Περσίας maniacs

Τζα!!!

004.jpg

τζάαααααααααααααα!!!

003.jpg

σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσς!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χαιρετούμε το παράνομο τρίγωνο:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δειτε κι εναν κουκλο και πουρε γατο,τον οποιο εσεις ξερετε καλα αλλα εγω σημερα γνωρισα...Μα δεν ειναι αγγελος?
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Συνημμένα

• Περσης1.jpg
    Περσης1.jpg
    147,1 KB · Εμφανίσεις: 26
οχι και πουρέ. απλά είναι αρχοντικός....

Δειτε κι εναν κουκλο και πουρε γατο,τον οποιο εσεις ξερετε καλα αλλα εγω σημερα γνωρισα...Μα δεν ειναι αγγελος?
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια και ανταποδίδουμε. Τώρα βλέπαμε την στριγγλίτσα σας με τον Μανώλη και την καμαρώναμε με το σκουφάκι της το αγιοβασιλιάτικο.!!:D

οχι και πουρέ. απλά είναι αρχοντικός....
Σταυρούλα καλημέρα τι κάνετε καλή μου?
Ναι ναι αρχοντικός είναι ο κουκλίνος. Αλλά ήταν και αγγελος το μωράκι μου χθες. Σωστός κύριος απέναντι στους επισκέπτες!:D

Το Περσουλίνι!!!!
heart.gif
:inlove::inlove::kiss::kiss::kiss:
Αναστασία όλο πληθαίνουν οι θαυμαστές του Πέρση στο τέλος δε θα προλαβαίνεις να μας βάζεις φωτογραφίες:lol:

καλημεριζω ολα τα πλακουτσομουρικα κατσουλια.:P:P
κ εγω fun club του περση. θελω αυτογραφο :):):)

Μέχρι να έρθει ο σταρ να μας δώσει αυτόγραφο για όλους τους θαυμαστές του Πέρση ετοίμασα αυτό το χριστουγεννιάτικο βιντεάκι
[FONT=&quot]https://smilebox.com/playEmail/4e6a55334d7a51324e6e77784d5441344e5441324f413d3d0d0a&sb=1[/FONT]

πολυ ωραιο μπραβο σου!!! θα κανεις κ του δικου μου γατου ενα videoclip:lol::lol:
μετα απο αυτο το βιντεο θα του ανοιξω λογαριασμο στην τραπεζα για να μαζεψουμε λεφτα να κανει μια πλαστικη στη μυτη.
:lol::lol::lol::lol:

πολυ ωραιο μπραβο σου!!! θα κανεις κ του δικου μου γατου ενα videoclip:lol::lol:
μετα απο αυτο το βιντεο θα του ανοιξω λογαριασμο στην τραπεζα για να μαζεψουμε λεφτα να κανει μια πλαστικη στη μυτη.
:lol::lol::lol::lol:
Ναι αμέ ανέβασε μερικές φωτογραφίες κ να κάνουμε κ στον δικό σου ένα αλλα δεν χρειάζεται λογαριασμό έχω ένα πολύ καλό φίλο πλαστικό που θα μας την κάνει δωρεάν την ρινοπλαστική;)

Το Περσολίνι!!!!
heart.gif
:inlove::inlove::kiss::kiss::kiss:
Αναστασία όλο πληθαίνουν οι θαυμαστές του Πέρση στο τέλος δε θα προλαβαίνεις να μας βάζεις φωτογραφίες:lol:
Λές??? Να γίνει τοσο δημοφιλές το παιδί μου???? φαντάζομαι θα χαίρεσαι πολύ σαν νονά ενός σταρ! Αλλωστε είσαι κ περήφανη μαμά σταρ!! Ο Μπατουλίνος δεν πάει πίσω σε ομορφιά κι ευγένεια!!!:up:

:up:
Θα το έχετε μανδάμ:up:
Μέχρι να έρθει ο σταρ να μας δώσει αυτόγραφο για όλους τους θαυμαστές του Πέρση ετοίμασα αυτό το χριστουγεννιάτικο βιντεάκι
[FONT=&quot]https://smilebox.com/playEmail/4e6a55334d7a51324e6e77784d5441344e5441324f413d3d0d0a&sb=1[/FONT]
Ελενάκι σ΄ευχαριστώ τόσο πολύ για το υπέροχο βιντεάκι!! Κι ο Περσουλης σου στέλνει ένα γλυκό φιλάκι!:rolleyes:

Λές??? Να γίνει τοσο δημοφιλές το παιδί μου???? φαντάζομαι θα χαίρεσαι πολύ σαν νονά ενός σταρ! Αλλωστε είσαι κ περήφανη μαμά σταρ!! Ο Μπατουλίνος δεν πάει πίσω σε ομορφιά κι ευγένεια!!!:up:

Ελενάκι σ΄ευχαριστώ τόσο πολύ για το υπέροχο βιντεάκι!! Κι ο Περσουλης σου στέλνει ένα γλυκό φιλάκι!:rolleyes:
Δεν είμαι μόνο νονά είμαι κ η πρόεδρος του Fun club του Πέρση του ιππότη;)
Ευχαριστώ ευχαριστώ για το φιλάκι. Σας στέλνουμε κ εμείς τα δικά μας φιλάκια κ μια καινούρια φωτογραφία

Συνημμένα

• IMG033.jpg
    IMG033.jpg
    196,4 KB · Εμφανίσεις: 26
  • IMG025.jpg
    IMG025.jpg
    121,3 KB · Εμφανίσεις: 24
προεδρε του fun club με πηρε ο ψηνακης κ μου ειπε οτι ειναι ετοιμος να αναλαβει τον περση. εχει λεει πολλες δυνατοτητες, μεχρι και holywood μπορει να παει. εχει λαμψη απλα χρειαζεται καλο management
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
οταν γινει διασημος θα μας γνωριζει η θα το παιζει ντιβα:mad::mad:

Δεν είμαι μόνο νονά είμαι κ η πρόεδρος του Fun club του Πέρση του ιππότη;)
Ευχαριστώ ευχαριστώ για το φιλάκι. Σας στέλνουμε κ εμείς τα δικά μας φιλάκια κ μια καινούρια φωτογραφία
Πω,πω,πω....ομορφιεςςςςςς!!!;)

Πω,πω,πω....ομορφιεςςςςςς!!!;)
ευχαριστούμε πολύ, αλλά ούτε κ εσεις πάτε πίσω βλέπω;)

ευχαριστούμε πολύ, αλλά ούτε κ εσεις πάτε πίσω βλέπω;)
Ευχαριστουμε...βλεπω και νεο μαλλι να φουντωνει...τι αλλα νεα?Πως περασαμε τα Χριστουγεννα?Τι θα κανουμε για την Πρωτοχρονια?:hmm:

Ναι ναι έχουμε αρκετό μαλλί τώρα κ γίνεται σκοτωμός γιατί δεν θέλει χτένισμα κυρίως η δεσποινίδα αλλά αναγκαστικά πρέπει να μάθει. Ωραία τα περάσαμε τα χριστουγεννα μαζευτήκαμε πολλοί κ περάσαμε καλά, την πρωτοχρονιά θα κάνω ρεβεγιόν στο σπίτι ενος φίλου μου. Εσείς τι λέτε να κάνετε;

ΩΩωωωωωωωω η Καντυ Ελενα εχε γινει πραγματικα πανεμορφη ε;Πολυ πολυ ομορφο τριχωμα.
Καλα για τον Μαρκο στην υπογραφη τι να πω...ΘΕΟΣ!

Θαυμαστες του Περση,αφιερωμενες...
PC240025.jpg

PC240026.jpg

ΩΩωωωωωωωω η Καντυ Ελενα εχε γινει πραγματικα πανεμορφη ε;Πολυ πολυ ομορφο τριχωμα.
!
Ευχαριστούμεδεν το έχουμε ακόμα όλο το τρίχωμα αλλα τουλάχιστον αυτό που έχουμε είναι χωρίς κόμπους κ ελπίζω να παραμείνει έτσι παρ όλες τις μάχες:(
Θαυμαστες του Περση,αφιερωμενες...
PC240025.jpg

PC240026.jpg
Ζουζούνι μου!!!!!!!!! Περσούλης: "Η ωραία κοιμωμένη" :up::up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back