Περσίας maniacs

Ναι ναι ειναι πολυ παραπλανητικος γατος.:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σας φουντωτα Περσακια!!:)
Κατ'αρχας χιλια ευχαριστω για τις συμβουλες σας σχετικα με την perian kitten τροφη που μου δωσατε! Της αρεσει παρα πολυ της Σεμελης μου:up:

Πηρα χθες απο το pet city :redface::redface:(αν και δεν το θελω, παω εκει οταν εχει ελλειψη το pet shop της γειτονιας μου που υποστηριζω) 2 καλλυντικες λοσιον που τις δοκιμασα και κανουν ωραια γουνα αλλα και καλο σε αυτην και στο δερμα:)

Ειναι οι Perfect Coat studio / refreshening και η Pro pet salon / refreshing & Detangling spray
Και τα δυο εχουν αρωμα baby powder και χρησιμοποιουνται αναμεσα στα πλυσιματα οπου:
Καθαριζουν και ενυδατωνουν τριχωμα και δερμα αλλα και γυαλιζουν το τριχωμα...!Δεν περιεχουν οινοπνευμα, αλλα η Σεμελη τρομαξε με το φσουτ γι'αυτο το εβαλα πρωτα στο χερι μου...τα χτενισα και μετα τα περασα με αυτο...στην αρχη ειναι λιγο σαν νωτισμενα, αλλα συντομα στεγνωνει, μοσχοβαλανε κι η γουνα λαμπει!!:up:
Τωρα βεβαια μπορει να τα ξερετε εσεις:redface:....αλλα σας το λεω γιατι μου αρεσαν πολυ...
Να΄μαστε μετα τη χρηση του:)
Θα σας βαλω αργοτερα και του Μορφεα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο Μορφεας μετα τη περιποιηση εγλυψε οοοολη του τη γουνα....απαξια ο κυριος τα καλλυντικα της μαμας...:P:lol:ευτυχως ειναι αβλαβες για τον οργανισμο τους....

περιμενουμε υπομονετικα...:P

Συνημμένα

• CIMG2762.JPG
    CIMG2762.JPG
    42,4 KB · Εμφανίσεις: 21
τελειωσαμε, γυαλιζουμε και μοσχοβολαμε:up:

Συνημμένα

• CIMG2770.JPG
    CIMG2770.JPG
    45,4 KB · Εμφανίσεις: 17
Αααααααααααααααααααχ μεχρι εδω μοσχοβολησε:lol:
ειναι ετοιμη δηλαδη Γιουλη ε?:P
ερχομαι να την παρω τοτε:up:

Οποτε βλεπω φωτο του Σεβαχ αναρωτιεμαι ποσο πιο στρογγυλος μπορει να γινει αυτος ο γατος...
Πάραααα πολύ στρογγυλός θα γίνει Δώρα μας!!! Τελικά είναι πολύ ζουζουνος!!:D

Ι!!! το βαφτηστήρι μας.... :) μα τι μεγάλο γατί είναι αυτό;
Ετοιμάσου νονά για επίσκεψη την ερχόμενη εβδομάδα!!! Δεν θα μας αναγνωρίσεις καλέ!!! Κοντεύουμε τα 5 κιλά γάταροι!!! και τι μουρίτσα! Φεγγαρολουστη!:up::up:
Γεια σας Περσακια!
Δωρακι για την Ελενα,ελπιζω σημερα να νιωθει καλυτερα.
TortieTabbyPoint.jpg
persian-cat-kitten.jpg
Λοιπον αυτά και τα ΔΥΟ τα θέλω παραυτα!!! Ειναι θεϊκά:up:

τελειωσαμε, γυαλιζουμε και μοσχοβολαμε:up:
Γιουλη μου κάθε φορά που βλέπω τον Μορφέα νομίζω πως έχει ομορφύνει ακόμη περισσότερο!! Είναι πανέμορφος γάτος.:up:Κι αυτο το βλέμμα του! Καλά είναι ΤΕΛΕΙΟΣ σε όλα του!
Το Σεμελάκι σου είναι κουκλί κι αυτο. Καλέ πώς φούντωσαν με τον καλλωπισμό αυτον??? Θα τις πάρω τις λοσιον. Κι έτσι θα γλιτώσουν κ λίγο το μπάνιο που το κάνω πολύ συχνά. Ευχαριστουμε για την ενημέρωση Γιουλάκο:):)

Σαν ψεύτικα έγιναν,καλά ό,τι πρέπει για ζούληγμα και αγκαλίτσες:up::up:Συγχαρητήρια,πολύ καλή δουλειά

Πάραααα πολύ στρογγυλός θα γίνει Δώρα μας!!! Τελικά είναι πολύ ζουζουνος!!:D

Ετοιμάσου νονά για επίσκεψη την ερχόμενη εβδομάδα!!! Δεν θα μας αναγνωρίσεις καλέ!!! Κοντεύουμε τα 5 κιλά γάταροι!!! και τι μουρίτσα! Φεγγαρολουστη!:up::up:

Λοιπον αυτά και τα ΔΥΟ τα θέλω παραυτα!!! Ειναι θεϊκά:up:

Γιουλη μου κάθε φορά που βλέπω τον Μορφέα νομίζω πως έχει ομορφύνει ακόμη περισσότερο!! Είναι πανέμορφος γάτος.:up:Κι αυτο το βλέμμα του! Καλά είναι ΤΕΛΕΙΟΣ σε όλα του!
Το Σεμελάκι σου είναι κουκλί κι αυτο. Καλέ πώς φούντωσαν με τον καλλωπισμό αυτον??? Θα τις πάρω τις λοσιον. Κι έτσι θα γλιτώσουν κ λίγο το μπάνιο που το κάνω πολύ συχνά. Ευχαριστουμε για την ενημέρωση Γιουλάκο:):)
Αχου...τωρα φανταζομαι το Περση μοσχοβολιστο και φουντωτο στην αγκαλια μου:inlove::inlove::inlove:
να με κοιτα με τις ματαρες του και να μου δροσιζει το προσωπο με την ανασα του!!!

Αχου...τωρα φανταζομαι το Περση μοσχοβολιστο και φουντωτο στην αγκαλια μου:inlove::inlove::inlove:
να με κοιτα με τις ματαρες του και να μου δροσιζει το προσωπο με την ανασα του!!!
Αχχχχχχ:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Μια καλημέρα στα περσάκια της παρέας!!! Ελπίζω να είστε όλοι καλά!:)

Χρόνια πολλά και στην ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ!!!!:up::up:
Να είσαι πάντα καλά εσύ και όλοι οι δικοί σου!!!!

empty.gif

Καλημερουδια περσουλίνια μου!!!!:):)
Γιουλη συγκινήθηκα. Σ΄ευχαριστουμε εγώ κι ο Περσουλης μου:)

Εσας αγαπητή σας περιμένουμε όποτε θέλετε να μας απολαύσετε και να μας ζουλήξετε!!!:)

Ελένη, Χρονια πολλά κι ευτυχισμένα!!!!!:D:D:D

Χρονια πολλα κ.Ελενη:D
οτι επιθυμειτε;),να ειστε παντα καλα εσεις καιοι ολοι οσοι αγαπατε και σας αγαπουν:),παντα τις καλυτερες στιγμες σας ευχομαι μαζι με το/τα μπεμπακια σας:up:

εχετε ιδια μερα με την μαμα μου γεννεθλια:P

Περσακια τι κανετε;
Ελενακι ακομα να το ξεπερασεις;Να παρε μερικα δωρακια ακομα να σε κανουν να χαμογελασεις:
sissy_red_shaded.jpg

scarlet_calico.jpg

blueice_bluesmoke.jpg

bella_angel_bl_cr-1.jpg

Χρόνια πολλά Ελένη κ από μένα. Δώρα τι όμορφα γατάκια είναι αυτά που έβαλες; Φανταστικά

Περσακια τι κανετε;
Ελενακι ακομα να το ξεπερασεις;Να παρε μερικα δωρακια ακομα να σε κανουν να χαμογελασεις:
sissy_red_shaded.jpg

scarlet_calico.jpg
Σ ευχαριστώ Δωράκι μου ξέρεις να κάνεις ωραία δώρα . Ναι δεν μπορώ να το ξεπεράσω στεναχωριέμαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!! Κάποια στιγμή πιστεύω να φύγει ο πόνος κ να θυμάμαι μονο τον όμοεφο μπλε γατούλη:cry:

Θα φυγει καλο μου...Χαιρομαι που σου αρεσαν,προσπαθησε οσο μπορεις να μην το σκεφτεσαι,κι αυτος δε θα θελει να στενοχωριεσαι.;)

Θα φυγει καλο μου...Χαιρομαι που σου αρεσαν,προσπαθησε οσο μπορεις να μην το σκεφτεσαι,κι αυτος δε θα θελει να στενοχωριεσαι.;)
Σ ευχαριστώ Δωράκι μου για την συμπαράσταση κ για το πολύ ωραια μωράκια. Αυτός το μονο που θα ήθελε Δώρα μου ήταν να ζήσει αλλα δεν κατάφερε. Στο άμεσο μέλλον θα πάρω ένα μπλε γατούλη για την μητέρα μου γιατί ήταν η αδυναμία της κ στεναχωριέται κ αυτή η καημένη πάρα πολύ:cry: Μπορεί να ακούγεται μακάβριο αλλά αν υπήρχε γατάκι που ειχε γεννηθεί την ημέρα που πέθανε ο γκριζάκος μου θα το έπερνα παρ όλη τη στενότητα χώρου

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back