτα...εξαρταται τι θελεις να κανεις...εσυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:31 Η Μαρία Γάτσιου: #5.269 27-11-08 21:31 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ετσι πανε αυτα...εξαρταται τι θελεις να κανεις...εσυ! Click για ανάπτυξη... Εγώ θα ήθελα να τον ζευγαρώσω αλλά τώρα αφού δεν έχει pedigree λίγο δύσκολο μου φαίνεται να βρούμε νύφηΚρίμα θα είχαμε πολλά πολικά αρκουδάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:53 Η vaso έγραψε: #5.270 27-11-08 21:53 Καλησπέρα σε όλους!!! Θέλω την βοήθειά σας,γιατί ως 'συγκάτοικοι' (έτσι το λέω) περσικών ίσως το έχετε αντιμετωπίσει.. Η γατούλα μου (4 μηνών) τις τελευταίες μέρες, όποτε κάνει το 'χοντρό' της, κολλούν σκατάκια στις τρίχες της και σέρνεται στο πάτωμα για να τα ξεφορτωθεί.Εκτός από τη δυσοσμία, τη λυπάμαι πάρα πολύ και την πλένω τοπικά κάθε μέρα.... Σκέφτηκα να την κουρέψω λίγο στην περιοχή.... Τί να κάνω???????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:54 Η zorica έγραψε: #5.271 27-11-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Εγώ θα ήθελα να τον ζευγαρώσω αλλά τώρα αφού δεν έχει pedigree λίγο δύσκολο μου φαίνεται να βρούμε νύφηΚρίμα θα είχαμε πολλά πολικά αρκουδάκια... Click για ανάπτυξη... κριμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η vaso έγραψε: #5.272 27-11-08 22:03 Τη λυπάμαι πολυ.....αλλα΄πρέπει να κάνω κατι αμεσα για να μαστε κ οι δυο μας ευτυχισμέν ες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:16 Η zorica έγραψε: #5.273 27-11-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Καλησπέρα σε όλους!!! Θέλω την βοήθειά σας,γιατί ως 'συγκάτοικοι' (έτσι το λέω) περσικών ίσως το έχετε αντιμετωπίσει.. Η γατούλα μου (4 μηνών) τις τελευταίες μέρες, όποτε κάνει το 'χοντρό' της, κολλούν σκατάκια στις τρίχες της και σέρνεται στο πάτωμα για να τα ξεφορτωθεί.Εκτός από τη δυσοσμία, τη λυπάμαι πάρα πολύ και την πλένω τοπικά κάθε μέρα.... Σκέφτηκα να την κουρέψω λίγο στην περιοχή.... Τί να κάνω???????????????? Click για ανάπτυξη... Μου κρυφτηκε το μηνημα και δεν το ειδα...εγω αυτο θα εκανα (θα την κουρευα λιγο τοπικα...η θα αλλαζα τροφη.Τι τροφη της δινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:18 Η vaso έγραψε: #5.274 27-11-08 22:18 Royal Canin persian kitten 32.Νομίζω είναι από τις καλύτερες και την προτιμάει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:18 Η elvenstar: #5.275 27-11-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Καλησπέρα σε όλους!!! Θέλω την βοήθειά σας,γιατί ως 'συγκάτοικοι' (έτσι το λέω) περσικών ίσως το έχετε αντιμετωπίσει.. Η γατούλα μου (4 μηνών) τις τελευταίες μέρες, όποτε κάνει το 'χοντρό' της, κολλούν σκατάκια στις τρίχες της και σέρνεται στο πάτωμα για να τα ξεφορτωθεί.Εκτός από τη δυσοσμία, τη λυπάμαι πάρα πολύ και την πλένω τοπικά κάθε μέρα.... Σκέφτηκα να την κουρέψω λίγο στην περιοχή.... Τί να κάνω???????????????? Click για ανάπτυξη... Μάλλον επέιδη είναι μικρουλα κ δεν ξέρει το παθαινει αυτό ή γιατί η τουαλέτα της δεν ειναι αρκετά μεγάλη. Αν μπορεις να την κουρεψεις ενταξει ομως θέλει παρα μα παρα πολυ προσοχη το κουρεμα στα περσικα. Αν μπορεις να την πας στο γιατρο να το κάνει αυτός χωρις βεβαια ναρκωσει μονο τα πισω ποδαρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:20 Η vaso έγραψε: #5.276 27-11-08 22:20 Η λεκάνη είναι η μεγαλύτερη που βρήκα..αλλά πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι οι τρίχες της, γιατί μακραίνουν όλο και περισσότερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:23 Η zorica έγραψε: #5.277 27-11-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Η λεκάνη είναι η μεγαλύτερη που βρήκα..αλλά πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι οι τρίχες της, γιατί μακραίνουν όλο και περισσότερο... Click για ανάπτυξη... Τιποτα μωρε..λιγο κουρεμμα μονο στο ποπουδακι...δεν νομιζω να χρειαστει και τα ποδαρακια...Αλλα οπως ειπε και η Ελενα με παρα μα παρα πολυ προσοχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:23 Η elvenstar: #5.278 27-11-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Η λεκάνη είναι η μεγαλύτερη που βρήκα..αλλά πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι οι τρίχες της, γιατί μακραίνουν όλο και περισσότερο... Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι προβλημα αυτο μεχρι να μάθει να ελέγχει τον εαυτό της. Για το κουρεμα οπως σου ειπα ειναι επικύνδυνο γιατί δεν καταλαβαίνεις ποτε τελειωνει η τριχα κ ποτε αρχίζει το δερμα γι αυτό αν δεν έχεις μηχανή καλύτερα να την πας στο γιατρο για να μην την τραυματίσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:25 Η vaso έγραψε: #5.279 27-11-08 22:25 Θα βάλω τον φίλο μου να την απασχολήσει και θα πάρω με ένα ψαλιδάκι τις γύρω τρίχες, καθόλου κοντά στο δέρμα....αλλιως, στον κτηνίατρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:26 Η elvenstar: #5.280 27-11-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τιποτα μωρε..λιγο κουρεμμα μονο στο ποπουδακι...δεν νομιζω να χρειαστει και τα ποδαρακια...Αλλα οπως ειπε και η Ελενα με παρα μα παρα πολυ προσοχη. Click για ανάπτυξη... θέλουν κ τα μπουτακια Ζοριτσα οταν ειναι μικρα γεμίζουν το τρίχωμα μεχρι κατω αν δεν προσέξουν βέβαια αρχίζεις κ πλένεις το μωρο καθε φορα που το κάνει μαθαινει κ αυτο σιγα σιγα κ ειναι προσεκτικο για να αποφύγει το μπάνιο Αρχική Δημοσίευση από vaso: Θα βάλω τον φίλο μου να την απασχολήσει και θα πάρω με ένα ψαλιδάκι τις γύρω τρίχες, καθόλου κοντά στο δέρμα....αλλιως, στον κτηνίατρο... Click για ανάπτυξη... Για να εισαι σιγουρη να κανεις το κουρεμα οπως κανουν σε μας οι κωμμοτριες με τα δαχτυλα σου να πιανεις την τρίχα και να τις κουρεύεις μέχρι εκει που ειναι τα δάχτυλα για να εισαι σιγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 262 263 264 265 266 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 264 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 264 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μωρε και ο δικος μου εχει ενα υποστρωμα και ενα στρωμα...αλλα οταν τον χαίδευω βλεπω την διαφορα..διλ.δεν βλεπω..νιωθω,χαχαχαχ επειδι ο θειος εχει ενα γνισιο Περσικο και οταν τον χαίδευω ειναι λιγο πιο αγριο το τριχωμα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 18:26 Η elvenstar: #5.262 27-11-08 18:26 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Μωρε και ο δικος μου εχει ενα υποστρωμα και ενα στρωμα...αλλα οταν τον χαίδευω βλεπω την διαφορα..διλ.δεν βλεπω..νιωθω,χαχαχαχ επειδι ο θειος εχει ενα γνισιο Περσικο και οταν τον χαίδευω ειναι λιγο πιο αγριο το τριχωμα του Click για ανάπτυξη... Τα περσικά νομίζω έχουν 3 τριχώματα όχι 2, κ να σου πω ο Μπατ εχει πιο τραχύ τρίχωμα κ πιο χοντρό, ενω της Κάντυ ειναι σαν βαμβάκι κ πολύ λεπτό η Κάντυ όμως κάνει πιο ευκολα κόμπους, δλδ την χτενιζω κ μετα από κάποιες ώρες ειναι αναμαλλιασμένη, αρα δεν είναι μονο το μαλακο παίζει ρόλο κ η ποιότητα της τριχας. Ο γιατρός μου είπε οτι ο Μπατ έχει πιο καλή ποιοτητα τρίχας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:02 Η zorica έγραψε: #5.263 27-11-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τα περσικά νομίζω έχουν 3 τριχώματα όχι 2, κ να σου πω ο Μπατ εχει πιο τραχύ τρίχωμα κ πιο χοντρό, ενω της Κάντυ ειναι σαν βαμβάκι κ πολύ λεπτό η Κάντυ όμως κάνει πιο ευκολα κόμπους, δλδ την χτενιζω κ μετα από κάποιες ώρες ειναι αναμαλλιασμένη, αρα δεν είναι μονο το μαλακο παίζει ρόλο κ η ποιότητα της τριχας. Ο γιατρός μου είπε οτι ο Μπατ έχει πιο καλή ποιοτητα τρίχας Click για ανάπτυξη... παιζει και αυτο...δεν ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:14 Η Μαρία Γάτσιου: #5.264 27-11-08 21:14 Καλά zorica το εννοούσες οτι σήμερα θα είσαι ΕΔΩ..κοιμήθηκα και ακόμα εδώ είσαι...πάντος να πω και εγώ περί τριχώματος οτι και του Φοίβου σαν βαμβάκι είναι και μάλλον θα έχω και εγώ προβληματάκι με τους κόμπους στην πορείαΔεν ήξερα οτι ο Μάρκος ήταν Περσίας-Αγκύρας,καλό αποτέλεσμα πάντος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:17 Η zorica έγραψε: #5.265 27-11-08 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά zorica το εννοούσες οτι σήμερα θα είσαι ΕΔΩ..κοιμήθηκα και ακόμα εδώ είσαι...πάντος να πω και εγώ περί τριχώματος οτι και του Φοίβου σαν βαμβάκι είναι και μάλλον θα έχω και εγώ προβληματάκι με τους κόμπους στην πορείαΔεν ήξερα οτι ο Μάρκος ήταν Περσίας-Αγκύρας,καλό αποτέλεσμα πάντος! Click για ανάπτυξη... ναι ομως ελειπα και εγω λιγο που λες και εμενα αρεσε το αποτελεσμα και ειναι και αποδεκτο και απο τους κριτες σαν ρατσα αμα κινηγας πεντιγκρι(εμενα δεν με νοιαζει αυτο καθολου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:22 Η elvenstar: #5.266 27-11-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ναι ομως ελειπα και εγω λιγο που λες και εμενα αρεσε το αποτελεσμα και ειναι και αποδεκτο και απο τους κριτες σαν ρατσα αμα κινηγας πεντιγκρι(εμενα δεν με νοιαζει αυτο καθολου) Click για ανάπτυξη... Ναι καλά τα πέτνιγκρι περισσότερο είναι για να βεβαιωθεις για την γνησιότητα κ πιο πολύ ειναι για τους εκτροφείς κ αυτους που θέλουν να πάρουν μερος σε διαγωνισμούς. Εγω έχω κ από τα δύο χαρτια αλλά ποτέ δεν με χρησίμευσαν. Μόνο που είδα γονεις κ παππούδες τιποτα άλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:23 Η Μαρία Γάτσιου: #5.267 27-11-08 21:23 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ναι ομως ελειπα και εγω λιγο που λες και εμενα αρεσε το αποτελεσμα και ειναι και αποδεκτο και απο τους κριτες σαν ρατσα αμα κινηγας πεντιγκρι(εμενα δεν με νοιαζει αυτο καθολου) Click για ανάπτυξη... Καλά ναι και εγώ δεν κοίταξα pedigree πήγα στο σπίτι που τον είχαν με σκοπό να είμαι πολύ αυστηρή και να τους ταράξω στις ερωτήσεις και μετά με το που τον είδα δεν έβλεπα την ώρα να τον πάρω σπίτι να τον ζουλήξω με την ησυχία μουκαι φυσικά δεν πτοήθηκα που δεν είχε pedigree..απλά τώρα μάλλον δεν θα μπορέσω να τον ζευγαρώσω όταν έρθει η ώρα γιατί τυπικά τα γατάκια θα θεωρούνται ημίαιμα..νομίζω έτσι πάνε αυτά δεν τα ξέρω καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:28 Η zorica έγραψε: #5.268 27-11-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά ναι και εγώ δεν κοίταξα pedigree πήγα στο σπίτι που τον είχαν με σκοπό να είμαι πολύ αυστηρή και να τους ταράξω στις ερωτήσεις και μετά με το που τον είδα δεν έβλεπα την ώρα να τον πάρω σπίτι να τον ζουλήξω με την ησυχία μουκαι φυσικά δεν πτοήθηκα που δεν είχε pedigree..απλά τώρα μάλλον δεν θα μπορέσω να τον ζευγαρώσω όταν έρθει η ώρα γιατί τυπικά τα γατάκια θα θεωρούνται ημίαιμα..νομίζω έτσι πάνε αυτά δεν τα ξέρω καλά Click για ανάπτυξη... Ετσι πανε αυτα...εξαρταται τι θελεις να κανεις...εσυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:31 Η Μαρία Γάτσιου: #5.269 27-11-08 21:31 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ετσι πανε αυτα...εξαρταται τι θελεις να κανεις...εσυ! Click για ανάπτυξη... Εγώ θα ήθελα να τον ζευγαρώσω αλλά τώρα αφού δεν έχει pedigree λίγο δύσκολο μου φαίνεται να βρούμε νύφηΚρίμα θα είχαμε πολλά πολικά αρκουδάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:53 Η vaso έγραψε: #5.270 27-11-08 21:53 Καλησπέρα σε όλους!!! Θέλω την βοήθειά σας,γιατί ως 'συγκάτοικοι' (έτσι το λέω) περσικών ίσως το έχετε αντιμετωπίσει.. Η γατούλα μου (4 μηνών) τις τελευταίες μέρες, όποτε κάνει το 'χοντρό' της, κολλούν σκατάκια στις τρίχες της και σέρνεται στο πάτωμα για να τα ξεφορτωθεί.Εκτός από τη δυσοσμία, τη λυπάμαι πάρα πολύ και την πλένω τοπικά κάθε μέρα.... Σκέφτηκα να την κουρέψω λίγο στην περιοχή.... Τί να κάνω???????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:54 Η zorica έγραψε: #5.271 27-11-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Εγώ θα ήθελα να τον ζευγαρώσω αλλά τώρα αφού δεν έχει pedigree λίγο δύσκολο μου φαίνεται να βρούμε νύφηΚρίμα θα είχαμε πολλά πολικά αρκουδάκια... Click για ανάπτυξη... κριμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η vaso έγραψε: #5.272 27-11-08 22:03 Τη λυπάμαι πολυ.....αλλα΄πρέπει να κάνω κατι αμεσα για να μαστε κ οι δυο μας ευτυχισμέν ες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:16 Η zorica έγραψε: #5.273 27-11-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Καλησπέρα σε όλους!!! Θέλω την βοήθειά σας,γιατί ως 'συγκάτοικοι' (έτσι το λέω) περσικών ίσως το έχετε αντιμετωπίσει.. Η γατούλα μου (4 μηνών) τις τελευταίες μέρες, όποτε κάνει το 'χοντρό' της, κολλούν σκατάκια στις τρίχες της και σέρνεται στο πάτωμα για να τα ξεφορτωθεί.Εκτός από τη δυσοσμία, τη λυπάμαι πάρα πολύ και την πλένω τοπικά κάθε μέρα.... Σκέφτηκα να την κουρέψω λίγο στην περιοχή.... Τί να κάνω???????????????? Click για ανάπτυξη... Μου κρυφτηκε το μηνημα και δεν το ειδα...εγω αυτο θα εκανα (θα την κουρευα λιγο τοπικα...η θα αλλαζα τροφη.Τι τροφη της δινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:18 Η vaso έγραψε: #5.274 27-11-08 22:18 Royal Canin persian kitten 32.Νομίζω είναι από τις καλύτερες και την προτιμάει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:18 Η elvenstar: #5.275 27-11-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Καλησπέρα σε όλους!!! Θέλω την βοήθειά σας,γιατί ως 'συγκάτοικοι' (έτσι το λέω) περσικών ίσως το έχετε αντιμετωπίσει.. Η γατούλα μου (4 μηνών) τις τελευταίες μέρες, όποτε κάνει το 'χοντρό' της, κολλούν σκατάκια στις τρίχες της και σέρνεται στο πάτωμα για να τα ξεφορτωθεί.Εκτός από τη δυσοσμία, τη λυπάμαι πάρα πολύ και την πλένω τοπικά κάθε μέρα.... Σκέφτηκα να την κουρέψω λίγο στην περιοχή.... Τί να κάνω???????????????? Click για ανάπτυξη... Μάλλον επέιδη είναι μικρουλα κ δεν ξέρει το παθαινει αυτό ή γιατί η τουαλέτα της δεν ειναι αρκετά μεγάλη. Αν μπορεις να την κουρεψεις ενταξει ομως θέλει παρα μα παρα πολυ προσοχη το κουρεμα στα περσικα. Αν μπορεις να την πας στο γιατρο να το κάνει αυτός χωρις βεβαια ναρκωσει μονο τα πισω ποδαρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:20 Η vaso έγραψε: #5.276 27-11-08 22:20 Η λεκάνη είναι η μεγαλύτερη που βρήκα..αλλά πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι οι τρίχες της, γιατί μακραίνουν όλο και περισσότερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:23 Η zorica έγραψε: #5.277 27-11-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Η λεκάνη είναι η μεγαλύτερη που βρήκα..αλλά πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι οι τρίχες της, γιατί μακραίνουν όλο και περισσότερο... Click για ανάπτυξη... Τιποτα μωρε..λιγο κουρεμμα μονο στο ποπουδακι...δεν νομιζω να χρειαστει και τα ποδαρακια...Αλλα οπως ειπε και η Ελενα με παρα μα παρα πολυ προσοχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:23 Η elvenstar: #5.278 27-11-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Η λεκάνη είναι η μεγαλύτερη που βρήκα..αλλά πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι οι τρίχες της, γιατί μακραίνουν όλο και περισσότερο... Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι προβλημα αυτο μεχρι να μάθει να ελέγχει τον εαυτό της. Για το κουρεμα οπως σου ειπα ειναι επικύνδυνο γιατί δεν καταλαβαίνεις ποτε τελειωνει η τριχα κ ποτε αρχίζει το δερμα γι αυτό αν δεν έχεις μηχανή καλύτερα να την πας στο γιατρο για να μην την τραυματίσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:25 Η vaso έγραψε: #5.279 27-11-08 22:25 Θα βάλω τον φίλο μου να την απασχολήσει και θα πάρω με ένα ψαλιδάκι τις γύρω τρίχες, καθόλου κοντά στο δέρμα....αλλιως, στον κτηνίατρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:26 Η elvenstar: #5.280 27-11-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τιποτα μωρε..λιγο κουρεμμα μονο στο ποπουδακι...δεν νομιζω να χρειαστει και τα ποδαρακια...Αλλα οπως ειπε και η Ελενα με παρα μα παρα πολυ προσοχη. Click για ανάπτυξη... θέλουν κ τα μπουτακια Ζοριτσα οταν ειναι μικρα γεμίζουν το τρίχωμα μεχρι κατω αν δεν προσέξουν βέβαια αρχίζεις κ πλένεις το μωρο καθε φορα που το κάνει μαθαινει κ αυτο σιγα σιγα κ ειναι προσεκτικο για να αποφύγει το μπάνιο Αρχική Δημοσίευση από vaso: Θα βάλω τον φίλο μου να την απασχολήσει και θα πάρω με ένα ψαλιδάκι τις γύρω τρίχες, καθόλου κοντά στο δέρμα....αλλιως, στον κτηνίατρο... Click για ανάπτυξη... Για να εισαι σιγουρη να κανεις το κουρεμα οπως κανουν σε μας οι κωμμοτριες με τα δαχτυλα σου να πιανεις την τρίχα και να τις κουρεύεις μέχρι εκει που ειναι τα δάχτυλα για να εισαι σιγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 262 263 264 265 266 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 264 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 264 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Μωρε και ο δικος μου εχει ενα υποστρωμα και ενα στρωμα...αλλα οταν τον χαίδευω βλεπω την διαφορα..διλ.δεν βλεπω..νιωθω,χαχαχαχ επειδι ο θειος εχει ενα γνισιο Περσικο και οταν τον χαίδευω ειναι λιγο πιο αγριο το τριχωμα του Click για ανάπτυξη... Τα περσικά νομίζω έχουν 3 τριχώματα όχι 2, κ να σου πω ο Μπατ εχει πιο τραχύ τρίχωμα κ πιο χοντρό, ενω της Κάντυ ειναι σαν βαμβάκι κ πολύ λεπτό η Κάντυ όμως κάνει πιο ευκολα κόμπους, δλδ την χτενιζω κ μετα από κάποιες ώρες ειναι αναμαλλιασμένη, αρα δεν είναι μονο το μαλακο παίζει ρόλο κ η ποιότητα της τριχας. Ο γιατρός μου είπε οτι ο Μπατ έχει πιο καλή ποιοτητα τρίχας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:02 Η zorica έγραψε: #5.263 27-11-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τα περσικά νομίζω έχουν 3 τριχώματα όχι 2, κ να σου πω ο Μπατ εχει πιο τραχύ τρίχωμα κ πιο χοντρό, ενω της Κάντυ ειναι σαν βαμβάκι κ πολύ λεπτό η Κάντυ όμως κάνει πιο ευκολα κόμπους, δλδ την χτενιζω κ μετα από κάποιες ώρες ειναι αναμαλλιασμένη, αρα δεν είναι μονο το μαλακο παίζει ρόλο κ η ποιότητα της τριχας. Ο γιατρός μου είπε οτι ο Μπατ έχει πιο καλή ποιοτητα τρίχας Click για ανάπτυξη... παιζει και αυτο...δεν ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:14 Η Μαρία Γάτσιου: #5.264 27-11-08 21:14 Καλά zorica το εννοούσες οτι σήμερα θα είσαι ΕΔΩ..κοιμήθηκα και ακόμα εδώ είσαι...πάντος να πω και εγώ περί τριχώματος οτι και του Φοίβου σαν βαμβάκι είναι και μάλλον θα έχω και εγώ προβληματάκι με τους κόμπους στην πορείαΔεν ήξερα οτι ο Μάρκος ήταν Περσίας-Αγκύρας,καλό αποτέλεσμα πάντος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:17 Η zorica έγραψε: #5.265 27-11-08 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά zorica το εννοούσες οτι σήμερα θα είσαι ΕΔΩ..κοιμήθηκα και ακόμα εδώ είσαι...πάντος να πω και εγώ περί τριχώματος οτι και του Φοίβου σαν βαμβάκι είναι και μάλλον θα έχω και εγώ προβληματάκι με τους κόμπους στην πορείαΔεν ήξερα οτι ο Μάρκος ήταν Περσίας-Αγκύρας,καλό αποτέλεσμα πάντος! Click για ανάπτυξη... ναι ομως ελειπα και εγω λιγο που λες και εμενα αρεσε το αποτελεσμα και ειναι και αποδεκτο και απο τους κριτες σαν ρατσα αμα κινηγας πεντιγκρι(εμενα δεν με νοιαζει αυτο καθολου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:22 Η elvenstar: #5.266 27-11-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ναι ομως ελειπα και εγω λιγο που λες και εμενα αρεσε το αποτελεσμα και ειναι και αποδεκτο και απο τους κριτες σαν ρατσα αμα κινηγας πεντιγκρι(εμενα δεν με νοιαζει αυτο καθολου) Click για ανάπτυξη... Ναι καλά τα πέτνιγκρι περισσότερο είναι για να βεβαιωθεις για την γνησιότητα κ πιο πολύ ειναι για τους εκτροφείς κ αυτους που θέλουν να πάρουν μερος σε διαγωνισμούς. Εγω έχω κ από τα δύο χαρτια αλλά ποτέ δεν με χρησίμευσαν. Μόνο που είδα γονεις κ παππούδες τιποτα άλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:23 Η Μαρία Γάτσιου: #5.267 27-11-08 21:23 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ναι ομως ελειπα και εγω λιγο που λες και εμενα αρεσε το αποτελεσμα και ειναι και αποδεκτο και απο τους κριτες σαν ρατσα αμα κινηγας πεντιγκρι(εμενα δεν με νοιαζει αυτο καθολου) Click για ανάπτυξη... Καλά ναι και εγώ δεν κοίταξα pedigree πήγα στο σπίτι που τον είχαν με σκοπό να είμαι πολύ αυστηρή και να τους ταράξω στις ερωτήσεις και μετά με το που τον είδα δεν έβλεπα την ώρα να τον πάρω σπίτι να τον ζουλήξω με την ησυχία μουκαι φυσικά δεν πτοήθηκα που δεν είχε pedigree..απλά τώρα μάλλον δεν θα μπορέσω να τον ζευγαρώσω όταν έρθει η ώρα γιατί τυπικά τα γατάκια θα θεωρούνται ημίαιμα..νομίζω έτσι πάνε αυτά δεν τα ξέρω καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:28 Η zorica έγραψε: #5.268 27-11-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά ναι και εγώ δεν κοίταξα pedigree πήγα στο σπίτι που τον είχαν με σκοπό να είμαι πολύ αυστηρή και να τους ταράξω στις ερωτήσεις και μετά με το που τον είδα δεν έβλεπα την ώρα να τον πάρω σπίτι να τον ζουλήξω με την ησυχία μουκαι φυσικά δεν πτοήθηκα που δεν είχε pedigree..απλά τώρα μάλλον δεν θα μπορέσω να τον ζευγαρώσω όταν έρθει η ώρα γιατί τυπικά τα γατάκια θα θεωρούνται ημίαιμα..νομίζω έτσι πάνε αυτά δεν τα ξέρω καλά Click για ανάπτυξη... Ετσι πανε αυτα...εξαρταται τι θελεις να κανεις...εσυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:31 Η Μαρία Γάτσιου: #5.269 27-11-08 21:31 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ετσι πανε αυτα...εξαρταται τι θελεις να κανεις...εσυ! Click για ανάπτυξη... Εγώ θα ήθελα να τον ζευγαρώσω αλλά τώρα αφού δεν έχει pedigree λίγο δύσκολο μου φαίνεται να βρούμε νύφηΚρίμα θα είχαμε πολλά πολικά αρκουδάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:53 Η vaso έγραψε: #5.270 27-11-08 21:53 Καλησπέρα σε όλους!!! Θέλω την βοήθειά σας,γιατί ως 'συγκάτοικοι' (έτσι το λέω) περσικών ίσως το έχετε αντιμετωπίσει.. Η γατούλα μου (4 μηνών) τις τελευταίες μέρες, όποτε κάνει το 'χοντρό' της, κολλούν σκατάκια στις τρίχες της και σέρνεται στο πάτωμα για να τα ξεφορτωθεί.Εκτός από τη δυσοσμία, τη λυπάμαι πάρα πολύ και την πλένω τοπικά κάθε μέρα.... Σκέφτηκα να την κουρέψω λίγο στην περιοχή.... Τί να κάνω???????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:54 Η zorica έγραψε: #5.271 27-11-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Εγώ θα ήθελα να τον ζευγαρώσω αλλά τώρα αφού δεν έχει pedigree λίγο δύσκολο μου φαίνεται να βρούμε νύφηΚρίμα θα είχαμε πολλά πολικά αρκουδάκια... Click για ανάπτυξη... κριμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η vaso έγραψε: #5.272 27-11-08 22:03 Τη λυπάμαι πολυ.....αλλα΄πρέπει να κάνω κατι αμεσα για να μαστε κ οι δυο μας ευτυχισμέν ες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:16 Η zorica έγραψε: #5.273 27-11-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Καλησπέρα σε όλους!!! Θέλω την βοήθειά σας,γιατί ως 'συγκάτοικοι' (έτσι το λέω) περσικών ίσως το έχετε αντιμετωπίσει.. Η γατούλα μου (4 μηνών) τις τελευταίες μέρες, όποτε κάνει το 'χοντρό' της, κολλούν σκατάκια στις τρίχες της και σέρνεται στο πάτωμα για να τα ξεφορτωθεί.Εκτός από τη δυσοσμία, τη λυπάμαι πάρα πολύ και την πλένω τοπικά κάθε μέρα.... Σκέφτηκα να την κουρέψω λίγο στην περιοχή.... Τί να κάνω???????????????? Click για ανάπτυξη... Μου κρυφτηκε το μηνημα και δεν το ειδα...εγω αυτο θα εκανα (θα την κουρευα λιγο τοπικα...η θα αλλαζα τροφη.Τι τροφη της δινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:18 Η vaso έγραψε: #5.274 27-11-08 22:18 Royal Canin persian kitten 32.Νομίζω είναι από τις καλύτερες και την προτιμάει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:18 Η elvenstar: #5.275 27-11-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Καλησπέρα σε όλους!!! Θέλω την βοήθειά σας,γιατί ως 'συγκάτοικοι' (έτσι το λέω) περσικών ίσως το έχετε αντιμετωπίσει.. Η γατούλα μου (4 μηνών) τις τελευταίες μέρες, όποτε κάνει το 'χοντρό' της, κολλούν σκατάκια στις τρίχες της και σέρνεται στο πάτωμα για να τα ξεφορτωθεί.Εκτός από τη δυσοσμία, τη λυπάμαι πάρα πολύ και την πλένω τοπικά κάθε μέρα.... Σκέφτηκα να την κουρέψω λίγο στην περιοχή.... Τί να κάνω???????????????? Click για ανάπτυξη... Μάλλον επέιδη είναι μικρουλα κ δεν ξέρει το παθαινει αυτό ή γιατί η τουαλέτα της δεν ειναι αρκετά μεγάλη. Αν μπορεις να την κουρεψεις ενταξει ομως θέλει παρα μα παρα πολυ προσοχη το κουρεμα στα περσικα. Αν μπορεις να την πας στο γιατρο να το κάνει αυτός χωρις βεβαια ναρκωσει μονο τα πισω ποδαρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:20 Η vaso έγραψε: #5.276 27-11-08 22:20 Η λεκάνη είναι η μεγαλύτερη που βρήκα..αλλά πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι οι τρίχες της, γιατί μακραίνουν όλο και περισσότερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:23 Η zorica έγραψε: #5.277 27-11-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Η λεκάνη είναι η μεγαλύτερη που βρήκα..αλλά πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι οι τρίχες της, γιατί μακραίνουν όλο και περισσότερο... Click για ανάπτυξη... Τιποτα μωρε..λιγο κουρεμμα μονο στο ποπουδακι...δεν νομιζω να χρειαστει και τα ποδαρακια...Αλλα οπως ειπε και η Ελενα με παρα μα παρα πολυ προσοχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:23 Η elvenstar: #5.278 27-11-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Η λεκάνη είναι η μεγαλύτερη που βρήκα..αλλά πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι οι τρίχες της, γιατί μακραίνουν όλο και περισσότερο... Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι προβλημα αυτο μεχρι να μάθει να ελέγχει τον εαυτό της. Για το κουρεμα οπως σου ειπα ειναι επικύνδυνο γιατί δεν καταλαβαίνεις ποτε τελειωνει η τριχα κ ποτε αρχίζει το δερμα γι αυτό αν δεν έχεις μηχανή καλύτερα να την πας στο γιατρο για να μην την τραυματίσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:25 Η vaso έγραψε: #5.279 27-11-08 22:25 Θα βάλω τον φίλο μου να την απασχολήσει και θα πάρω με ένα ψαλιδάκι τις γύρω τρίχες, καθόλου κοντά στο δέρμα....αλλιως, στον κτηνίατρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:26 Η elvenstar: #5.280 27-11-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τιποτα μωρε..λιγο κουρεμμα μονο στο ποπουδακι...δεν νομιζω να χρειαστει και τα ποδαρακια...Αλλα οπως ειπε και η Ελενα με παρα μα παρα πολυ προσοχη. Click για ανάπτυξη... θέλουν κ τα μπουτακια Ζοριτσα οταν ειναι μικρα γεμίζουν το τρίχωμα μεχρι κατω αν δεν προσέξουν βέβαια αρχίζεις κ πλένεις το μωρο καθε φορα που το κάνει μαθαινει κ αυτο σιγα σιγα κ ειναι προσεκτικο για να αποφύγει το μπάνιο Αρχική Δημοσίευση από vaso: Θα βάλω τον φίλο μου να την απασχολήσει και θα πάρω με ένα ψαλιδάκι τις γύρω τρίχες, καθόλου κοντά στο δέρμα....αλλιως, στον κτηνίατρο... Click για ανάπτυξη... Για να εισαι σιγουρη να κανεις το κουρεμα οπως κανουν σε μας οι κωμμοτριες με τα δαχτυλα σου να πιανεις την τρίχα και να τις κουρεύεις μέχρι εκει που ειναι τα δάχτυλα για να εισαι σιγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 262 263 264 265 266 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 264 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 264 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τα περσικά νομίζω έχουν 3 τριχώματα όχι 2, κ να σου πω ο Μπατ εχει πιο τραχύ τρίχωμα κ πιο χοντρό, ενω της Κάντυ ειναι σαν βαμβάκι κ πολύ λεπτό η Κάντυ όμως κάνει πιο ευκολα κόμπους, δλδ την χτενιζω κ μετα από κάποιες ώρες ειναι αναμαλλιασμένη, αρα δεν είναι μονο το μαλακο παίζει ρόλο κ η ποιότητα της τριχας. Ο γιατρός μου είπε οτι ο Μπατ έχει πιο καλή ποιοτητα τρίχας Click για ανάπτυξη... παιζει και αυτο...δεν ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:14 Η Μαρία Γάτσιου: #5.264 27-11-08 21:14 Καλά zorica το εννοούσες οτι σήμερα θα είσαι ΕΔΩ..κοιμήθηκα και ακόμα εδώ είσαι...πάντος να πω και εγώ περί τριχώματος οτι και του Φοίβου σαν βαμβάκι είναι και μάλλον θα έχω και εγώ προβληματάκι με τους κόμπους στην πορείαΔεν ήξερα οτι ο Μάρκος ήταν Περσίας-Αγκύρας,καλό αποτέλεσμα πάντος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:17 Η zorica έγραψε: #5.265 27-11-08 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά zorica το εννοούσες οτι σήμερα θα είσαι ΕΔΩ..κοιμήθηκα και ακόμα εδώ είσαι...πάντος να πω και εγώ περί τριχώματος οτι και του Φοίβου σαν βαμβάκι είναι και μάλλον θα έχω και εγώ προβληματάκι με τους κόμπους στην πορείαΔεν ήξερα οτι ο Μάρκος ήταν Περσίας-Αγκύρας,καλό αποτέλεσμα πάντος! Click για ανάπτυξη... ναι ομως ελειπα και εγω λιγο που λες και εμενα αρεσε το αποτελεσμα και ειναι και αποδεκτο και απο τους κριτες σαν ρατσα αμα κινηγας πεντιγκρι(εμενα δεν με νοιαζει αυτο καθολου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:22 Η elvenstar: #5.266 27-11-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ναι ομως ελειπα και εγω λιγο που λες και εμενα αρεσε το αποτελεσμα και ειναι και αποδεκτο και απο τους κριτες σαν ρατσα αμα κινηγας πεντιγκρι(εμενα δεν με νοιαζει αυτο καθολου) Click για ανάπτυξη... Ναι καλά τα πέτνιγκρι περισσότερο είναι για να βεβαιωθεις για την γνησιότητα κ πιο πολύ ειναι για τους εκτροφείς κ αυτους που θέλουν να πάρουν μερος σε διαγωνισμούς. Εγω έχω κ από τα δύο χαρτια αλλά ποτέ δεν με χρησίμευσαν. Μόνο που είδα γονεις κ παππούδες τιποτα άλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:23 Η Μαρία Γάτσιου: #5.267 27-11-08 21:23 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ναι ομως ελειπα και εγω λιγο που λες και εμενα αρεσε το αποτελεσμα και ειναι και αποδεκτο και απο τους κριτες σαν ρατσα αμα κινηγας πεντιγκρι(εμενα δεν με νοιαζει αυτο καθολου) Click για ανάπτυξη... Καλά ναι και εγώ δεν κοίταξα pedigree πήγα στο σπίτι που τον είχαν με σκοπό να είμαι πολύ αυστηρή και να τους ταράξω στις ερωτήσεις και μετά με το που τον είδα δεν έβλεπα την ώρα να τον πάρω σπίτι να τον ζουλήξω με την ησυχία μουκαι φυσικά δεν πτοήθηκα που δεν είχε pedigree..απλά τώρα μάλλον δεν θα μπορέσω να τον ζευγαρώσω όταν έρθει η ώρα γιατί τυπικά τα γατάκια θα θεωρούνται ημίαιμα..νομίζω έτσι πάνε αυτά δεν τα ξέρω καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:28 Η zorica έγραψε: #5.268 27-11-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά ναι και εγώ δεν κοίταξα pedigree πήγα στο σπίτι που τον είχαν με σκοπό να είμαι πολύ αυστηρή και να τους ταράξω στις ερωτήσεις και μετά με το που τον είδα δεν έβλεπα την ώρα να τον πάρω σπίτι να τον ζουλήξω με την ησυχία μουκαι φυσικά δεν πτοήθηκα που δεν είχε pedigree..απλά τώρα μάλλον δεν θα μπορέσω να τον ζευγαρώσω όταν έρθει η ώρα γιατί τυπικά τα γατάκια θα θεωρούνται ημίαιμα..νομίζω έτσι πάνε αυτά δεν τα ξέρω καλά Click για ανάπτυξη... Ετσι πανε αυτα...εξαρταται τι θελεις να κανεις...εσυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:31 Η Μαρία Γάτσιου: #5.269 27-11-08 21:31 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ετσι πανε αυτα...εξαρταται τι θελεις να κανεις...εσυ! Click για ανάπτυξη... Εγώ θα ήθελα να τον ζευγαρώσω αλλά τώρα αφού δεν έχει pedigree λίγο δύσκολο μου φαίνεται να βρούμε νύφηΚρίμα θα είχαμε πολλά πολικά αρκουδάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:53 Η vaso έγραψε: #5.270 27-11-08 21:53 Καλησπέρα σε όλους!!! Θέλω την βοήθειά σας,γιατί ως 'συγκάτοικοι' (έτσι το λέω) περσικών ίσως το έχετε αντιμετωπίσει.. Η γατούλα μου (4 μηνών) τις τελευταίες μέρες, όποτε κάνει το 'χοντρό' της, κολλούν σκατάκια στις τρίχες της και σέρνεται στο πάτωμα για να τα ξεφορτωθεί.Εκτός από τη δυσοσμία, τη λυπάμαι πάρα πολύ και την πλένω τοπικά κάθε μέρα.... Σκέφτηκα να την κουρέψω λίγο στην περιοχή.... Τί να κάνω???????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:54 Η zorica έγραψε: #5.271 27-11-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Εγώ θα ήθελα να τον ζευγαρώσω αλλά τώρα αφού δεν έχει pedigree λίγο δύσκολο μου φαίνεται να βρούμε νύφηΚρίμα θα είχαμε πολλά πολικά αρκουδάκια... Click για ανάπτυξη... κριμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η vaso έγραψε: #5.272 27-11-08 22:03 Τη λυπάμαι πολυ.....αλλα΄πρέπει να κάνω κατι αμεσα για να μαστε κ οι δυο μας ευτυχισμέν ες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:16 Η zorica έγραψε: #5.273 27-11-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Καλησπέρα σε όλους!!! Θέλω την βοήθειά σας,γιατί ως 'συγκάτοικοι' (έτσι το λέω) περσικών ίσως το έχετε αντιμετωπίσει.. Η γατούλα μου (4 μηνών) τις τελευταίες μέρες, όποτε κάνει το 'χοντρό' της, κολλούν σκατάκια στις τρίχες της και σέρνεται στο πάτωμα για να τα ξεφορτωθεί.Εκτός από τη δυσοσμία, τη λυπάμαι πάρα πολύ και την πλένω τοπικά κάθε μέρα.... Σκέφτηκα να την κουρέψω λίγο στην περιοχή.... Τί να κάνω???????????????? Click για ανάπτυξη... Μου κρυφτηκε το μηνημα και δεν το ειδα...εγω αυτο θα εκανα (θα την κουρευα λιγο τοπικα...η θα αλλαζα τροφη.Τι τροφη της δινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:18 Η vaso έγραψε: #5.274 27-11-08 22:18 Royal Canin persian kitten 32.Νομίζω είναι από τις καλύτερες και την προτιμάει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:18 Η elvenstar: #5.275 27-11-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Καλησπέρα σε όλους!!! Θέλω την βοήθειά σας,γιατί ως 'συγκάτοικοι' (έτσι το λέω) περσικών ίσως το έχετε αντιμετωπίσει.. Η γατούλα μου (4 μηνών) τις τελευταίες μέρες, όποτε κάνει το 'χοντρό' της, κολλούν σκατάκια στις τρίχες της και σέρνεται στο πάτωμα για να τα ξεφορτωθεί.Εκτός από τη δυσοσμία, τη λυπάμαι πάρα πολύ και την πλένω τοπικά κάθε μέρα.... Σκέφτηκα να την κουρέψω λίγο στην περιοχή.... Τί να κάνω???????????????? Click για ανάπτυξη... Μάλλον επέιδη είναι μικρουλα κ δεν ξέρει το παθαινει αυτό ή γιατί η τουαλέτα της δεν ειναι αρκετά μεγάλη. Αν μπορεις να την κουρεψεις ενταξει ομως θέλει παρα μα παρα πολυ προσοχη το κουρεμα στα περσικα. Αν μπορεις να την πας στο γιατρο να το κάνει αυτός χωρις βεβαια ναρκωσει μονο τα πισω ποδαρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:20 Η vaso έγραψε: #5.276 27-11-08 22:20 Η λεκάνη είναι η μεγαλύτερη που βρήκα..αλλά πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι οι τρίχες της, γιατί μακραίνουν όλο και περισσότερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:23 Η zorica έγραψε: #5.277 27-11-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Η λεκάνη είναι η μεγαλύτερη που βρήκα..αλλά πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι οι τρίχες της, γιατί μακραίνουν όλο και περισσότερο... Click για ανάπτυξη... Τιποτα μωρε..λιγο κουρεμμα μονο στο ποπουδακι...δεν νομιζω να χρειαστει και τα ποδαρακια...Αλλα οπως ειπε και η Ελενα με παρα μα παρα πολυ προσοχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:23 Η elvenstar: #5.278 27-11-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Η λεκάνη είναι η μεγαλύτερη που βρήκα..αλλά πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι οι τρίχες της, γιατί μακραίνουν όλο και περισσότερο... Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι προβλημα αυτο μεχρι να μάθει να ελέγχει τον εαυτό της. Για το κουρεμα οπως σου ειπα ειναι επικύνδυνο γιατί δεν καταλαβαίνεις ποτε τελειωνει η τριχα κ ποτε αρχίζει το δερμα γι αυτό αν δεν έχεις μηχανή καλύτερα να την πας στο γιατρο για να μην την τραυματίσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:25 Η vaso έγραψε: #5.279 27-11-08 22:25 Θα βάλω τον φίλο μου να την απασχολήσει και θα πάρω με ένα ψαλιδάκι τις γύρω τρίχες, καθόλου κοντά στο δέρμα....αλλιως, στον κτηνίατρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:26 Η elvenstar: #5.280 27-11-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τιποτα μωρε..λιγο κουρεμμα μονο στο ποπουδακι...δεν νομιζω να χρειαστει και τα ποδαρακια...Αλλα οπως ειπε και η Ελενα με παρα μα παρα πολυ προσοχη. Click για ανάπτυξη... θέλουν κ τα μπουτακια Ζοριτσα οταν ειναι μικρα γεμίζουν το τρίχωμα μεχρι κατω αν δεν προσέξουν βέβαια αρχίζεις κ πλένεις το μωρο καθε φορα που το κάνει μαθαινει κ αυτο σιγα σιγα κ ειναι προσεκτικο για να αποφύγει το μπάνιο Αρχική Δημοσίευση από vaso: Θα βάλω τον φίλο μου να την απασχολήσει και θα πάρω με ένα ψαλιδάκι τις γύρω τρίχες, καθόλου κοντά στο δέρμα....αλλιως, στον κτηνίατρο... Click για ανάπτυξη... Για να εισαι σιγουρη να κανεις το κουρεμα οπως κανουν σε μας οι κωμμοτριες με τα δαχτυλα σου να πιανεις την τρίχα και να τις κουρεύεις μέχρι εκει που ειναι τα δάχτυλα για να εισαι σιγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 262 263 264 265 266 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 264 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 264 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά zorica το εννοούσες οτι σήμερα θα είσαι ΕΔΩ..κοιμήθηκα και ακόμα εδώ είσαι...πάντος να πω και εγώ περί τριχώματος οτι και του Φοίβου σαν βαμβάκι είναι και μάλλον θα έχω και εγώ προβληματάκι με τους κόμπους στην πορείαΔεν ήξερα οτι ο Μάρκος ήταν Περσίας-Αγκύρας,καλό αποτέλεσμα πάντος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:17 Η zorica έγραψε: #5.265 27-11-08 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά zorica το εννοούσες οτι σήμερα θα είσαι ΕΔΩ..κοιμήθηκα και ακόμα εδώ είσαι...πάντος να πω και εγώ περί τριχώματος οτι και του Φοίβου σαν βαμβάκι είναι και μάλλον θα έχω και εγώ προβληματάκι με τους κόμπους στην πορείαΔεν ήξερα οτι ο Μάρκος ήταν Περσίας-Αγκύρας,καλό αποτέλεσμα πάντος! Click για ανάπτυξη... ναι ομως ελειπα και εγω λιγο που λες και εμενα αρεσε το αποτελεσμα και ειναι και αποδεκτο και απο τους κριτες σαν ρατσα αμα κινηγας πεντιγκρι(εμενα δεν με νοιαζει αυτο καθολου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:22 Η elvenstar: #5.266 27-11-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ναι ομως ελειπα και εγω λιγο που λες και εμενα αρεσε το αποτελεσμα και ειναι και αποδεκτο και απο τους κριτες σαν ρατσα αμα κινηγας πεντιγκρι(εμενα δεν με νοιαζει αυτο καθολου) Click για ανάπτυξη... Ναι καλά τα πέτνιγκρι περισσότερο είναι για να βεβαιωθεις για την γνησιότητα κ πιο πολύ ειναι για τους εκτροφείς κ αυτους που θέλουν να πάρουν μερος σε διαγωνισμούς. Εγω έχω κ από τα δύο χαρτια αλλά ποτέ δεν με χρησίμευσαν. Μόνο που είδα γονεις κ παππούδες τιποτα άλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:23 Η Μαρία Γάτσιου: #5.267 27-11-08 21:23 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ναι ομως ελειπα και εγω λιγο που λες και εμενα αρεσε το αποτελεσμα και ειναι και αποδεκτο και απο τους κριτες σαν ρατσα αμα κινηγας πεντιγκρι(εμενα δεν με νοιαζει αυτο καθολου) Click για ανάπτυξη... Καλά ναι και εγώ δεν κοίταξα pedigree πήγα στο σπίτι που τον είχαν με σκοπό να είμαι πολύ αυστηρή και να τους ταράξω στις ερωτήσεις και μετά με το που τον είδα δεν έβλεπα την ώρα να τον πάρω σπίτι να τον ζουλήξω με την ησυχία μουκαι φυσικά δεν πτοήθηκα που δεν είχε pedigree..απλά τώρα μάλλον δεν θα μπορέσω να τον ζευγαρώσω όταν έρθει η ώρα γιατί τυπικά τα γατάκια θα θεωρούνται ημίαιμα..νομίζω έτσι πάνε αυτά δεν τα ξέρω καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:28 Η zorica έγραψε: #5.268 27-11-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά ναι και εγώ δεν κοίταξα pedigree πήγα στο σπίτι που τον είχαν με σκοπό να είμαι πολύ αυστηρή και να τους ταράξω στις ερωτήσεις και μετά με το που τον είδα δεν έβλεπα την ώρα να τον πάρω σπίτι να τον ζουλήξω με την ησυχία μουκαι φυσικά δεν πτοήθηκα που δεν είχε pedigree..απλά τώρα μάλλον δεν θα μπορέσω να τον ζευγαρώσω όταν έρθει η ώρα γιατί τυπικά τα γατάκια θα θεωρούνται ημίαιμα..νομίζω έτσι πάνε αυτά δεν τα ξέρω καλά Click για ανάπτυξη... Ετσι πανε αυτα...εξαρταται τι θελεις να κανεις...εσυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:31 Η Μαρία Γάτσιου: #5.269 27-11-08 21:31 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ετσι πανε αυτα...εξαρταται τι θελεις να κανεις...εσυ! Click για ανάπτυξη... Εγώ θα ήθελα να τον ζευγαρώσω αλλά τώρα αφού δεν έχει pedigree λίγο δύσκολο μου φαίνεται να βρούμε νύφηΚρίμα θα είχαμε πολλά πολικά αρκουδάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:53 Η vaso έγραψε: #5.270 27-11-08 21:53 Καλησπέρα σε όλους!!! Θέλω την βοήθειά σας,γιατί ως 'συγκάτοικοι' (έτσι το λέω) περσικών ίσως το έχετε αντιμετωπίσει.. Η γατούλα μου (4 μηνών) τις τελευταίες μέρες, όποτε κάνει το 'χοντρό' της, κολλούν σκατάκια στις τρίχες της και σέρνεται στο πάτωμα για να τα ξεφορτωθεί.Εκτός από τη δυσοσμία, τη λυπάμαι πάρα πολύ και την πλένω τοπικά κάθε μέρα.... Σκέφτηκα να την κουρέψω λίγο στην περιοχή.... Τί να κάνω???????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:54 Η zorica έγραψε: #5.271 27-11-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Εγώ θα ήθελα να τον ζευγαρώσω αλλά τώρα αφού δεν έχει pedigree λίγο δύσκολο μου φαίνεται να βρούμε νύφηΚρίμα θα είχαμε πολλά πολικά αρκουδάκια... Click για ανάπτυξη... κριμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η vaso έγραψε: #5.272 27-11-08 22:03 Τη λυπάμαι πολυ.....αλλα΄πρέπει να κάνω κατι αμεσα για να μαστε κ οι δυο μας ευτυχισμέν ες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:16 Η zorica έγραψε: #5.273 27-11-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Καλησπέρα σε όλους!!! Θέλω την βοήθειά σας,γιατί ως 'συγκάτοικοι' (έτσι το λέω) περσικών ίσως το έχετε αντιμετωπίσει.. Η γατούλα μου (4 μηνών) τις τελευταίες μέρες, όποτε κάνει το 'χοντρό' της, κολλούν σκατάκια στις τρίχες της και σέρνεται στο πάτωμα για να τα ξεφορτωθεί.Εκτός από τη δυσοσμία, τη λυπάμαι πάρα πολύ και την πλένω τοπικά κάθε μέρα.... Σκέφτηκα να την κουρέψω λίγο στην περιοχή.... Τί να κάνω???????????????? Click για ανάπτυξη... Μου κρυφτηκε το μηνημα και δεν το ειδα...εγω αυτο θα εκανα (θα την κουρευα λιγο τοπικα...η θα αλλαζα τροφη.Τι τροφη της δινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:18 Η vaso έγραψε: #5.274 27-11-08 22:18 Royal Canin persian kitten 32.Νομίζω είναι από τις καλύτερες και την προτιμάει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:18 Η elvenstar: #5.275 27-11-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Καλησπέρα σε όλους!!! Θέλω την βοήθειά σας,γιατί ως 'συγκάτοικοι' (έτσι το λέω) περσικών ίσως το έχετε αντιμετωπίσει.. Η γατούλα μου (4 μηνών) τις τελευταίες μέρες, όποτε κάνει το 'χοντρό' της, κολλούν σκατάκια στις τρίχες της και σέρνεται στο πάτωμα για να τα ξεφορτωθεί.Εκτός από τη δυσοσμία, τη λυπάμαι πάρα πολύ και την πλένω τοπικά κάθε μέρα.... Σκέφτηκα να την κουρέψω λίγο στην περιοχή.... Τί να κάνω???????????????? Click για ανάπτυξη... Μάλλον επέιδη είναι μικρουλα κ δεν ξέρει το παθαινει αυτό ή γιατί η τουαλέτα της δεν ειναι αρκετά μεγάλη. Αν μπορεις να την κουρεψεις ενταξει ομως θέλει παρα μα παρα πολυ προσοχη το κουρεμα στα περσικα. Αν μπορεις να την πας στο γιατρο να το κάνει αυτός χωρις βεβαια ναρκωσει μονο τα πισω ποδαρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:20 Η vaso έγραψε: #5.276 27-11-08 22:20 Η λεκάνη είναι η μεγαλύτερη που βρήκα..αλλά πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι οι τρίχες της, γιατί μακραίνουν όλο και περισσότερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:23 Η zorica έγραψε: #5.277 27-11-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Η λεκάνη είναι η μεγαλύτερη που βρήκα..αλλά πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι οι τρίχες της, γιατί μακραίνουν όλο και περισσότερο... Click για ανάπτυξη... Τιποτα μωρε..λιγο κουρεμμα μονο στο ποπουδακι...δεν νομιζω να χρειαστει και τα ποδαρακια...Αλλα οπως ειπε και η Ελενα με παρα μα παρα πολυ προσοχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:23 Η elvenstar: #5.278 27-11-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Η λεκάνη είναι η μεγαλύτερη που βρήκα..αλλά πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι οι τρίχες της, γιατί μακραίνουν όλο και περισσότερο... Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι προβλημα αυτο μεχρι να μάθει να ελέγχει τον εαυτό της. Για το κουρεμα οπως σου ειπα ειναι επικύνδυνο γιατί δεν καταλαβαίνεις ποτε τελειωνει η τριχα κ ποτε αρχίζει το δερμα γι αυτό αν δεν έχεις μηχανή καλύτερα να την πας στο γιατρο για να μην την τραυματίσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:25 Η vaso έγραψε: #5.279 27-11-08 22:25 Θα βάλω τον φίλο μου να την απασχολήσει και θα πάρω με ένα ψαλιδάκι τις γύρω τρίχες, καθόλου κοντά στο δέρμα....αλλιως, στον κτηνίατρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:26 Η elvenstar: #5.280 27-11-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τιποτα μωρε..λιγο κουρεμμα μονο στο ποπουδακι...δεν νομιζω να χρειαστει και τα ποδαρακια...Αλλα οπως ειπε και η Ελενα με παρα μα παρα πολυ προσοχη. Click για ανάπτυξη... θέλουν κ τα μπουτακια Ζοριτσα οταν ειναι μικρα γεμίζουν το τρίχωμα μεχρι κατω αν δεν προσέξουν βέβαια αρχίζεις κ πλένεις το μωρο καθε φορα που το κάνει μαθαινει κ αυτο σιγα σιγα κ ειναι προσεκτικο για να αποφύγει το μπάνιο Αρχική Δημοσίευση από vaso: Θα βάλω τον φίλο μου να την απασχολήσει και θα πάρω με ένα ψαλιδάκι τις γύρω τρίχες, καθόλου κοντά στο δέρμα....αλλιως, στον κτηνίατρο... Click για ανάπτυξη... Για να εισαι σιγουρη να κανεις το κουρεμα οπως κανουν σε μας οι κωμμοτριες με τα δαχτυλα σου να πιανεις την τρίχα και να τις κουρεύεις μέχρι εκει που ειναι τα δάχτυλα για να εισαι σιγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 262 263 264 265 266 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 264 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 264 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά zorica το εννοούσες οτι σήμερα θα είσαι ΕΔΩ..κοιμήθηκα και ακόμα εδώ είσαι...πάντος να πω και εγώ περί τριχώματος οτι και του Φοίβου σαν βαμβάκι είναι και μάλλον θα έχω και εγώ προβληματάκι με τους κόμπους στην πορείαΔεν ήξερα οτι ο Μάρκος ήταν Περσίας-Αγκύρας,καλό αποτέλεσμα πάντος! Click για ανάπτυξη... ναι ομως ελειπα και εγω λιγο που λες και εμενα αρεσε το αποτελεσμα και ειναι και αποδεκτο και απο τους κριτες σαν ρατσα αμα κινηγας πεντιγκρι(εμενα δεν με νοιαζει αυτο καθολου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:22 Η elvenstar: #5.266 27-11-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ναι ομως ελειπα και εγω λιγο που λες και εμενα αρεσε το αποτελεσμα και ειναι και αποδεκτο και απο τους κριτες σαν ρατσα αμα κινηγας πεντιγκρι(εμενα δεν με νοιαζει αυτο καθολου) Click για ανάπτυξη... Ναι καλά τα πέτνιγκρι περισσότερο είναι για να βεβαιωθεις για την γνησιότητα κ πιο πολύ ειναι για τους εκτροφείς κ αυτους που θέλουν να πάρουν μερος σε διαγωνισμούς. Εγω έχω κ από τα δύο χαρτια αλλά ποτέ δεν με χρησίμευσαν. Μόνο που είδα γονεις κ παππούδες τιποτα άλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:23 Η Μαρία Γάτσιου: #5.267 27-11-08 21:23 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ναι ομως ελειπα και εγω λιγο που λες και εμενα αρεσε το αποτελεσμα και ειναι και αποδεκτο και απο τους κριτες σαν ρατσα αμα κινηγας πεντιγκρι(εμενα δεν με νοιαζει αυτο καθολου) Click για ανάπτυξη... Καλά ναι και εγώ δεν κοίταξα pedigree πήγα στο σπίτι που τον είχαν με σκοπό να είμαι πολύ αυστηρή και να τους ταράξω στις ερωτήσεις και μετά με το που τον είδα δεν έβλεπα την ώρα να τον πάρω σπίτι να τον ζουλήξω με την ησυχία μουκαι φυσικά δεν πτοήθηκα που δεν είχε pedigree..απλά τώρα μάλλον δεν θα μπορέσω να τον ζευγαρώσω όταν έρθει η ώρα γιατί τυπικά τα γατάκια θα θεωρούνται ημίαιμα..νομίζω έτσι πάνε αυτά δεν τα ξέρω καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:28 Η zorica έγραψε: #5.268 27-11-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά ναι και εγώ δεν κοίταξα pedigree πήγα στο σπίτι που τον είχαν με σκοπό να είμαι πολύ αυστηρή και να τους ταράξω στις ερωτήσεις και μετά με το που τον είδα δεν έβλεπα την ώρα να τον πάρω σπίτι να τον ζουλήξω με την ησυχία μουκαι φυσικά δεν πτοήθηκα που δεν είχε pedigree..απλά τώρα μάλλον δεν θα μπορέσω να τον ζευγαρώσω όταν έρθει η ώρα γιατί τυπικά τα γατάκια θα θεωρούνται ημίαιμα..νομίζω έτσι πάνε αυτά δεν τα ξέρω καλά Click για ανάπτυξη... Ετσι πανε αυτα...εξαρταται τι θελεις να κανεις...εσυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:31 Η Μαρία Γάτσιου: #5.269 27-11-08 21:31 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ετσι πανε αυτα...εξαρταται τι θελεις να κανεις...εσυ! Click για ανάπτυξη... Εγώ θα ήθελα να τον ζευγαρώσω αλλά τώρα αφού δεν έχει pedigree λίγο δύσκολο μου φαίνεται να βρούμε νύφηΚρίμα θα είχαμε πολλά πολικά αρκουδάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:53 Η vaso έγραψε: #5.270 27-11-08 21:53 Καλησπέρα σε όλους!!! Θέλω την βοήθειά σας,γιατί ως 'συγκάτοικοι' (έτσι το λέω) περσικών ίσως το έχετε αντιμετωπίσει.. Η γατούλα μου (4 μηνών) τις τελευταίες μέρες, όποτε κάνει το 'χοντρό' της, κολλούν σκατάκια στις τρίχες της και σέρνεται στο πάτωμα για να τα ξεφορτωθεί.Εκτός από τη δυσοσμία, τη λυπάμαι πάρα πολύ και την πλένω τοπικά κάθε μέρα.... Σκέφτηκα να την κουρέψω λίγο στην περιοχή.... Τί να κάνω???????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:54 Η zorica έγραψε: #5.271 27-11-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Εγώ θα ήθελα να τον ζευγαρώσω αλλά τώρα αφού δεν έχει pedigree λίγο δύσκολο μου φαίνεται να βρούμε νύφηΚρίμα θα είχαμε πολλά πολικά αρκουδάκια... Click για ανάπτυξη... κριμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η vaso έγραψε: #5.272 27-11-08 22:03 Τη λυπάμαι πολυ.....αλλα΄πρέπει να κάνω κατι αμεσα για να μαστε κ οι δυο μας ευτυχισμέν ες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:16 Η zorica έγραψε: #5.273 27-11-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Καλησπέρα σε όλους!!! Θέλω την βοήθειά σας,γιατί ως 'συγκάτοικοι' (έτσι το λέω) περσικών ίσως το έχετε αντιμετωπίσει.. Η γατούλα μου (4 μηνών) τις τελευταίες μέρες, όποτε κάνει το 'χοντρό' της, κολλούν σκατάκια στις τρίχες της και σέρνεται στο πάτωμα για να τα ξεφορτωθεί.Εκτός από τη δυσοσμία, τη λυπάμαι πάρα πολύ και την πλένω τοπικά κάθε μέρα.... Σκέφτηκα να την κουρέψω λίγο στην περιοχή.... Τί να κάνω???????????????? Click για ανάπτυξη... Μου κρυφτηκε το μηνημα και δεν το ειδα...εγω αυτο θα εκανα (θα την κουρευα λιγο τοπικα...η θα αλλαζα τροφη.Τι τροφη της δινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:18 Η vaso έγραψε: #5.274 27-11-08 22:18 Royal Canin persian kitten 32.Νομίζω είναι από τις καλύτερες και την προτιμάει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:18 Η elvenstar: #5.275 27-11-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Καλησπέρα σε όλους!!! Θέλω την βοήθειά σας,γιατί ως 'συγκάτοικοι' (έτσι το λέω) περσικών ίσως το έχετε αντιμετωπίσει.. Η γατούλα μου (4 μηνών) τις τελευταίες μέρες, όποτε κάνει το 'χοντρό' της, κολλούν σκατάκια στις τρίχες της και σέρνεται στο πάτωμα για να τα ξεφορτωθεί.Εκτός από τη δυσοσμία, τη λυπάμαι πάρα πολύ και την πλένω τοπικά κάθε μέρα.... Σκέφτηκα να την κουρέψω λίγο στην περιοχή.... Τί να κάνω???????????????? Click για ανάπτυξη... Μάλλον επέιδη είναι μικρουλα κ δεν ξέρει το παθαινει αυτό ή γιατί η τουαλέτα της δεν ειναι αρκετά μεγάλη. Αν μπορεις να την κουρεψεις ενταξει ομως θέλει παρα μα παρα πολυ προσοχη το κουρεμα στα περσικα. Αν μπορεις να την πας στο γιατρο να το κάνει αυτός χωρις βεβαια ναρκωσει μονο τα πισω ποδαρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:20 Η vaso έγραψε: #5.276 27-11-08 22:20 Η λεκάνη είναι η μεγαλύτερη που βρήκα..αλλά πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι οι τρίχες της, γιατί μακραίνουν όλο και περισσότερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:23 Η zorica έγραψε: #5.277 27-11-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Η λεκάνη είναι η μεγαλύτερη που βρήκα..αλλά πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι οι τρίχες της, γιατί μακραίνουν όλο και περισσότερο... Click για ανάπτυξη... Τιποτα μωρε..λιγο κουρεμμα μονο στο ποπουδακι...δεν νομιζω να χρειαστει και τα ποδαρακια...Αλλα οπως ειπε και η Ελενα με παρα μα παρα πολυ προσοχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:23 Η elvenstar: #5.278 27-11-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Η λεκάνη είναι η μεγαλύτερη που βρήκα..αλλά πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι οι τρίχες της, γιατί μακραίνουν όλο και περισσότερο... Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι προβλημα αυτο μεχρι να μάθει να ελέγχει τον εαυτό της. Για το κουρεμα οπως σου ειπα ειναι επικύνδυνο γιατί δεν καταλαβαίνεις ποτε τελειωνει η τριχα κ ποτε αρχίζει το δερμα γι αυτό αν δεν έχεις μηχανή καλύτερα να την πας στο γιατρο για να μην την τραυματίσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:25 Η vaso έγραψε: #5.279 27-11-08 22:25 Θα βάλω τον φίλο μου να την απασχολήσει και θα πάρω με ένα ψαλιδάκι τις γύρω τρίχες, καθόλου κοντά στο δέρμα....αλλιως, στον κτηνίατρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:26 Η elvenstar: #5.280 27-11-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τιποτα μωρε..λιγο κουρεμμα μονο στο ποπουδακι...δεν νομιζω να χρειαστει και τα ποδαρακια...Αλλα οπως ειπε και η Ελενα με παρα μα παρα πολυ προσοχη. Click για ανάπτυξη... θέλουν κ τα μπουτακια Ζοριτσα οταν ειναι μικρα γεμίζουν το τρίχωμα μεχρι κατω αν δεν προσέξουν βέβαια αρχίζεις κ πλένεις το μωρο καθε φορα που το κάνει μαθαινει κ αυτο σιγα σιγα κ ειναι προσεκτικο για να αποφύγει το μπάνιο Αρχική Δημοσίευση από vaso: Θα βάλω τον φίλο μου να την απασχολήσει και θα πάρω με ένα ψαλιδάκι τις γύρω τρίχες, καθόλου κοντά στο δέρμα....αλλιως, στον κτηνίατρο... Click για ανάπτυξη... Για να εισαι σιγουρη να κανεις το κουρεμα οπως κανουν σε μας οι κωμμοτριες με τα δαχτυλα σου να πιανεις την τρίχα και να τις κουρεύεις μέχρι εκει που ειναι τα δάχτυλα για να εισαι σιγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 262 263 264 265 266 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 264 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 264 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: ναι ομως ελειπα και εγω λιγο που λες και εμενα αρεσε το αποτελεσμα και ειναι και αποδεκτο και απο τους κριτες σαν ρατσα αμα κινηγας πεντιγκρι(εμενα δεν με νοιαζει αυτο καθολου) Click για ανάπτυξη... Ναι καλά τα πέτνιγκρι περισσότερο είναι για να βεβαιωθεις για την γνησιότητα κ πιο πολύ ειναι για τους εκτροφείς κ αυτους που θέλουν να πάρουν μερος σε διαγωνισμούς. Εγω έχω κ από τα δύο χαρτια αλλά ποτέ δεν με χρησίμευσαν. Μόνο που είδα γονεις κ παππούδες τιποτα άλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:23 Η Μαρία Γάτσιου: #5.267 27-11-08 21:23 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ναι ομως ελειπα και εγω λιγο που λες και εμενα αρεσε το αποτελεσμα και ειναι και αποδεκτο και απο τους κριτες σαν ρατσα αμα κινηγας πεντιγκρι(εμενα δεν με νοιαζει αυτο καθολου) Click για ανάπτυξη... Καλά ναι και εγώ δεν κοίταξα pedigree πήγα στο σπίτι που τον είχαν με σκοπό να είμαι πολύ αυστηρή και να τους ταράξω στις ερωτήσεις και μετά με το που τον είδα δεν έβλεπα την ώρα να τον πάρω σπίτι να τον ζουλήξω με την ησυχία μουκαι φυσικά δεν πτοήθηκα που δεν είχε pedigree..απλά τώρα μάλλον δεν θα μπορέσω να τον ζευγαρώσω όταν έρθει η ώρα γιατί τυπικά τα γατάκια θα θεωρούνται ημίαιμα..νομίζω έτσι πάνε αυτά δεν τα ξέρω καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:28 Η zorica έγραψε: #5.268 27-11-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά ναι και εγώ δεν κοίταξα pedigree πήγα στο σπίτι που τον είχαν με σκοπό να είμαι πολύ αυστηρή και να τους ταράξω στις ερωτήσεις και μετά με το που τον είδα δεν έβλεπα την ώρα να τον πάρω σπίτι να τον ζουλήξω με την ησυχία μουκαι φυσικά δεν πτοήθηκα που δεν είχε pedigree..απλά τώρα μάλλον δεν θα μπορέσω να τον ζευγαρώσω όταν έρθει η ώρα γιατί τυπικά τα γατάκια θα θεωρούνται ημίαιμα..νομίζω έτσι πάνε αυτά δεν τα ξέρω καλά Click για ανάπτυξη... Ετσι πανε αυτα...εξαρταται τι θελεις να κανεις...εσυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:31 Η Μαρία Γάτσιου: #5.269 27-11-08 21:31 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ετσι πανε αυτα...εξαρταται τι θελεις να κανεις...εσυ! Click για ανάπτυξη... Εγώ θα ήθελα να τον ζευγαρώσω αλλά τώρα αφού δεν έχει pedigree λίγο δύσκολο μου φαίνεται να βρούμε νύφηΚρίμα θα είχαμε πολλά πολικά αρκουδάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:53 Η vaso έγραψε: #5.270 27-11-08 21:53 Καλησπέρα σε όλους!!! Θέλω την βοήθειά σας,γιατί ως 'συγκάτοικοι' (έτσι το λέω) περσικών ίσως το έχετε αντιμετωπίσει.. Η γατούλα μου (4 μηνών) τις τελευταίες μέρες, όποτε κάνει το 'χοντρό' της, κολλούν σκατάκια στις τρίχες της και σέρνεται στο πάτωμα για να τα ξεφορτωθεί.Εκτός από τη δυσοσμία, τη λυπάμαι πάρα πολύ και την πλένω τοπικά κάθε μέρα.... Σκέφτηκα να την κουρέψω λίγο στην περιοχή.... Τί να κάνω???????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:54 Η zorica έγραψε: #5.271 27-11-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Εγώ θα ήθελα να τον ζευγαρώσω αλλά τώρα αφού δεν έχει pedigree λίγο δύσκολο μου φαίνεται να βρούμε νύφηΚρίμα θα είχαμε πολλά πολικά αρκουδάκια... Click για ανάπτυξη... κριμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η vaso έγραψε: #5.272 27-11-08 22:03 Τη λυπάμαι πολυ.....αλλα΄πρέπει να κάνω κατι αμεσα για να μαστε κ οι δυο μας ευτυχισμέν ες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:16 Η zorica έγραψε: #5.273 27-11-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Καλησπέρα σε όλους!!! Θέλω την βοήθειά σας,γιατί ως 'συγκάτοικοι' (έτσι το λέω) περσικών ίσως το έχετε αντιμετωπίσει.. Η γατούλα μου (4 μηνών) τις τελευταίες μέρες, όποτε κάνει το 'χοντρό' της, κολλούν σκατάκια στις τρίχες της και σέρνεται στο πάτωμα για να τα ξεφορτωθεί.Εκτός από τη δυσοσμία, τη λυπάμαι πάρα πολύ και την πλένω τοπικά κάθε μέρα.... Σκέφτηκα να την κουρέψω λίγο στην περιοχή.... Τί να κάνω???????????????? Click για ανάπτυξη... Μου κρυφτηκε το μηνημα και δεν το ειδα...εγω αυτο θα εκανα (θα την κουρευα λιγο τοπικα...η θα αλλαζα τροφη.Τι τροφη της δινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:18 Η vaso έγραψε: #5.274 27-11-08 22:18 Royal Canin persian kitten 32.Νομίζω είναι από τις καλύτερες και την προτιμάει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:18 Η elvenstar: #5.275 27-11-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Καλησπέρα σε όλους!!! Θέλω την βοήθειά σας,γιατί ως 'συγκάτοικοι' (έτσι το λέω) περσικών ίσως το έχετε αντιμετωπίσει.. Η γατούλα μου (4 μηνών) τις τελευταίες μέρες, όποτε κάνει το 'χοντρό' της, κολλούν σκατάκια στις τρίχες της και σέρνεται στο πάτωμα για να τα ξεφορτωθεί.Εκτός από τη δυσοσμία, τη λυπάμαι πάρα πολύ και την πλένω τοπικά κάθε μέρα.... Σκέφτηκα να την κουρέψω λίγο στην περιοχή.... Τί να κάνω???????????????? Click για ανάπτυξη... Μάλλον επέιδη είναι μικρουλα κ δεν ξέρει το παθαινει αυτό ή γιατί η τουαλέτα της δεν ειναι αρκετά μεγάλη. Αν μπορεις να την κουρεψεις ενταξει ομως θέλει παρα μα παρα πολυ προσοχη το κουρεμα στα περσικα. Αν μπορεις να την πας στο γιατρο να το κάνει αυτός χωρις βεβαια ναρκωσει μονο τα πισω ποδαρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:20 Η vaso έγραψε: #5.276 27-11-08 22:20 Η λεκάνη είναι η μεγαλύτερη που βρήκα..αλλά πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι οι τρίχες της, γιατί μακραίνουν όλο και περισσότερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:23 Η zorica έγραψε: #5.277 27-11-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Η λεκάνη είναι η μεγαλύτερη που βρήκα..αλλά πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι οι τρίχες της, γιατί μακραίνουν όλο και περισσότερο... Click για ανάπτυξη... Τιποτα μωρε..λιγο κουρεμμα μονο στο ποπουδακι...δεν νομιζω να χρειαστει και τα ποδαρακια...Αλλα οπως ειπε και η Ελενα με παρα μα παρα πολυ προσοχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:23 Η elvenstar: #5.278 27-11-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Η λεκάνη είναι η μεγαλύτερη που βρήκα..αλλά πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι οι τρίχες της, γιατί μακραίνουν όλο και περισσότερο... Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι προβλημα αυτο μεχρι να μάθει να ελέγχει τον εαυτό της. Για το κουρεμα οπως σου ειπα ειναι επικύνδυνο γιατί δεν καταλαβαίνεις ποτε τελειωνει η τριχα κ ποτε αρχίζει το δερμα γι αυτό αν δεν έχεις μηχανή καλύτερα να την πας στο γιατρο για να μην την τραυματίσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:25 Η vaso έγραψε: #5.279 27-11-08 22:25 Θα βάλω τον φίλο μου να την απασχολήσει και θα πάρω με ένα ψαλιδάκι τις γύρω τρίχες, καθόλου κοντά στο δέρμα....αλλιως, στον κτηνίατρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:26 Η elvenstar: #5.280 27-11-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τιποτα μωρε..λιγο κουρεμμα μονο στο ποπουδακι...δεν νομιζω να χρειαστει και τα ποδαρακια...Αλλα οπως ειπε και η Ελενα με παρα μα παρα πολυ προσοχη. Click για ανάπτυξη... θέλουν κ τα μπουτακια Ζοριτσα οταν ειναι μικρα γεμίζουν το τρίχωμα μεχρι κατω αν δεν προσέξουν βέβαια αρχίζεις κ πλένεις το μωρο καθε φορα που το κάνει μαθαινει κ αυτο σιγα σιγα κ ειναι προσεκτικο για να αποφύγει το μπάνιο Αρχική Δημοσίευση από vaso: Θα βάλω τον φίλο μου να την απασχολήσει και θα πάρω με ένα ψαλιδάκι τις γύρω τρίχες, καθόλου κοντά στο δέρμα....αλλιως, στον κτηνίατρο... Click για ανάπτυξη... Για να εισαι σιγουρη να κανεις το κουρεμα οπως κανουν σε μας οι κωμμοτριες με τα δαχτυλα σου να πιανεις την τρίχα και να τις κουρεύεις μέχρι εκει που ειναι τα δάχτυλα για να εισαι σιγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 262 263 264 265 266 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 264 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 264 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: ναι ομως ελειπα και εγω λιγο που λες και εμενα αρεσε το αποτελεσμα και ειναι και αποδεκτο και απο τους κριτες σαν ρατσα αμα κινηγας πεντιγκρι(εμενα δεν με νοιαζει αυτο καθολου) Click για ανάπτυξη... Καλά ναι και εγώ δεν κοίταξα pedigree πήγα στο σπίτι που τον είχαν με σκοπό να είμαι πολύ αυστηρή και να τους ταράξω στις ερωτήσεις και μετά με το που τον είδα δεν έβλεπα την ώρα να τον πάρω σπίτι να τον ζουλήξω με την ησυχία μουκαι φυσικά δεν πτοήθηκα που δεν είχε pedigree..απλά τώρα μάλλον δεν θα μπορέσω να τον ζευγαρώσω όταν έρθει η ώρα γιατί τυπικά τα γατάκια θα θεωρούνται ημίαιμα..νομίζω έτσι πάνε αυτά δεν τα ξέρω καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:28 Η zorica έγραψε: #5.268 27-11-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά ναι και εγώ δεν κοίταξα pedigree πήγα στο σπίτι που τον είχαν με σκοπό να είμαι πολύ αυστηρή και να τους ταράξω στις ερωτήσεις και μετά με το που τον είδα δεν έβλεπα την ώρα να τον πάρω σπίτι να τον ζουλήξω με την ησυχία μουκαι φυσικά δεν πτοήθηκα που δεν είχε pedigree..απλά τώρα μάλλον δεν θα μπορέσω να τον ζευγαρώσω όταν έρθει η ώρα γιατί τυπικά τα γατάκια θα θεωρούνται ημίαιμα..νομίζω έτσι πάνε αυτά δεν τα ξέρω καλά Click για ανάπτυξη... Ετσι πανε αυτα...εξαρταται τι θελεις να κανεις...εσυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:31 Η Μαρία Γάτσιου: #5.269 27-11-08 21:31 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ετσι πανε αυτα...εξαρταται τι θελεις να κανεις...εσυ! Click για ανάπτυξη... Εγώ θα ήθελα να τον ζευγαρώσω αλλά τώρα αφού δεν έχει pedigree λίγο δύσκολο μου φαίνεται να βρούμε νύφηΚρίμα θα είχαμε πολλά πολικά αρκουδάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:53 Η vaso έγραψε: #5.270 27-11-08 21:53 Καλησπέρα σε όλους!!! Θέλω την βοήθειά σας,γιατί ως 'συγκάτοικοι' (έτσι το λέω) περσικών ίσως το έχετε αντιμετωπίσει.. Η γατούλα μου (4 μηνών) τις τελευταίες μέρες, όποτε κάνει το 'χοντρό' της, κολλούν σκατάκια στις τρίχες της και σέρνεται στο πάτωμα για να τα ξεφορτωθεί.Εκτός από τη δυσοσμία, τη λυπάμαι πάρα πολύ και την πλένω τοπικά κάθε μέρα.... Σκέφτηκα να την κουρέψω λίγο στην περιοχή.... Τί να κάνω???????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:54 Η zorica έγραψε: #5.271 27-11-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Εγώ θα ήθελα να τον ζευγαρώσω αλλά τώρα αφού δεν έχει pedigree λίγο δύσκολο μου φαίνεται να βρούμε νύφηΚρίμα θα είχαμε πολλά πολικά αρκουδάκια... Click για ανάπτυξη... κριμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η vaso έγραψε: #5.272 27-11-08 22:03 Τη λυπάμαι πολυ.....αλλα΄πρέπει να κάνω κατι αμεσα για να μαστε κ οι δυο μας ευτυχισμέν ες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:16 Η zorica έγραψε: #5.273 27-11-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Καλησπέρα σε όλους!!! Θέλω την βοήθειά σας,γιατί ως 'συγκάτοικοι' (έτσι το λέω) περσικών ίσως το έχετε αντιμετωπίσει.. Η γατούλα μου (4 μηνών) τις τελευταίες μέρες, όποτε κάνει το 'χοντρό' της, κολλούν σκατάκια στις τρίχες της και σέρνεται στο πάτωμα για να τα ξεφορτωθεί.Εκτός από τη δυσοσμία, τη λυπάμαι πάρα πολύ και την πλένω τοπικά κάθε μέρα.... Σκέφτηκα να την κουρέψω λίγο στην περιοχή.... Τί να κάνω???????????????? Click για ανάπτυξη... Μου κρυφτηκε το μηνημα και δεν το ειδα...εγω αυτο θα εκανα (θα την κουρευα λιγο τοπικα...η θα αλλαζα τροφη.Τι τροφη της δινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:18 Η vaso έγραψε: #5.274 27-11-08 22:18 Royal Canin persian kitten 32.Νομίζω είναι από τις καλύτερες και την προτιμάει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:18 Η elvenstar: #5.275 27-11-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Καλησπέρα σε όλους!!! Θέλω την βοήθειά σας,γιατί ως 'συγκάτοικοι' (έτσι το λέω) περσικών ίσως το έχετε αντιμετωπίσει.. Η γατούλα μου (4 μηνών) τις τελευταίες μέρες, όποτε κάνει το 'χοντρό' της, κολλούν σκατάκια στις τρίχες της και σέρνεται στο πάτωμα για να τα ξεφορτωθεί.Εκτός από τη δυσοσμία, τη λυπάμαι πάρα πολύ και την πλένω τοπικά κάθε μέρα.... Σκέφτηκα να την κουρέψω λίγο στην περιοχή.... Τί να κάνω???????????????? Click για ανάπτυξη... Μάλλον επέιδη είναι μικρουλα κ δεν ξέρει το παθαινει αυτό ή γιατί η τουαλέτα της δεν ειναι αρκετά μεγάλη. Αν μπορεις να την κουρεψεις ενταξει ομως θέλει παρα μα παρα πολυ προσοχη το κουρεμα στα περσικα. Αν μπορεις να την πας στο γιατρο να το κάνει αυτός χωρις βεβαια ναρκωσει μονο τα πισω ποδαρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:20 Η vaso έγραψε: #5.276 27-11-08 22:20 Η λεκάνη είναι η μεγαλύτερη που βρήκα..αλλά πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι οι τρίχες της, γιατί μακραίνουν όλο και περισσότερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:23 Η zorica έγραψε: #5.277 27-11-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Η λεκάνη είναι η μεγαλύτερη που βρήκα..αλλά πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι οι τρίχες της, γιατί μακραίνουν όλο και περισσότερο... Click για ανάπτυξη... Τιποτα μωρε..λιγο κουρεμμα μονο στο ποπουδακι...δεν νομιζω να χρειαστει και τα ποδαρακια...Αλλα οπως ειπε και η Ελενα με παρα μα παρα πολυ προσοχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:23 Η elvenstar: #5.278 27-11-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Η λεκάνη είναι η μεγαλύτερη που βρήκα..αλλά πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι οι τρίχες της, γιατί μακραίνουν όλο και περισσότερο... Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι προβλημα αυτο μεχρι να μάθει να ελέγχει τον εαυτό της. Για το κουρεμα οπως σου ειπα ειναι επικύνδυνο γιατί δεν καταλαβαίνεις ποτε τελειωνει η τριχα κ ποτε αρχίζει το δερμα γι αυτό αν δεν έχεις μηχανή καλύτερα να την πας στο γιατρο για να μην την τραυματίσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:25 Η vaso έγραψε: #5.279 27-11-08 22:25 Θα βάλω τον φίλο μου να την απασχολήσει και θα πάρω με ένα ψαλιδάκι τις γύρω τρίχες, καθόλου κοντά στο δέρμα....αλλιως, στον κτηνίατρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:26 Η elvenstar: #5.280 27-11-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τιποτα μωρε..λιγο κουρεμμα μονο στο ποπουδακι...δεν νομιζω να χρειαστει και τα ποδαρακια...Αλλα οπως ειπε και η Ελενα με παρα μα παρα πολυ προσοχη. Click για ανάπτυξη... θέλουν κ τα μπουτακια Ζοριτσα οταν ειναι μικρα γεμίζουν το τρίχωμα μεχρι κατω αν δεν προσέξουν βέβαια αρχίζεις κ πλένεις το μωρο καθε φορα που το κάνει μαθαινει κ αυτο σιγα σιγα κ ειναι προσεκτικο για να αποφύγει το μπάνιο Αρχική Δημοσίευση από vaso: Θα βάλω τον φίλο μου να την απασχολήσει και θα πάρω με ένα ψαλιδάκι τις γύρω τρίχες, καθόλου κοντά στο δέρμα....αλλιως, στον κτηνίατρο... Click για ανάπτυξη... Για να εισαι σιγουρη να κανεις το κουρεμα οπως κανουν σε μας οι κωμμοτριες με τα δαχτυλα σου να πιανεις την τρίχα και να τις κουρεύεις μέχρι εκει που ειναι τα δάχτυλα για να εισαι σιγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 262 263 264 265 266 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 264 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 264 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά ναι και εγώ δεν κοίταξα pedigree πήγα στο σπίτι που τον είχαν με σκοπό να είμαι πολύ αυστηρή και να τους ταράξω στις ερωτήσεις και μετά με το που τον είδα δεν έβλεπα την ώρα να τον πάρω σπίτι να τον ζουλήξω με την ησυχία μουκαι φυσικά δεν πτοήθηκα που δεν είχε pedigree..απλά τώρα μάλλον δεν θα μπορέσω να τον ζευγαρώσω όταν έρθει η ώρα γιατί τυπικά τα γατάκια θα θεωρούνται ημίαιμα..νομίζω έτσι πάνε αυτά δεν τα ξέρω καλά Click για ανάπτυξη... Ετσι πανε αυτα...εξαρταται τι θελεις να κανεις...εσυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:31 Η Μαρία Γάτσιου: #5.269 27-11-08 21:31 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ετσι πανε αυτα...εξαρταται τι θελεις να κανεις...εσυ! Click για ανάπτυξη... Εγώ θα ήθελα να τον ζευγαρώσω αλλά τώρα αφού δεν έχει pedigree λίγο δύσκολο μου φαίνεται να βρούμε νύφηΚρίμα θα είχαμε πολλά πολικά αρκουδάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:53 Η vaso έγραψε: #5.270 27-11-08 21:53 Καλησπέρα σε όλους!!! Θέλω την βοήθειά σας,γιατί ως 'συγκάτοικοι' (έτσι το λέω) περσικών ίσως το έχετε αντιμετωπίσει.. Η γατούλα μου (4 μηνών) τις τελευταίες μέρες, όποτε κάνει το 'χοντρό' της, κολλούν σκατάκια στις τρίχες της και σέρνεται στο πάτωμα για να τα ξεφορτωθεί.Εκτός από τη δυσοσμία, τη λυπάμαι πάρα πολύ και την πλένω τοπικά κάθε μέρα.... Σκέφτηκα να την κουρέψω λίγο στην περιοχή.... Τί να κάνω???????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:54 Η zorica έγραψε: #5.271 27-11-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Εγώ θα ήθελα να τον ζευγαρώσω αλλά τώρα αφού δεν έχει pedigree λίγο δύσκολο μου φαίνεται να βρούμε νύφηΚρίμα θα είχαμε πολλά πολικά αρκουδάκια... Click για ανάπτυξη... κριμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η vaso έγραψε: #5.272 27-11-08 22:03 Τη λυπάμαι πολυ.....αλλα΄πρέπει να κάνω κατι αμεσα για να μαστε κ οι δυο μας ευτυχισμέν ες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:16 Η zorica έγραψε: #5.273 27-11-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Καλησπέρα σε όλους!!! Θέλω την βοήθειά σας,γιατί ως 'συγκάτοικοι' (έτσι το λέω) περσικών ίσως το έχετε αντιμετωπίσει.. Η γατούλα μου (4 μηνών) τις τελευταίες μέρες, όποτε κάνει το 'χοντρό' της, κολλούν σκατάκια στις τρίχες της και σέρνεται στο πάτωμα για να τα ξεφορτωθεί.Εκτός από τη δυσοσμία, τη λυπάμαι πάρα πολύ και την πλένω τοπικά κάθε μέρα.... Σκέφτηκα να την κουρέψω λίγο στην περιοχή.... Τί να κάνω???????????????? Click για ανάπτυξη... Μου κρυφτηκε το μηνημα και δεν το ειδα...εγω αυτο θα εκανα (θα την κουρευα λιγο τοπικα...η θα αλλαζα τροφη.Τι τροφη της δινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:18 Η vaso έγραψε: #5.274 27-11-08 22:18 Royal Canin persian kitten 32.Νομίζω είναι από τις καλύτερες και την προτιμάει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:18 Η elvenstar: #5.275 27-11-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Καλησπέρα σε όλους!!! Θέλω την βοήθειά σας,γιατί ως 'συγκάτοικοι' (έτσι το λέω) περσικών ίσως το έχετε αντιμετωπίσει.. Η γατούλα μου (4 μηνών) τις τελευταίες μέρες, όποτε κάνει το 'χοντρό' της, κολλούν σκατάκια στις τρίχες της και σέρνεται στο πάτωμα για να τα ξεφορτωθεί.Εκτός από τη δυσοσμία, τη λυπάμαι πάρα πολύ και την πλένω τοπικά κάθε μέρα.... Σκέφτηκα να την κουρέψω λίγο στην περιοχή.... Τί να κάνω???????????????? Click για ανάπτυξη... Μάλλον επέιδη είναι μικρουλα κ δεν ξέρει το παθαινει αυτό ή γιατί η τουαλέτα της δεν ειναι αρκετά μεγάλη. Αν μπορεις να την κουρεψεις ενταξει ομως θέλει παρα μα παρα πολυ προσοχη το κουρεμα στα περσικα. Αν μπορεις να την πας στο γιατρο να το κάνει αυτός χωρις βεβαια ναρκωσει μονο τα πισω ποδαρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:20 Η vaso έγραψε: #5.276 27-11-08 22:20 Η λεκάνη είναι η μεγαλύτερη που βρήκα..αλλά πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι οι τρίχες της, γιατί μακραίνουν όλο και περισσότερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:23 Η zorica έγραψε: #5.277 27-11-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Η λεκάνη είναι η μεγαλύτερη που βρήκα..αλλά πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι οι τρίχες της, γιατί μακραίνουν όλο και περισσότερο... Click για ανάπτυξη... Τιποτα μωρε..λιγο κουρεμμα μονο στο ποπουδακι...δεν νομιζω να χρειαστει και τα ποδαρακια...Αλλα οπως ειπε και η Ελενα με παρα μα παρα πολυ προσοχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:23 Η elvenstar: #5.278 27-11-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Η λεκάνη είναι η μεγαλύτερη που βρήκα..αλλά πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι οι τρίχες της, γιατί μακραίνουν όλο και περισσότερο... Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι προβλημα αυτο μεχρι να μάθει να ελέγχει τον εαυτό της. Για το κουρεμα οπως σου ειπα ειναι επικύνδυνο γιατί δεν καταλαβαίνεις ποτε τελειωνει η τριχα κ ποτε αρχίζει το δερμα γι αυτό αν δεν έχεις μηχανή καλύτερα να την πας στο γιατρο για να μην την τραυματίσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:25 Η vaso έγραψε: #5.279 27-11-08 22:25 Θα βάλω τον φίλο μου να την απασχολήσει και θα πάρω με ένα ψαλιδάκι τις γύρω τρίχες, καθόλου κοντά στο δέρμα....αλλιως, στον κτηνίατρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:26 Η elvenstar: #5.280 27-11-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τιποτα μωρε..λιγο κουρεμμα μονο στο ποπουδακι...δεν νομιζω να χρειαστει και τα ποδαρακια...Αλλα οπως ειπε και η Ελενα με παρα μα παρα πολυ προσοχη. Click για ανάπτυξη... θέλουν κ τα μπουτακια Ζοριτσα οταν ειναι μικρα γεμίζουν το τρίχωμα μεχρι κατω αν δεν προσέξουν βέβαια αρχίζεις κ πλένεις το μωρο καθε φορα που το κάνει μαθαινει κ αυτο σιγα σιγα κ ειναι προσεκτικο για να αποφύγει το μπάνιο Αρχική Δημοσίευση από vaso: Θα βάλω τον φίλο μου να την απασχολήσει και θα πάρω με ένα ψαλιδάκι τις γύρω τρίχες, καθόλου κοντά στο δέρμα....αλλιως, στον κτηνίατρο... Click για ανάπτυξη... Για να εισαι σιγουρη να κανεις το κουρεμα οπως κανουν σε μας οι κωμμοτριες με τα δαχτυλα σου να πιανεις την τρίχα και να τις κουρεύεις μέχρι εκει που ειναι τα δάχτυλα για να εισαι σιγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 262 263 264 265 266 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 264 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 264 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ετσι πανε αυτα...εξαρταται τι θελεις να κανεις...εσυ! Click για ανάπτυξη... Εγώ θα ήθελα να τον ζευγαρώσω αλλά τώρα αφού δεν έχει pedigree λίγο δύσκολο μου φαίνεται να βρούμε νύφηΚρίμα θα είχαμε πολλά πολικά αρκουδάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:53 Η vaso έγραψε: #5.270 27-11-08 21:53 Καλησπέρα σε όλους!!! Θέλω την βοήθειά σας,γιατί ως 'συγκάτοικοι' (έτσι το λέω) περσικών ίσως το έχετε αντιμετωπίσει.. Η γατούλα μου (4 μηνών) τις τελευταίες μέρες, όποτε κάνει το 'χοντρό' της, κολλούν σκατάκια στις τρίχες της και σέρνεται στο πάτωμα για να τα ξεφορτωθεί.Εκτός από τη δυσοσμία, τη λυπάμαι πάρα πολύ και την πλένω τοπικά κάθε μέρα.... Σκέφτηκα να την κουρέψω λίγο στην περιοχή.... Τί να κάνω???????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:54 Η zorica έγραψε: #5.271 27-11-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Εγώ θα ήθελα να τον ζευγαρώσω αλλά τώρα αφού δεν έχει pedigree λίγο δύσκολο μου φαίνεται να βρούμε νύφηΚρίμα θα είχαμε πολλά πολικά αρκουδάκια... Click για ανάπτυξη... κριμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η vaso έγραψε: #5.272 27-11-08 22:03 Τη λυπάμαι πολυ.....αλλα΄πρέπει να κάνω κατι αμεσα για να μαστε κ οι δυο μας ευτυχισμέν ες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:16 Η zorica έγραψε: #5.273 27-11-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Καλησπέρα σε όλους!!! Θέλω την βοήθειά σας,γιατί ως 'συγκάτοικοι' (έτσι το λέω) περσικών ίσως το έχετε αντιμετωπίσει.. Η γατούλα μου (4 μηνών) τις τελευταίες μέρες, όποτε κάνει το 'χοντρό' της, κολλούν σκατάκια στις τρίχες της και σέρνεται στο πάτωμα για να τα ξεφορτωθεί.Εκτός από τη δυσοσμία, τη λυπάμαι πάρα πολύ και την πλένω τοπικά κάθε μέρα.... Σκέφτηκα να την κουρέψω λίγο στην περιοχή.... Τί να κάνω???????????????? Click για ανάπτυξη... Μου κρυφτηκε το μηνημα και δεν το ειδα...εγω αυτο θα εκανα (θα την κουρευα λιγο τοπικα...η θα αλλαζα τροφη.Τι τροφη της δινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:18 Η vaso έγραψε: #5.274 27-11-08 22:18 Royal Canin persian kitten 32.Νομίζω είναι από τις καλύτερες και την προτιμάει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:18 Η elvenstar: #5.275 27-11-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Καλησπέρα σε όλους!!! Θέλω την βοήθειά σας,γιατί ως 'συγκάτοικοι' (έτσι το λέω) περσικών ίσως το έχετε αντιμετωπίσει.. Η γατούλα μου (4 μηνών) τις τελευταίες μέρες, όποτε κάνει το 'χοντρό' της, κολλούν σκατάκια στις τρίχες της και σέρνεται στο πάτωμα για να τα ξεφορτωθεί.Εκτός από τη δυσοσμία, τη λυπάμαι πάρα πολύ και την πλένω τοπικά κάθε μέρα.... Σκέφτηκα να την κουρέψω λίγο στην περιοχή.... Τί να κάνω???????????????? Click για ανάπτυξη... Μάλλον επέιδη είναι μικρουλα κ δεν ξέρει το παθαινει αυτό ή γιατί η τουαλέτα της δεν ειναι αρκετά μεγάλη. Αν μπορεις να την κουρεψεις ενταξει ομως θέλει παρα μα παρα πολυ προσοχη το κουρεμα στα περσικα. Αν μπορεις να την πας στο γιατρο να το κάνει αυτός χωρις βεβαια ναρκωσει μονο τα πισω ποδαρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:20 Η vaso έγραψε: #5.276 27-11-08 22:20 Η λεκάνη είναι η μεγαλύτερη που βρήκα..αλλά πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι οι τρίχες της, γιατί μακραίνουν όλο και περισσότερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:23 Η zorica έγραψε: #5.277 27-11-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Η λεκάνη είναι η μεγαλύτερη που βρήκα..αλλά πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι οι τρίχες της, γιατί μακραίνουν όλο και περισσότερο... Click για ανάπτυξη... Τιποτα μωρε..λιγο κουρεμμα μονο στο ποπουδακι...δεν νομιζω να χρειαστει και τα ποδαρακια...Αλλα οπως ειπε και η Ελενα με παρα μα παρα πολυ προσοχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:23 Η elvenstar: #5.278 27-11-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Η λεκάνη είναι η μεγαλύτερη που βρήκα..αλλά πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι οι τρίχες της, γιατί μακραίνουν όλο και περισσότερο... Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι προβλημα αυτο μεχρι να μάθει να ελέγχει τον εαυτό της. Για το κουρεμα οπως σου ειπα ειναι επικύνδυνο γιατί δεν καταλαβαίνεις ποτε τελειωνει η τριχα κ ποτε αρχίζει το δερμα γι αυτό αν δεν έχεις μηχανή καλύτερα να την πας στο γιατρο για να μην την τραυματίσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:25 Η vaso έγραψε: #5.279 27-11-08 22:25 Θα βάλω τον φίλο μου να την απασχολήσει και θα πάρω με ένα ψαλιδάκι τις γύρω τρίχες, καθόλου κοντά στο δέρμα....αλλιως, στον κτηνίατρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:26 Η elvenstar: #5.280 27-11-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τιποτα μωρε..λιγο κουρεμμα μονο στο ποπουδακι...δεν νομιζω να χρειαστει και τα ποδαρακια...Αλλα οπως ειπε και η Ελενα με παρα μα παρα πολυ προσοχη. Click για ανάπτυξη... θέλουν κ τα μπουτακια Ζοριτσα οταν ειναι μικρα γεμίζουν το τρίχωμα μεχρι κατω αν δεν προσέξουν βέβαια αρχίζεις κ πλένεις το μωρο καθε φορα που το κάνει μαθαινει κ αυτο σιγα σιγα κ ειναι προσεκτικο για να αποφύγει το μπάνιο Αρχική Δημοσίευση από vaso: Θα βάλω τον φίλο μου να την απασχολήσει και θα πάρω με ένα ψαλιδάκι τις γύρω τρίχες, καθόλου κοντά στο δέρμα....αλλιως, στον κτηνίατρο... Click για ανάπτυξη... Για να εισαι σιγουρη να κανεις το κουρεμα οπως κανουν σε μας οι κωμμοτριες με τα δαχτυλα σου να πιανεις την τρίχα και να τις κουρεύεις μέχρι εκει που ειναι τα δάχτυλα για να εισαι σιγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 262 263 264 265 266 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 264 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 264 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα σε όλους!!! Θέλω την βοήθειά σας,γιατί ως 'συγκάτοικοι' (έτσι το λέω) περσικών ίσως το έχετε αντιμετωπίσει.. Η γατούλα μου (4 μηνών) τις τελευταίες μέρες, όποτε κάνει το 'χοντρό' της, κολλούν σκατάκια στις τρίχες της και σέρνεται στο πάτωμα για να τα ξεφορτωθεί.Εκτός από τη δυσοσμία, τη λυπάμαι πάρα πολύ και την πλένω τοπικά κάθε μέρα.... Σκέφτηκα να την κουρέψω λίγο στην περιοχή.... Τί να κάνω???????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:54 Η zorica έγραψε: #5.271 27-11-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Εγώ θα ήθελα να τον ζευγαρώσω αλλά τώρα αφού δεν έχει pedigree λίγο δύσκολο μου φαίνεται να βρούμε νύφηΚρίμα θα είχαμε πολλά πολικά αρκουδάκια... Click για ανάπτυξη... κριμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η vaso έγραψε: #5.272 27-11-08 22:03 Τη λυπάμαι πολυ.....αλλα΄πρέπει να κάνω κατι αμεσα για να μαστε κ οι δυο μας ευτυχισμέν ες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:16 Η zorica έγραψε: #5.273 27-11-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Καλησπέρα σε όλους!!! Θέλω την βοήθειά σας,γιατί ως 'συγκάτοικοι' (έτσι το λέω) περσικών ίσως το έχετε αντιμετωπίσει.. Η γατούλα μου (4 μηνών) τις τελευταίες μέρες, όποτε κάνει το 'χοντρό' της, κολλούν σκατάκια στις τρίχες της και σέρνεται στο πάτωμα για να τα ξεφορτωθεί.Εκτός από τη δυσοσμία, τη λυπάμαι πάρα πολύ και την πλένω τοπικά κάθε μέρα.... Σκέφτηκα να την κουρέψω λίγο στην περιοχή.... Τί να κάνω???????????????? Click για ανάπτυξη... Μου κρυφτηκε το μηνημα και δεν το ειδα...εγω αυτο θα εκανα (θα την κουρευα λιγο τοπικα...η θα αλλαζα τροφη.Τι τροφη της δινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:18 Η vaso έγραψε: #5.274 27-11-08 22:18 Royal Canin persian kitten 32.Νομίζω είναι από τις καλύτερες και την προτιμάει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:18 Η elvenstar: #5.275 27-11-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Καλησπέρα σε όλους!!! Θέλω την βοήθειά σας,γιατί ως 'συγκάτοικοι' (έτσι το λέω) περσικών ίσως το έχετε αντιμετωπίσει.. Η γατούλα μου (4 μηνών) τις τελευταίες μέρες, όποτε κάνει το 'χοντρό' της, κολλούν σκατάκια στις τρίχες της και σέρνεται στο πάτωμα για να τα ξεφορτωθεί.Εκτός από τη δυσοσμία, τη λυπάμαι πάρα πολύ και την πλένω τοπικά κάθε μέρα.... Σκέφτηκα να την κουρέψω λίγο στην περιοχή.... Τί να κάνω???????????????? Click για ανάπτυξη... Μάλλον επέιδη είναι μικρουλα κ δεν ξέρει το παθαινει αυτό ή γιατί η τουαλέτα της δεν ειναι αρκετά μεγάλη. Αν μπορεις να την κουρεψεις ενταξει ομως θέλει παρα μα παρα πολυ προσοχη το κουρεμα στα περσικα. Αν μπορεις να την πας στο γιατρο να το κάνει αυτός χωρις βεβαια ναρκωσει μονο τα πισω ποδαρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:20 Η vaso έγραψε: #5.276 27-11-08 22:20 Η λεκάνη είναι η μεγαλύτερη που βρήκα..αλλά πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι οι τρίχες της, γιατί μακραίνουν όλο και περισσότερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:23 Η zorica έγραψε: #5.277 27-11-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Η λεκάνη είναι η μεγαλύτερη που βρήκα..αλλά πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι οι τρίχες της, γιατί μακραίνουν όλο και περισσότερο... Click για ανάπτυξη... Τιποτα μωρε..λιγο κουρεμμα μονο στο ποπουδακι...δεν νομιζω να χρειαστει και τα ποδαρακια...Αλλα οπως ειπε και η Ελενα με παρα μα παρα πολυ προσοχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:23 Η elvenstar: #5.278 27-11-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Η λεκάνη είναι η μεγαλύτερη που βρήκα..αλλά πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι οι τρίχες της, γιατί μακραίνουν όλο και περισσότερο... Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι προβλημα αυτο μεχρι να μάθει να ελέγχει τον εαυτό της. Για το κουρεμα οπως σου ειπα ειναι επικύνδυνο γιατί δεν καταλαβαίνεις ποτε τελειωνει η τριχα κ ποτε αρχίζει το δερμα γι αυτό αν δεν έχεις μηχανή καλύτερα να την πας στο γιατρο για να μην την τραυματίσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:25 Η vaso έγραψε: #5.279 27-11-08 22:25 Θα βάλω τον φίλο μου να την απασχολήσει και θα πάρω με ένα ψαλιδάκι τις γύρω τρίχες, καθόλου κοντά στο δέρμα....αλλιως, στον κτηνίατρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:26 Η elvenstar: #5.280 27-11-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τιποτα μωρε..λιγο κουρεμμα μονο στο ποπουδακι...δεν νομιζω να χρειαστει και τα ποδαρακια...Αλλα οπως ειπε και η Ελενα με παρα μα παρα πολυ προσοχη. Click για ανάπτυξη... θέλουν κ τα μπουτακια Ζοριτσα οταν ειναι μικρα γεμίζουν το τρίχωμα μεχρι κατω αν δεν προσέξουν βέβαια αρχίζεις κ πλένεις το μωρο καθε φορα που το κάνει μαθαινει κ αυτο σιγα σιγα κ ειναι προσεκτικο για να αποφύγει το μπάνιο Αρχική Δημοσίευση από vaso: Θα βάλω τον φίλο μου να την απασχολήσει και θα πάρω με ένα ψαλιδάκι τις γύρω τρίχες, καθόλου κοντά στο δέρμα....αλλιως, στον κτηνίατρο... Click για ανάπτυξη... Για να εισαι σιγουρη να κανεις το κουρεμα οπως κανουν σε μας οι κωμμοτριες με τα δαχτυλα σου να πιανεις την τρίχα και να τις κουρεύεις μέχρι εκει που ειναι τα δάχτυλα για να εισαι σιγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 262 263 264 265 266 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 264 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 264 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Εγώ θα ήθελα να τον ζευγαρώσω αλλά τώρα αφού δεν έχει pedigree λίγο δύσκολο μου φαίνεται να βρούμε νύφηΚρίμα θα είχαμε πολλά πολικά αρκουδάκια... Click για ανάπτυξη... κριμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:03 Η vaso έγραψε: #5.272 27-11-08 22:03 Τη λυπάμαι πολυ.....αλλα΄πρέπει να κάνω κατι αμεσα για να μαστε κ οι δυο μας ευτυχισμέν ες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:16 Η zorica έγραψε: #5.273 27-11-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Καλησπέρα σε όλους!!! Θέλω την βοήθειά σας,γιατί ως 'συγκάτοικοι' (έτσι το λέω) περσικών ίσως το έχετε αντιμετωπίσει.. Η γατούλα μου (4 μηνών) τις τελευταίες μέρες, όποτε κάνει το 'χοντρό' της, κολλούν σκατάκια στις τρίχες της και σέρνεται στο πάτωμα για να τα ξεφορτωθεί.Εκτός από τη δυσοσμία, τη λυπάμαι πάρα πολύ και την πλένω τοπικά κάθε μέρα.... Σκέφτηκα να την κουρέψω λίγο στην περιοχή.... Τί να κάνω???????????????? Click για ανάπτυξη... Μου κρυφτηκε το μηνημα και δεν το ειδα...εγω αυτο θα εκανα (θα την κουρευα λιγο τοπικα...η θα αλλαζα τροφη.Τι τροφη της δινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:18 Η vaso έγραψε: #5.274 27-11-08 22:18 Royal Canin persian kitten 32.Νομίζω είναι από τις καλύτερες και την προτιμάει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:18 Η elvenstar: #5.275 27-11-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Καλησπέρα σε όλους!!! Θέλω την βοήθειά σας,γιατί ως 'συγκάτοικοι' (έτσι το λέω) περσικών ίσως το έχετε αντιμετωπίσει.. Η γατούλα μου (4 μηνών) τις τελευταίες μέρες, όποτε κάνει το 'χοντρό' της, κολλούν σκατάκια στις τρίχες της και σέρνεται στο πάτωμα για να τα ξεφορτωθεί.Εκτός από τη δυσοσμία, τη λυπάμαι πάρα πολύ και την πλένω τοπικά κάθε μέρα.... Σκέφτηκα να την κουρέψω λίγο στην περιοχή.... Τί να κάνω???????????????? Click για ανάπτυξη... Μάλλον επέιδη είναι μικρουλα κ δεν ξέρει το παθαινει αυτό ή γιατί η τουαλέτα της δεν ειναι αρκετά μεγάλη. Αν μπορεις να την κουρεψεις ενταξει ομως θέλει παρα μα παρα πολυ προσοχη το κουρεμα στα περσικα. Αν μπορεις να την πας στο γιατρο να το κάνει αυτός χωρις βεβαια ναρκωσει μονο τα πισω ποδαρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:20 Η vaso έγραψε: #5.276 27-11-08 22:20 Η λεκάνη είναι η μεγαλύτερη που βρήκα..αλλά πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι οι τρίχες της, γιατί μακραίνουν όλο και περισσότερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:23 Η zorica έγραψε: #5.277 27-11-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Η λεκάνη είναι η μεγαλύτερη που βρήκα..αλλά πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι οι τρίχες της, γιατί μακραίνουν όλο και περισσότερο... Click για ανάπτυξη... Τιποτα μωρε..λιγο κουρεμμα μονο στο ποπουδακι...δεν νομιζω να χρειαστει και τα ποδαρακια...Αλλα οπως ειπε και η Ελενα με παρα μα παρα πολυ προσοχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:23 Η elvenstar: #5.278 27-11-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Η λεκάνη είναι η μεγαλύτερη που βρήκα..αλλά πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι οι τρίχες της, γιατί μακραίνουν όλο και περισσότερο... Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι προβλημα αυτο μεχρι να μάθει να ελέγχει τον εαυτό της. Για το κουρεμα οπως σου ειπα ειναι επικύνδυνο γιατί δεν καταλαβαίνεις ποτε τελειωνει η τριχα κ ποτε αρχίζει το δερμα γι αυτό αν δεν έχεις μηχανή καλύτερα να την πας στο γιατρο για να μην την τραυματίσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:25 Η vaso έγραψε: #5.279 27-11-08 22:25 Θα βάλω τον φίλο μου να την απασχολήσει και θα πάρω με ένα ψαλιδάκι τις γύρω τρίχες, καθόλου κοντά στο δέρμα....αλλιως, στον κτηνίατρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:26 Η elvenstar: #5.280 27-11-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τιποτα μωρε..λιγο κουρεμμα μονο στο ποπουδακι...δεν νομιζω να χρειαστει και τα ποδαρακια...Αλλα οπως ειπε και η Ελενα με παρα μα παρα πολυ προσοχη. Click για ανάπτυξη... θέλουν κ τα μπουτακια Ζοριτσα οταν ειναι μικρα γεμίζουν το τρίχωμα μεχρι κατω αν δεν προσέξουν βέβαια αρχίζεις κ πλένεις το μωρο καθε φορα που το κάνει μαθαινει κ αυτο σιγα σιγα κ ειναι προσεκτικο για να αποφύγει το μπάνιο Αρχική Δημοσίευση από vaso: Θα βάλω τον φίλο μου να την απασχολήσει και θα πάρω με ένα ψαλιδάκι τις γύρω τρίχες, καθόλου κοντά στο δέρμα....αλλιως, στον κτηνίατρο... Click για ανάπτυξη... Για να εισαι σιγουρη να κανεις το κουρεμα οπως κανουν σε μας οι κωμμοτριες με τα δαχτυλα σου να πιανεις την τρίχα και να τις κουρεύεις μέχρι εκει που ειναι τα δάχτυλα για να εισαι σιγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 262 263 264 265 266 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 264 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 264 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τη λυπάμαι πολυ.....αλλα΄πρέπει να κάνω κατι αμεσα για να μαστε κ οι δυο μας ευτυχισμέν ες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:16 Η zorica έγραψε: #5.273 27-11-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Καλησπέρα σε όλους!!! Θέλω την βοήθειά σας,γιατί ως 'συγκάτοικοι' (έτσι το λέω) περσικών ίσως το έχετε αντιμετωπίσει.. Η γατούλα μου (4 μηνών) τις τελευταίες μέρες, όποτε κάνει το 'χοντρό' της, κολλούν σκατάκια στις τρίχες της και σέρνεται στο πάτωμα για να τα ξεφορτωθεί.Εκτός από τη δυσοσμία, τη λυπάμαι πάρα πολύ και την πλένω τοπικά κάθε μέρα.... Σκέφτηκα να την κουρέψω λίγο στην περιοχή.... Τί να κάνω???????????????? Click για ανάπτυξη... Μου κρυφτηκε το μηνημα και δεν το ειδα...εγω αυτο θα εκανα (θα την κουρευα λιγο τοπικα...η θα αλλαζα τροφη.Τι τροφη της δινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:18 Η vaso έγραψε: #5.274 27-11-08 22:18 Royal Canin persian kitten 32.Νομίζω είναι από τις καλύτερες και την προτιμάει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:18 Η elvenstar: #5.275 27-11-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Καλησπέρα σε όλους!!! Θέλω την βοήθειά σας,γιατί ως 'συγκάτοικοι' (έτσι το λέω) περσικών ίσως το έχετε αντιμετωπίσει.. Η γατούλα μου (4 μηνών) τις τελευταίες μέρες, όποτε κάνει το 'χοντρό' της, κολλούν σκατάκια στις τρίχες της και σέρνεται στο πάτωμα για να τα ξεφορτωθεί.Εκτός από τη δυσοσμία, τη λυπάμαι πάρα πολύ και την πλένω τοπικά κάθε μέρα.... Σκέφτηκα να την κουρέψω λίγο στην περιοχή.... Τί να κάνω???????????????? Click για ανάπτυξη... Μάλλον επέιδη είναι μικρουλα κ δεν ξέρει το παθαινει αυτό ή γιατί η τουαλέτα της δεν ειναι αρκετά μεγάλη. Αν μπορεις να την κουρεψεις ενταξει ομως θέλει παρα μα παρα πολυ προσοχη το κουρεμα στα περσικα. Αν μπορεις να την πας στο γιατρο να το κάνει αυτός χωρις βεβαια ναρκωσει μονο τα πισω ποδαρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:20 Η vaso έγραψε: #5.276 27-11-08 22:20 Η λεκάνη είναι η μεγαλύτερη που βρήκα..αλλά πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι οι τρίχες της, γιατί μακραίνουν όλο και περισσότερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:23 Η zorica έγραψε: #5.277 27-11-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Η λεκάνη είναι η μεγαλύτερη που βρήκα..αλλά πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι οι τρίχες της, γιατί μακραίνουν όλο και περισσότερο... Click για ανάπτυξη... Τιποτα μωρε..λιγο κουρεμμα μονο στο ποπουδακι...δεν νομιζω να χρειαστει και τα ποδαρακια...Αλλα οπως ειπε και η Ελενα με παρα μα παρα πολυ προσοχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:23 Η elvenstar: #5.278 27-11-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Η λεκάνη είναι η μεγαλύτερη που βρήκα..αλλά πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι οι τρίχες της, γιατί μακραίνουν όλο και περισσότερο... Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι προβλημα αυτο μεχρι να μάθει να ελέγχει τον εαυτό της. Για το κουρεμα οπως σου ειπα ειναι επικύνδυνο γιατί δεν καταλαβαίνεις ποτε τελειωνει η τριχα κ ποτε αρχίζει το δερμα γι αυτό αν δεν έχεις μηχανή καλύτερα να την πας στο γιατρο για να μην την τραυματίσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:25 Η vaso έγραψε: #5.279 27-11-08 22:25 Θα βάλω τον φίλο μου να την απασχολήσει και θα πάρω με ένα ψαλιδάκι τις γύρω τρίχες, καθόλου κοντά στο δέρμα....αλλιως, στον κτηνίατρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:26 Η elvenstar: #5.280 27-11-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τιποτα μωρε..λιγο κουρεμμα μονο στο ποπουδακι...δεν νομιζω να χρειαστει και τα ποδαρακια...Αλλα οπως ειπε και η Ελενα με παρα μα παρα πολυ προσοχη. Click για ανάπτυξη... θέλουν κ τα μπουτακια Ζοριτσα οταν ειναι μικρα γεμίζουν το τρίχωμα μεχρι κατω αν δεν προσέξουν βέβαια αρχίζεις κ πλένεις το μωρο καθε φορα που το κάνει μαθαινει κ αυτο σιγα σιγα κ ειναι προσεκτικο για να αποφύγει το μπάνιο Αρχική Δημοσίευση από vaso: Θα βάλω τον φίλο μου να την απασχολήσει και θα πάρω με ένα ψαλιδάκι τις γύρω τρίχες, καθόλου κοντά στο δέρμα....αλλιως, στον κτηνίατρο... Click για ανάπτυξη... Για να εισαι σιγουρη να κανεις το κουρεμα οπως κανουν σε μας οι κωμμοτριες με τα δαχτυλα σου να πιανεις την τρίχα και να τις κουρεύεις μέχρι εκει που ειναι τα δάχτυλα για να εισαι σιγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 262 263 264 265 266 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 264 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 264 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από vaso: Καλησπέρα σε όλους!!! Θέλω την βοήθειά σας,γιατί ως 'συγκάτοικοι' (έτσι το λέω) περσικών ίσως το έχετε αντιμετωπίσει.. Η γατούλα μου (4 μηνών) τις τελευταίες μέρες, όποτε κάνει το 'χοντρό' της, κολλούν σκατάκια στις τρίχες της και σέρνεται στο πάτωμα για να τα ξεφορτωθεί.Εκτός από τη δυσοσμία, τη λυπάμαι πάρα πολύ και την πλένω τοπικά κάθε μέρα.... Σκέφτηκα να την κουρέψω λίγο στην περιοχή.... Τί να κάνω???????????????? Click για ανάπτυξη... Μου κρυφτηκε το μηνημα και δεν το ειδα...εγω αυτο θα εκανα (θα την κουρευα λιγο τοπικα...η θα αλλαζα τροφη.Τι τροφη της δινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:18 Η vaso έγραψε: #5.274 27-11-08 22:18 Royal Canin persian kitten 32.Νομίζω είναι από τις καλύτερες και την προτιμάει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:18 Η elvenstar: #5.275 27-11-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Καλησπέρα σε όλους!!! Θέλω την βοήθειά σας,γιατί ως 'συγκάτοικοι' (έτσι το λέω) περσικών ίσως το έχετε αντιμετωπίσει.. Η γατούλα μου (4 μηνών) τις τελευταίες μέρες, όποτε κάνει το 'χοντρό' της, κολλούν σκατάκια στις τρίχες της και σέρνεται στο πάτωμα για να τα ξεφορτωθεί.Εκτός από τη δυσοσμία, τη λυπάμαι πάρα πολύ και την πλένω τοπικά κάθε μέρα.... Σκέφτηκα να την κουρέψω λίγο στην περιοχή.... Τί να κάνω???????????????? Click για ανάπτυξη... Μάλλον επέιδη είναι μικρουλα κ δεν ξέρει το παθαινει αυτό ή γιατί η τουαλέτα της δεν ειναι αρκετά μεγάλη. Αν μπορεις να την κουρεψεις ενταξει ομως θέλει παρα μα παρα πολυ προσοχη το κουρεμα στα περσικα. Αν μπορεις να την πας στο γιατρο να το κάνει αυτός χωρις βεβαια ναρκωσει μονο τα πισω ποδαρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:20 Η vaso έγραψε: #5.276 27-11-08 22:20 Η λεκάνη είναι η μεγαλύτερη που βρήκα..αλλά πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι οι τρίχες της, γιατί μακραίνουν όλο και περισσότερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:23 Η zorica έγραψε: #5.277 27-11-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Η λεκάνη είναι η μεγαλύτερη που βρήκα..αλλά πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι οι τρίχες της, γιατί μακραίνουν όλο και περισσότερο... Click για ανάπτυξη... Τιποτα μωρε..λιγο κουρεμμα μονο στο ποπουδακι...δεν νομιζω να χρειαστει και τα ποδαρακια...Αλλα οπως ειπε και η Ελενα με παρα μα παρα πολυ προσοχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:23 Η elvenstar: #5.278 27-11-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Η λεκάνη είναι η μεγαλύτερη που βρήκα..αλλά πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι οι τρίχες της, γιατί μακραίνουν όλο και περισσότερο... Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι προβλημα αυτο μεχρι να μάθει να ελέγχει τον εαυτό της. Για το κουρεμα οπως σου ειπα ειναι επικύνδυνο γιατί δεν καταλαβαίνεις ποτε τελειωνει η τριχα κ ποτε αρχίζει το δερμα γι αυτό αν δεν έχεις μηχανή καλύτερα να την πας στο γιατρο για να μην την τραυματίσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:25 Η vaso έγραψε: #5.279 27-11-08 22:25 Θα βάλω τον φίλο μου να την απασχολήσει και θα πάρω με ένα ψαλιδάκι τις γύρω τρίχες, καθόλου κοντά στο δέρμα....αλλιως, στον κτηνίατρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:26 Η elvenstar: #5.280 27-11-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τιποτα μωρε..λιγο κουρεμμα μονο στο ποπουδακι...δεν νομιζω να χρειαστει και τα ποδαρακια...Αλλα οπως ειπε και η Ελενα με παρα μα παρα πολυ προσοχη. Click για ανάπτυξη... θέλουν κ τα μπουτακια Ζοριτσα οταν ειναι μικρα γεμίζουν το τρίχωμα μεχρι κατω αν δεν προσέξουν βέβαια αρχίζεις κ πλένεις το μωρο καθε φορα που το κάνει μαθαινει κ αυτο σιγα σιγα κ ειναι προσεκτικο για να αποφύγει το μπάνιο Αρχική Δημοσίευση από vaso: Θα βάλω τον φίλο μου να την απασχολήσει και θα πάρω με ένα ψαλιδάκι τις γύρω τρίχες, καθόλου κοντά στο δέρμα....αλλιως, στον κτηνίατρο... Click για ανάπτυξη... Για να εισαι σιγουρη να κανεις το κουρεμα οπως κανουν σε μας οι κωμμοτριες με τα δαχτυλα σου να πιανεις την τρίχα και να τις κουρεύεις μέχρι εκει που ειναι τα δάχτυλα για να εισαι σιγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 262 263 264 265 266 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 264 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 264 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Royal Canin persian kitten 32.Νομίζω είναι από τις καλύτερες και την προτιμάει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:18 Η elvenstar: #5.275 27-11-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Καλησπέρα σε όλους!!! Θέλω την βοήθειά σας,γιατί ως 'συγκάτοικοι' (έτσι το λέω) περσικών ίσως το έχετε αντιμετωπίσει.. Η γατούλα μου (4 μηνών) τις τελευταίες μέρες, όποτε κάνει το 'χοντρό' της, κολλούν σκατάκια στις τρίχες της και σέρνεται στο πάτωμα για να τα ξεφορτωθεί.Εκτός από τη δυσοσμία, τη λυπάμαι πάρα πολύ και την πλένω τοπικά κάθε μέρα.... Σκέφτηκα να την κουρέψω λίγο στην περιοχή.... Τί να κάνω???????????????? Click για ανάπτυξη... Μάλλον επέιδη είναι μικρουλα κ δεν ξέρει το παθαινει αυτό ή γιατί η τουαλέτα της δεν ειναι αρκετά μεγάλη. Αν μπορεις να την κουρεψεις ενταξει ομως θέλει παρα μα παρα πολυ προσοχη το κουρεμα στα περσικα. Αν μπορεις να την πας στο γιατρο να το κάνει αυτός χωρις βεβαια ναρκωσει μονο τα πισω ποδαρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:20 Η vaso έγραψε: #5.276 27-11-08 22:20 Η λεκάνη είναι η μεγαλύτερη που βρήκα..αλλά πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι οι τρίχες της, γιατί μακραίνουν όλο και περισσότερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:23 Η zorica έγραψε: #5.277 27-11-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Η λεκάνη είναι η μεγαλύτερη που βρήκα..αλλά πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι οι τρίχες της, γιατί μακραίνουν όλο και περισσότερο... Click για ανάπτυξη... Τιποτα μωρε..λιγο κουρεμμα μονο στο ποπουδακι...δεν νομιζω να χρειαστει και τα ποδαρακια...Αλλα οπως ειπε και η Ελενα με παρα μα παρα πολυ προσοχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:23 Η elvenstar: #5.278 27-11-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Η λεκάνη είναι η μεγαλύτερη που βρήκα..αλλά πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι οι τρίχες της, γιατί μακραίνουν όλο και περισσότερο... Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι προβλημα αυτο μεχρι να μάθει να ελέγχει τον εαυτό της. Για το κουρεμα οπως σου ειπα ειναι επικύνδυνο γιατί δεν καταλαβαίνεις ποτε τελειωνει η τριχα κ ποτε αρχίζει το δερμα γι αυτό αν δεν έχεις μηχανή καλύτερα να την πας στο γιατρο για να μην την τραυματίσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:25 Η vaso έγραψε: #5.279 27-11-08 22:25 Θα βάλω τον φίλο μου να την απασχολήσει και θα πάρω με ένα ψαλιδάκι τις γύρω τρίχες, καθόλου κοντά στο δέρμα....αλλιως, στον κτηνίατρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:26 Η elvenstar: #5.280 27-11-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τιποτα μωρε..λιγο κουρεμμα μονο στο ποπουδακι...δεν νομιζω να χρειαστει και τα ποδαρακια...Αλλα οπως ειπε και η Ελενα με παρα μα παρα πολυ προσοχη. Click για ανάπτυξη... θέλουν κ τα μπουτακια Ζοριτσα οταν ειναι μικρα γεμίζουν το τρίχωμα μεχρι κατω αν δεν προσέξουν βέβαια αρχίζεις κ πλένεις το μωρο καθε φορα που το κάνει μαθαινει κ αυτο σιγα σιγα κ ειναι προσεκτικο για να αποφύγει το μπάνιο Αρχική Δημοσίευση από vaso: Θα βάλω τον φίλο μου να την απασχολήσει και θα πάρω με ένα ψαλιδάκι τις γύρω τρίχες, καθόλου κοντά στο δέρμα....αλλιως, στον κτηνίατρο... Click για ανάπτυξη... Για να εισαι σιγουρη να κανεις το κουρεμα οπως κανουν σε μας οι κωμμοτριες με τα δαχτυλα σου να πιανεις την τρίχα και να τις κουρεύεις μέχρι εκει που ειναι τα δάχτυλα για να εισαι σιγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 262 263 264 265 266 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 264 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 264 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από vaso: Καλησπέρα σε όλους!!! Θέλω την βοήθειά σας,γιατί ως 'συγκάτοικοι' (έτσι το λέω) περσικών ίσως το έχετε αντιμετωπίσει.. Η γατούλα μου (4 μηνών) τις τελευταίες μέρες, όποτε κάνει το 'χοντρό' της, κολλούν σκατάκια στις τρίχες της και σέρνεται στο πάτωμα για να τα ξεφορτωθεί.Εκτός από τη δυσοσμία, τη λυπάμαι πάρα πολύ και την πλένω τοπικά κάθε μέρα.... Σκέφτηκα να την κουρέψω λίγο στην περιοχή.... Τί να κάνω???????????????? Click για ανάπτυξη... Μάλλον επέιδη είναι μικρουλα κ δεν ξέρει το παθαινει αυτό ή γιατί η τουαλέτα της δεν ειναι αρκετά μεγάλη. Αν μπορεις να την κουρεψεις ενταξει ομως θέλει παρα μα παρα πολυ προσοχη το κουρεμα στα περσικα. Αν μπορεις να την πας στο γιατρο να το κάνει αυτός χωρις βεβαια ναρκωσει μονο τα πισω ποδαρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:20 Η vaso έγραψε: #5.276 27-11-08 22:20 Η λεκάνη είναι η μεγαλύτερη που βρήκα..αλλά πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι οι τρίχες της, γιατί μακραίνουν όλο και περισσότερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:23 Η zorica έγραψε: #5.277 27-11-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Η λεκάνη είναι η μεγαλύτερη που βρήκα..αλλά πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι οι τρίχες της, γιατί μακραίνουν όλο και περισσότερο... Click για ανάπτυξη... Τιποτα μωρε..λιγο κουρεμμα μονο στο ποπουδακι...δεν νομιζω να χρειαστει και τα ποδαρακια...Αλλα οπως ειπε και η Ελενα με παρα μα παρα πολυ προσοχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:23 Η elvenstar: #5.278 27-11-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Η λεκάνη είναι η μεγαλύτερη που βρήκα..αλλά πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι οι τρίχες της, γιατί μακραίνουν όλο και περισσότερο... Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι προβλημα αυτο μεχρι να μάθει να ελέγχει τον εαυτό της. Για το κουρεμα οπως σου ειπα ειναι επικύνδυνο γιατί δεν καταλαβαίνεις ποτε τελειωνει η τριχα κ ποτε αρχίζει το δερμα γι αυτό αν δεν έχεις μηχανή καλύτερα να την πας στο γιατρο για να μην την τραυματίσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:25 Η vaso έγραψε: #5.279 27-11-08 22:25 Θα βάλω τον φίλο μου να την απασχολήσει και θα πάρω με ένα ψαλιδάκι τις γύρω τρίχες, καθόλου κοντά στο δέρμα....αλλιως, στον κτηνίατρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:26 Η elvenstar: #5.280 27-11-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τιποτα μωρε..λιγο κουρεμμα μονο στο ποπουδακι...δεν νομιζω να χρειαστει και τα ποδαρακια...Αλλα οπως ειπε και η Ελενα με παρα μα παρα πολυ προσοχη. Click για ανάπτυξη... θέλουν κ τα μπουτακια Ζοριτσα οταν ειναι μικρα γεμίζουν το τρίχωμα μεχρι κατω αν δεν προσέξουν βέβαια αρχίζεις κ πλένεις το μωρο καθε φορα που το κάνει μαθαινει κ αυτο σιγα σιγα κ ειναι προσεκτικο για να αποφύγει το μπάνιο Αρχική Δημοσίευση από vaso: Θα βάλω τον φίλο μου να την απασχολήσει και θα πάρω με ένα ψαλιδάκι τις γύρω τρίχες, καθόλου κοντά στο δέρμα....αλλιως, στον κτηνίατρο... Click για ανάπτυξη... Για να εισαι σιγουρη να κανεις το κουρεμα οπως κανουν σε μας οι κωμμοτριες με τα δαχτυλα σου να πιανεις την τρίχα και να τις κουρεύεις μέχρι εκει που ειναι τα δάχτυλα για να εισαι σιγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 262 263 264 265 266 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 264 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 264 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η λεκάνη είναι η μεγαλύτερη που βρήκα..αλλά πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι οι τρίχες της, γιατί μακραίνουν όλο και περισσότερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:23 Η zorica έγραψε: #5.277 27-11-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Η λεκάνη είναι η μεγαλύτερη που βρήκα..αλλά πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι οι τρίχες της, γιατί μακραίνουν όλο και περισσότερο... Click για ανάπτυξη... Τιποτα μωρε..λιγο κουρεμμα μονο στο ποπουδακι...δεν νομιζω να χρειαστει και τα ποδαρακια...Αλλα οπως ειπε και η Ελενα με παρα μα παρα πολυ προσοχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:23 Η elvenstar: #5.278 27-11-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Η λεκάνη είναι η μεγαλύτερη που βρήκα..αλλά πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι οι τρίχες της, γιατί μακραίνουν όλο και περισσότερο... Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι προβλημα αυτο μεχρι να μάθει να ελέγχει τον εαυτό της. Για το κουρεμα οπως σου ειπα ειναι επικύνδυνο γιατί δεν καταλαβαίνεις ποτε τελειωνει η τριχα κ ποτε αρχίζει το δερμα γι αυτό αν δεν έχεις μηχανή καλύτερα να την πας στο γιατρο για να μην την τραυματίσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:25 Η vaso έγραψε: #5.279 27-11-08 22:25 Θα βάλω τον φίλο μου να την απασχολήσει και θα πάρω με ένα ψαλιδάκι τις γύρω τρίχες, καθόλου κοντά στο δέρμα....αλλιως, στον κτηνίατρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:26 Η elvenstar: #5.280 27-11-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τιποτα μωρε..λιγο κουρεμμα μονο στο ποπουδακι...δεν νομιζω να χρειαστει και τα ποδαρακια...Αλλα οπως ειπε και η Ελενα με παρα μα παρα πολυ προσοχη. Click για ανάπτυξη... θέλουν κ τα μπουτακια Ζοριτσα οταν ειναι μικρα γεμίζουν το τρίχωμα μεχρι κατω αν δεν προσέξουν βέβαια αρχίζεις κ πλένεις το μωρο καθε φορα που το κάνει μαθαινει κ αυτο σιγα σιγα κ ειναι προσεκτικο για να αποφύγει το μπάνιο Αρχική Δημοσίευση από vaso: Θα βάλω τον φίλο μου να την απασχολήσει και θα πάρω με ένα ψαλιδάκι τις γύρω τρίχες, καθόλου κοντά στο δέρμα....αλλιως, στον κτηνίατρο... Click για ανάπτυξη... Για να εισαι σιγουρη να κανεις το κουρεμα οπως κανουν σε μας οι κωμμοτριες με τα δαχτυλα σου να πιανεις την τρίχα και να τις κουρεύεις μέχρι εκει που ειναι τα δάχτυλα για να εισαι σιγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 262 263 264 265 266 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 264 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 264 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από vaso: Η λεκάνη είναι η μεγαλύτερη που βρήκα..αλλά πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι οι τρίχες της, γιατί μακραίνουν όλο και περισσότερο... Click για ανάπτυξη... Τιποτα μωρε..λιγο κουρεμμα μονο στο ποπουδακι...δεν νομιζω να χρειαστει και τα ποδαρακια...Αλλα οπως ειπε και η Ελενα με παρα μα παρα πολυ προσοχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:23 Η elvenstar: #5.278 27-11-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από vaso: Η λεκάνη είναι η μεγαλύτερη που βρήκα..αλλά πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι οι τρίχες της, γιατί μακραίνουν όλο και περισσότερο... Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι προβλημα αυτο μεχρι να μάθει να ελέγχει τον εαυτό της. Για το κουρεμα οπως σου ειπα ειναι επικύνδυνο γιατί δεν καταλαβαίνεις ποτε τελειωνει η τριχα κ ποτε αρχίζει το δερμα γι αυτό αν δεν έχεις μηχανή καλύτερα να την πας στο γιατρο για να μην την τραυματίσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:25 Η vaso έγραψε: #5.279 27-11-08 22:25 Θα βάλω τον φίλο μου να την απασχολήσει και θα πάρω με ένα ψαλιδάκι τις γύρω τρίχες, καθόλου κοντά στο δέρμα....αλλιως, στον κτηνίατρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:26 Η elvenstar: #5.280 27-11-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τιποτα μωρε..λιγο κουρεμμα μονο στο ποπουδακι...δεν νομιζω να χρειαστει και τα ποδαρακια...Αλλα οπως ειπε και η Ελενα με παρα μα παρα πολυ προσοχη. Click για ανάπτυξη... θέλουν κ τα μπουτακια Ζοριτσα οταν ειναι μικρα γεμίζουν το τρίχωμα μεχρι κατω αν δεν προσέξουν βέβαια αρχίζεις κ πλένεις το μωρο καθε φορα που το κάνει μαθαινει κ αυτο σιγα σιγα κ ειναι προσεκτικο για να αποφύγει το μπάνιο Αρχική Δημοσίευση από vaso: Θα βάλω τον φίλο μου να την απασχολήσει και θα πάρω με ένα ψαλιδάκι τις γύρω τρίχες, καθόλου κοντά στο δέρμα....αλλιως, στον κτηνίατρο... Click για ανάπτυξη... Για να εισαι σιγουρη να κανεις το κουρεμα οπως κανουν σε μας οι κωμμοτριες με τα δαχτυλα σου να πιανεις την τρίχα και να τις κουρεύεις μέχρι εκει που ειναι τα δάχτυλα για να εισαι σιγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 262 263 264 265 266 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 264 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 264 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από vaso: Η λεκάνη είναι η μεγαλύτερη που βρήκα..αλλά πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι οι τρίχες της, γιατί μακραίνουν όλο και περισσότερο... Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι προβλημα αυτο μεχρι να μάθει να ελέγχει τον εαυτό της. Για το κουρεμα οπως σου ειπα ειναι επικύνδυνο γιατί δεν καταλαβαίνεις ποτε τελειωνει η τριχα κ ποτε αρχίζει το δερμα γι αυτό αν δεν έχεις μηχανή καλύτερα να την πας στο γιατρο για να μην την τραυματίσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:25 Η vaso έγραψε: #5.279 27-11-08 22:25 Θα βάλω τον φίλο μου να την απασχολήσει και θα πάρω με ένα ψαλιδάκι τις γύρω τρίχες, καθόλου κοντά στο δέρμα....αλλιως, στον κτηνίατρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:26 Η elvenstar: #5.280 27-11-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τιποτα μωρε..λιγο κουρεμμα μονο στο ποπουδακι...δεν νομιζω να χρειαστει και τα ποδαρακια...Αλλα οπως ειπε και η Ελενα με παρα μα παρα πολυ προσοχη. Click για ανάπτυξη... θέλουν κ τα μπουτακια Ζοριτσα οταν ειναι μικρα γεμίζουν το τρίχωμα μεχρι κατω αν δεν προσέξουν βέβαια αρχίζεις κ πλένεις το μωρο καθε φορα που το κάνει μαθαινει κ αυτο σιγα σιγα κ ειναι προσεκτικο για να αποφύγει το μπάνιο Αρχική Δημοσίευση από vaso: Θα βάλω τον φίλο μου να την απασχολήσει και θα πάρω με ένα ψαλιδάκι τις γύρω τρίχες, καθόλου κοντά στο δέρμα....αλλιως, στον κτηνίατρο... Click για ανάπτυξη... Για να εισαι σιγουρη να κανεις το κουρεμα οπως κανουν σε μας οι κωμμοτριες με τα δαχτυλα σου να πιανεις την τρίχα και να τις κουρεύεις μέχρι εκει που ειναι τα δάχτυλα για να εισαι σιγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 262 263 264 265 266 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 264 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 264 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Θα βάλω τον φίλο μου να την απασχολήσει και θα πάρω με ένα ψαλιδάκι τις γύρω τρίχες, καθόλου κοντά στο δέρμα....αλλιως, στον κτηνίατρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:26 Η elvenstar: #5.280 27-11-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τιποτα μωρε..λιγο κουρεμμα μονο στο ποπουδακι...δεν νομιζω να χρειαστει και τα ποδαρακια...Αλλα οπως ειπε και η Ελενα με παρα μα παρα πολυ προσοχη. Click για ανάπτυξη... θέλουν κ τα μπουτακια Ζοριτσα οταν ειναι μικρα γεμίζουν το τρίχωμα μεχρι κατω αν δεν προσέξουν βέβαια αρχίζεις κ πλένεις το μωρο καθε φορα που το κάνει μαθαινει κ αυτο σιγα σιγα κ ειναι προσεκτικο για να αποφύγει το μπάνιο Αρχική Δημοσίευση από vaso: Θα βάλω τον φίλο μου να την απασχολήσει και θα πάρω με ένα ψαλιδάκι τις γύρω τρίχες, καθόλου κοντά στο δέρμα....αλλιως, στον κτηνίατρο... Click για ανάπτυξη... Για να εισαι σιγουρη να κανεις το κουρεμα οπως κανουν σε μας οι κωμμοτριες με τα δαχτυλα σου να πιανεις την τρίχα και να τις κουρεύεις μέχρι εκει που ειναι τα δάχτυλα για να εισαι σιγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τιποτα μωρε..λιγο κουρεμμα μονο στο ποπουδακι...δεν νομιζω να χρειαστει και τα ποδαρακια...Αλλα οπως ειπε και η Ελενα με παρα μα παρα πολυ προσοχη. Click για ανάπτυξη... θέλουν κ τα μπουτακια Ζοριτσα οταν ειναι μικρα γεμίζουν το τρίχωμα μεχρι κατω αν δεν προσέξουν βέβαια αρχίζεις κ πλένεις το μωρο καθε φορα που το κάνει μαθαινει κ αυτο σιγα σιγα κ ειναι προσεκτικο για να αποφύγει το μπάνιο Αρχική Δημοσίευση από vaso: Θα βάλω τον φίλο μου να την απασχολήσει και θα πάρω με ένα ψαλιδάκι τις γύρω τρίχες, καθόλου κοντά στο δέρμα....αλλιως, στον κτηνίατρο... Click για ανάπτυξη... Για να εισαι σιγουρη να κανεις το κουρεμα οπως κανουν σε μας οι κωμμοτριες με τα δαχτυλα σου να πιανεις την τρίχα και να τις κουρεύεις μέχρι εκει που ειναι τα δάχτυλα για να εισαι σιγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.