Περσίας maniacs

26 φεβρουαρίου είχαμε οίστρο με 2΄μαρτίου... ούτε μήνα... χτες για πρώτη φορά μου επέτρεψε να την σηκώσω αγκαλιά και να την ακουμπήσω στον ωμο μου (ξέρετε τα δύο πόδια να εξέχουν προς τα πίσω και η υπόλοιπη στην αγκαλιά μου) και εμεινε εκεί γουργουρίζοντας όσο ήμουν όρθια. βέβαια μόλις έκατσα στον καναπέ ελευθερώθηκε από την αγκαλιά μου αλλά παρέμεινε εκεί να της χαϊδεύουμε για αρκετή ώρα την μύτη και τα αυτάκια προς μεγάλη στεναχώρια του πρίνς....
δες αυτο το link που δειχνει ποτε θα πρεπει να κοκκινησουν οι θηλες της...(αυτες τις μερες δηλαδη στη περιπτωση σου;))...επισης δεν της ξαναρθε οιστρος!:up:

https://www.cat-pregnancy-report.com/cat-pregnancy-calendar.html

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

επρεπε να δειτε πως καθοταν ο Περσης στη Νατασα για περιποιηση:up:....ουτε καν τον κρατουσε:blink:...σε μια καρεκλα εκεινος και μπροστα του, σε μια αλλη η Νατασα...απλα μετα εμπαινε με πολλη μεγαλη χαρα πισω στη σκηνουλα του:P:lol::lol:
Ναι αυτό το πρόσεξα κ εγώ κ μου έκανε μεγάλη εντύπωση νομίζω ότι αυτοί οι άνθρωποι λόγο της εμπειρίας τους εκπέμπουν μια σιγουριά κ τους εμπιστεύονται
Απλά είναι ένα αγγελουδι πραγματικό επι γης σε μορφή γάτας. Το έχω ξαναπει.:up:
Συγγνώμη αν ψωνίζομαι αλλα έτσι είναι...
:)
Έτσιείναι ο Πέρσης όπως λέει κ η εκτροφέας του είναι ένα αέρινο πλάσμα από άλλο κόσμο:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

λέει 19 μαρτίου με 23 μαρτίου κοκκινίζουν οι θηλές. στις 19 πήγαμε κτηνίατρο αλλά δεν είδε κάτι. δεν ήταν όμως και 100% σίγουρος. Θα κοιτάξω πάλι. λογικά αν είναι θα έχουν κοκκινήσει. χμχμ πάντως έκανε 3 μήνες από οίστρο σε οίστρο. δεν θα περίμενα τώρα κοντά οίστρο πάλι.

Ναι αυτό το πρόσεξα κ εγώ κ μου έκανε μεγάλη εντύπωση νομίζω ότι αυτοί οι άνθρωποι λόγο της εμπειρίας τους εκπέμπουν μια σιγουριά κ τους εμπιστεύονται

Έτσιείναι ο Πέρσης όπως λέει κ η εκτροφέας του είναι ένα αέρινο πλάσμα από άλλο κόσμο:up:
Ναι νομίζω όλα τα περσάκια και καποια πιο πολύ...

λέει 19 μαρτίου με 23 μαρτίου κοκκινίζουν οι θηλές. στις 19 πήγαμε κτηνίατρο αλλά δεν είδε κάτι. δεν ήταν όμως και 100% σίγουρος. Θα κοιτάξω πάλι. λογικά αν είναι θα έχουν κοκκινήσει. χμχμ πάντως έκανε 3 μήνες από οίστρο σε οίστρο. δεν θα περίμενα τώρα κοντά οίστρο πάλι.
Για ξαναδές σήμερα Σταυρουλα μου!!! Καμια φορά οι γιατροι ... δεν είναι και σίγουροι...

Ναι νομίζω όλα τα περσάκια και καποια πιο πολύ...
Ναι πραγματικά κάποια πιο πολύ να το διευκρινίσουμε αυτό!!! (μην πάρει κ κανένας περσάκι κ πέσει σε καμιά Κάντυ κ μας κυνηγάει μετα:lol: )

Ελεναααα πάρε τον Περσουλη σου νυσταλέο!!!:up:
905.jpg

Ναι πραγματικά κάποια πιο πολύ να το διευκρινίσουμε αυτό!!! (μην πάρει κ κανένας περσάκι κ πέσει σε καμιά Κάντυ κ μας κυνηγάει μετα:lol: )
Ελααα μ΄εκανες και γέλασα:lol::lol::lol:

Κι άλλη μια με αγάπη... Πέρσης
904.jpg

Αναστασια ποιος τις τραβηξε τις φωτο;Τελειες,μπραβο!Ειδικα η πρωτη ειναι εξαιρετικη!

Αναστασια ποιος τις τραβηξε τις φωτο;Τελειες,μπραβο!Ειδικα η πρωτη ειναι εξαιρετικη!
Αν σου πω... Μπήκα στο γκάλερι της κόρης μου για να βρω φωτο του Σίμπα να σας βάλω πριν στους βιρμανους κι ανακάλυψα ότι έχει τραβήξει και τον Πέρση στο κρεβάτι της. Και τον βούτηξα. χιχιχιχι:lol::lol::lol:Αλλα κι εγώ τραβάω τέτοιες ωραίες εντάξει???? ;):P

ΑΚΡΙΒΩΣ:up:
αντε καλη υπομονη στην αναμονη...κι οπως λεω παντα...εγω η αγχωμενη μανα...:redface:τα γατακια μας να'ναι καλα;):)
πραγματι...νομιζεις οτι τον εχεις ζωντανο μπροστα σου, ακους το ρουθουνισμα σου και σε δροσιζει η αναπνοουλα του:redface::D:lol:

ΑΚΡΙΒΩΣ:up:

πραγματι...νομιζεις οτι τον εχεις ζωντανο μπροστα σου, ακους το ρουθουνισμα σου και σε δροσιζει η αναπνοουλα του:redface::D:lol:
Ευχαριστουμε θεία Γιουλη!!!!:)

Ευχαριστουμε θεία Γιουλη!!!!:)
τον εδειξα στο συναδελφο μου...και ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΕ!!! :up:
πουντος μου λεει??? Τον θελω:blink::blink::lol::lol::lol:

τον εδειξα στο συναδελφο μου...και ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΕ!!! :up:
πουντος μου λεει??? Τον θελω:blink::blink::lol::lol::lol:
Δεν δίδεται πες του . Και δώστου δυο φιλιά απο εμενα!:up:

Γεια σας περσοlovers! Πειτε μου πως βάζω φώτο εδώ να θαυμάσετε την νεραΪδοτσαχπίνα μου!!!!!

Γεια σας περσοlovers! Πειτε μου πως βάζω φώτο εδώ να θαυμάσετε την νεραΪδοτσαχπίνα μου!!!!!
Γεια σου κι εσένα!:)Πηγαινεις στο γκάλερί σου κάνεις αντιγραφή στο λινκ της εικόνας που θες να ανεβάσεις μεγάλη, και μετά πας στην απάντηση που θες να δώσεις στο μήνυμα. Εκει πατάς το εικονίδιο με το βουναλάκι δίπλα στα φακελάκια και κάνεις επικόλληση του λινκ. Και μετά καταχώρηση απάντησης. Αν θες γράφεις και λόγια. Καλη επιτυχία.:D

Δεν δίδεται πες του . Και δώστου δυο φιλιά απο εμενα!:up:
:hmm:αστο καλυτερα:redface::lol:
Γεια σου κι εσένα!:)Πηγαινεις στο γκάλερί σου κάνεις αντιγραφή στο λινκ της εικόνας που θες να ανεβάσεις μεγάλη, και μετά πας στην απάντηση που θες να δώσεις στο μήνυμα. Εκει πατάς το εικονίδιο με το βουναλάκι δίπλα στα φακελάκια και κάνεις επικόλληση του λινκ. Και μετά καταχώρηση απάντησης. Αν θες γράφεις και λόγια. Καλη επιτυχία.:D
καλη τυχη πες καλυτερα:lol:

Αυτή είναι η Σάλι!!!Όπως λέω και στο χάρακα είναι 3 μηνών και 7 ημερών και την έχω 23 μέρες!!!!!Είναι παιχνιδιάρα και ντίβα!!!!!!Είναι πανέμορφη και χόμπυ της είναι να παίζει μετα πλαστικά ποντικάκια που της έχω πάρει και να κοιμάται στην πλάτη μου ή να πατάει στο πληκτρολόγιο!!!!

Ελεναααα πάρε τον Περσουλη σου νυσταλέο!!!:up:
905.jpg
Γιατιιιιιιιι να μην είμαι εκει να του ρουφήξω την νυσταγμένη φατσούλααααα:cry::cry:

Αφιερωμένες...

στην όμορφη κυρία εκ τρικάλων... κατόπιν παραγγελείας...

μας την ζήτησες και ανταποκριθήκαμε.... στις αφιερώνουμε...

mora1.jpg

πρώτο πλάνο πάρης δεύτερο πρίνς... ο πρίνς έχει στρογγυλοκαθίσει στην μπλούζα του γιώργου και ο πάρης μάλλον την διεκδικεί... περιτο να ενημερώσω ότι είναι φυσική η φωτό και όχι στημένη.. αμέσως μετά ο πάρης έριξε νυχιά στον πρίςν....

να άλλη μία...

mora2.jpg

τα μωρά μου...

:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back