Περσίας maniacs

Λοιπόν τα νέα τα δικά μας είναι ότι όλα κάτι έχουν ο Μπατ έχει ερεθιστεί το ένα του μάτι κ βγάζει κάτι σαν βλέννα, η μικρή δεν ξέρω τι έχει κ όταν περπατάει κάνει 2 βήματα κ μετα ξαπλώνει στο πάτωμα, ο γάτος το πατέρα μου ο Τζέρυ μάλλον έχει πυρετό, μονο το alter ego σου ειναι καλά ευτυχώς γιατί θα είχα τρελαθεί. Κάτι πρέπει να κάνω για να αποφορτίσω τον χώρο από την κακή ενέργεια

Αμάν βρε Ελενάκι, τι κακό σας βρήκε...όλα μαζί σας έπεσαν πια, τι να πω....:(:(...τον Μπατ τον πήγες στον γιατρό? Μην είναι κάτι μεταδοτικό και κολλήσουν και τα άλλα....:/:
Δεν μπορώ καθόλου να βοηθήσω γμτ:/:....μήπως να πήγαινες και σε κανέναν άλλο γιατρό? Εδώ στο φόρουμ αν έγραφες στον γιατρό να σου πει μια γνώμη?:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μα γιατι,τι να συμβαινει?:hmm:
δεν ξέρω βρε Δημήτρη μου δεν ξέρω έτσι μου ρχεται να κρυφτώ σε καμιά σπηλιά γιατί μου φαίνεται ότι φέρνω γκαντεμιά σε όλους γύρω μου
Οχι απλα σκεφτομαι,μπορει να ειναι και βλακεια,μηπως επεσε το εμβολιο πανω σε καποιο νευρο,ή κατι τετοιο.Υπαρχει τετοια περιπτωση;
Αυτός είπε ότι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, αν έγινε κάτι τέτοιο λες να μείνει ανάπηρο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αμάν βρε Ελενάκι, τι κακό σας βρήκε...όλα μαζί σας έπεσαν πια, τι να πω....:(:(...τον Μπατ τον πήγες στον γιατρό? Μην είναι κάτι μεταδοτικό και κολλήσουν και τα άλλα....:/:
Δεν μπορώ καθόλου να βοηθήσω γμτ:/:....μήπως να πήγαινες και σε κανέναν άλλο γιατρό? Εδώ στο φόρουμ αν έγραφες στον γιατρό να σου πει μια γνώμη?:hmm:
Νικολέττα μου πιστεύω ότι θα είχαν κολλησει αν ήταν κάτι μεταδοτικό γιατί έχει τώρα σχεδόν μία εβδομάδα αυτή η κατάσταση, δεν ξέρω κιόλας τι μεταδοτικό να είναι αφού κάναμε εξετάσεις κ δεν βρήκε κάτι. Τι να πω κ στον γιατρό του φορουμ πως να τα εξηγήσω όλα αυτά εχω πελαγώσει δεν αντέχω άλλο

Μωρέ μήπως έφαγε καμιά γρατζουνιά ο Μπατ στο ματάκι του?
Μπορείς να τα πεις όπως τα είπες και εδώ....μπορεί να σου πει κάτι χρήσιμο;)

Δεν ξερω Ελενακι,μια εικασια εκανα.Αναπηρο δε νομιζω γιατι κινειται το γατακι.Απεκλεισε το ενδεχομενο γιατι προσεξε πως εκανε το εμβολιο ή επειδη δεν γινεται να συνεβη κατι τετοιο;

Δεν ξερω Ελενακι,μια εικασια εκανα.Αναπηρο δε νομιζω γιατι κινειται το γατακι.Απεκλεισε το ενδεχομενο γιατι προσεξε πως εκανε το εμβολιο ή επειδη δεν γινεται να συνεβη κατι τετοιο;
Το κακό ειναι ότι το εμβόλιο το έκανε ο βοηθός του κ όχι ο ίδιος απλά μου είπε ότι επειδή γίνεται όμως ήταν κ οι δύο πάνω του κ πρόσεχε πως έκανε το εμβόλιο κ που το έκανε. απλά μου είπε ότι αν υπήρχε πρόβλημα ή δεν θα περπατούσε καθόλου ή θα είχε παράλυση μερική ή ολική ή θα μπέρδευε τα πόδια του.
Νικολέτα ο Μπατουλίνος μάλλον ή του έχει μπει κάποια τρίχα στο ματάκι ή επειδή έχει μανία κ πάει κάθετε κάτω από έναν τεράστιο κάκτο που έχω κ γενικά στα φυτα που έχω στη βεράντα πιστεύω ότι ίσως κάτι έγινε κ έπαθε μια μορφή επεφυκίτιδας. Του κάνω κομπρέσα με χαμομήλι κ βάζουμε κ Τομπρεξ, έχει μια βελτιώση όπως βλέπω τώρα. Όσο για τον γιατρό του φόρουμ το ξέω ότι είναι άριστος επιστημονας αλλα πραγματικά δεν ξέρω από που να ξεκινήσω κ τι να πω.

Ποσες μερες εχει που εκανε το εμβολιο;Μηπως να επαιρνες μια δευτερη γνωμη;Εχει κανει ογκιδιο στο σημειο του εμβολιου;Δεν ξερω,μηπως δεν εγινε σωστα το εμβολιο,ή δεν απλωσε σωστα η ουσια και δημιουργει προβλημα;

Ποσες μερες εχει που εκανε το εμβολιο;Μηπως να επαιρνες μια δευτερη γνωμη;Εχει κανει ογκιδιο στο σημειο του εμβολιου;Δεν ξερω,μηπως δεν εγινε σωστα το εμβολιο,ή δεν απλωσε σωστα η ουσια και δημιουργει προβλημα;

Αυτό μου ακούγεται λογικό....:hmm::hmm:
μου φάνηκε και περίεργο που έκανε το εμβόλιο στο πόδι:|...εμάς το κάνει πάντα στο σβέρκο....δεν ξέρω, το κάνουν όπου νά΄ναι?

Εχει 1 εβδομάδα από τότε που έγινε το εμβόλιο. Όχι δεν έχει κατι σ αυτο το σημειο το εψαξα κ εγώ εξονυχιστικά είχε κάνει ένα μικρο γρομπαλάκι στην αρχή αλλά μετά διαλύθηκε την επόμενη μέρα
Αυτό μου ακούγεται λογικό....:hmm::hmm:
μου φάνηκε και περίεργο που έκανε το εμβόλιο στο πόδι:|...εμάς το κάνει πάντα στο σβέρκο....δεν ξέρω, το κάνουν όπου νά΄ναι?
έτσι τα έκανε κ αυτός στην αρχή αλλά έχουν αλλάξει τα δεδομένα κ από εδώ κ πέρα όλοι θα το κάνουν στο πόδι γιατί κάποια εμβόλια προκαλούν λέει μορφώματα οποτέ αν ειναι να γίνει κάτι τέτοιο καλύτερα να ειναι στο πόδι όπου το ακροτηριάζουν παρά οπουδηποτε αλλού γιατί το ζώο θα πεθάνει

την εχω πάει 4 φορές κ μια σήμερα 5 δεν της βρίσκει τίποτα. Γιατί λες ότι δεν σ αρέσει ξέρεις κάτι γι αυτό; έχεις ακούσει κάτι;
όχι μην τρομάζεις δεν το λέω επειδή ξέρω κάτι και συγνώμη αν σε τρόμαξα,απλά δεν μου ακούγεται και καλό να το κάνει αυτό σαν να μην έχει διάθεση να κάνει τίποτα...ελπίζω να μην είναι τίποτα και να γίνουν όλα καλά γιατί καταλαβαίνω οτι έχεις αγχωθεί.

έτσι τα έκανε κ αυτός στην αρχή αλλά έχουν αλλάξει τα δεδομένα κ από εδώ κ πέρα όλοι θα το κάνουν στο πόδι γιατί κάποια εμβόλια προκαλούν λέει μορφώματα οποτέ αν ειναι να γίνει κάτι τέτοιο καλύτερα να ειναι στο πόδι όπου το ακροτηριάζουν παρά οπουδηποτε αλλού γιατί το ζώο θα πεθάνει

Σώπα βρε συ....θα πρέπει να το συζητήσω και με την δική μας γιατρό να δω τι θα πει αυτή:hmm:...δεν το ήξερα:confused:

Ελενάκι εύχομαι αύριο να είναι καλύτερα τα πράγματα:)

Δημήτρη δεν έλεγα για το πόσο είναι τώρα αλλά για το πόσα κιλά θα φτάσει σε πλήρη ανάπτυξη. Αν έχεις ζυγαριά σπίτι σου ηλεκτρονική, ζυγίσου πρώτα εσύ να δεις πόσο είσαι κ μετά πάρε τη μικρή αγκαλιά κ ζυγίσου ξανά για να δεις τω βάρος της.

αυτή είναι η μαμά Αναστασία ή αυτά είναι τα μωρά
Από ότι κατάλαβα,, αυτή είναι η μαμά τους μικρή. Και απ΄οτι είπε, ακόμα δεν έχουν γεννηθει τα μωρα ή κανω λάθος? Τα περιμένει νομίζω αυτες τις μέρες.:)

πάλι καλά μην ψαχνόμαστε κιόλας,ό,τι και να'ναι είναι ομορφούλης ελπίζω να συμφωνείτε
Τι να συμφωνούμε παιδι μου?? Το γατάκι σου είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ απλά...:redface:

δεν ξέρω βρε Δημήτρη μου δεν ξέρω έτσι μου ρχεται να κρυφτώ σε καμιά σπηλιά γιατί μου φαίνεται ότι φέρνω γκαντεμιά σε όλους γύρω μου

Αυτός είπε ότι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, αν έγινε κάτι τέτοιο λες να μείνει ανάπηρο;
Σταματα να λες πως φέρνεις εσύ γκαντεμιά! Εισαι τοσο θετικκός και αυθόμρμητος άνθρωπος! Και επίσης λατρεύεις ό,τι κινείται γύρω σου!:up:

Σταματα να λες πως φέρνεις εσύ γκαντεμιά! Εισαι τοσο θετικκός και αυθόμρμητος άνθρωπος! Και επίσης λατρεύεις ό,τι κινείται γύρω σου!:up:

Συμφωνώ απόλυτα με την Αναστασία!!!:up::up:

Eίναι γάτα! η Ελίνα! την πήρα από το δρόμο από 5,5 μηνών.
Είναι λαίδη, μια κομψή μοιραία δεσποινίδα! Ποιος να το φανταζόταν ότι το μικρό παιχνιδιάρικο ζουζουνάκι που δε μαζευόταν μέσα θα γινόταν μια φοβερή σπιτόγατα!

Και τι σπιτογατα ε?:up:
το ξαναλεω λοιπον:P,ειναι μια κουκλαρα:D
εχω αδυναμια στο μαυρο πολυ;)

Σώπα βρε συ....θα πρέπει να το συζητήσω και με την δική μας γιατρό να δω τι θα πει αυτή:hmm:...δεν το ήξερα:confused:

Ελενάκι εύχομαι αύριο να είναι καλύτερα τα πράγματα:)
Κοιτα επειδή ο δικός μας γιατρός διδάσκει κ στην κτηνιατρική μαθαίνει τις τελευταίες εξελίξεις λίγο πιο νωρίς από τους άλλους γιατρούς. Σιγά- σιγά πιστεύω ότι θα το εφαρμόσουν όλοι αυτό το μέτρο

Συμφωνώ απόλυτα με την Αναστασία!!!:up::up:
Σας ευχαριστώ πολύ καλές μου φιλενάδες αλλά πραγματικά δεν ξέρω τι να πω όσο τα προσέχω τόσο αρρωσταίνουν. Πιστεύεται ότι έχω πάθει τέτοιο πανικό που πριν από λίγο η Κάντυ έπινε αρκετό νερό κ σφυχτικε η καρδιά μου μήπως κ εχει πρόβλημα με τα νεφρά

Καλες μου φιλεναδες?:redface: γκουχου γκουχου helloooo:lol:

παντως Ελενακι απλα χαλαρωσε για σημερα:) πλεον και αυριο βλεπεις μολις συκωθεις την εξελιξη του θεματος,πιστευω ο καλος θεουλης θα κανει κατι και δεν θα ταλαιπωριθεις αλλο:happy:,καλα καλα δεν ειχες συνελθει απο το προηγουμενο:/:,κοιτα να πας να κοιμηθεις και να ξεκουραστεις τωρα:D και αυριο θα εχεις και κανενα νεο απο τον Γιατρο;)

Καλες μου φιλεναδες?:redface: γκουχου γκουχου helloooo:lol:

παντως Ελενακι απλα χαλαρωσε για σημερα:) πλεον και αυριο βλεπεις μολις συκωθεις την εξελιξη του θεματος,πιστευω ο καλος θεουλης θα κανει κατι και δεν θα ταλαιπωριθεις αλλο:happy:,καλα καλα δεν ειχες συνελθει απο το προηγουμενο:/:,κοιτα να πας να κοιμηθεις και να ξεκουραστεις τωρα:D και αυριο θα εχεις και κανενα νεο απο τον Γιατρο;)
Δημήτρη μου αν υποθέσουμε ότι υπάρχει θεούλης κ είναι κ καλός εμένα με έχει μουντζωμένη εδώ κ πάαααρα πολύ καιρό. Αυτό που θέλω να είναι καλά τα πλάσματα που αγαπω τίποτα άλλο γιατί να σου πω την αλήθεια δεν μπορώ άλλη δυστηχία. Σ ευχαριστώ όμως για τις ευχές σου ειναι ανακουφιστηκό να ξέρεις ότι υπάρχουν άνθρωποι που μοιράζονται τη θλίψη κ την αγωνία σου.
Αλλα νεά από τον γιατρό δε θα έχουμε πηγαμε σήμερα κ μας είπε ότι δεν βρισκει κάτι παθολογικό μας έδωσε κ κάτι βιταμινες σε πάστα κ μας είπε ότι απλά ειναι τρομοκρατημένο το ζώο κ που θα πάει θα σηκωθει κ θα περπατήσει κ θα τρέξει κανονικά. Βέβαια υπάρχει κ μια πιθανότητα να περνάει οιστρο κ να είναι έτσι οπότε μετά από 10 μέρες θα δειξει

Δημήτρη μου αν υποθέσουμε ότι υπάρχει θεούλης κ είναι κ καλός εμένα με έχει μουντζωμένη εδώ κ πάαααρα πολύ καιρό. Αυτό που θέλω να είναι καλά τα πλάσματα που αγαπω τίποτα άλλο γιατί να σου πω την αλήθεια δεν μπορώ άλλη δυστηχία. Σ ευχαριστώ όμως για τις ευχές σου ειναι ανακουφιστηκό να ξέρεις ότι υπάρχουν άνθρωποι που μοιράζονται τη θλίψη κ την αγωνία σου.
Αλλα νεά από τον γιατρό δε θα έχουμε πηγαμε σήμερα κ μας είπε ότι δεν βρισκει κάτι παθολογικό μας έδωσε κ κάτι βιταμινες σε πάστα κ μας είπε ότι απλά ειναι τρομοκρατημένο το ζώο κ που θα πάει θα σηκωθει κ θα περπατήσει κ θα τρέξει κανονικά. Βέβαια υπάρχει κ μια πιθανότητα να περνάει οιστρο κ να είναι έτσι οπότε μετά από 10 μέρες θα δειξει

Αυτο ειναι πολυ καλο που ακουω παντος:)
απο την στιγμη που πηγες στον γιατρο και δεν βρισκει κατι παθολογικο(τι σ@#*α):redface: αμα ειχε κατι το μπεμπακι θα το εβρισκε,αρα κατι τετοιο θα'ναι,ισως ο οιστρος που λες ισως να ειναι οντως τρομοκρατημενο,το θεμα ειναι πως θα ειναι κατι περαστικο,θα δεις Ελενα θα δεις μην σκεφτεσαι κι'αλλα,σου φτανουν ολα τα προηγουμενα,αντε να κοιμηθεις να χαλαρωσεις και να ξεκουραστεις λιγακι,και κοιτα να φας και κατι,οχι οπως την προηγουμενη φορα:P,τα λεμε αμα ειναι αυριο,ειμαι σιγουρος πως θα εχεις και εν συνεχεια ολοι μας εδω καλα νεα να μας πεις.:up:;)

Αυτο ειναι πολυ καλο που ακουω παντος:)
απο την στιγμη που πηγες στον γιατρο και δεν βρισκει κατι παθολογικο(τι σ@#*α):redface: αμα ειχε κατι το μπεμπακι θα το εβρισκε,αρα κατι τετοιο θα'ναι,ισως ο οιστρος που λες ισως να ειναι οντως τρομοκρατημενο,το θεμα ειναι πως θα ειναι κατι περαστικο,θα δεις Ελενα θα δεις μην σκεφτεσαι κι'αλλα,σου φτανουν ολα τα προηγουμενα,αντε να κοιμηθεις να χαλαρωσεις και να ξεκουραστεις λιγακι,και κοιτα να φας και κατι,οχι οπως την προηγουμενη φορα:P,τα λεμε αμα ειναι αυριο,ειμαι σιγουρος πως θα εχεις και εν συνεχεια ολοι μας εδω καλα νεα να μας πεις.:up:;)
Σ ευχαριστώ Δημητράκη μου όνειρα γλυκά να έχεις κ εσύ κ να μου φιλήσεις το μικρούλη σου. Θα τα πουμε αύριο, κ μακάρι να είναι όπως τα λες κ να έχω πιο καλά νέα να σας πω αύριο. Σ' ευχαριστώ για ΟΛΑ!

Σ ευχαριστώ Δημητράκη μου όνειρα γλυκά να έχεις κ εσύ κ να μου φιλήσεις το μικρούλη σου. Θα τα πουμε αύριο, κ μακάρι να είναι όπως τα λες κ να έχω πιο καλά νέα να σας πω αύριο. Σ' ευχαριστώ για ΟΛΑ!

Μην το ξαναπεις καλε αυτο:|(ακου ευχαριστω:P)φυσικα απο ευγενεια το εκανες;),αλλα για αυτο ειμαστε ολοι εδω μαζεμενοι μια παρεα μια οικογενεια:up:,και για τα καλα:D και για τα δυσαρεστα:/:θα δεις που ολα θα πανε καλα:),ΤΕΛΟΣ ιχιχιχχι:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back