Περσίας maniacs

ομορφη γατουλα

Η γατουλα σου ειναι γλυκα.Νομιζα οτι η δικια μου Περσικη εχει πλουσιο τριχωμα.Της δικης σου ειναι απιστευτο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η γατουλα σου ειναι γλυκα.Νομιζα οτι η δικια μου Περσικη εχει πλουσιο τριχωμα.Της δικης σου ειναι απιστευτο.

είναι όμορφα δεν ειναι τα αρσενικά μου;

έχεις φωτογραφία της δικής σου γάτας; πόσο είναι; εμένα ο πρίνς (ο μπλέ γάτος) φούντωσε περίπου όταν χρόνιζε. τώρα είμαστε σε φάση που ξεκινάμε να μαδάμε...

βάλε μου φωτό να δώ :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η μπριζιτ μου ειναι 14 μηνων.Και αυτη εχει αρχισει να μαδαει περισσοτερο τωρα που μεγαλωσε,μεχρι που σκεφτομαι μηπως πρεπει να της παρω καποιο ενισχυτικο διατροφης για το τριχωμα της,αφου ρωτησω πρωτα τον κτηνιατρο.Στη φωτο ειναι μικρουλα μωρε...

Συνημμένα

• Εικόνα023.jpg
    Εικόνα023.jpg
    249,8 KB · Εμφανίσεις: 37

Αυτή είναι η Σάλι!!!Όπως λέω και στο χάρακα είναι 3 μηνών και 7 ημερών και την έχω 23 μέρες!!!!!Είναι παιχνιδιάρα και ντίβα!!!!!!Είναι πανέμορφη και χόμπυ της είναι να παίζει μετα πλαστικά ποντικάκια που της έχω πάρει και να κοιμάται στην πλάτη μου ή να πατάει στο πληκτρολόγιο!!!!
H Σάλι είναι υπέροχη!! Να την χαίρεσαι την κουκλάρα σου!!! Βάλε μας κι άλλες φωτο της να την καμαρώσουμε!!:up:
Γιατιιιιιιιι να μην είμαι εκει να του ρουφήξω την νυσταγμένη φατσούλααααα:cry::cry:
Ναι ναι Ελενάκι μου. Κι εγώ θέλω ν ρουφήξω τον Μπατουλίνο σου. Βάλε μας καμιά φωτο καινουργια να τους καμαρώσουμε και τους τρεις!!! Δώσε τους πολλα φιλάκια απο εμένα!:up:

στην όμορφη κυρία εκ τρικάλων... κατόπιν παραγγελείας...

μας την ζήτησες και ανταποκριθήκαμε.... στις αφιερώνουμε...

mora1.jpg

πρώτο πλάνο πάρης δεύτερο πρίνς... ο πρίνς έχει στρογγυλοκαθίσει στην μπλούζα του γιώργου και ο πάρης μάλλον την διεκδικεί... περιτο να ενημερώσω ότι είναι φυσική η φωτό και όχι στημένη.. αμέσως μετά ο πάρης έριξε νυχιά στον πρίςν....

να άλλη μία...

mora2.jpg

τα μωρά μου...

:)
ΠΩ ΠΩ ΠΩ ομορφιές!!!:up::up:Τι υπέροχα έχουν γίνει και τα δυο τους Σταυρουλα!! Κι ο Πρινσάκος η αδυναμία μου είναι τέλειος. Τι χρώμα έχει κάνει!!! Θεος. Φιλησέ μου τα!!! η κοντέσσα Ρέινα πού είναι?:)

Η μπριζιτ μου ειναι 14 μηνων.Και αυτη εχει αρχισει να μαδαει περισσοτερο τωρα που μεγαλωσε,μεχρι που σκεφτομαι μηπως πρεπει να της παρω καποιο ενισχυτικο διατροφης για το τριχωμα της,αφου ρωτησω πρωτα τον κτηνιατρο.Στη φωτο ειναι μικρουλα μωρε...
Κουκλίτσα η Μπριζίτ σου. Μπορει να μαδάει αυτην την εποχή. Πρέπει να την βουρτσίζεις συχνά. Και τι τροφή της δίνεις? :)

στην όμορφη κυρία εκ τρικάλων... κατόπιν παραγγελείας...

μας την ζήτησες και ανταποκριθήκαμε.... στις αφιερώνουμε...

mora1.jpg

πρώτο πλάνο πάρης δεύτερο πρίνς... ο πρίνς έχει στρογγυλοκαθίσει στην μπλούζα του γιώργου και ο πάρης μάλλον την διεκδικεί... περιτο να ενημερώσω ότι είναι φυσική η φωτό και όχι στημένη.. αμέσως μετά ο πάρης έριξε νυχιά στον πρίςν....

να άλλη μία...

mora2.jpg

τα μωρά μου...

:)
Σταυρούλα μου σ ευχαριστώ πολύ κ για τα καλά σου λόγια αλλά κ για τις γλυκές φατσούλες που μου αφιερώνεις, είναι πανέμορφοι:inlove::inlove::inlove: κ βλέπω ότι κάθισαν κ δίπλα-δίπλα, μπορεί να είναι αντίπαλοι αλλά είναι κ τζέντλεμαν :lol: Γλυκιές περσικές φατσούλες ότι πρέπει για πρωινό ξύπνημα. Μόνο που θα θέλαμε φωτογραφία κ από το κοριτσάκι σου τη γλυκιά Ρέινα:happy:
ΥΓ: Ο Πρινς πάχυνε ή κάνω λάθος:hmm:

Ναι ναι Ελενάκι μου. Κι εγώ θέλω ν ρουφήξω τον Μπατουλίνο σου. Βάλε μας καμιά φωτο καινουργια να τους καμαρώσουμε και τους τρεις!!! Δώσε τους πολλα φιλάκια απο εμένα!:up:
Θα βάλω Αναστασία μου. Βέβαια δεν χρειάζεται να σου πω ότι ο Μπατ σε περιμένει για ρουφήγματα κ ζουλήγματα ;)
Υπάρχουν κάτι αμπούλες που είναι υποδόριες κ τις ρίχνεις όπως ρίχνουμε την αμπούλα για τα παράσιτα, οι οποίες κάνουν καταπληκτικό το τρίχωμά του. Αν θέλει ρώτησε τον γιατρό σου γιατί δεν θυμάμαι ποια εταιρεία τις βγάζει. Βέβαια μην περιμένεις θαύματα γιατί είναι η εποχή τέτοια που πρέπει να ρίξουν το χειμωνιάτικο τρίχωμα, βέβαια ένα καλό χτένισμα 2 φορές την ημέρα κ μπανάκι 1φορά το μήνα, βοηθάει στο να υπάρχουν λιγότερες τρίχες στο χώρο

Θεία Αναστασία σήμερα κάναμε μπανάκι γιατί είχαμε καιρό να κάνουμε κ καθίσαμε κύριοι στο μπάνιο αλλά μας κούρασε λίγο το σεσουάρ, τέλος πάντων τώρα είμαστε καθαροί κ μυρωδάτοι αλλά έχουμε κρυφτοί για να μη μας ξαναπιάσουν γι αυτό θα σου βάλουμε παλαιότερες φωτογραφίες κ αύριο με το καλό θα σου βάλουμε κ μία αφράτη;)
Φιλιά Μπάτ:kiss:
ΥΓ.:Αγαπημένε εξάδερφε Πέρση φαντάζομαι τι τραβούσες με τα μπάνια πριν την εκθεση. Τελικά είναι σκληρός ο δρόμος προς τη νίκη:hmm:

Συνημμένα

• IMG459.jpg
    IMG459.jpg
    131,8 KB · Εμφανίσεις: 22
  • IMG486.jpg
    IMG486.jpg
    158,5 KB · Εμφανίσεις: 24
  • IMG449.jpg
    IMG449.jpg
    134,4 KB · Εμφανίσεις: 20
Καλα ο Μπατ πρεπει να ειναι απιθανος απο κοντα!Περιμενουμε και αφρατοφωτογραφιες!

Καλα ο Μπατ πρεπει να ειναι απιθανος απο κοντα!Περιμενουμε και αφρατοφωτογραφιες!
Είναι είναι όποτε μπορείς έλα να τον γνωρίσεις θα σου αρεσει πολύ γιατί έχει τον χαρακτήρα του Πέρση είναι πάρα πολύ ήσυχος κ του αρέσει κ η παρεούλα.;) Λοιπόν αύριο θα έχετε κ τις αφρατοφωτογραφιες του αφρατομπατ:rolleyes:

Ολα σου τα νιαου ειναι για ζουληγμα ,εκεινο με τα μαυρα ποδαρακια για αγκαλιτσες και γουτσου.Θα ρωτησω και τον κτηνιατρο για το τριχωμα.Δεν την εχω κανει εδω και ενα χρονο που την εχω ,ποτε μπανιο. Πως το καταφερνετε;

Είναι είναι όποτε μπορείς έλα να τον γνωρίσεις θα σου αρεσει πολύ γιατί έχει τον χαρακτήρα του Πέρση είναι πάρα πολύ ήσυχος κ του αρέσει κ η παρεούλα.;) Λοιπόν αύριο θα έχετε κ τις αφρατοφωτογραφιες του αφρατομπατ:rolleyes:
Μη νομιζεις οτι θα μου τη γλιτωσετε,μολις ερθω θα σας επισκεφτω για ζουληγμα!

Ολα σου τα νιαου ειναι για ζουληγμα ,εκεινο με τα μαυρα ποδαρακια για αγκαλιτσες και γουτσου.Θα ρωτησω και τον κτηνιατρο για το τριχωμα.Δεν την εχω κανει εδω και ενα χρονο που την εχω ,ποτε μπανιο. Πως το καταφερνετε;
Σ ευχαριστώ κ το δικό σου είναι για πολλά δαγκώματα κ ρουφήγματα. Λοιπόν τώρα για το μπάνιο θα συναντήσεις κάποιες δυσκολίες μια κ έμαθε να μην κάνει μπάνιο. Τον Μπατ τον έχει εκπαιδεύσει πάρα πολύ καλά η εκτροφέας του κ κάθεται κ για μπάνιο κ για χτένισμα κ γενικά είναι πολύ καλόβολος με όλα κ με όλους την Κάντυ που την είχα πάρει μικρή κ δεν της έκανα καλή εκπαίδευση έχουμε πολλά προβλήματα αλλά επιμένω όπως με συμβουλεψε κ η Αναστασία να την χτενίζω καθημερινα κ να της κάνω κ μπανάκια άσχετα αν γίνεται μάχη κ ελπιζω κάποια στιγμή να τα συνηθίσει. Δυστηχώς με τα περσικά δεν έχεις αλλη λύση γιατί είνα απαρέτητο κ το μπάνιο κ το χτένισμα για να μην πιάνουν κόμπους:(

Μη νομιζεις οτι θα μου τη γλιτωσετε,μολις ερθω θα σας επισκεφτω για ζουληγμα!
Εννοείτε! αλλά μην νομίζεις ότι θα την γλυτώσεις κ εσύ μόλις έρθεις θα σε επισκεφτεί για γλύψιμο (το κανονικό ξέρεις)

H Σάλι είναι υπέροχη!! Να την χαίρεσαι την κουκλάρα σου!!! Βάλε μας κι άλλες φωτο της να την καμαρώσουμε!!:up:
Το πες και έγινε!ΧΕΧΕ:):D Να λίγες φώτο να την θαυμάσετε!!!

Μετά απο ένα καλό φαγητό μια καλή ηλιοθεραπεία!!!!

αναβαση!!!!

αναβαση!!!!
Πωπω τι γλυκό περσοφατσουλίνι είναι αυτό:inlove::inlove::inlove: Να σου ζήσει είναι πανέμορφη:up:

Ευχαριστώ τα μάλλα και τοα δικά σου δεν πάνε πίσω!Ειδικά ο ολος γκρι!

Καλες οι πληροφοριες αλλα δε βλεπω φως.Δε θα γλυτωσω τις γρατζουνιες της αν τη βαλω στο νερο.

Θεία Αναστασία σήμερα κάναμε μπανάκι γιατί είχαμε καιρό να κάνουμε κ καθίσαμε κύριοι στο μπάνιο αλλά μας κούρασε λίγο το σεσουάρ, τέλος πάντων τώρα είμαστε καθαροί κ μυρωδάτοι αλλά έχουμε κρυφτοί για να μη μας ξαναπιάσουν γι αυτό θα σου βάλουμε παλαιότερες φωτογραφίες κ αύριο με το καλό θα σου βάλουμε κ μία αφράτη;)
Φιλιά Μπάτ:kiss:
ΥΓ.:Αγαπημένε εξάδερφε Πέρση φαντάζομαι τι τραβούσες με τα μπάνια πριν την εκθεση. Τελικά είναι σκληρός ο δρόμος προς τη νίκη:hmm:
Αχουυυυ τι ομορφιές είναι αυτές Μπατουλίνο μου αφρατουλη!!! Καλέ τι μεταξένιος φαίνεσαι! ΚΑι τι ξάπλες!!!!!:up::up:
Περιμένω αύριο τις φωτο τις καινούργιες πες στη μαμά σου! Να σε απολαύσω.!:up:
Σου στέλνω ένα γατοφιλάκι στο μουσουδάκι!:)

Ξαδερφουλη μου το συνήθισα τελικά το μπανάκι.:)Εσύ φαντάζομαι πως θα είσαι κουκλίνος και αφρατουλης τώρα μετά το μπανιο. :)Μπράβο στη μαμα σου που σε έκανε μπανάκι. Η Κάντυ αλήθεια έκανε κι αυτή ή ... λόγω καβγά υποχώρησε η μαμα σας?:lol:
Πέρσης .

αναβαση!!!!
Τι κουκλίτσα είναι αυτή!!! Η μια φωτο καλλίτερη απ την άλλη. Σκέτη ζωγρφιά. Να την χαίρεσαι!!! Αφρατουλα συννεφουλα:up:

Αχ σας ευχαριστώ πολύ!!!!Και σας τα γατουνια σας το ενα πιο ομορφο απο το άλλο!!!Η ναλα ειναι θεαρα!!!!Και ο σεβαχ Πριγκηπας!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back