moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 15:22 Η moukelis έγραψε: #6.001 23-01-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλυτερα οχι ζεστη, αλλοιωνονται τα συστατικα της...πολυ πολυ χλιαρη αν ειναι κρυα... Click για ανάπτυξη... Ελεγα μηπως τον ελκυσει η μυρρωδια και φαει εστω και λιγακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 15:32 Η elvenstar: #6.002 23-01-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το μελι βοηθα παρα παρα πολυ,και μερικες σταγονες δε θα τον πειραξουν οσο αφορα τη διαρροια. Ελενα ειπαμε,θα γινει καλα το μωρο και θα βρει το καλυτερο σπιτι,το εχω παρει προσωπικα το θεμα.Τι ωρα θα πατε στο γιατρο; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελεγα μηπως τον ελκυσει η μυρρωδια και φαει εστω και λιγακι. Click για ανάπτυξη... Θα πάμε στις 6 τότε πάει ο γιατρός κ μου φαίνεται αιώνας. Λοιπόν του έδωσα μερικες σταγονίτσες μελι το έβαλα στο στοματακι κ του εδωσα κ λίγο ρυζόνερο κ σηκώθηκε κ έκατσε στα πίσω ποδαράκια του ενώ πρώτα δεν μπορούσε να στηριχτει ήταν συνέχεια ξαπλωμένος. Ισως όλα αυτα κ η τονοτική ένεση που του κάναμε να επέδρασαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 15:38 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.003 23-01-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα πάμε στις 6 τότε πάει ο γιατρός κ μου φαίνεται αιώνας. Λοιπόν του έδωσα μερικες σταγονίτσες μελι το έβαλα στο στοματακι κ του εδωσα κ λίγο ρυζόνερο κ σηκώθηκε κ έκατσε στα πίσω ποδαράκια του ενώ πρώτα δεν μπορούσε να στηριχτει ήταν συνέχεια ξαπλωμένος. Ισως όλα αυτα κ η τονοτική ένεση που του κάναμε να επέδρασαν Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι θαυμασιο πολυ χαρηκα ειναι μια πολυ καλη αρχη για να δουμε τι θα πει και ο γιατρος μαλλον ειναι και η θετικη ενεργεια που στειλαμε ολοι μαζι απο εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 15:41 Η moukelis έγραψε: #6.004 23-01-09 15:41 Μπραβο το αγορι μας!Ελενα μην τον αφηνεις να κανει βολτες,ξαπλωσε τον και χαϊδευε τον για να μην εξαντλειται.Αντε αντε θα αρχισω να σκεφτομαι ονοματα για μπλε γατο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 15:44 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.005 23-01-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπραβο το αγορι μας!Ελενα μην τον αφηνεις να κανει βολτες,ξαπλωσε τον και χαϊδευε τον για να μην εξαντλειται.Αντε αντε θα αρχισω να σκεφτομαι ονοματα για μπλε γατο! Click για ανάπτυξη... Εγω λεω να τον βαφτισουμε Λαζαρο που μας τρομαξε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 15:49 Η elvenstar: #6.006 23-01-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπραβο το αγορι μας!Ελενα μην τον αφηνεις να κανει βολτες,ξαπλωσε τον και χαϊδευε τον για να μην εξαντλειται.Αντε αντε θα αρχισω να σκεφτομαι ονοματα για μπλε γατο! Click για ανάπτυξη... Οχι όχι δεν τον αφήνω για τέτοια ειμαστε τώρα τον εχω κλείσει σε ένα καλαθάκι με τις κουβερτουλες του κ με τα όλα του κ κοιμάται τώρα πήρε κ το φάρμακο αντε να περάσει κ η ώρα Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αυτο ειναι θαυμασιο πολυ χαρηκα ειναι μια πολυ καλη αρχη για να δουμε τι θα πει και ο γιατρος μαλλον ειναι και η θετικη ενεργεια που στειλαμε ολοι μαζι απο εδω. Click για ανάπτυξη... μάλλον μάλλον αυτό θα είναι παιδιά να στέλνετε κύματα θετικής ενέργειας συνέχεια μέχρι να πάμε στο γιατρό να δούμε τι θα μας πει Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εγω λεω να τον βαφτισουμε Λαζαρο που μας τρομαξε Click για ανάπτυξη... Μωρε κ Κίτσο θα τον βαφτίσω αρκεί να γίνει καλά αυτός κ να μην έχει τίποτα σοβαρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 15:50 Η moukelis έγραψε: #6.007 23-01-09 15:50 Οοοοοχι θα εχει ενα μεγαλοπρεπο ονομα γιατι ειναι σιγουρα κουκλος και γυαλιστερος.Εχω ολοκληρη λιστα για μπλε,ηταν παντα το ονειρο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 15:53 Η elvenstar: #6.008 23-01-09 15:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οοοοοχι θα εχει ενα μεγαλοπρεπο ονομα γιατι ειναι σιγουρα κουκλος και γυαλιστερος.Εχω ολοκληρη λιστα για μπλε,ηταν παντα το ονειρο μου! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ναι μόλις γίνει καλά θα του διαλέξουμε 2 ωραία ονόματα για μπλε γυαλιστερούς γατουληδες (γαιτί έτσι έχουν οι αριστοκράτες 2 ονόματα) και θα μπουν σε ψηφοφορία. Ή αν θέλεις γίνεσαι εσύ η νονά του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 15:57 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.009 23-01-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι ναι μόλις γίνει καλά θα του διαλέξουμε 2 ωραία ονόματα για μπλε γυαλιστερούς γατουληδες (γαιτί έτσι έχουν οι αριστοκράτες 2 ονόματα) και θα μπουν σε ψηφοφορία. Ή αν θέλεις γίνεσαι εσύ η νονά του Click για ανάπτυξη... Ειμαι κι'εγω εδω αλλα αντε σας κανω την χαρη θα αποφασισουμε ονομα ολοι και επισης θα ειμαστε ολοι οι νονοι τουαυτο να γινει τελιεωσ καλα και ολα γινονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:00 Η moukelis έγραψε: #6.010 23-01-09 16:00 Ας γινει καλα το μωρο και θα σου πουμε ονοματα να διαλεξεις.Εχω ενα ανθρωπινο βαφτιστηρι που εχει γινει μια χαρα κοπελα,οποτε εχω καλες συστασεις.Σε αλλα γατονια εκτος απο τα δικα μου δεν εχω γινει νουνα,παντως ελπιζω να μην ισχυει αυτο που λενε οτι παιρνουν απο τη νονα.Βλεποντας το Σειριο ανησυχω για μενα κομματι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:03 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.011 23-01-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ας γινει καλα το μωρο και θα σου πουμε ονοματα να διαλεξεις.Εχω ενα ανθρωπινο βαφτιστηρι που εχει γινει μια χαρα κοπελα,οποτε εχω καλες συστασεις.Σε αλλα γατονια εκτος απο τα δικα μου δεν εχω γινει νουνα,παντως ελπιζω να μην ισχυει αυτο που λενε οτι παιρνουν απο τη νονα.Βλεποντας το Σειριο ανησυχω για μενα κομματι... Click για ανάπτυξη... Αααααααααχαχχαχαχαχααχα ελα μωρε,σιγα τι να πει και αυτος που βαφτισε τον Σνειπ τοτε αχαχααχχααχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:04 Η moukelis έγραψε: #6.012 23-01-09 16:04 Βασικα δε νομιζω να ειναι βαφτισμενος ο Σέβερους...Ελενα τι λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:06 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.013 23-01-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασικα δε νομιζω να ειναι βαφτισμενος ο Σέβερους...Ελενα τι λες; Click για ανάπτυξη... Μισο αιωνα+ αβαφτιστο ειναι μωρε? αχουτο κριμα κριμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:09 Η moukelis έγραψε: #6.014 23-01-09 16:09 Καλε εννοω βαπτισμενο με την τελετη,ετσι υποτιθεται οτι γινεσαι πνευματικος γονιος του παιδιου κι απο εκει βγαινει η πεποιθηση οτι μοιαζει ψυχικα στο νουνο.Παντως ο Σειριος ηταν να ονομαστει Μόιρα,που το ειχαμε διαλεξει μαζι με το Δημητρη,μετα που αλλαξε φυλο τον ονομασα ολομοναχη,οποτε εγω φερω την ευθυνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:17 Η elvenstar: #6.015 23-01-09 16:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε εννοω βαπτισμενο με την τελετη,ετσι υποτιθεται οτι γινεσαι πνευματικος γονιος του παιδιου κι απο εκει βγαινει η πεποιθηση οτι μοιαζει ψυχικα στο νουνο.Παντως ο Σειριος ηταν να ονομαστει Μόιρα,που το ειχαμε διαλεξει μαζι με το Δημητρη,μετα που αλλαξε φυλο τον ονομασα ολομοναχη,οποτε εγω φερω την ευθυνη! Click για ανάπτυξη... Μ' αρέσει το Severus Λοιπόν δώρα θυμασαι που σου έλεγα ότι εχουμε κ εμείς ενα μαφιόζο μπλε γατούλη στη γειτονιά; Αυτός ειναι μωρέ ο καημενούλης μου ήταν άγριος με τους άγριους γάτους κ τρυφερός με τις κυρίες (εκτος από μια αδελφή του που του κλέβει συνέχεια το φαγητό) κ με τα μωρά γατάκια μιλάμε για ιππότη γάτο. Εσείς για ποιον λετε ότι εναι αβάπτιστος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:20 Η moukelis έγραψε: #6.016 23-01-09 16:20 Αχ μωρε ο καλος μου...Ετσι ειναι οι μπλε,μαφιοζοι,μην κοιτας τον Φιντελινο που το παιζει λαπας,καλυψη ειναι,βιτρινα. Εμενα μ'αρεσουν πολυ τα Azzuro,Belarius,Orsino,Salazar... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:23 Η moukelis έγραψε: #6.017 23-01-09 16:23 Α,το βρηκα,αφου ειναι και γλυκουλης και θες να εχει δυο ονοματα σαν αριστοκρατης,να τον βγαλεις Zuccero Azzuro,μπλε ζαχαρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:56 Η elvenstar: #6.018 23-01-09 16:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ μωρε ο καλος μου...Ετσι ειναι οι μπλε,μαφιοζοι,μην κοιτας τον Φιντελινο που το παιζει λαπας,καλυψη ειναι,βιτρινα. Εμενα μ'αρεσουν πολυ τα Azzuro,Belarius,Orsino,Salazar... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,το βρηκα,αφου ειναι και γλυκουλης και θες να εχει δυο ονοματα σαν αριστοκρατης,να τον βγαλεις Zuccero Azzuro,μπλε ζαχαρη! Click για ανάπτυξη... θα προτιμήσω το Salazar για πρώτο όνομα το δεύτερο θα είναι ένα της επιλογής σου, θα βγάλω κ φωτογραφία κ θα κρίνεις εσύ ποιο του ταιριάζει. Μα κ ο φιντελ με της κυρίες ξηγίεται καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 17:18 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.019 23-01-09 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: θα προτιμήσω το Salazar για πρώτο όνομα το δεύτερο θα είναι ένα της επιλογής σου, θα βγάλω κ φωτογραφία κ θα κρίνεις εσύ ποιο του ταιριάζει. Μα κ ο φιντελ με της κυρίες ξηγίεται καλά Click για ανάπτυξη... Λιγο ελλειψα και εγιναν και τα βαφτισια καλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 17:21 Η elvenstar: #6.020 23-01-09 17:21 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Λιγο ελλειψα και εγιναν και τα βαφτισια καλε Click για ανάπτυξη... Εμ αφου εισαι όλο στα Κουνάκαι χάνεις τα υπόλοιπα γκαλά Σε δικαιολογώ όμως γιατί εχεις αγωνία για τον γιο, όμως δεν σε δικαιολογώ που δεν μας έβαλες ακόμα φωτογραφίες τις μικρούλας να την θαυμάσουμε. ΥΓ. Πλησιάζει η ώρα για το γιατρό κ νιώθω πολύ άγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 300 301 302 303 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 301 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 301 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλυτερα οχι ζεστη, αλλοιωνονται τα συστατικα της...πολυ πολυ χλιαρη αν ειναι κρυα... Click για ανάπτυξη... Ελεγα μηπως τον ελκυσει η μυρρωδια και φαει εστω και λιγακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 15:32 Η elvenstar: #6.002 23-01-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το μελι βοηθα παρα παρα πολυ,και μερικες σταγονες δε θα τον πειραξουν οσο αφορα τη διαρροια. Ελενα ειπαμε,θα γινει καλα το μωρο και θα βρει το καλυτερο σπιτι,το εχω παρει προσωπικα το θεμα.Τι ωρα θα πατε στο γιατρο; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελεγα μηπως τον ελκυσει η μυρρωδια και φαει εστω και λιγακι. Click για ανάπτυξη... Θα πάμε στις 6 τότε πάει ο γιατρός κ μου φαίνεται αιώνας. Λοιπόν του έδωσα μερικες σταγονίτσες μελι το έβαλα στο στοματακι κ του εδωσα κ λίγο ρυζόνερο κ σηκώθηκε κ έκατσε στα πίσω ποδαράκια του ενώ πρώτα δεν μπορούσε να στηριχτει ήταν συνέχεια ξαπλωμένος. Ισως όλα αυτα κ η τονοτική ένεση που του κάναμε να επέδρασαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 15:38 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.003 23-01-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα πάμε στις 6 τότε πάει ο γιατρός κ μου φαίνεται αιώνας. Λοιπόν του έδωσα μερικες σταγονίτσες μελι το έβαλα στο στοματακι κ του εδωσα κ λίγο ρυζόνερο κ σηκώθηκε κ έκατσε στα πίσω ποδαράκια του ενώ πρώτα δεν μπορούσε να στηριχτει ήταν συνέχεια ξαπλωμένος. Ισως όλα αυτα κ η τονοτική ένεση που του κάναμε να επέδρασαν Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι θαυμασιο πολυ χαρηκα ειναι μια πολυ καλη αρχη για να δουμε τι θα πει και ο γιατρος μαλλον ειναι και η θετικη ενεργεια που στειλαμε ολοι μαζι απο εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 15:41 Η moukelis έγραψε: #6.004 23-01-09 15:41 Μπραβο το αγορι μας!Ελενα μην τον αφηνεις να κανει βολτες,ξαπλωσε τον και χαϊδευε τον για να μην εξαντλειται.Αντε αντε θα αρχισω να σκεφτομαι ονοματα για μπλε γατο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 15:44 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.005 23-01-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπραβο το αγορι μας!Ελενα μην τον αφηνεις να κανει βολτες,ξαπλωσε τον και χαϊδευε τον για να μην εξαντλειται.Αντε αντε θα αρχισω να σκεφτομαι ονοματα για μπλε γατο! Click για ανάπτυξη... Εγω λεω να τον βαφτισουμε Λαζαρο που μας τρομαξε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 15:49 Η elvenstar: #6.006 23-01-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπραβο το αγορι μας!Ελενα μην τον αφηνεις να κανει βολτες,ξαπλωσε τον και χαϊδευε τον για να μην εξαντλειται.Αντε αντε θα αρχισω να σκεφτομαι ονοματα για μπλε γατο! Click για ανάπτυξη... Οχι όχι δεν τον αφήνω για τέτοια ειμαστε τώρα τον εχω κλείσει σε ένα καλαθάκι με τις κουβερτουλες του κ με τα όλα του κ κοιμάται τώρα πήρε κ το φάρμακο αντε να περάσει κ η ώρα Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αυτο ειναι θαυμασιο πολυ χαρηκα ειναι μια πολυ καλη αρχη για να δουμε τι θα πει και ο γιατρος μαλλον ειναι και η θετικη ενεργεια που στειλαμε ολοι μαζι απο εδω. Click για ανάπτυξη... μάλλον μάλλον αυτό θα είναι παιδιά να στέλνετε κύματα θετικής ενέργειας συνέχεια μέχρι να πάμε στο γιατρό να δούμε τι θα μας πει Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εγω λεω να τον βαφτισουμε Λαζαρο που μας τρομαξε Click για ανάπτυξη... Μωρε κ Κίτσο θα τον βαφτίσω αρκεί να γίνει καλά αυτός κ να μην έχει τίποτα σοβαρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 15:50 Η moukelis έγραψε: #6.007 23-01-09 15:50 Οοοοοχι θα εχει ενα μεγαλοπρεπο ονομα γιατι ειναι σιγουρα κουκλος και γυαλιστερος.Εχω ολοκληρη λιστα για μπλε,ηταν παντα το ονειρο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 15:53 Η elvenstar: #6.008 23-01-09 15:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οοοοοχι θα εχει ενα μεγαλοπρεπο ονομα γιατι ειναι σιγουρα κουκλος και γυαλιστερος.Εχω ολοκληρη λιστα για μπλε,ηταν παντα το ονειρο μου! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ναι μόλις γίνει καλά θα του διαλέξουμε 2 ωραία ονόματα για μπλε γυαλιστερούς γατουληδες (γαιτί έτσι έχουν οι αριστοκράτες 2 ονόματα) και θα μπουν σε ψηφοφορία. Ή αν θέλεις γίνεσαι εσύ η νονά του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 15:57 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.009 23-01-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι ναι μόλις γίνει καλά θα του διαλέξουμε 2 ωραία ονόματα για μπλε γυαλιστερούς γατουληδες (γαιτί έτσι έχουν οι αριστοκράτες 2 ονόματα) και θα μπουν σε ψηφοφορία. Ή αν θέλεις γίνεσαι εσύ η νονά του Click για ανάπτυξη... Ειμαι κι'εγω εδω αλλα αντε σας κανω την χαρη θα αποφασισουμε ονομα ολοι και επισης θα ειμαστε ολοι οι νονοι τουαυτο να γινει τελιεωσ καλα και ολα γινονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:00 Η moukelis έγραψε: #6.010 23-01-09 16:00 Ας γινει καλα το μωρο και θα σου πουμε ονοματα να διαλεξεις.Εχω ενα ανθρωπινο βαφτιστηρι που εχει γινει μια χαρα κοπελα,οποτε εχω καλες συστασεις.Σε αλλα γατονια εκτος απο τα δικα μου δεν εχω γινει νουνα,παντως ελπιζω να μην ισχυει αυτο που λενε οτι παιρνουν απο τη νονα.Βλεποντας το Σειριο ανησυχω για μενα κομματι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:03 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.011 23-01-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ας γινει καλα το μωρο και θα σου πουμε ονοματα να διαλεξεις.Εχω ενα ανθρωπινο βαφτιστηρι που εχει γινει μια χαρα κοπελα,οποτε εχω καλες συστασεις.Σε αλλα γατονια εκτος απο τα δικα μου δεν εχω γινει νουνα,παντως ελπιζω να μην ισχυει αυτο που λενε οτι παιρνουν απο τη νονα.Βλεποντας το Σειριο ανησυχω για μενα κομματι... Click για ανάπτυξη... Αααααααααχαχχαχαχαχααχα ελα μωρε,σιγα τι να πει και αυτος που βαφτισε τον Σνειπ τοτε αχαχααχχααχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:04 Η moukelis έγραψε: #6.012 23-01-09 16:04 Βασικα δε νομιζω να ειναι βαφτισμενος ο Σέβερους...Ελενα τι λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:06 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.013 23-01-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασικα δε νομιζω να ειναι βαφτισμενος ο Σέβερους...Ελενα τι λες; Click για ανάπτυξη... Μισο αιωνα+ αβαφτιστο ειναι μωρε? αχουτο κριμα κριμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:09 Η moukelis έγραψε: #6.014 23-01-09 16:09 Καλε εννοω βαπτισμενο με την τελετη,ετσι υποτιθεται οτι γινεσαι πνευματικος γονιος του παιδιου κι απο εκει βγαινει η πεποιθηση οτι μοιαζει ψυχικα στο νουνο.Παντως ο Σειριος ηταν να ονομαστει Μόιρα,που το ειχαμε διαλεξει μαζι με το Δημητρη,μετα που αλλαξε φυλο τον ονομασα ολομοναχη,οποτε εγω φερω την ευθυνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:17 Η elvenstar: #6.015 23-01-09 16:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε εννοω βαπτισμενο με την τελετη,ετσι υποτιθεται οτι γινεσαι πνευματικος γονιος του παιδιου κι απο εκει βγαινει η πεποιθηση οτι μοιαζει ψυχικα στο νουνο.Παντως ο Σειριος ηταν να ονομαστει Μόιρα,που το ειχαμε διαλεξει μαζι με το Δημητρη,μετα που αλλαξε φυλο τον ονομασα ολομοναχη,οποτε εγω φερω την ευθυνη! Click για ανάπτυξη... Μ' αρέσει το Severus Λοιπόν δώρα θυμασαι που σου έλεγα ότι εχουμε κ εμείς ενα μαφιόζο μπλε γατούλη στη γειτονιά; Αυτός ειναι μωρέ ο καημενούλης μου ήταν άγριος με τους άγριους γάτους κ τρυφερός με τις κυρίες (εκτος από μια αδελφή του που του κλέβει συνέχεια το φαγητό) κ με τα μωρά γατάκια μιλάμε για ιππότη γάτο. Εσείς για ποιον λετε ότι εναι αβάπτιστος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:20 Η moukelis έγραψε: #6.016 23-01-09 16:20 Αχ μωρε ο καλος μου...Ετσι ειναι οι μπλε,μαφιοζοι,μην κοιτας τον Φιντελινο που το παιζει λαπας,καλυψη ειναι,βιτρινα. Εμενα μ'αρεσουν πολυ τα Azzuro,Belarius,Orsino,Salazar... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:23 Η moukelis έγραψε: #6.017 23-01-09 16:23 Α,το βρηκα,αφου ειναι και γλυκουλης και θες να εχει δυο ονοματα σαν αριστοκρατης,να τον βγαλεις Zuccero Azzuro,μπλε ζαχαρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:56 Η elvenstar: #6.018 23-01-09 16:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ μωρε ο καλος μου...Ετσι ειναι οι μπλε,μαφιοζοι,μην κοιτας τον Φιντελινο που το παιζει λαπας,καλυψη ειναι,βιτρινα. Εμενα μ'αρεσουν πολυ τα Azzuro,Belarius,Orsino,Salazar... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,το βρηκα,αφου ειναι και γλυκουλης και θες να εχει δυο ονοματα σαν αριστοκρατης,να τον βγαλεις Zuccero Azzuro,μπλε ζαχαρη! Click για ανάπτυξη... θα προτιμήσω το Salazar για πρώτο όνομα το δεύτερο θα είναι ένα της επιλογής σου, θα βγάλω κ φωτογραφία κ θα κρίνεις εσύ ποιο του ταιριάζει. Μα κ ο φιντελ με της κυρίες ξηγίεται καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 17:18 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.019 23-01-09 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: θα προτιμήσω το Salazar για πρώτο όνομα το δεύτερο θα είναι ένα της επιλογής σου, θα βγάλω κ φωτογραφία κ θα κρίνεις εσύ ποιο του ταιριάζει. Μα κ ο φιντελ με της κυρίες ξηγίεται καλά Click για ανάπτυξη... Λιγο ελλειψα και εγιναν και τα βαφτισια καλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 17:21 Η elvenstar: #6.020 23-01-09 17:21 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Λιγο ελλειψα και εγιναν και τα βαφτισια καλε Click για ανάπτυξη... Εμ αφου εισαι όλο στα Κουνάκαι χάνεις τα υπόλοιπα γκαλά Σε δικαιολογώ όμως γιατί εχεις αγωνία για τον γιο, όμως δεν σε δικαιολογώ που δεν μας έβαλες ακόμα φωτογραφίες τις μικρούλας να την θαυμάσουμε. ΥΓ. Πλησιάζει η ώρα για το γιατρό κ νιώθω πολύ άγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 300 301 302 303 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 301 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 301 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το μελι βοηθα παρα παρα πολυ,και μερικες σταγονες δε θα τον πειραξουν οσο αφορα τη διαρροια. Ελενα ειπαμε,θα γινει καλα το μωρο και θα βρει το καλυτερο σπιτι,το εχω παρει προσωπικα το θεμα.Τι ωρα θα πατε στο γιατρο; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελεγα μηπως τον ελκυσει η μυρρωδια και φαει εστω και λιγακι. Click για ανάπτυξη... Θα πάμε στις 6 τότε πάει ο γιατρός κ μου φαίνεται αιώνας. Λοιπόν του έδωσα μερικες σταγονίτσες μελι το έβαλα στο στοματακι κ του εδωσα κ λίγο ρυζόνερο κ σηκώθηκε κ έκατσε στα πίσω ποδαράκια του ενώ πρώτα δεν μπορούσε να στηριχτει ήταν συνέχεια ξαπλωμένος. Ισως όλα αυτα κ η τονοτική ένεση που του κάναμε να επέδρασαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 15:38 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.003 23-01-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα πάμε στις 6 τότε πάει ο γιατρός κ μου φαίνεται αιώνας. Λοιπόν του έδωσα μερικες σταγονίτσες μελι το έβαλα στο στοματακι κ του εδωσα κ λίγο ρυζόνερο κ σηκώθηκε κ έκατσε στα πίσω ποδαράκια του ενώ πρώτα δεν μπορούσε να στηριχτει ήταν συνέχεια ξαπλωμένος. Ισως όλα αυτα κ η τονοτική ένεση που του κάναμε να επέδρασαν Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι θαυμασιο πολυ χαρηκα ειναι μια πολυ καλη αρχη για να δουμε τι θα πει και ο γιατρος μαλλον ειναι και η θετικη ενεργεια που στειλαμε ολοι μαζι απο εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 15:41 Η moukelis έγραψε: #6.004 23-01-09 15:41 Μπραβο το αγορι μας!Ελενα μην τον αφηνεις να κανει βολτες,ξαπλωσε τον και χαϊδευε τον για να μην εξαντλειται.Αντε αντε θα αρχισω να σκεφτομαι ονοματα για μπλε γατο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 15:44 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.005 23-01-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπραβο το αγορι μας!Ελενα μην τον αφηνεις να κανει βολτες,ξαπλωσε τον και χαϊδευε τον για να μην εξαντλειται.Αντε αντε θα αρχισω να σκεφτομαι ονοματα για μπλε γατο! Click για ανάπτυξη... Εγω λεω να τον βαφτισουμε Λαζαρο που μας τρομαξε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 15:49 Η elvenstar: #6.006 23-01-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπραβο το αγορι μας!Ελενα μην τον αφηνεις να κανει βολτες,ξαπλωσε τον και χαϊδευε τον για να μην εξαντλειται.Αντε αντε θα αρχισω να σκεφτομαι ονοματα για μπλε γατο! Click για ανάπτυξη... Οχι όχι δεν τον αφήνω για τέτοια ειμαστε τώρα τον εχω κλείσει σε ένα καλαθάκι με τις κουβερτουλες του κ με τα όλα του κ κοιμάται τώρα πήρε κ το φάρμακο αντε να περάσει κ η ώρα Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αυτο ειναι θαυμασιο πολυ χαρηκα ειναι μια πολυ καλη αρχη για να δουμε τι θα πει και ο γιατρος μαλλον ειναι και η θετικη ενεργεια που στειλαμε ολοι μαζι απο εδω. Click για ανάπτυξη... μάλλον μάλλον αυτό θα είναι παιδιά να στέλνετε κύματα θετικής ενέργειας συνέχεια μέχρι να πάμε στο γιατρό να δούμε τι θα μας πει Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εγω λεω να τον βαφτισουμε Λαζαρο που μας τρομαξε Click για ανάπτυξη... Μωρε κ Κίτσο θα τον βαφτίσω αρκεί να γίνει καλά αυτός κ να μην έχει τίποτα σοβαρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 15:50 Η moukelis έγραψε: #6.007 23-01-09 15:50 Οοοοοχι θα εχει ενα μεγαλοπρεπο ονομα γιατι ειναι σιγουρα κουκλος και γυαλιστερος.Εχω ολοκληρη λιστα για μπλε,ηταν παντα το ονειρο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 15:53 Η elvenstar: #6.008 23-01-09 15:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οοοοοχι θα εχει ενα μεγαλοπρεπο ονομα γιατι ειναι σιγουρα κουκλος και γυαλιστερος.Εχω ολοκληρη λιστα για μπλε,ηταν παντα το ονειρο μου! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ναι μόλις γίνει καλά θα του διαλέξουμε 2 ωραία ονόματα για μπλε γυαλιστερούς γατουληδες (γαιτί έτσι έχουν οι αριστοκράτες 2 ονόματα) και θα μπουν σε ψηφοφορία. Ή αν θέλεις γίνεσαι εσύ η νονά του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 15:57 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.009 23-01-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι ναι μόλις γίνει καλά θα του διαλέξουμε 2 ωραία ονόματα για μπλε γυαλιστερούς γατουληδες (γαιτί έτσι έχουν οι αριστοκράτες 2 ονόματα) και θα μπουν σε ψηφοφορία. Ή αν θέλεις γίνεσαι εσύ η νονά του Click για ανάπτυξη... Ειμαι κι'εγω εδω αλλα αντε σας κανω την χαρη θα αποφασισουμε ονομα ολοι και επισης θα ειμαστε ολοι οι νονοι τουαυτο να γινει τελιεωσ καλα και ολα γινονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:00 Η moukelis έγραψε: #6.010 23-01-09 16:00 Ας γινει καλα το μωρο και θα σου πουμε ονοματα να διαλεξεις.Εχω ενα ανθρωπινο βαφτιστηρι που εχει γινει μια χαρα κοπελα,οποτε εχω καλες συστασεις.Σε αλλα γατονια εκτος απο τα δικα μου δεν εχω γινει νουνα,παντως ελπιζω να μην ισχυει αυτο που λενε οτι παιρνουν απο τη νονα.Βλεποντας το Σειριο ανησυχω για μενα κομματι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:03 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.011 23-01-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ας γινει καλα το μωρο και θα σου πουμε ονοματα να διαλεξεις.Εχω ενα ανθρωπινο βαφτιστηρι που εχει γινει μια χαρα κοπελα,οποτε εχω καλες συστασεις.Σε αλλα γατονια εκτος απο τα δικα μου δεν εχω γινει νουνα,παντως ελπιζω να μην ισχυει αυτο που λενε οτι παιρνουν απο τη νονα.Βλεποντας το Σειριο ανησυχω για μενα κομματι... Click για ανάπτυξη... Αααααααααχαχχαχαχαχααχα ελα μωρε,σιγα τι να πει και αυτος που βαφτισε τον Σνειπ τοτε αχαχααχχααχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:04 Η moukelis έγραψε: #6.012 23-01-09 16:04 Βασικα δε νομιζω να ειναι βαφτισμενος ο Σέβερους...Ελενα τι λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:06 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.013 23-01-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασικα δε νομιζω να ειναι βαφτισμενος ο Σέβερους...Ελενα τι λες; Click για ανάπτυξη... Μισο αιωνα+ αβαφτιστο ειναι μωρε? αχουτο κριμα κριμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:09 Η moukelis έγραψε: #6.014 23-01-09 16:09 Καλε εννοω βαπτισμενο με την τελετη,ετσι υποτιθεται οτι γινεσαι πνευματικος γονιος του παιδιου κι απο εκει βγαινει η πεποιθηση οτι μοιαζει ψυχικα στο νουνο.Παντως ο Σειριος ηταν να ονομαστει Μόιρα,που το ειχαμε διαλεξει μαζι με το Δημητρη,μετα που αλλαξε φυλο τον ονομασα ολομοναχη,οποτε εγω φερω την ευθυνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:17 Η elvenstar: #6.015 23-01-09 16:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε εννοω βαπτισμενο με την τελετη,ετσι υποτιθεται οτι γινεσαι πνευματικος γονιος του παιδιου κι απο εκει βγαινει η πεποιθηση οτι μοιαζει ψυχικα στο νουνο.Παντως ο Σειριος ηταν να ονομαστει Μόιρα,που το ειχαμε διαλεξει μαζι με το Δημητρη,μετα που αλλαξε φυλο τον ονομασα ολομοναχη,οποτε εγω φερω την ευθυνη! Click για ανάπτυξη... Μ' αρέσει το Severus Λοιπόν δώρα θυμασαι που σου έλεγα ότι εχουμε κ εμείς ενα μαφιόζο μπλε γατούλη στη γειτονιά; Αυτός ειναι μωρέ ο καημενούλης μου ήταν άγριος με τους άγριους γάτους κ τρυφερός με τις κυρίες (εκτος από μια αδελφή του που του κλέβει συνέχεια το φαγητό) κ με τα μωρά γατάκια μιλάμε για ιππότη γάτο. Εσείς για ποιον λετε ότι εναι αβάπτιστος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:20 Η moukelis έγραψε: #6.016 23-01-09 16:20 Αχ μωρε ο καλος μου...Ετσι ειναι οι μπλε,μαφιοζοι,μην κοιτας τον Φιντελινο που το παιζει λαπας,καλυψη ειναι,βιτρινα. Εμενα μ'αρεσουν πολυ τα Azzuro,Belarius,Orsino,Salazar... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:23 Η moukelis έγραψε: #6.017 23-01-09 16:23 Α,το βρηκα,αφου ειναι και γλυκουλης και θες να εχει δυο ονοματα σαν αριστοκρατης,να τον βγαλεις Zuccero Azzuro,μπλε ζαχαρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:56 Η elvenstar: #6.018 23-01-09 16:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ μωρε ο καλος μου...Ετσι ειναι οι μπλε,μαφιοζοι,μην κοιτας τον Φιντελινο που το παιζει λαπας,καλυψη ειναι,βιτρινα. Εμενα μ'αρεσουν πολυ τα Azzuro,Belarius,Orsino,Salazar... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,το βρηκα,αφου ειναι και γλυκουλης και θες να εχει δυο ονοματα σαν αριστοκρατης,να τον βγαλεις Zuccero Azzuro,μπλε ζαχαρη! Click για ανάπτυξη... θα προτιμήσω το Salazar για πρώτο όνομα το δεύτερο θα είναι ένα της επιλογής σου, θα βγάλω κ φωτογραφία κ θα κρίνεις εσύ ποιο του ταιριάζει. Μα κ ο φιντελ με της κυρίες ξηγίεται καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 17:18 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.019 23-01-09 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: θα προτιμήσω το Salazar για πρώτο όνομα το δεύτερο θα είναι ένα της επιλογής σου, θα βγάλω κ φωτογραφία κ θα κρίνεις εσύ ποιο του ταιριάζει. Μα κ ο φιντελ με της κυρίες ξηγίεται καλά Click για ανάπτυξη... Λιγο ελλειψα και εγιναν και τα βαφτισια καλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 17:21 Η elvenstar: #6.020 23-01-09 17:21 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Λιγο ελλειψα και εγιναν και τα βαφτισια καλε Click για ανάπτυξη... Εμ αφου εισαι όλο στα Κουνάκαι χάνεις τα υπόλοιπα γκαλά Σε δικαιολογώ όμως γιατί εχεις αγωνία για τον γιο, όμως δεν σε δικαιολογώ που δεν μας έβαλες ακόμα φωτογραφίες τις μικρούλας να την θαυμάσουμε. ΥΓ. Πλησιάζει η ώρα για το γιατρό κ νιώθω πολύ άγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 300 301 302 303 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 301 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 301 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα πάμε στις 6 τότε πάει ο γιατρός κ μου φαίνεται αιώνας. Λοιπόν του έδωσα μερικες σταγονίτσες μελι το έβαλα στο στοματακι κ του εδωσα κ λίγο ρυζόνερο κ σηκώθηκε κ έκατσε στα πίσω ποδαράκια του ενώ πρώτα δεν μπορούσε να στηριχτει ήταν συνέχεια ξαπλωμένος. Ισως όλα αυτα κ η τονοτική ένεση που του κάναμε να επέδρασαν Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι θαυμασιο πολυ χαρηκα ειναι μια πολυ καλη αρχη για να δουμε τι θα πει και ο γιατρος μαλλον ειναι και η θετικη ενεργεια που στειλαμε ολοι μαζι απο εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 15:41 Η moukelis έγραψε: #6.004 23-01-09 15:41 Μπραβο το αγορι μας!Ελενα μην τον αφηνεις να κανει βολτες,ξαπλωσε τον και χαϊδευε τον για να μην εξαντλειται.Αντε αντε θα αρχισω να σκεφτομαι ονοματα για μπλε γατο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 15:44 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.005 23-01-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπραβο το αγορι μας!Ελενα μην τον αφηνεις να κανει βολτες,ξαπλωσε τον και χαϊδευε τον για να μην εξαντλειται.Αντε αντε θα αρχισω να σκεφτομαι ονοματα για μπλε γατο! Click για ανάπτυξη... Εγω λεω να τον βαφτισουμε Λαζαρο που μας τρομαξε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 15:49 Η elvenstar: #6.006 23-01-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπραβο το αγορι μας!Ελενα μην τον αφηνεις να κανει βολτες,ξαπλωσε τον και χαϊδευε τον για να μην εξαντλειται.Αντε αντε θα αρχισω να σκεφτομαι ονοματα για μπλε γατο! Click για ανάπτυξη... Οχι όχι δεν τον αφήνω για τέτοια ειμαστε τώρα τον εχω κλείσει σε ένα καλαθάκι με τις κουβερτουλες του κ με τα όλα του κ κοιμάται τώρα πήρε κ το φάρμακο αντε να περάσει κ η ώρα Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αυτο ειναι θαυμασιο πολυ χαρηκα ειναι μια πολυ καλη αρχη για να δουμε τι θα πει και ο γιατρος μαλλον ειναι και η θετικη ενεργεια που στειλαμε ολοι μαζι απο εδω. Click για ανάπτυξη... μάλλον μάλλον αυτό θα είναι παιδιά να στέλνετε κύματα θετικής ενέργειας συνέχεια μέχρι να πάμε στο γιατρό να δούμε τι θα μας πει Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εγω λεω να τον βαφτισουμε Λαζαρο που μας τρομαξε Click για ανάπτυξη... Μωρε κ Κίτσο θα τον βαφτίσω αρκεί να γίνει καλά αυτός κ να μην έχει τίποτα σοβαρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 15:50 Η moukelis έγραψε: #6.007 23-01-09 15:50 Οοοοοχι θα εχει ενα μεγαλοπρεπο ονομα γιατι ειναι σιγουρα κουκλος και γυαλιστερος.Εχω ολοκληρη λιστα για μπλε,ηταν παντα το ονειρο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 15:53 Η elvenstar: #6.008 23-01-09 15:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οοοοοχι θα εχει ενα μεγαλοπρεπο ονομα γιατι ειναι σιγουρα κουκλος και γυαλιστερος.Εχω ολοκληρη λιστα για μπλε,ηταν παντα το ονειρο μου! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ναι μόλις γίνει καλά θα του διαλέξουμε 2 ωραία ονόματα για μπλε γυαλιστερούς γατουληδες (γαιτί έτσι έχουν οι αριστοκράτες 2 ονόματα) και θα μπουν σε ψηφοφορία. Ή αν θέλεις γίνεσαι εσύ η νονά του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 15:57 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.009 23-01-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι ναι μόλις γίνει καλά θα του διαλέξουμε 2 ωραία ονόματα για μπλε γυαλιστερούς γατουληδες (γαιτί έτσι έχουν οι αριστοκράτες 2 ονόματα) και θα μπουν σε ψηφοφορία. Ή αν θέλεις γίνεσαι εσύ η νονά του Click για ανάπτυξη... Ειμαι κι'εγω εδω αλλα αντε σας κανω την χαρη θα αποφασισουμε ονομα ολοι και επισης θα ειμαστε ολοι οι νονοι τουαυτο να γινει τελιεωσ καλα και ολα γινονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:00 Η moukelis έγραψε: #6.010 23-01-09 16:00 Ας γινει καλα το μωρο και θα σου πουμε ονοματα να διαλεξεις.Εχω ενα ανθρωπινο βαφτιστηρι που εχει γινει μια χαρα κοπελα,οποτε εχω καλες συστασεις.Σε αλλα γατονια εκτος απο τα δικα μου δεν εχω γινει νουνα,παντως ελπιζω να μην ισχυει αυτο που λενε οτι παιρνουν απο τη νονα.Βλεποντας το Σειριο ανησυχω για μενα κομματι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:03 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.011 23-01-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ας γινει καλα το μωρο και θα σου πουμε ονοματα να διαλεξεις.Εχω ενα ανθρωπινο βαφτιστηρι που εχει γινει μια χαρα κοπελα,οποτε εχω καλες συστασεις.Σε αλλα γατονια εκτος απο τα δικα μου δεν εχω γινει νουνα,παντως ελπιζω να μην ισχυει αυτο που λενε οτι παιρνουν απο τη νονα.Βλεποντας το Σειριο ανησυχω για μενα κομματι... Click για ανάπτυξη... Αααααααααχαχχαχαχαχααχα ελα μωρε,σιγα τι να πει και αυτος που βαφτισε τον Σνειπ τοτε αχαχααχχααχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:04 Η moukelis έγραψε: #6.012 23-01-09 16:04 Βασικα δε νομιζω να ειναι βαφτισμενος ο Σέβερους...Ελενα τι λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:06 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.013 23-01-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασικα δε νομιζω να ειναι βαφτισμενος ο Σέβερους...Ελενα τι λες; Click για ανάπτυξη... Μισο αιωνα+ αβαφτιστο ειναι μωρε? αχουτο κριμα κριμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:09 Η moukelis έγραψε: #6.014 23-01-09 16:09 Καλε εννοω βαπτισμενο με την τελετη,ετσι υποτιθεται οτι γινεσαι πνευματικος γονιος του παιδιου κι απο εκει βγαινει η πεποιθηση οτι μοιαζει ψυχικα στο νουνο.Παντως ο Σειριος ηταν να ονομαστει Μόιρα,που το ειχαμε διαλεξει μαζι με το Δημητρη,μετα που αλλαξε φυλο τον ονομασα ολομοναχη,οποτε εγω φερω την ευθυνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:17 Η elvenstar: #6.015 23-01-09 16:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε εννοω βαπτισμενο με την τελετη,ετσι υποτιθεται οτι γινεσαι πνευματικος γονιος του παιδιου κι απο εκει βγαινει η πεποιθηση οτι μοιαζει ψυχικα στο νουνο.Παντως ο Σειριος ηταν να ονομαστει Μόιρα,που το ειχαμε διαλεξει μαζι με το Δημητρη,μετα που αλλαξε φυλο τον ονομασα ολομοναχη,οποτε εγω φερω την ευθυνη! Click για ανάπτυξη... Μ' αρέσει το Severus Λοιπόν δώρα θυμασαι που σου έλεγα ότι εχουμε κ εμείς ενα μαφιόζο μπλε γατούλη στη γειτονιά; Αυτός ειναι μωρέ ο καημενούλης μου ήταν άγριος με τους άγριους γάτους κ τρυφερός με τις κυρίες (εκτος από μια αδελφή του που του κλέβει συνέχεια το φαγητό) κ με τα μωρά γατάκια μιλάμε για ιππότη γάτο. Εσείς για ποιον λετε ότι εναι αβάπτιστος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:20 Η moukelis έγραψε: #6.016 23-01-09 16:20 Αχ μωρε ο καλος μου...Ετσι ειναι οι μπλε,μαφιοζοι,μην κοιτας τον Φιντελινο που το παιζει λαπας,καλυψη ειναι,βιτρινα. Εμενα μ'αρεσουν πολυ τα Azzuro,Belarius,Orsino,Salazar... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:23 Η moukelis έγραψε: #6.017 23-01-09 16:23 Α,το βρηκα,αφου ειναι και γλυκουλης και θες να εχει δυο ονοματα σαν αριστοκρατης,να τον βγαλεις Zuccero Azzuro,μπλε ζαχαρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:56 Η elvenstar: #6.018 23-01-09 16:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ μωρε ο καλος μου...Ετσι ειναι οι μπλε,μαφιοζοι,μην κοιτας τον Φιντελινο που το παιζει λαπας,καλυψη ειναι,βιτρινα. Εμενα μ'αρεσουν πολυ τα Azzuro,Belarius,Orsino,Salazar... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,το βρηκα,αφου ειναι και γλυκουλης και θες να εχει δυο ονοματα σαν αριστοκρατης,να τον βγαλεις Zuccero Azzuro,μπλε ζαχαρη! Click για ανάπτυξη... θα προτιμήσω το Salazar για πρώτο όνομα το δεύτερο θα είναι ένα της επιλογής σου, θα βγάλω κ φωτογραφία κ θα κρίνεις εσύ ποιο του ταιριάζει. Μα κ ο φιντελ με της κυρίες ξηγίεται καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 17:18 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.019 23-01-09 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: θα προτιμήσω το Salazar για πρώτο όνομα το δεύτερο θα είναι ένα της επιλογής σου, θα βγάλω κ φωτογραφία κ θα κρίνεις εσύ ποιο του ταιριάζει. Μα κ ο φιντελ με της κυρίες ξηγίεται καλά Click για ανάπτυξη... Λιγο ελλειψα και εγιναν και τα βαφτισια καλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 17:21 Η elvenstar: #6.020 23-01-09 17:21 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Λιγο ελλειψα και εγιναν και τα βαφτισια καλε Click για ανάπτυξη... Εμ αφου εισαι όλο στα Κουνάκαι χάνεις τα υπόλοιπα γκαλά Σε δικαιολογώ όμως γιατί εχεις αγωνία για τον γιο, όμως δεν σε δικαιολογώ που δεν μας έβαλες ακόμα φωτογραφίες τις μικρούλας να την θαυμάσουμε. ΥΓ. Πλησιάζει η ώρα για το γιατρό κ νιώθω πολύ άγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 300 301 302 303 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 301 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 301 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπραβο το αγορι μας!Ελενα μην τον αφηνεις να κανει βολτες,ξαπλωσε τον και χαϊδευε τον για να μην εξαντλειται.Αντε αντε θα αρχισω να σκεφτομαι ονοματα για μπλε γατο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 15:44 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.005 23-01-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπραβο το αγορι μας!Ελενα μην τον αφηνεις να κανει βολτες,ξαπλωσε τον και χαϊδευε τον για να μην εξαντλειται.Αντε αντε θα αρχισω να σκεφτομαι ονοματα για μπλε γατο! Click για ανάπτυξη... Εγω λεω να τον βαφτισουμε Λαζαρο που μας τρομαξε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 15:49 Η elvenstar: #6.006 23-01-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπραβο το αγορι μας!Ελενα μην τον αφηνεις να κανει βολτες,ξαπλωσε τον και χαϊδευε τον για να μην εξαντλειται.Αντε αντε θα αρχισω να σκεφτομαι ονοματα για μπλε γατο! Click για ανάπτυξη... Οχι όχι δεν τον αφήνω για τέτοια ειμαστε τώρα τον εχω κλείσει σε ένα καλαθάκι με τις κουβερτουλες του κ με τα όλα του κ κοιμάται τώρα πήρε κ το φάρμακο αντε να περάσει κ η ώρα Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αυτο ειναι θαυμασιο πολυ χαρηκα ειναι μια πολυ καλη αρχη για να δουμε τι θα πει και ο γιατρος μαλλον ειναι και η θετικη ενεργεια που στειλαμε ολοι μαζι απο εδω. Click για ανάπτυξη... μάλλον μάλλον αυτό θα είναι παιδιά να στέλνετε κύματα θετικής ενέργειας συνέχεια μέχρι να πάμε στο γιατρό να δούμε τι θα μας πει Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εγω λεω να τον βαφτισουμε Λαζαρο που μας τρομαξε Click για ανάπτυξη... Μωρε κ Κίτσο θα τον βαφτίσω αρκεί να γίνει καλά αυτός κ να μην έχει τίποτα σοβαρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 15:50 Η moukelis έγραψε: #6.007 23-01-09 15:50 Οοοοοχι θα εχει ενα μεγαλοπρεπο ονομα γιατι ειναι σιγουρα κουκλος και γυαλιστερος.Εχω ολοκληρη λιστα για μπλε,ηταν παντα το ονειρο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 15:53 Η elvenstar: #6.008 23-01-09 15:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οοοοοχι θα εχει ενα μεγαλοπρεπο ονομα γιατι ειναι σιγουρα κουκλος και γυαλιστερος.Εχω ολοκληρη λιστα για μπλε,ηταν παντα το ονειρο μου! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ναι μόλις γίνει καλά θα του διαλέξουμε 2 ωραία ονόματα για μπλε γυαλιστερούς γατουληδες (γαιτί έτσι έχουν οι αριστοκράτες 2 ονόματα) και θα μπουν σε ψηφοφορία. Ή αν θέλεις γίνεσαι εσύ η νονά του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 15:57 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.009 23-01-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι ναι μόλις γίνει καλά θα του διαλέξουμε 2 ωραία ονόματα για μπλε γυαλιστερούς γατουληδες (γαιτί έτσι έχουν οι αριστοκράτες 2 ονόματα) και θα μπουν σε ψηφοφορία. Ή αν θέλεις γίνεσαι εσύ η νονά του Click για ανάπτυξη... Ειμαι κι'εγω εδω αλλα αντε σας κανω την χαρη θα αποφασισουμε ονομα ολοι και επισης θα ειμαστε ολοι οι νονοι τουαυτο να γινει τελιεωσ καλα και ολα γινονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:00 Η moukelis έγραψε: #6.010 23-01-09 16:00 Ας γινει καλα το μωρο και θα σου πουμε ονοματα να διαλεξεις.Εχω ενα ανθρωπινο βαφτιστηρι που εχει γινει μια χαρα κοπελα,οποτε εχω καλες συστασεις.Σε αλλα γατονια εκτος απο τα δικα μου δεν εχω γινει νουνα,παντως ελπιζω να μην ισχυει αυτο που λενε οτι παιρνουν απο τη νονα.Βλεποντας το Σειριο ανησυχω για μενα κομματι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:03 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.011 23-01-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ας γινει καλα το μωρο και θα σου πουμε ονοματα να διαλεξεις.Εχω ενα ανθρωπινο βαφτιστηρι που εχει γινει μια χαρα κοπελα,οποτε εχω καλες συστασεις.Σε αλλα γατονια εκτος απο τα δικα μου δεν εχω γινει νουνα,παντως ελπιζω να μην ισχυει αυτο που λενε οτι παιρνουν απο τη νονα.Βλεποντας το Σειριο ανησυχω για μενα κομματι... Click για ανάπτυξη... Αααααααααχαχχαχαχαχααχα ελα μωρε,σιγα τι να πει και αυτος που βαφτισε τον Σνειπ τοτε αχαχααχχααχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:04 Η moukelis έγραψε: #6.012 23-01-09 16:04 Βασικα δε νομιζω να ειναι βαφτισμενος ο Σέβερους...Ελενα τι λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:06 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.013 23-01-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασικα δε νομιζω να ειναι βαφτισμενος ο Σέβερους...Ελενα τι λες; Click για ανάπτυξη... Μισο αιωνα+ αβαφτιστο ειναι μωρε? αχουτο κριμα κριμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:09 Η moukelis έγραψε: #6.014 23-01-09 16:09 Καλε εννοω βαπτισμενο με την τελετη,ετσι υποτιθεται οτι γινεσαι πνευματικος γονιος του παιδιου κι απο εκει βγαινει η πεποιθηση οτι μοιαζει ψυχικα στο νουνο.Παντως ο Σειριος ηταν να ονομαστει Μόιρα,που το ειχαμε διαλεξει μαζι με το Δημητρη,μετα που αλλαξε φυλο τον ονομασα ολομοναχη,οποτε εγω φερω την ευθυνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:17 Η elvenstar: #6.015 23-01-09 16:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε εννοω βαπτισμενο με την τελετη,ετσι υποτιθεται οτι γινεσαι πνευματικος γονιος του παιδιου κι απο εκει βγαινει η πεποιθηση οτι μοιαζει ψυχικα στο νουνο.Παντως ο Σειριος ηταν να ονομαστει Μόιρα,που το ειχαμε διαλεξει μαζι με το Δημητρη,μετα που αλλαξε φυλο τον ονομασα ολομοναχη,οποτε εγω φερω την ευθυνη! Click για ανάπτυξη... Μ' αρέσει το Severus Λοιπόν δώρα θυμασαι που σου έλεγα ότι εχουμε κ εμείς ενα μαφιόζο μπλε γατούλη στη γειτονιά; Αυτός ειναι μωρέ ο καημενούλης μου ήταν άγριος με τους άγριους γάτους κ τρυφερός με τις κυρίες (εκτος από μια αδελφή του που του κλέβει συνέχεια το φαγητό) κ με τα μωρά γατάκια μιλάμε για ιππότη γάτο. Εσείς για ποιον λετε ότι εναι αβάπτιστος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:20 Η moukelis έγραψε: #6.016 23-01-09 16:20 Αχ μωρε ο καλος μου...Ετσι ειναι οι μπλε,μαφιοζοι,μην κοιτας τον Φιντελινο που το παιζει λαπας,καλυψη ειναι,βιτρινα. Εμενα μ'αρεσουν πολυ τα Azzuro,Belarius,Orsino,Salazar... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:23 Η moukelis έγραψε: #6.017 23-01-09 16:23 Α,το βρηκα,αφου ειναι και γλυκουλης και θες να εχει δυο ονοματα σαν αριστοκρατης,να τον βγαλεις Zuccero Azzuro,μπλε ζαχαρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:56 Η elvenstar: #6.018 23-01-09 16:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ μωρε ο καλος μου...Ετσι ειναι οι μπλε,μαφιοζοι,μην κοιτας τον Φιντελινο που το παιζει λαπας,καλυψη ειναι,βιτρινα. Εμενα μ'αρεσουν πολυ τα Azzuro,Belarius,Orsino,Salazar... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,το βρηκα,αφου ειναι και γλυκουλης και θες να εχει δυο ονοματα σαν αριστοκρατης,να τον βγαλεις Zuccero Azzuro,μπλε ζαχαρη! Click για ανάπτυξη... θα προτιμήσω το Salazar για πρώτο όνομα το δεύτερο θα είναι ένα της επιλογής σου, θα βγάλω κ φωτογραφία κ θα κρίνεις εσύ ποιο του ταιριάζει. Μα κ ο φιντελ με της κυρίες ξηγίεται καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 17:18 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.019 23-01-09 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: θα προτιμήσω το Salazar για πρώτο όνομα το δεύτερο θα είναι ένα της επιλογής σου, θα βγάλω κ φωτογραφία κ θα κρίνεις εσύ ποιο του ταιριάζει. Μα κ ο φιντελ με της κυρίες ξηγίεται καλά Click για ανάπτυξη... Λιγο ελλειψα και εγιναν και τα βαφτισια καλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 17:21 Η elvenstar: #6.020 23-01-09 17:21 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Λιγο ελλειψα και εγιναν και τα βαφτισια καλε Click για ανάπτυξη... Εμ αφου εισαι όλο στα Κουνάκαι χάνεις τα υπόλοιπα γκαλά Σε δικαιολογώ όμως γιατί εχεις αγωνία για τον γιο, όμως δεν σε δικαιολογώ που δεν μας έβαλες ακόμα φωτογραφίες τις μικρούλας να την θαυμάσουμε. ΥΓ. Πλησιάζει η ώρα για το γιατρό κ νιώθω πολύ άγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 300 301 302 303 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 301 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 301 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπραβο το αγορι μας!Ελενα μην τον αφηνεις να κανει βολτες,ξαπλωσε τον και χαϊδευε τον για να μην εξαντλειται.Αντε αντε θα αρχισω να σκεφτομαι ονοματα για μπλε γατο! Click για ανάπτυξη... Εγω λεω να τον βαφτισουμε Λαζαρο που μας τρομαξε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 15:49 Η elvenstar: #6.006 23-01-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπραβο το αγορι μας!Ελενα μην τον αφηνεις να κανει βολτες,ξαπλωσε τον και χαϊδευε τον για να μην εξαντλειται.Αντε αντε θα αρχισω να σκεφτομαι ονοματα για μπλε γατο! Click για ανάπτυξη... Οχι όχι δεν τον αφήνω για τέτοια ειμαστε τώρα τον εχω κλείσει σε ένα καλαθάκι με τις κουβερτουλες του κ με τα όλα του κ κοιμάται τώρα πήρε κ το φάρμακο αντε να περάσει κ η ώρα Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αυτο ειναι θαυμασιο πολυ χαρηκα ειναι μια πολυ καλη αρχη για να δουμε τι θα πει και ο γιατρος μαλλον ειναι και η θετικη ενεργεια που στειλαμε ολοι μαζι απο εδω. Click για ανάπτυξη... μάλλον μάλλον αυτό θα είναι παιδιά να στέλνετε κύματα θετικής ενέργειας συνέχεια μέχρι να πάμε στο γιατρό να δούμε τι θα μας πει Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εγω λεω να τον βαφτισουμε Λαζαρο που μας τρομαξε Click για ανάπτυξη... Μωρε κ Κίτσο θα τον βαφτίσω αρκεί να γίνει καλά αυτός κ να μην έχει τίποτα σοβαρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 15:50 Η moukelis έγραψε: #6.007 23-01-09 15:50 Οοοοοχι θα εχει ενα μεγαλοπρεπο ονομα γιατι ειναι σιγουρα κουκλος και γυαλιστερος.Εχω ολοκληρη λιστα για μπλε,ηταν παντα το ονειρο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 15:53 Η elvenstar: #6.008 23-01-09 15:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οοοοοχι θα εχει ενα μεγαλοπρεπο ονομα γιατι ειναι σιγουρα κουκλος και γυαλιστερος.Εχω ολοκληρη λιστα για μπλε,ηταν παντα το ονειρο μου! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ναι μόλις γίνει καλά θα του διαλέξουμε 2 ωραία ονόματα για μπλε γυαλιστερούς γατουληδες (γαιτί έτσι έχουν οι αριστοκράτες 2 ονόματα) και θα μπουν σε ψηφοφορία. Ή αν θέλεις γίνεσαι εσύ η νονά του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 15:57 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.009 23-01-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι ναι μόλις γίνει καλά θα του διαλέξουμε 2 ωραία ονόματα για μπλε γυαλιστερούς γατουληδες (γαιτί έτσι έχουν οι αριστοκράτες 2 ονόματα) και θα μπουν σε ψηφοφορία. Ή αν θέλεις γίνεσαι εσύ η νονά του Click για ανάπτυξη... Ειμαι κι'εγω εδω αλλα αντε σας κανω την χαρη θα αποφασισουμε ονομα ολοι και επισης θα ειμαστε ολοι οι νονοι τουαυτο να γινει τελιεωσ καλα και ολα γινονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:00 Η moukelis έγραψε: #6.010 23-01-09 16:00 Ας γινει καλα το μωρο και θα σου πουμε ονοματα να διαλεξεις.Εχω ενα ανθρωπινο βαφτιστηρι που εχει γινει μια χαρα κοπελα,οποτε εχω καλες συστασεις.Σε αλλα γατονια εκτος απο τα δικα μου δεν εχω γινει νουνα,παντως ελπιζω να μην ισχυει αυτο που λενε οτι παιρνουν απο τη νονα.Βλεποντας το Σειριο ανησυχω για μενα κομματι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:03 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.011 23-01-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ας γινει καλα το μωρο και θα σου πουμε ονοματα να διαλεξεις.Εχω ενα ανθρωπινο βαφτιστηρι που εχει γινει μια χαρα κοπελα,οποτε εχω καλες συστασεις.Σε αλλα γατονια εκτος απο τα δικα μου δεν εχω γινει νουνα,παντως ελπιζω να μην ισχυει αυτο που λενε οτι παιρνουν απο τη νονα.Βλεποντας το Σειριο ανησυχω για μενα κομματι... Click για ανάπτυξη... Αααααααααχαχχαχαχαχααχα ελα μωρε,σιγα τι να πει και αυτος που βαφτισε τον Σνειπ τοτε αχαχααχχααχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:04 Η moukelis έγραψε: #6.012 23-01-09 16:04 Βασικα δε νομιζω να ειναι βαφτισμενος ο Σέβερους...Ελενα τι λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:06 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.013 23-01-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασικα δε νομιζω να ειναι βαφτισμενος ο Σέβερους...Ελενα τι λες; Click για ανάπτυξη... Μισο αιωνα+ αβαφτιστο ειναι μωρε? αχουτο κριμα κριμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:09 Η moukelis έγραψε: #6.014 23-01-09 16:09 Καλε εννοω βαπτισμενο με την τελετη,ετσι υποτιθεται οτι γινεσαι πνευματικος γονιος του παιδιου κι απο εκει βγαινει η πεποιθηση οτι μοιαζει ψυχικα στο νουνο.Παντως ο Σειριος ηταν να ονομαστει Μόιρα,που το ειχαμε διαλεξει μαζι με το Δημητρη,μετα που αλλαξε φυλο τον ονομασα ολομοναχη,οποτε εγω φερω την ευθυνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:17 Η elvenstar: #6.015 23-01-09 16:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε εννοω βαπτισμενο με την τελετη,ετσι υποτιθεται οτι γινεσαι πνευματικος γονιος του παιδιου κι απο εκει βγαινει η πεποιθηση οτι μοιαζει ψυχικα στο νουνο.Παντως ο Σειριος ηταν να ονομαστει Μόιρα,που το ειχαμε διαλεξει μαζι με το Δημητρη,μετα που αλλαξε φυλο τον ονομασα ολομοναχη,οποτε εγω φερω την ευθυνη! Click για ανάπτυξη... Μ' αρέσει το Severus Λοιπόν δώρα θυμασαι που σου έλεγα ότι εχουμε κ εμείς ενα μαφιόζο μπλε γατούλη στη γειτονιά; Αυτός ειναι μωρέ ο καημενούλης μου ήταν άγριος με τους άγριους γάτους κ τρυφερός με τις κυρίες (εκτος από μια αδελφή του που του κλέβει συνέχεια το φαγητό) κ με τα μωρά γατάκια μιλάμε για ιππότη γάτο. Εσείς για ποιον λετε ότι εναι αβάπτιστος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:20 Η moukelis έγραψε: #6.016 23-01-09 16:20 Αχ μωρε ο καλος μου...Ετσι ειναι οι μπλε,μαφιοζοι,μην κοιτας τον Φιντελινο που το παιζει λαπας,καλυψη ειναι,βιτρινα. Εμενα μ'αρεσουν πολυ τα Azzuro,Belarius,Orsino,Salazar... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:23 Η moukelis έγραψε: #6.017 23-01-09 16:23 Α,το βρηκα,αφου ειναι και γλυκουλης και θες να εχει δυο ονοματα σαν αριστοκρατης,να τον βγαλεις Zuccero Azzuro,μπλε ζαχαρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:56 Η elvenstar: #6.018 23-01-09 16:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ μωρε ο καλος μου...Ετσι ειναι οι μπλε,μαφιοζοι,μην κοιτας τον Φιντελινο που το παιζει λαπας,καλυψη ειναι,βιτρινα. Εμενα μ'αρεσουν πολυ τα Azzuro,Belarius,Orsino,Salazar... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,το βρηκα,αφου ειναι και γλυκουλης και θες να εχει δυο ονοματα σαν αριστοκρατης,να τον βγαλεις Zuccero Azzuro,μπλε ζαχαρη! Click για ανάπτυξη... θα προτιμήσω το Salazar για πρώτο όνομα το δεύτερο θα είναι ένα της επιλογής σου, θα βγάλω κ φωτογραφία κ θα κρίνεις εσύ ποιο του ταιριάζει. Μα κ ο φιντελ με της κυρίες ξηγίεται καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 17:18 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.019 23-01-09 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: θα προτιμήσω το Salazar για πρώτο όνομα το δεύτερο θα είναι ένα της επιλογής σου, θα βγάλω κ φωτογραφία κ θα κρίνεις εσύ ποιο του ταιριάζει. Μα κ ο φιντελ με της κυρίες ξηγίεται καλά Click για ανάπτυξη... Λιγο ελλειψα και εγιναν και τα βαφτισια καλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 17:21 Η elvenstar: #6.020 23-01-09 17:21 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Λιγο ελλειψα και εγιναν και τα βαφτισια καλε Click για ανάπτυξη... Εμ αφου εισαι όλο στα Κουνάκαι χάνεις τα υπόλοιπα γκαλά Σε δικαιολογώ όμως γιατί εχεις αγωνία για τον γιο, όμως δεν σε δικαιολογώ που δεν μας έβαλες ακόμα φωτογραφίες τις μικρούλας να την θαυμάσουμε. ΥΓ. Πλησιάζει η ώρα για το γιατρό κ νιώθω πολύ άγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 300 301 302 303 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 301 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 301 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπραβο το αγορι μας!Ελενα μην τον αφηνεις να κανει βολτες,ξαπλωσε τον και χαϊδευε τον για να μην εξαντλειται.Αντε αντε θα αρχισω να σκεφτομαι ονοματα για μπλε γατο! Click για ανάπτυξη... Οχι όχι δεν τον αφήνω για τέτοια ειμαστε τώρα τον εχω κλείσει σε ένα καλαθάκι με τις κουβερτουλες του κ με τα όλα του κ κοιμάται τώρα πήρε κ το φάρμακο αντε να περάσει κ η ώρα Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αυτο ειναι θαυμασιο πολυ χαρηκα ειναι μια πολυ καλη αρχη για να δουμε τι θα πει και ο γιατρος μαλλον ειναι και η θετικη ενεργεια που στειλαμε ολοι μαζι απο εδω. Click για ανάπτυξη... μάλλον μάλλον αυτό θα είναι παιδιά να στέλνετε κύματα θετικής ενέργειας συνέχεια μέχρι να πάμε στο γιατρό να δούμε τι θα μας πει Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εγω λεω να τον βαφτισουμε Λαζαρο που μας τρομαξε Click για ανάπτυξη... Μωρε κ Κίτσο θα τον βαφτίσω αρκεί να γίνει καλά αυτός κ να μην έχει τίποτα σοβαρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 15:50 Η moukelis έγραψε: #6.007 23-01-09 15:50 Οοοοοχι θα εχει ενα μεγαλοπρεπο ονομα γιατι ειναι σιγουρα κουκλος και γυαλιστερος.Εχω ολοκληρη λιστα για μπλε,ηταν παντα το ονειρο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 15:53 Η elvenstar: #6.008 23-01-09 15:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οοοοοχι θα εχει ενα μεγαλοπρεπο ονομα γιατι ειναι σιγουρα κουκλος και γυαλιστερος.Εχω ολοκληρη λιστα για μπλε,ηταν παντα το ονειρο μου! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ναι μόλις γίνει καλά θα του διαλέξουμε 2 ωραία ονόματα για μπλε γυαλιστερούς γατουληδες (γαιτί έτσι έχουν οι αριστοκράτες 2 ονόματα) και θα μπουν σε ψηφοφορία. Ή αν θέλεις γίνεσαι εσύ η νονά του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 15:57 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.009 23-01-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι ναι μόλις γίνει καλά θα του διαλέξουμε 2 ωραία ονόματα για μπλε γυαλιστερούς γατουληδες (γαιτί έτσι έχουν οι αριστοκράτες 2 ονόματα) και θα μπουν σε ψηφοφορία. Ή αν θέλεις γίνεσαι εσύ η νονά του Click για ανάπτυξη... Ειμαι κι'εγω εδω αλλα αντε σας κανω την χαρη θα αποφασισουμε ονομα ολοι και επισης θα ειμαστε ολοι οι νονοι τουαυτο να γινει τελιεωσ καλα και ολα γινονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:00 Η moukelis έγραψε: #6.010 23-01-09 16:00 Ας γινει καλα το μωρο και θα σου πουμε ονοματα να διαλεξεις.Εχω ενα ανθρωπινο βαφτιστηρι που εχει γινει μια χαρα κοπελα,οποτε εχω καλες συστασεις.Σε αλλα γατονια εκτος απο τα δικα μου δεν εχω γινει νουνα,παντως ελπιζω να μην ισχυει αυτο που λενε οτι παιρνουν απο τη νονα.Βλεποντας το Σειριο ανησυχω για μενα κομματι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:03 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.011 23-01-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ας γινει καλα το μωρο και θα σου πουμε ονοματα να διαλεξεις.Εχω ενα ανθρωπινο βαφτιστηρι που εχει γινει μια χαρα κοπελα,οποτε εχω καλες συστασεις.Σε αλλα γατονια εκτος απο τα δικα μου δεν εχω γινει νουνα,παντως ελπιζω να μην ισχυει αυτο που λενε οτι παιρνουν απο τη νονα.Βλεποντας το Σειριο ανησυχω για μενα κομματι... Click για ανάπτυξη... Αααααααααχαχχαχαχαχααχα ελα μωρε,σιγα τι να πει και αυτος που βαφτισε τον Σνειπ τοτε αχαχααχχααχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:04 Η moukelis έγραψε: #6.012 23-01-09 16:04 Βασικα δε νομιζω να ειναι βαφτισμενος ο Σέβερους...Ελενα τι λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:06 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.013 23-01-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασικα δε νομιζω να ειναι βαφτισμενος ο Σέβερους...Ελενα τι λες; Click για ανάπτυξη... Μισο αιωνα+ αβαφτιστο ειναι μωρε? αχουτο κριμα κριμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:09 Η moukelis έγραψε: #6.014 23-01-09 16:09 Καλε εννοω βαπτισμενο με την τελετη,ετσι υποτιθεται οτι γινεσαι πνευματικος γονιος του παιδιου κι απο εκει βγαινει η πεποιθηση οτι μοιαζει ψυχικα στο νουνο.Παντως ο Σειριος ηταν να ονομαστει Μόιρα,που το ειχαμε διαλεξει μαζι με το Δημητρη,μετα που αλλαξε φυλο τον ονομασα ολομοναχη,οποτε εγω φερω την ευθυνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:17 Η elvenstar: #6.015 23-01-09 16:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε εννοω βαπτισμενο με την τελετη,ετσι υποτιθεται οτι γινεσαι πνευματικος γονιος του παιδιου κι απο εκει βγαινει η πεποιθηση οτι μοιαζει ψυχικα στο νουνο.Παντως ο Σειριος ηταν να ονομαστει Μόιρα,που το ειχαμε διαλεξει μαζι με το Δημητρη,μετα που αλλαξε φυλο τον ονομασα ολομοναχη,οποτε εγω φερω την ευθυνη! Click για ανάπτυξη... Μ' αρέσει το Severus Λοιπόν δώρα θυμασαι που σου έλεγα ότι εχουμε κ εμείς ενα μαφιόζο μπλε γατούλη στη γειτονιά; Αυτός ειναι μωρέ ο καημενούλης μου ήταν άγριος με τους άγριους γάτους κ τρυφερός με τις κυρίες (εκτος από μια αδελφή του που του κλέβει συνέχεια το φαγητό) κ με τα μωρά γατάκια μιλάμε για ιππότη γάτο. Εσείς για ποιον λετε ότι εναι αβάπτιστος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:20 Η moukelis έγραψε: #6.016 23-01-09 16:20 Αχ μωρε ο καλος μου...Ετσι ειναι οι μπλε,μαφιοζοι,μην κοιτας τον Φιντελινο που το παιζει λαπας,καλυψη ειναι,βιτρινα. Εμενα μ'αρεσουν πολυ τα Azzuro,Belarius,Orsino,Salazar... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:23 Η moukelis έγραψε: #6.017 23-01-09 16:23 Α,το βρηκα,αφου ειναι και γλυκουλης και θες να εχει δυο ονοματα σαν αριστοκρατης,να τον βγαλεις Zuccero Azzuro,μπλε ζαχαρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:56 Η elvenstar: #6.018 23-01-09 16:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ μωρε ο καλος μου...Ετσι ειναι οι μπλε,μαφιοζοι,μην κοιτας τον Φιντελινο που το παιζει λαπας,καλυψη ειναι,βιτρινα. Εμενα μ'αρεσουν πολυ τα Azzuro,Belarius,Orsino,Salazar... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,το βρηκα,αφου ειναι και γλυκουλης και θες να εχει δυο ονοματα σαν αριστοκρατης,να τον βγαλεις Zuccero Azzuro,μπλε ζαχαρη! Click για ανάπτυξη... θα προτιμήσω το Salazar για πρώτο όνομα το δεύτερο θα είναι ένα της επιλογής σου, θα βγάλω κ φωτογραφία κ θα κρίνεις εσύ ποιο του ταιριάζει. Μα κ ο φιντελ με της κυρίες ξηγίεται καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 17:18 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.019 23-01-09 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: θα προτιμήσω το Salazar για πρώτο όνομα το δεύτερο θα είναι ένα της επιλογής σου, θα βγάλω κ φωτογραφία κ θα κρίνεις εσύ ποιο του ταιριάζει. Μα κ ο φιντελ με της κυρίες ξηγίεται καλά Click για ανάπτυξη... Λιγο ελλειψα και εγιναν και τα βαφτισια καλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 17:21 Η elvenstar: #6.020 23-01-09 17:21 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Λιγο ελλειψα και εγιναν και τα βαφτισια καλε Click για ανάπτυξη... Εμ αφου εισαι όλο στα Κουνάκαι χάνεις τα υπόλοιπα γκαλά Σε δικαιολογώ όμως γιατί εχεις αγωνία για τον γιο, όμως δεν σε δικαιολογώ που δεν μας έβαλες ακόμα φωτογραφίες τις μικρούλας να την θαυμάσουμε. ΥΓ. Πλησιάζει η ώρα για το γιατρό κ νιώθω πολύ άγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 300 301 302 303 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 301 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 301 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οοοοοχι θα εχει ενα μεγαλοπρεπο ονομα γιατι ειναι σιγουρα κουκλος και γυαλιστερος.Εχω ολοκληρη λιστα για μπλε,ηταν παντα το ονειρο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 15:53 Η elvenstar: #6.008 23-01-09 15:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οοοοοχι θα εχει ενα μεγαλοπρεπο ονομα γιατι ειναι σιγουρα κουκλος και γυαλιστερος.Εχω ολοκληρη λιστα για μπλε,ηταν παντα το ονειρο μου! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ναι μόλις γίνει καλά θα του διαλέξουμε 2 ωραία ονόματα για μπλε γυαλιστερούς γατουληδες (γαιτί έτσι έχουν οι αριστοκράτες 2 ονόματα) και θα μπουν σε ψηφοφορία. Ή αν θέλεις γίνεσαι εσύ η νονά του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 15:57 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.009 23-01-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι ναι μόλις γίνει καλά θα του διαλέξουμε 2 ωραία ονόματα για μπλε γυαλιστερούς γατουληδες (γαιτί έτσι έχουν οι αριστοκράτες 2 ονόματα) και θα μπουν σε ψηφοφορία. Ή αν θέλεις γίνεσαι εσύ η νονά του Click για ανάπτυξη... Ειμαι κι'εγω εδω αλλα αντε σας κανω την χαρη θα αποφασισουμε ονομα ολοι και επισης θα ειμαστε ολοι οι νονοι τουαυτο να γινει τελιεωσ καλα και ολα γινονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:00 Η moukelis έγραψε: #6.010 23-01-09 16:00 Ας γινει καλα το μωρο και θα σου πουμε ονοματα να διαλεξεις.Εχω ενα ανθρωπινο βαφτιστηρι που εχει γινει μια χαρα κοπελα,οποτε εχω καλες συστασεις.Σε αλλα γατονια εκτος απο τα δικα μου δεν εχω γινει νουνα,παντως ελπιζω να μην ισχυει αυτο που λενε οτι παιρνουν απο τη νονα.Βλεποντας το Σειριο ανησυχω για μενα κομματι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:03 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.011 23-01-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ας γινει καλα το μωρο και θα σου πουμε ονοματα να διαλεξεις.Εχω ενα ανθρωπινο βαφτιστηρι που εχει γινει μια χαρα κοπελα,οποτε εχω καλες συστασεις.Σε αλλα γατονια εκτος απο τα δικα μου δεν εχω γινει νουνα,παντως ελπιζω να μην ισχυει αυτο που λενε οτι παιρνουν απο τη νονα.Βλεποντας το Σειριο ανησυχω για μενα κομματι... Click για ανάπτυξη... Αααααααααχαχχαχαχαχααχα ελα μωρε,σιγα τι να πει και αυτος που βαφτισε τον Σνειπ τοτε αχαχααχχααχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:04 Η moukelis έγραψε: #6.012 23-01-09 16:04 Βασικα δε νομιζω να ειναι βαφτισμενος ο Σέβερους...Ελενα τι λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:06 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.013 23-01-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασικα δε νομιζω να ειναι βαφτισμενος ο Σέβερους...Ελενα τι λες; Click για ανάπτυξη... Μισο αιωνα+ αβαφτιστο ειναι μωρε? αχουτο κριμα κριμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:09 Η moukelis έγραψε: #6.014 23-01-09 16:09 Καλε εννοω βαπτισμενο με την τελετη,ετσι υποτιθεται οτι γινεσαι πνευματικος γονιος του παιδιου κι απο εκει βγαινει η πεποιθηση οτι μοιαζει ψυχικα στο νουνο.Παντως ο Σειριος ηταν να ονομαστει Μόιρα,που το ειχαμε διαλεξει μαζι με το Δημητρη,μετα που αλλαξε φυλο τον ονομασα ολομοναχη,οποτε εγω φερω την ευθυνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:17 Η elvenstar: #6.015 23-01-09 16:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε εννοω βαπτισμενο με την τελετη,ετσι υποτιθεται οτι γινεσαι πνευματικος γονιος του παιδιου κι απο εκει βγαινει η πεποιθηση οτι μοιαζει ψυχικα στο νουνο.Παντως ο Σειριος ηταν να ονομαστει Μόιρα,που το ειχαμε διαλεξει μαζι με το Δημητρη,μετα που αλλαξε φυλο τον ονομασα ολομοναχη,οποτε εγω φερω την ευθυνη! Click για ανάπτυξη... Μ' αρέσει το Severus Λοιπόν δώρα θυμασαι που σου έλεγα ότι εχουμε κ εμείς ενα μαφιόζο μπλε γατούλη στη γειτονιά; Αυτός ειναι μωρέ ο καημενούλης μου ήταν άγριος με τους άγριους γάτους κ τρυφερός με τις κυρίες (εκτος από μια αδελφή του που του κλέβει συνέχεια το φαγητό) κ με τα μωρά γατάκια μιλάμε για ιππότη γάτο. Εσείς για ποιον λετε ότι εναι αβάπτιστος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:20 Η moukelis έγραψε: #6.016 23-01-09 16:20 Αχ μωρε ο καλος μου...Ετσι ειναι οι μπλε,μαφιοζοι,μην κοιτας τον Φιντελινο που το παιζει λαπας,καλυψη ειναι,βιτρινα. Εμενα μ'αρεσουν πολυ τα Azzuro,Belarius,Orsino,Salazar... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:23 Η moukelis έγραψε: #6.017 23-01-09 16:23 Α,το βρηκα,αφου ειναι και γλυκουλης και θες να εχει δυο ονοματα σαν αριστοκρατης,να τον βγαλεις Zuccero Azzuro,μπλε ζαχαρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:56 Η elvenstar: #6.018 23-01-09 16:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ μωρε ο καλος μου...Ετσι ειναι οι μπλε,μαφιοζοι,μην κοιτας τον Φιντελινο που το παιζει λαπας,καλυψη ειναι,βιτρινα. Εμενα μ'αρεσουν πολυ τα Azzuro,Belarius,Orsino,Salazar... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,το βρηκα,αφου ειναι και γλυκουλης και θες να εχει δυο ονοματα σαν αριστοκρατης,να τον βγαλεις Zuccero Azzuro,μπλε ζαχαρη! Click για ανάπτυξη... θα προτιμήσω το Salazar για πρώτο όνομα το δεύτερο θα είναι ένα της επιλογής σου, θα βγάλω κ φωτογραφία κ θα κρίνεις εσύ ποιο του ταιριάζει. Μα κ ο φιντελ με της κυρίες ξηγίεται καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 17:18 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.019 23-01-09 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: θα προτιμήσω το Salazar για πρώτο όνομα το δεύτερο θα είναι ένα της επιλογής σου, θα βγάλω κ φωτογραφία κ θα κρίνεις εσύ ποιο του ταιριάζει. Μα κ ο φιντελ με της κυρίες ξηγίεται καλά Click για ανάπτυξη... Λιγο ελλειψα και εγιναν και τα βαφτισια καλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 17:21 Η elvenstar: #6.020 23-01-09 17:21 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Λιγο ελλειψα και εγιναν και τα βαφτισια καλε Click για ανάπτυξη... Εμ αφου εισαι όλο στα Κουνάκαι χάνεις τα υπόλοιπα γκαλά Σε δικαιολογώ όμως γιατί εχεις αγωνία για τον γιο, όμως δεν σε δικαιολογώ που δεν μας έβαλες ακόμα φωτογραφίες τις μικρούλας να την θαυμάσουμε. ΥΓ. Πλησιάζει η ώρα για το γιατρό κ νιώθω πολύ άγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 300 301 302 303 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 301 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 301 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οοοοοχι θα εχει ενα μεγαλοπρεπο ονομα γιατι ειναι σιγουρα κουκλος και γυαλιστερος.Εχω ολοκληρη λιστα για μπλε,ηταν παντα το ονειρο μου! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ναι μόλις γίνει καλά θα του διαλέξουμε 2 ωραία ονόματα για μπλε γυαλιστερούς γατουληδες (γαιτί έτσι έχουν οι αριστοκράτες 2 ονόματα) και θα μπουν σε ψηφοφορία. Ή αν θέλεις γίνεσαι εσύ η νονά του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 15:57 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.009 23-01-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι ναι μόλις γίνει καλά θα του διαλέξουμε 2 ωραία ονόματα για μπλε γυαλιστερούς γατουληδες (γαιτί έτσι έχουν οι αριστοκράτες 2 ονόματα) και θα μπουν σε ψηφοφορία. Ή αν θέλεις γίνεσαι εσύ η νονά του Click για ανάπτυξη... Ειμαι κι'εγω εδω αλλα αντε σας κανω την χαρη θα αποφασισουμε ονομα ολοι και επισης θα ειμαστε ολοι οι νονοι τουαυτο να γινει τελιεωσ καλα και ολα γινονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:00 Η moukelis έγραψε: #6.010 23-01-09 16:00 Ας γινει καλα το μωρο και θα σου πουμε ονοματα να διαλεξεις.Εχω ενα ανθρωπινο βαφτιστηρι που εχει γινει μια χαρα κοπελα,οποτε εχω καλες συστασεις.Σε αλλα γατονια εκτος απο τα δικα μου δεν εχω γινει νουνα,παντως ελπιζω να μην ισχυει αυτο που λενε οτι παιρνουν απο τη νονα.Βλεποντας το Σειριο ανησυχω για μενα κομματι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:03 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.011 23-01-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ας γινει καλα το μωρο και θα σου πουμε ονοματα να διαλεξεις.Εχω ενα ανθρωπινο βαφτιστηρι που εχει γινει μια χαρα κοπελα,οποτε εχω καλες συστασεις.Σε αλλα γατονια εκτος απο τα δικα μου δεν εχω γινει νουνα,παντως ελπιζω να μην ισχυει αυτο που λενε οτι παιρνουν απο τη νονα.Βλεποντας το Σειριο ανησυχω για μενα κομματι... Click για ανάπτυξη... Αααααααααχαχχαχαχαχααχα ελα μωρε,σιγα τι να πει και αυτος που βαφτισε τον Σνειπ τοτε αχαχααχχααχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:04 Η moukelis έγραψε: #6.012 23-01-09 16:04 Βασικα δε νομιζω να ειναι βαφτισμενος ο Σέβερους...Ελενα τι λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:06 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.013 23-01-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασικα δε νομιζω να ειναι βαφτισμενος ο Σέβερους...Ελενα τι λες; Click για ανάπτυξη... Μισο αιωνα+ αβαφτιστο ειναι μωρε? αχουτο κριμα κριμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:09 Η moukelis έγραψε: #6.014 23-01-09 16:09 Καλε εννοω βαπτισμενο με την τελετη,ετσι υποτιθεται οτι γινεσαι πνευματικος γονιος του παιδιου κι απο εκει βγαινει η πεποιθηση οτι μοιαζει ψυχικα στο νουνο.Παντως ο Σειριος ηταν να ονομαστει Μόιρα,που το ειχαμε διαλεξει μαζι με το Δημητρη,μετα που αλλαξε φυλο τον ονομασα ολομοναχη,οποτε εγω φερω την ευθυνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:17 Η elvenstar: #6.015 23-01-09 16:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε εννοω βαπτισμενο με την τελετη,ετσι υποτιθεται οτι γινεσαι πνευματικος γονιος του παιδιου κι απο εκει βγαινει η πεποιθηση οτι μοιαζει ψυχικα στο νουνο.Παντως ο Σειριος ηταν να ονομαστει Μόιρα,που το ειχαμε διαλεξει μαζι με το Δημητρη,μετα που αλλαξε φυλο τον ονομασα ολομοναχη,οποτε εγω φερω την ευθυνη! Click για ανάπτυξη... Μ' αρέσει το Severus Λοιπόν δώρα θυμασαι που σου έλεγα ότι εχουμε κ εμείς ενα μαφιόζο μπλε γατούλη στη γειτονιά; Αυτός ειναι μωρέ ο καημενούλης μου ήταν άγριος με τους άγριους γάτους κ τρυφερός με τις κυρίες (εκτος από μια αδελφή του που του κλέβει συνέχεια το φαγητό) κ με τα μωρά γατάκια μιλάμε για ιππότη γάτο. Εσείς για ποιον λετε ότι εναι αβάπτιστος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:20 Η moukelis έγραψε: #6.016 23-01-09 16:20 Αχ μωρε ο καλος μου...Ετσι ειναι οι μπλε,μαφιοζοι,μην κοιτας τον Φιντελινο που το παιζει λαπας,καλυψη ειναι,βιτρινα. Εμενα μ'αρεσουν πολυ τα Azzuro,Belarius,Orsino,Salazar... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:23 Η moukelis έγραψε: #6.017 23-01-09 16:23 Α,το βρηκα,αφου ειναι και γλυκουλης και θες να εχει δυο ονοματα σαν αριστοκρατης,να τον βγαλεις Zuccero Azzuro,μπλε ζαχαρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:56 Η elvenstar: #6.018 23-01-09 16:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ μωρε ο καλος μου...Ετσι ειναι οι μπλε,μαφιοζοι,μην κοιτας τον Φιντελινο που το παιζει λαπας,καλυψη ειναι,βιτρινα. Εμενα μ'αρεσουν πολυ τα Azzuro,Belarius,Orsino,Salazar... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,το βρηκα,αφου ειναι και γλυκουλης και θες να εχει δυο ονοματα σαν αριστοκρατης,να τον βγαλεις Zuccero Azzuro,μπλε ζαχαρη! Click για ανάπτυξη... θα προτιμήσω το Salazar για πρώτο όνομα το δεύτερο θα είναι ένα της επιλογής σου, θα βγάλω κ φωτογραφία κ θα κρίνεις εσύ ποιο του ταιριάζει. Μα κ ο φιντελ με της κυρίες ξηγίεται καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 17:18 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.019 23-01-09 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: θα προτιμήσω το Salazar για πρώτο όνομα το δεύτερο θα είναι ένα της επιλογής σου, θα βγάλω κ φωτογραφία κ θα κρίνεις εσύ ποιο του ταιριάζει. Μα κ ο φιντελ με της κυρίες ξηγίεται καλά Click για ανάπτυξη... Λιγο ελλειψα και εγιναν και τα βαφτισια καλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 17:21 Η elvenstar: #6.020 23-01-09 17:21 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Λιγο ελλειψα και εγιναν και τα βαφτισια καλε Click για ανάπτυξη... Εμ αφου εισαι όλο στα Κουνάκαι χάνεις τα υπόλοιπα γκαλά Σε δικαιολογώ όμως γιατί εχεις αγωνία για τον γιο, όμως δεν σε δικαιολογώ που δεν μας έβαλες ακόμα φωτογραφίες τις μικρούλας να την θαυμάσουμε. ΥΓ. Πλησιάζει η ώρα για το γιατρό κ νιώθω πολύ άγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 300 301 302 303 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 301 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 301 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι ναι μόλις γίνει καλά θα του διαλέξουμε 2 ωραία ονόματα για μπλε γυαλιστερούς γατουληδες (γαιτί έτσι έχουν οι αριστοκράτες 2 ονόματα) και θα μπουν σε ψηφοφορία. Ή αν θέλεις γίνεσαι εσύ η νονά του Click για ανάπτυξη... Ειμαι κι'εγω εδω αλλα αντε σας κανω την χαρη θα αποφασισουμε ονομα ολοι και επισης θα ειμαστε ολοι οι νονοι τουαυτο να γινει τελιεωσ καλα και ολα γινονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:00 Η moukelis έγραψε: #6.010 23-01-09 16:00 Ας γινει καλα το μωρο και θα σου πουμε ονοματα να διαλεξεις.Εχω ενα ανθρωπινο βαφτιστηρι που εχει γινει μια χαρα κοπελα,οποτε εχω καλες συστασεις.Σε αλλα γατονια εκτος απο τα δικα μου δεν εχω γινει νουνα,παντως ελπιζω να μην ισχυει αυτο που λενε οτι παιρνουν απο τη νονα.Βλεποντας το Σειριο ανησυχω για μενα κομματι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:03 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.011 23-01-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ας γινει καλα το μωρο και θα σου πουμε ονοματα να διαλεξεις.Εχω ενα ανθρωπινο βαφτιστηρι που εχει γινει μια χαρα κοπελα,οποτε εχω καλες συστασεις.Σε αλλα γατονια εκτος απο τα δικα μου δεν εχω γινει νουνα,παντως ελπιζω να μην ισχυει αυτο που λενε οτι παιρνουν απο τη νονα.Βλεποντας το Σειριο ανησυχω για μενα κομματι... Click για ανάπτυξη... Αααααααααχαχχαχαχαχααχα ελα μωρε,σιγα τι να πει και αυτος που βαφτισε τον Σνειπ τοτε αχαχααχχααχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:04 Η moukelis έγραψε: #6.012 23-01-09 16:04 Βασικα δε νομιζω να ειναι βαφτισμενος ο Σέβερους...Ελενα τι λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:06 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.013 23-01-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασικα δε νομιζω να ειναι βαφτισμενος ο Σέβερους...Ελενα τι λες; Click για ανάπτυξη... Μισο αιωνα+ αβαφτιστο ειναι μωρε? αχουτο κριμα κριμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:09 Η moukelis έγραψε: #6.014 23-01-09 16:09 Καλε εννοω βαπτισμενο με την τελετη,ετσι υποτιθεται οτι γινεσαι πνευματικος γονιος του παιδιου κι απο εκει βγαινει η πεποιθηση οτι μοιαζει ψυχικα στο νουνο.Παντως ο Σειριος ηταν να ονομαστει Μόιρα,που το ειχαμε διαλεξει μαζι με το Δημητρη,μετα που αλλαξε φυλο τον ονομασα ολομοναχη,οποτε εγω φερω την ευθυνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:17 Η elvenstar: #6.015 23-01-09 16:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε εννοω βαπτισμενο με την τελετη,ετσι υποτιθεται οτι γινεσαι πνευματικος γονιος του παιδιου κι απο εκει βγαινει η πεποιθηση οτι μοιαζει ψυχικα στο νουνο.Παντως ο Σειριος ηταν να ονομαστει Μόιρα,που το ειχαμε διαλεξει μαζι με το Δημητρη,μετα που αλλαξε φυλο τον ονομασα ολομοναχη,οποτε εγω φερω την ευθυνη! Click για ανάπτυξη... Μ' αρέσει το Severus Λοιπόν δώρα θυμασαι που σου έλεγα ότι εχουμε κ εμείς ενα μαφιόζο μπλε γατούλη στη γειτονιά; Αυτός ειναι μωρέ ο καημενούλης μου ήταν άγριος με τους άγριους γάτους κ τρυφερός με τις κυρίες (εκτος από μια αδελφή του που του κλέβει συνέχεια το φαγητό) κ με τα μωρά γατάκια μιλάμε για ιππότη γάτο. Εσείς για ποιον λετε ότι εναι αβάπτιστος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:20 Η moukelis έγραψε: #6.016 23-01-09 16:20 Αχ μωρε ο καλος μου...Ετσι ειναι οι μπλε,μαφιοζοι,μην κοιτας τον Φιντελινο που το παιζει λαπας,καλυψη ειναι,βιτρινα. Εμενα μ'αρεσουν πολυ τα Azzuro,Belarius,Orsino,Salazar... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:23 Η moukelis έγραψε: #6.017 23-01-09 16:23 Α,το βρηκα,αφου ειναι και γλυκουλης και θες να εχει δυο ονοματα σαν αριστοκρατης,να τον βγαλεις Zuccero Azzuro,μπλε ζαχαρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:56 Η elvenstar: #6.018 23-01-09 16:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ μωρε ο καλος μου...Ετσι ειναι οι μπλε,μαφιοζοι,μην κοιτας τον Φιντελινο που το παιζει λαπας,καλυψη ειναι,βιτρινα. Εμενα μ'αρεσουν πολυ τα Azzuro,Belarius,Orsino,Salazar... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,το βρηκα,αφου ειναι και γλυκουλης και θες να εχει δυο ονοματα σαν αριστοκρατης,να τον βγαλεις Zuccero Azzuro,μπλε ζαχαρη! Click για ανάπτυξη... θα προτιμήσω το Salazar για πρώτο όνομα το δεύτερο θα είναι ένα της επιλογής σου, θα βγάλω κ φωτογραφία κ θα κρίνεις εσύ ποιο του ταιριάζει. Μα κ ο φιντελ με της κυρίες ξηγίεται καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 17:18 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.019 23-01-09 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: θα προτιμήσω το Salazar για πρώτο όνομα το δεύτερο θα είναι ένα της επιλογής σου, θα βγάλω κ φωτογραφία κ θα κρίνεις εσύ ποιο του ταιριάζει. Μα κ ο φιντελ με της κυρίες ξηγίεται καλά Click για ανάπτυξη... Λιγο ελλειψα και εγιναν και τα βαφτισια καλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 17:21 Η elvenstar: #6.020 23-01-09 17:21 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Λιγο ελλειψα και εγιναν και τα βαφτισια καλε Click για ανάπτυξη... Εμ αφου εισαι όλο στα Κουνάκαι χάνεις τα υπόλοιπα γκαλά Σε δικαιολογώ όμως γιατί εχεις αγωνία για τον γιο, όμως δεν σε δικαιολογώ που δεν μας έβαλες ακόμα φωτογραφίες τις μικρούλας να την θαυμάσουμε. ΥΓ. Πλησιάζει η ώρα για το γιατρό κ νιώθω πολύ άγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 300 301 302 303 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 301 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 301 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ας γινει καλα το μωρο και θα σου πουμε ονοματα να διαλεξεις.Εχω ενα ανθρωπινο βαφτιστηρι που εχει γινει μια χαρα κοπελα,οποτε εχω καλες συστασεις.Σε αλλα γατονια εκτος απο τα δικα μου δεν εχω γινει νουνα,παντως ελπιζω να μην ισχυει αυτο που λενε οτι παιρνουν απο τη νονα.Βλεποντας το Σειριο ανησυχω για μενα κομματι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:03 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.011 23-01-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ας γινει καλα το μωρο και θα σου πουμε ονοματα να διαλεξεις.Εχω ενα ανθρωπινο βαφτιστηρι που εχει γινει μια χαρα κοπελα,οποτε εχω καλες συστασεις.Σε αλλα γατονια εκτος απο τα δικα μου δεν εχω γινει νουνα,παντως ελπιζω να μην ισχυει αυτο που λενε οτι παιρνουν απο τη νονα.Βλεποντας το Σειριο ανησυχω για μενα κομματι... Click για ανάπτυξη... Αααααααααχαχχαχαχαχααχα ελα μωρε,σιγα τι να πει και αυτος που βαφτισε τον Σνειπ τοτε αχαχααχχααχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:04 Η moukelis έγραψε: #6.012 23-01-09 16:04 Βασικα δε νομιζω να ειναι βαφτισμενος ο Σέβερους...Ελενα τι λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:06 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.013 23-01-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασικα δε νομιζω να ειναι βαφτισμενος ο Σέβερους...Ελενα τι λες; Click για ανάπτυξη... Μισο αιωνα+ αβαφτιστο ειναι μωρε? αχουτο κριμα κριμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:09 Η moukelis έγραψε: #6.014 23-01-09 16:09 Καλε εννοω βαπτισμενο με την τελετη,ετσι υποτιθεται οτι γινεσαι πνευματικος γονιος του παιδιου κι απο εκει βγαινει η πεποιθηση οτι μοιαζει ψυχικα στο νουνο.Παντως ο Σειριος ηταν να ονομαστει Μόιρα,που το ειχαμε διαλεξει μαζι με το Δημητρη,μετα που αλλαξε φυλο τον ονομασα ολομοναχη,οποτε εγω φερω την ευθυνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:17 Η elvenstar: #6.015 23-01-09 16:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε εννοω βαπτισμενο με την τελετη,ετσι υποτιθεται οτι γινεσαι πνευματικος γονιος του παιδιου κι απο εκει βγαινει η πεποιθηση οτι μοιαζει ψυχικα στο νουνο.Παντως ο Σειριος ηταν να ονομαστει Μόιρα,που το ειχαμε διαλεξει μαζι με το Δημητρη,μετα που αλλαξε φυλο τον ονομασα ολομοναχη,οποτε εγω φερω την ευθυνη! Click για ανάπτυξη... Μ' αρέσει το Severus Λοιπόν δώρα θυμασαι που σου έλεγα ότι εχουμε κ εμείς ενα μαφιόζο μπλε γατούλη στη γειτονιά; Αυτός ειναι μωρέ ο καημενούλης μου ήταν άγριος με τους άγριους γάτους κ τρυφερός με τις κυρίες (εκτος από μια αδελφή του που του κλέβει συνέχεια το φαγητό) κ με τα μωρά γατάκια μιλάμε για ιππότη γάτο. Εσείς για ποιον λετε ότι εναι αβάπτιστος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:20 Η moukelis έγραψε: #6.016 23-01-09 16:20 Αχ μωρε ο καλος μου...Ετσι ειναι οι μπλε,μαφιοζοι,μην κοιτας τον Φιντελινο που το παιζει λαπας,καλυψη ειναι,βιτρινα. Εμενα μ'αρεσουν πολυ τα Azzuro,Belarius,Orsino,Salazar... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:23 Η moukelis έγραψε: #6.017 23-01-09 16:23 Α,το βρηκα,αφου ειναι και γλυκουλης και θες να εχει δυο ονοματα σαν αριστοκρατης,να τον βγαλεις Zuccero Azzuro,μπλε ζαχαρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:56 Η elvenstar: #6.018 23-01-09 16:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ μωρε ο καλος μου...Ετσι ειναι οι μπλε,μαφιοζοι,μην κοιτας τον Φιντελινο που το παιζει λαπας,καλυψη ειναι,βιτρινα. Εμενα μ'αρεσουν πολυ τα Azzuro,Belarius,Orsino,Salazar... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,το βρηκα,αφου ειναι και γλυκουλης και θες να εχει δυο ονοματα σαν αριστοκρατης,να τον βγαλεις Zuccero Azzuro,μπλε ζαχαρη! Click για ανάπτυξη... θα προτιμήσω το Salazar για πρώτο όνομα το δεύτερο θα είναι ένα της επιλογής σου, θα βγάλω κ φωτογραφία κ θα κρίνεις εσύ ποιο του ταιριάζει. Μα κ ο φιντελ με της κυρίες ξηγίεται καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 17:18 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.019 23-01-09 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: θα προτιμήσω το Salazar για πρώτο όνομα το δεύτερο θα είναι ένα της επιλογής σου, θα βγάλω κ φωτογραφία κ θα κρίνεις εσύ ποιο του ταιριάζει. Μα κ ο φιντελ με της κυρίες ξηγίεται καλά Click για ανάπτυξη... Λιγο ελλειψα και εγιναν και τα βαφτισια καλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 17:21 Η elvenstar: #6.020 23-01-09 17:21 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Λιγο ελλειψα και εγιναν και τα βαφτισια καλε Click για ανάπτυξη... Εμ αφου εισαι όλο στα Κουνάκαι χάνεις τα υπόλοιπα γκαλά Σε δικαιολογώ όμως γιατί εχεις αγωνία για τον γιο, όμως δεν σε δικαιολογώ που δεν μας έβαλες ακόμα φωτογραφίες τις μικρούλας να την θαυμάσουμε. ΥΓ. Πλησιάζει η ώρα για το γιατρό κ νιώθω πολύ άγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 300 301 302 303 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 301 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 301 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ας γινει καλα το μωρο και θα σου πουμε ονοματα να διαλεξεις.Εχω ενα ανθρωπινο βαφτιστηρι που εχει γινει μια χαρα κοπελα,οποτε εχω καλες συστασεις.Σε αλλα γατονια εκτος απο τα δικα μου δεν εχω γινει νουνα,παντως ελπιζω να μην ισχυει αυτο που λενε οτι παιρνουν απο τη νονα.Βλεποντας το Σειριο ανησυχω για μενα κομματι... Click για ανάπτυξη... Αααααααααχαχχαχαχαχααχα ελα μωρε,σιγα τι να πει και αυτος που βαφτισε τον Σνειπ τοτε αχαχααχχααχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:04 Η moukelis έγραψε: #6.012 23-01-09 16:04 Βασικα δε νομιζω να ειναι βαφτισμενος ο Σέβερους...Ελενα τι λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:06 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.013 23-01-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασικα δε νομιζω να ειναι βαφτισμενος ο Σέβερους...Ελενα τι λες; Click για ανάπτυξη... Μισο αιωνα+ αβαφτιστο ειναι μωρε? αχουτο κριμα κριμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:09 Η moukelis έγραψε: #6.014 23-01-09 16:09 Καλε εννοω βαπτισμενο με την τελετη,ετσι υποτιθεται οτι γινεσαι πνευματικος γονιος του παιδιου κι απο εκει βγαινει η πεποιθηση οτι μοιαζει ψυχικα στο νουνο.Παντως ο Σειριος ηταν να ονομαστει Μόιρα,που το ειχαμε διαλεξει μαζι με το Δημητρη,μετα που αλλαξε φυλο τον ονομασα ολομοναχη,οποτε εγω φερω την ευθυνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:17 Η elvenstar: #6.015 23-01-09 16:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε εννοω βαπτισμενο με την τελετη,ετσι υποτιθεται οτι γινεσαι πνευματικος γονιος του παιδιου κι απο εκει βγαινει η πεποιθηση οτι μοιαζει ψυχικα στο νουνο.Παντως ο Σειριος ηταν να ονομαστει Μόιρα,που το ειχαμε διαλεξει μαζι με το Δημητρη,μετα που αλλαξε φυλο τον ονομασα ολομοναχη,οποτε εγω φερω την ευθυνη! Click για ανάπτυξη... Μ' αρέσει το Severus Λοιπόν δώρα θυμασαι που σου έλεγα ότι εχουμε κ εμείς ενα μαφιόζο μπλε γατούλη στη γειτονιά; Αυτός ειναι μωρέ ο καημενούλης μου ήταν άγριος με τους άγριους γάτους κ τρυφερός με τις κυρίες (εκτος από μια αδελφή του που του κλέβει συνέχεια το φαγητό) κ με τα μωρά γατάκια μιλάμε για ιππότη γάτο. Εσείς για ποιον λετε ότι εναι αβάπτιστος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:20 Η moukelis έγραψε: #6.016 23-01-09 16:20 Αχ μωρε ο καλος μου...Ετσι ειναι οι μπλε,μαφιοζοι,μην κοιτας τον Φιντελινο που το παιζει λαπας,καλυψη ειναι,βιτρινα. Εμενα μ'αρεσουν πολυ τα Azzuro,Belarius,Orsino,Salazar... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:23 Η moukelis έγραψε: #6.017 23-01-09 16:23 Α,το βρηκα,αφου ειναι και γλυκουλης και θες να εχει δυο ονοματα σαν αριστοκρατης,να τον βγαλεις Zuccero Azzuro,μπλε ζαχαρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:56 Η elvenstar: #6.018 23-01-09 16:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ μωρε ο καλος μου...Ετσι ειναι οι μπλε,μαφιοζοι,μην κοιτας τον Φιντελινο που το παιζει λαπας,καλυψη ειναι,βιτρινα. Εμενα μ'αρεσουν πολυ τα Azzuro,Belarius,Orsino,Salazar... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,το βρηκα,αφου ειναι και γλυκουλης και θες να εχει δυο ονοματα σαν αριστοκρατης,να τον βγαλεις Zuccero Azzuro,μπλε ζαχαρη! Click για ανάπτυξη... θα προτιμήσω το Salazar για πρώτο όνομα το δεύτερο θα είναι ένα της επιλογής σου, θα βγάλω κ φωτογραφία κ θα κρίνεις εσύ ποιο του ταιριάζει. Μα κ ο φιντελ με της κυρίες ξηγίεται καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 17:18 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.019 23-01-09 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: θα προτιμήσω το Salazar για πρώτο όνομα το δεύτερο θα είναι ένα της επιλογής σου, θα βγάλω κ φωτογραφία κ θα κρίνεις εσύ ποιο του ταιριάζει. Μα κ ο φιντελ με της κυρίες ξηγίεται καλά Click για ανάπτυξη... Λιγο ελλειψα και εγιναν και τα βαφτισια καλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 17:21 Η elvenstar: #6.020 23-01-09 17:21 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Λιγο ελλειψα και εγιναν και τα βαφτισια καλε Click για ανάπτυξη... Εμ αφου εισαι όλο στα Κουνάκαι χάνεις τα υπόλοιπα γκαλά Σε δικαιολογώ όμως γιατί εχεις αγωνία για τον γιο, όμως δεν σε δικαιολογώ που δεν μας έβαλες ακόμα φωτογραφίες τις μικρούλας να την θαυμάσουμε. ΥΓ. Πλησιάζει η ώρα για το γιατρό κ νιώθω πολύ άγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 300 301 302 303 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 301 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 301 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βασικα δε νομιζω να ειναι βαφτισμενος ο Σέβερους...Ελενα τι λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:06 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.013 23-01-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασικα δε νομιζω να ειναι βαφτισμενος ο Σέβερους...Ελενα τι λες; Click για ανάπτυξη... Μισο αιωνα+ αβαφτιστο ειναι μωρε? αχουτο κριμα κριμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:09 Η moukelis έγραψε: #6.014 23-01-09 16:09 Καλε εννοω βαπτισμενο με την τελετη,ετσι υποτιθεται οτι γινεσαι πνευματικος γονιος του παιδιου κι απο εκει βγαινει η πεποιθηση οτι μοιαζει ψυχικα στο νουνο.Παντως ο Σειριος ηταν να ονομαστει Μόιρα,που το ειχαμε διαλεξει μαζι με το Δημητρη,μετα που αλλαξε φυλο τον ονομασα ολομοναχη,οποτε εγω φερω την ευθυνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:17 Η elvenstar: #6.015 23-01-09 16:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε εννοω βαπτισμενο με την τελετη,ετσι υποτιθεται οτι γινεσαι πνευματικος γονιος του παιδιου κι απο εκει βγαινει η πεποιθηση οτι μοιαζει ψυχικα στο νουνο.Παντως ο Σειριος ηταν να ονομαστει Μόιρα,που το ειχαμε διαλεξει μαζι με το Δημητρη,μετα που αλλαξε φυλο τον ονομασα ολομοναχη,οποτε εγω φερω την ευθυνη! Click για ανάπτυξη... Μ' αρέσει το Severus Λοιπόν δώρα θυμασαι που σου έλεγα ότι εχουμε κ εμείς ενα μαφιόζο μπλε γατούλη στη γειτονιά; Αυτός ειναι μωρέ ο καημενούλης μου ήταν άγριος με τους άγριους γάτους κ τρυφερός με τις κυρίες (εκτος από μια αδελφή του που του κλέβει συνέχεια το φαγητό) κ με τα μωρά γατάκια μιλάμε για ιππότη γάτο. Εσείς για ποιον λετε ότι εναι αβάπτιστος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:20 Η moukelis έγραψε: #6.016 23-01-09 16:20 Αχ μωρε ο καλος μου...Ετσι ειναι οι μπλε,μαφιοζοι,μην κοιτας τον Φιντελινο που το παιζει λαπας,καλυψη ειναι,βιτρινα. Εμενα μ'αρεσουν πολυ τα Azzuro,Belarius,Orsino,Salazar... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:23 Η moukelis έγραψε: #6.017 23-01-09 16:23 Α,το βρηκα,αφου ειναι και γλυκουλης και θες να εχει δυο ονοματα σαν αριστοκρατης,να τον βγαλεις Zuccero Azzuro,μπλε ζαχαρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:56 Η elvenstar: #6.018 23-01-09 16:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ μωρε ο καλος μου...Ετσι ειναι οι μπλε,μαφιοζοι,μην κοιτας τον Φιντελινο που το παιζει λαπας,καλυψη ειναι,βιτρινα. Εμενα μ'αρεσουν πολυ τα Azzuro,Belarius,Orsino,Salazar... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,το βρηκα,αφου ειναι και γλυκουλης και θες να εχει δυο ονοματα σαν αριστοκρατης,να τον βγαλεις Zuccero Azzuro,μπλε ζαχαρη! Click για ανάπτυξη... θα προτιμήσω το Salazar για πρώτο όνομα το δεύτερο θα είναι ένα της επιλογής σου, θα βγάλω κ φωτογραφία κ θα κρίνεις εσύ ποιο του ταιριάζει. Μα κ ο φιντελ με της κυρίες ξηγίεται καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 17:18 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.019 23-01-09 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: θα προτιμήσω το Salazar για πρώτο όνομα το δεύτερο θα είναι ένα της επιλογής σου, θα βγάλω κ φωτογραφία κ θα κρίνεις εσύ ποιο του ταιριάζει. Μα κ ο φιντελ με της κυρίες ξηγίεται καλά Click για ανάπτυξη... Λιγο ελλειψα και εγιναν και τα βαφτισια καλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 17:21 Η elvenstar: #6.020 23-01-09 17:21 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Λιγο ελλειψα και εγιναν και τα βαφτισια καλε Click για ανάπτυξη... Εμ αφου εισαι όλο στα Κουνάκαι χάνεις τα υπόλοιπα γκαλά Σε δικαιολογώ όμως γιατί εχεις αγωνία για τον γιο, όμως δεν σε δικαιολογώ που δεν μας έβαλες ακόμα φωτογραφίες τις μικρούλας να την θαυμάσουμε. ΥΓ. Πλησιάζει η ώρα για το γιατρό κ νιώθω πολύ άγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 300 301 302 303 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 301 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 301 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασικα δε νομιζω να ειναι βαφτισμενος ο Σέβερους...Ελενα τι λες; Click για ανάπτυξη... Μισο αιωνα+ αβαφτιστο ειναι μωρε? αχουτο κριμα κριμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:09 Η moukelis έγραψε: #6.014 23-01-09 16:09 Καλε εννοω βαπτισμενο με την τελετη,ετσι υποτιθεται οτι γινεσαι πνευματικος γονιος του παιδιου κι απο εκει βγαινει η πεποιθηση οτι μοιαζει ψυχικα στο νουνο.Παντως ο Σειριος ηταν να ονομαστει Μόιρα,που το ειχαμε διαλεξει μαζι με το Δημητρη,μετα που αλλαξε φυλο τον ονομασα ολομοναχη,οποτε εγω φερω την ευθυνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:17 Η elvenstar: #6.015 23-01-09 16:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε εννοω βαπτισμενο με την τελετη,ετσι υποτιθεται οτι γινεσαι πνευματικος γονιος του παιδιου κι απο εκει βγαινει η πεποιθηση οτι μοιαζει ψυχικα στο νουνο.Παντως ο Σειριος ηταν να ονομαστει Μόιρα,που το ειχαμε διαλεξει μαζι με το Δημητρη,μετα που αλλαξε φυλο τον ονομασα ολομοναχη,οποτε εγω φερω την ευθυνη! Click για ανάπτυξη... Μ' αρέσει το Severus Λοιπόν δώρα θυμασαι που σου έλεγα ότι εχουμε κ εμείς ενα μαφιόζο μπλε γατούλη στη γειτονιά; Αυτός ειναι μωρέ ο καημενούλης μου ήταν άγριος με τους άγριους γάτους κ τρυφερός με τις κυρίες (εκτος από μια αδελφή του που του κλέβει συνέχεια το φαγητό) κ με τα μωρά γατάκια μιλάμε για ιππότη γάτο. Εσείς για ποιον λετε ότι εναι αβάπτιστος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:20 Η moukelis έγραψε: #6.016 23-01-09 16:20 Αχ μωρε ο καλος μου...Ετσι ειναι οι μπλε,μαφιοζοι,μην κοιτας τον Φιντελινο που το παιζει λαπας,καλυψη ειναι,βιτρινα. Εμενα μ'αρεσουν πολυ τα Azzuro,Belarius,Orsino,Salazar... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:23 Η moukelis έγραψε: #6.017 23-01-09 16:23 Α,το βρηκα,αφου ειναι και γλυκουλης και θες να εχει δυο ονοματα σαν αριστοκρατης,να τον βγαλεις Zuccero Azzuro,μπλε ζαχαρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:56 Η elvenstar: #6.018 23-01-09 16:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ μωρε ο καλος μου...Ετσι ειναι οι μπλε,μαφιοζοι,μην κοιτας τον Φιντελινο που το παιζει λαπας,καλυψη ειναι,βιτρινα. Εμενα μ'αρεσουν πολυ τα Azzuro,Belarius,Orsino,Salazar... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,το βρηκα,αφου ειναι και γλυκουλης και θες να εχει δυο ονοματα σαν αριστοκρατης,να τον βγαλεις Zuccero Azzuro,μπλε ζαχαρη! Click για ανάπτυξη... θα προτιμήσω το Salazar για πρώτο όνομα το δεύτερο θα είναι ένα της επιλογής σου, θα βγάλω κ φωτογραφία κ θα κρίνεις εσύ ποιο του ταιριάζει. Μα κ ο φιντελ με της κυρίες ξηγίεται καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 17:18 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.019 23-01-09 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: θα προτιμήσω το Salazar για πρώτο όνομα το δεύτερο θα είναι ένα της επιλογής σου, θα βγάλω κ φωτογραφία κ θα κρίνεις εσύ ποιο του ταιριάζει. Μα κ ο φιντελ με της κυρίες ξηγίεται καλά Click για ανάπτυξη... Λιγο ελλειψα και εγιναν και τα βαφτισια καλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 17:21 Η elvenstar: #6.020 23-01-09 17:21 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Λιγο ελλειψα και εγιναν και τα βαφτισια καλε Click για ανάπτυξη... Εμ αφου εισαι όλο στα Κουνάκαι χάνεις τα υπόλοιπα γκαλά Σε δικαιολογώ όμως γιατί εχεις αγωνία για τον γιο, όμως δεν σε δικαιολογώ που δεν μας έβαλες ακόμα φωτογραφίες τις μικρούλας να την θαυμάσουμε. ΥΓ. Πλησιάζει η ώρα για το γιατρό κ νιώθω πολύ άγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 300 301 302 303 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 301 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 301 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλε εννοω βαπτισμενο με την τελετη,ετσι υποτιθεται οτι γινεσαι πνευματικος γονιος του παιδιου κι απο εκει βγαινει η πεποιθηση οτι μοιαζει ψυχικα στο νουνο.Παντως ο Σειριος ηταν να ονομαστει Μόιρα,που το ειχαμε διαλεξει μαζι με το Δημητρη,μετα που αλλαξε φυλο τον ονομασα ολομοναχη,οποτε εγω φερω την ευθυνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:17 Η elvenstar: #6.015 23-01-09 16:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε εννοω βαπτισμενο με την τελετη,ετσι υποτιθεται οτι γινεσαι πνευματικος γονιος του παιδιου κι απο εκει βγαινει η πεποιθηση οτι μοιαζει ψυχικα στο νουνο.Παντως ο Σειριος ηταν να ονομαστει Μόιρα,που το ειχαμε διαλεξει μαζι με το Δημητρη,μετα που αλλαξε φυλο τον ονομασα ολομοναχη,οποτε εγω φερω την ευθυνη! Click για ανάπτυξη... Μ' αρέσει το Severus Λοιπόν δώρα θυμασαι που σου έλεγα ότι εχουμε κ εμείς ενα μαφιόζο μπλε γατούλη στη γειτονιά; Αυτός ειναι μωρέ ο καημενούλης μου ήταν άγριος με τους άγριους γάτους κ τρυφερός με τις κυρίες (εκτος από μια αδελφή του που του κλέβει συνέχεια το φαγητό) κ με τα μωρά γατάκια μιλάμε για ιππότη γάτο. Εσείς για ποιον λετε ότι εναι αβάπτιστος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:20 Η moukelis έγραψε: #6.016 23-01-09 16:20 Αχ μωρε ο καλος μου...Ετσι ειναι οι μπλε,μαφιοζοι,μην κοιτας τον Φιντελινο που το παιζει λαπας,καλυψη ειναι,βιτρινα. Εμενα μ'αρεσουν πολυ τα Azzuro,Belarius,Orsino,Salazar... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:23 Η moukelis έγραψε: #6.017 23-01-09 16:23 Α,το βρηκα,αφου ειναι και γλυκουλης και θες να εχει δυο ονοματα σαν αριστοκρατης,να τον βγαλεις Zuccero Azzuro,μπλε ζαχαρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:56 Η elvenstar: #6.018 23-01-09 16:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ μωρε ο καλος μου...Ετσι ειναι οι μπλε,μαφιοζοι,μην κοιτας τον Φιντελινο που το παιζει λαπας,καλυψη ειναι,βιτρινα. Εμενα μ'αρεσουν πολυ τα Azzuro,Belarius,Orsino,Salazar... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,το βρηκα,αφου ειναι και γλυκουλης και θες να εχει δυο ονοματα σαν αριστοκρατης,να τον βγαλεις Zuccero Azzuro,μπλε ζαχαρη! Click για ανάπτυξη... θα προτιμήσω το Salazar για πρώτο όνομα το δεύτερο θα είναι ένα της επιλογής σου, θα βγάλω κ φωτογραφία κ θα κρίνεις εσύ ποιο του ταιριάζει. Μα κ ο φιντελ με της κυρίες ξηγίεται καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 17:18 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.019 23-01-09 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: θα προτιμήσω το Salazar για πρώτο όνομα το δεύτερο θα είναι ένα της επιλογής σου, θα βγάλω κ φωτογραφία κ θα κρίνεις εσύ ποιο του ταιριάζει. Μα κ ο φιντελ με της κυρίες ξηγίεται καλά Click για ανάπτυξη... Λιγο ελλειψα και εγιναν και τα βαφτισια καλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 17:21 Η elvenstar: #6.020 23-01-09 17:21 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Λιγο ελλειψα και εγιναν και τα βαφτισια καλε Click για ανάπτυξη... Εμ αφου εισαι όλο στα Κουνάκαι χάνεις τα υπόλοιπα γκαλά Σε δικαιολογώ όμως γιατί εχεις αγωνία για τον γιο, όμως δεν σε δικαιολογώ που δεν μας έβαλες ακόμα φωτογραφίες τις μικρούλας να την θαυμάσουμε. ΥΓ. Πλησιάζει η ώρα για το γιατρό κ νιώθω πολύ άγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 300 301 302 303 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 301 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 301 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε εννοω βαπτισμενο με την τελετη,ετσι υποτιθεται οτι γινεσαι πνευματικος γονιος του παιδιου κι απο εκει βγαινει η πεποιθηση οτι μοιαζει ψυχικα στο νουνο.Παντως ο Σειριος ηταν να ονομαστει Μόιρα,που το ειχαμε διαλεξει μαζι με το Δημητρη,μετα που αλλαξε φυλο τον ονομασα ολομοναχη,οποτε εγω φερω την ευθυνη! Click για ανάπτυξη... Μ' αρέσει το Severus Λοιπόν δώρα θυμασαι που σου έλεγα ότι εχουμε κ εμείς ενα μαφιόζο μπλε γατούλη στη γειτονιά; Αυτός ειναι μωρέ ο καημενούλης μου ήταν άγριος με τους άγριους γάτους κ τρυφερός με τις κυρίες (εκτος από μια αδελφή του που του κλέβει συνέχεια το φαγητό) κ με τα μωρά γατάκια μιλάμε για ιππότη γάτο. Εσείς για ποιον λετε ότι εναι αβάπτιστος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:20 Η moukelis έγραψε: #6.016 23-01-09 16:20 Αχ μωρε ο καλος μου...Ετσι ειναι οι μπλε,μαφιοζοι,μην κοιτας τον Φιντελινο που το παιζει λαπας,καλυψη ειναι,βιτρινα. Εμενα μ'αρεσουν πολυ τα Azzuro,Belarius,Orsino,Salazar... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:23 Η moukelis έγραψε: #6.017 23-01-09 16:23 Α,το βρηκα,αφου ειναι και γλυκουλης και θες να εχει δυο ονοματα σαν αριστοκρατης,να τον βγαλεις Zuccero Azzuro,μπλε ζαχαρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:56 Η elvenstar: #6.018 23-01-09 16:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ μωρε ο καλος μου...Ετσι ειναι οι μπλε,μαφιοζοι,μην κοιτας τον Φιντελινο που το παιζει λαπας,καλυψη ειναι,βιτρινα. Εμενα μ'αρεσουν πολυ τα Azzuro,Belarius,Orsino,Salazar... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,το βρηκα,αφου ειναι και γλυκουλης και θες να εχει δυο ονοματα σαν αριστοκρατης,να τον βγαλεις Zuccero Azzuro,μπλε ζαχαρη! Click για ανάπτυξη... θα προτιμήσω το Salazar για πρώτο όνομα το δεύτερο θα είναι ένα της επιλογής σου, θα βγάλω κ φωτογραφία κ θα κρίνεις εσύ ποιο του ταιριάζει. Μα κ ο φιντελ με της κυρίες ξηγίεται καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 17:18 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.019 23-01-09 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: θα προτιμήσω το Salazar για πρώτο όνομα το δεύτερο θα είναι ένα της επιλογής σου, θα βγάλω κ φωτογραφία κ θα κρίνεις εσύ ποιο του ταιριάζει. Μα κ ο φιντελ με της κυρίες ξηγίεται καλά Click για ανάπτυξη... Λιγο ελλειψα και εγιναν και τα βαφτισια καλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 17:21 Η elvenstar: #6.020 23-01-09 17:21 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Λιγο ελλειψα και εγιναν και τα βαφτισια καλε Click για ανάπτυξη... Εμ αφου εισαι όλο στα Κουνάκαι χάνεις τα υπόλοιπα γκαλά Σε δικαιολογώ όμως γιατί εχεις αγωνία για τον γιο, όμως δεν σε δικαιολογώ που δεν μας έβαλες ακόμα φωτογραφίες τις μικρούλας να την θαυμάσουμε. ΥΓ. Πλησιάζει η ώρα για το γιατρό κ νιώθω πολύ άγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 300 301 302 303 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 301 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 301 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αχ μωρε ο καλος μου...Ετσι ειναι οι μπλε,μαφιοζοι,μην κοιτας τον Φιντελινο που το παιζει λαπας,καλυψη ειναι,βιτρινα. Εμενα μ'αρεσουν πολυ τα Azzuro,Belarius,Orsino,Salazar... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:23 Η moukelis έγραψε: #6.017 23-01-09 16:23 Α,το βρηκα,αφου ειναι και γλυκουλης και θες να εχει δυο ονοματα σαν αριστοκρατης,να τον βγαλεις Zuccero Azzuro,μπλε ζαχαρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:56 Η elvenstar: #6.018 23-01-09 16:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ μωρε ο καλος μου...Ετσι ειναι οι μπλε,μαφιοζοι,μην κοιτας τον Φιντελινο που το παιζει λαπας,καλυψη ειναι,βιτρινα. Εμενα μ'αρεσουν πολυ τα Azzuro,Belarius,Orsino,Salazar... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,το βρηκα,αφου ειναι και γλυκουλης και θες να εχει δυο ονοματα σαν αριστοκρατης,να τον βγαλεις Zuccero Azzuro,μπλε ζαχαρη! Click για ανάπτυξη... θα προτιμήσω το Salazar για πρώτο όνομα το δεύτερο θα είναι ένα της επιλογής σου, θα βγάλω κ φωτογραφία κ θα κρίνεις εσύ ποιο του ταιριάζει. Μα κ ο φιντελ με της κυρίες ξηγίεται καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 17:18 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.019 23-01-09 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: θα προτιμήσω το Salazar για πρώτο όνομα το δεύτερο θα είναι ένα της επιλογής σου, θα βγάλω κ φωτογραφία κ θα κρίνεις εσύ ποιο του ταιριάζει. Μα κ ο φιντελ με της κυρίες ξηγίεται καλά Click για ανάπτυξη... Λιγο ελλειψα και εγιναν και τα βαφτισια καλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 17:21 Η elvenstar: #6.020 23-01-09 17:21 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Λιγο ελλειψα και εγιναν και τα βαφτισια καλε Click για ανάπτυξη... Εμ αφου εισαι όλο στα Κουνάκαι χάνεις τα υπόλοιπα γκαλά Σε δικαιολογώ όμως γιατί εχεις αγωνία για τον γιο, όμως δεν σε δικαιολογώ που δεν μας έβαλες ακόμα φωτογραφίες τις μικρούλας να την θαυμάσουμε. ΥΓ. Πλησιάζει η ώρα για το γιατρό κ νιώθω πολύ άγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 300 301 302 303 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 301 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 301 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Α,το βρηκα,αφου ειναι και γλυκουλης και θες να εχει δυο ονοματα σαν αριστοκρατης,να τον βγαλεις Zuccero Azzuro,μπλε ζαχαρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 16:56 Η elvenstar: #6.018 23-01-09 16:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ μωρε ο καλος μου...Ετσι ειναι οι μπλε,μαφιοζοι,μην κοιτας τον Φιντελινο που το παιζει λαπας,καλυψη ειναι,βιτρινα. Εμενα μ'αρεσουν πολυ τα Azzuro,Belarius,Orsino,Salazar... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,το βρηκα,αφου ειναι και γλυκουλης και θες να εχει δυο ονοματα σαν αριστοκρατης,να τον βγαλεις Zuccero Azzuro,μπλε ζαχαρη! Click για ανάπτυξη... θα προτιμήσω το Salazar για πρώτο όνομα το δεύτερο θα είναι ένα της επιλογής σου, θα βγάλω κ φωτογραφία κ θα κρίνεις εσύ ποιο του ταιριάζει. Μα κ ο φιντελ με της κυρίες ξηγίεται καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 17:18 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.019 23-01-09 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: θα προτιμήσω το Salazar για πρώτο όνομα το δεύτερο θα είναι ένα της επιλογής σου, θα βγάλω κ φωτογραφία κ θα κρίνεις εσύ ποιο του ταιριάζει. Μα κ ο φιντελ με της κυρίες ξηγίεται καλά Click για ανάπτυξη... Λιγο ελλειψα και εγιναν και τα βαφτισια καλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 17:21 Η elvenstar: #6.020 23-01-09 17:21 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Λιγο ελλειψα και εγιναν και τα βαφτισια καλε Click για ανάπτυξη... Εμ αφου εισαι όλο στα Κουνάκαι χάνεις τα υπόλοιπα γκαλά Σε δικαιολογώ όμως γιατί εχεις αγωνία για τον γιο, όμως δεν σε δικαιολογώ που δεν μας έβαλες ακόμα φωτογραφίες τις μικρούλας να την θαυμάσουμε. ΥΓ. Πλησιάζει η ώρα για το γιατρό κ νιώθω πολύ άγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 300 301 302 303 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 301 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 301 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ μωρε ο καλος μου...Ετσι ειναι οι μπλε,μαφιοζοι,μην κοιτας τον Φιντελινο που το παιζει λαπας,καλυψη ειναι,βιτρινα. Εμενα μ'αρεσουν πολυ τα Azzuro,Belarius,Orsino,Salazar... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,το βρηκα,αφου ειναι και γλυκουλης και θες να εχει δυο ονοματα σαν αριστοκρατης,να τον βγαλεις Zuccero Azzuro,μπλε ζαχαρη! Click για ανάπτυξη... θα προτιμήσω το Salazar για πρώτο όνομα το δεύτερο θα είναι ένα της επιλογής σου, θα βγάλω κ φωτογραφία κ θα κρίνεις εσύ ποιο του ταιριάζει. Μα κ ο φιντελ με της κυρίες ξηγίεται καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 17:18 Ο *D~A~D* έγραψε: #6.019 23-01-09 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: θα προτιμήσω το Salazar για πρώτο όνομα το δεύτερο θα είναι ένα της επιλογής σου, θα βγάλω κ φωτογραφία κ θα κρίνεις εσύ ποιο του ταιριάζει. Μα κ ο φιντελ με της κυρίες ξηγίεται καλά Click για ανάπτυξη... Λιγο ελλειψα και εγιναν και τα βαφτισια καλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 17:21 Η elvenstar: #6.020 23-01-09 17:21 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Λιγο ελλειψα και εγιναν και τα βαφτισια καλε Click για ανάπτυξη... Εμ αφου εισαι όλο στα Κουνάκαι χάνεις τα υπόλοιπα γκαλά Σε δικαιολογώ όμως γιατί εχεις αγωνία για τον γιο, όμως δεν σε δικαιολογώ που δεν μας έβαλες ακόμα φωτογραφίες τις μικρούλας να την θαυμάσουμε. ΥΓ. Πλησιάζει η ώρα για το γιατρό κ νιώθω πολύ άγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 300 301 302 303 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 301 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 301 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: θα προτιμήσω το Salazar για πρώτο όνομα το δεύτερο θα είναι ένα της επιλογής σου, θα βγάλω κ φωτογραφία κ θα κρίνεις εσύ ποιο του ταιριάζει. Μα κ ο φιντελ με της κυρίες ξηγίεται καλά Click για ανάπτυξη... Λιγο ελλειψα και εγιναν και τα βαφτισια καλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 17:21 Η elvenstar: #6.020 23-01-09 17:21 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Λιγο ελλειψα και εγιναν και τα βαφτισια καλε Click για ανάπτυξη... Εμ αφου εισαι όλο στα Κουνάκαι χάνεις τα υπόλοιπα γκαλά Σε δικαιολογώ όμως γιατί εχεις αγωνία για τον γιο, όμως δεν σε δικαιολογώ που δεν μας έβαλες ακόμα φωτογραφίες τις μικρούλας να την θαυμάσουμε. ΥΓ. Πλησιάζει η ώρα για το γιατρό κ νιώθω πολύ άγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Λιγο ελλειψα και εγιναν και τα βαφτισια καλε Click για ανάπτυξη... Εμ αφου εισαι όλο στα Κουνάκαι χάνεις τα υπόλοιπα γκαλά Σε δικαιολογώ όμως γιατί εχεις αγωνία για τον γιο, όμως δεν σε δικαιολογώ που δεν μας έβαλες ακόμα φωτογραφίες τις μικρούλας να την θαυμάσουμε. ΥΓ. Πλησιάζει η ώρα για το γιατρό κ νιώθω πολύ άγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.