Περσίας maniacs

Αφιερωμένες εξαιρετικά

Θεια Αναστασία σου τις αφιερώνω με πολύ πολύ αγάπη, έβγαλε κ η Κάντυ η μπιχλα μερικές κ είπε να τις βάλω κ αυτές αλλιώς θα με κάνει μαυρο κ δεν θα φαίνεται το color point μου, οπότε αφού μου το ζήτησε τόσο ευγενικά σου βάζω κ τις δικές της:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• IMG716.jpg
    IMG716.jpg
    211 KB · Εμφανίσεις: 40
  • IMG739.jpg
    IMG739.jpg
    185,5 KB · Εμφανίσεις: 36
  • IMG744.jpg
    IMG744.jpg
    139,9 KB · Εμφανίσεις: 27
  • IMG719.jpg
    IMG719.jpg
    159,8 KB · Εμφανίσεις: 25
  • IMG737.jpg
    IMG737.jpg
    140,5 KB · Εμφανίσεις: 29
Ματαρες μου ομορφες!
Επιτελους Ελενα μας τον εβγαλες μερικες φωτο που τον αναδεικνυουν τον κουκλο!(και την κουκλα,και την κουκλα)
Τι γλυκα μουτρακια ειναι αυτα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ματαρες μου ομορφες!
Επιτελους Ελενα μας τον εβγαλες μερικες φωτο που τον αναδεικνυουν τον κουκλο!(και την κουκλα,και την κουκλα)
Τι γλυκα μουτρακια ειναι αυτα!
Ναι μωρε κ αυτά δεν κάθονται αλλά ούτε κ εγώ τα πάω καλά με τις φωτογραφίες γι αυτό κ δεν μπορώ να βγάζω καλές, θα βάλω κάποια στιγμή τον ανιψιό μου που είναι Γιαπωνέζος στις φωτογραφίες:lol: να βγάλει μερικές καλές

Να τον βαλεις να τον βαλεις,θελουμε να τους βλεπουμε πιο συχνα!:up:

πρέπει να τον χρηματίσω για να έρθει:hmm: Εσείς τι κάνετε πως τα πάτε; Τι κάνει το ζευγαράκι;

Καλα ειμαστε,το ζευγαρακι δεν ξερω,τοσες μερες αρρωστη δεν πηρα τη Βασιλικη.

Το μπάνιο της άρεσε πάρα πολύ και ούτε ένα μιάου δεν άκουσα!!!
και μετά όταν τη στέγνωσα με το πιστολάκι και τη χτένηζα καθότανε και το απολάμβανε!!!Και να φανταστείτε ήταν το πρώτο της!!!
Δέ σταμάτησε να γουργουρίζει και αμέσως άρχισε να παίζει!!!
Έχει ενα μάτι γαλάζιο και ένα σκούρο χρυσό!
Αυτή είναι η Ρίτα!
DSC00269.jpg

DSC00270.jpg
Πω πω τι πανέμορφη που είναι η Ρίτα σου!!:up::up: Να την χαίρεσαι την κουκλίτσα σου και το ότι δεν αντέδρασε άσχημα στο μπάνιο και στο σεσουάρ είναι πολύ καλό. Να το συνεχίσεις σε μονιμη βάση καθε ενάμισυ μήνα και θα δεις ότι όλα θα είναι πανεύκολα και το περσουλάκι σου θα είναι πάντα περιποιημένο και χωρίς κόμπους. Τώρα δεν μπορεις ίσως να το κατανοήσεις αυτο που σου λέω (δηλ το πόσο απαραίτητο ειναι να το συνηθίσει και να το κάνεις σε μόνιμη βάση) αλλα σύντομα θα δεις ότι ειναι ευχής έργον να συνηθίσει και στο βούρτσισμα το καθημερινό αλλα και στο μπάνιο. Και πάλι να την χαίρεσαι κ να μας βάζεις φωτο να την καμαρώνουμε:up::up:

μαλλον εχουμε γατακια..... 3-4 φουντουκακια πιαναμε στην ψιλαφαση..... σε δεκα μερες θα ξερουμε σιγουρα
Με το καλό Σταυρουλα μου να αποκτήσετε μωράκια απο το Ρεϊνάκι μας!!! ΝΑ απολαμβάνουμε κι εμεις τις ομορφιές αυτές!!!!!!!!:up::up:

Καλα ειμαστε,το ζευγαρακι δεν ξερω,τοσες μερες αρρωστη δεν πηρα τη Βασιλικη.
A! ακόμα άρρωστη είναι η Βασιλικούλα; Ρώτα την πεθερά λοιπόν μια κ μπήκε μέσα:lol:
Καλησπέρα Αναστασάκι μου πως είσαι;

Θεια Αναστασία σου τις αφιερώνω με πολύ πολύ αγάπη, έβγαλε κ η Κάντυ η μπιχλα μερικές κ είπε να τις βάλω κ αυτές αλλιώς θα με κάνει μαυρο κ δεν θα φαίνεται το color point μου, οπότε αφού μου το ζήτησε τόσο ευγενικά σου βάζω κ τις δικές της:mad:
:lol::lol::lol::lol:Να΄σαι καλά Μπατουλίνο μου που με έκανες και γέλασα. Σήμερα το χρειαζόμουν ιδιαιτέρως μωρό μου!!!!:D:lol:Ε αφου στο ζητησε έτσι ευγενικά η δεσποινίς Κάντυ καλά έκανες και υπάκουσες!!:lol::blink:
ΜΠΡΑΒΟ στη μαμα που σας έβγαλε τέτοιες όμορφες φωτο!
και έχω να δηλώσω ένα:
Ελενα τι πανέμορφο δροσερό αφρατομωρό είναι το Μπατουλίνι μου!!!!! Τι ματάρες γαλανές σκέτη θάλασσα μας στερεις τόσον καιρό επειδη βαριέσαι να φωτογραφίζεις???? Θα σε μαλώσω.
Και αυτή η Κάντυ!!! Τι ομορφιά και τι ματάρες είναι αυτές!!! Τι τρίχωμα!!!

Μην επανέλθεις πάλι σε αυτήν τη βαρεμάρα που σε κυριεύει και ΒΑΖΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΥΠΕΡΟΧΩΝ ΘΕΪΚΩΝ ΜΩΡΩΝ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕΕΕΕΕ!!!

Να για να τα βλέπουμε καλλίτερα!!!!!!!!!!!!! Δεν τα χορταίνω Ελενα!
attachment.php

attachment.php

:lol::lol::lol::lol:Να΄σαι καλά Μπατουλίνο μου που με έκανες και γέλασα. Σήμερα το χρειαζόμουν ιδιαιτέρως μωρό μου!!!!:D:lol:Ε αφου στο ζητησε έτσι ευγενικά η δεσποινίς Κάντυ καλά έκανες και υπάκουσες!!:lol::blink:
ΜΠΡΑΒΟ στη μαμα που σας έβγαλε τέτοιες όμορφες φωτο!
και έχω να δηλώσω ένα:
Ελενα τι πανέμορφο δροσερό αφρατομωρό είναι το Μπατουλίνι μου!!!!! Τι ματάρες γαλανές σκέτη θάλασσα μας στερεις τόσον καιρό επειδη βαριέσαι να φωτογραφίζεις???? Θα σε μαλώσω.
Και αυτή η Κάντυ!!! Τι ομορφιά και τι ματάρες είναι αυτές!!! Τι τρίχωμα!!!

Μην επανέλθεις πάλι σε αυτήν τη βαρεμάρα που σε κυριεύει και ΒΑΖΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΥΠΕΡΟΧΩΝ ΘΕΪΚΩΝ ΜΩΡΩΝ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕΕΕΕΕ!!!

Σ ευχαριστουμε πολύ Αναστασία μου,
, μωρέ δεν βαριέμαι απλά δεν τα καταφέρνω με τις φωτογραφίες:(:(
πρόσεξες ότι η Κάντυ κάθετε κ αυτή σε καλάθια:lol: κ μόλις σήμερα έμαθα ότι ήταν κ η αδελφούλα της στην έκθεση κρίμα να μην το προσέξω πιο νωρίς

Η Βασιλικη δεν ξερω νομιζω ηταν καλυτερα,αλλα εγω παραμενω αρρωστη...
Αναστασω ειχες κανενα νεο απο τα μωρα;Εδειξε κανενα σημαδι η κορη;

Ελενα μεχρι τωρα ηθελα να κλεψω μονο τον Περση!!! Τωρα θα κλεψω και τον Μπατ να εχω 2 αγγελους σπιτι!!!:lol::lol::lol:
Τι κουκλι τι τελειο πλασμα!!!

Σ ευχαριστουμε πολύ Αναστασία μου,
, μωρέ δεν βαριέμαι απλά δεν τα καταφέρνω με τις φωτογραφίες:(:(
πρόσεξες ότι η Κάντυ κάθετε κ αυτή σε καλάθια:lol: κ μόλις σήμερα έμαθα ότι ήταν κ η αδελφούλα της στην έκθεση κρίμα να μην το προσέξω πιο νωρίς
Ναι το πρόσεξα ότι καθεται σε καλάθια το μωράκι μου.! Ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ κι είναι κρίμα να μην την απολαμβάνουμε πιο συχνά. Θέλουμε κι άλλες φωτο της φρεσκολουσμένης κοντέσσας όταν θα την κάνεις μπανιο.!:up:

Η Βασιλικη δεν ξερω νομιζω ηταν καλυτερα,αλλα εγω παραμενω αρρωστη...
Αναστασω ειχες κανενα νεο απο τα μωρα;Εδειξε κανενα σημαδι η κορη;
Δωράκι περαστικά σου. Νόμιζα πως τελικά είχες γίνει καλά.:(Μα τι είναι αυτο τελικά που έχεις βρε παιδι μου τοσον καιρό. Πίνεις κανένα αντιβιοτικό? Η Βασιλικη όντως ειναι καλλίτερα. Πίνει όμως αντιβίωση (πήρε δυο αντιβιώσεις γιατι είχε πολύ βήχα) και όσο για το ζευγαράκι μου είπε πως ειναι αγαπημένα αλλα δεν ... έχουν σεξουαλικές επαφές. Δεν μπορει να καταλάβει η Βασιλ. αν κάνει κάτι διαφορετικό η Μόιρα. Νομίζω τρώει αρκετά. Δεν την ξέρει κι ως τύπο όμως. Αν ήσουν εσύ θα καταλάβαινες περισσοτερα πιστεύω...Πάντως ο Σίμπα την φροντίζει και την γλύφει και περνούν ήσυχα.:):D

Ιωση ειναι Αναστασω μου,απλα επειδη εχω χρονιο αναπνευστικο δε μπορω να ανακαμψω.Τελειωνω και το κουτι με 500αρα αντιβιωση και δυο εισπνεομενα...να δω που θα παει αυτο το βιολι.
Η μικρη λογικα σε λιγοτερο απο βδομαδα θα δειξει αν ειναι εγκυος.Ο Σιμπακος ειναι γλυκας,μου την προσεχει πιο πολυ απο ολους.Και εχει και γενεθλια μεθαυριο το μωρακι μου...

Ελενα μεχρι τωρα ηθελα να κλεψω μονο τον Περση!!! Τωρα θα κλεψω και τον Μπατ να εχω 2 αγγελους σπιτι!!!:lol::lol::lol:
Τι κουκλι τι τελειο πλασμα!!!
Σ' ευχαριστούμε. Καλά βρε δεν ντρέπεσαι από της φιλενάδες σου θα κλέψεις; Τουλάχιστον κλέψε από κανένα ξένο εγώ είδες πόσο κυρία υπήρξα ήμουν σε απόσταση βολής έμεινα κ μόνη μου κ γύρισες κ το βρήκες γεμάτο το κλουβι:mad:
Ναι το πρόσεξα ότι καθεται σε καλάθια το μωράκι μου.! Ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ κι είναι κρίμα να μην την απολαμβάνουμε πιο συχνά. Θέλουμε κι άλλες φωτο της φρεσκολουσμένης κοντέσσας όταν θα την κάνεις μπανιο.!:up:
Η Κάντυ είναι ένα κ ένα να σου σπάσει τα νεύρα πάντα πέρνει ωραίες πόζες κ όταν φτάνει η στιγμή να πάρω φωτογραφία γυρνάει αλλού ή τρέχει κ φεύγει σα να το κάνει επίτηδες

Ιωση ειναι Αναστασω μου,απλα επειδη εχω χρονιο αναπνευστικο δε μπορω να ανακαμψω.Τελειωνω και το κουτι με 500αρα αντιβιωση και δυο εισπνεομενα...να δω που θα παει αυτο το βιολι.
Η μικρη λογικα σε λιγοτερο απο βδομαδα θα δειξει αν ειναι εγκυος.Ο Σιμπακος ειναι γλυκας,μου την προσεχει πιο πολυ απο ολους.Και εχει και γενεθλια μεθαυριο το μωρακι μου...
Βρε Δώρα περαστικά!!! Μήπως όμως δεν είναι ίωση κ είναι αλλεργικό γιατί έβλεπα σε ένα ενημερωτικό δελτίο για τις αλλεργίες ότι οι περισσότεροι μπερδεύουν την αλλεργία αυτό το διάστημα με την ίωση γιατί έχει ακριβώς τα ίδια συμπτώματα

Δεν εχω αλλεργια Ελενακι,εχω κανει τα τεστ.

καλημέρα καλημέρα... καλέ τι ομορφιές είναι αυτές... καλέ δεν χόρτενα.. έλενα τι γατιά κρύβεις στο τσεπάκι σου;

και τόσο καιρό τα κράταγες κρυφά; ντροπή...

όσο αφορά το μεγάλο θέμα του σπιτιού μου σε καμιά δεκαπενταριά μέρες θα ξαναπάμε κτηνίατρο οπότε θα ξέρουμε με σιγουριά. το αστείο είναι ότι την είχε τσεκάρι ο κτηνίατρος πρίν 2 βδομάδες την μπουμπου και είχε πεί ότι δεν έπιανε τίποτε... και τώρα πιάνει. σε καμιά δεκαριά μέρες λέει θα μπορώ να τα πιάνω και γώ (γιατί τώρα δεν καταλαβαίνω) μια μικρή επιφύλαξη διατηρεί ώς προς το να έχει κάνει λάθος.... από κεί και πέρα.. η μπουμπού μας έκοψε πάλι τα γουργουριτά. την βγάζει πάλι στην κουρτίνα μου τη χοντρή στο δωμάτιο που ξανακρέμασα φρεσκοπλυμένη, την τσαλαπάτησε και την έκανε φωλιά, και βολτάρει στο μπαλκόνι. στο θέμα φαγητό περνάει κατοχικό σύνδρομο.. μόλις δει μπωλ ορμάει, μόλις περάσει κάποιος κοντά από κει που φυλάω την τροφή ορμάει, μόλις πεινάσει κάνει νιάου. τρώει μέχρι και των αγοριών την άνταλτ τροφή... έλεος....

σήμερα ο κύριος πρίνς ήθελε στις 6 το πρωί να βγεί μπαλκόνι... πήγαινε ερχόνταν κρεβάτι μπαλκονόπορτα μέχρι που τους ανοίξαμε. και βγήκαν και τα τρία.... τα καμάρια μου... όταν έφυγα ήταν ακόμη στο μπαλκόνι (τα μάζεψε μέσα ο γιώργος) και εγώ από το εισώγειο ξεχώριζα την κεφάλα του πρίνς που εξίχε από τα κάγκελα και μου έκανε μιααααααααααααααου....

άσχετο αγόρασα χτες βαλεριάνα και έφτιαξα για τα μωρά μου μια μπάλα. βασικά για να πάω τη ρέινα στον κτηνίατρο που την πιάνει άγχος μεσα στο αμάξι και κινήται υπερβολικα... καλέ τι βρώμα είναι αυτή; έεεεελεος.. και όμως ο πρίνς με τον πάρη σκοτώθηκαν ποιος θα πρωτο τρίψει μουστάκια πάνω της.... και όταν την σήκωσα τριβόντουσαν εκεί που μύριζε... η μπουμπού πάλι απλά απόλαυσε ήρεμη και ελεύθερη τη διαδρομή... μέσα στο αμάξι μιλάμε δεν παλεύετε η βρώμα...

Τελικά δέν πρέπει να έχει κάτι το γατάκι μου, οι μυξούλες και τα δακρυάκια οφείλονται στο οτι είναι μωράκι ακόμα!
Και μου είπε ο κτηνίατρος να τις κουρεύω λιγάκι τις τριχούλες απο πίσω για να μήν λερώνεται οταν κάνει την ανάγκη της και μυρίζει μετά!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back