Περσίας maniacs

Αντε Δωρακι μου:happy:,περαστικα να ειναι για ολα ολους αυτα;)

αντε να ερθει και ο φιλος σου να σου κανει παρειτσα:)
και να παιξετε ολοι μαζι και οι 4:up:
εμενα ομως Δωρα μοιαζει με μεγαλη κατσαριδα:lol:
αν και εσενα φερνει ποιο πολυ στο χρωματακι αχαχαχαχαα:lol:
τι βρομοπαιδα που εχουμε καλε:D,να μας τρελλανουν θελουν τα σκασμενα:P
Ο Δημητρης δεν τον καταδεχεται τον Σειριο,παιζει μονο με την κοντεσσα Μόιρα...:cool:
Καλε δε ντρεπεσαι να λες τα παιδια κατσαριδια;ΠΡωτον,εμενα ειναι λιγο πιο μεγαλη απο τη δικη σου κατσαριδα,και δευτερον,σοκολατι κατσαριδες δεν υπαρχουν.:bleh::bleh::bleh:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο Δημητρης δεν τον καταδεχεται τον Σειριο,παιζει μονο με την κοντεσσα Μόιρα...:cool:
Καλε δε ντρεπεσαι να λες τα παιδια κατσαριδια;ΠΡωτον,εμενα ειναι λιγο πιο μεγαλη απο τη δικη σου κατσαριδα,και δευτερον,σοκολατι κατσαριδες δεν υπαρχουν.:bleh::bleh::bleh:

Αααααααααααααχχαχααχχαχχαχαχαχα:lol:
καλεεεεεεεε:up: ιχιχιιιχχιχιχιχιχι:D
πλακιτσα εκανα καλευ:P νωμην:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αααααααααααααχχαχααχχαχχαχαχαχα:lol:
καλεεεεεεεε:up: ιχιχιιιχχιχιχιχιχι:D
πλακιτσα εκανα καλευ:P νωμην:redface:
Καποια μερα...ισως σε συγχωρησω...θα το σκεφτω...:P:P:P

Καποια μερα...ισως σε συγχωρησω...θα το σκεφτω...:P:P:P

Απαπαπα τσ τσ τσ:P δεν μπορω να περιμενω:D
θελεις να ερθω μια να σου φτιαξω τα μαλλακια σου :)
αλλα και τα μαλλακια της Μοιρα αντε και του Σειριου:up:
και μετα να δωσεις συγχωρεση:lol:

Αν επιχειρησεις να μου φτιαξεις τα μαλλακια θα δεινοπαθησεις!:lol:Εχουν γινει χαλια γιατι το νερο στο νησι ειναι με αλατι,και θαμπωσαν και οι ανταυγειες...
Θα φτιαξεις τα μαλλια του φιλου μου του Περση που ειναι και πιο κοντα σου για να εξιλεωθεις,ΟΚ;:lol:

Αν επιχειρησεις να μου φτιαξεις τα μαλλακια θα δεινοπαθησεις!:lol:Εχουν γινει χαλια γιατι το νερο στο νησι ειναι με αλατι,και θαμπωσαν και οι ανταυγειες...
Θα φτιαξεις τα μαλλια του φιλου μου του Περση που ειναι και πιο κοντα σου για να εξιλεωθεις,ΟΚ;:lol:

Γιατι στο νησι δεν εχετε μασκες μαλλιων καλε?:hmm::P
μαλλον εχετε:D
αλλα βαριεσαι:lol:

Βαζω και μασκα βεβαιως βεβαιως,αλλα και παλι επειδη ειναι κατσαρα τα μαλλια μου γινονται χαλια.:(

Βαζω και μασκα βεβαιως βεβαιως,αλλα και παλι επειδη ειναι κατσαρα τα μαλλια μου γινονται χαλια.:(

Σου προτεινω λοιπον αφου ειναι κατσαρα η σγουρα η
αν ειναι και στεγνα ξερα η γενικα αφυδατωμενα
να κανεις το εξης
θα κανεις ενα καλο χερι λουσιμο και ενα δευτερο μονο αν χρειαζετε
μετα θα βαζεις μαλακτικη και θα τα χτενιζεις απο ριζα εως ακρη
αφου ξεμπλεχτουν τα ξεπλενεις αλλα οχι παρα πολυ καλα
μετα βαζεις μασκα και την αφηνεις ωρες οσες ωρες μπορεις
θα φροντισεις μονο οσο ειναι στο κεφαλι σου να μην στεγνωσει,ειδικα στις ακρες,ετσι οταν τα ξεβγαλεις θα ειναι μαλακα αρκετα
σκεψου οτι καλοκαιρι καλο ειναι καθε τοσο να κοιμασαι και με την μασκα πανω,την επομενη γινονται μπαμπακι
καντο μια φορα την εβδομαδα τουλαχιστον
εχω και αλλα πολλα βεβαι να σου πω αν θελεις
και για τροφη και για ενυδατωση;)

καλησπέρα δώρα, καλησπέρα δημήτρη... καλησπέρα απανταχου περσάκια και λοιπά γατάκια και γατο μαμάδες και γατο μπαμπάδες....

τι μου κάνετε;

καλησπέρα δώρα, καλησπέρα δημήτρη... καλησπέρα απανταχου περσάκια και λοιπά γατάκια και γατο μαμάδες και γατο μπαμπάδες....

τι μου κάνετε;

Καλησπεραααααααααααααααααααααααα:D
τι κανετε και οι 7 σας?:up:
ειστε και μπολικοι:lol:

Δώρα και Δημήτρη γεια σας!!! Τι κάνετε?:)
Ναι ξερω η Μόιρα κοιμαται ετσι.Υπομονη Δημητρη,δε γινεται να κανουμε και τιποτε αλλο.Αντε να περασουν οι μερες να ερθει ο φιλος μου γιατι δε μπορω αλλο εδω μονη μου.:(
Axx Δωράκι μου είσαι μοναχουλι σου μωρέ. Αντε του χρόνου πάρε καμιά απόσπαση για Αθήνα. Ωραια δεν θα΄ναι?:)

Ακουσα να μιλάει κάποιος για το παιδί μου ή κάνω λάθος κ είναι απλα συνωνυμία????:D

τι μου κάνετε;
Καλα είμαστε εσείς? Τι κάνουν τα μικρά σου? Πώς τα βρήκες? Καλα ή ξεμαλλιασμένα?ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ γιατι εχουμε παθει στέρηση παρακαλώ τόσον καιρό!!!!!!!!!:blink:

και οι εφτά μας είμαστε υπέροχοι :Ρ

είχαμε πάει επίσκεψη στην αναστασία (staman) και περάσαμε ευχάριστα με τους 9 τους (πουλιά ψάρια χελώνες δεν είναι μετρήσιμα είδη) τώρα γυρίσαμε στα δικά μας μικρά χνουδωτά τετράποδα :)

γενικα καλά είμαστε... τώρα που σφίξανε καλά τα κρύα το κρεβάτι μου είναι για πέντε... δύο εμείς και 3 γάτες :) κοινώς ο γιώργος όποτε πάει μέσα αναφωνεί "και γώ που θα ξαπλώσω τώρα;" και μετά μετακινούμε συνήθως τον πρίνς που ζηλότυπα κοιμάται καταμήκος του μαξιλαριού του :)

πότε σου έρχεται το μικρό σου κουνάκι; πώς είναι το πιο μικρό σου ακόμα γατουλάκι;

Κι ενας σοβαρος κυριος με υφος:
MyFantasysblueiceSensation13W.jpg

Ειναι απλά πανέμορφα αυτα τα γατουνια!!!!!Σ΄ευχαριστουμε Δωρακι μου!:up:

Καλα είμαστε εσείς? Τι κάνουν τα μικρά σου? Πώς τα βρήκες? Καλα ή ξεμαλλιασμένα?ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ γιατι εχουμε παθει στέρηση παρακαλώ τόσον καιρό!!!!!!!!!:blink:

αναστασία μου έλεγα και στην ελένη πρίν.. απο τρίτη να ξεμπερδέψουμε με τα αγγλικά και να ανεβάσω 3-4 από τις καλύτερές τους :)

την παρασκευή μάλλον περιμένω επισκέψεις το βράδυ. είμαι για τρελή καθαριότητα γιατί ο φίλος μου αντιπαθεί καμπόσο τις γάτες (εκείνος που είπε άσχημη τη ρέινα) και θα έρθει περαστικός με την νύν κοπέλα του και τις δύο κολητές του.... (ευτιχώς οι κυρίες ζωόφιλες) αγχώθηκα.....]

αναστασία πρίν λίγο η ελένη ρώταγε πότε θα μας ξανάρθεις και ο αντρέας αν θέλεις να σου φέρουμε την επόμενη φορά επίσκεψη τη ρέινα... :Ρ

Σου προτεινω λοιπον αφου ειναι κατσαρα η σγουρα η
αν ειναι και στεγνα ξερα η γενικα αφυδατωμενα
να κανεις το εξης
θα κανεις ενα καλο χερι λουσιμο και ενα δευτερο μονο αν χρειαζετε
μετα θα βαζεις μαλακτικη και θα τα χτενιζεις απο ριζα εως ακρη
αφου ξεμπλεχτουν τα ξεπλενεις αλλα οχι παρα πολυ καλα
μετα βαζεις μασκα και την αφηνεις ωρες οσες ωρες μπορεις
θα φροντισεις μονο οσο ειναι στο κεφαλι σου να μην στεγνωσει,ειδικα στις ακρες,ετσι οταν τα ξεβγαλεις θα ειναι μαλακα αρκετα
σκεψου οτι καλοκαιρι καλο ειναι καθε τοσο να κοιμασαι και με την μασκα πανω,την επομενη γινονται μπαμπακι
καντο μια φορα την εβδομαδα τουλαχιστον
εχω και αλλα πολλα βεβαι να σου πω αν θελεις
και για τροφη και για ενυδατωση;)
Ωραιες συμβουλες,θα προσπαθησω να τις εφαρμοσω!:up:
Το καλοκαιρι δε με νοιαζει,θα ειμαι σπιτακι μου,πισω στον πολιτισμο με το ποσιμο νερο!:lol:

Γεια σου Σταυρουλα!Εμεις καλα,εσεις καλα;Α πατε και βολτουλες απο τη γατοσυμπεθερα ε;Περασατε καλα;Τι κανει ο Περσουλης μου;Ναι Αναστασια για αυτον μιλουσα,θα του κανει κουρα ομορφιας ο Δημητρης για να εξιλεωθει.:P
Και για να παρω αποσπαση Αθηνα,ειπαμε,αμα ειχαμε τοσο βυσμα δε θα ημουν στην Καλυμνο...:(

και οι εφτά μας είμαστε υπέροχοι :Ρ

είχαμε πάει επίσκεψη στην αναστασία (staman) και περάσαμε ευχάριστα με τους 9 τους (πουλιά ψάρια χελώνες δεν είναι μετρήσιμα είδη) τώρα γυρίσαμε στα δικά μας μικρά χνουδωτά τετράποδα :)

γενικα καλά είμαστε... τώρα που σφίξανε καλά τα κρύα το κρεβάτι μου είναι για πέντε... δύο εμείς και 3 γάτες :) κοινώς ο γιώργος όποτε πάει μέσα αναφωνεί "και γώ που θα ξαπλώσω τώρα;" και μετά μετακινούμε συνήθως τον πρίνς που ζηλότυπα κοιμάται καταμήκος του μαξιλαριού του :)

πότε σου έρχεται το μικρό σου κουνάκι; πώς είναι το πιο μικρό σου ακόμα γατουλάκι;
Αχ τον Πρινσάκο τον ζηλιαρόγατουλη μου!!! Να μου τον φιλήσεις ρουφηχτά παρακαλώ!!! :)

αναστασία μου έλεγα και στην ελένη πρίν.. απο τρίτη να ξεμπερδέψουμε με τα αγγλικά και να ανεβάσω 3-4 από τις καλύτερές τους :)

την παρασκευή μάλλον περιμένω επισκέψεις το βράδυ. είμαι για τρελή καθαριότητα γιατί ο φίλος μου αντιπαθεί καμπόσο τις γάτες (εκείνος που είπε άσχημη τη ρέινα) και θα έρθει περαστικός με την νύν κοπέλα του και τις δύο κολητές του.... (ευτιχώς οι κυρίες ζωόφιλες) αγχώθηκα.....]

αναστασία πρίν λίγο η ελένη ρώταγε πότε θα μας ξανάρθεις και ο αντρέας αν θέλεις να σου φέρουμε την επόμενη φορά επίσκεψη τη ρέινα... :Ρ
Πες στο Ελενάκι ότι είναι μια γλύκα κ πολύ καλο κορίτσι!:DΟσο για τη Ρέινα και την επισκεψη που λεει ο Αντρέας, μάλλον θα της κοπει της καημένης ο οποιοσδήποτε οίστρος μελλοντικός και νυν αμα έρθει επισκεψουλα στα τέρατα τα δικά μου!!! :hmm:Αλλα θα έρθουμε εμεις να τη ζουλήξουμε και μαλιστα ΠΟΛΛΗ ωρα.:)

Και όαο για την επίσκεψη που περιμένεις απο τον φίλο σου που είπε τη Ρέινα άσχημη, μην αγχώνεσαι.:mad: Και δεν θα σου βγει κι ο πάτος για να γλύψεις το σπίτι. Τι να κανουμε. Εχεις γάτες. Και μάλιστα μακρύτριχες.:rolleyes:Είπαμε και το είδαμε πως οι τριχες περι ίπτανται παντου σε σπίτι με γατουλες και μάλιστα μακρύτριχες.!!! το ζήσαμε άλλωστε σήμερα:lol::lol:
Λοιπον μήπως να μην έρθει σπίτι μήν τρομάξει ο φίλος σου με την ασχήμια της Ρέινας και να περιμένει από κάτω? (Πλάκα κάνω κακία είναι αυτο που ειπα μόλις τώρα. Συγγνώμη Σταυρουλα):lol::lol::lol:

Γεια σου Σταυρουλα!Εμεις καλα,εσεις καλα;Α πατε και βολτουλες απο τη γατοσυμπεθερα ε;Περασατε καλα;Τι κανει ο Περσουλης μου;Ναι Αναστασια για αυτον μιλουσα,θα του κανει κουρα ομορφιας ο Δημητρης για να εξιλεωθει.:P
Και για να παρω αποσπαση Αθηνα,ειπαμε,αμα ειχαμε τοσο βυσμα δε θα ημουν στην Καλυμνο...:(
ε καλά καλή μου πάρε απόσπαση για κάπου κοντά στην Αθήνα οδικώς τουλάχιστον για να μπορεις να κυκλοφορεις άνετα με αμάξι και να μην είσαι αποκλεισμένη. Και τότε, θα έρχεσαι και θα ερχόμαστε κι εμείς βρε να κανουμε παρεουλα!!!!!!!!!!!:)

Σταυρουλα θα ερθει και η σπιτονυκοκοιρα μου για καφε την Τριτη (αυτοκαλεστηκε) και σε νιωθω.Αλλα εκανα το σπιτι οσο καλυτερα μπορουσα σημερα,δεν προκειται να το ξανακανω απο την αρχη την Τριτη οπως θα γυρισω πτωμα απο τη δουλεια.Το πολυ πολυ να ριξω ενα σκουπισμα.Αμα δεν τους αρεσει ας μην ερθουν,θα ερθουν για να σας δουν ή για να κουτσομπολεψουν;

ε καλά καλή μου πάρε απόσπαση για κάπου κοντά στην Αθήνα οδικώς τουλάχιστον για να μπορεις να κυκλοφορεις άνετα με αμάξι και να μην είσαι αποκλεισμένη. Και τότε, θα έρχεσαι και θα ερχόμαστε κι εμείς βρε να κανουμε παρεουλα!!!!!!!!!!!:)
Μακαρι μωρε Αναστασια,μου την εχει δωσει αυτο το να μη μπορω να παω πουθενα ενω εχω τοσο χρονο ελευθερο...:(Κι οχι τιποτε αλλο,εχω ρημαξει τα Helmi,οι πωλητριες με ξερουν με το ονομα μου πια!:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back