Περσίας maniacs

Εμ αφου εισαι όλο στα Κουνάκαι χάνεις τα υπόλοιπα γκαλά:lol:;)
Σε δικαιολογώ όμως γιατί εχεις αγωνία για τον γιο, όμως δεν σε δικαιολογώ που δεν μας έβαλες ακόμα φωτογραφίες τις μικρούλας να την θαυμάσουμε.
ΥΓ. Πλησιάζει η ώρα για το γιατρό κ νιώθω πολύ άγχος:(:(

Μα παω κι'ερχομαι:P
επισκεπτομαι ολες τις γειτονιες του my cat;)
απλα φευγω και απο κομπιουτερ,εχουμε και δουλιτσες:/:
επισης ναι:)
εχω πολυ αγωνια για τον γιο μου:up:
ανυπομονω βεβαια να ερθει σπιτι:happy:
καθε πραγμα στον καιρο του ομως
40 μερουλες εμειναν,ουτε τοσες 1 μηνας και κατι ψιλα:D
αμα κατσει και αυτη σε ενα σημειο εκτος οταν κοιματε
θα την βγαλω μερικες:rolleyes:
το θεμα ειναι να καταφερω να τις ανεβασω,ριγος με ποιανει με την διαδικασια,δεν την εχω ξανακανει και την βαριεμαι μονο και στην ιδεα:redface: αχαχαχααχχαχααχα:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ελενακι με πεταξε εξω,εχουμε πολυ ασχημο καιρο εδω σημερα,και θυελλωδεις ανεμους με αυτη τη σκονη την περιεργη.Δεν ειχαμε ρευμα και ιντερνετ καποια στιγμη.Θα βγω για λιγο να κανω κατι εξωτερικες δουλιτσες και θα γυρισω οσο πιο συντομα να μαθω νεα σας.Μην αγχωνεσαι,ουτε εσυ ουτε ο κουκλος,θα δεις που ο,τι κι αν ειναι θα αντιμετωπιζεται(εγω νομιζω οτι ειναι νεφρα παντως και θα του βαλει ορο και θα παρει τα πανω του).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ελενακι με πεταξε εξω,εχουμε πολυ ασχημο καιρο εδω σημερα,και θυελλωδεις ανεμους με αυτη τη σκονη την περιεργη.Δεν ειχαμε ρευμα και ιντερνετ καποια στιγμη.Θα βγω για λιγο να κανω κατι εξωτερικες δουλιτσες και θα γυρισω οσο πιο συντομα να μαθω νεα σας.Μην αγχωνεσαι,ουτε εσυ ουτε ο κουκλος,θα δεις που ο,τι κι αν ειναι θα αντιμετωπιζεται(εγω νομιζω οτι ειναι νεφρα παντως και θα του βαλει ορο και θα παρει τα πανω του).

Και εμενα αυτο περασε απο το μυαλο μου;)
για να δουμε:hmm:
λογικα σε λιγη ωρα θα ξερουμε τι ειχε το γατουλινακι:happy:

Παιδια το γκριζουλάκι μου δεν τα κατάφερε:cry::cry::cry::cry::cry:

Παιδια το γκριζουλάκι μου δεν τα κατάφερε:cry::cry::cry::cry::cry:

Οχι οχι οχι Ελενα:(
μα γιατι γιατι?:cry:
δεν τα πηγαινε καλυτερα?:/:
μα τι εγινε?τι ειχε?:cry:

Έλενα λυπάμαι πολύ. Ότι και να πω θα είναι λίγο.
Καλό ταξίδι στο γκριζουλάκι σου.
:bye::bye:

Δυστυχώς δεν μπόρεσα να τον πιάσω πιο νωρίς την κρεατινίνη να φανταστείτε δεν την έπιασε το μηχάνημα γιατί ήταν πάνω από 12 κ από τα νεφρά άρχισαν δυσλειτουργίες στο συκώτι στο πάγκρεας κ στην καρδιά είχε κ ΕΙΤΖ αλλα αυτό μου είπε ο γιατρος ήταν το λιγότρρο γιατί δεν πειράζει κ τόσο απλά ήταν στα τελευταία του από τα νεφρα.Είμαι τόσο δυστηχισμένη αυτή τη στιγμή που δεν ξέρω λεω οτι δεν θέλω να ξαναταίσω αδέσποτο γιατι δεν μπορώ να τα βλέπω να πεθαίνουν

Τον πήγα με τη γατοφόρο κ την γύρισα ΑΔΕΙΑ:cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Οχι βρε Ελενακι...Τι ειχε τελικα το μωρο;
Συγνωμη,τωρα ειδα τα παραπανω...Μην το λες αυτο,αξιζει παντα να βοηθας.Κι εγω το ενιωσα προσφατα μετ η γατουλα που εχασα,εκανες ο,τι μπορουσες καλο μου και το ξερει κι ο γατουλης αυτο.

Οχι βρε Ελενακι...Τι ειχε τελικα το μωρο;
Απο τα νεφρά του Δωρα ξεκίνησε κ πήραξε σχεδόν όλα τα όργανα. Κρίμα του ειχαμε βρρει κ ονοματάκι. Δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω. Ηταν τόσο όμορφος ο γκριζάκος μου. Τελικά έτσι έμεινε το ονοματάκι του γκριζάκος. Μ αυτο έφυγε η ψυχούλα μου

Δυστυχώς δεν μπόρεσα να τον πιάσω πιο νωρίς την κρεατινίνη να φανταστείτε δεν την έπιασε το μηχάνημα γιατί ήταν πάνω από 12 κ από τα νεφρά άρχισαν δυσλειτουργίες στο συκώτι στο πάγκρεας κ στην καρδιά είχε κ ΕΙΤΖ αλλα αυτό μου είπε ο γιατρος ήταν το λιγότρρο γιατί δεν πειράζει κ τόσο απλά ήταν στα τελευταία του από τα νεφρα.Είμαι τόσο δυστηχισμένη αυτή τη στιγμή που δεν ξέρω λεω οτι δεν θέλω να ξαναταίσω αδέσποτο γιατι δεν μπορώ να τα βλέπω να πεθαίνουν

Κουραγιο Ελενα:/:
κουραγιο:(
ο χρονος ειναι γιατρος;)
εσυ εκανες τα παντα,οτι περναγε απο το χερι σου και με το παραπανω
φενεται πως ηταν μη αναστρεψιμο,ισως ειχε ταλαιπωρηθει ηδη πολυ
ισως ξεκουραστηκε,μακαρι να ζουσε και να του βρησκαμε και ενα σπιτακι,φενεται ομως πως δεν ηταν τυχερο το καημενακι:cry:
μην κατηγορεις λοιπον τον εαυτο σου:|
και μην λες τετοια
ειμαι σιγουρος πως και αυριο κιολας θα ξαναταιζες αδεσποτακι:happy:
σε παρακαλω πολυ ηρεμησε και κοιτα να χαλαρωσεις λιγακι
προσφερες οτι μπορουσες.
καλο σου ταξιδι γατουλακι:bye:

Κουραγιο Ελενα:/:
κουραγιο:(
ο χρονος ειναι γιατρος;)
εσυ εκανες τα παντα,οτι περναγε απο το χερι σου και με το παραπανω
φενεται πως ηταν μη αναστρεψιμο,ισως ειχε ταλαιπωρηθει ηδη πολυ
ισως ξεκουραστηκε,μακαρι να ζουσε και να του βρησκαμε και ενα σπιτακι,φενεται ομως πως δεν ηταν τυχερο το καημενακι:cry:
μην κατηγορεις λοιπον τον εαυτο σου:|
και μην λες τετοια
ειμαι σιγουρος πως και αυριο κιολας θα ξαναταιζες αδεσποτακι:happy:
σε παρακαλω πολυ ηρεμησε και κοιτα να χαλαρωσεις λιγακι
προσφερες οτι μπορουσες.
καλο σου ταξιδι γατουλακι:bye:
Δεν εκανα αρκετά γιατί δεν τον έσωσα ομως:cry::cry::cry:

Αχ βρε Έλενα κουράγιο καλή μου.
Εσύ το φρόντισες όσο μπορούσες καλύτερα. Είχε την καλύτερη παρέα που θα μπορύσε και το έκανες να νοιώσει αγάπη και ζεστασιά.
Καταλαβαίνω πολύ καλά τα συναισθήματα καθότι και εγώ όπως και πολλοί άλλοι κάποια στιγμή γυρίσαμε με άδεια γατοφόρο.
Μόνο χρόνος μπορεί να απαλύνει τον πόνο σου.

Οχι οχι οχι μην το λες αυτο:(
απλα ηταν ηδη αργα:/:
ουτε ο γιατρος καταφερε κατι:|
μην ριχνεις λοιπον το φταιξιμο σε εσενα
σε παρακαλω

Παιδιά κατηγορώ το ευατό μου γιατί έπρεπε να τον ειχα σωσει από το δρόμο κ δεν το έκανα. Επρεπε να ειχα βρει τρόπο να τον πιάσω κ να του βρω σπιτάκι κ δεν τον έκανε κ τωρα έφυγε. Δεν μπορώ να το συγχωρήσω αυτό. Και δεν μπορω να πιστέψω ότι δεν θα ξαναδω τα ματάκια του να με κοιτάνε κ να παρακαλάνε για φαγάκι:cry::cry::cry::cry:

Ελενακι το ονοματακι θα το κρατησουμε για το επομενο αδεσποτακι που θα γινεις ο αγγελος του,ενταξει;Ηδη εδωσα παραγγελια στον Εκτορα να βοηθησει τον Γκριζουλη σου να βαλει τα καινουρια του φτερα.Εκει πανω δεν ποναει,δεν κρυωνει,και σε ευγνωμονει που τον βοηθησες ακομα και στις τελευταιες του στιγμες.Σκεψου να ηταν μονος του ο καημενος και να εφευγε μεσα στο κρυο με πονους.Κι αυτο του χαρισες εσυ,ζεστασια και φροντιδα.

Ελενακι το ονοματακι θα το κρατησουμε για το επομενο αδεσποτακι που θα γινεις ο αγγελος του,ενταξει;Ηδη εδωσα παραγγελια στον Εκτορα να βοηθησει τον Γκριζουλη σου να βαλει τα καινουρια του φτερα.Εκει πανω δεν ποναει,δεν κρυωνει,και σε ευγνωμονει που τον βοηθησες ακομα και στις τελευταιες του στιγμες.Σκεψου να ηταν μονος του ο καημενος και να εφευγε μεσα στο κρυο με πονους.Κι αυτο του χαρισες εσυ,ζεστασια και φροντιδα.

Με καλυψες Δωρα απολυτα;)
ετσι ειναι
εφυγε ξεροντας πως τον αγαπουσαν και ηταν καποιος εκει μαζι του
και μαζι με τον Εκτορα ηταν και ο Μπεμπης μου μαζι για να τον βοηθησει.

Ναι το ξέρω πονούσε η ψυχουλα μου φώναζε με την αδύναμη φωνούλα του. Ναι να το προσέχει γιατί ειναι καλός γατουλης κ πάντα προσέχει κ τα μωρά γατάκια τα προστάτευε, Αυτό θα κάνει κ εκεί πάνω η ψυχή μου . Δεν μπορώ να σου περιγράψω πόσο ποναω κ δεν μπορώ να πιστεψω ότι δεν θα τον ξαναδω να πηδάει τα τοιχάκια για να φτάσει στην πολυκατοικία να φάει κ ναμας κοιτάει με τα ματάκια του

Ξερω Ελενακι μου,ξερω...:(Ησυχασε,ο,τι μπορουσες να κανεις το εκανες,δεν περνανε ολα απο το χερι μας.

Πολύ στενοχωρέθηκα μ' αυτό το νέο... :cry:
Μη λες όμως ότι δεν έκανες αρκετά, μην κατηγορείς τον εαυτό σου. Απλώς είχε σωθεί το λαδάκι του καημένου του γατούλη... Δυστυχώς δεν μπορούμε πάντα να τα σώσουμε... :cry:
Βρήκε μεγάλη και καλή παρέα εκεί που πήγε...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back