Περσίας maniacs

Κωμμοτικη σπουδασα:P
λες Ελενα μου να μην ξερω απο τριχα και κομπους:P
ουι ουι εχουν δει τα ματακια μου και τα χερακια μου δεκα χρονια:blink: αι αι αι αχαχααχαχχα:lol:,και απο προιοντα θα φροντισω καταλληλος συντομα και γενικα ολο τον εξοπλισμο της και του φυσικα:up:,τα θελω ετοιμοπολεμα τα παιδια μου:D,αμ πως ιιιιιιιιιιιιχιχιχχιιχιχιχιχχιι:happy:
Ναι μωρέ δεν ήθελα να μπω στα χωράφια σου :lol: απλά επειδή κυκλοφορούν από τέτοια πάρα πολλά προϊόντα όπως κ στους ανθρώπους ήθελα να σου πω ότι υπάρχει κ εξειδικευμένο προϊόν για περσικά κ να το ψάξεις. Βέβαια μπορείς να ρωτήσεις κ την Νεκταρία γιατί οι εκτροφείς ξέρουν ένα σωρό tips κ μυστικά κ μια που παίρνει μέρος κ σε εκθέσεις σίγουρα ξέρει πολλά κόλπα κ για την περιποίηση. Να σου πω τώρα ένα ακόμα πολύ σημαντική όπως θα ξέρεις είναι κ η χτένα ειδικά για τα περσικά δεν κάνει οποιαδήποτε χτένα, θα πουμε την Αναστασία να ανεβάσει φωτογραφία γιατί έχει μία ιδανική για περσικά μια κ θα πάρεις εξοπλισμό να πάρεις από την αρχή τον κατάλληλο για να μην αγοράζεις άχρηστα πράγματα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φαίνεται να πάμε κάπως καλύτερα με μικρά αλλά σταθερά βήματα Νικολέττα μου.
Αντε να γεννηθούν τα νέα μωράκια να φέρουν γούρι σε όλους μας;)

Μπράβο, άντε γρήγορα θα γίνουν όλα καλά....άλλωστε με τόση αγάπη που τους δίνεις πώς να μη γίνουν καλά!!!:happy:

Αυτά είναι κ το χειρότερο είδος :lol:
Ναι, σωστά!!!:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Περσομανικές, μια και μιλάμε για μπανάκια,έχετε να μου συστήσετε κανένα καλό σαμπουάν και μαλακτική για περσικά?:)

Ναι μωρέ δεν ήθελα να μπω στα χωράφια σου :lol: απλά επειδή κυκλοφορούν από τέτοια πάρα πολλά προϊόντα όπως κ στους ανθρώπους ήθελα να σου πω ότι υπάρχει κ εξειδικευμένο προϊόν για περσικά κ να το ψάξεις. Βέβαια μπορείς να ρωτήσεις κ την Νεκταρία γιατί οι εκτροφείς ξέρουν ένα σωρό tips κ μυστικά κ μια που παίρνει μέρος κ σε εκθέσεις σίγουρα ξέρει πολλά κόλπα κ για την περιποίηση. Να σου πω τώρα ένα ακόμα πολύ σημαντική όπως θα ξέρεις είναι κ η χτένα ειδικά για τα περσικά δεν κάνει οποιαδήποτε χτένα, θα πουμε την Αναστασία να ανεβάσει φωτογραφία γιατί έχει μία ιδανική για περσικά μια κ θα πάρεις εξοπλισμό να πάρεις από την αρχή τον κατάλληλο για να μην αγοράζεις άχρηστα πράγματα
θέλω και εγώ να τη δω αυτή τη βούρτσα δεν ήξερα οτι υπάρχει ειδικά για περσικά..αυτή που έχω δεν πρεπει να είναι κατάλληλη δεν κάνει και τόσο καλή δουλειά:hmm:

Φαίνεται να πάμε κάπως καλύτερα με μικρά αλλά σταθερά βήματα Νικολέττα μου.
Αντε να γεννηθούν τα νέα μωράκια να φέρουν γούρι σε όλους μας;)

Αυτά είναι κ το χειρότερο είδος :lol:

Κι'εγω γελαω με το παιδακι μου ολη μερα με αυτα που κανει:up:
ειναι ενα ''τερας'' :P:lol:

Ελενα καλησπέρα!!! Ειναι καλά τα μωράκια σου? Ο Μπατουλίνος με το ματάκι>? Το Πικατσουλίνι καλίτερα? Η Κάντυ ελπιζω να είναι ακμαία όπως χθες!!!

Λοιπον για καλό σαμπουάν έχω ενα που παίρνω από τον κτηνίατρο μου κι είναι τέλειο δεν ξέρω ομως αν κυκλοφορεί στο εμπόριο. Γραφω ακριβώς ό,τι αναγραφεται στην ετικέτα:
---------------------------------------------------------------------------

Pet sampoo
Clean + Gloss
Σαμπουάν για σκύλους και γάτες
Για κάθε τύπο τριχώματος
Υποαλλεργικό με άρωμα βανίλιας και καρύδας

Pet quality products
-------------------------------------------------------------------------
Επάνω στο μπουκάλι έχει και τα στοιχεία του αντιπρόσωπου που το διαθέτει στην Έλλάδα: Αποκλειστική διάθεση, P.Q.P
τηλ. 210 4624144
-----------------------------------------------------------------------
Εγώ προσωπικά δεν το αλλαζω γιατι είμαι πολύ ευχαριστημένη στα περσικά που το χρησιμοποιώ και ξεμπερδέυει και τις τρίχες. Οσο για τη χτένα, κιαυτη την έχω πάρει από τον κτηνίατρο μας και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Είναι με μακριά δοντια μεταλλική, και τα δοντια είναι κοίλα κ όχι μυτερά ολα ένα μήκος και δεν είναι πυκνά. Αλλα ΄έχω και μια άλλη μεταλλική με δόντια δυο ειδών μακριά και κοντά ανάμεσα στα μακριά την έχω δει στα πετ σοπ. Κι αυτη κάνει δουλεια. Και μετά έχω τις βουρτσες τις μεταλλικές με τις λεπτές ακίδες σαν καρφίτσες που είναι. Θα σας τις βάλω και φωτογραφία τις μεγάλες χτένες όταν θα φτιαξει το κινητο μου παιδια γιατι μέχρι στιγμής είμαι χωρίς κινητο. Να φτιάξουμε κ την φωτογραφική μηχανη μας και αμέσως θα σας τις φωτογραφίσω.:D

Περιμενω ανυπομονα την λιστα:D:up:

Περιμενω ανυπομονα την λιστα:D:up:
Και γω περιμένω να δω τις χτένες και τις βούρτσες!

να σας βάλω κι εγω μια ωραια φωτο..Ελενα συνεχεια μας επισκεπτεσαι..σου ανταποδιδουμε!:)

να σας βάλω κι εγω μια ωραια φωτο..Ελενα συνεχεια μας επισκεπτεσαι..σου ανταποδιδουμε!:)
Πω πώ!!! Τι κουκλάρα!!!

Πω πω Βάσια είναι πανέμορφο. Και τι μυτουλα μπλε είναι αυτη!!!:D

Ειναι πραγματικα πολυ ομορφο πλασμα:D:up:

Περσακια να και μερικες απο μενα,τις εχω τοσες μερες αλλα δε μπορω να τις ανεβασω γιατι ειχε προβλημα ο κουβας.
sulikos_kozetta_Tortiepoint-Female.jpg

RoggensteinsSmokingChimneyBlue-Smok.jpg

Κι ενας σοβαρος κυριος με υφος:
MyFantasysblueiceSensation13W.jpg

Ωραιοτατες Δωρα μου:up:
τι κανεις,ολα καλα:),τα μπεμπακια σου?:D

Καλουτσικα,πολλες δουλειες και αγχος αυτες τις μερες...ελπιζω να στρωσουν τα πραγματα.
Εσενα τι κανει η μικρη σου;

Καλουτσικα,πολλες δουλειες και αγχος αυτες τις μερες...ελπιζω να στρωσουν τα πραγματα.
Εσενα τι κανει η μικρη σου;

Κι'εγω μια απο τα ιδια ειμαι Δωρα μου:|,με ποναει η μεση μου αυτες τις μερες:mad: εμ μαλλον ποιο ψηλα ειναι:hmm: αρα η πλατη μου:/:,τεσπα καπου εκει αχαχαχαχα:lol:,απο στρες και αγχος κι'εδω επισης οσο θες:(

Η μικρη εδω ειναι και κοιματε πανω στα ποδια μου:up:
σαν κατσαριδα που εφαγε τεζα,ξερεις αναποδα με τα ακρα σαν κοτσιδα:P

Ναι ξερω η Μόιρα κοιμαται ετσι.Υπομονη Δημητρη,δε γινεται να κανουμε και τιποτε αλλο.Αντε να περασουν οι μερες να ερθει ο φιλος μου γιατι δε μπορω αλλο εδω μονη μου.:(

Ναι ξερω η Μόιρα κοιμαται ετσι.Υπομονη Δημητρη,δε γινεται να κανουμε και τιποτε αλλο.Αντε να περασουν οι μερες να ερθει ο φιλος μου γιατι δε μπορω αλλο εδω μονη μου.:(

Αντε Δωρακι μου:happy:,περαστικα να ειναι για ολα ολους αυτα;)

αντε να ερθει και ο φιλος σου να σου κανει παρειτσα:)
και να παιξετε ολοι μαζι και οι 4:up:
εμενα ομως Δωρα μοιαζει με μεγαλη κατσαριδα:lol:
αν και εσενα φερνει ποιο πολυ στο χρωματακι αχαχαχαχαα:lol:
τι βρομοπαιδα που εχουμε καλε:D,να μας τρελλανουν θελουν τα σκασμενα:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back