elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 18:53 Η elvenstar: #6.641 26-03-09 18:53 Καλά σ αυτή ο Σεβαχ είναι σα να προσκυνάει τα κύπελλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 19:00 Η elvenstar: #6.642 26-03-09 19:00 Θα το παίξω λίγο STAR: και τώρα μία αποκλειστική φωτο του πρωταθλητή Περση που θα συζητηθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG624.jpg 224,9 KB · Εμφανίσεις: 36 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 19:05 Η moukelis έγραψε: #6.643 26-03-09 19:05 Θα συζητηθει γιατι του αστραψες το φλας μες στα μουτρα του παιδιου μαρη! Ντοπαρεται ο Περσης με baby powder;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 19:13 Η elvenstar: #6.644 26-03-09 19:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα συζητηθει γιατι του αστραψες το φλας μες στα μουτρα του παιδιου μαρη! Ντοπαρεται ο Περσης με baby powder;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Οχι καλέ θα συζητηθεί γιατί τον έπιασα μπακ στειτζ να κάνει το μπουντουαρ του (έτσι το λένε νομίζω) Ναι μάλιστα ντοπάρετε έχουμε κ σε εισπνεόμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 19:32 Η moukelis έγραψε: #6.645 26-03-09 19:32 Αποκαλυψη κυριες και κυριοι!Ο Πρωταθλητης ντοπαρεται!Μηπως εχουμε αποκλειστικες δηλωσεις της μαμας του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 09:16 Η staman2 έγραψε: #6.646 27-03-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι καλέ θα συζητηθεί γιατί τον έπιασα οφ στειτ να κάνει το μπουντουαρ του (έτσι το λένε νομίζω) Ναι μάλιστα ντοπάρετε έχουμε κ σε εισπνεόμενα Click για ανάπτυξη... Ατιμη και πονηρουλα!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αποκαλυψη κυριες και κυριοι!Ο Πρωταθλητης ντοπαρεται!Μηπως εχουμε αποκλειστικες δηλωσεις της μαμας του; Click για ανάπτυξη... Εχετε και δηλώσεις της μαμάς του: Πάτε να του πάρετε ύπουλα το κύπελο του αγοριου μου!!!! Πάτε να τον βγάλετε οφ σάιτ στον αγώνα!!! Για... χμχμχμ ηρεμήστε!! Απλά η κυρία νονά του έσπευσε να τον αποθανατήσει εν ώρα grooming!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 09:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.647 27-03-09 09:28 επρεπε να δειτε πως καθοταν ο Περσης στη Νατασα για περιποιηση....ουτε καν τον κρατουσε...σε μια καρεκλα εκεινος και μπροστα του, σε μια αλλη η Νατασα...απλα μετα εμπαινε με πολλη μεγαλη χαρα πισω στη σκηνουλα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 10:53 Η staman2 έγραψε: #6.648 27-03-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: επρεπε να δειτε πως καθοταν ο Περσης στη Νατασα για περιποιηση....ουτε καν τον κρατουσε...σε μια καρεκλα εκεινος και μπροστα του, σε μια αλλη η Νατασα...απλα μετα εμπαινε με πολλη μεγαλη χαρα πισω στη σκηνουλα του Click για ανάπτυξη... Απλά είναι ένα αγγελουδι πραγματικό επι γης σε μορφή γάτας. Το έχω ξαναπει. Συγγνώμη αν ψωνίζομαι αλλα έτσι είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 11:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.649 27-03-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Απλά είναι ένα αγγελουδι πραγματικό επι γης σε μορφή γάτας. Το έχω ξαναπει. Συγγνώμη αν ψωνίζομαι αλλα έτσι είναι... Click για ανάπτυξη... ειναι ενα πλασμα ο Περσης σου κι αν αυτο σε παρηγορει ειμαι κι εγω ψωνισμενη μαζι του...ετσι για παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 11:18 Η staman2 έγραψε: #6.650 27-03-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι ενα πλασμα ο Περσης σου κι αν αυτο σε παρηγορει ειμαι κι εγω ψωνισμενη μαζι του...ετσι για παρεα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:34 Η moukelis έγραψε: #6.651 27-03-09 12:34 Κι εγω ειμαι ψωνισμενη με το Περσονι,πιανεται;Αναστασια προχτες τον εβγαλα οσες φωτο ηθελα,αλλα δε μου πηγαινε καρδια να τον σηκωσω για να τον παρω αγκαλια ετσι οπως με κοιτουσε με τα ματακια του...Αγγελος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.652 27-03-09 12:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω ειμαι ψωνισμενη με το Περσονι,πιανεται;Αναστασια προχτες τον εβγαλα οσες φωτο ηθελα,αλλα δε μου πηγαινε καρδια να τον σηκωσω για να τον παρω αγκαλια ετσι οπως με κοιτουσε με τα ματακια του...Αγγελος. Click για ανάπτυξη... αυτο το βλεμα του Περση ειναι....τι να πω....λιωνει οποιος τον κοιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:41 Η prince έγραψε: #6.653 27-03-09 12:41 bonjour γατούλες και γατούληδες, γατομαμάδες και γατομπαμπάδες. σήμερα είναι μέρα για καφέ δίπλα στην παραλία και όχι για δουλειά... αχ βαχ... τις τελευταίες μέρες η κοντέσα μας έχει κάνει αλλάγή στον χαρακτήρα της. αποφάσισε ότι της κάνουμε για οικογένεια και απαιτεί χάδι.... στέκεται σε μέρη όπου ξέρει ότι περνάμε πολλές ώρες, πχ καναπες ή κρεβάτι, και μόλις κάποιος περάσει κάνει Νιααααααρ και μετά ξεκινάει γρουγρουγρου πριν κάνει πλησιάσεις και τεντώνει το μικρό της κεφαλάκι προς αναζήτηση χεριού.... τρελαίνεται να την χαϊδεύουμε στην μικροσκοπική της μυτούλα και μετά από λίγο γυρίσει ανάσκελα να την χαϊδέψουμε στην κοιλιά.... αν σταματήσεις να χαίδεύεις σου ρίχνει ή κουτουλιά ή πατουσιά.... Η γάτα μου δεν ήταν έτσι... Θέλω πίσω τη μοναχική γάτα που δεν ήθελε να την ακουμπάνε... αχ βαχ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:49 Η staman2 έγραψε: #6.654 27-03-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω ειμαι ψωνισμενη με το Περσονι,πιανεται;Αναστασια προχτες τον εβγαλα οσες φωτο ηθελα,αλλα δε μου πηγαινε καρδια να τον σηκωσω για να τον παρω αγκαλια ετσι οπως με κοιτουσε με τα ματακια του...Αγγελος. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο το βλεμα του Περση ειναι....τι να πω....λιωνει οποιος τον κοιτα Click για ανάπτυξη... Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Πού είναι η νονά του να τα ακουσει που τον λάτρευε απ την αρχή που τον αντίκρυσε! Αρχική Δημοσίευση από prince: bonjour γατούλες και γατούληδες, γατομαμάδες και γατομπαμπάδες. σήμερα είναι μέρα για καφέ δίπλα στην παραλία και όχι για δουλειά... αχ βαχ... τις τελευταίες μέρες η κοντέσα μας έχει κάνει αλλάγή στον χαρακτήρα της. αποφάσισε ότι της κάνουμε για οικογένεια και απαιτεί χάδι.... στέκεται σε μέρη όπου ξέρει ότι περνάμε πολλές ώρες, πχ καναπες ή κρεβάτι, και μόλις κάποιος περάσει κάνει Νιααααααρ και μετά ξεκινάει γρουγρουγρου πριν κάνει πλησιάσεις και τεντώνει το μικρό της κεφαλάκι προς αναζήτηση χεριού.... τρελαίνεται να την χαϊδεύουμε στην μικροσκοπική της μυτούλα και μετά από λίγο γυρίσει ανάσκελα να την χαϊδέψουμε στην κοιλιά.... αν σταματήσεις να χαίδεύεις σου ρίχνει ή κουτουλιά ή πατουσιά.... Η γάτα μου δεν ήταν έτσι... Θέλω πίσω τη μοναχική γάτα που δεν ήθελε να την ακουμπάνε... αχ βαχ.... Click για ανάπτυξη... Ναι όντως σήμερα η μερα ειναι για καφέ! Καλέ τι λες για την Ρέινα!! Αυτο είναι και το καλλίτερο νέο που μας γράφεις!!! Η Ρέινα ζουζουνα και χαδιάρα>??? Δεν ξανάγινε! Ζητω!!! Κι εσυ θες να γυρίσει πίσω η μοναχική απρόσιτη ΄γάτα? Δεν πάμε καλάαα .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.655 27-03-09 12:52 ετοιμαζεται η Ρεινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:54 Η staman2 έγραψε: #6.656 27-03-09 12:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ετοιμαζεται η Ρεινα... Click για ανάπτυξη... εγώ έτσι φαντάζομαι Γιουλη μου. Κι ας λέει ο γιατρος για δυσκοιλιότητες κ τέτοια. (δηλ. όχι δυσκοιλιοτητες -ετσι το λέω εγω για πλάκα- κόπρανα το είπε αυτος). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.657 27-03-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από staman2: εγώ έτσι φαντάζομαι Γιουλη μου. Κι ας λέει ο γιατρος για δυσκοιλιότητες κ τέτοια. (δηλ. όχι δυσκοιλιοτητες -ετσι το λέω εγω για πλάκα- κόπρανα το είπε αυτος). Click για ανάπτυξη... οι θηλες της ειναι οπως παντα που λες κοκκινες Σταυρουλα? Δεν μπορει... θα διαφερουν αν ειναι εγκυος...αν ειναι...εμεινε τοτε περιπου που εμεινε και η Καλυψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.658 27-03-09 13:03 εμενα χθες εκανε η Καλυψω απιστευτες κουτουλιες στο Μαριο...και μετα ανεβηκε στα ποδια του κι εκρυψε το προσωπο της μεσα στην αγκαλια τουαπιστευτο Εκεινος δεν την αγκιξε σχεδον καθολου...φοβαμαι λεει μη πειραξω τα μωρα τηςΑντρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 13:05 Η staman2 έγραψε: #6.659 27-03-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εμενα χθες εκανε η Καλυψω απιστευτες κουτουλιες στο Μαριο...και μετα ανεβηκε στα ποδια του κι εκρυψε το προσωπο της μεσα στην αγκαλια τουαπιστευτο Εκεινος δεν την αγκιξε σχεδον καθολου...φοβαμαι λεει μη πειραξω τα μωρα τηςΑντρες Click για ανάπτυξη... Αααααχχχχχχ έτσι..... γουστάρω να την προσέχει την Καλυψώ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 13:05 Η prince έγραψε: #6.660 27-03-09 13:05 26 φεβρουαρίου είχαμε οίστρο με 2΄μαρτίου... ούτε μήνα... χτες για πρώτη φορά μου επέτρεψε να την σηκώσω αγκαλιά και να την ακουμπήσω στον ωμο μου (ξέρετε τα δύο πόδια να εξέχουν προς τα πίσω και η υπόλοιπη στην αγκαλιά μου) και εμεινε εκεί γουργουρίζοντας όσο ήμουν όρθια. βέβαια μόλις έκατσα στον καναπέ ελευθερώθηκε από την αγκαλιά μου αλλά παρέμεινε εκεί να της χαϊδεύουμε για αρκετή ώρα την μύτη και τα αυτάκια προς μεγάλη στεναχώρια του πρίνς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 331 332 333 334 335 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 333 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 333 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά σ αυτή ο Σεβαχ είναι σα να προσκυνάει τα κύπελλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 19:00 Η elvenstar: #6.642 26-03-09 19:00 Θα το παίξω λίγο STAR: και τώρα μία αποκλειστική φωτο του πρωταθλητή Περση που θα συζητηθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG624.jpg 224,9 KB · Εμφανίσεις: 36 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 19:05 Η moukelis έγραψε: #6.643 26-03-09 19:05 Θα συζητηθει γιατι του αστραψες το φλας μες στα μουτρα του παιδιου μαρη! Ντοπαρεται ο Περσης με baby powder;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 19:13 Η elvenstar: #6.644 26-03-09 19:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα συζητηθει γιατι του αστραψες το φλας μες στα μουτρα του παιδιου μαρη! Ντοπαρεται ο Περσης με baby powder;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Οχι καλέ θα συζητηθεί γιατί τον έπιασα μπακ στειτζ να κάνει το μπουντουαρ του (έτσι το λένε νομίζω) Ναι μάλιστα ντοπάρετε έχουμε κ σε εισπνεόμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 19:32 Η moukelis έγραψε: #6.645 26-03-09 19:32 Αποκαλυψη κυριες και κυριοι!Ο Πρωταθλητης ντοπαρεται!Μηπως εχουμε αποκλειστικες δηλωσεις της μαμας του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 09:16 Η staman2 έγραψε: #6.646 27-03-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι καλέ θα συζητηθεί γιατί τον έπιασα οφ στειτ να κάνει το μπουντουαρ του (έτσι το λένε νομίζω) Ναι μάλιστα ντοπάρετε έχουμε κ σε εισπνεόμενα Click για ανάπτυξη... Ατιμη και πονηρουλα!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αποκαλυψη κυριες και κυριοι!Ο Πρωταθλητης ντοπαρεται!Μηπως εχουμε αποκλειστικες δηλωσεις της μαμας του; Click για ανάπτυξη... Εχετε και δηλώσεις της μαμάς του: Πάτε να του πάρετε ύπουλα το κύπελο του αγοριου μου!!!! Πάτε να τον βγάλετε οφ σάιτ στον αγώνα!!! Για... χμχμχμ ηρεμήστε!! Απλά η κυρία νονά του έσπευσε να τον αποθανατήσει εν ώρα grooming!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 09:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.647 27-03-09 09:28 επρεπε να δειτε πως καθοταν ο Περσης στη Νατασα για περιποιηση....ουτε καν τον κρατουσε...σε μια καρεκλα εκεινος και μπροστα του, σε μια αλλη η Νατασα...απλα μετα εμπαινε με πολλη μεγαλη χαρα πισω στη σκηνουλα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 10:53 Η staman2 έγραψε: #6.648 27-03-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: επρεπε να δειτε πως καθοταν ο Περσης στη Νατασα για περιποιηση....ουτε καν τον κρατουσε...σε μια καρεκλα εκεινος και μπροστα του, σε μια αλλη η Νατασα...απλα μετα εμπαινε με πολλη μεγαλη χαρα πισω στη σκηνουλα του Click για ανάπτυξη... Απλά είναι ένα αγγελουδι πραγματικό επι γης σε μορφή γάτας. Το έχω ξαναπει. Συγγνώμη αν ψωνίζομαι αλλα έτσι είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 11:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.649 27-03-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Απλά είναι ένα αγγελουδι πραγματικό επι γης σε μορφή γάτας. Το έχω ξαναπει. Συγγνώμη αν ψωνίζομαι αλλα έτσι είναι... Click για ανάπτυξη... ειναι ενα πλασμα ο Περσης σου κι αν αυτο σε παρηγορει ειμαι κι εγω ψωνισμενη μαζι του...ετσι για παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 11:18 Η staman2 έγραψε: #6.650 27-03-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι ενα πλασμα ο Περσης σου κι αν αυτο σε παρηγορει ειμαι κι εγω ψωνισμενη μαζι του...ετσι για παρεα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:34 Η moukelis έγραψε: #6.651 27-03-09 12:34 Κι εγω ειμαι ψωνισμενη με το Περσονι,πιανεται;Αναστασια προχτες τον εβγαλα οσες φωτο ηθελα,αλλα δε μου πηγαινε καρδια να τον σηκωσω για να τον παρω αγκαλια ετσι οπως με κοιτουσε με τα ματακια του...Αγγελος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.652 27-03-09 12:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω ειμαι ψωνισμενη με το Περσονι,πιανεται;Αναστασια προχτες τον εβγαλα οσες φωτο ηθελα,αλλα δε μου πηγαινε καρδια να τον σηκωσω για να τον παρω αγκαλια ετσι οπως με κοιτουσε με τα ματακια του...Αγγελος. Click για ανάπτυξη... αυτο το βλεμα του Περση ειναι....τι να πω....λιωνει οποιος τον κοιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:41 Η prince έγραψε: #6.653 27-03-09 12:41 bonjour γατούλες και γατούληδες, γατομαμάδες και γατομπαμπάδες. σήμερα είναι μέρα για καφέ δίπλα στην παραλία και όχι για δουλειά... αχ βαχ... τις τελευταίες μέρες η κοντέσα μας έχει κάνει αλλάγή στον χαρακτήρα της. αποφάσισε ότι της κάνουμε για οικογένεια και απαιτεί χάδι.... στέκεται σε μέρη όπου ξέρει ότι περνάμε πολλές ώρες, πχ καναπες ή κρεβάτι, και μόλις κάποιος περάσει κάνει Νιααααααρ και μετά ξεκινάει γρουγρουγρου πριν κάνει πλησιάσεις και τεντώνει το μικρό της κεφαλάκι προς αναζήτηση χεριού.... τρελαίνεται να την χαϊδεύουμε στην μικροσκοπική της μυτούλα και μετά από λίγο γυρίσει ανάσκελα να την χαϊδέψουμε στην κοιλιά.... αν σταματήσεις να χαίδεύεις σου ρίχνει ή κουτουλιά ή πατουσιά.... Η γάτα μου δεν ήταν έτσι... Θέλω πίσω τη μοναχική γάτα που δεν ήθελε να την ακουμπάνε... αχ βαχ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:49 Η staman2 έγραψε: #6.654 27-03-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω ειμαι ψωνισμενη με το Περσονι,πιανεται;Αναστασια προχτες τον εβγαλα οσες φωτο ηθελα,αλλα δε μου πηγαινε καρδια να τον σηκωσω για να τον παρω αγκαλια ετσι οπως με κοιτουσε με τα ματακια του...Αγγελος. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο το βλεμα του Περση ειναι....τι να πω....λιωνει οποιος τον κοιτα Click για ανάπτυξη... Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Πού είναι η νονά του να τα ακουσει που τον λάτρευε απ την αρχή που τον αντίκρυσε! Αρχική Δημοσίευση από prince: bonjour γατούλες και γατούληδες, γατομαμάδες και γατομπαμπάδες. σήμερα είναι μέρα για καφέ δίπλα στην παραλία και όχι για δουλειά... αχ βαχ... τις τελευταίες μέρες η κοντέσα μας έχει κάνει αλλάγή στον χαρακτήρα της. αποφάσισε ότι της κάνουμε για οικογένεια και απαιτεί χάδι.... στέκεται σε μέρη όπου ξέρει ότι περνάμε πολλές ώρες, πχ καναπες ή κρεβάτι, και μόλις κάποιος περάσει κάνει Νιααααααρ και μετά ξεκινάει γρουγρουγρου πριν κάνει πλησιάσεις και τεντώνει το μικρό της κεφαλάκι προς αναζήτηση χεριού.... τρελαίνεται να την χαϊδεύουμε στην μικροσκοπική της μυτούλα και μετά από λίγο γυρίσει ανάσκελα να την χαϊδέψουμε στην κοιλιά.... αν σταματήσεις να χαίδεύεις σου ρίχνει ή κουτουλιά ή πατουσιά.... Η γάτα μου δεν ήταν έτσι... Θέλω πίσω τη μοναχική γάτα που δεν ήθελε να την ακουμπάνε... αχ βαχ.... Click για ανάπτυξη... Ναι όντως σήμερα η μερα ειναι για καφέ! Καλέ τι λες για την Ρέινα!! Αυτο είναι και το καλλίτερο νέο που μας γράφεις!!! Η Ρέινα ζουζουνα και χαδιάρα>??? Δεν ξανάγινε! Ζητω!!! Κι εσυ θες να γυρίσει πίσω η μοναχική απρόσιτη ΄γάτα? Δεν πάμε καλάαα .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.655 27-03-09 12:52 ετοιμαζεται η Ρεινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:54 Η staman2 έγραψε: #6.656 27-03-09 12:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ετοιμαζεται η Ρεινα... Click για ανάπτυξη... εγώ έτσι φαντάζομαι Γιουλη μου. Κι ας λέει ο γιατρος για δυσκοιλιότητες κ τέτοια. (δηλ. όχι δυσκοιλιοτητες -ετσι το λέω εγω για πλάκα- κόπρανα το είπε αυτος). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.657 27-03-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από staman2: εγώ έτσι φαντάζομαι Γιουλη μου. Κι ας λέει ο γιατρος για δυσκοιλιότητες κ τέτοια. (δηλ. όχι δυσκοιλιοτητες -ετσι το λέω εγω για πλάκα- κόπρανα το είπε αυτος). Click για ανάπτυξη... οι θηλες της ειναι οπως παντα που λες κοκκινες Σταυρουλα? Δεν μπορει... θα διαφερουν αν ειναι εγκυος...αν ειναι...εμεινε τοτε περιπου που εμεινε και η Καλυψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.658 27-03-09 13:03 εμενα χθες εκανε η Καλυψω απιστευτες κουτουλιες στο Μαριο...και μετα ανεβηκε στα ποδια του κι εκρυψε το προσωπο της μεσα στην αγκαλια τουαπιστευτο Εκεινος δεν την αγκιξε σχεδον καθολου...φοβαμαι λεει μη πειραξω τα μωρα τηςΑντρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 13:05 Η staman2 έγραψε: #6.659 27-03-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εμενα χθες εκανε η Καλυψω απιστευτες κουτουλιες στο Μαριο...και μετα ανεβηκε στα ποδια του κι εκρυψε το προσωπο της μεσα στην αγκαλια τουαπιστευτο Εκεινος δεν την αγκιξε σχεδον καθολου...φοβαμαι λεει μη πειραξω τα μωρα τηςΑντρες Click για ανάπτυξη... Αααααχχχχχχ έτσι..... γουστάρω να την προσέχει την Καλυψώ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 13:05 Η prince έγραψε: #6.660 27-03-09 13:05 26 φεβρουαρίου είχαμε οίστρο με 2΄μαρτίου... ούτε μήνα... χτες για πρώτη φορά μου επέτρεψε να την σηκώσω αγκαλιά και να την ακουμπήσω στον ωμο μου (ξέρετε τα δύο πόδια να εξέχουν προς τα πίσω και η υπόλοιπη στην αγκαλιά μου) και εμεινε εκεί γουργουρίζοντας όσο ήμουν όρθια. βέβαια μόλις έκατσα στον καναπέ ελευθερώθηκε από την αγκαλιά μου αλλά παρέμεινε εκεί να της χαϊδεύουμε για αρκετή ώρα την μύτη και τα αυτάκια προς μεγάλη στεναχώρια του πρίνς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 331 332 333 334 335 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 333 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 333 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα το παίξω λίγο STAR: και τώρα μία αποκλειστική φωτο του πρωταθλητή Περση που θα συζητηθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 19:05 Η moukelis έγραψε: #6.643 26-03-09 19:05 Θα συζητηθει γιατι του αστραψες το φλας μες στα μουτρα του παιδιου μαρη! Ντοπαρεται ο Περσης με baby powder;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 19:13 Η elvenstar: #6.644 26-03-09 19:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα συζητηθει γιατι του αστραψες το φλας μες στα μουτρα του παιδιου μαρη! Ντοπαρεται ο Περσης με baby powder;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Οχι καλέ θα συζητηθεί γιατί τον έπιασα μπακ στειτζ να κάνει το μπουντουαρ του (έτσι το λένε νομίζω) Ναι μάλιστα ντοπάρετε έχουμε κ σε εισπνεόμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 19:32 Η moukelis έγραψε: #6.645 26-03-09 19:32 Αποκαλυψη κυριες και κυριοι!Ο Πρωταθλητης ντοπαρεται!Μηπως εχουμε αποκλειστικες δηλωσεις της μαμας του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 09:16 Η staman2 έγραψε: #6.646 27-03-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι καλέ θα συζητηθεί γιατί τον έπιασα οφ στειτ να κάνει το μπουντουαρ του (έτσι το λένε νομίζω) Ναι μάλιστα ντοπάρετε έχουμε κ σε εισπνεόμενα Click για ανάπτυξη... Ατιμη και πονηρουλα!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αποκαλυψη κυριες και κυριοι!Ο Πρωταθλητης ντοπαρεται!Μηπως εχουμε αποκλειστικες δηλωσεις της μαμας του; Click για ανάπτυξη... Εχετε και δηλώσεις της μαμάς του: Πάτε να του πάρετε ύπουλα το κύπελο του αγοριου μου!!!! Πάτε να τον βγάλετε οφ σάιτ στον αγώνα!!! Για... χμχμχμ ηρεμήστε!! Απλά η κυρία νονά του έσπευσε να τον αποθανατήσει εν ώρα grooming!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 09:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.647 27-03-09 09:28 επρεπε να δειτε πως καθοταν ο Περσης στη Νατασα για περιποιηση....ουτε καν τον κρατουσε...σε μια καρεκλα εκεινος και μπροστα του, σε μια αλλη η Νατασα...απλα μετα εμπαινε με πολλη μεγαλη χαρα πισω στη σκηνουλα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 10:53 Η staman2 έγραψε: #6.648 27-03-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: επρεπε να δειτε πως καθοταν ο Περσης στη Νατασα για περιποιηση....ουτε καν τον κρατουσε...σε μια καρεκλα εκεινος και μπροστα του, σε μια αλλη η Νατασα...απλα μετα εμπαινε με πολλη μεγαλη χαρα πισω στη σκηνουλα του Click για ανάπτυξη... Απλά είναι ένα αγγελουδι πραγματικό επι γης σε μορφή γάτας. Το έχω ξαναπει. Συγγνώμη αν ψωνίζομαι αλλα έτσι είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 11:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.649 27-03-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Απλά είναι ένα αγγελουδι πραγματικό επι γης σε μορφή γάτας. Το έχω ξαναπει. Συγγνώμη αν ψωνίζομαι αλλα έτσι είναι... Click για ανάπτυξη... ειναι ενα πλασμα ο Περσης σου κι αν αυτο σε παρηγορει ειμαι κι εγω ψωνισμενη μαζι του...ετσι για παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 11:18 Η staman2 έγραψε: #6.650 27-03-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι ενα πλασμα ο Περσης σου κι αν αυτο σε παρηγορει ειμαι κι εγω ψωνισμενη μαζι του...ετσι για παρεα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:34 Η moukelis έγραψε: #6.651 27-03-09 12:34 Κι εγω ειμαι ψωνισμενη με το Περσονι,πιανεται;Αναστασια προχτες τον εβγαλα οσες φωτο ηθελα,αλλα δε μου πηγαινε καρδια να τον σηκωσω για να τον παρω αγκαλια ετσι οπως με κοιτουσε με τα ματακια του...Αγγελος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.652 27-03-09 12:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω ειμαι ψωνισμενη με το Περσονι,πιανεται;Αναστασια προχτες τον εβγαλα οσες φωτο ηθελα,αλλα δε μου πηγαινε καρδια να τον σηκωσω για να τον παρω αγκαλια ετσι οπως με κοιτουσε με τα ματακια του...Αγγελος. Click για ανάπτυξη... αυτο το βλεμα του Περση ειναι....τι να πω....λιωνει οποιος τον κοιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:41 Η prince έγραψε: #6.653 27-03-09 12:41 bonjour γατούλες και γατούληδες, γατομαμάδες και γατομπαμπάδες. σήμερα είναι μέρα για καφέ δίπλα στην παραλία και όχι για δουλειά... αχ βαχ... τις τελευταίες μέρες η κοντέσα μας έχει κάνει αλλάγή στον χαρακτήρα της. αποφάσισε ότι της κάνουμε για οικογένεια και απαιτεί χάδι.... στέκεται σε μέρη όπου ξέρει ότι περνάμε πολλές ώρες, πχ καναπες ή κρεβάτι, και μόλις κάποιος περάσει κάνει Νιααααααρ και μετά ξεκινάει γρουγρουγρου πριν κάνει πλησιάσεις και τεντώνει το μικρό της κεφαλάκι προς αναζήτηση χεριού.... τρελαίνεται να την χαϊδεύουμε στην μικροσκοπική της μυτούλα και μετά από λίγο γυρίσει ανάσκελα να την χαϊδέψουμε στην κοιλιά.... αν σταματήσεις να χαίδεύεις σου ρίχνει ή κουτουλιά ή πατουσιά.... Η γάτα μου δεν ήταν έτσι... Θέλω πίσω τη μοναχική γάτα που δεν ήθελε να την ακουμπάνε... αχ βαχ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:49 Η staman2 έγραψε: #6.654 27-03-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω ειμαι ψωνισμενη με το Περσονι,πιανεται;Αναστασια προχτες τον εβγαλα οσες φωτο ηθελα,αλλα δε μου πηγαινε καρδια να τον σηκωσω για να τον παρω αγκαλια ετσι οπως με κοιτουσε με τα ματακια του...Αγγελος. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο το βλεμα του Περση ειναι....τι να πω....λιωνει οποιος τον κοιτα Click για ανάπτυξη... Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Πού είναι η νονά του να τα ακουσει που τον λάτρευε απ την αρχή που τον αντίκρυσε! Αρχική Δημοσίευση από prince: bonjour γατούλες και γατούληδες, γατομαμάδες και γατομπαμπάδες. σήμερα είναι μέρα για καφέ δίπλα στην παραλία και όχι για δουλειά... αχ βαχ... τις τελευταίες μέρες η κοντέσα μας έχει κάνει αλλάγή στον χαρακτήρα της. αποφάσισε ότι της κάνουμε για οικογένεια και απαιτεί χάδι.... στέκεται σε μέρη όπου ξέρει ότι περνάμε πολλές ώρες, πχ καναπες ή κρεβάτι, και μόλις κάποιος περάσει κάνει Νιααααααρ και μετά ξεκινάει γρουγρουγρου πριν κάνει πλησιάσεις και τεντώνει το μικρό της κεφαλάκι προς αναζήτηση χεριού.... τρελαίνεται να την χαϊδεύουμε στην μικροσκοπική της μυτούλα και μετά από λίγο γυρίσει ανάσκελα να την χαϊδέψουμε στην κοιλιά.... αν σταματήσεις να χαίδεύεις σου ρίχνει ή κουτουλιά ή πατουσιά.... Η γάτα μου δεν ήταν έτσι... Θέλω πίσω τη μοναχική γάτα που δεν ήθελε να την ακουμπάνε... αχ βαχ.... Click για ανάπτυξη... Ναι όντως σήμερα η μερα ειναι για καφέ! Καλέ τι λες για την Ρέινα!! Αυτο είναι και το καλλίτερο νέο που μας γράφεις!!! Η Ρέινα ζουζουνα και χαδιάρα>??? Δεν ξανάγινε! Ζητω!!! Κι εσυ θες να γυρίσει πίσω η μοναχική απρόσιτη ΄γάτα? Δεν πάμε καλάαα .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.655 27-03-09 12:52 ετοιμαζεται η Ρεινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:54 Η staman2 έγραψε: #6.656 27-03-09 12:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ετοιμαζεται η Ρεινα... Click για ανάπτυξη... εγώ έτσι φαντάζομαι Γιουλη μου. Κι ας λέει ο γιατρος για δυσκοιλιότητες κ τέτοια. (δηλ. όχι δυσκοιλιοτητες -ετσι το λέω εγω για πλάκα- κόπρανα το είπε αυτος). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.657 27-03-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από staman2: εγώ έτσι φαντάζομαι Γιουλη μου. Κι ας λέει ο γιατρος για δυσκοιλιότητες κ τέτοια. (δηλ. όχι δυσκοιλιοτητες -ετσι το λέω εγω για πλάκα- κόπρανα το είπε αυτος). Click για ανάπτυξη... οι θηλες της ειναι οπως παντα που λες κοκκινες Σταυρουλα? Δεν μπορει... θα διαφερουν αν ειναι εγκυος...αν ειναι...εμεινε τοτε περιπου που εμεινε και η Καλυψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.658 27-03-09 13:03 εμενα χθες εκανε η Καλυψω απιστευτες κουτουλιες στο Μαριο...και μετα ανεβηκε στα ποδια του κι εκρυψε το προσωπο της μεσα στην αγκαλια τουαπιστευτο Εκεινος δεν την αγκιξε σχεδον καθολου...φοβαμαι λεει μη πειραξω τα μωρα τηςΑντρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 13:05 Η staman2 έγραψε: #6.659 27-03-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εμενα χθες εκανε η Καλυψω απιστευτες κουτουλιες στο Μαριο...και μετα ανεβηκε στα ποδια του κι εκρυψε το προσωπο της μεσα στην αγκαλια τουαπιστευτο Εκεινος δεν την αγκιξε σχεδον καθολου...φοβαμαι λεει μη πειραξω τα μωρα τηςΑντρες Click για ανάπτυξη... Αααααχχχχχχ έτσι..... γουστάρω να την προσέχει την Καλυψώ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 13:05 Η prince έγραψε: #6.660 27-03-09 13:05 26 φεβρουαρίου είχαμε οίστρο με 2΄μαρτίου... ούτε μήνα... χτες για πρώτη φορά μου επέτρεψε να την σηκώσω αγκαλιά και να την ακουμπήσω στον ωμο μου (ξέρετε τα δύο πόδια να εξέχουν προς τα πίσω και η υπόλοιπη στην αγκαλιά μου) και εμεινε εκεί γουργουρίζοντας όσο ήμουν όρθια. βέβαια μόλις έκατσα στον καναπέ ελευθερώθηκε από την αγκαλιά μου αλλά παρέμεινε εκεί να της χαϊδεύουμε για αρκετή ώρα την μύτη και τα αυτάκια προς μεγάλη στεναχώρια του πρίνς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 331 332 333 334 335 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 333 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 333 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα συζητηθει γιατι του αστραψες το φλας μες στα μουτρα του παιδιου μαρη! Ντοπαρεται ο Περσης με baby powder;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 19:13 Η elvenstar: #6.644 26-03-09 19:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα συζητηθει γιατι του αστραψες το φλας μες στα μουτρα του παιδιου μαρη! Ντοπαρεται ο Περσης με baby powder;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Οχι καλέ θα συζητηθεί γιατί τον έπιασα μπακ στειτζ να κάνει το μπουντουαρ του (έτσι το λένε νομίζω) Ναι μάλιστα ντοπάρετε έχουμε κ σε εισπνεόμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 19:32 Η moukelis έγραψε: #6.645 26-03-09 19:32 Αποκαλυψη κυριες και κυριοι!Ο Πρωταθλητης ντοπαρεται!Μηπως εχουμε αποκλειστικες δηλωσεις της μαμας του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 09:16 Η staman2 έγραψε: #6.646 27-03-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι καλέ θα συζητηθεί γιατί τον έπιασα οφ στειτ να κάνει το μπουντουαρ του (έτσι το λένε νομίζω) Ναι μάλιστα ντοπάρετε έχουμε κ σε εισπνεόμενα Click για ανάπτυξη... Ατιμη και πονηρουλα!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αποκαλυψη κυριες και κυριοι!Ο Πρωταθλητης ντοπαρεται!Μηπως εχουμε αποκλειστικες δηλωσεις της μαμας του; Click για ανάπτυξη... Εχετε και δηλώσεις της μαμάς του: Πάτε να του πάρετε ύπουλα το κύπελο του αγοριου μου!!!! Πάτε να τον βγάλετε οφ σάιτ στον αγώνα!!! Για... χμχμχμ ηρεμήστε!! Απλά η κυρία νονά του έσπευσε να τον αποθανατήσει εν ώρα grooming!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 09:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.647 27-03-09 09:28 επρεπε να δειτε πως καθοταν ο Περσης στη Νατασα για περιποιηση....ουτε καν τον κρατουσε...σε μια καρεκλα εκεινος και μπροστα του, σε μια αλλη η Νατασα...απλα μετα εμπαινε με πολλη μεγαλη χαρα πισω στη σκηνουλα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 10:53 Η staman2 έγραψε: #6.648 27-03-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: επρεπε να δειτε πως καθοταν ο Περσης στη Νατασα για περιποιηση....ουτε καν τον κρατουσε...σε μια καρεκλα εκεινος και μπροστα του, σε μια αλλη η Νατασα...απλα μετα εμπαινε με πολλη μεγαλη χαρα πισω στη σκηνουλα του Click για ανάπτυξη... Απλά είναι ένα αγγελουδι πραγματικό επι γης σε μορφή γάτας. Το έχω ξαναπει. Συγγνώμη αν ψωνίζομαι αλλα έτσι είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 11:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.649 27-03-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Απλά είναι ένα αγγελουδι πραγματικό επι γης σε μορφή γάτας. Το έχω ξαναπει. Συγγνώμη αν ψωνίζομαι αλλα έτσι είναι... Click για ανάπτυξη... ειναι ενα πλασμα ο Περσης σου κι αν αυτο σε παρηγορει ειμαι κι εγω ψωνισμενη μαζι του...ετσι για παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 11:18 Η staman2 έγραψε: #6.650 27-03-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι ενα πλασμα ο Περσης σου κι αν αυτο σε παρηγορει ειμαι κι εγω ψωνισμενη μαζι του...ετσι για παρεα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:34 Η moukelis έγραψε: #6.651 27-03-09 12:34 Κι εγω ειμαι ψωνισμενη με το Περσονι,πιανεται;Αναστασια προχτες τον εβγαλα οσες φωτο ηθελα,αλλα δε μου πηγαινε καρδια να τον σηκωσω για να τον παρω αγκαλια ετσι οπως με κοιτουσε με τα ματακια του...Αγγελος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.652 27-03-09 12:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω ειμαι ψωνισμενη με το Περσονι,πιανεται;Αναστασια προχτες τον εβγαλα οσες φωτο ηθελα,αλλα δε μου πηγαινε καρδια να τον σηκωσω για να τον παρω αγκαλια ετσι οπως με κοιτουσε με τα ματακια του...Αγγελος. Click για ανάπτυξη... αυτο το βλεμα του Περση ειναι....τι να πω....λιωνει οποιος τον κοιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:41 Η prince έγραψε: #6.653 27-03-09 12:41 bonjour γατούλες και γατούληδες, γατομαμάδες και γατομπαμπάδες. σήμερα είναι μέρα για καφέ δίπλα στην παραλία και όχι για δουλειά... αχ βαχ... τις τελευταίες μέρες η κοντέσα μας έχει κάνει αλλάγή στον χαρακτήρα της. αποφάσισε ότι της κάνουμε για οικογένεια και απαιτεί χάδι.... στέκεται σε μέρη όπου ξέρει ότι περνάμε πολλές ώρες, πχ καναπες ή κρεβάτι, και μόλις κάποιος περάσει κάνει Νιααααααρ και μετά ξεκινάει γρουγρουγρου πριν κάνει πλησιάσεις και τεντώνει το μικρό της κεφαλάκι προς αναζήτηση χεριού.... τρελαίνεται να την χαϊδεύουμε στην μικροσκοπική της μυτούλα και μετά από λίγο γυρίσει ανάσκελα να την χαϊδέψουμε στην κοιλιά.... αν σταματήσεις να χαίδεύεις σου ρίχνει ή κουτουλιά ή πατουσιά.... Η γάτα μου δεν ήταν έτσι... Θέλω πίσω τη μοναχική γάτα που δεν ήθελε να την ακουμπάνε... αχ βαχ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:49 Η staman2 έγραψε: #6.654 27-03-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω ειμαι ψωνισμενη με το Περσονι,πιανεται;Αναστασια προχτες τον εβγαλα οσες φωτο ηθελα,αλλα δε μου πηγαινε καρδια να τον σηκωσω για να τον παρω αγκαλια ετσι οπως με κοιτουσε με τα ματακια του...Αγγελος. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο το βλεμα του Περση ειναι....τι να πω....λιωνει οποιος τον κοιτα Click για ανάπτυξη... Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Πού είναι η νονά του να τα ακουσει που τον λάτρευε απ την αρχή που τον αντίκρυσε! Αρχική Δημοσίευση από prince: bonjour γατούλες και γατούληδες, γατομαμάδες και γατομπαμπάδες. σήμερα είναι μέρα για καφέ δίπλα στην παραλία και όχι για δουλειά... αχ βαχ... τις τελευταίες μέρες η κοντέσα μας έχει κάνει αλλάγή στον χαρακτήρα της. αποφάσισε ότι της κάνουμε για οικογένεια και απαιτεί χάδι.... στέκεται σε μέρη όπου ξέρει ότι περνάμε πολλές ώρες, πχ καναπες ή κρεβάτι, και μόλις κάποιος περάσει κάνει Νιααααααρ και μετά ξεκινάει γρουγρουγρου πριν κάνει πλησιάσεις και τεντώνει το μικρό της κεφαλάκι προς αναζήτηση χεριού.... τρελαίνεται να την χαϊδεύουμε στην μικροσκοπική της μυτούλα και μετά από λίγο γυρίσει ανάσκελα να την χαϊδέψουμε στην κοιλιά.... αν σταματήσεις να χαίδεύεις σου ρίχνει ή κουτουλιά ή πατουσιά.... Η γάτα μου δεν ήταν έτσι... Θέλω πίσω τη μοναχική γάτα που δεν ήθελε να την ακουμπάνε... αχ βαχ.... Click για ανάπτυξη... Ναι όντως σήμερα η μερα ειναι για καφέ! Καλέ τι λες για την Ρέινα!! Αυτο είναι και το καλλίτερο νέο που μας γράφεις!!! Η Ρέινα ζουζουνα και χαδιάρα>??? Δεν ξανάγινε! Ζητω!!! Κι εσυ θες να γυρίσει πίσω η μοναχική απρόσιτη ΄γάτα? Δεν πάμε καλάαα .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.655 27-03-09 12:52 ετοιμαζεται η Ρεινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:54 Η staman2 έγραψε: #6.656 27-03-09 12:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ετοιμαζεται η Ρεινα... Click για ανάπτυξη... εγώ έτσι φαντάζομαι Γιουλη μου. Κι ας λέει ο γιατρος για δυσκοιλιότητες κ τέτοια. (δηλ. όχι δυσκοιλιοτητες -ετσι το λέω εγω για πλάκα- κόπρανα το είπε αυτος). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.657 27-03-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από staman2: εγώ έτσι φαντάζομαι Γιουλη μου. Κι ας λέει ο γιατρος για δυσκοιλιότητες κ τέτοια. (δηλ. όχι δυσκοιλιοτητες -ετσι το λέω εγω για πλάκα- κόπρανα το είπε αυτος). Click για ανάπτυξη... οι θηλες της ειναι οπως παντα που λες κοκκινες Σταυρουλα? Δεν μπορει... θα διαφερουν αν ειναι εγκυος...αν ειναι...εμεινε τοτε περιπου που εμεινε και η Καλυψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.658 27-03-09 13:03 εμενα χθες εκανε η Καλυψω απιστευτες κουτουλιες στο Μαριο...και μετα ανεβηκε στα ποδια του κι εκρυψε το προσωπο της μεσα στην αγκαλια τουαπιστευτο Εκεινος δεν την αγκιξε σχεδον καθολου...φοβαμαι λεει μη πειραξω τα μωρα τηςΑντρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 13:05 Η staman2 έγραψε: #6.659 27-03-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εμενα χθες εκανε η Καλυψω απιστευτες κουτουλιες στο Μαριο...και μετα ανεβηκε στα ποδια του κι εκρυψε το προσωπο της μεσα στην αγκαλια τουαπιστευτο Εκεινος δεν την αγκιξε σχεδον καθολου...φοβαμαι λεει μη πειραξω τα μωρα τηςΑντρες Click για ανάπτυξη... Αααααχχχχχχ έτσι..... γουστάρω να την προσέχει την Καλυψώ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 13:05 Η prince έγραψε: #6.660 27-03-09 13:05 26 φεβρουαρίου είχαμε οίστρο με 2΄μαρτίου... ούτε μήνα... χτες για πρώτη φορά μου επέτρεψε να την σηκώσω αγκαλιά και να την ακουμπήσω στον ωμο μου (ξέρετε τα δύο πόδια να εξέχουν προς τα πίσω και η υπόλοιπη στην αγκαλιά μου) και εμεινε εκεί γουργουρίζοντας όσο ήμουν όρθια. βέβαια μόλις έκατσα στον καναπέ ελευθερώθηκε από την αγκαλιά μου αλλά παρέμεινε εκεί να της χαϊδεύουμε για αρκετή ώρα την μύτη και τα αυτάκια προς μεγάλη στεναχώρια του πρίνς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 331 332 333 334 335 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 333 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 333 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα συζητηθει γιατι του αστραψες το φλας μες στα μουτρα του παιδιου μαρη! Ντοπαρεται ο Περσης με baby powder;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Οχι καλέ θα συζητηθεί γιατί τον έπιασα μπακ στειτζ να κάνει το μπουντουαρ του (έτσι το λένε νομίζω) Ναι μάλιστα ντοπάρετε έχουμε κ σε εισπνεόμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 19:32 Η moukelis έγραψε: #6.645 26-03-09 19:32 Αποκαλυψη κυριες και κυριοι!Ο Πρωταθλητης ντοπαρεται!Μηπως εχουμε αποκλειστικες δηλωσεις της μαμας του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 09:16 Η staman2 έγραψε: #6.646 27-03-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι καλέ θα συζητηθεί γιατί τον έπιασα οφ στειτ να κάνει το μπουντουαρ του (έτσι το λένε νομίζω) Ναι μάλιστα ντοπάρετε έχουμε κ σε εισπνεόμενα Click για ανάπτυξη... Ατιμη και πονηρουλα!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αποκαλυψη κυριες και κυριοι!Ο Πρωταθλητης ντοπαρεται!Μηπως εχουμε αποκλειστικες δηλωσεις της μαμας του; Click για ανάπτυξη... Εχετε και δηλώσεις της μαμάς του: Πάτε να του πάρετε ύπουλα το κύπελο του αγοριου μου!!!! Πάτε να τον βγάλετε οφ σάιτ στον αγώνα!!! Για... χμχμχμ ηρεμήστε!! Απλά η κυρία νονά του έσπευσε να τον αποθανατήσει εν ώρα grooming!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 09:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.647 27-03-09 09:28 επρεπε να δειτε πως καθοταν ο Περσης στη Νατασα για περιποιηση....ουτε καν τον κρατουσε...σε μια καρεκλα εκεινος και μπροστα του, σε μια αλλη η Νατασα...απλα μετα εμπαινε με πολλη μεγαλη χαρα πισω στη σκηνουλα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 10:53 Η staman2 έγραψε: #6.648 27-03-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: επρεπε να δειτε πως καθοταν ο Περσης στη Νατασα για περιποιηση....ουτε καν τον κρατουσε...σε μια καρεκλα εκεινος και μπροστα του, σε μια αλλη η Νατασα...απλα μετα εμπαινε με πολλη μεγαλη χαρα πισω στη σκηνουλα του Click για ανάπτυξη... Απλά είναι ένα αγγελουδι πραγματικό επι γης σε μορφή γάτας. Το έχω ξαναπει. Συγγνώμη αν ψωνίζομαι αλλα έτσι είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 11:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.649 27-03-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Απλά είναι ένα αγγελουδι πραγματικό επι γης σε μορφή γάτας. Το έχω ξαναπει. Συγγνώμη αν ψωνίζομαι αλλα έτσι είναι... Click για ανάπτυξη... ειναι ενα πλασμα ο Περσης σου κι αν αυτο σε παρηγορει ειμαι κι εγω ψωνισμενη μαζι του...ετσι για παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 11:18 Η staman2 έγραψε: #6.650 27-03-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι ενα πλασμα ο Περσης σου κι αν αυτο σε παρηγορει ειμαι κι εγω ψωνισμενη μαζι του...ετσι για παρεα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:34 Η moukelis έγραψε: #6.651 27-03-09 12:34 Κι εγω ειμαι ψωνισμενη με το Περσονι,πιανεται;Αναστασια προχτες τον εβγαλα οσες φωτο ηθελα,αλλα δε μου πηγαινε καρδια να τον σηκωσω για να τον παρω αγκαλια ετσι οπως με κοιτουσε με τα ματακια του...Αγγελος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.652 27-03-09 12:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω ειμαι ψωνισμενη με το Περσονι,πιανεται;Αναστασια προχτες τον εβγαλα οσες φωτο ηθελα,αλλα δε μου πηγαινε καρδια να τον σηκωσω για να τον παρω αγκαλια ετσι οπως με κοιτουσε με τα ματακια του...Αγγελος. Click για ανάπτυξη... αυτο το βλεμα του Περση ειναι....τι να πω....λιωνει οποιος τον κοιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:41 Η prince έγραψε: #6.653 27-03-09 12:41 bonjour γατούλες και γατούληδες, γατομαμάδες και γατομπαμπάδες. σήμερα είναι μέρα για καφέ δίπλα στην παραλία και όχι για δουλειά... αχ βαχ... τις τελευταίες μέρες η κοντέσα μας έχει κάνει αλλάγή στον χαρακτήρα της. αποφάσισε ότι της κάνουμε για οικογένεια και απαιτεί χάδι.... στέκεται σε μέρη όπου ξέρει ότι περνάμε πολλές ώρες, πχ καναπες ή κρεβάτι, και μόλις κάποιος περάσει κάνει Νιααααααρ και μετά ξεκινάει γρουγρουγρου πριν κάνει πλησιάσεις και τεντώνει το μικρό της κεφαλάκι προς αναζήτηση χεριού.... τρελαίνεται να την χαϊδεύουμε στην μικροσκοπική της μυτούλα και μετά από λίγο γυρίσει ανάσκελα να την χαϊδέψουμε στην κοιλιά.... αν σταματήσεις να χαίδεύεις σου ρίχνει ή κουτουλιά ή πατουσιά.... Η γάτα μου δεν ήταν έτσι... Θέλω πίσω τη μοναχική γάτα που δεν ήθελε να την ακουμπάνε... αχ βαχ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:49 Η staman2 έγραψε: #6.654 27-03-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω ειμαι ψωνισμενη με το Περσονι,πιανεται;Αναστασια προχτες τον εβγαλα οσες φωτο ηθελα,αλλα δε μου πηγαινε καρδια να τον σηκωσω για να τον παρω αγκαλια ετσι οπως με κοιτουσε με τα ματακια του...Αγγελος. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο το βλεμα του Περση ειναι....τι να πω....λιωνει οποιος τον κοιτα Click για ανάπτυξη... Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Πού είναι η νονά του να τα ακουσει που τον λάτρευε απ την αρχή που τον αντίκρυσε! Αρχική Δημοσίευση από prince: bonjour γατούλες και γατούληδες, γατομαμάδες και γατομπαμπάδες. σήμερα είναι μέρα για καφέ δίπλα στην παραλία και όχι για δουλειά... αχ βαχ... τις τελευταίες μέρες η κοντέσα μας έχει κάνει αλλάγή στον χαρακτήρα της. αποφάσισε ότι της κάνουμε για οικογένεια και απαιτεί χάδι.... στέκεται σε μέρη όπου ξέρει ότι περνάμε πολλές ώρες, πχ καναπες ή κρεβάτι, και μόλις κάποιος περάσει κάνει Νιααααααρ και μετά ξεκινάει γρουγρουγρου πριν κάνει πλησιάσεις και τεντώνει το μικρό της κεφαλάκι προς αναζήτηση χεριού.... τρελαίνεται να την χαϊδεύουμε στην μικροσκοπική της μυτούλα και μετά από λίγο γυρίσει ανάσκελα να την χαϊδέψουμε στην κοιλιά.... αν σταματήσεις να χαίδεύεις σου ρίχνει ή κουτουλιά ή πατουσιά.... Η γάτα μου δεν ήταν έτσι... Θέλω πίσω τη μοναχική γάτα που δεν ήθελε να την ακουμπάνε... αχ βαχ.... Click για ανάπτυξη... Ναι όντως σήμερα η μερα ειναι για καφέ! Καλέ τι λες για την Ρέινα!! Αυτο είναι και το καλλίτερο νέο που μας γράφεις!!! Η Ρέινα ζουζουνα και χαδιάρα>??? Δεν ξανάγινε! Ζητω!!! Κι εσυ θες να γυρίσει πίσω η μοναχική απρόσιτη ΄γάτα? Δεν πάμε καλάαα .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.655 27-03-09 12:52 ετοιμαζεται η Ρεινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:54 Η staman2 έγραψε: #6.656 27-03-09 12:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ετοιμαζεται η Ρεινα... Click για ανάπτυξη... εγώ έτσι φαντάζομαι Γιουλη μου. Κι ας λέει ο γιατρος για δυσκοιλιότητες κ τέτοια. (δηλ. όχι δυσκοιλιοτητες -ετσι το λέω εγω για πλάκα- κόπρανα το είπε αυτος). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.657 27-03-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από staman2: εγώ έτσι φαντάζομαι Γιουλη μου. Κι ας λέει ο γιατρος για δυσκοιλιότητες κ τέτοια. (δηλ. όχι δυσκοιλιοτητες -ετσι το λέω εγω για πλάκα- κόπρανα το είπε αυτος). Click για ανάπτυξη... οι θηλες της ειναι οπως παντα που λες κοκκινες Σταυρουλα? Δεν μπορει... θα διαφερουν αν ειναι εγκυος...αν ειναι...εμεινε τοτε περιπου που εμεινε και η Καλυψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.658 27-03-09 13:03 εμενα χθες εκανε η Καλυψω απιστευτες κουτουλιες στο Μαριο...και μετα ανεβηκε στα ποδια του κι εκρυψε το προσωπο της μεσα στην αγκαλια τουαπιστευτο Εκεινος δεν την αγκιξε σχεδον καθολου...φοβαμαι λεει μη πειραξω τα μωρα τηςΑντρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 13:05 Η staman2 έγραψε: #6.659 27-03-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εμενα χθες εκανε η Καλυψω απιστευτες κουτουλιες στο Μαριο...και μετα ανεβηκε στα ποδια του κι εκρυψε το προσωπο της μεσα στην αγκαλια τουαπιστευτο Εκεινος δεν την αγκιξε σχεδον καθολου...φοβαμαι λεει μη πειραξω τα μωρα τηςΑντρες Click για ανάπτυξη... Αααααχχχχχχ έτσι..... γουστάρω να την προσέχει την Καλυψώ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 13:05 Η prince έγραψε: #6.660 27-03-09 13:05 26 φεβρουαρίου είχαμε οίστρο με 2΄μαρτίου... ούτε μήνα... χτες για πρώτη φορά μου επέτρεψε να την σηκώσω αγκαλιά και να την ακουμπήσω στον ωμο μου (ξέρετε τα δύο πόδια να εξέχουν προς τα πίσω και η υπόλοιπη στην αγκαλιά μου) και εμεινε εκεί γουργουρίζοντας όσο ήμουν όρθια. βέβαια μόλις έκατσα στον καναπέ ελευθερώθηκε από την αγκαλιά μου αλλά παρέμεινε εκεί να της χαϊδεύουμε για αρκετή ώρα την μύτη και τα αυτάκια προς μεγάλη στεναχώρια του πρίνς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 331 332 333 334 335 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 333 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 333 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αποκαλυψη κυριες και κυριοι!Ο Πρωταθλητης ντοπαρεται!Μηπως εχουμε αποκλειστικες δηλωσεις της μαμας του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 09:16 Η staman2 έγραψε: #6.646 27-03-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι καλέ θα συζητηθεί γιατί τον έπιασα οφ στειτ να κάνει το μπουντουαρ του (έτσι το λένε νομίζω) Ναι μάλιστα ντοπάρετε έχουμε κ σε εισπνεόμενα Click για ανάπτυξη... Ατιμη και πονηρουλα!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αποκαλυψη κυριες και κυριοι!Ο Πρωταθλητης ντοπαρεται!Μηπως εχουμε αποκλειστικες δηλωσεις της μαμας του; Click για ανάπτυξη... Εχετε και δηλώσεις της μαμάς του: Πάτε να του πάρετε ύπουλα το κύπελο του αγοριου μου!!!! Πάτε να τον βγάλετε οφ σάιτ στον αγώνα!!! Για... χμχμχμ ηρεμήστε!! Απλά η κυρία νονά του έσπευσε να τον αποθανατήσει εν ώρα grooming!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 09:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.647 27-03-09 09:28 επρεπε να δειτε πως καθοταν ο Περσης στη Νατασα για περιποιηση....ουτε καν τον κρατουσε...σε μια καρεκλα εκεινος και μπροστα του, σε μια αλλη η Νατασα...απλα μετα εμπαινε με πολλη μεγαλη χαρα πισω στη σκηνουλα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 10:53 Η staman2 έγραψε: #6.648 27-03-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: επρεπε να δειτε πως καθοταν ο Περσης στη Νατασα για περιποιηση....ουτε καν τον κρατουσε...σε μια καρεκλα εκεινος και μπροστα του, σε μια αλλη η Νατασα...απλα μετα εμπαινε με πολλη μεγαλη χαρα πισω στη σκηνουλα του Click για ανάπτυξη... Απλά είναι ένα αγγελουδι πραγματικό επι γης σε μορφή γάτας. Το έχω ξαναπει. Συγγνώμη αν ψωνίζομαι αλλα έτσι είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 11:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.649 27-03-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Απλά είναι ένα αγγελουδι πραγματικό επι γης σε μορφή γάτας. Το έχω ξαναπει. Συγγνώμη αν ψωνίζομαι αλλα έτσι είναι... Click για ανάπτυξη... ειναι ενα πλασμα ο Περσης σου κι αν αυτο σε παρηγορει ειμαι κι εγω ψωνισμενη μαζι του...ετσι για παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 11:18 Η staman2 έγραψε: #6.650 27-03-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι ενα πλασμα ο Περσης σου κι αν αυτο σε παρηγορει ειμαι κι εγω ψωνισμενη μαζι του...ετσι για παρεα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:34 Η moukelis έγραψε: #6.651 27-03-09 12:34 Κι εγω ειμαι ψωνισμενη με το Περσονι,πιανεται;Αναστασια προχτες τον εβγαλα οσες φωτο ηθελα,αλλα δε μου πηγαινε καρδια να τον σηκωσω για να τον παρω αγκαλια ετσι οπως με κοιτουσε με τα ματακια του...Αγγελος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.652 27-03-09 12:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω ειμαι ψωνισμενη με το Περσονι,πιανεται;Αναστασια προχτες τον εβγαλα οσες φωτο ηθελα,αλλα δε μου πηγαινε καρδια να τον σηκωσω για να τον παρω αγκαλια ετσι οπως με κοιτουσε με τα ματακια του...Αγγελος. Click για ανάπτυξη... αυτο το βλεμα του Περση ειναι....τι να πω....λιωνει οποιος τον κοιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:41 Η prince έγραψε: #6.653 27-03-09 12:41 bonjour γατούλες και γατούληδες, γατομαμάδες και γατομπαμπάδες. σήμερα είναι μέρα για καφέ δίπλα στην παραλία και όχι για δουλειά... αχ βαχ... τις τελευταίες μέρες η κοντέσα μας έχει κάνει αλλάγή στον χαρακτήρα της. αποφάσισε ότι της κάνουμε για οικογένεια και απαιτεί χάδι.... στέκεται σε μέρη όπου ξέρει ότι περνάμε πολλές ώρες, πχ καναπες ή κρεβάτι, και μόλις κάποιος περάσει κάνει Νιααααααρ και μετά ξεκινάει γρουγρουγρου πριν κάνει πλησιάσεις και τεντώνει το μικρό της κεφαλάκι προς αναζήτηση χεριού.... τρελαίνεται να την χαϊδεύουμε στην μικροσκοπική της μυτούλα και μετά από λίγο γυρίσει ανάσκελα να την χαϊδέψουμε στην κοιλιά.... αν σταματήσεις να χαίδεύεις σου ρίχνει ή κουτουλιά ή πατουσιά.... Η γάτα μου δεν ήταν έτσι... Θέλω πίσω τη μοναχική γάτα που δεν ήθελε να την ακουμπάνε... αχ βαχ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:49 Η staman2 έγραψε: #6.654 27-03-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω ειμαι ψωνισμενη με το Περσονι,πιανεται;Αναστασια προχτες τον εβγαλα οσες φωτο ηθελα,αλλα δε μου πηγαινε καρδια να τον σηκωσω για να τον παρω αγκαλια ετσι οπως με κοιτουσε με τα ματακια του...Αγγελος. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο το βλεμα του Περση ειναι....τι να πω....λιωνει οποιος τον κοιτα Click για ανάπτυξη... Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Πού είναι η νονά του να τα ακουσει που τον λάτρευε απ την αρχή που τον αντίκρυσε! Αρχική Δημοσίευση από prince: bonjour γατούλες και γατούληδες, γατομαμάδες και γατομπαμπάδες. σήμερα είναι μέρα για καφέ δίπλα στην παραλία και όχι για δουλειά... αχ βαχ... τις τελευταίες μέρες η κοντέσα μας έχει κάνει αλλάγή στον χαρακτήρα της. αποφάσισε ότι της κάνουμε για οικογένεια και απαιτεί χάδι.... στέκεται σε μέρη όπου ξέρει ότι περνάμε πολλές ώρες, πχ καναπες ή κρεβάτι, και μόλις κάποιος περάσει κάνει Νιααααααρ και μετά ξεκινάει γρουγρουγρου πριν κάνει πλησιάσεις και τεντώνει το μικρό της κεφαλάκι προς αναζήτηση χεριού.... τρελαίνεται να την χαϊδεύουμε στην μικροσκοπική της μυτούλα και μετά από λίγο γυρίσει ανάσκελα να την χαϊδέψουμε στην κοιλιά.... αν σταματήσεις να χαίδεύεις σου ρίχνει ή κουτουλιά ή πατουσιά.... Η γάτα μου δεν ήταν έτσι... Θέλω πίσω τη μοναχική γάτα που δεν ήθελε να την ακουμπάνε... αχ βαχ.... Click για ανάπτυξη... Ναι όντως σήμερα η μερα ειναι για καφέ! Καλέ τι λες για την Ρέινα!! Αυτο είναι και το καλλίτερο νέο που μας γράφεις!!! Η Ρέινα ζουζουνα και χαδιάρα>??? Δεν ξανάγινε! Ζητω!!! Κι εσυ θες να γυρίσει πίσω η μοναχική απρόσιτη ΄γάτα? Δεν πάμε καλάαα .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.655 27-03-09 12:52 ετοιμαζεται η Ρεινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:54 Η staman2 έγραψε: #6.656 27-03-09 12:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ετοιμαζεται η Ρεινα... Click για ανάπτυξη... εγώ έτσι φαντάζομαι Γιουλη μου. Κι ας λέει ο γιατρος για δυσκοιλιότητες κ τέτοια. (δηλ. όχι δυσκοιλιοτητες -ετσι το λέω εγω για πλάκα- κόπρανα το είπε αυτος). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.657 27-03-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από staman2: εγώ έτσι φαντάζομαι Γιουλη μου. Κι ας λέει ο γιατρος για δυσκοιλιότητες κ τέτοια. (δηλ. όχι δυσκοιλιοτητες -ετσι το λέω εγω για πλάκα- κόπρανα το είπε αυτος). Click για ανάπτυξη... οι θηλες της ειναι οπως παντα που λες κοκκινες Σταυρουλα? Δεν μπορει... θα διαφερουν αν ειναι εγκυος...αν ειναι...εμεινε τοτε περιπου που εμεινε και η Καλυψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.658 27-03-09 13:03 εμενα χθες εκανε η Καλυψω απιστευτες κουτουλιες στο Μαριο...και μετα ανεβηκε στα ποδια του κι εκρυψε το προσωπο της μεσα στην αγκαλια τουαπιστευτο Εκεινος δεν την αγκιξε σχεδον καθολου...φοβαμαι λεει μη πειραξω τα μωρα τηςΑντρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 13:05 Η staman2 έγραψε: #6.659 27-03-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εμενα χθες εκανε η Καλυψω απιστευτες κουτουλιες στο Μαριο...και μετα ανεβηκε στα ποδια του κι εκρυψε το προσωπο της μεσα στην αγκαλια τουαπιστευτο Εκεινος δεν την αγκιξε σχεδον καθολου...φοβαμαι λεει μη πειραξω τα μωρα τηςΑντρες Click για ανάπτυξη... Αααααχχχχχχ έτσι..... γουστάρω να την προσέχει την Καλυψώ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 13:05 Η prince έγραψε: #6.660 27-03-09 13:05 26 φεβρουαρίου είχαμε οίστρο με 2΄μαρτίου... ούτε μήνα... χτες για πρώτη φορά μου επέτρεψε να την σηκώσω αγκαλιά και να την ακουμπήσω στον ωμο μου (ξέρετε τα δύο πόδια να εξέχουν προς τα πίσω και η υπόλοιπη στην αγκαλιά μου) και εμεινε εκεί γουργουρίζοντας όσο ήμουν όρθια. βέβαια μόλις έκατσα στον καναπέ ελευθερώθηκε από την αγκαλιά μου αλλά παρέμεινε εκεί να της χαϊδεύουμε για αρκετή ώρα την μύτη και τα αυτάκια προς μεγάλη στεναχώρια του πρίνς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 331 332 333 334 335 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 333 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 333 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι καλέ θα συζητηθεί γιατί τον έπιασα οφ στειτ να κάνει το μπουντουαρ του (έτσι το λένε νομίζω) Ναι μάλιστα ντοπάρετε έχουμε κ σε εισπνεόμενα Click για ανάπτυξη... Ατιμη και πονηρουλα!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αποκαλυψη κυριες και κυριοι!Ο Πρωταθλητης ντοπαρεται!Μηπως εχουμε αποκλειστικες δηλωσεις της μαμας του; Click για ανάπτυξη... Εχετε και δηλώσεις της μαμάς του: Πάτε να του πάρετε ύπουλα το κύπελο του αγοριου μου!!!! Πάτε να τον βγάλετε οφ σάιτ στον αγώνα!!! Για... χμχμχμ ηρεμήστε!! Απλά η κυρία νονά του έσπευσε να τον αποθανατήσει εν ώρα grooming!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 09:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.647 27-03-09 09:28 επρεπε να δειτε πως καθοταν ο Περσης στη Νατασα για περιποιηση....ουτε καν τον κρατουσε...σε μια καρεκλα εκεινος και μπροστα του, σε μια αλλη η Νατασα...απλα μετα εμπαινε με πολλη μεγαλη χαρα πισω στη σκηνουλα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 10:53 Η staman2 έγραψε: #6.648 27-03-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: επρεπε να δειτε πως καθοταν ο Περσης στη Νατασα για περιποιηση....ουτε καν τον κρατουσε...σε μια καρεκλα εκεινος και μπροστα του, σε μια αλλη η Νατασα...απλα μετα εμπαινε με πολλη μεγαλη χαρα πισω στη σκηνουλα του Click για ανάπτυξη... Απλά είναι ένα αγγελουδι πραγματικό επι γης σε μορφή γάτας. Το έχω ξαναπει. Συγγνώμη αν ψωνίζομαι αλλα έτσι είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 11:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.649 27-03-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Απλά είναι ένα αγγελουδι πραγματικό επι γης σε μορφή γάτας. Το έχω ξαναπει. Συγγνώμη αν ψωνίζομαι αλλα έτσι είναι... Click για ανάπτυξη... ειναι ενα πλασμα ο Περσης σου κι αν αυτο σε παρηγορει ειμαι κι εγω ψωνισμενη μαζι του...ετσι για παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 11:18 Η staman2 έγραψε: #6.650 27-03-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι ενα πλασμα ο Περσης σου κι αν αυτο σε παρηγορει ειμαι κι εγω ψωνισμενη μαζι του...ετσι για παρεα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:34 Η moukelis έγραψε: #6.651 27-03-09 12:34 Κι εγω ειμαι ψωνισμενη με το Περσονι,πιανεται;Αναστασια προχτες τον εβγαλα οσες φωτο ηθελα,αλλα δε μου πηγαινε καρδια να τον σηκωσω για να τον παρω αγκαλια ετσι οπως με κοιτουσε με τα ματακια του...Αγγελος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.652 27-03-09 12:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω ειμαι ψωνισμενη με το Περσονι,πιανεται;Αναστασια προχτες τον εβγαλα οσες φωτο ηθελα,αλλα δε μου πηγαινε καρδια να τον σηκωσω για να τον παρω αγκαλια ετσι οπως με κοιτουσε με τα ματακια του...Αγγελος. Click για ανάπτυξη... αυτο το βλεμα του Περση ειναι....τι να πω....λιωνει οποιος τον κοιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:41 Η prince έγραψε: #6.653 27-03-09 12:41 bonjour γατούλες και γατούληδες, γατομαμάδες και γατομπαμπάδες. σήμερα είναι μέρα για καφέ δίπλα στην παραλία και όχι για δουλειά... αχ βαχ... τις τελευταίες μέρες η κοντέσα μας έχει κάνει αλλάγή στον χαρακτήρα της. αποφάσισε ότι της κάνουμε για οικογένεια και απαιτεί χάδι.... στέκεται σε μέρη όπου ξέρει ότι περνάμε πολλές ώρες, πχ καναπες ή κρεβάτι, και μόλις κάποιος περάσει κάνει Νιααααααρ και μετά ξεκινάει γρουγρουγρου πριν κάνει πλησιάσεις και τεντώνει το μικρό της κεφαλάκι προς αναζήτηση χεριού.... τρελαίνεται να την χαϊδεύουμε στην μικροσκοπική της μυτούλα και μετά από λίγο γυρίσει ανάσκελα να την χαϊδέψουμε στην κοιλιά.... αν σταματήσεις να χαίδεύεις σου ρίχνει ή κουτουλιά ή πατουσιά.... Η γάτα μου δεν ήταν έτσι... Θέλω πίσω τη μοναχική γάτα που δεν ήθελε να την ακουμπάνε... αχ βαχ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:49 Η staman2 έγραψε: #6.654 27-03-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω ειμαι ψωνισμενη με το Περσονι,πιανεται;Αναστασια προχτες τον εβγαλα οσες φωτο ηθελα,αλλα δε μου πηγαινε καρδια να τον σηκωσω για να τον παρω αγκαλια ετσι οπως με κοιτουσε με τα ματακια του...Αγγελος. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο το βλεμα του Περση ειναι....τι να πω....λιωνει οποιος τον κοιτα Click για ανάπτυξη... Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Πού είναι η νονά του να τα ακουσει που τον λάτρευε απ την αρχή που τον αντίκρυσε! Αρχική Δημοσίευση από prince: bonjour γατούλες και γατούληδες, γατομαμάδες και γατομπαμπάδες. σήμερα είναι μέρα για καφέ δίπλα στην παραλία και όχι για δουλειά... αχ βαχ... τις τελευταίες μέρες η κοντέσα μας έχει κάνει αλλάγή στον χαρακτήρα της. αποφάσισε ότι της κάνουμε για οικογένεια και απαιτεί χάδι.... στέκεται σε μέρη όπου ξέρει ότι περνάμε πολλές ώρες, πχ καναπες ή κρεβάτι, και μόλις κάποιος περάσει κάνει Νιααααααρ και μετά ξεκινάει γρουγρουγρου πριν κάνει πλησιάσεις και τεντώνει το μικρό της κεφαλάκι προς αναζήτηση χεριού.... τρελαίνεται να την χαϊδεύουμε στην μικροσκοπική της μυτούλα και μετά από λίγο γυρίσει ανάσκελα να την χαϊδέψουμε στην κοιλιά.... αν σταματήσεις να χαίδεύεις σου ρίχνει ή κουτουλιά ή πατουσιά.... Η γάτα μου δεν ήταν έτσι... Θέλω πίσω τη μοναχική γάτα που δεν ήθελε να την ακουμπάνε... αχ βαχ.... Click για ανάπτυξη... Ναι όντως σήμερα η μερα ειναι για καφέ! Καλέ τι λες για την Ρέινα!! Αυτο είναι και το καλλίτερο νέο που μας γράφεις!!! Η Ρέινα ζουζουνα και χαδιάρα>??? Δεν ξανάγινε! Ζητω!!! Κι εσυ θες να γυρίσει πίσω η μοναχική απρόσιτη ΄γάτα? Δεν πάμε καλάαα .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.655 27-03-09 12:52 ετοιμαζεται η Ρεινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:54 Η staman2 έγραψε: #6.656 27-03-09 12:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ετοιμαζεται η Ρεινα... Click για ανάπτυξη... εγώ έτσι φαντάζομαι Γιουλη μου. Κι ας λέει ο γιατρος για δυσκοιλιότητες κ τέτοια. (δηλ. όχι δυσκοιλιοτητες -ετσι το λέω εγω για πλάκα- κόπρανα το είπε αυτος). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.657 27-03-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από staman2: εγώ έτσι φαντάζομαι Γιουλη μου. Κι ας λέει ο γιατρος για δυσκοιλιότητες κ τέτοια. (δηλ. όχι δυσκοιλιοτητες -ετσι το λέω εγω για πλάκα- κόπρανα το είπε αυτος). Click για ανάπτυξη... οι θηλες της ειναι οπως παντα που λες κοκκινες Σταυρουλα? Δεν μπορει... θα διαφερουν αν ειναι εγκυος...αν ειναι...εμεινε τοτε περιπου που εμεινε και η Καλυψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.658 27-03-09 13:03 εμενα χθες εκανε η Καλυψω απιστευτες κουτουλιες στο Μαριο...και μετα ανεβηκε στα ποδια του κι εκρυψε το προσωπο της μεσα στην αγκαλια τουαπιστευτο Εκεινος δεν την αγκιξε σχεδον καθολου...φοβαμαι λεει μη πειραξω τα μωρα τηςΑντρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 13:05 Η staman2 έγραψε: #6.659 27-03-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εμενα χθες εκανε η Καλυψω απιστευτες κουτουλιες στο Μαριο...και μετα ανεβηκε στα ποδια του κι εκρυψε το προσωπο της μεσα στην αγκαλια τουαπιστευτο Εκεινος δεν την αγκιξε σχεδον καθολου...φοβαμαι λεει μη πειραξω τα μωρα τηςΑντρες Click για ανάπτυξη... Αααααχχχχχχ έτσι..... γουστάρω να την προσέχει την Καλυψώ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 13:05 Η prince έγραψε: #6.660 27-03-09 13:05 26 φεβρουαρίου είχαμε οίστρο με 2΄μαρτίου... ούτε μήνα... χτες για πρώτη φορά μου επέτρεψε να την σηκώσω αγκαλιά και να την ακουμπήσω στον ωμο μου (ξέρετε τα δύο πόδια να εξέχουν προς τα πίσω και η υπόλοιπη στην αγκαλιά μου) και εμεινε εκεί γουργουρίζοντας όσο ήμουν όρθια. βέβαια μόλις έκατσα στον καναπέ ελευθερώθηκε από την αγκαλιά μου αλλά παρέμεινε εκεί να της χαϊδεύουμε για αρκετή ώρα την μύτη και τα αυτάκια προς μεγάλη στεναχώρια του πρίνς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 331 332 333 334 335 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 333 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 333 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
επρεπε να δειτε πως καθοταν ο Περσης στη Νατασα για περιποιηση....ουτε καν τον κρατουσε...σε μια καρεκλα εκεινος και μπροστα του, σε μια αλλη η Νατασα...απλα μετα εμπαινε με πολλη μεγαλη χαρα πισω στη σκηνουλα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 10:53 Η staman2 έγραψε: #6.648 27-03-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: επρεπε να δειτε πως καθοταν ο Περσης στη Νατασα για περιποιηση....ουτε καν τον κρατουσε...σε μια καρεκλα εκεινος και μπροστα του, σε μια αλλη η Νατασα...απλα μετα εμπαινε με πολλη μεγαλη χαρα πισω στη σκηνουλα του Click για ανάπτυξη... Απλά είναι ένα αγγελουδι πραγματικό επι γης σε μορφή γάτας. Το έχω ξαναπει. Συγγνώμη αν ψωνίζομαι αλλα έτσι είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 11:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.649 27-03-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Απλά είναι ένα αγγελουδι πραγματικό επι γης σε μορφή γάτας. Το έχω ξαναπει. Συγγνώμη αν ψωνίζομαι αλλα έτσι είναι... Click για ανάπτυξη... ειναι ενα πλασμα ο Περσης σου κι αν αυτο σε παρηγορει ειμαι κι εγω ψωνισμενη μαζι του...ετσι για παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 11:18 Η staman2 έγραψε: #6.650 27-03-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι ενα πλασμα ο Περσης σου κι αν αυτο σε παρηγορει ειμαι κι εγω ψωνισμενη μαζι του...ετσι για παρεα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:34 Η moukelis έγραψε: #6.651 27-03-09 12:34 Κι εγω ειμαι ψωνισμενη με το Περσονι,πιανεται;Αναστασια προχτες τον εβγαλα οσες φωτο ηθελα,αλλα δε μου πηγαινε καρδια να τον σηκωσω για να τον παρω αγκαλια ετσι οπως με κοιτουσε με τα ματακια του...Αγγελος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.652 27-03-09 12:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω ειμαι ψωνισμενη με το Περσονι,πιανεται;Αναστασια προχτες τον εβγαλα οσες φωτο ηθελα,αλλα δε μου πηγαινε καρδια να τον σηκωσω για να τον παρω αγκαλια ετσι οπως με κοιτουσε με τα ματακια του...Αγγελος. Click για ανάπτυξη... αυτο το βλεμα του Περση ειναι....τι να πω....λιωνει οποιος τον κοιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:41 Η prince έγραψε: #6.653 27-03-09 12:41 bonjour γατούλες και γατούληδες, γατομαμάδες και γατομπαμπάδες. σήμερα είναι μέρα για καφέ δίπλα στην παραλία και όχι για δουλειά... αχ βαχ... τις τελευταίες μέρες η κοντέσα μας έχει κάνει αλλάγή στον χαρακτήρα της. αποφάσισε ότι της κάνουμε για οικογένεια και απαιτεί χάδι.... στέκεται σε μέρη όπου ξέρει ότι περνάμε πολλές ώρες, πχ καναπες ή κρεβάτι, και μόλις κάποιος περάσει κάνει Νιααααααρ και μετά ξεκινάει γρουγρουγρου πριν κάνει πλησιάσεις και τεντώνει το μικρό της κεφαλάκι προς αναζήτηση χεριού.... τρελαίνεται να την χαϊδεύουμε στην μικροσκοπική της μυτούλα και μετά από λίγο γυρίσει ανάσκελα να την χαϊδέψουμε στην κοιλιά.... αν σταματήσεις να χαίδεύεις σου ρίχνει ή κουτουλιά ή πατουσιά.... Η γάτα μου δεν ήταν έτσι... Θέλω πίσω τη μοναχική γάτα που δεν ήθελε να την ακουμπάνε... αχ βαχ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:49 Η staman2 έγραψε: #6.654 27-03-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω ειμαι ψωνισμενη με το Περσονι,πιανεται;Αναστασια προχτες τον εβγαλα οσες φωτο ηθελα,αλλα δε μου πηγαινε καρδια να τον σηκωσω για να τον παρω αγκαλια ετσι οπως με κοιτουσε με τα ματακια του...Αγγελος. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο το βλεμα του Περση ειναι....τι να πω....λιωνει οποιος τον κοιτα Click για ανάπτυξη... Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Πού είναι η νονά του να τα ακουσει που τον λάτρευε απ την αρχή που τον αντίκρυσε! Αρχική Δημοσίευση από prince: bonjour γατούλες και γατούληδες, γατομαμάδες και γατομπαμπάδες. σήμερα είναι μέρα για καφέ δίπλα στην παραλία και όχι για δουλειά... αχ βαχ... τις τελευταίες μέρες η κοντέσα μας έχει κάνει αλλάγή στον χαρακτήρα της. αποφάσισε ότι της κάνουμε για οικογένεια και απαιτεί χάδι.... στέκεται σε μέρη όπου ξέρει ότι περνάμε πολλές ώρες, πχ καναπες ή κρεβάτι, και μόλις κάποιος περάσει κάνει Νιααααααρ και μετά ξεκινάει γρουγρουγρου πριν κάνει πλησιάσεις και τεντώνει το μικρό της κεφαλάκι προς αναζήτηση χεριού.... τρελαίνεται να την χαϊδεύουμε στην μικροσκοπική της μυτούλα και μετά από λίγο γυρίσει ανάσκελα να την χαϊδέψουμε στην κοιλιά.... αν σταματήσεις να χαίδεύεις σου ρίχνει ή κουτουλιά ή πατουσιά.... Η γάτα μου δεν ήταν έτσι... Θέλω πίσω τη μοναχική γάτα που δεν ήθελε να την ακουμπάνε... αχ βαχ.... Click για ανάπτυξη... Ναι όντως σήμερα η μερα ειναι για καφέ! Καλέ τι λες για την Ρέινα!! Αυτο είναι και το καλλίτερο νέο που μας γράφεις!!! Η Ρέινα ζουζουνα και χαδιάρα>??? Δεν ξανάγινε! Ζητω!!! Κι εσυ θες να γυρίσει πίσω η μοναχική απρόσιτη ΄γάτα? Δεν πάμε καλάαα .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.655 27-03-09 12:52 ετοιμαζεται η Ρεινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:54 Η staman2 έγραψε: #6.656 27-03-09 12:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ετοιμαζεται η Ρεινα... Click για ανάπτυξη... εγώ έτσι φαντάζομαι Γιουλη μου. Κι ας λέει ο γιατρος για δυσκοιλιότητες κ τέτοια. (δηλ. όχι δυσκοιλιοτητες -ετσι το λέω εγω για πλάκα- κόπρανα το είπε αυτος). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.657 27-03-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από staman2: εγώ έτσι φαντάζομαι Γιουλη μου. Κι ας λέει ο γιατρος για δυσκοιλιότητες κ τέτοια. (δηλ. όχι δυσκοιλιοτητες -ετσι το λέω εγω για πλάκα- κόπρανα το είπε αυτος). Click για ανάπτυξη... οι θηλες της ειναι οπως παντα που λες κοκκινες Σταυρουλα? Δεν μπορει... θα διαφερουν αν ειναι εγκυος...αν ειναι...εμεινε τοτε περιπου που εμεινε και η Καλυψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.658 27-03-09 13:03 εμενα χθες εκανε η Καλυψω απιστευτες κουτουλιες στο Μαριο...και μετα ανεβηκε στα ποδια του κι εκρυψε το προσωπο της μεσα στην αγκαλια τουαπιστευτο Εκεινος δεν την αγκιξε σχεδον καθολου...φοβαμαι λεει μη πειραξω τα μωρα τηςΑντρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 13:05 Η staman2 έγραψε: #6.659 27-03-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εμενα χθες εκανε η Καλυψω απιστευτες κουτουλιες στο Μαριο...και μετα ανεβηκε στα ποδια του κι εκρυψε το προσωπο της μεσα στην αγκαλια τουαπιστευτο Εκεινος δεν την αγκιξε σχεδον καθολου...φοβαμαι λεει μη πειραξω τα μωρα τηςΑντρες Click για ανάπτυξη... Αααααχχχχχχ έτσι..... γουστάρω να την προσέχει την Καλυψώ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 13:05 Η prince έγραψε: #6.660 27-03-09 13:05 26 φεβρουαρίου είχαμε οίστρο με 2΄μαρτίου... ούτε μήνα... χτες για πρώτη φορά μου επέτρεψε να την σηκώσω αγκαλιά και να την ακουμπήσω στον ωμο μου (ξέρετε τα δύο πόδια να εξέχουν προς τα πίσω και η υπόλοιπη στην αγκαλιά μου) και εμεινε εκεί γουργουρίζοντας όσο ήμουν όρθια. βέβαια μόλις έκατσα στον καναπέ ελευθερώθηκε από την αγκαλιά μου αλλά παρέμεινε εκεί να της χαϊδεύουμε για αρκετή ώρα την μύτη και τα αυτάκια προς μεγάλη στεναχώρια του πρίνς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 331 332 333 334 335 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 333 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 333 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: επρεπε να δειτε πως καθοταν ο Περσης στη Νατασα για περιποιηση....ουτε καν τον κρατουσε...σε μια καρεκλα εκεινος και μπροστα του, σε μια αλλη η Νατασα...απλα μετα εμπαινε με πολλη μεγαλη χαρα πισω στη σκηνουλα του Click για ανάπτυξη... Απλά είναι ένα αγγελουδι πραγματικό επι γης σε μορφή γάτας. Το έχω ξαναπει. Συγγνώμη αν ψωνίζομαι αλλα έτσι είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 11:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.649 27-03-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Απλά είναι ένα αγγελουδι πραγματικό επι γης σε μορφή γάτας. Το έχω ξαναπει. Συγγνώμη αν ψωνίζομαι αλλα έτσι είναι... Click για ανάπτυξη... ειναι ενα πλασμα ο Περσης σου κι αν αυτο σε παρηγορει ειμαι κι εγω ψωνισμενη μαζι του...ετσι για παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 11:18 Η staman2 έγραψε: #6.650 27-03-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι ενα πλασμα ο Περσης σου κι αν αυτο σε παρηγορει ειμαι κι εγω ψωνισμενη μαζι του...ετσι για παρεα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:34 Η moukelis έγραψε: #6.651 27-03-09 12:34 Κι εγω ειμαι ψωνισμενη με το Περσονι,πιανεται;Αναστασια προχτες τον εβγαλα οσες φωτο ηθελα,αλλα δε μου πηγαινε καρδια να τον σηκωσω για να τον παρω αγκαλια ετσι οπως με κοιτουσε με τα ματακια του...Αγγελος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.652 27-03-09 12:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω ειμαι ψωνισμενη με το Περσονι,πιανεται;Αναστασια προχτες τον εβγαλα οσες φωτο ηθελα,αλλα δε μου πηγαινε καρδια να τον σηκωσω για να τον παρω αγκαλια ετσι οπως με κοιτουσε με τα ματακια του...Αγγελος. Click για ανάπτυξη... αυτο το βλεμα του Περση ειναι....τι να πω....λιωνει οποιος τον κοιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:41 Η prince έγραψε: #6.653 27-03-09 12:41 bonjour γατούλες και γατούληδες, γατομαμάδες και γατομπαμπάδες. σήμερα είναι μέρα για καφέ δίπλα στην παραλία και όχι για δουλειά... αχ βαχ... τις τελευταίες μέρες η κοντέσα μας έχει κάνει αλλάγή στον χαρακτήρα της. αποφάσισε ότι της κάνουμε για οικογένεια και απαιτεί χάδι.... στέκεται σε μέρη όπου ξέρει ότι περνάμε πολλές ώρες, πχ καναπες ή κρεβάτι, και μόλις κάποιος περάσει κάνει Νιααααααρ και μετά ξεκινάει γρουγρουγρου πριν κάνει πλησιάσεις και τεντώνει το μικρό της κεφαλάκι προς αναζήτηση χεριού.... τρελαίνεται να την χαϊδεύουμε στην μικροσκοπική της μυτούλα και μετά από λίγο γυρίσει ανάσκελα να την χαϊδέψουμε στην κοιλιά.... αν σταματήσεις να χαίδεύεις σου ρίχνει ή κουτουλιά ή πατουσιά.... Η γάτα μου δεν ήταν έτσι... Θέλω πίσω τη μοναχική γάτα που δεν ήθελε να την ακουμπάνε... αχ βαχ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:49 Η staman2 έγραψε: #6.654 27-03-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω ειμαι ψωνισμενη με το Περσονι,πιανεται;Αναστασια προχτες τον εβγαλα οσες φωτο ηθελα,αλλα δε μου πηγαινε καρδια να τον σηκωσω για να τον παρω αγκαλια ετσι οπως με κοιτουσε με τα ματακια του...Αγγελος. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο το βλεμα του Περση ειναι....τι να πω....λιωνει οποιος τον κοιτα Click για ανάπτυξη... Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Πού είναι η νονά του να τα ακουσει που τον λάτρευε απ την αρχή που τον αντίκρυσε! Αρχική Δημοσίευση από prince: bonjour γατούλες και γατούληδες, γατομαμάδες και γατομπαμπάδες. σήμερα είναι μέρα για καφέ δίπλα στην παραλία και όχι για δουλειά... αχ βαχ... τις τελευταίες μέρες η κοντέσα μας έχει κάνει αλλάγή στον χαρακτήρα της. αποφάσισε ότι της κάνουμε για οικογένεια και απαιτεί χάδι.... στέκεται σε μέρη όπου ξέρει ότι περνάμε πολλές ώρες, πχ καναπες ή κρεβάτι, και μόλις κάποιος περάσει κάνει Νιααααααρ και μετά ξεκινάει γρουγρουγρου πριν κάνει πλησιάσεις και τεντώνει το μικρό της κεφαλάκι προς αναζήτηση χεριού.... τρελαίνεται να την χαϊδεύουμε στην μικροσκοπική της μυτούλα και μετά από λίγο γυρίσει ανάσκελα να την χαϊδέψουμε στην κοιλιά.... αν σταματήσεις να χαίδεύεις σου ρίχνει ή κουτουλιά ή πατουσιά.... Η γάτα μου δεν ήταν έτσι... Θέλω πίσω τη μοναχική γάτα που δεν ήθελε να την ακουμπάνε... αχ βαχ.... Click για ανάπτυξη... Ναι όντως σήμερα η μερα ειναι για καφέ! Καλέ τι λες για την Ρέινα!! Αυτο είναι και το καλλίτερο νέο που μας γράφεις!!! Η Ρέινα ζουζουνα και χαδιάρα>??? Δεν ξανάγινε! Ζητω!!! Κι εσυ θες να γυρίσει πίσω η μοναχική απρόσιτη ΄γάτα? Δεν πάμε καλάαα .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.655 27-03-09 12:52 ετοιμαζεται η Ρεινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:54 Η staman2 έγραψε: #6.656 27-03-09 12:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ετοιμαζεται η Ρεινα... Click για ανάπτυξη... εγώ έτσι φαντάζομαι Γιουλη μου. Κι ας λέει ο γιατρος για δυσκοιλιότητες κ τέτοια. (δηλ. όχι δυσκοιλιοτητες -ετσι το λέω εγω για πλάκα- κόπρανα το είπε αυτος). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.657 27-03-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από staman2: εγώ έτσι φαντάζομαι Γιουλη μου. Κι ας λέει ο γιατρος για δυσκοιλιότητες κ τέτοια. (δηλ. όχι δυσκοιλιοτητες -ετσι το λέω εγω για πλάκα- κόπρανα το είπε αυτος). Click για ανάπτυξη... οι θηλες της ειναι οπως παντα που λες κοκκινες Σταυρουλα? Δεν μπορει... θα διαφερουν αν ειναι εγκυος...αν ειναι...εμεινε τοτε περιπου που εμεινε και η Καλυψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.658 27-03-09 13:03 εμενα χθες εκανε η Καλυψω απιστευτες κουτουλιες στο Μαριο...και μετα ανεβηκε στα ποδια του κι εκρυψε το προσωπο της μεσα στην αγκαλια τουαπιστευτο Εκεινος δεν την αγκιξε σχεδον καθολου...φοβαμαι λεει μη πειραξω τα μωρα τηςΑντρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 13:05 Η staman2 έγραψε: #6.659 27-03-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εμενα χθες εκανε η Καλυψω απιστευτες κουτουλιες στο Μαριο...και μετα ανεβηκε στα ποδια του κι εκρυψε το προσωπο της μεσα στην αγκαλια τουαπιστευτο Εκεινος δεν την αγκιξε σχεδον καθολου...φοβαμαι λεει μη πειραξω τα μωρα τηςΑντρες Click για ανάπτυξη... Αααααχχχχχχ έτσι..... γουστάρω να την προσέχει την Καλυψώ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 13:05 Η prince έγραψε: #6.660 27-03-09 13:05 26 φεβρουαρίου είχαμε οίστρο με 2΄μαρτίου... ούτε μήνα... χτες για πρώτη φορά μου επέτρεψε να την σηκώσω αγκαλιά και να την ακουμπήσω στον ωμο μου (ξέρετε τα δύο πόδια να εξέχουν προς τα πίσω και η υπόλοιπη στην αγκαλιά μου) και εμεινε εκεί γουργουρίζοντας όσο ήμουν όρθια. βέβαια μόλις έκατσα στον καναπέ ελευθερώθηκε από την αγκαλιά μου αλλά παρέμεινε εκεί να της χαϊδεύουμε για αρκετή ώρα την μύτη και τα αυτάκια προς μεγάλη στεναχώρια του πρίνς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 331 332 333 334 335 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 333 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 333 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Απλά είναι ένα αγγελουδι πραγματικό επι γης σε μορφή γάτας. Το έχω ξαναπει. Συγγνώμη αν ψωνίζομαι αλλα έτσι είναι... Click για ανάπτυξη... ειναι ενα πλασμα ο Περσης σου κι αν αυτο σε παρηγορει ειμαι κι εγω ψωνισμενη μαζι του...ετσι για παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 11:18 Η staman2 έγραψε: #6.650 27-03-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι ενα πλασμα ο Περσης σου κι αν αυτο σε παρηγορει ειμαι κι εγω ψωνισμενη μαζι του...ετσι για παρεα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:34 Η moukelis έγραψε: #6.651 27-03-09 12:34 Κι εγω ειμαι ψωνισμενη με το Περσονι,πιανεται;Αναστασια προχτες τον εβγαλα οσες φωτο ηθελα,αλλα δε μου πηγαινε καρδια να τον σηκωσω για να τον παρω αγκαλια ετσι οπως με κοιτουσε με τα ματακια του...Αγγελος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.652 27-03-09 12:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω ειμαι ψωνισμενη με το Περσονι,πιανεται;Αναστασια προχτες τον εβγαλα οσες φωτο ηθελα,αλλα δε μου πηγαινε καρδια να τον σηκωσω για να τον παρω αγκαλια ετσι οπως με κοιτουσε με τα ματακια του...Αγγελος. Click για ανάπτυξη... αυτο το βλεμα του Περση ειναι....τι να πω....λιωνει οποιος τον κοιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:41 Η prince έγραψε: #6.653 27-03-09 12:41 bonjour γατούλες και γατούληδες, γατομαμάδες και γατομπαμπάδες. σήμερα είναι μέρα για καφέ δίπλα στην παραλία και όχι για δουλειά... αχ βαχ... τις τελευταίες μέρες η κοντέσα μας έχει κάνει αλλάγή στον χαρακτήρα της. αποφάσισε ότι της κάνουμε για οικογένεια και απαιτεί χάδι.... στέκεται σε μέρη όπου ξέρει ότι περνάμε πολλές ώρες, πχ καναπες ή κρεβάτι, και μόλις κάποιος περάσει κάνει Νιααααααρ και μετά ξεκινάει γρουγρουγρου πριν κάνει πλησιάσεις και τεντώνει το μικρό της κεφαλάκι προς αναζήτηση χεριού.... τρελαίνεται να την χαϊδεύουμε στην μικροσκοπική της μυτούλα και μετά από λίγο γυρίσει ανάσκελα να την χαϊδέψουμε στην κοιλιά.... αν σταματήσεις να χαίδεύεις σου ρίχνει ή κουτουλιά ή πατουσιά.... Η γάτα μου δεν ήταν έτσι... Θέλω πίσω τη μοναχική γάτα που δεν ήθελε να την ακουμπάνε... αχ βαχ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:49 Η staman2 έγραψε: #6.654 27-03-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω ειμαι ψωνισμενη με το Περσονι,πιανεται;Αναστασια προχτες τον εβγαλα οσες φωτο ηθελα,αλλα δε μου πηγαινε καρδια να τον σηκωσω για να τον παρω αγκαλια ετσι οπως με κοιτουσε με τα ματακια του...Αγγελος. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο το βλεμα του Περση ειναι....τι να πω....λιωνει οποιος τον κοιτα Click για ανάπτυξη... Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Πού είναι η νονά του να τα ακουσει που τον λάτρευε απ την αρχή που τον αντίκρυσε! Αρχική Δημοσίευση από prince: bonjour γατούλες και γατούληδες, γατομαμάδες και γατομπαμπάδες. σήμερα είναι μέρα για καφέ δίπλα στην παραλία και όχι για δουλειά... αχ βαχ... τις τελευταίες μέρες η κοντέσα μας έχει κάνει αλλάγή στον χαρακτήρα της. αποφάσισε ότι της κάνουμε για οικογένεια και απαιτεί χάδι.... στέκεται σε μέρη όπου ξέρει ότι περνάμε πολλές ώρες, πχ καναπες ή κρεβάτι, και μόλις κάποιος περάσει κάνει Νιααααααρ και μετά ξεκινάει γρουγρουγρου πριν κάνει πλησιάσεις και τεντώνει το μικρό της κεφαλάκι προς αναζήτηση χεριού.... τρελαίνεται να την χαϊδεύουμε στην μικροσκοπική της μυτούλα και μετά από λίγο γυρίσει ανάσκελα να την χαϊδέψουμε στην κοιλιά.... αν σταματήσεις να χαίδεύεις σου ρίχνει ή κουτουλιά ή πατουσιά.... Η γάτα μου δεν ήταν έτσι... Θέλω πίσω τη μοναχική γάτα που δεν ήθελε να την ακουμπάνε... αχ βαχ.... Click για ανάπτυξη... Ναι όντως σήμερα η μερα ειναι για καφέ! Καλέ τι λες για την Ρέινα!! Αυτο είναι και το καλλίτερο νέο που μας γράφεις!!! Η Ρέινα ζουζουνα και χαδιάρα>??? Δεν ξανάγινε! Ζητω!!! Κι εσυ θες να γυρίσει πίσω η μοναχική απρόσιτη ΄γάτα? Δεν πάμε καλάαα .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.655 27-03-09 12:52 ετοιμαζεται η Ρεινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:54 Η staman2 έγραψε: #6.656 27-03-09 12:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ετοιμαζεται η Ρεινα... Click για ανάπτυξη... εγώ έτσι φαντάζομαι Γιουλη μου. Κι ας λέει ο γιατρος για δυσκοιλιότητες κ τέτοια. (δηλ. όχι δυσκοιλιοτητες -ετσι το λέω εγω για πλάκα- κόπρανα το είπε αυτος). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.657 27-03-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από staman2: εγώ έτσι φαντάζομαι Γιουλη μου. Κι ας λέει ο γιατρος για δυσκοιλιότητες κ τέτοια. (δηλ. όχι δυσκοιλιοτητες -ετσι το λέω εγω για πλάκα- κόπρανα το είπε αυτος). Click για ανάπτυξη... οι θηλες της ειναι οπως παντα που λες κοκκινες Σταυρουλα? Δεν μπορει... θα διαφερουν αν ειναι εγκυος...αν ειναι...εμεινε τοτε περιπου που εμεινε και η Καλυψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.658 27-03-09 13:03 εμενα χθες εκανε η Καλυψω απιστευτες κουτουλιες στο Μαριο...και μετα ανεβηκε στα ποδια του κι εκρυψε το προσωπο της μεσα στην αγκαλια τουαπιστευτο Εκεινος δεν την αγκιξε σχεδον καθολου...φοβαμαι λεει μη πειραξω τα μωρα τηςΑντρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 13:05 Η staman2 έγραψε: #6.659 27-03-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εμενα χθες εκανε η Καλυψω απιστευτες κουτουλιες στο Μαριο...και μετα ανεβηκε στα ποδια του κι εκρυψε το προσωπο της μεσα στην αγκαλια τουαπιστευτο Εκεινος δεν την αγκιξε σχεδον καθολου...φοβαμαι λεει μη πειραξω τα μωρα τηςΑντρες Click για ανάπτυξη... Αααααχχχχχχ έτσι..... γουστάρω να την προσέχει την Καλυψώ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 13:05 Η prince έγραψε: #6.660 27-03-09 13:05 26 φεβρουαρίου είχαμε οίστρο με 2΄μαρτίου... ούτε μήνα... χτες για πρώτη φορά μου επέτρεψε να την σηκώσω αγκαλιά και να την ακουμπήσω στον ωμο μου (ξέρετε τα δύο πόδια να εξέχουν προς τα πίσω και η υπόλοιπη στην αγκαλιά μου) και εμεινε εκεί γουργουρίζοντας όσο ήμουν όρθια. βέβαια μόλις έκατσα στον καναπέ ελευθερώθηκε από την αγκαλιά μου αλλά παρέμεινε εκεί να της χαϊδεύουμε για αρκετή ώρα την μύτη και τα αυτάκια προς μεγάλη στεναχώρια του πρίνς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 331 332 333 334 335 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 333 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 333 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι ενα πλασμα ο Περσης σου κι αν αυτο σε παρηγορει ειμαι κι εγω ψωνισμενη μαζι του...ετσι για παρεα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:34 Η moukelis έγραψε: #6.651 27-03-09 12:34 Κι εγω ειμαι ψωνισμενη με το Περσονι,πιανεται;Αναστασια προχτες τον εβγαλα οσες φωτο ηθελα,αλλα δε μου πηγαινε καρδια να τον σηκωσω για να τον παρω αγκαλια ετσι οπως με κοιτουσε με τα ματακια του...Αγγελος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.652 27-03-09 12:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω ειμαι ψωνισμενη με το Περσονι,πιανεται;Αναστασια προχτες τον εβγαλα οσες φωτο ηθελα,αλλα δε μου πηγαινε καρδια να τον σηκωσω για να τον παρω αγκαλια ετσι οπως με κοιτουσε με τα ματακια του...Αγγελος. Click για ανάπτυξη... αυτο το βλεμα του Περση ειναι....τι να πω....λιωνει οποιος τον κοιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:41 Η prince έγραψε: #6.653 27-03-09 12:41 bonjour γατούλες και γατούληδες, γατομαμάδες και γατομπαμπάδες. σήμερα είναι μέρα για καφέ δίπλα στην παραλία και όχι για δουλειά... αχ βαχ... τις τελευταίες μέρες η κοντέσα μας έχει κάνει αλλάγή στον χαρακτήρα της. αποφάσισε ότι της κάνουμε για οικογένεια και απαιτεί χάδι.... στέκεται σε μέρη όπου ξέρει ότι περνάμε πολλές ώρες, πχ καναπες ή κρεβάτι, και μόλις κάποιος περάσει κάνει Νιααααααρ και μετά ξεκινάει γρουγρουγρου πριν κάνει πλησιάσεις και τεντώνει το μικρό της κεφαλάκι προς αναζήτηση χεριού.... τρελαίνεται να την χαϊδεύουμε στην μικροσκοπική της μυτούλα και μετά από λίγο γυρίσει ανάσκελα να την χαϊδέψουμε στην κοιλιά.... αν σταματήσεις να χαίδεύεις σου ρίχνει ή κουτουλιά ή πατουσιά.... Η γάτα μου δεν ήταν έτσι... Θέλω πίσω τη μοναχική γάτα που δεν ήθελε να την ακουμπάνε... αχ βαχ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:49 Η staman2 έγραψε: #6.654 27-03-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω ειμαι ψωνισμενη με το Περσονι,πιανεται;Αναστασια προχτες τον εβγαλα οσες φωτο ηθελα,αλλα δε μου πηγαινε καρδια να τον σηκωσω για να τον παρω αγκαλια ετσι οπως με κοιτουσε με τα ματακια του...Αγγελος. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο το βλεμα του Περση ειναι....τι να πω....λιωνει οποιος τον κοιτα Click για ανάπτυξη... Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Πού είναι η νονά του να τα ακουσει που τον λάτρευε απ την αρχή που τον αντίκρυσε! Αρχική Δημοσίευση από prince: bonjour γατούλες και γατούληδες, γατομαμάδες και γατομπαμπάδες. σήμερα είναι μέρα για καφέ δίπλα στην παραλία και όχι για δουλειά... αχ βαχ... τις τελευταίες μέρες η κοντέσα μας έχει κάνει αλλάγή στον χαρακτήρα της. αποφάσισε ότι της κάνουμε για οικογένεια και απαιτεί χάδι.... στέκεται σε μέρη όπου ξέρει ότι περνάμε πολλές ώρες, πχ καναπες ή κρεβάτι, και μόλις κάποιος περάσει κάνει Νιααααααρ και μετά ξεκινάει γρουγρουγρου πριν κάνει πλησιάσεις και τεντώνει το μικρό της κεφαλάκι προς αναζήτηση χεριού.... τρελαίνεται να την χαϊδεύουμε στην μικροσκοπική της μυτούλα και μετά από λίγο γυρίσει ανάσκελα να την χαϊδέψουμε στην κοιλιά.... αν σταματήσεις να χαίδεύεις σου ρίχνει ή κουτουλιά ή πατουσιά.... Η γάτα μου δεν ήταν έτσι... Θέλω πίσω τη μοναχική γάτα που δεν ήθελε να την ακουμπάνε... αχ βαχ.... Click για ανάπτυξη... Ναι όντως σήμερα η μερα ειναι για καφέ! Καλέ τι λες για την Ρέινα!! Αυτο είναι και το καλλίτερο νέο που μας γράφεις!!! Η Ρέινα ζουζουνα και χαδιάρα>??? Δεν ξανάγινε! Ζητω!!! Κι εσυ θες να γυρίσει πίσω η μοναχική απρόσιτη ΄γάτα? Δεν πάμε καλάαα .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.655 27-03-09 12:52 ετοιμαζεται η Ρεινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:54 Η staman2 έγραψε: #6.656 27-03-09 12:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ετοιμαζεται η Ρεινα... Click για ανάπτυξη... εγώ έτσι φαντάζομαι Γιουλη μου. Κι ας λέει ο γιατρος για δυσκοιλιότητες κ τέτοια. (δηλ. όχι δυσκοιλιοτητες -ετσι το λέω εγω για πλάκα- κόπρανα το είπε αυτος). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.657 27-03-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από staman2: εγώ έτσι φαντάζομαι Γιουλη μου. Κι ας λέει ο γιατρος για δυσκοιλιότητες κ τέτοια. (δηλ. όχι δυσκοιλιοτητες -ετσι το λέω εγω για πλάκα- κόπρανα το είπε αυτος). Click για ανάπτυξη... οι θηλες της ειναι οπως παντα που λες κοκκινες Σταυρουλα? Δεν μπορει... θα διαφερουν αν ειναι εγκυος...αν ειναι...εμεινε τοτε περιπου που εμεινε και η Καλυψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.658 27-03-09 13:03 εμενα χθες εκανε η Καλυψω απιστευτες κουτουλιες στο Μαριο...και μετα ανεβηκε στα ποδια του κι εκρυψε το προσωπο της μεσα στην αγκαλια τουαπιστευτο Εκεινος δεν την αγκιξε σχεδον καθολου...φοβαμαι λεει μη πειραξω τα μωρα τηςΑντρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 13:05 Η staman2 έγραψε: #6.659 27-03-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εμενα χθες εκανε η Καλυψω απιστευτες κουτουλιες στο Μαριο...και μετα ανεβηκε στα ποδια του κι εκρυψε το προσωπο της μεσα στην αγκαλια τουαπιστευτο Εκεινος δεν την αγκιξε σχεδον καθολου...φοβαμαι λεει μη πειραξω τα μωρα τηςΑντρες Click για ανάπτυξη... Αααααχχχχχχ έτσι..... γουστάρω να την προσέχει την Καλυψώ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 13:05 Η prince έγραψε: #6.660 27-03-09 13:05 26 φεβρουαρίου είχαμε οίστρο με 2΄μαρτίου... ούτε μήνα... χτες για πρώτη φορά μου επέτρεψε να την σηκώσω αγκαλιά και να την ακουμπήσω στον ωμο μου (ξέρετε τα δύο πόδια να εξέχουν προς τα πίσω και η υπόλοιπη στην αγκαλιά μου) και εμεινε εκεί γουργουρίζοντας όσο ήμουν όρθια. βέβαια μόλις έκατσα στον καναπέ ελευθερώθηκε από την αγκαλιά μου αλλά παρέμεινε εκεί να της χαϊδεύουμε για αρκετή ώρα την μύτη και τα αυτάκια προς μεγάλη στεναχώρια του πρίνς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 331 332 333 334 335 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 333 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 333 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εγω ειμαι ψωνισμενη με το Περσονι,πιανεται;Αναστασια προχτες τον εβγαλα οσες φωτο ηθελα,αλλα δε μου πηγαινε καρδια να τον σηκωσω για να τον παρω αγκαλια ετσι οπως με κοιτουσε με τα ματακια του...Αγγελος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.652 27-03-09 12:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω ειμαι ψωνισμενη με το Περσονι,πιανεται;Αναστασια προχτες τον εβγαλα οσες φωτο ηθελα,αλλα δε μου πηγαινε καρδια να τον σηκωσω για να τον παρω αγκαλια ετσι οπως με κοιτουσε με τα ματακια του...Αγγελος. Click για ανάπτυξη... αυτο το βλεμα του Περση ειναι....τι να πω....λιωνει οποιος τον κοιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:41 Η prince έγραψε: #6.653 27-03-09 12:41 bonjour γατούλες και γατούληδες, γατομαμάδες και γατομπαμπάδες. σήμερα είναι μέρα για καφέ δίπλα στην παραλία και όχι για δουλειά... αχ βαχ... τις τελευταίες μέρες η κοντέσα μας έχει κάνει αλλάγή στον χαρακτήρα της. αποφάσισε ότι της κάνουμε για οικογένεια και απαιτεί χάδι.... στέκεται σε μέρη όπου ξέρει ότι περνάμε πολλές ώρες, πχ καναπες ή κρεβάτι, και μόλις κάποιος περάσει κάνει Νιααααααρ και μετά ξεκινάει γρουγρουγρου πριν κάνει πλησιάσεις και τεντώνει το μικρό της κεφαλάκι προς αναζήτηση χεριού.... τρελαίνεται να την χαϊδεύουμε στην μικροσκοπική της μυτούλα και μετά από λίγο γυρίσει ανάσκελα να την χαϊδέψουμε στην κοιλιά.... αν σταματήσεις να χαίδεύεις σου ρίχνει ή κουτουλιά ή πατουσιά.... Η γάτα μου δεν ήταν έτσι... Θέλω πίσω τη μοναχική γάτα που δεν ήθελε να την ακουμπάνε... αχ βαχ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:49 Η staman2 έγραψε: #6.654 27-03-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω ειμαι ψωνισμενη με το Περσονι,πιανεται;Αναστασια προχτες τον εβγαλα οσες φωτο ηθελα,αλλα δε μου πηγαινε καρδια να τον σηκωσω για να τον παρω αγκαλια ετσι οπως με κοιτουσε με τα ματακια του...Αγγελος. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο το βλεμα του Περση ειναι....τι να πω....λιωνει οποιος τον κοιτα Click για ανάπτυξη... Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Πού είναι η νονά του να τα ακουσει που τον λάτρευε απ την αρχή που τον αντίκρυσε! Αρχική Δημοσίευση από prince: bonjour γατούλες και γατούληδες, γατομαμάδες και γατομπαμπάδες. σήμερα είναι μέρα για καφέ δίπλα στην παραλία και όχι για δουλειά... αχ βαχ... τις τελευταίες μέρες η κοντέσα μας έχει κάνει αλλάγή στον χαρακτήρα της. αποφάσισε ότι της κάνουμε για οικογένεια και απαιτεί χάδι.... στέκεται σε μέρη όπου ξέρει ότι περνάμε πολλές ώρες, πχ καναπες ή κρεβάτι, και μόλις κάποιος περάσει κάνει Νιααααααρ και μετά ξεκινάει γρουγρουγρου πριν κάνει πλησιάσεις και τεντώνει το μικρό της κεφαλάκι προς αναζήτηση χεριού.... τρελαίνεται να την χαϊδεύουμε στην μικροσκοπική της μυτούλα και μετά από λίγο γυρίσει ανάσκελα να την χαϊδέψουμε στην κοιλιά.... αν σταματήσεις να χαίδεύεις σου ρίχνει ή κουτουλιά ή πατουσιά.... Η γάτα μου δεν ήταν έτσι... Θέλω πίσω τη μοναχική γάτα που δεν ήθελε να την ακουμπάνε... αχ βαχ.... Click για ανάπτυξη... Ναι όντως σήμερα η μερα ειναι για καφέ! Καλέ τι λες για την Ρέινα!! Αυτο είναι και το καλλίτερο νέο που μας γράφεις!!! Η Ρέινα ζουζουνα και χαδιάρα>??? Δεν ξανάγινε! Ζητω!!! Κι εσυ θες να γυρίσει πίσω η μοναχική απρόσιτη ΄γάτα? Δεν πάμε καλάαα .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.655 27-03-09 12:52 ετοιμαζεται η Ρεινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:54 Η staman2 έγραψε: #6.656 27-03-09 12:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ετοιμαζεται η Ρεινα... Click για ανάπτυξη... εγώ έτσι φαντάζομαι Γιουλη μου. Κι ας λέει ο γιατρος για δυσκοιλιότητες κ τέτοια. (δηλ. όχι δυσκοιλιοτητες -ετσι το λέω εγω για πλάκα- κόπρανα το είπε αυτος). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.657 27-03-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από staman2: εγώ έτσι φαντάζομαι Γιουλη μου. Κι ας λέει ο γιατρος για δυσκοιλιότητες κ τέτοια. (δηλ. όχι δυσκοιλιοτητες -ετσι το λέω εγω για πλάκα- κόπρανα το είπε αυτος). Click για ανάπτυξη... οι θηλες της ειναι οπως παντα που λες κοκκινες Σταυρουλα? Δεν μπορει... θα διαφερουν αν ειναι εγκυος...αν ειναι...εμεινε τοτε περιπου που εμεινε και η Καλυψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.658 27-03-09 13:03 εμενα χθες εκανε η Καλυψω απιστευτες κουτουλιες στο Μαριο...και μετα ανεβηκε στα ποδια του κι εκρυψε το προσωπο της μεσα στην αγκαλια τουαπιστευτο Εκεινος δεν την αγκιξε σχεδον καθολου...φοβαμαι λεει μη πειραξω τα μωρα τηςΑντρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 13:05 Η staman2 έγραψε: #6.659 27-03-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εμενα χθες εκανε η Καλυψω απιστευτες κουτουλιες στο Μαριο...και μετα ανεβηκε στα ποδια του κι εκρυψε το προσωπο της μεσα στην αγκαλια τουαπιστευτο Εκεινος δεν την αγκιξε σχεδον καθολου...φοβαμαι λεει μη πειραξω τα μωρα τηςΑντρες Click για ανάπτυξη... Αααααχχχχχχ έτσι..... γουστάρω να την προσέχει την Καλυψώ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 13:05 Η prince έγραψε: #6.660 27-03-09 13:05 26 φεβρουαρίου είχαμε οίστρο με 2΄μαρτίου... ούτε μήνα... χτες για πρώτη φορά μου επέτρεψε να την σηκώσω αγκαλιά και να την ακουμπήσω στον ωμο μου (ξέρετε τα δύο πόδια να εξέχουν προς τα πίσω και η υπόλοιπη στην αγκαλιά μου) και εμεινε εκεί γουργουρίζοντας όσο ήμουν όρθια. βέβαια μόλις έκατσα στον καναπέ ελευθερώθηκε από την αγκαλιά μου αλλά παρέμεινε εκεί να της χαϊδεύουμε για αρκετή ώρα την μύτη και τα αυτάκια προς μεγάλη στεναχώρια του πρίνς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 331 332 333 334 335 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 333 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 333 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω ειμαι ψωνισμενη με το Περσονι,πιανεται;Αναστασια προχτες τον εβγαλα οσες φωτο ηθελα,αλλα δε μου πηγαινε καρδια να τον σηκωσω για να τον παρω αγκαλια ετσι οπως με κοιτουσε με τα ματακια του...Αγγελος. Click για ανάπτυξη... αυτο το βλεμα του Περση ειναι....τι να πω....λιωνει οποιος τον κοιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:41 Η prince έγραψε: #6.653 27-03-09 12:41 bonjour γατούλες και γατούληδες, γατομαμάδες και γατομπαμπάδες. σήμερα είναι μέρα για καφέ δίπλα στην παραλία και όχι για δουλειά... αχ βαχ... τις τελευταίες μέρες η κοντέσα μας έχει κάνει αλλάγή στον χαρακτήρα της. αποφάσισε ότι της κάνουμε για οικογένεια και απαιτεί χάδι.... στέκεται σε μέρη όπου ξέρει ότι περνάμε πολλές ώρες, πχ καναπες ή κρεβάτι, και μόλις κάποιος περάσει κάνει Νιααααααρ και μετά ξεκινάει γρουγρουγρου πριν κάνει πλησιάσεις και τεντώνει το μικρό της κεφαλάκι προς αναζήτηση χεριού.... τρελαίνεται να την χαϊδεύουμε στην μικροσκοπική της μυτούλα και μετά από λίγο γυρίσει ανάσκελα να την χαϊδέψουμε στην κοιλιά.... αν σταματήσεις να χαίδεύεις σου ρίχνει ή κουτουλιά ή πατουσιά.... Η γάτα μου δεν ήταν έτσι... Θέλω πίσω τη μοναχική γάτα που δεν ήθελε να την ακουμπάνε... αχ βαχ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:49 Η staman2 έγραψε: #6.654 27-03-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω ειμαι ψωνισμενη με το Περσονι,πιανεται;Αναστασια προχτες τον εβγαλα οσες φωτο ηθελα,αλλα δε μου πηγαινε καρδια να τον σηκωσω για να τον παρω αγκαλια ετσι οπως με κοιτουσε με τα ματακια του...Αγγελος. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο το βλεμα του Περση ειναι....τι να πω....λιωνει οποιος τον κοιτα Click για ανάπτυξη... Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Πού είναι η νονά του να τα ακουσει που τον λάτρευε απ την αρχή που τον αντίκρυσε! Αρχική Δημοσίευση από prince: bonjour γατούλες και γατούληδες, γατομαμάδες και γατομπαμπάδες. σήμερα είναι μέρα για καφέ δίπλα στην παραλία και όχι για δουλειά... αχ βαχ... τις τελευταίες μέρες η κοντέσα μας έχει κάνει αλλάγή στον χαρακτήρα της. αποφάσισε ότι της κάνουμε για οικογένεια και απαιτεί χάδι.... στέκεται σε μέρη όπου ξέρει ότι περνάμε πολλές ώρες, πχ καναπες ή κρεβάτι, και μόλις κάποιος περάσει κάνει Νιααααααρ και μετά ξεκινάει γρουγρουγρου πριν κάνει πλησιάσεις και τεντώνει το μικρό της κεφαλάκι προς αναζήτηση χεριού.... τρελαίνεται να την χαϊδεύουμε στην μικροσκοπική της μυτούλα και μετά από λίγο γυρίσει ανάσκελα να την χαϊδέψουμε στην κοιλιά.... αν σταματήσεις να χαίδεύεις σου ρίχνει ή κουτουλιά ή πατουσιά.... Η γάτα μου δεν ήταν έτσι... Θέλω πίσω τη μοναχική γάτα που δεν ήθελε να την ακουμπάνε... αχ βαχ.... Click για ανάπτυξη... Ναι όντως σήμερα η μερα ειναι για καφέ! Καλέ τι λες για την Ρέινα!! Αυτο είναι και το καλλίτερο νέο που μας γράφεις!!! Η Ρέινα ζουζουνα και χαδιάρα>??? Δεν ξανάγινε! Ζητω!!! Κι εσυ θες να γυρίσει πίσω η μοναχική απρόσιτη ΄γάτα? Δεν πάμε καλάαα .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.655 27-03-09 12:52 ετοιμαζεται η Ρεινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:54 Η staman2 έγραψε: #6.656 27-03-09 12:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ετοιμαζεται η Ρεινα... Click για ανάπτυξη... εγώ έτσι φαντάζομαι Γιουλη μου. Κι ας λέει ο γιατρος για δυσκοιλιότητες κ τέτοια. (δηλ. όχι δυσκοιλιοτητες -ετσι το λέω εγω για πλάκα- κόπρανα το είπε αυτος). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.657 27-03-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από staman2: εγώ έτσι φαντάζομαι Γιουλη μου. Κι ας λέει ο γιατρος για δυσκοιλιότητες κ τέτοια. (δηλ. όχι δυσκοιλιοτητες -ετσι το λέω εγω για πλάκα- κόπρανα το είπε αυτος). Click για ανάπτυξη... οι θηλες της ειναι οπως παντα που λες κοκκινες Σταυρουλα? Δεν μπορει... θα διαφερουν αν ειναι εγκυος...αν ειναι...εμεινε τοτε περιπου που εμεινε και η Καλυψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.658 27-03-09 13:03 εμενα χθες εκανε η Καλυψω απιστευτες κουτουλιες στο Μαριο...και μετα ανεβηκε στα ποδια του κι εκρυψε το προσωπο της μεσα στην αγκαλια τουαπιστευτο Εκεινος δεν την αγκιξε σχεδον καθολου...φοβαμαι λεει μη πειραξω τα μωρα τηςΑντρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 13:05 Η staman2 έγραψε: #6.659 27-03-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εμενα χθες εκανε η Καλυψω απιστευτες κουτουλιες στο Μαριο...και μετα ανεβηκε στα ποδια του κι εκρυψε το προσωπο της μεσα στην αγκαλια τουαπιστευτο Εκεινος δεν την αγκιξε σχεδον καθολου...φοβαμαι λεει μη πειραξω τα μωρα τηςΑντρες Click για ανάπτυξη... Αααααχχχχχχ έτσι..... γουστάρω να την προσέχει την Καλυψώ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 13:05 Η prince έγραψε: #6.660 27-03-09 13:05 26 φεβρουαρίου είχαμε οίστρο με 2΄μαρτίου... ούτε μήνα... χτες για πρώτη φορά μου επέτρεψε να την σηκώσω αγκαλιά και να την ακουμπήσω στον ωμο μου (ξέρετε τα δύο πόδια να εξέχουν προς τα πίσω και η υπόλοιπη στην αγκαλιά μου) και εμεινε εκεί γουργουρίζοντας όσο ήμουν όρθια. βέβαια μόλις έκατσα στον καναπέ ελευθερώθηκε από την αγκαλιά μου αλλά παρέμεινε εκεί να της χαϊδεύουμε για αρκετή ώρα την μύτη και τα αυτάκια προς μεγάλη στεναχώρια του πρίνς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 331 332 333 334 335 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 333 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 333 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
bonjour γατούλες και γατούληδες, γατομαμάδες και γατομπαμπάδες. σήμερα είναι μέρα για καφέ δίπλα στην παραλία και όχι για δουλειά... αχ βαχ... τις τελευταίες μέρες η κοντέσα μας έχει κάνει αλλάγή στον χαρακτήρα της. αποφάσισε ότι της κάνουμε για οικογένεια και απαιτεί χάδι.... στέκεται σε μέρη όπου ξέρει ότι περνάμε πολλές ώρες, πχ καναπες ή κρεβάτι, και μόλις κάποιος περάσει κάνει Νιααααααρ και μετά ξεκινάει γρουγρουγρου πριν κάνει πλησιάσεις και τεντώνει το μικρό της κεφαλάκι προς αναζήτηση χεριού.... τρελαίνεται να την χαϊδεύουμε στην μικροσκοπική της μυτούλα και μετά από λίγο γυρίσει ανάσκελα να την χαϊδέψουμε στην κοιλιά.... αν σταματήσεις να χαίδεύεις σου ρίχνει ή κουτουλιά ή πατουσιά.... Η γάτα μου δεν ήταν έτσι... Θέλω πίσω τη μοναχική γάτα που δεν ήθελε να την ακουμπάνε... αχ βαχ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:49 Η staman2 έγραψε: #6.654 27-03-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω ειμαι ψωνισμενη με το Περσονι,πιανεται;Αναστασια προχτες τον εβγαλα οσες φωτο ηθελα,αλλα δε μου πηγαινε καρδια να τον σηκωσω για να τον παρω αγκαλια ετσι οπως με κοιτουσε με τα ματακια του...Αγγελος. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο το βλεμα του Περση ειναι....τι να πω....λιωνει οποιος τον κοιτα Click για ανάπτυξη... Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Πού είναι η νονά του να τα ακουσει που τον λάτρευε απ την αρχή που τον αντίκρυσε! Αρχική Δημοσίευση από prince: bonjour γατούλες και γατούληδες, γατομαμάδες και γατομπαμπάδες. σήμερα είναι μέρα για καφέ δίπλα στην παραλία και όχι για δουλειά... αχ βαχ... τις τελευταίες μέρες η κοντέσα μας έχει κάνει αλλάγή στον χαρακτήρα της. αποφάσισε ότι της κάνουμε για οικογένεια και απαιτεί χάδι.... στέκεται σε μέρη όπου ξέρει ότι περνάμε πολλές ώρες, πχ καναπες ή κρεβάτι, και μόλις κάποιος περάσει κάνει Νιααααααρ και μετά ξεκινάει γρουγρουγρου πριν κάνει πλησιάσεις και τεντώνει το μικρό της κεφαλάκι προς αναζήτηση χεριού.... τρελαίνεται να την χαϊδεύουμε στην μικροσκοπική της μυτούλα και μετά από λίγο γυρίσει ανάσκελα να την χαϊδέψουμε στην κοιλιά.... αν σταματήσεις να χαίδεύεις σου ρίχνει ή κουτουλιά ή πατουσιά.... Η γάτα μου δεν ήταν έτσι... Θέλω πίσω τη μοναχική γάτα που δεν ήθελε να την ακουμπάνε... αχ βαχ.... Click για ανάπτυξη... Ναι όντως σήμερα η μερα ειναι για καφέ! Καλέ τι λες για την Ρέινα!! Αυτο είναι και το καλλίτερο νέο που μας γράφεις!!! Η Ρέινα ζουζουνα και χαδιάρα>??? Δεν ξανάγινε! Ζητω!!! Κι εσυ θες να γυρίσει πίσω η μοναχική απρόσιτη ΄γάτα? Δεν πάμε καλάαα .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.655 27-03-09 12:52 ετοιμαζεται η Ρεινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:54 Η staman2 έγραψε: #6.656 27-03-09 12:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ετοιμαζεται η Ρεινα... Click για ανάπτυξη... εγώ έτσι φαντάζομαι Γιουλη μου. Κι ας λέει ο γιατρος για δυσκοιλιότητες κ τέτοια. (δηλ. όχι δυσκοιλιοτητες -ετσι το λέω εγω για πλάκα- κόπρανα το είπε αυτος). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.657 27-03-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από staman2: εγώ έτσι φαντάζομαι Γιουλη μου. Κι ας λέει ο γιατρος για δυσκοιλιότητες κ τέτοια. (δηλ. όχι δυσκοιλιοτητες -ετσι το λέω εγω για πλάκα- κόπρανα το είπε αυτος). Click για ανάπτυξη... οι θηλες της ειναι οπως παντα που λες κοκκινες Σταυρουλα? Δεν μπορει... θα διαφερουν αν ειναι εγκυος...αν ειναι...εμεινε τοτε περιπου που εμεινε και η Καλυψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.658 27-03-09 13:03 εμενα χθες εκανε η Καλυψω απιστευτες κουτουλιες στο Μαριο...και μετα ανεβηκε στα ποδια του κι εκρυψε το προσωπο της μεσα στην αγκαλια τουαπιστευτο Εκεινος δεν την αγκιξε σχεδον καθολου...φοβαμαι λεει μη πειραξω τα μωρα τηςΑντρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 13:05 Η staman2 έγραψε: #6.659 27-03-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εμενα χθες εκανε η Καλυψω απιστευτες κουτουλιες στο Μαριο...και μετα ανεβηκε στα ποδια του κι εκρυψε το προσωπο της μεσα στην αγκαλια τουαπιστευτο Εκεινος δεν την αγκιξε σχεδον καθολου...φοβαμαι λεει μη πειραξω τα μωρα τηςΑντρες Click για ανάπτυξη... Αααααχχχχχχ έτσι..... γουστάρω να την προσέχει την Καλυψώ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 13:05 Η prince έγραψε: #6.660 27-03-09 13:05 26 φεβρουαρίου είχαμε οίστρο με 2΄μαρτίου... ούτε μήνα... χτες για πρώτη φορά μου επέτρεψε να την σηκώσω αγκαλιά και να την ακουμπήσω στον ωμο μου (ξέρετε τα δύο πόδια να εξέχουν προς τα πίσω και η υπόλοιπη στην αγκαλιά μου) και εμεινε εκεί γουργουρίζοντας όσο ήμουν όρθια. βέβαια μόλις έκατσα στον καναπέ ελευθερώθηκε από την αγκαλιά μου αλλά παρέμεινε εκεί να της χαϊδεύουμε για αρκετή ώρα την μύτη και τα αυτάκια προς μεγάλη στεναχώρια του πρίνς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 331 332 333 334 335 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 333 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 333 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω ειμαι ψωνισμενη με το Περσονι,πιανεται;Αναστασια προχτες τον εβγαλα οσες φωτο ηθελα,αλλα δε μου πηγαινε καρδια να τον σηκωσω για να τον παρω αγκαλια ετσι οπως με κοιτουσε με τα ματακια του...Αγγελος. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο το βλεμα του Περση ειναι....τι να πω....λιωνει οποιος τον κοιτα Click για ανάπτυξη... Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Πού είναι η νονά του να τα ακουσει που τον λάτρευε απ την αρχή που τον αντίκρυσε! Αρχική Δημοσίευση από prince: bonjour γατούλες και γατούληδες, γατομαμάδες και γατομπαμπάδες. σήμερα είναι μέρα για καφέ δίπλα στην παραλία και όχι για δουλειά... αχ βαχ... τις τελευταίες μέρες η κοντέσα μας έχει κάνει αλλάγή στον χαρακτήρα της. αποφάσισε ότι της κάνουμε για οικογένεια και απαιτεί χάδι.... στέκεται σε μέρη όπου ξέρει ότι περνάμε πολλές ώρες, πχ καναπες ή κρεβάτι, και μόλις κάποιος περάσει κάνει Νιααααααρ και μετά ξεκινάει γρουγρουγρου πριν κάνει πλησιάσεις και τεντώνει το μικρό της κεφαλάκι προς αναζήτηση χεριού.... τρελαίνεται να την χαϊδεύουμε στην μικροσκοπική της μυτούλα και μετά από λίγο γυρίσει ανάσκελα να την χαϊδέψουμε στην κοιλιά.... αν σταματήσεις να χαίδεύεις σου ρίχνει ή κουτουλιά ή πατουσιά.... Η γάτα μου δεν ήταν έτσι... Θέλω πίσω τη μοναχική γάτα που δεν ήθελε να την ακουμπάνε... αχ βαχ.... Click για ανάπτυξη... Ναι όντως σήμερα η μερα ειναι για καφέ! Καλέ τι λες για την Ρέινα!! Αυτο είναι και το καλλίτερο νέο που μας γράφεις!!! Η Ρέινα ζουζουνα και χαδιάρα>??? Δεν ξανάγινε! Ζητω!!! Κι εσυ θες να γυρίσει πίσω η μοναχική απρόσιτη ΄γάτα? Δεν πάμε καλάαα .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.655 27-03-09 12:52 ετοιμαζεται η Ρεινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:54 Η staman2 έγραψε: #6.656 27-03-09 12:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ετοιμαζεται η Ρεινα... Click για ανάπτυξη... εγώ έτσι φαντάζομαι Γιουλη μου. Κι ας λέει ο γιατρος για δυσκοιλιότητες κ τέτοια. (δηλ. όχι δυσκοιλιοτητες -ετσι το λέω εγω για πλάκα- κόπρανα το είπε αυτος). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.657 27-03-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από staman2: εγώ έτσι φαντάζομαι Γιουλη μου. Κι ας λέει ο γιατρος για δυσκοιλιότητες κ τέτοια. (δηλ. όχι δυσκοιλιοτητες -ετσι το λέω εγω για πλάκα- κόπρανα το είπε αυτος). Click για ανάπτυξη... οι θηλες της ειναι οπως παντα που λες κοκκινες Σταυρουλα? Δεν μπορει... θα διαφερουν αν ειναι εγκυος...αν ειναι...εμεινε τοτε περιπου που εμεινε και η Καλυψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.658 27-03-09 13:03 εμενα χθες εκανε η Καλυψω απιστευτες κουτουλιες στο Μαριο...και μετα ανεβηκε στα ποδια του κι εκρυψε το προσωπο της μεσα στην αγκαλια τουαπιστευτο Εκεινος δεν την αγκιξε σχεδον καθολου...φοβαμαι λεει μη πειραξω τα μωρα τηςΑντρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 13:05 Η staman2 έγραψε: #6.659 27-03-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εμενα χθες εκανε η Καλυψω απιστευτες κουτουλιες στο Μαριο...και μετα ανεβηκε στα ποδια του κι εκρυψε το προσωπο της μεσα στην αγκαλια τουαπιστευτο Εκεινος δεν την αγκιξε σχεδον καθολου...φοβαμαι λεει μη πειραξω τα μωρα τηςΑντρες Click για ανάπτυξη... Αααααχχχχχχ έτσι..... γουστάρω να την προσέχει την Καλυψώ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 13:05 Η prince έγραψε: #6.660 27-03-09 13:05 26 φεβρουαρίου είχαμε οίστρο με 2΄μαρτίου... ούτε μήνα... χτες για πρώτη φορά μου επέτρεψε να την σηκώσω αγκαλιά και να την ακουμπήσω στον ωμο μου (ξέρετε τα δύο πόδια να εξέχουν προς τα πίσω και η υπόλοιπη στην αγκαλιά μου) και εμεινε εκεί γουργουρίζοντας όσο ήμουν όρθια. βέβαια μόλις έκατσα στον καναπέ ελευθερώθηκε από την αγκαλιά μου αλλά παρέμεινε εκεί να της χαϊδεύουμε για αρκετή ώρα την μύτη και τα αυτάκια προς μεγάλη στεναχώρια του πρίνς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 331 332 333 334 335 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 333 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 333 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ετοιμαζεται η Ρεινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 12:54 Η staman2 έγραψε: #6.656 27-03-09 12:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ετοιμαζεται η Ρεινα... Click για ανάπτυξη... εγώ έτσι φαντάζομαι Γιουλη μου. Κι ας λέει ο γιατρος για δυσκοιλιότητες κ τέτοια. (δηλ. όχι δυσκοιλιοτητες -ετσι το λέω εγω για πλάκα- κόπρανα το είπε αυτος). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.657 27-03-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από staman2: εγώ έτσι φαντάζομαι Γιουλη μου. Κι ας λέει ο γιατρος για δυσκοιλιότητες κ τέτοια. (δηλ. όχι δυσκοιλιοτητες -ετσι το λέω εγω για πλάκα- κόπρανα το είπε αυτος). Click για ανάπτυξη... οι θηλες της ειναι οπως παντα που λες κοκκινες Σταυρουλα? Δεν μπορει... θα διαφερουν αν ειναι εγκυος...αν ειναι...εμεινε τοτε περιπου που εμεινε και η Καλυψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.658 27-03-09 13:03 εμενα χθες εκανε η Καλυψω απιστευτες κουτουλιες στο Μαριο...και μετα ανεβηκε στα ποδια του κι εκρυψε το προσωπο της μεσα στην αγκαλια τουαπιστευτο Εκεινος δεν την αγκιξε σχεδον καθολου...φοβαμαι λεει μη πειραξω τα μωρα τηςΑντρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 13:05 Η staman2 έγραψε: #6.659 27-03-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εμενα χθες εκανε η Καλυψω απιστευτες κουτουλιες στο Μαριο...και μετα ανεβηκε στα ποδια του κι εκρυψε το προσωπο της μεσα στην αγκαλια τουαπιστευτο Εκεινος δεν την αγκιξε σχεδον καθολου...φοβαμαι λεει μη πειραξω τα μωρα τηςΑντρες Click για ανάπτυξη... Αααααχχχχχχ έτσι..... γουστάρω να την προσέχει την Καλυψώ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 13:05 Η prince έγραψε: #6.660 27-03-09 13:05 26 φεβρουαρίου είχαμε οίστρο με 2΄μαρτίου... ούτε μήνα... χτες για πρώτη φορά μου επέτρεψε να την σηκώσω αγκαλιά και να την ακουμπήσω στον ωμο μου (ξέρετε τα δύο πόδια να εξέχουν προς τα πίσω και η υπόλοιπη στην αγκαλιά μου) και εμεινε εκεί γουργουρίζοντας όσο ήμουν όρθια. βέβαια μόλις έκατσα στον καναπέ ελευθερώθηκε από την αγκαλιά μου αλλά παρέμεινε εκεί να της χαϊδεύουμε για αρκετή ώρα την μύτη και τα αυτάκια προς μεγάλη στεναχώρια του πρίνς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 331 332 333 334 335 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 333 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 333 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ετοιμαζεται η Ρεινα... Click για ανάπτυξη... εγώ έτσι φαντάζομαι Γιουλη μου. Κι ας λέει ο γιατρος για δυσκοιλιότητες κ τέτοια. (δηλ. όχι δυσκοιλιοτητες -ετσι το λέω εγω για πλάκα- κόπρανα το είπε αυτος). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.657 27-03-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από staman2: εγώ έτσι φαντάζομαι Γιουλη μου. Κι ας λέει ο γιατρος για δυσκοιλιότητες κ τέτοια. (δηλ. όχι δυσκοιλιοτητες -ετσι το λέω εγω για πλάκα- κόπρανα το είπε αυτος). Click για ανάπτυξη... οι θηλες της ειναι οπως παντα που λες κοκκινες Σταυρουλα? Δεν μπορει... θα διαφερουν αν ειναι εγκυος...αν ειναι...εμεινε τοτε περιπου που εμεινε και η Καλυψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.658 27-03-09 13:03 εμενα χθες εκανε η Καλυψω απιστευτες κουτουλιες στο Μαριο...και μετα ανεβηκε στα ποδια του κι εκρυψε το προσωπο της μεσα στην αγκαλια τουαπιστευτο Εκεινος δεν την αγκιξε σχεδον καθολου...φοβαμαι λεει μη πειραξω τα μωρα τηςΑντρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 13:05 Η staman2 έγραψε: #6.659 27-03-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εμενα χθες εκανε η Καλυψω απιστευτες κουτουλιες στο Μαριο...και μετα ανεβηκε στα ποδια του κι εκρυψε το προσωπο της μεσα στην αγκαλια τουαπιστευτο Εκεινος δεν την αγκιξε σχεδον καθολου...φοβαμαι λεει μη πειραξω τα μωρα τηςΑντρες Click για ανάπτυξη... Αααααχχχχχχ έτσι..... γουστάρω να την προσέχει την Καλυψώ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 13:05 Η prince έγραψε: #6.660 27-03-09 13:05 26 φεβρουαρίου είχαμε οίστρο με 2΄μαρτίου... ούτε μήνα... χτες για πρώτη φορά μου επέτρεψε να την σηκώσω αγκαλιά και να την ακουμπήσω στον ωμο μου (ξέρετε τα δύο πόδια να εξέχουν προς τα πίσω και η υπόλοιπη στην αγκαλιά μου) και εμεινε εκεί γουργουρίζοντας όσο ήμουν όρθια. βέβαια μόλις έκατσα στον καναπέ ελευθερώθηκε από την αγκαλιά μου αλλά παρέμεινε εκεί να της χαϊδεύουμε για αρκετή ώρα την μύτη και τα αυτάκια προς μεγάλη στεναχώρια του πρίνς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 331 332 333 334 335 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 333 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 333 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: εγώ έτσι φαντάζομαι Γιουλη μου. Κι ας λέει ο γιατρος για δυσκοιλιότητες κ τέτοια. (δηλ. όχι δυσκοιλιοτητες -ετσι το λέω εγω για πλάκα- κόπρανα το είπε αυτος). Click για ανάπτυξη... οι θηλες της ειναι οπως παντα που λες κοκκινες Σταυρουλα? Δεν μπορει... θα διαφερουν αν ειναι εγκυος...αν ειναι...εμεινε τοτε περιπου που εμεινε και η Καλυψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.658 27-03-09 13:03 εμενα χθες εκανε η Καλυψω απιστευτες κουτουλιες στο Μαριο...και μετα ανεβηκε στα ποδια του κι εκρυψε το προσωπο της μεσα στην αγκαλια τουαπιστευτο Εκεινος δεν την αγκιξε σχεδον καθολου...φοβαμαι λεει μη πειραξω τα μωρα τηςΑντρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 13:05 Η staman2 έγραψε: #6.659 27-03-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εμενα χθες εκανε η Καλυψω απιστευτες κουτουλιες στο Μαριο...και μετα ανεβηκε στα ποδια του κι εκρυψε το προσωπο της μεσα στην αγκαλια τουαπιστευτο Εκεινος δεν την αγκιξε σχεδον καθολου...φοβαμαι λεει μη πειραξω τα μωρα τηςΑντρες Click για ανάπτυξη... Αααααχχχχχχ έτσι..... γουστάρω να την προσέχει την Καλυψώ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 13:05 Η prince έγραψε: #6.660 27-03-09 13:05 26 φεβρουαρίου είχαμε οίστρο με 2΄μαρτίου... ούτε μήνα... χτες για πρώτη φορά μου επέτρεψε να την σηκώσω αγκαλιά και να την ακουμπήσω στον ωμο μου (ξέρετε τα δύο πόδια να εξέχουν προς τα πίσω και η υπόλοιπη στην αγκαλιά μου) και εμεινε εκεί γουργουρίζοντας όσο ήμουν όρθια. βέβαια μόλις έκατσα στον καναπέ ελευθερώθηκε από την αγκαλιά μου αλλά παρέμεινε εκεί να της χαϊδεύουμε για αρκετή ώρα την μύτη και τα αυτάκια προς μεγάλη στεναχώρια του πρίνς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 331 332 333 334 335 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 333 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 333 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εμενα χθες εκανε η Καλυψω απιστευτες κουτουλιες στο Μαριο...και μετα ανεβηκε στα ποδια του κι εκρυψε το προσωπο της μεσα στην αγκαλια τουαπιστευτο Εκεινος δεν την αγκιξε σχεδον καθολου...φοβαμαι λεει μη πειραξω τα μωρα τηςΑντρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 13:05 Η staman2 έγραψε: #6.659 27-03-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εμενα χθες εκανε η Καλυψω απιστευτες κουτουλιες στο Μαριο...και μετα ανεβηκε στα ποδια του κι εκρυψε το προσωπο της μεσα στην αγκαλια τουαπιστευτο Εκεινος δεν την αγκιξε σχεδον καθολου...φοβαμαι λεει μη πειραξω τα μωρα τηςΑντρες Click για ανάπτυξη... Αααααχχχχχχ έτσι..... γουστάρω να την προσέχει την Καλυψώ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 13:05 Η prince έγραψε: #6.660 27-03-09 13:05 26 φεβρουαρίου είχαμε οίστρο με 2΄μαρτίου... ούτε μήνα... χτες για πρώτη φορά μου επέτρεψε να την σηκώσω αγκαλιά και να την ακουμπήσω στον ωμο μου (ξέρετε τα δύο πόδια να εξέχουν προς τα πίσω και η υπόλοιπη στην αγκαλιά μου) και εμεινε εκεί γουργουρίζοντας όσο ήμουν όρθια. βέβαια μόλις έκατσα στον καναπέ ελευθερώθηκε από την αγκαλιά μου αλλά παρέμεινε εκεί να της χαϊδεύουμε για αρκετή ώρα την μύτη και τα αυτάκια προς μεγάλη στεναχώρια του πρίνς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 331 332 333 334 335 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 333 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 333 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εμενα χθες εκανε η Καλυψω απιστευτες κουτουλιες στο Μαριο...και μετα ανεβηκε στα ποδια του κι εκρυψε το προσωπο της μεσα στην αγκαλια τουαπιστευτο Εκεινος δεν την αγκιξε σχεδον καθολου...φοβαμαι λεει μη πειραξω τα μωρα τηςΑντρες Click για ανάπτυξη... Αααααχχχχχχ έτσι..... γουστάρω να την προσέχει την Καλυψώ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2009 στις 13:05 Η prince έγραψε: #6.660 27-03-09 13:05 26 φεβρουαρίου είχαμε οίστρο με 2΄μαρτίου... ούτε μήνα... χτες για πρώτη φορά μου επέτρεψε να την σηκώσω αγκαλιά και να την ακουμπήσω στον ωμο μου (ξέρετε τα δύο πόδια να εξέχουν προς τα πίσω και η υπόλοιπη στην αγκαλιά μου) και εμεινε εκεί γουργουρίζοντας όσο ήμουν όρθια. βέβαια μόλις έκατσα στον καναπέ ελευθερώθηκε από την αγκαλιά μου αλλά παρέμεινε εκεί να της χαϊδεύουμε για αρκετή ώρα την μύτη και τα αυτάκια προς μεγάλη στεναχώρια του πρίνς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
26 φεβρουαρίου είχαμε οίστρο με 2΄μαρτίου... ούτε μήνα... χτες για πρώτη φορά μου επέτρεψε να την σηκώσω αγκαλιά και να την ακουμπήσω στον ωμο μου (ξέρετε τα δύο πόδια να εξέχουν προς τα πίσω και η υπόλοιπη στην αγκαλιά μου) και εμεινε εκεί γουργουρίζοντας όσο ήμουν όρθια. βέβαια μόλις έκατσα στον καναπέ ελευθερώθηκε από την αγκαλιά μου αλλά παρέμεινε εκεί να της χαϊδεύουμε για αρκετή ώρα την μύτη και τα αυτάκια προς μεγάλη στεναχώρια του πρίνς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.