staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:09 Η staman2 έγραψε: #6.581 26-02-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ria23: παιδια εχει κανεις ιδεα πως κανουν μπανιο ενα περσικο γατακι και ''αγριο'' δειτε και το θεμα εδω: https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=32759 ...λιγη βοηθεια... Click για ανάπτυξη... Ειναι λίγο δύσκολο να την κάνεις μπανιο αν δεν έχει κάνει ποτέ της και να μην ταραχτει το ζωάκι και να μην αγριέψει... Θα σου περιγράψω τη διαδικασία του μπανιου στα δικά μου περσικά. Χρειάζεσαι σαμπουάν για ζωα και μάλιστα με κοντίσιονερ για να ξεμπερδεύει μετά η τρίχα. Μπαίνω με το γατί στο μπάνιο και ανοιγω να σιγοτρέχει η βρύση για να συνηθίζει στον ήχο του τρεχουμενου νερου. Κόβω τα νύχια πρώτα απ΄όλα. Μετά, χτενίζω το γατάκι πολύ καλά με αραιή βουρτσα με δόντια σιδερένια και αφου απομακρύνω την περιττη τρίχα (που είναι πολλή να είσαι σίγουρη), μετά βάζω το γατι στην μπανιέρα όρθιο με τα μπροστινά του ποδαράκια να ακουμπάνε στο τοίχωμα της μπανιέρας κ να κοιτά προς τα έξω... Του κρατω τα μπροστινά όμως πόδια για να μην πηδήξει έξω. Δυναμωνω το νερό αφου έχω ρυθμίσει τη θερμοκρασια στο χλιαρο και το ντους να μην είναι στο φουλ (δηλ. στον λεπτο πίδακα αλλα πιο πυκνό να πεφτει το νερο), και βρέχω τη γουνα πολύ καλα μέχρι να βραχει όλη γιατι τα περσάκια έχουν και υπόστρωμα τρίχας και πρέπει να τα βρέξεις πολύ καλα ώστε να ποτίσει το νερό για να πιάσει το σαμπουάν. Ρίχνω σαμπουάν και συγχρόνως κάνω κυκλικές κινήσεις ανασηκώνοντας την τρίχα ανάποδα για να κάνει σαπουνάδα πλούσια. Ισως χρειαστει κ 2ο ΄χέρι αν είναι πολύ βρωμικη κ δεν πιάνει το σαμπουάν. Μετά ξεβγάζω καλά καλά ώστε να μην μείνει καθόλου σαπούνι, και ψιλοστύβω το τρίχωμα για να μην είναι πολύ νερό επάνω στη γάτα ώστε να σκουπιστει πιο εύκολα. Τυλίγω το γατι σε μεγάλες πετσέτες. Σίγουρα 2 για να το σκουπίσω πολύ καλά να πάρει το πρώτο νερο. Εν τω μεταξύ έχω ανοιξει το πιστολάκι λίγη ώρα πριν τελειώσω το μπάνιο της γάτας, για να το ακουει να μην τρομάξει απότομα. Και το έχω έξω απο το μπάνιο αλλα να το ακουει. Κάθομαι στο πατωμα με στρωμένες στεγνές πετσέτες ή μια κουρελού, και επάνω πετσέτα, και βάζω τη γάτα να κοιτάζει απέναντι απο εμένα, με την πλάτη της προς εμένα. Αρχίζω να στεγνώνω με το πιστολάκι ενω συγχρόνως της σηκώνω το τρίχωμα ανάποδα για να στεγνώσει καλά. Και χρησιμοποιω κ την χτένα για να χτενίζω συγχρόνως.... Κουνάω συνέχεια το πιστολάκι για να μην την καίω σ ΄ένα σημειο. Και δεν το έχω στο καυτο. Επίσης δεν φυσάω σε ένα συνεχώς σημειο έως να στεγνώσει αλλα περνάω το σώμα της ολοκληρο πανω κάτω και στο πλάι. ΠΡΟΣΟΧΗ μην της βρεξεις το κεφάλι και τα αυτάκια. ΔΕν κάνει. Και μην της ρίξεις ζεστο αερα στα αυτια και στο κεφάλι ΔΕΝ κάνει. Αν φοβάται πολυ -που είναι σίγουρο αφου δεν εχει συνηθίσει το ζωο- να σταματάς το στέγνωμα για λίγο (ελάχιστα δευτερόλεπτα) και να της μιλάς να την ηρεμεις. Πρεπει να προσεξεις να μην την αφήσεις καθόλου υγρή γιατι τα περσάκια είναι πολυ ευαισθητα στα κρυολογήματα. Μετά απο το μπάνιο για μια μέρα να μην την αφήσεις να κυκλοφορήσει σε ρεύμα και γενικά σ΄όλο το σπίτι. Να μην βγει στο μπαλκόνι. Προσεξε μην σου κρυώσει λόγω ψύχους αυτές τις μέρες. Ευχομαι καλή επιτυχία στο μπάνιο σας!!! ΚΑιιιιι: ΘΑ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΨΕΙΣ θα το δεις. Αμφιβάλλω αν θα θες μετά να την αποχωριστείς. Δώστης ένα μεγάλο φιλάκι από εμενα! Υ. Γ:Επίσης Ρία μου επειδή μπορει να θέλει να κρύβει το κεφαλάκι της την ώρα που θα την στεγνώνεις , βρες έναν τροπο να της το κρύβεις ή καποιος να την κρατα, η να της βάλεις μια πετσετουλα να μην ενοχλείται και να το χώνει εκεινη μέσα όπως τη βολεύει. Πιστευω να σε βοήθησα καλη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:09 Η ria23 έγραψε: #6.582 26-02-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω αμα σου πω οτι το κοψιμο των νυχιων το φοβαμαι περισσοτερο ? Click για ανάπτυξη... ααα! σε αυτο κατι γινεται..εχω κοψει απο πουλακια νυχια και ραμφος ..τωρα υπαρχει μια διαφορα βεβαια αλλα..κατι θα γινει..ειμαστε 2 και αμα το παιζει δυσκολη θα την αμολυσουμε στο θηριο Ηρω και θα σου πω εγω μετα θα μας παρακαλα να τις κοψουμε νυχια και να την κανουμε μπανιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:15 Η ria23 έγραψε: #6.583 26-02-09 11:15 αναστασια μου ευχαριστω πολυ το πιστολακι και το μπανιο το ξερω στα κουνελια και στα ινδικα χοιριδια..πιστεψε με δεν καθονται με τπτ..σε γατουλα ειναι η πρωτη φορα..θα σας ζαλισω λιγο μεχρι να τα καταφερω αλλα μετα ειτε την κρατησω ειτε οχι θα ειμαι ηρεμη οτι εκανα οτι καλυτερο γι'αυτην... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:38 Η staman2 έγραψε: #6.584 26-02-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ria23: αναστασια μου ευχαριστω πολυ το πιστολακι και το μπανιο το ξερω στα κουνελια και στα ινδικα χοιριδια..πιστεψε με δεν καθονται με τπτ..σε γατουλα ειναι η πρωτη φορα..θα σας ζαλισω λιγο μεχρι να τα καταφερω αλλα μετα ειτε την κρατησω ειτε οχι θα ειμαι ηρεμη οτι εκανα οτι καλυτερο γι'αυτην... Click για ανάπτυξη... Αλήθεια???Δεν θα το φανταζομουν ποτέ ότι κάνουν και τα κουνέλια και τα ινδικά χροιρίδια μπάνιο!!!! Τοτε έχεις εμπειρία βρε... Θα της μιλας και συνέχεια και όλα θα πάνε καλά. ΑΛλα μην την κάνεις την πρώτη μέρα που θα έρθει γιατι ήδη θα έχει γίνει αλλαγη στη ζωή της και θα της έρθει κάπως απότομα... Να έχεις πάρει την κατάλληλη χτένα. Ειναι βασικό για το χτένισμα. Οπωσδήποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:17 Ο GARFIELD71: #6.585 26-02-09 16:17 εμενα η κτηνιατρος μου μου ειπε οτι το κοψιμο τον νυχιων στις γατες μπορει να τους δημιουργησει καταθλιψη για λιγο καιρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:24 Η moukelis έγραψε: #6.586 26-02-09 16:24 Ναι ου,δε βλεπεις,μες στην καταθλιψη ειναι τα δικα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:27 Η staman2 έγραψε: #6.587 26-02-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ου,δε βλεπεις,μες στην καταθλιψη ειναι τα δικα μου! Click για ανάπτυξη... Ναι ιδίως ο Σείριος το χρυσό μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:36 Ο GARFIELD71: #6.588 26-02-09 16:36 τι να σας πω ετσι μου ειπε..αυτη εχει χρονια γατα αλλα ειναι σχετικα νεα κτηνιατρος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:39 Ο GARFIELD71: #6.589 26-02-09 16:39 ετσι κ αλλιως εμενα αν προσπαθηασω να του κοψω τα νυχια του με εχει σκοτωσει...επισης ποιος ο λογος να κοψεις τα νυχια της γατας σου απο την στιγμη που γι αυτη ειναι το πιο σημαντικο πραγμα πανω της....??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:42 Η moukelis έγραψε: #6.590 26-02-09 16:42 Ναι Αναστασια ο Σειριος εχει καταθλιψη ενταξει;Μη γελας με το παιδι μου! Κοιτα δε νομιζω οτι παθαινει κατι αν του κοψεις τις ακρες για να τετραγωνιστουν.Σκαρφαλωνει κανονικα,παιζει κανονικα,ποιο το προβλημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:52 Ο GARFIELD71: #6.591 26-02-09 18:52 τεσπα σκεφτομαι σε 2 μηνες που θα πιασω δουλεια να παρω μια σιαμ γατουλα για να εχει παρεα ο garfie μουκελις λες να εχει κανα προβλημα να δεχτει στο σπιτι ενα θυληκο μωρακι???θα τον εχω στειρωσει μεχρι τοτε βεβαια...περιτο να σας πω πως σημερα μας ακουει ολη η γειτονια απο να νιαρουρισματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:55 Η moukelis έγραψε: #6.592 26-02-09 18:55 Μπα,οι αρσενικοι γενικα ειναι καλοβολοι.Αν ειναι στειρωμενος και ακολουθησες νημα νημα τις οδηγιες "γνωριμιας" τους πιστευω ολα θα πανε καλα.Αν σκοπευεις να το παρεις σε δυο μηνες ισως θα ηταν καλο να ψαχνεις απο τωρα για εκτροφειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:19 Ο GARFIELD71: #6.593 26-02-09 19:19 ποσο λες να χρειαστει για να παρω απο εκτροφειο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:21 Η moukelis έγραψε: #6.594 26-02-09 19:21 Αναλογα τι χρωμα θελεις,αν θελεις ζωο συντροφιας ή εκτροφης,και ποσο θα σου κοστισουν τα εισητηρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:23 Ο GARFIELD71: #6.595 26-02-09 19:23 τι απο εξωτερικο λες???δεν θα βρω εδω αθηνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:24 Η moukelis έγραψε: #6.596 26-02-09 19:24 Δεν υπαρχει εκτροφειο σιαμ στην Ελλαδα πλεον απο οσο γνωριζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:25 Ο GARFIELD71: #6.597 26-02-09 19:25 απο σπιτι σκεφτομουν να ψαξω αγγελιες κτλ...σαν την μοιρα την δικια σου θελω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:29 Η moukelis έγραψε: #6.598 26-02-09 19:29 Αν πάρεις από σπιτι δεν θα εχει τα χαρτια της.Επισης θα πρεπει να δεις τους γονεις,και να εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι πρωτου βαθμου συγγενεις.Κυκλοφορουν πολλα τυπου σιαμ,που μεγαλωνοντας φαινεται οτι δεν ειναι καθαροαιμα.Δεν ξερω,αν ο σκοπος σου ειναι η αγορα και σε ενδιαφερει η ρατσα ψαξε το περισσοτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:20 Η elvenstar: #6.599 26-02-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από GARFIELD71: τεσπα σκεφτομαι σε 2 μηνες που θα πιασω δουλεια να παρω μια σιαμ γατουλα για να εχει παρεα ο garfie μουκελις λες να εχει κανα προβλημα να δεχτει στο σπιτι ενα θυληκο μωρακι???θα τον εχω στειρωσει μεχρι τοτε βεβαια...περιτο να σας πω πως σημερα μας ακουει ολη η γειτονια απο να νιαρουρισματα Click για ανάπτυξη... Συγνώμη που παρεμβαίνω αλλά είσαι σίγουρος ότι θα ταιριάζει ο χαρακτήρας της περσικής με την Σιαμαίζα; Μήπως προκαλέσεις στον γατούλη σου αρκετό στρες γιατί τα Σιαμ δεν έχουν το ίδιο χαρακτήρα με τα περσικά, ίσως θα ήταν καλύτερα να ψάξεις είτε για ένα ακόμα περσικο, ή για τσινστιλα ή για βρετανικό νομίζω ότι θα ήταν καλύτερη παρέα για τον γατούλη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:31 Ο GARFIELD71: #6.600 26-02-09 20:31 λες να μην ταιριαξουν???απλα ηθελα μ ια κοντοτριχη γατουλα γιατι πραγματικα δεν αντεξω αλλες τριχες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 328 329 330 331 332 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 330 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 330 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ria23: παιδια εχει κανεις ιδεα πως κανουν μπανιο ενα περσικο γατακι και ''αγριο'' δειτε και το θεμα εδω: https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=32759 ...λιγη βοηθεια... Click για ανάπτυξη... Ειναι λίγο δύσκολο να την κάνεις μπανιο αν δεν έχει κάνει ποτέ της και να μην ταραχτει το ζωάκι και να μην αγριέψει... Θα σου περιγράψω τη διαδικασία του μπανιου στα δικά μου περσικά. Χρειάζεσαι σαμπουάν για ζωα και μάλιστα με κοντίσιονερ για να ξεμπερδεύει μετά η τρίχα. Μπαίνω με το γατί στο μπάνιο και ανοιγω να σιγοτρέχει η βρύση για να συνηθίζει στον ήχο του τρεχουμενου νερου. Κόβω τα νύχια πρώτα απ΄όλα. Μετά, χτενίζω το γατάκι πολύ καλά με αραιή βουρτσα με δόντια σιδερένια και αφου απομακρύνω την περιττη τρίχα (που είναι πολλή να είσαι σίγουρη), μετά βάζω το γατι στην μπανιέρα όρθιο με τα μπροστινά του ποδαράκια να ακουμπάνε στο τοίχωμα της μπανιέρας κ να κοιτά προς τα έξω... Του κρατω τα μπροστινά όμως πόδια για να μην πηδήξει έξω. Δυναμωνω το νερό αφου έχω ρυθμίσει τη θερμοκρασια στο χλιαρο και το ντους να μην είναι στο φουλ (δηλ. στον λεπτο πίδακα αλλα πιο πυκνό να πεφτει το νερο), και βρέχω τη γουνα πολύ καλα μέχρι να βραχει όλη γιατι τα περσάκια έχουν και υπόστρωμα τρίχας και πρέπει να τα βρέξεις πολύ καλα ώστε να ποτίσει το νερό για να πιάσει το σαμπουάν. Ρίχνω σαμπουάν και συγχρόνως κάνω κυκλικές κινήσεις ανασηκώνοντας την τρίχα ανάποδα για να κάνει σαπουνάδα πλούσια. Ισως χρειαστει κ 2ο ΄χέρι αν είναι πολύ βρωμικη κ δεν πιάνει το σαμπουάν. Μετά ξεβγάζω καλά καλά ώστε να μην μείνει καθόλου σαπούνι, και ψιλοστύβω το τρίχωμα για να μην είναι πολύ νερό επάνω στη γάτα ώστε να σκουπιστει πιο εύκολα. Τυλίγω το γατι σε μεγάλες πετσέτες. Σίγουρα 2 για να το σκουπίσω πολύ καλά να πάρει το πρώτο νερο. Εν τω μεταξύ έχω ανοιξει το πιστολάκι λίγη ώρα πριν τελειώσω το μπάνιο της γάτας, για να το ακουει να μην τρομάξει απότομα. Και το έχω έξω απο το μπάνιο αλλα να το ακουει. Κάθομαι στο πατωμα με στρωμένες στεγνές πετσέτες ή μια κουρελού, και επάνω πετσέτα, και βάζω τη γάτα να κοιτάζει απέναντι απο εμένα, με την πλάτη της προς εμένα. Αρχίζω να στεγνώνω με το πιστολάκι ενω συγχρόνως της σηκώνω το τρίχωμα ανάποδα για να στεγνώσει καλά. Και χρησιμοποιω κ την χτένα για να χτενίζω συγχρόνως.... Κουνάω συνέχεια το πιστολάκι για να μην την καίω σ ΄ένα σημειο. Και δεν το έχω στο καυτο. Επίσης δεν φυσάω σε ένα συνεχώς σημειο έως να στεγνώσει αλλα περνάω το σώμα της ολοκληρο πανω κάτω και στο πλάι. ΠΡΟΣΟΧΗ μην της βρεξεις το κεφάλι και τα αυτάκια. ΔΕν κάνει. Και μην της ρίξεις ζεστο αερα στα αυτια και στο κεφάλι ΔΕΝ κάνει. Αν φοβάται πολυ -που είναι σίγουρο αφου δεν εχει συνηθίσει το ζωο- να σταματάς το στέγνωμα για λίγο (ελάχιστα δευτερόλεπτα) και να της μιλάς να την ηρεμεις. Πρεπει να προσεξεις να μην την αφήσεις καθόλου υγρή γιατι τα περσάκια είναι πολυ ευαισθητα στα κρυολογήματα. Μετά απο το μπάνιο για μια μέρα να μην την αφήσεις να κυκλοφορήσει σε ρεύμα και γενικά σ΄όλο το σπίτι. Να μην βγει στο μπαλκόνι. Προσεξε μην σου κρυώσει λόγω ψύχους αυτές τις μέρες. Ευχομαι καλή επιτυχία στο μπάνιο σας!!! ΚΑιιιιι: ΘΑ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΨΕΙΣ θα το δεις. Αμφιβάλλω αν θα θες μετά να την αποχωριστείς. Δώστης ένα μεγάλο φιλάκι από εμενα! Υ. Γ:Επίσης Ρία μου επειδή μπορει να θέλει να κρύβει το κεφαλάκι της την ώρα που θα την στεγνώνεις , βρες έναν τροπο να της το κρύβεις ή καποιος να την κρατα, η να της βάλεις μια πετσετουλα να μην ενοχλείται και να το χώνει εκεινη μέσα όπως τη βολεύει. Πιστευω να σε βοήθησα καλη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:09 Η ria23 έγραψε: #6.582 26-02-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω αμα σου πω οτι το κοψιμο των νυχιων το φοβαμαι περισσοτερο ? Click για ανάπτυξη... ααα! σε αυτο κατι γινεται..εχω κοψει απο πουλακια νυχια και ραμφος ..τωρα υπαρχει μια διαφορα βεβαια αλλα..κατι θα γινει..ειμαστε 2 και αμα το παιζει δυσκολη θα την αμολυσουμε στο θηριο Ηρω και θα σου πω εγω μετα θα μας παρακαλα να τις κοψουμε νυχια και να την κανουμε μπανιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:15 Η ria23 έγραψε: #6.583 26-02-09 11:15 αναστασια μου ευχαριστω πολυ το πιστολακι και το μπανιο το ξερω στα κουνελια και στα ινδικα χοιριδια..πιστεψε με δεν καθονται με τπτ..σε γατουλα ειναι η πρωτη φορα..θα σας ζαλισω λιγο μεχρι να τα καταφερω αλλα μετα ειτε την κρατησω ειτε οχι θα ειμαι ηρεμη οτι εκανα οτι καλυτερο γι'αυτην... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:38 Η staman2 έγραψε: #6.584 26-02-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ria23: αναστασια μου ευχαριστω πολυ το πιστολακι και το μπανιο το ξερω στα κουνελια και στα ινδικα χοιριδια..πιστεψε με δεν καθονται με τπτ..σε γατουλα ειναι η πρωτη φορα..θα σας ζαλισω λιγο μεχρι να τα καταφερω αλλα μετα ειτε την κρατησω ειτε οχι θα ειμαι ηρεμη οτι εκανα οτι καλυτερο γι'αυτην... Click για ανάπτυξη... Αλήθεια???Δεν θα το φανταζομουν ποτέ ότι κάνουν και τα κουνέλια και τα ινδικά χροιρίδια μπάνιο!!!! Τοτε έχεις εμπειρία βρε... Θα της μιλας και συνέχεια και όλα θα πάνε καλά. ΑΛλα μην την κάνεις την πρώτη μέρα που θα έρθει γιατι ήδη θα έχει γίνει αλλαγη στη ζωή της και θα της έρθει κάπως απότομα... Να έχεις πάρει την κατάλληλη χτένα. Ειναι βασικό για το χτένισμα. Οπωσδήποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:17 Ο GARFIELD71: #6.585 26-02-09 16:17 εμενα η κτηνιατρος μου μου ειπε οτι το κοψιμο τον νυχιων στις γατες μπορει να τους δημιουργησει καταθλιψη για λιγο καιρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:24 Η moukelis έγραψε: #6.586 26-02-09 16:24 Ναι ου,δε βλεπεις,μες στην καταθλιψη ειναι τα δικα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:27 Η staman2 έγραψε: #6.587 26-02-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ου,δε βλεπεις,μες στην καταθλιψη ειναι τα δικα μου! Click για ανάπτυξη... Ναι ιδίως ο Σείριος το χρυσό μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:36 Ο GARFIELD71: #6.588 26-02-09 16:36 τι να σας πω ετσι μου ειπε..αυτη εχει χρονια γατα αλλα ειναι σχετικα νεα κτηνιατρος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:39 Ο GARFIELD71: #6.589 26-02-09 16:39 ετσι κ αλλιως εμενα αν προσπαθηασω να του κοψω τα νυχια του με εχει σκοτωσει...επισης ποιος ο λογος να κοψεις τα νυχια της γατας σου απο την στιγμη που γι αυτη ειναι το πιο σημαντικο πραγμα πανω της....??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:42 Η moukelis έγραψε: #6.590 26-02-09 16:42 Ναι Αναστασια ο Σειριος εχει καταθλιψη ενταξει;Μη γελας με το παιδι μου! Κοιτα δε νομιζω οτι παθαινει κατι αν του κοψεις τις ακρες για να τετραγωνιστουν.Σκαρφαλωνει κανονικα,παιζει κανονικα,ποιο το προβλημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:52 Ο GARFIELD71: #6.591 26-02-09 18:52 τεσπα σκεφτομαι σε 2 μηνες που θα πιασω δουλεια να παρω μια σιαμ γατουλα για να εχει παρεα ο garfie μουκελις λες να εχει κανα προβλημα να δεχτει στο σπιτι ενα θυληκο μωρακι???θα τον εχω στειρωσει μεχρι τοτε βεβαια...περιτο να σας πω πως σημερα μας ακουει ολη η γειτονια απο να νιαρουρισματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:55 Η moukelis έγραψε: #6.592 26-02-09 18:55 Μπα,οι αρσενικοι γενικα ειναι καλοβολοι.Αν ειναι στειρωμενος και ακολουθησες νημα νημα τις οδηγιες "γνωριμιας" τους πιστευω ολα θα πανε καλα.Αν σκοπευεις να το παρεις σε δυο μηνες ισως θα ηταν καλο να ψαχνεις απο τωρα για εκτροφειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:19 Ο GARFIELD71: #6.593 26-02-09 19:19 ποσο λες να χρειαστει για να παρω απο εκτροφειο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:21 Η moukelis έγραψε: #6.594 26-02-09 19:21 Αναλογα τι χρωμα θελεις,αν θελεις ζωο συντροφιας ή εκτροφης,και ποσο θα σου κοστισουν τα εισητηρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:23 Ο GARFIELD71: #6.595 26-02-09 19:23 τι απο εξωτερικο λες???δεν θα βρω εδω αθηνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:24 Η moukelis έγραψε: #6.596 26-02-09 19:24 Δεν υπαρχει εκτροφειο σιαμ στην Ελλαδα πλεον απο οσο γνωριζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:25 Ο GARFIELD71: #6.597 26-02-09 19:25 απο σπιτι σκεφτομουν να ψαξω αγγελιες κτλ...σαν την μοιρα την δικια σου θελω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:29 Η moukelis έγραψε: #6.598 26-02-09 19:29 Αν πάρεις από σπιτι δεν θα εχει τα χαρτια της.Επισης θα πρεπει να δεις τους γονεις,και να εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι πρωτου βαθμου συγγενεις.Κυκλοφορουν πολλα τυπου σιαμ,που μεγαλωνοντας φαινεται οτι δεν ειναι καθαροαιμα.Δεν ξερω,αν ο σκοπος σου ειναι η αγορα και σε ενδιαφερει η ρατσα ψαξε το περισσοτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:20 Η elvenstar: #6.599 26-02-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από GARFIELD71: τεσπα σκεφτομαι σε 2 μηνες που θα πιασω δουλεια να παρω μια σιαμ γατουλα για να εχει παρεα ο garfie μουκελις λες να εχει κανα προβλημα να δεχτει στο σπιτι ενα θυληκο μωρακι???θα τον εχω στειρωσει μεχρι τοτε βεβαια...περιτο να σας πω πως σημερα μας ακουει ολη η γειτονια απο να νιαρουρισματα Click για ανάπτυξη... Συγνώμη που παρεμβαίνω αλλά είσαι σίγουρος ότι θα ταιριάζει ο χαρακτήρας της περσικής με την Σιαμαίζα; Μήπως προκαλέσεις στον γατούλη σου αρκετό στρες γιατί τα Σιαμ δεν έχουν το ίδιο χαρακτήρα με τα περσικά, ίσως θα ήταν καλύτερα να ψάξεις είτε για ένα ακόμα περσικο, ή για τσινστιλα ή για βρετανικό νομίζω ότι θα ήταν καλύτερη παρέα για τον γατούλη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:31 Ο GARFIELD71: #6.600 26-02-09 20:31 λες να μην ταιριαξουν???απλα ηθελα μ ια κοντοτριχη γατουλα γιατι πραγματικα δεν αντεξω αλλες τριχες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 328 329 330 331 332 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 330 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 330 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω αμα σου πω οτι το κοψιμο των νυχιων το φοβαμαι περισσοτερο ? Click για ανάπτυξη... ααα! σε αυτο κατι γινεται..εχω κοψει απο πουλακια νυχια και ραμφος ..τωρα υπαρχει μια διαφορα βεβαια αλλα..κατι θα γινει..ειμαστε 2 και αμα το παιζει δυσκολη θα την αμολυσουμε στο θηριο Ηρω και θα σου πω εγω μετα θα μας παρακαλα να τις κοψουμε νυχια και να την κανουμε μπανιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:15 Η ria23 έγραψε: #6.583 26-02-09 11:15 αναστασια μου ευχαριστω πολυ το πιστολακι και το μπανιο το ξερω στα κουνελια και στα ινδικα χοιριδια..πιστεψε με δεν καθονται με τπτ..σε γατουλα ειναι η πρωτη φορα..θα σας ζαλισω λιγο μεχρι να τα καταφερω αλλα μετα ειτε την κρατησω ειτε οχι θα ειμαι ηρεμη οτι εκανα οτι καλυτερο γι'αυτην... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:38 Η staman2 έγραψε: #6.584 26-02-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ria23: αναστασια μου ευχαριστω πολυ το πιστολακι και το μπανιο το ξερω στα κουνελια και στα ινδικα χοιριδια..πιστεψε με δεν καθονται με τπτ..σε γατουλα ειναι η πρωτη φορα..θα σας ζαλισω λιγο μεχρι να τα καταφερω αλλα μετα ειτε την κρατησω ειτε οχι θα ειμαι ηρεμη οτι εκανα οτι καλυτερο γι'αυτην... Click για ανάπτυξη... Αλήθεια???Δεν θα το φανταζομουν ποτέ ότι κάνουν και τα κουνέλια και τα ινδικά χροιρίδια μπάνιο!!!! Τοτε έχεις εμπειρία βρε... Θα της μιλας και συνέχεια και όλα θα πάνε καλά. ΑΛλα μην την κάνεις την πρώτη μέρα που θα έρθει γιατι ήδη θα έχει γίνει αλλαγη στη ζωή της και θα της έρθει κάπως απότομα... Να έχεις πάρει την κατάλληλη χτένα. Ειναι βασικό για το χτένισμα. Οπωσδήποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:17 Ο GARFIELD71: #6.585 26-02-09 16:17 εμενα η κτηνιατρος μου μου ειπε οτι το κοψιμο τον νυχιων στις γατες μπορει να τους δημιουργησει καταθλιψη για λιγο καιρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:24 Η moukelis έγραψε: #6.586 26-02-09 16:24 Ναι ου,δε βλεπεις,μες στην καταθλιψη ειναι τα δικα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:27 Η staman2 έγραψε: #6.587 26-02-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ου,δε βλεπεις,μες στην καταθλιψη ειναι τα δικα μου! Click για ανάπτυξη... Ναι ιδίως ο Σείριος το χρυσό μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:36 Ο GARFIELD71: #6.588 26-02-09 16:36 τι να σας πω ετσι μου ειπε..αυτη εχει χρονια γατα αλλα ειναι σχετικα νεα κτηνιατρος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:39 Ο GARFIELD71: #6.589 26-02-09 16:39 ετσι κ αλλιως εμενα αν προσπαθηασω να του κοψω τα νυχια του με εχει σκοτωσει...επισης ποιος ο λογος να κοψεις τα νυχια της γατας σου απο την στιγμη που γι αυτη ειναι το πιο σημαντικο πραγμα πανω της....??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:42 Η moukelis έγραψε: #6.590 26-02-09 16:42 Ναι Αναστασια ο Σειριος εχει καταθλιψη ενταξει;Μη γελας με το παιδι μου! Κοιτα δε νομιζω οτι παθαινει κατι αν του κοψεις τις ακρες για να τετραγωνιστουν.Σκαρφαλωνει κανονικα,παιζει κανονικα,ποιο το προβλημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:52 Ο GARFIELD71: #6.591 26-02-09 18:52 τεσπα σκεφτομαι σε 2 μηνες που θα πιασω δουλεια να παρω μια σιαμ γατουλα για να εχει παρεα ο garfie μουκελις λες να εχει κανα προβλημα να δεχτει στο σπιτι ενα θυληκο μωρακι???θα τον εχω στειρωσει μεχρι τοτε βεβαια...περιτο να σας πω πως σημερα μας ακουει ολη η γειτονια απο να νιαρουρισματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:55 Η moukelis έγραψε: #6.592 26-02-09 18:55 Μπα,οι αρσενικοι γενικα ειναι καλοβολοι.Αν ειναι στειρωμενος και ακολουθησες νημα νημα τις οδηγιες "γνωριμιας" τους πιστευω ολα θα πανε καλα.Αν σκοπευεις να το παρεις σε δυο μηνες ισως θα ηταν καλο να ψαχνεις απο τωρα για εκτροφειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:19 Ο GARFIELD71: #6.593 26-02-09 19:19 ποσο λες να χρειαστει για να παρω απο εκτροφειο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:21 Η moukelis έγραψε: #6.594 26-02-09 19:21 Αναλογα τι χρωμα θελεις,αν θελεις ζωο συντροφιας ή εκτροφης,και ποσο θα σου κοστισουν τα εισητηρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:23 Ο GARFIELD71: #6.595 26-02-09 19:23 τι απο εξωτερικο λες???δεν θα βρω εδω αθηνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:24 Η moukelis έγραψε: #6.596 26-02-09 19:24 Δεν υπαρχει εκτροφειο σιαμ στην Ελλαδα πλεον απο οσο γνωριζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:25 Ο GARFIELD71: #6.597 26-02-09 19:25 απο σπιτι σκεφτομουν να ψαξω αγγελιες κτλ...σαν την μοιρα την δικια σου θελω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:29 Η moukelis έγραψε: #6.598 26-02-09 19:29 Αν πάρεις από σπιτι δεν θα εχει τα χαρτια της.Επισης θα πρεπει να δεις τους γονεις,και να εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι πρωτου βαθμου συγγενεις.Κυκλοφορουν πολλα τυπου σιαμ,που μεγαλωνοντας φαινεται οτι δεν ειναι καθαροαιμα.Δεν ξερω,αν ο σκοπος σου ειναι η αγορα και σε ενδιαφερει η ρατσα ψαξε το περισσοτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:20 Η elvenstar: #6.599 26-02-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από GARFIELD71: τεσπα σκεφτομαι σε 2 μηνες που θα πιασω δουλεια να παρω μια σιαμ γατουλα για να εχει παρεα ο garfie μουκελις λες να εχει κανα προβλημα να δεχτει στο σπιτι ενα θυληκο μωρακι???θα τον εχω στειρωσει μεχρι τοτε βεβαια...περιτο να σας πω πως σημερα μας ακουει ολη η γειτονια απο να νιαρουρισματα Click για ανάπτυξη... Συγνώμη που παρεμβαίνω αλλά είσαι σίγουρος ότι θα ταιριάζει ο χαρακτήρας της περσικής με την Σιαμαίζα; Μήπως προκαλέσεις στον γατούλη σου αρκετό στρες γιατί τα Σιαμ δεν έχουν το ίδιο χαρακτήρα με τα περσικά, ίσως θα ήταν καλύτερα να ψάξεις είτε για ένα ακόμα περσικο, ή για τσινστιλα ή για βρετανικό νομίζω ότι θα ήταν καλύτερη παρέα για τον γατούλη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:31 Ο GARFIELD71: #6.600 26-02-09 20:31 λες να μην ταιριαξουν???απλα ηθελα μ ια κοντοτριχη γατουλα γιατι πραγματικα δεν αντεξω αλλες τριχες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 328 329 330 331 332 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 330 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 330 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αναστασια μου ευχαριστω πολυ το πιστολακι και το μπανιο το ξερω στα κουνελια και στα ινδικα χοιριδια..πιστεψε με δεν καθονται με τπτ..σε γατουλα ειναι η πρωτη φορα..θα σας ζαλισω λιγο μεχρι να τα καταφερω αλλα μετα ειτε την κρατησω ειτε οχι θα ειμαι ηρεμη οτι εκανα οτι καλυτερο γι'αυτην... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:38 Η staman2 έγραψε: #6.584 26-02-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ria23: αναστασια μου ευχαριστω πολυ το πιστολακι και το μπανιο το ξερω στα κουνελια και στα ινδικα χοιριδια..πιστεψε με δεν καθονται με τπτ..σε γατουλα ειναι η πρωτη φορα..θα σας ζαλισω λιγο μεχρι να τα καταφερω αλλα μετα ειτε την κρατησω ειτε οχι θα ειμαι ηρεμη οτι εκανα οτι καλυτερο γι'αυτην... Click για ανάπτυξη... Αλήθεια???Δεν θα το φανταζομουν ποτέ ότι κάνουν και τα κουνέλια και τα ινδικά χροιρίδια μπάνιο!!!! Τοτε έχεις εμπειρία βρε... Θα της μιλας και συνέχεια και όλα θα πάνε καλά. ΑΛλα μην την κάνεις την πρώτη μέρα που θα έρθει γιατι ήδη θα έχει γίνει αλλαγη στη ζωή της και θα της έρθει κάπως απότομα... Να έχεις πάρει την κατάλληλη χτένα. Ειναι βασικό για το χτένισμα. Οπωσδήποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:17 Ο GARFIELD71: #6.585 26-02-09 16:17 εμενα η κτηνιατρος μου μου ειπε οτι το κοψιμο τον νυχιων στις γατες μπορει να τους δημιουργησει καταθλιψη για λιγο καιρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:24 Η moukelis έγραψε: #6.586 26-02-09 16:24 Ναι ου,δε βλεπεις,μες στην καταθλιψη ειναι τα δικα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:27 Η staman2 έγραψε: #6.587 26-02-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ου,δε βλεπεις,μες στην καταθλιψη ειναι τα δικα μου! Click για ανάπτυξη... Ναι ιδίως ο Σείριος το χρυσό μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:36 Ο GARFIELD71: #6.588 26-02-09 16:36 τι να σας πω ετσι μου ειπε..αυτη εχει χρονια γατα αλλα ειναι σχετικα νεα κτηνιατρος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:39 Ο GARFIELD71: #6.589 26-02-09 16:39 ετσι κ αλλιως εμενα αν προσπαθηασω να του κοψω τα νυχια του με εχει σκοτωσει...επισης ποιος ο λογος να κοψεις τα νυχια της γατας σου απο την στιγμη που γι αυτη ειναι το πιο σημαντικο πραγμα πανω της....??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:42 Η moukelis έγραψε: #6.590 26-02-09 16:42 Ναι Αναστασια ο Σειριος εχει καταθλιψη ενταξει;Μη γελας με το παιδι μου! Κοιτα δε νομιζω οτι παθαινει κατι αν του κοψεις τις ακρες για να τετραγωνιστουν.Σκαρφαλωνει κανονικα,παιζει κανονικα,ποιο το προβλημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:52 Ο GARFIELD71: #6.591 26-02-09 18:52 τεσπα σκεφτομαι σε 2 μηνες που θα πιασω δουλεια να παρω μια σιαμ γατουλα για να εχει παρεα ο garfie μουκελις λες να εχει κανα προβλημα να δεχτει στο σπιτι ενα θυληκο μωρακι???θα τον εχω στειρωσει μεχρι τοτε βεβαια...περιτο να σας πω πως σημερα μας ακουει ολη η γειτονια απο να νιαρουρισματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:55 Η moukelis έγραψε: #6.592 26-02-09 18:55 Μπα,οι αρσενικοι γενικα ειναι καλοβολοι.Αν ειναι στειρωμενος και ακολουθησες νημα νημα τις οδηγιες "γνωριμιας" τους πιστευω ολα θα πανε καλα.Αν σκοπευεις να το παρεις σε δυο μηνες ισως θα ηταν καλο να ψαχνεις απο τωρα για εκτροφειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:19 Ο GARFIELD71: #6.593 26-02-09 19:19 ποσο λες να χρειαστει για να παρω απο εκτροφειο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:21 Η moukelis έγραψε: #6.594 26-02-09 19:21 Αναλογα τι χρωμα θελεις,αν θελεις ζωο συντροφιας ή εκτροφης,και ποσο θα σου κοστισουν τα εισητηρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:23 Ο GARFIELD71: #6.595 26-02-09 19:23 τι απο εξωτερικο λες???δεν θα βρω εδω αθηνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:24 Η moukelis έγραψε: #6.596 26-02-09 19:24 Δεν υπαρχει εκτροφειο σιαμ στην Ελλαδα πλεον απο οσο γνωριζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:25 Ο GARFIELD71: #6.597 26-02-09 19:25 απο σπιτι σκεφτομουν να ψαξω αγγελιες κτλ...σαν την μοιρα την δικια σου θελω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:29 Η moukelis έγραψε: #6.598 26-02-09 19:29 Αν πάρεις από σπιτι δεν θα εχει τα χαρτια της.Επισης θα πρεπει να δεις τους γονεις,και να εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι πρωτου βαθμου συγγενεις.Κυκλοφορουν πολλα τυπου σιαμ,που μεγαλωνοντας φαινεται οτι δεν ειναι καθαροαιμα.Δεν ξερω,αν ο σκοπος σου ειναι η αγορα και σε ενδιαφερει η ρατσα ψαξε το περισσοτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:20 Η elvenstar: #6.599 26-02-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από GARFIELD71: τεσπα σκεφτομαι σε 2 μηνες που θα πιασω δουλεια να παρω μια σιαμ γατουλα για να εχει παρεα ο garfie μουκελις λες να εχει κανα προβλημα να δεχτει στο σπιτι ενα θυληκο μωρακι???θα τον εχω στειρωσει μεχρι τοτε βεβαια...περιτο να σας πω πως σημερα μας ακουει ολη η γειτονια απο να νιαρουρισματα Click για ανάπτυξη... Συγνώμη που παρεμβαίνω αλλά είσαι σίγουρος ότι θα ταιριάζει ο χαρακτήρας της περσικής με την Σιαμαίζα; Μήπως προκαλέσεις στον γατούλη σου αρκετό στρες γιατί τα Σιαμ δεν έχουν το ίδιο χαρακτήρα με τα περσικά, ίσως θα ήταν καλύτερα να ψάξεις είτε για ένα ακόμα περσικο, ή για τσινστιλα ή για βρετανικό νομίζω ότι θα ήταν καλύτερη παρέα για τον γατούλη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:31 Ο GARFIELD71: #6.600 26-02-09 20:31 λες να μην ταιριαξουν???απλα ηθελα μ ια κοντοτριχη γατουλα γιατι πραγματικα δεν αντεξω αλλες τριχες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 328 329 330 331 332 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 330 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 330 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ria23: αναστασια μου ευχαριστω πολυ το πιστολακι και το μπανιο το ξερω στα κουνελια και στα ινδικα χοιριδια..πιστεψε με δεν καθονται με τπτ..σε γατουλα ειναι η πρωτη φορα..θα σας ζαλισω λιγο μεχρι να τα καταφερω αλλα μετα ειτε την κρατησω ειτε οχι θα ειμαι ηρεμη οτι εκανα οτι καλυτερο γι'αυτην... Click για ανάπτυξη... Αλήθεια???Δεν θα το φανταζομουν ποτέ ότι κάνουν και τα κουνέλια και τα ινδικά χροιρίδια μπάνιο!!!! Τοτε έχεις εμπειρία βρε... Θα της μιλας και συνέχεια και όλα θα πάνε καλά. ΑΛλα μην την κάνεις την πρώτη μέρα που θα έρθει γιατι ήδη θα έχει γίνει αλλαγη στη ζωή της και θα της έρθει κάπως απότομα... Να έχεις πάρει την κατάλληλη χτένα. Ειναι βασικό για το χτένισμα. Οπωσδήποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:17 Ο GARFIELD71: #6.585 26-02-09 16:17 εμενα η κτηνιατρος μου μου ειπε οτι το κοψιμο τον νυχιων στις γατες μπορει να τους δημιουργησει καταθλιψη για λιγο καιρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:24 Η moukelis έγραψε: #6.586 26-02-09 16:24 Ναι ου,δε βλεπεις,μες στην καταθλιψη ειναι τα δικα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:27 Η staman2 έγραψε: #6.587 26-02-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ου,δε βλεπεις,μες στην καταθλιψη ειναι τα δικα μου! Click για ανάπτυξη... Ναι ιδίως ο Σείριος το χρυσό μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:36 Ο GARFIELD71: #6.588 26-02-09 16:36 τι να σας πω ετσι μου ειπε..αυτη εχει χρονια γατα αλλα ειναι σχετικα νεα κτηνιατρος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:39 Ο GARFIELD71: #6.589 26-02-09 16:39 ετσι κ αλλιως εμενα αν προσπαθηασω να του κοψω τα νυχια του με εχει σκοτωσει...επισης ποιος ο λογος να κοψεις τα νυχια της γατας σου απο την στιγμη που γι αυτη ειναι το πιο σημαντικο πραγμα πανω της....??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:42 Η moukelis έγραψε: #6.590 26-02-09 16:42 Ναι Αναστασια ο Σειριος εχει καταθλιψη ενταξει;Μη γελας με το παιδι μου! Κοιτα δε νομιζω οτι παθαινει κατι αν του κοψεις τις ακρες για να τετραγωνιστουν.Σκαρφαλωνει κανονικα,παιζει κανονικα,ποιο το προβλημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:52 Ο GARFIELD71: #6.591 26-02-09 18:52 τεσπα σκεφτομαι σε 2 μηνες που θα πιασω δουλεια να παρω μια σιαμ γατουλα για να εχει παρεα ο garfie μουκελις λες να εχει κανα προβλημα να δεχτει στο σπιτι ενα θυληκο μωρακι???θα τον εχω στειρωσει μεχρι τοτε βεβαια...περιτο να σας πω πως σημερα μας ακουει ολη η γειτονια απο να νιαρουρισματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:55 Η moukelis έγραψε: #6.592 26-02-09 18:55 Μπα,οι αρσενικοι γενικα ειναι καλοβολοι.Αν ειναι στειρωμενος και ακολουθησες νημα νημα τις οδηγιες "γνωριμιας" τους πιστευω ολα θα πανε καλα.Αν σκοπευεις να το παρεις σε δυο μηνες ισως θα ηταν καλο να ψαχνεις απο τωρα για εκτροφειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:19 Ο GARFIELD71: #6.593 26-02-09 19:19 ποσο λες να χρειαστει για να παρω απο εκτροφειο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:21 Η moukelis έγραψε: #6.594 26-02-09 19:21 Αναλογα τι χρωμα θελεις,αν θελεις ζωο συντροφιας ή εκτροφης,και ποσο θα σου κοστισουν τα εισητηρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:23 Ο GARFIELD71: #6.595 26-02-09 19:23 τι απο εξωτερικο λες???δεν θα βρω εδω αθηνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:24 Η moukelis έγραψε: #6.596 26-02-09 19:24 Δεν υπαρχει εκτροφειο σιαμ στην Ελλαδα πλεον απο οσο γνωριζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:25 Ο GARFIELD71: #6.597 26-02-09 19:25 απο σπιτι σκεφτομουν να ψαξω αγγελιες κτλ...σαν την μοιρα την δικια σου θελω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:29 Η moukelis έγραψε: #6.598 26-02-09 19:29 Αν πάρεις από σπιτι δεν θα εχει τα χαρτια της.Επισης θα πρεπει να δεις τους γονεις,και να εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι πρωτου βαθμου συγγενεις.Κυκλοφορουν πολλα τυπου σιαμ,που μεγαλωνοντας φαινεται οτι δεν ειναι καθαροαιμα.Δεν ξερω,αν ο σκοπος σου ειναι η αγορα και σε ενδιαφερει η ρατσα ψαξε το περισσοτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:20 Η elvenstar: #6.599 26-02-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από GARFIELD71: τεσπα σκεφτομαι σε 2 μηνες που θα πιασω δουλεια να παρω μια σιαμ γατουλα για να εχει παρεα ο garfie μουκελις λες να εχει κανα προβλημα να δεχτει στο σπιτι ενα θυληκο μωρακι???θα τον εχω στειρωσει μεχρι τοτε βεβαια...περιτο να σας πω πως σημερα μας ακουει ολη η γειτονια απο να νιαρουρισματα Click για ανάπτυξη... Συγνώμη που παρεμβαίνω αλλά είσαι σίγουρος ότι θα ταιριάζει ο χαρακτήρας της περσικής με την Σιαμαίζα; Μήπως προκαλέσεις στον γατούλη σου αρκετό στρες γιατί τα Σιαμ δεν έχουν το ίδιο χαρακτήρα με τα περσικά, ίσως θα ήταν καλύτερα να ψάξεις είτε για ένα ακόμα περσικο, ή για τσινστιλα ή για βρετανικό νομίζω ότι θα ήταν καλύτερη παρέα για τον γατούλη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:31 Ο GARFIELD71: #6.600 26-02-09 20:31 λες να μην ταιριαξουν???απλα ηθελα μ ια κοντοτριχη γατουλα γιατι πραγματικα δεν αντεξω αλλες τριχες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 328 329 330 331 332 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 330 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 330 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εμενα η κτηνιατρος μου μου ειπε οτι το κοψιμο τον νυχιων στις γατες μπορει να τους δημιουργησει καταθλιψη για λιγο καιρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:24 Η moukelis έγραψε: #6.586 26-02-09 16:24 Ναι ου,δε βλεπεις,μες στην καταθλιψη ειναι τα δικα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:27 Η staman2 έγραψε: #6.587 26-02-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ου,δε βλεπεις,μες στην καταθλιψη ειναι τα δικα μου! Click για ανάπτυξη... Ναι ιδίως ο Σείριος το χρυσό μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:36 Ο GARFIELD71: #6.588 26-02-09 16:36 τι να σας πω ετσι μου ειπε..αυτη εχει χρονια γατα αλλα ειναι σχετικα νεα κτηνιατρος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:39 Ο GARFIELD71: #6.589 26-02-09 16:39 ετσι κ αλλιως εμενα αν προσπαθηασω να του κοψω τα νυχια του με εχει σκοτωσει...επισης ποιος ο λογος να κοψεις τα νυχια της γατας σου απο την στιγμη που γι αυτη ειναι το πιο σημαντικο πραγμα πανω της....??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:42 Η moukelis έγραψε: #6.590 26-02-09 16:42 Ναι Αναστασια ο Σειριος εχει καταθλιψη ενταξει;Μη γελας με το παιδι μου! Κοιτα δε νομιζω οτι παθαινει κατι αν του κοψεις τις ακρες για να τετραγωνιστουν.Σκαρφαλωνει κανονικα,παιζει κανονικα,ποιο το προβλημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:52 Ο GARFIELD71: #6.591 26-02-09 18:52 τεσπα σκεφτομαι σε 2 μηνες που θα πιασω δουλεια να παρω μια σιαμ γατουλα για να εχει παρεα ο garfie μουκελις λες να εχει κανα προβλημα να δεχτει στο σπιτι ενα θυληκο μωρακι???θα τον εχω στειρωσει μεχρι τοτε βεβαια...περιτο να σας πω πως σημερα μας ακουει ολη η γειτονια απο να νιαρουρισματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:55 Η moukelis έγραψε: #6.592 26-02-09 18:55 Μπα,οι αρσενικοι γενικα ειναι καλοβολοι.Αν ειναι στειρωμενος και ακολουθησες νημα νημα τις οδηγιες "γνωριμιας" τους πιστευω ολα θα πανε καλα.Αν σκοπευεις να το παρεις σε δυο μηνες ισως θα ηταν καλο να ψαχνεις απο τωρα για εκτροφειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:19 Ο GARFIELD71: #6.593 26-02-09 19:19 ποσο λες να χρειαστει για να παρω απο εκτροφειο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:21 Η moukelis έγραψε: #6.594 26-02-09 19:21 Αναλογα τι χρωμα θελεις,αν θελεις ζωο συντροφιας ή εκτροφης,και ποσο θα σου κοστισουν τα εισητηρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:23 Ο GARFIELD71: #6.595 26-02-09 19:23 τι απο εξωτερικο λες???δεν θα βρω εδω αθηνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:24 Η moukelis έγραψε: #6.596 26-02-09 19:24 Δεν υπαρχει εκτροφειο σιαμ στην Ελλαδα πλεον απο οσο γνωριζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:25 Ο GARFIELD71: #6.597 26-02-09 19:25 απο σπιτι σκεφτομουν να ψαξω αγγελιες κτλ...σαν την μοιρα την δικια σου θελω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:29 Η moukelis έγραψε: #6.598 26-02-09 19:29 Αν πάρεις από σπιτι δεν θα εχει τα χαρτια της.Επισης θα πρεπει να δεις τους γονεις,και να εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι πρωτου βαθμου συγγενεις.Κυκλοφορουν πολλα τυπου σιαμ,που μεγαλωνοντας φαινεται οτι δεν ειναι καθαροαιμα.Δεν ξερω,αν ο σκοπος σου ειναι η αγορα και σε ενδιαφερει η ρατσα ψαξε το περισσοτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:20 Η elvenstar: #6.599 26-02-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από GARFIELD71: τεσπα σκεφτομαι σε 2 μηνες που θα πιασω δουλεια να παρω μια σιαμ γατουλα για να εχει παρεα ο garfie μουκελις λες να εχει κανα προβλημα να δεχτει στο σπιτι ενα θυληκο μωρακι???θα τον εχω στειρωσει μεχρι τοτε βεβαια...περιτο να σας πω πως σημερα μας ακουει ολη η γειτονια απο να νιαρουρισματα Click για ανάπτυξη... Συγνώμη που παρεμβαίνω αλλά είσαι σίγουρος ότι θα ταιριάζει ο χαρακτήρας της περσικής με την Σιαμαίζα; Μήπως προκαλέσεις στον γατούλη σου αρκετό στρες γιατί τα Σιαμ δεν έχουν το ίδιο χαρακτήρα με τα περσικά, ίσως θα ήταν καλύτερα να ψάξεις είτε για ένα ακόμα περσικο, ή για τσινστιλα ή για βρετανικό νομίζω ότι θα ήταν καλύτερη παρέα για τον γατούλη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:31 Ο GARFIELD71: #6.600 26-02-09 20:31 λες να μην ταιριαξουν???απλα ηθελα μ ια κοντοτριχη γατουλα γιατι πραγματικα δεν αντεξω αλλες τριχες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 328 329 330 331 332 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 330 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 330 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι ου,δε βλεπεις,μες στην καταθλιψη ειναι τα δικα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:27 Η staman2 έγραψε: #6.587 26-02-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ου,δε βλεπεις,μες στην καταθλιψη ειναι τα δικα μου! Click για ανάπτυξη... Ναι ιδίως ο Σείριος το χρυσό μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:36 Ο GARFIELD71: #6.588 26-02-09 16:36 τι να σας πω ετσι μου ειπε..αυτη εχει χρονια γατα αλλα ειναι σχετικα νεα κτηνιατρος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:39 Ο GARFIELD71: #6.589 26-02-09 16:39 ετσι κ αλλιως εμενα αν προσπαθηασω να του κοψω τα νυχια του με εχει σκοτωσει...επισης ποιος ο λογος να κοψεις τα νυχια της γατας σου απο την στιγμη που γι αυτη ειναι το πιο σημαντικο πραγμα πανω της....??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:42 Η moukelis έγραψε: #6.590 26-02-09 16:42 Ναι Αναστασια ο Σειριος εχει καταθλιψη ενταξει;Μη γελας με το παιδι μου! Κοιτα δε νομιζω οτι παθαινει κατι αν του κοψεις τις ακρες για να τετραγωνιστουν.Σκαρφαλωνει κανονικα,παιζει κανονικα,ποιο το προβλημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:52 Ο GARFIELD71: #6.591 26-02-09 18:52 τεσπα σκεφτομαι σε 2 μηνες που θα πιασω δουλεια να παρω μια σιαμ γατουλα για να εχει παρεα ο garfie μουκελις λες να εχει κανα προβλημα να δεχτει στο σπιτι ενα θυληκο μωρακι???θα τον εχω στειρωσει μεχρι τοτε βεβαια...περιτο να σας πω πως σημερα μας ακουει ολη η γειτονια απο να νιαρουρισματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:55 Η moukelis έγραψε: #6.592 26-02-09 18:55 Μπα,οι αρσενικοι γενικα ειναι καλοβολοι.Αν ειναι στειρωμενος και ακολουθησες νημα νημα τις οδηγιες "γνωριμιας" τους πιστευω ολα θα πανε καλα.Αν σκοπευεις να το παρεις σε δυο μηνες ισως θα ηταν καλο να ψαχνεις απο τωρα για εκτροφειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:19 Ο GARFIELD71: #6.593 26-02-09 19:19 ποσο λες να χρειαστει για να παρω απο εκτροφειο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:21 Η moukelis έγραψε: #6.594 26-02-09 19:21 Αναλογα τι χρωμα θελεις,αν θελεις ζωο συντροφιας ή εκτροφης,και ποσο θα σου κοστισουν τα εισητηρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:23 Ο GARFIELD71: #6.595 26-02-09 19:23 τι απο εξωτερικο λες???δεν θα βρω εδω αθηνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:24 Η moukelis έγραψε: #6.596 26-02-09 19:24 Δεν υπαρχει εκτροφειο σιαμ στην Ελλαδα πλεον απο οσο γνωριζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:25 Ο GARFIELD71: #6.597 26-02-09 19:25 απο σπιτι σκεφτομουν να ψαξω αγγελιες κτλ...σαν την μοιρα την δικια σου θελω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:29 Η moukelis έγραψε: #6.598 26-02-09 19:29 Αν πάρεις από σπιτι δεν θα εχει τα χαρτια της.Επισης θα πρεπει να δεις τους γονεις,και να εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι πρωτου βαθμου συγγενεις.Κυκλοφορουν πολλα τυπου σιαμ,που μεγαλωνοντας φαινεται οτι δεν ειναι καθαροαιμα.Δεν ξερω,αν ο σκοπος σου ειναι η αγορα και σε ενδιαφερει η ρατσα ψαξε το περισσοτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:20 Η elvenstar: #6.599 26-02-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από GARFIELD71: τεσπα σκεφτομαι σε 2 μηνες που θα πιασω δουλεια να παρω μια σιαμ γατουλα για να εχει παρεα ο garfie μουκελις λες να εχει κανα προβλημα να δεχτει στο σπιτι ενα θυληκο μωρακι???θα τον εχω στειρωσει μεχρι τοτε βεβαια...περιτο να σας πω πως σημερα μας ακουει ολη η γειτονια απο να νιαρουρισματα Click για ανάπτυξη... Συγνώμη που παρεμβαίνω αλλά είσαι σίγουρος ότι θα ταιριάζει ο χαρακτήρας της περσικής με την Σιαμαίζα; Μήπως προκαλέσεις στον γατούλη σου αρκετό στρες γιατί τα Σιαμ δεν έχουν το ίδιο χαρακτήρα με τα περσικά, ίσως θα ήταν καλύτερα να ψάξεις είτε για ένα ακόμα περσικο, ή για τσινστιλα ή για βρετανικό νομίζω ότι θα ήταν καλύτερη παρέα για τον γατούλη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:31 Ο GARFIELD71: #6.600 26-02-09 20:31 λες να μην ταιριαξουν???απλα ηθελα μ ια κοντοτριχη γατουλα γιατι πραγματικα δεν αντεξω αλλες τριχες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 328 329 330 331 332 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 330 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 330 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ου,δε βλεπεις,μες στην καταθλιψη ειναι τα δικα μου! Click για ανάπτυξη... Ναι ιδίως ο Σείριος το χρυσό μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:36 Ο GARFIELD71: #6.588 26-02-09 16:36 τι να σας πω ετσι μου ειπε..αυτη εχει χρονια γατα αλλα ειναι σχετικα νεα κτηνιατρος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:39 Ο GARFIELD71: #6.589 26-02-09 16:39 ετσι κ αλλιως εμενα αν προσπαθηασω να του κοψω τα νυχια του με εχει σκοτωσει...επισης ποιος ο λογος να κοψεις τα νυχια της γατας σου απο την στιγμη που γι αυτη ειναι το πιο σημαντικο πραγμα πανω της....??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:42 Η moukelis έγραψε: #6.590 26-02-09 16:42 Ναι Αναστασια ο Σειριος εχει καταθλιψη ενταξει;Μη γελας με το παιδι μου! Κοιτα δε νομιζω οτι παθαινει κατι αν του κοψεις τις ακρες για να τετραγωνιστουν.Σκαρφαλωνει κανονικα,παιζει κανονικα,ποιο το προβλημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:52 Ο GARFIELD71: #6.591 26-02-09 18:52 τεσπα σκεφτομαι σε 2 μηνες που θα πιασω δουλεια να παρω μια σιαμ γατουλα για να εχει παρεα ο garfie μουκελις λες να εχει κανα προβλημα να δεχτει στο σπιτι ενα θυληκο μωρακι???θα τον εχω στειρωσει μεχρι τοτε βεβαια...περιτο να σας πω πως σημερα μας ακουει ολη η γειτονια απο να νιαρουρισματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:55 Η moukelis έγραψε: #6.592 26-02-09 18:55 Μπα,οι αρσενικοι γενικα ειναι καλοβολοι.Αν ειναι στειρωμενος και ακολουθησες νημα νημα τις οδηγιες "γνωριμιας" τους πιστευω ολα θα πανε καλα.Αν σκοπευεις να το παρεις σε δυο μηνες ισως θα ηταν καλο να ψαχνεις απο τωρα για εκτροφειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:19 Ο GARFIELD71: #6.593 26-02-09 19:19 ποσο λες να χρειαστει για να παρω απο εκτροφειο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:21 Η moukelis έγραψε: #6.594 26-02-09 19:21 Αναλογα τι χρωμα θελεις,αν θελεις ζωο συντροφιας ή εκτροφης,και ποσο θα σου κοστισουν τα εισητηρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:23 Ο GARFIELD71: #6.595 26-02-09 19:23 τι απο εξωτερικο λες???δεν θα βρω εδω αθηνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:24 Η moukelis έγραψε: #6.596 26-02-09 19:24 Δεν υπαρχει εκτροφειο σιαμ στην Ελλαδα πλεον απο οσο γνωριζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:25 Ο GARFIELD71: #6.597 26-02-09 19:25 απο σπιτι σκεφτομουν να ψαξω αγγελιες κτλ...σαν την μοιρα την δικια σου θελω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:29 Η moukelis έγραψε: #6.598 26-02-09 19:29 Αν πάρεις από σπιτι δεν θα εχει τα χαρτια της.Επισης θα πρεπει να δεις τους γονεις,και να εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι πρωτου βαθμου συγγενεις.Κυκλοφορουν πολλα τυπου σιαμ,που μεγαλωνοντας φαινεται οτι δεν ειναι καθαροαιμα.Δεν ξερω,αν ο σκοπος σου ειναι η αγορα και σε ενδιαφερει η ρατσα ψαξε το περισσοτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:20 Η elvenstar: #6.599 26-02-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από GARFIELD71: τεσπα σκεφτομαι σε 2 μηνες που θα πιασω δουλεια να παρω μια σιαμ γατουλα για να εχει παρεα ο garfie μουκελις λες να εχει κανα προβλημα να δεχτει στο σπιτι ενα θυληκο μωρακι???θα τον εχω στειρωσει μεχρι τοτε βεβαια...περιτο να σας πω πως σημερα μας ακουει ολη η γειτονια απο να νιαρουρισματα Click για ανάπτυξη... Συγνώμη που παρεμβαίνω αλλά είσαι σίγουρος ότι θα ταιριάζει ο χαρακτήρας της περσικής με την Σιαμαίζα; Μήπως προκαλέσεις στον γατούλη σου αρκετό στρες γιατί τα Σιαμ δεν έχουν το ίδιο χαρακτήρα με τα περσικά, ίσως θα ήταν καλύτερα να ψάξεις είτε για ένα ακόμα περσικο, ή για τσινστιλα ή για βρετανικό νομίζω ότι θα ήταν καλύτερη παρέα για τον γατούλη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:31 Ο GARFIELD71: #6.600 26-02-09 20:31 λες να μην ταιριαξουν???απλα ηθελα μ ια κοντοτριχη γατουλα γιατι πραγματικα δεν αντεξω αλλες τριχες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 328 329 330 331 332 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 330 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 330 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τι να σας πω ετσι μου ειπε..αυτη εχει χρονια γατα αλλα ειναι σχετικα νεα κτηνιατρος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:39 Ο GARFIELD71: #6.589 26-02-09 16:39 ετσι κ αλλιως εμενα αν προσπαθηασω να του κοψω τα νυχια του με εχει σκοτωσει...επισης ποιος ο λογος να κοψεις τα νυχια της γατας σου απο την στιγμη που γι αυτη ειναι το πιο σημαντικο πραγμα πανω της....??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:42 Η moukelis έγραψε: #6.590 26-02-09 16:42 Ναι Αναστασια ο Σειριος εχει καταθλιψη ενταξει;Μη γελας με το παιδι μου! Κοιτα δε νομιζω οτι παθαινει κατι αν του κοψεις τις ακρες για να τετραγωνιστουν.Σκαρφαλωνει κανονικα,παιζει κανονικα,ποιο το προβλημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:52 Ο GARFIELD71: #6.591 26-02-09 18:52 τεσπα σκεφτομαι σε 2 μηνες που θα πιασω δουλεια να παρω μια σιαμ γατουλα για να εχει παρεα ο garfie μουκελις λες να εχει κανα προβλημα να δεχτει στο σπιτι ενα θυληκο μωρακι???θα τον εχω στειρωσει μεχρι τοτε βεβαια...περιτο να σας πω πως σημερα μας ακουει ολη η γειτονια απο να νιαρουρισματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:55 Η moukelis έγραψε: #6.592 26-02-09 18:55 Μπα,οι αρσενικοι γενικα ειναι καλοβολοι.Αν ειναι στειρωμενος και ακολουθησες νημα νημα τις οδηγιες "γνωριμιας" τους πιστευω ολα θα πανε καλα.Αν σκοπευεις να το παρεις σε δυο μηνες ισως θα ηταν καλο να ψαχνεις απο τωρα για εκτροφειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:19 Ο GARFIELD71: #6.593 26-02-09 19:19 ποσο λες να χρειαστει για να παρω απο εκτροφειο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:21 Η moukelis έγραψε: #6.594 26-02-09 19:21 Αναλογα τι χρωμα θελεις,αν θελεις ζωο συντροφιας ή εκτροφης,και ποσο θα σου κοστισουν τα εισητηρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:23 Ο GARFIELD71: #6.595 26-02-09 19:23 τι απο εξωτερικο λες???δεν θα βρω εδω αθηνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:24 Η moukelis έγραψε: #6.596 26-02-09 19:24 Δεν υπαρχει εκτροφειο σιαμ στην Ελλαδα πλεον απο οσο γνωριζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:25 Ο GARFIELD71: #6.597 26-02-09 19:25 απο σπιτι σκεφτομουν να ψαξω αγγελιες κτλ...σαν την μοιρα την δικια σου θελω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:29 Η moukelis έγραψε: #6.598 26-02-09 19:29 Αν πάρεις από σπιτι δεν θα εχει τα χαρτια της.Επισης θα πρεπει να δεις τους γονεις,και να εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι πρωτου βαθμου συγγενεις.Κυκλοφορουν πολλα τυπου σιαμ,που μεγαλωνοντας φαινεται οτι δεν ειναι καθαροαιμα.Δεν ξερω,αν ο σκοπος σου ειναι η αγορα και σε ενδιαφερει η ρατσα ψαξε το περισσοτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:20 Η elvenstar: #6.599 26-02-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από GARFIELD71: τεσπα σκεφτομαι σε 2 μηνες που θα πιασω δουλεια να παρω μια σιαμ γατουλα για να εχει παρεα ο garfie μουκελις λες να εχει κανα προβλημα να δεχτει στο σπιτι ενα θυληκο μωρακι???θα τον εχω στειρωσει μεχρι τοτε βεβαια...περιτο να σας πω πως σημερα μας ακουει ολη η γειτονια απο να νιαρουρισματα Click για ανάπτυξη... Συγνώμη που παρεμβαίνω αλλά είσαι σίγουρος ότι θα ταιριάζει ο χαρακτήρας της περσικής με την Σιαμαίζα; Μήπως προκαλέσεις στον γατούλη σου αρκετό στρες γιατί τα Σιαμ δεν έχουν το ίδιο χαρακτήρα με τα περσικά, ίσως θα ήταν καλύτερα να ψάξεις είτε για ένα ακόμα περσικο, ή για τσινστιλα ή για βρετανικό νομίζω ότι θα ήταν καλύτερη παρέα για τον γατούλη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:31 Ο GARFIELD71: #6.600 26-02-09 20:31 λες να μην ταιριαξουν???απλα ηθελα μ ια κοντοτριχη γατουλα γιατι πραγματικα δεν αντεξω αλλες τριχες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 328 329 330 331 332 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 330 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 330 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ετσι κ αλλιως εμενα αν προσπαθηασω να του κοψω τα νυχια του με εχει σκοτωσει...επισης ποιος ο λογος να κοψεις τα νυχια της γατας σου απο την στιγμη που γι αυτη ειναι το πιο σημαντικο πραγμα πανω της....??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:42 Η moukelis έγραψε: #6.590 26-02-09 16:42 Ναι Αναστασια ο Σειριος εχει καταθλιψη ενταξει;Μη γελας με το παιδι μου! Κοιτα δε νομιζω οτι παθαινει κατι αν του κοψεις τις ακρες για να τετραγωνιστουν.Σκαρφαλωνει κανονικα,παιζει κανονικα,ποιο το προβλημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:52 Ο GARFIELD71: #6.591 26-02-09 18:52 τεσπα σκεφτομαι σε 2 μηνες που θα πιασω δουλεια να παρω μια σιαμ γατουλα για να εχει παρεα ο garfie μουκελις λες να εχει κανα προβλημα να δεχτει στο σπιτι ενα θυληκο μωρακι???θα τον εχω στειρωσει μεχρι τοτε βεβαια...περιτο να σας πω πως σημερα μας ακουει ολη η γειτονια απο να νιαρουρισματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:55 Η moukelis έγραψε: #6.592 26-02-09 18:55 Μπα,οι αρσενικοι γενικα ειναι καλοβολοι.Αν ειναι στειρωμενος και ακολουθησες νημα νημα τις οδηγιες "γνωριμιας" τους πιστευω ολα θα πανε καλα.Αν σκοπευεις να το παρεις σε δυο μηνες ισως θα ηταν καλο να ψαχνεις απο τωρα για εκτροφειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:19 Ο GARFIELD71: #6.593 26-02-09 19:19 ποσο λες να χρειαστει για να παρω απο εκτροφειο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:21 Η moukelis έγραψε: #6.594 26-02-09 19:21 Αναλογα τι χρωμα θελεις,αν θελεις ζωο συντροφιας ή εκτροφης,και ποσο θα σου κοστισουν τα εισητηρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:23 Ο GARFIELD71: #6.595 26-02-09 19:23 τι απο εξωτερικο λες???δεν θα βρω εδω αθηνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:24 Η moukelis έγραψε: #6.596 26-02-09 19:24 Δεν υπαρχει εκτροφειο σιαμ στην Ελλαδα πλεον απο οσο γνωριζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:25 Ο GARFIELD71: #6.597 26-02-09 19:25 απο σπιτι σκεφτομουν να ψαξω αγγελιες κτλ...σαν την μοιρα την δικια σου θελω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:29 Η moukelis έγραψε: #6.598 26-02-09 19:29 Αν πάρεις από σπιτι δεν θα εχει τα χαρτια της.Επισης θα πρεπει να δεις τους γονεις,και να εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι πρωτου βαθμου συγγενεις.Κυκλοφορουν πολλα τυπου σιαμ,που μεγαλωνοντας φαινεται οτι δεν ειναι καθαροαιμα.Δεν ξερω,αν ο σκοπος σου ειναι η αγορα και σε ενδιαφερει η ρατσα ψαξε το περισσοτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:20 Η elvenstar: #6.599 26-02-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από GARFIELD71: τεσπα σκεφτομαι σε 2 μηνες που θα πιασω δουλεια να παρω μια σιαμ γατουλα για να εχει παρεα ο garfie μουκελις λες να εχει κανα προβλημα να δεχτει στο σπιτι ενα θυληκο μωρακι???θα τον εχω στειρωσει μεχρι τοτε βεβαια...περιτο να σας πω πως σημερα μας ακουει ολη η γειτονια απο να νιαρουρισματα Click για ανάπτυξη... Συγνώμη που παρεμβαίνω αλλά είσαι σίγουρος ότι θα ταιριάζει ο χαρακτήρας της περσικής με την Σιαμαίζα; Μήπως προκαλέσεις στον γατούλη σου αρκετό στρες γιατί τα Σιαμ δεν έχουν το ίδιο χαρακτήρα με τα περσικά, ίσως θα ήταν καλύτερα να ψάξεις είτε για ένα ακόμα περσικο, ή για τσινστιλα ή για βρετανικό νομίζω ότι θα ήταν καλύτερη παρέα για τον γατούλη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:31 Ο GARFIELD71: #6.600 26-02-09 20:31 λες να μην ταιριαξουν???απλα ηθελα μ ια κοντοτριχη γατουλα γιατι πραγματικα δεν αντεξω αλλες τριχες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 328 329 330 331 332 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 330 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 330 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι Αναστασια ο Σειριος εχει καταθλιψη ενταξει;Μη γελας με το παιδι μου! Κοιτα δε νομιζω οτι παθαινει κατι αν του κοψεις τις ακρες για να τετραγωνιστουν.Σκαρφαλωνει κανονικα,παιζει κανονικα,ποιο το προβλημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:52 Ο GARFIELD71: #6.591 26-02-09 18:52 τεσπα σκεφτομαι σε 2 μηνες που θα πιασω δουλεια να παρω μια σιαμ γατουλα για να εχει παρεα ο garfie μουκελις λες να εχει κανα προβλημα να δεχτει στο σπιτι ενα θυληκο μωρακι???θα τον εχω στειρωσει μεχρι τοτε βεβαια...περιτο να σας πω πως σημερα μας ακουει ολη η γειτονια απο να νιαρουρισματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:55 Η moukelis έγραψε: #6.592 26-02-09 18:55 Μπα,οι αρσενικοι γενικα ειναι καλοβολοι.Αν ειναι στειρωμενος και ακολουθησες νημα νημα τις οδηγιες "γνωριμιας" τους πιστευω ολα θα πανε καλα.Αν σκοπευεις να το παρεις σε δυο μηνες ισως θα ηταν καλο να ψαχνεις απο τωρα για εκτροφειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:19 Ο GARFIELD71: #6.593 26-02-09 19:19 ποσο λες να χρειαστει για να παρω απο εκτροφειο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:21 Η moukelis έγραψε: #6.594 26-02-09 19:21 Αναλογα τι χρωμα θελεις,αν θελεις ζωο συντροφιας ή εκτροφης,και ποσο θα σου κοστισουν τα εισητηρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:23 Ο GARFIELD71: #6.595 26-02-09 19:23 τι απο εξωτερικο λες???δεν θα βρω εδω αθηνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:24 Η moukelis έγραψε: #6.596 26-02-09 19:24 Δεν υπαρχει εκτροφειο σιαμ στην Ελλαδα πλεον απο οσο γνωριζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:25 Ο GARFIELD71: #6.597 26-02-09 19:25 απο σπιτι σκεφτομουν να ψαξω αγγελιες κτλ...σαν την μοιρα την δικια σου θελω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:29 Η moukelis έγραψε: #6.598 26-02-09 19:29 Αν πάρεις από σπιτι δεν θα εχει τα χαρτια της.Επισης θα πρεπει να δεις τους γονεις,και να εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι πρωτου βαθμου συγγενεις.Κυκλοφορουν πολλα τυπου σιαμ,που μεγαλωνοντας φαινεται οτι δεν ειναι καθαροαιμα.Δεν ξερω,αν ο σκοπος σου ειναι η αγορα και σε ενδιαφερει η ρατσα ψαξε το περισσοτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:20 Η elvenstar: #6.599 26-02-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από GARFIELD71: τεσπα σκεφτομαι σε 2 μηνες που θα πιασω δουλεια να παρω μια σιαμ γατουλα για να εχει παρεα ο garfie μουκελις λες να εχει κανα προβλημα να δεχτει στο σπιτι ενα θυληκο μωρακι???θα τον εχω στειρωσει μεχρι τοτε βεβαια...περιτο να σας πω πως σημερα μας ακουει ολη η γειτονια απο να νιαρουρισματα Click για ανάπτυξη... Συγνώμη που παρεμβαίνω αλλά είσαι σίγουρος ότι θα ταιριάζει ο χαρακτήρας της περσικής με την Σιαμαίζα; Μήπως προκαλέσεις στον γατούλη σου αρκετό στρες γιατί τα Σιαμ δεν έχουν το ίδιο χαρακτήρα με τα περσικά, ίσως θα ήταν καλύτερα να ψάξεις είτε για ένα ακόμα περσικο, ή για τσινστιλα ή για βρετανικό νομίζω ότι θα ήταν καλύτερη παρέα για τον γατούλη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:31 Ο GARFIELD71: #6.600 26-02-09 20:31 λες να μην ταιριαξουν???απλα ηθελα μ ια κοντοτριχη γατουλα γιατι πραγματικα δεν αντεξω αλλες τριχες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 328 329 330 331 332 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 330 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 330 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τεσπα σκεφτομαι σε 2 μηνες που θα πιασω δουλεια να παρω μια σιαμ γατουλα για να εχει παρεα ο garfie μουκελις λες να εχει κανα προβλημα να δεχτει στο σπιτι ενα θυληκο μωρακι???θα τον εχω στειρωσει μεχρι τοτε βεβαια...περιτο να σας πω πως σημερα μας ακουει ολη η γειτονια απο να νιαρουρισματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:55 Η moukelis έγραψε: #6.592 26-02-09 18:55 Μπα,οι αρσενικοι γενικα ειναι καλοβολοι.Αν ειναι στειρωμενος και ακολουθησες νημα νημα τις οδηγιες "γνωριμιας" τους πιστευω ολα θα πανε καλα.Αν σκοπευεις να το παρεις σε δυο μηνες ισως θα ηταν καλο να ψαχνεις απο τωρα για εκτροφειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:19 Ο GARFIELD71: #6.593 26-02-09 19:19 ποσο λες να χρειαστει για να παρω απο εκτροφειο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:21 Η moukelis έγραψε: #6.594 26-02-09 19:21 Αναλογα τι χρωμα θελεις,αν θελεις ζωο συντροφιας ή εκτροφης,και ποσο θα σου κοστισουν τα εισητηρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:23 Ο GARFIELD71: #6.595 26-02-09 19:23 τι απο εξωτερικο λες???δεν θα βρω εδω αθηνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:24 Η moukelis έγραψε: #6.596 26-02-09 19:24 Δεν υπαρχει εκτροφειο σιαμ στην Ελλαδα πλεον απο οσο γνωριζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:25 Ο GARFIELD71: #6.597 26-02-09 19:25 απο σπιτι σκεφτομουν να ψαξω αγγελιες κτλ...σαν την μοιρα την δικια σου θελω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:29 Η moukelis έγραψε: #6.598 26-02-09 19:29 Αν πάρεις από σπιτι δεν θα εχει τα χαρτια της.Επισης θα πρεπει να δεις τους γονεις,και να εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι πρωτου βαθμου συγγενεις.Κυκλοφορουν πολλα τυπου σιαμ,που μεγαλωνοντας φαινεται οτι δεν ειναι καθαροαιμα.Δεν ξερω,αν ο σκοπος σου ειναι η αγορα και σε ενδιαφερει η ρατσα ψαξε το περισσοτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:20 Η elvenstar: #6.599 26-02-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από GARFIELD71: τεσπα σκεφτομαι σε 2 μηνες που θα πιασω δουλεια να παρω μια σιαμ γατουλα για να εχει παρεα ο garfie μουκελις λες να εχει κανα προβλημα να δεχτει στο σπιτι ενα θυληκο μωρακι???θα τον εχω στειρωσει μεχρι τοτε βεβαια...περιτο να σας πω πως σημερα μας ακουει ολη η γειτονια απο να νιαρουρισματα Click για ανάπτυξη... Συγνώμη που παρεμβαίνω αλλά είσαι σίγουρος ότι θα ταιριάζει ο χαρακτήρας της περσικής με την Σιαμαίζα; Μήπως προκαλέσεις στον γατούλη σου αρκετό στρες γιατί τα Σιαμ δεν έχουν το ίδιο χαρακτήρα με τα περσικά, ίσως θα ήταν καλύτερα να ψάξεις είτε για ένα ακόμα περσικο, ή για τσινστιλα ή για βρετανικό νομίζω ότι θα ήταν καλύτερη παρέα για τον γατούλη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:31 Ο GARFIELD71: #6.600 26-02-09 20:31 λες να μην ταιριαξουν???απλα ηθελα μ ια κοντοτριχη γατουλα γιατι πραγματικα δεν αντεξω αλλες τριχες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 328 329 330 331 332 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 330 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 330 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπα,οι αρσενικοι γενικα ειναι καλοβολοι.Αν ειναι στειρωμενος και ακολουθησες νημα νημα τις οδηγιες "γνωριμιας" τους πιστευω ολα θα πανε καλα.Αν σκοπευεις να το παρεις σε δυο μηνες ισως θα ηταν καλο να ψαχνεις απο τωρα για εκτροφειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:19 Ο GARFIELD71: #6.593 26-02-09 19:19 ποσο λες να χρειαστει για να παρω απο εκτροφειο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:21 Η moukelis έγραψε: #6.594 26-02-09 19:21 Αναλογα τι χρωμα θελεις,αν θελεις ζωο συντροφιας ή εκτροφης,και ποσο θα σου κοστισουν τα εισητηρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:23 Ο GARFIELD71: #6.595 26-02-09 19:23 τι απο εξωτερικο λες???δεν θα βρω εδω αθηνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:24 Η moukelis έγραψε: #6.596 26-02-09 19:24 Δεν υπαρχει εκτροφειο σιαμ στην Ελλαδα πλεον απο οσο γνωριζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:25 Ο GARFIELD71: #6.597 26-02-09 19:25 απο σπιτι σκεφτομουν να ψαξω αγγελιες κτλ...σαν την μοιρα την δικια σου θελω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:29 Η moukelis έγραψε: #6.598 26-02-09 19:29 Αν πάρεις από σπιτι δεν θα εχει τα χαρτια της.Επισης θα πρεπει να δεις τους γονεις,και να εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι πρωτου βαθμου συγγενεις.Κυκλοφορουν πολλα τυπου σιαμ,που μεγαλωνοντας φαινεται οτι δεν ειναι καθαροαιμα.Δεν ξερω,αν ο σκοπος σου ειναι η αγορα και σε ενδιαφερει η ρατσα ψαξε το περισσοτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:20 Η elvenstar: #6.599 26-02-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από GARFIELD71: τεσπα σκεφτομαι σε 2 μηνες που θα πιασω δουλεια να παρω μια σιαμ γατουλα για να εχει παρεα ο garfie μουκελις λες να εχει κανα προβλημα να δεχτει στο σπιτι ενα θυληκο μωρακι???θα τον εχω στειρωσει μεχρι τοτε βεβαια...περιτο να σας πω πως σημερα μας ακουει ολη η γειτονια απο να νιαρουρισματα Click για ανάπτυξη... Συγνώμη που παρεμβαίνω αλλά είσαι σίγουρος ότι θα ταιριάζει ο χαρακτήρας της περσικής με την Σιαμαίζα; Μήπως προκαλέσεις στον γατούλη σου αρκετό στρες γιατί τα Σιαμ δεν έχουν το ίδιο χαρακτήρα με τα περσικά, ίσως θα ήταν καλύτερα να ψάξεις είτε για ένα ακόμα περσικο, ή για τσινστιλα ή για βρετανικό νομίζω ότι θα ήταν καλύτερη παρέα για τον γατούλη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:31 Ο GARFIELD71: #6.600 26-02-09 20:31 λες να μην ταιριαξουν???απλα ηθελα μ ια κοντοτριχη γατουλα γιατι πραγματικα δεν αντεξω αλλες τριχες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 328 329 330 331 332 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 330 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 330 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ποσο λες να χρειαστει για να παρω απο εκτροφειο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:21 Η moukelis έγραψε: #6.594 26-02-09 19:21 Αναλογα τι χρωμα θελεις,αν θελεις ζωο συντροφιας ή εκτροφης,και ποσο θα σου κοστισουν τα εισητηρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:23 Ο GARFIELD71: #6.595 26-02-09 19:23 τι απο εξωτερικο λες???δεν θα βρω εδω αθηνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:24 Η moukelis έγραψε: #6.596 26-02-09 19:24 Δεν υπαρχει εκτροφειο σιαμ στην Ελλαδα πλεον απο οσο γνωριζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:25 Ο GARFIELD71: #6.597 26-02-09 19:25 απο σπιτι σκεφτομουν να ψαξω αγγελιες κτλ...σαν την μοιρα την δικια σου θελω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:29 Η moukelis έγραψε: #6.598 26-02-09 19:29 Αν πάρεις από σπιτι δεν θα εχει τα χαρτια της.Επισης θα πρεπει να δεις τους γονεις,και να εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι πρωτου βαθμου συγγενεις.Κυκλοφορουν πολλα τυπου σιαμ,που μεγαλωνοντας φαινεται οτι δεν ειναι καθαροαιμα.Δεν ξερω,αν ο σκοπος σου ειναι η αγορα και σε ενδιαφερει η ρατσα ψαξε το περισσοτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:20 Η elvenstar: #6.599 26-02-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από GARFIELD71: τεσπα σκεφτομαι σε 2 μηνες που θα πιασω δουλεια να παρω μια σιαμ γατουλα για να εχει παρεα ο garfie μουκελις λες να εχει κανα προβλημα να δεχτει στο σπιτι ενα θυληκο μωρακι???θα τον εχω στειρωσει μεχρι τοτε βεβαια...περιτο να σας πω πως σημερα μας ακουει ολη η γειτονια απο να νιαρουρισματα Click για ανάπτυξη... Συγνώμη που παρεμβαίνω αλλά είσαι σίγουρος ότι θα ταιριάζει ο χαρακτήρας της περσικής με την Σιαμαίζα; Μήπως προκαλέσεις στον γατούλη σου αρκετό στρες γιατί τα Σιαμ δεν έχουν το ίδιο χαρακτήρα με τα περσικά, ίσως θα ήταν καλύτερα να ψάξεις είτε για ένα ακόμα περσικο, ή για τσινστιλα ή για βρετανικό νομίζω ότι θα ήταν καλύτερη παρέα για τον γατούλη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:31 Ο GARFIELD71: #6.600 26-02-09 20:31 λες να μην ταιριαξουν???απλα ηθελα μ ια κοντοτριχη γατουλα γιατι πραγματικα δεν αντεξω αλλες τριχες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 328 329 330 331 332 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 330 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 330 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αναλογα τι χρωμα θελεις,αν θελεις ζωο συντροφιας ή εκτροφης,και ποσο θα σου κοστισουν τα εισητηρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:23 Ο GARFIELD71: #6.595 26-02-09 19:23 τι απο εξωτερικο λες???δεν θα βρω εδω αθηνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:24 Η moukelis έγραψε: #6.596 26-02-09 19:24 Δεν υπαρχει εκτροφειο σιαμ στην Ελλαδα πλεον απο οσο γνωριζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:25 Ο GARFIELD71: #6.597 26-02-09 19:25 απο σπιτι σκεφτομουν να ψαξω αγγελιες κτλ...σαν την μοιρα την δικια σου θελω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:29 Η moukelis έγραψε: #6.598 26-02-09 19:29 Αν πάρεις από σπιτι δεν θα εχει τα χαρτια της.Επισης θα πρεπει να δεις τους γονεις,και να εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι πρωτου βαθμου συγγενεις.Κυκλοφορουν πολλα τυπου σιαμ,που μεγαλωνοντας φαινεται οτι δεν ειναι καθαροαιμα.Δεν ξερω,αν ο σκοπος σου ειναι η αγορα και σε ενδιαφερει η ρατσα ψαξε το περισσοτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:20 Η elvenstar: #6.599 26-02-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από GARFIELD71: τεσπα σκεφτομαι σε 2 μηνες που θα πιασω δουλεια να παρω μια σιαμ γατουλα για να εχει παρεα ο garfie μουκελις λες να εχει κανα προβλημα να δεχτει στο σπιτι ενα θυληκο μωρακι???θα τον εχω στειρωσει μεχρι τοτε βεβαια...περιτο να σας πω πως σημερα μας ακουει ολη η γειτονια απο να νιαρουρισματα Click για ανάπτυξη... Συγνώμη που παρεμβαίνω αλλά είσαι σίγουρος ότι θα ταιριάζει ο χαρακτήρας της περσικής με την Σιαμαίζα; Μήπως προκαλέσεις στον γατούλη σου αρκετό στρες γιατί τα Σιαμ δεν έχουν το ίδιο χαρακτήρα με τα περσικά, ίσως θα ήταν καλύτερα να ψάξεις είτε για ένα ακόμα περσικο, ή για τσινστιλα ή για βρετανικό νομίζω ότι θα ήταν καλύτερη παρέα για τον γατούλη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:31 Ο GARFIELD71: #6.600 26-02-09 20:31 λες να μην ταιριαξουν???απλα ηθελα μ ια κοντοτριχη γατουλα γιατι πραγματικα δεν αντεξω αλλες τριχες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 328 329 330 331 332 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 330 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 330 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τι απο εξωτερικο λες???δεν θα βρω εδω αθηνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:24 Η moukelis έγραψε: #6.596 26-02-09 19:24 Δεν υπαρχει εκτροφειο σιαμ στην Ελλαδα πλεον απο οσο γνωριζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:25 Ο GARFIELD71: #6.597 26-02-09 19:25 απο σπιτι σκεφτομουν να ψαξω αγγελιες κτλ...σαν την μοιρα την δικια σου θελω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:29 Η moukelis έγραψε: #6.598 26-02-09 19:29 Αν πάρεις από σπιτι δεν θα εχει τα χαρτια της.Επισης θα πρεπει να δεις τους γονεις,και να εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι πρωτου βαθμου συγγενεις.Κυκλοφορουν πολλα τυπου σιαμ,που μεγαλωνοντας φαινεται οτι δεν ειναι καθαροαιμα.Δεν ξερω,αν ο σκοπος σου ειναι η αγορα και σε ενδιαφερει η ρατσα ψαξε το περισσοτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:20 Η elvenstar: #6.599 26-02-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από GARFIELD71: τεσπα σκεφτομαι σε 2 μηνες που θα πιασω δουλεια να παρω μια σιαμ γατουλα για να εχει παρεα ο garfie μουκελις λες να εχει κανα προβλημα να δεχτει στο σπιτι ενα θυληκο μωρακι???θα τον εχω στειρωσει μεχρι τοτε βεβαια...περιτο να σας πω πως σημερα μας ακουει ολη η γειτονια απο να νιαρουρισματα Click για ανάπτυξη... Συγνώμη που παρεμβαίνω αλλά είσαι σίγουρος ότι θα ταιριάζει ο χαρακτήρας της περσικής με την Σιαμαίζα; Μήπως προκαλέσεις στον γατούλη σου αρκετό στρες γιατί τα Σιαμ δεν έχουν το ίδιο χαρακτήρα με τα περσικά, ίσως θα ήταν καλύτερα να ψάξεις είτε για ένα ακόμα περσικο, ή για τσινστιλα ή για βρετανικό νομίζω ότι θα ήταν καλύτερη παρέα για τον γατούλη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:31 Ο GARFIELD71: #6.600 26-02-09 20:31 λες να μην ταιριαξουν???απλα ηθελα μ ια κοντοτριχη γατουλα γιατι πραγματικα δεν αντεξω αλλες τριχες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 328 329 330 331 332 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 330 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 330 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν υπαρχει εκτροφειο σιαμ στην Ελλαδα πλεον απο οσο γνωριζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:25 Ο GARFIELD71: #6.597 26-02-09 19:25 απο σπιτι σκεφτομουν να ψαξω αγγελιες κτλ...σαν την μοιρα την δικια σου θελω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:29 Η moukelis έγραψε: #6.598 26-02-09 19:29 Αν πάρεις από σπιτι δεν θα εχει τα χαρτια της.Επισης θα πρεπει να δεις τους γονεις,και να εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι πρωτου βαθμου συγγενεις.Κυκλοφορουν πολλα τυπου σιαμ,που μεγαλωνοντας φαινεται οτι δεν ειναι καθαροαιμα.Δεν ξερω,αν ο σκοπος σου ειναι η αγορα και σε ενδιαφερει η ρατσα ψαξε το περισσοτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:20 Η elvenstar: #6.599 26-02-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από GARFIELD71: τεσπα σκεφτομαι σε 2 μηνες που θα πιασω δουλεια να παρω μια σιαμ γατουλα για να εχει παρεα ο garfie μουκελις λες να εχει κανα προβλημα να δεχτει στο σπιτι ενα θυληκο μωρακι???θα τον εχω στειρωσει μεχρι τοτε βεβαια...περιτο να σας πω πως σημερα μας ακουει ολη η γειτονια απο να νιαρουρισματα Click για ανάπτυξη... Συγνώμη που παρεμβαίνω αλλά είσαι σίγουρος ότι θα ταιριάζει ο χαρακτήρας της περσικής με την Σιαμαίζα; Μήπως προκαλέσεις στον γατούλη σου αρκετό στρες γιατί τα Σιαμ δεν έχουν το ίδιο χαρακτήρα με τα περσικά, ίσως θα ήταν καλύτερα να ψάξεις είτε για ένα ακόμα περσικο, ή για τσινστιλα ή για βρετανικό νομίζω ότι θα ήταν καλύτερη παρέα για τον γατούλη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:31 Ο GARFIELD71: #6.600 26-02-09 20:31 λες να μην ταιριαξουν???απλα ηθελα μ ια κοντοτριχη γατουλα γιατι πραγματικα δεν αντεξω αλλες τριχες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 328 329 330 331 332 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 330 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 330 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
απο σπιτι σκεφτομουν να ψαξω αγγελιες κτλ...σαν την μοιρα την δικια σου θελω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:29 Η moukelis έγραψε: #6.598 26-02-09 19:29 Αν πάρεις από σπιτι δεν θα εχει τα χαρτια της.Επισης θα πρεπει να δεις τους γονεις,και να εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι πρωτου βαθμου συγγενεις.Κυκλοφορουν πολλα τυπου σιαμ,που μεγαλωνοντας φαινεται οτι δεν ειναι καθαροαιμα.Δεν ξερω,αν ο σκοπος σου ειναι η αγορα και σε ενδιαφερει η ρατσα ψαξε το περισσοτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:20 Η elvenstar: #6.599 26-02-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από GARFIELD71: τεσπα σκεφτομαι σε 2 μηνες που θα πιασω δουλεια να παρω μια σιαμ γατουλα για να εχει παρεα ο garfie μουκελις λες να εχει κανα προβλημα να δεχτει στο σπιτι ενα θυληκο μωρακι???θα τον εχω στειρωσει μεχρι τοτε βεβαια...περιτο να σας πω πως σημερα μας ακουει ολη η γειτονια απο να νιαρουρισματα Click για ανάπτυξη... Συγνώμη που παρεμβαίνω αλλά είσαι σίγουρος ότι θα ταιριάζει ο χαρακτήρας της περσικής με την Σιαμαίζα; Μήπως προκαλέσεις στον γατούλη σου αρκετό στρες γιατί τα Σιαμ δεν έχουν το ίδιο χαρακτήρα με τα περσικά, ίσως θα ήταν καλύτερα να ψάξεις είτε για ένα ακόμα περσικο, ή για τσινστιλα ή για βρετανικό νομίζω ότι θα ήταν καλύτερη παρέα για τον γατούλη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:31 Ο GARFIELD71: #6.600 26-02-09 20:31 λες να μην ταιριαξουν???απλα ηθελα μ ια κοντοτριχη γατουλα γιατι πραγματικα δεν αντεξω αλλες τριχες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 328 329 330 331 332 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 330 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 330 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αν πάρεις από σπιτι δεν θα εχει τα χαρτια της.Επισης θα πρεπει να δεις τους γονεις,και να εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι πρωτου βαθμου συγγενεις.Κυκλοφορουν πολλα τυπου σιαμ,που μεγαλωνοντας φαινεται οτι δεν ειναι καθαροαιμα.Δεν ξερω,αν ο σκοπος σου ειναι η αγορα και σε ενδιαφερει η ρατσα ψαξε το περισσοτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:20 Η elvenstar: #6.599 26-02-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από GARFIELD71: τεσπα σκεφτομαι σε 2 μηνες που θα πιασω δουλεια να παρω μια σιαμ γατουλα για να εχει παρεα ο garfie μουκελις λες να εχει κανα προβλημα να δεχτει στο σπιτι ενα θυληκο μωρακι???θα τον εχω στειρωσει μεχρι τοτε βεβαια...περιτο να σας πω πως σημερα μας ακουει ολη η γειτονια απο να νιαρουρισματα Click για ανάπτυξη... Συγνώμη που παρεμβαίνω αλλά είσαι σίγουρος ότι θα ταιριάζει ο χαρακτήρας της περσικής με την Σιαμαίζα; Μήπως προκαλέσεις στον γατούλη σου αρκετό στρες γιατί τα Σιαμ δεν έχουν το ίδιο χαρακτήρα με τα περσικά, ίσως θα ήταν καλύτερα να ψάξεις είτε για ένα ακόμα περσικο, ή για τσινστιλα ή για βρετανικό νομίζω ότι θα ήταν καλύτερη παρέα για τον γατούλη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:31 Ο GARFIELD71: #6.600 26-02-09 20:31 λες να μην ταιριαξουν???απλα ηθελα μ ια κοντοτριχη γατουλα γιατι πραγματικα δεν αντεξω αλλες τριχες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 328 329 330 331 332 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 330 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 330 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από GARFIELD71: τεσπα σκεφτομαι σε 2 μηνες που θα πιασω δουλεια να παρω μια σιαμ γατουλα για να εχει παρεα ο garfie μουκελις λες να εχει κανα προβλημα να δεχτει στο σπιτι ενα θυληκο μωρακι???θα τον εχω στειρωσει μεχρι τοτε βεβαια...περιτο να σας πω πως σημερα μας ακουει ολη η γειτονια απο να νιαρουρισματα Click για ανάπτυξη... Συγνώμη που παρεμβαίνω αλλά είσαι σίγουρος ότι θα ταιριάζει ο χαρακτήρας της περσικής με την Σιαμαίζα; Μήπως προκαλέσεις στον γατούλη σου αρκετό στρες γιατί τα Σιαμ δεν έχουν το ίδιο χαρακτήρα με τα περσικά, ίσως θα ήταν καλύτερα να ψάξεις είτε για ένα ακόμα περσικο, ή για τσινστιλα ή για βρετανικό νομίζω ότι θα ήταν καλύτερη παρέα για τον γατούλη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GARFIELD71 Νεοφερμένο μέλος Ο GARFIELD71 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:31 Ο GARFIELD71: #6.600 26-02-09 20:31 λες να μην ταιριαξουν???απλα ηθελα μ ια κοντοτριχη γατουλα γιατι πραγματικα δεν αντεξω αλλες τριχες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
λες να μην ταιριαξουν???απλα ηθελα μ ια κοντοτριχη γατουλα γιατι πραγματικα δεν αντεξω αλλες τριχες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.