Περσίας maniacs

Παιδια δεν θα ξαναρθει για μεζεδάκια κ με πληγώνει πολύ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδια δεν θα ξαναρθει για μεζεδάκια κ με πληγώνει πολύ

Ελενα μου εχουμε στεναχωριθει ολοι εξισου με τον μικρουλη αλλο τοσο και με εσενα που το εχεις παρει τοσο πολυ επανω σου,και λογικο εμενα μου ακουγετε,αλλα κοιτα να παρεις δυναμη και κουραγιο απο τα δικα σου παιδακια,πηγαινε να ηρεμησεις λιγακι,σε χρειαζονται και αυτα και σιγουρα δεν το ξεχνας,γι'αυτο λοιπον κανε μερικες αγκαλιτσες εκει για να συνελθεις λιγακι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δημητρη λες κ εχουν καταλάβει ειναι όλα γύρω μου κ με κοιτάνε. θα παω να φτιάξω ενα καφε γιατί εχω από χθες το μεσημέρι να φαω κ πονάει το κεφάλι μου. δεν θέλω να σας ψυχοπλακώνω κ εσάς. Σας ευχαριστώ όλους μου με συμπαραστέκεστε κ που στεναχωριέστε για το γκριζάκι μου θα ηταν τόσο ευτυχισμένος αν ήξερε ποσοι πολλοι άνθρωποι τον αγαπάνε.
Αντίο Γκριζάκι μου να είσαι ευτυχισμένος κ να μην πονας όπου κ αν βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή:bye::bye::bye::bye:
bluerose.gif

Δημητρη λες κ εχουν καταλάβει ειναι όλα γύρω μου κ με κοιτάνε. θα παω να φτιάξω ενα καφε γιατί εχω από χθες το μεσημέρι να φαω κ πονάει το κεφάλι μου. δεν θέλω να σας ψυχοπλακώνω κ εσάς. Σας ευχαριστώ όλους μου με συμπαραστέκεστε κ που στεναχωριέστε για το γκριζάκι μου θα ηταν τόσο ευτυχισμένος αν ήξερε ποσοι πολλοι άνθρωποι τον αγαπάνε.
Αντίο Γκριζάκι μου να είσαι ευτυχισμένος κ να μην πονας όπου κ αν βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή:bye::bye::bye::bye:
bluerose.gif

Ελενη οποιος πει οτι τα Γατουλακια μας δεν μας καταλαβαινουν και δεν μας νιωθουν ειναι καθυστερημενος:mad:
ειμαι σιγουρος πως και αυτα με τον τροπο τους σου δειχνουν το ποσο σε αγαπανε και σου συμπαραστεκονται απο την δικη τους την μερια
πηγαινε λοιπον αμεσως να φας,αμεσως ομως,μην τα κανεις αυτα
πρεπει να εχεις δυναμεις πρωτα για εσενα και φυσικα ταυτοχρονα και για τα παιδακια σου,κανε ενα καφε και χαλαρωσε,και φυσικα πηγαμε ολοι μαζι με την σκεψη μας τον γκριζουλη μεχρι την καλυτερη παρεουλα που θα μπορουσε μετα απο αυτο.;)

Παιδια το γκριζουλάκι μου δεν τα κατάφερε:cry::cry::cry::cry::cry:

Δεν εκανα αρκετά γιατί δεν τον έσωσα ομως:cry::cry::cry:

Κρίμα βρε γμτ.....πολύ κρίμα:(:(
Ελένη μου, εσύ έκανες ό,τι περνούσε από το χέρι σου....μη νιώθεις τύψεις ....απλώς ήταν αργά για τον μικρό....λυπάμαι πραγματικά :(:(
Αντίο μικρέ Γκριζάκο....:bye:

Εχω χασει παρα πολλα ,σκυλακια και γατακια,παντα ομως ειναι σαν να ειναι η πρωτη φορα.Ποναω πολυ.Ακομα και τις ιστοριες σας που διαβαζω παντα με αγγιζουν και κλαιω,να οπως τωρα.Ελενα σε καταλαβαινω κοριτσι μου απολυτα.Κι αν οπως λες νοιωθεις τυψεις ,που δεν θαπρεπε,ο χαμος του γκριζουλη θα σου δωσει τη δυναμη που χρειαζεσαι να γινεις φυλακας αγγελος για καποιο αλλο που θα σε εχει αναγκη.Πιστεψε με εκει εξω ειναι πολλα και οι καλοι ανθρωποι λιγοι.Μη σταματας ο Θεος θα σε ανταμειψει.Κουραγιο χαρα μου.

Εχω χασει παρα πολλα ,σκυλακια και γατακια,παντα ομως ειναι σαν να ειναι η πρωτη φορα.Ποναω πολυ.Ακομα και τις ιστοριες σας που διαβαζω παντα με αγγιζουν και κλαιω,να οπως τωρα.Ελενα σε καταλαβαινω κοριτσι μου απολυτα.Κι αν οπως λες νοιωθεις τυψεις ,που δεν θαπρεπε,ο χαμος του γκριζουλη θα σου δωσει τη δυναμη που χρειαζεσαι να γινεις φυλακας αγγελος για καποιο αλλο που θα σε εχει αναγκη.Πιστεψε με εκει εξω ειναι πολλα και οι καλοι ανθρωποι λιγοι.Μη σταματας ο Θεος θα σε ανταμειψει.Κουραγιο χαρα μου.

Να Ελενα,μεγαλυτερο παραδειγμα τουλαχιστον αυτη την στιγμη δεν εχουμε απο την κ.Νεκταρια,μονο πριν λιγες μερες και γενικα πριν λιγο καιρο εχασε καποια μωρακια που δεν τους δωθηκε η ευκαιρια ουτε να ανοιξουν τα ματακια τους να μας αντικρυσουν,να μου πεις αυτα εφυγαν πολυ γρηγορα,αλλα και παλι εφυγαν ψυχουλες,ειπαμε τοσα σημερα ολοι μας για τον γκριζουλακο που σιγουρο πηγαν ολα μαζι του εκει ψηλα.

Νεκταρία μου προσέχω πολλά γατάκια δεν ήταν το μονο απλα αυτό έτυχε να φύγει νωρίς κ δεν μπορω να το πιστεψω ηταν κ ο χαϊδεμένος μου. Αλλα κ εγώ στεναχωριέμαι για όλα πιστεύεις καμια φορα δεν μπαινω στον τελευταιο αποχαιρετισμό πλεων γιατί κ εγω κλαίω συνέχεις για τις ψυσουλες που χάνονται κ δεν μπορω. Ευχαριστώ πολύ Νεκταρία μου για το κουράγιο φαντάζομαι οτι κ εσυ θα περασες κ θα ειδες πολλά. Με συγκινεί πολύ που μου στέκεσται ολοι αυτη τη στιγμή. Πραγματικά ο πόνος ειναι αβασταχτος όσες φορές κ αν τον ζήσεις. Σ ευχαριστω πολύ κ για τα γλυκά κ ζεστά σου λόγια

Να Ελενα,μεγαλυτερο παραδειγμα τουλαχιστον αυτη την στιγμη δεν εχουμε απο την κ.Νεκταρια,μονο πριν λιγες μερες και γενικα πριν λιγο καιρο εχασε καποια μωρακια που δεν τους δωθηκε η ευκαιρια ουτε να ανοιξουν τα ματακια τους να μας αντικρυσουν,να μου πεις αυτα εφυγαν πολυ γρηγορα,αλλα και παλι εφυγαν ψυχουλες,ειπαμε τοσα σημερα ολοι μας για τον γκριζουλακο που σιγουρο πηγαν ολα μαζι του εκει ψηλα.
Ναι ναι ειχα κλάψει κ γι αυτα τότε στεναχωρεθηκα που δεν προλαβαν να χαρουν καθόλου τη ζωή. Ο γκριζουλης μου θα τα προσέχει γιατί πάντα αγαπουσε τα μωράκια της γειτονιας κ τα προστάτευε :cry:
Σ ευχαριστώ κ εσένα παρα πολύ Δημήτρη μου για τη συμπαράσταση

Κρίμα βρε γμτ.....πολύ κρίμα:(:(
Ελένη μου, εσύ έκανες ό,τι περνούσε από το χέρι σου....μη νιώθεις τύψεις ....απλώς ήταν αργά για τον μικρό....λυπάμαι πραγματικά :(:(
Αντίο μικρέ Γκριζάκο....:bye:
Νικολεττα μου δεν το ειδα το μνμ σου ευχαριστώ πολύ.
εφυγε ο Γκριζακος μου δυστηχώς

Τον πήγα με τη γατοφόρο κ την γύρισα ΑΔΕΙΑ:cry::cry::cry::cry::cry::cry:
Δεν εκανα αρκετά γιατί δεν τον έσωσα ομως:cry::cry::cry:
Ελενάκι μου καλό και τρυφερό!!! :redface:
Το ξέρω οτι πονάς πολύ και σε νοιώθω! Οπως τα είπαμε κ στο τηλ. κάνε κουράγιο καλή μου! ΜΗΝ το χρεώνεσαι εσύ το ότι αυτος ο άγγελος δεν τα κατάφερε. Εσύ του έδωσες πολλά σε αυτην την σύντομη ζωούλα του. Δεν το άφησες ποτέ να πεινάσει, το φρόντισες όσο μπορουσες και μάλιστα τώρα στο τέλος, του έδωσες θαλπωρή και ζεστασια. Αλοίμονο σε τόσα άλλα γατουνια αδεσποτουλια που ξεψυχουν χωρίς καμιά συμπαράσταση μόνα τους μεσα στην πείνα κ στο κρύο χωρίς ίχνος τρυφερότητας. :(
Τώρα ο γκριζουλης σου έχει γίνει αγγελάκι και η ψυχουλα του πιστεύω πως θα σε συντροφεύει πάντα... Και ναι.. ήταν καλόψυχο το καημενακι όπως λες...Φρόντιζε είπες με καλοσύνη όλα τα μωρά της γειτονιας. Θα τον υποδεχτουν κι αυτον τα αγγελάκια τωρα... Δεν μπορουσες να κάνεις κάτι άλλο περισσοτερο.. Τον φρόντισες καλή μου . Κάνε κουράγιο κ να ξέρεις πως το να φροντίζεις τα πονεμένα αυτα πλάσματα, θα σου δώσει κ πάλι απο αύριο που είναι μια καινουρια μέρα, κουράγιο κ ελπίδα...Καλό του ταξίδι του όμορφου γκριζουλη! Είχε όνομα τελικά κ μάλιστα πανέμορφο!:(

Kουραγιο Ελενακι...εκανες ο,τι μπορουσες...ο Θεος ομως προτιμησε να το κανει γατοαγγελακι...ειναι ηρεμο, ησυχο κι ευτυχισμενο τωρα πια...

Ενα γεια και στα Περσακια μας:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τον πήγα με τη γατοφόρο κ την γύρισα ΑΔΕΙΑ:cry::cry::cry::cry::cry::cry:
Άρχισα και εγώ να κλαίω με αυτό σου το μήνυμα...δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα,ό,τι και να σου πούμε εμείς λίγο θα είναι,με το χρόνο μόνη σου θα ηρεμίσεις και θα το ξεπεράσεις.Τουλάχιστον έκανες ό.τι μπορούσες αυτό είναι μια παρηγοριά.Καλό του ταξίδι:bye:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Περσάκια μου καλησπέρα !!! Ελπίζω να είστε όλα καλά!

Για τη θεία Έλενα μια εξαιρετική αφιέρωση από τον Περσούλη της.
Για να της απαλύνει τον πόνο που έχει για τον γκριζουλη το γατοαγγελάκι της...
:(
Και από τον Σεβάχ ..:rolleyes:

Συνημμένα

• DSC00447.jpg
    DSC00447.jpg
    142,6 KB · Εμφανίσεις: 23
  • DSC00591.jpg
    DSC00591.jpg
    97,8 KB · Εμφανίσεις: 21
Οποτε βλεπω φωτο του Σεβαχ αναρωτιεμαι ποσο πιο στρογγυλος μπορει να γινει αυτος ο γατος...

Ι!!! το βαφτηστήρι μας.... :) μα τι μεγάλο γατί είναι αυτό;

Γεια σας Περσακια!
Δωρακι για την Ελενα,ελπιζω σημερα να νιωθει καλυτερα.
992813643_1fcd1b695a.jpg
993642954_f321c46dff.jpg
TortieTabbyPoint.jpg
persian-cat-kitten.jpg

Δωρα η αριστερα γατουλα/γατουλης δεν ειναι Περσιας ειναι Τσιντσιλα ε?:redface::P

Ειναι γατουλης,και ειναι περσης silver shaded.

Ειναι γατουλης,και ειναι περσης silver shaded.

Α με το μπαρδον :Pνα μας συγχωρουτε με το συμπαθιο:redface: αααααχαχαχαχααχα:lol:
να μωρε η μυτη με παραπλανησε,με μπερδεψαν τα ρουθουνακια του:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back