Περσίας maniacs

Θα συμφωνησω με τη Δωρα!
Δυο ενεργοι αρσενικοι που συμβιωνουν ειδικα παρουσια ενεργου θηλυκου ειναι προβλημα...Χαλαει η ισοπρροπια στη γατοκοινωνια τους...
Μου το τονισε και η γιατρος χθες...Ποτε μα ποτε μην του φερεις στο σπιτι αλλο αρσενικο...:/:

Μα και για αυτο εγω εχτες ελεγα:P
σιγουρα δεν ειναι λυση η στειρωση?:hmm:
εγω παντως θα το σκεφτομουν σοβαρα
μην πω οτι θα την εκανα τουλαχιστον σε εναν απο τους δυο
βεβαια εγω θα τα στειρωσω απο την αρχη;)
απλα λεω πως μηπως τελικα θα ηταν καλυτερα
εχουμε και θυματα πλεον:lol:
αμαχο πλυθησμο:lol:
πεφτουν κλωτσιες μπουνιες δαγκωνιες γρατζουνιες...:/::(:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδιά θέλω να σας πω ένα πολύ δυσάρεστο νέο γιατί κοντεύω να σκάσω. Ένας όμορφος μπλε γατουλης, αδεσποτάκι της γειτονιάς είναι πάρα πολύ άρρωστος κ δεν ξέρω αν θα ζήσει κ στεναχωριέμαι πάρα πολύ γιατι τον ειδαμε να μεγαλώνει από μωράκι. Μ εχουν πιάσει τα κλάμματα τώρα:( Τον έχω βάλει μέσα στο γκαραζ κ ειναι σε καταστολη. Τον πήγα στο γιατρό αλλά δεν ήταν εκει γιατί τα πρωινά διδάσκει στην Κτηνιατρική, κ ήταν ο βοηθός του. Και θα τον πάω πάλι το απόγευμα αλλά δεν πιστεύω να μπορέσει κάνει πολλά πραγματα ο γιατρός γιατί ειναι σε άθλια κατάσταση κ αρνητε κ την τροφή:cry::cry::cry::cry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδιά θέλω να σας πω ένα πολύ δυσάρεστο νέο γιατί κοντεύω να σκάσω. Ένας όμορφος μπλε γατουλης, αδεσποτάκι της γειτονιάς είναι πάρα πολύ άρρωστος κ δεν ξέρω αν θα ζήσει κ στεναχωριέμαι πάρα πολύ γιατι τον ειδαμε να μεγαλώνει από μωράκι. Μ εχουν πιάσει τα κλάμματα τώρα:( Τον έχω βάλει μέσα στο γκαραζ κ ειναι σε καταστολη. Τον πήγα στο γιατρό αλλά δεν ήταν εκει γιατί τα πρωινά διδάσκει στην Κτηνιατρική, κ ήταν ο βοηθός του. Και θα τον πάω πάλι το απόγευμα αλλά δεν πιστεύω να μπορέσει κάνει πολλά πραγματα ο γιατρός γιατί ειναι σε άθλια κατάσταση κ αρνητε κ την τροφή:cry::cry::cry::cry:
κρατα τον ζεστο...ουτε με τη συρρηγγα λιγο γαλα?

Μα καλα,τι επαθε ξαφνικα,:/:ειναι μεγαλο στην ηλικια?,ειναι χτυπημενο? τι? εφαγε καμια φολα το καημενακι.:(

Τι ακριβώς έχει βρε Έλενα.:(...είναι κάτι που βλέπεις?

Καλυτερα μην του δωσεις υγρο μην παθει καμια αναρροφηση.Ελενα μη στενοχωριεσαι,οι γατες και για ψυλλου πηδημα φαινονται του θανατά.Αντιδρα οταν ακουει θορυβο;Δωσε του μερικες σταγονες μελι.Γλυφεται;

Μα καλα,τι επαθε ξαφνικα,:/:ειναι μεγαλο στην ηλικια?,ειναι χτυπημενο? τι? εφαγε καμια φολα το καημενακι.:(
Οχι εινα 3.5 χρονων περίπου δεν ειναι φολα σίγουρα
Τι ακριβώς έχει βρε Έλενα.:(...είναι κάτι που βλέπεις?

Καλυτερα μην του δωσεις υγρο μην παθει καμια αναρροφηση.Ελενα μη στενοχωριεσαι,οι γατες και για ψυλλου πηδημα φαινονται του θανατά.Αντιδρα οταν ακουει θορυβο;Δωσε του μερικες σταγονες μελι.Γλυφεται;
τον πήγα ήδη στο γιατρο αλλα δεν ήταν ο ίδιος. Αυτο που μπορεσε να καταλάβει ειναι ότι έχει διάρροια κ φοβάται για τα νεφρά του ο Τζων μου είπε ότι μπορει να ειναι κ ΕΙΤΖ ή κ Λευχαιμία ή κ απλή γαστρεντερίτιδα αλλα το γατάκι μωρε ειναι σε άθλια κατάσταση μπορει να είναι κάτι απλό; Και να δεις Νικολεττα έχει το ίδιο χρώμα με τον Φιντελ ο καημενος:(
Δώρα καλά λες μέλι πάω να του δώσω αμέσως

Ναι μπορει να ειναι κατι απλο και να ειναι πολυ καταπονημενος,ολα φτιαχνουν,εδω με ειτζ και ζουν μια χαρα ποιοτικη ζωη.Αν μπορει να γλυψει,θα δεις που θα του κανει πολυ καλο το μελι.Ζεστη κονσερβουλα δεν θα τον κανει να γλυψει εστω και λιγη;

Κρατηστε μας μονο οποτε μπορειτε σε μια σχετικη ενημερωση με το γατακι:/:,ειδικα οταν θα εχετε νεα απο τον γιατρο,ελπιζω ολα να πανε καλα:),και να μην ειναικατι σημαντικο.;)

Ναι μπορει να ειναι κατι απλο και να ειναι πολυ καταπονημενος,ολα φτιαχνουν,εδω με ειτζ και ζουν μια χαρα ποιοτικη ζωη.Αν μπορει να γλυψει,θα δεις που θα του κανει πολυ καλο το μελι.Ζεστη κονσερβουλα δεν θα τον κανει να γλυψει εστω και λιγη;
καλυτερα οχι ζεστη, αλλοιωνονται τα συστατικα της...πολυ πολυ χλιαρη αν ειναι κρυα...

Οκ με την τροφη,που οπως λεει η Ελενα:redface: δεν ειναι μαλλον σε κατασταση να τραφει,μηπως ομως εχει αναγκη απο υγρα το μπεμπακι,μηπως να το δελεασει με λιγο χλιαρο γαλατακι με συριγγα,λεω εγω τωρα,μηπως?:hmm:

Οκ με την τροφη,που οπως λεει η Ελενα:redface: δεν ειναι μαλλον σε κατασταση να τραφει,μηπως ομως εχει αναγκη απο υγρα το μπεμπακι,μηπως να το δελεασει με λιγο χλιαρο γαλατακι με συριγγα,λεω εγω τωρα,μηπως?:hmm:
το ειπα κι εγω αλλα τα κοριτσια ειπαν οτι μπορει να παθει αναροφηση;)

Του έδωσα μέλι φαίνεται ότι το δεχτηκε γιατί ουτε το έβγαλε ούτε εβγαλε σάλια την τροφή δεν την δέχεται με τίποτα περα ότι δεν ανοίγει το στόμα μωλις μυρίσει τροφή μετα την βγάζει με σάλια θα του ξαναδώσω λιγο αργοτερα μελάκι πάλι

Κρατηστε μας μονο οποτε μπορειτε σε μια σχετικη ενημερωση με το γατακι:/:,ειδικα οταν θα εχετε νεα απο τον γιατρο,ελπιζω ολα να πανε καλα:),και να μην ειναικατι σημαντικο.;)
Ναι ναι μωλις επιστρεψω το απόγευμα από το γιατρό θα μαθετε τα πάντα

καλυτερα οχι ζεστη, αλλοιωνονται τα συστατικα της...πολυ πολυ χλιαρη αν ειναι κρυα...
Γιούλη μου δεν τρώει καθόλου τα βγάζει όλα του βαζω τροφη με σύριγγα κ την πετάει έξω.
Γάλα παιδιά δεν μπορω να δώσω γιατί έχει διάρροια θα του κάνει κακό

Του έδωσα μέλι φαίνεται ότι το δεχτηκε γιατί ουτε το έβγαλε ούτε εβγαλε σάλια την τροφή δεν την δέχεται με τίποτα περα ότι δεν ανοίγει το στόμα μωλις μυρίσει τροφή μετα την βγάζει με σάλια θα του ξαναδώσω λιγο αργοτερα μελάκι πάλι

Ναι ναι μωλις επιστρεψω το απόγευμα από το γιατρό θα μαθετε τα πάντα

Γιούλη μου δεν τρώει καθόλου τα βγάζει όλα του βαζω τροφη με σύριγγα κ την πετάει έξω.
Γάλα παιδιά δεν μπορω να δώσω γιατί έχει διάρροια θα του κάνει κακό
Πολυ καλα κανεις Ελενα...εννοουσα το ειδικο γαλα για τα μωρα γατακια...αλλα αστο...καλυτερα με λιγο μελακι...κι ο,τι σου πει ο γιατρος...

Πολυ καλα κανεις Ελενα...εννοουσα το ειδικο γαλα για τα μωρα γατακια...αλλα αστο...καλυτερα με λιγο μελακι...κι ο,τι σου πει ο γιατρος...
Ναι κ εγω γι αυτό ελεγα για το άλλο δεν το συζητάω, αλλα φοβάμαι μήπως κ αυτο προκαλέσει διάρροια. Τώρα του έδωσα Ιμοντιουμ κ θα του δώσω κ λίγο ρυζόνερο λετε να του κάνει κακό επειδή ειναι υγρό;

Ναι κ εγω γι αυτό ελεγα για το άλλο δεν το συζητάω, αλλα φοβάμαι μήπως κ αυτο προκαλέσει διάρροια. Τώρα του έδωσα Ιμοντιουμ κ θα του δώσω κ λίγο ρυζόνερο λετε να του κάνει κακό επειδή ειναι υγρό;
Μωρε δε νομιζω...να σου πω...τωρα που το σκεφτομαι...το μελι ειναι καρδαμωτικο αλλα και διαρροικο...ετσι δεν ειναι?:hmm:

Μωρε δε νομιζω...να σου πω...τωρα που το σκεφτομαι...το μελι ειναι καρδαμωτικο αλλα και διαρροικο...ετσι δεν ειναι?:hmm:
Ναι αλλα δε θα του δώσω κ πάρα πολύ ισα ισα για να μην πάθει υπογλυκαιμικό σοκ επειδή δεν τρώει. Τι να πω ξέρω κ εγω δεν αντέχω άλλο μαυτες τις αρρωστιες

Τώρα διάβασα για το γατάκι:(μακάρι να μην είναι κάτι σοβαρό και χάρη στη φροντίδα σου να γίνει καλά και να μας βάλεις φωτογραφίες του να τον καμαρώσουμε γερό και δυνατό...αν μοιάζει με τον Φιντέλ θα είναι πανέμορφος.

Ναι μωρε η ψυχούλα μου ακόμα κ τώρα που ειναι αρρωστος ειναι πανέμορφος κ σε κοιτάει με τα χάλκινα ματάκια του σα να ζητάει βοήθεια. Αστα κοντεύω να τρελαθώ. Μώλις γίινει καλά θα του κάνω ένα δικό του αλμπουν άλλωστε υποσχέθηκε κ η καλή νεράιδα των μπλεδόγατων Δώρα να προσπαθήσουμε να του βρούμε σπιτάκι. Μακάρι να μην έχει τίποτα μωρε ο καλούλης μου. δεν περνάει κ αυτή η ώρα να παμε στο γιατρό:(

Το μελι βοηθα παρα παρα πολυ,και μερικες σταγονες δε θα τον πειραξουν οσο αφορα τη διαρροια.
Ελενα ειπαμε,θα γινει καλα το μωρο και θα βρει το καλυτερο σπιτι,το εχω παρει προσωπικα το θεμα.Τι ωρα θα πατε στο γιατρο;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back