Εμένα τα κρατάνε οι γονείς μου κ δεν έχω πρόβλημα. επειδή όμως κάποια στιγμή μπηκε το ίδιο θέμα κ από άλλους πέρυσι είδα ότι υπάρχουν κάποια άτομα που κρατάνε γατάκια έναντι αμοιβής οπότε μπορείς να το κάνεις κ κάπως έτσι αν δεν έχεις κάποιον να τα κρατήσει για το διάστημα των διακοπών, διαφορετικά μετά αν οι συνθήκες είναι τόσο δύσκολες ίσως θα έπρεπε να ξανασκεφτείς την προοπτική της δεύτερης γάτας
Εγώ τους δίνω Ρουαγιαλ Κανιν για Περσικά τους αρέσει πάρα πολύ κ ειναι σχεδιασμένη για περσικά υπάρχουν όμως κ άλλες τροφές που μπορείς να δώσεις αναλόγως με την γατούλα γιατί μπορεί να μην της αρέσει αυτή η τροφή ή να της προκαλέσει δοιάρροιες θα το δεις, γενικά όμως η ρουαγιαλ είναι μια πολύ καλή εταιρεία κ έχει κ πολλες εναλακτικές λύσεις, όπως κ η Hills. Τώρα για το βουρτσισμα είσαι πολύ τυχερή που καθεται να την χτενίσεις, δεν θα πάρεις γαντι γαιτί δεν κάνει τπτ το γάντι στα περσικά πρέπει να πάρεις μια ειδική χτένα για περσικά θα προσπαθήσω να βρω φωτογραφία μια χτένας να σου την δείξω. Σαμπουαν πάρε ένα για όλα τα ζωά δεν πειράζει αυτο που θα πρέπει να πάρεις κ υπάρχει ειδικό για περσικά είναι η μαλακτική που θα βάζεις μετά το μπανάκι. Εγώ θα σου πρότεινα να μην της κάνεις τώρα μπάνιο γιατί η αμπουλά είναι πα΄ρα πολύ καλή κ εκτός από τα εξωτερικά πιανει κ τα εσωτερικα παράσιτα οπότε αυτό που μπορείς να κάνεις τώρα είναι να πάρεις μία καλή βούρτσα κ να την χτενίζεις καλά κάθε μέρα κ ρώτα τον γιατρό σου πότε μπορείς να της κάνεις μπάνιο, γιατί είναι κρίμα να χαθεί η αμπουλα επίσης δεν ξέρω αν είναι σωστό σε τόσο μικτό χρονικό διαστημα να βάλεις κ αμπουλα κ φροντλάιν

.
Καλώς ήρθες στο κλαμπ κ ελπίζουμε να βάλεις πολύ σύντομα φωτογραφίες