Περσίας maniacs

κοιτα στις γατοαγγελιες στα διαφορα στο περσικος γατος κουκλος ψαχνει...στο τελος θα δεις...:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μα δεν ειναι απιθανος;Ποια θελει να παρω ενα τετοιο,να το φροντιζει αυτη και να το παιρνω μονο αγκαλιες;:lol:
Εγωωωω θελω να πάρεις ένα τέτοιο και με το πρώτο grooming που θα του κάνω θα το κρατήσω κιόλας.:lol::lol:

Ζορίτσα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στον Μάρκο τον Κούκλαρο!!!!!!!!!:up::up::up:

winnie_the_pooh_bday.gif

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ε οχι κοπελια,θα το εχω εγω κι εσυ θα του κανεις το grooming.Αντε θα σε αφηνω να το παιρνεις και αγκαλια αμα μου το ανταλλαζεις με τον Περση.:P

Ε οχι κοπελια,θα το εχω εγω κι εσυ θα του κανεις το grooming.Αντε θα σε αφηνω να το παιρνεις και αγκαλια αμα μου το ανταλλαζεις με τον Περση.:P
Π'οσο εξυπνούλα σε έκανε η μαμά σου αγάααπη μου??? ΟΧΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΕΣΥ και θα μου το χαρίσεις με το 1ο grooming. Τσάμπα ο κόπος μου?
Και ο Περσούλης μου χθες έκανε μπανάκι και έβαλε και τα αρωματάκια του και είναι και γκόμενος!!! Ετσι για να τον επιθυμεις. Σε φτιάχνω από τώρα.:lol:

Μα πού είσαι Ελενάααακι??? Να μας πεις τι κάνει το Μπατουλίνι σου? Ειναι καλά? :hmm:

Π'οσο εξυπνούλα σε έκανε η μαμά σου αγάααπη μου??? ΟΧΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΕΣΥ και θα μου το χαρίσεις με το 1ο grooming. Τσάμπα ο κόπος μου?
Και ο Περσούλης μου χθες έκανε μπανάκι και έβαλε και τα αρωματάκια του και είναι και γκόμενος!!! Ετσι για να τον επιθυμεις. Σε φτιάχνω από τώρα.:lol:

Μα πού είσαι Ελενάααακι??? Να μας πεις τι κάνει το Μπατουλίνι σου? Ειναι καλά? :hmm:
Με έκανε πολυ αν θελετε να ξερετε κυρια Αναστασια.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Αχ το Περσουλι τωρα θα ειναι φουντωτο και μοσχομυριστο...Παντως χαρα στο κουραγιο σου αναστασια,εγω μια βδομαδα την εχω τη μικρη κι εχω βαρεθει να τη βουρτσιζω και να της παθαριζω τα παντελονια.Ομορφα και τα φουντωτα,αλλα οχι για μας.:lol:
Αυριο μαλλον θα παω και τον Σειριο στο γιατρο,απο χτες βηχει σαν κατι να προσπαθει να βγαλει.Τον εχω χωριστα απο τη μικρη,αλλα τωρα που διαβασα οτι μπορει και να κολλαει η ρινοτραχειτιδα σε εμβολιασμενα θορυβηθηκα.:/:

Με έκανε πολυ αν θελετε να ξερετε κυρια Αναστασια.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Αχ το Περσουλι τωρα θα ειναι φουντωτο και μοσχομυριστο...Παντως χαρα στο κουραγιο σου αναστασια,εγω μια βδομαδα την εχω τη μικρη κι εχω βαρεθει να τη βουρτσιζω και να της παθαριζω τα παντελονια.Ομορφα και τα φουντωτα,αλλα οχι για μας.:lol:
Αυριο μαλλον θα παω και τον Σειριο στο γιατρο,απο χτες βηχει σαν κατι να προσπαθει να βγαλει.Τον εχω χωριστα απο τη μικρη,αλλα τωρα που διαβασα οτι μπορει και να κολλαει η ρινοτραχειτιδα σε εμβολιασμενα θορυβηθηκα.:/:
Ναι είναι δύσκολο με τα περσικά. Πάρα πολύ θα ελεγα. Και δεν με νοιαζει ο κόπος μου . Αλλα το ότι δεν γουστάρουν καθόλου το στέγνωμα με το πιστολάκι και αυτό κάπως τώρα το ξεπερνάμε όμως με την αγκαλιά κατά το στέγνωμα.... Οσο για τον Σείριο να τον πάς σιγουρα στον γιατρο να τον τσεκάρει..

καλημέρα παιδιά. αγόρια κορίτσια γατιά... ελπίζω να σας βρίσκω καλά.... :)

Γεια σε ολη γατοπαρεα!!!
Μπηκα τωρα ,μετα απο αρκετο καιρο...βλεπω μεγαλωσε η παρεα...;):up:

Και ο Μαρκο εγινε 1 χρονο!!!!!!!!!
επιτέλους:up::up:μας είχες ξεχάσει:(ελπίζω να μπαίνεις πιο συχνά από δω και πέρα..μας έλλειψες:DΧρόνια πολλά Μάρκο!!!:up:

Καλησπέρα κορίτσια αγόρια και γάτες... Σήμερα είναι μεγάλη μέρα... Βρήκα τον καιρό (μετά από αρκετό καιρό πραγματικά....) και μπήκα στο θέμα των μωρών μου και έβαλα νέες φωτογραφίες.... Σας βάζω μία εδώ ....

agapoules.jpg

περισσότερες θα βρείτε στο Prince 'n' Reina.... Έκανα καλή δουλειά... Έβαλα καμία 20αριά φωτογραφίες....

Ο πρίνς και η ρέινα σε τρυφεράδες :lol: ο μικρός μου καλλοπίζει την μπουμπού :P Δεν είναι γλύκας;

ΚΑλημερα Περσακια!
Ο Περσης μας χτες ηταν ΚΟΥΚΛΟΣ,και το αναγνωρισαν και οι κριτες.Μονο αυτο θα πω,τα υπολοιπα η περηφανη μαμα του.Λεω να τον παρω σημερα φευγοντας να τον κανω Καλυμνιο.:P

Ανταλλαγή τον Πέρση με τη μόιρα θα κάνεις; Η περιμένεις ότι θα πάρεις τον πέρση και το πάσχα θα πάρεις και τη σοκολατια σου μόιρα και ίσως τα μους γατάκια της;.... τι νομίζεις έτσι ατιμωριτή;

Οοοοοοχι το κοριτσι μου θα το παρω θελουν δε θελουν,δεν ξερω τι της λεει η συμπεθερα και κανει οτι εχει ξεχασει τη μανουλα:Pαλλα θα παρω και τον Περση,με το ετσι θελω.Ημουν αρκετα ανεκτικη,Αναστασια στον αφησα για την εκθεση,τι αλλο θες;:lol:

Καλησπέρα κορίτσια αγόρια και γάτες... Σήμερα είναι μεγάλη μέρα... Βρήκα τον καιρό (μετά από αρκετό καιρό πραγματικά....) και μπήκα στο θέμα των μωρών μου και έβαλα νέες φωτογραφίες.... Σας βάζω μία εδώ ....

agapoules.jpg

περισσότερες θα βρείτε στο Prince 'n' Reina.... Έκανα καλή δουλειά... Έβαλα καμία 20αριά φωτογραφίες....

Ο πρίνς και η ρέινα σε τρυφεράδες :lol: ο μικρός μου καλλοπίζει την μπουμπού :P Δεν είναι γλύκας;
Συγχαρητήρια για τα πανέμορφα γατιά σου Σταυρουλα !!!! Φιλάκια στα μουτράκια τους!!!:up:

agapoules.jpg

Κανονικά αυτή η τόσο τρυφερή σκηνή έπρεπε να έχει κ την ανάλογη μουσική υπόκριση. ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑ τα γατάκια σου Σταυρούλα μου (να μη ξεχάσεις κ την αφιέρωση ε; ;) )
ΚΑλημερα Περσακια!
Ο Περσης μας χτες ηταν ΚΟΥΚΛΟΣ,και το αναγνωρισαν και οι κριτες.Μονο αυτο θα πω,τα υπολοιπα η περηφανη μαμα του.Λεω να τον παρω σημερα φευγοντας να τον κανω Καλυμνιο.:P
Δεσποινίς μου ο Πέρσης βρίσκεται ήδη στις βαλίτσες προς Τρίκαλα

Πτου μου μαρη!Σιγα μην στον εδωσε η Αναστασια...:P

Οοοοοοχι το κοριτσι μου θα το παρω θελουν δε θελουν,δεν ξερω τι της λεει η συμπεθερα και κανει οτι εχει ξεχασει τη μανουλα:Pαλλα θα παρω και τον Περση,με το ετσι θελω.Ημουν αρκετα ανεκτικη,Αναστασια στον αφησα για την εκθεση,τι αλλο θες;:lol:

Πτου μου μαρη!Σιγα μην στον εδωσε η Αναστασια...:P
Ο ΠΕΡΣΗΣ ΔΕΝ ΔΙΔΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΟΥ!!
ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ!
DSC01841.jpg

DSC01844.jpg

Τα δυο μαζί...
DSC01747.jpg

Ο ΠΕΡΣΗΣ ΔΕΝ ΔΙΔΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΟΥ!!
ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ!
DSC01841.jpg

DSC01844.jpg

Τα δυο μαζί...
DSC01747.jpg

συγχαρητήρια...από κοντά είναι ακόμα πιο όμορφα:up::inlove::inlove:

συγχαρητήρια...από κοντά είναι ακόμα πιο όμορφα:up::inlove::inlove:
Σ΄ευχαριστουμε πολύ.:up:Ολα τα γατουνια απο κοντά νομίζω είναι πιο όμορφα!

Καλά σ αυτή ο Σεβαχ είναι σα να προσκυνάει τα κύπελλα:lol::lol::lol:

DSC01841.jpg

DSC01844.jpg

Τα δυο μαζί...

DSC01747.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back