Περσίας maniacs

καλυτερα οχι ζεστη, αλλοιωνονται τα συστατικα της...πολυ πολυ χλιαρη αν ειναι κρυα...
Ελεγα μηπως τον ελκυσει η μυρρωδια και φαει εστω και λιγακι.;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το μελι βοηθα παρα παρα πολυ,και μερικες σταγονες δε θα τον πειραξουν οσο αφορα τη διαρροια.
Ελενα ειπαμε,θα γινει καλα το μωρο και θα βρει το καλυτερο σπιτι,το εχω παρει προσωπικα το θεμα.Τι ωρα θα πατε στο γιατρο;

Ελεγα μηπως τον ελκυσει η μυρρωδια και φαει εστω και λιγακι.;)
Θα πάμε στις 6 τότε πάει ο γιατρός κ μου φαίνεται αιώνας.
Λοιπόν του έδωσα μερικες σταγονίτσες μελι το έβαλα στο στοματακι κ του εδωσα κ λίγο ρυζόνερο κ σηκώθηκε κ έκατσε στα πίσω ποδαράκια του:up::up::up::up: ενώ πρώτα δεν μπορούσε να στηριχτει ήταν συνέχεια ξαπλωμένος. Ισως όλα αυτα κ η τονοτική ένεση που του κάναμε να επέδρασαν

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα πάμε στις 6 τότε πάει ο γιατρός κ μου φαίνεται αιώνας.
Λοιπόν του έδωσα μερικες σταγονίτσες μελι το έβαλα στο στοματακι κ του εδωσα κ λίγο ρυζόνερο κ σηκώθηκε κ έκατσε στα πίσω ποδαράκια του:up::up::up::up: ενώ πρώτα δεν μπορούσε να στηριχτει ήταν συνέχεια ξαπλωμένος. Ισως όλα αυτα κ η τονοτική ένεση που του κάναμε να επέδρασαν

Αυτο ειναι θαυμασιο:D
πολυ χαρηκα:up:
ειναι μια πολυ καλη αρχη:)
για να δουμε τι θα πει και ο γιατρος:hmm:

μαλλον ειναι και η θετικη ενεργεια που στειλαμε ολοι μαζι απο εδω.;)

Μπραβο το αγορι μας!Ελενα μην τον αφηνεις να κανει βολτες,ξαπλωσε τον και χαϊδευε τον για να μην εξαντλειται.Αντε αντε θα αρχισω να σκεφτομαι ονοματα για μπλε γατο!:up:

Μπραβο το αγορι μας!Ελενα μην τον αφηνεις να κανει βολτες,ξαπλωσε τον και χαϊδευε τον για να μην εξαντλειται.Αντε αντε θα αρχισω να σκεφτομαι ονοματα για μπλε γατο!:up:

Εγω λεω να τον βαφτισουμε Λαζαρο:P;)
που μας τρομαξε:happy:

Οχι όχι δεν τον αφήνω για τέτοια ειμαστε τώρα τον εχω κλείσει σε ένα καλαθάκι με τις κουβερτουλες του κ με τα όλα του κ κοιμάται τώρα πήρε κ το φάρμακο αντε να περάσει κ η ώρα
Αυτο ειναι θαυμασιο:D
πολυ χαρηκα:up:
ειναι μια πολυ καλη αρχη:)
για να δουμε τι θα πει και ο γιατρος:hmm:

μαλλον ειναι και η θετικη ενεργεια που στειλαμε ολοι μαζι απο εδω.;)
μάλλον μάλλον αυτό θα είναι παιδιά να στέλνετε κύματα θετικής ενέργειας συνέχεια μέχρι να πάμε στο γιατρό να δούμε τι θα μας πει :up:
Εγω λεω να τον βαφτισουμε Λαζαρο:P;)
που μας τρομαξε:happy:
Μωρε κ Κίτσο θα τον βαφτίσω αρκεί να γίνει καλά αυτός κ να μην έχει τίποτα σοβαρό

Οοοοοχι θα εχει ενα μεγαλοπρεπο ονομα γιατι ειναι σιγουρα κουκλος και γυαλιστερος.Εχω ολοκληρη λιστα για μπλε,ηταν παντα το ονειρο μου!:D

Οοοοοχι θα εχει ενα μεγαλοπρεπο ονομα γιατι ειναι σιγουρα κουκλος και γυαλιστερος.Εχω ολοκληρη λιστα για μπλε,ηταν παντα το ονειρο μου!:D
Ναι ναι ναι μόλις γίνει καλά θα του διαλέξουμε 2 ωραία ονόματα για μπλε γυαλιστερούς γατουληδες (γαιτί έτσι έχουν οι αριστοκράτες 2 ονόματα) και θα μπουν σε ψηφοφορία. Ή αν θέλεις γίνεσαι εσύ η νονά του:up:

Ναι ναι ναι μόλις γίνει καλά θα του διαλέξουμε 2 ωραία ονόματα για μπλε γυαλιστερούς γατουληδες (γαιτί έτσι έχουν οι αριστοκράτες 2 ονόματα) και θα μπουν σε ψηφοφορία. Ή αν θέλεις γίνεσαι εσύ η νονά του:up:

Ειμαι κι'εγω εδω:P
αλλα αντε σας κανω την χαρη:lol:
θα αποφασισουμε ονομα ολοι;) και επισης θα ειμαστε ολοι οι νονοι του:up:αυτο να γινει τελιεωσ καλα και ολα γινονται:D

Ας γινει καλα το μωρο και θα σου πουμε ονοματα να διαλεξεις.Εχω ενα ανθρωπινο βαφτιστηρι που εχει γινει μια χαρα κοπελα,οποτε εχω καλες συστασεις.Σε αλλα γατονια εκτος απο τα δικα μου δεν εχω γινει νουνα,παντως ελπιζω να μην ισχυει αυτο που λενε οτι παιρνουν απο τη νονα.Βλεποντας το Σειριο ανησυχω για μενα κομματι...:lol:

Ας γινει καλα το μωρο και θα σου πουμε ονοματα να διαλεξεις.Εχω ενα ανθρωπινο βαφτιστηρι που εχει γινει μια χαρα κοπελα,οποτε εχω καλες συστασεις.Σε αλλα γατονια εκτος απο τα δικα μου δεν εχω γινει νουνα,παντως ελπιζω να μην ισχυει αυτο που λενε οτι παιρνουν απο τη νονα.Βλεποντας το Σειριο ανησυχω για μενα κομματι...:lol:

Αααααααααχαχχαχαχαχααχα:lol:
ελα μωρε,σιγα:P
τι να πει και αυτος που βαφτισε τον Σνειπ τοτε αχαχααχχααχαχα:lol:

Βασικα δε νομιζω να ειναι βαφτισμενος ο Σέβερους...:hmm:Ελενα τι λες;:P

Βασικα δε νομιζω να ειναι βαφτισμενος ο Σέβερους...:hmm:Ελενα τι λες;:P

Μισο αιωνα+ αβαφτιστο ειναι μωρε?:D αχουτο :P κριμα κριμα:lol:

Καλε εννοω βαπτισμενο με την τελετη,ετσι υποτιθεται οτι γινεσαι πνευματικος γονιος του παιδιου κι απο εκει βγαινει η πεποιθηση οτι μοιαζει ψυχικα στο νουνο.Παντως ο Σειριος ηταν να ονομαστει Μόιρα,που το ειχαμε διαλεξει μαζι με το Δημητρη,μετα που αλλαξε φυλο τον ονομασα ολομοναχη,οποτε εγω φερω την ευθυνη!:lol:

Καλε εννοω βαπτισμενο με την τελετη,ετσι υποτιθεται οτι γινεσαι πνευματικος γονιος του παιδιου κι απο εκει βγαινει η πεποιθηση οτι μοιαζει ψυχικα στο νουνο.Παντως ο Σειριος ηταν να ονομαστει Μόιρα,που το ειχαμε διαλεξει μαζι με το Δημητρη,μετα που αλλαξε φυλο τον ονομασα ολομοναχη,οποτε εγω φερω την ευθυνη!:lol:
Μ' αρέσει το Severus Λοιπόν δώρα θυμασαι που σου έλεγα ότι εχουμε κ εμείς ενα μαφιόζο μπλε γατούλη στη γειτονιά; Αυτός ειναι μωρέ ο καημενούλης μου ήταν άγριος με τους άγριους γάτους κ τρυφερός με τις κυρίες (εκτος από μια αδελφή του που του κλέβει συνέχεια το φαγητό) κ με τα μωρά γατάκια μιλάμε για ιππότη γάτο.
Εσείς για ποιον λετε ότι εναι αβάπτιστος;

Αχ μωρε ο καλος μου...Ετσι ειναι οι μπλε,μαφιοζοι,μην κοιτας τον Φιντελινο που το παιζει λαπας,καλυψη ειναι,βιτρινα.:P
Εμενα μ'αρεσουν πολυ τα Azzuro,Belarius,Orsino,Salazar...

Α,το βρηκα,αφου ειναι και γλυκουλης και θες να εχει δυο ονοματα σαν αριστοκρατης,να τον βγαλεις Zuccero Azzuro,μπλε ζαχαρη!:up:

Αχ μωρε ο καλος μου...Ετσι ειναι οι μπλε,μαφιοζοι,μην κοιτας τον Φιντελινο που το παιζει λαπας,καλυψη ειναι,βιτρινα.:P
Εμενα μ'αρεσουν πολυ τα Azzuro,Belarius,Orsino,Salazar...

Α,το βρηκα,αφου ειναι και γλυκουλης και θες να εχει δυο ονοματα σαν αριστοκρατης,να τον βγαλεις Zuccero Azzuro,μπλε ζαχαρη!:up:
θα προτιμήσω το Salazar για πρώτο όνομα το δεύτερο θα είναι ένα της επιλογής σου, θα βγάλω κ φωτογραφία κ θα κρίνεις εσύ ποιο του ταιριάζει. Μα κ ο φιντελ με της κυρίες ξηγίεται καλά;)

θα προτιμήσω το Salazar για πρώτο όνομα το δεύτερο θα είναι ένα της επιλογής σου, θα βγάλω κ φωτογραφία κ θα κρίνεις εσύ ποιο του ταιριάζει. Μα κ ο φιντελ με της κυρίες ξηγίεται καλά;)

Λιγο ελλειψα και εγιναν και τα βαφτισια καλε:P

Λιγο ελλειψα και εγιναν και τα βαφτισια καλε:P
Εμ αφου εισαι όλο στα Κουνάκαι χάνεις τα υπόλοιπα γκαλά:lol:;)
Σε δικαιολογώ όμως γιατί εχεις αγωνία για τον γιο, όμως δεν σε δικαιολογώ που δεν μας έβαλες ακόμα φωτογραφίες τις μικρούλας να την θαυμάσουμε.
ΥΓ. Πλησιάζει η ώρα για το γιατρό κ νιώθω πολύ άγχος:(:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back